View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
as2la
19 July 2008, 10:20 PM
با درود به همه دوست
ایا کسی تا به حال تجربه باز شدن ایربگ رو داشته فرق نمیکنه تو چه ماشینی سوال من در مورد ضربه ای هست که به صورت میزنه مخصوصآ برای افراد عینک دار میخوام ببینم حواله E2 رو که البته هنوز موفق به خریدش نشدم تبدیل بهLP بکنم یا نه البته بقیه ابشنهای LP اصلا برام مهم نیست.
عزیزان جواب منو ندادین چون همسر بنده از عینک استفاده میکنه میخوام بدونم باز شدن ایربگ میتونه خطرناک باشه یا نه (انتخاب بین SLX وLP) در ضمن ایربگ های تندر تو چه سرعتی وبا چه شدت ضربه ای باز میشن .ممنون
Navid_Aref
19 July 2008, 10:33 PM
عزیزان جواب منو ندادین چون همسر بنده از عینک استفاده میکنه میخوام بدونم باز شدن ایربگ میتونه خطرناک باشه یا نه (انتخاب بین SLX وLP) در ضمن ایربگ های تندر تو چه سرعتی وبا چه شدت ضربه ای باز میشن .ممنون
دوست گرامی چون ایشان رانندگی نمی کنند، پس هنگامی که در صندلی سرنشین می نشینند می توانند عینک خود را بردارند. و یا می توانید ایربگ سرنشین را غیر فعال کنید. در دفترچه راهنما حدود 11 صفحه (از صفحه 1-14 تا 1-25) در مورد کیسه هوای سرنشین توضیح داده شده است که می توانید به آن مراجعه کنید. (به حجم 1.42 مگابایت)
مشـــاهده دفترچـه راهنماي محصول تندر 90 ([Only registered and activated users can see links])
این هم عکسی از کلید غیر فعال کردن کیسه هوای سرنشین در دو مدل E1 و E2 فول:
[Only registered and activated users can see links]
Navid_Aref
19 July 2008, 11:06 PM
نکته ای که باید در مورد ایربگ درنظر داشته باشید این است که این وسیله ایمنی هرگز بی دلیل باز نمی شود و فقط هنگامی که سنسورهای ضربه عمل کنند فعال می شود و آن زمانی است که شدت ضربه به خودرو از جلو بسیار شدید باشد.
موارد عمومي دستور قطع ايربگ سرنشین عبارتند از :
كساني كه مشكل قلبي دارند
كساني كه عينك مي زنند
كساني كه مبتلا به ورم گلو هستند
كساني كه مبتلا به اسم (تنگي نفس) هستند
كساني كه جراحي در ناحيه سينه داشته اند
كساني كه جراحي گردن داشته اند
افراد مسن
كساني كه اراي ورم مفاصل هستند
خانمهاي باردار
باز شدن ايربگ :
هدف ايربگ اين است كه بتواند سرعت حركت رو به جلو سرنشين را تا حد ممكن به آرامي كاهش دهد تا كمترين آسيب ممكن به سرنشين وارد شود و عمل باز شدن ايربگ بايد در كسري از ثانيه انجام گيرد.
سه قسمت در ايربگ وجود دارند كه به تحقق اين امر كمك مي كنند:
1- ايربگ: از يك لايه نازك نايلوني تشكيل شده است كه به صورت تاشده درداخل فرمان و داشبورد و اخيرا داخل در و صندلی ها و ستون عقب خودرو و ... نيز تعبيه شده اند.
2- سنسور : وسيله اي است كه زمان باز شدن ايربگ را مشخص مي كند. زماني كه نيروي تصادف معادل برخورد با يك ديوار آجري با سرعت 24-16 كيلومتر باشد ايربگ باز مي شود. سنسورها اطلاعات را از يك شتاب سنج دريافت مي كنند
3- سيستم باز كننده ايربگ از واكنش (NAN3 (Sodium azide با نيترات پتاسيم KNO3 براي توليد گاز نيتروژن استفاده مي كند.جريان نيتروژن داغ باعث باد شدن كيسه هوا مي شود.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
amir1366
19 July 2008, 11:45 PM
گویا بعضی از دوستان از اینکه اشکالات ومعایب اساسی ماشین در این تاپیک مطرح بشه اصلا راضی نیستند. اما بهتره اینو بدونیم که خیلی از کسانی که این تاپیک رو می خونند هنوز این ماشین رو نخریدند ودر حال برسی و سبک و سنگین کردن اون هستند . پس بهتره که همه چیز رو بدونند.
MEHRDAD_Ilat
20 July 2008, 12:51 AM
نکته ای که باید در مورد ایربگ درنظر داشته باشید این است که این وسیله ایمنی هرگز بی دلیل باز نمی شود و فقط هنگامی که سنسورهای ضربه عمل کنند فعال می شود و آن زمانی است که شدت ضربه به خودرو از جلو بسیار شدید باشد.
موارد عمومي دستور قطع ايربگ سرنشین عبارتند از :
كساني كه مشكل قلبي دارند
كساني كه عينك مي زنند
كساني كه مبتلا به ورم گلو هستند
كساني كه مبتلا به اسم (تنگي نفس) هستند
كساني كه جراحي در ناحيه سينه داشته اند
كساني كه جراحي گردن داشته اند
افراد مسن
كساني كه اراي ورم مفاصل هستند
خانمهاي باردار
باز شدن ايربگ :
هدف ايربگ اين است كه بتواند سرعت حركت رو به جلو سرنشين را تا حد ممكن به آرامي كاهش دهد تا كمترين آسيب ممكن به سرنشين وارد شود و عمل باز شدن ايربگ بايد در كسري از ثانيه انجام گيرد.
سه قسمت در ايربگ وجود دارند كه به تحقق اين امر كمك مي كنند:
1- ايربگ: از يك لايه نازك نايلوني تشكيل شده است كه به صورت تاشده درداخل فرمان و داشبورد و اخيرا داخل در و صندلی ها و ستون عقب خودرو و ... نيز تعبيه شده اند.
2- سنسور : وسيله اي است كه زمان باز شدن ايربگ را مشخص مي كند. زماني كه نيروي تصادف معادل برخورد با يك ديوار آجري با سرعت 24-16 كيلومتر باشد ايربگ باز مي شود. سنسورها اطلاعات را از يك شتاب سنج دريافت مي كنند
3- سيستم باز كننده ايربگ از واكنش (NAN3 (Sodium azide با نيترات پتاسيم KNO3 براي توليد گاز نيتروژن استفاده مي كند.جريان نيتروژن داغ باعث باد شدن كيسه هوا مي شود.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
با سلام؛
آقا نوید هرچند شما فقط نقل قول کرده اید ولی استفاده از عینک ممانعتی ندارد در عوض اونچه که در کشور ما شایع است و ممکهن باعث کور شدن بشه "سیگار" است البته پیپ که دیگه هیچ!!
همچنین کودکان زیر 12 سال نیز باید اضافه شود و باز هم چیزی که در کشور ما شایع است یعنی نشستن خانم در جلو همراه بچه ای در بغل که احتمال برخورد سرهایشان با هم را افزایش میدهد.
نکته مهم و سئوال بی پاسخ من هم از تمامی دوستان این است:
***آیا در لوگان مثل 206 تیپ 3 و 5 و 6 اگه کمربند بسته نباشه کیسه هوا هم عمل نمیکنه یا اینکه با اونها فرق داره و در هر حال کیسه هوا باز میشه (هرچند دیگه اون کارایی قبل رو نداره)؟؟؟!!!***
red3
20 July 2008, 02:00 AM
اومدم یه اطلاعاتی از تندر 90 بگیرم نشد! چرا؟ چون خوندن 290 صفحه که خیلی هاش اطلاعات نمی دادن کار خیلی سختیه. پس اگه سوال می کنم نگید برو تو صفحات قبل بخون. انقدر تعداد صفحه زیاده تا بخونم تندر 90 از رده خارج شده و یه ماشین جدید اومده :icon_arro
اگه میشه یه توضیحی در مورد مدل E2 بدین. و اگه فول و غیر فول داره فرقش رو بگین. ( قدرت موتور ، نرمی ، ترمز، آپشن های رفاهی و ... )
به نظر شما با توجه به قیمت این خودرو و پژو sd v8 ( همون 206 تیپ 5 که صندوقدار شده) کدوم بصرفه ترند؟( با در نظر گرفتن قیمت) و به نظر شما کدوم بهترند ( بدون در نظر گرفتن قیمیت و با توجه به قدرت، سرعت ، ایمنی و تجهیزات اضافی )
AmirHj2008
20 July 2008, 02:36 AM
اگه میشه یه توضیحی در مورد مدل E2 بدین. و اگه فول و غیر فول داره فرقش رو بگین. ( قدرت موتور ، نرمی ، ترمز، آپشن های رفاهی و ... )
به نظر شما با توجه به قیمت این خودرو و پژو sd v8 ( همون 206 تیپ 5 که صندوقدار شده) کدوم بصرفه ترند؟( با در نظر گرفتن قیمت) و به نظر شما کدوم بهترند ( بدون در نظر گرفتن قیمیت و با توجه به قدرت، سرعت ، ایمنی و تجهیزات اضافی )
e2 در دو مدل slx و LP در بازار عرضه ميشه.
مدل LP فول بوده و كامل ترين مدل والبته گرانترين ميباشد.
فرق آن با Slx در برقي بودن شيشه هاي عقب،نوع رينگ، نوع ضبط ، تعداد كيسه هاي هوا ميباشد
وتفاوت قيمت تقريبا از 1.000000 تا 1400000 تومان ميباشد.
در مدل فول تمام شيشه ها برقي ،رينگ هاي آلومينيومي به غير از زاپاس،ضبط سي دي خوان(Audio)
2كيسه هوا بري سرنشينان جلو ميباشد.
به نظر من از لحاظ قيمت ال90 به صرفه بوده وبدون در نظر گرفتن قيمت هر دو خودرو در كل شرايط برابري دارند(بعضي آپشن ها 206اس دي برتري داره و بعضي آپشن ها ال90)
raminazad
20 July 2008, 09:05 AM
با سلام خدمت دوست خوبم رامین ازاد
عزیز جان هیچ مشکلی نیست با خیال راحت رانندگی کن منم برام همچین مسئله ای پیش اومده بود بردمش نمایندگی که گفتند واسه اینه که چون نشانگر دمای اب بصورت دیجیتال هستش خیلی حساس هست و چون فشنگی اب با مقاومت (یعنی تاخیری ) عمل میکنه این مسئله پیش میاد البته من تو شیرازم و میدونی اینجا هوا خیلی گرمه این مورد با زدن کولر رفع میشه سعی کن زمانی که تو ترافیک هستی از لوازم برقی ماشین کمتر استفاده کنی (فن رو درجه 4 نباشه نور بالا نگیری و از پروژکتور استفاده نکنی) این مسئله رفع میشه در هر حال توصیه من خدمت تمام سروران گرامی اینه که این ماشین بر خلاف 405 یا پرشیا یا سمند احتیاج به ور رفتن جحت دمای اب نداره لطفا دستکاری نکنید با ارزوی توفیق واسه همه
سلام دوست عزيز
من الان فهميدم چرا اين مسئله شبها پيش مياد . چون ارتباط مستقيم با روشن بودن مه شكنهاي جلو داره . وقتي درجه روي 6 تا هست و مه شكنها رو خاومش ميكنين بلافاصله برميگرده رو 4 تا. البته باز هم غير عاديه چون قبلا همچين چيزي نبوده . در ضمن بدون روشن بودن پروژكتور ها در روز روشن هم اينطور ميشه ولي نه به زيادي شبها .
مشكل از كجاست؟
taba
20 July 2008, 09:56 AM
سلام دوست عزيز
من الان فهميدم چرا اين مسئله شبها پيش مياد . چون ارتباط مستقيم با روشن بودن مه شكنهاي جلو داره . وقتي درجه روي 6 تا هست و مه شكنها رو خاومش ميكنين بلافاصله برميگرده رو 4 تا. البته باز هم غير عاديه چون قبلا همچين چيزي نبوده . در ضمن بدون روشن بودن پروژكتور ها در روز روشن هم اينطور ميشه ولي نه به زيادي شبها .
مشكل از كجاست؟
سلام
با توجه به مطالبی که دوستان نوشته اند، به نظر میرسد مشکل در هنگام بالا بودن جریان الکتریکی مصرفی پیش می آید. از سوی دیگر قبلا مطرح شده بود که ظرفیت باتری نصب شده روی تندر کمتر از آنچه باید باشد هست (60 آمپر ساعت در حالیکه باید 70 آمپر باشد). با در نظر گرفتن این دو واقعیت میتوان حدس زد که باتری اتومبیل شما پس از مدتی کارکردن کمی ضعیفتر از قبل شده و این ضعف خود را در هنگام بالا بودن مصرف نمایانتر میکند. وقتی ولتاژ باتری افت میکند میتوان انتظار مشکلات مختلفی را داشت بخصوص که بسیاری از پارامترهای ماشین توسط کامپیوترهای مختلف اندازه گیری و کنترل میشوند که همه به نیروی الکتریکی وابسته هستند.
به نظر من دوستانی که این مشکل را دارند در اولین فرصت ولتاژ باتری را در هنگام بی باری (وقتی تمامی مصرف کننده های الکتریکی خاموش بوده و ماشین روشن است) اندازه گیری کنند. سپس در شرایطی که درجه نشان دهنده آب حرارت زیاد را نشان میدهد و پروژکتورها و سایر وسایل برقی (بجز کولر) هم روشن هستند یکبار دیگر اندازه گیری ولتاژ را انجام داده مقادیر بدست آمده را مقایسه کنند. آنوقت شاید علت مشخص شود. (حداقل متوجه میشویم که اشکال از باتری نیست و باید جای دیگری بدنبال آن بگردیم).
اگر کسی اندازه گیریها را انجام داد ما را نیز از نتیجه مطلع کند.
mm_pimp
20 July 2008, 10:07 AM
سلام
با توجه به مطالبی که دوستان نوشته اند، به نظر میرسد مشکل در هنگام بالا بودن جریان الکتریکی مصرفی پیش می آید. از سوی دیگر قبلا مطرح شده بود که ظرفیت باتری نصب شده روی تندر کمتر از آنچه باید باشد هست (60 آمپر ساعت در حالیکه باید 70 آمپر باشد). با در نظر گرفتن این دو واقعیت میتوان حدس زد که باتری اتومبیل شما پس از مدتی کارکردن کمی ضعیفتر از قبل شده و این ضعف خود را در هنگام بالا بودن مصرف نمایانتر میکند. وقتی ولتاژ باتری افت میکند میتوان انتظار مشکلات مختلفی را داشت بخصوص که بسیاری از پارامترهای ماشین توسط کامپیوترهای مختلف اندازه گیری و کنترل میشوند که همه به نیروی الکتریکی وابسته هستند.
به نظر من دوستانی که این مشکل را دارند در اولین فرصت ولتاژ باتری را در هنگام بی باری (وقتی تمامی مصرف کننده های الکتریکی خاموش بوده و ماشین روشن است) اندازه گیری کنند. سپس در شرایطی که درجه نشان دهنده آب حرارت زیاد را نشان میدهد و پروژکتورها و سایر وسایل برقی (بجز کولر) هم روشن هستند یکبار دیگر اندازه گیری ولتاژ را انجام داده مقادیر بدست آمده را مقایسه کنند. آنوقت شاید علت مشخص شود. (حداقل متوجه میشویم که اشکال از باتری نیست و باید جای دیگری بدنبال آن بگردیم).
اگر کسی اندازه گیریها را انجام داد ما را نیز از نتیجه مطلع کند.
سلام و خسته نباشید
بعید میدونم که مشکل از افت ولتاژ باشه !
چون من سیستم صوتی دارم و مصرف برق لوازم صوتیم هم خیلی زیاده ! ولی تا حالا به خاطر روشن بودن سیستمم آمپر تغییری نکرده!
البته ممکنه که چون برق سیستم به صورت مستقیم و مستقل از باطری گرفته شده تغییری رو ایجاد نمیکنه !
ولی خب این اندازه گیری کاری نداره و میتونه باعث بشه که مشکل ماشینمون رو بفهمیم.
تازه مثلاً زمانی که پرژکتورها و چراغ ها روشنه اگه مثلاً فندک و شیشه بالابر رو هم استفاده کنی آمپر ماشین کلاً میره اون بالا میچسبه :icon_redf
Navid_Aref
20 July 2008, 01:15 PM
با سلام به همگی دوستان.
ذکر این نکته لازم است که آقای رامین آزاد خود شخصا پرژکتورهای مه شکن را بر روی خودروی E1 خود نصب کرده اند و تنظیمات کارخانه ای نیست. و به احتمال زیاد به همین دلیل دچار مشکل شده اند.
در لوگان وظیفه کنترل سیستم های برقی جانبی بر عهده کامپیوتر کابین می باشد. (645: PASSENGER COMPARTMENT COMPUTER)
raminazad
20 July 2008, 01:36 PM
سلام آقا نويد عزيز
راستش منهم از اين مسئله ميترسيدم ولي دوستاني كه اي2 دارند هم اين مشكل رو دارند و ضمنا فقط مربوط به پروژكتور نيست بلكه با گرمكن شيشه عقب و ساير مصرف كننده هاي قوي ديگه هم همين اتفاق ميافته . در ضمن اگه مشكل از نحوه سيم كشي دستي بود بايستي از همون روز اول همينطوري ميشد .
بنابر اين من فكر ميكنم همونطور كه دوستمون گفتند يا از باطريه يا از به هم خوردن تنظيمات اي سي يو
( البته من ماهي يك بار قطب مثبت باطري رو 15 دقيقه باز ميكنم بعد ميبندم تا اي سي يو ريستارت بشه. اين رو از يك مهندس موتور شنيدم) اين كار رو هم كردم ولي باز هم تغييري حاصل نشد
در اينجا اونچه كه من دستگيرم شده . دما بصورت كاذب نشون داده ميشه ولي سرمايش موتور تغييري نكرده پش ترموستات و ترموكوپل بايستي سالم باشند . حالا تفسير دما يا داده هائي كه از دماسنج به اي سي يو ميره بايستي يه مرگش شده باشه
Navid_Aref
20 July 2008, 02:08 PM
آقا رامین گرامی ، یک نکته را در مورد پرژکتور های مه شکن در نظر داشته باشید و آن این است که آنها برای استفاده در زمان هایی که جاده مه آلود است و دید در جاده کم است طراحی شده اند و در آن صورت باید چراغ های بزرگ خاموش شوند. استفاده همزمان از چراغ های بزرگ و پروژکتورهای مه شکن و کولر آن هم در ترافیک شهری و دور موتور پایین باعث فشار مضاعف به سیستم شارژ خودرو می شود و به دلیل کاهش ولتاژ سیستم برقی خودرو و مخصوصا پایین آمدن دور فن خنک کننده رادیاتور موتور و کولر، و عدم خنک کاری رادیاتور ها توسط باد به دلیل سرعت کم حرکت خودرو، دمای موتور خودرو بالا می رود.
mm_pimp
20 July 2008, 03:05 PM
سلام آقا نويد عزيز
راستش منهم از اين مسئله ميترسيدم ولي دوستاني كه اي2 دارند هم اين مشكل رو دارند و ضمنا فقط مربوط به پروژكتور نيست بلكه با گرمكن شيشه عقب و ساير مصرف كننده هاي قوي ديگه هم همين اتفاق ميافته . در ضمن اگه مشكل از نحوه سيم كشي دستي بود بايستي از همون روز اول همينطوري ميشد .
بنابر اين من فكر ميكنم همونطور كه دوستمون گفتند يا از باطريه يا از به هم خوردن تنظيمات اي سي يو
( البته من ماهي يك بار قطب مثبت باطري رو 15 دقيقه باز ميكنم بعد ميبندم تا اي سي يو ريستارت بشه. اين رو از يك مهندس موتور شنيدم) اين كار رو هم كردم ولي باز هم تغييري حاصل نشد
در اينجا اونچه كه من دستگيرم شده . دما بصورت كاذب نشون داده ميشه ولي سرمايش موتور تغييري نكرده پش ترموستات و ترموكوپل بايستي سالم باشند . حالا تفسير دما يا داده هائي كه از دماسنج به اي سي يو ميره بايستي يه مرگش شده باشه
من E2 دارم و این مشکل رو دارم.
کلاً اگه از امکانات برقی ماشین استفاده بشه آمپر حرارت بالا رو نشان میده !
جالبه که حتی Fan هم از آمپر برای روشن شدن پیغام نمیگیره و کار خودش رو به درستی انجام میده.
اصلاً موتور گرمتر از حالت استاندارد کار نمیکنه ! فقط آمپر درست حرارت رو نمایش نمیده که احتمالا یه مشکل برقی توی کار وجود داره و نمایندگی هم ازش سر در نمیاره .
aminspeed
20 July 2008, 09:39 PM
سلام به دوستان مخصوصا آقا نوید
میخواستم بدونم که سیستم تنظیم ارتفاع صندلی که در ای 2 هست ولی در ای یک فول نیست (از نظر افزایش دید ) کارایی خوبی داره؟برای ای یک چه پیشنهادی دارید که ارتفاع صندلی را بیشتر کنم؟تعویض صندلی امکان پذیره؟
Navid_Aref
20 July 2008, 10:13 PM
آقا امین سیستم تنظیم ارتفاع خوبی که دارد اینه که بنا به جثه و قد افراد قابلیت تنظیم شدن دارد و به صورت عمود 8 سانتی متر بین حداقل و حداکثر ارتفاع آن اختلاف وجود دارد و می توان بهترین موقعیت را نسبت به تمامی اجزای مورد نیاز برای رانندگی بهتر بدست آورد.
به طور مثال شخصا که قد متوسطی (175 سانتی متر) دارم بهترین حالت تنظیم آن دقیقا در وسط هست. بالاترین حالت آن باعث عدم دسترسی راحت به دسته دنده و ادوات موجود بر روی کنسول میانی به همراه حس عدم کنترل بر خودرو می شود در حالیکه پایین ترین حالت باعث کاهش دید به اطراف و نزدیکی بیش از حد به غربیلک فرمان می شود. در پایین ترین موضع، حالتی ایجاد می شود که اگر بخواهید صندلی را عقب ببرید فاصله درست پا ها از پدال ها به هم می خورد.
تعویض صندلی امکان پذیر است ولی مطمئنا هزینه زیادی در این اوضاع کمبود قطعه بر دوش شما قرار خواهد گرفت. می توانید از روکش صندلی های که حجیم هستند و لایه های فوم پلی اورتان ( ابر مخصوص صندلی خودرو) دارند بر روی صندلی های جلو استفاده کنید.
navid666
21 July 2008, 12:59 AM
آقا منم ال 90 دارم.یکیE1+cp+spپارس خودرو.یکی هم E2 ایران خودرو لطفا نقشه برقش رو بذارید که دانلود کنم.
mori_230
21 July 2008, 01:09 AM
سلام آقا نويد عزيز
با سلام خدمت دوست خوبمون اقای رامین ازاد
عزیزم هیچ مشکلی در کار نیست بالا رفتن دمای اب در این حالتی که گرمای هوا زیاده و دور فن خنک کننده موتور رو دور پائینه یه چیز معمولی هستش وقتی دمای اب از یه حدی بالاتر بره دور تند فن خنک کننده راه میوفته و دمای اب رو میاره پائین بهرحال اینو در نظر داشته باشید که حتی فشنگی یا مهره اب ویا حتی ترموستات تو یه رنج بالا و پائین کار میکنند که اگه از اون رنج خارج بشن معیوب به حساب میان این لوازم بصورت انالوگ عمل میکنند (تاخیری)ولی دمای پشت امپر این ماشین دیجیتاله واسه همینه که زودتر عکسالعمل نشون میده بازم به تمام دوستای خوبم توصیه میکنم خودسرانه با این ماشین ور نرین چون ecu و سیستم برقی فوق العاده حساسی داره (مثل 405 یا پرشیا یا سمند یا اردی نیست که واسه دمای اب بیای مقاومت 100 اهمی بزاری سر راه فشنگی اب یا مهره اب رو رادیات سوار کنی که بعد از خاموش کردن ماشین خودش کار کنه تا دمای ابو بیاره پائیین)
bamshad
21 July 2008, 02:40 AM
یک مورد آزارم میده اونم اینه که میگن قطعاتش کم هست و اگه موردی پیش بیاد الافی زیاد داره و هزینه هاش بالاس مثلا قیمت سپر در صندوق و...
و اینکه از پارس خودرو باشه یا ایران خودرو ؟کدوم کیفیت و خدمات بهتری میدن؟
بین e1 فول و e2 معمولی با توجه به یکسان بودن قیمت کدام یک مناسب تر هستن؟اگه امکان داره چند تا عکس مقایسه ای از داخل و خارج این دو تیپ بگذارید.
ترمز ال90 ebd داره؟***
کدام یک از این دو مدل بیشتره توی بازار؟ e1 تنظیم گودی کمر رو نداره؟
mohammad1983
21 July 2008, 06:25 AM
یک مورد آزارم میده اونم اینه که میگن قطعاتش کم هست و اگه موردی پیش بیاد الافی زیاد داره و هزینه هاش بالاس مثلا قیمت سپر در صندوق و...
و اینکه از پارس خودرو باشه یا ایران خودرو ؟کدوم کیفیت و خدمات بهتری میدن؟
بین e1 فول و e2 معمولی با توجه به یکسان بودن قیمت کدام یک مناسب تر هستن؟اگه امکان داره چند تا عکس مقایسه ای از داخل و خارج این دو تیپ بگذارید.
ترمز ال90 ebd داره؟***
کدام یک از این دو مدل بیشتره توی بازار؟ e1 تنظیم گودی کمر رو نداره؟
سلام
بله EBD داره رو هر 4 تا چرخ
خوب اون زمان كه مردم ثبت نام كرده بدند بيشتر E2 بود.ولي فعلا E1 بيشتر هست.چون ايران خودرو هنوز E2 هارو تحويل نداده.
در رابطه با هزينه لوازم مثل سپر من هميشه اين فكر رو ميكنم كه خودم اينقدر مراقبم كه از جلو تصادف نكنم.
حالا اگر هم كسي از پشت زد كه از بيمه اون بهم ميدن بنابر اين نبايد نگران بود.
نه گويا تنظيم گودي كمر نداره.
ali_h_m
21 July 2008, 11:52 AM
1387/4/31 ساعت 9:27 AM
تعداد بازديدکنندگان : 97
[Only registered and activated users can see links] 15h.jpg
تندر90 دوگانه سوز ايران خودرو مجوز شماره گذاري دريافت كرد
تندر90 دوگانه سوز ايران خودرو از سوي پليس راهنمايي و رانندگي كشور مجوز شماره گذاري دريافت كردند.
به گزارش روابط عمومي ايران خودرو، براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش 60 هزار دستگاه تندر90 در ايران خودرو توليد خواهد شد كه از اين ميزان هشت هزار دستگاه تندر90 به صورت دو گاز سوز خواهد بود.
تندر 90 ايران خودرو پس از اولين مميزي رسمي كيفيت از سوي شركت رنو بهعنوان يكي از بهترين سايتهاي توليد اين خودرو از لحاظ پياده سازي و اجراي سيستم ارزيابي كيفيت شناخته شد.
رتبه عالي كيفيت پس از ارزشيابي موفقيتآميزخطوط توليد تندر 90 توسط تيم كيفي شركت رنو به ايران خودرو اعطا شده است. 114
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
توسني كردم ندانستم كزكشيدن تنگتر گردد كمند:lover:
ali_h_m
21 July 2008, 02:02 PM
دريافت مجوز شمارهگذاري تندر90 ايران خودرو
دوشنبه، 31 تير 1387 ساعت: 13:43
تندر90 دوگانهسوز ايران خودرو مجوز شمارهگذاري دريافت كرد.
تندر90 دوگانهسوز ايران خودرو از سوي پليس راهنمايي و رانندگي كشور مجوز شمارهگذاري دريافت كرد و براساس برنامهريزيهاي انجام شده امسال بيش از 60 هزار دستگاه تندر90 در اين شركت توليد خواهد شد كه از اين تعداد حدود هشت هزار دستگاه به صورت دو گانهسوز خواهد بود.
بنا بر اعلام ايران خودرو، تندر90 توليدي اين شركت پس از اولين مميزي رسمي كيفيت از سوي شركت رنو بهعنوان يكي از بهترين سايتهاي توليد اين خودرو از لحاظ پيادهسازي و اجراي سيستم ارزيابي كيفيت شناخته شد و رتبه عالي كيفيت پس از ارزشيابي موفقيتآميزخطوط توليد تندر 90 توسط تيم كيفي شركت رنو به اين شركت اعطا شده است.
لازم به ذكر است كه دو شركت خودروساز ايران خودرو و پارس خودرو (زيرمجموعه سايپا) كه از اسفند سال 1385 شروع به ثبت نام براي اين خودروها كردهاند، هنوز موفق به ارايه همه خودروهاي ثبتنامي نشدهاند.
به گفته منطقي - مدير عامل ايران خودرو - حدود 17 هزار دستگاه از اين تعهدات باقي مانده كه تا پايان تابستان و حداكثر تا مهرماه اين كار انجام ميشود.:lover:
اين در حالي است كه قبلا عنوان شده بود كه درصورت تامين قطعه، تعهدات تندر90 تا پايان پاييز به طول خواهد انجاميد.
raminazad
21 July 2008, 02:44 PM
سلام به دوستان مخصوصا آقا نوید
میخواستم بدونم که سیستم تنظیم ارتفاع صندلی که در ای 2 هست ولی در ای یک فول نیست (از نظر افزایش دید ) کارایی خوبی داره؟برای ای یک چه پیشنهادی دارید که ارتفاع صندلی را بیشتر کنم؟تعویض صندلی امکان پذیره؟
سلام
من هم دقيقا ميخواستم همين رو مطرح كنم . وزن من زياده و ميرم توي صندلي و از بيرون فقط كله مبارك ديده ميشه .
فكر كنم كيت افزايش ارتفاع براي اي 1 ها وجود داشته باشه .
كنترل ماشين هم به دليل ديد ناكافي كاهش پيدا ميكنه .
در ضمن نويد خان واقعا اطلاعات خوبي دارين . من كه به شخصه خيلي از فرمايشات شما بهره بردم.متشكرم . من لم يشكرالمخلوق . . . . .
alireza51
21 July 2008, 03:07 PM
دوستان سلام
من ماشینم را یک ماه که گرفتم و تقریبا 1400 کیلومتر کارکرد آن می باشد .
1 - سرعت وشتاب آنچنانی ندارد .
2 - فرمان آن مقداری سفت تر و نرمی آن مانند چند روز اول نیست .
3 - از همه مهم تر اینکه تقریبا دو مرتبه جهت امتحان کولر را زده ام و چنان فشاری به ماشین آمد که که احساس کردم خاموش کنم بهتر است ( من قبلا دوو سی الو داشتم اصلا اینطوری نبود )
خواهش میکنم دوستان مرا راهنمایی کنند.
amir1366
21 July 2008, 03:55 PM
دوست عزیز جناب ali_h_m ازت می خوام که در هنگام استفاده از این سایت قوانین جمهوری اسلامی را رعایت کنی و سعی کنی چیزی نگی که این سایت دوباره فیلتر بشه. چون حدود 9 ماه پیش که این سایت فیلتر شد همه به خاک سیاه نشستیم و در سایت های مختلف آواره شدیم . اینجا سایت یا تاپیک شخصی شما نیست و باید حقوق دیگر استفاده کنندگان از این سایت رو رعایت کنی. از مدیران محترم سایت هم می خواهم که این نوشته های خارج از عرف سریعتر پاک بشه تا زمینه فیلتر شدن دوباره سایت را فراهم نکند.
amir1366
21 July 2008, 03:55 PM
جناب raminazad یکی از دلایلی که خودروی شما دچار عیب های فراوان شده به طوری که بخش زیادی از تاپیک جامع و تاپیک اشکالات تندر به خودروی شما اختصاص دارد این است که شما هر توصیه ای را سریع و بدون فکر عملی می کنید .به این جمله که از خودتان است دقت کنید: (( البته من ماهي يك بار قطب مثبت باطري رو 15 دقيقه باز ميكنم بعد ميبندم تا اي سي يو ريستارت بشه. اين رو از يك مهندس موتور شنيدم) حالا این مهندس موتور شما مهندس موتور چه ماشینی بوده پیکان یا غیره معلوم نیست. شما نگاه کن که رنو آمده نمایندگی های مشخصی رو با آموزش های مخصوص و لوازم مخصوص برای تعمیر ماشین مشخص کرده و حالا شما آمدی یک کار خود سرانه را فقط چون طرف مهندس موتور بوده انجام دادی. ضمنا خودروهای ما 2 سال گارانتی دارند وشما مطمئن باش که کارخانه مبلغی رو از همان ابتدا به خاطر همین گارانتی به قیمت ماشین اضافه کرده .مثل گوشی موبایل که گوشی هایی که گارانتی معتبر دارند تا 40 هزار تومان گرانترند. پس شما دلیلی نداره از این کارهای خود سرانه انجام بدی. البته اگر تا به حال به خاطره همین کارها گارانتیت باطل نشده باشه. از طرفی چیز های که دوستان ما در اینجا به شما می گویند فقط در حد یک توصیه است و شما دلیلی نداره که سریع اونو عملی کنی . مثل بعضی موارد که اختلاف نظر زیادی هم در بین دوستان وجود داره .برای مثال آن مشکل صدا دادن چرخ ها که بلاخره هم با مراجعه به نمایندگی که البته آن هم با توصیه دوست و همراه همیشگیمون جناب نوید عارف عزیز بود بر طرف شد. این موارد رو نه برای شما بلکه برای بقیه دوستان متذکر شدم و ببخشید که طولانی شد.
Navid_Aref
21 July 2008, 06:35 PM
آقا منم ال 90 دارم.یکیE1+cp+spپارس خودرو.یکی هم E2 ایران خودرو لطفا نقشه برقش رو بذارید که دانلود کنم.
دوست گرامیمان آقای م. کریمی چندی پیش زحمت این کار را کشیده اند. مجدد از ایشان ممنونم. حجم باز شده نرم افزار حدود 90 مگابایت هست که باید پس از دانلود فایل فشرده زیر آن را بر روی یک سی دی رایت کنید و استفاده نمایید.
سلام ، دوستانی که نقشه های سیم کشی لوگان رو میخوان به این آدرس مراجعه کنند
فایل rar مربوطه حدود 38.8 مگابایته بعد از دانلود و unzip یک فایل iso میشه که با نرم افزار nero روی یک cd رایت کنید.
cd ایجاد شده بصورت اتوران هست و چندین زبان رو ساپورت میکنه (از جمله انگلیسی) بقیه رو خودتون ادامه بدین !!
آقا alireza51 ([Only registered and activated users can see links]) بهتر است برای عملکرد بهتر سیستم کولر و کاهش فشار آن بر موتور خودرو، درجه چرخان مربوط به خنک کنندگی و گرمادهی (سمت راستی پایینی که دارای دایره های آبی و قرمز رنگی می باشد) دستگیره چرخان آن را بر روی نزدیک ترین و کوچکترین دایره آبی رنگ که به قرمز ها چسبیده است قرار دهید تا میزان قطع و وصل کلاچ مغناطیسی کمپرسور کولر کاهش یافته و فشار بر موتور کاهش یابد. تفاوت کاملا محسوس خواهد شد.
raminazad
21 July 2008, 07:00 PM
سلام
از نظر دوست خوبم جناب امير متشكرم
دوستان ميدونند كه علت اينكه تو دفترچه نوشته از جابجائي چرخها به هنگام سايش لاستيكها بپرهيزيد چيه ؟
حالا اگه بخواهيم اينكار رو به خاطر هماهنگ مردن سايش انجام بديم چي ميشه؟
salman24h
21 July 2008, 07:16 PM
سلام
از نظر دوست خوبم جناب امير متشكرم
دوستان ميدونند كه علت اينكه تو دفترچه نوشته از جابجائي چرخها به هنگام سايش لاستيكها بپرهيزيد چيه ؟
حالا اگه بخواهيم اينكار رو به خاطر هماهنگ مردن سايش انجام بديم چي ميشه؟
سلام
دلیل اینکه توی دفترچه نوشته نباید جای لاستیک ها رو عوض کرد رو نمیدونم اما میدونم که لاستیک های جدید مثه قدیما دیگه سایش آنچنانی ندارن که چرخ های جلو به مراتب سایش بیشتری نسبت به چرخ های عقب داشته باشن و آدم مجبور باشه جای لاستیک ها رو عوض کنه. تنها چیزی که مهم هست تاریخ مصرفشونه که اگه تمام شده باشه حتی اگه کوچکترین ساییدگی هم نداشته باشن باید تعویض بشن.
pooyan.tt
21 July 2008, 09:24 PM
تاریخ مصرف لاستیک ها روش درج شده؟
CaptainReza
21 July 2008, 11:16 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ماشینم 9000 تا کار کرده و الان میخوام به یه مسافرت برم که 3000 کیلومتر کارکرد دارم.
برای گارانتی ماشین مشکلی پیش نمیاد چون باید تو 10000 ببریم نمایندگی.
به نظر شما مسافرتمو به تعویق بندازم و صبر کنم 10000 تا پر بشه ببرم نمایندگی یا برم و برگردم؟
با تشکر از راهنمایی های مفیدتون.
MEHRDAD_Ilat
21 July 2008, 11:26 PM
دوست گرامیمان آقای م. کریمی چندی پیش زحمت این کار را کشیده اند. مجدد از ایشان ممنونم. حجم باز شده نرم افزار حدود 90 مگابایت هست که باید پس از دانلود فایل فشرده زیر آن را بر روی یک سی دی رایت کنید و استفاده نمایید.
آقا alireza51 ([Only registered and activated users can see links]) بهتر است برای عملکرد بهتر سیستم کولر و کاهش فشار آن بر موتور خودرو، درجه چرخان مربوط به خنک کنندگی و گرمادهی (سمت راستی پایینی که دارای دایره های آبی و قرمز رنگی می باشد) دستگیره چرخان آن را بر روی نزدیک ترین و کوچکترین دایره آبی رنگ که به قرمز ها چسبیده است قرار دهید تا میزان قطع و وصل کلاچ مغناطیسی کمپرسور کولر کاهش یافته و فشار بر موتور کاهش یابد. تفاوت کاملا محسوس خواهد شد.
با سلام؛
با تشکر از آقا نوید فقط خواستم بگم که اجباری به رایت برروی سی دی نیست و با برنامه های ایمیج خوان منجمله daemon که خیلی هم کم حجمه این کار امکان داره .
الان حدود 2 روزه که دارم اونرو زیر و رو میکنم که باورتون نمیشه اگه بگم با این اطلاعات دیگه خودتون میتونید سیم کشی برق لوگان رو کلاً از صفر انجام بدید چند نکته هم دستگیرم شد که خدمتتون میگم:
1-اولا چیزی بنام بوق دو صدا در مدل ای دو نداریم (امان از ترجمه های اشتباه)بلکه فقط گفته بوق الکترو مگنیت هرچند نوع بوق اون با ای1 و ای صفر فرق داره:(نکته: دوستان مدل ای2 ببینند که چند سیم به بوق رفته؟؟ طبق این اطلاعات برای ای2 میبایست 2 سیم باشه ولی در ای1 و ای0 ، فقط یک سیم به بوق وارد میشه)
2-از EBD خبری نیست هرچند توش نوشته شده ای2 و همچنین اطلاعات موتور k4m توش نیست:
3-اگر کلید شیشه بالابر سمت راننده رو با مدلی که توی این اطلاعات است عوض کنید (ممکنه بازهم خدا کنه و یک تاجر خوش سلیقه وخوش فکر اونرو وارد کنه) اونوقت مثل پارس و 405و غیره با یک پالس به کلید، شیشه خودش تا ته بالا میرود.
و غیره وغیره وغیره
Navid_Aref
21 July 2008, 11:51 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ماشینم 9000 تا کار کرده و الان میخوام به یه مسافرت برم که 3000 کیلومتر کارکرد دارم.
برای گارانتی ماشین مشکلی پیش نمیاد چون باید تو 10000 ببریم نمایندگی.
به نظر شما مسافرتمو به تعویق بندازم و صبر کنم 10000 تا پر بشه ببرم نمایندگی یا برم و برگردم؟
با تشکر از راهنمایی های مفیدتون.
با سلام. بهتر است با همین میزان کارکرد (9،000) خودرویتان را برای سرویس دوره ای به نمایندگی ببرید تا کارهای لازمه بر رویش انجام گیرد و هم خیال خودتان بابت همه چیز راحت شود و هم بهانه ای به دست نمایندگی برای مشکل تراشی در مورد گارانتی خودرویتان نیفتد.
raminazad
22 July 2008, 12:28 AM
يادتون نره
فيلتر هوا و روغن حتما بايد عوض بشه . روغن هم فقط elf 10w40 .لنت ترمزها رو هم چك كنين . وخودتون مصرا بالا سرشون باشين وگرنه فقط كار تعويض انجام ميدن و كاري به بازبيني ترمزها ندارند .بعدش كه ديسك جلو سابيده شد گردن شما نندازن. آچار كشي هم بايد بكنند.
خوش بگذره
mehdizadeh04
22 July 2008, 12:38 AM
1387/4/31 ساعت 9:27 AM
تعداد بازديدکنندگان : 97
[Only registered and activated users can see links] 15h.jpg
تندر90 دوگانه سوز ايران خودرو مجوز شماره گذاري دريافت كرد
تندر90 دوگانه سوز ايران خودرو از سوي پليس راهنمايي و رانندگي كشور مجوز شماره گذاري دريافت كردند.
به گزارش روابط عمومي ايران خودرو، براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش 60 هزار دستگاه تندر90 در ايران خودرو توليد خواهد شد كه از اين ميزان هشت هزار دستگاه تندر90 به صورت دو گاز سوز خواهد بود.
تندر 90 ايران خودرو پس از اولين مميزي رسمي كيفيت از سوي شركت رنو بهعنوان يكي از بهترين سايتهاي توليد اين خودرو از لحاظ پياده سازي و اجراي سيستم ارزيابي كيفيت شناخته شد.
رتبه عالي كيفيت پس از ارزشيابي موفقيتآميزخطوط توليد تندر 90 توسط تيم كيفي شركت رنو به ايران خودرو اعطا شده است. 114
توسني كردم ندانستم كزكشيدن تنگتر گردد كمند:lover:
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آقایون شما را به خدا برای لوگان یه تاپیک اخبار راه بندازین تا عزیزان و دوستانی که خبری از لوگان دارند اونچا بذارن
آقا من کوچیک همه عزیزان هستم ولی به پیر به پیغمبر من کج سلیقه دوست ندارم وقتی به تاپیک جامع سر میزنم اخبار گاز سوز کردن یا بهینه سازی برای معلولین رو با رنگ های سبز و آبی و .... ببینم
شما رو به خدا
با تشکر
mm_pimp
22 July 2008, 07:11 AM
سلام دوست عزيز
مشكل از كجاست؟
دوستان جوابی برای این مشکل پیدا نشد ؟!
aminspeed
22 July 2008, 08:05 AM
سلام
کسی از مکمل بنزین برای مناسب سازی بنزین معمولی برای تندر استفاده کرده؟ تغييري داشته؟( به نظر من اين بحث از خيلي چيزهاي ديگه واجب تره!)
taba
22 July 2008, 08:32 AM
سلام
روی لاستیکها تاریخ مصرف درج نمی شود بلکه تاریخ تولید بر روی آن حک میشود. معمولا تاریخ مصرف (اگر اشتباه نکنم) حداکثر 4-5 سال بعد از تولید است.
با سلام؛
1-اولا چیزی بنام بوق دو صدا در مدل ای دو نداریم (امان از ترجمه های اشتباه)بلکه فقط گفته بوق الکترو مگنیت هرچند نوع بوق اون با ای1 و ای صفر فرق داره:(نکته: دوستان مدل ای2 ببینند که چند سیم به بوق رفته؟؟ طبق این اطلاعات برای ای2 میبایست 2 سیم باشه ولی در ای1 و ای0 ، فقط یک سیم به بوق وارد میشه)
سلام
1. با توجه به اینکه هر دو بوق همزمان به صدا در می آیند لازم نیست از دو سیم برای برق رسانی به آنها استفاده شود.
amahdavi2004
22 July 2008, 10:01 AM
سلام
دلیل اینکه توی دفترچه نوشته نباید جای لاستیک ها رو عوض کرد رو نمیدونم اما میدونم که لاستیک های جدید مثه قدیما دیگه سایش آنچنانی ندارن که چرخ های جلو به مراتب سایش بیشتری نسبت به چرخ های عقب داشته باشن و آدم مجبور باشه جای لاستیک ها رو عوض کنه. تنها چیزی که مهم هست تاریخ مصرفشونه که اگه تمام شده باشه حتی اگه کوچکترین ساییدگی هم نداشته باشن باید تعویض بشن.
فكر كنم منظور از عدم تعويض در حالت لاستيك سابي است نه حالت نرمال و عدم سايش لاستيكهاي جديد هم از آن حرفهاست.
براي آشنايي با علايم روي لاستيكها به اينجا ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنيد.
ضمنا نبايد لاستيكي بخريد كه از تاريخ توليدش 2 سال بيشتر گذشته باشد.
amahdavi2004
22 July 2008, 11:58 AM
به اينجا ([Only registered and activated users can see links])هم براي دريافت فايلهاي راهنمايي انتخاب لاستيك مراجعه كنيد.
pass: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
tibo
22 July 2008, 12:58 PM
""سلام
روی لاستیکها تاریخ مصرف درج نمی شود بلکه تاریخ تولید بر روی آن حک میشود. معمولا تاریخ مصرف (اگر اشتباه نکنم) حداکثر 4-5 سال بعد از تولید است. ""
با سلام به همه دوستان،
بر روي لاستيك ها تاريخ معيني به عنوان تاريخ مصرف از قبل درج نمي شود و ميزان سايش و فرسودگي آن (و در نتيجه فرا رسيدن زمان تعويض) بستگي به ميزان و نحوه استفاده از خودرو و سطح جاده مورد استفاده در رانندگي دارد. اما براي اينكه مالك خودرو در مورد فرا رسيدن زمان تعويض لاستيك دچار ابهام و ترديد نباشد نشانه هايي بر روي خود لاستيك وجود دارد: به شيارهاي مابين آجهاي لاستيك، كه معمولا در لاستيكهاي نو محل تجمع سنگريزههاي كف خيابان است، دقت كنيد. در اين قسمت، در فواصل معيني (حدودا هر 20 يا 25 سانتي متر)برجستگي كوچكي وجود دارد كه ميديدم فرانسوي ها به آن marque يا همان مارك، علامت يا نشانه ميگويند. با فرسايش سطح آجهاي لاستيك و همسطح شدن اين آجها با مارك يا نشانه مذكور زمان تعويض لاستيك فرا ميرسد و اين علامت را ميتوانيد تاريخ مصرف لاستيك خودرويتان بدانيد. بگذريم كه در ايران حتي در خودروهاي نقليه عمومي كه هر يك روزانه كار جابجايي صدها نفر را بر عهده دارند به اين مارك و لزوم تعويض لاستيك ها در زمان مناسب توجه نميشود و آج و مارك هر دو با هم محو شدهاند.
taba
22 July 2008, 01:45 PM
با سلام به همه دوستان،
بر روي لاستيك ها تاريخ معيني به عنوان تاريخ مصرف از قبل درج نمي شود و ميزان سايش و فرسودگي آن (و در نتيجه فرا رسيدن زمان تعويض) بستگي به ميزان و نحوه استفاده از خودرو و سطح جاده مورد استفاده در رانندگي دارد..
سلام
ضمن تشکر از مطالب شما، توجه کنید که سوال در مورد تاریخ مصرف لاستیک بود نه شرایط فرسودگی آن. ممکن است یک لاستیک سالها در انبار مانده باشد، در این صورت از نظر ظاهر کاملا نو بوده و هیچگونه فرسایشی ندارد در حالیکه استفاده از چنین لاستیکی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا احتمال زبادی دارد که پوسیده شده و خاصیت الاستیکی و مقاومت خود را تا حدودی از دست داده باشد.
arvin_ict
22 July 2008, 03:10 PM
هزینه بدنه ریو چرا انقدر بالاست :icon_redf
سپر جلوش 300 تومانه
اگه هزینه قطعات دیگه هم دارید بگید لطفا مثل سپر جلو وعقب و چراغ جلو و عقب و ...
اینجانب
22 July 2008, 03:31 PM
سلام
من مخالفم.
ماشین من تیپ 5 است (که ترمز عقبش هم دیسکیه) و از ابتدا هر 10 هزار کیلومتر (و بعد از 50 هزار کارکرد هر 6 هزار کیلومتر) چرخ ها را، از جمله زاپاس، با یک ترتیب خاصی جابجا میکنم. بار اول که این کار را کردم اختلاف سایش تایرهای جلو و عقب کاملا مشهود بود.
اگر در دفترچه تندر همچین چیزی نوشته، نمیدونم شاید منظورش سایش غیر عادی بوده، نمیدونم.
ولی اگر انشاالله بعد از 120 سال تندر خودم را گرفتم، تصمیم دارم همین جابجایی را انجام دهم و نتیجش را هم بنویسم!
abbas123
22 July 2008, 03:50 PM
سپر جلوش 300 تومانه
با درود
ببخشید من ارتباط قیمت قطعات ریو رو با تاپیک تندر نفهمیدم ؟
شاید منظور دوستمون از ریو همان لوگان (تندر) باشه !!
با سپاس
mehdizadeh04
22 July 2008, 03:56 PM
با درود
با سپاس
با سلام
آقا اگه فهمیدی به ما هم بگو
ن که اول فکر کردم اومدم تاپیک ریو که همچین پستی دیدم
با تشکر
abbas123
22 July 2008, 04:01 PM
من مخالفم.
ماشین من تیپ 5 است (که ترمز عقبش هم دیسکیه) و از ابتدا هر 10 هزار کیلومتر (و بعد از 50 هزار کارکرد هر 6 هزار کیلومتر) چرخ ها را، از جمله زاپاس، با یک ترتیب خاصی جابجا میکنم. بار اول که این کار را کردم اختلاف سایش تایرهای جلو و عقب کاملا مشهود بود.
اگر در دفترچه تندر همچین چیزی نوشته، نمیدونم شاید منظورش سایش غیر عادی بوده، نمیدونم.
ولی اگر انشاالله بعد از 120 سال تندر خودم را گرفتم، تصمیم دارم همین جابجایی را انجام دهم و نتیجش را هم بنویسم!
با درود
جناب اینجانب
منهم با نظر شما کاملا موافقم .
اینجانب (خودم ) هم روی لاستیک ایرانی و هم روی لاستیک خارجی این مساله را امتحان کرده ام (روی پراید ) و نتیجه مطلوبی در یکنواخت فرسوده شدن لاستیکها داشته .
(کتاب راهنمای پراید دو نمونه از این جابجائی رو توضیح داده )
البته برداشت من از این عدم جابجائی همانطور که شما هم فرمودید باید در مواقعی باشد که فرسایش غیر عادی در یک یا چند چرخ مشاهده شود که در این صورت باید با حفظ آرایش لاستیک ها به نمایندگی (تعمیرگاه ) مراجعه نمود که این امر باعث تسهیل در تشخیص عیوب احتمالی می گردد.
با سپاس
arvin_ict
22 July 2008, 06:11 PM
با درود
با سپاس
منظورم همون l90 بود اشتباه گفتم بجای نکته یابی جواب سوال رو بدید!!!!
tibo
22 July 2008, 07:19 PM
سلام
ضمن تشکر از مطالب شما، توجه کنید که سوال در مورد تاریخ مصرف لاستیک بود نه شرایط فرسودگی آن. ممکن است یک لاستیک سالها در انبار مانده باشد، در این صورت از نظر ظاهر کاملا نو بوده و هیچگونه فرسایشی ندارد در حالیکه استفاده از چنین لاستیکی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا احتمال زبادی دارد که پوسیده شده و خاصیت الاستیکی و مقاومت خود را تا حدودی از دست داده باشد.
پس من سوال را درست متوجه نشده بودم. ممنون از توضيحتان.
bamshad
22 July 2008, 08:02 PM
2-از EBD خبری نیست هرچند توش نوشته شده ای2 و همچنین اطلاعات موتور k4m توش نیست:
3-اگر کلید شیشه بالابر سمت راننده رو با مدلی که توی این اطلاعات است عوض کنید (ممکنه بازهم خدا کنه و یک تاجر خوش سلیقه وخوش فکر اونرو وارد کنه) اونوقت مثل پارس و 405و غیره با یک پالس به کلید، شیشه خودش تا ته بالا میرود.
و غیره وغیره وغیره
ولی یکی از دوستان گفتن EBD داره ! بالاخره داره یا نه؟چطوری متوجه بشم کدومش حقیقت داره؟!
کسی میدونه الان حواله ای که تا یکی دو ماه دیگه بدن چنده و کلا چند در میاد E2 LP ؟ برم نقدی معمولیشو بگیرم یا حواله فولشو؟ حداکثر میخام 13500 بدم
از ایران خودرو بگیرم کیفیتش خوبه؟ خدماتش چطور؟ مثل اینکه حواله پارس خودرو دیگه نیست
Abolfazl2006_p
22 July 2008, 09:49 PM
دوستان عزیز لطفا سوالات و مطالب مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90 را در تاپیک مخصوص به خود مطرح بفرمایید تا از پراکندگی مطالب در یک تاپیک جلوگیری شود .پست های مربوط به ثبت نام تندر 90 به تاپیک سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90 ([Only registered and activated users can see links]) منتقل شد .
با تشکر
amir1366
22 July 2008, 11:37 PM
من مخالفم.
حالا که صحبت از 206 تیپ 5 شد کسی می دونه چرا شتاب تندر که موتورش شباهت زیادی به تیپ پنج داره(1600 و 16 سوپاپ) 10.2 است و شتاب تیپ 5 با وزنی به مراتب کمتر 10.6 است در صورتی که به طور معمول باید شتاب تندر کمتر از تیپ پنج باشه.( اعداد به نقل از مجله ماشین می باشد)
amir1366
22 July 2008, 11:44 PM
سپر جلوش 300 تومانه
چرا فکر می کنی زیاده چراغ عقبش که 32000 تومنه اما مثلا برای ریو 80000 تومنه. فکر کنم با چراغ 405 که داره 17 سال تو ایران تولید میشه مقایسه می کنی . ضمنا چراغ های تندر از نوع های عادی نیست واز نوع معروف به لیزری است. برای فهمیدن تفاوت این نوع چراغ به چراغ های خطر عقب تندر در شب توجه کن.
red3
23 July 2008, 01:19 AM
بطور خلاصه ریو بهتره یا لوگان؟
با بستگی به سلیقه داره؟
sahel625
23 July 2008, 01:23 AM
با سلام
ما بالاخره گيج شدم اين ال90 كلا چند تيپ دارد ؟و هر تيپ آن انواع مختلف دارد يا خير؟؟
من ميخواهم كاملترين تيپ ال90 را بخرم.اگر اسم كامل فولترين مدل ال90 راعنوان كنيد ممنون ميشم....در ضمن تفاوت كامل انواع مدل هاي ال90 را بيان كنيد يا شماره پستي يا تاپيك را براي دريافت سوالم عنوان كنيد ممنون ميشم....
يك سوال ديگر آيا ال 90 سنسور فاصله از شي عقب را دارد و آيا شيشه هاي عقب آن برقي است يا خير؟؟؟
Foad
23 July 2008, 01:26 AM
دوستان لطفا برای مقایسه خودروها از بخش مرتبط استفاده کنید
pooyan.tt
23 July 2008, 01:52 AM
تندر 90 کلا 7 تیپ داره و کاملترین آن E2+LP هست، که در بازار و روزنامهها عموما به آن E2 فول می گویند.
هیچ کدام از تیپها بک سنسور ندارن.
شیشه بالابر عقب فقط در E2+LP به کار گرفته شده.
در فایل PDF زیر میتوانید تفاوت بین تیپها رو ببینید
good_rally
23 July 2008, 08:40 AM
حالا که صحبت از 206 تیپ 5 شد کسی می دونه چرا شتاب تندر که موتورش شباهت زیادی به تیپ پنج داره(1600 و 16 سوپاپ) 10.2 است و شتاب تیپ 5 با وزنی به مراتب کمتر 10.6 است در صورتی که به طور معمول باید شتاب تندر کمتر از تیپ پنج باشه.( اعداد به نقل از مجله ماشین می باشد)
سلام دوست عزيز
اول بگم كه شتاب تيپ 5 بهتر از ال 90 است
شتاب ال 90 2/10 ثانيه و
شتاب تيپ 5 5/9 ثانيه است.
اين عدد رو خود پژو اعلام كرده و كاملا هم معتبر است زياد به مجله ماشين فكر نكنيد مجله ماشين فقط حرف خودشو قبول داره .
اما در مورد شتاب يك خودرو بايد بگم كه چندين و چند عامل در شتاب يك خودرو تاثير گزار هستند.
به طور مثال قدرت موتور تيپ 5 از ال 90 بيشتر وزنش كمتر وآيروديناميكشم از ال 90 خيلي بهتر
اينها همه باعث شده كه نيپ 5 7دهم ثانيه زودتر از ال 90 به 100 كيلومتر برسه.
Navid_Aref
23 July 2008, 09:01 AM
همانطور که آقا فواد گفتند بحث مقایسه در این تاپیک درست نیست و باعث کل کل و دلخوری خواهد شد ولی برای حسن ختام این موضوع مطلب زیر را اورده ام.
روي كاغذ و به طور اسمي حداكثر گشتاور موتور 1600 سي سي رنو لوگان 148 نيوتن متر در دور موتور 3750 دور در دقيقه به دست مي آيد. ( البته در سایت رنو پارس میزان گشتاور به 140 نیوتن متر در حال حاضر تقلیل داده شده است)
اين مقادير در مورد پژو 206 تيپ 5 با موتور 1600 سي سي 142 نيوتن متر است كه در دور موتور بالاتر يعني 4000 دور در دقيقه به دست مي آيد.( در ادرس زير به قسمت مشخصات فني مراجعه كنيد)
پس لوگان داراي گشتاور (torque) كمي بيشتر یا مساوی با پژو 206 تيپ 5 است كه در دور پايينتر موتور هم به دست مي آيد.
ولي سدان بودن و كمي سنگين تر بودن لوگان نسبت به 206 تيپ 5 باعث مي شود كه لوگان در عمل كمي ضعيفتر به نظر آيد. لوگان بالاي 1120 كيلو گرم جرم(وزن) دارد و پژو 206 تيپ 5 حدود 1050 كيلوگرم مي باشد.
نكته ديگر گيربوكس JH3 لوگان است كه در 4 دنده ابتدایی ضريب دنده آن بيشتر فرمت قدرتي دارد تا سرعتي و جالب است كه مثلا برخلاف ديگر خودروهاي 5 دنده در سرعت 100 كيلومتر در ساعت ( به جای 120) نياز به تعويض دنده از 4 به 5 پيدا مي كند و دليل آن را هم شركت رنو كمك به كاهش مصرف سوخت اعلام كرده است.
حالت آیرودینامیکی بدنه 206 تیپ 5 هم مقدار کمی بیشتر از لوگان می باشد. ( عرض کمتر به همراه ستون های خمیده تر و ارتفاع کمتر و شیشه های با انحنای بیشتر و ... در 206 مطمئنا باعث کاهش مقاومت هوا خواهد شد.)
در ضمن اصلا مقایسه یک خودروی سدان با یک خودروی هاچبک منطقی نیست.
arvin_ict
23 July 2008, 10:26 AM
دوستان لطف کنن هزینه قطعات بدنه logan رو بگن
مثل سپر جلو و عقب و چراغ جلو و عقب و آینه بقل و ...
ramintn
23 July 2008, 10:59 AM
با سلام خدمت دوستان.
می خواستم توضیحاتی راجع به بوق دو صدا بدم .
منظور از بوق دو صدا یعنی اینکه این بوق دو فرکانس دارد.یک فرکانس برای مسافت کوتاه بوده و در فواصل کوتاه از خودرو شنیده می شود و یک فرکانس مخصوص فواصل دور می باشد.
پس در نتیجه بوق دو صدا جزو اپشن های ایمنی محسوب می شود.(این یک موردو خودروسازا درست میگن)
در ضمن می تونید در این مورد به تفاوت صدای بوق rd با 405 وپرشیا دقت کنید.اگر دقت کنید می بینید که صدای بوق rd کمی زیرتر به نظر می رسه.(405وپرشیا هم بوق دو صدا دارند.)
abasi
23 July 2008, 12:25 PM
با سلام و ارادت
زمانهای قدیم برای آب بندی اولیه ماشین مدتی حدود 20 الی 30 دقیقه می گذاشتند ماشین در جا کار می کرد بعدها گفتند . این کار غلط است .اما من علت آن را نمی دانم . نظر دوستان در این مورد چیست ؟ آیا در این حالت برای موتور ماشین اشکالی پیش می آید؟
taba
23 July 2008, 01:31 PM
با سلام و ارادت
زمانهای قدیم برای آب بندی اولیه ماشین مدتی حدود 20 الی 30 دقیقه می گذاشتند ماشین در جا کار می کرد بعدها گفتند . این کار غلط است .اما من علت آن را نمی دانم . نظر دوستان در این مورد چیست ؟ آیا در این حالت برای موتور ماشین اشکالی پیش می آید؟
سلام
آب بندی به روش قدیم که شما اشاره کردید اشکالات مختلفی دارد، چند مورد که به نظر من میرسد اینهاست:
1. ناهماهنگی بین موتور و سایر قسمتهایی که در انتقال نیرو نقش دارند: وقتی موتور درجا کار میکند دنده های گیربکس و دیفرانسیل به حرکت در نمیآیند. در حالیکه در حین حرکت همه قسمتهای متحرک ماشین بطور نسبتا یکنواخت و هماهنگ کار میکنند.
2. معمولا حرارت موتور در کارکرد درجا بیشتر از هنگامی میشود که اتومبیل حرکت میکند.
3. میزان آلایندگی موتور در حالت درجا بیشتر از زمانی است که اتومبیل حرکت میکند.
4. الان حتی برای گرم کردن موتور توصیه میشود درجا گرم نشود بلکه در چند کیلومتر اول باید با سرعت کمتری حرکت کرد.
amahdavi2004
23 July 2008, 03:07 PM
با سلام خدمت دوستان.
منظور از بوق دو صدا یعنی اینکه این بوق دو فرکانس دارد.یک فرکانس برای مسافت کوتاه بوده و در فواصل کوتاه از خودرو شنیده می شود و یک فرکانس مخصوص فواصل دور می باشد.
پس در نتیجه بوق دو صدا جزو اپشن های ایمنی محسوب می شود.(این یک موردو خودروسازا درست میگن)
در ضمن می تونید در این مورد به تفاوت صدای بوق rd با 405 وپرشیا دقت کنید.اگر دقت کنید می بینید که صدای بوق rd کمی زیرتر به نظر می رسه.(405وپرشیا هم بوق دو صدا دارند.)
هر چند اينجا تاپيك تندر 90 است ولي در تكميل و اصلاح فرمايش دوستمان عرض مي كنم كه بوق دو صدا با تركيب صداي دو بوق مجزا كه معمولا دو طرف خودرو بسته مي شوند و صداي متفاوت دارند به وجود مي آيد.
سمند و پرشيا دو بوق دارند، 405 سيم كشي را دارد ولي يك بوق دارد در تغييرات مدلهاي جديد 405 نوشته بودند "بوق سمندي" كه من يك بوق بيشتر پيدا نكردم و دومي را خودم نصب كردم.
اگر در تندر 90 همين موضوع صادق باشد احتمالا با نصب بوق دوم، بوق دو صدا مي شود.
در اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links])توضيح داده شده است.
tibo
23 July 2008, 03:40 PM
[quote=bamshad;541240]ولی یکی از دوستان گفتن EBD داره ! بالاخره داره یا نه؟چطوری متوجه بشم کدومش حقیقت داره؟!
به نظر نمي رسد كه EBD داشته باشد چون اين سيستم ترمز، سيستم پيشرفته اي است كه به خودرو ايمني بالايي ميدهد و خيلي از ماشين ها فاقد آن هستند. ظاهرا اگر تندر 90 به آن مجهز بود خودرو سازان گرامي حتما در دفترچه راهنما به آن اشاره مي كردند در حالي كه در دفترچه مذكور فقط از ABS نام برده شده است. توجه داريد كه اين نظر بنده بر اساس بررسي ويژگي هاي فني سامانه ترمز تندر 90 ابراز نمي شود بلكه استنباط من اين است كه وقتي خودروسازان گرامي در شرح امكانات تيپ هاي مختلف تندر 90 حتي از تصريح به داشتن "موكت صندوق عقب" در برخي تيپ ها و فقدان آن در برخي ديگر خودداري نمي كنند!!!، قطعا خبري از EBD نيست وگرنه حتما به وضوح به آن هم اشاره مي كردند.
taba
23 July 2008, 03:53 PM
[quote=bamshad;541240]ولی یکی از دوستان گفتن EBD داره ! بالاخره داره یا نه؟چطوری متوجه بشم کدومش حقیقت داره؟!
به نظر نمي رسد كه EBD داشته باشد چون اين سيستم ترمز، سيستم پيشرفته اي است كه به خودرو ايمني بالايي ميدهد و خيلي از ماشين ها فاقد آن هستند. ظاهرا اگر تندر 90 به آن مجهز بود خودرو سازان گرامي حتما در دفترچه راهنما به آن اشاره مي كردند در حالي كه در دفترچه مذكور فقط از ABS نام برده شده است. توجه داريد كه اين نظر بنده بر اساس بررسي ويژگي هاي فني سامانه ترمز تندر 90 ابراز نمي شود بلكه استنباط من اين است كه وقتي خودروسازان گرامي در شرح امكانات تيپ هاي مختلف تندر 90 حتي از تصريح به داشتن "موكت صندوق عقب" در برخي تيپ ها و فقدان آن در برخي ديگر خودداري نمي كنند!!!، قطعا خبري از EBD نيست وگرنه حتما به وضوح به آن هم اشاره مي كردند.
سلام
اتفاقا اینبار کاملا برعکس نظر شما مدلهایی از تندر که مجهز به سیستم ABS هستند، EBD نیز دارند و این نکته در تبلیغات خودرو سازها نیز دیده میشود. در عمل نیز وقتی با تندر مجهز به ABS در محل کاملا لغزنده ترمز بگیرید یا در جایی ترمز گرفته شود که بعضی از چرخها در محیط لغزنده و بقیه در جایی با لغزندگی کمتر یا بدون لغزندگی قرار داشته باشند اتومبیل کاملا بدون انحراف متوقف میشود (و این نشانه عملکرد سیستم EBD است)
MEHRDAD_Ilat
23 July 2008, 05:36 PM
با سلام خدمت دوستان.
با سلام؛
درمورد بوق دو صدا یا داشتن دو بوق تصویر زیر که بیانگر وجود دوبوق د رمدل ای 2 است رو خدمتتون ارائه میکنم که از دستورالعمل تعمیرات لوگان گرفته شده.
البته این که چرا دو بوق است هنوز جای سئوال دارد یک حدس میگوید دو صدا با دو فرکانس میدهد ، یکی دیگه میگه بسته به سرعت هرکدوم از بوقها به صدا در میایند به این صورت که در سرعتهای پایین فقط یکیشون صدا میده(مثلاً در شهر) ولی در سرعتهای بالا(خارج شهر) هر دو بوق به صدا در میآیند و به اصطلاح برد صدا بیشتر میشه( این حدس مکمل حدس اول است چون میزان برد صدا با فرکانس ارتباط دارد).
حالا دوستانی که لوگان ای دو دارند زحمت کشیده و با قرار دادن یک نفر و تست صدای بوق در دو سرعت متفاوت این نکته رو روشن کنند-البته با رعایت موارد ایمنی-.
arvin_ict
23 July 2008, 06:22 PM
امروز l90 e1 نیمه فول گرفتم 12600 صفر نقره ای متالیک:icon_excl
دوستان لطف کنن بگن قیمت سپر عقب و جلو و چراغا و هزینه های دیگه بدنش چنده؟
Navid_Aref
23 July 2008, 06:28 PM
آقا مهرداد خودروی بنده E2 ساده و دارای دو بوق می باشد ولی تفاوتی در میزان صدای آن در سرعت های مختلف ندیده ام. همزمان با هم نیز صدا می دهند و هر دو نیز در کنار همدیگر بر روی یک صفحه فلزی و در قسمت پشتی و زیرین چراغ بزرگ سمت راننده قرار دارند.
این هم شکل آنها:
مختصات سيستم EBD+ ABS سه تیپ لوگان که توسط ایران خودرو نگارش شده است. 523 کیلو بایت (البته در فایل اشتباها به جای EBD نوشته شده است ABD):
Anty Lock Braking System Or Anti-Blocking System - ABS
ترمز ABS(قسمت اول) ([Only registered and activated users can see links])
ترمز ABS(قسمت دوم ) ([Only registered and activated users can see links])
Electronic Brakeforce Distribution - EBD
این هم سایت رومانیایی:
در تمامی انواع مختلف از مدل پایه تا مدل پرستیژ بر روی همگی سیستم ABS+EBD وجود دارد. سیستم ABS با داشتن هد یونیت بوش آلمان و همچنین چهار کاناله و چهار سنسوره بودن و کنترل الکترو هیدرولیکی مجزای هر چرخ به راحتی واجد EBD نیز هست.
Renault Logan ACTIVE AND PASSIVE SAFETY
ABS with Electronic Brakeforce Distribution - EBD
MEHRDAD_Ilat
23 July 2008, 06:36 PM
سلام دوست عزيز
اول بگم كه شتاب تيپ 5 بهتر از ال 90 است
شتاب ال 90 2/10 ثانيه و
شتاب تيپ 5 5/9 ثانيه است.
اين عدد رو خود پژو اعلام كرده و كاملا هم معتبر است زياد به مجله ماشين فكر نكنيد مجله ماشين فقط حرف خودشو قبول داره .
اما در مورد شتاب يك خودرو بايد بگم كه چندين و چند عامل در شتاب يك خودرو تاثير گزار هستند.
به طور مثال قدرت موتور تيپ 5 از ال 90 بيشتر وزنش كمتر وآيروديناميكشم از ال 90 خيلي بهتر
اينها همه باعث شده كه نيپ 5 7دهم ثانيه زودتر از ال 90 به 100 كيلومتر برسه.
با سلام؛
دوست عزیز لطف کنید و برای نمونه یک آدرس اینترنتی معتبر بدهید که توش نوشته شده باشه شتاب 206 تیپ 5 برابر 9.5 ثانیه است (فقط ترا بخدا از ایران فرقون نباشه) چون این شتاب برای مدل 3 درب XRS 206 است که مدلی اسپرت محسوب میشود و آقایون عزیز ایران فرقون این اعداد رو از اونجا آورده اند( روزهای اول هم قدرت لوگان رو بجای 107 مقدار 110 اعلام میکردند.البته برای نمونه این لینک رو ببینید که توش 0-100 رو 12.8 ثانیه زده که هرچند برای مدل اتوماتیکه ولی فکر نکنم تفاوت اتوماتیک و معمولی 3.3 ثانیه بشه
یا لینک زیر که مال 307 با همین موتور 206 تیپ 5 و با وزنی برابر 1175 کیلو شتابش شده 13.04 ثانیه که بازهم فکر نکنم 206 با وزن خای 1050 تایی و بیشتر شتابش 3.5 ثانیه کمتر بشه.
کلاً اگه توی اینترنت بگردید تمامی هچبک های با وزن حدود 1050 و موتوری 110 اسبی شتابی حدود 10.5 الی 11 دارند ( مثل نیسان میکرا و اپل کورسا و غیره)
یا لینک زیر که پژو 1007 با همین موتور و وزن 1200 کیلو 0-100 شد12.6 ثانیه
در مورد وزن هم من معتقدم وزن لوگان از 206 تیپ5 کمتر است و این عدد بالای 1 تن مخصوص لوگان پرستیژ است که ازلحاظ موتوری با لوگان ما یکی است(منظورم اینه که وزن اون از لوگان 1.6 با 8 سوپاپ قاعدتاً بیشتر است)ولی مدل پرستیژ بدلیل امکانات بیشتر وکمی لوکس شدن وزنش از لوگان ما بیشتر (مثلاً دستگیره درب هاش کلاً استیله یا نمای استیل داره یا سر دنده اش و سیستم باز کردن درب صندوق عقب و چراغهای لوکستر از جنسی که بیشتر به شیشه نزدیکتره و غیره که با عث افزایش وزن شده)
در کل لوگان ماوزنی بین 975 الی 1000 داره یعنی 25 کیلو گرم برای تفاوت موتور 16 سوپاپ با 8 تای اون.
amingzj
23 July 2008, 07:03 PM
نحوه شناسايي سيستم ABS در خودروهاي تندر نود ([Only registered and activated users can see links])
توی این بخشنامه راجع به ABS+EBD تندر کاملا توضیح دادن.
این بخشنامه هم مربوط میشه به اسم نویسی تندر در اسفند85 و از اونجایی که هنوز خیلی ها تحویل نگرفتن شاید براشون یاد اور خاطرات تلخ و شیرینی باشه!!!
پيش فروش ويژه تندر 90 گروه صنعتي ايران خودرو ([Only registered and activated users can see links])
raminazad
23 July 2008, 07:19 PM
سلام
ای ا ها هم دو بوق هستند مثل ای 2ها و سرعت کم و زیاد فرقی در صداشون نداره چه تو شهر چه در خارج شهر.
mehdizadeh04
23 July 2008, 08:44 PM
سلام
ای ا ها هم دو بوق هستند مثل ای 2ها و سرعت کم و زیاد فرقی در صداشون نداره چه تو شهر چه در خارج شهر.
با سلام خدمت رامین عزیز
آقا همانطور که قبلا عرض کردم بنده به شخصه بوق لوگانم رو تعویض کردم و با توجه به اینکه ای 1 دارم فقط یک بوق در سمت راننده مشاهده کردم.ولی یکی از دوستانم که ای 0 داشت با کمال تعجب دو بوق به صورتی که آقا نوید فرمودن به هم وصل بودند و خودش هم نصب نکرده بود!!!!
یه مسئله دیگه اینه که 2 بوق LOW و HIGH نباید در یک سمت خودرو باشد.بلکه باید یک بوق در سمت چپ و دیگری هم در سمت شاگرد باشد همانند دیگر خودرو ها!!!
با تشکر
MEHRDAD_Ilat
23 July 2008, 10:29 PM
:icon_ideaمختصات سيستم EBD+ ABS سه تیپ لوگان که توسط ایران خودرو نگارش شده است. 523 کیلو بایت (البته در فایل اشتباها به جای EBD نوشته شده است ABD):
Anty Lock Braking System Or Anti-Blocking System - ABS
ترمز ABS(قسمت اول) ([Only registered and activated users can see links])
ترمز ABS(قسمت دوم ) ([Only registered and activated users can see links])
Electronic Brakeforce Distribution - EBD
این هم سایت رومانیایی:
در تمامی انواع مختلف از مدل پایه تا مدل پرستیژ بر روی همگی سیستم ABS+EBD وجود دارد. سیستم ABS با داشتن هد یونیت بوش آلمان و همچنین چهار کاناله و چهار سنسوره بودن و کنترل الکترو هیدرولیکی مجزای هر چرخ به راحتی واجد EBD نیز هست.
Renault Logan ACTIVE AND PASSIVE SAFETY
ABS with Electronic Brakeforce Distribution - EBD
[Only registered and activated users can see links][/quote ([Only registered and activated users can see links][/quote)]
با سلام؛
آقا نوید موضوع EBD برای من شخصاً شده یک مسئله چون همونطور که گفتم شک من از زمانی بوجود آمد که اطلاعات سیستم برق و سنسورهای لوگان رو توی همون فایل 38 مگابایتی بررسی کردم ، چون توی این مجموعه هیچ خبری از yaw sensor نیست چرا که طبق اطلاعات بنده و همچنین لینک زیر
سیستم EBD بعنوان مکمل ABS است که کارش هم چیزی شبیه کنترل پایداری هنگام ترمز سر پیچها و یا حتی عبور از پیچ بدون ترمز است به این معنی که کامپیوتر ABS , EBD با توجه به اطلاعات گرفته شده از yaw sensor و تک تک سنسورهایی که روی هر 4 چرخ است از لغزیدن چرخهای عقب با فعال کردن ترمز همون یدونه چرخ به تنهایی ([Only registered and activated users can see links])جلو گیری میکنه که اگه سنسور چرخش یا yaw sensor نباشه دیگه این کارایی رو نداره هرچند که میدونیم سر هر چرخ به تنهایی یک سنسور است و دوستان هم لطف کرده و عکسهاشو گذاشتند.
***حالا هرکدوم از دوستان که اطلاع دارند جای این سنسور (yaw sensor ) رو بگن یا
تصویرش رو بزارند***
ولی مثل اینکه من در اشتباه بودم چون طبق لینک زیر که اونهم کلاً روی فرضیه بالا و کنترل پایداری یک خط قرمز میکشه و رد میکنه ، این سیستم فقط نیروی ترمز روی هر چرخ رو به تنهایی طوری تنظیم میکنه اون چرخ به تنهایی نتونه لغزش (بکسباد)داشته باشه.
که با این وصف هم EBD هیچ نقشی در کنترل سریچها ( مثل ESP یا TCS) نداره.
شنیده بودم که به هر چی که توی ویکیپدیا است نمیشه اطمینان کرد ولی الان باورم شد.:icon_idea
amir1366
23 July 2008, 11:23 PM
چند روز پیش شرکت کنندگان در مسابقات کشوری اتومبیل رانی از شهر ما عبور میکردند .خیلی جالب بود . بورس ماشینهای اسپورت با صداهایی که گوش رو کرد می کرد . از حدود 40 نفر شرکت کننده 2 تاش تندر بودند که یکی نفر چهارم و دیگری 5 تا به اخر بود. البته ماشینی که 5 تا به آخر بود جلوی من ایستاد و آدرس پمپ بنزین دارای بنزین سوپر رو سوال کرد. جالب اینکه هم راننده و هم کمک راننده خانم بود . شاید دلیل عقب بودنشون همین بود:icon_mrgr
Navid_Aref
24 July 2008, 12:06 AM
چون سیستم های الکترونیکی و هیدرولیکی مرتبط با سه گانه ABS-EBD-ESP همانند و هم عرض یکدیگر هستند وجود هر کدام در امتداد باقی آنها قرار می گیرد. مثل سیستم های الکترو مغناطیسی تعیین کننده سرعت گردش چرخ ها و واحد مرکزی تقسیم فشار نیروی روغن هیدرولیک ترمز.
سیستم ESP بسیار گرانتر و پیچیده تر از دو مورد اولیه است و در حال حاضر فقط بر روی خودروهای بسیار گران قیمت نصب می شود.این سیستم بر روی مگان های 2000 وارداتی نیز وجود ندارد.
Electronic Stability Program - ESP
معرفي برنامه پايداري الكترونيكي (ESP) قسمت اول ([Only registered and activated users can see links])
معرفي برنامه پايداري الكترونيكي (ESP) قسمت دوم ([Only registered and activated users can see links])
فایل مفصلی در مورد ايمنی در محصولات رنو (4.18 مگابایت)
شامل مطالب زیر هست:
ABS)Anti-Blocking System)
Active anti-submarining system
Additional cornering lights
Airbags
ASR active traction control system
Automated headlights and windscreen-wipers
Automatic roll bars for coupé-cabriolets
Child safety equipment
Emergency Brake Assist
ESP)Electronic Stability Program)
Euro NCAP
Head-restraints
Pre-crash system
Prevention, correction, protection, making aware
Protection systems for rear-seat passengers
Road safety
Safety-awareness
Safety of pedestrians
Seat-belt reminder audible alarm
SRP3)System for Restraint and Protection)
Structure
Tyre pressure monitoring system
Xenon and bi-xenon headlights
مطلبی هم در مورد باتری تندر و مگان های عرضه شده در ایران:
در مگان و لوگان که به بازار ایران عرضه شده اند، باتری به صورت فابریکی تحت امتیاز رنو (MUTLU) و از نوع نیمه خشک با نشانگر یا اب نما سه حالته:
سبز = سالم و شارژ
سیاه = دشارژ شده که نیاز به شارژ دارد
و اگر زرد یا سفید شود نشانگر کاهش سطح الکترولیت باتری می باشد.
در ضمن لوله ای نی مانند از قسمت بالایی سمت چپ کنار باتری (نزدیک قطب مثبت) به سمت پایین آن رفته که وظیفه اش تنفس باتری به گونه ای است که به سطوح اطراف باتری مخصوصا زیر کاپوت صدمه ای نخورد که حتی در باتری های خشک کره ای هم چنین لوله ای وجود ندارد.
شرکت MUTLU شرکتی ترکیه ای است که تولید باتری های وسایل نقلیه را بر عهده دارد.
The Largest Manufacturer of Batteries in East Europe and Middle East
چون این باتری ها نیمه خشک هستند (چند درپوش بر سطح بالایی باتری وجود دارد) دوام بیشتری از انواع تمام خشک دارند و در هنگامی که لازم باشد ( آب نما سفید یا زرد شده باشد) می توان به آنها اب مقطر اضافه نمود و مجدد شارژ کرد و استفاده کرد.
tibo
24 July 2008, 01:34 PM
[quote=tibo;541614]
سلام
اتفاقا اینبار کاملا برعکس نظر شما مدلهایی از تندر که مجهز به سیستم ABS هستند، EBD نیز دارند و این نکته در تبلیغات خودرو سازها نیز دیده میشود. در عمل نیز وقتی با تندر مجهز به ABS در محل کاملا لغزنده ترمز بگیرید یا در جایی ترمز گرفته شود که بعضی از چرخها در محیط لغزنده و بقیه در جایی با لغزندگی کمتر یا بدون لغزندگی قرار داشته باشند اتومبیل کاملا بدون انحراف متوقف میشود (و این نشانه عملکرد سیستم EBD است)
سلام دوست عزيز،
بله، "مدل هايي" از تندر 90 در "جهان" مثلا در روماني يا در هند، كه مجهز به سيستم ABS هستند، EBD هم دارند و بنده نيز منكر اين نكته نبودم كه حالا "كاملا بر عكس نظرم" معلوم شده باشد. اگر دقت مي نموديد صحبت از تندرهاي توليدي در كشور خودمان بود و اي كاش لينك يا نشانه هايي از اين مطلب كه "در تبليغات خودروسازها نيز ديده مي شود" در پاسختان قرار مي داديد تا ببينيم كه در ايران نيز چنين است. بنده در پارس خودرو ثبت نام كردم و در تبليغات آن هيچ اثري از اشاره به سيستم EBD نديدم.
به هر حال از شما دوست عزيز و دوستان ديگري كه بعد از شما توضيحات كاملي در مورد سيستم ترمز تندر 90 داده و براي مطالعه بيشتر، لينك هاي مربوط را نيز در اينجا قرار دادند صميمانه تشكر مي كنم. راستش را بخواهيد هدف بنده نيز از نحوه طرح موضوع به آن شكل و اشاره به تصريح خودرو سازان به دارا بودن "موكت صندوق عقب" در برخي مدلها و ابراز شك در دارا بودن سيستم EBD در اين خودرو ، آن هم در تاپيك مخصوص تندر 90، ايجاد يك خيزش جمعي در ميان دوستداران اين خودرو براي ارائه دلايل وجود سيستم مذكور بود كه ظاهرا موثر افتاد و هر كس اطلاعاتي داشت سكوت را جايز ندانست و نويسنده را راهنمايي كرد. با تشكر مجدد از همه شما
adolf1945
24 July 2008, 10:51 PM
با سلام به مردان تندر سوار
دوستان من یه فامیل دارم که توی خط تولید روآ کار میکنه و از دور دستی بر آتش داره .یعنی میتونه خبر داشته باشه از شرایط تولید ماشینای ایران خودرو .( اسمش هم میثمه .)
چند وقت پیش توی یک مجلس ولیمه (حاجی خوری) ازش در مورد تندر سوال کردم ببینم چی میگه . خودش البته تعمیر کار حرفه ای هست و توی شهرستان ما مغازه داره .
اولش خیلی تعریف کرد و گفت موتور خیلی مردی داره (با همون گویش خودش) . و از همه چیش تعریف کرد هم قدرت هم شتاب و هم کیفیت .
اما بعدش چیزی بهم گفت که از لوگان نا امید شدم.
گفت ، من با این شرایط متزلزل و شل کن سفت کن شرکت های تولید کننده این خودرو ، هیچ وقت این ماشین رو نمیخرم .
بهش گفتم چرا ؟؟؟
برگشت گفت :
ایران در حال حاضر در تحریم صد در صد فرانسه قرار دارده . تو با چه تضمینی میخوای ماشین روز فرانسوری سوار شی . یک قطعت خراب بشه ، به خدا پیدا نمیکنی . تصادف هم بکنی قطعاتش نیست .
من بهش گفتم دروغه !! مگه میشه نباشه .
درجواب گفت :
اگر تو تونستی یه قطعه از لوازم این ماشین ، مثل سپر رو برای من پیدا کنی ، من اسمم رو عوض میکنم چون توی خود کارخونه هم الان دارن ناقص ماشیناش رو آرشیو میکنن .اگه خدای نکرده تصادف کنی مجبوری با سمبل کردن ، ماشینت رو نگه داری وگرنه قطعاتش اصلا"پیدا نمیشه .
حتی خیلی از ماشینایی که از خط تولید بیرون میرن یه مدتی باقی میمونن تا با این ور اون ور کردن ، قطعه جا مانده رو جفت و جور کنن و بعد بفرستن برای تحویل . برای همینه که بد قولی در تحویل لوگان زبانزد خاص و عام شده .
حالا من میخوام بدونم این حرف منطقیه !!!
mehdizadeh04
25 July 2008, 01:36 AM
دوستان من یه فامیل دارم که توی خط تولید روآ کار میکنه و از دور دستی بر آتش داره .یعنی میتونه خبر داشته باشه از شرایط تولید ماشینای ایران خودرو .( اسمش هم میثمه .)
چند وقت پیش توی یک مجلس ولیمه (حاجی خوری) ازش در مورد تندر سوال کردم ببینم چی میگه . خودش البته تعمیر کار حرفه ای هست و توی شهرستان ما مغازه داره .
اولش خیلی تعریف کرد و گفت موتور خیلی مردی داره (با همون گویش خودش) . و از همه چیش تعریف کرد هم قدرت هم شتاب و هم کیفیت .
گفت ، من با این شرایط متزلزل و شل کن سفت کن شرکت های تولید کننده این خودرو ، هیچ وقت این ماشین رو نمیخرم .
بهش گفتم چرا ؟؟؟
برگشت گفت :
ایران در حال حاضر در تحریم صد در صد فرانسه قرار دارده . تو با چه تضمینی میخوای ماشین روز فرانسوری سوار شی . یک قطعت خراب بشه ، به خدا پیدا نمیکنی . تصادف هم بکنی قطعاتش نیست .
درجواب گفت :
اگر تو تونستی یه قطعه از لوازم این ماشین ، مثل سپر رو برای من پیدا کنی ، من اسمم رو عوض میکنم چون توی خود کارخونه هم الان دارن ناقص ماشیناش رو آرشیو میکنن .اگه خدای نکرده تصادف کنی مجبوری با سمبل کردن ، ماشینت رو نگه داری وگرنه قطعاتش اصلا"پیدا نمیشه .
حتی خیلی از ماشینایی که از خط تولید بیرون میرن یه مدتی باقی میمونن تا با این ور اون ور کردن ، قطعه جا مانده رو جفت و جور کنن و بعد بفرستن برای تحویل . برای همینه که بد قولی در تحویل لوگان زبانزد خاص و عام شده .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خیر قربان
در پاشخ به گفته شما عزیز باید بگم که بیشتر قطعات پلاستیکی این خودرو رو ایران میزنه مثل سپر!!!!!
ببخشید قصد جسارت ندارم!!!ولی کی گفته سپر پیدا نمیشه؟من خودم حتی یک ماه هم نشد که برای اینکه میخواستم مه شکن ببندم نه به خاطر تصادف یه سپر نو همراه با مه شکن و ... گیر اوردم.کی میگه چراغ هاش کمه؟اگه یه سری به چراغ برق بزنی میبینی که پشت ویترین مغازه ها موجوده!!!!من حتی کوچیک ترین چیزش که کلید چراغ داشبورد باشه رو هم 2 روزه گیر اوردم.
قبول دارم قطعاتش رو مثل 405 و 206 و سمند هر مغازه ای نداره ولی نایاب نیست.شما همین سمند رو که اول اومده بود رو میدیدی که وضع قطعاتش با اینکه ماله وطنه از لوگان بدتر بود!!!!!
شما میخئای یک کلید کولر که خراب شده برای سمند یا پژو عوض کنی چقدر باید بپردازی؟من قیمت کردم 65000 تومان!!!!!حالا خودتون کلاهتون رو قاضی کنید و اینجوری در موردش صحبت نکنید!!!!
در ضمن تاخیر در تحویل این ماشین هم از کم بودن قطعه نیست!!!!واسه اینه که اگه ایران خودرو بیاد این ماشین رو بده با این قیمت عمرا کسی نمیاد سمند و 405 و 206 رو با قیمت کذایی بخره و رو دستشون باد میکنه!!!!!
اگه میگین دروغ میگم برین پارکینگ پارس خودرو و ایران خودرو رو ببینین که چقدر لوگان پره!!!ولی کم کم میدن که 206 و .... بیشتر فروش بره
ببخشید اگه زیادی و خیلی تند حرف زدم
با تشکر
bamshad
25 July 2008, 01:51 AM
adolf جان من در شرکت سایپا آشنایی دارم که مسئول توزیع قطعات توی شهرستان هاست اون هم از نظر فنی کاملا تاییدش کرد اما گفت واقعا توی تامین قطعات مشکل دارن به قول خودش دارن با قطره چکون قطعه میدن به ایران و به خاطر یه چیز خیلی ساده مجبور میشی کلی ماشینو بخوابونی حتی میگفت برای زانتیا هم دارن به مشکل برمیخورن به هر حال تا وقتی تحریم باشه وضع همینه.
adolf1945
25 July 2008, 02:46 AM
mehdizadeh04 ([Only registered and activated users can see links]) جناب
شما بزرگوارید اما من انتقال کلام کردم و نظرات کسی رو گفتم که مستقیما" دستش توی کاره حالا درست و غلطش با خودش .ببینیم دوستان دیگه چی میگن .
arvin_ict
25 July 2008, 12:09 PM
امروز l90 e1 نیمه فول گرفتم 12600 صفر نقره ای متالیک:icon_excl
دوستان لطف کنن بگن قیمت سپر عقب و جلو و چراغا و هزینه های دیگه بدنش چنده؟
کسی قرار نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_bigg
mehdizadeh04
25 July 2008, 12:23 PM
کسی قرار نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_bigg
با سلام خدمت شما دوست عزیز
فکر میکنم این قیمت ها با توجه به اینکه ماشین تازه وارده خیلی عالیه!!!!الان که تو تاپیک گل بودم واقعا به لوگان امیدوار شدم
اینم چیزی که دوست عزیزم خواسته بودن:
با تشکر
arvin_ict
25 July 2008, 03:46 PM
دنياي اقتصاد – آرامش در بازار خودروي كشور كه از دو هفته پيش آغاز شده است، همچنان ادامه دارد و روند فزاينده سه، چهار ماه قبل تقريبا متوقف شده است. تنها خودرويي كه با افزايش قيمت در هفته اخير مواجه بود، خودروي پرايد هاچبك بود كه با افزايش رسمي 540 هزار توماني مواجه شد.
نگاهي به بازار خودروي كشور
روزهاي آرامش
گروه خودرو - به رغم آنكه طي يكي دو هفته اخير بازار خودرو كشور در آرامش نسبي به سر ميبرد، شركت سايپا در اقدامي، پرايد هاچبك را در نمايندگيهاي خود 540هزار تومان گران كرد. اين در حالي است كه اين خودرو پس از الزام دولت به خودروسازها مبني بر توليد محصولات دوگانه سوز، تيراژي بسيار اندك داشته و عرضه آن به بازار بسيار محدود است.
در هر حال سايپاييها با اين اقدام سبب شدهاند تا قيمت پرايد هاچبك در بازار به حدود 8ميليون و 500هزار تومان برسد. آن هم در شرايطي كه ساير مدلهاي پرايد داراي ثباتي نسبي در بازار هستند. به نحوي كه هم اكنون پرايد بنزيني با رنگ متاليك قيمتي معادل 8ميليون و 200هزار تومان را دارا است و نوع دوگانهسوز آن نيز با قيمت 8ميليون و 350هزار تومان خريد و فروش ميشود. پرايد 132هم در حال حاضر با قيمت 8ميليون و 600هزار تومان به فروش ميرسد.
بازار سرد روآ
بيشتر مسوولان ايران خودرو به ضرردهي توليدپژو روآ اذعان دارند به طوري كه تيراژ اين خودرو را كه روزگاري با سواركردن موتور بهينه شده پيكان روي اتاق پژو جايگزين پيكان از رده خارج شده ميدانستند، طي ماههاي اخير كاهش دادهاند كه البته اين كاهش توليد تاثير خاصي در قيمت پژو روآ نگذاشته است. به نحوي كه هم اكنون مدل بنزينسوز آن با قيمت 8ميليون و 300هزار تومان در بازار به فروش ميرسد و پژو روآ دوگانهسوز نيز قيمتي برابر با 8ميليون و 700هزار تومان را داراست. نمايشگاهداران خودرو پايتخت همچنان از سردي بازار اين محصول ميگويند.
ثبات بازار پژو پارس و 405
بازار پژو 405 و پژو پارس هم دو هفتهاي است كه آرام بوده و قيمتها در آن بالا و پايين نميشود. در حال حاضر پژو 405 بنزيني با قيمت 14ميليون و 800هزار تومان خريد و فروش ميشود و مدل دوگانهسوز آن نيز قيمتي برابر با 15ميليون تومان را در بازار دارا است. اين در حالي است كه پژو پارس بنزين سوز معمولي در حال حاضر با قيمت 18ميليون و 500هزار تومان به فروش ميرسد و نوع ELX آن نيز قيمتي برابر با 21ميليون و 500هزار تومان دارد. بنابر گفته مديرعامل ايرانخودرو، قرار است پژو 405 و پژو پارس فعلي در آينده نه چندان دور از خط توليد خارج شده و مدلهاي جديدتر آنها به توليد برسد. همچنين طي سال آينده مدل ديزلي پژو 405 نيز وارد بازار خواهد شد.
تندر-90 E2 گران ماند
هرچند هفته گذشته تندر-90 E2 به يكباره حدود 300هزار تومان گران شد، اما طي هفته جاري قيمت آن ثابت ماند. به نحوي كه هماكنون اين مدل از تندر-90 با قيمت 15ميليون و 500هزار تومان در بازار داخل خريد و فروش ميشود.
E2 مدل فول تندر-90 به حساب ميآيد كه داراي دو ايربگ (كيسه هوا) بوده و از ترمز ABS بهره ميبرد و بيشتر متقاضيان تندر-90 در ايران، خواهان اين مدل هستند. اين در حالي است كه مدل E1 اين خودرو كه داراي ترمز ABS و ايربگ سمت راننده است هماكنون با قيمت 13ميليون و 500هزار تومان به فروش ميرسد.مدل E0 نيز كه به لحاظ امكانات و آپشنهاي اندكش، به پيكان معروف بوده و سادهترين مدل تندر-90 به حساب ميآيد، در حال حاضر قيمتي برابر با 10ميليون و 700هزار تومان را دارا است.
بازار مونتاژيها
روند نزولي قيمت ماكسيما در بازار نيز متوقف شده است. اين را برخي نمايشگاهداران خودرو پايتخت ميگويند. ماكسيما كه قيمت آن در اثر قطع سهميه سوختش از اول تيرماه جاري كاهش يافت هماكنون در مدل اتوماتيك با قيمت 40ميليون تومان در بازار به فروش ميرسد و مدل دندهاي آن نيز قيمتي برابر با 36ميليون و 500هزار تومان را دارا است. اين در حالي است كه زانتيا ديگر محصول مونتاژي داخل طي يك ماه اخير آرامش نسبي را تجربه كرده و هماكنون نيز با قيمت 30 ميليونو200 هزار تومان در بازار خريد و فروش ميشود. ريو هم كه محصولي مونتاژي به حساب ميآيد فعلا باثبات قيمت روبهرو بوده و قيمتي برابر با 13 ميليونو900 هزار تومان دارد.
پارسخودرو مورانو را ارزان كرد
ظاهرا اختلاف شديد قيمتي ميان نيسان مورانوهاي وارداتي پارسخودرو با مورانوهاي وارداتي توسط بخش خصوصي سبب شده تا اين شركت قيمت اين محصول شاسي بلند را حدود يك ميليون و 600 هزار تومان ارزان كند. به نحوي كه هماكنون قيمت مورانوهاي پارسخودرو در بازار به 73 ميليون و 300 هزار تومان رسيده است. اين در شرايطي است كه مورانوهاي وارداتي توسط بخش خصوصي كه ظاهرا فاقد گارانتي هستند، درحالحاضر با قيمت 68 ميليون تومان به فروش ميرسند. مورانو محصول شاسي بلند شركت نيسان به حساب ميآيد كه با وجود گذشت تنها سه ماه از ورود آن به كشور استقبال مناسبي از آن به عمل آمده است.
مگان
مگانهاي توليدي پارسخودرو هنوز به بازار نيامده، اما وارداتيها اين محصول هماكنون در دو مدل دندهاي و اتوماتيك در بازار به فروش ميرسند. اين خودرو كه محصول روز شركت رنو به حساب ميآيد، هماكنون در مدل دندهاي با قيمت 30 ميليونو500 هزار تومان خريد و فروش ميشود در حالي كه مگان اتوماتيك قيمتي برابر با 35 ميليون و 500 هزار تومان را دارا است. نكته حائز اهميت اينكه مگانهاي وارداتي از دريافت سهميه سوخت محروماند اما مگانهاي مونتاژي در پارسخودرو ميتوانند همچنان بنزين يارانهاي دريافت كنند.
mehdizadeh04
26 July 2008, 07:59 AM
با سلام خدمت لوگان سواران عزیز
چند وقت پیش که رفته بودم کلینیک تخصصی لوگان که گفتم یه لوگان اورده بودن با جرثقیل که چپ کرده بود.امروز که رفتم برای سرویس دوره ای باز این آقا رو دیدم.خیلی فضولیم گل کرد و باهاش سر صحبت رو که باز کردم علت حادثه رو جویا شدم که گفت تو جاده یزد داشتم میرفتم(این آقا یزدی بود)که تصمیم گرفتم بر جاده مسلط تر شم که دسته ای ارتفاع صندلی را بالا میبره رو کشیدم.در همین حال پای چپم که روی زمین بود وقتی صندلی اومد بالا به فرمون گیر کرد که فکر کردم اگه پامو یه کم جابه جا کنم در میاد که وقتی این کارو انجام دادم چون خیلی پام گیر بود فرمون رو هم چرخاند و بنده به این حادثه دچار شدم.سرعت ماشین هم 110 بوده.از اون موقع تا حالا 1 ماه میشه ولی هنوز ماشینی به این آقا ندادن.در ضمن میگفتش که از من خواستن علی الحساب 4 میلیون به حساب بریزم تا آخرش ببینیم چقدر میشه!!!این خودرو بیمه بدنه نداشته و الان مالکش باید این هزینه رو بده در صورتی که اگر 300 تومان بدین(البته اگه خواستین به صورت اقساط)بدین بیمه تمام این هزینه ها رو خواهد داد.
آقایون راننده لطفا قبل از حرکت آینه و صندلی و ..... و هر چی ضروریه رو تنظیم کنید تا موقع رانندگی نخواین این کار ها رو انجام بدین و خدایی نکرده دچار همچین حوادثی شوید.
با تشکر
yakamoz
26 July 2008, 09:46 AM
adolf جان من در شرکت سایپا آشنایی دارم که مسئول توزیع قطعات توی شهرستان هاست اون هم از نظر فنی کاملا تاییدش کرد اما گفت واقعا توی تامین قطعات مشکل دارن به قول خودش دارن با قطره چکون قطعه میدن به ایران و به خاطر یه چیز خیلی ساده مجبور میشی کلی ماشینو بخوابونی حتی میگفت برای زانتیا هم دارن به مشکل برمیخورن به هر حال تا وقتی تحریم باشه وضع همینه.
درود بر همه دوستان
چرا استرس به خودتون وارد میکنید؟ با خیال راحت ماشینتونو سوار بشید و هر وقت قطعه ای پیدا نشد هر چند تو تحریم باشیم این همه مردم و راننده اتوبوسها که میرن ترکیه اسم قطعه را بگید سه صوت واستون میارن.اونجا پر از لوگان و مگانه.
taba
26 July 2008, 12:31 PM
[quote=taba;541621]
سلام دوست عزيز،
بله، "مدل هايي" از تندر 90 در "جهان" مثلا در روماني يا در هند، كه مجهز به سيستم ABS هستند، EBD هم دارند و بنده نيز منكر اين نكته نبودم كه حالا "كاملا بر عكس نظرم" معلوم شده باشد. اگر دقت مي نموديد صحبت از تندرهاي توليدي در كشور خودمان بود و اي كاش لينك يا نشانه هايي از اين مطلب كه "در تبليغات خودروسازها نيز ديده مي شود" در پاسختان قرار مي داديد تا ببينيم كه در ايران نيز چنين است. بنده در پارس خودرو ثبت نام كردم و در تبليغات آن هيچ اثري از اشاره به سيستم EBD نديدم.
سلام دوست گرامی
اتفاقا منظور من هم مدلهای ساخت ایران بود و شواهدی هم که ذکر کردم خودم با E1CSP ساخت ایران تست کرده بودم. دوستان هم لطف کردند و اطلاعات دقیقتر را ارائه کردند.
taba
26 July 2008, 01:54 PM
بهش گفتم چرا ؟؟؟
برگشت گفت :
درجواب گفت :
سلام
دوست عزیز اصلا با صحبتهای دوست شما موافق نیستم:
1. اکثر اتومبیلهای بدرد خور ساخت کشورهای اروپایی و بخصوص فرانسه هستند و در اثر تحریم همه آنها گرفتار میشوند و این مشکل خاص لوگان نیست
2. برعکس خانواده پژو که فقط در فرانسه تولید و عرضه میشود قطعات لوگان در بسیاری از کشورها از جمله هند و ترکیه قابل تهیه است و اکنون نیز بسیاری از وارد کنندگان قطعه، آنها را وارد میکنند. بنابراین برای قطعات لوگان نیازی به التماس و معطلی برای فرغون سازهای بیعرضه داخلی نیست!. من دو روز پیش بدنبال بعضی قطعات جزیی تندر بودم و در خیابان ملت تهران چندین مغازه دیدم که از سیر تا پیاز لوگان را دارند. مثلا لنت ترمز که از 10 تا 50 هزار تومان بسته به نوع آن قیمت داشت. حتی یکی از فروشگاهها قطعاتی مثل سپر و در صندوق و در موتور و .. را بصورت پکیج با قیمت مناسب بصورت عمده عرضه کرده بود که هر پکیج 8 میلیون قیمت داشت و همکارش ادعا میکرد براحتی قادر است هر پک را با 1 میلیون سود بفروشد.
تمامی قطعات این ماشین از قطعات بدنه و سیم کشی گزفته تا صندلیها موجود یا قابل سفارش و وارد کردن بود! برای نمونه میتوانید قیمت سپر را از دو فروشگاه زیر استعلام کنید و بعد هم به دوستتان بگویید اسمش را عوض کند!!!
شماره 33951803 یا 33958406 فروشگاه امیران،
33951897 و 33951871 امید یدک.
amir1366
26 July 2008, 11:57 PM
کسی در مورد ویژگی های رنگ متالیک اطلاعی داره؟ و دلیل 400000 تومن تفاوت قیمتش با رنگ معمولی چیه؟ و اصلا چرا بهش متالیک(آهنی) میگن؟
sherlook53
27 July 2008, 03:14 AM
کسی در مورد ویژگی های رنگ متالیک اطلاعی داره؟ و دلیل 400000 تومن تفاوت قیمتش با رنگ معمولی چیه؟ و اصلا چرا بهش متالیک(آهنی) میگن؟
سواله خوبیه دوستانی که تخصص دارند لطفا پاسخ بدن....
مثلا در تندر رنگ های سفید و مشکی سالید هستن و متالیک نیستن ..... یعنی کیفیت رنگشون پایین تره از متالیک ها؟.....
taba
27 July 2008, 08:33 AM
سلام
رنگهای متالیک دارای مقداری ذرات فلزی از انواع مختلف مثل مس، آلومینیوم و یا سایر فلزات هستند که به رنگ پلیمری پایه افزوده میشود. وجود این ذرات که هر نوع آن درخششی خاص با رنگی ویژه در زیر نور ایجاد میکند باعث شده که این رنگها را متالیک(فلزی) نامگذاری کنند. اختلاف قیمت نیز احتمالا بدلیل نوع مواد و یا دشواری ساختن رنگ و رنگ آمیزی است. البته استثنائا در مورد تندر چنین اختلاف قیمتی وجود ندارد و حتی آنطور که از دوستان شنیده ام رنگ سفید آن (که متالیک نیست) گرانتر از بقیه رنگهاست.
arvin_ict
27 July 2008, 02:49 PM
دوستان اینم لوگان 2009 که یه تغییرات کمی توش ایجاد شده
از خودرو به روز خودتون لذت ببرید:icon_cool
منبع [Only registered and activated users can see links]
arvin_ict
27 July 2008, 05:03 PM
همشهری امروز :
e1 full 14150 صفر
e2 full 16000 صفر
وحشتناک داره قیمت لوگان میره بالا:icon_twis
arvin_ict
27 July 2008, 05:07 PM
سلام
از دوستان لوگان دار میزان پر شدن هر دنده 1234 چقدره؟
کلا لوگان دنده هاش زود پر میشه و دلیلش هم شرکت رنو گفته و بخاط پایین بردن مصرف بنزینه
ولی رو همه دنده ها شتاب فوق العاده داره من با 206sd 1600 دوستم که مقایسه کردم خیلی سرتر بود
دنده 4 هم رو 120 تا پر میشه و 5 هم تا 200 تا میره
MEHRDAD_Ilat
27 July 2008, 07:57 PM
با سلام؛
لینک راهنمایی که توسط خود شرکت رنو منتشر شده رو برای دوستانی که هنوز ماشینشون رو نگرفتند یا توی دوره آببندی هستند قرار مدیم امیدوارم مفید باشه
جالبه که توش دو موردی که توسط دوستان روش بحث شده رو بازهم تاکیید کرده:
1- حداکثر سرعت 130 برای زمان آببندی(1000 کیلومتر اول که قبلاً فقط محدودیت دور موتور 3500 روگفته بود)
2-غیر فعال کردن کیسه هوای سرنشین فقط در زمانی که از صندلی کودکی استفاده میکنید که به پشت قرار گرفته؟؟؟!!!
majid_bmw
27 July 2008, 09:50 PM
کلا لوگان دنده هاش زود پر میشه و دلیلش هم شرکت رنو گفته و بخاط پایین بردن مصرف بنزینه
ولی رو همه دنده ها شتاب فوق العاده داره من با 206sd 1600 دوستم که مقایسه کردم خیلی سرتر بود
دنده 4 هم رو 120 تا پر میشه و 5 هم تا 200 تا میره
منظورم پر شدن هر دنده بود یعنی دنده 2 آخرش چند تا پر میشه 234 ؟؟؟
مگه میشه فقط 120 پر بشه دنده 4؟
amir1366
27 July 2008, 11:50 PM
امروز از یکی از نمایندگی های دستگاههای کاهش دهنده مصرف سوخت با من تماس گرفتند و می گفتند که مصرف سوخت رو تا 30 درصد کاهش میده و ساخت انگلستان هستش و گارانتی هم داره. از همه جالبتر قیمتش بود که تحویل درب منزل و به قیمت 3000 تومن بود. می خوام بدونم آیا خودرویی است که به صورت فابریک چنین وسیله ای روش باشه واگر اینقدر در کاهش مصرف سوخت موثره چرا خوده کارخانه این رو نصب نمی کنه؟ و اصلا چه جوری کار می کنه؟
good_rally
28 July 2008, 12:00 AM
اسم دستگاه رو ازش مي پرسيدي
نكنه از اين سايكلن هاست؟
kiarash-m
28 July 2008, 02:12 AM
بيژن حاج محمدرضا كه رياست "سنديکاي جايگاه داران سراسر کشور" را برعهده دارد، ديروز در گفتوگو با خبرگزاري مهر، خبر كاهش شديد عرضه بنزين سوپر را اعلام كرد و با تاكيد بر اينكه اين طرح به زودي به سراسر كشور گسترش مييابد، گفت: "چهار روز پيش تمامي مخازن عرضه بنزين سوپر از جايگاههاي تهران جمع آوري و به جاي آن مخازن بنزين معمولي نصب شده است."
وي افزود: "دليل اين اقدام، زيان جايگاهها و کاهش تقاضا براي بنزين سوپر پس از افزايش قيمت به 540 تومان به ازاي هر ليتر است. در حال حاضر فروش بنزين سوپر به حدود 2 هزار ليتر در روز رسيده، اين در حالي است که قبل از افزايش قيمت، روزانه حدود 35 هزار ليتر بنزين سوپر به فروش مي رسيد."
اين در حالي است كه در قانون برنامه چهارم توسعه، دولت موظف شده است كه با توجه به ابعاد زيستمحيطي افزايش مصرف بنزين معمولي (با اكتان زير 90) كه منجر به افزايش آلودگي هوا ميشود، تفاوت قيمت اين نوع بنزين با بنزين سوپر را (كه در ايران داراي اكتان 95 است) كاهش دهد.
پيش از رئيس اتحاديه جايگاهداران بنزين، احمد تولايي، معاون سامانه هوشمند سوخت نيز به آمار كل كشور در اين باره اشاره كرده بود: "مصرف بنزين سوپر به طور متوسط از حدود 3 ميليون ليتر در روز (پيش از تير) به زير 200 هزار ليتر در روز کاهش يافته است."
تداوم عرضه، با "دستور دولت"
اين مقام دولتي همچنين از بررسيهاي ميداني دولت از پمپ بنزينها براي مديريت صحيح عرضه بنزين، يعني اختصاص سكوهاي بنزين سوپر به بنزين معمولي خبر و وعده داده بود كه: "در روزهاي آينده با اجراي برنامه هايي که در نظر گرفته شده، شاهد کاهش حجم خودروها در پمپ بنزين ها هستيم"؛ وعدهاي كه عملي نشد.
اما با وجود ادعاي اين مقام دولتي مبني بر هماهنگي دولت با جايگاهها براي كاهش عرضه بنزين سوپر، حاج محمدرضا به وجود اجبار دولتي براي وجود حداقلي از عرضه بنزين سوپر اشاره مي کند و با بيان اينكه "هماكنون عرضه بنزين سوپر در چند جايگاه اختصاصي وزارت نفت و برخي از جايگاههاي شمال تهران انجام ميشود"، مي گويد: "جايگاههاي شمال تهران نيز از عرضه بنزين سوپر متضرر مي شوند اما به دليل اينکه در آن منطقه تقاضا بيشتر است، طبق دستورالعمل اين جايگاهها اقدام به فروش بنزين سوپر ميکنند."
بنبست در طرح خودكفايي
خبر توقف عرضه بنزين در بيشر جايگاهها در حالي منتشر ميشود كه مقامات دولتي به تازگي از سرمايهگذاري بزرگي بر روي طرحي با هدف "توليد بنزين از ضايعات پالايشگاهي به روش بومي" خبر داده اند. اين طرح ميلياردي كه عمليات اجرايي آن از چند هفته پيش آغاز شده است، به گزارش خبرگزاري فارس، اين همان طرحي است كه وزير نفت ادعا كرده بر اساس آن ظرف 24 يا 48 ساعت كشور از لحاظ بنزين خودكفا ميشود. اين ادعا را اولين بار سه ماه پيش "محمدرضا پير چراغعلي" مسئول اين طرح در گفتوگو با خبرگزاري فارس مطرح و ماه گذشته نيز وزير نفت در واكنش به تهديد غرب براي تحريم بنزيني ايران تكرار كرد.
مسئولان اين طرح دولتي كه تاكنون بودجه كلان اما اعلامنشدهاي صرف مراحل تحقيقاتي و مطالعاتي آن شده، ادعا ميكنند كه هماكنون امكان توليد حداقل 15 ميليون ليتر بنزين با اين روش وجود دارد؛ با اين حال ستاد دولتي مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت دو ماه پيش با قيمت بنزين سوپر نشان داد كه در واقع اعتماد چنداني به اين طرح ندارد.
اكنون نتايج تصميم اين ستاد، نه تنها به هدر رفتن بنزين سوپر وارداتي و كاهش شديد مصرف اين فرآورده سازگار با محيط زيست منجر شده، بلكه اجراي نتيجهبخش طرح ادعايي وزير نفت را نيز با ابهام روبهرو كرده است.
28 July 2008, 07:01 AM
امروز از یکی از نمایندگی های دستگاههای کاهش دهنده مصرف سوخت با من تماس گرفتند و می گفتند که مصرف سوخت رو تا 30 درصد کاهش میده و ساخت انگلستان هستش و گارانتی هم داره. از همه جالبتر قیمتش بود که تحویل درب منزل و به قیمت 3000 تومن بود. می خوام بدونم آیا خودرویی است که به صورت فابریک چنین وسیله ای روش باشه واگر اینقدر در کاهش مصرف سوخت موثره چرا خوده کارخانه این رو نصب نمی کنه؟ و اصلا چه جوری کار می کنه؟
با درود
دوست عزیز
نمی خواهم بگم که دروغ گفته ولی راست هم نگفته .
اول این دستگاه انگلیسی نیست و ایرانی است .
دوم من که تاثیر 30 درصدی ندیدم
سوم این دستگاه توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان (مجددا) ثبت اختراع شده
چهارم حدود یکسال قبل (اوایل سهمیه بندی و قبل از آن ) در اکثر پمپ بنزین های تهران اکیپی بودند که این دستگاه را به مبلغ 7000 تومان می فروختند و رایگان نصب می کردند .
نظر خودم : خیلی مزخرف و بی خوده (شاید نمونه ایرانیش اینطوری باشه ) نمونه خارجیش همان زمان حدود 30 تا 40 هزار تومان قیمت داشت .
و اما اصول کار این دستگاه :
این دستگاه متشکل از یک آهنربای قوی و یک محفظه است .
دستگاه در مسیر شیلنگ ورودی بنزین به موتور (انژکتور یا کاربوراتور ) قرار می گیرد .
میدان مغناطیسی حاصل از آهنربا مولکولهای بنزین را به شکلی بار دار یا یونیزه می کند بطوریکه تقریبا اکثر مولکولها یونیزه شده و در یک جهت قرار می گیرند .
اما تاثیر این فرآیند چیست ؟
مولکولهای یونیزه شده آمادگی بیشتری برای ترکیب با هوا دارند و به قول معروف بهتر می سوزند .
فواید دیگر آن چیست ؟
قطرات یونیزه بنزین هنگام پاشش از انژکتور یا ورود به محوطه احتراق از طریق سوپاپ هوا ، مسیر خود را از غبار و براده های ریز آهن صاف می کند (تمیز می کند )
این کار باعث تمیزی دهانه انژکتور و سوپاپ ها خواهد شد .!!!!
توصیه شده بعد از نصب آن و طی مسیر 5000 کیلومتر حتما روغن را عوض کنید .
اینها مطالبی بود که بنده به یاد داشتم (چون قبلا جائی خونده بودم ) منتظر اطلاعات تکمیلی دوستان هستم .
با سپاس
arvin_ict
28 July 2008, 10:28 AM
منظورم پر شدن هر دنده بود یعنی دنده 2 آخرش چند تا پر میشه 234 ؟؟؟
مگه میشه فقط 120 پر بشه دنده 4؟
من اصولا به ماشین فشار نمیارم شاید شما همه دنده ها را تا جایی که موتور بیاد پایین بخواید پر کنید و این درست نیست
ماشین مثل بچه آدم میمونه باید رعایتش کرد
ولی تو این رنج قیمت فوق العادست من به شخص ماشینای زیر رو باهاش گرفتم
glx, pershia, rio , cielo , pride , gol
مسعود زر
29 July 2008, 01:05 AM
باسلام به همه دوستان .
من هفته قبل یه مسافرت تا همدان و کردستان با لوگان (مدل e2) داشتم و مدت یه هفته ای تو راه بودم .باید اعتراف کنم که مسافرت با این ماشین بسیار راحت و لذت بخش تر از ماشین قبلی ام (405) بود. در تمام طول این یه هفته چه در مسیر جاده و چه در داخل خیابان های شهر های محل گذر کولر یکسره روشن بود . در طی این مدت من فقط دو بار مجموعا معادل 70 لیتر بنزین زدم . هنگام برگشت آشنایان و دوستان درباره این ماشین توی جاده مرتب از من سوال می پرسیدند که با توضیحات من دو نفر از اونا که دارای سمند ال ایکس و 405 بودند ماشینشونو به لوگان تغییر دادند.
مسعود زر
29 July 2008, 01:13 AM
من تا حالا ندیدم کسی این ماشینو بگیره پشیم