PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22

arvin_ict
16 September 2008, 02:52 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آقا به نظر من که با این قیمت میصرفه.بعضی از همین قطعه فروش ها همین سپر رو میدن 270 تا 300 هزار تومان و سپر خودتون رو هم بر نمیدارن.
در ثانی اگر شما بخوهاید روی همین سپر مه شکن نصب کنیقیمت هاش اینجوری میشه:
مه شکن هرکدوم 37000 تومان
پایه مه شکن هرکدوم 2500تومان
بریدن سپرتون 10000 تومان
باز کردن و بستن سپر 15000 تومان
رنگ کردن سپرتون هم که کمه کمش 30000 تومان میگیرن
حالا به نظر شما صرف با کدومه؟
با تشکر

یه مسئله ای هست
من از فروشنده پرسیدم گفتن این سپر e2 که بصورت جداگانه میدن کیفیت رنگ و گیفیتشون مثل فابریک کارخانه نیست
به من پیشنهاد داد که مه شکن بندازم فقط و اون قسمت بین دو تا چراغ رو رنگ کنم که حدودا 30 تومان میشه
البته من یه طرح برای جلو پنجرم دادم با برچسب اسپرت اگه بخواید میزارم ببینید

mehdizadeh04
16 September 2008, 03:32 PM
یه مسئله ای هست
من از فروشنده پرسیدم گفتن این سپر e2 که بصورت جداگانه میدن کیفیت رنگ و گیفیتشون مثل فابریک کارخانه نیست
به من پیشنهاد داد که مه شکن بندازم فقط و اون قسمت بین دو تا چراغ رو رنگ کنم که حدودا 30 تومان میشه

با سلام خدمت شما دوست عزیزم
خیر قربان.همچین چیزی نیست.من از طریق پسر دایی خودم با مدیر عامل شرکت مهرکام پارس صحبت کردم.البته اولش هم میخواستم از ایشون سپر بگیرم.ولی ایشون گفتند که ما حق عرضه به یوزر رو نداریم و حتما باید این سپر ها رو به نمایندگی ها بدیم تا شما از اونجا ها تهیه کنید.
از ایشون درباره کیفیت این سپر ها که سوال کردم گفتند که هیچ فرقی بین این سپر ها و اونایی که روی ای 2 ها نصبه نداره.حتی یک خال.از این بابت خیالتون راحت.وگرنه من از خیلی منابع مطمئن این چیزا رو میگم.وگرنه خودم عمرا همچین کاری نمیکردم.

XPERIA
16 September 2008, 04:19 PM
رنو New Laguna ، لذت رانندگی و آرامش خاطر

امسال در نمایشگاه خودرو فرانکفورت ([Only registered and activated users can see links]) توسط شرکت رنو ([Only registered and activated users can see links]) مدل جديد New Laguna ([Only registered and activated users can see links]) پرده از چهره برداشت و برازندگي، زيبايي و پويايي طرح بيروني خود را نمايان کرد. دقت بسيار زيادي که در کيفيت مواد مورد مصرف به کار رفته و استانداردهاي بالاي قطعات و ظرافت جزئيات، بازتاب تلاش فراواني است که براي دستيابي به کيفيتي چنين ملموس در طراحي بيروني و طراحي اتاق خودرو انجام شده است. New Laguna سفر بسيار مطمئني را براي تمامي سرنشينان تضمين مي کند و بالاترين استانداردهاي آسايشي و ايمني را همراه با بهترين سيستم تهويه مطبوع در دسترس سرنشينان مي گذارد.
[Only registered and activated users can see links]

کنترل و فرمانپذيري بي نقص
شاسي New Laguna با بهره مندي از تناسب نزديکتر فرمان و تعليق اصلاح شده، بسيار کنش پذير و پاسخگو مي باشد و از ديدگاه دقت فرمان و مهار خودرو در زمان دور زدن، يکي از بهترين شاسي هاي موجود در بازار محسوب مي شود. اصلاحات و بهبودهاي اساسي که روي فنرها و کمک فنرهاي خودرو انجام شده، باز هم لذت و آسايش بيشتري را براي رانندگي مهيا مي کند.
قابليت انتخاب رده وسيعتر نيروي محركه

رده جديد New Laguna از موتورهاي شناخته شده رنو چون موتور ديزلي دو ليتري 2.0 dCi (96/127kW) با توان هاي 130 و 175 اسب بخار بهره مي برد.
موتور با صرفه و دوستدار محيط زيست 1.5 dCi 110hp (81kW) نيز با حجم 5/1 ليتر و توان 110 اسب بخار قدرت چشمگيري را با مصرف سوخت کمتر در اختيار مي گذارد و نتيجه آن نيز مصرف 1/5 ليتر در 100 کيلومتر مي باشد (معادل انتشار 136 گرم دي اکسيد کربن در هر کيلومتر) که يکي از بهترين موتورها در رده خود مي باشد که تناسب فوق العاده اي ميان کارآيي، مصرف سوخت و انتشار آلاينده ها برقرار کرده است
بالاترين ايمني فعال و کنش پذير در خودروهاي هم رده
New Laguna از تجربيات وسيع رنو در ايمني بهترين بهره را برده و به ويژه از توجهي خاص بر ايمني خودرو در زمان برخورد از پهلو بهره مند شده است. تجهيزات ايمني اين خودرو شامل نسل جديد اختصاصي کيسه هاي هواي دوگانه جانبي (قفسه سينه + لگن ) با دو محفظه مي باشد. سيستم فشار دو گانه توسط دو حسگر وارد عمل مي شود که داخل درب جلو و ستون کناري نصب شده اند. يک الگوريتم اختصاصي زمان عملکرد سيستم را بر اساس نيروي حاصل از برخورد تنظيم مي کند. در بخش ايمني فعال نيز ترمزهاي New Laguna از بادوام ترين ترمزهاي موجود در بازار مي باشند.
آسايش بهينه
New Laguna علاوه بر سيستم تعليق بهبود يافته، آسايش صوتي بي نظيري را در محيطي آرام فراهم آورده که موجب پديد آمدن استانداردهاي جديدي در اين رده شده است. اين سکوت به ويژه نتيجه عايق بندي صوتي کارآمدتري است که در فاصله محفظه موتور و اتاق خودرو قرار دارد. سيستم تهويه مطبوع نيز در اين مدل بطور بي نظيري بهبود يافته و خودرو مجهز به کمپرسور پر ظرفيت جديدي شده است که با کنترل بيروني، توانايي توليد سريع هواي سرد را دارا مي باشد.

r222
16 September 2008, 04:46 PM
ببخشید میشه منبع خبر رو بفرمائید. من دوتا نمایندگی رفتم و هر دو اظهار بی اطلاعی کردند!

AliP30W
16 September 2008, 06:44 PM
من هم امروز از رشت پرسیدم و صحت رو اعلام کردند !
E 0 کولر دار - 7 میلیون پیش تحویل آبان تا اسفند
E 1 + CP - هفت و نیم میلیون پیش تحویل آبان تا اسفند .
E2 + LP - هشت میلیون پیش تحویل آبان تا اسفند .

سود مشارکت 12 درصد از آبان به بعد .
رنگ ها : سفید . مشکی. نوک مدادی . زرشکی و نقره ای.

راجع به قیمن ابراز بی اطلاعی کرد ولی گفت نسبت به سری پیش حداکثر ی میلیون افزایش قیمت داره !

یعنی :
ای 0 کولذ دار 9200 بود میشه در میاد حدود 10200 !
ای 1 + سی پی 10600 بود در میاد حدود 11600 !
ای 2 + ال پی 11800 بود در میاد حدود 12800 !

اطلاعت من بود، فردا هم میرم ثبت نام.
کسی از قیمت نهایی خبر قطعی داره ؟

mehdizadeh04
16 September 2008, 08:59 PM
یه مسئله ای هست

راستی آروین جان یادم رفت بپرسم
شما قیمت کردی مه شکن با تمام وسایلش چند در میاد؟چون الان قیمت مه شکن و وسایلش رو بالا میدن.البته اگر بهت جنس ترک ندن و بخان والئو بدن.
توی تاپیک مه شکن اگر نگاه کنی اون جوری نباشه.چون اون بنده خدایی که من از ماشینش عکس گرفتم میگفت من ایران روور مه شکن نصب کردم!!!!در صورتی که هم جنس ترک انداخته بودن هم اینکه 5 روز نگذشته(طبق گفته خود صاحب ماشین)مه شکن ها افتاده توی سپر!!!
راستی طرحت با برچسب چیه؟به نظرت زیاد بد نمیشه اگه برچسب برنی؟کنده نمیشه؟البته فقط محض اطلاعات میگم.چون من که سپر رو عوض کردم.البته من برای زه های کروم جلو پنجره این فکر رو کردم.ولی میخوام ببینم اگه تا 2 3 هفته دیگه زه کروم ارزون پیدا نکردم برچسب میزنم جای زه ها رو.
با تشکر

r222
16 September 2008, 11:29 PM
دوستان کسی از قیمت ثبت نامهای جدید تندر خبری دارد چند وقت پیش من برای فروش حواله خودبه یکی از دلال ها مراجعه کردم چون اشنا بود به من توصیه کردنفروشم وقتی علت را پرسیدم گفت برادرش در ایران خودرو کار میکند
ودقیقا می داند هر دوکارخانه قصد گران کردن تندر را دارند به همین دلیل 8 عدد حواله خریداری کرده منتها وزارت صنایع تاکید کرده قبل از اتمام تعهدات قبلی اجازه ندارند ولی قطعا ثبت نام های جدید با قیمت قبلی نخواهد بود و وزارت صنایع چراغ سبز داده است منتها روی قیمت جدید در حال چانه زنی هستند نظر ایران خودرو روی 16 میلیون است و وزارت صنایع روی 14 میلیون البته مدل ال پی فقط نمیدانم بر فرض افزایش قیمت دهند ایا اختلاف 4 میلیونی کارخانه وبازار ازاد با توجه به عرضه به روز و رو به افزایش محصول حفظ شده یا کاهش خواهد یافت وقتی مصرف کننده از کارخانه میتواند بین 14 تا 16 میلیون تحویل بگیرد دیگر در بازار ازاد اختلاف 4 میلیونی کاهش می یابد البته مدیر فروش پارس خودرو در مصاحبه خود هدف از افزایش قیمت تندر را از بین بردن اختلاف 4 میلیونی بازار اعلام کرده و گفته چرا به جیب خودمان نرود ایا به نظر دوستان اگر تندر ال پی 14 میلیون شود قیمت بازار 18 میلیون میشود ویا کاهش می یابد

mehdizadeh04
16 September 2008, 11:45 PM
دوستان کسی از قیمت ثبت نامهای جدید تندر خبری دارد چند وقت پیش من برای فروش حواله خودبه یکی از دلال ها مراجعه کردم چون اشنا بود به من توصیه کردنفروشم وقتی علت را پرسیدم گفت برادرش در ایران خودرو کار میکند
ودقیقا می داند هر دوکارخانه قصد گران کردن تندر را دارند به همین دلیل 8 عدد حواله خریداری کرده منتها وزارت صنایع تاکید کرده قبل از اتمام تعهدات قبلی اجازه ندارند ولی قطعا ثبت نام های جدید با قیمت قبلی نخواهد بود و وزارت صنایع چراغ سبز داده است منتها روی قیمت جدید در حال چانه زنی هستند نظر ایران خودرو روی 16 میلیون است و وزارت صنایع روی 14 میلیون البته مدل ال پی فقط نمیدانم بر فرض افزایش قیمت دهند ایا اختلاف 4 میلیونی کارخانه وبازار ازاد با توجه به عرضه به روز و رو به افزایش محصول حفظ شده یا کاهش خواهد یافت وقتی مصرف کننده از کارخانه میتواند بین 14 تا 16 میلیون تحویل بگیرد دیگر در بازار ازاد اختلاف 4 میلیونی کاهش می یابد البته مدیر فروش پارس خودرو در مصاحبه خود هدف از افزایش قیمت تندر را از بین بردن اختلاف 4 میلیونی بازار اعلام کرده و گفته چرا به جیب خودمان نرود ایا به نظر دوستان اگر تندر ال پی 14 میلیون شود قیمت بازار 18 میلیون میشود ویا کاهش می یابد

دوست عزیزم r222 لطفا سوالات مربوط به پیش فروش و ثبت نامت رو توی تاپیک خودش بزن و توی همه تاپیک ها مطرح نکن آقا!!!!!!!!!!!!!!!همه تاپیک ها رو شلوغ میکنی و آخرش هم جوابت رو نمیگیری.کمی بحث ها رو توی تاپیک مربوطه بکنی تاپیک ها خیلی منظم میشه!!!!
از مدیران محترم تقاضا دارم سوالات و پست هایی که توی تاپیک خودش مطرح نشده پاک شه و یا به تاپیک خودش منتقل بشه تا من و همه دوستان عزیز گمراه نشن
با تشکر

arvin_ict
17 September 2008, 12:37 AM
راستی آروین جان یادم رفت بپرسم
شما قیمت کردی مه شکن با تمام وسایلش چند در میاد؟چون الان قیمت مه شکن و وسایلش رو بالا میدن.البته اگر بهت جنس ترک ندن و بخان والئو بدن.
توی تاپیک مه شکن اگر نگاه کنی اون جوری نباشه.چون اون بنده خدایی که من از ماشینش عکس گرفتم میگفت من ایران روور مه شکن نصب کردم!!!!در صورتی که هم جنس ترک انداخته بودن هم اینکه 5 روز نگذشته(طبق گفته خود صاحب ماشین)مه شکن ها افتاده توی سپر!!!
راستی طرحت با برچسب چیه؟به نظرت زیاد بد نمیشه اگه برچسب برنی؟کنده نمیشه؟البته فقط محض اطلاعات میگم.چون من که سپر رو عوض کردم.البته من برای زه های کروم جلو پنجره این فکر رو کردم.ولی میخوام ببینم اگه تا 2 3 هفته دیگه زه کروم ارزون پیدا نکردم برچسب میزنم جای زه ها رو.
با تشکر

به من گفتن حدود 80 تومان تا چند روز آینده میرم وصل میکنم همون والئو که گفتید
اینم طرحی که دادم البته یه زره تمیزکاری نیاز داره که وقت نکردم انجام بدم
در ضمن خودم انجام دادم

نمیدونم چطور شده

دوستان قضیه این رینگ های آلیاژی ایساکو چیه؟
کیفیتش چطوره؟
من برای رینگ نمیخوام هزینه کنم زیاد چی پیشنهاد میکنی؟

mehdizadeh04
17 September 2008, 12:50 AM
به من گفتن حدود 80 تومان تا چند روز آینده میرم وصل میکنم همون والئو که گفتید
اینم طرحی که دادم البته یه زره تمیزکاری نیاز داره که وقت نکردم انجام بدم
در ضمن خودم انجام دادم

نمیدونم چطور شده

با سلام خدمت آروین جان
شما میخوای این برچسب ها رو روی چراغ ها هم ادامه بدی یا من اشتباه دیدم؟؟؟
اگه اشتباه نکنم توی یکی از این سایت ها یکی از دوستان به نام رضا این کار و این طرح رو با رنگ انجام داده بود.
با قطعه و نصب و همه کاراش 80000 تومان؟
با تشکر

arvin_ict
17 September 2008, 01:12 AM
با سلام خدمت آروین جان
شما میخوای این برچسب ها رو روی چراغ ها هم ادامه بدی یا من اشتباه دیدم؟؟؟
اگه اشتباه نکنم توی یکی از این سایت ها یکی از دوستان به نام رضا این کار و این طرح رو با رنگ انجام داده بود.
با قطعه و نصب و همه کاراش 80000 تومان؟
با تشکر

کاری ذیگه روش انجام نمیدم طرح کلی همینه

اینجوری به من گفتن حالا نصب کردم خبرشو میدم

mehdizadeh04
17 September 2008, 01:47 AM
کاری ذیگه روش انجام نمیدم طرح کلی همینه

اینجوری به من گفتن حالا نصب کردم خبرشو میدم

آقا آروین این طرحی که میگم اینه.
البته از دوست خوبم رضا که عکس ماشینشون رو اینجا میزارم عذر خواهی میکنم و کسب اجازه میکنم.
ماشین ایشون هم با همین طرح کاملا قشنگ شده:
با تشکر و عذر خواهی از آقا رضا که کپی رایت رو رعایت نکردم

salman24h
17 September 2008, 02:01 PM
البته از دوست خوبم رضا که عکس ماشینشون رو اینجا میزارم عذر خواهی میکنم و کسب اجازه میکنم.

سلام
این آقا رضا رنگ کرده دیگه؟ به نظر من خیلی خوشگل شده :icon_cool
وسوسه شدم که من هم رنگ کنم. شما میدونی که سپر رو باز کردن یا نه؟
راستی این کروم های روی جلو پنجره رو از کجا میشه گیر آورد؟

mehdizadeh04
17 September 2008, 02:37 PM
سلام
این آقا رضا رنگ کرده دیگه؟ به نظر من خیلی خوشگل شده :icon_cool
وسوسه شدم که من هم رنگ کنم. شما میدونی که سپر رو باز کردن یا نه؟
راستی این کروم های روی جلو پنجره رو از کجا میشه گیر آورد؟

آره سلمان جان.رنگ کرده.خیلی به ماشینش میاد.
فکر نمیکنم سپر رو باز کرده باشه.آخه نیازی نداره سپر باز شه.زه های کروم رو هم فعلا گرونه.ولی یک جایی رو گیر آوردم که میگه تا 10 15 روز دیگه میارم با قیمت مناسب.
من از نمایندگی ایران خودرو قیمت گرفتم دونه ای 24 هزار تومان.ولی این آقا میگفت قیمت نمایندگی کاذبه.اگر خبری شد از زه های کروم به همه عزیزان اطلاع رسانی میکنم تا گرون نخرند.در حال حاضر هر کی میخواد زه بخره دست نگه داره تا خبرشو بدم.
با تشکر

arvin_ict
17 September 2008, 02:47 PM
آره سلمان جان.رنگ کرده.خیلی به ماشینش میاد.
فکر نمیکنم سپر رو باز کرده باشه.آخه نیازی نداره سپر باز شه.زه های کروم رو هم فعلا گرونه.ولی یک جایی رو گیر آوردم که میگه تا 10 15 روز دیگه میارم با قیمت مناسب.
من از نمایندگی ایران خودرو قیمت گرفتم دونه ای 24 هزار تومان.ولی این آقا میگفت قیمت نمایندگی کاذبه.اگر خبری شد از زه های کروم به همه عزیزان اطلاع رسانی میکنم تا گرون نخرند.در حال حاضر هر کی میخواد زه بخره دست نگه داره تا خبرشو بدم.
با تشکر

قضیه زه کروم چیه ؟
کدوم قسمت رو میگید؟

رنگ کرده یا برچسب زده؟؟؟

mehdizadeh04
17 September 2008, 02:57 PM
قضیه زه کروم چیه ؟
کدوم قسمت رو میگید؟

با سلام مجدد
این قسمت هایی که دورش با قرمزخط کشیدم روی جلو پنجره سپر ای 2 ها هست رو بهش میگن زه کروم.
اینم عکس:

رنگ کرده یا برچسب زده؟؟؟

رنگ کرده آقا آروین.

arvin_ict
17 September 2008, 03:14 PM
با سلام مجدد
این قسمت هایی که دورش با قرمزخط کشیدم روی جلو پنجره سپر ای 2 ها هست رو بهش میگن زه کروم.
اینم عکس:

رنگ کرده آقا آروین.

به نظر شما سپر رو عوض کنم e2 بندازم یا اون قسمت مشکی رو بدم رنگ کنن

arvin_ict
17 September 2008, 06:30 PM
من پروژکتور اینجور که قیمت کردم اینطور بود:
پروژکتور والئو دونه 30 تومان که میشه 60 تومان
دسته راهنما e2 50 تومان
که میشه 110
با نصبش حدود 140 در میاد
البته اونجایی که سراغ گرفتم خودش نصب نمیکنه و جای دیگه رو آدرس داد که باید برم اونجا

کسی رو میشناسید که ارزونتر دربیاد و خودش هم نصب کنه؟
پیام خصوصی بدید شمارشو یا همین جا بگید لطفا

با سلام خدمت عزیزان لوگان سوار
بنده این سپر رو از این آقا 110 خریدم.البته یه جورایی آشنایی دور داشتیم.الان فکر کنم 150 160 قیمتشه.آخه من اینو خیلی وقته خریدم.در جواب شما باید بگم که بله.مه شکن ها به صورت فابریکی روی آن بسته شده بود و از مارک والئو هم بود.توی تاپیک مه شکن هم این اطلاعات رو نوشتم.
با تشکر

اقا من زنگ زدم ازش پرسیدم گفت این سپر e2 ها کیفیتش مثل کارخونه ای نیست همون مه شکن وصل کنی کافیه
شما برای نصب سپر و سیم کشی و نصب دسته چراغ کجا بردی ؟ خودش که گفت کار نصب انجام نمیده
سپر خودتون رو چند برداشت؟
سپر رو e2 رو با مه شکن به من گفت 275 و گفت ماله خودتم 150 برمیدارم

مه شکن هم با دسته چراغ 110 گفت و نصبشم گفت آدرس میدم ببر انجام میده برات که حدودا 25 تومان میگیره

نظرشما چیه با این وجود چیکار کنم؟

mehdizadeh04
17 September 2008, 06:53 PM
من پروژکتور اینجور که قیمت کردم اینطور بود:
پروژکتور والئو دونه 30 تومان که میشه 60 تومان
دسته راهنما e2 50 تومان
که میشه 110
با نصبش حدود 140 در میاد
البته اونجایی که سراغ گرفتم خودش نصب نمیکنه و جای دیگه رو آدرس داد که باید برم اونجا

کسی رو میشناسید که ارزونتر دربیاد و خودش هم نصب کنه؟
پیام خصوصی بدید شمارشو یا همین جا بگید لطفا

به نظر شما سپر رو عوض کنم e2 بندازم یا اون قسمت مشکی رو بدم رنگ کنن

آقا آروین فقط مه شکن لازم نیست.شما برای نصب مه شکن باید پایه هم بگیری که پایه ها دونه ای 2500 تومان هستش.
برای سوراخ کردن سپر هم باید پول بدی.اونم اگه اگه منصف باشه 10-15 تومان میگیره.
خوب حالا باید برای نصب مه شکن هم پول بدی دیگه.نه؟کمه کمش نگیره ازت فقط 15000 تومان میگیره مه شکن ها رو نصب کنه فقط.میدونی چرا؟اول باید سپر رو بیاره پایین بعد مه شکن ها رو نصب کنه.برای سیم کشی مه شکن هات هم باید 10000 تومان بدی.در ثانی میدونی فرق مه شکن های فابریک با اینایی که میگیرین میدین نصب کنن چیه؟چون جای مه شکن پیچ نداره این مه شکن رو با 2 تا خار نگه میدارن.اینایی که میگم خودم دیدم!!!!!
خوب حالا به نظر شما چند در اومد؟
60000+5000+15000+15000+10000=105000
دسته چراغ ای 2 هم یکی از عزیزان 45000 تومان میدن.
حالا قضاوت با خودت که چی کار کنی.ولی به نظر من که سپر رو کلا عوض کن.
با تشکر

arvin_ict
17 September 2008, 08:25 PM
آقا آروین فقط مه شکن لازم نیست.شما برای نصب مه شکن باید پایه هم بگیری که پایه ها دونه ای 2500 تومان هستش.
برای سوراخ کردن سپر هم باید پول بدی.اونم اگه اگه منصف باشه 10-15 تومان میگیره.
خوب حالا باید برای نصب مه شکن هم پول بدی دیگه.نه؟کمه کمش نگیره ازت فقط 15000 تومان میگیره مه شکن ها رو نصب کنه فقط.میدونی چرا؟اول باید سپر رو بیاره پایین بعد مه شکن ها رو نصب کنه.برای سیم کشی مه شکن هات هم باید 10000 تومان بدی.در ثانی میدونی فرق مه شکن های فابریک با اینایی که میگیرین میدین نصب کنن چیه؟چون جای مه شکن پیچ نداره این مه شکن رو با 2 تا خار نگه میدارن.اینایی که میگم خودم دیدم!!!!!
خوب حالا به نظر شما چند در اومد؟
60000+5000+15000+15000+10000=105000
دسته چراغ ای 2 هم یکی از عزیزان 45000 تومان میدن.
حالا قضاوت با خودت که چی کار کنی.ولی به نظر من که سپر رو کلا عوض کن.
با تشکر

اینجور که شما میگی هزینه نصبش 45 درمیاد و لی من پرسیدم گفتن20 یا 25 میگیرن

برای تعویض سپر هم موندم چون شنیدم کیفیت این سپر e2 ها مثل فابریک کارخونه ایش نیست

و یه چیز دیگه هم این که برای تعویض سپر هم پول میگیرن و همچنین برای سیم کشی

فکر کنم به صرفه باشه که فقط مه شکن ببندم

در ضمن بجای نبستن دسته راهنما میشه کلیدی چیزی تعبیه کرد؟
کسی این کارو کرده؟

mehdizadeh04
17 September 2008, 08:43 PM
اینجور که شما میگی هزینه نصبش 45 درمیاد و لی من پرسیدم گفتن20 یا 25 میگیرن

برای تعویض سپر هم موندم چون شنیدم کیفیت این سپر e2 ها مثل فابریک کارخونه ایش نیست

و یه چیز دیگه هم این که برای تعویض سپر هم پول میگیرن و همچنین برای سیم کشی

فکر کنم به صرفه باشه که فقط مه شکن ببندم

در ضمن بجای نبستن دسته راهنما میشه کلیدی چیزی تعبیه کرد؟
کسی این کارو کرده؟

آقا آروین سلام
این پست یکی از دوستان خوب به نام رامین آزاد هستش.ان رو مطالعه کن:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام به تندريان عزيز
در پاسخ به سوالات دوستان

- مه شكن جلو يك جفت 52000 تومن(دونه اي26000 تومن) از مركز ايران خودرو نبش يادگار امام در تهران خريدم دو ماه پيش
- برش جاي مه شكن توسط فايبرگلاس چي 10000 تومن (حرومش بشه)
- دسته راهنماي E2 439964 ريال يا 44000 تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو راست 44946 ريال يا 4500تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو چپ 44946 ريال يا 4500تومن
- سرسيم 12 عدد 300تومن
- لنت الكتريكي يك عدد 200 تومن
- رله 30 آمپر 1250 تومن
- سرسيم 3 عدد 1500 تومن
- چسپ قطره اي يك عدد 450 تومن
- دست مزد 15000 تومن
- رنگ كاري جلو پنجره 30000 تومن
- توضيحا كد رنگ رو از روي پلاك موتور ميشه خوند . بردم يه نفر كه تو تركيب رنگ مهارت داشت اين كار رو برام كرد و250 گرم رنگ عين رنگ نقرهاي البته مخصوص براي رنگ كاري پلاستيك سپر تهيه كرد و45 دقيقه هم طول كشيد.
- در ضمن چراغ پانل از قبل روش نصبه و به چيز خاصي نياز نداره

برای تعویض سپر یه جایی بهت معرفی میکنم که پول تعویض سپر نمیگیره!!!!
برای سیم کشی هم 10000 تومان میشه با رله.
در مورد کیفیت رنگ سپر هم اطمینان کامل داشته باش که یک خال هم باهم فرق ندارن!!!اونایی که میگن اطلاعات ندارن و این حرف رو میزنن!!!
بازم صاحب اختیار خودتی!
در مورد کلید مه شکن هم یاد بگم که اگر نمیخوای دسته راهنمات رو عوض کنی یا چراغ های کوچک بذار روشن شه.البته اگر جزء دسته ای نیستی که مه شکن رو اصلا روشن نمیکنند.
در غیر این صورت یک کلید میتونی براش تعبیه کنی.البته 2 3 نفر به من پیشنهاد دادن که میتونی از کلید مه شکن عقب هم استفاده کنی که بنده خیال خودمو راحت کردم و دسته راهنما هم عوض کردم.
بازم سوالی هست در خدمتم
با تشکر

persia
17 September 2008, 09:55 PM
سلام

این سپر تیپ های مختلف که در لوازم یدکی ها فروخته میشه، رنگ شده هست؟ آیا تمام رنگها وجود داره؟

با تشکر

3284
17 September 2008, 11:26 PM
دوستان کسی نمیدونه mem-khodroتو اصفهان نمایندگی داره یا نه؟

persia
17 September 2008, 11:36 PM
سلام

یک سوال دیگر: آیا لوگان برای فیلتر کردن هوایی که از طریق air condition وارد خودرو میشه، فیلتری داره؟ اگر پاسخ مثبته، محل این فیلتر کجاست و چه مدت یکبار باید تعویض بشه؟ آیا یدکیش موجوده؟

توضیح اینکه پژو 206 این فیلتر رو داره. اما ریو نداره. با توجه به هوای آلوده تهران، وجود این فیلتر نقش مهمی در سلامتی سرنشینان ایفا می کنه.

با تشکر

mehdizadeh04
17 September 2008, 11:39 PM
سلام

این سپر تیپ های مختلف که در لوازم یدکی ها فروخته میشه، رنگ شده هست؟ آیا تمام رنگها وجود داره؟

با تشکر

با سلام ان سپر ها با توجه به رنگ های موجود در بازار هستش و از طرف خود شرکت مهرکام پارس به خودرو ساز و نمایندگی ها ارسال میشه.منظور شما از رنگ شده چیه؟
با تشکر

ara_kamandar
17 September 2008, 11:56 PM
[QUOTE=persia;571801]سلام

یک سوال دیگر: آیا لوگان برای فيلـتر کردن هوایی که از طریق air condition وارد خودرو میشه، فيلـتری داره؟ اگر پاسخ مثبته، محل این فيلـتر کجاست و چه مدت یکبار باید تعویض بشه؟ آیا یدکیش موجوده؟

توضیح اینکه پژو 206 این فيلـتر رو داره. اما ریو نداره. با توجه به هوای آلوده تهران، وجود این فيلـتر نقش مهمی در سلامتی سرنشینان ایفا می کنه.

خیر فیلتر هوا نداره و جای نصب هم نداره بنابراین از فکر تعویض کردنش بیرون بیا
من خیلی سعی کردم فیلتر را به آن بخورانم حتی ابر هم نتوانستم به آن اضافه کنم

در بلاگی رومانی دیدم قسمتی پلا ستیکی را بریده بودند و فیلتر رنو کلیو را در آن گذاشته و دوباره چسب زده بود اما من متوجه نشدم عکس مربوط به کجاست . ضمن اینکه حاضر نیستم اینجوری برش کاری روی ماشین انجام بدم .
در مورد فیلتر هوا هم باید عرض کنم فیلتر برای گرد و خاک کاربرد داره اما در مورد آلودگی ( مونو اکسید سرب و ..... ) کاربرد خاصی نداره

BlueGreen
18 September 2008, 12:50 AM
توی پست های خیلی قدیمی تر دوستان تصاویری از ورودی این قسمت در نزدیک لولای در موتور گذاشته بودن.
راه حلی که به نظر من می رسه استفاده از فیلتر هود آشپزخانه است، که می شه از اطراف با سیم مفتولی آن را روی محفظه ی ورود هوای کابین نصب کرد.

arvin_ict
18 September 2008, 03:43 PM
تندر 90 E1 بخريم يا 405؟

گروه خودرو- هر دو فرانسو‌ي‌الاصل هستند و تقريبا در يك رنج قيمتي قرار دارند يكي از آنها يادگار قديمي پژو است و ديگري هم جزو تازه‌واردهاي رنو؛ پژو405 حالا جزو لاينفك جاده‌ها و خيابان‌هاي كشور به حساب مي‌آيد و ايران‌خودرو به‌رغم حواشي خاص اين محصول هنوز هم با تيراژي بالا آن را به توليد مي‌رساند.

شايد در باب مقايسه 405 با تندر-90 E1 اولين موضوعي كه به ذهن برسد قديمي بودن آن و به روز بودن اين يكي است، اما آنچه كه واقعيت دارد محبوبيت پژو405 و محدوديت تندر-90 است. 405 از لحاظ شرايط توليد و عرضه به بازار از كميت بسيار بالاتري نسبت به تندر-90 E1 بهره مي‌برد و طبيعتا دسترسي به آن راحت‌تر به نظر مي رسد.
هر چند كه تندر E1 به هر حال از امكانات بالاتري برخوردار است.
اين محصول موتوري 1600سي‌سي با قدرت 110اسب بخار دارد و استاندارد يورو 4 را نيز پاس كرده است. در حالي كه پژو 405 از موتوري با حجم 1800سي‌سي و با قدرت 97 اسب بخار بهره مي‌برد و استانداردش بر پايه يورو 2 است. شما با پژو405 مي‌توانيد تا 180 كيلومتر در ساعت سرعت داشته باشيد و با تندر-90 E1 نيز توانايي گاز دادن تا 210كيلومتر در ساعت را خواهيد داشت. درواقع در بخش موتور، تندر-90 در مقايسه را با پژو 405برنده محسوب مي‌شود.
يكي از مزيت‌هاي 405 در برابر تندر E1، حجيم‌تر بودن و جادارتر بودن اتاق آن است.
هر چند كه تزئينات داخلي تندر به 405 مي‌چربد. تندر حدود 500كيلوگرم از پژو405 سبك‌تر است اما در بخش ايمني، استاندارد سه ستاره انجمن ايمني اروپا را دارا است. اين خودرو از ترمز ABS و همچنين ايربگ سمت راننده نيز بهره مي‌برد در حالي پژو 405 در حالت معمولي فاقد اين دو آپشن ايمني، به حساب مي‌آيد. تندر-90 در باب مصرف سوخت شرايط مناسب‌تري را در مقايسه با پژو405 دارد. اين محصول، 8/7ليتر بنزين را در سيكل تركيبي مي‌سوزاند اما 405 در اين سيكل 9ليتر بنزين را مي‌بلعد.
تندر-90 E1 هم‌اكنون با قيمت 13ميليون و 500هزار تومان در بازار داخل به فروش مي‌رسد و پژو405 هم 14ميليون تومان قيمت دارد.

ara_kamandar
18 September 2008, 08:56 PM
توی پست های خیلی قدیمی تر دوستان تصاویری از ورودی این قسمت در نزدیک لولای در موتور گذاشته بودن.
راه حلی که به نظر من می رسه استفاده از فيلـتر هود آشپزخانه است، که می شه از اطراف با سیم مفتولی آن را روی محفظه ی ورود هوای کابین نصب کرد.

باسلام
دوست عزیز در زیر درب موتور قسمتی سیاه رنگ روی موتور برف پاکن را باید باز کنی زیر این قسمت قوطی مخزن آبپاش قرار دارد و موتور برف پاکن

در زیر لینک برف پاکن در قسمت وسط یک حفره قرار دارد این حفره بد جا و بد دست است در این قسمت من هر کاری کردن چیزی نصب کنم نشد و ابر هم قرار دادم دریچه هوای داخل و بیرون از کار افتاد ( ابر لای دریچه گیر کرد

و را دیگر هم در قسمت زیر داشبورد در سایتی دیدم که باید یک قسمت لاکی ایر کاندیشن بریده شود و دوباره چسب کاری بشه !!!!!!

در مورد فیلتر هود فکر خوبیه فقط جاش بد دسته و حتی با باز شدن لینک برف پاگن هم فکر نکنم عملی باشه

3284
18 September 2008, 11:51 PM
دوستان کسی نمیدونه mem-khodroتو اصفهان نمایندگی داره یا نه؟
ببخشید کسی جواب این سوال را نمیدونه یا اینکه برای آپشن لوگان تو اصفهان باید به کجا مراجعه کرد

ara_kamandar
19 September 2008, 12:35 AM
ببخشید کسی جواب این سوال را نمیدونه یا اینکه برای آپشن لوگان تو اصفهان باید به کجا مراجعه کرد

تا انجا می دانم نه . اما می توانی از حافظ قطعات از در خیابان امام ******************* استفاده کنی شاید کارت حل شود

BlueGreen
19 September 2008, 03:48 AM
تندر 90 E1 بخريم يا 405؟

گروه خودرو- هر دو فرانسو‌ي‌الاصل هستند و تقريبا در يك رنج قيمتي قرار دارند يكي از آنها يادگار قديمي پژو است و ديگري هم جزو تازه‌واردهاي رنو؛ پژو405 حالا جزو لاينفك جاده‌ها و خيابان‌هاي كشور به حساب مي‌آيد و ايران‌خودرو به‌رغم حواشي خاص اين محصول هنوز هم با تيراژي بالا آن را به توليد مي‌رساند.

شايد در باب مقايسه 405 با تندر-90 E1 اولين موضوعي كه به ذهن برسد قديمي بودن آن و به روز بودن اين يكي است، اما آنچه كه واقعيت دارد محبوبيت پژو405 و محدوديت تندر-90 است. 405 از لحاظ شرايط توليد و عرضه به بازار از كميت بسيار بالاتري نسبت به تندر-90 E1 بهره مي‌برد و طبيعتا دسترسي به آن راحت‌تر به نظر مي رسد.
هر چند كه تندر E1 به هر حال از امكانات بالاتري برخوردار است.
اين محصول موتوري 1600سي‌سي با قدرت 110اسب بخار دارد و استاندارد يورو 4 را نيز پاس كرده است. در حالي كه پژو 405 از موتوري با حجم 1800سي‌سي و با قدرت 97 اسب بخار بهره مي‌برد و استانداردش بر پايه يورو 2 است. شما با پژو405 مي‌توانيد تا 180 كيلومتر در ساعت سرعت داشته باشيد و با تندر-90 E1 نيز توانايي گاز دادن تا 210كيلومتر در ساعت را خواهيد داشت. درواقع در بخش موتور، تندر-90 در مقايسه را با پژو 405برنده محسوب مي‌شود.
يكي از مزيت‌هاي 405 در برابر تندر E1، حجيم‌تر بودن و جادارتر بودن اتاق آن است.
هر چند كه تزئينات داخلي تندر به 405 مي‌چربد. تندر حدود 500كيلوگرم از پژو405 سبك‌تر است اما در بخش ايمني، استاندارد سه ستاره انجمن ايمني اروپا را دارا است. اين خودرو از ترمز ABS و همچنين ايربگ سمت راننده نيز بهره مي‌برد در حالي پژو 405 در حالت معمولي فاقد اين دو آپشن ايمني، به حساب مي‌آيد. تندر-90 در باب مصرف سوخت شرايط مناسب‌تري را در مقايسه با پژو405 دارد. اين محصول، 8/7ليتر بنزين را در سيكل تركيبي مي‌سوزاند اما 405 در اين سيكل 9ليتر بنزين را مي‌بلعد.
تندر-90 E1 هم‌اكنون با قيمت 13ميليون و 500هزار تومان در بازار داخل به فروش مي‌رسد و پژو405 هم 14ميليون تومان قيمت دارد.

به این ها باید "قابلیت شعله ور شدن اتوماتیک 405 " را هم اضافه کرد.:icon_arro

sherlook53
19 September 2008, 12:59 PM
با سلام خدمت دوستانه عزیز

امروز یه باک بنزین سوپر زدم 27000 تومن...... واقعا خیلی زور داره..... آیا کسی دلیل علمی داره که این مکمل های بنزین واقعان میتونه اکتانه بنزین رو بالا ببره؟

راستی به نظر من در هنگام سوختگیری نباید در باک رو به گیره روکشه باک آویزون کرد...... چون اگه حواست پرت بشه و بنزین سرریز کنه مستقیم میریزه رو دره باک و سوییچ (که تو اون لحظه روی اون قرار داره)....... و واقعان نمیدونم وقتی بنزین روی سوییچ بریزه سوییچ مشکل پیدا میکنه یا نه؟

با تشکر:icon_cool

emad62
19 September 2008, 03:29 PM
با سلام خدمت دوستانه عزیز

امروز یه باک بنزین سوپر زدم 27000 تومن...... واقعا خیلی زور داره..... آیا کسی دلیل علمی داره که این مکمل های بنزین واقعان میتونه اکتانه بنزین رو بالا ببره؟

راستی به نظر من در هنگام سوختگیری نباید در باک رو به گیره روکشه باک آویزون کرد...... چون اگه حواست پرت بشه و بنزین سرریز کنه مستقیم میریزه رو دره باک و سوییچ (که تو اون لحظه روی اون قرار داره)....... و واقعان نمیدونم وقتی بنزین روی سوییچ بریزه سوییچ مشکل پیدا میکنه یا نه؟

با تشکر:icon_cool

سلام
دوست عزیز بهتر نبود یکی دو روز صبر میکردی بجای 27.000 تا فقط 7.500 پرداخت میکردی! اگه کارت خیلی ضروری بود 4-5 تا میریختی تا سر ماه (که بنزین سوپر برای زیر 2000 cc ها با کارت 150 تومن میشه>>> متن خبر ([Only registered and activated users can see links])).
================
-دوستان هفته پیش که فرم نظر سنجی رنو پارس رو پر کردم و چنتا مشکل(>>>سفت شدن فرمانو کلاژ -صدای در ماشین )رو نوشتم دیروز از سایپا زنگ زدن بعد از پرسیدن شماره موتور و vin:گفت سفت شدن فرمان و کلاژ تلقینه!!! اما یه راه وجود داره که میتونی خودت تست کنی برای هوا گیری -اگه هوا داشته باشه / ماشینو روشن کن، در مخزن هیدرولیک رو باز کن و فرمان رو تا آخر به راست و چپ بچرخون اگه هوا داشته باشه خالی میشه /موقع باز کردن در مخزن هیدرولیک اگه بسختی باز شه هوا داره -به دلیل مکش هوا.میزان باد لاستیکها هم تو شل و سفت بودن فرمان موثره.

-در شاگرد هم یخورده صدا میداد که بردمش نمایندگی کلی زور زدن اما مثل روز اولش نشد. ولی بهتر شده.

-لنت ترمز جلو رو نمایندگی میگفت 30 تومن با اینکه حدود 13 تا کار کردم مثل روز اول ترمز نمیگیره مسافت توقف تو سرعت حدود100 تا بیشتر از قبل شده . کسی مارک معتبر برا لنت (جلو و عقب) با قیمت سراغ داره

-در صندوق عقب رو نمایندگی 98 تومن قیمت داد اما گفت نداریم این در تا آستر و رنگ و... بشه و آماده برای نصب چقد هزینش میشه؟

arvin_ict
19 September 2008, 03:41 PM
سلام
دوست عزیز بهتر نبود یکی دو روز صبر میکردی بجای 27.000 تا فقط 7.500 پرداخت میکردی! اگه کارت خیلی ضروری بود 4-5 تا میریختی تا سر ماه (که بنزین سوپر برای زیر 2000 cc ها با کارت 150 تومن میشه>>> متن خبر ([Only registered and activated users can see links])).
================
-دوستان هفته پیش که فرم نظر سنجی رنو پارس رو پر کردم و چنتا مشکل(>>>سفت شدن فرمانو کلاژ -صدای در ماشین )رو نوشتم دیروز از سایپا زنگ زدن بعد از پرسیدن شماره موتور و vin:گفت سفت شدن فرمان و کلاژ تلقینه!!! اما یه راه وجود داره که میتونی خودت تست کنی برای هوا گیری -اگه هوا داشته باشه / ماشینو روشن کن، در مخزن هیدرولیک رو باز کن و فرمان رو تا آخر به راست و چپ بچرخون اگه هوا داشته باشه خالی میشه /موقع باز کردن در مخزن هیدرولیک اگه بسختی باز شه هوا داره -به دلیل مکش هوا.میزان باد لاستیکها هم تو شل و سفت بودن فرمان موثره.

-در شاگرد هم یخورده صدا میداد که بردمش نمایندگی کلی زور زدن اما مثل روز اولش نشد. ولی بهتر شده.

-لنت ترمز جلو رو نمایندگی میگفت 30 تومن با اینکه حدود 13 تا کار کردم مثل روز اول ترمز نمیگیره مسافت توقف تو سرعت حدود100 تا بیشتر از قبل شده . کسی مارک معتبر برا لنت (جلو و عقب) با قیمت سراغ داره

-در صندوق عقب رو نمایندگی 98 تومن قیمت داد اما گفت نداریم این در تا آستر و رنگ و... بشه و آماده برای نصب چقد هزینش میشه؟

من 21 م فرم رو پر کردم ولی بهم زنگ نزدن یه فرم دیگه هم 25م پر کردم

از کجا بهتون زنگ زدن؟

مشکل سفتی فرمون حل شد؟
نحوه سفت شدنه فرمون چطور بود؟

الان از 206 نرمتره یا سفت تر؟

Omidco
19 September 2008, 08:25 PM
================

خودرو شما كدام تيپ و توليد كدام خودرو ساز است؟

emad62
19 September 2008, 11:28 PM

از کجا بهتون زنگ زدن؟

مشکل سفتی فرمون حل شد؟

سلام-از سایپااینم شمارش: 61611796-فکر میکنم یخورده بهتر شده/شایدم تلقینه!!-احساس میکردم نسبت به روز اول سفت شده البته باد لاستیکا رو هم نسبت به اون موقع کم کردم-بنظر من فرمان ال90 مادر زادی کلا ًاز 206 سفت تره===========جناب omidco: e2پارسخودرو

kiarash-m
20 September 2008, 12:54 AM
سلام دوستان عزيز...
ولي فرمان ماشين من خيلي از 206 نرم تره / به گونه اي كه راحت با كف دست در حالت در جا ميتونم به چپ راست حركتش بدم، بدون اين كه فشار زيادي بهش وارد كنم.
من در يك پست به دوست خوبم arvin ([Only registered and activated users can see links]) گفتم كه گاهي اوقات اگر در حالت ( موتور روشن ) در پوش مخزن هيدوريك رو باز و بسته كنه ميتونه تاثير گذار باشه " دليلش هم اينه كه سيستم به صورت خود كار هواگيري ميشه ( البته نميدونم چرا براي اين دوست خوبم سوء تفاهم شد و بهش بر خورد!)
يك نكته ديگه اينكه در دفتر چه راهنماي خودرو نوشته كه ( در حالتي كه موتور سرد است ، ميزان روغن هيدروليك بايد بين ماكزيمم ومينيمم باشد ) كه خودرو هاي تحويلي تا ماگزيمم پر شده و هنگامي كه موتور گرم است از حد ماگزيمم بالا تر ميره" اين مورد باعث ميشه سيستم هيدروليك درست عمل نكنه / من حدود 30 cc از روغن رو با سرنگ كشيدم و بعد صافي رو سر جاش قرار دادم و در پوش رو نبستم " ماشين رو روشن كردم وچند بار فرمان رو به چپ وراست چرخاندم تا كاملا هوگيري بشه و سطح روغن پايين بره و بعد درپوش رو تميز كردم تا اگر سوراخ تعبيه شده بر روي در پوش كيپ شده باشه ، به حالت اوليه برگرده و در پوش رو بستم " بعد از اين كارها فرمان ماشين من از اين رو به اون رو شد. ( حتما درپوش مخزن هيدروليك رو تست كنيد تا از باز بودن مجراي آن مطمئن بشيد).
اما در مورد پله پله شدن فرمان در حالت در جا بايد بگم كه اين مورد مربوط ميشه به افت موتور در حالت دور آرام ، كه فكر ميكنم دليل اصلي افت موتور باطري 60 آمپر باشه ( احتملا اگر باطري 70 آمپر بود مشكلي به وجود نمي آمد ( افت موتور باعث ميشه كه پمپ هيدورليك ضعيف عمل كنه و اين حالت به وجود بياد.
)" ماشين من هم اين مورد رو داشت كه با كارهاي ذكر شده در بالا ، بسيار كم شده و اگر در حالت درجا ، دور موتور رو اندكي بال ببرم مشكل كاملا حل شده است.
بهر حال مشكل من كه به اين صورت حل شد.
در پناه حق باشيد

arvin_ict
20 September 2008, 01:26 AM
سلام-از سایپااینم شمارش: 61611796-فکر میکنم یخورده بهتر شده/شایدم تلقینه!!-احساس میکردم نسبت به روز اول سفت شده البته باد لاستیکا رو هم نسبت به اون موقع کم کردم-بنظر من فرمان ال90 مادر زادی کلا ًاز 206 سفت تره===========جناب omidco: e2پارسخودرو

مال من بعد از 1000 کیلومتر سفت شده بود که الان خوب شده ( 3500 تا کارکرده )

از 206 تیپ 6 و 206 اس دی 1400 که سوار شدم نرمتره الان

من موندم این ماشین با این امکانات و این کیفیت و برو بودن چرا انقدر ارزونه

فقط به خاطر قیافه؟

یعنی از ورنا هم داغونتره؟

kiarash-m
20 September 2008, 01:33 AM
سلام دوستان عزيز...
ولي فرمان ماشين من خيلي از 206 نرم تره / به گونه اي كه راحت با كف دست در حالت در جا ميتونم به چپ راست حركتش بدم، بدون اين كه فشار زيادي بهش وارد كنم.
من در يك پست به دوست خوبم arvin ([Only registered and activated users can see links]) گفتم كه گاهي اوقات اگر در حالت ( موتور روشن ) در پوش مخزن هيدوريك رو باز و بسته كنه ميتونه تاثير گذار باشه " دليلش هم اينه كه سيستم به صورت خود كار هواگيري ميشه ( البته نميدونم چرا براي اين دوست خوبم سوء تفاهم شد و بهش بر خورد!)
يك نكته ديگه اينكه در دفتر چه راهنماي خودرو نوشته كه ( در حالتي كه موتور سرد است ، ميزان روغن هيدروليك بايد بين ماكزيمم ومينيمم باشد ) كه خودرو هاي تحويلي تا ماگزيمم پر شده و هنگامي كه موتور گرم است از حد ماگزيمم بالا تر ميره" اين مورد باعث ميشه سيستم هيدروليك درست عمل نكنه / من حدود 30 cc از روغن رو با سرنگ كشيدم و بعد صافي رو سر جاش قرار دادم و در پوش رو نبستم " ماشين رو روشن كردم وچند بار فرمان رو به چپ وراست چرخاندم تا كاملا هوگيري بشه و سطح روغن پايين بره و بعد درپوش رو تميز كردم تا اگر سوراخ تعبيه شده بر روي در پوش كيپ شده باشه ، به حالت اوليه برگرده و در پوش رو بستم " بعد از اين كارها فرمان ماشين من از اين رو به اون رو شد. ( حتما درپوش مخزن هيدروليك رو تست كنيد تا از باز بودن مجراي آن مطمئن بشيد).
اما در مورد پله پله شدن فرمان در حالت در جا بايد بگم كه اين مورد مربوط ميشه به افت موتور در حالت دور آرام ، كه فكر ميكنم دليل اصلي افت موتور باطري 60 آمپر باشه ( احتملا اگر باطري 70 آمپر بود مشكلي به وجود نمي آمد ( افت موتور باعث ميشه كه پمپ هيدورليك ضعيف عمل كنه و اين حالت به وجود بياد.
)" ماشين من هم اين مورد رو داشت كه با كارهاي ذكر شده در بالا ، بسيار كم شده و اگر در حالت درجا ، دور موتور رو اندكي بال ببرم مشكل كاملا حل شده است.
در پناه حق باشيد
اين دو تا لينك هم مربوط ميشه به بحث قبلي در مورد اين موضوع:

MEHRDAD_Ilat
20 September 2008, 09:15 AM
با سلام؛
همونطور كه قول داده بودم سعي كردم از طريق دوستم با آشنايش كه در روماني است در تماس بوده و ايشون رو ترغيب به واردات قطعات اينچنيني كنم كه گويا كمس موفق شده ام ولي مشكل تخمين قيمت فروش است چون ايشون ميخواد از سرمايه گذاريش مطمئن بشه حالا خواهش من از دوستان اينه اولاً خودشون نظرشون رو بگن و ثانياً از هركي كه آشنا دارند و لوگان داره اين رو بپرسند:

آيا حاضريد شلگيرها رو جفتي 20-25 هزار تومان بخريد؟

فقط بگم كه از لحاظ جنس خيلي خيلي نرم است و اصلاً با پرايد مقايسه نكنيد.
هدف من اينه كه به ايشون اطلاعات مربوط رو بدم تا ايشون هم وارد و توزيع كنند .

Omidco
20 September 2008, 10:29 AM

فقط به خاطر قیافه؟

چرا فكر ميكنيم ارزونه؟! براي اينكه كمي به قيمت اصليش نزديكه
آنقدر خودرو هارو با قيمت * 2 به مردم فروختن كه اگر * 1.8 بشه ميگيم ارزون در ضمن نگران نباشيد با ثبت نام جديد و قيمت جديد(بالاتر) جبران مي كنند.
مردم عزيز هميشه عاشق گروني هستند چون بعضيها كمي سود مي كنند!

persia
20 September 2008, 10:52 AM

فقط به خاطر قیافه؟

سلام

مشکل سفتی فرمان ماشین شما برطرف شده؟

لطفا توضیح بدید که به چه طریقی مشکلش حل شد؟

از فرصت استفاده می کنم و از توضیحات دوست عزیز جناب kiarash-m ([Only registered and activated users can see links]) تشکر می کنم.

soja
20 September 2008, 10:55 AM
آقا یکی در مورد تولید روزانه و میزان تعهدات باقیمانده و دعوتنامه یه اطلاعی بده

arvin_ict
20 September 2008, 11:28 AM
سلام

مشکل سفتی فرمان ماشین شما برطرف شده؟

لطفا توضیح بدید که به چه طریقی مشکلش حل شد؟

از فرصت استفاده می کنم و از توضیحات دوست عزیز جناب kiarash-m ([Only registered and activated users can see links]) تشکر می کنم.

دو تا نمایندگی بردم برام کاری نکردن به مروره زمان خودش درست شد

شاید مدل ماشین اینجوریه نمیدونم

ولی فرمون فقط فرمونه ماشینای آمریکایی که با یه انگشت میپیچه:icon_excl

Navid_Aref
20 September 2008, 12:34 PM
چرا فكر ميكنيم ارزونه؟! براي اينكه كمي به قيمت اصليش نزديكه
آنقدر خودرو هارو با قيمت * 2 به مردم فروختن كه اگر * 1.8 بشه ميگيم ارزون در ضمن نگران نباشيد با ثبت نام جديد و قيمت جديد(بالاتر) جبران مي كنند.
مردم عزيز هميشه عاشق گروني هستند چون بعضيها كمي سود مي كنند!

در تایید صحبت شما مطلب زیر را در مورد اینکه چگونه خودرویی وارداتی 18 میلیونی را به قیمتی برابر 41.5 میلیون تومان به برخی خریداران داخلی می فروشند، بخوانید و توجیهات آن را ببینید. تازه این یکی از هزاران است. تازه این سایت به دلیل فروش محصولات ژاپنی تویوتا زحمت اطلاع رسانی به خود داده است. کره ای ها که خود را موظف به همین توجیهات تعجب آور هم نمی کنند.
چرا قیمت خودرو در ایران بیشتر از دو برابر قیمت در سایر کشورها می باشد؟
این سوال بسیاری از بازدیدکنندگان سایت تویوتا-ایران ([Only registered and activated users can see links]) و یا سایر کسانی می باشد که قصد خرید خودرو را دارند می باشد. اما چطور و چه عواملی در ایران روی قیمت خودروهای وارداتی تاثیر می گذارد. (این محاسبه قیمت برای سال 1387 می باشد)
حقوق و عوارض واردات خودرو که توسط دولت اخذ می گردد و سود واردکننده بیشترین مبلغ قیمت بالای خودرو در ایران را تشکیل می دهند.
برای بدست آوردن قیمت خودروهای وارداتی در ایران مبالغ زیر را در نظر بگیرید:
1-قیمت خودرو (فروشنده خودرو – کارخانه)
2-گمرکی خودرو (90% ارزش خودرو) (گمرک ایران)
3- 5 % سهم وارد کننده (بر اساس قیمت خودرو در کارخانه)
4-5 % سهم مصرف کننده (بر اساس قیمت خودرو در کارخانه)
5-هزینه بیمه + شماره گذاری + حمل و نقل+ ثبت سفارش
6-سود وارد کننده حقیقی یا حقوقی (تقریبا 10 % قیمت تمام شده)

برای نمونه قیمت خودرو کمری GL دنده اتوماتیک در ذیل محاسبه شده: (قیمت ها تقریبی می باشد)
1-قیمت خودرو (18.000.000 تومان)
2-90 % گمرکی خودرو (16.200.000 تومان)
3-5 % سهم واردکننده ( 900.000)
4-5 % سهم مصرف کننده (900.000)
5-هزینه بیمه + شماره گذاری+ حمل و نقل+ ثبت سفارش (1.500.000 ممیلیون تومان)
6-10 % سود وارد کننده - حقیقی یا حقوقی (4.000.000 میلیون)
قیمت تمام شده= 41.500.000 تومان ( قیمت تقریبی می باشد)

● چرا قیمت خودروهای وارداتی در سال 86 و 87 بیشتر از سال 85 شد؟
اضافه شدن 5% سهم واردکننده و 5% سهم مصرف کننده به قیمت ها (جمعا 10 % قیمت خودرو) توسط ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور ( تبصره 13) در سال 1386 مهمترین علت بالارفتن قیمت های خودرو گردید.

ali_h_m
20 September 2008, 02:45 PM
امروز : 30 شهريور 1387 - 20 سپتامبر 2008 - 20 رمضان 1429 [Only registered and activated users can see links] ساعت 2:19 PM
تعداد بازديدکنندگان : 47

بزرگترين جشنواره فروش محصولات ايران خودرو به زودي آغاز مي شود
جشنواره برزگ پيش فروش و فروش فوري انواع محصولات ايران خودرو به مناسبت عيد فطر به زودي آغاز مي شود .
علي اصغر سرايي نيا با بيان اين مطلب گفت: اين امر درراستاي سياست هاي دولت نهم و پاسخگويي به نياز روزمشتريان صورت خواهد گرفت .
وي افزود : 19 مدل محصول با تنوع هاي زياد درسبد فروش محصولات ايران خودرو قرار دارد .
سرايي نيا تاكيد كرد : تاپايان شهريوماه تحويل خودرو توسط ايران خودروبه غير از خودرو تندر90 به روزخواهد شد .
وي درزمينه تاخير درتحويل تندر90 اظهارداشت : اين شركت به تمامي تعهدات خود درمورد خودرو تندرو 90 را تا آبان سال جاري عمل خواهد كرد .
معاون فروش و بازاريابي ايران خودرو خبر از پيش فروش تندر90 از آذرماه سال جاري خبرداد و گفت: شركت ايران خودرو با انتخاب تعدادي از خودرو هاي روز ومشتري پسند شرايطي را فراهم كرد كه به نحوي 14 هزار نفر ازمشتريان تندر90 خودرو ثبت نامي خود را به ديگر محصولات اين شركت تبديل كردند .
وي تصريح كرد : ايران خودرو روزانه 2200 دستگاه خودرو به مشتريان تحويل مي دهد كه اين امر با تلاش پرسنل معاونت بازاريابي و فروش ايران خودرو شتاب بيشتري مي گيرد .
سرايي نيا با اشاره به اجراي يازده روش فروش خودرو توسط اين معاونت جهت جلب رضايت مشتريان تصريح كرد : ميزان استقبال مردم از خودرو هاي سفارشي زياده بوده به نحوي كه ركورد فروش اين نوع محصولات شكسته شد .

Omidco
20 September 2008, 03:29 PM
در ادامه مطلب دوست خوبم Navid_Aref بايد عرض كنم كه:

تا كي ما بايد هزينه بيشتر از قيمت يك خودرويي كه ميخريم را پرداخت كنيم تا خودرو سازهابا هزينه مردم به سطح جهاني برسند،تا كي با ارابه مرگ (PK و پرايد )كشته بديم به علت حمايت از توليد كنندگان داخلي.

=== به قيمت خودروهاي كره اي توجه كنيد!
سوناتا

مدل و رنگ
2009 - GL سفارش خلیج فارس - سادهمشخصات موتور و دنده
4 سیلندر 2400 سی سی دنده دستیامکانات

دنده دستی - شیشه برقی - آئینه برقی - قفل مرکزی -رادیو + CD - ریموت کنترل - دو عدد ایربگ - کولر و بخاری

اتاق جدید و متفاوت با سوناتا 2008
فروش نوع 1
تحویل 29 روزه
60% زمان قراداد
40% زمان گمرک

خرید خودرو
155،000،000ریال
حقوق گمرکی
131،000،000 ریال
شماره گذاری
35،000،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
ثبت سفارش ، ترخیص ، بیمه ثالث و ...

6،000،000 ریال
جمع کل
335،500،000 ریال
به مبلغ فوق 2% بابت کارمزد شرکت اضافه می گرددفروش نوع 2
تحویل 29 روزه 10% زمان قراداد
90% زمان گمرک

قیمت قطعی پیش فروش348،000،000 ریال

يعني من بجاي L90 مي تونستم Sonata بخرم :icon_ques

r222
20 September 2008, 05:25 PM
با سلام
من تندر سفید ایران خودرو دارم متاسفانه سپر عقب در اثر برخورد با خودروئی قسمتی از رنگ ان کنده شده دوستان تاپیک میتوانند مرا راهنمائی کنن کجا میتوانم رنگ ان را سفارش بدهم بسازن

3284
20 September 2008, 08:42 PM

از کجا بهتون زنگ زدن؟

مشکل سفتی فرمون حل شد؟

مگه بهت شماره رهگیری نمیده من هم دیروز پر کردم

arvin_ict
20 September 2008, 08:49 PM
مگه بهت شماره رهگیری نمیده من هم دیروز پر کردم

به همه شماره رهگیری میده

و میزنه میل به شرکت سازنده ارسال شد و هیچ تماسی هم که گرفته نشده تا الان ×××

persia
20 September 2008, 09:41 PM
سلام دوستان عزيز...
در پناه حق باشيد
با سلام

من امروز این کارها رو انجام دادم و واقعا فرمان نرمتر شده. الآن در حالت درجا با کف دست راحت می گرده.

از اینکه تجربه خودتون رو در اختیار دیگران قرار دادید تشکر می کنم.

emad62
21 September 2008, 01:27 AM
سلام

چند روز پیش ماشین رو بردم نمایندگی برای رگلاژ درب شاگرد که موقع عبور از دست انداز صدا میداد .
اما نمایندگی با تنظیم این زائده ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و حرکت میلیمتری بسمت داخل و فشار دادن قاب پنجره بسمت داخل کارش رو تموم کرد اما متاسفانه مشکل حل نشد. تا اینکه خودم بعد از نا امیدی از هر چی نمایندگیه با تجزیه تحلیل و آنالیز مشکل و مقایسه 4 درب با هم فکر میکنم مشکل رو پیدا کردم / اما مشکل اینجاست که قسمت حلقوی ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) که با قفل و چفت شدن دور زائده ([Only registered and activated users can see links]) مانع از حرکت اضافی و ایجاد سر و صدا میشه و نباید در حالتی که دور زائده ([Only registered and activated users can see links]) چفت شده یعنی "موقعی که درب بسته شده" هیچ لقی ، شلی یا حرکت اضافی مخصوصا بسمت جلو یا عقب داشته باشه که متاسفانه درب مشکل دار در حالت بسته بودن قسمت حلقوی ([Only registered and activated users can see links]) یه مقدار لقی داره و در اثر همین لقی یخورده کوبیده شده و چاره مشکل فقط فیکس کردن و رفع لقی و حرکته که نمیدونم چطور اینکار رو انجام بدم. میدونم باز کردن درب کار سختیه و از عهده ی من تقریباً خارج. . متاسفانه تعمیر کار فقط با فشار دادن قاب بسمت داخل درب رو به اینشکل در آورد :که در حالت بسته بودن، سطح درب از بدنه پایینتره ( بطرف داخل خودرو ) که اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مشخصه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) اما با این وجود هنوز سر و صدا وجود داره.بنابر این از دوستان خبره که اطلاعاتی درین زمینه دارند تقاضای کمک دارم چطور این مشکل رو حل کنم آیا با باز کردن درب توسط نمایندگی یا صافکار قابل حله یا باید قسمت معیوب تعویض بشه؟؟

kiarash-m
21 September 2008, 04:24 AM
سلام

چند روز پیش ماشین رو بردم نمایندگی برای رگلاژ درب شاگرد که موقع عبور از دست انداز صدا میداد .
اما نمایندگی با تنظیم این زائده ([Only registered and activated users can see links]) و حرکت میلیمتری بسمت داخل و فشار دادن قاب پنجره بسمت داخل کارش رو تموم کرد اما متاسفانه مشکل حل نشد. تا اینکه خودم بعد از نا امیدی از هر چی نمایندگیه با تجزیه تحلیل و آنالیز مشکل و مقایسه 4 درب با هم فکر میکنم مشکل رو پیدا کردم / اما مشکل اینجاست که قسمت حلقوی ([Only registered and activated users can see links]) که با قفل و چفت شدن دور زائده ([Only registered and activated users can see links]) مانع از حرکت اضافی و ایجاد سر و صدا میشه و نباید در حالتی که دور زائده ([Only registered and activated users can see links]) چفت شده یعنی "موقعی که درب بسته شده" هیچ لقی ، شلی یا حرکت اضافی مخصوصا بسمت جلو یا عقب داشته باشه که متاسفانه درب مشکل دار در حالت بسته بودن قسمت حلقوی ([Only registered and activated users can see links]) یه مقدار لقی داره و در اثر همین لقی یخورده کوبیده شده و چاره مشکل فقط فیکس کردن و رفع لقی و حرکته که نمیدونم چطور اینکار رو انجام بدم. میدونم باز کردن درب کار سختیه و از عهده ی من تقریباً خارج. . متاسفانه تعمیر کار فقط با فشار دادن قاب بسمت داخل درب رو به اینشکل در آورد :که در حالت بسته بودن، سطح درب از بدنه پایینتره ( بطرف داخل خودرو ) که اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مشخصه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) اما با این وجود هنوز سر و صدا وجود داره.بنابر این از دوستان خبره که اطلاعاتی درین زمینه دارند تقاضای کمک دارم چطور این مشکل رو حل کنم آیا با باز کردن درب توسط نمایندگی یا صافکار قابل حله یا باید قسمت معیوب تعویض بشه؟؟

سلام دوست خوبم...
آقا من وقتي عكس ماشينتو ديدم خداوكيلي قاطي كردم ! / جان مولا نبر پيش اين نمايندگيا " به پير به پيغمبر به اندازه گاو هم نميفهمن ( معذرت ميخوام يه مقدار عصبانيم ) آخه من به اين جور مسائل خيلي حساسم .
خدا شاهده اگر اين كار رو با ماشين من ميكردن اون نمايندگي رو ، روي سرشون خراب ميكردم.
اولين كاري كه شما ميكني اينه كه ببري همون نمايندگي و بگي در ماشينت رو به حالت اولش برگردونه چون من 99% مطمئن هستم اين صدايي كه شما ميگي از اين قسمت نيست ( چون تجربشودارم ).
بعد ببرش پيش يه صافكار يا يه قفل ساز اتومبيل كار درست ( البته صدا گيري در تخصص بعضي از باطري ساز ها هم هست*
اگر خود شما هم يك مقدار وقت بذاري شايد علت صدا رو دقيقا پيدا كني*
-
اكثرا منشا صدا جاي ديگست و اونجايي نيست كه ما فكر ميكنيم.
( يه وقت به در ماشينت دست نزني كه برات مكافات ميشه )
من به صداهاي اضافي آلرژي خاصي دارم/ يه پرايد داشتم كه همين مشكل شما رو داشت اول درو خودم رگلاژ كردم" اما فايده نداشت بعد از كلي وقت گذاشتن معلوم شد كه پيچ كمك سمت شاگرد شل بوده و با سفت كردن اون مشكل حل شد. / نميخوام بگم كه ماشين شما هم اين مورد رو داره ، ميخوام بگم خيلي جاها ميتونه منيع صدا باشه اما ما اون صدا رو از جاي ديگه ميشنويم...
مثلا زير داشبورد سمت شاگرد دقيقا جايي كه داشبورد به بدنه فيكس شده ، يك سوكت قرار داره كه به وسيله يك پايه محكم شده ، حالا اگر اين سوكت از جاش در اومده باشه ولق بزنه شما صداشو از سمت در ميشنوي / يا اصلا امكان داره محتويات داخل در صدا ميده ( مثلا بست نگه دارنده شيشه شل شده باشه و يا اهرمهاي مفتولي قفل به بدنه ميخوره و صدا ميده و.... )
شما اگر هر چهار در ماشينت رو تست كني ( به داخل فشار بدي ) ميبني كه يه مقدار به داخل فرو ميرن واين طبيعيه ( لاستيكهاي دور در هم براي آب بندي درهاست و هم براي فيكس شدن درها ، وقتي شما در رو به داخل فشار ميدي ، به لاستيك پشتش فشار وارد ميشه " بنابراين در يك مقدار به داخل فرو ميره )... نميدونم تونستم درست منظورم رو برسونم يا نه *
بهر حال به نظر من صدا از جاي ديگست.
در پناه حق باشيد

kiarash-m
21 September 2008, 04:59 AM
اضافه كنم:
يك احتمال ديگه كه ميتونه از همه قويتر باشه اينه كه : لاستيك دور درب سمت شاگرد ماشين شما ايراد داره و بايد تعويض بشه *

hasoj
21 September 2008, 09:03 AM
دوستان عزیز میشه بفرمایید در مورد این شاهی پیهالز . لاتاری. صرافی و ارسال حواله و دیگر اصطلاحات این سایت کدوم صفحه رو باید بخونم .

rmb_ali
21 September 2008, 09:17 AM
آیا میشه روی E1 شیشه بالا بر عقب رو برقی کرد و اگر میشه آیا گارانتی گیر نمیده و کلا تمیز در میاد

ali_h_m
21 September 2008, 11:40 AM
امروز : 31 شهريور 1387 - 21 سپتامبر 2008 - 21 رمضان 1429 [Only registered and activated users can see links] ساعت 9:23 AM
تعداد بازديدکنندگان : 3

تجهيز 52 نمايندگي براي ارائه خدمات به گراندويتارا
52نمايندگي مجاز فروش و خدمات پس از فروش ايران خودرو در30 شهركشور براي ارائه خدمات به خودرو سوزوكي گراندويتارا مجهز شده اند.
علي نمكين، معاون شبكه توزيع ايساكو ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت:به منظور تشويق و كمك به استانداردسازي نمايندگي ها، براي نمايندگان منتخب، خودروهاي جديد وتسهيلات ويژه اي درنظر گرفته شده است .
وي با بيان اينكه ورود خودروهاي جديد، ايجاد و توسعه شبكه هاي توزيع دردستور كار شركت ايران خودرو قرار دارد،گفت: در راستاي برنامه افزايش توليد خودروي تندر 90 و توسعه شبكه هاي توزيع اين خودرو تاپايان سال، تعداد 160 نمايندگي در 71 شهر آماده ارايه خدمات به اين خودرو هستند.
وي با اشاره به معرفي خودروي پژو 407 اظهار داشت: در فاز اول تعداد 9 نمايندگي مجهز به امكانات جديد خدمات مورد نياز را به دارندگان اين خودروارايه مي دهند.
معاون شبكه فروش و خدمات پس از فروش ايساكو اظهار داشت: منظور افزايش ميزان رضايت مشتريان محصولات ايران خودرو ،نمايندگي هاي مجاز فروش و خدمات پس از فروش به تكنولوژي هاي روز تجهيز مي شوند.
وي گفت::شركت ايساكو تمام تلاش خود را براي افزايش رضايت مشتريان انجام داده و در همين راستا امسال را سال خدمات پس از فروش نام گذاري كرده است.
وي تصريح كرد:در حال حاضر ميزان رضايتمندي مشتريان از خدمات پس از فروش محصولات ايران خودرو حدود69درصد است ولي بابرنامه ريزي انجام شده تا پايان سال اين ميزان به 75درصد افزايش مي يابد.
نمكين خاطر نشان ساخت :كليه قطعات ايساكو داراي استاندارد و كيفيت مناسب است و حتي براي رضايت بيشتر مشتريان برخي قطعات گارانتي دارند.114

arvin_ict
21 September 2008, 02:02 PM
سلام دوستان عزيز...
در پناه حق باشيد

من در حالت روشن در مخزن هیدرولیک رو باز کردم و فرمون رو چندبار به سمت راست کامل و چپ کامل چرخوندم ولی میزان نرمیش فرقی نکرد

ali_h_m
21 September 2008, 03:09 PM
پس از آغاز پيش‌فروش تندر90 پارس‌خودرو؛
ايران‌خودرو تا پيش از زمستان مي‌تواند اين كار را انجام دهد؟سرويس: خودرو
1387/06/30
09-20-2008
14:44:19
8706-17468: كد خبر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
در حالي كه پيش فروش تندر90 پارس خودرو چند روز پيش آغاز شد و اين شركت اعلام كرد كه كليه تعهدات ثبت‌نامي خود را انجام داده است، ولي هنوز ايران خودرو نتوانسته با توجه به تعهدات ثبت نامي گذشته، اقدام به پيش فروش اين محصول مشترك كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه شرط پيش‌فروش اين خودرو پاسخ دادن به حداقل 90درصد از تعهدات ثبت‌نامي تعيين شده است، ولي شركت ايران‌خودرو هنوز نتوانسته به اين رقم دست يابد.
اين شركت اواخر سال 1385 از حدود 52 هزار متقاضي دريافت تندر90 ثبت نام كرد كه تا پايان مرداد امسال با توجه انصراف 12 هزار ثبت‌نامي و توليد بيش از 23 هزار و 600 دستگاه از اين خودرو، مي‌توان گفت كه بيش از 16 هزار از تعهدات اين شركت باقي مانده بود. حال با توجه به شرط تحويل حداقل 90درصدي از تعهدات براي آغاز پيش‌فروش اين خودرو، اين خودروساز بايد در ماه شهريور حداقل 12 هزار دستگاه تندر90 توليد كرده باشد.
اين در حالي است كه ايران‌خودرو در تير ماه با تحقق 100درصدي برنامه توليد بيش از 3هزار دستگاه و در ماه گذشته با تحقق 57 درصدي برنامه توليد تندر90 بيش از 1500 دستگاه از اين خودرو توليد كرده بود، بنابراين در خوش‌بينانه‌ترين حالت و در صورت توليد 3 هزار دستگاه از اين خودرو در ماه شهريور، اين شركت براي آغاز پيش‌فروش تندر90 هنوز به توليد 9 هزار دستگاه ديگر نياز دارد كه در بهترين شرايط بايد تا پايان پاييز امسال صبر كند.
البته توليد تندر90 در شركت ايران خودرو غير از مرداد ماه كه به 1529 دستگاه رسيد، در ماه‌هاي قبل روند رو به رشدي را تجربه كرد؛ به طوري كه اين شركت از برنامه توليد 41 هزار و 793 دستگاه امسال خود تا پايان مرداد ماه با توليد 10 هزار و 582 دستگاه انواع تندر90 حدود 90 درصد از برنامه توليدش را محقق كرد.
البته محمد حسين فقيه - معاون تندر 90 ايران خودرو - چندي پيش گفته بود كه "اين شركت تا زماني كه به تمام تعهدات خود درمورد تندر90 عمل نكند، براي خودرو جديدي ثبت‌نام يا فروش فوري نخواهد داشت" كه با اين شرايط فروش فوري تندر90 ايران‌خودرو در سال جاري منتفي خواهد بود.
اما وضعيت امسال توليد تندر90 پارس خودرو نيز در نوع خود جالب توجه است. با اين‌كه توليد اين شركت در ماه‌هاي اخير شرايط چندان خوبي را تجربه نمي‌كند، ولي چند روز پيش از طرف اين شركت اعلام شد كه تعهدات پارس خودرو به اتمام رسيده و به صورت محدود نيز پيش فروش خود را آغاز كرده است.
اين شركت تا پايان مرداد با توليد 22 هزار و 600 دستگاه تندر90 توانسته بود حدود 95درصد از تعهد خود را جامه عمل بپوشاند. اين شركت امسال برنامه توليد 85 هزار دستگاه تندر90 را دارد و اين در حالي است كه برنامه توليد تندر90 ايران‌خودرو حدود 42 هزار دستگاه است.
پارس خودرو تا پايان پنج ماهه امسال توانست با توليد 8 هزار و 735 دستگاه تندر90 فقط حدود 32 درصد از برنامه‌اش را محقق كند.
انتهاي پيام

arvin_ict
21 September 2008, 06:59 PM
سلام دوستان عزيز...
در پناه حق باشيد

من در حالت روشن در مخزن هیدرولیک رو باز کردم و فرمون رو کامل به سمت چپ و راست چرخوندم ولی میزان نرمیش فرقی نکرد

tibo
21 September 2008, 07:21 PM

دوستان، من هم Missed call از اين شماره را امروز داشتم. من هم حدوداً اواخر مرداد فرم رنو پارس را پر كرده بودم.

kiarash-m
21 September 2008, 08:14 PM
فقط به خاطر قیافه؟

من در حالت روشن در مخزن هیدرولیک رو باز کردم و فرمون رو چندبار به سمت راست کامل و چپ کامل چرخوندم ولی میزان نرمیش فرقی نکرد

سلام آروين جان...
شما گفته بودي كه فرمون ماشينت بعد از 3500تا از 206 هم نرمتر شده / بيشتر از اين ديگه فكر نكنم نرمتر بشه"همين كه با كف دست راحت چرخيده ميشه ،عاليه / در هر صورت توصيه ميكنم كه يك مقدار از روغن هيروليك رو كم كني ، حتما مؤثر خواهد بود.
در پناه حق باشيد

google.yahoo
21 September 2008, 10:27 PM
دوست گرامی اینجا تاپیک لوگان هست نه پراید.
پراید 800 کیلویی با تعلیق اسباب بازی و چرخ های 13 اینچی و لنت و سیستم ترمز بی کیفیت چه ارتباطی با لوگان پیدا می کند؟

با این عکس از لنت ترمز لوگان که آقا رامین قرار دادند حساب کار دستتون می آد(سمت راست لنت مستهلک مشخصه):

ببخشید شاید کمی دیر باشه .ولی لنت ترمز پراید 800 کیلویی با سیستم تعلیق اسباب بازی چقدر به لنت ترمز لوگان 2000 کیلویی با سیستم تعلیق بالشتکهای هوای فشرده و سیستم مدیریت مرکزی تعلیق شباهت داره !!!

arvin_ict
22 September 2008, 11:49 AM
سلام آروين جان...
شما گفته بودي كه فرمون ماشينت بعد از 3500تا از 206 هم نرمتر شده / بيشتر از اين ديگه فكر نكنم نرمتر بشه"همين كه با كف دست راحت چرخيده ميشه ،عاليه / در هر صورت توصيه ميكنم كه يك مقدار از روغن هيروليك رو كم كني ، حتما مؤثر خواهد بود.
در پناه حق باشيد

از 206 اس دی 1400 نرمتر حالا نمیدونم مال اون مشکل داشت یا نه چون مال اون با کف دست راحت نمیچرخید
ولی مثل 206 تیپ 6 بود مال من
ولی بعضی موقع ها یه زره سفت میشه
ولی اکثر موقع ها خوبه که امیدوارم با کارکرد بیشتر حل شه

Navid_Aref
22 September 2008, 12:54 PM
ببخشید شاید کمی دیر باشه .ولی لنت ترمز پراید 800 کیلویی با سیستم تعلیق اسباب بازی چقدر به لنت ترمز لوگان 2000 کیلویی با سیستم تعلیق بالشتکهای هوای فشرده و سیستم مدیریت مرکزی تعلیق شباهت داره !!!

با سلام. این مطلب را بنده مدت ها پیش در جواب یکی از کاربران (El Padrino ([Only registered and activated users can see links])) که در حال حاضر به دلیل همین لحن (بویژه در تاپیک مقایسه خودروهای 18 تا 25 میلیون تومانی ([Only registered and activated users can see links])) از سایت اخراج شده اند نوشته بودم. لطفا بحث را پی نگیرید . در هر صورت اگر منظور شما طرفداری از پراید هست که بنده تسلیم هستم و خوشحالم که شما پراید را خودرویی ایده آل می دانید! خوش به حال سایپا - موفق باشید.

احتمالا پمپ ترمزتون خرابه یکی از دوستان پراید داشت اونم همین جوری شد ولی خیلی شدید تر فلز پست لنت هم سابیده شده بود پمپ ترمز رو عوض کرد خوب شد

دوست گرامی اینجا تاپیک لوگان هست نه پراید.
پراید 800 کیلویی با تعلیق اسباب بازی و چرخ های 13 اینچی و لنت و سیستم ترمز بی کیفیت چه ارتباطی با لوگان پیدا می کند؟

با این عکس از لنت ترمز لوگان که آقا رامین قرار دادند حساب کار دستتون می آد(سمت راست لنت مستهلک مشخصه):...

دوستان و سروران گرامی :
حقیر را ببخشید که در میان مباحث فنی و جذابتان مجبور به نگاشتن آف تاپیک شدم :

دوست گرامی ما جناب .El Padrino به اخطارها و گوشزدهای مدیران توجهی نکردند . متاسفانه چندین بار از ایشان درخواست شد تا در نگاشتن پست تامل بیشتری کنند . که خب متاسفانه توجهی به آنها صورت نگرفت .
با کمال تاسف مجبور شدیم تا برای همیشه از این دوست خوب خداحافظی کنیم!!!!!!!

کاربر El Padrino. به علت عدم رعایت ادب ، سعی در تخریب جو سایت و توهین به اشخاص برای همیشه از سایت اخراج شدند.

مجدداً از همه دوستان عذرخواهی میکنم.

موفق باشید

لوگان
22 September 2008, 04:31 PM
دوستان نظرتون راجع به ایجاد تاپیک مسابقه لوگان چیه؟
اگه دوستان موافق باشند مسابقش اینجوریه که یه نفر یه سوال از تندر مطرح میکنه. بعد تا آخر اون روز وقت هست که بقیه جواب بدن. اگه کسی تونست جواب بده سوال روز بعد رو اون کسی که جواب داده طراحی میکنه اگر کسی نتونست جواب بده اون نفری که پرسیده یه سوال دیگه طراحی میکنه و ادامه میده. این تاپیک میتونه هم جنبه تفریحی داشته باشه هم جنبه آموزشی.
لطفا نظرتون رو اعلام کنید و اگه ایجاد این تاپیک مشکلی ایجاد میکنه و خلاف قوانینه بازم بگید.

fazarayan
22 September 2008, 06:15 PM
دوستان نظرتون راجع به ایجاد تاپیک مسابقه لوگان چیه؟
اگه دوستان موافق باشند مسابقش اینجوریه که یه نفر یه سوال از تندر مطرح میکنه. بعد تا آخر اون روز وقت هست که بقیه جواب بدن. اگه کسی تونست جواب بده سوال روز بعد رو اون کسی که جواب داده طراحی میکنه اگر کسی نتونست جواب بده اون نفری که پرسیده یه سوال دیگه طراحی میکنه و ادامه میده. این تاپیک میتونه هم جنبه تفریحی داشته باشه هم جنبه آموزشی.
لطفا نظرتون رو اعلام کنید و اگه ایجاد این تاپیک مشکلی ایجاد میکنه و خلاف قوانینه بازم بگید.

من موافقم ولی نحوه اجراش 2 تا مشکل داره
اول اینکه تشخیص درست بودن جواب مشخص نیست با کیه
دوم اینکه ممکنه چند نفر جواب درست بدن اونوقت کی باید سئوال بعدی رو طرح کنه

حالا اگه اینطوری باشه بهتر نیست؟
* سوال رو یک نفر طرح میکنه
* هر کس که مطمعن بود جوابش رو میدونه جواب میده و سوال بعدی رو طرح میکنه
* هر کس تشخیص داد جواب نفر قبلی اشتباهه جواب درست رو ارسال میکنه و همون سوال نفر قبلی رو تکرار میکنه یا اگه نخواست سوال جدید طرح میکنه

ahmad123
22 September 2008, 07:10 PM
پس از آغاز پيش‌فروش تندر90 پارس‌خودرو؛

ايران‌خودرو تا پيش از زمستان مي‌تواند اين كار را انجام دهد؟سرويس: خودرو

1387/06/30
09-20-2008
14:44:19
8706-17468: كد خبر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
در حالي كه پيش فروش تندر90 پارس خودرو چند روز پيش آغاز شد و اين شركت اعلام كرد كه كليه تعهدات ثبت‌نامي خود را انجام داده است، ولي هنوز ايران خودرو نتوانسته با توجه به تعهدات ثبت نامي گذشته، اقدام به پيش فروش اين محصول مشترك كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه شرط پيش‌فروش اين خودرو پاسخ دادن به حداقل 90درصد از تعهدات ثبت‌نامي تعيين شده است، ولي شركت ايران‌خودرو هنوز نتوانسته به اين رقم دست يابد.
اين شركت اواخر سال 1385 از حدود 52 هزار متقاضي دريافت تندر90 ثبت نام كرد كه تا پايان مرداد امسال با توجه انصراف 12 هزار ثبت‌نامي و توليد بيش از 23 هزار و 600 دستگاه از اين خودرو، مي‌توان گفت كه بيش از 16 هزار از تعهدات اين شركت باقي مانده بود. حال با توجه به شرط تحويل حداقل 90درصدي از تعهدات براي آغاز پيش‌فروش اين خودرو، اين خودروساز بايد در ماه شهريور حداقل 12 هزار دستگاه تندر90 توليد كرده باشد.
اين در حالي است كه ايران‌خودرو در تير ماه با تحقق 100درصدي برنامه توليد بيش از 3هزار دستگاه و در ماه گذشته با تحقق 57 درصدي برنامه توليد تندر90 بيش از 1500 دستگاه از اين خودرو توليد كرده بود، بنابراين در خوش‌بينانه‌ترين حالت و در صورت توليد 3 هزار دستگاه از اين خودرو در ماه شهريور، اين شركت براي آغاز پيش‌فروش تندر90 هنوز به توليد 9 هزار دستگاه ديگر نياز دارد كه در بهترين شرايط بايد تا پايان پاييز امسال صبر كند.
البته توليد تندر90 در شركت ايران خودرو غير از مرداد ماه كه به 1529 دستگاه رسيد، در ماه‌هاي قبل روند رو به رشدي را تجربه كرد؛ به طوري كه اين شركت از برنامه توليد 41 هزار و 793 دستگاه امسال خود تا پايان مرداد ماه با توليد 10 هزار و 582 دستگاه انواع تندر90 حدود 90 درصد از برنامه توليدش را محقق كرد.
البته محمد حسين فقيه - معاون تندر 90 ايران خودرو - چندي پيش گفته بود كه "اين شركت تا زماني كه به تمام تعهدات خود درمورد تندر90 عمل نكند، براي خودرو جديدي ثبت‌نام يا فروش فوري نخواهد داشت" كه با اين شرايط فروش فوري تندر90 ايران‌خودرو در سال جاري منتفي خواهد بود.
اما وضعيت امسال توليد تندر90 پارس خودرو نيز در نوع خود جالب توجه است. با اين‌كه توليد اين شركت در ماه‌هاي اخير شرايط چندان خوبي را تجربه نمي‌كند، ولي چند روز پيش از طرف اين شركت اعلام شد كه تعهدات پارس خودرو به اتمام رسيده و به صورت محدود نيز پيش فروش خود را آغاز كرده است.
اين شركت تا پايان مرداد با توليد 22 هزار و 600 دستگاه تندر90 توانسته بود حدود 95درصد از تعهد خود را جامه عمل بپوشاند. اين شركت امسال برنامه توليد 85 هزار دستگاه تندر90 را دارد و اين در حالي است كه برنامه توليد تندر90 ايران‌خودرو حدود 42 هزار دستگاه است.
پارس خودرو تا پايان پنج ماهه امسال توانست با توليد 8 هزار و 735 دستگاه تندر90 فقط حدود 32 درصد از برنامه‌اش را محقق كند.
انتهاي پيام

شک نکنید که همین روزها ثبت نام ایران خودرو هم شروع میشه. من در جریانم که قرار بود چند روز پیش این کار رو شروع کنند ولی احتمالا گذاشتند با همون جشنواره بزرگ پیش فروش محصولاتشان اعلام کنند که شاید به مناسبت عید فطر باشد.

لوگان
22 September 2008, 07:46 PM
من موافقم ولی نحوه اجراش 2 تا مشکل داره
اول اینکه تشخیص درست بودن جواب مشخص نیست با کیه
دوم اینکه ممکنه چند نفر جواب درست بدن اونوقت کی باید سئوال بعدی رو طرح کنه

حالا اگه اینطوری باشه بهتر نیست؟
* سوال رو یک نفر طرح میکنه
* هر کس که مطمعن بود جوابش رو میدونه جواب میده و سوال بعدی رو طرح میکنه
* هر کس تشخیص داد جواب نفر قبلی اشتباهه جواب درست رو ارسال میکنه و همون سوال نفر قبلی رو تکرار میکنه یا اگه نخواست سوال جدید طرح میکنه
ایراد اول درست نیست چون اونی که سوال رو طرح میکنه باید جواب رو بدونه و در مورد دومی هم اولین نفری که درست گفت برنده هستش.

m-karimi
23 September 2008, 12:01 AM
سلام بر همگی ، دوستانی که میخواهند خودشون برخی تغییرات ظاهری رو برای خودروشون انجام بدن{تغییر حلقه دور دریچه هوا و دستگیره در به مدل پرستیژ) به این آدرس مراجعه کنند:

این چند تا عکس را هم ببینید بد نیست:

hasoj
23 September 2008, 04:36 AM
دوستان عزیز
پخش ال پی فول چه فرمتهایی رو ساپرت میکنه ؟

arash08
23 September 2008, 10:04 PM
دوستان عزیز
پخش ال پی فول چه فرمتهایی رو ساپرت میکنه ؟

فقط Track دوست عزیز

soja
24 September 2008, 09:45 AM
--------------------------------------------------------------------------------

دوستان حتما لینک زیر رو باز کنید.

shavram
24 September 2008, 11:32 AM
دوستان براي غير فعال كردن ايربگ E2 نيمه فول كدو دگمه رو بايد زد. سمت شاگرد كه تو دفترچه زده بود من چيزي نديدم. راستي اين موضوع بوق دوم e2 چيه....ما كه نفميديم !

reza engine
24 September 2008, 12:01 PM
دوستان براي غير فعال كردن ايربگ E2 نيمه فول كدو دگمه رو بايد زد. سمت شاگرد كه تو دفترچه زده بود من چيزي نديدم. راستي اين موضوع بوق دوم e2 چيه....ما كه نفميديم !
اي دو نيمه فول ايربگ سمت شاگرد نداره و موردي كه تو دفترچه زده فقط مخصوص ايربگ سمت شاگرد هست. ايربگ سمت راننده در تمامي مدلها با روشن شدن ماشين فعال هست و نميشه اون رو off كرد.

imoghaddam
24 September 2008, 12:24 PM
با سلام
من میخوام L90 بخرم . به نظر شما اگر E0 کولردار بگیرم و فرمونش هیدرولیک نباشه، فرمونش خیلی سفته؟
و قیمت L90 که کولر و هیدرولیک داشته باشه چنده؟

سود انباشته
24 September 2008, 01:56 PM
با سلام
من میخوام L90 بخرم . به نظر شما اگر E0 کولردار بگیرم و فرمونش هیدرولیک نباشه، فرمونش خیلی سفته؟
من یه زمانی (حدود 2 ماه) تیپ E-0 کولر دار داشتم، فرمونش که از پراید نرم تر بود و راضی کننده بود.
اگر شما دنبال فرمان هیدورلیک و کولر هستین باید E1+CP بخرید.

arvin_ict
24 September 2008, 03:15 PM
با سلام

من 1 مرداد e1+cp خریدم صفر نقره ای متالیک 12600 و راضی هستم
فرمونش هم مثل 206 تیپ 6 که سوار شدم
و از 206 اس دی 1400 و 405 85 که سوار شدم نرمتره
الانم که 3500 تا رفته کولر میزنم دیگه کم نمیاره مثل روزای اول تقریبا مثل 206 شده فشار کولرش رو موتور :icon_excl

MEHRDAD_Ilat
24 September 2008, 11:45 PM
با سلام؛
با وجود اینکه در روسیه علاوه بر لوگان اتوموبیلهای خارجی دیگری مثل دوو ، فورد ، کیا، میتسوبیشی و غیره تولید و وارد میشوند ، لوگان توانست با فروش حدود 67844 دستگاه پس از اتوموبیلهای قدیمی و ارزان لادا که بر اساس فیات 132 تولید میشوند( از دهه 70 تا کنون چیزی مثل پیکان خودمون) عکس زیر

عنوان پرفروشترین خودرو Bکلاس را بخود اختصاص دهد که در این رقابت اتوموبیلهایی مثل شورولت (کیا)لانوس ، هیوندای اکسنت(ورنای خودمون) ، فورد فیوژن و هیوندای گتز را پشت سر بگذارد .
جالب اینجاست که لیست انتظار لوگان 3 ماهه است (مال ما گویا 30 ماهه بشه) که کارخانه تولیدی قول تولید 160 هزار دستگاه برای سال 2009 را داده.
مرجع:

با سلام؛
آمار فروش شش ماهه اول سال 2008 در مقايسه با شش ماهه اول سال 2007 در روسيه نتشر شده كه چند نكته جالب داره:
1- لوگان بازهم پر فروشترين اتوموبيل خارجي كلاس بي شد البته در همين كلاس فقط اتوموبيلهاي قديمي و ارزان روسي بالاتر از لوگان قرار گرفتند يعني پس از 4 سال از ارائه لوگان در روسيه فروش لوگان همينطوري سير صعودي دارد كه اين ناشي از كيفيت خوب و ارائه خدمات خوب از طرف رنو است -بايد متذكر بشم كه قيمت لوگان در روسيه گرونتر از ايران است-
2-اما توليدات ايران فرقون -سمند و 206 اس دي- همينطور داره سير نزولي طي ميكنه كه اين قابل پيش بيني بود ، چرا؟؟
چون سمند در نگاه اول اتوموبيل خوب و محكمي است ولي كافي چند هزار كيلومتر راه بره اونوقته كه كيفيت بد مونتاژ و ارائه خدمات بد به مشتري ، اون رو از خريد سمند پشيمون ميكنه
كل فروش ايران فرقون در شش ماهه اول 2007 برابر با 2218 دستگاه بوده كه براي زمان مشابه در سال 2008 برابر با1301 دستگاه بوده(تقريباً 40 درصد كاهش نسبت به شش ماهه اول 2007 هر چند كه الان انواع سمند در روسيه ارزونتر از ايران ارائه ميشه )
لينك مرجع:
دوستان عزيز هدف من از ارائه اين مطلب كوبيدن سمند نيست بلكه هدف ارائه اطلاعات لازم به دوستان است شايد كه فرقونسازها درس بگيرند و نسبت به رفع نقايصشون اقدام كنند.

farshid-j
25 September 2008, 01:40 AM
سلام بر همه تندریان عزیز
من عضو تازه واردم و گفت و گوهای شما را خواندم و مطالب مفیدی در آن یافتم. الان هم حدود 15 روزه که دعوتنامه لوگانم اومده و انو تبدیل به ال پی کردم به نظر اساتید چه کارهایی پس از تحویل باید انجام بدم آیا لازمه که روغن موتور را بلافاصله تعویض کنم یا نه لاستیکها و ضبط که احتمالا سی دی خور است را چی؟

با سپاس از همه دوستان

mori_230
25 September 2008, 02:20 AM
سلام بر همه تندریان عزیز

من عضو تازه واردم و گفت و گوهای شما را خواندم و مطالب مفیدی در آن یافتم. الان هم حدود 15 روزه که دعوتنامه لوگانم اومده و انو تبدیل به ال پی کردم به نظر اساتید چه کارهایی پس از تحویل باید انجام بدم آیا لازمه که روغن موتور را بلافاصله تعویض کنم یا نه لاستیکها و ضبط که احتمالا سی دی خور است را چی؟

با سپاس از همه دوستان

با سلام خدمت شما دوست عزیز و با کسب اجازه از اساتید محترم که صد البته از اینجانب صاحب نظرترند
1-دوست عزیز لازم هستش که شما تا 3500 کیلومتر ابتدائی با حداکثر دور موتور 3500 رانندگی کنید و به خودرو به اصطلاح فشار نیارید تا اببندی خودرو کامل بشه
2-به نظر اینجانب بین 3000 تا 3500 کیلومتر کارکرد نسبت به تعویض روغن و فیلتر روغن اقدام کنید
3- لاستیکهای بارز به نظر بنده کیفیت قابل قبولی رو دارند و احتیاج به صرف هزینه اضافی جهت تعویض با لاستیکهای خارجی نیست گرچه میدونم خیلی از دوستان و اساتید با نظر بنده مخالفند
4-ضبط این ماشین فقط ترک میخونه و اگه خواستید میتونید با یه ضبطی که mp3 رو میشناسه تعویض کنید
در هر صورت اجرای مطالب ذکر شده بستگی به سلیقه و بودجه جنابعالی داره (از خودرو خودت بعد از 3500 کیلومتراولیه جهت اببندی و سرویس اولیه 10000 کیلومتر نهایت لذت رو ببرید)

farshid-j
25 September 2008, 03:00 AM
با سپاس از دوست عزیز

چند سوال دیگه هم داشتم که با اجازه میپرسم امیدوارم دوستان راهنمایی کنند:

بنده تا یک ماه پیش 405 داشتم که در یک روز در یک مسافت 200 کیلومتری هم با پژو و هم با لوگان یکی از دوستان که ای دو ال پی پارس خودروست رانندگی کردم و مشاهده کردم که هندلینگ پژو به خصوص سر پیچها بهتر بود (لاستیک پژو رودستون 215، لاستیک لوگان بارز احتمالا 185) سوال از دوستانی که تجربه مشابهی دارند اینکه آیا این بخاطر لاستیک بوده؟

کولر پژو به طرز محسوسی بهتر بود، آیا همانطور که قبلا صحبت شده به خاطر گاز آن است؟ آیا همه لوگانها کولرشان اینطور است؟

صدای موتور در پژو کمتر بود (سرعت تا حدود 140 رفتم) ، آیا میتوان در لوگان صدا را کم کرد؟
ثبت نام من در ایران خودرو بوده آیا از لحاظ کیفی بین خودروهای تولیدی ایران خودرو و پارس خودرو تفاوت زیاد است؟ (مثلا برخی از بنگاه داران به من گفتند که در لوگان تولیدی پارس خودرو به اندازه 60000 تومان موکت کف ماشین اضافه تر است)

بنده با تحقیقات اینترنتی و به دلیل مشخصات فنی عالی لوگان ثبت نام کردم آیا این مشخصات در لوگان های تولیدی ایران هم واقعی است؟ (مثلا مصرف حدود 5.5 تا 6 لیتر در هر صد کیلومتر)

طبق مشاهدات اینترنتی من رنگ نقره ای انتخاب کردم اما حالا که خود ماشینها را میبینم از سفید بیشتر خوشم آمده، آیا اختلاف قیمت زیادی در بازار بین این دو رنگ وجود دارد؟ و کلا نظر دوستان نسبت به بهترین رنگ آن چیست؟

با سپاس از همه دوستان

salman24h
25 September 2008, 03:25 AM
با سپاس از دوست عزیز

بنده تا یک ماه پیش 405 داشتم که در یک روز در یک مسافت 200 کیلومتری هم با پژو و هم با لوگان یکی از دوستان که ای دو ال پی پارس خودروست رانندگی کردم و مشاهده کردم که هندلینگ پژو به خصوص سر پیچها بهتر بود (لاستیک پژو رودستون 215، لاستیک لوگان بارز احتمالا 185) سوال از دوستانی که تجربه مشابهی دارند اینکه آیا این بخاطر لاستیک بوده؟

کولر پژو به طرز محسوسی بهتر بود، آیا همانطور که قبلا صحبت شده به خاطر گاز آن است؟ آیا همه لوگانها کولرشان اینطور است؟

صدای موتور در پژو کمتر بود (سرعت تا حدود 140 رفتم) ، آیا میتوان در لوگان صدا را کم کرد؟
ثبت نام من در ایران خودرو بوده آیا از لحاظ کیفی بین خودروهای تولیدی ایران خودرو و پارس خودرو تفاوت زیاد است؟ (مثلا برخی از بنگاه داران به من گفتند که در لوگان تولیدی پارس خودرو به اندازه 60000 تومان موکت کف ماشین اضافه تر است)

بنده با تحقیقات اینترنتی و به دلیل مشخصات فنی عالی لوگان ثبت نام کردم آیا این مشخصات در لوگان های تولیدی ایران هم واقعی است؟ (مثلا مصرف حدود 5.5 تا 6 لیتر در هر صد کیلومتر)

طبق مشاهدات اینترنتی من رنگ نقره ای انتخاب کردم اما حالا که خود ماشینها را میبینم از سفید بیشتر خوشم آمده، آیا اختلاف قیمت زیادی در بازار بین این دو رنگ وجود دارد؟ و کلا نظر دوستان نسبت به بهترین رنگ آن چیست؟

با سپاس از همه دوستان

سلام
در مورد هندلینگ بین 405 و لوگان هیچ نظر علمی ندارم اما به نظر من این موضوع تا حدی حسی هستش. لوگان در سایز و کلاس خودش هندلینگ خیلی خوبی داره و حتی به نظر من کلا از خانواده پژو (پرشیا و سمند و 405) فرز تر و چابک تره. تنها موردی که هست اینه که ممکنه سر پیچ های تند راننده انتظار بهتری از ماشین داشته باشه که با تعویض لاستیک ها به سایز بزرگتر (و حتی کاهش ارتفاع) این موضوع حل میشه.

کولر لوگان از نظر سرما دهی از پژو چیزی کم نداره اما توی جاده (مخصوصا اگه سربالایی باشه) یه ذره حس میکنی که نفس ماشین بیش از حد گرفته شده

در مورد صدای موتور باید بگم که واقعا بی صداست :icon_cool. توی شهر که غیر ممکنه صدای موتور رو بشنوی. بارها شده که کسی که سوار ماشین بوده (مثلا پشت چراغ قرمز) از من پرسیده: ماشین خاموشه؟! :icon_arro
فرق کیفیت بین ایران خودرو و پارس خودرو هم مشخص نیست. مطمئنا تفاوتی هست اما به این راحتی قابل تشخیص نیست. به نظر من زیاد خودتون رو درگیر این مساله نکنید.

مصرف بنزین هم عالیه. باور کن از پراید یه ذره بیشتر میسوزونه :icon_cool دقیقا همینه که خودتون هم اشاره کردید

رنگ هم یه مساله ی کاملا شخصیه. من شخصا از نقره ای اصلا خوشم نمیاد. به نظر من بهش نیومده. سفید هم خیلی عالیه مخصوصا اگه یه ذره بهش برسی :icon_surp

abbas123
25 September 2008, 10:21 AM
سلام بر همه تندریان عزیز

با سپاس از همه دوستان

با درود

دوست عزیز
امیدوارم که هر چه زودتر به خودروی مورد نظرت برسی .

فرموده بودید که مطالب و گفتگوها را خوانده اید (البته فکر نکنم که همه ی موارد منظورتون بوده باشه )

ولی یک توصیه و پیشنهاد براتون دارم .

وقتی خودروتون رو تحویل گرفتید خیلی آرام و با احتیاط تا خونه تشریف ببرید .

بعد دفترچه هاش رو کامل بخونید (و مثل شب امتحان) تا مطمئن نشدید که همه ی موارد ذکر شده رو فهمیدید دست به خودرو نزنید .!!!!!

در صورت هر گونه ابهامی سوالاتتون رو در اینجا یا سایر فروم ها از دوستان بپرسید .

برای اینکه یک مرحله جلوتر باشید بهتره دفترچه اسکن شده لوگان رو (لینکش رو قبلا دوستان قرار دادند ) یا یک دفترچه از یکی از دوستانی که لوگان داره ، بگیرید و مطالعه کنید .

برای مزید اطلاع جنابعالی عرض می کنم که لوگان تا 10000 کیلومتر اول نیاز به هیچگونه دستکاری (تعویض روغن ،تنظیم سوپاپ و.....) نداره .

البته توصیه می کنم هر 3 تا 4 هزار کیلومتر فیلتر هوا را باز کرده و باد بگیرید و از رانندگی با خودروی خود لذت ببرید .

با سپاس و تبریک پیشاپیش

arvin_ict
25 September 2008, 11:21 AM
میشه رو همین لاستیکای بارز رینگ 15 انداخت؟
کسی این کارو کرده ؟
باعث سفتی فرمون نمیشه؟

قضیه این رینگ های آلیاژی ایساکو چیه؟

farshid-j
25 September 2008, 11:22 AM
با درود

دوست عزیز
امیدوارم که هر چه زودتر به خودروی مورد نظرت برسی .

فرموده بودید که مطالب و گفتگوها را خوانده اید (البته فکر نکنم که همه ی موارد منظورتون بوده باشه )

ولی یک توصیه و پیشنهاد براتون دارم .

وقتی خودروتون رو تحویل گرفتید خیلی آرام و با احتیاط تا خونه تشریف ببرید .

بعد دفترچه هاش رو کامل بخونید (و مثل شب امتحان) تا مطمئن نشدید که همه ی موارد ذکر شده رو فهمیدید دست به خودرو نزنید .!!!!!

در صورت هر گونه ابهامی سوالاتتون رو در اینجا یا سایر فروم ها از دوستان بپرسید .

برای اینکه یک مرحله جلوتر باشید بهتره دفترچه اسکن شده لوگان رو (لینکش رو قبلا دوستان قرار دادند ) یا یک دفترچه از یکی از دوستانی که لوگان داره ، بگیرید و مطالعه کنید .

برای مزید اطلاع جنابعالی عرض می کنم که لوگان تا 10000 کیلومتر اول نیاز به هیچگونه دستکاری (تعویض روغن ،تنظیم سوپاپ و.....) نداره .

البته توصیه می کنم هر 3 تا 4 هزار کیلومتر فیلتر هوا را باز کرده و باد بگیرید و از رانندگی با خودروی خود لذت ببرید .

با سپاس و تبریک پیشاپیش

با سپاس از دوستان اگر نظر دیگه ای هم باشه خوشحال میشم بشنوم ضمنا بنده خیلی در استفاده از ابزار سایت ناشیم این دکمه سپاس کجاست؟

ac800fr
25 September 2008, 11:25 AM
با سپاس از دوست عزیز

با سپاس از همه دوستان

اول: مبارك باشه
به نظر من هم رنگ سفيد بيشتر به اين ماشين مياد - خودم هم اول نقره اي ثبت نام كردم اما بعدا" در زمان تكميل وجه رنگ را به سفيد تغيير دادم - رنگ نقره اي قشنگه اما به اين ماشين اصلا" نيماد
مصرف بنزين اين ماشين عاليه و حتي از مقادير نوشته شده در مشخصات فني اون هم كمتره
صداي ماشين خيلي كمه و به سختي مي تونيد صداي ماشين را توي خودرو بشنويد
هندلينگ اين ماشين در پيچ ها (به علت ارتفاع آن) خيلي عالي نيست - اما قابل قبوله
در ضمن فراموش نكينيد كه در زمان تحويل خودرو كليه وسايل خودرو و تجهيزات جانبي آن را كنترل كنيد - مي توانيد به پست هاي قبلي دوستان مراجعه كنيد تا متوجه بشويد چه مواردي را بايد چك كنيد (دوستان بطور مفصل توضيح داده اند)

taba
25 September 2008, 12:17 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیز و با کسب اجازه از اساتید محترم که صد البته از اینجانب صاحب نظرترند
1-دوست عزیز لازم هستش که شما تا 3500 کیلومتر ابتدائی با حداکثر دور موتور 3500 رانندگی کنید و به خودرو به اصطلاح فشار نیارید تا اببندی خودرو کامل بشه
2-به نظر اینجانب بین 3000 تا 3500 کیلومتر کارکرد نسبت به تعویض روغن و فیلتر روغن اقدام کنید
3- لاستیکهای بارز به نظر بنده کیفیت قابل قبولی رو دارند و احتیاج به صرف هزینه اضافی جهت تعویض با لاستیکهای خارجی نیست گرچه میدونم خیلی از دوستان و اساتید با نظر بنده مخالفند
4-ضبط این ماشین فقط ترک میخونه و اگه خواستید میتونید با یه ضبطی که mp3 رو میشناسه تعویض کنید
در هر صورت اجرای مطالب ذکر شده بستگی به سلیقه و بودجه جنابعالی داره (از خودرو خودت بعد از 3500 کیلومتراولیه جهت اببندی و سرویس اولیه 10000 کیلومتر نهایت لذت رو ببرید)

سلام
با نظرات شما بجز مورد 2 آن موافقم. موتورهای جدید مثل سابق نیست که لازم باشد بعد از 3-4 هزار کیلومتر روغن عوض کنید. کیفیت روغنها (و همینطور قیمت آن) نیز درحال افزایش است. بنابراین به نظر من تعویض روغن در کمتر از 10000 کیلومتر که توسط کارخانه پیشنهاد شده، فقط اتلاف وقت و پول است.
موفق باشید

arvin_ict
25 September 2008, 12:48 PM
اول: مبارك باشه
به نظر من هم رنگ سفيد بيشتر به اين ماشين مياد - خودم هم اول نقره اي ثبت نام كردم اما بعدا" در زمان تكميل وجه رنگ را به سفيد تغيير دادم - رنگ نقره اي قشنگه اما به اين ماشين اصلا" نيماد
مصرف بنزين اين ماشين عاليه و حتي از مقادير نوشته شده در مشخصات فني اون هم كمتره
صداي ماشين خيلي كمه و به سختي مي تونيد صداي ماشين را توي خودرو بشنويد
هندلينگ اين ماشين در پيچ ها (به علت ارتفاع آن) خيلي عالي نيست - اما قابل قبوله
در ضمن فراموش نكينيد كه در زمان تحويل خودرو كليه وسايل خودرو و تجهيزات جانبي آن را كنترل كنيد - مي توانيد به پست هاي قبلي دوستان مراجعه كنيد تا متوجه بشويد چه مواردي را بايد چك كنيد (دوستان بطور مفصل توضيح داده اند)

لطف کنید نظرات شخصی خودتون رو اینجا مطرح نکنید
تو زمینه رنگ هرکی از یه رنگی خوشش میاد اگه به نظر من هم باشه نقره ای از همه رنگهاش بهتر و با کلاس تره
به جای نظر دادن در مورد رنگ در زمینه های دیگه صحبت کنیم بهتره:icon_twis

ali_h_m
25 September 2008, 01:35 PM
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupSendWindow('./Modules/News/Phtml/NewsSendForFriend.Html.php?Lang=fa&TypeId=4&NewsId=217');)[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPrintWindow('./Modules/News/Phtml/NewsPrintVersion.Html.php?Lang=fa&TypeId=4&NewsId=217');)[Only registered and activated users can see links] چهارشنبه 3 مهر 1387 13:52
Renault Symbol
تعهدات رنو در جهت ساخت خودرویی اقتصادی و دوستدار محیط زیست برای معرفی در بازارهای جهانی نهایتاً در شریانهای خودروی Renault Symbol جدید دمیده شد. این خودرو که برای اولین بار در ترکیه به نمایش درآمد فقط 15/3 لیتر در یکصد کیلومتر سوخت مصرف کرده و در هر کیلومتر حدود 85 گرم آلاینده از خود منتشر می کند. طبق برآوردهای صورت گرفته این خودرو توانست مسافت 1700 کیلومتری را با یک باک پر پشت سر گذارد که در نوع خود بی نظیر است. تمامی نتایج بدست آمده توسط یک مرجع ذیصلاح مستقل نیز مورد تایید قرار گرفت و همچنین در پایان نیز گواهینامه مستقلی برای آن صادر گردید.
این خودروی جدید که به موتور دیزلی 1500 سی سی با قدرت 85 اسب بخار مجهز است، همچنین توانست با اتاق جدید خود نیز مسافتی در حدود 1430 کیلومتر را با یک باک پر 45 لیتری طی نماید که این نکته نشان از بهره مندی این خودرو از استانداردهای اکولوژیکی شرکت رنو است.

salman24h
25 September 2008, 02:12 PM
میشه رو همین لاستیکای بارز رینگ 15 انداخت؟
کسی این کارو کرده ؟
باعث سفتی فرمون نمیشه؟

قضیه این رینگ های آلیاژی ایساکو چیه؟

سلام
همه تیپ های لوگان بجز E0 سایز رینگشون 15 هستش.
منظورتون رو درست متوجه نشدم... شما میخوای لاستیک های بارز رو با رینگ اسپرت سایز 15 استفاده کنی؟
رینگ های آلیاژی ایساکو هم حدس میزنم همون رینگ هایی هست که در مدل LP تحویل میدن

MEHRDAD_Ilat
25 September 2008, 03:00 PM
با سپاس از دوست عزیز

بنده تا یک ماه پیش 405 داشتم که در یک روز در یک مسافت 200 کیلومتری هم با پژو و هم با لوگان یکی از دوستان که ای دو ال پی پارس خودروست رانندگی کردم و مشاهده کردم که هندلینگ پژو به خصوص سر پیچها بهتر بود (لاستیک پژو رودستون 215، لاستیک لوگان بارز احتمالا 1