View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
ali_h_m
30 August 2008, 10:05 AM
[Only registered and activated users can see links] ساعت 12:25 PM
تعداد بازديدکنندگان : 226
از ابتداي سال جاري تا كنون، بيش از 10 هزار تندر90 در ايران خودرو توليد شد
شركت ايران خودرودر پنج ماه نخست سال جاري با توليد10 هزار و582 دستگاه تندر90 هفتادوهشت درصد برنامه توليد اين خودرو را محقق كرده است.
محمدرضا معتمد معاون توليد تندر90 ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق افزود: توليدات تندر90 اين شركت در مدت اخير شاهد روندي رو به رشد بوده است.
وي اظهار داشت: ايران خودرو آمادگي و امكانات لازم را براي توليد تندر90 با تمام ظرفيت دارا است و اميدواريم به تمام تعهدات خود در ماه هاي آينده عمل كنيم.
معتمد عنوان كرد: در حال حاضر به ظرفيت برنامه ريزي شده 20 دستگاه در ساعت در سه شيفت دست يافته ايم و هيچ مشكلي دراين خصوص وجود ندارد و در صورت تامين قطعه، توليد با تمام ظرفيت انجام خواهد شد.
اين مقام مسوول اضافه كرد: در حال حاضر در ايران خودرو روزانه 180دستگاه تندر90 توليد مي شود كه اين رقم تا آخر شهريور ماه به روزانه 225 دستگاه در ساعت خواهد رسيد.
وي اظهار داشت: براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش 50 هزار دستگاه تندر90 در ايران خودرو توليد خواهد شد.
گفتني است سايت توليد تندر90 ايران خودرو پس از اولين مميزي رسمي كيفيت از سوي شركت رنو به عنوان يكي از بهترين سايتهاي توليد اين خودرو از لحاظ پياده سازي و اجراي سيستم ارزيابي كيفيت شناخته شد.
[Only registered and activated users can see links]
renault
30 August 2008, 10:24 AM
چندی پیش یکی از خودروسازان تبلیغی برای خودرویی با موتور 1300 (یا 1400) کرده بود که با یک باک 900 کیلومتر (تهران تا مشهد) را طی می کند بعد هم برای یک خودروی دوگانه زیست! با یک باک بنزین و سیلندر گاز کامل همین تبلیغ انجام شد !
این تست با لوگان انجام شد : (به عکسهای پیوست دقت کنید)
شرایط:
1. e2 پارس خودرو
2. 6! نفر سرنشین بزرگسال همراه با بار کامل (حدود 600 کیلوگرم)
3. کولر روشن در تمام مسیر (دمای هوا حدود 40 درجه)
4. ترکیب شهر و جاده با سرعت حدود 140 کیلومتر
سوال:
ظرفیت باک لوگان چقدر است؟
jgshirazi
30 August 2008, 10:31 AM
سلام
آيا مي توان سيستم فرمان هيدروليك روي تندر 90 مدل e صفر نصب كرد يا خير؟
اگر امكانپذير است، چقدر هزينه دارد؟
چه مكاني اين كار را انجام مي دهد؟
قبلاً از نظرات شما تشكر مي كنم.
mohammad1983
30 August 2008, 12:30 PM
چندی پیش یکی از خودروسازان تبلیغی برای خودرویی با موتور 1300 (یا 1400) کرده بود که با یک باک 900 کیلومتر (تهران تا مشهد) را طی می کند بعد هم برای یک خودروی دوگانه زیست! با یک باک بنزین و سیلندر گاز کامل همین تبلیغ انجام شد !
شرایط:
1. e2 پارس خودرو
سوال:
دوست عزيز اين عكس مال خودتان هست؟
خوب زده 63 ليتر نشون ميده يك باك 50 تايي با 13 ليتر اضافه مصرف شده و يك باك نيست.در ضمن من خودم 800 كيلومتر رو با يك باك امتحان كردم ولي كلا محال هست كه با 6 نفر سرنشين!! و كولر بشود با يك باك 895 تا رفت.
در ضمن مصرف 63 ليتر در 895 كيلومتر نشان دهنده مصرف 7 ليتر در صد تا هست كه بسار ايده عال هست.
omidshf
30 August 2008, 12:34 PM
شرایط:
1. e2 پارس خودرو
سوال:
من یک سفر خارج از کشور با ال 90 رفتم تو جاده های کوهستانی با شیبها و پیچهای تند و 3 نفر سرنشین و صندوق پر به طور متوسط صدی 7.3 مصرف کرد
abbas123
30 August 2008, 12:40 PM
سلام
عکس مربوطه نشان می دهد که میله دنده در قسمت وسط دارای شیارهایی است که سر دنده را در وضعیت خود ثابت نگه میدارد. طبیعتا برای خارج کردن سر دنده قبلی نیز باید آن را با فشار یا ضربه وارد کردن متوالی و کنترل شده در جهت پایین به بالا از جای خود خارج کرد سپس سر دنده جدید را باید با فشار (یا ضربه های متوالی) جا زد.
با درود
در تکمیل صحبت های استاد " طبا " باید خدمتتان عرض کنم چاشنی کردن مقداری آب جوش برای گرم و نرم کردن سردنده و استفاده از روغن (چرب کننده ) برای تسهیل کار خالی از لطف نخواهد بود .
با سپاس
soja
30 August 2008, 01:56 PM
گزارش خبرنگار اقتصادي فارس حاكي است فروش ون 8 نفره تندر 90 نيز در دستور كار ايران خودرو قرار دارد. به گفته مسولان ايران خودرو اين محصول نيز ابتدا به صورت كامل وارد كشور شده و در آينده براي داخلي سازي آن برنامهريزي ميشود.
به گفته مديران ايران خودرو شبكه خدمات پس از فروش تندر 90 در سايپا و ايران خودرو به خوبي امكان ارايه خدمات پس از فروش استيشن تندر 90 را دارا هستند و اين خودرو محصولي مناسب براي سفرهاي گروهي و خانوادگي است.
صندليهاي اين ون به گونه اي طراحي شده است كه به راحتي جابه جا شده و استفاده از خودرو براي حمل بار را امكانپذير ميكند.
محدوده قيمتي اين خودرو نيز توسط مدير بازاريابي ايران خودرو 25 ميليون تومان عنوان شد
سود انباشته
30 August 2008, 02:57 PM
خود من عید امسال با باک تندر90 بعد از 940 کیلومت رانندگی(رانندگی فقط و فقط در جاده معمولی) چراغ باک ام روشن شد.
در حدود 800کیلومتر کولر روشن بود و ظرفیت خودرو هم سه سرنشین همراه با بار کامل صندوق عقب بود.
log90
30 August 2008, 03:15 PM
اینم عکس یه آر90 در نمایشگاه خودروی مشهد - عکس از خبرگزاری فارس
log90
30 August 2008, 03:18 PM
راستی نظر دوستان درباره استفاده از ون تندر در ناوگان تاکسیرانی چیست؟
به نظر من باعث فراوانی لوازم یدکی و خدمات پس از فروش میشود.
XPERIA
30 August 2008, 03:29 PM
منم قبول دارم
reza engine
30 August 2008, 03:35 PM
به نظر شما قرار دادن اين خودرو در زمره خودروهاي ون اشتباه نيست. ون كه تا الان به اين دليكاها و MB140 و ... مي گفتند. اين خودرو در سايت خود داچيا (MCV (multi convivial vehicle ناميده شده و در زمره Station wagon ها قرار ميگيره.
همون طور كه مي دونيد عوارض خودروهاي ون كه در سيستم حمل و نقل عمومي استفاده نمي شوند خيلي بالاست. حتي مدير بازاريابي ايران خودرو محدوده قيمت R90 رو 25 ميليون اعلام كرده كه با هيچ منطقي جور در نمي اد ( جز با منطق منطقي رئيسشون) اين خودرو نهايتا بايد 2 تا 3 ميليون گرون تر از مدل سدانش باشه.
به هر حال مسلما اين دو تا فرقون سازي بيشتر به فكر سود خودشون هستند تا اينكه يه خودروي متفاوت براي راحتي كار مردم عرضه كنند.
در هر صورت اميدوارم R90 به وفور توليد و عرضه بشه. چون آيينه هاش شبيه مدل Prestige هست و در گام اول ميشه از دست آيينه هاي بي ريخت لوگان خلاص شد. و در گام بعدي ميشه از سپر جلوي اون هم استفاده كرد. به نظر من اين مدل زيباتر از مدل سپرهاي فعلي هست.
XPERIA
30 August 2008, 03:44 PM
:icon_exclتندر٩٠ ايرانخودرو و پارسخودرو تفاوت چنداني با هم نداشتند
در ارزيابي كيفي خودروهاي ساخت داخل در تيرماه، نيسان ماكسيما، سوزوكي گرند ويتارا و مزدا 3 در صدر خودروهاي كيفي ساخت داخل قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نخستين ماه تابستان، ماكسيما از لحاظ فرمانپذيري، موتور و قدرت انتقال، ترمز، تجهيزات الكتريكي، صداهاي غير عادي و نفوذ آب بدون نمره منفي بود. اين در حالي است كه نمره منفي پرايد نسيم كه جزو آخرين خودروهاي سواري از جنبه كيفي است، در هيچ كدام از موارد ياد شده پايين تر از 3 نبوده است و در واقع بهترين نمره منفي اين خودرو (پرايد نسيم) در هشت كد مونتاژ، دو كد ساخت و يك كد رنگ مربوط به سيستم ترمز با نمره منفي 3.8 بوده است.
طبق آماري كه از سوي وزارت صنايع ومعادن براي ارزيابي خودروها از 4 تا 31 تيرماه اعلام شده، گرند ويتاراي ايران خودرو خراسان توانسته خود را به مقام دوم كيفيترين خودرو برساند.
اما از 10 خودرويي كه در صدر بهترينها در تيرماه بودند، مزدا3 و ريو داراي نمره منفي نفوذ آب به ترتيب 1.9 و 0.5 بودند و اين در حالي است كه اين نمره منفي براي نفوذ پذيري آب هشت خودرو ديگر صفر بوده است.
طبق بررسيهاي انجام شده، پرايد نسيم از لحاظ فرمان پذيري و تعليق، تجهيزات الكتريكي، نفوذ آب و رنگ داراي بدترين ميانگين نمرههاي كيفي بود.
در اين ميان پژو روآ از لحاظ موتور و انتقال قدرت، پرايد 132و پژو روآ از لحاظ سيستم ترمز، پرايد پارس خودرو از لحاظ تزئينات داخلي و خارجي، پرايد 141 پارس خودرو از لحاظ صداهاي غيرعادي و پرايد پارس خودرو از لحاظ بدنه بيشترين نمرههاي منفي خودروهاي سواري ساخت داخل در تيرماه را به خود اختصاص دادند.
لازم به ذكر است هنوز هم وزارت صنايع و معادن، ون نارون را در گروه خودروهاي سواري طبقهبندي و در اين گروه نمره منفي آن را محاسبه ميكند كه با اين اوصاف ميتوان گفت كه ون پايينترين سطح كيفي را در ميان خودروهاي سواري داشته است.
در ميان خودروهاي ساخت داخل و گروه وانت نيز همچنان وانت نيسان پيكاپ دوكابين و تك كابين پيكاپ در رده كيفيترين وانتها و وانت پيكان در رده بيكيفيتترينها قرار داشتند. در اين گروه، مزدا تك كابين وانت مزدا دو كابين و وانت نيسان سيانجي و وانت پيكاپ در مكانهاي سوم تا ششم قرار گرفتند.
وانت پيكان از لحاظ سيستم موتور و انتقال قدرت، بدنه و سيستم رنگ بدترين وانت در تيرماه بود. وانت نيسان سيانجي نيز از لحاظ فنربندي، تعليق و فرمان، ترمز، تجهيزات الكتريكي و صداهاي غيرعادي بدترين وانت و وانت مزدا دوكابين از لحاظ تزئينات داخلي و خارجي و نفوذ آب بدترين وانت به لحاظ بالا بودن نمره منفي در سطوح ياد شده بودند.
اما آمارهاي مختلفي كه درباره تندر90 ايران خودرو و پارس خودرو در تيرماه ارائه شده نيز در نوع خود جالب توجه است. به طوري كه در قسمت مونتاژ و بخش مربوط به فنربندي، تعليق و فرمان نمره منفي تندر90 پارس خودرو صفر و تندر 90 ايران خودرو 2.9 بود.
در بخش موتور و انتقال قدرت نيز با اينكه نمره منفي تندر 90 ايران خودرو صفر بود، ولي نمره منفي تندر 90 پارس خودرو 1.3 بوده است.
طبق گزارش فوق، سيستمهاي ترمز و تجهيزات الكتريكي تندر 90 پارس خودرو در تيرماه بهتر از محصول مشابه ايران خودرو بود، ولي به لحاظ تزئينات داخلي و خارجي، صداهاي غيرعادي و سيستم رنگ، تندر90 ايران خودرو بهتر از پارس خودرو بود. نفوذپذيري آب تندر 90 پارس خودرو نيز در اين ماه صفر اعلام شده، ولي محصول مشابه ايران خودرو داراي نمره منفي 0.6 بوده است. به لحاظ سيستم بدنه نيز تندر90 پارس خودرو با اختلاف قابل توجهي جلو بود و نمره منفي58.3 را كسب كرد. به طور كلي بايد گفت كه سطح كيفي نهايي دو محصول توليد شده در پارس خودرو و ايران خودرو تفاوت زيادي با هم نداشتند؛ به طوري كه سطح كيفي نهايي تندر90 پارس خودرو 139 و تندر90 ايرانخودرو 140.8 بوده است.
XPERIA
30 August 2008, 03:55 PM
:icon_arroبدنه تندر90 تغيير ميكند !!
-باتوجه به نارضايتي عموميبراي شكل ظاهري تندر 90 سايپا و ايرانخودرو با توجه به پلتفرم خاص خود بدنه تندر 90 را تغيير ميدهند.
مظفر اعواني، دبير شوراي سياستگذاريخودرو ضمن بيان اين مطلب گفت: طبق قرارداد اوليه سايپا و ايرانخودرو، اين 2 شركت پس از عمل به تعهدات خود، براي تغيير بدنه تندر 90 برنامهريزي خواهند كرد و با توجه به پلتفرم مشترك بدنه جديدي را رويخودروي تندر 90 قرار خواهند داد.به گفته وي اين كار زمانبر است، ولي انجام خواهد شد.اعواني خاطر نشان كرد: در حال حاضر 30 درصد از تعداد متقاضيان دريافت خودروي تندر 90 از ايرانخودرو و سايپا باقي ماندهاند كه از تعهدات سايپا 10 درصد باقي مانده و از تعهدات ايرانخودرو نيز 40 درصد باقي مانده است و علت آن هم تعداد بيشتر ثبتنام شدگان در اين شركت است. وي تصريح كرد: در حال حاضر هر دو شركت به طور ميانگين حدود 100 دستگاه خودرو تندر توليد ميكنند و چون از تعهدات سايپا كمتر باقي مانده است، ميتواند نهايتا تا شهريورماه به كل تعهدات خود عمل كرده و ايرانخودرو نيز نهايتا دو يا سه ماه پس از سايپا به كليه تعهدات خود عمل ميكند؛ لذا شرايط پيشفروش براي سايپا بيشتر از ايرانخودرو فراهم است.
XPERIA
30 August 2008, 04:05 PM
لوگان؛ واژه ای ایسلندی به معنی دره یا شکاف عمیق.
جستجوی خود را در اینترنت ادامه می دهیم تا به " Renault Logan Sedan " می رسیم. در توصیف " رنو لوگان " آمده است: « لوگان، خودرویی است با ظاهری ساده اما نیرومند با شکافی پله مانند بر روی صندوق عقب
log90
30 August 2008, 04:32 PM
راستی دیروز که ماشین رو کارواش بردم بعد از شستشو دیدم نوار لاستیکی آب بندی شیشه جلو قسمت پایینی که نزدیک برف پاک کن هاست در اومده بود :icon_cry:بعدش بادست جاش زدم:icon_razz ولی فکرکنم باید ببرمش شیشه بر چسب گرم بزنه:174:
h-taher
30 August 2008, 10:15 PM
سلام
من با ماشين 10 دقيقه رانندگي كردم وقتي در كاپوت بالا زدم خيلي گرم بود با اينكه شب بود
مي خواستم بدونم براي همه اينطوره يا نه ؟؟؟
من اين منوي مخفي را امتحان كردم
اولين گزينه بعد از سه ، چهار بار آزمايش با 50 كيلومتر راه رفتن باز هم عدد 7101 را نشان ميدهد اين عدد چي را نشان مي دهد بنزين هم نزدم
گزينه آخري منوي مخفي --- نشان مي دهد معنيش چيست ؟؟
يه سوال ديگه اينكه ما روغن موتور بدون فيلتر را عوض كرديم و فقط 4 ليتر روغن ريختيم براي تعويض روغن دوستمون توي صفحه قبلي گفته 4.5 ليتر
تو دفتر چه گفته گيج بين ماكزيمم و مينيمم باشه حالا اگر 500 سي سي نريزم مشكلي ايجاد ميشه يا نه ؟؟؟؟؟
با تشكر از شما دوست گرامي
arvin_ict
30 August 2008, 10:23 PM
[QUOTE=h-taher;559391]سلام
من با ماشين 10 دقيقه رانندگي كردم وقتي در كاپوت بالا زدم خيلي گرم بود با اينكه شب بود
اولين گزينه بعد از سه ، چهار بار آزمايش با 50 كيلومتر راه رفتن باز هم عدد 7101 را نشان ميدهد اين عدد چي را نشان مي دهد بنزين هم نزدم
گزينه آخري منوي مخفي --- نشان مي دهد معنيش چيست ؟؟[/QUOTE
مال منم همین عدد رو نشون میده نمیدونم چیه فکر کنم یه چیز ثابته
mohammad1983
30 August 2008, 10:37 PM
سلام
سلام
اصلا نگران نباش.سيستم خنك كنندگي لوگان جزو بهترين ها هست.
مال من كه رنگ ماشين مشكي هست و انگاري موتور داره آتيش ميگيره.:icon_excl
MEHRDAD_Ilat
31 August 2008, 01:02 AM
با سلام ؛
امروز بلاخره با لوگان از شیراز به بوشهر آمدم که مصرف سوخت متوسط این مسیر رو 6.4 زد!!!
البته3 نفر با بار کامل و کولر هم دوسوم راه روشن بود . جالب اینکه لوگانم تا حالا فقط 700 کیلومتر رفته !!! که طبق گفته دوستان اگه مصرف روزهای اول کارکرد زیاد باشه و کم کم این مصرف کم بشه پس چی میشه؟؟؟
راستی بگم که لاستیکهام هم 205 فالکن مدل 512 است (از این بابت که شاید این مصرف کم مال راندمان خوب لاستیک باشه گفتم)
abbas123
31 August 2008, 07:17 AM
سلام
يه سوال ديگه اينكه ما روغن موتور بدون فيلتر را عوض كرديم و فقط 4 ليتر روغن ريختيم براي تعويض روغن دوستمون توي صفحه قبلي گفته 4.5 ليتر
تو دفتر چه گفته گيج بين ماكزيمم و مينيمم باشه حالا اگر 500 سي سي نريزم مشكلي ايجاد ميشه يا نه ؟؟؟؟؟
با تشكر از شما دوست گرامي
با درود
همانطور که اساتید قبلا اشاره کردند اولین گزینه نشان دهنده نسخه (ورژن ) نرم افزار بکار رفته در خودرو است که فعلاً عدد ثابتی است اما ممکن است بعد از مدتی کارخانه یک نسخه کامل تر را ارئه نماید و با مراجعات بعدی شما برای سرویس های دوره ای ، شرکت سازنده آن نسخه را جایگزین نسخه ی فعلی نماید.!!!
"ببخشید مثل اینکه داشتم خواب می دیدم !! مگر تو ایران هم از این کارها می کنند ؟.... امیدوارم ..."
با سپاس
3284
31 August 2008, 07:55 AM
آقا من تاحالا 600 تا با ماشین رفتم میخواستم ببینم اولین زمان یا کیلومتر براس سرویس دورهای چقدره؟
لوگان
31 August 2008, 09:50 AM
آقا من تاحالا 600 تا با ماشین رفتم میخواستم ببینم اولین زمان یا کیلومتر براس سرویس دورهای چقدره؟
10000تا
parsa_3d
31 August 2008, 01:07 PM
با سلام
من عضو تازه هستم
حدود 14 میلیون پول دارم. نمیدونم بین 405 و 206 و تندر 90 کدومو انتخاب کنم
من مسافرت زیاد میرم
لطفا کمک کنید
سود انباشته
31 August 2008, 01:59 PM
با سلام
من عضو تازه هستم
من مسافرت زیاد میرم
لطفا کمک کنید
405 را بیخیال شو چون هم مصرف سوخت بسیار بالایی دارد و هم کیفیت قطعات ان به مراتب پایین تر از 206 و تندر هست.
برای 206 هم بستگی داره که چه نوع 206 مد نظر شما باشه ولی 206 صندوقدار(v8) بهترین انتخاب در بین 206 ها هست. و از کیفیت و سطح امکانات بالایی برخوردار هست.
تندر 90 تیپ E-2 با توجه به امکانات و کیفیت ان ارزش پول پرداختی به بالاست.
در ضمن شما که زیاد مسافرت میرین صندوق عقب تندر بزرگتر از 405 و 206 صندوقدار هست و از طرفی هم صندلی عقب تندر90 درازتر از صندلی عقب405 و 206 صندوقدار است.
موفق باشید.
لوگان
31 August 2008, 02:53 PM
با سلام
من عضو تازه هستم
من مسافرت زیاد میرم
لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما میتونید به نظر سنجی زیر یه نگاه بکنید.
بهترین خودروی 10 تا 20 میلیون ([Only registered and activated users can see links])
XPERIA
31 August 2008, 03:00 PM
در رتبهبندي صورت گرفته از سوي شركت بهينهسازي مصرف سوخت از هفت رتبهبندي A تا G مصرف سوخت خودروهاي توليد داخل، هيچ خودرويي نتوانست در گروه نخست (A) قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براي نصب برچسب سوخت هيچ خودروي داخلي نتوانست در رتبه A قرار گيرد و تنها از گروه خودروسازان راين، دو خودروي هيوندا آوانته و هيواندا سوناتا 2400 به ترتيب با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 7.4 و 8.1 ليتر در 100 كيلومتر در رتبه B قرار گرفتند. در گروه C نيز تنها مگان 2000 اتومات پارس خودرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 7.9 ليتر در 100 كيلومتر جاي گرفت.
در گروهبندي مصرف سوخت خودرو كه از A تا G صورت گرفته، مصرف سوخت شش خودرو داخلي خارج از محدوده استاندارد اعلام شده كه از گروه ايران خودرو پژو آردي با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 9.5 ليتر ، وانت پيكان و وانت پيكان با موتور OHV به ترتيب با مصارف 10.7 و 10.3 ليتر در چرخه تركيبي؛ از گروه زامياد وانت نيسان Z24 انژكتوري با مصرف سوخت 15.3 ليتر و وانت نيسان Z24F انژكتوري با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 17.1 ليتر؛ از گروه بهمن پاجرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 13.2 ليتر، مزداي دو كابين انژكتوري و مزداي تك كابين انژكتوري با مصارف سوخت در چرخه تركيبي 11.1 و 10.7 ليتر و از گروه توليدي مرتب موسوي شش سيلندر با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 16.2 ليتر شش خودروي ياد شده هستند. البته كليه مصارف خودروهاي ياد شده در 100 كيلومتر در نظر گرفته شده است.
به گزارش ايسنا و بنا بر آماري كه از سوي شركت بهينهسازي مصرف سوخت منتشر شده حدود 10 خودرو نيز در پايينترين رتبه مصرف سوخت (G) قرار گرفتند.
همچنين تندر نود 1600 گروه ايران خودرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 7.4 ليتر و تندر نود 1600 گروه پارس خودرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 6.9 ليتر در 100 كيلومتر در گروه D قرار گرفتند. پرايد گروه سايپا نيز در مدلهاي مختلف در گروههاي F و D قرار گرفتند.
گفتني است، طبق اعلام موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران توليد شش خودروي خارج از معيار سوخت در نظر گرفته شده در بهمن ماه متوقف نخواهد شد، ولي پس از تحليل آزمونهاي خودرو طبق استاندارد مصوب، خودروهايي كه نتوانند اين استانداردها را پاس كنند، از شمارهگذاري آنها جلوگيري خواهد شد.
taba
31 August 2008, 03:12 PM
405 را بیخیال شو چون هم مصرف سوخت بسیار بالایی دارد و هم کیفیت قطعات ان به مراتب پایین تر از 206 و تندر هست.
برای 206 هم بستگی داره که چه نوع 206 مد نظر شما باشه ولی 206 صندوقدار(v8) بهترین انتخاب در بین 206 ها هست. و از کیفیت و سطح امکانات بالایی برخوردار هست.
تندر 90 تیپ E-2 با توجه به امکانات و کیفیت ان ارزش پول پرداختی به بالاست.
در ضمن شما که زیاد مسافرت میرین صندوق عقب تندر بزرگتر از 405 و 206 صندوقدار هست و از طرفی هم صندلی عقب تندر90 درازتر از صندلی عقب405 و 206 صندوقدار است.
موفق باشید.
البته توجه داشته باشید که با 14 میلیون فقط میتوان 206 تیپ 2 تهیه کرد که از لحاظ ایمنی، جاداری اتاق و صندوق، قدرت موتور و نرمی فنرها با E1CPSP هم (که قیمتی حدود سیزده و نیم میلیون دارد) قابل مقایسه نیست.
به نظر من اگر با شکل ظاهری تندر مشکلی ندارند (خودم شخصا از نظر قیافه هم با تندر مشکلی ندارم و آن را می پسندم) حرف اول را تندر میزند.
XPERIA
31 August 2008, 03:32 PM
اگر چه،خود م E2 دارم :icon_evil ولی اینم یک فایل PDF در مورد چگونگی نصب مه شکن در مدلهای e0 و e1
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
لوگان
31 August 2008, 03:49 PM
با سلام
من عضو تازه هستم
من مسافرت زیاد میرم
لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما میتونید به نظر سنجی زیر یه نگاه بکنید.
بهترین خودروی 10 تا 20 میلیون ([Only registered and activated users can see links])
لوگان
31 August 2008, 03:53 PM
همچنين تندر نود 1600 گروه ايران خودرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 7.4 ليتر و تندر نود 1600 گروه پارس خودرو با مصرف سوخت در چرخه تركيبي 6.9 ليتر در 100 كيلومتر در گروه D قرار گرفتند. پرايد گروه سايپا نيز در مدلهاي مختلف در گروههاي F و D قرار گرفتند.
ولی روی ماشین چسبوندن درجه b.چرا؟
mehdizadeh04
31 August 2008, 05:33 PM
اگر چه،خود م E2 دارم :icon_evil ولی اینم یک فایل PDF در مورد چگونگی نصب مه شکن در مدلهای e0 و e1
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای دانلود کردن مراجعه کردم با پیغام زیر روبرو شدم:
Nothing found. It is really deleted. Sorry.
با تشکر
amir l90
31 August 2008, 09:50 PM
با سلام
می خواستم بدونم r90 چه برتری از l90 داره؟
:icon_cool
mohammad1983
31 August 2008, 10:07 PM
با سلام
می خواستم بدونم r90 چه برتری از l90 داره؟
:icon_cool
سلام
مشخصاتشون اينجا هست
fazarayan
31 August 2008, 10:30 PM
به نظر من برای سفر مناسبه ولی برای تاکسی همون معمولیش بهتره
ali_h_m
1 September 2008, 08:51 AM
mehdizadeh04
1 September 2008, 12:11 PM
پس چرا همه جا تایرهای رو ماشین رو جفتی 40 50 برمیدارن در حالیکه اینجا تک حلقه رو 40 قیمت داده؟
XPERIA
1 September 2008, 04:05 PM
راستی به نظر دوستان میشه روئ ال 90 cruise control
{automated control system which maintains a constant driving speed }
نصب کرد؟ اصلا cruise control رو میشه جدا گانه تهیه کرد؟
XPERIA
1 September 2008, 04:32 PM
:icon_ques اول بذارید یه توضیح کوچولو !!! راجع به cruise control
با هم بخونیم:
Cruise Control یا تثبیت کننده سرعت خودرو ؛ سیستم جدیدی محسوب نمی شود، این سیستم سالهاست در سایر کشورها بالاخص ایالات متحده آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد اما در ایران تا سال گذشته و در پی نصب آن بر روی مدلهای سفارشی ایران خودرو، همچنین واردات خودروهای مجهز به آن، کمتر کسی با این سیستم آشنایی داشت و هم اینک نیز همچنان درصد بسیار زیادی از مردم حتی برخی صاحبان خودروهای مجهز به کروز کنترل از روش استفاده از آن اطلاعی ندارند؛ لذا جهت آشنایی بیشتر با این سیستم در ذیل به بررسی مورد مصرف، نحوه استفاده و نحوه عملکرد این سیستم خواهیم پرداخت.
1- کروز کنترل چیست
به طور ساده می توان آن را ابزاری برای ثابت نگاه داشتن سرعت خودرو در میزان مورد درخواست راننده عنوان نمود. مثلا اگر سرعت را روی ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت تثبیت نمایید خودرو به صورت اتوماتیک تحت هر شرایطی این سرعت را برای شما ثابت نگه میدارد، حتی در سربالایی ها، سراشیبی ها و یا هنگام وزش باد مخالف سرعت شما تغییر نخواهد کرد، کروز کنترل علاوه بر این به شما این امکان را میدهد تا بدون نیاز به فشردن پدالهای ترمز و گاز و تنها با فشردن دکمه های دستی، سرعت خود را با هر بار فشردن دکمه ۱ کیلومتر بر ساعت افزایش یا کاهش دهید ( در مورد خودروهای با استاندارد انگلیسی این میزان ۱ مایل می باشد )، کروز کنترل در هنگام فشردن پدال ترمز و همچنین در مورد خودروهای دنده معمولی فشردن پدال کلاج از مدار خارج میشود، که البته به وسیله فشردن دکمه دیگری دوباره سرعت قبلی که توسط راننده تثبیت شده بود از حافظه سیستم قابل بازیابی است. کروز کنترل بسته به شرکت سازنده آن در سرعتهای زیر ۴۰-۵۰ کیلومتر قابلیت تثبیت سرعت را به شما نمی دهد چرا که این سیستم مخصوص مصارف جاده ای با ترافیک کم می باشد و نباید در سطح شهر از آن استفاده کرد، همچنین استفاده از آن در شرایط برفی و بارانی، جاده های پرپیچ و خم و برای رانندگانی که سابقه به خواب رفتن در هنگام رانندگی را دارند می تواند خطر آفرین باشد .
با شرایط رانندگی کشورمان هنگام استفاده از کروز کنترل باید حتما پای راننده به طور حایل آماده ترمز گیری باشد و اگر قرار باشد رانندگان محترم به دلیل عدم نیاز به فشردن پدال گاز به کارهایی چون نشستن چهار زانو و امثالهم در پشت فرمان دست بزنند، چه بسا شاهد اتفاقات ناگواری نیز بدلیل استفاده ناصحیح از این سیستم خواهیم بود و شاید بتوان عدم ورود خودروهای دارای کروز کنترل به کشور طی سالیان گذشته را نیز به پیش بینی های اینچنینی مسوولان، مرتبط دانست.
۲- نحوه کار با کروز کنترل
کروز کنترلها عموما دارای دکمه های Set/Accel ، Resume ، On/Off و Coast می باشند. محل قرارگیری این دکمه ها بسته به کارخانه سازنده خودرو، متفاوت می باشد؛ در برخی خودروها از جمله انواع آمریکایی دکمه های کروز کنترل در روی فرمان، در برخی خودروها بر روی دسته راهنما و یا دسته برف پاک کن و در برخی هم بر روی دسته جداگانه ای پشت فرمان و زیر دسته راهنما یا برف پاک کن قرار دارند و در انواع وطنی ( محصولات سفارشی ایران خودرو ) نیز دکمه ها بر روی دسته دنده قرار دارند که این سیستم بیشتر در خودروهایی که به طور دستی کروز کنترل بعدا بر رویشان نصب میشود و طراحی اولیه ای برای آن وجود ندارد،دیده می شود و کمتر خودروسازی دکمه های کروز کنترل را بر روی دسته دنده قرار می دهد؛ چرا که باعث جداشدن دست راننده از فرمان می شود. همچنین نگاه کردن راننده به دسته دنده برای پیدا کردن دکمه مورد نظر نیز می تواند حادثه آفرین باشد. اما بهترین محل قرارگیری که اکثر خودروسازان نیز دکمه ها را بر روی آن قرار می دهند همان روی فرمان خودرو است، و پس از آن نیز دسته های جداگانه پشت فرمان؛ چراکه استفاده دو منظوره بر روی دسته راهنما و برف پاک کن نیز امکان بروز اشتباه را بالا خواهد برد.
3- نحوه عملکرد کروز کنترل
کنترل سرعت توسط سیستم کروزکنترل از طریق به دست گرفتن کنترل دریچه گاز انجام می گیرد. در خودروهای مجهز به کروز کنترل در هنگام فعال شدن کروز کنترل بجای آنکه میزان فشار بر پدال گاز، باز و بسته شدن دریچه گاز را کنترل نماید؛ این کنترل توسط Actuator یا فعال کننده کروز کنترل انجام میگیرد. فعال کننده ها یا Actuator ها در 2 نوع Vacuum و Electrical تولید می شوند که نوع وکیوم مکانیزمی شبیه بوستر ترمز دارد و با استفاده از وکیوم منیفولد کار می کند و همانند پدال گاز با سیم به دریچه گاز وصل می شود، نوع الکتریکی نیز مکانیزمی شبیه Stepper موتور دارد و به طور الکتریکی به کنترل دریچه گاز خودرو می پردازد.
Adaptive cruise control :
سیستم جدید کروز کنترل با نام Adaptive cruise control قابلیت تشخیص فاصله با خودروی پیش رو را نیز داراست ، این سیستم همانند کروز کنترل معمولی سرعت خودرو را براساس سرعت تنظیمی راننده تنظیم می نماید، اما با استفاده از سنسورهای خود و با درنظر گرفتن فاصله تا خودروی جلویی در صورت کاهش فاصله از حد مجاز ( کاهش سرعت خودروی در پیش رو ) به طور هوشمند سرعت خودرو را کاهش می دهد، این سیستم در حال حاضر بر روی برخی خودروهای لوکس و گران قیمت در حال نصب می باشد .
ac800fr
1 September 2008, 05:28 PM
فكر نمي كنم بشه روي لوگان سيستم كروز كنترل نصب كرد!! اما همانطور كه در مقاله ذكر شده بود بصورت بصورت جداگانه و دستي هم روي اتومبيل نصب مي كنند.
به نظر من اين سيستم فقط به درد كساني مي خورد كه بيشتر در اتوبان هاي خلوت و استاندارد (مثل اتوبان هاي آمريكا) رانندگي مي كنند. فكر نمي كنم تو ايران زياد به درد بخوره. (اين نظر شخصي منه) شايد بشه از اين سيستم براي مدت طولاني در اتوباني مثل اتوبان كاشان - تهران استفاده كرد
k4m1600
1 September 2008, 05:59 PM
فكر نمي كنم بشه روي لوگان سيستم كروز كنترل نصب كرد!! اما همانطور كه در مقاله ذكر شده بود بصورت بصورت جداگانه و دستي هم روي اتومبيل نصب مي كنند.
به نظر من اين سيستم فقط به درد كساني مي خورد كه بيشتر در اتوبان هاي خلوت و استاندارد (مثل اتوبان هاي آمريكا) رانندگي مي كنند. فكر نمي كنم تو ايران زياد به درد بخوره. (اين نظر شخصي منه) شايد بشه از اين سيستم براي مدت طولاني در اتوباني مثل اتوبان كاشان - تهران استفاده كرد
بله همانطور که دوست عزیز فرمودند با توجه به وضعییت جاده های کشورمان کروز کنترل کارآئی ندارد
با تشکر
کارشناس رنو
ali_h_m
1 September 2008, 06:05 PM
ثبت نام خودروهای مناسب سازی شده ویژه معلولان
دوشنبه، 11 شهريور 1387
ساعت: 13:52 Monday, September 01, 2008
كد خبر: 55445
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبر خودرو :ثبت نام خودروهای مناسبسازی شده ویژه معلولان، از 12 شهریور ماه در سایت سازمان بهزیستی آغاز میشود.
سازمان بهزیستی اعلام کرد: متقاضیان ثبت نام از 12 الی 26 شهریور ماه فرصت دارند به آدرس [Only registered and activated users can see links] مراجعه و برای ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.
خودروهای قابل انتخاب، پراید صبا، پراید141، تندر90 و مگان میباشد که این خودروها شامل امکاناتی چون کنترل دستی گاز و ترمز، کلاچ اتوماتیک، ریموت کنترل، صندلی گردان، بالابر ویلچر، تعویض دنده اتوماتیک ATM، گیربکس اتوماتیک و تعویض پدال می باشند.
معلولین و جانبازان میتوانند با انتخاب نوع خودرو و اعلام نوع معلولیت خود به ثبتنام اولیه اقدام نمایند.
پس از اتمام زمان ثبت نام، اسامی 2000 نفر از واجدین شرایط در سایت سازمان بهزیستی منتشر خواهد شد
ali_h_m
1 September 2008, 09:20 PM
نقل قول
نوشته شده توسط ali_h_m [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
پس چرا همه جا تایرهای رو ماشین رو جفتی 40 50 برمیدارن در حالیکه اینجا تک حلقه رو 40 قیمت داده؟
دوستان گرامی
اگه امکان داره در مورد تعویض لاستیک بارز حتما لازم وضروری هست عوض بشه یا نه
جالبه از شرکت رنو بعیده که متناقض حرف بزنه شرکتی که مهمترین هدفش کیفیت هست چرا لاستیک بارز رو انتخاب کرده
این مورد کیفیت دیگر قطعات تندر 90 رو هم زیر سوال می بره
اگه به دیگر قطعات هم مثل این مورد بی توجهی بشه مصیبته
در ضمن اصلا همین شرکت رنو و اون داچیا یا هند چی لاستکهایی زیر تندر انداختن
حالا اگه همین تایر بارز رو عوض نکنیم ایمنیش پایین هست مشکلی پیش میاد
راستی اونایی که خودرو رو تحویل گرفتن و تایر بارز رو عوض نکردن الان از عملکرد اون راضیند یا نه
پیشاپیش از پاسخگویی همه دوستان ممنون و سپاسگزارم:lover:
anaconda
1 September 2008, 10:23 PM
سلام خدمت دوستان عزیز من بنظرم ماشینم مشکل داره البته نمیدونم مال من این طوریه یا کلا"ال90ها این جوری هستند اونم اینه که ماشین در دنده یک ودو بخصوص در دنده یک خیلی دورموتوربالا میره اما اون شتابی که باید بگیره نمیگیره منظورم اینه که تا دنده یک میذارم وکمی گاز میدم دورموتورمیاد روی 4000وماشین تازه ازدنده3کمی شتاب پیدا میکنه من فکر کنم کلاج مشکل داره ایا بنظر شما ببرم نشان بدهم ضمنا" ماشینم 3050تا کارکرده ممنون میشم از پاسختان
ali_h_m
1 September 2008, 10:26 PM
در سال 1303 خورشیدی در خانواده سید علی اکبر خیامی مرد روحانی مشهدی ، که همیشه شال سبز به سر می بست پسری به دنیا امد که نامش را احمد گذاشتند . سی علی اکبر از هفت سالگی احمد را به مدرسه فرستاد به این امید که درس بخواند و طبق سنت ان روزگار ، کارمند دولت و حقوق بگیر شود اما احمد عاشق کارهای صنعتی به خصوص سر وکله زدن با اتومبیل بود.همین که از مدرسه بیرون می امد یک لنگ می گرفت و به شستشوی اتومبیل های کوچه و خیابانها می پرداخت و با به دست اوردن پول از این راه به بودجه خانواده کمکم می کرد . کمی که بزرگتر شد چند آچار و و پیج ومهره و گاز انبر خرید و در کوچه و خیابانها تعمیر های ساده اتومبیل را هم انجام می داد.بعضی ها ادعا می کردند لنگی را که احمد خیامی در نوجوانی با ان به شستشوی اتومبیل می پرداخت در خانه سه و هفت هزار متری اش واقع در انتهای زعفرانیه به چشم دیده اند که در اتاقش اویزان کردهو به ان افتخار می کرد.اما دیگران ادعا میکنند چنین لنگی وجود نداشته است. اما خاطره ی اتومبیل شویی های نوجوانی همیشه در ذهن خیامی زنده بودو او همواره با افتخار می گفت که در سرمای زمستان مشهد گاه ان قدر روی اتومبیل ها کار می کرد که دستهایش ترک می خورد و او ناچار می شد پیه داغ کرده روی ان بریزد تا زخمهای ان التیام پیدا کند .مردهای خودساخته از این خاطره ها زیاد دارند و احمد خیامی مردی خود ساخته و خاکی بود.
من فرزند حاج سید علی اکبر خیامی و در دی ماه 1308 در مشهد به دنیا امدم .مرا محمود نام نهادند
مگر خودت نگفتی روتس یک کارخانه ورشکسته است پس این انتخاب چه معنی دارد ؟ او در حالی درقیافه اش اثری از اندوه دیده می شود جواب داد:_ در زندگی انسان همیشه مختار نیست هر کاری را که می خواهد انجام دهد . بعد بلافاصله اعتماد به نفس خودش را بدست اورد و گفت به زودی خواهی دید من این مدل ورشکسته را به یکی از معتبر ترین اتومبیل های جهان تبدیل می کنم .
اولین کار اححمد خیامی بعد از انتخاب اتومبیل انگلیسی آرو برای مونتاژ تاسیس یک شرکت بود. شرکتنام و سرمایه می خواست . نامی که او برای کارخانه اتومبیل سازی اش انتخاب کرد ایران ناسیونال بود که امروز به ایران خودرو تغییر نام داده است و با ارم یا علامت گردونه ای باستانی که ب وسیله اسب کشیده می شد. امروزه شاید کمتر کسی بداند چرا خیامی این نام را برای کارخانه اتومبیل سازی اش انتخاب کرده . یکی از همکاران سابق او در ااین باره چنین گفت : بعد از شهریور 1320 و اشغال کشور به وسیله متفقین و ازادی فعالیت سیاسی ، جوانان هم به سیاست علاقه پیدا کردند ، اما بیشتر ان ها به ویژه روشنفکران و افراد وابسته به طبقات محروم جامعه به عضویت حزب توده در امدند . حزب توده یک حزب دست چپی متمایل به سیاست های اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود . اما احمد خیامی با انکه از طبقات پایین جامعه بود و در جوانی محرومیت ها کشیده بود تمایلات ملی گرایانه داشت.به همین سبب در شعبه مشهد در حزب ایران نام نویسی کرد و در تمام سال های بعد از شهریور 1320 تا بیست و هشت مرداد 1332 که فعلیت احزاب آزاد بود در ان حزب فعالیت می کرد و چون جوانی ورزشکار بود و بار ها می شد او را در صف اول مبرزه بین احزاب و زد و خورد گروه های مختلف سیاسی دید . حزب ایران یک حزب کوچک ملی بود که رهبران و اعضای ان طرفدار دکتر مصدق بودند ونهضت ملی کردن صنعت نفت اغاز شد همگی به عضویت جبهه ملی در امدندودر حقیقت ستون اصلی جبهه ملی را تشکیل دادند . بعد از 28 مرداد 1332 بسیاری از اعضای حزب ایران گرفتار ، محکوم و زندانی شدند اما احمد مشکلی پیدا نکرد او در زمان جوانی گمنام بود که بین مشهد و تهران فعالیت می کرد .بعد از 28 مرداد به کلی از سیاست کناره گیری کرد اما تمایلات ملی گرایانه خودش را از دست نداد به این سبب وقتی برای کارخانه به دنبال اسم می گشت نام ایران ناسیونال را انتخاب کرد ، ایران به سبب تمایل به زب ایران و ناسیونال یا ملی به سبب عضویتش در جبهه ملی . در مورد اتومبیل هم او نام آرو را نپسندید و تصمیم گرفت برای ان مارک اتومبیل کارخانه روتس یک نامایرانی انتخاب کند .آرو در فارسی به معنی تیر ، خدنگ و پیکان آمده . او درمیان این کلمات، پیکان را پسندید . با خواندن این نام انسان کمتر به یاد تیر و خدنگ و نیزه می افتد به خصوص که امروز شخص تا نام پیکان را می شنود یک اتومبیل در نظرش مجسم می شود.
MEHRDAD_Ilat
2 September 2008, 12:46 AM
با سلام ؛
امیدوارم این مطلب مفید باشه شاید تولید کنندگان لوازم جانبی یک کم خودشون رو تکونی بدهند:
MEHRDAD_Ilat
2 September 2008, 12:48 AM
سلام خدمت دوستان عزیز من بنظرم ماشینم مشکل داره البته نمیدونم مال من این طوریه یا کلا"ال90ها این جوری هستند اونم اینه که ماشین در دنده یک ودو بخصوص در دنده یک خیلی دورموتوربالا میره اما اون شتابی که باید بگیره نمیگیره منظورم اینه که تا دنده یک میذارم وکمی گاز میدم دورموتورمیاد روی 4000وماشین تازه ازدنده3کمی شتاب پیدا میکنه من فکر کنم کلاج مشکل داره ایا بنظر شما ببرم نشان بدهم ضمنا" ماشینم 3050تا کارکرده ممنون میشم از پاسختان
با سلام؛
مال خود من که زیر 1000 تا کارکرده همینطوره ولی به گفته دوستان که بالای 5000 کیلومتر رفته اند کمی صبر کنید درست میشه .
arvin_ict
2 September 2008, 01:18 AM
ماشینه من 2500 تا کاکرده و بعد از 1000 تا فرمون ماشین سفت شد و پله میکردو موقع دور زدن ودر حالت برگشت فرمون تیکه تیکه برمی گشت
جند روز پیش بردم نمایندگی یه روز هم موند و رفتم گفت هواگیری کردیم درست شده ولی هیچ فرقی نکرد
به نظرتون چیکار کنم مثل فرمون پراید شده !!!!
k4m1600
2 September 2008, 08:25 AM
[quote=arvin_ict;556012]من تهران هستم و هنوز به 10000 تا نرسیده که ببرم
فکر نمیکنید با تنظیم باد حل بشه؟
برای این مشکل میشه جداگانه ماشین رو برد؟
باید یاد آوری کنم که انجام سرویس وارائه خدمات گارانتی منوط به رسیدن به سقف 10000 کیلومتر نیست در صورت بروز ایراد متوقف کننده خودرو یا مورد فوق ایمنی (ترمزها فرمان ) یا مورد ایمنی (ایربگ) نمایندگیهای مجاز موظف به ارائه خدماتنند در صورت بروز مشکل با صدای مشتری شرکت سازنده خودرو ی خود(ایران خودرو - سایپا) تماس بگیرید
ناگفته نماند همانطور که مستحضرید انجام خدمات گارانتی و ... خودرو های پارس خودرو به دلیل ادغام آن(شرکت گسترش خدمات پارس خودرو ) با شرکت سایپا یدک زیر مجموعه سایپا محسوب میگردد.
reza engine
2 September 2008, 09:19 AM
نقل قول
نوشته شده توسط ali_h_m [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
در ضمن اصلا همین شرکت رنو و اون داچیا یا هند چی لاستکهایی زیر تندر انداختن
براي پاسخ به سوالت در زمينه لاستيك هاي استفاده شده توسط داچيا به پست شماره 2119 اينجانب در صفحه 163 همين تاپيك مراجعه كن.
taba
2 September 2008, 12:28 PM
نقل قول
راستی اونایی که خودرو رو تحویل گرفتن و تایر بارز رو عوض نکردن الان از عملکرد اون راضیند یا نه
سلام
خوشبختانه لاستیکهای بارز پس از مدتی کار کردن قابل تحمل شده و مشکل سر و صدای زیاد آنها حل میشود. من پس از 10000 کیلومتر دیگر مشکلی نداشتم (شاید هم عادت کرده باشم!)
ali_h_m
2 September 2008, 02:01 PM
بابا دمت گرم
دوستان دیگه هم که خودرو تندر 90 رو لاستگشو عوض نکردن هم اگه نظر بدن ممنونم
XPERIA
2 September 2008, 02:02 PM
علت صداي متفاوت دنده عقب؟
سيستم هاي انتقال قدرت دستي بيشتر از دنده هاي مارپيچ استفاده مى كنند. اما دنده عقب به دليل موقعيت خاص خود نياز به نوع ديگري از چرخ دنده ها دارد كه به چرخ دنده ساده معروف است.
دنده هايي كه نسبت دنده هاي جلو (مثبت) را ايجاد مى كنند همه مارپيچ هستند (دنده 1و2و3) . دندانه های چرخ دنده هاي مارپيچ به صورت مورب برش خورده اند.زماني كه 2 دنده در سيستم چرخ دنده مارپيچ با هم درگير مى شوند.تماس دندانه ها در پايان يك دندانه شروع مى شود و اين تماس به صورت تدريجي باعث چرخاندن 2 چرخدنده مى شود تا زماني كه دو دندانه به صورت كامل در حال درگيري هستند .اين درگيري تدريجي باعث مي شود كه چرخ دنده هاى مارپيچ ملايمتر و آرامتر از چرخ دنده هاى ساده عمل كنند.
به دليل وجود زاويه در دندانه هاي دنده هاي مارپيچ , بيش از يك دندانه در يك زمان در اين نوع چرخ دنده با هم درگير هستند كه اين نوع درگيري باعث مى شود كه اين نوع چرخ دنده ها قدرت بيشتري و تنش كمتري داشته باشند.
تنها مشكل در مورد چرخ دنده هاي مارپيچ اين است كه آنها به سختى در كنار هم و در خارج از درگيري به هم مى لغزند. در يك سيستم تعويض دنده دستي دنده اي جلو در حالت در گيري قرار دارند (در تمام زمانها) و حلقه ها توسط دكمه تعويض دنده كنترل شده و سرعت هاي متفاوتي را به محور خروجي منتقل مى كنند.
دنده عقب در سيستم تعويض دنده دستي به عنوان دنده هرزگرد مى چرخد(چرخدنده ساده بزرگ در سمت راست شكل زير) كه مى لغزد با دو چرخ دنده ساده ديگر در زماني كه نياز به تغيير جهت چرخش داشته باشيم.
بيشتر چرخ دنده هاي به كار رفته در سيستم هاي انتقال قدرت دستي از نوع مارپيچ هستند .3 چرخ دنده كه براي دنده عقب هستند از نوع دندانه هاي ساده هستند.چرخ دنده ساده بزرگ سمت راست در شكل فوق براي دنده عقب است.
دنده هاي ساده با دندانه هاي مستقيم لغزش بيشتري نسبت به هم در مقايسه با چرخ دنده هاي مارپيچ دارند. هر زماني كه دندانه هاي چرخ دنده درگير با يك چرخ دنده ساده است دندانه ها با هم تصادم مي كنند به جاي اينكه به آرامي لغزش داشته باشند .اين حقيقت باعث ايجاد مقداري سر و صدا و نيز افزايش تنش بر روي دندانه ها مى شود . وقتي شما صداي بلندتري نسبت به درگيري ساير دنده هايتان مي شنويد .آن صداي دنده عقبتان است .صدايي كه مي شنويد صداي برخورد و درگيري دنده هاي ساده عقب با يكديگر است.
arvin_ict
2 September 2008, 04:28 PM
سلام
خوشبختانه لاستیکهای بارز پس از مدتی کار کردن قابل تحمل شده و مشکل سر و صدای زیاد آنها حل میشود. من پس از 10000 کیلومتر دیگر مشکلی نداشتم (شاید هم عادت کرده باشم!)
فرمونه شما سفت نشده؟
MR_DJ_behzad
2 September 2008, 04:41 PM
دوست عزیز خودرو بنده الان حدود 9000 هزار تا کار کرده و با هیچ مشکلی اعم از سفتی فرمان و غیره را درش مشاهده ننموده ام و از لاستیکهای بارز هم راضیم چون نه سرو صدای داره نه مشکلی مانند پله پله شدن و...و باد لاستیکها هم جلو وعقب رو روی 2.2 بار تنظیم کرده ام و به شما هم توصیه می کنم که حتما به یه نمایندگی دیگه ببر و سعی کن خودت بالا سر ماشینت باشی تا ببینی کاری می کنن یا نه .
mehdizadeh04
2 September 2008, 06:24 PM
فرمونه شما سفت نشده؟
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آقا شما روغن هیدرولیکت رو عوض کن ببین سفتیش میره یا نه.امروز یه بنده خدایی که عین ماشین خودم ای1 فول داشت ولی سفیدشو داشت جلومو گرفت گرفت و در مورد دودی کردن شیشه های ماشینم (لومر کردن شیشه ها) ازم سوال کرد و 2 3 تا سوال دیگه.بعد در کاپوت رو که باز کردم گفت اگه فرمونت پله میکنه یا سفته روغن هیدرولیکتو عوض کن تا خوب شه.گفت من این مشکل رو داشتم نمایندگی میگفت درسته.بردم پیش یک آدم وارد و اون هم گفت روغن هیدرولیکت رو عوض کن.این کار رو که کردم هم نرم شد هم که پله نکرد.این کارو انجام بده جوابشو بگو.
با تشکر
h-taher
2 September 2008, 06:29 PM
با سلام ايا
در موقع داغ شدن لنت هاي ترمز اگر آب بريزيم روي آنها در عملكردش مشكلي پيش نمياد؟
آيا مي توان راهنماهاي تندر را درست كرد كه هر طرف مي خواي بري همون طرف چشمك بزنه؟
يه سوال ديگه جواب اين روغن موتور را ندادين من 4 ليتر روغن موتور ريختم حالا اگر 600 سي سي نريزم چه امكاني پيش مياد ؟؟؟؟
آيا در نمايندگيها تا حالا كسي ترمز اي بي اس و مه شكن نصب مي كنند؟؟؟
mehdizadeh04
2 September 2008, 06:43 PM
با سلام ايا
آيا مي توان راهنماهاي تندر را درست كرد كه هر طرف مي خواي بري همون طرف چشمك بزنه؟
آيا در نمايندگيها تا حالا كسي ترمز اي بي اس و مه شكن نصب مي كنند؟؟؟
با سلام مجدد
خیر.شما نمیتونین راهنما ها رو از هم جدا کنین.جون حفره ای برای راهنما در نظر گرفتن یکی است و یک لامپ نیز برای آن در نظر گرفته شده است.همچنین اگر در تمام رنوها مشاهده کنین حتی رنو 5 این چراغ برای دو طرف یکی است.
خیر.در حال حاضر هیچکدام از نمایندگی ها این کار ها رو انجام نمیدن.ولی اگر میخواهید مه شکن رو نصب کنین میتونید در نمایندگی های Mem Khodro یا شرکتی قبلا توی پارس خودرو هم غرفه داشت ولی الان اسمش خاطرم نیست اقدام کنین.یادآور میشم نصب ترمز ای بی اس به غیر از خود کارخونه نا درست و غیر اصولی است.
با تشکر
salman24h
2 September 2008, 07:19 PM
با سلام ايا
در موقع داغ شدن لنت هاي ترمز اگر آب بريزيم روي آنها در عملكردش مشكلي پيش نمياد؟
سلام
هرگز و هرگز نباید چنین کاری کرد :icon_mad:
اگه لنت و صفحه داغ شده باشن فقط باید جریان هوا اونا رو به صورت طبیعی خنک کنه
اگه به هر شکل و با هر چیزی دمای اونا رو ناگهانی پایین بیاری ممکنه که لنت و صفحه موج دار بشن که باعث عملکرد سیستم ترمز به شدت پایین بیاد
با این کار رسما دیسک و لنت رو داغون میکنی :icon_surp
mori_230
2 September 2008, 11:35 PM
با سلام خدمت تمام سروران گرامی
تو همین صفحه وصفحات قبلی سروران گرامی از تعویض روغن هیدرولیک و یا گاز کولر صحبتهایی درج کردن که به نظر بنده تا اونجائی که 16000 تا با این ماشین چه تو جاده و شهر رانندگی کردم میرسه که لازم میدونم ذکر کنم
1- گاز کولر لوگان و یا هر ماشین جدید دیگه از نوع R134a میباشد و فرقی با گاز کولر زانتیا یا ماکزیما و.... نمیکنه اگه بعد از 10 الی 15 دقیقه کارکرد کولر تو دور موتور 3000 از خنکیش ناراضی بودین و به نظرتون کم اومد فقط وفقط به نمایندگی مجاز مراجعه کنید تا نسبت به چک میزان گاز کولر اقدام کنن در هر صورت دوستان توجه داشته باشن موتور لوگان 1600 و با اطاق نسبتا بزرگی که داره دنبال معجزه نباشید خنکی کولر این ماشینو با هم ردیفهای خودش سنجش کنید که به نظر بنده بسیار خوبه
2-در مورد تعویض روغن هیدرولیک که سروران توصیه تعویض اونو میدن باید توجه داشت که روغنی رو که خود کارخونه سازنده پیشنهاد میده باید استفاده کرد در غیر این صورت باعث صدمه جدی به قسمتهای هیدرولیک میشه بنابراین دوستان توجه کنن از هر نوع روغن هیدرولیکی نمیشه استفاده کرد
3-دوستان اگه فرمون ماشینشون پله پله میشه حتما باد لاستیکو میزون کنن (توصیه من 36 psi ) هستش وبعد با بالا بردن دور موتور حدود 1300 نسبت به چرخش فرمون اقدام کنن اونوقت اگه بازم فرمون ماشین پله پله شد به نمایندگی مراجعه کنین(توجه داشته باشین نوع لاستیک همون 185 باشه این توصیه صدق میکنه)
arvin_ict
3 September 2008, 12:32 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آقا شما روغن هیدرولیکت رو عوض کن ببین سفتیش میره یا نه.امروز یه بنده خدایی که عین ماشین خودم ای1 فول داشت ولی سفیدشو داشت جلومو گرفت گرفت و در مورد دودی کردن شیشه های ماشینم (لومر کردن شیشه ها) ازم سوال کرد و 2 3 تا سوال دیگه.بعد در کاپوت رو که باز کردم گفت اگه فرمونت پله میکنه یا سفته روغن هیدرولیکتو عوض کن تا خوب شه.گفت من این مشکل رو داشتم نمایندگی میگفت درسته.بردم پیش یک آدم وارد و اون هم گفت روغن هیدرولیکت رو عوض کن.این کار رو که کردم هم نرم شد هم که پله نکرد.این کارو انجام بده جوابشو بگو.
با تشکر
چه روغن هیدرولیکی باید بریزم؟؟؟
taba
3 September 2008, 09:59 AM
فرمونه شما سفت نشده؟
سلام
خیر. با فرمان مشکلی ندارم.
baghbanzadeh
3 September 2008, 01:11 PM
با سلام
با این که روغن ریزی لوگانها مشکل نگران کننده ای شده پس از طی 14000 کیاومتر هنوز این نگرانی وجود داره؟
ac800fr
3 September 2008, 01:25 PM
با سلام به همه دوستان
با نمايندگي MAGICAR در اصفهان تماس گرفتم تا ببينم دزدگير 938 را روي ماشين نصب مي كنند. به من گفتند كه دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب مي كنند (من هم دوست ندارم دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب كنم)
چون سوكت فابريك تندر هنوز تو بازار نيومده
مي خواستم ببينم كسي از دوستان دزدگير با سوكت فابريك روي تندر نصب كرده يا نه؟؟
اصلا" نصب دزدگير براي تندر با وجود سيستم ايموبلايزر ضروري هست يا نه؟؟
نظرتون در رابطه با ايمني تندر در برابر سرقت ، بدون نصب دزدگير چيست؟؟
ac800fr
3 September 2008, 01:30 PM
با سلام
با این که روغن ریزی لوگانها مشکل نگران کننده ای شده پس از طی 14000 کیاومتر هنوز این نگرانی وجود داره؟
تا اون جايي كه من اطلاع دارم اين مشكل در ماشين هاي توليد شده در دو ماهه اخير كاملا" برطرف شده است و اين مشكل در تعداد خاصي از تندرها وجود داشته كه شماره سريال اون تندرها نيز نزد نمايندگي ها هست. جهت اطمينان مي توانيد به نمايندگي مراجعه كنيد
اما فكر كنم اگه پس از 14000 كيلومتر اگر اين مشكل براي خودرو شما پيش نيومده پس نشون مي ده خودرو شما عيب روغن ريزي نداشته است و كاملا" سالم است.
اين عيب در 3000 كيلومتر اول خودش را نشون مي ده.
نمي دونم اين عيب در تندرهاي توليدي پارس خودرو بوده يا ايران خودرو يا هر دو؟؟؟؟؟؟
اگه كسي اطلاعي داره - لطفا" ما را هم آگاه كنه
k4m1600
3 September 2008, 02:01 PM
با سلام به همه دوستان
با نمايندگي MAGICAR در اصفهان تماس گرفتم تا ببينم دزدگير 938 را روي ماشين نصب مي كنند. به من گفتند كه دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب مي كنند (من هم دوست ندارم دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب كنم)
چون سوكت فابريك تندر هنوز تو بازار نيومده
مي خواستم ببينم كسي از دوستان دزدگير با سوكت فابريك روي تندر نصب كرده يا نه؟؟
اصلا" نصب دزدگير براي تندر با وجود سيستم ايموبلايزر ضروري هست يا نه؟؟
نظرتون در رابطه با ايمني تندر در برابر سرقت ، بدون نصب دزدگير چيست؟؟
یکی از مباحثی که موجب ابطال گارانتی خودروهای تندر 90 در ماههای اخیر شده نصب دزدگیر و تجهیزات الکترونیکی غیر استاندارد بروی این خودرو می باشد
در ضمن ایموبلایزر ال 90 جزء پیشرفته ترین سیستم های ضد سرقت دنیا است که با دارا بودن این سیستم نصب دزدگیر بروی آن غیر معقول و بیهوده به نظر میرسد
XPERIA
3 September 2008, 02:09 PM
سیستم خودکار پارک خودرو:
پارک کردن موازی ، یک کار شاق و نا خوشایند برای اکثر رانندگان است ، ولی با فضای محدود موجود برای پارک کردن خودرو در شهرهای بزرگ ، هنر جا دادن خودرو در یک فضای ناچیز یک مهارت حیاتی برای شماست . عمل پارک خودرو به ندرت به آسانی صورت می گیرد و معمولاً می تواند منجر به ایجاد گره های ترافیکی و به هم ریختن اعصاب خود و دیگران می گردد .
خوشبختانه ، تکنولوژی دارای پاسخی برای حل این مشکل می باشد ، و آن پارک خودرو توسط خود آن است . تصور کنید که مکان مناسب جهت پارک را پیدا کرده اید ، اما به جای تقلا برای جلو و عقب کردن خودرو ، تنها یک دکمه را فشار داده و در جای خود به آسودگی می نشینید . تکنولوژیهایی مشابه آنچه در پارک خودکار خودرو استفاده می شود ، می تواند در سیستمهای ممانعت کننده از تصادف و در مراحل پشرفته تر در سیستمهای رانندگی خودکار نیز استفاده شود .
سازندگان خودرو به دلیل تقاضای مصرف کنندگان ، شروع به تولید انبوه خودروهای خود پارک کننده و عرضه آنها به بازار مصرف کرده اند . پارک موازی اغلب یک بخش وحشتناک در آزمون رانندگی است و بخشی است که هر کس مجبور به انجام آن در چند جای مختلف است . ممکن است مردمی که در شهر های بزرگ زندگی می کنند هر روز مجبور به انجام این کار شوند .برطرف کردن سختی و استرس موجود در این کار مشکل روز مره ، بسیار جذاب و خوشایند است .
خودروهای خود پارک کننده همچنین می توانند به حل برخی مشکلات ترافیکی در پارک خودرو در مناطق شهری پرجمعیت کمک کنند . خودروهای خود پارک کننده می توانند در فضاهای کوچکتری نسبت به مکانهایی که خود راننده توانایی پارک خودرو را دارد ، جای گیرند . این امر موجب آسانتر شدن کار یافتن جای پارک برای مردم شده و باعث می شودکه تعداد مشابهی خودرو ، فضای کوچکتری را اشغال کنند .
هنگامی که شخصی خودروی خود را به طور موازی پارک می کند ، حداقل برای چند ثانیه موجب مسدود کردن خیابان و ایجاد ترافیک می گردد . از طرفی اگر فرد برای پارک دچار مشکل شود ، حداقل چندین دقیقه این کار طول می کشد و به طور محسوسی نظم ترافیکی را به هم می ریزد .
نهایتاً ممکن است سختی پارک موازی منجر به تو رفتگی و خراشهای کوچک در بدنه خودرو شود . فناوری پارک خودکار خودرو از وقوع بسیاری از این وریدادها جلوگیری خواهد کرد . این کار همچنین می تواند موجب ذخیره پول شما گردد ، چون شما دیگر نگران ادعای خسارت بیمه برای آسیبهای مرتبط به پارک خودرو نخواهید بود .
برو خودت را پارک کن!
فناوری پارک خودکار خودرو به طور وسیعی در مکانهایی که نیازمند پارک موازی هستند ، استفاده می شود . ( شرکت BMW دارای یک نمونه اولیه برای پارک خودکار خودرو در مکانهای مسطح بدون شیب مثل برخی گاراژهای کوچک است ) پارک موازی نیازمند این است که خودرو موازی با جدول ( یاپیاده رو ) و هم خط با دیگر خودروهای پارک شده ، قرار گیرد . اکثر مردم برای یک پارک موفق نیازمند فضایی با 6 ft طول بیشتر از طول خودرو هستند ، اگر چه برخی رانندگان حرفه ای می توانند این کار را در فضای کمتری انجام دهند . برای پارک موازی ، راننده باید پنج مرحله اصلی زیر را دنبال کند :
1 – به طرف فضای جلویی مکان پارک حرکت کرده و در کنار خودروی جلویی توقف کند .
2 – چرخهای خودرو را به سمت پیاده رو چرخانده و با زاویه ای حدود 45 به سمت جای پارک به سمت عقب حرکت کند .
3 – وقتی چرخهای جلوی خودرو در نزدیکی چرخهای عقب خودروی جلویی قرار گرفت ، چرخها را به حالت مستقیم در آورده و به حرکت دنده عقب ادامه دهد .
4 – وقتی مطمئن شد که ادامه حرکت موجب برخورد به خودروی عقب می شود ، چرخها را به سمت خیابان چرخانده تا قسمت جلوی خودرو در جای پارک قرار گیرد .
5 – در نهایت ، راننده باید خودرو را به عقب و جلو حرکت داده تا در فاصله 1 فوتی پیاده رو یا جدول قرار گیرد .
خودروهای خود پارک کننده که امروزه در بازار موجود هستند ، به طور کاملاً مستقل عمل نمی کنند ولی با این وجود این سیستمها کار پارک موازی خودرو را بسیار آسان کرده اند . راننده هنوز سرعت خودرو را با فشار دادن و رها کردن ترمز تنظیم می کند ( سرعت هرزگردی یا دور آرام خودرو برای حرکت دادن آن به درون جای پارک بدون فشار بر روی پدال گاز کافی می باشد ) وقتی جریان کار آغاز می گردد ، کامپیوتری که روی خودرو نصب شده است ، کار هدایت چرخها را به عهده می گیرد .
خودرو به سمت جلو و به سوی مکانی در کنار خودروی جلویی حرکت می کند و یک سیگنال راننده را آگاه می کند تا خودرو را متوقف کند . سپس راننده خودرو را در حالت دنده عقب قرار می دهد و ترمز را به آرامی رها می کند تا حرکت به سمت عقب آغاز شود . کامپیوتر با استفاده از سیستم فرمان خودکار ، چرخها را می چرخاند و خودرو را در جای پارک قرار می دهد . وقتی خودرو به اندازه کافی درون جای پارک به عقب آمد ، سیگنال دیگری راننده را جهت توقف و حرکت به سمت جلو مطلع می کند . سپس خودرو به اندازه ای که توسط مانور چرخها جایش در محل پارک تنظیم شود ، جلو می آید . پیغام نهایی به راننده اعلام می کند که کار پارک خودرو تمام شده است . ( در تویوتای Prius انگلیسی ، این سیگنال صدای زنی است که عبارت " The assist is finished " را اعلام می کند )
Toyota Pirus بر روی داشبورد صفحه نمایشی دارد تا به راننده بگوید چه کار کند.
در Biritish Toyota Prius ، یک صفحه کامپیوتری بزرگ بر روی داشبورد نصب شده که اطلاعاتی نظیر زمان توقف ، زمان تعویض دنده عقب و زمان رها کردن آرام ترمز برای حرکت خودرو به طرف جای پارک را در اختیار راننده قرار می دهد . سیستمهای مختلف پارک خودکار خودرو روشهای متفاوتی برا ی حس کردن اشیا اطراف خودرو دارند . بعضی ار آنها دارای سنسورهایی هستند که در سپرهای جلو و عقب خودرو قرار گرفته اند و به عنوان فرستنده و گیرنده عمل می کنند . بعضی از این سنسورها ، سیگنالهایی را به طرف اشیا اطراف می فرستند که آنها پس از برخورد به اشیا به سنسور بر می گردند . پس از این کار ، کامپیوتر خودرو ، زمانی را برای برگشت این سیگنالها و محاسبه محل قرار گیری اشیا صرف می کند . سیستمهای دیگر ، دوربینهایی دارند که روی سپرها نصب شده اند و یا از رادارهایی استفاده می کنند که محل قرار گیری اشیا را پیدا می کنند .
نتیجه نهایی برای همه سیستمها مشابه است : خودرو ، مکان خودروهای پارک شده دیگر ، اندازه جای پارک و فاصله از جدول را مشخص کرده و سپس درون جای پارک قرار می گیرد .
XPERIA
3 September 2008, 02:11 PM
خودرو کلکسیونی از تمام فناوری های مهم بشر است.
baghbanzadeh
3 September 2008, 02:49 PM
تا اون جايي كه من اطلاع دارم اين مشكل در ماشين هاي توليد شده در دو ماهه اخير كاملا" برطرف شده است و اين مشكل در تعداد خاصي از تندرها وجود داشته كه شماره سريال اون تندرها نيز نزد نمايندگي ها هست. جهت اطمينان مي توانيد به نمايندگي مراجعه كنيد
اما فكر كنم اگه پس از 14000 كيلومتر اگر اين مشكل براي خودرو شما پيش نيومده پس نشون مي ده خودرو شما عيب روغن ريزي نداشته است و كاملا" سالم است.
اين عيب در 3000 كيلومتر اول خودش را نشون مي ده.
نمي دونم اين عيب در تندرهاي توليدي پارس خودرو بوده يا ايران خودرو يا هر دو؟؟؟؟؟؟
اگه كسي اطلاعي داره - لطفا" ما را هم آگاه كنه
با تشکر از شما
منظور شما اینه که مشکل روغن ریزی مربوط به قطعه ای خاص هستش یا اینکه مربوط به تکنولوزی این نوع موتورها
XPERIA
3 September 2008, 02:56 PM
مطالبي در مورد لامپ زنون در چراغ اتومبيلها
لامپ زنون در اتومبيلها:
بعد از اختراع لامپ زنون كمپاني توليد كننده ي خودرو طرح چراغ هاي خود را از كاسه چراغ به چراغ لنزي تغيير دادند.در چراغ هاي كاسه اي شكست نور انجام ميشود ولي در چراغها ي لنزي اين پديده وجود نداردپس با لامپ معمولي خودروي مجهز به چراغ لنزي با كمبود15تا25درصدنور خروجي در مقايسه با چراغ كاسه اي مواجه است.
اين كمبود را لامپ زنون بايد جبران كندكه خروجي آن 3برار لامپ معمولي است.
اين موضوع فقط در كمپاني هاي آسيايي رعايت نميشود.
همچنين دراين لامپ براي آنكه برق بتواند از بين 2مگنت در داخل محفظه ي لامپ از فاصله ي 5ميليمتري جهش انجام دهد بايد قدرتي معادل 25هزارولت داشته باشدكه اين ميزان برق توانايي جهش از اكثر عايقها را دارد ودر يك تصادف كوچك ميتواند اين ولتاژ يعني 25هزار ولت را به بدنه خودرو وارد كند وباعث سوختن اجزاي اتومبيل از جمله ecu مركز پردازش خودرو شودو در يك تصادف بزرگتر فاجعه به بار آورد.
پس اگر خودرو مجهز به چراغ لنزي است بايد خودرو مجهز به لامپ زنون باشد كه اساسا لنز داخل چراغ خودرو براي متمركز كردن نور قوي لامپ زنون است نه زيبايي خودرو.
taba
3 September 2008, 03:10 PM
با سلام ايا
يه سوال ديگه جواب اين روغن موتور را ندادين من 4 ليتر روغن موتور ريختم حالا اگر 600 سي سي نريزم چه امكاني پيش مياد ؟؟؟؟
سلام
کمبود روغن باعث میشود در بعضی شرایط موتور درست روغنکاری نشود و این باعث گرم شدن موضعی در بعضی قسمتهای حساس موتور، افزایش فرسایش در نقاط متحرک و سرانجام سوختن موتور شود. لطفا با موتور اتومبیل خود شوخی نکنید و آن را بخاطر 600 سی سی روغن ناقابل از بین نبرید!.
MEHRDAD_Ilat
3 September 2008, 03:25 PM
یکی از مباحثی که موجب ابطال گارانتی خودروهای تندر 90 در ماههای اخیر شده نصب دزدگیر و تجهیزات الکترونیکی غیر استاندارد بروی این خودرو می باشد
در ضمن ایموبلایزر ال 90 جزء پیشرفته ترین سیستم های ضد سرقت دنیا است که با دارا بودن این سیستم نصب دزدگیر بروی آن غیر معقول و بیهوده به نظر میرسد
با سلام ؛
درسته که لوگان دارای ایموبلایزر است ولی این دلیل عدم ارتقاء سیستم حفاظت نمیشه چون ایموبلایزر فقط نسبت به روشن شدن موتور انجام وظیفه میکنه وبرای سایر موارد منجمله باز کردن چرخها و درب صندوق و دربهای اصلی وخالی کردن اتوموبیل هیچ واکنشی نشون نمیده البته اینهم دلیل افتادن بجون سیستم برق خودرو ونصب هر سیستم کمکی نمیشه.
خود من هم نسبت به این موضوع حساس بودم وکلی سراغ دزدگیر سوکت فابریک رو گرفتم که نتیجه منفی بود ولی از طریق اینترنت با یکسری دزدگیرهایی آشنا شدم که از خود ریموت و قفل مرکزی استفاده میکرد که حداقل دستکاری سیستم برق رو داشت ولی سنسور ضربه و کج شدن اتوموبیل وتمامی هشدارها رو داره که عکس و مشخصات اون در زیر است:
ITEM NO:
PRODUCT NAME: OEM Upgrade
Main Features:
• Customized for vehicles with original transmitter
• Tilt sensor with anti-false alarm technology
• Warning for unlocked door
• Emergency alarm
• Trigger memory
• Auto-rearming
ولی مطابق معمول از طرف فروشندههای مطلع با خندههای عجیب مبنی بر عدم امکان چنین کاری مواجه میشدم حتی بعضیهاشون وجود هرگونه دزدگیر سوکت فابریکی رو منکر میشدند که حداقل من خودم میدونم که برای 405 این مورد هست (خدایش بنظر شما اینچنین مواردی ربطی به دولت وغیره داره؟؟؟ این رفتار مثل اینکه توی خون ماست که راحت و بدون حتی ذره ای زحمت و ذوق و سلیقه به اصطلاح نانی در بیاریم و شکری بگیم)
خلاصه من هم مجبور به استفاده از دزدگیرهای موجود شدم ولی باشرط کیفیت خوب و حداقل دستکاری سیستم برق که فقط دزدگیرهای یکطرفه ساده برد بلند(تصویریها دو طرفه هستند ودستکاری بیشتری در سیستم برق دارند) موجود بودند که تنها دکمه اضافه شده آن نسبت به دزدگیرهای معمولی ، دکمه صندوق پران است که از اونهم تا حالا راضی هستم فقط دیگه ریموت رو گذاشتم خونه و کلید یدک رو استفاده میکنم.
PRODUCT NAME
Car Alarm Systems With Transmitting Distance Up To 500 Meters
ac800fr
3 September 2008, 03:48 PM
با تشکر از شما
منظور شما اینه که مشکل روغن ریزی مربوط به قطعه ای خاص هستش یا اینکه مربوط به تکنولوزی این نوع موتورها
دوستان در پست هاي قبلي به طور مفصل در اين رابطه صحبت كردند و عكس هاي كاملي روي سايت قرار دادند
اين مشكل مربوط به چند قطعه خاص بوده كه بايستي تعويض مي شدند و شامل گارانتي هم مي شدند و پس از تعويض اين قطعات مشكل روغن ريزي هم به طور كلي برطرف مي شد
MEHRDAD_Ilat
4 September 2008, 12:40 AM
با سلام؛
در ادامه مطالب مربوط به لوازم جانبی لوگان مطلب زیر رو خدمتتون ارائه میکنم.
دوباره خدمت دوستان عرض میکنم که هدف اینه که دوستان با این لوازم آشنا بشوند ولی یک پیشنهاد خدمتتون دارم:
اگر امکانش رو دارید عکسها رو با خودتون ببرید(توی گوشی یا چاپ شده یکیشون) و به لوازم تزئینی ها نشون بدید و بگید که خریدار هستید تا شاید اونها هم از وجود این قطعات مطلع بشوند و شروع به تهیه کنند آخه این دو سه قلم جنس هیچ زحمتی برای ساختن نداره.
ahmad123
4 September 2008, 01:04 AM
[quote=MEHRDAD_Ilat;561656]با سلام ؛
درسته که لوگان دارای ایموبلایزر است ولی این دلیل عدم ارتقاء سیستم حفاظت نمیشه چون ایموبلایزر فقط نسبت به روشن شدن موتور انجام وظیفه میکنه وبرای سایر موارد منجمله باز کردن چرخها و درب صندوق و دربهای اصلی وخالی کردن اتوموبیل هیچ واکنشی نشون نمیده البته اینهم دلیل افتادن بجون سیستم برق خودرو ونصب هر سیستم کمکی نمیشه.
با سلام خدمت شما
لطفا بفرمایید که در نهایت از چه مارکی و مدلی برای دزدگیر استفاده کردید و با چه هزینه ای؟
ali_h_m
4 September 2008, 08:33 AM
نسيم ارزاني در بازار خودرو
زانتيا و تندر-90 ارزان شدند
بازارنامه – اخبار رسيده از بازار خودرو كشور خبر از وزيدن نسيم ارزاني به آن طي هفته جاري ميدهد. اين درحالي است كه تقريبا دوماه ركودي عجيب بر اين بازار حاكم بود و تنها در مقاطعي برخي خودروها حال و هواي گراني به خود گرفتند. به گفته برخي نمايشگاهداران خودرو پايتخت تا يك ماه آينده بعيد است كه تغيير خاصي در بازار حاصل شود، چرا كه ماه رمضان آغاز شده و امسال مانند ساليان پيش ديگر چندان خبري از مسافرتهاي هفتههاي پاياني تابستان نبوده و از حجم آنها كاسته خواهد شد كه اين موضوع بهنوعي كاهش تقاضا را در بازار خودرو و در نتيجه ثبات آن را درپي خواهد داشت.</B>
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPic('1610/m01-03.jpg '))
زانتيا ارزان شد
خيليها معتقدند زانتيا بهرغم آنكه خودرويي محبوب و مناسب از لحاظ كيفيت به حساب ميآيد، بيشتر از 20 ميليون تومان نميارزد. اين محصول نسبتا قديمي سيتروئن فرانسه روزگاري در بازار ايران با قيمتي حدود 17ميليون تومان عرضه ميشد كه به مرور زمان باتوجه به استقبال فراواني كه از آن بهخصوص پس از سهميهبندي بنزين طي سال گذشته به عمل آمد، نمودار قيمتي اين خودرو روند صعودي به خود گرفت و اوايل امسال زانتيا را حتي تا مرز 32ميليون تومان نيز پيش برد.
اين خودرو هماكنون با قيمت 30ميليونو 100 هزار تومان در بازار خريد و فروش ميشود كه نشان از ارزاني 200 هزار توماني آن طي هفته جاري دارد. اين درحالي است كه سايپا چندي پيش مدل فيسليفت شده آنرا رونمايي كرد. زانتياي جديد قرار است بنا به وعده مسوولان سايپا بدون تفاوت قيمت نسبت به مدل فعلي به بازار عرضه شود.
نسيم ارزاني در بازار تندر
گاهي اوقات كه با مسوولان ايرانخودرو و پارسخودرو در باب مشكلات توليد و عرضه تندر-90 صحبت ميكني، پاي مدل E2 اين محصول را به ميان ميكشند. به گفته آنها بيش از 80درصد ثبتنامكنندگان تندر-90 در كشور متقاضي اين مدل هستند و اين در شرايطي است كه E2، مدل فول تندر-90 محسوب ميشود و قطعات آپشن آن با مشكل تامين دست و پنجه نرم ميكنند. تندر E2 از دو ايربگ و همچنين سيستم ترمز ضدقفل (ABS) بهره ميبرد.
اين خودرو طي هفته جاري 200هزار تومان ارزان شد، به نحوي كه هماكنون با قيمت 14ميليون و 800 هزار تومان در بازار به فروش ميرسد.مدلهاي E0 و E1
تندر-90 كه مشتريان خاص خود را دارند، طي اين هفته تغيير قيمت را تجربه نكردند. به نحوي كه E0 بدون كولر با همان قيمت 10ميليونو800هزار تومان در بازار فروخته شد و E1 نيز با قيمت 13ميليونو500 هزار تومان به فروش رسيد.
پرايد
بسياري از مشتريان داخلي معتقدند سايپا بيش از 4ميليون تومان خرج پرايد نميكند و اين خودرو نصف قيمت فعلياش ميارزد. اين در حالي است كه پرايد هماكنون لقب ارزانترين و پرفروشترين خودرو توليد داخل را يدك ميكشد. اين محصول معمولا در ردهبندي كيفي خودروهاي داخلي، انتهاي جدول را در قبضه خود دارد و نمرات منفي آن بالا است. ولي به خاطر قيمت زير 10ميليون تومانش همواره استقبال مشتريان را به خود ديده و ميبيند. پرايد طي اين هفته 100هزار تومان ارزان شد و قيمت مدل بنزينسوز آن به 8ميليونو150هزار تومان در رنگ متاليك رسيد.ظاهرا سايپاييها قصد ندارند به اين راحتي دل از يادگار كياي كرهجنوبي بكنند و پرايد را از خط خارج كنند اين در حالي است كه شنيدهها خبر از حذف اين خودرو طي سال آينده ميدهد.
بازار LX هم...
بدون شك LX محبوبترين مدل سمند به حساب ميآيد، خودرويي كه بخش مهمي از بازار صادراتي ايرانخودرو را به خود اختصاص داده است. اين خودرو نيز طي اين هفته 100هزار تومان ارزان شد و هماكنون با قيمت 16ميليون و 100 هزار تومان خريد و فروش ميشود. اين در حالي است كه سمند معمولي، هفته جاري را بدون تغيير و تحولات قيمتي پشت سرگذاشت. اين خودرو هماكنون قيمتي برابر با 13ميليونو700هزار تومان دارد.
... اما پژو پارس گران شد
شنا كردن خلاف جهت آب شايد بهترين جمله در وصف حال و هواي قيمتي پژو پارس باشد. اين محصول محبوب ايرانخودرو مدتي است كه
روي دور گراني افتاده و كوتاه هم نميآيد. به نحوي كه هماكنون پژو پارس معمولي بنزينسوز با قيمت 18ميليونو900هزار تومان در بازار به فروش ميرسد. همچنين مدل ELX آن نيز قيمتي معادل 24ميليون تومان را دارا است. به گفته برخي نمايشگاهداران خودرو پايتخت كمبود شديد پژو پارس در بازار، موجبات گراني اخير آنرا فراهم آورده است. اين خودرو محصولي پرمصرف محسوب ميشود و در عين حال همواره با استقبال مشتريان داخلي روبهرو است.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] </B>
ali_h_m
4 September 2008, 08:38 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) رشد 5 درصدي توليد خودرو در مرداد
سه شنبه، 12 شهريور 1387
ساعت: 14:09 Tuesday, September 02, 2008
كد خبر: 55552
خودروسازان داخلي کشور در مرداد امسال 83 هزارو 805 دستگاه انواع خودرو سواري با رشد 5 درصدي نسبت به مدت مشابه سال قبل توليد کرده اند.
به گزارش خبرخودرو ،در اين مدت 67 هزارو 981 دستگاه خودرو سواري توليد شد که بيشترين آنها شامل: پرايد نسيم و صبا 13 هزارو 333 دستگاه ، پرايد مونتاژنسيم وصبا ( پارس خودرو) بالغ بر 11 هزارو 189 دستگاه ، پژو 405 انژکتوري 7608 دستگاه ، پژو روآ 6257 دستگاه است.
نسيم و صباي گاز سوز بالغ بر5808دستگاه ،پرايد مونتاژ نسيم وصباي گاز سوز ( پارس خودرو) بالغ بر5734 دستگاه، سمند 5077 دستگاه ، پژو 206 به تعداد 3965 دستگاه ، پژو پارس3570 دستگاه توليد شده است.
در اين مدت خودرو تندر 90 در شرکت ايران خودرو به تعداد 1529دستگاه و در شرکت پارس خودرو به تعداد1163 دستگاه توليد شده است.
بيشترين خودرو توليدي در گروه هاي مختلف خودرو سازي شامل: گروه وانت بالغ بر 12 هزارو 680 دستگاه ، گروه کاميون به تعداد 1778 دستگاه، گروه خودروهاي دو ديفرانسيل به تعداد 661 دستگاه ، در گروه خودروهاي ون 347 دستگاه و در گروه ميني بوس 184 دستگاه است.
تعداد اتوبوس توليدي در مرداد بالغ بر 174 دستگاه است.
hafez41
4 September 2008, 10:06 AM
دوستان سلام
سرويس 10000 تا در كلينيك تندر90 پارسخودرو انجام دادم كل هزينه 430000 ريال فقط تعويض روغن(4 ليتري+1ليتري) فيلتر روغن و هوا ولي هيچ خبري از اضافه كردن مايعات و بازديد دربها و چك كردن لاستيكها نبود-براي اضافه كردن آب رادياتور فقط ضد يخ استفاده كنم؟
mehdizadeh04
4 September 2008, 10:34 AM
دوستان سلام
سرويس 10000 تا در كلينيك تندر90 پارسخودرو انجام دادم كل هزينه 430000 ريال فقط تعويض روغن(4 ليتري+1ليتري) فيلتر روغن و هوا ولي هيچ خبري از اضافه كردن مايعات و بازديد دربها و چك كردن لاستيكها نبود-براي اضافه كردن آب رادياتور فقط ضد يخ استفاده كنم؟
با سلام خدمت شما عزیزان
این عزیزان سرویس کار یک کمی فراموشی دارن و یادشون میره این کار ها رو انجام بدن.اگر مایع خنک کننده کم داشت بد نبود توی اون کاغذی که اولش میدن پر کنین بنویسین که مایع خنک کننده هم نداره.اگر قبل از بیرون اومدن از کلینیک هم متوجه میشدین میتونستین ازشون بگیرین پر کنین.
با تشکر
imoghaddam
4 September 2008, 11:35 AM
با سلام به همه دوستان
من تصمیم گرفتم تدر 90 بخرم. فقط خواهش میکنم به من بگید از لحاظ هزینه نگهداری و قطعات چه جوریه؟
آیا پر هزینه هست یا کم هزینه؟
و آیا اصولا ماشین کم استهلاکی است یا خیر؟
با تشکر
hafez41
4 September 2008, 11:53 AM
با سلام خدمت شما عزیزان
این عزیزان سرویس کار یک کمی فراموشی دارن و یادشون میره این کار ها رو انجام بدن.اگر مایع خنک کننده کم داشت بد نبود توی اون کاغذی که اولش میدن پر کنین بنویسین که مایع خنک کننده هم نداره.اگر قبل از بیرون اومدن از کلینیک هم متوجه میشدین میتونستین ازشون بگیرین پر کنین.
با تشکر
با تشكر از شما دوست عزيز
اتفاقا موقع بيرون امدن متوجه اين قضيه شدم ولي در جواب گفتند كه ما اصلا مايع مخصوص نداريم و شما ميتواني آب جوشيده سرد شده سماور به اون اضافه كني.
hafez41
4 September 2008, 12:01 PM
با سلام به همه دوستان
من تصمیم گرفتم تدر 90 بخرم. فقط خواهش میکنم به من بگید از لحاظ هزینه نگهداری و قطعات چه جوریه؟
با تشکر
تصيميم بجايي گرفتيد:1-حتي المقدور تيپ LP انتخاب نماييد2-فعلا فقط هر 10000 كيلومتر هزينه سرويس داريد(حدود 430000 ريال) و تا موقعي كه تحت گارانتي باشيد هزينهاي غير از موارد مصرفي نداريد و به اين زودي راهي تعمير گاه هم نمي شود.3- از نظر قطعات بر اساس نظر دوستان فعلا كمياب و در آينده بهتر ميشه -4-بنظرمن ماشين كم هزينه اي.
موفق باشيد
mehdizadeh04
4 September 2008, 12:25 PM
با سلام به همه دوستان
با تشکر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ببین عزیز این خودرو نسبت به سایر خودرو های زیر 15 میلیون خیلی کم خرج تر و کم استهلاک تره.هزینه نگهداری آن خیلی کم است.ولی به شرطی که از ماشین خوب مراقبت کنی.قطعات در حال حاضر کم هستش و گران.برای همین باید خیلی مواظب باشی خدایی نکرده تصادف نکنی.دلیل این کم قطعخ ای هم اینه که هنوز شرکت رنو اجازه تولید به هیچ تولید کننده داخلی نداده.چون میترسه سرنوشت اینم به سرنوشت همون پژو ها بشه و کیفیت این ماشین پایین بیاد و مشتری ناراضی باشه.اگر دیدی که بعضیا میگن که نخرین دلیلش اینه که خوب ماشین وقتی تصادف میکنه به خیلی جاهاش صدمه وارد میشه.مثلا شاید نتونن جای چراغ رو خوب در بیارن و چراغ کج بمونه.ولی اگر مراقبت کنی تا مشکل قطعه هم درست بشه عمرا از این ماشین سیر نمیشی.برای همینم هستش که ایران خودرو کلی لوگان تو پارکینگ داره و دم به دم اطلاعیه میزنه که بیاین با 206 و ماشین های آتشینش رو میخواد به ملت بده.اگز باور نداری بیا میبرمت یه پارکینگی که پره از لوگان ولی به کسی نمیده.چون با این قیمت دیگه کسی نیماد ماشین های از رده خارجش رو ببره.
با تشکر
mehdizadeh04
4 September 2008, 12:28 PM
با تشكر از شما دوست عزيز
اتفاقا موقع بيرون امدن متوجه اين قضيه شدم ولي در جواب گفتند كه ما اصلا مايع مخصوص نداريم و شما ميتواني آب جوشيده سرد شده سماور به اون اضافه كني.
شما باید میرفتی از دم سرویس کاران عزیز لوگان رو میدیدی تا برات بریزن.من اون روز که اوم ماشین رو ببره تو تعمیرگاه گقت شما میخواین رو این ماشین کار کنی گفت بله.گفتم لطفا مایع خنک کننده هم براش اضافه کنین.
با تشکر
MEHRDAD_Ilat
4 September 2008, 01:46 PM
[quote=MEHRDAD_Ilat;561656]با سلام ؛
با سلام خدمت شما
لطفا بفرمایید که در نهایت از چه مارکی و مدلی برای دزدگیر استفاده کردید و با چه هزینه ای؟
با سلام؛
دزدگیرهای برد بلند غیر تصویری هم ماجیکار هست هم استیل میت هر دوشون هم با نصب 70 ولی خودشون میگفتندکه ماجیکار غیر تصویری کیفیتی مثل تصویریش نداره که من هم استیل میت برد بلند مدل 838G انتخاب کردم چون همونطوری که گفتم تصویریها بدلیل داشتن استارت و کمی آپشنهای دیگر نیاز بیشتری به زخم کردن سیمهای برق دارند(یکی رو دیدم که لوگان زرشکی ای 2 داشت و تصویری ماجیکار زده بود ولی مثل اینکه از نصبش پشیمون شده بود البته کامل بهم نگفت که چرا)
shavram
4 September 2008, 02:03 PM
سلام دوستان.
من كلي صفحه خوندم اما آخر نفهميدم چه زمانهايي بهتره كيلومتر رو صفر كنيم. اينكه ميگن حدالامكان صفر نكنيد تا عاداد واقعي نشون داده بشه رو چه حسابيه؟ مثلا شما بخواهيد بريد مسافرت بهتر نيست كيلومتر صفر بشه تا ببينيم مسوسط سرعت و مصرفمون چقدر بوده يا جريان چيز ديگه هست ؟ ميشه بيشتر توضيح بدين. ضمنا همون دگمه وسط صفر ميكنه ديگه (زماني كه ماشين روشنه).درسته؟
mehdizadeh04
4 September 2008, 02:07 PM
[quote=ahmad123;562040]
با سلام؛
دزدگیرهای برد بلند غیر تصویری هم ماجیکار هست هم استیل میت هر دوشون هم با نصب 70 ولی خودشون میگفتندکه ماجیکار غیر تصویری کیفیتی مثل تصویریش نداره که من هم استیل میت برد بلند مدل 838G انتخاب کردم چون همونطوری که گفتم تصویریها بدلیل داشتن استارت و کمی آپشنهای دیگر نیاز بیشتری به زخم کردن سیمهای برق دارند(یکی رو دیدم که لوگان زرشکی ای 2 داشت و تصویری ماجیکار زده بود ولی مثل اینکه از نصبش پشیمون شده بود البته کامل بهم نگفت که چرا)
با سلام خدمت شما دوست عزیزم آقا مهرداد عزیز و مطالب مفیدشون
باید عرض کنم که اگر کسی میخواهد هزینه کم تری پرداخت کند بله باید غیر تصویری رو انتخاب کند.ولی با این وصف که لوگان سیستم ضد سرقت داره اصلا استارتر به دردش نمیخوره.حال با این توضیح فکر نمیکنم که دزدگیر های تصویری چیزی بیشتر از غیر تصویری ها لازم باشه و همین طور لازم نیست سیم بیشتری رو زخمی کنند.دزدگیر های تصوری هم فقط به قفل های ماشین و چراغهای راهنمای دو طرف و برق دزدگیر که همه دزدگیر ها به این سیم ها احتیاج دارن وصل میشود و فکر نمیکنم سیم بیشتری لازم باشه برای زخمی کردن.یکی هم صندوق پران هست که لازم به زخمی کردن نیست.خود نمایندگی هم تاکید میکنه دزدگیر های غیر تصویری مجیکار خیلی کیفیتش خوب نیست.بازم تاکید میکنم فقط به نمایندگی اصلی که در سایت خود مجیکار به آدرس [Only registered and activated users can see links]
است برای نصب مراجعه کنید
با تشکر
kian99
4 September 2008, 04:25 PM
يك خبر خوش از ابتداي مهر بنزين سوپرليتري150تومان براي خودروهاي زير2000cc
XPERIA
4 September 2008, 05:57 PM
دوستان!
من توی یک مقاله میخوندم"بعضی شرکتهای خودرو سازی استفاده دارنده اتومبیل از روغنهای 10w-40 رو به دلیل اینکه برای ویسکوزیته شدن نیاز به پلیمر بیشتری دارند به منزله خروج خودرو از شرایط گارانتی می دونستن!!
همون روغن پیشنهادی رنو <10w-40>
نظرتون چیه؟
arash08
5 September 2008, 12:54 PM
با سلام
من شنیده بودم باتریهای لوگان ترک هستش ....
ماشینو 5 شنبه تحویل گرفتم .... باتری ساخت شرکت سپاهانه !!!!
از نمایندگی پرسیدم گفت ما اطلاعی نداریم.... اینم یک دزدیه دیگست؟؟؟
(الویت 9 - پارس خودرو)
MR_DJ_behzad
5 September 2008, 01:03 PM
دوست عزیز باتری خودرو بنده مارک موتلو ترکیه است . ا.خ اسفند 86
راستی این سپاهانی که میگی چنده 60 هست یا 70 ؟
MEHRDAD_Ilat
5 September 2008, 01:46 PM
با سلام؛
دوستان چند بار دیده ام که شلگیر پراید رو به لوگان خورانده اند (نصب کرده اند) که اتفاقاً بد هم نشده جوری که من برای اینکه ببینم مثل خودم فابریکی است یا نه مجبور شدم نزدیک لوگان برم و از نزدیک ببینم البته اونی که من دیدم برای جلو و عقب هردو از شلگیر جلو پراید استفاده کرده بود .
با توجه به قیمت ارزان شلگیر پراید _جفتی 2000 تومان_ بنظرم به امتحانش میآرزه.
لوگان
5 September 2008, 01:52 PM
باسلام
اگه ما دزدگیر تصویری مجیکار آخرین مدلش رو بزاریم که همه چیز داره بعد استارترشو نزاریم چی؟ اینجوری میشه؟
متشکر میشم راهنمایی کنید.
mehdizadeh04
5 September 2008, 03:12 PM
با سلام؛
دوستان چند بار دیده ام که شلگیر پراید رو به لوگان خورانده اند (نصب کرده اند) که اتفاقاً بد هم نشده جوری که من برای اینکه ببینم مثل خودم فابریکی است یا نه مجبور شدم نزدیک لوگان برم و از نزدیک ببینم البته اونی که من دیدم برای جلو و عقب هردو از شلگیر جلو پراید استفاده کرده بود .
با توجه به قیمت ارزان شلگیر پراید _جفتی 2000 تومان_ بنظرم به امتحانش میآرزه.
با سلام
دوست عزیزم مهرداد جان
از پست ها و راهنمایی هات خیلی ممنونم
بنده به شخصه حاضرم جفتی 7000 تومان هم بدم ولی به صورت فابریکی برای ماشین باشه.آخه من تا اونجایی که تونستم سعی کردم بیشتر ماشین رو با لوازم فابریکی درست کنم.به طور مثال برای کلید مه شکن به بنده گفتن برای اینکه خرج اضافی نکنی میتونی از کلید مه شکن عقب یا چراغ های کوچک استفاده کنی ولی بنده ترجیه دادم کلا دسته چراغ ای 2 رو بگیرم وجایگزین خودم کنم تا هم ماشین قشنگ تر در بیاد هم اینکه ماشین از جلوه و قشنگیش نیوفته و همانطور به صورت فابریکی قطعات بمونه.
با تشکر
باسلام
اگه ما دزدگیر تصویری مجیکار آخرین مدلش رو بزاریم که همه چیز داره بعد استارترشو نزاریم چی؟ اینجوری میشه؟
متشکر میشم راهنمایی کنید.
من معنی حرف شما رو متوجه نشدم.ولی با این حال من بازم تاکید میکنم که هر وقت دزدگیر رو خواستین ببندین فقط و فقط نمایندگی اصلی مجیکار.اگر هم خواستین من شماره نصابی رو که برای ماشین من بسته و الان 1 ساله داره کار میکنه رو بهتون میدم.برای لوگان اصلا شما نمیتونید استارتر ببندید.یا اینکه باید کلا سیستم ضد سرقت رو باید از مدار خهارج کنین.با تشکر
لوگان
5 September 2008, 04:58 PM
من معنی حرف شما رو متوجه نشدم.ولی با این حال من بازم تاکید میکنم که هر وقت دزدگیر رو خواستین ببندین فقط و فقط نمایندگی اصلی مجیکار.اگر هم خواستین من شماره نصابی رو که برای ماشین من بسته و الان 1 ساله داره کار میکنه رو بهتون میدم.برای لوگان اصلا شما نمیتونید استارتر ببندید.یا اینکه باید کلا سیستم ضد سرقت رو باید از مدار خهارج کنین.با تشکر
ببخشید اگه منظورم رو بدرسوندم. منظورم این بود که مثلا مجیکار 938 (اگه اشتباه نکنم) استارتر داره . ما این دزدگیر رو بزاریم و استارترشو استفاده نکنیم. اونوقت میشه؟
mehdizadeh04
5 September 2008, 05:03 PM
ببخشید اگه منظورم رو بدرسوندم. منظورم این بود که مثلا مجیکار 938 (اگه اشتباه نکنم) استارتر داره . ما این دزدگیر رو بزاریم و استارترشو استفاده نکنیم. اونوقت میشه؟
938 مجیکار استارتر نداره و میشه.من خودم روی ماشینم 938 دارم
log90
5 September 2008, 05:16 PM
سلام به همه دوستان:icon_excl
آیا در مورد کیت اسپرت تندر اطلاعی دارید چون یه فروشگاه گفت دارم 250 هزار تومان:money: شامل فنر لول و کمک اسپرت برای کاهش ارتفاع .
نظرتون چیه خوبه بگیرم به ماشین آسیب نمی زنه ؟ گارانتی باطل نمیشه ؟ در ضمن کیت مخصوص تندر ساخته شده.
در ضمن لاستیک ماشینم یوکوهاما 205 است فکر کنم خوشگل بشه البته فکر کنم:icon_razz
از دوستان محترم خواهش می کنم اگه نظر یا تجربه ای در این مورد دارند بیان کنند تا استفاده کنیم:183:
arash2006_7
5 September 2008, 05:49 PM
به نظر من حیفه ماشینو از حالت استانداد خارج کنی هم ماشین خشک میشه هم شتاب ماشین کم میشه
اگه میخوای بخوابونی لاستیک با فاق پائین بنداز کمی شتابش هم بیشتر میشه
XPERIA
5 September 2008, 06:25 PM
دوستان!سوالم رو بازم مطرح میکنم!!!:icon_cry::icon_cry:
من توی یک مقاله میخوندم"بعضی شرکتهای خودرو سازی استفاده دارنده اتومبیل از روغنهای 10w-40 رو به دلیل اینکه برای ویسکوزیته شدن نیاز به پلیمر بیشتری دارند به منزله خروج خودرو از شرایط گارانتی می دونستن!!
همون روغن پیشنهادی رنو <10w-40>
نظرتون چیه؟
arash08
5 September 2008, 06:45 PM
دوست عزیز باتری خودرو بنده مارک موتلو ترکیه است . ا.خ اسفند 86
راستی این سپاهانی که میگی چنده 60 هست یا 70 ؟
60 ....
اگر 70 بود که خوب بود.
اون کسی که ماشینو تحویل داد سفارش کرد حتما باتریشو عوض کن چون آمپر میکشه.
mimin2005
5 September 2008, 06:49 PM
با سلام
فن تندر من در حالتی که موتور خاموش است به هیچ عنوان کار نمی کند حتی در هوای گرم داخل پارکینگ
به نظرتون به موتور و سایر قطعات آسیب نمی رسونه؟
mohammad1983
5 September 2008, 06:59 PM
با سلام
فن تندر من در حالتی که موتور خاموش است به هیچ عنوان کار نمی کند حتی در هوای گرم داخل پارکینگ
سلام
به نظرم اين جوري نيست كه هميشه بايد كار كنه.
مال من يك مدتي بود اصلا كار نميكرد.
اما ديشب كه از بيرون اومدم با اين كه كولر نگرفته بودم شروع به كار كرد و 8 دقيقه كار كرد.
mimin2005
5 September 2008, 07:16 PM
ولی مال من تو گرمای شدید ظهرم به محض اینکه موتورو خاموش می کنم خاموش میشه و با اینکه موتور داغه دیگه کار نمی کنه
MAziar KH
5 September 2008, 07:17 PM
سلام به همه دوستان:icon_excl
آیا در مورد کیت اسپرت تندر اطلاعی دارید چون یه فروشگاه گفت دارم 250 هزار تومان:money: شامل فنر لول و کمک اسپرت برای کاهش ارتفاع .
نظرتون چیه خوبه بگیرم به ماشین آسیب نمی زنه ؟ گارانتی باطل نمیشه ؟ در ضمن کیت مخصوص تندر ساخته شده.
در ضمن لاستیک ماشینم یوکوهاما 205 است فکر کنم خوشگل بشه البته فکر کنم:icon_razz
از دوستان محترم خواهش می کنم اگه نظر یا تجربه ای در این مورد دارند بیان کنند تا استفاده کنیم:183:
میشه یکم بیشتر در مورد کیت توضیح بدین؟از کجا قیمت گرفتین؟مارک خاصی داشت؟ساخت کجا هست؟
از نظر زیبایی که یه کاهش ارتفاع مناسب واقعا معرکه است!:icon_cool
Navid_Aref
5 September 2008, 07:37 PM
با سلام
روشن شدن و یا نشدن فن تحت کنترل فشنگی رادیاتور بوده و به موقع عمل می کند و جای نگرانی ندارد. در مواقع کولر روشن چون فن مشترک رادیاتور موتور و کولر(کندانسور) تقریبا همواره کار می کند دمای مایع خنک کننده آنقدر بالا نمی رود تا در زمان موتور خاموش فن روشن شود. امکان روشن شدن فن در هنگامی که قبل از خاموش کردن خودرو، کولر خاموش بوده باشد بیشتر است.
دوست گرامی آقای م . کریمی پست زیر را در این باره چندی پیش قرار داده بودند.
با سلام ، طبق نوشته صفحه 30-17 از سرویس منوال موتور k4m ، سه دقیقه پس از خاموش کرن موتور اگر درجه حرارت مایع خنک کننده از 103.5 درجه بیشتر باشه فن رادیاتور با دور کم و حد اکثر تا 10 دقیقه روشن میشه تا از اسیب دیدن موتور جلوگیری کند
kian99
5 September 2008, 08:58 PM
فن خودرو من هم بعضي اوقات بعد از خاموش شدن شروع به كار ميكنه .من دوباره خودرو را روشن وبعد از چند ثانيه(حداكثر 10ثانيه)فن خاموش ميشودوديگر روشن نمي شود
لوگان
5 September 2008, 09:18 PM
938 مجیکار استارتر نداره و میشه.من خودم روی ماشینم 938 دارم
والا من با مدل هاش آشنایی ندارم برای مثال گفتم.
در کل منظورم این بود اگه یه دزدگیری که استارتر داشته باشه و رو ماشین بزاریم و استفاده نکنیم هم بازم عیب داره؟ :icon_wink
drnariman
5 September 2008, 10:19 PM
فن خودرو من هم بعضي اوقات بعد از خاموش شدن شروع به كار ميكنه .من دوباره خودرو را روشن وبعد از چند ثانيه(حداكثر 10ثانيه)فن خاموش ميشودوديگر روشن نمي شود
این قضیه مساله و مشکلی نیست بلکه طبیعت ماشینهای فرانسوی این طوریه مخصوصا در تابستونا ...اکثرا شما که ماشین رو خاموش می کنید درست قبل از روشن شدن فن بوده و وقتی ماشین خاموش می شود فن کار نکرده در نتیجه دمای اب رادیات بالا رفته به طور خودکار باعث می شود فن در حالت خاموش روشن شده تا حرارت را پایین بیاورد حالا شما اگه ماشین رو روشن کنید دیگه از باتری تنها کمک نمی گیرد و به سرعت دما رو کمکرده و اگه خاموش کنید می بینید که دوباره روشن نمی شود .
پس نگران نباشید.
mehdizadeh04
5 September 2008, 10:51 PM
والا من با مدل هاش آشنایی ندارم برای مثال گفتم.
در کل منظورم این بود اگه یه دزدگیری که استارتر داشته باشه و رو ماشین بزاریم و استفاده نکنیم هم بازم عیب داره؟ :icon_wink
شما اگر به تاپیک زیر مراجعه کنید اونجا تمام اطلاعات و سوالات رو میابید و آشنایی با تمام مدل ها پیدا میکنید.لطفا تمام تاپیک رو با دقت بخوانید.
از مدیر عزیز آقا ابولفضل عزیز هم نهایت تشکر و سپاسگذاری رو دارم برای ادغام دو پست.
با تشکر
log90
5 September 2008, 10:59 PM
میشه یکم بیشتر در مورد کیت توضیح بدین؟از کجا قیمت گرفتین؟مارک خاصی داشت؟ساخت کجا هست؟
از نظر زیبایی که یه کاهش ارتفاع مناسب واقعا معرکه است!:icon_cool
سلام ساخت رومانی بود سفارش داچیا مارکش یادم نیست از عاملیت مجاز جلوبندی ((ایران فرقون:icon_bigg:icon_lol::icon_redf:icon_arro:icon _twis:icon_mrgr:icon_cry::icon_cry::icon_conf:icon _cool:icon_mad::icon_neut:icon_razz:D:D:D)) پرسیدم اونم زنگ زد از جایی که نمی دونم پرسید:icon_razz اما دارم اطلاعات بیشتر از چند تا دوست که این کاره هستند می گیرم وبه محض اینکه اطلاعاتم کامل و قابل استناد شد به اطلاع بقیه دوستان می رسونم.
البته این عاملیت مجاز نظرش این بود برای ارتفاع زدن فقط از کیت استاندارد که مورد تایید سازنده باشه استفاده کنم تا نرمی ماشین حفظ بشه و از روش های منسوخ مانند بریدن فنر لول پرهیز کنم:icon_cool
با تشکر ببخشید آخر شب بود یه کم درباره ایران فرقون بیش از حد احساساتی شدم:D
sherlook53
6 September 2008, 12:32 AM
60 ....
اگر 70 بود که خوب بود.
اون کسی که ماشینو تحویل داد سفارش کرد حتما باتریشو عوض کن چون آمپر میکشه.
آرش عزیز
موتورش چی؟ مگا موتوره یا رنو؟
با تشکر
arash08
6 September 2008, 01:12 AM
آرش عزیز
موتورش چی؟ مگا موتوره یا رنو؟
با تشکر
نه دیگه خداییش موتورش رنوئه
اگر مگا بود که خیلی ظلم بود
mehdizadeh04
6 September 2008, 03:15 AM
نه دیگه خداییش موتورش رنوئه
اگر مگا بود که خیلی ظلم بود
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا مگه از کجا میشه فهمید کدوم موتورش رنو اصله و کدوم موتورش مگا موتوره؟؟؟مگه الان لوگان با موتور مگا هم وارد بازار شده؟من خودم مهر پارسال گرفتم قبل اینکه خبر زدن موتور لوگان در ایران تولید میشه گرفتم ولی برای آگاهی رسانی به همه عزیزان پرسیدم.
با تشکر
log90
6 September 2008, 07:13 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا مگه از کجا میشه فهمید کدوم موتورش رنو اصله و کدوم موتورش مگا موتوره؟؟؟مگه الان لوگان با موتور مگا هم وارد بازار شده؟من خودم مهر پارسال گرفتم قبل اینکه خبر زدن موتور لوگان در ایران تولید میشه گرفتم ولی برای آگاهی رسانی به همه عزیزان پرسیدم.
با تشکر
سلام
تا اونجایی که من میدونم موتور مگا موتور تولید شده ولی رنو داره تست می کنه و فعلا تندر های توی بازار موتور خارجی دارن که فکر کنم اسپانیایی باشه:icon_cool
البته این بگم تا مادامی که امتیاز لوگان رو به فرقون سازان وطنی نفروختند کارشناسان شرکت مادر رنو-نیسان روی تمام مراحل تولید و مونتاژ نظارت کامل دارند و موتور مگا موتور تا استاندارد های رنو رو پاس نکنه رو خط تولید نمیره:icon_cool
تا اونجایی که اطلاع دارم برای تندر و حتی زانتیا کارشناسان خارجی کنترل نهایی PDI رو انجام میدن و اگه کیفیت اوفت کنه خط تولید متوقف می شه تا نسبت به رفع ایراد مربوطه اقدام نشه اجازه توید به فرقون ساز مربوطه:D را نمی دهند.
البته خواهش می کنم دوستان اگه اطلاعاتی دارن عنوان کنند تا همه بهرمند بشویم.
light_shadow
6 September 2008, 09:24 AM
سلام دوستان
من E2 ساده نقره ای تحویلی اردیبهشت 87 از پارس خودرو دارم . می خوام سپر و بغل درها رو نقره ای کنم . نقاش گفته 70 تومن میگیره . دوستان لطفا نظر بدن .
shavram
6 September 2008, 09:35 AM
سلام دوستان.
من كلي صفحه خوندم اما آخر نفهميدم چه زمانهايي بهتره كيلومتر رو صفر كنيم. اينكه ميگن حدالامكان صفر نكنيد تا عاداد واقعي نشون داده بشه رو چه حسابيه؟ مثلا شما بخواهيد بريد مسافرت بهتر نيست كيلومتر صفر بشه تا ببينيم مسوسط سرعت و مصرفمون چقدر بوده يا جريان چيز ديگه هست ؟ ميشه بيشتر توضيح بدين. ضمنا همون دگمه وسط صفر ميكنه ديگه (زماني كه ماشين روشنه).درسته؟
كسي نبود منو راهنمايي كنه؟
log90
6 September 2008, 10:56 AM
كسي نبود منو راهنمايي كنه؟
سلام دادش من خودم زمانی که باک رو پر می کنم قسمت مربوط به مصرف بنزین رو صفر میکنم
مسافت سنج هم هروقت که دلت خواست فاصله رو بسنجی صفرش کن
در ضمن همون دکمه وسط صفر میکنه
baghbanzadeh
6 September 2008, 11:16 AM
دوستان سلام
در مورد رفع صدای چق چق کمربند ایمنی در محل قفل ان در موقع حرکت خودرو دوستان تجربه ای دارند؟
log90
6 September 2008, 11:27 AM
دوستان محترم لطفا خوب به عکس زیر نگاه کنید
من دنبال قاب مشکی فابریک کنسول می گردم که در شکل مشخص شده کسی از دوستان می دونه این قاب رو کجا می شه پیدا کرد؟ یا احیانا تجربه در مورد رنگ کردن قاب به رنگ مشکی داره؟
چون فکرکنم که وقتی قاب مشکی باشه رنگ همه هماهنگ میشه و داش بورد شکیل به نظر میاد چون به جز اون همه تیره رنگ هستند.
shavram
6 September 2008, 12:47 PM
من يك سوال غير فني دارم كه مربوط به بعد از تحويل خودرو هست
اينكه همراه كارت سوخت ماشين بيمه ماشين و سند ماشين مياد يا اونها بعدا آماده ميشه؟ اگه بعدا هست آيا ميفرستن نمايندگي يا باز براي خودمون پست مي كنند. تا الان فقط كارت ماشين برام پست شده....
ميشه راهنمايي كنيد
ac800fr
6 September 2008, 12:59 PM
من يك سوال غير فني دارم كه مربوط به بعد از تحويل خودرو هست
اينكه همراه كارت سوخت ماشين بيمه ماشين و سند ماشين مياد يا اونها بعدا آماده ميشه؟ اگه بعدا هست آيا ميفرستن نمايندگي يا باز براي خودمون پست مي كنند. تا الان فقط كارت ماشين برام پست شده....
ميشه راهنمايي كنيد
با سلام
من كه براي دريافت بيمه شخص ثالث و برگه سبز ماشين و سند اون به نمايندگي (پارس خودرو) مراجعه كردم
فقط كارت سوخت و كارت ماشين با پست برايم ارسال شد
فكر مي كنم شما هم بايد با نمايندگي تماس بگيريد و اگر برگ سبز آماده شده باشد، براي تحويل گرفتن اون به نمايندگي مراجعه كنيد
موفق باشيد
shavram
6 September 2008, 01:32 PM
با سلام
من كه براي دريافت بيمه شخص ثالث و برگه سبز ماشين و سند اون به نمايندگي (پارس خودرو) مراجعه كردم
فقط كارت سوخت و كارت ماشين با پست برايم ارسال شد
فكر مي كنم شما هم بايد با نمايندگي تماس بگيريد و اگر برگ سبز آماده شده باشد، براي تحويل گرفتن اون به نمايندگي مراجعه كنيد
موفق باشيد
ميشه بگي كي ماشين رو تحويل گرفتي و كي كارت سوخت اومد و كي زنگ زدي نمايندگي و بيمه و برگ سبز رو گرفتي ؟ برگ سبز همون سند اصليه؟
mohammad1983
6 September 2008, 02:14 PM
دوستان سلام
در مورد رفع صدای چق چق کمربند ایمنی در محل قفل ان در موقع حرکت خودرو دوستان تجربه ای دارند؟
سلام
والا من فعلا وقتی کمربند رو میبندم یه تیکه کوچک مقوا میزارم توی قفل تا وول نزند وصدا نمیده.تا ببینم بعد از مدتی کارکرد درست میشه یا نه؟
لوگان
6 September 2008, 02:16 PM
دوستان محترم لطفا خوب به عکس زیر نگاه کنید
من دنبال قاب مشکی فابریک کنسول می گردم که در شکل مشخص شده کسی از دوستان می دونه این قاب رو کجا می شه پیدا کرد؟ یا احیانا تجربه در مورد رنگ کردن قاب به رنگ مشکی داره؟
چون فکرکنم که وقتی قاب مشکی باشه رنگ همه هماهنگ میشه و داش بورد شکیل به نظر میاد چون به جز اون همه تیره رنگ هستند.
قرار بوده ای 0 این جوری باشه کنسولش. ولی ور داشتن همون رنگ آلمییومی زدن. ولی ب نظر من آلمینیومی قشنگ تره.
ac800fr
6 September 2008, 03:06 PM
ميشه بگي كي ماشين رو تحويل گرفتي و كي كارت سوخت اومد و كي زنگ زدي نمايندگي و بيمه و برگ سبز رو گرفتي ؟ برگ سبز همون سند اصليه؟
با سلام
اين مواردي كه اينجا ذكر مي كنم، براي من به اين صورت بوده، شايد براي ساير دوستان متفاوت باشد:
پلاك ماشين را همان روز تحويل ماشين روي ماشين نصب كردند.
پنج روز بعد، كارت ماشين با پست تحويل دادند.
حدود پانزده روز بعد كارت سوخت را با پست تحويل دادند. (مي توانيد از طريق اينترنت مراحل آماده شدن و صدور كارت سوخت خودرويتان را پيگيري كنيد - فكر كنم حداقل 15 روز بعد از تحويل خودرو، كارت سوخت آماده بشه)
در مورد كارت سبز دقيقا" نمي دونم چه زماني آماده شده بود. چون 20 روز بعد از تحويل ماشين كه به نمايندگي زنگ زدم ، بهم گفتند كه برگ سبز و بيمه شخص ثالث آن آماده است و براي تحويل به نمايندگي مراجعه كنيد - پس از مراجعه به نمايندگي، برگه فاكتور كلي خودرو ، برگ سبز ، بيمه شخص ثالث و برگه سند خودرو را بهم تحويل دادند. (شايد اين موارد زودتر از 20 روز آماده بوده ، اما من بعلت مشغله كاري نتونستم زودتر مراجعه و پيگيري كنم).
موفق باشيد
tondar joon2
6 September 20