View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
mehdizadeh04
10 August 2008, 08:45 AM
اتفاقاً آرم جلوی ماشین من رو هم دزدیدن :icon_cry:
که البته طبق گفته دوستمون خیلی زورم اومد که بخرم .
ولی قیمتی که به من دادن 18000 تومن اصلیش و 14000 تومن ترک بودش.
با تمام این تفاسیر بازم به نظرم میاد که گرونه و تا وقتی که امنیت زیادی از دست دزدان گرامی تو خیابونامون داریم، ترجیح دادم که همونجوری بدون آرم سوار شم.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من هم آرم لوگان عقب رو گفتم 38000 تومان.وگرنه آرم جلو رو من 17000 قیمت کردم.یک کاری میتونی اننجام بدی اونم اینه که به هر دو سرش یک قطره چسب قطره ای بزنی تا دیگه مورد هجوم دزدان محترم واقع نشه.
با تشکر
anaconda
10 August 2008, 09:12 AM
سلام دوستان برای من یه سوال پیش اومده ایا این کلینیک تندر در میدان ازادی همه تندرهارو قبول میکنه؟
یعنی هم ایران خودرو هم پارس خودرو؟ بنظرشما من که خونم مرزدارانه کدوم نمایندگی برای بازدید دوره ای نزدیک تره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی فرمایید
راستی الان ماشین من 2800کار کرده نیاز به بازدید اولیه داره چون من دفترچه راهنمای خودرو ندارم
Navid_Aref
10 August 2008, 11:21 AM
راستی الان ماشین من 2800کار کرده نیاز به بازدید اولیه داره چون من دفترچه راهنمای خودرو ندارم
با سلام. اولین سرویس دوره ای حدود 10،000 باید در شرایط استفاده معمولی ( شرایط خاص در دفترچه گارانتی موجود است که باعث کاهش این زمان خواهند شد) انجام گیرد.
راهنمای فارسی استفاده از گارانتی برای خودروی تندر 90 (784 کیلو بایت)
[Only registered and activated users can see links]
raminazad
10 August 2008, 11:33 AM
سلام به تندريان عزيز
به نظر شما علت افت توان ماشين نسبت به روزهاي اول چي ميتونه باشه ؟
21000 تا كاركرده . فيلتر هوا و روغن رو تازه عوض كردم تا حالا تنظيم موتور نكردم و شمع ها هم عوض نشدند.
تو دفترچه نوشته كه شمع ها رو هر20000 تا عوض كنيم . من فكر كنم ار فرسودگي شمعها باشه . هرچند اين شمع ها ميتونند بازم كار كنند ولي اون راندمان واقعي رو ديگه نميدند . احتراق ناشي از شمع هاي فرسوده صداي احتراقش هم فرق ميكنه و صداي موتور رو زياد ميكنه .
من كه جواب خودمو خودم دادم ايول :icon_arro
يه اي دوي 2000 تا كار كرده رو روندم نرميت از جا كنده شدن و راحتي موتور در كندن ماشين از زمين و نرم و روان كار كردن موتور كاملا با مال من تفاوتش محسوس بود . دوستاني كه در 20000 تا تنظيم موتور انجام دادند آيا تفاوت در كاركرد موتور ديدند ؟ يا اون دوستاني كه شمع ها رو عوض كردند چطور؟
راستي مهمتر از همه شمع فابريك لوگان چه ماركي هست و قيمتش چنده؟
شمع سه پر براي لوگان كارا هست يا ميزنه موتورو داغون ميكنه؟
amingzj
10 August 2008, 12:35 PM
تبديل استثنايي خودرو تندر 90 (در خصوص مشترياني كه دعوتنامه براي ايشان ارسال نشده است) ([Only registered and activated users can see links])
amahdavi2004
10 August 2008, 02:40 PM
سلام دوستان خوبم آقایون آروین و کیارش
آقا بی خیال
بابا روی هم رو ببوسین و قضیه رو ببندین.ما لوگان سواران اینجا جمع شدیم که با هم تبادل نظر کنیم و به خوبی و خوشی از این ماشین بی نظیر استفاه کنیم.هیچ کسی نباید بتونه بین ما لوگان سواران تفرقه بندازه و ما رو از هم جدا کنه.ما لوگان سواران باید با هم متحد باشیم تا اگه کسی اومد گفت بالا چشت ابروهه همگی بهش اعتراض کنیم.من که معتقدم تمام لوگان سواران آدم هایی با سطح فرهنگ بالا و آدمهای آرام و خیلی با اطلاعاتی هستند که این جوری به بعضی پرسش ها پاسخ کامل میدن.باور کنید تو هیچ تاپیکی این قدر اطلاعات گیرتون نمیاد.باز هم از پاسخ های آقا نوید گل سپاسگذاری میکنم.
با تشکر
دوستان عزيز اينجا محلي براي تبادل افكار سازنده و در اختيار گذاشتن اطلاعات مفيد علمي و رفع اشكالها و نيازهاي ساير كاربران است.
اتحاد و همبستگي بايد به دور از تعصب بيجا باشد و نبايد آن قدر تحملمان پايين باشد كه توان شنيدن جمله "بالاي چشمت ابروست" را هم نداشته باشيم (قطعا اين دوستمان قصد مزاح داشته اند چون اين مطلبشان با صدر و ذيل پستشان نمي خواند)
هر چند "اثبات شيئ نفي ما عدا نمي كند" ولي ذكر اين نكته ضروري است كه نوع خودروي كسي معرف سطح فرهنگ و اطلاعات وي نمي باشد قطعا mehdizadeh04 محترم قبل از تندر 90 سوار خودروي ديگري مثل ژيان، پرايد، سمند، 405 يا زانتيا بوده اند، آيا شخصيتشان با اكنون فرقي كرده است؟
سعي كنيم در مطالب پستي كه مي نويسيم دقت بيشتري كنيم تا باعث سربلندي تندر سواران و علاقمندان به اين خودرو (كه من از گروه دوم هستم) باشيم.
taba
10 August 2008, 03:33 PM
سلام به تندريان عزيز
21000 تا كاركرده . فيلتر هوا و روغن رو تازه عوض كردم تا حالا تنظيم موتور نكردم و شمع ها هم عوض نشدند.
تو دفترچه نوشته كه شمع ها رو هر20000 تا عوض كنيم . من فكر كنم ار فرسودگي شمعها باشه . هرچند اين شمع ها ميتونند بازم كار كنند ولي اون راندمان واقعي رو ديگه نميدند . احتراق ناشي از شمع هاي فرسوده صداي احتراقش هم فرق ميكنه و صداي موتور رو زياد ميكنه .
يه اي دوي 2000 تا كار كرده رو روندم نرميت از جا كنده شدن و راحتي موتور در كندن ماشين از زمين و نرم و روان كار كردن موتور كاملا با مال من تفاوتش محسوس بود . دوستاني كه در 20000 تا تنظيم موتور انجام دادند آيا تفاوت در كاركرد موتور ديدند ؟ يا اون دوستاني كه شمع ها رو عوض كردند چطور؟
سلام
همانطور که خودتان نوشتید شمعها یکی از مهمترین عوامل در کارکرد نرم و پرقدرت موتور هستند. با توجه به قیمت نسبتا پایین این قطعه (یک دست آن از یک قوطی روغن هم ارزانتر است!) براحتی می توان آنها را تعویض کرده و مطمئن شد که اشکال از شمع است یا باید پارامترهای دیگر را چک کرد.
من از همگام خودرو شمعی با مارک رنو و ساخت مکزیکو را حدود دانه ای 3500 تومان خریدم. البته هنوز وقت تعویض شمع نشده و از شتاب تندرم هم نسبتا راضی هستم.
هر کدام از دوستان عزیز که از کم و کیف این شمعها اطلاعاتی دارند لطف کرده و نظرشان را در این مورد بنویسند.
koalogan
10 August 2008, 04:40 PM
با سلام.من نزديك 1 هفته هست كه تندرم را تحويل گرفتم ولي از روز اول مصرفش بين 12 تا 15 بود.فقط 1 بار بردمش تو جاده به 5.8 هم رسيد ولي تو شهر خيلي بالاست.كسي ميدونه علتش چيه و چكار بايد بكنم؟
arvin_ict
10 August 2008, 04:42 PM
دوستان عزيز اينجا محلي براي تبادل افكار سازنده و در اختيار گذاشتن اطلاعات مفيد علمي و رفع اشكالها و نيازهاي ساير كاربران است.
اتحاد و همبستگي بايد به دور از تعصب بيجا باشد و نبايد آن قدر تحملمان پايين باشد كه توان شنيدن جمله "بالاي چشمت ابروست" را هم نداشته باشيم (قطعا اين دوستمان قصد مزاح داشته اند چون اين مطلبشان با صدر و ذيل پستشان نمي خواند)
هر چند "اثبات شيئ نفي ما عدا نمي كند" ولي ذكر اين نكته ضروري است كه نوع خودروي كسي معرف سطح فرهنگ و اطلاعات وي نمي باشد قطعا mehdizadeh04 محترم قبل از تندر 90 سوار خودروي ديگري مثل ژيان، پرايد، سمند، 405 يا زانتيا بوده اند، آيا شخصيتشان با اكنون فرقي كرده است؟
سعي كنيم در مطالب پستي كه مي نويسيم دقت بيشتري كنيم تا باعث سربلندي تندر سواران و علاقمندان به اين خودرو (كه من از گروه دوم هستم) باشيم.
این مطالب رو به kiarash-m بگید که نمیدونن چه مطالبی رو کجا باید استفاده کنن
با سلام.من نزديك 1 هفته هست كه تندرم را تحويل گرفتم ولي از روز اول مصرفش بين 12 تا 15 بود.فقط 1 بار بردمش تو جاده به 5.8 هم رسيد ولي تو شهر خيلي بالاست.كسي ميدونه علتش چيه و چكار بايد بكنم؟
باکش 65 لیتر جا میشه مصرف رو بر اون اساس بگیر عزیز:icon_evil
mohammad1983
10 August 2008, 08:03 PM
سلام به تندريان عزيز
سلام
آقا رامين نميدونم چطور هست ولي مال پدرم كه 24 تا كار كرده با مال من كه 10 تا كار كرده به هيچ وجه تو شتاب گيري تفاوتي ندارند.حتي در حالت كولر كه به مراتب اوني كه بيشتر كار كرده عالي تر هست.
لوگان
10 August 2008, 08:34 PM
دوستان یه سوال داشتم.
این آیینه های تندر تا میشه. آخه از بس درازه آدم یه جا پارک میکنه هی میترسه بزنن بهش. انقدر سفت بود ترسیدم بشکنه حالا تا میشه یا نه؟ متشکر میشم از جوابتون.
MEHRDAD_Ilat
10 August 2008, 09:38 PM
با سلام ؛
*در تصاویر بجای گشتاور نوشته شده گشتار که معذرت میخواهم و بعد اینکه ببخشید اگه اینهمه عکس در مقاله و بدون کوچک کردن گذاشته ام*
در صفحات قبل دیدم که دوستان در رابطه با دور موتور مناسب برای تعویض دنده و نحوه تعویض دنده مطالب و سئوالاتی مطرح کردند که بنده هم مطالبی آماده کردم و خدمتتون ارائه میکنم.
بحث گیربکس از جمله "طراحی گیربکس براساس مفاهیم اولیه قدرت ، گشتاور و دور موتور" از جمله موارد مرتبط با مهندسی مکانیک است( بنده هم دارای مدرک لیسانس مکانیک هستم) که بدون درک کلی از هرکدم از این مفاهیم ، بحث پیچیده و مشکل میشود.
بطور کلی بحث در مورد دینامیک (پویایی)یک اتوموبیل بدون ذکر هر دو پارامتر قدرت و گشتاور بی مفهوم و معنی است چون این دو پارامتر مکمل یکدیگر در بیان توانایی اتوموبیل هستند مثلاً کامیون معمولی و سواری ممکن است دارای یک قدرت اسمی باشند ولی آنچه که تعیین کننده میشود ، گشتاور و سرعت موتور است ( خاورهای 608 عزیز که مال 40 سال قبل هستند فقط 5 اسب بخار -80 اسب در مقابل 75اسب-بیشتر از 206 تیپ2 قدرت دارند ولی 206 سرعت دارد و خاور توانایی کشیدن 6 تن بار و کامیون را)
علاوه بر موتور و پارامترهای آن ، موضوع گیربکس هم از موارد تعیین کننده دینامیک و لذت رانندگی است که هنر طراحی در آن متبلور میشود .
خوب با این مقدمه ناقص سراغ اصل مطلب میرم :
برای لوگان مثل پراید وغیره سرعت مشخصی برای تعویض دنده داده نشده (خود این موضوع اهمیت متنوع بودن نحوه تغییر دنده را مشخص میکنه )ولی از روی مشخصات گیربکس و موتور میشه به نتایجی رسید -تصویر مشخصات در زیر آمده است که در آن ضریب دنده آمده است.
-از این اطلاعات برای بررسی مشخصات اتوموبیل استفاده میشود -مثل مورد زیر برای رنو سیمبول
که در مورد بالا میبینید که دندهها در حداکثر دور موتور عوض شده که اگه شما بخواهید این کار رو بکنید حتماً موتور منفجر میشه .با اطلاعات بالا من هم نمودار تعویض دنده در حداکثر دور موتور رو کشیده وخدمتتون ارائه میکنم
باز هم میگم که این حالت اصلاً مناسب نیست ولی شاید بعضی ها بخوان اسپورتی برونند که بنابراین در حداکثر قدرت دنده رو عوض کنند یعنی مثل تصویر زیر که واضحه باعث مصرف سوخت بیشتر میشه
عده ای هم نظرشون تعویض دنده در حالت حداکثر گشتاور است که این از نظر مصرف مناسب است ولی ممکنه به گفته بعضی ها باعث کارکرد در حالت دنده مرده بشه( مثلاً اگه متوجه شده باشید هنگامیکه در سرعت 27 به دنده 2 میروید دور موتور به حدود 2000 افت میکنه) این مورد هنگام آببندی رخ میده چون تفاوت 250 تایی دور موتور توصیه شده و دور موتور حداکثر گشتاور چندان زیاد نیست
موردی که شاید به گفته بعضی ها بهترین حالت باشه تعویض دنده در دور بینابین 4750 است که تصویر اون هم در زیر اومده
خوب حالا هر طوری که میخواهید میتونید دنده رو عوض کنید و اصلاً هم اجباری به مشخص کردن یک سرعت خاص نیست چون این کار در دندههای اتوماتیک بهمین صورت انجام میشه یعنی چند حالت اسپورت ، اقتصادی و زمستانی در اونها است که با انتخاب هرکدوم رفتار ماشین کلاً عوض میشه
نکته اینکه اگه به شیب دندهها توجه کنید متوجه افت زیادتر حین تعویض 1 به 2 میشوید که یکی از ایرادات این گیربکس است که اگه یادتون باشه دوستی از افت دور هنگام تعویض در مقایسه با ریو گفته بود ولی در دندههای بعدی افت دور عالی و خیلی کم است
kian99
10 August 2008, 10:42 PM
درسايت ايران خودرو قسمت مشخصات فني تندر باطري را70AHنوشته ايا ميتوان به عنوان تقلب وكم فروشي از شركت شكايت كرد؟
salman24h
10 August 2008, 11:25 PM
دوستان یه سوال داشتم.
این آیینه های تندر تا میشه. آخه از بس درازه آدم یه جا پارک میکنه هی میترسه بزنن بهش. انقدر سفت بود ترسیدم بشکنه حالا تا میشه یا نه؟ متشکر میشم از جوابتون.
سلام دوست من
بله، آینه ها نا میشن اما موقع تا شدن خیلی خشک به نظر میرسه :icon_arro
موقع تا کردن یا باز کردن آینه حتما با 2 دست این کار رو بکنید چون فنرش خیلی سفته و یه لحظه ممکنه از دستتون در بره
با خیال راحت آینه ماشینتون رو تا کنید :icon_cool
BlueGreen
11 August 2008, 12:33 AM
سلام جناب مهرداد
می شه لطفا توضیح بدی چطور به اون جدول اولیه رسیدن؟
یعنی با تست انسانی نتیجه گرفتن یا فقط تئوریه؟
چون خیلی شرایط می تونه موثر باشه، مثلا خود راننده، سرعت عملش در تعویض دنده و کلاچ گیری، آخه حدود 1500 افت دور موتور بین 1 و 2 خیلی زیاد به نظر می یاد.
همونطور که می دونین همین افت باعث پرت زیادی می شه و یکی از راه حل هایی که یک مهندس ژاپنی براش ابداع کرد، گیربکس های CVT بود که بعدها شرکت های معظمی مثل BMW اونو با قیمت های بالایی خرید امتیاز کردن.
kian99
11 August 2008, 12:45 AM
اقاي نويد عارف ايا بعد از تعويض روغن(4.8ليتر)باز هم روغن بالاتر از ماكزيموم گيج قرار ميگيرد
pooyan.tt
11 August 2008, 03:14 AM
من با این بلندی آینه تندر مشکل دارم همچنین جمع شدنش
کسی در مورد این آینههای لوگان 2009 که هم دو رنگه و هم کوتاه، اطلاعی نداره که تو ایران هست یا نه؟
در لوگان استیشن داچیا MCV همین آینه ها هستند اما مشکی رنگ.
emad62
11 August 2008, 07:24 PM
سلام دوستان
من دو روزي ميشه با تندر اومدم مسافرت امروز بعد از 700كيلومتر رسيدم اردبيل و بعدش آستارا.
در مورد رانندگي خواستم عرض كنم اين ماشين تو دور بالا معركه اس خيلي خوب ميره / برا سبقت وقتي با يه معكوس دور رو ميبري رو 3.5 يا 4 بعد با يه گاز (اگه بخواي يخورده اسپرت بري= با پاور شيفت ) ماشين شتاب خوفناكي ميگيره/ كلاً تو اين دو روز بعد از تعويض روغن يه مقدار با دور بالا رانندگي كردم(مثلاً گاهي دور موتور رو ميبردم رو5 تا!) نميدونم برا موتور ضرر داره يا نه؟!دوستان متخصص اگه اطلاعاتي داريد بفرماييد/ اما انصافا رانندگي باهاش خيلي لذت بخشه. فردا ميخوام برم رامسر و هواي شرجي شمال ترمز گيري رو مشكل ميكنه اما تعويض لنت بهتر از آسيب به موتوره با معلوس كشيدن مداوم اين موضوع امروز تو گردنه ي حيران{اردبيل -آستارا} بخاطر ترافيك و پيچ و خم جاده خيلي تكرار ميشد .دوستاني كه ساكن آستارا يا رامسر هستند آدرس جايي كه بشه مايع خنك كننده elf رو تهيه كرد رو دارند؟
در مورد بالا بردن دور موتور و كم كردن سرعت با ميكوس يا ترمز هم اگه نظر بديد ممنون ميشم.
در ضمن همين الان هم اينجا (آستارا) از يه بنگاه يه e2 نقره اي پارس خودرو قيمت گرفتم 13.100 / قيمتش پايين اومده؟؟؟
Navid_Aref
11 August 2008, 08:03 PM
اقاي نويد عارف ايا بعد از تعويض روغن(4.8ليتر)باز هم روغن بالاتر از ماكزيموم گيج قرار ميگيرد
دوست گرامی طبق کاتالوگ های موجود روغن موتور مورد نیاز برای موتور K4M با احتساب حجم فیلتر روغن حدود 4.75 لیتر هست و قاعدتا بایستی میزان روغن در این حالت بر روی گیج آن دقیقا در حالت فول قرار گیرد.
این نکته هم در نظر داشته باشید که روغن موتور ELF Competition 10W40 نیمه سنتتیک با سطح کیفی SL/CF توصیه شده تا میزان کارکرد حدود 1500 کیلومتری تقریبا بی رنگ است و بر روی گیج تفلونی خوانا نیست.
نمای داخلی فیلتر روغن Purflux ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]که نوع با کد LS 309 بر روی تندر ها قرار می گیرد.
به این نوع فیلتر روغن ها که بر روی موتور خودروها با مارک های مختلف قرار می گیرد به طور کلی SPIN-ON CARTRIDGE می گویند.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Navid_Aref
11 August 2008, 09:26 PM
متاسفانه این مارک (Purflux) نمونه های تقلبی هایش در بازار بسیار زیاد شده است. مخصوصا فیلتر روغن بدلیل نقش مهم و حیاتی که دارد، تقلبی بودنش بسیار خطرناک خواهد بود. برای مثال می توانید به دو لینک زیر که مربوط به همین مارک البته مربوط به خودروهای گروه پژو می باشد مراجعه کنید.
تعويض روغنها و فيلترها در پژو206 ([Only registered and activated users can see links])
قیمت لوازم یدکی 206 ([Only registered and activated users can see links])
MEHRDAD_Ilat
11 August 2008, 10:33 PM
سلام جناب مهرداد
می شه لطفا توضیح بدی چطور به اون جدول اولیه رسیدن؟
یعنی با تست انسانی نتیجه گرفتن یا فقط تئوریه؟
چون خیلی شرایط می تونه موثر باشه، مثلا خود راننده، سرعت عملش در تعویض دنده و کلاچ گیری، آخه حدود 1500 افت دور موتور بین 1 و 2 خیلی زیاد به نظر می یاد.
همونطور که می دونین همین افت باعث پرت زیادی می شه و یکی از راه حل هایی که یک مهندس ژاپنی براش ابداع کرد، گیربکس های CVT بود که بعدها شرکت های معظمی مثل BMW اونو با قیمت های بالایی خرید امتیاز کردن.
با سلام ؛
دوست عزیز خیلی ساده این ضرائب بدست اومده که عبارت است از نسبت دور محرک به دور متحرک برای هر دنده خاص ، که اگه به شکل زیر توجه کنی تعداد زیادی چرخدنده میبینید که هرکدوم وظیفه ای دارند ولی در هر حال دو محور گیربکس درگیر هستند اونوقت چهار چرخدنده درگیر هستند که در نهایت حاصلضرب دو نسبت تعیین کننده ضریب دنده است .سئوال بعدی رو متوجه نشدم اگه میتونید کمی بیشتر توضیح بدید
*امروز بلاخره اطلاعات سند لوگانم اومد- ال پی نقره ای - که احتمالاً هفته آینده ماشین رو تحویل میگیرم*
برای اطلاعات بیشتر ولی نه کامل میتونی لینک زیر رو ببینی:
mohammad1983
11 August 2008, 10:51 PM
امروز يك لوگان تو خيابون ملاصدرا ديدم دقيقا اين BODY kIT روش بود كسي ميدونه از كجا ميشه در موردش اطلاعات گرفت.در ضمن واقعا زيبا شده بود.
mehdizadeh04
11 August 2008, 11:07 PM
امروز يك لوگان تو خيابون ملاصدرا ديدم دقيقا اين BODY kIT روش بود كسي ميدونه از كجا ميشه در موردش اطلاعات گرفت.در ضمن واقعا زيبا شده بود.
با سلام خدمت آقا محمد گل
آقا اگه خبری گرفتی به ما هم بگین.
با سلام خدمت شما عزیزان لوگان سوار
امروز که رفتم نمایشگاه تیونینگ و آپشن یه چند تا چیز رسیدم.از آپشن ایرانخودرو که دوستمون زحمت کشیدن عکساشو گذاشتن پرسیدم که قیمت اینا چه جوریه و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟(سوالی که دوستان داشتن که گفتن از کجا میشه تهیه کرد؟؟)
ایشون جواب دادن که در دوران نمایشگاه قیمت نداریم و شما میتونید قیمت رو از نمایندگی سر یادگار امام بگیرین.ولی من به اشون گفتم که چند وقت پیش برای آپشن لوگان رفتم و گفتن که هنوز لوگان تو سیستم نیومده چه برسه به آپشن هاش و ایشون جواب دادن که بعد از نمایشگاه تمام آپشن های لوگان قابل عرضه هست در نمایندگی سر یادگار
در هر صورت گفتن بعد نمایشگاه مراجعه کنین تا انجام بدیم.
در ضمن اسم این آپشن که همش(باله صندوق و باله شیشه و نیمچه سپر عقب و نیمچه سپر جلو و رکاب های بغل )کیت کامل بدنه لوگان هستش.اگه کسی مراجعه کرد جواب رو هم منعکس کنه.
راستی عزیزانی که ای 2 دارن اون پا رکابی که وقتی در رو باز میکنید دیده میشه و روش نوشته رنو و استیل رنگه اگه مقدوره عکسی برای ما هم بذارین.آخه نمایشگاه ماله لوگان رو دیدم هر 4 در رو میداد 7000 تومان.اگه مقدوره هم از در عقب هم از در جلو عکس بذارین تا ما ای 1 ها هم مثل شما به این پا رکابی مجهز شیم.به نطرم قشنگه
با تشکر
BlueGreen
12 August 2008, 03:04 AM
ممنون
جواب سوالو گرفتم
منظورم این بود که جدول شرایط ایده آل را نشان می ده و تفاوت واقعی در حین رانندگی (با توجه به دیگر پارامترها، راننده، شرایط جاده و...) معمولا بیشتر خواهد بود.
HoseinS
12 August 2008, 12:18 PM
دوستان یه سوال داشتم.
بله تا میشه ولی سفته. بهتره در هنگام پارک کردن آنها را تا نکنی، چون اگر هم کسی به آن بخورد حداقل صدا می دهد و آن کس به بدنه ماشین نمی خورد. من البته به علت دیگری (کوچک بودن در ورودی گاراژ) آیینه سمت راننده را هر روز باز و بسته می کردم که بالاخره پس از 5 ماه شکست. فنر داخل آن زیادی سفت است و به نظر من علت شکستن قطعه دایکاست داخل آیینه هم همین بود. نمایندگی گفت شکستگی گارانتی ندارد و قیمت 12000 تومان است و 10 روز طول می کشد. سفارش دادم ولی چون دیدم ده روز نمی شود بدون آیینه ماند یک فنر نرم تر خریدم و آیینه را درست کردم. با این اوصاف شما هم اگر هنوز می خواهی آیینه را زیاد تا کنی می توانی فنر را عوض کنی. خیلی سخت نیست اگر مایل بودی در خدمتیم.
MEHRDAD_Ilat
12 August 2008, 06:21 PM
ممنون
جواب سوالو گرفتم
منظورم این بود که جدول شرایط ایده آل را نشان می ده و تفاوت واقعی در حین رانندگی (با توجه به دیگر پارامترها، راننده، شرایط جاده و...) معمولا بیشتر خواهد بود.
با سلام؛
صد درصد درست می فرمائید این نمودارهای دور موتور و سرعت مربویط به حالت بی باری است و مسلم است که در حالات خاص مثل سربالایی یا بار زیاد دیگر منطبق نیست به این معنی که در حالت سربالایی میبایست بجای مبنا قرار دادن سرعت برای تعویض دنده میبایست دور موتور را مبنا قرار داد
مثال عددی در حالت تعویض دنده در دور 4750:
فرض کنید در سربالایی در حال حرکت هستید و رسیدید به سرعت 62 در اینحال شما نباید با دنده 3 برید بلکه برای تعویض دنده میبایست صبر کنید تا دور موتر برسه به 4750 چون در سربالایی موتور به اصطلاح بیشتر نیاز زور زدن داره و کلاً در سربالایی همونطور که میدونید دندهها حدوداً یکی سنگینتر میشه.
BlueGreen
13 August 2008, 01:48 AM
این هم مطالبی راجع به گیربکس های سی وی تی ، که دیگه این دردسر ها رو نداره
امیدوارم متهم به منحرف کردن پست نشم:icon_cool
kiarash-m
13 August 2008, 02:25 AM
دوست گرامی طبق کاتالوگ های موجود روغن موتور مورد نیاز برای موتور K4M با احتساب حجم فیلتر روغن حدود 4.75 لیتر هست و قاعدتا بایستی میزان روغن در این حالت بر روی گیج آن دقیقا در حالت فول قرار گیرد.
این نکته هم در نظر داشته باشید که روغن موتور ELF Competition 10W40 نیمه سنتتیک با سطح کیفی SL/CF توصیه شده تا میزان کارکرد حدود 1500 کیلومتری تقریبا بی رنگ است و بر روی گیج تفلونی خوانا نیست.
سلام...
"با تشكر از نويد عارف "
ميخواستم در مورد نوع روغن مناسب براي موتور K4M چند جمله اي اضافه كنم:
من اكثر روغن موتورهايي رو كه در ايران موجوده بررسي كردم " تنها روغني كه از لحاظ سطح كيفيت و استاندارد توصيه شده در دفترچه خودرو ، با ELF Competition 10W40 دقيقا يكسانه ( توتال 7000 ) است " با سطح كيفيت API-SL و استاندارد ACEAA3 و ويسكوزيته 10W 40 ( نيمه سنتتيك).
پنج ليتري اين روغن رو قيمت كردم 26000 تومان بود و ضمنا اين رو هم اضافه كنم كه ( روي قوطي هاي ELF نوشته: ( Manufactured IN TOTAL Lubricants Blending U.A.E ).
در پناه حق باشيد
bamshad
14 August 2008, 02:39 AM
آقا یه سوال پیش پا افتاده!
بوق لوگان روی فرمونه؟
Ali1441
14 August 2008, 07:06 AM
خير دوست عزيز، بوق روي دسته چراغ هست.
ali_h_m
14 August 2008, 08:04 AM
1387/5/23 ساعت 1:55 PM
تعداد بازديدکنندگان : 693
فروش فوري سمند با موتور ملي از نيمه مهرماه
مدير فروش ايران خودرو از آغاز فروش فوري سمند با موتور EF7 از 15 مهرماه خبر داد.
علياصغر سرايي نيا در گفت و گو با فارس با اشاره به پيشفروش بيش از پنج هزار دستگاه سمند ال ايكس با موتور ملي گفت: قيمت اين خودرو حدود 16 ميليون و 600 هزار تومان است و در مرحله اول تمام توليدات شهريور، مهر و آبان پيشفروش شده است.
وي همچنين با بيان اينكه پرونده تحويل تندر 90 ايران خودرو به خريداران تا پايان مهرماه بسته خواهد شد گفت: تاكنون بيش از 22 هزار دستگاه تندر 90 به خريداران تحويل داده شده است.
مدير فروش ايران خودرو افزود: تعهد ايران خودرو براي تحويل تندر 90 به خريداران 50 هزار دستگاه است كه از اين تعداد 14 هزار دستگاه بنا به درخواست مشتريان به خودروي ديگري تبديل شده است.
وي با اشاره به عملكرد نامناسب رنو پارس در تحويل قطعه به خودروسازان گفت: حدود 14 هزار دستگاه از تعهدات ايران خودرو باقي مانده كه هماكنون دو هزار خريدار، متقاضي تبديل خودرو هستند و 12 هزار دستگاه تندر نيز تا پايان مهرماه به مشتريان تحويل داده خواهد شد.
سرايي نيا در واكنش به انتقادات صورت گرفته مبني بر معطلي مشتريان در تحويل خودرو به بهانه صدو شناسنامه خودرو گفت: به منظور كاهش تردد مشتريان تمام اقدامات لازم براي تحويل خودرو از زمان صدور شناسنامه تا تحويل خودرو به طور يكجا در سازمان فروش ايران خودرو صورت ميگيرد و انجام اين مراحل از ساعت هشت تا 3 بعد از ظهر صورت ميگيرد.
به گفته وي مدت زمان لازم براي انجام امور مربوط به تحويل خودرو در شهرستانها نيز دو تا سه روز است.114
باسلام
با توجه به موارد فوق
وقتي ايران خودرو بعد يكسال و نيم 24 هزار تندر 90 داده چطور در عرض يك ماه يا دو ماه مي تواند خودروي 12 هزار باقي مانده رو بده
كه با توجه به قولهاي سرخرمن قبلي اين هم از سلسله دروغ هاي جديد زنجيره اي تلقي مي شه
و دوما
اگه واقعا شركت رنو داره اذيت مي كنه از دادن قطعه امتناع مي كنه بايد علتش دقيقا روشن و اطلاع رساني بشه
اگه در جهت توليد كيفيت بهتر هست كه دست شركت رنو درد نكنه
اگه عمدي هست و نمي خاد قطعه بده بايد بطور شفاف بررسي و اطلاع رساني بشه تا ما هم بريم تبديل كنيم
چون اگه شركت رنو عمدي بخواد ملت رو سر كار بذاره قطعات خريداري شده براي خودروها در بازار هم گران خواهد بود
همون بهتر كه از قيد اين تندر پر حاشيه و اعصاب بهم زن راحت بشيم بره پي كارش
حالا اين موضوع رو بايد دقيقا شركت رنو و شركتاي خودرو ساز روشن كنند تا تكليف تصميم گيري ما هم روشن باشه
و اين كمترين حقوق مشتري هست كه بايد از اون مطلع باشه
دوستان خواهشا با شركتاي خودرو ساز داخلي اين موضوع رو پيگير باشن و اطلاع رساني كنن خيلي عالي مي شه اگر چه اين اطلاع رساني مربوط به شركتاي ايران خودروساز داخلي هست
light_shadow
14 August 2008, 09:30 AM
سلام دوستان .من E2 معمولی دارم 6200 تا کارکرده شتاب کم شده فکر می کنم فیلتر هوا کثیف شده یا شمع ها جرم گرفتن و یا ... لطفا راهنمایی کنید . ضمنا شماره صفحه ای نحوه تعویض فیلتر هوا رو بفرمایید.
اینجانب
15 August 2008, 07:46 AM
بار دیگر رکورد تولید تندر شکست.
بنابر آمار ایدرو، در تیر ماه ایران خودرو 3130 دستگاه و پارس خودرو 2658 دستگاه تندر تولید کردند. بنابراین رکورد تولید در هر دو شرکت و در مجموع شکست.
اگرچه در مقایسه با آمار تولید اردیبهشت و خرداد، نرخ افزایش تولید مجموع کمی کاهش یافته، ولی شرایط امیدوار کننده است و با توجه به صدور دعوتنامه های جدید، احتمالا آمار تولید در مرداد هم باید رضایت بخش باشد.
amir1366
15 August 2008, 08:40 AM
کسی تا به حال از پولیش استفاده کرده؟چه طوره؟ واقعا می تونه خط هایی رو که رو ماشین افتاده از بین ببره؟ قیمتش چنده و مارک خوبش چیه؟ اصلا چی هست؟ مخلوطی از رنگ و بتونه ؟ آیا میشه رنگ دقیقا مثل رنگ تندر نقره ای پیدا کرد؟
لوگان
15 August 2008, 04:40 PM
من تا حالا صندلی عقب نشته بودم امروز رفتم دیدم ای دل غافل غلاف کمربند ایمنی که میره توش نیست. حالا باید چی کار کنم؟
saeed.kaviani
15 August 2008, 05:26 PM
دوست عزیز زیر نشیمنگاه صندلیو نگاه کنین احتمالا اونجا باشه
reza engine
15 August 2008, 05:42 PM
چندی پیش برای خرید یک کتاب به خیابان انقلاب رفته بودم که چشمم به این کتاب افتاد.
عنوان کتاب: " آشنایی و عیب یابی سیستمهای انژکتوری و الکترونیک تندر 90 ایران به همراه آشنایی با نحوه عیب یابی خودرو با دستگاه clip "
تالیف و تدوین : " مهندس سیامک کوشاسبی با همکاری تیم مهندسی تندر 90 ایران خودرو"
جلد کتاب هم تقریبا به رنگ تندرهایی است که تقریبا بین قرمز و زرشکی هستند. (راستی تو کارتشون این رنگ چی ذکر شده؟ جدیدا زیاد شدند)
قیمت هم 6500 تومان
لوگان
15 August 2008, 05:45 PM
دوست عزیز زیر نشیمنگاه صندلیو نگاه کنین احتمالا اونجا باشه
خیلی ممنون. بله اونجا تو زیر صندلی بود ببنداشو گیر آوردم ولی کلشو پیدا نمکینم بند کمربند هم هر چی میکشم بیرون نمیاد باید صندلی در بیارم؟
لوگان
15 August 2008, 05:48 PM
آقا یه سوال پیش پا افتاده!
بوق لوگان روی فرمونه؟
دوست عزیز قرار بوده تندر 2 تا بوق یعنی هم رو فرمون و هم رو دسته راننده داشته باشه ولی شرکت های خودرو ساز برداشتن روی فرمونو.:icon_cry:
کسی تا به حال از پولیش استفاده کرده؟چه طوره؟ واقعا می تونه خط هایی رو که رو ماشین افتاده از بین ببره؟ قیمتش چنده و مارک خوبش چیه؟ اصلا چی هست؟ مخلوطی از رنگ و بتونه ؟ آیا میشه رنگ دقیقا مثل رنگ تندر نقره ای پیدا کرد؟
ما رو پراید قبلیمون استفاده کردیم رنگش عینا مثل خودش نبود ولی خوب بود . معلوم نمیشد.
باید در ترکیب رنگ دقت کنید. ما از اون کسی که گرفتیم زیاد دقت نکرد.
راستی دوستان امروز ما از مسافرت برگشتم ماشین کارکردش از 1000 تا گذشت. حالا به نظر شما کولرو روشن کنیم یا نه؟ اگه نه بعد از چند تا باید روشن کنیم.
متشکر میشم راهنمایی کنید.
reza a
15 August 2008, 07:51 PM
تندر من e2 معمولیه وقابل توجه دوستانی که میگن تندر ترمز abs+ebdداره باید بگم تندر فقط ترمز absداره چون تابحال دو مورد برام پیش اومده که مجبور شدم ترمز شدید بزنم کهabsواقعا خوب عمل کرد ولی اگه ترمز رو رها نمیکردم فکر کنم ماشین یه چند دوری دور خودش میچرخید ویکبار هم مجبور شدم سر پیچ ترمز شدید کنم که دقیقا موقعی که ماشین داشت منحرف میشد ترمز رها کردم وبا فرمون کنترلش کردم ولی ترمزهای قابل قبولی داره واینم برای دوستانی گفتم که به اعتماد به اینکه این ماشین ebdداره در جاهایی که ممکنه ماشین منحرف بشه ترمز شدید بزنن وبعد خدا میدونه
hesam90
15 August 2008, 07:59 PM
وجدانا ترمز تندر حرف نداره دیروز نزدیک بود با یه نفر شاخ به شاخ بشم البته مقصر هم من بودم خلاف میرفتم اگه این ترمز نبود جلوی ماشین رفته بود و................................
drnariman
15 August 2008, 08:22 PM
تندر من e2 معمولیه وقابل توجه دوستانی که میگن تندر ترمز abs+ebdداره باید بگم تندر فقط ترمز absداره چون تابحال دو مورد برام پیش اومده که مجبور شدم ترمز شدید بزنم کهabsواقعا خوب عمل کرد ولی اگه ترمز رو رها نمیکردم فکر کنم ماشین یه چند دوری دور خودش میچرخید ویکبار هم مجبور شدم سر پیچ ترمز شدید کنم که دقیقا موقعی که ماشین داشت منحرف میشد ترمز رها کردم وبا فرمون کنترلش کردم ولی ترمزهای قابل قبولی داره واینم برای دوستانی گفتم که به اعتماد به اینکه این ماشین ebdداره در جاهایی که ممکنه ماشین منحرف بشه ترمز شدید بزنن وبعد خدا میدونه
دوست عزیز سیستم ebd نقشی در کنترل انحراف نداره ...در صفحات قبل دوست گرامی نوید خان کاملا و مبسوط در این مورد توضیح داده اند .
salman24h
15 August 2008, 09:47 PM
دوست عزیز قرار بوده تندر 2 تا بوق یعنی هم رو فرمون و هم رو دسته راننده داشته باشه ولی شرکت های خودرو ساز برداشتن روی فرمونو.:icon_cry:
سلام دوست من
من هم یادمه که قرار بود لوگان 2 تا بوق داشته باشه اما منظور از 2 بوق 2 نوع صدای بوق بوده نه 2 تا بوق که یکیش روی فرمون باشه و یکی دیگه روی دسته راهنما :icon_arro
لوگان
15 August 2008, 10:35 PM
سلام دوست من
من هم یادمه که قرار بود لوگان 2 تا بوق داشته باشه اما منظور از 2 بوق 2 نوع صدای بوق بوده نه 2 تا بوق که یکیش روی فرمون باشه و یکی دیگه روی دسته راهنما :icon_arro
ولی اگه تو دفترچه راهنمای اصلی که از ایران خودرو دانلود کردم نگاه کنید میبینید که 2 طرف فرمون جی بوق بوده.حذف کردن ویه عالمه چیزه دیگه:
دریچه های هوای عقب باطری جا سیگاری عقب و... که الان اینا رو یادمه.:icon_wink
MEHRDAD_Ilat
15 August 2008, 10:57 PM
با سلام؛
دوست عزیز ممکنه شما هم مثل بنده دچار این تصور شده اید که EBD سیستم کنترل پایداری است ولی باید بگم که متأسفانه سیستم EBD مثل ESP نقش مستقیمی در پایداری در سر پیچها نداره گفتم مستقیم چون بطور غیر مستقیم نقش داره به این صورت که با تنظیم میزان ترمز هرچرخ بصورت منفرد از قفل شدن تک تک چرخها بصورت تکی جلوگیری میکنه .
برای دیدن این بحث میتونی صفحه 295 رو ببینی:
با سلام؛
آقا نوید موضوع EBD برای من شخصاً شده یک مسئله چون همونطور که گفتم شک من از زمانی بوجود آمد که اطلاعات سیستم برق و سنسورهای لوگان رو توی همون فایل 38 مگابایتی بررسی کردم ، چون توی این مجموعه هیچ خبری از yaw sensor نیست چرا که طبق اطلاعات بنده و همچنین لینک زیر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سیستم EBD بعنوان مکمل ABS است که کارش هم چیزی شبیه کنترل پایداری هنگام ترمز سر پیچها و یا حتی عبور از پیچ بدون ترمز است به این معنی که کامپیوتر ABS , EBD با توجه به اطلاعات گرفته شده از yaw sensor و تک تک سنسورهایی که روی هر 4 چرخ است از لغزیدن چرخهای عقب با فعال کردن ترمز همون یدونه چرخ به تنهایی ([Only registered and activated users can see links])جلو گیری میکنه که اگه سنسور چرخش یا yaw sensor نباشه دیگه این کارایی رو نداره هرچند که میدونیم سر هر چرخ به تنهایی یک سنسور است و دوستان هم لطف کرده و عکسهاشو گذاشتند.
***حالا هرکدوم از دوستان که اطلاع دارند جای این سنسور (yaw sensor ) رو بگن یا
تصویرش رو بزارند***
ولی مثل اینکه من در اشتباه بودم چون طبق لینک زیر که اونهم کلاً روی فرضیه بالا و کنترل پایداری یک خط قرمز میکشه و رد میکنه ، این سیستم فقط نیروی ترمز روی هر چرخ رو به تنهایی طوری تنظیم میکنه اون چرخ به تنهایی نتونه لغزش (بکسباد)داشته باشه.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
که با این وصف هم EBD هیچ نقشی در کنترل سریچها ( مثل ESP یا TCS) نداره.
شنیده بودم که به هر چی که توی ویکیپدیا است نمیشه اطمینان کرد ولی الان باورم شد.:icon_idea
hesam90
15 August 2008, 11:09 PM
سلام
امروز من کنجکاوی گل کرد و وقتی ماشین روشن بود کلید رو خواستم بچرخونم که ببینم مثل ماشینای(پژو و سمند رو خودم امتحان کردم) دیگه وقتی ماشین روشن استارت میخوره و دهنه استارت رو خورد کنه که با کمال تعجب دیدم نمیچرخه
دیگه چی میخواین این ماشین همه چیزش رو اصول هست کلید استارتش کاملا حساس هست
============================
بعد یه مدت هم میخوام برم سر به ایربگ ماشین بزنم بینم چی داره:icon_cool
abbas123
16 August 2008, 07:27 AM
با درود
ببخشید این حرف رو کی زده .؟؟؟!!!!!
دو تا بوق (رو فرمان و روی دسته راننده !!!(راهنما))؟؟؟!!!!!
چرا حرف در می آرید برای ماشین ؟
کجا همچین قراری بوده ؟
قرار بر این بوده که خودرو های سری ای دو به بالا (فکر کنم ) دو تا بوق داشته باشند (منظور همان دستگاهیه که صدا ازش در می آد ، نه کلید به صدا در آوردنش ) که اونهم خوشبختانه داره !!!
لطفا با پشتوانه و دلیل محکم نظر بدید .
با سپاس
لوگان
16 August 2008, 08:20 AM
با درود
ببخشید این حرف رو کی زده .؟؟؟!!!!!
دو تا بوق (رو فرمان و روی دسته راننده !!!(راهنما))؟؟؟!!!!!
چرا حرف در می آرید برای ماشین ؟
کجا همچین قراری بوده ؟
قرار بر این بوده که خودرو های سری ای دو به بالا (فکر کنم ) دو تا بوق داشته باشند (منظور همان دستگاهیه که صدا ازش در می آد ، نه کلید به صدا در آوردنش ) که اونهم خوشبختانه داره !!!
لطفا با پشتوانه و دلیل محکم نظر بدید .
با سپاس
دوست عزیز ببخشید مگه بده 2 تا بوق داشته باشه. حتی در باز کن عقب هم داشته برداشتن.
یه نگا بندازید به عکس زیر.
این عکس کاتولوگ اصلی ماشینه.تو دفترچه راهنمای ما اینو حذف کردن.
emad62
16 August 2008, 10:52 AM
سلام
بعد از یه مسافرت 2036کیلومتری:
مصرف سوخت 164 لیتر >>> یعنی 8لیتر در 100 کیلومتر/رانندگی در کل مسیر با صندوق پر و 4سرنشین که دور موتور برای تعویض دنده بطور متوسط بین 3.5 تا4.5 بود گاهی اوقات سر بالایی یا موقعی که توسبقت خطری بودم تا 5.3 میرفت/ کلاً پر شتاب رانندگی کردم
جداً این ماشین برای جاده در مقایسه با خودروهای همکلاس و هم قیمت خیلی عالیه/ ترمز شتاب/ دید جلو/مصرف/ وتقریباً راحتی!! ونکته ی مهمتر صندوق عقب دلاورش بود که دست رد رو سینه ی چمدونا نمیزاشت!
تو جادهای پر پیچ و خم شمال با اون هوای شرجی هم خوشبختانه از نظر ترمز مشکلی پیش نیومد.
وقتی دور موتور میره بالای 3.5 شتاب و جهش ماشین حتی در سر بالایی محسوس بود و شاید علت کم شدن 3میلیمتری مایع خنک کننده همین پر گاز راندن بوده؟
به نمایندگی ELF زنگ زدم برا مایع خنک کننده .گفت ما ضد یخ 4 لیتری داریم 12 تومن/ آیا ضد یخ ELF همون مایع سبزیه که روز اول ریخته بودن ؟!؟! کسی عکس قوطی ... یا اطلاعاتی ازین مایع خنک کننده داره ؟ لطفاً ارائه بدید. چون میخوام برم بگیرم یه وقت اشتباهی چیزی نریزیم/
دو سوال دیگه :یه روز تو هوای شرجی بعد از استفاده یکساعته از کولر بعد از توقف متوجه شدم از زیر پای شاگرد نزدیک لوله اگزوز[جای دقیقش رو نفهمیدم کجاس] قطره قطره آب میچکید؟ حدود نصف استکان، این آب عرق کولر بوده یا چیز دیگه؟؟؟
مایع شیشه پاک کن خودش چیه؟ همون که روز اول ریخته بودن؟ من بعد از تموم شدنش یه 1.5 لیتری شیشه پاک کن ایساکو خریدم که روز اول سبز بود اما بعد یکی دو روز رسوب آبی ازش جدا شد و فقط آب بی رنگ مونده که اصلاً تمیز نمیکنه و قابل مقایسه با مایع فابریک کارخانه نیست؟ از کجا میشه مایع خوب یا همون روز اولی رو تهیه کرد؟
جواب بدید ممنون میشم
-----------------------------
reza a
16 August 2008, 01:42 PM
با سلام؛
دوست عزیز ممکنه شما هم مثل بنده دچار این تصور شده اید که EBD سیستم کنترل پایداری است ولی باید بگم که متأسفانه سیستم EBD مثل ESP نقش مستقیمی در پایداری در سر پیچها نداره گفتم مستقیم چون بطور غیر مستقیم نقش داره به این صورت که با تنظیم میزان ترمز هرچرخ بصورت منفرد از قفل شدن تک تک چرخها بصورت تکی جلوگیری میکنه .
برای دیدن این بحث میتونی صفحه 295 رو ببینی:
با سلام؛
آقا نوید موضوع EBD برای من شخصاً شده یک مسئله چون همونطور که گفتم شک من از زمانی بوجود آمد که اطلاعات سیستم برق و سنسورهای لوگان رو توی همون فایل 38 مگابایتی بررسی کردم ، چون توی این مجموعه هیچ خبری از yaw sensor نیست چرا که طبق اطلاعات بنده و همچنین لینک زیر
سیستم EBD بعنوان مکمل ABS است که کارش هم چیزی شبیه کنترل پایداری هنگام ترمز سر پیچها و یا حتی عبور از پیچ بدون ترمز است به این معنی که کامپیوتر ABS , EBD با توجه به اطلاعات گرفته شده از yaw sensor و تک تک سنسورهایی که روی هر 4 چرخ است از لغزیدن چرخهای عقب با فعال کردن ترمز همون یدونه چرخ به تنهایی ([Only registered and activated users can see links])جلو گیری میکنه که اگه سنسور چرخش یا yaw sensor نباشه دیگه این کارایی رو نداره هرچند که میدونیم سر هر چرخ به تنهایی یک سنسور است و دوستان هم لطف کرده و عکسهاشو گذاشتند.
***حالا هرکدوم از دوستان که اطلاع دارند جای این سنسور (yaw sensor ) رو بگن یا
تصویرش رو بزارند***
ولی مثل اینکه من در اشتباه بودم چون طبق لینک زیر که اونهم کلاً روی فرضیه بالا و کنترل پایداری یک خط قرمز میکشه و رد میکنه ، این سیستم فقط نیروی ترمز روی هر چرخ رو به تنهایی طوری تنظیم میکنه اون چرخ به تنهایی نتونه لغزش (بکسباد)داشته باشه.
که با این وصف هم EBD هیچ نقشی در کنترل سریچها ( مثل ESP یا TCS) نداره.
شنیده بودم که به هر چی که توی ویکیپدیا است نمیشه اطمینان کرد ولی الان باورم شد.:icon_idea
پس چرا سمندlxکهدر راهنماش نوشتهترمزabs+ebdشما اگه دوچرخ ماشین رو در خاکی یا جای لغزنده ببری در حالی که دوچرخ دیگه در جای خشک در حال حرکته ویا در سر پیچ ترمز کنی ماشین منحرف نمیشه؟برای اطمینان بیشتر از دوستانی که در تایپیک سمند lxاین ها رو تجربه کردن ونوشتن میتونین سوال کنین
alip
16 August 2008, 05:34 PM
دوست عزیز ببخشید مگه بده 2 تا بوق داشته باشه. حتی در باز کن عقب هم داشته برداشتن.
یه نگا بندازید به عکس زیر.
این عکس کاتولوگ اصلی ماشینه.تو دفترچه راهنمای ما اینو حذف کردن.
هر چند از دیدن این کاتالوگ جا خوردم ولی کلا دوبوق در همه جا منظور اینه که از یه بوق با صدای زیر و یه بوق با صدای بم استفاده میشه....صدای زیر برای اتوبان راحتر به گوش راننده جلویی میرسه و صدای بم در شهر!
MEHRDAD_Ilat
16 August 2008, 06:42 PM
پس چرا سمندlxکهدر راهنماش نوشتهترمزabs+ebdشما اگه دوچرخ ماشین رو در خاکی یا جای لغزنده ببری در حالی که دوچرخ دیگه در جای خشک در حال حرکته ویا در سر پیچ ترمز کنی ماشین منحرف نمیشه؟برای اطمینان بیشتر از دوستانی که در تایپیک سمند lxاین ها رو تجربه کردن ونوشتن میتونین سوال کنین
با سلام؛
دوست عزیز اگه منحرف شدن بدلیل قفل شدن ترمز باشه اونوقت میشه نتیجه ای که گفتید رو گرفت حالا برای چک کردن کارایی EBD ، اگه شما هم لوگان رو در جاده مستقیم در وضعیتی قرار دادی که دوتا چرخ اون (سمت راننده)روی اسفالت و دوتای دیگه(سمت شاگرد)بروی شانه خاکی بود و اونوقت ترمز گرفتی و چرخهای سمت راننده عادی بودند و چرخهای روی شانه خاکی(هرکدوم جدا جدا) قفل نکردند این نشونه وجود ترمز ABS چهار کاناله همراه با EBD است ولی در مورد لغزش جانبی باید بگم که اصولاَ اتوموبیلهای بدون ESP یا هر سیستم کنترل پایداری دیگه(هرکارخونه اسم خاص خودش رو روش میزاره) در ایمورد یکسان هستند و قفل شدن ترمز نقشی در اینجا نداره (اگه فیلم چپ شدن یک لوگان در مسابقه رالی رو ببینید ، اونجا کاملاً مشخصه که ماشین از بغل سر میخوره که دیگه اصلاً ABS,EBD نمیتونند نقشی ایفا کنند.
ولی اونچه که اتوموبیلها رو در این حالت (عبور از پیچها) از هم متمایز میکنه هندلینگ و پایداری ذاتی است که سمند بخاطر استفاده از شاسی پژو (محور عقب کاملاً مستقل) از لوگان برتره (همونطور که لوگان از 206 و اس دی و ریو برتره و پروتون از سمند ) و لینک زیر هم که قبلاً ارائه شده رو میتونی ببینی:
بنظر من در مقوله فنی تنها حسن سمند همین پایداری بیشتر اون نسبت به لوگان است و در بقیه موارد علی الخصوص کارایی ترمز به مراتب از لوگان ضعیفتر است منجمله :
1-کیفیت ساخت یا مونتاژ قطعات اصلی(موتور و گیربکس)
2-مصرف سوخت و تکنولوژی موتور
3-ایمنی غیر فعال(کیسه هوا و محکم بودن بدنه در تصادفات)
4-جاداری
5-دینامیک ترمز(مجله روسی امتیاز ترمز رو برای سمند از 100 داده 65 -کمتر از همه-و به لوگان داده 90-بیشتر از همه)
و اگه قرار اتوموبیلهای توی این رنج قیمت (زیر 20)رو از لحاظ فقط هندلینگ مقایسه کنیم رتبه اول نصیب پروتون ویرا میشه چون نه تنها مثل سمند محور عقبش کاملاً مستقله بلکه مثل محور جلو ، محور عقب هم جناقی است.
*راستی مجله روسی سمند سورن رو با چند ماشین چینی توی بازار روسیه تست کرده که هنوز نسخه اینترنتی اون منتشر نشده*
mohammad1983
16 August 2008, 06:51 PM
سلام
بعد از یه مسافرت 2036کیلومتری:
مصرف سوخت 164 لیتر >>> یعنی 8لیتر در 100 کیلومتر/رانندگی در کل مسیر با صندوق پر و 4سرنشین که دور موتور برای تعویض دنده بطور متوسط بین 3.5 تا4.5 بود گاهی اوقات سر بالایی یا موقعی که توسبقت خطری بودم تا 5.3 میرفت/ کلاً پر شتاب رانندگی کردم
جداً این ماشین برای جاده در مقایسه با خودروهای همکلاس و هم قیمت خیلی عالیه/ ترمز شتاب/ دید جلو/مصرف/ وتقریباً راحتی!! ونکته ی مهمتر صندوق عقب دلاورش بود که دست رد رو سینه ی چمدونا نمیزاشت!
تو جادهای پر پیچ و خم شمال با اون هوای شرجی هم خوشبختانه از نظر ترمز مشکلی پیش نیومد.
وقتی دور موتور میره بالای 3.5 شتاب و جهش ماشین حتی در سر بالایی محسوس بود و شاید علت کم شدن 3میلیمتری مایع خنک کننده همین پر گاز راندن بوده؟
به نمایندگی ELF زنگ زدم برا مایع خنک کننده .گفت ما ضد یخ 4 لیتری داریم 12 تومن/ آیا ضد یخ ELF همون مایع سبزیه که روز اول ریخته بودن ؟!؟! کسی عکس قوطی ... یا اطلاعاتی ازین مایع خنک کننده داره ؟ لطفاً ارائه بدید. چون میخوام برم بگیرم یه وقت اشتباهی چیزی نریزیم/
دو سوال دیگه :یه روز تو هوای شرجی بعد از استفاده یکساعته از کولر بعد از توقف متوجه شدم از زیر پای شاگرد نزدیک لوله اگزوز[جای دقیقش رو نفهمیدم کجاس] قطره قطره آب میچکید؟ حدود نصف استکان، این آب عرق کولر بوده یا چیز دیگه؟؟؟
مایع شیشه پاک کن خودش چیه؟ همون که روز اول ریخته بودن؟ من بعد از تموم شدنش یه 1.5 لیتری شیشه پاک کن ایساکو خریدم که روز اول سبز بود اما بعد یکی دو روز رسوب آبی ازش جدا شد و فقط آب بی رنگ مونده که اصلاً تمیز نمیکنه و قابل مقایسه با مایع فابریک کارخانه نیست؟ از کجا میشه مایع خوب یا همون روز اولی رو تهیه کرد؟
جواب بدید ممنون میشم
-----------------------------
سلام
مايع خنك كننده كول الف رو من از نمايندگي پرسيدم 10 هزار تومان ميداد.البته فكر ميكنم خنك كننده ماشين زرد باشه ولي اين كول الف ها سبز رنگ هست.
دقيقا اين مسئله را من يك روز در تهران داشتم كه بعد از ساعتي كار كردن متوجه شدم موكت زير پاي شاگرد خيس است.و از زير ماشين سمت شاگرد چند قطره آب چكيده.علت رو نميدونم ولي اگر اين طوري باشه باعث پوسيدگي در زير موكت ميشود.
لوگان
16 August 2008, 09:14 PM
عکس چیز هایی از دفترچه راهنما حذف کردن:
لوگان
16 August 2008, 09:21 PM
لوگان
16 August 2008, 09:22 PM
MEHRDAD_Ilat
17 August 2008, 12:04 AM
با سلام؛
بدون شرح
(ببخشید که سایز عکس خیلی بزرگه!!!:icon_neut:icon_neut)
منبع:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
amir l90
17 August 2008, 12:28 AM
يه لوله از زير داشپورد (سمت راننده)رد شده كه خيلي داغه و حرارت زيادش باعث گرم شدن فضاي ماشين ميشه
مشكل از ماشين منه يا همشون همين جورين:icon_eek:؟؟؟
mohammadrsz
17 August 2008, 04:02 AM
سلام
یه مشکل . سئوال . حالا هر چی
2 هفته پیش که کیلومتر شمار رسید به 10000 تا بردم برا بازدید دوره ای
یکی از نمایندگیهای پارس خودرو
تعویض صافی - فیلتر - روغن و...... با 20000 تومن اجرتی که گرفتن نزدیک به 70000 تومن برام تموم شد ( تا اینجاش کوفتشون بشه )
قبل از این سرویس دوره ای مصرف من داخل شهر با کولر روشن به 8.5 هم نمی رسید
الان که کولر هم نمیگیرم تو باک قبلی که خالی کردم مصرف تا 8.7 هم رسیده
نظرتون چیه تنظیم موتور مشکل داره
نمایندگی مرکزی هم جواب نمیده این نمایندگی هم که میبرم می پیچونه :icon_bigg
amir255
17 August 2008, 11:19 AM
دوستان تندر سوار می خواستم بدونم توی کارت ماشین یا سند قید شده که ماشین E2 هست یا E2+LP یا فقط نوشته E2 ؟
raminazad
17 August 2008, 12:11 PM
يه لوله از زير داشپورد (سمت راننده)رد شده كه خيلي داغه و حرارت زيادش باعث گرم شدن فضاي ماشين ميشه
سلام دوست گرامي
مشكلي نيست همه لوگان ها وقتي موتورشون گرم ميشه كنسول مياني و كف ملشين در امتداد كنسول مياني تا كف صندوق عقب داغ ميشه ( مسير عبور لوله اگزوز) . من كه موبايلم روتو جا ليواني ميزارم ميبينم كه موبا:icon_ideaيلم خيلي گرم شده .
ا:icon_idea
مسعود زر
17 August 2008, 12:33 PM
با سلام خدمت شما دوست گرامی
من هم اوایل به صورت اتفاقی متوجه این مساله شدم . این لوله اونقدر داغه که انگار محل گذشت آب جوش اومده رادیاتور ( مایع خنک کننده ) و یا شاید هم گاز داغ شده مبرد کولر باشه . در اینکه حرارت زیاد این لوله باعث بالا رفتن دمای اتاق می شه شکی نیست . چون اگه جهت وزش باد کولر رو به طرف پای سرنشینان هدایت کنین متوجه میشین که دمای هوای طرف پای راننده به سردی طرف شاگرد نیست . کسی نمی دونه چه جوری میشه این قسمت رو عایق کرد؟ با تشکر...
لوگان
17 August 2008, 04:27 PM
لوگان با دنده اتوماتیک
In the future, the Dacia Logan might have as an option an automatic gearbox, but this will be done only if the demand is enough to justify the extra investment.
Even as the decision hasn’t been taken yet, the fact that five pages of the Dacia Logan manual treats the use of an automatic gearbox with the car, including pictures, hints at the future.
And it might come sooner than the producer is willing to let us believe. According to the marketing director from Dacia, the car will continue to be sold for another 3-4 years and the manual also talks about possible improvements in this area.
There were no requests for automatic gearboxes in Romania, otherwise Dacia would offer them with the Dacia Logan, also said the Dacia manager.
While in Romania, France and Italy (countries where Dacia Logan sells best) the number of cars with automatic gearboxes are below 5% in general, in Germany, Holand and Great Britain they count for over 50% of the market.
So, while the demand exists somewhere, we can hope that the Dacia Logan will also get this option in the future.
mehdizadeh04
18 August 2008, 12:13 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز لوگان سوار
آقایون و خانم ها
لطفا برای اینکه ایرادات رو مستقیم به رنو پارس اعلام کنید این لینک رو مشاهده کید و پر کنید تا اقداماتی انجام بدهند
با تشکر
emad62
18 August 2008, 03:42 PM
سلام
امروز رفتم از نمایندگی خنک کننده elf یا همون coolelfخریدم 12هزار 4 لیتری / اما مسئله ای که برام عجیبه اینه که لکه یا یه چیزی مثل رسوب توش شناوره ! نمیدونم این مال خودشه یا یه ایرادی تو کاره!؟ عکسش رو میزارم ببینید:
[Only registered and activated users can see links][/IMG ([Only registered and activated users can see links])]
[IMG][Only registered and activated users can see links][/IMG ([Only registered and activated users can see links])]
اینم شکل و شمایل 4لیتری :[IMG][Only registered and activated users can see links][/IMG ([Only registered and activated users can see links])]
[IMG][Only registered and activated users can see links]
همونطور که پیداس رنگ این مایع آبیه اما رنگ مایع خوددش سبز بود یعنی اینم بعد یه مدت کار کردن سبز میشه؟؟
دوستانی که ازین مایع استفاده کردن لطفا جواب بدهند/
برای ریختن مایع لزومی به خالی کردن مایع قبلی هست؟اگه جواب مثبته: چطوری؟
چند روز پیش یکی از تعمیر کارای سایپا بهم گفت بجای استفاده از مکمل بهتره نیم استکان از روغن موتور خودش( elf 40 - همون که تو دفترچه نوشته) بریزی تو هر باک /اینطوری اثر و سودش از مکمل بیشتره. نظر علمی- تجربی شما چیه؟
Navid_Aref
18 August 2008, 05:19 PM
با سلام.
قاعدتا لازم نیست که همه مایع خنک کننده را فقط به خاطر پایین آمدن سطح مخزن آب سیستم خنک کننده موتور تعویض کرد. می توانید با افزودن مقدار مورد نیاز آب مقطر (که مطمئنا به نیم لیتر هم نخواهد نرسید که اثر منفی و خورندگی داشته باشد) سطح مایع درون مخزن را به حد نرمال برسانید. تعویض کلی طبق توصیه متخصصان برای خودرویی که دو سال متمادی (حدود 30،000کیلومتر) مورد استفاده قرار گرفته است توصیه شده است.
در صورت تعویض کلی هم، میزان کلی مایع طبق کاتالوگ، نزدیک به 7 لیتر است و در نتیجه شما به دو ظرف چهار لیتری نیاز دارید. طبق نوشته روی ظرف فوق، مایع آماده مصرف و با نسبت 33% است و نیازی به افزودن آب ندارد.
برای تعویض نیاز به دقت زیاد و مهارت هست تا هواگیری سیستم به خوبی انجام شود در غیر این صورت احتمال ایجاد شرایط بسیار بد برای موتور خودرو و صدمه به آن بوجود می آید. پیچ های هوا گیری مدار هم خیلی در دسترس قرار ندارند. به طور نمونه پیچ هواگیری مشکی رنگ رادیاتور بخاری دقیقا بر روی شیلنگ جنت بالایی سمت چپ بوستر ترمز و پشت موتور قرار گرفته است، همچنین مخزن آب رادیاتور با دو پیچ به بدنه محکم شده است و جنت های آن نیز برای بالا بردن کوتاه هستند و نمی توان همانند خودروهای قدیمی به راحتی آن را جدا کرده و در ارتفاع مناسب برای تخلیه و هواگیری سیستم خنک کننده (Coolant) قرار داد.
پیشنهاد بنده خدمت شما اینه که حتما این کار توسط تکنسین نمایندگی و طبق دستور العمل و ملزومات مربوطه انجام بگیرد و نمی توان همانند خودروهای قدیمی این پروسه را شخصا انجام داد.
در مورد ریختن روغن در بنزین فکر کنم کار منطقی نباشد، چون ممکن است باعث ایجاد جرم و رسوب در سیستم سوخت رسانی و همچنین قسمتهای مختلف موتور مثل سوپاپ ها و انژکتورها و... شود. دوستان صاحب نظر هم اگر در این باره اطلاع بیشتر دارند و تجربه عملی در این زمینه داشته اند لطفا راهنمایی بفرمایند.
taba
18 August 2008, 06:53 PM
سلام...
"با تشكر از نويد عارف "
ميخواستم در مورد نوع روغن مناسب براي موتور K4M چند جمله اي اضافه كنم:
من اكثر روغن موتورهايي رو كه در ايران موجوده بررسي كردم " تنها روغني كه از لحاظ سطح كيفيت و استاندارد توصيه شده در دفترچه خودرو ، با ELF Competition 10W40 دقيقا يكسانه ( توتال 7000 ) است " با سطح كيفيت API-SL و استاندارد ACEAA3 و ويسكوزيته 10W 40 ( نيمه سنتتيك).
پنج ليتري اين روغن رو قيمت كردم 26000 تومان بود و ضمنا اين رو هم اضافه كنم كه ( روي قوطي هاي ELF نوشته: ( Manufactured IN TOTAL Lubricants Blending U.A.E ).
در پناه حق باشيد
سلام
من هم این جمله را به مطلب شما اضافه کنم که ایران خودرو و فروشگاههای ساپکو قوطی 4 لیتری این روغن را به قیمت حدود 16500 تومان میفروشند و روی قوطی آن هم نوشته "ساخت ایران توسط شرکت توتال"
موفق باشید.
amir255
18 August 2008, 08:15 PM
دوستان تندر سوار می خواستم بدونم توی کارت ماشین یا سند قید شده که ماشین E2 هست یا E2+LP یا فقط نوشته E2 ؟
kiarash-m
18 August 2008, 09:17 PM
سلام
من هم این جمله را به مطلب شما اضافه کنم که ایران خودرو و فروشگاههای ساپکو قوطی 4 لیتری این روغن را به قیمت حدود 16500 تومان میفروشند و روی قوطی آن هم نوشته "ساخت ایران توسط شرکت توتال"
موفق باشید.
سلام...
من تا بحال توتال 7000 پرشده در ايران رو نديدم !
توتال 7000 موجود در ايران ( تا اونجايي كه من اطلاع دارم) ، در امارات پر ميشه، ودر قوطي هاي طوسي رنگ ( پنج ليتري و چهار ليتري و يك ليتري ) عرضه ميشه / اما توتال 5000 نوع پر شده در ايرانش (شركت بهران) ، قوطي هاي 4 ليتري طلايي رنگ داره و نوع اماراتيش هم در قوطي هاي قرمز رنگ فلزي عرضه ميشه / البته توتال 5000 هم سطح كيفيتش SL هستش ولي مينراله (معدني) و با ويسكوزيته 20w 50.
اين روغني رو كه شما ميگين ساپكو داره ، توتال 7000 هستش يا 5000 ؟ قوطيش چه رنگيه ؟
kiarash-m
18 August 2008, 10:18 PM
چند روز پیش یکی از تعمیر کارای سایپا بهم گفت بجای استفاده از مکمل بهتره نیم استکان از روغن موتور خودش( elf 40 - همون که تو دفترچه نوشته) بریزی تو هر باک /اینطوری اثر و سودش از مکمل بیشتره. نظر علمی- تجربی شما چیه؟
سلام...
البته ريختن روغن در باك بنزين براي خودرو هاي قديميه كاربراتوري ، ميتونه مفيد باشه اما در خودرو هاي انژكتوري ، به خصوص خودرو هايي كه داراي سيستم انژكتوري چند نقطه ای ترتیبی هستند ( مثل لوگان) اين كار مضره.
مضرات:
1. كثيف شدن نازل هاي سيستم تزريق و انژكتور
2. خرابي زودرس شمعها
3.بالا رفتن مصرف بنزين به دليل احتراق ناقص
4.خرابي زودرس كاتاليست اگزوز
و....
-----------
من از مكمل بنزين كاسپين ( ساخت فومن شيمي ) استفاده ميكنم / كارايي بسيار خوبي داره ، در حدي كه احساس ميكنم به ماشينم بنزين سوپر زدم" به شما هم پيشنهاد ميكنم، براي يك بار امتحانش ضرري نداره.
در پناه حق باشيد
pooyan.tt
19 August 2008, 01:31 AM
یک لیتری مایع خنک کننده COLLELF رو ندران؟
keyvan-GSM
19 August 2008, 09:24 AM
سلام...
البته ريختن روغن در باك بنزين براي خودرو هاي قديميه كاربراتوري ، ميتونه مفيد باشه اما در خودرو هاي انژكتوري ، به خصوص خودرو هايي كه داراي سيستم انژكتوري چند نقطه ای ترتیبی هستند ( مثل لوگان) اين كار مضره.
مضرات:
1. كثيف شدن نازل هاي سيستم تزريق و انژكتور
2. خرابي زودرس شمعها
3.بالا رفتن مصرف بنزين به دليل احتراق ناقص
4.خرابي زودرس كاتاليست اگزوز
و....
-----------
من از مكمل بنزين كاسپين ( ساخت فومن شيمي ) استفاده ميكنم / كارايي بسيار خوبي داره ، در حدي كه احساس ميكنم به ماشينم بنزين سوپر زدم" به شما هم پيشنهاد ميكنم، براي يك بار امتحانش ضرري نداره.
در پناه حق باشيد اگر ممکن است بفرمایید از این مکمل چه اندازه و در چند لیتر بنزین استفاده میکنید؟
hesam90
19 August 2008, 10:08 AM
دیروز تو روزنامه ایران شرکت فیات آگهی برای احداث نمایندگی های مجاز این خودرو داده بود یه عکس هم از فیات داده بود انصافا خیلی خوشگل بود از قیافش میبارید که زیر 20 میلیون ندن الا رو نگاه نکین میگن 16 میلیون مثل تندر اول 6 بود الان شد 15
kiarash-m
19 August 2008, 10:54 AM
اگر ممکن است بفرمایید از این مکمل چه اندازه و در چند لیتر بنزین استفاده میکنید؟
سلام...
براي يك باك پر ، يك قوطي مكمل كافيه " ( مكمل رو مابين سوخت گيري اضافه كنيد تا كاملا با بنزين مخلوط بشه)".
در پناه حق باشيد
arvin_ict
19 August 2008, 11:09 AM
این سپر جلو رو کسی قیمت داره ؟
اگه داره شماره تماسش هم بده لطفا
ali_h_m
19 August 2008, 11:24 AM
#4085 ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] امروز, 11:09 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] arvin_ict ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] User
زمان پيوستن: 24 Jun 2006
شهر: تهران
اتومبيل: Logan E1+cp
گوشی موبایل: k800i
نوشتهها: 63
سپاس ها: 5
از ايشان 81 بار و در 28 نوشته سپاسگزاري شده است
عزیزم به این وبلاگ مراجعه کن شاید مشکلت حل بشه
شماره جهت تماس: 09355227178
taba
19 August 2008, 12:06 PM
سلام...
من تا بحال توتال 7000 پرشده در ايران رو نديدم !
توتال 7000 موجود در ايران ( تا اونجايي كه من اطلاع دارم) ، در امارات پر ميشه، ودر قوطي هاي طوسي رنگ ( پنج ليتري و چهار ليتري و يك ليتري ) عرضه ميشه / اما توتال 5000 نوع پر شده در ايرانش (شركت بهران) ، قوطي هاي 4 ليتري طلايي رنگ داره و نوع اماراتيش هم در قوطي هاي قرمز رنگ فلزي عرضه ميشه / البته توتال 5000 هم سطح كيفيتش SL هستش ولي مينراله (معدني) و با ويسكوزيته 20w 50.
اين روغني رو كه شما ميگين ساپكو داره ، توتال 7000 هستش يا 5000 ؟ قوطيش چه رنگيه ؟
سلام
من روغن Elf Competetion ST 10W40 را عرض کردم که روی آن چیزی با این مضمون نوشته است "ساخت ایران - پر شده توسط شرکت توتال". رنگ قوطی آن هم مانند رنگ قوطی اصلی، آبی نفتی است.
البته منظورم از ساپکو هم نمایندگیهای ایران خودرو و فروشگاه همگام خودرو (وابسته به تعمیرگاه مرکزی ایران خودرو) بود که بدین وسیله اصلاح میکنم.
موفق باشید.
koalogan
19 August 2008, 12:48 PM
سلام.من ماشينمو 2 هفته است گرفتم حدود 250 كيلومتر رفتم ولي از روز اول مصرفش بالا بود.(از 10 تا 14)ولي تو جاده خوبه روي 6 و 7 هستش.اشكال از كجاست؟يكي از دوستان ميگفت مال فيلتر هواشه.كسي اطلاعي داره؟چيكارش بايد كرد؟
soja
19 August 2008, 12:50 PM
سلام آقا یکی به ما بگه این آدرس دقیقا کجاست؟ [Only registered and activated users can see links]
arvin_ict
19 August 2008, 01:10 PM
#4085 ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] امروز, 11:09 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] arvin_ict ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] User
زمان پيوستن: 24 Jun 2006
شهر: تهران
اتومبيل: Logan E1+cp
گوشی موبایل: k800i
نوشتهها: 63
سپاس ها: 5
از ايشان 81 بار و در 28 نوشته سپاسگزاري شده است
عزیزم به این وبلاگ مراجعه کن شاید مشکلت حل بشه
شماره جهت تماس: 09355227178
از اینجا قیمت گرفتم قبلا
میخواستم ببینم اکه کسه دیگه هم قیمت داره بده
alip
19 August 2008, 02:03 PM
سلام.من ماشينمو 2 هفته است گرفتم حدود 250 كيلومتر رفتم ولي از روز اول مصرفش بالا بود.(از 10 تا 14)ولي تو جاده خوبه روي 6 و 7 هستش.اشكال از كجاست؟يكي از دوستان ميگفت مال فيلتر هواشه.كسي اطلاعي داره؟چيكارش بايد كرد؟
تنها کار اینه که صبر کنی......ماشین باید آب بندی شه...ماشین قبل آب بندی مصرفش بالاست....تندر هر چی بیشتر کار کنه س حال تر میاد..مثلا به 3000 که برسه عالی میشه...برا منم همین بود..الان 1500 کار کرده مصرفش تو ترافیک شهر با کولر ساعت 3 بعد از ظهر رو 11 وای میشه..همینطور داره پایین میاد
tibo
19 August 2008, 02:26 PM
با سلام به همه دوستان و همراهان،
اگر دوستان، از جمله آقاي taba، لطف كرده و به اين سوال دوستمان پاسخ دهند،خيليها ممنون ميشوند. در واقع، وقتي كه تندر من هم در دوران آب بندي بود و من از ميزان مصرف بنزين آن گلايه ميكردم، برخي از عزيزان (شايد براي دلداري) با اشاره به اين دوره، آن را طبيعي دانسته و معتقد بودند كه با پايان يافتن اين دوره، مصرف بنزين به حد مطلوب آن يعني 5/8 ليتر در شهر و 5/5 ليتر در جاده خواهد رسيد. بالاخره اين دوره هم به سر رسيد ولي متاسفانه كاهش محسوسي در مصرف بنزين ديده نشد و شايد آقاي koalogan هم نبايد منتظر كاهش مصرف بنزين تندر خود پس از طي 3000 كيلومتر اوليه باشند. در حال حاضر، تندر من با طي مسافتي نزديك به 5000 كيلومتر و انقضاي دوره آب بندي، همچنان اشتهاي بلعيدن 11 ليتر در شهر را حفظ كرده و گويا قصد رژيم سوخت ندارد.
hashemibakhshi
19 August 2008, 03:20 PM
سلام دوستان
تندر من مال ايران خودرو است (اي2 ال پي) كفي صندوق عقب از كجا بگيرم؟ لطفا در تهران آدرس بدهيد. ممنون
مسعود زر
19 August 2008, 03:28 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی .
یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین. لوگان من بعد از این که ده هزار کیلومتر اولش تموم شد دیروز بردمش برای تعویض روغن که نمایندگی های معدودی که تو شهرمونه هیچ گونه روغن توصیه شده اش توی دفترچه ( ELF 10W40 ) رو نداشتن تموم تعویض روغنی ها رو هم که زیر پا گذاشتم چیزی گیرم نیومد ( نه روغن و نه فیلتر روغن و صافی هوا )فیلتر روغن و هوا رو عوض نکردم و فقط به ناچار تنها روغنی که گیرم اومد ELF 20W50 API SF که روی قوطی آبی رنگش نوشته بود ELF SPORTI توش ریختم .حالا سوال اولم اینه آیا این کار به موتور صدمه می زنه و می تونه روی عملکرد اون تاثیر منفی بذاره ؟؟ و سوال دوم این روغن با نمونه ELF 10W40 چه فرقی می تونه داشته باشه؟؟ باتشکر ...
taba
19 August 2008, 03:33 PM
اگر دوستان، از جمله آقاي taba، لطف كرده و به اين سوال دوستمان پاسخ دهند،خيليها ممنون ميشوند. در واقع، وقتي كه تندر من هم در دوران آب بندي بود و من از ميزان مصرف بنزين آن گلايه ميكردم، برخي از عزيزان (شايد براي دلداري) با اشاره به اين دوره، آن را طبيعي دانسته و معتقد بودند كه با پايان يافتن اين دوره، مصرف بنزين به حد مطلوب آن يعني 5/8 ليتر در شهر و 5/5 ليتر در جاده خواهد رسيد. بالاخره اين دوره هم به سر رسيد ولي متاسفانه كاهش محسوسي در مصرف بنزين ديده نشد و شايد آقاي koalogan هم نبايد منتظر كاهش مصرف بنزين تندر خود پس از طي 3000 كيلومتر اوليه باشند. در حال حاضر، تندر من با طي مسافتي نزديك به 5000 كيلومتر و انقضاي دوره آب بندي، همچنان اشتهاي بلعيدن 11 ليتر در شهر را حفظ كرده و گويا قصد رژيم سوخت ندارد.
سلام
جناب tibo و koalogan
قبل از پاسخ، یک سوال داشتم و آن اینکه لطف کنید و روش اندازه گیری مصرف سوخت خود را مشخص کنید. آیا ملاک شما چیزی است که کامپیوتر سفری نمایش میدهد یا آنکه مسافت طی شده با مقدار مشخصی بنزین را اندازه گیری میکنید و با محاسبه به این اعداد میرسید؟
اگر روش دوم را استفاده میکنید که من هم از آن استفاده میکنم، به نظر من مصرف 14 لیتر و حتی 11 لیتر در صد کیلومتر زیادتر از حد معمول است و احتمالا تنظیم موتور خودرو شما مشکل دارد و بایستی دقیقتر بررسی شده و رفع عیب گردد. (مگر اینکه پیوسته در ترافیک سنگین و با کولر رانندگی کنید یا تعداد توقفها و روشن خاموش کردن های ماشین زیاد باشد و هر بار مسافتهای کوتاه با آن طی شود).
به هر حال مصرف ماشین ممکن است پس از آببندی صحیح کمی پایین بیاید اما هیچگاه نصف نخواهد شد.
موردی هم که اشاره کردید در اتوبان مصرف مناسب و در شهر زیاد است تصور نمیکنم به فیلتر هوا مربوط شود بلکه بیشتر مربوط به روش اندازه گیری مصرف و یا شرایط رانندگی در شهر است.
به هر حال لطف کنید و دو مورد فوق را مشخص کنید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
( جهت اطلاع: مصرف تندر من در شهر (ترافیک کم) حدود 7.8 لیتر و در جاده حدود 7.2 است که رکورد 6.8 را هم یکی دو بار بدست آورده. در اوج سرمای زمستان هم رکورد 10 لیتر را برای آن بدست آوردم. مصرف تندر بسیاری از دوستان بمراتب کمتر از مصرف تندر من است.)
لوگان
19 August 2008, 04:24 PM
در مورد مصرف یک نکته ی دیگری هم هست که بعضی از دوستان پرگاز رانندگی مکیندد . بعضی ها نه. این هم مهمه که تندر ما که 1101 کار کرده و همه دنده ها رو رو دور موتور 3.25 تا3.5 عوض میکنیم توسط کامپیوتر 6.4 البته بیشتر تو جاده بوده. با سرعت 110 (متوسط). و به روش دستی هم امروز که میخوام برم بنزین بزنم حساب میکن. دفعه قبل که کامپیوترش دست گفته بود این دفعه رو هم باید امتحان کنم تا مطمئن شم.
باتشکر
taba
19 August 2008, 04:52 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی .
یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین. لوگان من بعد از این که ده هزار کیلومتر اولش تموم شد دیروز بردمش برای تعویض روغن که نمایندگی های معدودی که تو شهرمونه هیچ گونه روغن توصیه شده اش توی دفترچه ( ELF 10W40 ) رو نداشتن تموم تعویض روغنی ها رو هم که زیر پا گذاشتم چیزی گیرم نیومد ( نه روغن و نه فیلتر روغن و صافی هوا )فیلتر روغن و هوا رو عوض نکردم و فقط به ناچار تنها روغنی که گیرم اومد ELF 20W50 API SF که روی قوطی آبی رنگش نوشته بود ELF SPORTI توش ریختم .حالا سوال اولم اینه آیا این کار به موتور صدمه می زنه و می تونه روی عملکرد اون تاثیر منفی بذاره ؟؟ و سوال دوم این روغن با نمونه ELF 10W40 چه فرقی می تونه داشته باشه؟؟ باتشکر ...
سلام
روغنی که شما استفاده کرده اید روغن پایه معدنی است در حالیکه روغن پیشنهادی کارخانه روغنی نیمه ترکیبی(Semi Synthetic) است. به همین علت به نظر میرسد استفاده از روغنی که شما ریخته اید چندان مفید نباشد. فیلتر روغن نیز بهتر است هر 10000 کیلومتر تعویض شود چون اگر خدای ناکرده صفحه کاغذی آن پاره شود سوراخهای بسیار ریز روغنکاری موتور بسته شده و موتور آسیب جدی خواهد دید.
به هر حال بهتر است در اولین فرصت هر دو (روغن و فیلتر روغن) را عوض کنید.
kiarash-m
19 August 2008, 04:59 PM
سلام...
دوستان محترم / از شما كسي ميدونه اين قطعه چيه ؟ ( پشت گلگير سمت شاگرد دقيقا بغل موتور قرار داره و سر شلنگي كه بهش متصل هستش آزاده و در پشت كاسه چراغ به وسيله يك بست نگه داشته شده )" دوستاني كه لوگان دارند اگر امكان داره سر اين شلنگ رو بو كنند ، ببينيد بوي بنزين ميده و دور و برش كثيف شده ؟
ممنونم
taba
19 August 2008, 05:16 PM
سلام...
دوستان محترم / از شما كسي ميدونه اين قطعه چيه ؟ ( پشت گلگير سمت شاگرد دقيقا بغل موتور قرار داره و سر شلنگي كه بهش متصل هستش آزاده و در پشت كاسه چراغ به وسيله يك بست نگه داشته شده )" دوستاني كه لوگان دارند اگر امكان داره سر اين شلنگ رو بو كنند ، ببينيد بوي بنزين ميده و دور و برش كثيف شده ؟
ممنونم
سلام
این قطعه به کنیستر معروف است و وظیفه آن جذب بخار بنزین و هدایت کنترل شده آن به طرف موتور (به منظور سوختن در موتور) با استفاده از یک شیر برقی است که از ECU فرمان میگیرد. همانطور که از عملکرد آن بر میآید این قطعه به منظور حفاظت محیط زیست و جلوگیری از انتشار بخار بنزین در محیط استفاده میشود.
kiarash-m
19 August 2008, 05:28 PM
سلام
این قطعه به کنیستر معروف است و وظیفه آن جذب بخار بنزین و هدایت کنترل شده آن به طرف موتور (به منظور سوختن در موتور) با استفاده از یک شیر برقی است که از ECU فرمان میگیرد. همانطور که از عملکرد آن بر میآید این قطعه به منظور حفاظت محیط زیست و جلوگیری از انتشار بخار بنزین در محیط استفاده میشود.
خيلي متشكرم...
اگر جواب سؤال دوم من رو هم بديد ، ممنون ميشم.
tibo
19 August 2008, 07:57 PM
سلام
جناب tibo و koalogan
قبل از پاسخ، یک سوال داشتم و آن اینکه لطف کنید و روش اندازه گیری مصرف سوخت خود را مشخص کنید. آیا ملاک شما چیزی است که کامپیوتر سفری نمایش میدهد یا آنکه مسافت طی شده با مقدار مشخصی بنزین را اندازه گیری میکنید و با محاسبه به این اعداد میرسید؟
اگر روش دوم را استفاده میکنید که من هم از آن استفاده میکنم، به نظر من مصرف 14 لیتر و حتی 11 لیتر در صد کیلومتر زیادتر از حد معمول است و احتمالا تنظیم موتور خودرو شما مشکل دارد و بایستی دقیقتر بررسی شده و رفع عیب گردد. (مگر اینکه پیوسته در ترافیک سنگین و با کولر رانندگی کنید یا تعداد توقفها و روشن خاموش کردن های ماشین زیاد باشد و هر بار مسافتهای کوتاه با آن طی شود).
به هر حال مصرف ماشین ممکن است پس از آببندی صحیح کمی پایین بیاید اما هیچگاه نصف نخواهد شد.
موردی هم که اشاره کردید در اتوبان مصرف مناسب و در شهر زیاد است تصور نمیکنم به فیلتر هوا مربوط شود بلکه بیشتر مربوط به روش اندازه گیری مصرف و یا شرایط رانندگی در شهر است.
به هر حال لطف کنید و دو مورد فوق را مشخص کنید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
( جهت اطلاع: مصرف تندر من در شهر (ترافیک کم) حدود 7.8 لیتر و در جاده حدود 7.2 است که رکورد 6.8 را هم یکی دو بار بدست آورده. در اوج سرمای زمستان هم رکورد 10 لیتر را برای آن بدست آوردم. مصرف تندر بسیاری از دوستان بمراتب کمتر از مصرف تندر من است.)
با سلام و تشكر از توجه شما،
من براي اندازه گيري مصرف سوخت، اطلاعات كامپيوتر سفر را ملاك قرار دادم تا خطاي محاسبه در آن راه پيدا نكند. ميانگين 11 هم كه عرض كردم مربوط به حركت در شهر (تهران پر ترافيك)، سفرهاي كوتاه شهري با توقف هاي پياپي، و استفاده متناوب (نه پيوسته) از كولر است.
كامپيوتر سفر براي حركت در جاده بدون استفاده از كولر، ميانگين 5/6 تا 3/7 ليتر در 100 كيلومتر را نشان ميدهد.
با تشكري دوباره
MEHRDAD_Ilat
19 August 2008, 10:22 PM
با سلام؛
فقط خواستم بگم که اونچیزی که در عکس میبینید سپر عادی بعلاوه دو زیر سپری اسپرت است و سپری به این صورت یکپارچه نداریم.
fereydoon_ae
20 August 2008, 11:09 AM
سلام به همه
از دوستان عزیز سوالی دارم ... آیا سیستم ترمز چرخهای عقب از نوع دیسکی است یا کاسه ای ؟
قربونتون
Navid_Aref
20 August 2008, 11:25 AM
سلام به همه
از دوستان عزیز سوالی دارم ... آیا سیستم ترمز چرخهای عقب از نوع دیسکی است یا کاسه ای ؟
قربونتون
ضمن سلام و خوش آمد گویی به شما.
برای دریافت پاسخ خود به صفحه زیر مراجعه کنید.
taba
20 August 2008, 11:37 AM
خيلي متشكرم...
اگر جواب سؤال دوم من رو هم بديد ، ممنون ميشم.
سلام
استشمام بوی بنزین از شلنگ آزاد موجود در سر کنیستر طبیعی به نظر میرسد (البته به مقدار کم). من هم دوروبر این شنگ رسوب قهوه ای رنگ مشاهده کرده ام که بدلیل مخلوط شدن گرد و خاک با بخار بنزین است و مقدار کم آن هم باید طبیعی باشد.
taba
20 August 2008, 11:52 AM
با سلام و تشكر از توجه شما،
من براي اندازه گيري مصرف سوخت، اطلاعات كامپيوتر سفر را ملاك قرار دادم تا خطاي محاسبه در آن راه پيدا نكند. ميانگين 11 هم كه عرض كردم مربوط به حركت در شهر (تهران پر ترافيك)، سفرهاي كوتاه شهري با توقف هاي پياپي، و استفاده متناوب (نه پيوسته) از كولر است.
كامپيوتر سفر براي حركت در جاده بدون استفاده از كولر، ميانگين 5/6 تا 3/7 ليتر در 100 كيلومتر را نشان ميدهد.
با تشكري دوباره
سلام مجدد
به نظر من اگر از روش محاسباتی زیر استفاده کنید به نتیجه دقیقتری خواهید رسید. ضمنا این روش برای همه ماشینها کاربرد دارد:
بلافاصله بعد از اینکه درجه بنزین به حد خاصی (مثلا یک درجه پر) رسید کیلومتر را یادداشت کنید و پس از بنزین زدن بار دیگر کیلومتر را در لحظه ای که باز درجه بنزین به همان مقدار قبلی میرسد یادداشت کرده و مسافت پیموده شده را حساب کنید (مثلا مسافت X کیلومتر طی شده است) آنگاه مصرف سوخت در صد کیلومتر از رابطه 100L/X بدست می آید (که در آن L مقدار بنزین است).
ضمنا با توجه به نوع رانندگی انجام شده که در بالا اشاره کرده اید به نظر میرسد مصرف 11 لیتر در صد کیلومتر طبیعی است و جای نگرانی ندارد. مصرف خودرو شما در جاده هم نشان میدهد که مشکلی وجود ندارد.
anaconda
20 August 2008, 12:58 PM
سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید سطح مایع سیال موتور ماشینم(همون که رنگش سبز)الان به مینیمم خیلی نزدیک شده وماشینم 2900کارکرده یعنی زمان سرویس اولیه نرسیده میخواستم ببینم چه مایعی باید سرش بریزم دیروز البته یک مایع coolemarat خریدم یک لیتری رنگشم سبز اینو بریزم یا یه مقدار اب مقطر بریزم؟
tibo
20 August 2008, 01:37 PM
سلام مجدد
به نظر من اگر از روش محاسباتی زیر استفاده کنید به نتیجه دقیقتری خواهید رسید. ضمنا این روش برای همه ماشینها کاربرد دارد:
بلافاصله بعد از اینکه درجه بنزین به حد خاصی (مثلا یک درجه پر) رسید کیلومتر را یادداشت کنید و پس از بنزین زدن بار دیگر کیلومتر را در لحظه ای که باز درجه بنزین به همان مقدار قبلی میرسد یادداشت کرده و مسافت پیموده شده را حساب کنید (مثلا مسافت X کیلومتر طی شده است) آنگاه مصرف سوخت در صد کیلومتر از رابطه 100L/X بدست می آید (که در آن L مقدار بنزین است).
ضمنا با توجه به نوع رانندگی انجام شده که در بالا اشاره کرده اید به نظر میرسد مصرف 11 لیتر در صد کیلومتر طبیعی است و جای نگرانی ندارد. مصرف خودرو شما در جاده هم نشان میدهد که مشکلی وجود ندارد.
سلام، ممنونم. اميدوارم كه همينطور باشد.
amahdavi2004
20 August 2008, 02:00 PM
مصرف 11 در شهر براي تندر 90 طبيعي است؟!
مصرف 405 انژكتوري با كولر در شهر همين حدود است، آنهم با آن موتور 10 سال پيشش.
anaconda
20 August 2008, 02:30 PM
اقا کسی جواب مارو نمیده؟
taba
20 August 2008, 02:33 PM
مصرف 11 در شهر براي تندر 90 طبيعي است؟!
مصرف 405 انژكتوري با كولر در شهر همين حدود است، آنهم با آن موتور 10 سال پيشش.
سلام
به نظر من بستگی به نوع رانندگی و شرایط دارد. اگر هر بار مسافتهای کوتاه طی شود و در ترافیک سنگین رانندگی شود و همچنین تعداد روشن و خاموش کردنها افزایش یابد طبیعی است که مصرف بالا رود. باید دید آیا 405 مورد نظر شما هم در چنین شرایطی این اندازه مصرف دارد؟
البته احتمال دارد در دور آرام و درجا نیز مشکلی وجود داشته باشد که نیاز به بررسی بیشتر دارد.
تا نظر دوستان چه باشد...
taba
20 August 2008, 02:37 PM
سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید سطح مایع سیال موتور ماشینم(همون که رنگش سبز)الان به مینیمم خیلی نزدیک شده وماشینم 2900کارکرده یعنی زمان سرویس اولیه نرسیده میخواستم ببینم چه مایعی باید سرش بریزم دیروز البته یک مایع coolemarat خریدم یک لیتری رنگشم سبز اینو بریزم یا یه مقدار اب مقطر بریزم؟
سلام
دوستان قبلا چندین بار به پرسشهای مشابه شما پاسخ داده اند. ولی به هر حال اگر مطمئن هستید مایعی که تهیه کرده اید همان مایع استفاده شده در سیستم خنک کننده اتومبیل شماست از آن استفاده کنید وگرنه استفاده از آب مقطر روش بهتری است.
ac800fr
20 August 2008, 04:26 PM
پس از يك ماه استفاده از خودروي تندر من خيلي از اين خودرو راضي هستم اما
ديد عقب اين خودرو خيلي بد و ناجوره - با دو نفر از همكارانم كه آنها هم تندر90 دارن صحبت مي كردم همگي از ديد عقب اين خودرو ناراضي بودند.
آئينه عقب و آئينه هاي بغل هم ديد خوب و گسترده اي ندارند!!! (حداقل من اينطور فكر مي كنم!!)
آيا نصب سنسور را توصيه مي كنيد؟؟؟
ac800fr
20 August 2008, 04:34 PM
سلام
دوستان قبلا چندین بار به پرسشهای مشابه شما پاسخ داده اند. ولی به هر حال اگر مطمئن هستید مایعی که تهیه کرده اید همان مایع استفاده شده در سیستم خنک کننده اتومبیل شماست از آن استفاده کنید وگرنه استفاده از آب مقطر روش بهتری است.
من هم با نظر taba موافق هستم
مخلوط كردن روغن هاي مختلف و ما مايعات خنك كننده مختلف با خواص شيميايي متفاوت مي تونه بسيار مضر باشه.
اگر مطمئن نيستيد كه مايع خنك كننده خريداري شده از همان نوع هست از مايع جديد استفاده نكنيد و استفاده از آب مقطر بهتر و مطمئن تر است.
مايع خنك كننده موجود در خودرو من (تندر E2 پارس خودرو) به رنگ زرد (شايد بشه گفت فسفري) است.
ac800fr
20 August 2008, 04:44 PM
ديد عقب اين خودرو خيلي بد و ناجوره - با دو نفر از همكارانم كه آنها هم تندر90 دارن صحبت مي كردم همگي از ديد عقب اين خودرو ناراضي بودند.
آئينه عقب و آئينه هاي بغل هم ديد خوب و گسترده اي ندارند!!! (حداقل من اينطور فكر مي كنم!!)
آيا نصب سنسور اين مشكل را برطرف مي كند؟؟
آيا آئينه ها بايد تعويض شوند؟؟
من در اصفهان تا بحال چند تا تندر 90 ديدم كه متاسفانه اكثر آنها در قسمت صندوق عقب بشدت صدمه ديده اند و صندوق عقب و گلگير عقب له شده است.
Navid_Aref
20 August 2008, 05:08 PM
آيا نصب سنسور اين مشكل را برطرف مي كند؟؟
آيا آئينه ها بايد تعويض شوند؟؟
من در اصفهان تا بحال چند تا تندر 90 ديدم كه متاسفانه اكثر آنها در قسمت صندوق عقب بشدت صدمه ديده اند و صندوق عقب و گلگير عقب له شده است.
با سلام. بزرگ بودن و جادار بودن صندوق بار یک نتیجه منفی دارد که همانا کاهش دید عقب است ( البته اگر نخراشیدگی آن را در نظر نگیریم!!).
دو فاکتور در این موضوع قابل بحث هست:
1) توانایی و دقت و حوصله و مهارت راننده در عقب بردن خودرو و استفاده بهینه از هر سه آینه تعبیه شده به همراه استفاده از روش های عقب بردن صحیح خودرو یعنی گذاردن دست راست بر روی صندلی شاگرد و چرخاندن گردن و سر به عقب و نگاه مناسب به محیط پیرامون پشت خودرو. ( البته اگر جایی را بتوان دید!!)
2) نصب سنسور دنده عقب با حداقل چهار سنسور
در مورد آینه های جانبی سمت راننده مناسب ولی در مورد سمت شاگرد قبول دارم وسعت دید کاملی در محیط های محدود ندارد.
بهترین راه چاره نیز استفاده از سنسورهای دوربین دار با لنز واید (یا "چشم ماهی" که محدوده پشت خودرو را به طور کامل پوشش تصویری می دهد بدون آنکه جابجایی داشته باشد) در پشت خودرو و نصب نمایشگر در جلوی دید راننده، ( البته برخی از پخش های DVD این قابلیت را نیز دارند) طبق شکل زیر است که قیمت بالایی دارند. عکس مربوط به یک سایت روسی است که آدرسش در عکس موجود است.
log90
20 August 2008, 05:24 PM
سلا دوستان
من دیروز برای تندرم لاستیک 205 یوکوهاما انداختم خیلی نرم شده فقط میخواستم میزون فرمون کامپیوتری بزنم (چون سایز لاستیک ها عوض شده) لطفا منو راهنمایی کنید کجا برم بهتره(البته به جز نمایندگی چون معطلی داره)
مسعود زر
20 August 2008, 06:07 PM
سلام دوستان .
من فردا صبح ( پنجشنبه ) می خوام برم کرمانشاه واسه سرویس اولیه ( تعویض روغن و فیلتر ) . اگه دوستان لطف کنن آدرس و شماره نمایندگی که لوگان رو سرویس میدن بهم بدین ممنون می شم . لوگان من مال ایران خودرو و مسافت کارکرد هم 10000 کیلومتر هستش. با تشکر....
amir l90
20 August 2008, 06:32 PM
دوست عزیز نمایندگی صدیقی سرویس دهی میکنه
ادرس چهار راه ارشاد (قبل از چهار راه)جنب سینما استقلال
pooyan.tt
21 August 2008, 03:25 AM
برای دیدن نمایندگی های ایران خودرو که به تندر 90 خدمات می دن
نمایندگی های معرفی شده فروش از طرف شرکت رنو پارس برای تندر ایران خودرو و پارس خودرو
arvin_ict
21 August 2008, 10:54 AM
دوست عزیز الان خودروهای جدید همه دید عقب ضعیفی دارن شما پشت gen2 , 206sd , megane و ... بشینید میفهمید دید لوگان خیلی بهتر از اوناست
یه خوبی که لوگان داره اینه که ارتفاع صندوق عقبش زیاده و طول صندوق عقب کمه و حداقل طولش از 206 سی دی و 405 کمتره پس اگه اندازه دستتون بیاد مشکل حله
پس اگه پشت سوناتا یا کمری بشینید چی میگید :icon_eek:
amir l90
21 August 2008, 11:56 AM
اینم یه سایت با عکسهای لوگان 2008
yakamoz
21 August 2008, 12:59 PM
سلام
جناب tibo و koalogan
درود بر رفقا
چه لزومی داره که به جای استناد به اطلاعات کامپیوتر سفری از روش بنزین زده شده و محاسبه مسافت تا بنزین زدن بعدی استفاده کرد؟ این روش خطای بسیاری خواهد داشت.به کامپیوتر سفری کاملا اطمینان داشته باشید چون من بارها امتحانش کرده ام . مو نمیزنه.
در مورد مصرف داخل شهر باید نوع رانندگی و بویژه ترافیک شهر مشخص بشه.من داخل شهر از متوسط مصرف 6 لیتر داشتم تا 10.5 لیتر.اصلا در مورد داخل شهر نظر دادن درست نیست مگه اینکه معیار دقیقی که به نوعی استاندارد محاسبه مصرف باشه برای تمامی خودروها تعیین بشه که حتما چنین چیزی هست ولی من نمیدونم.
ضمنا من به شخصه خارج شهر هیچگاه مصرف متوسط بالای 5.8 لیتر بدون کولر نداشتم.اینو بارها تو این فروم عرض کردم.مصرف 5.3 هم داشتم.البته نوع رانندگی من ملایمه.پدر ماشینو در نمیارم.معمولا بین 100 و 105 رانندگی میکنم.با کولر هم گفتم که در مسیرهای طولانی 6 لیتر و حداکثر 6.2 لیتر.مال من ای دو پارس خودروست.من نمیدونم نوع راننگی شما چطوره که خارج شهر 7.2 مصرف میکنید.راستی یه بار یه جایی تو فروم تجربه خودمو نوشته بودم که برای رانندگی داخل شهر تو ترافیک کم که میشه با سرعت 70 الی 80 رانندگی کرد میتونید از دنده 4 استفاده کنید که دور موتور در این حال حدود 2800 خواهد بود.در این حال بسته به شیب جاده مصرف 4.5 الی 4.8 لیتر را تجربه خواهید کرد.
sigma rainy
21 August 2008, 02:29 PM
سلام بر همه دوستان . ميخواستم ببينم کسی فروشگاهی سراغ نداره که لوازم اسپرت لوگان بفروشه؟
لوگانهای اسپرت واقعاً قشنگه!
کسی سراغ نداره ?
sigma rainy
21 August 2008, 02:33 PM
pooyan.tt
21 August 2008, 08:52 PM
تو تهران کدوم نمایندگی ایران خودرو برم که دفترچه رو پر کنه و همچنین بازدید کامل انجام بده؟
ممنون
فقط کلینیک تخصصی
دوست عزیز ممنون
اما من که گفته بودم ایران خودرو
امروز ساعت پنج و نیم صبح رفتم اونجا و کارمندها شش و نیم اومدن، بعد از اینکه راضیش کردم که پذیرش صادر کنه، گفت که فقط به تندر پارس خودرو خدمات ارائه می دن.
دوستانی که تندر پارس خودرو دارن و خواستن برن اونجا، یادشون باشه که پنج شنبه پذیرش ندارن
emad62
21 August 2008, 09:04 PM
در مورد مصرف یک نکته ی دیگری هم هست که بعضی از دوستان پرگاز رانندگی مکیندد . بعضی ها نه. این هم مهمه که تندر ما که 1101 کار کرده و همه دنده ها رو رو دور موتور 3.25 تا3.5 عوض میکنیم توسط کامپیوتر 6.4 البته بیشتر تو جاده بوده. با سرعت 110 (متوسط). و به روش دستی هم امروز که میخوام برم بنزین بزنم حساب میکن. دفعه قبل که کامپیوترش دست گفته بود این دفعه رو هم باید امتحان کنم تا مطمئن شم.
باتشکر
دوستان سلام
در مورد مصرف سوخت که دوستان اعداد متفاوتی فرمودند ، طبق تجربه ی سفر طولانی من به این نتیجه رسیدم که نحوه ی رانندگی و دور موتور موقع تعویض دنده فاکتور تعیین کننده برای نمایش مصرف سوخت است مثلاً دیروز بعد از بنزین زدن (باک پر=50لیتر) تمام اعداد کامپیوتر رو صفر کردم قبل از صفر کردن مصرف رو 9.5 نشون میداد/ از اون لحظه ببعد دنده رو روی دور موتور 3 تا3.5 تعویض میکردم موقعی که دور موتور از 3.2 میگذشت مصرف هم حدود 0.1 اضافه میشد و این زمان اگه ادامه پیدا میکرد مصرف هم همینطور به تناوب زیاد میشد اما وقتی روی 3 عوض میکردم مصرف سوخت زیاد نمیشد جالب اینجا بود که با کنترل دور مورتور در حدود 3هزار به مصرف 4.6 جاده رسیدم که برام خیلی جالب بود چون تا قبل از اون کمتر از 5 رو تو جاده تجربه نکرده بودم اما بمحض بالا رفتن دور موتور مصرف هم زیاد میشد اینم عکس مصرف در لحظه ی سرعت 125 و دور موتور 3.5 و مسافتی که میشه با این شرایط طی کرد:
حدود 120 کیلومتر رو با این مصرف طی کردم بعد از رسیدن به شهر الان مصرف سوخت رو 6.6 نشون میده البته امروز دور موتور رو میبردم بالای 3.5 گرچه من معمولاً تو جاده رو4.5 دنده عوض میکنم و اینبار فقط برای تست یواش رفتم!:icon_surp
اینم صحنه ای که چند وقت پیش تو جاده دیدم بموضوع ربطی نداره اما جالبه
لوگان
21 August 2008, 11:18 PM
عماد جان خیلی ممنون از عکسا و توضیحاتت ولی یه سوال پیش اومده که شما هنکام رانندگی چجوری عکس میگیری؟ خطرناکه ها.
بعد یه سوال دیگه اینکه اون چیه رو داشبوردتون؟
emad62
22 August 2008, 12:24 AM
عماد جان خیلی ممنون از عکسا و توضیحاتت ولی یه سوال پیش اومده که شما هنکام رانندگی چجوری عکس میگیری؟ خطرناکه ها.
بعد یه سوال دیگه اینکه اون چیه رو داشبوردتون؟
در مورد سوال اول : موافقم خطرناکه اما اگه مراقب باشی و حواستو تقسیم بر 2 کنی(نصف برا رانندگی +نصف دیگه عکاسی :icon_arro) اونوقت به ریسکش میارزه اما نه هر دفه یه بار اونم برای دوستان عزیز فروم:icon_cool
سوال دوم: مانیتور یا نمایشگر سنسور عقب
arvin_ict
22 August 2008, 01:04 PM
دوستان سلام
در مورد مصرف سوخت که دوستان اعداد متفاوتی فرمودند ، طبق تجربه ی سفر طولانی من به این نتیجه رسیدم که نحوه ی رانندگی و دور موتور موقع تعویض دنده فاکتور تعیین کننده برای نمایش مصرف سوخت است مثلاً دیروز بعد از بنزین زدن (باک پر=50لیتر) تمام اعداد کامپیوتر رو صفر کردم قبل از صفر کردن مصرف رو 9.5 نشون میداد/ از اون لحظه ببعد دنده رو روی دور موتور 3 تا3.5 تعویض میکردم موقعی که دور موتور از 3.2 میگذشت مصرف هم حدود 0.1 اضافه میشد و این زمان اگه ادامه پیدا میکرد مصرف هم همینطور به تناوب زیاد میشد اما وقتی روی 3 عوض میکردم مصرف سوخت زیاد نمیشد جالب اینجا بود که با کنترل دور مورتور در حدود 3هزار به مصرف 4.6 جاده رسیدم که برام خیلی جالب بود چون تا قبل از اون کمتر از 5 رو تو جاده تجربه نکرده بودم اما بمحض بالا رفتن دور موتور مصرف هم زیاد میشد اینم عکس مصرف در لحظه ی سرعت 125 و دور موتور 3.5 و مسافتی که میشه با این شرایط طی کرد:
حدود 120 کیلومتر رو با این مصرف طی کردم بعد از رسیدن به شهر الان مصرف سوخت رو 6.6 نشون میده البته امروز دور موتور رو میبردم بالای 3.5 گرچه من معمولاً تو جاده رو4.5 دنده عوض میکنم و اینبار فقط برای تست یواش رفتم!:icon_surp
اینم صحنه ای که چند وقت پیش تو جاده دیدم بموضوع ربطی نداره اما جالبه
شما لوگانتون چه تیپیه؟ و کجازندگی میکنید ؟
تا اونجا که من میدونم لوگان های تولیدی ایران مصرف سو خت لحظه ای و ... رو نشون نمیده و فقط مسافت طی شده از موقعه که بصورت دستی صفر میشه و مسافت کلی طی شده رو نشان میده؟
taba
22 August 2008, 07:51 PM
درود بر رفقا
چه لزومی داره که به جای استناد به اطلاعات کامپیوتر سفری از روش بنزین زده شده و محاسبه مسافت تا بنزین زدن بعدی استفاده کرد؟ این روش خطای بسیاری خواهد داشت.به کامپیوتر سفری
کاملا اطمینان داشته باشید چون من بارها امتحانش کرده ام . مو نمیزنه.
سلام
لزومش اینه که اولا فقط E2 مجهز به کامپیوتر است و بقیه مجبورند از روش محاسبه استفاده کنند و ثانیا با این روش که بر خلاف نظر شما اصلا هم خطا ندارد میتوان درستی عملکرد کامپیوتر را تست کرد ضمن اینکه صفر کردن بیموقع کامپیوتر سفری باعث خطا میشود در حالیکه این مشکل در روش