View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
MEHRDAD_Ilat
26 May 2008, 06:39 PM
معلوم نیست ایران خودرو چه غلطی داره می کنه...
پول رو اسفند واریز کردم اما هنوز خبری از تحویل نیست
میگن سود تاخیر هم نمیدیم چون خودتون در خواست تیپ ال پی کردید
از منبع موسق اطلاع دارم که حتی ال 90 تولید نشده که بخوان تخصیص بدن
و منبع دیگر می گوید تعداد 1000 موتور ال 90 وارد شد ه که همه رو ایران خودرو برداشته
با سلام ؛
اگه پست 3222 رو بخونید متوجه این موضوع میشوید که این فرقونسازها فقط هر چیزی روکه تولید کنند به مشتری غالب میکنند یعنی"ای2 نقره ای ساده " وحتی اگه فقط رنگ رو عوض کنید ممکنه ماشنتون 4 ماه بعد بیاد (یکی از دوستان که اولویت 2 از 9 بود روی رنگ نوک مدادی پافشاری کرد الان 4 ماه که از ماشین خبری نیست )این موضوع که سود نمیدهند توی بخشنامه تبدیل نوشته شده که نمایندگی بهتون نگفته.
با سلام؛
من امروز 5-3-87 زنگ زدم قسمت فروش مرکزی ایران فرقون تهران -شماره تماس-02188608181- و پس از چند بار قطع شدن و انتظار مکالمه تونستم با کارشناس فروش حرف بزنم که گفت اولویت چهارم پس از 10 روز آینده اعلام میشه-بگذریم که 10 روز دیگه میشه 15 خرداد که تعطیله-ولی احتمالاً از 19-3-87 شروع به فرستادن دعوتنامه ها میکنند.؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:icon_razz:icon_razz:ico n_ra zz!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
یچیز دیگه اینکه هرکی تقاضای ال پی کرده یا حتی روی رنگ مورد تقاضاش پافشاری کنه ماشینش دیر گیرش میاد پس روی این موارد پافشاری نکنید به عبارت دیگه میگن "هرچی که الان تولید میشه داریم، میخوای بخواه نمیخوای نخواه" یا "فقط نقره ای ساده داریم"
k4m1600
26 May 2008, 07:38 PM
این ایراد های بزرگی که فرمودید همگی در یک روز و در یک شهر اتفاق افتاده بود!؟ :icon_ques
اگر این طور باشد فاجعه است. تا آنجایی که می دانم موتور K4M بر روی انواع خودرو های مختلف رنو از کلیو و مگان و سیمبول گرفته تا لاگونا علاوه بر لوگان نصب می شود. به احتمال زیاد تولید کننده آنها اسپانیایی نیست، درسته؟
با سلام خدمت سما دوست عزیز بایدعرض کنم این آمار کلیمربوط بهجندین شهر ایران می باشد.
و آن موتور ها ساخت کشور اسپانیا بوده موضوعروغن ریزی هم همانطور که فبلا عرض کردم در سال 2005توسط شبکه رنو به کل ذنیا اطلاعیه و فراخوان شده بوذ که صد البته آن موقع هم تندر 90 در کار نبود اما همان موتور ها و سایر قطعات بصورتckd وارد خط تولید شده بودند.که متاسفانه از چشمان تیزبین همکاران ما در واحد کنترل کیفیت دور ماند
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mohammad1983
26 May 2008, 07:45 PM
دوستان ماشین من هنگامی که روشن ودر حالت خلاص است اگر کلاچ را تا ته بگیری و انرا سریع رها کنی یک صدای تق از گیربکسش شنیده میشود این صدا در حالت که کلاچ را آرام رها کنید یا ماشین خاموش باشد یا در حالت روشن در دنده باشد شنیده نمی شود ایا کسی این حالت را تجربه کرده یا کسی علت اونو میدونه؟در ضمن ماشین من تحویلی پارس خودرو است که 12000 کارکرده.
من در چند تا لوگان بررسي كردم همشون اين تقه رو ميزنن
mehdirpg7
26 May 2008, 08:28 PM
دوستان ماشین من هنگامی که روشن ودر حالت خلاص است اگر کلاچ را تا ته بگیری و انرا سریع رها کنی یک صدای تق از گیربکسش شنیده میشود این صدا در حالت که کلاچ را آرام رها کنید یا ماشین خاموش باشد یا در حالت روشن در دنده باشد شنیده نمی شود ایا کسی این حالت را تجربه کرده یا کسی علت اونو میدونه؟در ضمن ماشین من تحویلی پارس خودرو است که 12000 کارکرده.
مال من هم اين صدا رو مي ده. ولي به نظرم اين صدا از گيربکس نيست بلکه جايي از پدال يا اهرمهاي
ديگر کنترل کننده کلاچ بايد مشکل داشته باشه.
sherlook53
26 May 2008, 09:58 PM
من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برم E1SPCP بگیرم امروز تو سیدخندان (بالاتر از پل) نمایندگی فروش سایپا - پارس خودرو یه سفیدش رو گذاشته بود روش نوشته بود "فروشی" !!!!! قیمتش 13.800.000 تحویل فوری ....:icon_bigg
راستی یه نفر لطف میکنه فرق E1SPCP رو با E2 معمولی بگه؟ ABS داره؟:icon_ques
E2LP هم بود , من که اصلان از رینگش (آلومینیومی) خوشم نیومد........خیلی در پیتی بود.....:icon_mad:
آقایون لطفآ من رو راهنمایی کنید..... چه فرقی هایی بین E1SPCP و E2 ساده هست؟ و آیا ارزش داره که من درخواست E1SPCP به جای E2 کنم؟.................مرسی....:icon_evil:lover:
MEHRDAD_Ilat
26 May 2008, 10:37 PM
آقایون لطفآ من رو راهنمایی کنید..... چه فرقی هایی بین E1SPCP و E2 ساده هست؟ و آیا ارزش داره که من درخواست E1SPCP به جای E2 کنم؟.................مرسی....:icon_evil:lover:
با سلام؛
به نظر من بهتره ای2 ساده بگیرید تا ف1 فول به دلایل زیر:
1-تنها برتری ای1 فول نسبت به ای2 ساده فقط کیسه هوای سرنشین است که البته برای استفاده از اون میبایست چند شرط رعایت بشه و در این موارد میبایست خاموش بشه مثل اینکه خانم باردار جلو بشینه یا اینکه کودک جلو بشینه یا اینکه سرنشین جلو بچه کوچک بغلش است جلو بشینه (هرچند دومورد آخر از لحاظ ایمنی میبایست حتماً عقب بشیننداما مگه توی شهر میشه خانوم یا بچه روفرستاد عقب؟؟!!) چون در این حالت حتی اگر تصادف شدید هم نباشه -مثلاً 40 کیلومتر بر ساعت-ضرری که کیسه هو میزنه به مراتب بد تر از زمان نبودنش است چون باعث شکستن گردن کودک یا ضربه به جنین یا باعث برخورد شدید سر کودکی که بغل همراه است به سر همراه میشه که باعث مرگ میشه-به همین دلیل کلید خاموش کردن کیسه هوا رو داریم که متاًسفانه برای زدن این کلید در لوگان میبایست ماشین رومتوقف کرد ، درب شاگرد رو باز کرد و کلید رو زد که یعنی عملاً وقتی ماشن راه افتاد کسی دیگه به این دلیل اونر نگه نمیداره-در 206 تیپ5 کلید داخل اتاق است وخیلی راحت قطع میشه-
**این مورد رو از این بابت گفتم که هرچیزی فرهنگ مصرف داره حتی کیسه هوای راننده اگه با سیگار کشی و پیپ کشی عمل کنه که خودتون بهتر میدونید چی میشه**
نتیجه:اگه مجرد هستید واگه هیچوقت قصد سوار کردن فامیلی با شرایط بالا روندارید کیسه هوای سرنشین براتون مهم میشه وگرنه اگه حتی کوچولو دارید میبایست حتماً تا 5 سالگی کیسه رو همیشه خاموش نگه دارید.
2-علاوه بر مواردی که دوستان گفتند که همه موارد رفاهی هستند موارد زیر روهم مدنظر داشته باشید:
-نداشتن باندهای عقب که البته اگه قصد انداختن سیستم داشته باشید دیگه تفاوتی نداره
-تفاوت تودوزی و پانل کیلومتر شمار
-نداشتن حالت تنظیم ارتفاع و گودی کمر صندلی که مورد اول با توجه به عدم تنظیم فرمان بنظرم برطرف کننده این کاستی است
**البته بگم که من خودم قالپاق ای1 رو نسبت به ای2 قشنگتر میدونم **
با همه این تفاوتها فرق قیمت کارخونه ای 300 تومان است که در بازار -عشق دلالها-برعکس شده گویا .
raminazad
26 May 2008, 10:51 PM
سلام به تندریان عزیز
وقت همه دوستان به خیر
ترمز لوگان شما هم صدای سایش و سوت مانند رو داره ؟ سوت میکشه؟(abs):icon_razz
میدونستین نصب محافظ دور فرمان نرمیت چرخش فرمان رو 2 برابر میکنه؟:icon_twis
میدونین از کجا میشه پشت سری صندلی عقب رو تهیه اش کرد؟:icon_eek:
بچه ها با من قهرین:icon_redf
چرا کسی جواب منو نمیده:icon_neut:icon_idea
fazel-s-h
27 May 2008, 08:02 AM
دوست عزیز در یزد هم قطعات چه آزاد چه غیر آزاد! گیر نمیاد و خود نمایندگی اونارو تهیه کرد و من نقشی نداشتم.اگه خواستید من تلفن فروشگاهی که نمایندگی قطعات رو ازشون گرفته می گیرم که به احتمال زیاد تهرانه ولی هر جا باشید پول قطعات رو که واریز کنید 1 روزه واستون میفرستن.
اگه این کار رابکنید وقیمت قطعات را هم اعلام بکنید که خیلی عالی میشه
fazel-s-h
27 May 2008, 08:07 AM
سلام دوست عزیز کارشناس محترم رنو K4M1600
اگه درمورد این مشکل تامین قطعات(6قطعه تسمه تایم) هم یه خبری برای دوستان بگذارید هم بدنیست بخدا
fazarayan
27 May 2008, 08:20 AM
بچه ها با من قهرین:icon_redf
چرا کسی جواب منو نمیده:icon_neut:icon_idea
نه عزیز آشتیه آشتی هستیم
شاید چون کسی تا به حال به مشکل شما بر نخورده باشه که جواب نداده
نه ترمز من که صدا نمیده
شاید چون من از روز دوم دور فرمون انداختم
پشت سری صندلی خیابان 196 تهرانپارس هست
coder2
27 May 2008, 08:32 AM
من يه شارژر موبايلو زدم تو جا فندكي. گويا اتصالي داشت چون يه صداي تق كوچيكي از سمت جعبه فيوز شنيده شد. وحالا فندك ديگه داغ نميكنه. توي جعبه فيوز همه فيوزها سالم هستن حتي جعبه فيوز زير كاپوت رو هم نگاه كردم. از اساتيد خواهشمندم كمك كنن. ضمنا جهت اطلاع دوستاني كه هنوز تحويل نگرفتن : وسيله كوچكي كه با اون فيوز رو در ميارن تو جعبه فيوز نصب نشده بود.
hafez41
27 May 2008, 10:23 AM
اين جريان داره بي خودي كش پيدا مي كنه. بي خيال اين مسائل بشيد و بياييد طبق روال دانسته هاي علمي رو افزايش بدهيم.
عنواني مانند "رفع سر و صداي احتمالي تندر" هم عنوان مناسبي نيست. براي امكان و احتمال وجود صدا كه نمي توان دنبال چاره و راهكار رفت. اگر هم كسي تجربه مواجهه با سر و صداي غير متعارف را داشته باشد، ديگه اسمش احتمالي نميشه و سر و صداي اضافي به حساب مياد.
حالا اينكه اين سر و صدا عموميت داره و يا خير؟ راهكار رفعش چيست؟ و از اين دست سوال ها، بايد به صورت مستدل در تاپيك بحث بشه.
سلام دوستان
سر و صدا اگه پیش بیاد معمولا خیلی جزییه باید با دقت تمام محل صدا رو رد یابی کنید- چند روز پیش هر موقع از دست اندارهای حالت پله ای عبور میکردم یه صدایی تو اتاق تق تق میکرد خلاصه گشتم درهای عقب و صندوق باز و بست کردم تا محل صدا رو بشنوم جالب صدا دقیقا از محل برخورد اهرمهای جک درون صندوق به همدیگه بود و کمی به آنها فاصله دادم و صدا رفع شد.
al47ab
27 May 2008, 01:04 PM
مال من هم اين صدا رو مي ده. ولي به نظرم اين صدا از گيربکس نيست بلکه جايي از پدال يا اهرمهاي
ديگر کنترل کننده کلاچ بايد مشکل داشته باشه.
منم اول فکر می کردم از پدال است اما وقتی که ماشین را خاموش کردم و این صدای تقه شنیده نشد به این نتیجه رسیدم که باید از گیربکس باشه.
hr2008tbz
27 May 2008, 01:32 PM
با سلام من یک هفته ای میشه ماشین E2Lp خودم رو از پارس خودرو تحویل گرفتم دیروز تازه داشتم پس از گرفتن پلاک رانندگی میکردم که یک صدای تق تق از قسمت خروجی هوای کولر در قسمت وسط سینه ماشن و یک صدای وز وز هنگام ترمز از قسمت جلو ماشن منو بشدت ناراخت کرد. می خواستم ببینم دوستان در اینخصوص تجربه ای دارند . اگر بله لطفا منو راهنمایی کنند. متشکرم
raminazad
27 May 2008, 02:23 PM
پشت سری صندلی خیابان 196 تهرانپارس هست
سلام دوست گرامی ممنون از پاسختون
خواستم یک مزاح کرده باشم
این صدای ترمز رو وقتی که شیشه ها پائیین باشند میشه شنید .همینجوری نمیاد. شاید لنت ترمزهام تموم شدند . من 16500 تا روندم و همیشه برای کاهش سرعت از ترمز استفاده میکنم نه از دنده های پائین . شاید علتش این باشه .
راستی بسیار ممنون میشم در صورت امکان شماره تلفنی از ایشون در اختیار من قرار بدین . من بچه تبریز هستم و دسترسی ندارم . شاید تو 2 الی 3 هفته آینده اومدم تهران و تهیه کردم . راستش بدون این پشت سری نمیشه راحت به صندلی تکیه داد . کله آدم تو هوا ویلون و سرگردونه:icon_twis
mehdyagha
27 May 2008, 04:20 PM
سلام یکی از تعمیر کاران نمایندگی ایران خودرو میگفت همه تندر ها مشکل روغن ریزی دارند وتنها نیاز به یه واشر میل سوپاپ هست نه چیز دیگه. البته ایشون خیلی ازشتاب وقدرت ماشین تعریف میکرد.
ali_h_m
27 May 2008, 05:50 PM
اي كاش شما دوست گرامي از اين تعميير كار نمايندگي ايران خودرو از روند توليد تندر 90 ايران خودرو براي بخاطر دوستاني كه حضور دارن و هنوز تندر تحويل نگرفتن سوالي ميكردين و هنوز هم اگه امكانش بود ما رو كه هنوز تندر90 نگرفتيم فراموش نكنين من اولويت 7 هستم موندم كه كي نوبتم بشه و تازه زنگ بزنن و بگن مبلغ الباقي رو بريزم و تازه چقدر ديگه طول بكشه تا خودرو به نمايندگي بياد خدا مي دونه چقدر ديگه طول مي كشه خسته شدم بخدا
از آقاي وزير صنايع و دولت و مجلس و ايران خودرو و رنو هم خيلي ممنونم خيلي خوب از عهده اذيت كردن مردم برامدن واقعا از اين همه تلاش و همت دولت و وزير صنايع و مجلس و ايران خودرو ممنونم:136::186::153:
sherlook53
27 May 2008, 09:17 PM
خزان توليد در بهار
گروه خودرو – اين روزها اخبار چندان خوشي از صنعت خودروي كشور به گوش نميرسد و به جاي آنكه شاهد افزايش توليد و بالا رفتن درصد رشد اين صنعت باشيم؛پي در پي خبر از كاهش توليد و در برخي موارد نيز توقف خط از حوالي جاده مخصوص به گوش ميرسد.
در حالي كه سير نزولي توليد ايرانخودرو در فروردينماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به بحراني البته نسبتا خاموش براي بزرگترين خودروساز خاورميانه تبديل شد و هفته گذشته خط توليد تندر-90 E2 در پارسخودرو به علت كمبود قطعات به خواب رفت، چندي پيش نيز وانتپيكان محصول پرتيراژ ايرانخودرو، وداعي دو روزه را با خط توليد اين شركت تجربه كرد.
اين در حالي است كه اين بار پاي كمبود قطعه در كار نبوده و مشكلات فني مربوط به ايمني اين خودرو موجبات خوابيدن خط توليد وانتپيكان را فراهم آورده است. به نحوي كه اين محصول استراتژيك ايرانخودرو در تست ايمني، رد شده و پس از دو روز و با رفع مشكل مربوطه، به خط توليد بازگشته است. اما اين پايان ماجرا نيست؛ چراكه دو روز پيش نيز معاون كيفيت ايران خودرو از توقف توليد پژو 206هاي صندوقدار 10 V و 2 V در اين شركت خبر داد.
به گفته وي اين دو محصول به لحاظ آنكه هنوز نتوانستهاند به سطح كيفي موردنظر دست يابند، مدت سه هفته است كه خط توليد آنها، متوقف شده و اين دو مدل توليد نميشوند. گفتههاي جهانگرد در حالي است كه 2 V و 10 V مدلهايي با موتور پايه گاز پژو 206 صندوقدار به حساب ميآيند كه موتور ملي (پايه گازسوز EF7) روي آنها نصب است.
وي همچنين با اشاره به اينكه توقف توليد در ايرانخودرو، سابقه دارد، از توقف توليد پژو 206 معمولي به مدت 3 روز طي اواخر سال گذشته خبر داد كه ظاهرا به دليل مشكلات فني و كيفي مسوولان اين شركت تصميم گرفتهاند در اين 3روز خودروي مذكور را از خط توليد دور نگه دارند.
دنیای اقتصاد 7/3/87
davoodya
27 May 2008, 11:43 PM
اقا مهرداد اول اینکه هم شهری هم هستیم
شایدم دیدی هم مدرسه ای هم در اومدیم
همونطور که گفتی رنگ در خواستی من سفید و تیپ ال پی
1. در دعوتنامه مطلبی اعم از عدم تخصیص سود تاخیر وجود نداره و من در سفری که به تهران داشتم این مطلب رو نشون دادم و گفتند به هر حال سود مشارکت نمیدیم می خواد نوشته باششیم می خواد ننوشته باشیم
2. در دعوتنامه ی من مهلت تحویل ماشین رو تا تاریخ 31.6.87 زده در صورتی که من پول نهایی رو اسفند واریز کرم
خدا ریشه شون رو بسوزونه
ali_h_m
28 May 2008, 10:07 PM
همه رمق از مشتریان تندر 90 گرفته شده واقعا باید برای شرکت رنو متاسف بود که این همه داره طرفداران و مشتریهای خودشو تا این حد اذیت و در چشم انتظاری خارج از حد و طاقت می زاره شرکتهای خودرو ساز که جای خود داره اونا آزادند از اونا آدم هیچ توقعی نداره چون وانا اصلا مشتری رو آدم حساب نمی کنند ولی این جور کاری از شرکت رنو با این همه شهرت جهانیش جای تعجب و تامل داره بخصوص از اواخر 86 تا الان ایران خودور داره زور اولویت 3 رو می زنه :icon_razz
amir1366
29 May 2008, 04:54 PM
از کسانی که ماشینشونو از اسفند پارشال به بعد گرفتن کسی هست که ماشینش روغن ریزی داشته باشه:icon_ques؟؟
hr2008tbz
29 May 2008, 05:35 PM
با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم که دوستان تونستن توسط CD خودرو E2_LP بغیر از Audio CD از MP3-CD استفاده کنند یا نه . چون در دفترچه راهنمایی سیستم صوتی ماشین امکان استفاده از MP3-CD رو هم نوشته است. ( من نتونستم هیچ Mp3 CD استفاده بکنم).
pooyan.tt
30 May 2008, 02:21 AM
با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم که دوستان تونستن توسط CD خودرو E2_LP بغیر از Audio CD از MP3-CD استفاده کنند یا نه . چون در دفترچه راهنمایی سیستم صوتی ماشین امکان استفاده از MP3-CD رو هم نوشته است. ( من نتونستم هیچ Mp3 CD استفاده بکنم).
من هم نتونستم MP3 اجرا کنم. تو دفترچهش نوشته ولی در اوایل همین دفترچه متذکر شده که امکانات بسته به سطح خودرو، کشور تولید کننده و سال تولید متغیر هست.
من همه جور سی دی MP3 رو امتحان کردم، با فولدر، بی فولدر، ته باز، ته بسته، سرعت بالا و سرعت پایین هیچ کدوم اجرا نشد
mori_230
30 May 2008, 02:53 AM
دوست عزیز ای 2 ال پی از mp3 بی بهره هستش و فقط قابلیت خوندن audio رو داره
amin7
30 May 2008, 06:47 PM
با سلام خدمت دوستان
من L90 خودم رو تازه تحویل گرفتم. 250 کیلومتر رانندگی کردم.
مصرف سوختش صدی 8 کیلومتر هست.آیا این مصرف سوخت به خاطر اینکه آب بندی نشده است یا مشکل فنی داره؟
و یه سوال دیگه اینکه آیا L90 شما هم موتورش وقتی دورش به 3000 میرسه صدای موتور کاملا محسوس است یا نه؟
Navid_Aref
30 May 2008, 07:12 PM
با سلام خدمت دوستان
من L90 خودم رو تازه تحویل گرفتم. 250 کیلومتر رانندگی کردم.
مصرف سوختش صدی 8 کیلومتر هست.آیا این مصرف سوخت به خاطر اینکه آب بندی نشده است یا مشکل فنی داره؟
و یه سوال دیگه اینکه آیا L90 شما هم موتورش وقتی دورش به 3000 میرسه صدای موتور کاملا محسوس است یا نه؟
با سلام.
مصرف خودروی شما در حالی که در دوره آب بندی نیز قرار داره خیلی خوبه. خودروی بنده در آن زمان تا 13 هم مصرف داشت.
در لوگان نحوه خاص طراحی گیربکس آن که برای مصرف بهینه بنزین و قدرت بیشتر در 4 دنده پایینی است در سرعت 100 کیلومتر نیاز به تعویض به دنده پنج پیدا می کند و همانند خودروهای دیگر 120 نیست. صدای موتور در دوران آب بندی قدری در دور بالای 2500 زیاد است که بعد از آن فوق العاده کم می شود.
KAZEMLU
31 May 2008, 07:51 AM
دوستان سلام.چند سوال:
من می خواهم از بازار آزاد یک ای 2 ال پی یا ای 2 ساده بخرم.به نظر شما ای 2 ساده بخرم و رینگ و لاستیک و پخش سی دی عوض کنم بهتر است یا اینکه مستقیم ال پی بگیرم؟گرانترین و ارزان ترین رنگ تندر کدام است؟با تشکر.
mohammad1983
31 May 2008, 08:07 AM
دوستان سلام.چند سوال:
من می خواهم از بازار آزاد یک ای 2 ال پی یا ای 2 ساده بخرم.به نظر شما ای 2 ساده بخرم و رینگ و لاستیک و پخش سی دی عوض کنم بهتر است یا اینکه مستقیم ال پی بگیرم؟گرانترین و ارزان ترین رنگ تندر کدام است؟با تشکر.
سلام
خوب معلومه ديگه lp بگير.درسته رينگ و لاستيك و پخش خودت ميتوني بندازي و لي مهمتر از همه ايربگ سمت راست و شيشه بالا بر عقب هست كه داره.
hafez41
31 May 2008, 09:43 AM
دوستان سلام
دیروز در حین رانندگی متوجه شدم که آیتمهای کامپیوتر سفری بغیر از آیتمهای کیلومتر شمار اصلی و جزیی صفر شدند کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده و یا اطلاعی داشته باش؟
با تشکر
Navid_Aref
31 May 2008, 10:09 AM
دوستان سلام
دیروز در حین رانندگی متوجه شدم که آیتمهای کامپیوتر سفری بغیر از آیتمهای کیلومتر شمار اصلی و جزیی صفر شدند کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده و یا اطلاعی داشته باش؟
با تشکر
[Only registered and activated users can see links]
hafez41
31 May 2008, 10:18 AM
آقا نوید با سلام و تشکر
هیچ پارامتری از ظرفیتش نگذشته بود که این اتفاق افتاد من مرتب پس از زدن بنزین آیتم مصرف بنزین را صفر میکنم به طبع هیچ آیتمی به حداکثر نرسیده بود و باک هم تقریبا نصف بود.
با سپاس
Navid_Aref
31 May 2008, 11:33 AM
آقا نوید با سلام و تشکر
هیچ پارامتری از ظرفیتش نگذشته بود که این اتفاق افتاد من مرتب پس از زدن بنزین آیتم مصرف بنزین را صفر میکنم به طبع هیچ آیتمی به حداکثر نرسیده بود و باک هم تقریبا نصف بود.
با سپاس
با سپاس متقابل از شما.
در سیستم هایی دیجیتالی مثل کامپیوتر سفری احتمال ریست (Reset) خودبخودی در اثر یک اختلال کوچک و معمولی (Runtime Error) وجود داره. سخت نگیرید. در جاهایی که اعداد بایستی به طور دقیق و منظم همیشه در دسترس باشند این امر مشکل ساز می شود و نه در کامپیوتر سفری خودرو ها.
amir1366
31 May 2008, 12:33 PM
دوستان سلام.چند سوال:
دوست من اگر واقعا بخوای از نظر اقتصادی نگاه کنی e2 ساده خیلی به صرفه است. اولا LPا e2 به خاطره تولید کمش 1.5 میلیون با ساده فرق میکنه :icon_twisدر صورتی که در کارخانه 700000 تومن تفاوتشه:icon_evil . از طرفی ضبطش هم که MP3 نمیخونه باید بری حداقل 100000 تومن ضبط بخری.:icon_redf . دکمه های شیشه بالا برش هم که رو زمینه:icon_eek: که باید برای یک ذره بالا یا پایین آوردن شیشه هی خم بشی که به نظر من همان دستی راحت تره. ضمنا این دکمه ها خیلی زود کثیف و خاکی میشه:icon_quesرینگش هم به نظره من زشته و واقعا رینگهای خیلی قشنگتری تو بازار هست. فقط میمونه کیسه هوای شاگرد که حتی پارسELX هم نداره . و اگر هم یک بار باز بشه هزینه شارجه مجددش 300000 تومنه:icon_twis حالا دیگه خودت میدونی. فکر کنم ارزانترین نقره ای(90 درصد نقره ای گرفتن یا مجبورشون کردن که نقره ای بگیرن:icon_eek::icon_mrgr ) و گرانترین هم سفیده راستی می خوای بخری شمارشو چک کن که یک وقتی از اون روغن ریزا نباشه
amir1366
31 May 2008, 12:40 PM
با سلام.
مصرف خودروی شما در حالی که در دوره آب بندی نیز قرار داره خیلی خوبه. خودروی بنده در آن زمان تا 13 هم مصرف داشت.
در لوگان نحوه خاص طراحی گیربکس آن که برای مصرف بهینه بنزین و قدرت بیشتر در 4 دنده پایینی است در سرعت 100 کیلومتر نیاز به تعویض به دنده پنج پیدا می کند و همانند خودروهای دیگر 120 نیست. صدای موتور در دوران آب بندی قدری در دور بالای 2500 زیاد است که بعد از آن فوق العاده کم می شود.
اقا نوید مصرف ماشینتون الان چنده؟ یعنی کامپیوترش چند میزنه؟ راستی برای آن موتوره شیشه شور که نوشته بودی کار نمیکنه چه کار کردی>
Navid_Aref
31 May 2008, 01:10 PM
اقا نوید مصرف ماشینتون الان چنده؟ یعنی کامپیوترش چند میزنه؟ راستی برای آن موتوره شیشه شور که نوشته بودی کار نمیکنه چه کار کردی>
الان حدود 8.5 لیتر در 100 کیلومتر داخل شهر مصرف داره.
قربان حواس جمع شما:icon_wink، خودم یادم رفته بود!:icon_cry: چون تو این فصل خوشبختانه خبر زیادی از بارندگی نیست دنبالش نرفتم.
احتمالا اگر فقط پمپ مجزای آن را گیر آوردم عوضش می کنم. سوکت برق خاصی داره که باید حتما با نمونه ای مثل خودش عوض بشود. در غیر این صورت باید کلش عوض بشه.:icon_bigg
ahmedrashidi
31 May 2008, 02:00 PM
سلام به همه دوستان و دوست گرامی جناب نوید عارف
از دوستان عزیزی که از پارس خودرو ماشینشونو تحویل گرفتن خواستم بپرسم چند وقت طول کشید تا پلاک ماشین به دستشون رسید.الان سه هفته شده که من ماشین رو تحویل گرفتم اما خبری از پلاک نیست که نیست حسابی کلافه شدم بی ماشینی . واقعا توی این مملکت هیچی سر جای خودش نیست دارن مردمو دیوونه میکنن با این خدمت رسانیشون کارت ماشین 10 روز قبل اومده کارت سوختش هم چند روز بعد اما خبری از پلاک نیست در ضمن دوستان عزیز اگه جایی رو برای پیگیری سراغ دارن شماره یا ادرسشو بدن ببینم چه غلطی میکنن چرا اینهمه علاف میکنن و سر کار میذارن مردمو.
ali_h_m
31 May 2008, 02:04 PM
امسال60 هزار تندر90 در ايران خودرو توليد مي شود
براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش 60 هزار دستگاه تندر90 در ايران خودرو توليد خواهد شد.
محمدرضا معتمد قائم مقام معاونت تندر 90 ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: ايران خودرو با بهره گيري از تمامي امكانات خود در چارچوب استانداردها واهداف كيفي شركت رنو به همه تعهدات خود در زمينه تندر 90 عمل خواهد كرد.
وي با بيان اينكه روزانه 180دستگاه تندر90 توليد مي شود،گفت: تا پايان سال، 8 هزار دستگاه تندر90 گاز سوز در ايران خودرو توليد خواهد شد.
معتمد تصريح كرد: كارگران و مهندسان خط توليد تندر90 در ايران خودرو با پشتكار و دقت لازم و طبق برنامه ريزي انجام گرفته خودرو تندر90 فاقد هرگونه ايراد بدنه، رنگ و مونتاژ در آديت هاي CSC، PESD و QAVES كه از جمله آديت هاي سخت گيرانه رنو است، توليد مي كند.
r222
31 May 2008, 02:24 PM
امروز 11/3/1387 با شماره 88608181 تماس گرفتم کارشناس ایران خودرو گفت الویت 4 تازه اواخر مرداد اعلام میشود وقتی من اعتراض کردم گفت این تصمیم در سطح بالا گرفته شده و بی تقصیر است با توجه به پروسه 2 ماهه تحویل اواخر مهر اولویت 4 ها سوار ال 90 میشوند وای به حال بقیه؟؟!!
Navid_Aref
31 May 2008, 02:29 PM
از دوستان عزیزی که از پارس خودرو ماشینشونو تحویل گرفتن خواستم بپرسم چند وقت طول کشید تا پلاک ماشین به دستشون رسید.الان سه هفته شده که من ماشین رو تحویل گرفتم اما خبری از پلاک نیست که نیست حسابی کلافه شدم بی ماشینی . واقعا توی این مملکت هیچی سر جای خودش نیست دارن مردمو دیوونه میکنن با این خدمت رسانیشون کارت ماشین 10 روز قبل اومده کارت سوختش هم چند روز بعد اما خبری از پلاک نیست در ضمن دوستان عزیز اگه جایی رو برای پیگیری سراغ دارن شماره یا ادرسشو بدن ببینم چه غلطی میکنن چرا اینهمه علاف میکنن و سر کار میذارن مردمو.
باید با نمایندگی تماس بگیرید. بعضی از آنها حتی اگر پلاک آمده باشه تا مدارک دیگر کامل نشه با شما تماس نمی گیرند. بنده پلاک را ده روز پس از تحویل خودرو با تماس با نمایندگی و مدارکش را چند روز بعد از آن تحویل گرفتم. کارت سوخت و کارت مشخصات بعد از گذشت یک ماه توسط مامور پست و همزمان آورده شد.
البته اگر پلاک فکی داشته باشید و نمایندگی در ارسال مدارک تعلل کند تحویل پلاک طول می کشد.
ahmedrashidi
31 May 2008, 03:08 PM
با تشکر از شما جناب نوید عارف
من الان یک هفته میشه که مدام تماس میگیرم ولی جواب نه میشنوم و بس و اینکه پارس خودرو پلاکها رو دیر ارسال میکنه.میخواستم ببینم راهی برای پیگیری از طریق خود شرکت وجود داره یا نه.برای من تا الان کارت سوخت و کارت ماشین اومده ولی نمیدونم چرا پلاک نمیاد واقعا دارم کلافه میشم از دست این از خدا بی خبرا اون از ماشین دادنشون این هم از پلاک و بقیه چیزها:icon_cry:
eb53i
31 May 2008, 03:36 PM
سلام
من چطور میتونم بفهمم ماشینم روغن ریزی داره یا نه . E2LP از ایران خودرو تحویل یهمن ماه 1386
Navid_Aref
31 May 2008, 03:38 PM
با تشکر از شما جناب نوید عارف
من الان یک هفته میشه که مدام تماس میگیرم ولی جواب نه میشنوم و بس و اینکه پارس خودرو پلاکها رو دیر ارسال میکنه.میخواستم ببینم راهی برای پیگیری از طریق خود شرکت وجود داره یا نه.برای من تا الان کارت سوخت و کارت ماشین اومده ولی نمیدونم چرا پلاک نمیاد واقعا دارم کلافه میشم از دست این از خدا بی خبرا اون از ماشین دادنشون این هم از پلاک و بقیه چیزها:icon_cry:
همانطور که می دونید کارت مشخصات و کارت سوخت هر دو بر مبنای پلاک صادر می شوند و صد درصد پلاک شما مدتی پیش صادر شده است. به احتمال زیاد مشکلی در روند ارسال پلاک برای شما پیش اومده که اینقدر طول کشیده است. زیاد نگران نباشید.
روند شماره گذاری خودرو کاملا مستقل از خودرو سازهاست و مربوط به اداره راهنمایی و رانندگی استان محل سکونت افراد است. علاوه بر آن عدم پیگیری کارگزار نمایندگی هم مزید برعلت می باشد.
drnariman
31 May 2008, 05:27 PM
دوستای عزیز این کلوپ
من دیروز فرصتی بهم دست داد تا لوگان را رانندگی کنم اصلا فکر نمی کردم ماشین به این جالبی باشه
واقعا با این وضع بازار ماشین بیشترین ارزش پرداختی رو داره موتور خوب و پر شتاب و به قول دوستم کم مصرف (البته یه مقداری صداش زیاد بود )تسلط کامل به جلو (ولی تنها ایراد بزرگش دید کم در هنگام دنده عقب بود ) ترمزای قوی که البته کمی در هنگام ترمز ناگهانی ماشین رو کله میکنه.
فقط یه مورد برای ما سوال بود این که وقتی راهنما می زدیم علامت فلاشر (دو طرفه) روشن می شد می خواستم ببینم این مال تمام لوگانهاست یا مال رفیق ما این طور می شه؟
ali_h_m
31 May 2008, 05:40 PM
سلام
من چطور میتونم بفهمم ماشینم روغن ریزی داره یا نه . E2LP از ایران خودرو تحویل یهمن ماه 1386
در مورد مشکل روغن ریزی
Navid_Aref
31 May 2008, 06:44 PM
دوستای عزیز این کلوپ
من دیروز فرصتی بهم دست داد تا لوگان را رانندگی کنم اصلا فکر نمی کردم ماشین به این جالبی باشه
واقعا با این وضع بازار ماشین بیشترین ارزش پرداختی رو داره موتور خوب و پر شتاب و به قول دوستم کم مصرف (البته یه مقداری صداش زیاد بود )تسلط کامل به جلو (ولی تنها ایراد بزرگش دید کم در هنگام دنده عقب بود ) ترمزای قوی که البته کمی در هنگام ترمز ناگهانی ماشین رو کله میکنه.
فقط یه مورد برای ما سوال بود این که وقتی راهنما می زدیم علامت فلاشر (دو طرفه) روشن می شد می خواستم ببینم این مال تمام لوگانهاست یا مال رفیق ما این طور می شه؟
از نظرات منصفانه شما به عنوان کسی که خودروهای روز مختلف را نیز داره بسیار ممنونم.
بله چراغ نشانگر راهنمای پانل Left یا Right ندارد و همواره جفت روشن می شود. از لحاظ کلی تفاوت خاصی ندارد. تا آنجا که می دونم در خودروهای دیگر رنو نیز وضع بدین گونه است. مدار الکترونیکی سیستم راهنما بدین صورت ساده تر از نمونه جهت دار آن است واحتمال خرابی آن کمتر می شود.
amir1366
31 May 2008, 11:19 PM
امروز 11/3/1387 با شماره 88608181 تماس گرفتم کارشناس ایران خودرو گفت الویت 4 تازه اواخر مرداد اعلام میشود وقتی من اعتراض کردم گفت این تصمیم در سطح بالا گرفته شده و بی تقصیر است با توجه به پروسه 2 ماهه تحویل اواخر مهر اولویت 4 ها سوار ال 90 میشوند وای به حال بقیه؟؟!!
فکر نمی کنم این جوری باشه. چون من که اخرین روزها تکمیل وجه کردم الان سند خورده. تا آخر این ماه برای پول جمع کردن هم که شده :icon_razzدعوت نامه گروه 4 رو اعلام می کنند:icon_excl
KAZEMLU
1 June 2008, 07:15 AM
دوستان سلام.می خواستم ببینم لاستیکی که خودرو سازها الان روی E2 LP نصب می کنند چه مارکی است .بدرد بخور هست یا باید بعد از خرید تعویض نمود؟با تشکر
hafez41
1 June 2008, 08:53 AM
دوستان سلام.می خواستم ببینم لاستیکی که خودرو سازها الان روی E2 LP نصب می کنند چه مارکی است .بدرد بخور هست یا باید بعد از خرید تعویض نمود؟با تشکر
با سلام
لاستیک بارز هستش بستگی به خودتان داره بعضی از دوستان عوض کردن و با لاستیک مارک خارجی عوض کردن اگر لاستکها رو عوض کردید مواظب باش بالانس چرخها بهم نخوره گویا بعضی از دوستان پس از تعویض بالانس چرخها بهم خورده و خودرو به سمت راست کشیده میشد.
raminazad
1 June 2008, 10:38 AM
سلام جناب كاظملو دوست قديمي
مباركتون باشه انشا ...
100 درصد عوض كنيد . و يك لاستيك به پهناي 215 روش بندازين . حداقل 205 باشه (تفاوت پهناي 185 با 205 زياد محسوس نيست ولي با 215 واقعامحسوس و عالي و محشره .)
حتما عوض كنين . من چون تجربه نداشتم عوضش نكردم الان هم پشيمونم . چون اگه بفروشم زياد ضرر ميكنم .
tibo
1 June 2008, 11:53 AM
دوست عزيز،
اين شيوه جديد خودروسازان سودجو براي رهايي از هزينه هاي انبارداري و تحميل آن به مصرف كننده است، ضمن آنكه آنها را در تحويل خودرو به ظاهر چند روز هم سريعتر نشان ميدهد. من شخصا چون تندرم را بر اساس تماس تلفني قسمت فروش، از اداره تحويل پارس خودرو در كيلومتر 9 جاده مخصوص تحويل گرفتم، ماشين را پلاك شده و اسناد فروش را 3 روز بعد دريافت كردم. به شما هم توصيه مي كنم بيش از اين خودروتان را در در حالت سكون در پاركينگ مشاهده نكنيد كه رنج آن از عدم دريافت كمتر نيست بلكه جهت پيگيري شخصا به قسمت فروش پارس خودرو مراجعه نماييد.
emad62
1 June 2008, 12:50 PM
مباركتون باشه انشا ...
100 درصد عوض كنيد . و يك لاستيك به پهناي 215 روش بندازين . حداقل 205 باشه (تفاوت پهناي 185 با 205 زياد محسوس نيست ولي با 215 واقعامحسوس و عالي و محشره .)
حتما عوض كنين . من چون تجربه نداشتم عوضش نكردم الان هم پشيمونم . چون اگه بفروشم زياد ضرر ميكنم .
215 ؟!؟!؟؟زیاد نیست؟
این سایز به هیدرولیک آسیب نمیزنه؟ از بغل به گلگیر نمیماله؟!
درسته چسبندگی بیشتر میشه اما مصرف سوخت رو هم به کمال میرسونه
بنظر من 205 مناسبه/215 یخورده زیاده ،
من اگه یه مرسدس داشتم شاید 215 مینداختم:icon_arro
al47ab
1 June 2008, 01:18 PM
من هم از پارس خودرو تحویل گرفتم که حدود یک ماه طول کشید تا پلاکش اومد.کارت سوخت وکارت ماشین زودتر از پلاک رسیدند.من هم شماره ماشین را روی کاغذ نوشتم و چسباندم به شیشه وراحت باهاش تردد می کردم
KAZEMLU
1 June 2008, 01:29 PM
مباركتون باشه انشا ...
سلام از بنده است آقا رامین عزیز .ممنون از لطف شما .بنده هنوز معامله نکرده ام یک مورد ال پی مناسب پیدا کرده ام که انشاالله فردا معامله خواهم کرد .اگر این نمایندگی تحویل دهد.چون به فروشنده قول تحویل فردا را داده.قیمت بسیار مناسب انشاالله تا فردا.
pooyan.tt
1 June 2008, 02:11 PM
با سلام
لاستیک بارز هستش بستگی به خودتان داره بعضی از دوستان عوض کردن و با لاستیک مارک خارجی عوض کردن اگر لاستکها رو عوض کردید مواظب باش بالانس چرخها بهم نخوره گویا بعضی از دوستان پس از تعویض بالانس چرخها بهم خورده و خودرو به سمت راست کشیده میشد.
من هم با لاستیک 205 عوض کردم، این مشکل رو داشتم و ماشین در سرعتهای 70 به بالا به سمت راست کشیده می شد. بعد بادها رو تنظم کردم یکم بهتر شد ولی باز هم می کشه.
منظور از بالانس چرخها، همون که چرخ رو تک تک می ذارن رو یه دستگاه کامپیوتری و می چرخه؟
واسه چی سرب رو رینگ می ذارن؟
abbas123
1 June 2008, 03:18 PM
من هم با لاستیک 205 عوض کردم، این مشکل رو داشتم و ماشین در سرعتهای 70 به بالا به سمت راست کشیده می شد. بعد بادها رو تنظم کردم یکم بهتر شد ولی باز هم می کشه.
منظور از بالانس چرخها، همون که چرخ رو تک تک می ذارن رو یه دستگاه کامپیوتری و می چرخه؟
واسه چی سرب رو رینگ می ذارن؟
با درود
منظور از بالانس کردن همان یکنواخت کردن مرکز ثقل لاستیک و هم محور شدن آن با محور چرخش لاستیک می باشد .
توسط دستگاه یاد شده محلی را که بایستی افزایش وزن داشته باشد مشخص نموده و با اضافه نمودن مقدار مشخصی از وزنه (سرب ) کار میزان نمودن وزنی را انجام می دهند .
Navid_Aref
1 June 2008, 04:50 PM
الان حدود 8.5 لیتر در 100 کیلومتر داخل شهر مصرف داره.
قربان حواس جمع شما:icon_wink، خودم یادم رفته بود!:icon_cry: چون تو این فصل خوشبختانه خبر زیادی از بارندگی نیست دنبالش نرفتم.
احتمالا اگر فقط پمپ مجزای آن را گیر آوردم عوضش می کنم. سوکت برق خاصی داره که باید حتما با نمونه ای مثل خودش عوض بشود. در غیر این صورت باید کلش عوض بشه.:icon_bigg
آقا امیر امروز پمپ رو از محفظه باز و بست کردم، درست شد. مشکلش مربوط به سوپاپ ساچمه ای پایین آن بود که گیر کرده بود. (در پمپ شیشه شور بقیه خودرو هایی که دیدم، سوپاپ ساچمه ای که برای جایگزینی هوا به سیستم است ، وجود نداره و به جای آن منفذ ریزی بر روی در پوش پلاستیکی محفظه پلاستیکی آن است).
پمپ شیشه شورش ساخت چین هست و ظاهرا بدک نیست.
amingzj
1 June 2008, 05:22 PM
تبديل خودرو تندر 90 E1CP به E2(SLX) ([Only registered and activated users can see links])
Navid_Aref
1 June 2008, 06:58 PM
دو مطلب از روزنامه Business Week آمریکا که اولی از زبان سرپرست گروه طراح خودروی لوگان یعنی آقای Kenneth Melville طراح اسکاتلندی الاصل شرکت رنو که از سوی شرکت مرسدس بنز آلمان به رنو ملحق شده است، نقل شده است.(به انگلیسی است - ترجمه آنها را فکر کنم قبلا دیده باشید):
Renault designer Kenneth Melville, a Scottish national who joined Renault from Mercedes-Benz
JULY 4, 2005
The Making of the Logan ([Only registered and activated users can see links])
Got 5,000 Euros? Need A New Car ([Only registered and activated users can see links])
pooyan.tt
2 June 2008, 02:39 PM
تا حالا موقع بارندگی با تندر رانندگی کردید؟
به نظر من نسبت به ماشینهای دیگه، شیشههاش زودتر بخار می گیره!
نظر شما چیه؟
ali_h_m
2 June 2008, 03:59 PM
HOOSEIN 105
2 June 2008, 06:15 PM
با سلام و عرض ادب دوستان راستش قصد گرفتن لاستیک در 1 الی 2 ماه بعد دارم . راستش دوستان میگویند 215 هم خوبه . خودم قصد خرید 215 ان را دارم . ولی میترسم یه جلو بندی و موتور فشار بیاره و شتابش رو هم کم کنه . دوستان راهنمای کنند بی زحمت . که ایا به موتور و جلو بندی خیلی فشار میاد و شتابش هم زیادی کم میشه . با تشکر
Navid_Aref
2 June 2008, 06:22 PM
نظر شما چیه؟
دوستان سلام من یک مشکلی با تندرم داشتم می خواستم سوال کنم از بقیه دوستان و یا از تجربیاتشون استفاده کنم
توی این هوای سرد شهر هر دفعه من بیرون رفتم شیشه های ماشین شدید بخار میگیره مخصوصا شیشه راننده و کمک راننده و شیشه عقب بخاری رو می زنم ولی توفیر خاصی نداره فقط شیشه ی جلو را تمیز می کنه
حالا چند تا استدلال هستش
1-چون لوگان هیچ درزی نداره هوای داخل اتاق جریان نداره
2-نفس من خیلی گرم
3-لوگان مشکل داره
4-ماشین من مشکل داره
ماشینم e1 cp sp هستش ممنون میشم کمک کنید
1- اگر گردش هوا داخل ماشین روشن هست اون رو به هوای ورودی از خارج تغییر بدهید
2- درجه تنظیم حرارت خودرو را روی وسط یعنی جایی بین سرد و گرم تنظیم کنید
یه دوو سیلو داشتیم که دو مورد بالا رو تو دفترچه خودرو نوشته بود بعدا این دو مورد رو برای سمند هم به کار بردیم که جواب داد
دكمه تهويه از داخل را خاموش كنيد تا هوا به داخل بيايد اين مسأله در تمام خودروها وجود دارد و ربطي به دلايلي كه آورده ايد ندارد اگر اشكال سر جايش بود سيستم تهويه ايراد دارد.
من هر موقع كه اين مشكل براي شيشه هاي بغل ايجاد ميشه.ميام دريچه هاي كناري رو ميچرخونم به صورت عمودي و پره هاي متحرك رو به سمت شيشه تنظيم ميكنم مشكل بر طرف ميشه.
دوستان از همه ممنون من امتحان کردم و دقیقا راهکارش این بود که دریچه ورودی هوا را تغییر بدم و به سمت خارج بگذارم
سلام
همانطور که دوستان توضیح دادند مشکل قابل رفع است. یکی دو مورد هم من اضافه میکنم که شاید مفید باشد:
1. (خیلی مهم) اهرم تهویه هوا را کاملا به سمت چپ بکشید تا هوا از بیرون تامین شود. (قرار دادن این اهرم در سمت راست یا انتخاب گردش داخلی باعث میشود که شیشه ها به سرعت بخار بگیرند. گردش داخلی را فقط وقتی انتخاب کنید که هوای بیرون آلوده است.)
2.دریچه های قابل تنظیم داشبرد را کاملا ببندید.(حداقل دریچه های وسط را، و جانبی ها را نیز طوری تنظیم کنید که هوای خروجی به شیشه های بغل بوزد. البته این کار ضروری نیست چون برروی داشبرد دریچه های ثابتی برای همین منظور قرار داده شده است)
3. دکمه تنظیم محل خروج هوا را در جهت حرکت عقربه های ساعت کاملا بچرخانید تا برروی علامت شیشه جلو قرار گیرد.
4. فن را در سرعت حداکثر قرار دهید.
5. برای رفع بخار شیشه عقب از گرمکن شیشه عقب نیز میتوان استفاده کرد.
6. من امتحان نکرده ام اما در بعضی ماشینها مثل ریو برای رفع بخار از دکمه AC (ایرکاندیشن کولر) نیز استفاده میکنند و با روشن شدن آن رطوبت داخل اتاق بسرعت جذب شده و بخار شیشه ها از بین میرود. البته تصور نمیکنم با بکاربردن توصیه های بالا نیازی به این کار باشد.
موفق باشید
raminazad
3 June 2008, 09:58 AM
با سلام و عرض ادب دوستان راستش قصد گرفتن لاستیک در 1 الی 2 ماه بعد دارم . راستش دوستان میگویند 215 هم خوبه . خودم قصد خرید 215 ان را دارم . ولی میترسم یه جلو بندی و موتور فشار بیاره و شتابش رو هم کم کنه . دوستان راهنمای کنند بی زحمت . که ایا به موتور و جلو بندی خیلی فشار میاد و شتابش هم زیادی کم میشه . با تشکر
سلام دوست عزيز
من هم مثل شما تو 2 الي 3 ماه آينده ميخوام لاستيك ها رو عوضشون كنم .
1 ماهي ميشه كه دارم به اندازه هاي لاستيكها و مارك و اينها دقت ميكنم .
راستش تفاوت 185 خودش با 205 كه بعدا روش ميندازند چندان محسوس نيست .
بقول دوستمون اقا عماد اگه به گلگير ها و كاور هاي داخلي گلگير نماله از نظر من 215 بهترين گزينه است شايد دوستان نظر ديگه اي داشته باشند . راستي فقط مرسدس نيست كه با 215 خوشگل ميشه:icon_arro قيافه و هيبت لوگان واقعا با لاستيك پهن دگرگون ميشه.
از شوخي گذشته اگه اين لوگان رو با همين شكل ظاهري كه داره . ميگفتند كه محصول كارخونه مرسدس بنز هستش همه از زيبائيش دم ميزدند و عاشقانش هم چندين برابر ميشدند :icon_mrgr
لوگان واقعا ماشين زيبائي هست:icon_twisكمتر ماشيني ميتونين پيدا كنين كه ايستايش(STYLE) اينچنين دلنواز و جديد و پر هيبت داشته باشه .
از ديدگاه بنده زيبائي و افزودن بر كيفيت ترمز ها و افزايش نرميت و افزايش كاملا محسوس پايداري ماشين از افزايش ميزان مصرف سوخت و كاهش شتاب( كه فكر نميكنم زياد هم باشه) اهميتش بيشتره.
era923
3 June 2008, 06:30 PM
کسی می دونه که دعوتنامه های اولویت چهارم کی میاد؟
amir1366
3 June 2008, 10:27 PM
تا از نزدیک ندیده بودم باور نمی کردم که دوره موتورش در حالت در جا 500 باشه.:icon_evil حالا دلیله تقریبا بی صدا بودنشو در حالت کارکرد درجا می فهمم. در صورتی که در حالته معمولی هم با اینکه نمد کاپوت نداره صداش خیلی کمه.راستی فکر می کنم که این نمد های کاپوت عایق گرمایی هم هستند که با نبود آنها در لوگان موتور سریعتر خنک میشه و باعث میشه که فنش کمتر کار کنه:icon_ques.
ali_h_m
3 June 2008, 10:43 PM
« تندر 90 »
به نظر شما روند تحویل تندر 90 در ایران خودرو چگونه است ؟
عنوان نظرسنجی: تندر 90
تاريخ شروع نظرسنجی: 1387/3/5
مجموع نظرات: 72
ali_h_m
3 June 2008, 11:02 PM
تندر 90 بحق داره کم کم جای همه ماشینای دیگرو می گیره و در حال حاضر به نظر من پروفروشترین ماشین هست و داره سریعا جای پراید که هیچ جای همه ماشینای دیگرو می گیره و محبوب مشتریهای ایرانی میشه
ایکاش تو این رنج قیمت شرکت رنو برای مشتریهای ایرانیش خودروهای دیگه ای هم تولید می کرد
Navid_Aref
3 June 2008, 11:48 PM
در حال حاضر تیپ های مختلف مگان در حال عرضه به بازار ایران هست و طبق قرارداد اولیه لوگان قرار است که محصولات دیگر شرکت رنو - نیسان مثل رنو کلیو نیز در امتداد عرضه لوگان به بازار مصرف ایران وارد شوند. در خودروهای سنگین مثل اتوبوس و کامیون نیز شرکت رنو تراکز (Renault Trucks) چند سالی است که در حال جایگزین شدن با بنز آلمان می باشد. ( رنو چند سال پیش بیش از 40 درصد از سهام شرکت ماک آمریکا را خریداری کرد و بعد ها آنرا به تملک کامل خود درآورد و همزمان بخشی از سهام شرکت ولو سوئد را نیز خریداری کرده است.)
[Only registered and activated users can see links] 60
ام اي
4 June 2008, 04:20 PM
حداقل دماي لازم براي بالا بردن دور موتور (بيش از 3500 ) دو خانه سياه است يا چهار خانه؟
Navid_Aref
4 June 2008, 04:56 PM
حداقل دماي لازم براي بالا بردن دور موتور (بيش از 3500 ) دو خانه سياه است يا چهار خانه؟
به طور نرمال چهار خانه درجه دمای دیجیتالی که روشن شد موتور به دمای کارکرد مناسب خود رسیده است و در آن هنگام موتور به خوبی روغن کاری شده است و قابلیت بالا بردن دور موتور تا حد قابل قبول (حداکثر RPM 4500) را دارد. البته زمان قطع خودکار سیستم تزریق سوخت (Cut Off) بالای دور 6500 یعنی روی محدوده قرمز (Red Line) می باشد. روشن شدن دو خط که در ابتدای روشن کردن موتور اتفاق می افتد موقتی است و فشار آوردن به موتور در آن حالت درست نیست.
HOOSEIN 105
4 June 2008, 05:13 PM
به طور نرمال چهار خانه درجه دمای دیجیتالی که روشن شد موتور به دمای کارکرد مناسب خود رسیده است و در آن هنگام موتور به خوبی روغن کاری شده است و قابلیت بالا بردن دور موتور تا حد قابل قبول (حداکثر RPM 4500) را دارد. البته زمان قطع خودکار سیستم تزریق سوخت (Cut Off) بالای دور 6500 یعنی روی محدوده قرمز (Red Line) می باشد. روشن شدن دو خط که در ابتدای روشن کردن موتور اتفاق می افتد موقتی است و فشار آوردن به موتور در آن حالت درست نیست.
یعنی دور موتور بهتره فقط تا 4500 بره
بیشتر از اون برای موتور مضره
Navid_Aref
4 June 2008, 06:30 PM
یعنی دور موتور بهتره فقط تا 4500 بره
بیشتر از اون برای موتور مضره
ببینید موتور 1600 سی سی 107 اسب بخار تندر بسیار قدرتمند است و شما می توانید دور موتورش را تا 6500 هم بالا ببرید. دور موتور 4500 که عرض کردم منظورم حداکثر دور نرمال موتور بدون ایجاد صدای اضافی و فشار به موتور هست. شما می توانید هنگامی در دنده 5 هستید بدون کاهش دور موتور و سرعت خودرو، اهرم دنده را با گرفتن سریع کلاچ به دنده 3 تغییر بدید تا حتی موتور کات آف کنه! که با تکرار این کار صدمه به موتور و گیربکس وارد می شود. اصولا رانندگی با دور موتور بالا علاوه بر فشار و استهلاک زودرس اجزای مختلف خودرو مصرف بالای بنزین و ... را به دنبال داره.
erfan_eri
4 June 2008, 09:17 PM
هیچ کدام از دوستان گل وقتی کولر میزنید در دور پایین موتور(هنگام توقف) دچار مشکل میشید؟ منظورم اینه که دور موتور بین 500 تا 1000 در نوسان است
در دور بالا اطلا خم به ابرو نمیاره تندر
Navid_Aref
4 June 2008, 09:28 PM
هیچ کدام از دوستان گل وقتی کولر میزنید در دور پایین موتور(هنگام توقف) دچار مشکل میشید؟ منظورم اینه که دور موتور بین 500 تا 1000 در نوسان است
با سلام.
آقا عرفان گرامی در حالت دور آرام وقتی که مصرف کننده ای نسبتا پرمصرف مثل کولر یا چراغ های بزرگ جلو و یا شیشه گرمکن عقب و مثل اینها، روشن هستند ECU به طور اتوماتیک دور موتور را بین 500 تا 1000 RPM تغییر وضعیت می دهد و این امری طبیعی است و هوشمندی ECU را نشان می دهد.
raminazad
4 June 2008, 11:07 PM
سلام به تندريان عزيز
يكي از بندگان مخلص خدا لطف كردند با كليد در خونشون يه خط بغل ماشين ما انداختند
يك همسايه محترم نيز وقتي ماشينمون پارك بود كنار ماشين ما با پيستوله رنگ نميدونم داشته كجا رو رنگ ميكرده ريز ريز رنگ رو كل بدنه ماشين و شيشه ها نشسته كه شيشه ها رو با تيغ و با زحمت خراش دادم و پاكشون كردم ( روي كاپوت جلو و عقب رو تا دست ميكشي زبري رو حس ميكني ).
به نظر شما پليش بكشم يا نه ؟
ahmad2081
4 June 2008, 11:11 PM
سلام دوستان من الویت 10 بودم و چند روز پیش رفتم e1cpsp در خواست کردم و بعد از تعطیلات تحویل میگریم
salman24h
5 June 2008, 02:15 AM
سلام
دیروز وقتی کولر روشن بود پشت ترافیک 2 بار ماشین خاموش شد. دلیلش چی میتونه باشه؟
سابقه نداشت همچین چیزی!
Navid_Aref
5 June 2008, 10:09 AM
سلام
دیروز وقتی کولر روشن بود پشت ترافیک 2 بار ماشین خاموش شد. دلیلش چی میتونه باشه؟
سابقه نداشت همچین چیزی!
راه حلی که بنده امتحان کردم:
در مواقع سرعت کم قبل از زدن دکمه AC ، اندکی دور موتور را بالابرده و بلافاصله آن دکمه را بزنید و به طور همزمان شتاب نگیرید تا خودرو خاموش نشود. ( چون در حالت سلو دور موتور لحظاتی به 500 می رسد شتاب گیری ناگهانی در حالتی که بار اضافی مثل سیستم کولر وجود دارد ،ممکن است باعث خاموش شدن شود.)
erfan_eri
5 June 2008, 12:41 PM
سلام به تندريان عزيز
يك همسايه محترم نيز وقتي ماشينمون پارك بود كنار ماشين ما با پيستوله رنگ نميدونم داشته كجا رو رنگ ميكرده ريز ريز رنگ رو كل بدنه ماشين و شيشه ها نشسته كه شيشه ها رو با تيغ و با زحمت خراش دادم و پاكشون كردم ( روي كاپوت جلو و عقب رو تا دست ميكشي زبري رو حس ميكني ).
ای خدا نگذره ازشون
erfan_eri
5 June 2008, 12:42 PM
سلام دوستان من الویت 10 بودم و چند روز پیش رفتم e1cpsp در خواست کردم و بعد از تعطیلات تحویل میگریم
پارس خودرو بودی دیگه قاعدتا؟ ایران خودرو هم این کارو میکنه؟
good_rally
5 June 2008, 11:04 PM
اينم بلوري لوگان قيمت حدود 160 تومان[Only registered and activated users can see links]
mehdyagha
5 June 2008, 11:32 PM
سلام كسي ميدونه تو اصفهان كجا سنسور دنده عقب رو ماشين ميبندند
Navid_Aref
5 June 2008, 11:59 PM
سلام كسي ميدونه تو اصفهان كجا سنسور دنده عقب رو ماشين ميبندند
چندی پیش یکی از دوستان خوب به نام آقای iriboy ([Only registered and activated users can see links]) این مطلب رو نوشته بودند. به احتمال زیاد سنسور دنده عقب هم توسط ایشان نصب می شود.
با سلام من زنگ زدم سوال کردم
گفتند ما به تندرهای ایران خودرو و پارس خودرو سرویس میدیم
در حال حاضر کفی و روکش موجود هست قیمت کفی حدود 25 تومان و روکش صندلی حدود 55 تومان در مورد صندوق پران هم حدود قیمت 30 تومان هست که اسیبی به قفل نمیرسونه وبه صورت فابریکی نصب میشه حتی جا برای نصب داره چون لوگان اصالتا صندوق پران داشته است
شماره موبایل نمایندگی نیز 09132162060 هست در نمایندگی به خانم حدیدی و اقای سترگی مراجعه کنید تا سر در گم نشید باهاشون هماهنگ شده
من به شخصه دزدگیر های نمایندگیها را تایید نمیکنم و برای نصب به نمایندگی رسمی ماجیکار :دزدگیر کات به ادرس خیابان اردیبهشت شمالی روبروی مخابرات شهید رجایی که مسئولش اقای کارپور هستند مراجعه کردم واقعا با حوصله وتمیز کار کرد ولی صندوق پران را قبلش در نمایندگی نصب کنید تا به دزدگیرتون وصل کنه این دزدگیرها گارانتی ایمن خودرو اسیا را دارا هستند من مدل 938 نصب کردم که استارتی نیست چون تندر ایمبلایزر داره حدود 220 تومان مدلهای ارزانتر هم داشت
Amiraram
6 June 2008, 12:02 PM
نظر شما چیه؟
دوست عزیز به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. من مدتی این برایم سوال بود چون علاوه بر این شیشه های لوگان خیلی دیر تمیز می شود و خیلی زود هم کثیف می شود! ضمناً هر وقت که با ماشین رانندگی می کردم متوجه می شدم که در مدت کوتاهی صورت و دستانم می سوزد. شیشه ها خیلی بی رنگ هم هستند.حالا علت چیست؟
شیشه بکار رفته از لحاظ کیفیت بدترین در نوع خود می باشد حتی از شیشه های پراید هم ضعیفتر می باشد. سطح شیشه پولیشکاری و گلیزکاری نشده است یعنی سطح شیشه در ابعاد میکرو دارای خلل و فرج زیادی هست که بصورت فیزیکی و شیمیایی بعنوان یک مبادله کننده و جاذب عمل می کند. چون سیلیس ماده اصلی شیشه فی نفسه خود یک جاذب است فلذا در حالت عادی همواره بارها را جذب می کند. ذرات معلق در هوا باردار می باشند و جذب سطح شیشه می شوند. شاید اشاره این نکته این شیشه ساخت کارخانه سپهر با همکاری فرانسویها باشد لازم است ولی در مجموع پایینترین کیفیت ممکنه را دارد!
من حداقل از اینکه شیشه ها هیچ گونه دفعی از بابت پرتوهای خورشید یا دیگر پرتوها ندارند موجب شد که یک لایه محافظ پرتوی فرابنفش و محافظ حرارتی و مکانیکی برای ماشین سفارش که روی جداره داخلی شیشه پخت شده و رنگ آن به آبی می زند و مشکل پرتوها به کلی حل شد و ماشین شیکتر شد.این مطالب را لازم دیدم برای همیاران عزیز لوگان عرض کنم.( تکنولژی جدید که در بنز و بی ام دبلیو بکار گرفته می شود.)
fazarayan
6 June 2008, 05:48 PM
سلام به تندريان عزيز
خدا ذلیلشون کنه
دوستان قسمت نوار مشکی سپر من هم خش افتاده
نمیدونم کار کی بوده
به هر صورت چطور میشه اصلاحش کرد؟
از دور معلوم نیست ولی از نزدیک نارحت کنندست
amir1366
6 June 2008, 09:21 PM
دوست عزیز به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. من مدتی این برایم سوال بود چون علاوه بر این شیشه های لوگان خیلی دیر تمیز می شود و خیلی زود هم کثیف می شود! ضمناً هر وقت که با ماشین رانندگی می کردم متوجه می شدم که در مدت کوتاهی صورت و دستانم می سوزد. شیشه ها خیلی بی رنگ هم هستند.حالا علت چیست؟
شیشه بکار رفته از لحاظ کیفیت بدترین در نوع خود می باشد حتی از شیشه های پراید هم ضعیفتر می باشد. سطح شیشه پولیشکاری و گلیزکاری نشده است یعنی سطح شیشه در ابعاد میکرو دارای خلل و فرج زیادی هست که بصورت فیزیکی و شیمیایی بعنوان یک مبادله کننده و جاذب عمل می کند. چون سیلیس ماده اصلی شیشه فی نفسه خود یک جاذب است فلذا در حالت عادی همواره بارها را جذب می کند. ذرات معلق در هوا باردار می باشند و جذب سطح شیشه می شوند. شاید اشاره این نکته این شیشه ساخت کارخانه سپهر با همکاری فرانسویها باشد لازم است ولی در مجموع پایینترین کیفیت ممکنه را دارد!
من حداقل از اینکه شیشه ها هیچ گونه دفعی از بابت پرتوهای خورشید یا دیگر پرتوها ندارند موجب شد که یک لایه محافظ پرتوی فرابنفش و محافظ حرارتی و مکانیکی برای ماشین سفارش که روی جداره داخلی شیشه پخت شده و رنگ آن به آبی می زند و مشکل پرتوها به کلی حل شد و ماشین شیکتر شد.این مطالب را لازم دیدم برای همیاران عزیز لوگان عرض کنم.( تکنولژی جدید که در بنز و بی ام دبلیو بکار گرفته می شود.)
دوست من میشه بگی اهله کدام شهری؟:icon_quesاستان های جنوبی الان تخم مرغ رو وسط خیابون بندازی نیمرو میشه تا برسه پوست صورت: حالا کجا دادی برات رنگش کردن چقدر شد؟icon_twis
Navid_Aref
6 June 2008, 10:21 PM
خدا ذلیلشون کنه
نمیدونم کار کی بوده
سمت راننده یا شاگرد. سپر خودروی بنده هم در یک سوم ابتدایی سمت راننده مقداری در قسمت برجسته زبره شده (گره گره سطحی) که نمی دونم ایراد از خود سپره یا خودم به دیوار کشیدمش!. باز هم خوبه سپر خودرو در این قسمت رنگ نداره و گرنه حسابی پیدا بود. جنسش طوریه که دستکاری خرابترش می کنه.
باید از شرکت مهرکام پارس علت را جویا شد!!؟؟ هنوز که هنوزه سایتشون را آپدیت نکردندو خبری از سپر جلویی که برای لوگان مدتهاست تولید می کنند در سایتشون نیست.!
Amiraram
7 June 2008, 12:09 AM
دوست من میشه بگی اهله کدام شهری؟:icon_quesاستان های جنوبی الان تخم مرغ رو وسط خیابون بندازی نیمرو میشه تا برسه پوست صورت: حالا کجا دادی برات رنگش کردن چقدر شد؟icon_twis
من تهران هستم. نمی شود اسمش را رنگ کردن گذاشت چون 5 سال گارانتی از شرکت انگلیسی- آلمانی دارد. 7 لایه متفاوت هست که روی سطح پخت می شود. می توانید آنرا با دستگاه یو وی تستر تست کنید. به آدرس زیر مراجعه کنید:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ضمناً باید قبل وقت بگیری و از صبح تا بعد از ظهر طول می کشد و باید 2-3 روز شیشه ها را بالا ندهی تا یک تکه شود. هزینه آن 198 هزار تومان است. به نسبت قیمت آن حدود 30٪ قیمت جهانی است و در ایران مفت تمام می شود.
متاسفانه اخیراً بیماری آب مروارید زیر 40 سال شایع شده که مهمترین علت آن UV است.
ام اي
7 June 2008, 10:00 AM
از پستتون خيلي ممنونم به نظر من اين مسايل ايمني بسيار مهمتر از رينگ و ضبط و ... است . فقط قيمتش هنوز گرونه(البته ارزشش رو داره) . آيا ميشه فقط روي شيشه جلو اين محافظ رو نصب كرد؟ دراين صورت هزينش چقدر ميشه؟
Navid_Aref
7 June 2008, 10:01 AM
من تهران هستم. نمی شود اسمش را رنگ کردن گذاشت چون 5 سال گارانتی از شرکت انگلیسی- آلمانی دارد. 7 لایه متفاوت هست که روی سطح پخت می شود. می توانید آنرا با دستگاه یو وی تستر تست کنید. به آدرس زیر مراجعه کنید:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ضمناً باید قبل وقت بگیری و از صبح تا بعد از ظهر طول می کشد و باید 2-3 روز شیشه ها را بالا ندهی تا یک تکه شود. هزینه آن 198 هزار تومان است. به نسبت قیمت آن حدود 30٪ قیمت جهانی است و در ایران مفت تمام می شود.
از راهنمایی خوبی که در این زمینه انجام دادید از شما متشکرم. چند سوال برام پیش اومده اگر ممکنه پاسخ بدید.
1- آیا برای این کار شیشه های جلو و عقب و سیل آب بندی دور آنها را جدا می کنند تا زیر دستگاه قرار گیرند و یا روکار این کار را انجام می دهند.
2- هر دو سطح شیشه را این لایه بندی انجام می شود و یا فقط سطح بیرونی؟
3- در لینک سایت آمریکایی که قرار دادید علاوه بر محافظ در برابر اشعه ماوراء بنفش از محافظ رنگ خودرو و و تقویت کننده شیشه ها در برابر شکستگی ... نیز نام برده شده است ، آیا آنها نیز در تهران قابل انجام هستند؟
با تشکر فراوان از شما.
Raminium2001
7 June 2008, 10:14 AM
خدا ذلیلشون کنه
نمیدونم کار کی بوده
یکم از مواد چرب کننده و اسپری های مخصوصش استفاده کن تقریبا محو میشه.
در جواب raminazad عزیز هم اول بگم خیلی از بلایایی که سر ماشینت امده متاسفم :icon_redf چون خودمم شدیدا به این مسائل حساسم. خطی که افتاده رو نمیشه کاری کرد. ولی قلم گیری کنی بهتر میشه. اما در مورد دونه های رنگی که روی ماشینت چسبیده یک راه وجود داره و اونم پولیش نرم هست. اگه زیر درخت پارک می کنی و خیلی به این چیزا حساسی باید تو این فصلها ماهی یکبار پولیش کنی. ولی پیشنهاد من 3 ماه یکبار هست (حداقل).
خدا نسل مردم آزار رو از زمین بر داره
Navid_Aref
7 June 2008, 10:26 AM
یکم از مواد چرب کننده و اسپری های مخصوصش استفاده کن تقریبا محو میشه.
در جواب raminazad عزیز هم اول بگم خیلی از بلایایی که سر ماشینت امده متاسفم :icon_redf چون خودمم شدیدا به این مسائل حساسم. خطی که افتاده رو نمیشه کاری کرد. ولی قلم گیری کنی بهتر میشه. اما در مورد دونه های رنگی که روی ماشینت چسبیده یک راه وجود داره و اونم پولیش نرم هست. اگه زیر درخت پارک می کنی و خیلی به این چیزا حساسی باید تو این فصلها ماهی یکبار پولیش کنی. ولی پیشنهاد من 3 ماه یکبار هست (حداقل).
خدا نسل مردم آزار رو از زمین بر داره
پولیش نرم مخصوص اتومبیل رو در ظرف های نیم کیلویی اکثر رنگ فروشی ها دارند. نوع زبرش برای صیقلی کردن جاهایی که اندکی رنگ صدمه خورده کاربرد داره و برای پالیش کلیه سطوح رنگ خودرو مخصوصا اگر متالیک باشه ضرر داره.
همانطور که آقا رامین گفتند از پالیش نرم استفاده کنید. سه سال پیش یک ظرف آن را 800 تومان گرفتم و امسال همان را 4500 تومان!!
Amiraram
7 June 2008, 01:53 PM
از پستتون خيلي ممنونم به نظر من اين مسايل ايمني بسيار مهمتر از رينگ و ضبط و ... است . فقط قيمتش هنوز گرونه(البته ارزشش رو داره) . آيا ميشه فقط روي شيشه جلو اين محافظ رو نصب كرد؟ دراين صورت هزينش چقدر ميشه؟
دوست عزیز، من هم با شما در مورد مسائل ایمنی هم عقیده هستم. برای شیشه جلو از یک نوع خاص استفاده می کنند که 75٪ از نور مرئی را عبور می دهد و 40 ٪ از حرارت را کم می کند و قسمتی بازتابش داده می شود. من باید سئوال کنم و خصوصی برایتان بپیام فرستم. ولی قسمت عمده هزینه مربوط به شیشه جلو است.
Amiraram
7 June 2008, 02:04 PM
از راهنمایی خوبی که در این زمینه انجام دادید از شما متشکرم. چند سوال برام پیش اومده اگر ممکنه پاسخ بدید.
1- آیا برای این کار شیشه های جلو و عقب و سیل آب بندی دور آنها را جدا می کنند تا زیر دستگاه قرار گیرند و یا روکار این کار را انجام می دهند.
2- هر دو سطح شیشه را این لایه بندی انجام می شود و یا فقط سطح بیرونی؟
3- در لینک سایت آمریکایی که قرار دادید علاوه بر محافظ در برابر اشعه ماوراء بنفش از محافظ رنگ خودرو و و تقویت کننده شیشه ها در برابر شکستگی ... نیز نام برده شده است ، آیا آنها نیز در تهران قابل انجام هستند؟
با تشکر فراوان از شما.
1- دوست عزیز یکی از مزایای این روش این است که شیشه ها و پنجره ها را بهیچ وجه باز نمی کنند و عمل پخت را در محل انجام می دهند.
2- یک سطح یعنی سطح داخلی را پوشش می دهند.
3- با لومر عادی کردن نیز استحکام شیشه ها در برابر شکستگی یا خرد شدن افزایش می یابد ولی نوع بخصوصی دارد که شیشه امنیتی است و برای مقبله با سرقت بیشتر است.من محافظ ایمنی شیشه را دیدم و حتی تست آن را از نزدیک دیده ام که زمان شکستن آن را با آجر به بیش از 1 دقیقه می رسد. محافظ رنگ هم وجود دارد و مربوط به ماشینهای گران قیمت بیشتر است.
4- انواع مختلف پوشش از لحاظ رنگ، میزان عبور نور مرئی و حرارت و بازتابش وجود دارد ولی انتخاب بعضی از آنها باید مجوز نیروی انتظامی داشته باشد. من GR 50 کردم که به آبی می زند مثل زانتیا، سبزش هم هست که حرارت بیشتری را می گیرد یا دودی رنگ؛ قسمتی از آن به سلیقه و رنگ ماشین بر می گردد. از 55٪ بیشتر مجوز می خواهد. برای رنگ نقره ای، آبی خیلی قشنگ شده است و رنگش نقرابی شده است.
emad62
7 June 2008, 02:07 PM
سلام
حالا که حرف از خط انداختن رو ماشین به میان اومد:
یه آدم خوب و بامعرفت یکی دو ماه پیش با کلید{ که چه عرض کنم جاش بیشتر به جای کلنک میمونه تا کلید} کل ماشین رو مثل مخ خودش خش انداخته بود و چند تا حرف خوب هم نوشته بود!!بالاخره این جامعه آدم احمق هم میخواد که اینطوری عُقده خودشون رو خالی کنن! :icon_mrgr با پولیش و قلم کاری بعضیاش کم شد اما عمق کار بعلت شدت حرص این بنده خدا زیاد بود و خیلیاش عمقی بودن و کاریش نمیشد کرد جز تحمل!
ظاهراً چنتا مشت و لگد هم زده بود رو آرم" رنو" جلو که باعث لقی آرم و سپر هم شده!
اون اوایل گوشه ی سپر موقع پارک یخورده مالیده شد که کاریش نمیشه کرد فقط اگه رنگش رو داشته باشید یخورده قلم کاری بد نیست اما مراقب باشید
برای محو کردن خط و خشهای سطحی: با سمباده 2000 (آبی آلمانی) که اول باید خیسش کنید بعد آروم بکشید رو خط تا محو بشه البته جایی که سمباده خورده اولش ماته ،که با پولیش کاری( و بعدش یخورده واکس ) خط و خشای سطحی کاملاً محو میشه و محل سمباده کاری هم مثل بقیه جاها براق . این تجربه ی شخصی خودم بوده که از یه اوستای کار درست یاد گرفتم. امیدوارم مفید باشه.
-------------------------------------------
این بحث هم خیلی بیربط نیست: اینم سهمیه دوره جدید
نظر شما در phalls
---------------------------
بنده خدا ماشین ما تازه داشت به بنزین سوپر عادت میکرد که قیمتش رو بردن 540تا:icon_cry:
بنظر من در این دوره سهمیه بندی یخورده سخت گرفتن و یه جاهایی در حق بعضیا ظلم میشه!
و با اینکار ملت رو(مخصوصاً کسانی که دستشون به دهنشون میرسه) غیر مستقیم وادار میکنن آشغالای تولید داخل رو سوار بشن با اینکار خوشبحال خودرو سازای داخل میشه.
emad62
7 June 2008, 02:33 PM
پیامد اینکار میتونه ارزون شدن خودروهای وارداتی با حجم موتور بالای1300 باشه (که 95% خودروهای وارداتی جزء این دسته اند)
گرچه از همون اول هم مشخص بود میخوان بنزین رو با قیمت آزاد اعلام کنن ! اما طفلکا یه جورایی خجالت میکشیدن یهو قیمت رو بالا ببرن ! حالایواش یواش ، یه رو تاکسی ها رو کم میکنن یه روز 2 گانه سوزا رو امروز سوپر رو 540 تومن و با یه مرزبندی ساختگی برای وارداتیها وبخشی از خودرو های داخل سهمیه آزادشون رو قطع کردن فردا هم با یه ترفند دیگه همش رو آزاد اعلام میکنن. لابد میگن خودرو های داخلی زیر2000cc و وارداتی 1300به پایین هم باید مثل بقیه بنزین آزاد بخرن چون این عدالت نیست که یه گروه لیتری 400تومن بخرن و یه گروه100 تومن پس عدالت اینه که همه با هم 540 بخرید چون ما میتوانیم!
نمیدونم چرا یهو اون مثل معروف شاه عباس و شرط گذر مردم از 33 پل.... به مغزم خطور کرد!؟!؟
شما میدونید چرا؟
for sake of GOD please don't remove this post
sherlook53
7 June 2008, 03:32 PM
پیامد اینکار میتونه ارزون شدن خودروهای وارداتی با حجم موتور بالای1300 باشه (که 95% خودروهای وارداتی جزء این دسته اند)
گرچه از همون اول هم مشخص بود میخوان بنزین رو با قیمت آزاد اعلام کنن ! اما طفلکا یه جورایی خجالت میکشیدن یهو قیمت رو بالا ببرن ! حالایواش یواش ، یه رو تاکسی ها رو کم میکنن یه روز 2 گانه سوزا رو امروز سوپر رو 540 تومن و با یه مرزبندی ساختگی برای وارداتیها وبخشی از خودرو های داخل سهمیه آزادشون رو قطع کردن فردا هم با یه ترفند دیگه همش رو آزاد اعلام میکنن. لابد میگن خودرو های داخلی زیر2000cc و وارداتی 1300به پایین هم باید مثل بقیه بنزین آزاد بخرن چون این عدالت نیست که یه گروه لیتری 400تومن بخرن و یه گروه100 تومن پس عدالت اینه که همه با هم 540 بخرید چون ما میتوانیم!
نمیدونم چرا یهو اون مثل معروف شاه عباس و شرط گذر مردم از 33 پل.... به مغزم خطور کرد!؟!؟
شما میدونید چرا؟
for sake of GOD please don't remove this post
نه چرا؟:icon_ques
راستی از امشب فوتبال Euro 2008 شروع میشه. من پیشنهاد میکنم :icon_ideaبشینیم فوتبالها رو ببینیم و حالش رو ببریم ان شاا... بعد از پایان رقابتها تندرهای مارو هم میدن :icon_surp بنزین هم درست میشه :icon_surp عدالت هم ردیف میشه :icon_surp حق به حق دار ها میرسه :icon_surp....غیره......... :icon_razz
شرمنده :lover:.......ولی این ها رو گفتم چون دیگه واقعان از دست اینها قاطی کردم......:icon_bigg
amir1366
7 June 2008, 06:43 PM
اینم شانس ما :icon_biggهمینکه خواستیم ماشین رو آب بندی کنیم بنزین سوپر شد540 تومن:icon_cry::icon_redfحالا چه کار کنم؟ بنزین معمولی خیلی بده؟ اصلا بنزینی که موقع تحویل تو باکشه سوپره؟:icon_ques
Navid_Aref
7 June 2008, 07:15 PM
آقا امیر زیاد بابت استفاده از بنزین معمولی نگران نباشید . فقط قدری از شتاب خودرو کاسته خواهد شد و موتور در دور آرام نیز به یکنواختی زمانی که از بنزین سوپر استفاده می شود نیست. واقعا ده برابر شدن اختلاف ( از 40 به 400 تومان) قیمت بنزین معمولی با بنزین سوپر غیر عادلانه است. موتور لوگان قابلیت استفاده از بنزین معمولی را هم دارد. البته اکتان بالاتر و پالایش بهتر و افزودنی های بیشتر بنزین سوپر را در بنزین معمولی نمی توان پیدا کرد.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت اتومبیل ( اتل) مراجعه کنید.
عدد اکتان بنزین را بهتر بشناسیم ( بخش اول) ([Only registered and activated users can see links])
عدد اکتان بنزین را بهتر بشناسیم ( بخش دوم) ([Only registered and activated users can see links])
Amiraram
7 June 2008, 07:51 PM
اینم شانس ما :icon_biggهمینکه خواستیم ماشین رو آب بندی کنیم بنزین سوپر شد540 تومن:icon_cry::icon_redfحالا چه کار کنم؟ بنزین معمولی خیلی بده؟ اصلا بنزینی که موقع تحویل تو باکشه سوپره؟:icon_ques
دوست عزیز، من به شخصه اول از بنزین سوپر استفاده می کردم . کشش ماشین را با بنزین معمولی حتی بیشتر از بنزین سوپر حس کردم. از آنجا که فیلد تخصصی ام مربوط به مهندسی شیمی و انرژی هست. متوجه شدم که به بنزین سوپر ها برای بالا بردن درجه اکتان مخلوطی از الکلها تک عامله مانند اتانل و متانل و چند عامله مچل ETBE , MTBE اضافه می کنند که در مجموع ماشین نرمتر حرکت می کند ولی چون حرارت معادل آنها از بنزین کمتر است لذا کشش کمتر می شود. در مورد 206 بهتر می شود چون موتور برای آن طراحی شده است. من خودم بنزین معمولی با یک پاک کننده انژکتور و یک مکمل بنزین بهران اضافه می کنم نتیجه خیلی خوب است. شما هم می توانید امتحان کنید بنزین سوپر تمیز تر و بوی الکل می دهد.
Navid_Aref
7 June 2008, 09:44 PM
دوستان مطلبی را که یکی از دوستان در سایت تیونینگ تالک از وضع یکی از پمپ بنزین های شهرشون تعریف کرده باعث می شود که موقعی که به جایگاه بنزین بریم دست و دلمون بلرزه. تازه این مطلب مربوط به چند روز پیش هست که سهمیه های جدید اعلام نشده بود. به این صورت بحث استفاده از بنزین معمولی یا سوپر دیگه مفهومی نداره !تازه ماشین ایشان کاربراتوری و قدیمی محسوب می شود ، در انژکتوری ها وا اسفا !
يك فاجعه (بنزين سوپر) ([Only registered and activated users can see links])
نقل قول از جناب آرتور : "دوستان اين چيزي رو كه مي گم نه خواب نه رويا نه كابوس و توهم فقط و فقط يه حقيقت تلخ كه نشون مي ده تو كشور ما رو هيچي نظارت وجود نداره .ديروز رفتم پمپ بنزين هميشگي خودم كه هميشه اونجا مي رم بنا به عادت رفتم تو صف بنزين سوپر كه به اصطلاح اكتان بالاتري داره و ازاين چرنديات!!!!!!
10 ليتر بنزين داشتم 20 ليترم ريختم و اومدم بيرون يه كم كه با ماشين رفتم ديدم ماشين هي سكته مي كنه مثل اينكه دستي بكشي فقل مي كرد آزاد مي كرد با خودم گفتم حتما اين ترمزاي عقبم گير كرده ماشين زدم كنار موتور باز كردم يه گاز دادم بهش ديدم يه خط در ميون گاز مي خوره و افتضاح سكته مي كنه و پس مي زنه گفتم حتما از كاربراتور يا پلاتينه كه اتفاقا جفتشم تازه تر تميز كرده بودم .خلاصه رفتم تا يه جايي شب كه برمي گشتم خونه ماشين گاز نمي خورد (گاز مي دادي خاموش مي شد)مسير 5 دقيقه رو 35 دقيقه اومدم اونم چون سر پاييني بود آخرشم سر خيابون خاموش شد و 2 تا از دوستام كه از غيب رسيدن با كمكشو ن ماشينو حل دادين تا سر كوچمون.
صبح كاربراتورو باز كردم ديدم توش كاملا يه مايه زرد رنگه گفتم حتما بنزين سوپر زرده ديگه ولي كنجكاو شدم يه شيشته آوردم توش با استارت زدن بنزين ريختم كه كاملا مثل نفت بود و رفتم به سمت پمپ بنزين تا رسيدم اونجا اون مسول باجه گفت بفرمايين پيش رييس ايستگاه .فهميدم كه يه گندي بالا آوردن. چشمتون روز بد نبينه تا رسيدم ديدم يه صف 30 40 نفري اونجاست كه بعدا فهميدم 90 درصد ماشين هاي مدل خفن دارن و 10 درصد جو گير مثل من هستن با ماشين هاي ارزون .بعد از كلي بحث جدال يكي مي گفت ماشين من ب ام و بوده تمام انژكتوراش خراب شده و.... امثال اين حرفا .آخر سرم يكي از پالايشگاه ري يا همچين جايي اومد با بررسي نمونه بنزين سوپر كه عجب سوپريم بود اعلام كرد كه........................................
با عرض پوزش ديروز كانتينر ما به اشتباه به جاي بنزين گازوييل آورده و شما گازوييل زدين!!!!!!!
واقعا باور نكردنيه يعني اينا موقع تخليه يه بررسي نمي كنن كه اون تو چيه بدبختي مارو ببين به جاي بنزين گازوييل
از خودشم كه مي پرسي مي گه من موقع تحويل اينجا نبودم كه البته در جوابش گفتم ببخشيد پس كدوم گوري بودين كه ديگه مامور انتظامي جلوي مردمو گرفت و آخرشم كه خييييللللللللللليييييي جالبه به ما يه فورم شكايت دادن كه فكر كنم بعد رفتن ما همرو ريختن تو سطل زباله و به ريش ما خنديدن .
حالا كل موتور من از جمله شمع اگزوز پر دوده است وقتي مي گم پر يعني پر هاااااااااا خفن .كاربراتور هم كه يه وضع افتضاحي پيدا كرده كه نگو.......
خيلي حالم گرفته شد سر ماشين كه تازه داشت جون مي گرفت ولي گفتم تو اين تعطيلي كه اوضاع ازاين همه شير تو شير تره مواظب ماشين حاتون باشين مال ما كه بدبخت تركيده
در مورد ماشين هاي مدل بالا اون آقا كه ب ام و 520 جديد داشت گفت من تازه 2 ماهه كه ماشينو گرفتم حالا با اين وضع بردم نمايندگي مي گه اين جر گارانتي نيست بايد سوزن انژكتور هارو عوض كني دونه اي هم 320 هزار تومانه با يه سرويس موتوري شايد به 2 ميليون برسه"
منبع: [Only registered and activated users can see links]
MEHRDAD_Ilat
8 June 2008, 12:47 PM
با سلام؛
یکی از دوستان نوشته بود که اولویت چهارم را مرداد میدهند که من هم امروز 18 خرداد زنگ زدم تهران و گفتند که مدیر عامل نامه داده که زمان ارسال دعوتنامه اولویت چهارم مرداد است.
حالا قسم دزد رو قبول کنیم یا دم خروس رو.کلاً چیزی حدود 18000 دعوتنامه تا قبل از عید ارسال شده-3 اولویت 1200و2000و2200و3اولویت 4000تایی و از طرفی میگن که هر ماه 4000تا تولید میشه که این یعنی تا مرداد بدون احتساب فروردین و تولید سال گذشته یعنی 16000 تا میشه خوب حالا یا دروغ میگن که ماهی 4000 تولید میشه یا اینکه ایران فرقون قصد احتکار لوگان رو با هدف از دست ندادن بازار تابستون داره .
اگه کسی از نحوه شکایت از طریق اینترنت اطلاع موثق داره لطفاً بگه تا شاید یه جوری مانع از اظهار نظرهای اینچنینی مدیرعامل ایران فرقون بشیم.
amir59y
8 June 2008, 01:03 PM
با سلام به همه تندريهاي عزيز
يه سوال داشتم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم. من e2(پايه) پارس خودرو دارم مي خواستم لاستيكاشو عوض كنم و 15 60 205 بندازم رو ماشين :
1- آيا بارينگ معمولي (فولادي) كار معقولي هست يا اينكه چرخا سنگين ميشن و براي جلو بندي مضره و آيا اين لاستيك با رينگ همخوني داره (قشنگ ميشه) ؟
2- چه مارك لاستيكي بخرم (دانلوپ - هانكوك - يوكوهاما يا ... )؟
3- آيا قبل از عوض كردن لاستيكها به فكر عوض كردن رينگها با نوع آلومينيومي lp باشم يا خير ؟
با تشكر مجدد
mehdizadeh04
8 June 2008, 03:31 PM
با سلام خدمت لوگان سواران عزیز
امروز که تصمیم گرفتم برای ماشین مه شکن ببندم با چند نفر که تو کار هستند و چند تا آشنا که تو نمایندگی های خودرو سازی هستند صحبت میکردم به این به من پیشنهاد دادند که میتونی جای خرید مه شکن و پایه های نگهدارنده آن میتونم سپر رو با یه سپر ای2 کلا عوض کنم و هم قیمت کمتری بپردازم هم اینکه هم مه شکن اصله هم به صورت فابریکی مه شکن روی آن نصب شده است.گفتند که اگر سپر خودتون بی خط و خش باشه سپر خودتون رو میگیریم و با ای 2 عوض میکینیم.قیمتش هم در میاد 80000 تومان
به نظر شما عزیزان میصرفه که این کارو انجام بدم و با یک تیر 2 نشون بزنم که هم سپر همرنگ بدنه بشه و هم مه شکن فابریک نصب شده رو سپر؟
البته فقط یه دسته چراغ هم میمونه که اونم قیمتش 44000 تومانه که باید تعویض شه.
با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان
pooyan.tt
8 June 2008, 04:47 PM
فنرهای به کار رفته در لوگان چه طورین؟
در مورد سیستم تعلیقش هم لطفا توضیح دهید
raminazad
8 June 2008, 06:18 PM
با سلام خدمت لوگان سواران عزیز
امروز که تصمیم گرفتم برای ماشین مه شکن ببندم با چند نفر که تو کار هستند و چند تا آشنا که تو نمایندگی های خودرو سازی هستند صحبت میکردم به این به من پیشنهاد دادند که میتونی جای خرید مه شکن و پایه های نگهدارنده آن میتونم سپر رو با یه سپر ای2 کلا عوض کنم و هم قیمت کمتری بپردازم هم اینکه هم مه شکن اصله هم به صورت فابریکی مه شکن روی آن نصب شده است.گفتند که اگر سپر خودتون بی خط و خش باشه سپر خودتون رو میگیریم و با ای 2 عوض میکینیم.قیمتش هم در میاد 80000 تومان
به نظر شما عزیزان میصرفه که این کارو انجام بدم و با یک تیر 2 نشون بزنم که هم سپر همرنگ بدنه بشه و هم مه شکن فابریک نصب شده رو سپر؟
البته فقط یه دسته چراغ هم میمونه که اونم قیمتش 44000 تومانه که باید تعویض شه.
با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان
سلام دوست عزيز
درسته اين بهترين و عاقلانه ترين انتخابتون ميتونه باشه.
قيمت سپر جلوي ايدو با رنگ كارخونه و مه شكن ها بصورت نصب شده ولي بدون كروم جلو پنجره99800 تومنه .
سپر اي 1 رو با كلي مكافات
15000 تومن ميگيره بازش كنه 10000تومن ميگيره سوراخ كنه.30000 تومن ميگيره نصب كنه 30000 تومن ميگيره رنگ كنه
كه باز هم هر چقدر وسواس به خرج بدين مثل فابريكش نميشه.
من هم كه 1 ماه پيش تصادف كردم قسمت مشكي سپر جلو خش عميق ورداشته كه بقول دوستمون آزارم ميده . من جلو پنجره اش رو داده بودم رنگ كرده بودند و كروم هم نصب كردم ولي چون رنگ بدنه رو تركيب كرد و روي جلو پنجره زد رنگ جلو پنجره با رنگ جلو پنجره ديگر اي دو ها فرق داره و تابلو شده . آخه اون موقع كه من دادم رنگش كردند مدل اي دو هنوز در نيومده بود تا مقايسه اش كنم . رنگ سپر رو تو كار خونه توليد سپر(مهركام پارس) ميزنند و مه شكن هاش رو روش ميبندند ( اگه ماله اي دو باشه) بعد ميفرستند خط توليد.
نكته مهمتر اينكه اون موقع كه من دادم جاي مه شكن ها رو سوراخ كردند هر چند باسليقه كار كرد ولي اولا گردي دايره ايجاد شده نا منظمه دوما كه در حالت استاندارد جلو آمدگي شيشه مه شكن بيشتر از وقتي هست كه ما اون رو بصورت دستي سوراخ ميكنيم.و هزينه سوراخ كردن هم 10000 تومنه:icon_razz
حالا ميمونه نكته مهم ديگه و اون هم برچسب هشدار يا راهنما كه دوتا در طرفين قفل كاپوت چسبوندند. نگرانش نباشيد من امتحان كردم به راحتي كنده ميشند . ولي مراقب باشين باسليقه بكنين و بچسبونين روي سپر تازتون بعد هم يه نفس راحت بكشين.:icon_cool
Navid_Aref
8 June 2008, 06:38 PM
سيستم تعليق خودروی تندر 90 :
تعليق جلو : مک فرسون استرات با بازوي مثلثي ( طبق پایین جناقی) به همراه میل موج گیر 24.5 میلیمتری
تعليق عقب : نيمه مستقل از نوع تير پيچشي با مقطع H به همراه میل موج گیر داخل محور عقب ( از زیر محور که نگاه کنید پیداست).
Renault Logan SUSPENSION
Front suspension : MacPherson strut with wishbone arm
Rear suspension : H-type torsion beam with programmed deflection and coil springs
Diameter of antiroll bar (mm)24.5
فایلی PDF از مطلب چهار قسمتی بسیار خوبی که در سایت اتومبیل درج شده بود، تهیه کردم که در آن توضیحات نسبتا کاملی در مورد انواع سیستم های تعلیق و قطعات استفاده شده در آنها در خودروهای مختلف گنجانده شده است. تمام اصطلاحاتی که در بالا آمده و همچنین قطعات مختلفی که در عکس های زیر مشاهده می کنید( مثل مک فرسون - استرات - طبق - سیبک - چپقی فرمان که خود نوعی سیبک است - فنر لول - میل پیچشی - میل موجگیر و...)، همگی به زبان ساده توضیح داده شده اند. ( حجم 917 کیلو بایت - 25 صفحه):
[Only registered and activated users can see links] =
یا
چند عكس از سيستم تعليق و متعلقات آن در تندر 90:
جلو :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عقب:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
در اين فايل نيز كه در مورد مختصات سيستم ABS سه تیپ لوگان است و از سایت رسمی ایران خودرو بر گرفته شده است، عكس هايي از سيستم تعليق لوگان موجود است(526 کیلو اهم):
Navid_Aref
8 June 2008, 07:01 PM
فایل زیر عملکرد شرکت فوراشیا فرانسه در سال 2007 که دستاورد های جدید این شرکت در نمایشگاه خودروی ژنو سوییس را نشان می دهد. صفحه 7 و 8 مربوط به لوگان MCV است (حجم 3 مگابایت) :
(فوراشیا شرکتی است که در زمینه تریم - سپر - تزیینات - صندلی و .... مرتبط با انواع خودرو فعال است و بخشی از قسمت های مرتبط با لوگان نیز مثل سپر جلو ، صندلی ها و ... تحت لیسانس این شرکت در ایران تولید می شود. اگر درپوش کوچک روی سپر جلو که مربوط به قلاب بکسل خودرو است را جدا کنید نام فوراشیا را بر پشت آن خواهید دید.)
در مورد پست قبلی عرض کنم که در تمامی انواع لوگان حتی با موتور های مختلف سیستم تعلیق کاملا یکسان است. با این وجود به دلیل اینکه تندر 90 موتوری همانند لوگان پرستیژ دارد صفحه مشخصات مربوط به این مدل را هم اینجا قرار می دهم.
Navid_Aref
8 June 2008, 07:47 PM
قلمرو تولیدات شرکت فوراشیا فرانسه:
پایگاه های تولیدی شرکت فوراشیا در کل دنیا:
رويكردها و اصول سيستم توليدي JIT ([Only registered and activated users can see links])
pooyan.tt
8 June 2008, 07:48 PM
در اين فايل نيز كه در مورد مختصات سيستم ABS سه تیپ لوگان است و از سایت رسمی ایران خودرو بر گرفته شده است، عكس هايي از سيستم تعليق لوگان موجود است(526 کیلو اهم):
صفحه اول نوشته ترمز ABS + ABD ، مگه تندر ABS + EBD نیست؟
Navid_Aref
8 June 2008, 08:04 PM
صفحه اول نوشته ترمز ABS + ABD ، مگه تندر ABS + EBD نیست؟
اشتباه تایپی متخصصین توانای شرکت ایران خودرو که در آستانه جهانی شدن هست ( فقط 2 درصد تا 80 درصد رضایت مشتری!) فکر نکنم ایرادی داشته باشه !!؟؟
EBD: Electronic brakeforce distribution
شما ندید بگیرید. از این به بعد باید کلمه الکترونیک را به انگلیسی با حرف A شروع کرد.:icon_arro
این مقاله را هم درباره همین جهانی شدن ایران خودرو را بد نیست بخوانید. یه ارتباط هایی هم به لوگان پیدا می کنه!
بازی با اعداد ایران خودرو ([Only registered and activated users can see links])
Golem
8 June 2008, 08:37 PM
سلام
كسي خبر نداره اولويت شش رو كي ميدن حدودا
الان تا الويت چند دادن ميخام يه فيش ال 90 اي 2 بخرم اولويت ششم شش مليون و نيم مي ارزه ؟
tondar joon2
8 June 2008, 09:15 PM
سلام دوست عزيز
درسته اين بهترين و عاقلانه ترين انتخابتون ميتونه باشه.
قيمت سپر جلوي ايدو با رنگ كارخونه و مه شكن ها بصورت نصب شده ولي بدون كروم جلو پنجره99800 تومنه .
سپر اي 1 رو با كلي مكافات
15000 تومن ميگيره بازش كنه 10000تومن ميگيره سوراخ كنه.30000 تومن ميگيره نصب كنه 30000 تومن ميگيره رنگ كنه
كه باز هم هر چقدر وسواس به خرج بدين مثل فابريكش نميشه.
من هم كه 1 ماه پيش تصادف كردم قسمت مشكي سپر جلو خش عميق ورداشته كه بقول دوستمون آزارم ميده . من جلو پنجره اش رو داده بودم رنگ كرده بودند و كروم هم نصب كردم ولي چون رنگ بدنه رو تركيب كرد و روي جلو پنجره زد رنگ جلو پنجره با رنگ جلو پنجره ديگر اي دو ها فرق داره و تابلو شده . آخه اون موقع كه من دادم رنگش كردند مدل اي دو هنوز در نيومده بود تا مقايسه اش كنم . رنگ سپر رو تو كار خونه توليد سپر(مهركام پارس) ميزنند و مه شكن هاش رو روش ميبندند ( اگه ماله اي دو باشه) بعد ميفرستند خط توليد.
نكته مهمتر اينكه اون موقع كه من دادم جاي مه شكن ها رو سوراخ كردند هر چند باسليقه كار كرد ولي اولا گردي دايره ايجاد شده نا منظمه دوما كه در حالت استاندارد جلو آمدگي شيشه مه شكن بيشتر از وقتي هست كه ما اون رو بصورت دستي سوراخ ميكنيم.و هزينه سوراخ كردن هم 10000 تومنه:icon_razz
حالا ميمونه نكته مهم ديگه و اون هم برچسب هشدار يا راهنما كه دوتا در طرفين قفل كاپوت چسبوندند. نگرانش نباشيد من امتحان كردم به راحتي كنده ميشند . ولي مراقب باشين باسليقه بكنين و بچسبونين روي سپر تازتون بعد هم يه نفس راحت بكشين.:icon_cool
ببخشید میشه آدرس و شماره تلفن این مهرکام پارس را بدهید؟ و آیا تا حالا کسی این کار را کرده است؟ :icon_mrgr:icon_evil:icon_mrgr
Golem
اقا ميفروشتش ها يه كمكي كنين جون خودتون گفته 5/600 هم بعد ميگيرن
reza a
مگه تندر e2ترمز abs+ebdداره؟اخه تو دفترچه راهنما نوشته ترمزabs
Navid_Aref
8 June 2008, 09:31 PM
مگه تندر e2ترمز abs+ebdداره؟اخه تو دفترچه راهنما نوشته ترمزabs
بله عزیز جان.در سه تیپ E1-CP-SP و E2 معمولی و E2_LP که بالاترین تیپ هست ترمز با سیستم ABS+EBD چهار کاناله چهار سنسوره ساخت کارخانه بوش آلمان وجود دارد.
ترمز ضد قفل با چهار کانال مجزای ABS برای هر چرخ
ABS : 4-Wheel *4-Channel
EBD : این سیستم ترمز در جهت توقف کامل خودرو باکمک ECU و چهار سنسور و کانال مجزا برای هر چرخ کمک می نماید در شرایط جاده ای متفاوت هر چرخ را به تنهایی کنترل نماید و مانع از انحراف و تغییر جهت خودرو در شرایط جاده ای لغزنده و بارانی ، خاکی ، دست انداز و همچنین در ترمزهای شدید و ناگهانی شود .
آشنايي با سيستم ترمز ABS ([Only registered and activated users can see links])
و
ترمز ABS(قسمت اول) ([Only registered and activated users can see links])
ترمز ABS(قسمت دوم ) ([Only registered and activated users can see links])
mehdizadeh04
8 June 2008, 11:16 PM
ببخشید میشه آدرس و شماره تلفن این مهرکام پارس را بدهید؟ و آیا تا حالا کسی این کار را کرده است؟ :icon_mrgr:icon_evil:icon_mrgr
با تشکر از دوست عزیزم رامین جان
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که فعلا هیچ کس این کار رو انجام نداده
ولی من تصمیم گرفتم جای اینکه بدم با خرج اضافه واسم مه شکن ببندن کلا سپر رو عوض کنم که هم از شر رنگ سیاه جلو پنجره خلاص شم هم اینکه مه شکن به صورت فابریکی روش نصب باشه.فقط میمونه اینکه یه دسته چراغ ای 2 بخرم و بدم همراه با سپر عوض کنن.
فکر میکنم خیلی شیک تر و تمیز تر در بیاد
اینم سایت که میتونید آدرس و تلفن رو از توش در بیاری
راستی من یک ایمیل به شرکت رنو پارس هم زدم مبنی بر اینکه سپر های جلوی لوگان بعد از مدتی برای بیشتر مشتریان با چراغ ها فاصله پیدا میکنه.در خواست رسیدگی بیشتر و رسیدگی به لوگان هایی که بین چراغ و سپر آنها فاصله افتاده دارم این جواب رو به من دادن.
جناب آقاي مهديزاده
ضمن تشكر از تماس شما با شركت رنوپارس، با توجه به اينكه بزودي فرم مخصوص شكايات مشتريان در
وب سايت رسمي شركت رنو پارس راه اندازي خواهد شد ، از شما تقاضا ميكنيم براي رسيدگي به
درخواست خود مجددا به سايت ما مراجعه كرده و در خواست خود را وارد كنيد.
با تشكر
رنوپارس
با تشکر
شاد و سر بلند باشید
صدر110
9 June 2008, 09:22 AM
ممنون میشم اگه ادرس یا شماره تلفن اونجا رو بزارین
ahmedrashidi
9 June 2008, 11:46 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز و جناب نوید عارف
بنده قبل از تعطیلات و پس از تحویل گرفتن پلاک و مدارک ماشین در دقیقه 90 مسافرتی را با ماشین خودم به طرف مشهد ترتیب دادم (از طریق جاده طبس) البته قبل از ان ماشین حدودا 250 km بیشتر کار نکرده بود.در طول مسیر با سرعتی حدود 80 تا 90 km/h و دور موتور بین 3000 تا 3500 حرکت میکردم البته به تناوب دنده را بین 3 و 4 تعویض میکردم با این روش دقیقا 24 ساعت طول کشید تا به مشهد رسیدم البته با یه توقف 5 ساعته در طبس و حدود 2 ساعت توقف بین راه.قبل از حرکت از اصفهان با روشن بودن یکی از خانه های بنزین و مقدار حدود 140 کیلومتر برای رفتن با بنزین باقیمانده که توسط کامپیوتر سفری نشان میداد 30 لیتر بنزین زدم و حرکت کردم در طول مسیر مصرف لحظه ای من بین 5/5 تا 7/5 نشان داده میشد .بنزین بعدی را هم در طبس و هنگامی که هنوز یک خانه روشن بود زدم .اینکه مزاحم شدم خواستم ببینم مصرف چطور بوده و اگر کم بوده به دلیل سرعت کم ماشین بوده یا دلیل دیگری دارد چون در برگشت که سرعت به بالای 100 تا 110 هم رسید مصرف لحظه ای حدود 4/6 نشان داده میشد. با این شرایط میخواستم بدانم با توجه به طول مسیر اب بندی ماشین خوب از اب در میاد یا نه؟ الان ماشین بیش از 3500 تا رفته ولی من اون تغییرات شتاب و اینها رو زیاد حس نمیکنم.
با تشکر:lover:
Navid_Aref
9 June 2008, 12:38 PM
با سلام و تشکر از شما. مصرف خودروی شما فوق العاده خوبه، شما برای موتور 1600 سی سی انتظار بیشتری دارید؟ شما رو دست پژو 206 سدان با موتور بهینه شده زدید!!
یک نکته جالب بگم و اینکه اگر به پانل جلوی راننده دقت کرده باشید در اکثر خودروها سرعت و دور موتور بهینه تقارن عجیبی با ساعت 12 دارند که در لوگان عقربه سرعت شمار حدود 110 کیلومتر و دور شمار موتور نیز نزدیک 3750 RPM به این فرم قرار می گیرند.
از نظر بنده شما آب بندی خودرو را خوب انجام دادید ، خسته نباشید. خودروی شما در راستای همراهی و دقتی که شما با آن داشتید از ابتدا قدرتمند و خوب بوده تا حدی که پس از گذشت 3500 کیلومتر کارکردی که اشاره کردید تفاوت چشمگیری پیدا نکرده است.
raminazad
9 June 2008, 12:57 PM
سلام به تندريان عزيز
همونطور كه در پستهاي قبليم كمك خواستم و هيچ كس هم جواب نداد :icon_cry:. ترمز هاي تندر ما در ترمز گيري هاي عادي و با فشار ملايم روي پدال سوت ميكشيد . دو سه روزه كه متوجه شدم گاها پس از ترمز كردن و رها كردن پدال يه10 الي 20 ثانيه اي صداي عجيبي از جلوي ماشين مياد مثل اينكه دارن يه ورق فولادي رو ارره ميكنند .
در ضمن وقتي دنده جلو ميرم ترمز ميكنم بعد دنده عقب ميام عقب تا كه ترمز ميكنم يه صداي گوپ از چرخها مياد.
انصافا ايندفه ديگه كمكم كنيد :icon_eek::icon_razz
راستي قيمت لنت ترمزهاي جلو هم 40000 تومنه .
از دوستان كسي هست كه شكل و شمايل لنت ترمزهاي جلو رو بتونه نشون بده؟كه دوتا تو هرچرخ هست يا يكي؟
Navid_Aref
9 June 2008, 01:31 PM
آقا رامین بنده چند روز پیش مطلبی در این باره برای شما نوشتم. ببینید:
آقا رامین عزیز طبق مطلب نوشته شده در دفترچه گارانتی بایستی در 10،000 کیلومتر کارکرد خودرو آن را برای سرویس اولیه نزد نمایندگی ببرید. یکی از قسمت هایی که مورد بازرسی قرار می گیرد لنت ترمز ها هست. تعجبم که شما در ابتدای تحویل خودرو بسیار پیگیر وضع خودرو خودتان بودید و با پشتکار فراوان به دنبال نصب مه شکن و رنگ آمیزی سپر های خودروی خود رفتید که به عنوان الگویی برای دیگر دوستان در آمد:icon_wink ولی در حال حاضر از بردن خودروی خود به نمایندگی اکراه دارید!!؟؟.:icon_ques مشکل اگر از مستهلک شدن لنت ها باشد به سادگی قابل رفع است ولی اگر به دیسک ترمز و مجموعه کالیپر نیز صدمه برسد هزینه زیادی علاوه بر خطرات احتمالی گریبانگیر شما خواهد شد.:icon_cry:
راهنمای الکترونیکی فارسی استفاده از گارانتی برای خودروی تندر 90 (784 کیلو بایت)
[Only registered and activated users can see links] ([Only regi