PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18

k4m1600
15 June 2008, 04:08 PM
با سلام خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم که عدم انجام سروسی های دوره ای توسط نماینئگیهای مجاز منجر به ابطاا گارانتی میشود
همانطور که قبلا توضیح دادم در سرویس های ادواری تنها تعویض روغن و فیلتر آن نیست که انجام میکیرد بلکه بازدید های کلی دیگری نیز هم وجود دارد
با تشکر

Navid_Aref
15 June 2008, 04:44 PM
مطلبی در ادامه بحث مربوط به پاور ویندوز ([Only registered and activated users can see links])و تیونینگ مقدماتی:

سيستم بالا رفتن اتوماتيك شيشه درب ها ( Power Windows ) : با نصب اين سيستم، اگر شيشه درب اتومبيل پائين باشد بعد از قفل شدن درب ها ، شيشه ها بطور اتوماتيک بالا می روند.

[Only registered and activated users can see links]

فوائد نصب پاور ويندوز P.W :

1-باعث جلوگيری از سرقت اشياء داخل اتومبيل می گردد که بر اثر فراموشی بالا بردن شيشه های درب توسط راننده اتفاق می افتد.

2-اگر شیء مابين شيشه و کلاف درب قرار گيرد ، دستگاه بطور اتوماتيک قطع خواهد شد

آپشن رنو لوگان L90 ([Only registered and activated users can see links]) (فقط محض اطلاع دوستان - بخش هایی که مربوط به پژو! هست جالبه، مثل تی شرت و ...):

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

گالري عكس :

[Only registered and activated users can see links](1)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](1).jpg) [Only registered and activated users can see links](2)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](2).jpg) [Only registered and activated users can see links](3)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](3).jpg) [Only registered and activated users can see links](4)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](4).jpg) [Only registered and activated users can see links](5)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](5).jpg) [Only registered and activated users can see links](6)1.jpg ([Only registered and activated users can see links](6).jpg) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
15 June 2008, 05:38 PM
این هم حرف حساب یک صاحب نظر با سابقه در امر خودرو در مورد سهمیه بندی جدید بنزین ، مخصوصا بخش مربوط به آزاد کردن بی مقدمه و کاملا نسنجیده بنزین سوپر
( باید به صراحت ایشان هزاران آفرین گفت که حرف دل اکثر ما را با صدای بلند می گوید):

مغالطه ، يا ايجاد تقابل ؟ كدام يك ؟
1- وقتي كارخانه سازنده ، موتوري را براي كار با بنزين سوپر طراحي مي كند و با چسباندن برچسب اخطار بر روي باك بنزين مالك خوردو را از مصرف بنزين معمولي بر حذر مي دارد ، به اين معني است كه در صورت عدم رعايت دستور كارخانه ، موتور دچار آسيب جدي شده و تعمير آن هزينه سنگيني را بر مالك خودرو تحميل خواهد كرد .
2- ممكن است فردي سهوا يا حتي عامدانه از دستور كارخانه سر باز زند و ريسك پرداخت هزينه سنگين تعمير موتور را به جان بخرد و شايد ندانسته اما در واقعيت ، هواي شهر را هم آلوده تر نمايد .
3- اما مقامات وزارت نفت حق ندارند سالها بر بكار گيري فناوري جديد موتور خودروها بر طبل بكوبند و سازمان عريض و طويل اما بي بو و بي خاصيتي را مسئول كاهش مصرف سوخت نمايند ، اما وقتي مردم 206 كم مصرف را خريدند ، آنها را جريمه كنند ؟ و بگويند ليتري 400 تومان بيشتر بپردازيد چون مثل بچه آدم به حرف من گوش كرديد ؟؟؟
4- مقامات وزارت نفت حق ندارند بر خلاف استدلالات خود عمل كنند . آنها مي گفتند كسي كه خودروي گران قيمت وارداتي سوار مي شود حق ندارد از يارانه بنزين استفاده كند . و حرف حقي است چون يارانه پرداختي از جيب بيت المال ، حق 70 ميليون نفر است و نه حق چند ده هزار نفر .
حالا بر خلاف استدلالات خود مي خواهند با مالكين خودروهاي با ساخت داخل 70 درصد (بخوانيد اشتغال زايي ) ، كم مصرف با قيمت متوسط ، مورد استفاده اقشار متوسط به بالا ، همانند مالكين ثروتمند خودرو هاي گران قيمت ، رفتار كنند .
5- مقامات سازمان حفاظت محيط زيست نبايد به مقامات وزارت نفت اجازه دهند با تصميم غلط خود ، مردم را به مصرف بنزين عادي و در نتيجه افزايش شديد آلايندگي هواي شهرها وادار نمايند .
6- مقامات وزارت نفت حق ندارند هزينه سنگين خسارات وارده به موتور 500 هزار دستگاه خودرو را به مردم ( و بخوانيد به اقتصاد ملي ) تحميل نمايد . وزارت صنايع و معادن بايد با اين قبيل تصميمات من درآوردي مقابله نمايد .
7- مقامات وزارت نفت حق ندارند براي توجيه تصميم غلط خود ، از اعتقادات مذهبي مردم سوء استفاده كنند .
مقايسه نا بجا و غلط فرد مسافر روزه داري كه خودش دلش نمي خواهد روزه اش را بخورد ، توسط يك مقام بلند پايه وزارت نفت ، آن هم در رسانه اي با چند ميليون بيننده ، توهين به عقل و شعور بينندگان است . توهين به اعتقادات هم هست . توهين به علم و فن هم هست. چون تصميم فرد روزه دار مسافر ، تصميمي فردي است ضمن آن كه آسيب و ضرر و زياني به خود نمي رساند در حالي كه تصميم آقايان ، تصميمي براي مالكين 500 هزار خودرو است و بدتر از آن براي جمعيت شهرهايي كه آلوده تر مي شوند ، يعني وارد كردن ضرر و زيان به آحاد جامعه و به كل جامعه . اين امر ، امري بديهي و مسلم نيست ؟
8- و اصولا اين چه روش ناپسندي است كه براي هر كار روز مره ، مسئولين بجاي استدلال و منطق ، مثلا از امور اعتقادي كمك مي گيرند . آن هم كمك نابجا . كه در برخي مواقع ، مثل مورد فعلي نوعي تخفيف اهميت و شان اعتقاديات است .
9- و اصولا دوم آن كه آيا اين گونه سخن گفتن ، پوششي از پيش شكست خورده نيست كه مسئولين وزارت نفت براي ماله كشي تقصيرات 20 سال گذشته خود به كار مي برند ؟ تقصيري استراتژيك و كمر شكن كه به بهانه "مقرون به صرفه نبودن ساخت پالايشگاه " از ايجاد پالايشگاه هاي جديد و حتي از باز سازي و نو سازي پالايشگاه هاي با عمر بيش از 40 سال ، علي رغم تاكيد مكرر مجالس شوراي اسلامي در چند دوره مختلف ، و علي رقم تامين بودجه لازم ، از دستورات مجلس استنكاف ورزيدند؟ كه خوش بختانه با افزايش شديد قيمت نفت و با افزايش شديد مصرف كه ناشي از افزايش شديد توليد خودروهاي جديد است ، وزارت نفت در صدد است از دستورات مجلس شوراي اسلامي تمكين كرده و نسبت به جبران عقب ماندگي 30 ساله خود اقدام نمايد .
دبير پيشين انجمن خودروسازان
داود ميرخاني رشتي

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

kiarash-m
15 June 2008, 08:33 PM
ممنون از شما بابت توضیحی که در مورد روغن موتور سنتتیک دادید. فیلتر روغن های فابریک آبی رنگ هستند ولی عکسی که گذاشتید مشکی است. راستی ساخت چه شرکتی هست.

این هم عکس فیلتر روغن فابریک متصل به بلوکه سیلندر:
سلام آقا نويد... خواهش ميكنم
البته رنگ فيلتري كه خريدم مشكي نيست سورمه ايه و ساخت شركت Filtraut هست (نمايندگي انحصاري محصولات اين شركت هم در اماراته و جعبه هاش هم داراي هولوگرامه Purflux هستش ).
حالا نميدونم آيا فيلتري كه روي لوگانها به صورت فابريكي هست ساخت كجاست - من يه چيزي رو روي ماشين خودم دقت كردم اينه كه بعضي از قطعات خودرو ساخت شركت داچيا هستش ( مثلا هر چهار كمك به اضافه اكسل عقب يا بعضي از قطعات پلاستيكي مثل در پوش فيوزها كه جزئي از داشبورد محسوب ميشه حالا اينكه داشبورد هم ساخت داچيا هست يانه نميدونم ! يا لاستيك كف جا ليواني روي كنسول جلو و...
به هر حال فكر نميكنم فيلتر روغن فابريكيش فرانسوي باشه شايد هم فرانسوي باشه اما ساخت يك شركت ديگه ( حقيتش من بد جوري به خودروساز هاي داخلي بد بين هستم ) حتي اگر بگن ماست سفيده باور نميكنم.
در پناه حق باشي
------------------------------------------------
واما:
يكي از دوستان عزيز در رابطه با نصب ايربگ پرسيده بود كه در وبلاگ تندر 90 جواب دادم كه كجا اين كار رو انجام دادم اما اين كامنت نمايش داده نشد.
اولا بايد بگم كه اكثر نمايندگيها فعلا هيچي از اين ماشين سرشون نميشه ، بنابراين تو نمايندگيها دنبال اير بگ نگرد.
واحدآپشن ايساكو اير بگ براي 206 نصب ميكنه اما ايربگ لوگان رو فعلا نه (زنگ زدم پرسيم ) شركت ايران روور هم كه وابسته به پارس خودروست بعضي از آپشن هاي لوگان رو انجام ميده و از لحاظ قيمت هم مناسبتر از واحد آپشن ايساكو جيبو خالي ميكنه مثلا پشت سري هاي عقب ( فابريك) با نصبش 40000 تومان مه شكن هاي جلو مارك والئو با نصب به اضاف دسته چراغ 140000 تومان و...
اما اين شركت هم گفته در آينده نزديك ايربگ هم به آپشنهاشون اضافه ميشه.
اما همونطور كه در مشخصات عضويت من ميبيني بنده ساكن قم هستم - فم يه نفر هست كه تخصصش و كار حرفه ايش ايربگه و بسيار هم در اين زمينه استاده - اين آقا برام نصب كرد و دقيقا مثل كارخونه - ازش پرسيدكه لوازم ايربگ رو از كجا تهيه كرده جواب داد ( سريه )... به هر صورت فكر ميكنم در تهران هم اشخاصي باشن كه اين كار رو انجام بدن.
موفق باشي

mohammad1983
15 June 2008, 09:39 PM
پيرو پست هاي قبليم در مورد روغن موتور اين قيمت ها رو از نمايندگي كرج گرفتم:
ELF COMPETITION 10w40 (4) LITER (تومان 19.500) نيمه سنتتيك
ELF COMPETITION 10w40 (1) LITER (تومان5.000)
ELF EXCELLIUM 5w40 (4) LITER (تومان28.500 ) تمام سنتتيك
COOL ELF 33% (4) LITER (آماده ريختن در رادياتور بدون نياز به آب 10.000تومان)
ELF GEAR 85w140 (1) LITER ( خودم در رابطه با روغن گيربكس همچين بازه دمايي نديده بودم در بازار. 13.000 تومان)

pooyan.tt
15 June 2008, 10:00 PM
من امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو رشت واسه فیلتر هوا، فیلتر هوا + نصبش شد 8600 تومان. می خواستم ببینم کسیتا حال عوض کرده؟

روغن هم از یارو پرسیدم گفت که با فیلتر 4.5 لیتر بدون فیلتر 4 لیتر.

شهرام خادمي
16 June 2008, 08:10 AM
با سلام
آيا نصب وسايل جانبي بر روي خودرو از جمله صندوق پران تاثيري بر گارانتي دارد يا خير؟

mohammad1983
16 June 2008, 10:12 AM
من امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو رشت واسه فیلتر هوا، فیلتر هوا + نصبش شد 8600 تومان. می خواستم ببینم کسیتا حال عوض کرده؟

روغن هم از یارو پرسیدم گفت که با فیلتر 4.5 لیتر بدون فیلتر 4 لیتر.

دوست عزيز فيلتر روغن اصلي تو تهران 8000 تومان هست.

اما در مورد روغن نمايندگي بي انصافي كرده يعني چي بدون فيلتر 4 ليتر همين جوري نيم ليتر از روش برداشته تا رند بشه!!! طبق محاسبه آقا kiarash-m ([Only registered and activated users can see links]) حجم دقيق روغن موتور لوگان با فيلتر 4/75 و بدون فيلتر 4/5 ليتر است.
اگر تو دفترچه ماشين رو هم ببينيد نوشته با فيلتر 4/8 ليتر.

baghbanzadeh
16 June 2008, 11:38 AM
با سلام خدمت دوستان
در صورت امکان محل سیم کشی جهت نصب باند عقب را توضیح دهید
با تشکر

reza a
16 June 2008, 12:20 PM
با سلام لطفا بگین باک بنزین تندر چند لیتریه؟واینکه تندرe2میگن دو بوق داره بوق دوم چجور فعال میشه ؟من که تابحال هرجا بوق زدم یه صدا بیشتر نداشت
ممنون

hafez41
16 June 2008, 12:42 PM
با سلام لطفا بگین باک بنزین تندر چند لیتریه؟واینکه تندرe2میگن دو بوق داره بوق دوم چجور فعال میشه ؟من که تابحال هرجا بوق زدم یه صدا بیشتر نداشت
ممنون

طبق دفترچه راهنما 50 لیتر و اگر بیشتر از این پر شد مربوط به پر شدن مسیر لوله ها می باشد و مضاف بر اینکه در بعضی از پمپها به غلط شماره می اندازند.

منظور از دو بوق : صدائی که تولید میشود ترکیبی از دو بوق است دقیقا همان صدایی که شنیدید درست.

موفق باشید

Fariborz560
16 June 2008, 12:58 PM
سلام دوستان
آیا کسی از سرویسهای کارت گارانتی ایران خودرو خبری داره یا خیر؟ به طور مثال کدامیک از سرویسهای ادواری را رایگان می شود انجام داد؟ و برای سرویس اولیه پس از طی چندین کیلومتر باید به نمایندگی مراجعه کرد؟

ars53
16 June 2008, 01:46 PM
با سلام
سايتي هست كه تعمير گاههاي مجاز پارس خودرو در تهران و شهرستانها را كه سرويس رايگان را ارائه مي دهند نوشته باشه؟
در چه صورتي دوره گارانتي مربوطه باطل مي شود؟(مثلاً اگر در سيستم الكتريكي يك تعمير گاه دخالتي انجام دهد آيا گارانتي مربوطه باطل مي شود)
با تشكر

HOOSEIN 105
16 June 2008, 02:25 PM
با سلام خدمت دوستان

دوستان یه سوال داشتم . اگه زحمت نمیشه جواب من حقیر رو بدید . ممنون میشم

راستش کولر تندر دارای فن های خیلی قوی میباشد ولی قدرت سرمایشی اون کم است .

حالا چند تا سوال

1 : اگه تو حالتی که ماشین ایستاده و ماشین داغ شده و ماشین با دور 1000 کار میکند کولر را روشن کنیم به موتور فشار میاد حالا اگه دور موتور رو در همون حالت (خلاصی ) تا 2500 ببریم بازم به ماشین فشار میاد یا فقط مصرف سوخت زیاد میشه .

2: از اونجایی که قدرت سرمایشی کولر تندر کمه ایا میشه گاز کولر اون رو با گاز کولر ماکسیما یا سوناتا یا ازرا عوض کرد . اگه می شود عوض کرد ایا به موتور فشار ماید

خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین . راستی هزینه عوض کردن گاز کولرش چقدر در میاد

با تشکر

pooyan.tt
16 June 2008, 03:52 PM
دوست عزيز فيلتر روغن اصلي تو تهران 8000 تومان هست.

اما در مورد روغن نمايندگي بي انصافي كرده يعني چي بدون فيلتر 4 ليتر همين جوري نيم ليتر از روش برداشته تا رند بشه!!! طبق محاسبه آقا kiarash-m ([Only registered and activated users can see links]) حجم دقيق روغن موتور لوگان با فيلتر 4/75 و بدون فيلتر 4/5 ليتر است.
اگر تو دفترچه ماشين رو هم ببينيد نوشته با فيلتر 4/8 ليتر.

سوالم در مورد فیلتر هوا بود

فیلتر روغن و روغن رو قبلا در نمایندگی پارس خودرو عوض کرده بودم. با فیلتر 5 لیتر ریخت و بدون فیلتر می‏گفت 4.2 لیتر

این حجم روغن رو نمایندگی ایران خودرو بهم گفت، بدون فیلتر 4 و با فیلتر 4.5

ممنون

امير محمودزاده
16 June 2008, 04:21 PM
كارشناسان محترم رنو
با سلام ماشين من اي2 ساده بوده و1400 كيلومتر كاركرده(ازپارس خودروگرفته ام) مدتي است كه با وجود اينكه ترمز دستي كاملا پايين است ولي موقع عبور از دست اندازها با اينكه احتياط كامل ميكنم ولي متوجه روشن و خاموش شدن چراغ ترمز دستي ميشوم لطفا مرا راهنمائي كنيد چكار كنم

Amiraram
16 June 2008, 04:55 PM
سلام آقا نويد... خواهش ميكنم
البته رنگ فيلتري كه خريدم مشكي نيست سورمه ايه و ساخت شركت Filtraut هست (نمايندگي انحصاري محصولات اين شركت هم در اماراته و جعبه هاش هم داراي هولوگرامه Purflux هستش ).
حالا نميدونم آيا فيلتري كه روي لوگانها به صورت فابريكي هست ساخت كجاست - من يه چيزي رو روي ماشين خودم دقت كردم اينه كه بعضي از قطعات خودرو ساخت شركت داچيا هستش ( مثلا هر چهار كمك به اضافه اكسل عقب يا بعضي از قطعات پلاستيكي مثل در پوش فيوزها كه جزئي از داشبورد محسوب ميشه حالا اينكه داشبورد هم ساخت داچيا هست يانه نميدونم ! يا لاستيك كف جا ليواني روي كنسول جلو و...
به هر حال فكر نميكنم فيلتر روغن فابريكيش فرانسوي باشه شايد هم فرانسوي باشه اما ساخت يك شركت ديگه ( حقيتش من بد جوري به خودروساز هاي داخلي بد بين هستم ) حتي اگر بگن ماست سفيده باور نميكنم.
در پناه حق باشي
------------------------------------------------
واما:
يكي از دوستان عزيز در رابطه با نصب ايربگ پرسيده بود كه در وبلاگ تندر 90 جواب دادم كه كجا اين كار رو انجام دادم اما اين كامنت نمايش داده نشد.
اولا بايد بگم كه اكثر نمايندگيها فعلا هيچي از اين ماشين سرشون نميشه ، بنابراين تو نمايندگيها دنبال اير بگ نگرد.
واحدآپشن ايساكو اير بگ براي 206 نصب ميكنه اما ايربگ لوگان رو فعلا نه (زنگ زدم پرسيم ) شركت ايران روور هم كه وابسته به پارس خودروست بعضي از آپشن هاي لوگان رو انجام ميده و از لحاظ قيمت هم مناسبتر از واحد آپشن ايساكو جيبو خالي ميكنه مثلا پشت سري هاي عقب ( فابريك) با نصبش 40000 تومان مه شكن هاي جلو مارك والئو با نصب به اضاف دسته چراغ 140000 تومان و...
اما اين شركت هم گفته در آينده نزديك ايربگ هم به آپشنهاشون اضافه ميشه.
اما همونطور كه در مشخصات عضويت من ميبيني بنده ساكن قم هستم - فم يه نفر هست كه تخصصش و كار حرفه ايش ايربگه و بسيار هم در اين زمينه استاده - اين آقا برام نصب كرد و دقيقا مثل كارخونه - ازش پرسيدكه لوازم ايربگ رو از كجا تهيه كرده جواب داد ( سريه )... به هر صورت فكر ميكنم در تهران هم اشخاصي باشن كه اين كار رو انجام بدن.
موفق باشي
سلام دوست عزيز. شماره تماس شركت ايران روور هم كه وابسته به پارس خودرو براي آپشن هاي لوگان را بفرماييد.

mhabbasi
16 June 2008, 05:00 PM
رنو به دنبال جايگزيني براي لوگان

واحد طراحي جديد شركت خودروسازي رنو فرانسه كه روز جمعه در بخارست پايتخت روماني افتتاح شد، در اولين پروژه خود طراحي محصولي ارزان قيمت را براي جايگزيني لوگان پيگيري مي‌كند.

گمان مي‌رود اين مركز طي سه سال آينده محصول جديدي را براي توليد روي پلت‌فرم لوگان كه در تاسيسات توليدي داچيا در لهستان توليد مي‌شود، طراحي كند.
اين محصول جديد هم به سان لوگان خودرويي ارزان خواهد بود كه علاوه بر اروپا در ساير نقاط جهان هم عرضه خواهد شد.
پيك‌آپ لوگان كه اولين بار در نمايشگاه خودروي بخارست در پاييز گذشته رونمايي شد هم از جمله خودروهايي بوده كه توسط طراحان رنو در روماني آماده شده است.

mohammad1983
16 June 2008, 07:02 PM
سوالم در مورد فیلتر هوا بود

فیلتر روغن و روغن رو قبلا در نمایندگی پارس خودرو عوض کرده بودم. با فیلتر 5 لیتر ریخت و بدون فیلتر می‏گفت 4.2 لیتر

این حجم روغن رو نمایندگی ایران خودرو بهم گفت، بدون فیلتر 4 و با فیلتر 4.5

ممنون
دوست عزيز من آنقدر درگير بحث روغن بودم،به جاي كلمه هوا نوشتم روغن.فيلتر هوا 8000 تومان هست.
خب هر دوي اين ها غلط هست ديگه اصلش با فيلتر بخواي رند بگيري 4/8 ليتر بدون فيلتر 4/5 ليتر.چون فيلترش حدود 250 حجم داره.

mori_230
16 June 2008, 09:26 PM
با سلام خدمت تمام سروران گرامی
با یه مشکلی الان دو روزه در گیرم اونم اینکه موقعی که کولر رو درجه 4 روشن هستش دمای آب به خط 7 میرسه و وقتی درجه کولر رو روی 2 قرار میدم دمای آب به خط 5 برمیگرده به نظر شما مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه 1-باطری مشکل داره 2- الترناتور دچار مشکل شده 3- مشکل دیگری پیش اومده ؟؟

mohammad1983
16 June 2008, 11:18 PM
با سلام خدمت تمام سروران گرامی
با یه مشکلی الان دو روزه در گیرم اونم اینکه موقعی که کولر رو درجه 4 روشن هستش دمای آب به خط 7 میرسه و وقتی درجه کولر رو روی 2 قرار میدم دمای آب به خط 5 برمیگرده به نظر شما مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه 1-باطری مشکل داره 2- الترناتور دچار مشکل شده 3- مشکل دیگری پیش اومده ؟؟
دوست عزيز درجه آب در لوگان هميشه 4 خط هست.مايع خنك كننده رادياتور رو هم چك كنيد.
در حالتي كه كولر نميزنيد رو كدام خونه قرار داره؟؟

mehdizadeh04
16 June 2008, 11:46 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینم لوگان جون من که خیلی ماه شده.
البته ببینین متوجه میشین که کروم نداره
ولی هنوز دسته چراغ گیرم نیومده
قیافه ماشین از این رو به اون رو شده
اگه پست های قبل من رو دیده باشین گفته بودم که میخوام سپر رو عوض کنم و این کار رو عملی کردم
اینم لینک هاش:
باتشکر
شاد و سر بلند باشید

Ali1441
17 June 2008, 12:19 AM
مبارکه، به سلامتي فقط اينکه با سپر خودت که دادي چند در آومد ؟

MEHRDAD_Ilat
17 June 2008, 12:21 AM
با سلام ؛
چند وقت پیش بود که یکی از دوستان فایل پی دی اف موتور لاگونا که اتفاقاً موتورش با لوگان یکی است رو معرفی کرده بود امروز اونرو از نظر عدد اکتان بررسی کردم چون توی سایت مجله روسی AUTOREVIEW.RU هم که لینکش اینجا میگذارم مینیمم عدد اکتان 92 است(سوپر) و توی چند صفحه قبل هم عکس لوگان آلمانی رو گذاشته بودم که اونهم مینیمم عدد اکنانش 95 بود .
توی این فایل PDF که دیگه رسمی رسمیه و میشه به اون استناد کرد مینیمم عدد اکتان در حالت عادی 95 و با شرط انطباق (احتمالاً منظورشون تغییر در سیستم پاشش سوخت و ECU با توجه به بازار هدف بوده) باز هم مینیمم 91 ذکر شده .

یعنی اخر کلام اینکه این موتور باید حتماً با بنزین سوپر کار کنه چون مطابق گفته خودشون حداکثر عدد اکتان بنزین ایران با توجه به عدم رعایت استانداردهای حمل ونقل ، ذخیره و غیره 91 !!!! است و برای بنزین معمولی 85-82 .
خوب حالا شما بگید اون بنده خدایی که قرار بود بجای پیکان سوار لوگان 8 میلیونی بشه که نشد و حالا باید حداقل 10 میلیون بده چرا باید موتور ماشینش بعد از مدتی خراب بشه؟؟؟و کلاً چه تضمینی هست که فردا این فرقون سازها برای هر عیب موتور دبه در نیارن که چون بنزین معمولی زدی این عیب بوجود آمده و کلاً گارانتی رو ماست مالی کنند؟؟؟؟
لینک مجله روسی:

mehdizadeh04
17 June 2008, 01:34 AM
مبارکه، به سلامتي فقط اينکه با سپر خودت که دادي چند در آومد ؟

با سلام
مرسی
قیمتش برای من در اومد 120000 تومان با تعویض سپر
البته بدون دسته چراغ و کروم
راستی یه سوال از دوستان عزیز اینه که من چه جوری میتونم پایه های فابریکی رله که نمونه آن در جعبه رله هست و رله ها روی آن هستند پیدا کنم؟آخه میخوام آفتامات مه شکن هام رو هوا نمونه و به بقیه پایه رله ها بچسبه و کار تمیزی در بیاد
راستی اینم شرایط گارانتی لوگان:
شرایط گارانتی

برای اینکه خودرو شما تحت پوشش کارانتی شرکت گسترش خدمات پارس خودرو قرار گیرد، خواهشمند است به نکات زیر توجه فرمایید:

1 – خدمات گارانتی منوط به انجام سرویس اولیه بوده که دوره زمانی آن با توجه به نوع خودرو شما در دفترچه گارانتی ذکر شده است لذا در صورتیکه سرویس اولیه در زمان وکیلومتر کارکرد مقرر انجام نشود، خودرو تحت پوشش گارانتی قرار نمی گیرد.
2 – نمایندگی مجاز پس از انجام سرویس اولیه ضمن ممهور نمودن دفترچه گارانتی نسبت به تکمیل و مهر و امضاء کوپن سرویس اولیه اقدام نماید.
3 – عملیات مربوط به سرویس اولیه دردفترچه گارانتی شما درج شده است.
4 – بهای روغن موتور، واسکازین، فیلتر روغن، فیلتر هوا و مواد مصرفی از این قبیل به عهده مشتری مشتری می باشد.
5 – مسئولیت عیب یابی ، تعمیر و یا تعویض قطعات معیوب بنا به تشخیص کارشناس گارانتی تعمیرگاه می باشد لذا در هنگام مراجعه به تعمیرگاه صرفا نسبت به اعلام عیوب خودرو خود اقدام فرمایید.
6 – کلیه تبعات ناشی از تعمیرات غیر استاندارد به عهده نماینده مجاز می باشد لذا جلب رضایت مشتری و جبران خسارت مشتری از طرف نماینده الزامیست.
7 – نماینده مجاز موظف به ارائه فاکتور رسمی در قبال ارائه کلیه خدمات اعم از گارانتی و غیر گارانتی می باشد و در صورت وجود هر گونه ابهام در شرح اقدامات انجام شده و یا هزینه مربوط به قیمت قطعات و اجرت تعمیرات پاسخگو خواهد بود.
8 – از آنجائیکه طبق مقررات گارانتی ، کلیه قطعات تعویض شده در دوره گارانتی مطعلق به شرکت گسترش خدمات پارس خودرو می باشد لذا نماینده مجاز از عودت قطعات داغی به شما مشتری گرامی معذور می باشد.

در موارد زیر گارانتی فاقد اعتبار می باشد:

1 – عدم سرویس اولیه خودرو در زمان مقرر و کیلومتر تعیین شده بر اساس اطلاعات مندرج در دفترچه گارانتی خودرو
2 – در صورتیکه عیوب حاصله ناشی از استفاده نادرست از خودرو، غفلت یا خطای راننده، قرار دادن بار بیش از حد در خودرو یا استفاده غیر معمول نظیر استفاده در مسابقات باشد.
3 – در صورتیکه عیوب حاصله ناشی از سرویس یا تعمیرات انجام شده در خارج از تعمیرگاههای مجاز شرکت گسترش خدمات پارس خودرو می باشد.
4 – استهلاک معمولی قطعات داخلی اطاق اتومبیل مانند تودوزی، روکش های صندلی، موکت و رنگ بدنه.
5 – در صورتیکه سیستم کیلومتر شما (سیستم کیلومتر یا صفحه کیلومتر) دستکاری و تشخیص مسافت طی شده امکان پذیر نباشد.
6 – استفاده از سوختها ، واسکازین ، روغن ترمز و روغن موتور غیر استاندارد.
7 – عیوب ناشی از بروز حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی و همچنین تصادفات، سرقت و آتش سوزی جزء تعهدات گارانتی نمی باشد.
8 – استفاده از قطعات یدکی غیر استاندارد توسط مالک یا از طریق تعمیرگاههای غیر مجاز.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
با تشکر

mehdirpg7
17 June 2008, 02:32 AM
راستي صداي موتور لوگان با خودروهاي ديگه مقايسه شده؟؟ مثلا در يک دور موتور مشخص صداي موتور چند دسي بل هست... کسي از دستان اگه اطلاعات مفيدي در اين زمينه داره ما رو هم بي نصيب نذاره.

صدر110
17 June 2008, 07:42 AM
دوستان اگه اطلاعاتی در خصوص نحوه نصب پاور ویندو دارند لطف کنند بزارند البته سیم کشی رو میخوام
کسی اطلاع داره که راه انداز پاور ویندو از کدوم قسمت سیم کشی اتومبیل تغذیه میشه
اگه از خروجی uch گرفته بشه شیشه بالابر با قفل مرکزی داخل کابین هم فعال میشه
ممنون میشم اطلاعات تکمیلی رو بزارین

Navid_Aref
17 June 2008, 10:16 AM
مطلبی محض خنده:
دوستان مثل اینکه لامبورگینی هم باید طبق افاضات بزرگان ایران خودرو جلوی سمند با موتور پایه گاز سوز لونگ بندازه. به نظر شما این سخنان واقعیت پیدا خواهد کرد.

سرعت 220كيلومتري
«بنده با سرعت 220كيلومتر در ساعت سمند پايه ‌گازسوز را تست كردم» اين جمله را مديرعامل ايران‌خودرو در گوش زالي زمزمه كرد و وي نيز آن را به اطلاع حضار در مراسم رساند. زالي گفت: آقاي منطقي با سرعت 220كيلومتر رفته‌اند ولي ما سرعتي بيش از اين را در سمند پايه گازسوز تست كرديم. وي ادامه داد: اين خودرو هم‌اكنون مي‌تواند با سرعت 374كيلومتر[Only registered and activated users can see links]در ساعت حركت كند كه قصد داريم در آينده اين عدد را به 400كيلومتر[Only registered and activated users can see links] برسانيم.

ali_h_m
17 June 2008, 10:18 AM

بيشترين شكايت از ايران خودرو
خبرنگار «ايران» پرسيد: «بيشترين شكايت ها از كارخانه هاى خودروسازى مربوط به كدام كارخانه و به چه دليل است » كه نيازى پاسخ داد: يكى از موضوعات پرشكايت مربوط به كارخانه هاى خودروسازى است كه در اين ميان تأخير در تعهد كارخانه ها براى تحويل به موقع خودروهاى ثبت نامى مشترى ها و مشكلات فنى و كيفى توليدات از مهمترين دلايل طرح شكايت ها است. حال آن كه متأسفانه در اغلب قراردادها فقط منافع كارخانه ها در نظر گرفته شده و به حقوق مشتريان توجه جدى نمى شود. ديروز - يكشنبه - هم تلفنى موضوع را به وزير صنايع اطلاع دادم كه قرار شد در اين زمينه اقدام هاى مؤثر و جدى صورت گيرد.
وى تصريح كرد: بيشترين شكايت ها مربوط به كارخانه «ايران خودرو» است كه كيفيت محصولات، خدمات پس از فروش و تحويل ندادن به موقع خودروها باعث افزايش شكايت ها از اين كارخانه شده است.
* بازگشت ۲۲۴ ميليارد تومان به بيت المال
رئيس سازمان بازرسى كل كشور در ادامه درباره عملكرد سال گذشته اين سازمان گفت: با تلاش هاى سازمان بازرسى كل كشور در سال ۸۶ حدود ۲۲۴ ميليارد تومان به بيت المال برگشت و از تضييع ۹۴ ميليارد تومان حقوق دولت نيز جلوگيرى شد.همچنين در راستاى برخورد با زمين خوارى ۲۹ هزار هكتار از اراضى ملى به بيت المال بازگردانده شد.وى با تأكيد بر اين كه براساس گزارش هاى سازمان بازرسى كل كشور ۱۴۴ ميليارد تومان از مناقصه ها و ۱۱ ميليارد تومان از مزايده ها بايد لغو شود، گفت: سازمان بازرسى درباره مناقصه ها دو هزار و ۸۰۳ تذكر شفاهى و ۹۲۷ درخواست لغو يا تجديدنظر در مناقصه را ارائه كرده است. هفت مورد از اين تعداد نيز به دستگاه قضايى معرفى شده اند.

amingzj
17 June 2008, 10:35 AM
سرویس اولیه تندر E2 SLX پارس خودرو چه کیلومتری باید انجام بشه؟؟

emad62
17 June 2008, 10:39 AM
سلام

علاوه بر کلاج و فرمان هم خیلی سفت شده! علت چیه؟1؟!
===========
الان از نمایندگی قیمت گرفتم: cool elf (4litr) 10500 و یه جا دیگه گفت 11500 کسی قیمت داره؟؟؟
تقلبیش هم تو بازار هست؟؟ تفاوت ظاهری اصل و بدل چیه؟ چطور میشه شناخت؟

سلام دوست خوبم...
اولا - به عنوان يك برادر ازت خواهش ميكنم با احتياط رانندگي كن ( ضرر مالي رو هميشه ميشه جبران كرد اما ضرر جاني رو هرگز ).
دوما - محاسبه شما در مورد مصرف سوخت اشتباهه ( يعني چي 10 ليتر مصرف كردم 5 ليتر در صد تا !؟) شما چه با 200 تا وچه با 20 تا سرعت "مسير رو طي كرده باشي ، مصرفت هموني كه سوخته شده فقط زودتر يا دير تر به مقصد رسيدي همين (كمي زمان به نفعت شده) ...مگر اينكه با 200 تا سرعت 200 كيلومتر رو طي كرده باشي ، اونوقت ميشه گفت با احتساب 10 ليتر مصرف بنزين ،صدي پنج تا سوزوندي ( درسته ) !
سوما - با مابقي حرفات كمي تا قسمتي موافقم.
در پناه حق باشي

سلام دوست عزیز
منظور من سرعت 200km/h نبود (چون نه ماشین من اینقد میره و نه من جرأتش رو دارم!) بلکه پیمودن مسافت 200km بود.
شاید اشکال در نگارش بنده بود.
====================

rezhed
17 June 2008, 12:54 PM
مخاطبان گرامي مايعي كه در رادياتور تندر مي‌باشد Coolelf نيست ، بلكه مايعي تحت عنوان Glaceol مي‌باشد ، طبق بررسيهاي بنده اين مايع ساخت خود كارخانه رنو مي‌باشد و در اروپا ليتري 7 يورو قيمت دارد ، اگر رنگ Coolelf را ببينيد سبز است در صورتيكه مايع موجود در مخزن رادياتور تندر زرد رنگ مي‌باشد. در ضمن من ميدان اما‌***** تهران 4 ليتري Coolelf را به مبلغ 12500 تومان خريدم كه پس از باز نمودن آن متوجه شدم كه با مايع تندر فرق مي‌كند و بناچار مقداري از آن را در پيكان استفاده نمودم.

mehdizadeh04
17 June 2008, 02:49 PM
سرویس اولیه تندر E2 SLX پارس خودرو چه کیلومتری باید انجام بشه؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز
سرویس اولیه لوگان همونجوری که تو دفترچه راهنماش گفته در 10000 کیلومتر باید انجام بشه مگر اینکه با ماشین کارهای خاصی از قبیل مسافر کشی و ... انجام بشه که فکر نمیکنم کسی با این ماشین این کار ها رو انجام بده
با تشکر
شاد و سربلند باشید

mehdizadeh04
17 June 2008, 03:36 PM
با سلام
یه سوال از دوستان عزیز اینه که من چه جوری میتونم پایه های فابریکی رله که نمونه آن در جعبه رله هست و رله ها روی آن هستند پیدا کنم؟آخه میخوام آفتامات مه شکن هام رو هوا نمونه و به بقیه پایه رله ها بچسبه و کار تمیزی در بیاد
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

mehraban87
17 June 2008, 03:51 PM
رنو به دنبال جايگزيني براي لوگان

واحد طراحي جديد شركت خودروسازي رنو فرانسه كه روز جمعه در بخارست پايتخت روماني افتتاح شد، در اولين پروژه خود طراحي محصولي ارزان قيمت را براي جايگزيني لوگان پيگيري مي‌كند.

گمان مي‌رود اين مركز طي سه سال آينده محصول جديدي را براي توليد روي پلت‌فرم لوگان كه در تاسيسات توليدي داچيا در لهستان توليد مي‌شود، طراحي كند.
اين محصول جديد هم به سان لوگان خودرويي ارزان خواهد بود كه علاوه بر اروپا در ساير نقاط جهان هم عرضه خواهد شد.
پيك‌آپ لوگان كه اولين بار در نمايشگاه خودروي بخارست در پاييز گذشته رونمايي شد هم از جمله خودروهايي بوده كه توسط طراحان رنو در روماني آماده شده است.

دوست با جان برابرم
بگذارند اینکه شرکت ایران مونتاژ (لوگان)زائیده بزرگ کند .بعد:icon_cool

mehraban87
17 June 2008, 03:56 PM

بيشترين شكايت از ايران خودرو
خبرنگار «ايران» پرسيد: «بيشترين شكايت ها از كارخانه هاى خودروسازى مربوط به كدام كارخانه و به چه دليل است » كه نيازى پاسخ داد: يكى از موضوعات پرشكايت مربوط به كارخانه هاى خودروسازى است كه در اين ميان تأخير در تعهد كارخانه ها براى تحويل به موقع خودروهاى ثبت نامى مشترى ها و مشكلات فنى و كيفى توليدات از مهمترين دلايل طرح شكايت ها است. حال آن كه متأسفانه در اغلب قراردادها فقط منافع كارخانه ها در نظر گرفته شده و به حقوق مشتريان توجه جدى نمى شود. ديروز - يكشنبه - هم تلفنى موضوع را به وزير صنايع اطلاع دادم كه قرار شد در اين زمينه اقدام هاى مؤثر و جدى صورت گيرد.
وى تصريح كرد: بيشترين شكايت ها مربوط به كارخانه «ايران خودرو» است كه كيفيت محصولات، خدمات پس از فروش و تحويل ندادن به موقع خودروها باعث افزايش شكايت ها از اين كارخانه شده است.
* بازگشت ۲۲۴ ميليارد تومان به بيت المال
رئيس سازمان بازرسى كل كشور در ادامه درباره عملكرد سال گذشته اين سازمان گفت: با تلاش هاى سازمان بازرسى كل كشور در سال ۸۶ حدود ۲۲۴ ميليارد تومان به بيت المال برگشت و از تضييع ۹۴ ميليارد تومان حقوق دولت نيز جلوگيرى شد.همچنين در راستاى برخورد با زمين خوارى ۲۹ هزار هكتار از اراضى ملى به بيت المال بازگردانده شد.وى با تأكيد بر اين كه براساس گزارش هاى سازمان بازرسى كل كشور ۱۴۴ ميليارد تومان از مناقصه ها و ۱۱ ميليارد تومان از مزايده ها بايد لغو شود، گفت: سازمان بازرسى درباره مناقصه ها دو هزار و ۸۰۳ تذكر شفاهى و ۹۲۷ درخواست لغو يا تجديدنظر در مناقصه را ارائه كرده است. هفت مورد از اين تعداد نيز به دستگاه قضايى معرفى شده اند.
نه بابا
ما از خودمان شاکی هستم . می فرمایید چرا؟
با این برنامه ها باز اگر ایران مونتاژ اعلام کند ما نصفه شب در صف ثبت نام کنندگان هستیم

HOOSEIN 105
17 June 2008, 04:02 PM
با سلام دوستان من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم

حالا چند تا سوال

1 : اگه تو حالتی که ماشین ایستاده و ماشین داغ شده و ماشین با دور 1000 کار میکند کولر را روشن کنیم به موتور فشار میاد حالا اگه دور موتور رو در همون حالت (خلاصی ) تا 2500 ببریم بازم به ماشین فشار میاد یا فقط مصرف سوخت زیاد میشه .

2: از اونجایی که قدرت سرمایشی کولر تندر کمه ایا میشه گاز کولر اون رو با گاز کولر ماکسیما یا سوناتا یا ازرا عوض کرد . اگه می شود عوض کرد ایا به موتور فشار ماید

با تشکر

mohammad1983
17 June 2008, 05:36 PM
سلام

علاوه بر کلاج و فرمان هم خیلی سفت شده! علت چیه؟1؟!
===========
الان از نمایندگی قیمت گرفتم: cool elf (4litr) 10500 و یه جا دیگه گفت 11500 کسی قیمت داره؟؟؟
تقلبیش هم تو بازار هست؟؟ تفاوت ظاهری اصل و بدل چیه؟ چطور میشه شناخت؟

دوست عزيز اين پست ([Only registered and activated users can see links]) رو ببين.تازه اين قيمت ها هم يه نمه جاي چونه زدن داره.:icon_cool
اين شماره نمايندگي ELF در تهران هستش (22914310_021) كه زنگ بزنيد نمايندگي شهرتون رو ازشون بپرسيد.

mehdyagha
17 June 2008, 06:17 PM
سلام .كسي ميدونه گارانتي اوليه چند كيلومتر يا چند ماهه؟ ما كه بعد از يك ماه و 8 روز ازتحويل خودرو هنوز موفق به دريافت پلاك وسند خودرو نشديم.

taba
17 June 2008, 07:01 PM
سلام .كسي ميدونه گارانتي اوليه چند كيلومتر يا چند ماهه؟ ما كه بعد از يك ماه و 8 روز ازتحويل خودرو هنوز موفق به دريافت پلاك وسند خودرو نشديم.

سلام
دوست عزیز گارانتی اولیه و ثانویه نداریم!. گارانتی فقط یکی است که آن هم دو سال یا 40000 کیلومتر است.
شاید منظور شما سرویس اولیه است. دوره های سرویس در لوگان در شرایط عادی رانندگی پس از طی هر 10000 کیلومتر هستند.

RF51
17 June 2008, 11:08 PM
با سلام
یه سوال از دوستان عزیز اینه که من چه جوری میتونم پایه های فابریکی رله که نمونه آن در جعبه رله هست و رله ها روی آن هستند پیدا کنم؟آخه میخوام آفتامات مه شکن هام رو هوا نمونه و به بقیه پایه رله ها بچسبه و کار تمیزی در بیاد
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

یه سر به خیابان لاله زار بزنید. انواع و اقسام رله ها و پایه رله و حتی تبدیل برای پایه رله های مختلف را خواهید یافت.

RF51
17 June 2008, 11:26 PM
با سلام دوستان من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم

حالا چند تا سوال

با تشکر

معمولا پس از روشن شدن کولر در حالت ایستاده، ECU با توجه به میزان بار وارد بر موتور باید دور موتور را افزایش دهد ( در 206 که اینطور است)، در تندر هم قاعدتا باید همینطور باشد، بهتره سایر دوستانی که تندر دارند نظر بدهند. در صورت عدم تنظیم خودکار، می توانید با دیاگ دور موتور ارام را برای هنگامی که کولر روشن است تنظیم کنید. با افزایش دور موتور هم مطمئنا مصرف شما افزایش می یابد.
تا اونجائی که من میدونم گاز کولر همه خودرو های جدید یکی است(R134 که برای لایه ازن بی خطر است) و فقط مقدار شارژ و فشار گاز در سیستم کولر خودروها تفاوت دارد ، چک کنید شاید گاز کولر شما کم باشد.

mohammad1983
18 June 2008, 12:19 AM
آقا به نظر من چون حجم اتاق لوگان زياد هستش هميشه بايد فن كولر رو 3 باشه.من وقتي رو 2 ميزارم البته كله ظهر رو ملاك قرار ميدم اصلا نميشه راضي بود وبه نمه احساس داغ بودن هوا به آدم دست ميده.ولي وقتي رو 3 باشه خوب راضي كننده هست.
در كل حجم باد خروجي براي اين اتاق كمه.يا لا اقل دور 2 فن ضعيف هست.

light_shadow
18 June 2008, 07:32 AM
سلام دوستان ... من یک E2 معمولی دارم .باتوجه به وضعیت جدید بنزین سوپر آیا با استفاده از بنزین معمولی به همراه مکمل های بنزین به موتور آسیب می رسه و یا ... ؟

صدر110
18 June 2008, 09:12 AM
بابا ایول !
بیچاره ماشین بیزبون من که تا حالا رنگ بنزین سوپرو ندیده

mohammad1983
18 June 2008, 11:22 AM
من تا 4000 تا رو سوپر زدم.ولي الان 2500 تا هست كه عادي ميزنم.
مال پدرم هم 19000 تا هست كه بنزين عادي مصرف مي كند.ولي شتابش همون جوري مثل روز اول هست.
من كه اصلا ميگم سوپر ايران بي تاثير هست.:icon_redf

amahdavi2004
18 June 2008, 02:26 PM
آقا به نظر من چون حجم اتاق لوگان زياد هستش هميشه بايد فن كولر رو 3 باشه.من وقتي رو 2 ميزارم البته كله ظهر رو ملاك قرار ميدم اصلا نميشه راضي بود وبه نمه احساس داغ بودن هوا به آدم دست ميده.ولي وقتي رو 3 باشه خوب راضي كننده هست.
در كل حجم باد خروجي براي اين اتاق كمه.يا لا اقل دور 2 فن ضعيف هست.
قابل توجه دوستاني كه تندر خود را در زمستان تحويل گرفته بودند و كولرش را تست كرده و با ذوق زدگي مي گفتند كولرش فلان و بهمان است:icon_twis به صفحات آن ايام مراجعه كنيد خنده تان مي گيرد.:icon_arro
من معتقدم كه بر سياق ضرب المثل "در شهر كورها آدم يك چشم پادشاه است" تندر 90 در محدوده قيمتي خودش ميان خودروهاي هم رده اش مثل 405 و سمند كه از فناوري 15 سال پيش استفاده مي كنند سر است ولي خيلي تحفه هم نيست. متاسفانه بسياري از ذوق زدگيها ناشي از اين است كه با پرايد مقايسه مي شود (شايد صاحبش قبلا پرايد سوار بوده است) و بدون شك كولر پرايد چيز قابلي نيست و كولر تندر بسيار بهتر است.

mehdirpg7
18 June 2008, 09:28 PM
قابل توجه دوستاني كه تندر خود را در زمستان تحويل گرفته بودند و كولرش را تست كرده و با ذوق زدگي مي گفتند كولرش فلان و بهمان است:icon_twis به صفحات آن ايام مراجعه كنيد خنده تان مي گيرد.:icon_arro
من معتقدم كه بر سياق ضرب المثل "در شهر كورها آدم يك چشم پادشاه است" تندر 90 در محدوده قيمتي خودش ميان خودروهاي هم رده اش مثل 405 و سمند كه از فناوري 15 سال پيش استفاده مي كنند سر است ولي خيلي تحفه هم نيست. متاسفانه بسياري از ذوق زدگيها ناشي از اين است كه با پرايد مقايسه مي شود (شايد صاحبش قبلا پرايد سوار بوده است) و بدون شك كولر پرايد چيز قابلي نيست و كولر تندر بسيار بهتر است.

اون تستي که در زمستان انجام شده بود مطمئنا بي ارزشه ... اما من از کولر ماشينم تو همين گرماي اواخر خرداد خيلي راضي هستم.:icon_cool

چون تو مسير اصفهان زياد رفت و آمد مي کنم اين چند بار اخير که به گرما خوردم واقعا کولرش خوب جواب مي داد...علاوه بر اون خبري از بالارفتن دماي موتور هم نبود... دوستاني که مسير اتوبان اصفهان به کاشان رو اومدند حتما مي دونند که از عوارضي اصفهان به سمت نطنز به طول حدودا 50 کيلومتر يکسره سربالايي مممتد و بدون هيچ سرپاييني هست. قبلا که با پژو مي آمدم اين يک تکه از مسير اگر کولر رو روشن مي کرديم درجه حرارت موتور به طور قابل ملاحظه اي بالا مي رفت اما با تندر + کولر روشن، درجه آب از 4 خونه تکون نخورد! الان به اين نتيجه رسيدم که اگه کولرش از ماشينهاي هم قيمت خودش کمتر باشه-که نيست- لااقل سيستم خنک کننده موتورش به طور چشمگيري کارآمدتره.
در مورد اون ضرب المثل شما هم بايد بگم حق با شماست ... از بس ماشينهاي پرمصرف عهد بوق رو سوار شديم يه ماشين با موتور پيشرفته و طراحي به روز مي بينيم خيلي ذوق مي کنيم.:icon_sad:

pooyan.tt
18 June 2008, 10:58 PM
یه سوالی دارم، در E0 رینگ 14 اینچ هست ولی در E1 & E2 رینگ 15، یعنی در E0 کوچکتر. موتور همه تیپ تندرها هم یکیه.
به نظر من شتاب E0 باید از E1 & E2 بیشتر باشه، نظر شما چیه؟

mehdyagha
18 June 2008, 11:28 PM
با سلام امروز وقتي كولر ماشينم را در حالت حركت زدم ماشين خاموش شد. در حالت ايستاده هم امتحان كردم باز هم ماشين خاموش شد دليلش چي ميتونه باشه؟ البته خاموش شدن ماشين با يه صداي تق از داخل موتور همراه بود.

jsprox
19 June 2008, 03:39 AM
سلام

یک سوال دارم آیا لوگان مدل اتوماتیک هم داریم تو ایران؟؟؟ :icon_razz

من اطلاعی از لوگان ایران ندارم در ضمن این ماشین رو تو ترکیه دیدم که ماله یکی از اقوامه که اتوماتیک بود و اسمش هم DACIA بود وقتی از صاحبش پرسیدم گفتن که این ماشین به سفارش کارخانه DACIA رومانی با کمک رنو و نیسان ساخته شده حتی ارم DACIA هم داشت نه رنو!!! :icon_twis

Navid_Aref
19 June 2008, 08:13 AM
یه سوالی دارم، در E0 رینگ 14 اینچ هست ولی در E1 & E2 رینگ 15، یعنی در E0 کوچکتر. موتور همه تیپ تندرها هم یکیه.
به نظر من شتاب E0 باید از E1 & E2 بیشتر باشه، نظر شما چیه؟

در مورد تفاوت در رینگ ها خدمت شما عرض کنم که در رینگ 14 اینچی از لاستیک با فاق بزرگتر استفاده می شود در نتیجه سایز کلی قطر رینگ و چرخ با نوع 15 اینج یکسان خواهد شد.(65/185-15 و 80/165-14).

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اگر به سایت زیر مراجعه کنید می توانید مقایسه عملی و علمی بین سایزها مختلف ( همه جانبه ) در مورد تایر خودرو داشته باشید. در آنجا ذکر می شود که اگر تفاوت دو تایر بیشتر از 3 درصد باشد مشکل در ترمز گیری ( اختلاف در کیلومتر شمار نیز) بوجود خواهد آمد :

صحبت جناب 2004 Amahdavi که تلویحا در تخریب وجه لوگان بود غیر مستقیم شرکت پژو و محصولات فسیل شده آن در ایران را زیر سوال برد.
همانطور که همه می دانیم از لحاظ کلاس بندی سمند و پژو 405 هر دو به کلاس C تعلق دارند. حالا اوضاع چگونه پیش رفته که آنها در مقابل خودرویی از کلاس B+ که به اظهار خود رییس شرکت رنو خودرویی دست پایین و تحت برند داچیا ( از نظر شرکت رنو، لوگان خودرویی خارج از چارچوب ساختار رنو هست که در مصاحبه کارلوس گون مدیر عامل شرکت رنو به وضوح گفته شده است.) از محصولات پژو و تحت لیسانس آن که در ایران مدت هاست عرضه می شوند، آنقدر جلو افتاده که برخی افراد حتی در کسوت مدیریت این چنین در مقابل این خودروی تازه وارد جبهه گیری می کنند. واقعا دو مقاله دنیای اقتصاد در مورد اینکه نسل جدید خودروها کی به ایران می رسند و مصاحبه با معاون پژو در این موقعیت کاملا مناسب به نظر می رسد.

نسل جديد خودروها كي به ايران مي‌رسد؟

قائم‌مقام مدير عامل پژو در بازارهاي جهاني در گفت‌وگو با «دنياي‌اقتصاد» تاكيد كرد
نظارت بر كيفيت محصولات پژو در ايران
خبرنگار اعزامي به پكن- برخي از دست‌اندركاران صنعت خودرو معتقدند كه پس از گذشت 18 سال از فعاليت پژو در ايران، تك چراغ روشن اين شركت به آرامي رو به خاموشي است.

raminazad
19 June 2008, 08:51 AM
سلام

بنده معتقد هستم اگه كسي بخواد نظر بده و نظرش سازنده باشه( نه اين نظر آب خنك بر روي نداشته هايش باشه يا به عبارتي انچه كه او را ميازارد باشه) حتما جمله اي كه استفاده ميكنه درش برخي نكات لطافت و ميانه روي رو حفظ ميكنه . اميدوارم كه اين لحن فقط يه سوئ تفاهمي باشه كه ما جملات تايپي ايشون رو به اين شكل متوجه ميشيم.

با حلوا حلوا گفتن دهن شيرين نميشه و برعكس . همه هم به توانمندي ها و نكات ضعف لوگان واقفند و بر ماشينهاي ديگه هم همينطور .
قبل از اين دوستداران ريو هم يه حملهاي كرده بودند ولي آخرش رفتند و حواله تندر گرفتند

jacky
19 June 2008, 09:17 AM
من اطلاعی از لوگان ایران ندارم در ضمن این ماشین رو تو ترکیه دیدم که ماله یکی از اقوامه که اتوماتیک بود و اسمش هم DACIA بود وقتی از صاحبش پرسیدم گفتن که این ماشین به سفارش کارخانه DACIA رومانی با کمک رنو و نیسان ساخته شده حتی ارم DACIA هم داشت نه رنو!!! :icon_twis

به این مقاله wikipedia یه نگاهی بندازین بد نیست :

در این مقاله همین مصلبی رو که شما گفتین رو اشاره کرده ، اینکه این ماشین حاصل همکاری شرکت رنو و کارخانه DACIA رومانی است . اگه در مورد 206 SD هم در اینترنت بگردین ، همه جا بیان شده حاصل همکاری پژو و همکار ایرانی اش ایران خودرو است .

فکر کنم این آدرس ها هم مفید باشه :

mohammad1983
19 June 2008, 10:31 AM
عجيبه امروز يه لوگان با آرم dacia تو اتوبان تهران كرج ديدم.با رنگ بژ فكر كنم وارداتي بود چون بژ كه نداريم.:icon_roll

davoodya
19 June 2008, 10:43 AM
کسانی که مدت زیادی از این خودرو استفاده کرده اند میشه بییان و ایرادات این ماشین رو بگند؟

از هر کس تا حالا سوال کردم میگه فقط زشته . بر فرض که ال 90 زشت اگه ایراد دیگری داره اون ها رو بگید؟

پایه ایرادات و کمبود ها هم تیپ E2 باشه
تویه تاپیک مشکلات تندر ایراد از این ماشین زیاد میبینم و هر کس به یه شکلی یه مشکلی با این ماشین داره

amahdavi2004
19 June 2008, 12:13 PM
سلام

بنده معتقد هستم اگه كسي بخواد نظر بده و نظرش سازنده باشه( نه اين نظر آب خنك بر روي نداشته هايش باشه يا به عبارتي انچه كه او را ميازارد باشه) حتما جمله اي كه استفاده ميكنه درش برخي نكات لطافت و ميانه روي رو حفظ ميكنه . اميدوارم كه اين لحن فقط يه سوئ تفاهمي باشه كه ما جملات تايپي ايشون رو به اين شكل متوجه ميشيم.

با حلوا حلوا گفتن دهن شيرين نميشه و برعكس . همه هم به توانمندي ها و نكات ضعف لوگان واقفند و بر ماشينهاي ديگه هم همينطور .
قبل از اين دوستداران ريو هم يه حملهاي كرده بودند ولي آخرش رفتند و حواله تندر گرفتند
هر چند كه دوست ندارم اين گونه بحثهاي غير علمي كش پيدا كند ولي از آنجا كه پست اخيرم براي برخي عشاق تندر 90 موجب سوء تفاهم شده بود؛ بد نديدم پستي را كه 4-3 ماه پيش در همين تاپيك زده بودم تكرار كنم:
دوست عزيز اينجا كسي قصد مچ گيري ندارد و همه مي خواهيم ياد بگيريم (چه عضو جديد چه قديم) و اين تاپيك هم جالب و آموزنده و قابل توجه همه است (منهاي برخي پستها كه با افراط در بد و بيراه گفتن به شركتهاي بدقول فضاي فوروم را كدر مي كنند) اما اولا مطالب بايد همراه منبع باشد در حالي كه اين دو پست فاقد ذكر منبع بود ثانيا باز هم مي گويم تكراري بود كمي جستجو كنيد ثالثا اگر كسي از بدقولي شركتها ناراحت است دليل نمي شود كه از محصولشان يا ماشين زير پايش بد بگويد بالآخره ما به تفاوت 3 ميليوني قيمت شركت و بازار به جيب خودش مي رود (نوش جانش باشد چون پولش خيلي معطل شده است)
ثالثا كلي گويي فايده ندارد فحش و بد و بيراه ننويسيد؛ از محاسن و كاركردهايش و اگر ديگران را محرم دانستيد از ايراداتش با توجه به تجربيات خودتان بنويسيد (همانطور كه در ساير تاپيكها دارندگان سمند و 405 و زانتيا و مزدا 3 مي نويسند) اگر قبلا خودرو ديگري داشته ايد امكاناتش را با آن مقايسه كنيد (خدا وكيلي با پرايد مقايسه نكنيد در يك كلاس نيستند) آنچه كه در سايت رنوپارس و .... مي آيد چاشني از تبليغات دارد و تازه معلوم نيست از آنچه كه دست مصرف كننده مي رسد چيزي ندزديده باشند. وقتي كيسه آچار و فرش زيرپايي و مثلث اخطارش را نمي دهند واي بحال آنچه كه مصرف كننده از باطنش نمي بيند. در هر حال اينجا ايران است و بنا به يك مثل قديمي "گربه را از هر طرف بيندازي روي چهار دست و پا پايين مي آيد" (مثال سودجويي شركتهاي خودروساز است) بعضي از دارندگان هم از خرابي آينه و بخاري و .... هم خبر داده اند.
من خودم هنوز در خريدن آن ترديد دارم و علت آن هم چپه كردن آن در تست خودرو و خوابيدن ستون جلويش است كه سازندگان به لاستيك نسبت داده بودند كه خيلي بحث بر انگيز است مگر لاستيكهايي كه ايرانخودرو روي 405 و روآ و سمند مي گذارد خيلي عليه السلام است كه موجب چپ كردنش نمي شود تازه اگر چپ كرد كه ستونش نمي خوابد(من چون خودم تجربه تصادف سنگيني كه نزديك بود منجر به چپ كردنم بشود دارم خيلي به اين موضوع حساسم و هزارتا قدرت موتور و مصرف سوخت و .... را به آن ترجيح نمي دهم و در خريد خودروي جديد فاكتور مهمي برايم هست ولو ماشين فعلي ام فاقد آن باشد كسي هم اگر تجربه مشابه داشته باشد هم عقيده خواهد بود)
مقايسه ماشينهاي نسل 20 -10 سال پيش (هر چند در زمان خودشان در اروپا از بهترينها بودند) با ماشين امروزي (گر چه در اروپا بهترين نيست) صحيح نيست و كسي نبايد در بهتر بودنش شك كند بالآخره در اروپا استانداردها و تكنولوژي پيشرفت مي كنند مثل ايران نيست كه درجا بزنند.
هر كسي ماشينش را دوست دارد (خصوصا اگر براي تحويل گرفتنش خيلي مرارت برده باشد) ولي تعصب نبايد بخرج داد ماشين است نه ناموس وطن:icon_excl (سخنم با دارندگان سمند و 405 و زانتيا و مگان و آوانته و .... هم هست) الآن امكانش بوده اين خودرو را خريده، چند سال ديگر از ديدنش ذله مي شود و اگر داشت ردش مي كند و بهترش را مي خرد.
واقعي نوشتن هم واضح است يعني چه؟ آيا تندر90 در قد و قواره و كلاس SUV است كه مي نويسند در يخبندان مثل SUV است؟ با رينگهاي 14 يا 15 و تك محور بودن SUV شده است؟ تعريف از بخاري ماشين را نمي فهمم، باز كولر بود (كه فصل تجربه اش نرسيده است) يك چيزي! ماشينها بخاطر اين كه گرما را از موتور ماشين مي گيرند از بخاري كم نمي آورند مگر اشكالي در نگهداري يا طراحي بخاري باشد. راستش من قديمها رنو 5 داشتم در كولاك جاده هم بخاريش كم نمي آورد. الآن هم پس از گرم شدن فضاي ماشين (405) مجبورم يا درجه بخاري را روي يك بگذارم يا خاموشش كنم(هواي 22 درجه زير صفر)
رابعا ما مخلص تمام دارندگان و منتظران تندر 90 هستيم و خوشي و خرمي كاميابي و سواري با لذت را برايشان آرزومنديم و شايد به جمع ايشان هم بپيونديم لطفا اين بحث را كش ندهيد بگذاريد بار علمي تاپيك با پستهاي مفيد ادامه پيدا كند.

اتفاقا تندر 90 به دليل نوظهور بودن در ايران و متاسفانه حواشي بحث انگيزي كه از ابتداي مطرح شدنش در ايران پيرامونش را گرفته است بسيار مجهول است و توانمندي ها و نكات ضعفش هنوز روشن نشده است و جاي بررسي بسيار دارد و بهترين موقعيت، همين تاپيك و توسط دارندگان همين خودرو بدون دخالت تعصبات بي جا است. چه نكات ريزي كه فقط در امثال اين تاپيك روشن مي شود مثل نداشتن فريم كنار صندلي شاگرد كه از چشم تيزبين يكي از اعضاي محترم دور نمانده بود.

jsprox
19 June 2008, 01:17 PM
عزیزان من هنوز جواب نگرفتم
آیا تو ایران لوگلن اتوماتیک هم هست؟

Navid_Aref
19 June 2008, 01:40 PM
عزیزان من هنوز جواب نگرفتم
آیا تو ایران لوگلن اتوماتیک هم هست؟

با سلام. تنها خبری که تا کنون در این زمینه منتشر شده، خبر زیر بوده است.

مناسب سازي تندر90 براي رانندگي معلولان
دوشنبه، 26 فروردين 1387

به گزارش خبرخودرو ، مديرعامل گروه خودروسازي سايپا از مناسب سازي خودرو براي معلولان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، مهرداد بذر پاش گفت: سه محصول سايپا 141، تندر90 و مگان براي رانندگي معلولان مناسب سازي مي شود.
وي اضافه کرد:بر اساس برنامه ها اين محصولات مناسب سازي شده تا آبان 87 به بازار عرضه خواهد شد.
اين نخستين بار است که خودروهاي داخلي هنگام توليد در کارخانه، براي معلولان مناسب سازي مي شود .
تا پيش از اين خودروهاي عادي پس از توليد با تغييراتي براي رانندگي معلول مناسب سازي مي شد.

mehdyagha
19 June 2008, 01:43 PM
--------------------------------------------------------------------------------باسلام لطفآ جواب سوال مارا هم هرچه سريعتر بديد.امروز وقتي كولر ماشينم را در حالت حركت زدم ماشين خاموش شد. در حالت ايستاده هم امتحان كردم باز هم ماشين خاموش شد دليلش چي ميتونه باشه؟ البته خاموش شدن ماشين با يه صداي تق از داخل موتور همراه بود.

Navid_Aref
19 June 2008, 02:12 PM
--------------------------------------------------------------------------------باسلام لطفآ جواب سوال مارا هم هرچه سريعتر بديد.امروز وقتي كولر ماشينم را در حالت حركت زدم ماشين خاموش شد. در حالت ايستاده هم امتحان كردم باز هم ماشين خاموش شد دليلش چي ميتونه باشه؟ البته خاموش شدن ماشين با يه صداي تق از داخل موتور همراه بود.
کمپرسور سیستم کولر بزرگ و قوی است و هنگامی که کلاچ مغناطیسی آن (با زدن دکمه A/C) آن را وارد مدار می کند صدای تقه از آن می آید که در تمامی خودروهای کولر دار این صدا هنگام روشن کردن کولر ایجاد می شود. (باز فشردن دکمه A/C پولی هرز گرد ِ پیرامونی، بوسیله کلاچ مغناطیسی به پولی اصلی کمپرسور متصل و کمپرسور شروع به چرخش می کند و مایع مبرد را در سیستم به گردش در می آورد. البته ترموستات وِیژه ای (با وجود روشن بودن کلید A/C ) به تناوب کلاچ مغناطیسی را فعال و غیر فعال می کند).

این خاموش شدن دو دفعه در اوایل کارکرد خودرو در پشت ترافیک برای بنده هم پیش آمد که پس از گذشتن کیلومتر از 750 تا کنون تکرار نشده است. از راه حل زیر هم می توانید تا آن موقع استفاده کنید.
راه حلی که بنده امتحان کردم:
در مواقع سرعت کم قبل از زدن دکمه AC ، اندکی دور موتور را بالابرده و بلافاصله آن دکمه را بزنید و به طور همزمان شتاب نگیرید تا خودرو خاموش نشود. ( چون در حالت سلو دور موتور لحظاتی به 500 می رسد شتاب گیری ناگهانی در حالتی که بار اضافی مثل سیستم کولر وجود دارد ،ممکن است باعث خاموش شدن شود.)

mohammad1983
19 June 2008, 02:23 PM
سلام

دوست عزيز اين مطلب رو هم من در خودروي خودم امتحان كردم تو اتوبان وقتي رو 100 تا بودم كلاچ رو گرفتم و دكه كولر رو زدم و ماشين خاموش شد.اما بعدا متوجه شدم اين ايراد نيست.دوباره اين كار رو كردم اما گذاشتم دور موتور اومد پايين و ثابت شد سپس كولر رو زدم خاموش نشد.به دليل اينكه در لوگان دور موتور مياد رو 500 تا مي ايستد براي همين در حين پايين اومدن اگر كولر رو بزني يكدفعه افت ميكنه خاموش ميشه.ولي تا حالا خاموش شدن در حالت ايستاده رو نداشتم.

sherlook53
19 June 2008, 03:13 PM
اولویت 8 پارس خودرو از روز شنبه

با اتمام تعهدات تندر 90 شرکت پارس خودرو ، پيش فروش دوره جديد و تحويل فوري اين خودرو آغاز مي شود.
به گزارش خبرخودرو ، مسيح تفرشي مدير عامل شرکت پارس خودرو گفت : ثبت نام کنندگان اولويت جديد ( اولويت هشتم از 10 اولويت ثبت نامي ) اين شرکت مي توانند براي تحويل گرفتن خودرو به نمايندگي هاي مجاز مراجعه کنند.
وي تصريح کرد : واگذاري 2 اولويت باقيمانده نيز تا يکماه آينده پايان مي پذيرد.
مدير عامل پارس خودرو با اشاره به افزايش 12 درصدي توليدات شرکت در 3 ماه اول سال نسبت به زمان مشابه سال گذشته ، بيشترين توليد را مربوط به تندر 90 دانست که رشدي معادل 604درصد( بيش از 6 برابر) دارد.
تفرشي گفت : فروش شرکت 146 درصد رشد داشت که بيشتر آن مربوط به تندر E2 90 لوکس است.
وي تصريح کرد : گزارش مقايسه اي خودروهاي توليد شده نيز نشان دهنده افزايش 7 درصدي بهبود کيفيت توليدات شرکت در خرداد 87 نسبت به زمان مشابه سال گذشته است و در اين ميان پرايد 141 و GTX به ترتيب با کسب 2 / 7 و 6/6 درصد رتبه هاي نخست را به خود اختصاص داده اند.

منبع : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

RISK
19 June 2008, 04:47 PM
با سلام، به نظر شما ممكن جلوبندي تندر بعد از حدود 6500 كيلو متر كاركرد (حدود 100 كيلومتر در جاده خاكي) مشكل پيدا كرده باشه؟ چون ماشين من موقع عبور از دست اندازها خيلي صدا ميده انگار كمكاش كار نمي كنه به خصوص سمت شاگرد. لطفاَ نظرتون در اين خصوص بفرماييد.

mohammad1983
19 June 2008, 09:05 PM
با سلام، به نظر شما ممكن جلوبندي تندر بعد از حدود 6500 كيلو متر كاركرد (حدود 100 كيلومتر در جاده خاكي) مشكل پيدا كرده باشه؟ چون ماشين من موقع عبور از دست اندازها خيلي صدا ميده انگار كمكاش كار نمي كنه به خصوص سمت شاگرد. لطفاَ نظرتون در اين خصوص بفرماييد.
دوست عزيز 100 در جاده خاكي!!:icon_razz با چه سرعتي؟

mehdizadeh04
19 June 2008, 11:50 PM

باسلام خدمت عزیزان
آقا معلومه تا زمانی که ایرانخودرو مشتریان گلی مثل شما داشته باشن تا از محصولاتش گل بگن و گل بشنون معلومه که هیچ موقع نمیاد لوگان که همه تجهیزات رو داره و همه چیش به روزه و قیمتی داره که قیمت کل ماشین ها رو به گل نشونده به موقع تحویل بده و میاد 206 و 405 و سمندی رو میده که هنوز نگرفته باید بره تو صف طویل نمایندگی تا سرویس بشه تا شاید بتونه راه بره و شایدم از شانس بد بنده خدایی ماشین آتیش نگیره و شما عزیزان هم یه رینگ بندازین و یه سیستم و بشینین پشتش و فکر کنین پشت رویز رویز نشستین
اگه هرکی میگه این حرف من غلطه بره تو نمایندگی ها ببینه چه خبره!!!!!!!اگه ندیدین بیاین من خودم میبرم نمایندگی که فامیلمون توش کار میکنه ببینین چه خبره.ماشینی درست کردن که آدم میترسه حتی از بغلش رد بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
هر ماشینی یه ایرادی داره ولی نه به اندازه این ماشین های مزخرف ایرانی!!!!!
ایرانخودرو 1000 ساله داره داره یه 405 میزنه حتی نتونسته یه دست ببره توش و ایرادهای چرندشو بر طرف کنه
من 3 سال خارج از کشور بودم
اونجا هم سمند ایران تاکسی بود هم لوگان
یه سمند تاکسی اونجا رو با یه لوگان تاکسی که جفتشون 3 ساله کار کردن معلوم میشه که کدومشون از ریخت و قیافه و سر زندگی موتور سر ترن
با تشکر

ترال
20 June 2008, 03:33 AM
با سلام

تندر بنده تحويلي تير86است e1CP پارس

تا حالا 125000km فقط مشكل روغن بالاي موتر سمت چپ رو داشتم كه هفته پيش در اطاق وانتي در صندوق عقب راسوراخ كرد و درپي يك درصندوق هستم تهران با استر مشكي روماني400و شركتي را300 گفتن.

ترال
20 June 2008, 03:45 AM
درسرويس 10000روغن را128000 ريال بادستمزد40000ريلي حساب كردند.

از ايران خودرو 170000 خريدم

spicyboy40582
20 June 2008, 10:25 AM
اساتید میبخشید که باز هم مزاحم میشوم . در مورد اب بندی توضیح داده شده که تا 1000 کیلومتر حداکثر سرعت باید 120 باشد و حتی الامکان از بردن ماشین در سر بالایی پرهیز شود . ایا پس از این دوره و اب بندی و قبل از رسیدن به 3000 کیلومتر میتوا ن به صورت عادی از ماشین استفاده کرد؟ بردن ان در گردنه و سربالایی مشکل ندارد؟ در حقیقت منظور من دوره ی بین 1000 تا 3000 کیلومتر است که گفته میشود موتور تندر بعد از 3000 کیلومتر به اوج قدرت میرسد . میخواهم چگونگی کار کردن با ماشین را در این دوره بدانم . با سپاس
------------------------------------------------------------

سلام
آقا اون 3000 دور موتور است نه 3000 کیلومتر و منظورش این است که تا 1000 کیلومتر اول با ماشین مدارا کنین و خیلی گازش ندین و نذارین بهش فشار بیاد .

MR_DJ_behzad
20 June 2008, 11:27 AM
با سلام

تندر بنده تحويلي تير86است e1CP پارس

تا حالا 125000km فقط مشكل روغن بالاي موتر سمت چپ رو داشتم كه هفته پيش در اطاق وانتي در صندوق عقب راسوراخ كرد و درپي يك درصندوق هستم تهران با استر مشكي روماني400و شركتي را300 گفتن.

جناب ترال شما می تونیین به این پست ها هم نگاه کنید شاید تونستین به جواب سوالتون برسین .

[Only registered and activated users can see links] در اینجا یکی از دوستان به نام godfly می تونن شما رو راهنمایی کنن .

[Only registered and activated users can see links] به این هم نگاه کنید بدک نیست :icon_cool

hesam90
20 June 2008, 11:59 AM
من امروز پس از 3 ماه تحویل خودرو رفتم تنظیم باد بکنم دیدم که آقایون
ایران خودرویی باد چهار چرخ ماشین رو 40 زدن در صورتی که استاندارد 29جلو 32عقب هست تازه موقع گرفتن هم پرسیدم به تنظیم باد احتیاج هست یا نه گفتن نه [Only registered and activated users can see links] خلاصه میخواستم بدونم برای مسافرت با مسافر کامل وصندوق پر همین میزان باد استاندارد کافی هست ؟

مطلب بعد هم مربوط به آچار کشی هست
دوستان حتما یه آچار کشی بکنین چون من امروز چند جا ماشین رو نگاه کردم دیدم پیچهای ستاره ای شل شل هستن به طوری که با دست باز میشدن ( سپر عقب و جلو / قفل صندوق عقب همشون شل بودن )من خودم آچار ستاره ای نداشتم از آچار آلن استفاده کردم
توی این بازدید ها بودن که متوجه شدم روی دسته موتور اعداد وحروفی حک شده البته به انگلیسی که معنی اون چند تا رنگ بود از جمله سبز و آبی نارنجی و......
که فکر میکنم مربوط به اون جاهای که خودشون رنگ زدن دوستان اگه چیزی میدونن در این مورد اطلاعی بدن

emad62
20 June 2008, 12:26 PM
سپر جلو از گوشه ها یخورده فاصله پیدا کرده از بدنه. حدود 1 سانت!!! مشکل شل شدن پیچها نیست؟؟؟

mhabbasi
20 June 2008, 12:31 PM

با اتمام تعهدات تندر 90 شرکت پارس خودرو ، پيش فروش دوره جديد و تحويل فوري اين خودرو آغاز مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، خبرخودرو ، مسيح تفرشي مدير عامل شرکت پارس خودرو گفت : ثبت نام کنندگان اولويت جديد ( اولويت هشتم از 10 اولويت ثبت نامي ) اين شرکت مي توانند براي تحويل گرفتن خودرو به نمايندگي هاي مجاز مراجعه کنند.
وي تصريح کرد : واگذاري 2 اولويت باقيمانده نيز تا يکماه آينده پايان مي پذيرد.
مدير عامل پارس خودرو با اشاره به افزايش 12 درصدي توليدات شرکت در 3 ماه اول سال نسبت به زمان مشابه سال گذشته ، بيشترين توليد را مربوط به تندر 90 دانست که رشدي معادل 604درصد( بيش از 6 برابر) دارد.
تفرشي گفت : فروش شرکت 146 درصد رشد داشت که بيشتر آن مربوط به تندر 90 2 E لوکس است.
وي تصريح کرد : گزارش مقايسه اي خودروهاي توليد شده نيز نشان دهنده افزايش 7 درصدي بهبود کيفيت توليدات شرکت در خرداد 87 نسبت به زمان مشابه سال گذشته است و در اين ميان پرايد 141 و GTX به ترتيب با کسب 2 / 7 و 6/6 درصد رتبه هاي نخست را به خود اختصاص داده اند.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

raminazad
20 June 2008, 02:34 PM

سلام
ماشين من هم بعد از18000 تا رانندگي . جلو بندي صداش يه ذره بيشتر شده يعني تو دست اندازها صدايي كه ميشنويم بيشتره .و نرميت و قرص بودن روزهاي اول تبديل به شل شدگي و رواني بيش از حد شده
از همون روزهاي اول هم يه صداي تق تق از سمت شاگرد جلو مياد كه كسي نتونسته تا حالا تشخيصش بده . در ضمن دوستان ميدونند نمايندگي كار آچار كشي رو انجام ميده؟ و آيا جلو بندي به آچار كشي نياز داره؟

hesam90
20 June 2008, 03:10 PM
سپر جلو از گوشه ها یخورده فاصله پیدا کرده از بدنه. حدود 1 سانت!!! مشکل شل شدن پیچها نیست؟؟؟

سلام دوست عزیز
ماله من هم نسبت به روزای اول تشخیص میدم فاصله سپر از بدنه بیشتر شده
البته من فکر میکنم از گرمای هوا هست چون سپر حالت نرمی گرفته اون موقع هم که ماشین رو تحویل گرفتیم تو زمستون بود این فاصله بوجود نیومده بود

pooyan.tt
20 June 2008, 04:40 PM
الان حواله E2 چنده
این ثبت نام پارس خودرو از کی شروع میشه و کی تحویل می دن؟

Navid_Aref
20 June 2008, 05:48 PM
من امروز پس از 3 ماه تحویل خودرو رفتم تنظیم باد بکنم دیدم که آقایون
ایران خودرویی باد چهار چرخ ماشین رو 40 زدن در صورتی که استاندارد 29جلو 32عقب هست تازه موقع گرفتن هم پرسیدم به تنظیم باد احتیاج هست یا نه گفتن نه [Only registered and activated users can see links] خلاصه میخواستم بدونم برای مسافرت با مسافر کامل وصندوق پر همین میزان باد استاندارد کافی هست ؟

مطلب بعد هم مربوط به آچار کشی هست
دوستان حتما یه آچار کشی بکنین چون من امروز چند جا ماشین رو نگاه کردم دیدم پیچهای ستاره ای شل شل هستن به طوری که با دست باز میشدن ( سپر عقب و جلو / قفل صندوق عقب همشون شل بودن )من خودم آچار ستاره ای نداشتم از آچار آلن استفاده کردم
توی این بازدید ها بودن که متوجه شدم روی دسته موتور اعداد وحروفی حک شده البته به انگلیسی که معنی اون چند تا رنگ بود از جمله سبز و آبی نارنجی و......
که فکر میکنم مربوط به اون جاهای که خودشون رنگ زدن دوستان اگه چیزی میدونن در این مورد اطلاعی بدن

دوست گرامی طبق گفته اکثر افرادی که لوگان های خود را تحویل گرفته اند (خودروی بنده نیز) فشار باد تایرها بالای 40 PSI بوده است که با ارقام پیشنهاد شده در دفترچه و برچسب کنار درب راننده همخوانی ندارد.
البته یاد آوری یک نکته لازمه و اینکه حداکثر فشار باد قابل قبول برای تایرهای فابریکی بارز 51 PSI یاحدود 350 کیلو پاسکال (KPA) می باشد که به همین دلیل نگرانی بابت فشار باد 40 دلیلی ندارد.( در صورت تعویض لاستیک ها با سایز بزرگتر به همان نسبت توانایی تایرها بیشتر خواهد بود).

رقم پیشنهادی دفترچه حدود 30 هست و حداکثر فشار باد مجاز 51 PSI که میانه این دو 40 خواهد شد یعنی همان میزانی که در کارخانه تنظیم شده است.

برای استفاده درون شهری و خیابان های آن فشار باد توصیه شده (حدود 30 ) باعث نرمی و کم صدایی حرکت خودرو در عبور از ناهمواریها و جاده های نامناسب خواهد شد.
ولی برای استفاده برون شهری به همراه سرنشینان و بار زیاد همان تنظیم کارخانه ای (حدود 40) مناسبتر به نظر می رسد. در این حالت استفاده از فشار باد حدود 30 باعث کاهش شتاب خودرو بدلیل اصطکاک بیشتر تایر با جاده و همچنین مصرف بیشتر بنزین و شکم دادن فاق لاستیک خواهد شد.
1Pound per Square Inch = 6894.75729 Pascals

کاملا محکم نبودن پیچ های سپرها ممکن است به دلیل ایجاد جای بازی (تلرانس - tolerance) برای حرکت مختصر سپرها در هنگام ضربه خوردن آنها باشد تابدین صورت مقداری از شوک ضربه خنثی شود و به بدنه منتقل نشود.

ramintn
21 June 2008, 12:36 PM
با سلام خدمت دوستان
تندر من مدل e2 معمولیه.
کسی می دونه کجا می تونم یه ایربگ برای طرف شاگردش ببندم؟
لطفا اگه کسی ادرسی یا شماره تلفنی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه.

amir59y
21 June 2008, 01:59 PM
با سلام چند سوال از دوستان دارم :
1- گزينه هاي كامپيوتر سفري چجورين آخه ماشين من (پارس خودرو) مصرف لحظه اي رو نداره و ميانگين مصرفش هم كه نشون ميده مصرف بالاي 10 ليتر است ؟؟!!!
2- پدال گاز رو با دست كه ميگيرم حدود 10 سانت خلاصي تا بالا داره ضمناً فنر ضعيفي داره كه بعضي مواقع گير ميكنه 0َ

ali_h_m
22 June 2008, 10:32 AM
ایران خودرو عوض اعلام اولویتهای باقی مانده و عمل به تعهدات خودش وعده سرخرمن میده که 100 بار از این وعده های سرخرمن داده و به هیچکدوم عمل نکرده
توی مملکت هم که دیگه نمی زارن جیک بزنی و اعتراض بکنی حالا اگه اعتراض هم بکنی شکایت خودتو پیش کی باید ببری آیا از دست دزد می تونی به نزد شاه دزد ببری دولت شاه دزد هست که که دست دزدایی مثل ایران خودرو رو آزاد گذاشته و به هیچ مشتری پاسخگو نیست خدا همه اینارو لعنت کنه زیر ریش هرکدوم اینا صد تا شیطان خوابیده
این اسلام هست این دین هست واقعا دارن دین و دیانت رو هم با این کارشون از مردم می گیرن
و دارن چهره زشت و شومی از اسلام بجا می زارن

Navid_Aref
22 June 2008, 07:53 PM
موفقيت جهاني لوگان
رنو با معرفي ساندرو كه يكي ديگر از محصولات خانواده لوگان است بدنبال رشد بيشتر در بازارهاي جهاني است.
چهار سال پس از عرضه موفقيت آميز، لوگان توانست نهايتاً تمامي تعهدات خود را محقق نمايد. در طول اين مدت حدود يك ميليون دستگاه از انواع مختلف محصولات بر روي اين پلت فرم اعم از لوگان، لوگانMCV ، لوگان ون، وانت لوگان و ساندرو در سراسر جهان به فروش رفته است. طي چهار سال گذشته محصولات معرفي شده بر روي پلت فرم لوگان در 59 كشور معرفي شده اند كه برخي از اين كشورها از جمله روسيه، هند، ايران و برزيل از پتانسيل فوق العاده اي برخوردارند.

لوگان از زمان معرفي و توليدش در كشور روسيه كه به اواسط سال 2005 باز مي گردد بيش از 150،000 دستگاه از آن به فروش رفته است. در ارتباط با ايران نيز بايد گفت كه علي رغم مشكلات متعدد جهت شروع توليد و همچنين مشكلات تامين، آغاز فروش خيره كننده بوده است به طوريكه طي يك هفته بيش از 80،000 سفارش ثبت گرديده است. اين خودرو توانست به سرعت اهداف خود را جهت تسخير بازارهاي خارجي كسب نمايد. از نكات جالب توجه در طراحي لوگان مي توان به توجه ويژه طراحان نسبت به كيفيت، كاهش هزينه ها و رضايت مشتريان اشاره نمود.

تلاش شده است كه توليد اين خودرو در كشورهايي كه توانمندي توليد قطعات را دارند و به بازارهاي هدف نزديكترند صورت گيرد. مدل ساندرو كه در اوايل سال 2008 در آمريكاي جنوبي و از 20 ژوئن در اروپا معرفي شده است، خودرويي هاچ بك، جادار و مدرن مي باشد كه با هدف عرضه در بازارهاي جهان طراحي شده است.

نقش روماني در رشد بين المللي رنو
شركت رنو از سال 1999 تاكنون در حدود يك ميليارد يورو در كشور روماني سرمايه گذاري كرده است كه اين سرمايه گذاري جهت نوسازي و گسترش كارخانه پيتستي و ساخت مركز فني رنو بوده است. اين كارخانه در سال 2005 موفق به اخذ گواهينامه 14001 گرديد. میزان سهام شركت رنو در داچيا به ميزان 43/99 درصد است كه درآمد اعلام شده آن نيز براي سال 2007 رقمي حدود 2031 ميليون يورو مي باشد.

تقويم ورود لوگان به بازارهاي جهاني
- شهريور 1383 : روماني
- مهر 1383 : اروپاي مركزي و شرقي
- خرداد 1384 : اروپاي غربي
- تير 1384 : روسيه و مراكش
- شهريور 1384 : كلمبيا، ونزوئلا و اكووادور
- ارديبهشت 1386 : هند
- خرداد 1386 : آرژانتين
- تير 1386 : برزيل
- اسفند 1386 : ايران

مدل هاي ديگر عرضه شده پس از لوگان به شرح ذيل است:
- داچيا لوگان با موتور ديزل: اين مدل در شهريورماه 1384 در روماني و از دي ماه همين سال در ديگر كشورهاي اروپاي غربي، اروپاي شرقي و مركزي، مراكش، الجزاير و تركيه عرضه گرديد.

- Logan New Collection: اين مدل از شهريور سال 1385 در كشورهايي كه توسط كارخانه پيتستي تامين مي شدند عرضه و در خرداد سال 1386 در كشور مراكش معرفي شد.

-LPG - لوگان: ارديبهشت 1386 در كشور روماني عرضه گرديد.

-MCV - داچيا لوگان: اين مدل از مهرماه سال 1385 در كشورهاي روماني، بلغارستان و از دي ماه سال 1386 در كشورهاي الجزاير، تركيه، كشورهاي اروپاي غربي، شرقي و مركزي عرضه گرديد.

- داچيا لوگان ون: اين خودرو در بهمن ماه سال 1386 در كشورهاي روماني و بلغارستان عرضه شد.

- رنو ساندرو: اين مدل در آذرماه سال 1386 در كشورهاي برزيل و آرژانتين معرفي گرديد.

- داچيا لوگان وانت: در سال 1387 و در كشورهاي روماني، بلغارستان و تركيه عرضه مي گردد.

- داچيا ساندرو: اين خودرو از خردادماه سال 1387 در كشورهاي مغرب، تركيه و اروپاي غربي عرضه مي گردد.

مشارکت تكنولوژي رنو - مايكروسافت

با ([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])) رنو براي پياده سازي ميني سايت رنو لوگانا کوپه با کمپاني مايكروسافت مشارکت خود را در زمينه تكنولوژي سيلور لايت با خصيصه زوم خيلي بالا آغاز کرده است. اين مشارکت از طريق شرکت " تكيلا راپيدو" انجام گرفته است که در اين پروژه مسئوليت طراحي اين ميني سايت را به عهده گرفته است.
استفن نورمن، مدير کل بخش بازاريابي چنين توضيح مي دهد که : رنو لاگونا کوپه،اتومبيلي منحصر به فرد با طراحي خاص مي باشد که جاذبه اي مخصوص براي طرفداران اين گونه خودروها دارد و همچنين رنو تصميم دارد تا با استفاده از شبكه جهاني اينترنت در مورد جزئيات اين خودرو بازديد کنندگان را به تحسين وادارد.

mehdyagha
22 June 2008, 09:16 PM
سلام
آیا نمایندگی های ایران خودرو گارانتی تندرهای پارس خودرو را انجام میده و بالعکس.

pooyan.tt
22 June 2008, 10:10 PM
سلام

فعلا نه
قبلا قرار بود طبق یه طرح این کار انجام شه ولی فعلا خبری نیست
برای سرویس ها دوره ای بهتره به نمایندگی همان تولید کننده برید تا فرم مربوط به سرویس های دوره ای را تکمیل کنن وگرنه گارانتی شما باطل می شه

mohammad1983
23 June 2008, 01:02 AM
سلام
سلام
چند وقت پيش رفته بودم كلينيك مگان و لوگان تو ميدان آزادي كه براي پارس خودرو هست چند تا لوگان توليدي ايران خودرو براي سرويس اومده بودن و مشكلي نداشتند از نظر خدمات.حالا شايد نمايندگي هاي شهر ها فعلا مشكل دارند.

Navid_Aref
23 June 2008, 09:09 AM
چندین عکس از مسابقات اتومبیل رانی که با خودروهای لوگان در آلمان و زیر نظر موسسه ADAC انجام شده است. همان موسسه ای که در سال 2005 در یک عمل مشاوره ای برای شرکت رنو یک نمونه از لوگان استاندارد اولیه را واژگون کرد (که مورد علاقه شدید منتقدان و بد خواهان لوگان قرار گرفته است !!).

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
23 June 2008, 09:21 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
sedan racing ([Only registered and activated users can see links])
[/URL]
[URL][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]پ)

Navid_Aref
23 June 2008, 09:56 AM
توانایی سیستم تعلیق مستحکم و بزرگ لوگان به همراه گلگیر های مناسب برای قرار گیری تایرهای بزرگ و رینگ های اسپرت بسیار بزرگ ستودنی است. البته کاهش ارتفاع اصولی و درست خودرو نیز توانایی این خودرو از لحاظ فرمان پذیری را چندین برابر خواهد کرد. همانطور که در عکس های بالا کاملا مشخص است.

این هم تست هندلینگ نمونه معمولی و استاندارد لوگان سدان( البته با موتور 1.5 لیتری دیزلی) (به همراه تعداد بسیار زیادی کلیپ های دیگر):
Dacia Logan Drive test ([Only registered and activated users can see links])

pooyan.tt
23 June 2008, 11:17 AM
لطفا در مورد واژگونی لوگان توس موسسه ADAC بیشتر توضیح دهید و اگر تصاویری دارید لطف کنید قرار دهید
ممنون

ali_h_m
23 June 2008, 11:46 AM
1387/4/3 ساعت 11:34 AM
تعداد بازديدکنندگان : 45

توليد 110 هزاردستگاه خودرو طي سه ماه
ميزان توليد انواع خودروي سواري درشركت ايران خودرو درسه ماهه اول سال ازمرز 110 هزار دستگاه گذشت .
حسين نجاري، معاون مديرعامل ايران خودرو در سيستم جامع توليد با بيان اين مطلب ضمن تفكيك انواع خودروي سواري، ميزان توليد انواع سمند را 15هزار و 941 دستگاه ، 405 ،18 هزار و 765 دستگاه ، پارس 15هزار و 679 دستگاه و انواع 206 هاچ بك را 10 هزار و 82 دستگاه عنوان كرد.
نجاري ادامه داد : هفت هزار و 523 دستگاه انواع 206 اس دي ، 17 هزار و چهار دستگاه روآ ، 18هزار و 128 دستگاه وانت باردو ، پنج هزار و 923 دستگاه تندر 90 ، 955 دستگاه سوزوكي و 21 دستگاه بنز در اين مدت توليد شده است.
وي ابراز اميدواري كرد، با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده از ابتداي تيرماه امسال ميزان توليدات افزايش قابل توجهي پيدا كند.

taba
23 June 2008, 12:03 PM
موفقيت جهاني لوگان
رنو با معرفي ساندرو كه يكي ديگر از محصولات خانواده لوگان است بدنبال رشد بيشتر در بازارهاي جهاني است.
تقويم ورود لوگان به بازارهاي جهاني
- شهريور 1383 : روماني
- مهر 1383 : اروپاي مركزي و شرقي
- خرداد 1384 : اروپاي غربي
- تير 1384 : روسيه و مراكش
- شهريور 1384 : كلمبيا، ونزوئلا و اكووادور
- ارديبهشت 1386 : هند
- خرداد 1386 : آرژانتين
- تير 1386 : برزيل
- اسفند 1386 : ايران

با سلام و تشکر از اطلاعات جالبی که نوشتید. در تقویم ورود لوگان، تاریخ ورود به ایران (بقیه کشورها را که خبر ندارم) ظاهرا کمی اشتباه شده است. در واقع اسفند 1385 ثبت نام شد و خرداد 1386 اولین سری تندرها تحویل شد.

amir1366
23 June 2008, 04:21 PM
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- وقتی کولر رو روشن میکنم هر چند دقیقه(2 الی 3 دقیقه) خودرو کند(KEND) می زنه . این موضوع بسیار اعصاب خورد کنه.:icon_ques برای شما هم این مشکل وجود داره و آیا میشه رفعش کرد؟
2- دوستان شهرستانی که در شهرشان نمایندگی ( منتخب) نیست برای سرویس اولیه چه کار کردند؟ متاسفانه در دفترچه گارانتی نوشته که این کارها باید فقط در نمایندگی منتخب انجام بشه:icon_cry:.
3- باطری 60 آمپری که روی ماشین است کجائیست؟
4- فن در چه دمایی روشن میشه؟ برای من در هنگامی که 4 خانه پر است روشن میشه واگر بگیم در 100 درجه روشن یشه یعنی هر خانه25 درجه و یعنی با کولر درجه آخر که به 7 خانه پر می رسه یعنی دمای آب 175 درجه است؟

Navid_Aref
23 June 2008, 05:00 PM
لطفا در مورد واژگونی لوگان توس موسسه ADAC بیشتر توضیح دهید و اگر تصاویری دارید لطف کنید قرار دهید
ممنون
در سال 2005 تستی توسط موسسه آداک بر روی لوگان انجام شد که این خودرو به دلیل نداشتن سیستم ESP! در سرعت 65 کیلومتر در ساعت در هنگام پیچیدن واژگون شد.
ماه بعد تست مشابهی توسط موسسه تاپ گیر در رومانی بر روی خودرو انجام شد. که نتایج آن در سایت آنها موجود است. در سرعت های 72، 84 و 87 کیلومتر در ساعت به خوبی از انجام تست ها برآمد.
امتحان تست جاده مارپیچ که توسط موسسه تاپ گیر ([Only registered and activated users can see links])انجام شد کاملا با روند کار گروه آداک متفاوت بود و آنها ادعای گروه آداک را دروغ دانستند.

در نهم سپتامبر همان سال گروه اداک نتایج بررسی مجدد خودرو را منتشر کرد که نشان می داد واژگون شدن به دلیل مشکل در تایرهای معیوب بوده است و نه طراحی خودرو.
سرانجام آزمایشگرهای آلمانی پس از آزمایش های مجدد زیادی در مسیرهای مارپیچ فوق العاده، پذیرفتند که ایراد مربوط به تایرهای نامناسب نصب شده بر روی خودرو بوده است.

In July 2005, a test conducted by the German ADAC ([Only registered and activated users can see links]) motoring club claimed that the lack of an Electronic Stability Program ([Only registered and activated users can see links]) by Dacia Logan makes it roll over while suddenly turning at 65 km/h ([Only registered and activated users can see links] 068&SourcePageID=20057%230&location=33). More pictures here ([Only registered and activated users can see links]). Later that month, the Romanian version of Top Gear ([Only registered and activated users can see links]) repeated the test and, according to the results published on their website, the Logan passed the test at speeds of 72 km/h, 84 km/h and 87 km/h. Article in Romanian [1] ([Only registered and activated users can see links]). However, the test performed by Top Gear was a standard slalom test, significantly different from the ADAC procedure. Top Gear falsely claimed that the test was identical to the one performed by the ADAC.
Later, on September 9, ADAC published the results of further incident investigation ([Only registered and activated users can see links] en_zurueckzufuehren.asp?ComponentID=126024&SourcePageID=15767#0), showing that the rollover was actually caused by faulty tires and not by improper car design. It was later admitted by the German testers that the car failed after an unusually high number of slalom tests that had worn down the tires of the test car

[Only registered and activated users can see links] 6showtopic%3D41616

Top GEAR institute : ADAC has lied
موسسه تاپ گیر (Top Gear): آداک دروغ گفته است

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

موسسه تاپ گیر که زیر نظر BBC اداره می شود و نظر آداک را موکدا رد کرد:

با سلام و تشکر از اطلاعات جالبی که نوشتید. در تقویم ورود لوگان، تاریخ ورود به ایران (بقیه کشورها را که خبر ندارم) ظاهرا کمی اشتباه شده است. در واقع اسفند 1385 ثبت نام شد و خرداد 1386 اولین سری تندرها تحویل شد.
صحبت شما درسته، ولی احتمالا این تاریخ بر مبنای زمانی که درصد خاصی از تندرها تحویل مشتریان شده است می باشد.

ramintn
23 June 2008, 05:23 PM
لطفا اگه کسی کسی راجع به نصب ایربگ آدرسی،شماره تلفنی و یا اطلاعاتی داره بگه.
ما که خسته شدیم از گشتن.

MEHRDAD_Ilat
23 June 2008, 06:52 PM
[quote=Navid_Aref;530471]در سال 2005 تستی توسط موسسه آداک بر روی لوگان انجام شد که این خودرو به دلیل نداشتن سیستم ESP! در سرعت 65 کیلومتر در ساعت در هنگام پیچیدن واژگون شد.
ماه بعد تست مشابهی توسط موسسه تاپ گیر در رومانی بر روی خودرو انجام شد. که نتایج آن در سایت آنها موجود است. در سرعت های 72، 84 و 87 کیلومتر در ساعت به خوبی از انجام تست ها برآمد.
امتحان تست جاده مارپیچ که توسط موسسه تاپ گیر ([Only registered and activated users can see links])انجام شد کاملا با روند کار گروه آداک متفاوت بود و آنها ادعای گروه آداک را دروغ دانستند.

در نهم سپتامبر همان سال گروه اداک نتایج بررسی مجدد خودرو را منتشر کرد که نشان می داد واژگون شدن به دلیل مشکل در تایرهای معیوب بوده است و نه طراحی خودرو.
سرانجام آزمایشگرهای آلمانی پس از آزمایش های مجدد زیادی در مسیرهای مارپیچ فوق العاده، پذیرفتند که ایراد مربوط به تایرهای نامناسب نصب شده بر روی خودرو بوده است.

In July 2005, a test conducted by the German ADAC ([Only registered and activated users can see links]) motoring club claimed that the lack of an Electronic Stability Program ([Only registered and activated users can see links]) by Dacia Logan makes it roll over while suddenly turning at 65 km/h ([Only registered and activated users can see links] 068&SourcePageID=20057%230&location=33). More pictures here ([Only registered and activated users can see links]). Later that month, the Romanian version of Top Gear ([Only registered and activated users can see links]) repeated the test and, according to the results published on their website, the Logan passed the test at speeds of 72 km/h, 84 km/h and 87 km/h. Article in Romanian [1] ([Only registered and activated users can see links]). However, the test performed by Top Gear was a standard slalom test, significantly different from the ADAC procedure. Top Gear falsely claimed that the test was identical to the one performed by the ADAC.
Later, on September 9, ADAC published the results of further incident investigation ([Only registered and activated users can see links] en_zurueckzufuehren.asp?ComponentID=126024&SourcePageID=15767#0), showing that the rollover was actually caused by faulty tires and not by improper car design. It was later admitted by the German testers that the car failed after an unusually high number of slalom tests that had worn down the tires of the test car
[Only registered and activated users can see links] 6showtopic%3D41616

Top GEAR institute : ADAC has lied
موسسه تاپ گیر (Top Gear): آداک دروغ گفته است

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

موسسه تاپ گیر که زیر نظر BBC اداره می شود و نظر آداک را موکدا رد کرد:

با سلام؛
فقط خواستم عکس زیر رو که شرایط تست رو بیان میکنه خدمتتون ارائه کنم.
تصورش رو بکننید که با سرعت 87 یکباره بیایید توی خط کناری و دوباره برگردید!!! اونهم در فاصله ای به اندازه طول یک تریلی!!!
این رو از این بابت گفتم که بدونید انجام یک همچنین تستی کار هر کس نیست و راننده حرفه ای میخواد.

در ضمن همین تست رو پژو 207 که هم عریضتر و هم فاصله محورهاش از 206 بیشتره رو حداکثر با سرعت 78 انجام داده حالا خودتون تصور کنید که 206 حداکثر با چه سرعتی میتونه این تست رو انجام بده؟؟؟؟!!!!

Navid_Aref
23 June 2008, 07:37 PM
با سلام؛
فقط خواستم عکس زیر رو که شرایط تست رو بیان میکنه خدمتتون ارائه کنم.
تصورش رو بکننید که با سرعت 87 یکباره بیایید توی خط کناری و دوباره برگردید!!! اونهم در فاصله ای به اندازه طول یک تریلی!!!
این رو از این بابت گفتم که بدونید انجام یک همچنین تستی کار هر کس نیست و راننده حرفه ای میخواد.

در ضمن همین تست رو پژو 207 که هم عریضتر و هم فاصله محورهاش از 206 بیشتره رو حداکثر با سرعت 78 انجام داده حالا خودتون تصور کنید که 206 حداکثر با چه سرعتی میتونه این تست رو انجام بده؟؟؟؟!!!!

از توضیح خوب و عکسی که قرار دادید بسیار ممنونم.
متاسفانه برخی از منتقدان و بد خواهان لوگان این واژگون شدن را که از عکس ها هم کاملا مشخصه که توسط راننده ای حرفه ای و پیست مخصوص و با تایرهای نامناسب انجام گرفته است را به عنوان دستاویز خود برای تخریب وجهه لوگان استفاده می کنند. مثل اینکه خیابان های شهر و جاده پیست مخصوص اسلالوم (حرکت مارپیچ) و خود افراد نیز رانندگان پیست اتومبیل رانی هستند.
امیدوارم که خودروهای مورد علاقه آنها ( مثل سمند، پژو 405 و...) نیز در این تست شرکت کنند تا آن موقع قضاوت منصفانه ای داشته باشیم. یک طرفه به قاضی رفتن کمال بی انصافی است. خودروی مورد آزمایش از تولیدات اولیه و با موتور 1.4 لیتری و وزن 970 کیلوگرمی بوده که با نمونه های بازنگری و تقویت شده آن مثل تندرهای ایران که موتور 1.6 لیتری 16 سوپاپ K4M و وزن بیشتر از 1100 کیلو دارند کاملا متفاوت است.

Navid_Aref
23 June 2008, 11:32 PM
دوستان برای دور شدن از فضای جدی لطفا به دو فایل ویدئویی زیر توجه کنید:
1) رقص عقربه های کیلومتر شمار و دور شمار موتور لوگان با موسیقی - 930 کیلو بایت :
(به احتمال زیاد توسط دستگاه عیب یاب انجام شده است.)
یا
یا

2) کلیپی تبلیغی از روغن موتور ELF به فرم فلش ویدئو - 1.76 مگابایت:

mehdyagha
24 June 2008, 09:34 AM
سلام
بالاخره نگهش داریم یا بفروشیم.

Navid_Aref
24 June 2008, 11:57 AM
سلام
بالاخره نگهش داریم یا بفروشیم.

این خبر را بخوانید تا خیلی احساساتی نباشید!! چند روز پیش هم در اصفهان یک میتسوبیشی پاجرو گران قیمت با انحراف از جاده و واژگون شدنش ( بدون برخورد با چیزی) تمامی 7 نفر سرنشینان خود را به کام مرگ برد. عدم رعایت موارد ایمنی موجب می شود که با داشتن بهترین خودرو هم به کام مرگ رفت.

تصادف مر‌گبار در بزرگراه صدر
۰۱ تير ۱۳۸۷

فارس: روز گذشته در حادثه‌اي در بزرگراه صدر بر اثر برخورد خودروي 206 از پشت با يك كاميون، راننده خودروي سواري جان باخت.
مأموران امداد و نجات 371 سازمان آتش‌نشاني شهرداري تهران به محل حادثه اعزام شدند.
علت اين حادثه نيز توسط كارشناسان آتش‌نشاني در حال بررسي است.

همچنين راننده خودروي سمندي صبح امروز با گارديل بزرگراه آزدگان ورودي يافت‌آباد برخورد و بر اثر اين حادثه پاي وي قطع شد.
مأموران ايستگاه 509 سازمان آتش‌نشاني شهرداري تهران به محل حادثه اعزام شدند.
علت اين حادثه نيز از سوي كارشناسان راهنمايي و رانندگي در حال بررسي است.

ali_h_m
24 June 2008, 12:05 PM

تلفن شكايات مردمي به رياست جمهوري
همزمان با حماسه سوم تير و ولادت با سعادت حضرت فاطمة زهرا(س) سامانه پيام كوتاه مركز رسيدگي به شكايات مردمي رياست جمهوري راه‌اندازي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري، اين سامانه از شب گذشته (دوشنبه شب) با شماره 60006133 به صورت شبانه‌روزي آماده دريافت شكايات، انتقادها، پيشنهادها و نظرات مردم از طريق ارسال پيام كوتاه با تلفن همراه است
خواهشا زنگ بزنین تا دست ایران خودرو رو بشه و رسوا بشه که هم داره به مردم و هم دولت خیانت می کنه چون کار های نادرست ایران خودرو عواقب و تاثیرات خیلی بدی به رو مردم گذاشته

mohammad1983
24 June 2008, 12:27 PM

تلفن شكايات مردمي به رياست جمهوري
همزمان با حماسه سوم تير و ولادت با سعادت حضرت فاطمة زهرا(س) سامانه پيام كوتاه مركز رسيدگي به شكايات مردمي رياست جمهوري راه‌اندازي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري، اين سامانه از شب گذشته (دوشنبه شب) با شماره 60006133 به صورت شبانه‌روزي آماده دريافت شكايات، انتقادها، پيشنهادها و نظرات مردم از طريق ارسال پيام كوتاه با تلفن همراه است
خواهشا زنگ بزنین تا دست ایران خودرو رو بشه و رسوا بشه که هم داره به مردم و هم دولت خیانت می کنه چون کار های نادرست ایران خودرو عواقب و تاثیرات خیلی بدی به رو مردم گذاشته
دوست عزيز خيلي ببخشيد شما دلت خوشه.مردم مشكلات اساسي دارن اونوقت ميان به ايران خودرويي كه الان قدرتمند هم شده گير بدن و براي ماشين من و شما دل بسوزونن.اگر اين روز ها چرخي تو نت بزني و خبر هاي داغ روز:icon_eek: رو چك كني(جاي گفتنش اينجا نيست) ميبيني كار از اين حرف ها گذشته و مخ آدم سوت ميكشه.

ali_h_m
24 June 2008, 12:51 PM
تجهيز 160 نمايندگي ايران خودرو براي خدمت به دارندگان تندر90

سيد مرتضي آل داود رئيس برند رنو در ايران خودرو گفت: با توجه به سياستهاي شركت ايران خودرو در خصوص خدمات پس از فروش تندر90 تا پايان سال بيش از 160 نمايندگي مجاز به ارائه خدمات پس از فروش تندر 90در سراسر كشور خواهند پرداخت.
وي به نمايندگي هاي پايلوت تندر 90 اشاره كرد و افزود: در حال حاضر 30 نمايندگي مجاز ايران خودرو به ارائه خدمات گارانتي به دارندگان خودروهاي تندر 90 مي پردازند.

آل داود به تعامل شركت امداد خودرو با شركت ايران خودرو اشاره كرد و گفت: حمل خودروهاي تندر90 در صورت بروز نقص فني تا نمايندگي پايلوت رايگان بوده و هزينه اي از مشتري دريافت نمي شود.

وي در خصوص اطلاع رساني نمايندگي پايلوت به مشتريان تصريح كرد: آخرين اطلاعات نمايندگي هاي پايلوت هر هفته در سايت شركت ايران خودرو به مشتريان اعلام مي شود و همچنين در دفترچه هاي گارانتي خودرو در اختيار مشتريان قرار مي گيرد

Navid_Aref
24 June 2008, 02:16 PM
سه عکس از تصادف بسیار بسیار شدید از جلوی یک لوگان در مجارستان. خودرو تقریبا از جلو پرس شده است.
با دقت در عکس ها ایمنی خوب اجزای مختلف خودرو از شاسی و بدنه گرفته تا صندلی ها و کیسه هوای راننده و کمربند ایمنی و داشبورد یکپارچه پلی پروپیلنی در حفاظت سرنشینان جلو مشهود است.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

در آدرس زیر نیز عکس های بسیاری از لوگان های تصادف کرده و دیگر خودروهای جدید موجود است.

keyvan-GSM
24 June 2008, 03:28 PM
دوستان در مورد تعویض روغن و تعویض فیلتر هوا ایا باید طبق گفته ی دفتر چه ی گارانتی تا 10000 کیلومتر صبر کرد؟ اگر بیرون از نمایندگی روغن را تعویض کنیم از نظر گارانتی با مشکل روبر میشود؟ و ایا متوسط تعویض روغن در تندر همین 10000 کیلومتر است یا باید در کیلومترهای پایین تر تعویض شود؟ با سپاس

mohammad1983
24 June 2008, 03:42 PM
دوستان در مورد تعویض روغن و تعویض فیلتر هوا ایا باید طبق گفته ی دفتر چه ی گارانتی تا 10000 کیلومتر صبر کرد؟ اگر بیرون از نمایندگی روغن را تعویض کنیم از نظر گارانتی با مشکل روبر میشود؟ و ایا متوسط تعویض روغن در تندر همین 10000 کیلومتر است یا باید در کیلومترهای پایین تر تعویض شود؟ با سپاس
سلام
ديروز من رفتم كه روغن ELF COMPETITION رو از نمايندگي ELF بگيرم طرف گفت نماينده تهران ديگه از دادن ELF 10w40 به خودرو ساز ها داره خودداري ميكنه براي اينكه اين خودرو ساز ها روغن رو ميگيرند ولي پول رو نميدهند.براي همين مواظب باشيد كه تو نمايندگي براتون روغن 20w50 كه معدني هست رو نريزن چون اون مدل تو بازار هست و قيمتش هم 12000 تومان ميباشد.البته هر 2 با سطح كيفي SL هست ولي 10w40 توصيه شده براي لوگان.
اولا نمايندگي از كجا ميفهمه آدم روغن عوض كرده بعد هم وقتي سرويس اوليه مجاني نيست خوب ديگه آدم براي چي بده اونها عوض كنند.معمولا عرف بر اين هست كه ماشين نو رو بعد از 1 الي 2 هزار تا روغنش رو عوض ميكنند.وقتي شما همين روغن توصيه شده رو بريزي حداكثر كاركرد 20000 تا هستش ولي مناسب 17000 مي باشد.فيلتر هوا رو هم نگاه كن بستگي به شرايط رانندگي داره و من به شخصه چند تا خريدم هر 8000 تا 10000 تا عوض ميكنم.

mohammad1983
25 June 2008, 12:09 AM
آقايون اين لينك رو ببينيد ([Only registered and activated users can see links]) مربوط ميشه به تاپيك مشكلات ترمز در سمند.مخصوصا منتقدان لوگان حتما ببينند.
آدم خنده اش ميگيره اون وقت ماشين ما در اين موارد بي نظير هست:icon_excl تازه اين يك مورد نيست سرچ كنيد خيلي زياده.:icon_arro

mehdizadeh04
25 June 2008, 01:00 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینم عکس های دسته چراغ ماشینم که بازش کردم
میخوام ببینم میصرفه بفروشم یا نگرش دارم؟
راستی کسی مثل من به سرش نزنه چراغ داشبورد ماشینشو به کار بندازه که نمیصرفه!!!!!!!!!!
یه چراغ داشبورد رو خریدم 8500 در صورتی که فکر میکنین کلیدشو چند خریدم؟تازه سفارش دادم از یک نمایندگی که از طرف اون از کارخونه سفارش دادن در اومد 18000 تومان!!!!!!!!!!!!!!
ولی چون سفارش داده بودم نتونستم کنسلش کنم
خیلی زورم اومد واسه این یه ذره کلید 18000 تومان
راستی دسته چراغ ای 2 هم که سفارش دادم در اومد 55000 تومان
اینم عکس هاش:
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

ali_h_m
25 June 2008, 09:20 AM
خدا لعنت کنه ایران خودرو رو با این طرز برخوردش با مشتری اصلا نامردا جواب نمی دن اگه هم جواب بدن جوابشون دروغ و سرکار و حرف هتی متناقض دیروز با امروز هست معلوم نیست چی خبره اونجا
امیدوارم ایران خودرو آتیش بگیره و با این خبر خیال همه راحت بشه

mohammad1983
25 June 2008, 12:10 PM
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- وقتی کولر رو روشن میکنم هر چند دقیقه(2 الی 3 دقیقه) خودرو کند(KEND) می زنه . این موضوع بسیار اعصاب خورد کنه.:icon_ques برای شما هم این مشکل وجود داره و آیا میشه رفعش کرد؟
2- دوستان شهرستانی که در شهرشان نمایندگی ( منتخب) نیست برای سرویس اولیه چه کار کردند؟ متاسفانه در دفترچه گارانتی نوشته که این کارها باید فقط در نمایندگی منتخب انجام بشه:icon_cry:.
3- باطری 60 آمپری که روی ماشین است کجائیست؟
4- فن در چه دمایی روشن میشه؟ برای من در هنگامی که 4 خانه پر است روشن میشه واگر بگیم در 100 درجه روشن یشه یعنی هر خانه25 درجه و یعنی با کولر درجه آخر که به 7 خانه پر می رسه یعنی دمای آب 175 درجه است؟
سلام
1-اين موضوع در همه لوگان ها به دليل روشن و خاموش شدن مرتب كولر وفن وجود داره و ايرادي نيست.
2-تهران هستم نميدونم.
3-اين پست ([Only registered and activated users can see links]) و اين پست ([Only registered and activated users can see links]) آقا نويد رو ببين زحمت كشيده بودن.
4-من زماني كه با دياگ چك كردم 4 خانه روشن بود ماشين هم قبلش كار كرده بود دما رو 96 بود البته هنوز فن روشن نشده بود.

هستی
25 June 2008, 01:53 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینم عکس های دسته چراغ ماشینم که بازش کردم
میخوام ببینم میصرفه بفروشم یا نگرش دارم؟
راستی کسی مثل من به سرش نزنه چراغ داشبورد ماشینشو به کار بندازه که نمیصرفه!!!!!!!!!!
یه چراغ داشبورد رو خریدم 8500 در صورتی که فکر میکنین کلیدشو چند خریدم؟تازه سفارش دادم از یک نمایندگی که از طرف اون از کارخونه سفارش دادن در اومد 18000 تومان!!!!!!!!!!!!!!
ولی چون سفارش داده بودم نتونستم کنسلش کنم
خیلی زورم اومد واسه این یه ذره کلید 18000 تومان
راستی دسته چراغ ای 2 هم که سفارش دادم در اومد 55000 تومان
اینم عکس هاش:
با تشکر
شاد و سر بلند باشید
باسلام

tibo
25 June 2008, 03:30 PM
سلام
ديروز من رفتم كه روغن ELF COMPETITION رو از نمايندگي ELF بگيرم طرف گفت نماينده تهران ديگه از دادن ELF 10w40 به خودرو ساز ها داره خودداري ميكنه براي اينكه اين خودرو ساز ها روغن رو ميگيرند ولي پول رو نميدهند.براي همين مواظب باشيد كه تو نمايندگي براتون روغن 20w50 كه معدني هست رو نريزن چون اون مدل تو بازار هست و قيمتش هم 12000 تومان ميباشد.البته هر 2 با سطح كيفي SL هست ولي 10w40 توصيه شده براي لوگان.
اولا نمايندگي از كجا ميفهمه آدم روغن عوض كرده بعد هم وقتي سرويس اوليه مجاني نيست خوب ديگه آدم براي چي بده اونها عوض كنند.معمولا عرف بر اين هست كه ماشين نو رو بعد از 1 الي 2 هزار تا روغنش رو عوض ميكنند.وقتي شما همين روغن توصيه شده رو بريزي حداكثر كاركرد 20000 تا هستش ولي مناسب 17000 مي باشد.فيلتر هوا رو هم نگاه كن بستگي به شرايط رانندگي داره و من به شخصه چند تا خريدم هر 8000 تا 10000 تا عوض ميكنم.

سلام محمد آقا، اگر ممكنه آدرس نمايندگي Elf را بفرماييد.

با تشكر

mohammad1983
25 June 2008, 04:54 PM
سلام محمد آقا، اگر ممكنه آدرس نمايندگي Elf را بفرماييد.

با تشكر

22914310 انگار سمت ظفر هستند.

amir1366
25 June 2008, 11:39 PM
به همه دوستان توصیه می کنم که باد لاستیک ها را تنظیم کنند. چون این کار خیلی به نرم شدن ماسین کمک میکند وبهتر است که نرم نبودنی راکه به دلیل باد بسیار بیشتر از حد استاندارد است را سر لاستیکهای بارز که بهترین برند داخلی است خالی نکنند.:icon_ques بنده خودم این کار را کردم و ماشین بسیار نرم شده. درباره صحبت یکی از دوستان که گفته بود باد باید در خارج شهر بیشتر باشد