PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

pooyan.tt
14 May 2008, 09:01 PM
:icon_ques
آقا يه خبر توپ براتون دارم(مشكل صداي لق لق سمت شاگرد حل شد)
با سلام فكر ميكنم كه مشكل ماشين من حل شده باشه.بعد از كلي دوندگي و نمايندگي و گارانتي و.....
كه هيچ نتيجه اي نداشت امروز قبل از ظهر رفتم نمايندگي پارس خودرو اهوار كه البته گفتن كه براي تعميرات بايد به نمايندگي سايپا مراجعه كنيد كه از اونا خواستم فقط كارشناسشون ماشين رو ببينه و نظرش رو بگه كه ايشون (البته من اسم ايشون و نمايندگي رو نميگم چون ممكنه از كار خيرش پشيمون بشه (بعلت مراجعه زيا تندريها)) الحق و الانصاف سنگ تموم گذاشتن و پس از كنترل گفتن كه صدا از موتور و دسته موتور نيست (روي جك هم ماشين رو كنترل كردن) و با استفاده از گوشي شبيه گوشي پزشكي مسير صدا رو رد يابي كردن و شايد باورتون نشه كه صدا از چي بود
صدا از برخود دو لوله گاز كولر در قسمت جلوي موتور بود(از برخورد قسمت فلزي پرس شيلنگ گاز كولر)
كه ميتونيد با بستن يه تيكه پارچه يا فوم اونا رو از هم جدا كنيد.
اين صدا از طريق لوله ها به قسمت داشبورد و داخل ماشين منتقل مي شد.
من عكس رو هم آماده كردم ولي 25كيلو بايت ....

من هم همین مشکل رو دارم
لطفا عکس مربوطه را بگذارید

MEHRDAD_Ilat
14 May 2008, 09:11 PM
دوست گرامی امیدوارم که به زودی خودروی خودتان را تحویل بگیرید.
این محافظ فقط بر روی مدل های پایه تندر وجود ندارد. در ضمن ECU و باتری در نمونه های ایرانی متفاوت از نمونه های معمولی رومانیایی آن است.
در مدل پرستیژ باتری 70 آمپر و بوده و کاور ECU هم موجود است و موتور K4MA690 مثل تندرها روی آن نصب است.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

با سلام خدمت آقا نوید:
تشکر از جواب شما ولی لازمه که توضیحات زیر روخدمتتون بگم :
1-ECU مدلهای روسی و رومانی وغیره مطمئنناً از نظر نرم افزار یا برنامه کامپیوتری تفاوت دارند ولی فکر نکنم از نظر شکل و قیافه متفاوت باشند ؛
2- اتفاقاً مدل روسی از لحاظ محافظ ECU کاملاً شبیه مدل ایرانی است( شکل زیر) و در عکس برای اینکه محل اون رو نشون بده ، روکش رو برداشته بوده و این اتفاق سوختن ECU با همین روکشی که شما هم دارید اتفاق افتاده.
[Only registered and activated users can see links]

3- منظور من از پوشش باطری و ECU عکس زیر است که از سه طرف بطور کامل و بدون هرگونه درزی در بالا باطری و ECU رو میپوشونه که باعث محافظت بیشتردر برابر نفوذ آب میشه اگر به عکسهای خودتون دقت کنید میبینید که از بالا درز دارند و آب میتونه از محافظ رد بشه (من خیال میکردم از بالا اصلاً درز ندارند ولی عکسهای شما یه چیزه دیگه میگه).

Navid_Aref
14 May 2008, 09:21 PM
من هم همین مشکل رو دارم
لطفا عکس مربوطه را بگذارید

منظور ایشان قسمتی است که در عکس زیر با کادر قرمز رنگ مشخص شده است:

مطلبی دیگر: دلیل استفاده از سپر و جلو پنجره موجود در لوگان که از نظر برخی ضعیف به نظر می رسند توانایی دستیابی این خودرو به دریافت یک ستاره ایمنی در تست تصادف و به عبارت دیگر ایمنی بیشتر در برخورد احتمالی این خودرو با عابرین ( البته در سرعت معقول) می باشد.(البته عوامل دیگری هم مثل فرم کاپوت و قسمت های مختلف بدنه و ... در این موضوع دخیل هستند).
ناگفته نماند که رنو لاگونا که یکی از ایمنترین و گرانترین خودروهای دنیا محسوب می شود تنها دو ستاره در مورد مزبور کسب کرده است.

امتیازات لوگان :

امتیازات رنو لاگونا :

محض تعمق بیشتر و مقایسه، نتیجه تست ایمنی سیتروئن زانتیا را هم ببینید:

Navid_Aref
14 May 2008, 09:35 PM
آقا مهرداد گرامی عکس مورد نظر شما نمایی شماتیک و نمادین از محافظ می باشد و درعمل چنین کاوری وجود ندارد. ثانیا چه اصراری به استفاده از روش های شستشوی اتومبیل به فرم عهد قدیم دارید.
همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد شستشوی خودرو توسط روش های سنتی همواره کاری نادرست است.

انسداد فضای دور باتری آن طوری که در تصویر مورد نظر شما موجوده، باعث می شود که تنفس طبیعی آن مختل شود و باتری فاسد شده و حتی منفجر شود.( فعل و انفعالات شیمیایی داخل باتری تولید گاز می کند که باید از باتری خارج شود) .

عکسی هم از تندری مدل پایه که محافظ ECU ندارد و خنک کننده آلومینیومی (Heat Sink) آن کاملا پیداست.

اینجانب
14 May 2008, 11:10 PM
جای ECU درست پشت باطری است (بین باطری و محفظه آب شیشه شوی)
البته اون منبع آب رادیاتوره نه شیشه شور.

MEHRDAD_Ilat
14 May 2008, 11:17 PM
آقا مهرداد گرامی عکس مورد نظر شما نمایی شماتیک و نمادین از محافظ می باشد و درعمل چنین کاوری وجود ندارد. ثانیا چه اصراری به استفاده از روش های شستشوی اتومبیل به فرم عهد قدیم دارید.
همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد شستشوی خودرو توسط روش های سنتی همواره کاری نادرست است.

انسداد فضای دور باتری آن طوری که در تصویر مورد نظر شما موجوده، باعث می شود که تنفس طبیعی آن مختل شود و باتری فاسد شده و حتی منفجر شود.( فعل و انفعالات شیمیایی داخل باتری تولید گاز می کند که باید از باتری خارج شود) .

عکسی هم از تندری مدل پایه که محافظ ECU ندارد و خنک کننده آلومینیومی (Heat Sink) آن کاملا پیداست.

آقا نوید هدف ارائه تمام این مطالب آگاهی و اطلاع رسانی به همه دوستان است تا خدای ناکرده راهی رو که دیگران رفته و متضرر شده اند رو بقیه نرند چون هنوز هم در اکثر نقاط ایران کارواشها داخل موتور رو با فشار آب گرم میشورند و هنوز کارواش اتوماتیک فرا گیر نشده است و اصلاً بحثی دیگه مثل ایراد گیری و غیره نیست.
در مورد شکل شماتیک هم بگم که عکسهای زیر گویای همه چیز است.

Navid_Aref
14 May 2008, 11:25 PM
صحبت شما درست. ولی در عکس های آخری به نظر می آید که فقط موضوع محافظت در میان نیست بلکه قدیمی بودن سیستم ها علت اصلی این تفاوت است.
در لوگان های جدید باکسی مشکی رنگ در سمت راست باتری قرار دارد که درون آن مجموعه ای از رله های مختلف قرار دارد که به قسمت های مختلف برقی خودرو فرمان می دهند ولی در مدل های قدیمی محتوای این باکس در طرفین باتری جاسازی شده است.

یک خواهش : لطفا عکس های بزرگ را به صورت thumbnail قرار دهید و یا سایز آنها را با نرم افزار های مرتبط کوچک کنید. (صفحه سنگین می شود)

MEHRDAD_Ilat
14 May 2008, 11:26 PM
البته اون منبع آب رادیاتوره نه شیشه شور.

با تشکر از تصحیح شما؛
همونطوری که آقا نوید گفتند من هنوز لوگانم رونگرفته ام پس این اشتباهات کوچیک رو به بزرگی خودتون ببخشید.

MEHRDAD_Ilat
14 May 2008, 11:36 PM
صحبت شما درست. ولی در عکس های آخری به نظر می آید که فقط موضوع محافظت در میان نیست بلکه قدیمی بودن سیستم ها علت اصلی این تفاوت است.
در لوگان های جدید باکسی مشکی رنگ در سمت راست باتری قرار دارد که درون آن مجموعه ای از رله های مختلف قرار دارد که به قسمت های مختلف برقی خودرو فرمان می دهند ولی در مدل های قدیمی محتوای این باکس در طرفین باتری جاسازی شده است.

آقا نوید همونطور که گفتم رنو بسته به بازار و مدل انواع واقسام تغییر ریزه کاریها رو داره مثلاً شلگیرها در همه جا جزو آپشن است ولی در روسیه مدلهای پایه فقط جلو و در مدلهای لوکس هر چهار چرخ دارند(البته همیشه هم تغییرات منفی نیست ،لوگانهای ایران یک مورد مثبت دارند که شنبه شب با عکس خدمتتون میگم) مثلاً حتی مدل داچیای آلمان با رومانی تفاوت داره که کاملاً بدیهی است . هدف ما هم ارائه این نکات مثبت است تا مگر روزی کسی دست بکار تولیدشون در ایران بشه.

MEHRDAD_Ilat
14 May 2008, 11:44 PM
با سلام؛
داشتم دنبال عکس محافظ باطری برای ارائه به آقا نوید میگشتم که این عکس جدید از چراغ عقب رو دیدم .اگه حضورتون باشه یک اتود هم من زده بودم و اونجا هم گفته بودم که بهتره خطوط روی درب صندوق عقب ادامه داده بشه که گویا این تولید کننده اینکار رو کرده ولی بازهم به نظر من چنگی به دل نمیزنه چون چراغ دنده عقب هنوز تکه و هم اینکه این دو طرح(چراغهای افتابگردونی و معمولی )بنظرم بد ترکیب شده اند. جالبه که سایتی که عکس رو گرفته ام تایوانی است (TW)

Navid_Aref
15 May 2008, 12:16 AM
شما درست می فرمایید. به طور نمونه یک سری از لوگان های هندی (ماهیندرا) سیستم پخش کاست ( و مطمئنا بلندگو ها) ندارند ولی چهار پنجره خودرو برقی است و بوق بر روی غربیلک فرمان قرار دارد! و در کشوری دیگر این خودرو کولر ندارد ولی پخش سی دی به صورت فابریک موجود است! (البته در یک نظر - در نظر گرفتن شرایط کشور محل تولید - این تفاوت ها حسن هم محسوب می شود)
ببینید:
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

مهمترین حسن لوگان های ایران داشتن موتور K4M 1.6 16V در تمام مدل هاست که تفاوت چشمگیری از لحاظ سطح با دیگر لوگان های دنیا ایجاد می کند. نکته ای که شما یافتید هم موجب خوشحالی خواهد شد. منتظریما:icon_excl.

نکته : به احتمال زیاد ECU مخصوص موتور K4M در مقابل رطوبت ایزوله شده و به نفوذ پذیری مدل های دیگر نیست. مطمئن باشید.:icon_cool

MEHRDAD_Ilat
15 May 2008, 12:56 AM
شما درست می فرمایید. به طور نمونه یک سری از لوگان های هندی (ماهیندرا) سیستم پخش کاست ( و مطمئنا بلندگو ها) ندارند ولی چهار پنجره خودرو برقی است و بوق بر روی غربیلک فرمان قرار دارد! و در کشوری دیگر این خودرو کولر ندارد ولی پخش سی دی به صورت فابریک موجود است! (البته در یک نظر - در نظر گرفتن شرایط کشور محل تولید - این تفاوت ها حسن هم محسوب می شود)
ببینید:
مهمترین حسن لوگان های ایران داشتن موتور K4M 1.6 16V در تمام مدل هاست که تفاوت چشمگیری از لحاظ سطح با دیگر لوگان های دنیا ایجاد می کند. نکته ای که شما یافتید هم موجب خوشحالی خواهد شد. منتظریما:icon_excl.

نکته : به احتمال زیاد ECU مخصوص موتور K4M در مقابل رطوبت ایزوله شده و به نفوذ پذیری مدل های دیگر نیست. مطمئن باشید.:icon_cool

البته مورد خیلی بزرگی نیست ولی توی ایمنی نقش داره ، راستی در ادامه خصوصیات لوگان هندی اینکه آینه ها برقی نیستند ولی خداییش به این میگن رنگ تودوزی نه اونکه مدلهای ما دارند ایکاش حداقل تماماً سیاه بودند مثل 405 و 206 بازهم آرزو میکنم یکی توی ایران این قطعات رو تولید کنه البته اینکار رو فرقون سازها باید بکنند که صد البته فعلاً دستشون گیره و فرقون سازی دیگه مجال این کارها رو نمیده.
توسایت ایران فرقون با کمال بی ... (خودتون میدونید)نوشته سفارشی کردت تمام محصولات ایران فرقون یا یه چیزی شبیه این حالا دلم میخواد یکی ییدا بشه و بگه لوگان من رو سفارشی کنید و ال پی بدید مگه لوگان جزو محصولات شما نیست؟؟ بماند که وارد ماه سوم(25 اسفند تا 26 اردیبهشت) شدیم و شما اولویت بعدی رو اعلام نکردید یعنی بین هر دو اولویت بجای 1 ماه شد سه ماه.
در مورد موتور هم حق با شما است ولی اینرو مدیون قانونِ تبدیل موتورهای بنزینی به گاز سوز هستیم نه لطف آقایون. چون تنها موتوری که ضریب کمپرس بالا داشت همین موتور بود که بهترین گزینه برای گاز سوز کردنه (دوموتور دیگه به همین دلیل قدرتشون خیلی افت میکرد )

[SIZE=3][COLOR=red

pooyan.tt
15 May 2008, 02:22 AM
محض تعمق بیشتر و مقایسه، نتیجه تست ایمنی سیتروئن زانتیا را هم ببینید:

پرشیا هم که جزو آمار نیست !

pooyan.tt
15 May 2008, 02:52 AM
این هم وانت لوگان داچیا

عکس‏های بیشتر:

TONDAR90
15 May 2008, 02:58 AM
سلام دوستان من تازه عضو شدم

وهمچنين عاشق تندر هستم ماشين توپيه اگه خدا بخواد تا شنبه يه ماشين تندر E2 ميخرم صفر 87 مشكي

بعد در مورد اسپرت كردن تندر يه تايپ باز ميكنم

چون تندر اسپرت خورش عالي عالي

MEHRDAD_Ilat
15 May 2008, 07:27 AM
[quote=MEHRDAD_Ilat;513471]البته مورد خیلی بزرگی نیست ولی توی ایمنی نقش داره ، راستی در ادامه خصوصیات لوگان هندی اینکه آینه ها برقی نیستند ولی خداییش به این میگن رنگ تودوزی نه اونکه مدلهای ما دارند ایکاش حداقل تماماً سیاه بودند مثل 405 و 206 بازهم آرزو میکنم یکی توی ایران این قطعات رو تولید کنه البته اینکار رو فرقون سازها باید بکنند که صد البته فعلاً دستشون گیره و فرقون سازی دیگه مجال این کارها رو نمیده.
توسایت ایران فرقون با کمال بی ... (خودتون میدونید)نوشته سفارشی کردت تمام محصولات ایران فرقون یا یه چیزی شبیه این حالا دلم میخواد یکی ییدا بشه و بگه لوگان من رو سفارشی کنید و ال پی بدید مگه لوگان جزو محصولات شما نیست؟؟ بماند که وارد ماه سوم(25 اسفند تا 26 اردیبهشت) شدیم و شما اولویت بعدی رو اعلام نکردید یعنی بین هر دو اولویت بجای 1 ماه شد سه ماه.
در مورد موتور هم حق با شما است ولی اینرو مدیون قانونِ تبدیل موتورهای بنزینی به گاز سوز هستیم نه لطف آقایون. چون تنها موتوری که ضریب کمپرس بالا داشت همین موتور بود که بهترین گزینه برای گاز سوز کردنه (دوموتور دیگه به همین دلیل قدرتشون خیلی افت میکرد )

نمیدونم چرا دوسطر از مطالب بالا موجود نبود که امیدوارم سانسور و خود سانسوری نباشه اما مطلب:
"یکی از آقایون ایران فرقونی گفته که رنو لیسانس همین موتور رو میخواسته به هردو فرقون سازها به قیمت 100 میلیلرد تومان بفروشه(50 تا سهم هرکدوم) که فقط ایران فرقون 75 میلیلرد هزینه تولید موتور جدیدش کرده(که صد البته این مبلغ شامل حق ماموریتهای روزی 300 دلاری آقایون هم بوده)"
امیدوارم کسی اینو پاک نکنه.

emad62
15 May 2008, 10:59 AM
سلام

مایع خنک کننده موتور یا آب رادیاتور (سبز رنگ) من کم شده یکی دو میل بالاتر از MIN هست. فقط آب مقطر بهش اضافه کنم یا ضد یخ و جوش هم میخواد؟ MORE INFO PLEAS....

Navid_Aref
15 May 2008, 11:58 AM
سلام

مایع خنک کننده موتور یا آب رادیاتور (سبز رنگ) من کم شده یکی دو میل بالاتر از MIN هست. فقط آب مقطر بهش اضافه کنم یا ضد یخ و جوش هم میخواد؟ MORE INFO PLEAS....

دوستان پارسال از سایت قبلی "شرکت گسترش خدمات پارس خودرو " یک فایل تخصصی مرتبط با روغن ها و سیالات مورد تایید و استاندارد برای خودروی مگان دانلود کردم که چون نوع 1600شباهت زیادی به لوگان خودمون از لحاظ موتوری و گیربوکسی داره احتمالا قابل استفاده ما هم می تونه باشه. در حال حاضر در سایت فعلی" پ خودرو" موجود نیست برای همین خودم آپلودش کردم. حجمش هم خیلی کمه و راحت قابل دانلود کردن هست.( 142 کیلو بایت).

ام اي
15 May 2008, 02:34 PM
با عرض پوزش :icon_cry:مطلبي بود كه قبلا بايد مطرح ميكردم ولي فراموش كرده بودم تا اينكه امروز به يادش افتادم:
ماشين من در تاريخ 30 / 11 / 86 سند خورد ولي تحويل آن به دليل عدم تخصيص پلاك در تاريخ 26 /10 انجام شد.
به نمايندگي اعتراض كردم و گفتم سود اين مدت چه ميشود ؟ گفتند به قسمت شكايات ايران خودرو واقع در ميدان شيخ بهايي – ساختمان امداد خودرو مراجعه كنيد.
همانروز به آدرس فوق رفتم و شكايت خود را مطرح كردم . خانم كارمند گفت ما تا پانزده روز تاخير در تحويل را از شما ميپذيريم و سود پولتان را ميدهيم اما اگر بيش از آن باشد بايد مدركي براي تحويل در تاريخ 26 / 10 ارايه دهيد.
من هم چون حوصله نداشتم مجددا به نمايندگي بروم فرم همان 15 روز را تكميل كردم. آنها هم رسيدي به من دادند و گفتند تا دو سه ماه ديگر به يكي از شعب سپهري صادرات مراجعه و پول خود را دريافت كنيد. امروز هم به بانك رفتم و با تعجب ديدم 82000 تومان به من تخصيص داده اند . البته انتظار اين رقم را نداشتم و فكرميكنم براي كل پول و به نرخ 16 درصد حساب كرده اند.
(E2 ايران خودرو)

emad62
15 May 2008, 04:49 PM
دوستان پارسال از سایت قبلی "شرکت گسترش خدمات پارس خودرو " یک فایل تخصصی مرتبط با روغن ها و سیالات مورد تایید و استاندارد برای خودروی مگان دانلود کردم که چون نوع 1600شباهت زیادی به لوگان خودمون از لحاظ موتوری و گیربوکسی داره احتمالا قابل استفاده ما هم می تونه باشه. در حال حاضر در سایت فعلی" پ خودرو" موجود نیست برای همین خودم آپلودش کردم. حجمش هم خیلی کمه و راحت قابل دانلود کردن هست.( 142 کیلو بایت).

برای مایع خنک کننده نوشته:

مایع خنک کننده: COOLELF AUTO SUPRA,PETROL OFFICE, PRESTONE

این 3 تا اسم که نوشته چیه؟ هر سه تا رو با هم باید ریخت؟ تو بازار پیدا میشه؟ هزینش چقدره؟

raminazad
15 May 2008, 06:28 PM
سلام به تندريان عزيز
مايع خنك كننده لوگان ما هم كم شده بود. از نمايندگي يه ليتر مايع خنك كننده ELF گرفتم به قيمت 7900 تومان . فقط جنس فابريك يا به قولي اوريجينال بگيرين كه حيفه .
البته روغن ترمز ELF هم داشت كه فعلا نيازي نديدم بگيرمش.

راستي دوستان ميدونند فيلتر هوا رو چطوري ميشه باز كرد و داد تميزش كنند . اصلا چه شكليه؟

جنوبی
15 May 2008, 07:06 PM
چرا هیچکس جواب منو نمیده ؟؟ من در مورد مشخصات پخش تندر و چنر سئوال کرده بودم

mohammad1983
15 May 2008, 09:35 PM
دوستان سلام
در مورد شستشوي خودرو اين پست بنده رو ببينيد.راضي هستم و هر جور بخواهم ماشين رو ميشويم.:icon_excl

MR_DJ_behzad
15 May 2008, 10:39 PM
چرا هیچکس جواب منو نمیده ؟؟ من در مورد مشخصات پخش تندر و چنجر سئوال کرده بودم

جناب جنوبی شما می توانید برای یافتن جواب سوالات خود به دو آدرس زیر مراجعه فرمایید::icon_mad:

1- [Only registered and activated users can see links]

2- [Only registered and activated users can see links]

raminazad
16 May 2008, 03:59 PM
سلام
بالاخره كسي نميدونه فيلتر هواي لوگان رو چطوري باز ميكنند؟آيا توي اون فايل هاي رنو هستش ؟چه شكليه؟
كشش ماشين يه 10 الي 15 درصد كمتر شده ميخوام بدم تميزش كنند. خودم ميخوام بازش كنم چون نمايندگي برا اين يك روزه كار ي شما رو ميگيره و تعمير كارهاي بيرون هم كه هيچي نميدونند.
:icon_redf:icon_eek::icon_cool

salman24h
16 May 2008, 04:06 PM
سلام
بالاخره كسي نميدونه فيلتر هواي لوگان رو چطوري باز ميكنند؟آيا توي اون فايل هاي رنو هستش ؟چه شكليه؟
كشش ماشين يه 10 الي 15 درصد كمتر شده ميخوام بدم تميزش كنند. خودم ميخوام بازش كنم چون نمايندگي برا اين يك روزه كار ي شما رو ميگيره و تعمير كارهاي بيرون هم كه هيچي نميدونند.

ماشین شما چند کیلومتر کار کرده؟
اصولا با چه کارکردی باید فیلتر هوا رو عوض کرد؟

Navid_Aref
16 May 2008, 05:56 PM
سلام

با سلام به همگی دوستان:

نحوه باز و بسته کردن فیلتر هوای لوگان:

با دقت فوق العاده زیاد و به آرامی دو پیچ ستاره ای واقع در کادر قرمز رنگ را با اچار مخصوص باز کنید. ( محل قرار گیری پیچ ها فلزی نیست و فشار زیاد ممکن است بسیار مخرب باشد).

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پس از این کار تسمه لاستیکی بین دو قطعه B و C را به ارامی و با فشار اندک بردارید. قطعه B و C را از هم جدا کنید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

قطعه A و B را به آرامی از همدیگر جدا کنید در حالیکه خارهای پایینی قطعه A را از محل خود بالا آورده و جدا کرده اید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

حال به راحتی قطعه A که درون ان فیلتر هوا قرار دارد را از کنار لوله واسط بین موتور و بوستر ترمز بیرون بیاورید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

فیلتر هوا ساخت شرکت فیلتر مان آلمان می باشد.فیلتر هوا و محفظه میانی از دو نما.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای بستن مجدد فیلتر تمام مراحل قبل را با دقت زیاد به طور معکوس انجام دهید.(نوید عارف)

amir255
16 May 2008, 06:29 PM
دوستان میدونند که رنگ سفید پرشیا و تندر 90 یکیه یا با هم فرق داره ؟
سفید تندر به شفافیت سفید پرشیا هست یا نه ؟

mohammad1983
16 May 2008, 09:42 PM
با سلام به همگی دوستان:

نحوه باز و بسته کردن فیلتر هوای لوگان:

با دقت فوق العاده زیاد و به آرامی دو پیچ ستاره ای واقع در کادر قرمز رنگ را با اچار مخصوص باز کنید. ( محل قرار گیری پیچ ها فلزی نیست و فشار زیاد ممکن است بسیار مخرب باشد).

پس از این کار تسمه لاستیکی بین دو قطعه B و C را به ارامی و با فشار اندک بردارید. قطعه B و C را از هم جدا کنید.

قطعه A و B را به آرامی از همدیگر جدا کنید در حالیکه خارهای پایینی قطعه A را از محل خود بالا آورده و جدا کرده اید.

حال به راحتی قطعه A که درون ان فیلتر هوا قرار دارد را از کنار لوله واسط بین موتور و بوستر ترمز بیرون بیاورید.

فیلتر هوا ساخت شرکت فیلتر مان آلمان می باشد.فیلتر هوا و محفظه میانی از دو نما.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای بستن مجدد فیلتر تمام مراحل قبل را با دقت زیاد به طور معکوس انجام دهید.(نوید عارف)
آقا نويد ولي اگر بخواهيم فيلتر رو در بياريم اگر فقط 2 تا پيچ ستاره اي رو باز كيم محفظه جدا ميشه و ميشه فيلتر رو كشيد بيرون.و نيازي به باز كردن صدا گير موتور نيست(شايد هم شما ميخواستيد كل مسير رو نشون بديد:icon_cool)

Navid_Aref
16 May 2008, 09:50 PM
بله حق با شماست . ولی به صورتی که عرض کردم فشار کمتری به قطعات پلاستیکی به هنگام جدا کردن خواهد آمد. در ضمن لوله واسط بین بوستر ترمز و موتور بدین صورت مانع کار نمی شود و به راحتی می توان قاب دور فیلتر هوا را با آن خارج کرد .
تعویض در جا ی فیلتر باعث می شود که گرد و خاک موجود بر روی آن درون محفظه بریزد و مجددا بر روی فیلتر جدید بنشیند.

mehdirpg7
16 May 2008, 09:50 PM
براي اضافه کردن آب به سيستم خنک کننده موتور لوگانتون، از چه آبي استفاده مي کنيد؟

عده اي آب مقطر مي ريزند ولي جايي خوندم که آب مقطر خوردگي فلز رو بيشتر مي کنه ... در دفترچه راهنماي اتوي بخار معتبري مثال Tefal هم تاکيد شده که از آب مقطر استفاده نشه... از آب رادياتورهاي موجود در بازار هم که تابه حال مورد استانداردي نديدم... آب لوله کشي شهر هم که املاح زيادي داره و به مرور رسوب کانالهاي رادياتور رو مسدود مي کنه (بخصوص رادياتورهاي امروزي مثل رادياتور لوگان که از کانالها و شبکه هاي باريک ولي پرتعداد تشکيل شده که راندمان بالايي دارند) ...

خلاصه ... پيشنهادتون چيه؟ دليل علمي هم اگه براش سراغ دارد بگيد.

Navid_Aref
16 May 2008, 09:56 PM
براي اضافه کردن آب به سيستم خنک کننده موتور لوگانتون، از چه آبي استفاده مي کنيد؟

عده اي آب مقطر مي ريزند ولي جايي خوندم که آب مقطر خوردگي فلز رو بيشتر مي کنه ... در دفترچه راهنماي اتوي بخار معتبري مثال Tefal هم تاکيد شده که از آب مقطر استفاده نشه... از آب رادياتورهاي موجود در بازار هم که تابه حال مورد استانداردي نديدم... آب لوله کشي شهر هم که املاح زيادي داره و به مرور رسوب کانالهاي رادياتور رو مسدود مي کنه (بخصوص رادياتورهاي امروزي مثل رادياتور لوگان که از کانالها و شبکه هاي باريک ولي پرتعداد تشکيل شده که راندمان بالايي دارند) ...

بله ضرر آب مقطر بیش از نفع آن است.در صفحه قبل هم امد که بهترین کار تهیه نمونه اصلی آن یعنی CoolElf است. در این مایع ضد یخ مخصوص موجود است که همانطور که می دانید این محلول علاوه بر ضد یخ بودن ضد جرم (رسوب) و ضد جوش نیز می باشد.

hafez41
17 May 2008, 09:10 AM
دوستان سلام

برای اولین بار متوجه شدم که ماشین پس از خاموش کردن آن فن مانند خودرو 405 جهت خنک کردن روشن میشود.

fazarayan
17 May 2008, 09:28 AM
دوستان سلام

برای اولین بار متوجه شدم که ماشین پس از خاموش کردن آن فن مانند خودرو 405 جهت خنک کردن روشن میشود.

دوست عزیز مگر غیر از این توقع داشتین؟
خوب باید هم روشن بشه البته هر وقت لازم بود

raminazad
17 May 2008, 09:29 AM
سلام

آقا نويد عزيز از اينكه اينقدر زحمت كشيدي و وقت صرف كردي و اين اطلاعات مفيد رو به اين زيبائي در اختيار من و بقيه دوستان قرار دادي متشكرم . زنده باشي:icon_sad::icon_excl

m-karimi
17 May 2008, 10:00 AM
دوستان سلام

با سلام ، طبق نوشته صفحه 30-17 از سرویس منوال موتور k4m ،سه دقیقه پس از خاموش کرن موتور اگر درجه حرارت مایع خنک کننده از 103.5 درجه بیشتر باشه فن رادیاتور با دور کم و حد اکثر تا 10 دقیقه روشن میشه تا از اسیب دیدن موتور جلوگیری کند:

TONDAR90
17 May 2008, 02:05 PM
باسلام خدمت دوستان

دوستان من يه تندر e2 معمولي امروز قولنامه كردم قرار فردا بريم محز وتعويض پلاك

يه سوال دارم هرچي زود تر جواب منو بديد خيلي خيلي سپاسگذارم

تندر مشكي e2 ايران خودرو

آيا ركاب ماشين دو تيكه است

من وقتي از بيرون به ماشين نگاه كردم در عقب سمت راننده ركاب دو تيكه شوده با يه خط خيلي

نازوك به هم وصل شده

تو رو خدا جواب منو بديد تا سرم كلاه نرفته

reza engine
17 May 2008, 02:12 PM
باسلام خدمت دوستان

تندر مشكي e2 ايران خودرو

آيا ركاي ماشين دو تيكه است

من وقتي از بيرون به ماشين نگاه كردم در عقب سمت راننده ركاب دو تيكه شوده با يه خط خيلي

نازوك به هم وصل شده

آره همشون همينطوره.
تقريبا وسطهاي درب عقب ركاب تيكه خورده. واسه خود من دليلش جاي سوال داره؟؟

TONDAR90
17 May 2008, 02:20 PM
مرسي دوست عزيز خيالم راحت شود

گفتم نكنه طرف ماشينو ..............

مرسي دوست عزيز سپاسگذارم

soja
17 May 2008, 02:24 PM
قیمت e2 معمولی چنده؟

soja
17 May 2008, 02:25 PM
قیمت e2 معمولی چنده؟

reza engine
17 May 2008, 02:41 PM
قیمت e2 معمولی چنده؟
حول و حوش 12.700 صفر مدل 87
به اينجا يه سري بزن

TONDAR90
17 May 2008, 02:45 PM
e2 معمولي يا همان e2 slx از 12900 تا 13400 بستگي به انصاف فروشنده داره

1387.2.28

Navid_Aref
17 May 2008, 03:25 PM
باسلام خدمت دوستان

تندر مشكي e2 ايران خودرو

آيا ركاب ماشين دو تيكه است

نازوك به هم وصل شده

آره همشون همينطوره.
تقريبا وسطهاي درب عقب ركاب تيكه خورده. واسه خود من دليلش جاي سوال داره؟؟

دو دلیل برای این دو تیکه بودن رکاب در قسمت انتهایی وجود دارد. اول: حالت پرسکاری و برش ورق گلگیرهای عقب می باشد که به خاطر استحکام بیشتر طرفین خودر مخصوصا در قسمت عقب بدین صورت به رکاب متصل شده است، طوری که قسمتی از رکاب را شامل شده است. دوم) شیار به عنوان محلی جوی مانند برای خروج آب در هنگام بارندگی عمل می کند.اگر دقت کرده باشید فرم جوشکاری این شیار همانند جوشکاری لوله های گاز کاملا آب بندی شده و محکم و یکپارچه است.

Navid_Aref
17 May 2008, 03:53 PM
در عکس زیر که نمایی جالب از شاسی و اسکلت بندی کابین لوگان است محل اتصال گلگیر های عقب به رکاب با تفاوت در رنگ قرمز کاملا مشخص است.

این هم نمونه ایرانی:

لطفا در پست قبلی ادغام شود.

nasehi
17 May 2008, 06:54 PM
با سلام خدمت همه دوستان
کسی اطلاع داره که ایران خودرو تا اولویت چندم را واگذار کرده یا فراخوان داده؟ ممنون:icon_excl

emad62
17 May 2008, 09:33 PM
بله ضرر آب مقطر بیش از نفع آن است.در صفحه قبل هم امد که بهترین کار تهیه نمونه اصلی آن یعنی CoolElf است. در این مایع ضد یخ مخصوص موجود است که همانطور که می دانید این محلول علاوه بر ضد یخ بودن ضد جرم (رسوب) و ضد جوش نیز می باشد.

این coolELF رو نمایندگها دارن؟ ما که هرچی گشتیم نبود!
چیز دیگه ای نمیشه جایگزینش کرد که تو بازار هم باشه؟ البته نه فقط آب مقطر!!!!

sherlook53
17 May 2008, 10:07 PM
با سلام

کسی از سری جدید برای تحویل تندر در پارس خودرو خبری داره؟
فکر کنم آخرین سری 7 بود ولی بعد از اون دیگه هیچ خبری نشده........
اگه کسی خبری بده ممنون میشم......با تشکر.....

MEHRDAD_Ilat
17 May 2008, 10:12 PM
با سلام ؛
همونطورکه قول داده بودم امروز دو تفاوت لوگان ایرانی یا به عبارتی مدلهای با نام رنو نسبت به داچیا لوگان رو خدمتتون عرض میکنم تا خدای ناکرده بنده رو به دید کسی که فقط نقاط منفی رومی بینه ، نبینید.
خوب وقتی که عکس لوگانی که توسط موسسه ADAC واژگون شده بود رو دیدم اونرو با عکسهاییکه خودم از یکی از لوگانهای ای1 که بانک ملت برای آب آنداختن دل مردم روی پایه بالا برده بود مقایسه کردم 2 نکته مثبت لوگانهای ایرانی رو متوجه شدم:
1-برخلاف اکثر اتوموبیلهای مونتاژ ایران و لوگان داچیا ، خطوط لوله روغن ترمز چرخهای عقب بدون محافظ نبوده و روی اونها رو بایک ورق فلزی برای محافظت بیشتر پوشونده اند.
2-گویا رنو شرایط آب و هوایی ایران (یا سایر کشورهای هدفِ بازرش مثل ترکیه، مغرب و برزیل)رو مد نظر داشته و بین لوله اگزوز و بدنه ازیک پوشش عایق یکسره و سراسری استفاده کرده تا حرارت اگزوز به بدنه منتقل نشه (توی پراید-سایر ماشنها رو امتحان نکردم-وقتی که حدودنیم ساعت رانندگی میکنم وقتی انتهای ترمز دستی که برهنه است یا کفی موکت بغلش رو لمس میکنم ، مثل کوره داغه)این عایق نقش بسیار مهمی در تهویه مطبوع وکم کردن بار کولر و در نتیجه کم کردن مصرف داره.
*همچنین در عکس مدل ایرانی میتونید پمپ بنزین که خارج باک است رو هم ببینید(گوشه بالا سمت چپ)*

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
17 May 2008, 10:12 PM
این coolELF رو نمایندگها دارن؟ ما که هرچی گشتیم نبود!
چیز دیگه ای نمیشه جایگزینش کرد که تو بازار هم باشه؟ البته نه فقط آب مقطر!!!!

دوست گرامی به این صفحه مراجعه کنید و مشخصات فنی (Data Sheet) محصولات CoolElf را ببینید. با استفاده از آنها می توانید از نمونه های مشابه نیز استفاده کنید. فکر کنم ضدیخ ایساکو مارک قابل قبولی باشه.

raminazad
17 May 2008, 10:26 PM
سلام به تندريان عزيز
امروز فيلتر هوا رو باز كردم دادم باد گرفتند . وقتي كه بستم و ماشين رو روشن كردم صداي موتور حدودا 20 درصد كمتر شده بود و نرمتر كار ميكرد و شتابش هم 10 درصدي بيشتر شد .
فكر ميكنم تو 20000 تا اگه فيلتر و عوض كنم و شمع ها رو هم عوض كنم و يه تنظيم موتور بكنند . خيلي فرق بكنه.

taba
17 May 2008, 11:33 PM
سلام
فرمایش شما در صورتیکه کل مایع خنک کننده با آب مقطر جایگزین شود کاملا صحیح است، ولی در صورتیکه کمی از مایع خنک کننده کم شده باشد تصور نمیکنم افزودن آب خالص به منظور جبران کردن کسری مایع ضرری داشته باشد چون به هر حال درصد زیادی از همان مخلوط ضد یخ و ضد جوش را نیز آب تشکیل میدهد.

Orion
17 May 2008, 11:37 PM
سلام
فرمایش شما در صورتیکه کل مایع خنک کننده با آب مقطر جایگزین شود کاملا صحیح است، ولی در صورتیکه کمی از مایع خنک کننده کم شده باشد تصور نمیکنم افزودن آب خالص به منظور جبران کردن کسری مایع ضرری داشته باشد چون به هر حال درصد زیادی از همان مخلوط ضد یخ و ضد جوش را نیز آب تشکیل میدهد.

آخه به ريسكش نمي‌ارزه. وقتي مايع خنك كننده در دسترس هست، چرا آب مقطر بريزيم؟

abbas123
18 May 2008, 12:14 AM

با درود

فکر می کنم ساده ترین راه و البته ارزان ترین روش استفاده از آب حاصل از تقطیر کولرهای گازی باشه .

همانطور که میدانید کولرهای گازی (دستگاههای رطوبت گیر مورد استفاده در ساختمانهای تجهیزات الکترونیکی ، مثل مخابرات ) رطوبت موجود در هوا را جذب کرده و تبدیل به یخ می کنند و بعد این یخ خالص بر اثر گرمای موتور کولر مجددا ذوب شده و از مسیر خروجی آب ، بیرون میریزد .

البته در شهر های آلوده ای مثل تهران بایستی دقت بیشتری در استفاده از این آب نمود. حتی الامکان در ظرف بزرگی جمع آوری شده و بعدا استفاده شود.

من خودم چند ساله که از این آب برای رادیاتور خودرو و همچنین اتو بخار استفاده می کنم .

تذکر این نکته را ضروری دیدم که خدمت اساتید عرض کنم با اینکه اصول کار دستگاه های رطوبت گیر خیلی شبیه به کولرهای گازی است ولی مورد استفاده های خاص خودش را دارد .و البته دارای کیفیت بسیار بالاتری است . بخاطر خالص بودن و عدم آلایش توسط غبار محیط .

با سپاس
مارلیک

taba
18 May 2008, 12:37 PM
آخه به ريسكش نمي‌ارزه. وقتي مايع خنك كننده در دسترس هست، چرا آب مقطر بريزيم؟

سلام
به سه دلیل:
1. همانطور که ذکر کردم جبران کمبود جزئی مایع خنک کننده با آب مقطر زیانی ندارد چون مایع خنک کننده از مخلوط کردن آب مقطر با برخی الکلهای خاص و مواد افزودنی ویژه تهیه میشود که آب مقطر درصد بالایی از مخلوط را تشکیل میدهد. بنابراین اصلا ریسکی در کار نیست.
ولی اگر قرار باشد همه یا قسمتی قابل توجهی از مایع خنک کننده را تامین نماییم آنوقت لازم است حتما کل مایع موحود در سیستم را تخلیه کرده و سپس اقدام به پر کردن آن با مایع خنک کننده جدید کنیم.

2.چون آب مقطر ارزانتر است.

3.چون آب مقطر را میتوان راحتتر تهیه کرد.

al47ab
18 May 2008, 01:41 PM
با سلام ، طبق نوشته صفحه 30-17 از سرویس منوال موتور k4m ،سه دقیقه پس از خاموش کرن موتور اگر درجه حرارت مایع خنک کننده از 103.5 درجه بیشتر باشه فن رادیاتور با دور کم و حد اکثر تا 10 دقیقه روشن میشه تا از اسیب دیدن موتور جلوگیری کند:
با تشکر از مطلب مفید آقا/خانم کریمی لطفن در صورت که امکان دارد تمام منوال بالا را share نمایی.د

Navid_Aref
18 May 2008, 02:04 PM
با تشکر از مطلب مفید آقا/خانم کریمی لطفن در صورت که امکان دارد تمام منوال بالا را share نمایی.د

آقای م، کریمی قبلا زحمت آپلود این راهنما را متقبل شده اند. مجدد از ایشان ممنونم.

با سلام خدمت همه دوستان گرامی ، این دفعه سرویس منوال موتور K4M رو در آدرس زیر قرار دادم. توضیح آنکه این فایل رو از فایلهای رنو لاگونا گیر آوردم ودر فایل مربوطه که حجمش 4.5 مگابایته مشخصات موتور شش سیلندر و دیزلی لاگونا هم بود که من برای کمتر شدن حجم فقط صفحات مربوط به موتور k4m رو قرار دادم . فکر کنم فایل بدرد بخوری باشی چون با موتور لوگان تفاوت بسیار جزیی داره .مثلا دریچه گاز لوگان مکانیکیه و با سیم گاز باز و بسته میشه ولی در لاگونا برقیه . در سایر موارد شباهت خیلی زیادی به هم دارند.امیدوارم به دردتون بخوره

مطلبی هم در مورد شمع موتور برای لوگان با موتور K4M:

ظاهرا شمع موتور لوگان با موتور K4MA690-1.6L-16V با شمع موتور پژو 405 انژکتوری یکی است!
در هر دو خودرو مارک و مدل شمع Eyquem RFN58LZ سفارش شده توسط سازندگانشان است.
ناگفته نماند که این مارک یعنی ایکوئم و همچنین مارک والئو در بازار نمونه تقلبیشان بسیار وجود داره و بایستی دقت کرد.

در مورد شمع های دو پلاتینه و بیشتر ضمن تایید کارایی بیشتر آنها ذکر یک نکته الزامی است که در این شمعها احتمال شکسته شدن یکی از کنتاکت ها و افتادن ان در داخل سیلندر بسیار زیاد می شود که این امر ممکن است بسیار مخرب باشد و هزینه سنگینی بر مالک خودرو تحمیل کند. خوشبختانه موتور لوگان انقدر پرقدرت و کم مصرف هست تا نیازی به تغییر نداشته باشد.

شمع مناسب برای خودروی لوگان در سایت ایکوئم( تمام موتورها- پایینترین سطر مربوط به موتور K4M است).

تاپيك جامع در مورد شمع خودرو:

شمع براي 405

سایت بوش - بخش شمع موتور به انگلیسی:
[Only registered and activated users can see links][/URL]

کاتالوگ شمع خودروی شرکت روبرت بوش آلمان(حجم 3 مگابایت):
[URL][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
18 May 2008, 03:07 PM
مطلبی دیگر در مورد سیستم ورود هوای موتور K4M,
نقش قطعه شماره 1 یا همان قطعه B:

hafez41
18 May 2008, 03:14 PM
سلام خدمت دوستان

جای نقشه خوان برای سرنشین جلو که در کتابچه راهنما اومده منظور کدام قسمت است؟

hafez41
18 May 2008, 03:21 PM
دریچه گاز لوگان مکانیکیه و با سیم گاز باز و بسته میشه ولی در لاگونا برقیه (دریچه گاز برقی چه مزیتهایی نسبت به مکانیکی داره)؟ ماشین قبلیم 206 تیپ 5 بود و دریچه گاز اون برقی بود هنگام گاز دادن درجه دور موتور دیر فرمان میگرفت ولی در لوگان اینطوری نیست.

Navid_Aref
18 May 2008, 03:35 PM
سلام خدمت دوستان

اگر منظور شما چراغ نقشه خوان هست در عکس زیر چراغ سمت راست که دکمه روشن و خاموش مجزا دارد، می باشد. این چراغ در مدل های پایه موجود نیست و فقط یک چراغ ( مجموعه چراغ کلا فرق می کند) موجود است.

و اگر هم منظور شما محل گذاردن نقشه است در تصویر زیر جایگاه مزبور در پشت صندلی (چه راننده و چه شاگرد) مشخص است و فقط در مدل E2 موجود است.

emad62
18 May 2008, 04:39 PM
سلام

من امروز بازم کلی دنبال "خنک کننده elf یا total " گشتم اما چیزی پیدا نکردم
البته هر کدوم از فروشنده ها یه چیز میگفتن: یکی میگفت آب مقطر بریز /یکی میگفت نریز/یکی میگفت ضد یخ بریز و...
رفتم نمایندگی گفت نداریم اما میشه بهش یخورده آب اضافه کنی چون ضد یخش (یا همون مایع اصلی سبز) به این راحتی ها بخار نمیشه.. با اضافه کردن یخورده آب مشکلت حله.
اما نمایندگی مایع خنک کننده برا زانتیا(مارکش رو نگفت ! هی میگفت اصلیه اصلیه..) داشت 2لیتری 12هزار تومن(!؟)
منم آخرش یه دولیتری آب رادیاتور معمولی خریدم 800 اما فعلاً نریختم! چون ظاهراً اینجا هم مثل مغازه دارها بین علما اختلاف هست یه عده از دوستان موافقن یه عده مخالف...
آقایون بالاخره آب رادیات بریزیم یا نه؟! elf , توتال موتال هم گیر نمیاد... خلاص!

Navid_Aref
18 May 2008, 04:54 PM
سلام

من امروز بازم کلی دنبال "خنک کننده elf یا total " گشتم اما چیزی پیدا نکردم
البته هر کدوم از فروشنده ها یه چیز میگفتن: یکی میگفت آب مقطر بریز /یکی میگفت نریز/یکی میگفت ضد یخ بریز و...
رفتم نمایندگی گفت نداریم اما میشه بهش یخورده آب اضافه کنی چون ضد یخش (یا همون مایع اصلی سبز) به این راحتی ها بخار نمیشه.. با اضافه کردن یخورده آب مشکلت حله.
اما نمایندگی مایع خنک کننده برا زانتیا(مارکش رو نگفت ! هی میگفت اصلیه اصلیه..) داشت 2لیتری 12هزار تومن(!؟)
منم آخرش یه دولیتری آب رادیاتور معمولی خریدم 800 اما فعلاً نریختم! چون ظاهراً اینجا هم مثل مغازه دارها بین علما اختلاف هست یه عده از دوستان موافقن یه عده مخالف...
آقایون بالاخره آب رادیات بریزیم یا نه؟! elf , توتال موتال هم گیر نمیاد... خلاص!

لطفا شما مقدار کمی آب مقطر اضافه کنید، خلاص!
فکر کنم اضافه کردن ضدیخ جدید و یا آب رادیاتور بازاری بر روی مایع اصلی خنک کننده که مطمئنا دارای ضد یخ با مارک دیگری است کار درستی نباشه و باعث ایجاد ترکیب نامناسبی بشود.

hr2008tbz
18 May 2008, 05:19 PM
با سلام خدمت همه دوستان امروز من توانستم لوگان E2 - LP حودم رو تحویل بگیرم .به امید روزی که همه دوستان بتوانند خودروشان را تحویل بگیرند. واقعا ماشین خوبی است. همه لوازم کامل بود.

taba
18 May 2008, 05:53 PM
سلام خدمت دوستان

سلام
علاوه بر محلهایی که جناب نوبد عارف اشاره کردند، درهای جلو در تیپهای E1 و E2 (زیر دستگیره )دارای محلی برای قراردادن نقشه یا وسایل کوچک دم دستی هستند که اتفاقا وحود آنها خیلی مفید است.

taba
18 May 2008, 06:05 PM
دریچه گاز لوگان مکانیکیه و با سیم گاز باز و بسته میشه ولی در لاگونا برقیه (دریچه گاز برقی چه مزیتهایی نسبت به مکانیکی داره)؟ ماشین قبلیم 206 تیپ 5 بود و دریچه گاز اون برقی بود هنگام گاز دادن درجه دور موتور دیر فرمان میگرفت ولی در لوگان اینطوری نیست.

سلام

مزیت دریچه برقی این است که واحد کنترل یا ECU میتواند نسبت اختلاط سوخت را کاملا در کنترل خود داشته باشد و احتمالا از آلایندگی لحظه ای در مواقعی که راننده یکباره پدال گاز را رها میکند، یا برعکس یکباره برای افزودن شتاب پدال را تا انتها فشار میدهد، جلوگیری میکند.

اشکالات آن به نظر من:
1. همان موردی که شما اشاره کردید، تنبلی و دیر فرمان گرفتن.

2. ریش و قیچی را بدست یک ECU بیفکر! (البته معمولا از آدمها سریعتر و صحیحتر کار میکند اما نه در هر شرایطی) سپردن که گاهی وقتها موقعیت را درک نمیکند و نمیفهمد که باید الان شتاب سریعا افزایش یابد حتی به قیمت کمی آلودگی بیشتر.

3. تعمیر مشکلتر و پر هزینه تر.

4. نیاز به ECU پبچیده تر.

mohammad1983
18 May 2008, 11:04 PM
دوستان شمع رو در چند هزار بايد عوض كرد.البته بدون در نظر گرفتن دفترچه راهنما و از روي تجربه و كاري كه واقعا اين شمع ميكنه.
مثلا ماشين ژاپني كه نام نميبرم تا 60 هزار تا كار كرده هنوز عوض نكرده.
آيا شمع لوگان هم اينقدر كار ميكنه؟

nojex
19 May 2008, 12:15 AM
سلام

مزيت دريچه برقي اين است که واحد کنترل يا ECU ميتواند نسبت اختلاط سوخت را کاملا در کنترل خود داشته باشد و احتمالا از آلايندگي لحظه اي در مواقعي که راننده يکباره پدال گاز را رها ميکند، يا برعکس يکباره براي افزودن شتاب پدال را تا انتها فشار ميدهد، جلوگيري ميکند.

اشکالات آن به نظر من:
1. همان موردي که شما اشاره کرديد، تنبلي و دير فرمان گرفتن.

2. ريش و قيچي را بدست يک ECU بيفکر! (البته معمولا از آدمها سريعتر و صحيحتر کار ميکند اما نه در هر شرايطي) سپردن که گاهي وقتها موقعيت را درک نميکند و نميفهمد که بايد الان شتاب سريعا افزايش يابد حتي به قيمت کمي آلودگي بيشتر.

3. تعمير مشکلتر و پر هزينه تر.

4. نياز به ECU پبچيده تر.

اما مزيت هاي اين سيستم :
1- بهبينه کار کردن موتور به دليل چک شدن ميزان گاز هاي خروجي و سوخت ورودي
2- آلايندگي بسيار کمتر
3-نياز سيستم کاتاليزور اگزوز به چک شدن لحظه به لحظه سوخت ورودي و گاز خروجي براي ايجاد بهترين ترکيب سوخت که قابل کاتاليز شدن باشه ( کاتاليزور براي کاتاليز کردن به 3 گاز اکسيژن دي اکسيد کربن و دي اکسيد نيتروژن به نسبت دقيق نياز داره . در صورت به هم خوردن اين نسبت کاتاليزور کاملا بي فايدس.)
4- مسئله دير فرمان گرفتن در خيلي از خودرو هاي جديد با نصب سيستم feed forward به جاي سيستم هاي feed back قديمي کاملا حل شده

بهتره کمي عادلانه به نواقص نگاه کرد

hassan
19 May 2008, 12:28 AM
با سلام خدمت همه دوستان امروز من توانستم لوگان E2 - LP حودم رو تحویل بگیرم .به امید روزی که همه دوستان بتوانند خودروشان را تحویل بگیرند. واقعا ماشین خوبی است. همه لوازم کامل بود.

مبارکه
ایران خودرو بودید یا پارس؟ کی تکمیل وجه کردید و چه رنگی هستش؟

RISK
19 May 2008, 09:40 AM
دوستان به نظر شما خلاص كردن خودرو در سر پاييني ها از نظر فني چه مشكلي مي تونه براي خودرو ايجاد كنه؟ چون يكي از دوستام براي صرفه جويي در مصرف بنزين اينكار و ميكنه ولي من نتونستم توجيه اش كنم كه اين كار درست نيست.

emad62
19 May 2008, 09:57 AM
دوستان به نظر شما خلاص كردن خودرو در سر پاييني ها از نظر فني چه مشكلي مي تونه براي خودرو ايجاد كنه؟ چون يكي از دوستام براي صرفه جويي در مصرف بنزين اينكار و ميكنه ولي من نتونستم توجيه اش كنم كه اين كار درست نيست.

اگه شیب کم باشه که هیچی اما اگه شیب طوری باشه که حرکت شتابدار ایجاد کنه ، سرعت اتومات زیاد میشه و ایشون مجبور میشه هی ترمز بگیره! دیری نمیپاید که دهن لنت ترمزاش زودتر مورد عنایت قرار میگیره و صرفه جویی بنزین رو باید خرج لنت کنه!!!

بنظر من که اصلاً کار منطقی ای نیست

Navid_Aref
19 May 2008, 10:12 AM

اگه شیب کم باشه که هیچی اما اگه شیب طوری باشه که حرکت شتابدار ایجاد کنه ، سرعت اتومات زیاد میشه و ایشون مجبور میشه هی ترمز بگیره! دیری نمیپاید که دهن لنت ترمزاش زودتر مورد عنایت قرار میگیره و صرفه جویی بنزین رو باید خرج لنت کنه!!!

بنظر من که اصلاً کار منطقی ای نیست

مهمترین عامل خطر ساز در چنین حالتی اینه که در حالت خلاص و زمانی که موتور گاز نمی خورد عملا نیروی مکشی مورد نیاز بوستر یا تقویت کننده ترمز وجود ندارد و سیستم بوستر عمل نمی کند. علاوه بر آن چون نیرویی متوازن کننده از طرف موتور و گیربکس و دیفرانسیل به چرخ های جلو از طریق پلوس ها وارد نمی شود در هنگام ترمز ناگهانی (ترمزی که عملا نیمی از قدرت خود را از دست داده) با وجود سیستم ABS خودرو به طرفین منحرف می شود و در صورت نبود ABS این امر حتمی است. تازه سفارش شده که در سراشیبی ها از دنده سنگین استفاده کرد تا از شتاب گیری بی حد و خطرناک خودرو جلوگیری شود.
توضیح آقا عماد هم کاملا گویا است.

Navid_Aref
19 May 2008, 10:51 AM
بوستر ترمز چگونه کار می کند؟ ([Only registered and activated users can see links])

فایل SWF یا انیمیشن فلش، عملکرد بوستر ترمز:

بوستر ترمز از خلا تولید شده توسط موتور استفاده می کند تا نیروی وارد شده به سیلندر اصلی ترمز توسط پای شما را چند برابر کند.در این مقاله به درون این قوطی سیاه نگاهی خواهیم انداخت.

بوستر خلا:
بوستر خلا قوطی فلزی است که شامل یک سوپاپ هوشمندانه ویک دیافراگم است.میله ای که از مرکز قوطی می گذرد از یک سو به پیستون سیلندر اصلی و از سوی دیگر به پدال متصل است.

hafez41
19 May 2008, 11:18 AM
کلاچ بعد از یکماه بنظر میرسد کمی سفت شده و یا یه حالتی اینکه تا انتها فشار دهید سائیده شدن سیم درون روکش پیدا کرده - نمیدونم اثرات ترافیک سنگین تهران که باید مرتب کلاچ و تعویض دنده کنیم- قبلا این حالت رو در 206 پیدا کرده بودم که بردم نمایندگی گفت هیچ موردی نداره و فقط باید گه گاهی چند ضربه که کلاچ از زیر پا در بره انجام داد.

taba
19 May 2008, 11:58 AM
اما مزيت هاي اين سيستم :
1- بهبينه کار کردن موتور به دليل چک شدن ميزان گاز هاي خروجي و سوخت ورودي
2- آلايندگي بسيار کمتر
3-نياز سيستم کاتاليزور اگزوز به چک شدن لحظه به لحظه سوخت ورودي و گاز خروجي براي ايجاد بهترين ترکيب سوخت که قابل کاتاليز شدن باشه ( کاتاليزور براي کاتاليز کردن به 3 گاز اکسيژن دي اکسيد کربن و دي اکسيد نيتروژن به نسبت دقيق نياز داره . در صورت به هم خوردن اين نسبت کاتاليزور کاملا بي فايدس.)
4- مسئله دير فرمان گرفتن در خيلي از خودرو هاي جديد با نصب سيستم feed forward به جاي سيستم هاي feed back قديمي کاملا حل شده

بهتره کمي عادلانه به نواقص نگاه کرد

سلام
دوست گرامی با تشکر از مطالب کامل و مشروح شما در مورد مزایای سیستم کنترل گاز برقی، بنده هم اول مزیت کاهش آلایندگی را عنوان کردم که 3 مورد اول توضیح شما آن را از زوایای مختلف بیان میکند.
مورد چهارم هم جالب بود که متاسفانه فکر نمیکنم در مورد اکثر خودروهای داخلی صدق کند.
با این حساب میماند دشواری تعمیر، و نیز افزوده شدن احتمال خرابی و از کار افتادن سیستم، چون این یک قانون است که هرچه پیچیدگی یک وسیله بیشتر شود احتمال از کارافتادن آن بیشتر خواهد شد.
بنابراین من ابتدا مزایا را گفتم بعد معایب را.
با این حساب من عادلانه تر به موضوع نگاه کردم یا شما که فقط مزایا را گفتید؟

reza engine
19 May 2008, 12:14 PM
در خودروهاي انژكتوري اين كار حتي باعث مصرف بيشتر سوخت ميشه.
اگه در سرازيري خودروي شما در دنده باشه و براي يه مدت نسبتا طولاني از گاز استفاده نكنيد ECU به تدريج پاشش سوخت از انژكتورها رو كم و كم تر ميكنه. و در واقع مخلوط هوا و بنزين بسيار ناچيز (نسبت به حالت خلاص) درون سيلندرها متراكم و خارج ميشه.
دوستاني كه خودروهاشون نشانگر لحظه اي مصرف داره ميتونند دقيقا چك كنن.

بنابراين در خودروي انژكتوري نه تنها فايده نداره بلكه از بقيه جهات مثل ترمز و رها كردن ماشين در سرازيري ضرر هم داره.

soja
19 May 2008, 12:30 PM
سلام. آقا یکی بگه ایران خودرو مرحله چندمه؟؟؟؟

al47ab
19 May 2008, 01:35 PM
علاوه بر مواردی که دوستان گفتند امکان باز شدن مهره سر دنده زیر در گیربکس وجود داردکه بسیار خطرناک بوده وباعث خرد شدن گیربکس میشود.این مورد در ماشینهای پیکان مخصوصن هنگامی که واشرقفل کننده مهره خوب محکم نشده بود اتفاق میافتاد.

rayadle
19 May 2008, 04:57 PM
لطفا شما مقدار کمی آب مقطر اضافه کنید، خلاص!
فکر کنم اضافه کردن ضدیخ جدید و یا آب رادیاتور بازاری بر روی مایع اصلی خنک کننده که مطمئنا دارای ضد یخ با مارک دیگری است کار درستی نباشه و باعث ایجاد ترکیب نامناسبی بشود.

أب سماور سرد شده بريز بهترينه

raminazad
19 May 2008, 04:58 PM
سلام به تندريان عزيز

دوستان پس از 15900كيلومتر رانندگي حس مي كنم كشش ماشين كمتر شده . پري روز با راهنمائي دوستمون آقا نويد فيلتر هوا رو بازش كردم دادم تميزش كردند يه كم بهتر شد ولي بازم اون تراوت روزهاي اول (2000 تا 5000 كيلومتر:icon_sad: ) رو حس ميكنم كه نداره .

يه فيلتر تازه آلماني (مان) گرفتم 10000 تومن:icon_twis . ولي نبستم . ميخوام شمع هم بگيرم و سر 18000 تا يكجا عوضشون كنم . شايد هم دادم تنظيم موتور كامپيوتري بكنند:icon_mrgr. به نظر شما اين كارها تراوت قبلي موتور رو بر ميگردونه؟

از علل ديكه كاهش كشش چه چيزهائي ميتونند باشند؟
تنظيم موتور كامپيوتري چه مزيت يا معايبي داره؟:icon_idea:icon_excl

hr2008tbz
19 May 2008, 05:06 PM
مبارکه
ایران خودرو بودید یا پارس؟ کی تکمیل وجه کردید و چه رنگی هستش؟

پارس خودرو بودم و 28/1/87 تکمیل وجه کرده بودم - رنگ نقره ای متالیک

ahmad2081
19 May 2008, 06:55 PM
سلام دوستان
من الویت 10 پارسخودرو E2هستم بنظر شما آیا تا آنموقع LPتحویل میدهند یا آلان برم E1 CP SP بگیرم

اینجانب
19 May 2008, 07:37 PM

فیلتر بنزین هم عوض کردید؟

Navid_Aref
19 May 2008, 09:06 PM
کلکسیون بسیار زیبایی از عکس های بسیار بزرگ لوگان - 83 عکس (1200*1600 ([Only registered and activated users can see links]) پیکسل)

و عکس های بسیار بزرگ مدل جدید لوگان یعنی داچیا ساندرو - 33 عکس (1200*1600 ([Only registered and activated users can see links]) پیکسل )

fazarayan
19 May 2008, 09:41 PM
چند وقت پیش برای امتحان یک ایمیل فرستادم به پارس خودرو و یک قطعه یدکی مطالبه کردم:icon_ques
امروز از پارس خودرو بهم زنگ زدن و پیگیری کردن ببینن چی میخواستم بعد هم یک شماره تلفن دادن و گفتن هر چی میخوای سفارش بده اگه داشته باشن بهت میدن و اگه نداشته باشن برات میارن :icon_cool
جای خوشحالیه مثل اینکه داره رو غلتک میوفته:162::143::162::143::162::143:

erfan_eri
19 May 2008, 09:49 PM
چند وقت پیش برای امتحان یک ایمیل فرستادم به پارس خودرو و یک قطعه یدکی مطالبه کردم:icon_ques
امروز از پارس خودرو بهم زنگ زدن و پیگیری کردن ببینن چی میخواستم بعد هم یک شماره تلفن دادن و گفتن هر چی میخوای سفارش بده اگه داشته باشن بهت میدن و اگه نداشته باشن برات میارن :icon_cool
جای خوشحالیه مثل اینکه داره رو غلتک میوفته:162::143::162::143::162::143:

به ما هم بده شمارشو فضارایان عزیز

fazarayan
19 May 2008, 10:17 PM
به ما هم بده شمارشو فضارایان عزیز

به روی چشم فردا تقدیم میکنم چون توی محل کارم یادداشت کردم:icon_cool

mohammad1983
19 May 2008, 10:39 PM
سلام به تندريان عزيز

دوستان پس از 15900كيلومتر رانندگي حس مي كنم كشش ماشين كمتر شده . پري روز با راهنمائي دوستمون آقا نويد فيلتر هوا رو بازش كردم دادم تميزش كردند يه كم بهتر شد ولي بازم اون تراوت روزهاي اول (2000 تا 5000 كيلومتر:icon_sad: ) رو حس ميكنم كه نداره .

يه فيلتر تازه آلماني (مان) گرفتم 10000 تومن:icon_twis . ولي نبستم . ميخوام شمع هم بگيرم و سر 18000 تا يكجا عوضشون كنم . شايد هم دادم تنظيم موتور كامپيوتري بكنند:icon_mrgr. به نظر شما اين كارها تراوت قبلي موتور رو بر ميگردونه؟

تنظيم موتور كامپيوتري چه مزيت يا معايبي داره؟:icon_idea:icon_excl

سلام
دوست عزيز من هم بعد از 15200 تا امروز فيلتر رو عوض كردم و يك شركت ايراني به نام درفك مخصوص لوگان زده 6000 تومان ولي به نظرم خوب فيلتر رو درست كرده.
ماشين ديگه جون نداشت ولي وقتي فيلتر رو عوض كردم زيرو رو شد.تغيير به شدت چشمگير بود:icon_sad:
فكر نميكنيد 18000 تا براي تعويض شمع خيييلي زود باشه؟ با بيشتر از اين حرفا كار ميكنه من رو پرايپدم 35000 تا عوض ميكردم

raminazad
19 May 2008, 11:00 PM
سلام
راستش فكر كنم تو دفترچش نوشته بود تو 20000 تا شمع ها رو عوض كنيم . اگه اشتباه نكنم .

پس اگه اينقدر فرق ميكنه خوب منم فردا عوض كنم . راستي من يه جا تو يكي از اين سايتها خوندم كه نوع فيلتر ايراني در مصرف سوخت و اينها تاثير ميزاره به همين دليل آلمانيش رو گرفتم . خدائيش 10000 تومن برا يه تيكه كاغذ و پلاستيك گرونه:icon_neut

نظر دوستان راجع به زمان تعويض شمع ها چيه؟
من فيلتر بنزين عوض نكردم . آيا در شتاب ماشين تاثير داره ؟ محلش كجاي ماشينه؟ قيمتش رو ميدونين؟

چقدر پولهامون بي ارزش شده يا شايد در آمدها كم شده :icon_twis

raminazad
19 May 2008, 11:08 PM
سپر جلو اي دو 99800 تومن:icon_roll(رنگ شده به همراه آرم رنو و مه شكن:icon_sad: و بدون كروم)
سپر عقب رنگ شده65000 تومن
چراغ جلو 41000 تومن
گلگير جلو بدون رنگ 39500 تومن

گفتم بد نيست قيمت شركتي اين قطعه ها رو بدونين

Navid_Aref
19 May 2008, 11:14 PM
سلام

دوست عزيز من هم بعد از 15200 تا امروز فيلتر رو عوض كردم و يك شركت ايراني به نام درفك مخصوص لوگان زده 6000 تومان ولي به نظرم خوب فيلتر رو درست كرده.

ماشين ديگه جون نداشت ولي وقتي فيلتر رو عوض كردم زيرو رو شد.تغيير به شدت چشمگير بود:icon_sad:

فكر نميكنيد 18000 تا براي تعويض شمع خيييلي زود باشه؟ با بيشتر از اين حرفا كار ميكنه من رو پرايپدم 35000 تا عوض ميكردم

با سلام. اگر ممکن هست عکس فیلتر هوایی که گرفتید را بگذارید. استاندارد ملی داره؟
در گران بودن این قطعه شکی نیست ولی با عرض معذرت مارک مان المان را به ایرانی آن ترجیح می دهم. فیلتر هوا فقط ظاهرش نباید شبیه نوع اصلی باشه و باید بافت و جنس و ساختش یکسان باشه .
جنس غیر اصلی تازه در حالت خیلی خوبش می تونه به سرعت باعث کثیف شدن روغن موتور بشه بقیه موارد مثل جدا شدن قطعاتی از خودش و ورود انها به موتور که دیگه جای خودشون را دارند.

این فایل اطلاعیه پارس خودرو که مربوط به فیلتر روغن غیر استاندارد بر روی ماکسیماست را ببینید . زده موتورش رو از بین برده!! - 131 کیلو بایته:

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 12:38 AM
با سلام؛
امشب 30-2-87 ساعت 12.30 نیمه شب شبکه abmoteurs داره برنامه ای رو با نامJ CUP ACADEMY نمایش میده که توش تماما از لوگان استفاده شده که صد البته تیونینگ شده اند.
این برنامه تکرار میشه .

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 01:01 AM
سلام

با سلام؛
حتماً دیگه در رابطه با مجله معتبر روسیautoreview.ru( از این بابت میگم معتبر که اونقدر زباد فروش داره که خود مجله اتوموبیل میخره و تست تصادف رو انجام میده یا تستهای با مسافتهای طولانی ترتیب میده -ایکاش یکبار هم که شده این فرقون سازها یکی از محصولاتشون رو برای مردم تست میکردند نه مثل سورن که اصلاً نمیشه فیلمش رو گیر آورد)
خوب بعد از این مقدمه میخوام بگم که توی تست 15000 کیلومتر کارشناسهاشون نتیجه گرفتند که باید شمعها عوض بشند البته موتور 1.4 بوده ولی از این فرقونسازها بعید نیست که مثل لاستیکهای اصلی که میشلن انرژی بوده ولی با بارز الپیدا عوض شده اند-تفاوت فکر کنم حدود 300000تومانی بشه (توی سایت ایران فرقون هنوز هم عکسهای لاستیک و رینگ ال پی هست میتونید خودتون ببینیدکه لاستیکها چی هستد)
شمعها رو هم با یک مدل بد ولی ارزون عوض کرده باشند.
پس خیلی هم به شمعهای اصلی اعتماد نکنید و حتماً چکشون کنید.

ar1358
20 May 2008, 02:27 AM
پس از گذشت 5 سال

15 درصد موتور تندر 90 ساخت داخل شد

گروه اقتصادي- بالاخره تلاش چند ساله گروه مگاموتور به نتيجه رسيد و با افتتاح خط توليد موتور تندر 90 در اين شركت 15 درصد از توليد تندر 90 در داخل كشور محقق شد.

در اين مراسم كه به رسم همه افتتاحيه‌ها با دو ساعت تاخير و در نهايت فشردگي خاصي برگزار شد، معاون اول رئيس‌جمهور و وزير صنايع و معادن رسما اين خط توليد را افتتاح وبازديد كردند.
تاخير در اين مراسم بهانه‌اي شد تا وزير صنايع و معادن و مدير عاملان سايپا و مگا موتور كوتاه و سريع صحبت كنند به‌طوري كه حتي شنيدن برخي ازآمار و ارقام ـ كه از سوي آنها به عنوان مستندات
فعاليت هايشان وپيشرفت اين صنعت معرفي شد ـ براي مدعوين ميسر نشد.گفتني است كه بحث توليد موتور تندر 90 در سال 83 در دولت عنوان شد و بر‌اي انتخاب توليد كننده ايراني اين موتوردر داخل؛ پس از بازديد مهندسان رنو از شركت‌هاي داخلي همچون موتور سازي ايران خودرو و مگا موتور و چرخشگر و نيرو محركه شركت مگا موتور به عنوان شركت برتر انتخاب شد.
پس از بررسي‌هاي شركت رنو براي شركت همكار مگاموتور شركت تيسون كريپ آلمان در سال 84 انتخاب ودر سال 85 قرار داد آن نهايي شدو مگا موتور توانست همزمان مديريت تامين زنجيره تامين قطعات‌ ايران خودرو و سايپا‌ براي توليد قواي محركه تندر 90 را برعهده گيرد.در نهايت روز گذشته با حضور پرويز داوودي، معاون اول رئيس‌جمهور و علي اكبر محرابيان، وزير صنايع و معادن و مدير عاملان سايپا و مگا موتور اولين خط توليد موتور تندر 90 افتتاح شد تا در طول سال‌هاي آينده خودروي تندر 90 با درصد بيشتري از ساخت داخل وارد بازار شود.
در اين مراسم علي اكبر محرابيان، وزير صنايع و معادن گفت: به خاطر وظايفي كه دولت بر دوشم گذاشته است طي يك سال اخير حشر و نشر زيادي با خودرو سازها داشتم ولي تحولاتي كه حاصل شده در طول تاريخ بي‌نظير بوده است.در حالي كه آمار از كاهش توليد در ماه‌هاي اخير خبر مي‌دهد محرابيان از افزايش توليد در ماه‌هاي اخير سخن گفته و اظهار داشت:در سال نوآوري و شكوفايي تعداد زيادي طرح با سرمايه گذاري 10 ميليارد تومان راه‌اندازي مي‌شود و خودروسازان با توجه به تكميل زير ساخت‌هاي خود مي‌توانند ميزان توليدشان را افزايش دهند.وي ادامه داد: بايد به شرايطي برسيم كه نيازي به واردات خودرو از خارج نداشته باشيم و تمام نيازمان از داخل تامين شود.
همچنين در اين مراسم مهرداد بذر پاش مدير عامل گروه صنعتي سايپا با اشاره به تعهدات سايپا در طول سال جاري گفت: قرار بود در طول سال جاري 30 طرح جديد را افتتاح كنيم كه طي دو ماه اول سال 8 طرح افتتاح شده و به نظر مي‌رسد تا پايان سال بتوانيم بيش از اين 30 طرح را افتتاح كنيم.
وي ادامه داد: طي دو ماه گذشته با افتتاح مركز فروش اينترنتي توانستيم 2 ميليارد تومان فروش داشته باشيم كه در كل سال گذشته ميزان تجارت اينترنتي كشور يك ميليارد تومان بوده كه اين امر نشان مي‌دهد ما چقدر در فروش اينترنتي موفق بوده‌ايم.بذرپاش از افزايش 20 درصدي ميزان توليد و 15 درصدي سود آوري در سال جاري خبر داد و گفت: امسال مي‌خواهيم 700 هزار دستگاه توليد كنيم كه با توجه به طرح‌هاي در حال اجرا به اين هدف خواهيم رسيد.
در ادامه اين مراسم جواد نجم الدين، مدير عامل مگا موتور نيز گفت: مگا موتور با وجود قدمت 15 ساله‌اش توانسته سالانه با توليد
600 هزار دستگاه قواي محركه، سهم بسيار خوبي را در بازار داشته باشد به گونه‌اي كه زنجيره تامين قواي محركه سايپا و برخي از محصولات ايران خودرو در مگاموتور قرار دارد.
وي افزود: برنامه‌ريزي كرده‌ايم تا در سال 1390 با افزودن خطوط جدي ميزان توليد قواي محركه را به 900 هزار دستگاه برسانيم.
نجم‌الدين با اشاره به رشد 30 درصدي توليد در سه سال گذشته ادامه داد:به دليل افزايش توليد به همراه ساخت داخل قطعات، هم‌اكنون نزديك به 95 درصد قواي محركه پرايد و نيسان داخلي ساز شده است.
وي با اشاره به مجموعه فعاليت‌هاي مگاموتور به سودآوري اين شركت اشاره كرد و گفت: اين شركت توانسته در چهار سال اخير بيش از 500 ميليارد تومان سودآوري داشته باشد به‌ طوري كه از
900 ميليون تومان در سال 80 طي يك برنامه ريزي 5 ساله و بهره‌گيري از تكنيك‌هاي بهره‌وري توانسته در سال 85، 200 ميليارد تومان
سود آوري داشته باشد.نجم‌الدين ميزان سرمايه‌گذاري انجام شده براي ساخت خط توليد تندر 90 در اين شركت را حدود 12 ميليون يورو خواند كه به صورت 50 درصد براي رنو پارس و 50 درصد براي مگاموتور به ثبت رسيده است.وي هزينه ريالي اجراي اين طرح را نيز 22 ميليارد و570 ميليون تومان خواند وافزود: كل سرمايه گذاري اين خط توليد 40 ميليارد تومان است كه با ظرفيت 300 هزار دستگاه در سال ايجاد شده و قابليت افزايش تا 400 هزار دستگاه ر ا نيز دارد.به گفته نجم الدين در حال حاضر تنها 15 درصد از موتور تندر 90 داخلي است و مابقي از خارج تامين مي‌شود.

reza engine
20 May 2008, 08:02 AM
موتور تندر-90 روشن شد

گروه خودرو- خط توليد انبوه موتور تندر-90 روز گذشته با حضور معاون اول رييس‌جمهوري و وزير صنايع و معادن در شركت مگاموتور افتتاح شد.
اين خط كه قرار است با ظرفيت 300هزار دستگاه در سال توليد و در سه نوبت كاري فعال باشد، به صورت بنزين سوز و دوگانه‌سوز عرضه خواهد شد.</B>
بنا به گفته دست‌اندركاران توليد اين موتور، با توجه به استانداردهاي پيش‌بيني شده، موتور مذكور قابليت صادرات به كشورهاي منطقه از جمله روسيه، هند را دارد.
به گفته نجم‌الدين،‌ مديرعامل شركت مگاموتور در سال‌جاري 60هزار دستگاه موتور تندر-90 در دو شركت ايران‌خودرو و سايپا توليد خواهد شد. وي همچنين در مراسم روز گذشته پيش‌بيني كرده است كه سال آينده توليد موتور مذكور با 80درصد ساخت داخلي همراه خواهد بود. هم‌اكنون موتور مذكور با 15درصد ساخت داخل توليد مي‌شود.
موتور تندر-90 محصول مشترك ايران‌خودرو و سايپا و رنو است كه با سرمايه‌گذاري 50-50 شركت‌هاي داخلي و رنو، توليد خواهد شد. اين در حالي است كه در مراسم روز گذشته هيچ مسوولي از شركت ايران‌خودرو كه طرف ديگر قرارداد توليد موتور تندر-90 است، حضور نداشت.
براساس اين گزارش، 70درصد عمليات خط توليد اين نوع موتورها به روش نيمه اتوماتيك، 23درصد دستي و هفت درصد تمام خودكار صورت مي‌گيرد.
اين خط توليد داراي قابليت سه مدل اصلي موتور در مجموع 10 تيپ است كه مشتريان آن شركت سايپا (پارس‌خودرو) و ايران‌‌خودرو هستند.
پروژه توليد موتور تندر-90 در ماه‌هاي بهمن و اسفند سال گذشته موفق به اخذ تاييديه از شركت رنو شد و فروردين‌ماه گذشته به مرحله پيش‌توليد انبوه رسيد. </B>

Navid_Aref
20 May 2008, 08:38 AM
خبرنامه اردیبهشت 1387 ([Only registered and activated users can see links]) رنو پارس

راستی کسی علت عدم حضور ایران خودرویها را در مراسم دیروز در مگا موتور نمی دونه؟
فکر کنم حسابی ایران خودرو از اقبال مردم به لوگان هراسان شده و شاهد کاهش فروش دیگر تولیدات خودش شده است که این گونه رفتار می کنه. علاوه بر آن نتیجه مشکل تراشی و سنگ اندازیهاش برای رنو پارس تا آن شرکت را مجبور به تفویض وظایفش به ایساکو کنه خدا را شکر بر باد رفته است.

mohammad1983
20 May 2008, 10:57 AM
با سلام. اگر ممکن هست عکس فیلتر هوایی که گرفتید را بگذارید. استاندارد ملی داره؟
در گران بودن این قطعه شکی نیست ولی با عرض معذرت مارک مان المان را به ایرانی آن ترجیح می دهم. فیلتر هوا فقط ظاهرش نباید شبیه نوع اصلی باشه و باید بافت و جنس و ساختش یکسان باشه .
جنس غیر اصلی تازه در حالت خیلی خوبش می تونه به سرعت باعث کثیف شدن روغن موتور بشه بقیه موارد مثل جدا شدن قطعاتی از خودش و ورود انها به موتور که دیگه جای خودشون را دارند.

این فایل اطلاعیه پارس خودرو که مربوط به فیلتر روغن غیر استاندارد بر روی ماکسیماست را ببینید . زده موتورش رو از بین برده!! - 131 کیلو بایته:
انشا الله عكس رو ميزارم.بله استاندارد روش حك شده بود.ولي خوب نسبت به فيلتر فرانسوي كه 8 تومان هست باز هم گرونه.

soja
20 May 2008, 10:57 AM
سلام آقا یکی به ما بگه ایران خودرو مرحله چندم رو داره می ده؟؟؟؟؟؟؟؟

Navid_Aref
20 May 2008, 11:40 AM

اولویت سوم.
تعداد دعوتنامه های هر اولویت ایران خودرو بالای 4000 عدد هست که نزدیک به سه برابر هر اولویت پارس خودرو می باشد. بعدش هم ایران خودرو برای به خطر نیفتادن فروش باقی محصولاتش از روش ایجاد تاخیر در واگذاری تندرها و همچنین طرح های متعدد تعویض استفاده می کند.

amir1366
20 May 2008, 12:23 PM
سپر جلو اي دو 99800 تومن:icon_roll(رنگ شده به همراه آرم رنو و مه شكن:icon_sad: و بدون كروم)
سپر عقب رنگ شده65000 تومن
چراغ جلو 41000 تومن
گلگير جلو بدون رنگ 39500 تومن

گفتم بد نيست قيمت شركتي اين قطعه ها رو بدونين

چراغ جلو 41000 تومن. چه ارزون : فکر می کردم بالای 100000 تومن باشه البته نسبت به چراغ پیکان که2000 تومنه گرونه:icon_mrgrچراغه عقبش چند؟icon_wink

hafez41
20 May 2008, 12:31 PM
دیروز پارسخودرو بودم و فعلا خبری از نصب موتور مگا موتور بر روی خودروهای تولیدی نیست و احتمالا در ثبت نامهای بعدی این اتفاق بیفتد وهمچنین خودروهای تحویلی در نمایندگیها تحویل میشوند.

amir1366
20 May 2008, 12:34 PM
موتور تندر-90 روشن شد

گروه خودرو- خط توليد انبوه موتور تندر-90 روز گذشته با حضور معاون اول رييس‌جمهوري و وزير صنايع و معادن در شركت مگاموتور افتتاح شد.
اين خط كه قرار است با ظرفيت 300هزار دستگاه در سال توليد و در سه نوبت كاري فعال باشد، به صورت بنزين سوز و دوگانه‌سوز عرضه خواهد شد.</B>
بنا به گفته دست‌اندركاران توليد اين موتور، با توجه به استانداردهاي پيش‌بيني شده، موتور مذكور قابليت صادرات به كشورهاي منطقه از جمله روسيه، هند را دارد.
به گفته نجم‌الدين،‌ مديرعامل شركت مگاموتور در سال‌جاري 60هزار دستگاه موتور تندر-90 در دو شركت ايران‌خودرو و سايپا توليد خواهد شد. وي همچنين در مراسم روز گذشته پيش‌بيني كرده است كه سال آينده توليد موتور مذكور با 80درصد ساخت داخلي همراه خواهد بود. هم‌اكنون موتور مذكور با 15درصد ساخت داخل توليد مي‌شود.
موتور تندر-90 محصول مشترك ايران‌خودرو و سايپا و رنو است كه با سرمايه‌گذاري 50-50 شركت‌هاي داخلي و رنو، توليد خواهد شد. اين در حالي است كه در مراسم روز گذشته هيچ مسوولي از شركت ايران‌خودرو كه طرف ديگر قرارداد توليد موتور تندر-90 است، حضور نداشت.
براساس اين گزارش، 70درصد عمليات خط توليد اين نوع موتورها به روش نيمه اتوماتيك، 23درصد دستي و هفت درصد تمام خودكار صورت مي‌گيرد.
اين خط توليد داراي قابليت سه مدل اصلي موتور در مجموع 10 تيپ است كه مشتريان آن شركت سايپا (پارس‌خودرو) و ايران‌‌خودرو هستند.
پروژه توليد موتور تندر-90 در ماه‌هاي بهمن و اسفند سال گذشته موفق به اخذ تاييديه از شركت رنو شد و فروردين‌ماه گذشته به مرحله پيش‌توليد انبوه رسيد. </B>

به همه دوستانی که ماشینشونو هنوز نگرفتن از جمله خودم تسلست عرض میکنم: icon_redf

Navid_Aref
20 May 2008, 12:47 PM
چراغ جلو 41000 تومن. چه ارزون : فکر می کردم بالای 100000 تومن باشه البته نسبت به چراغ پیکان که2000 تومنه گرونه:icon_mrgrچراغه عقبش چند؟icon_wink

قیمت های قبلی قیمت های کاذب بودند که به دلیل عرضه کم آنها به وجود آمده بود. به مرور زمان و با گسترش استفاده از لوگان توسط مردم و واردات قطعات اصلی آن از خارج و عرضه قطعات داخلی به تعداد زیاد در نمایندگی ها و مغازه های لوازم یدکی قیمت ها به میزان بسیار زیادی مناسب خواهد شد و این گرانی لوازم یدکی از بین خواهد رفت.(مجموعه چراغ هر سمت پیکان هم بالای 7 هزار تومانه نه دو هزار تومان!!)

به همه دوستانی که ماشینشونو هنوز نگرفتن از جمله خودم تسلست عرض میکنم: icon_redf

درسته که مونتاژ داخل شدن مقداری از کیفیت خواهد کاست ولی این چنین نیست که همه چیز از این به بعد از دست می رود. همین لوگان هایی هم که تاکنون تولید شده اند بیشتر از 50 درصد شون ایرانی است. موتور هایی هم که تا کنون بر روی تندرها نصب می شده و مدتی دیگر هم نصب می شود بیشتر قطعاتشون اسپانیایی و رومانیایی می باشد و فرانسوی نیستند.
اون طوری هم که عنوان شده نظارت کارشناسان آلمانی و فرانسوی بر روی موتورهای مونتاژ مگاموتور وجود داره و سیستم های پیشترفته روباتیک اکثر کارها را انجام می دهند. مگر نه اینکه همین موتورهای به اصطلاح فرانسوی سری اولیه دچار روغن ریزی شدند.
( البته همین حالا که می نویسم پمپ آب پاش شیشه شور لوگان خودم که ایرانی است و مارک HIWA داره چند روزیه که از کار افتاده و موتورش سوخته!! - تست برقی اینو نشون می دهد.)

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 12:52 PM
دیروز پارسخودرو بودم و فعلا خبری از نصب موتور مگا موتور بر روی خودروهای تولیدی نیست و احتمالا در ثبت نامهای بعدی این اتفاق بیفتد وهمچنین خودروهای تحویلی در نمایندگیها تحویل میشوند.

با سلام ؛
من خبر رو از تلویزیون دیدم که یک سئوال برام پیش اومده که لطف کنید و کسانی که لوگان دارید حدسم رو تایید یا رد کنید:
همین هفته گذشته بود که آقا نوید عکس مجموعه هواکش رو نشون دادندکه با اونچه که من دیدم(و در عکس زیر هم مشخصه) متفاوته ، نکنه اینها موتور مگان باشه؟؟؟
چون هواکشش بنظر یه جور دیگه است (بجای اینکه در سمت راست موتور باشه پشتش قرار داره) خوب اونهایی که ماشین دارید چک کنید.

صدر110
20 May 2008, 01:06 PM
با سلام
کسی هست که بتونه منو راهنمائی کنه
ماشین من 6600 تا کار کرده حدود دو هفته پیش ماشین رو بردم نمایندگی برای اینکه مشکل روغن ریزی رو بررسی کنند
وقتی ماشین رو بررسی کردند گفتند که حق نداری ماشین رو از نمایندگی بیرون ببری و باید اینجا بمونه تا قطعاتش عوض بشه و اگه اصرار داری که ببری از گارانتی ساقط میشه
الان بعد از دو هفته میگند که قطعه درخواست کردند ولی معلوم نیست کی بفرستند
به نظر شما الان چکار کنم
ضمنا موتور ماشین من سری 8100 هست
ایا جائی هست که بتونم تو تهران پیگیری کنم تا کار زودتر بشه
و چجوری میتونم درخواست خسارت خواب اجباری خودرو کنم یا اصلا اینا رسم نیست
البته من شهرستان هستم

al47ab
20 May 2008, 01:22 PM
چراغ عقب را من گرفتم 32000 تومان

bardi28
20 May 2008, 01:25 PM
باسلام ماشین من هم همین مشکل را داشت بردم نمایندگی گفت باید بخوابونی. ماهم ماشین رو گذاشتیم و رفتیم الان بعد 27 روز قطعاتش امده . وما بعد از کلی پیگیر شدن گفتن که قطعات ندارم و باید وارد کنیم ولی گفتن به ازاء هر روز خواب ماشین 10000 هزار تومان بهتون می دهیم

al47ab
20 May 2008, 01:37 PM
با سلام ؛
من خبر رو از تلویزیون دیدم که یک سئوال برام پیش اومده که لطف کنید و کسانی که لوگان دارید حدسم رو تایید یا رد کنید:
همین هفته گذشته بود که آقا نوید عکس مجموعه هواکش رو نشون دادندکه با اونچه که من دیدم(و در عکس زیر هم مشخصه) متفاوته ، نکنه اینها موتور مگان باشه؟؟؟
چون هواکشش بنظر یه جور دیگه است (بجای اینکه در سمت راست موتور باشه پشتش قرار داره) خوب اونهایی که ماشین دارید چک کنید.

دوست عزیز موتورهایی را که در عکس مشخص هستند همه موتورهای لوگان هستند.مسیر هوا تا قبل از دریچه گاز شامل محفظه اتصال به دریچه گاز (که درعکس فوق مشخص است) محفظه فیلتر ومحفظه رزوناتور هواولوله ورودی هواست که همگی به ترتیب درسمت راست محفظه قبلی نصب می شوند(مطابق انچه در عکس آقای نوید مشخص است).

Navid_Aref
20 May 2008, 01:40 PM
1) خدمت دوستانی که می خواستند شخصا لوگان خود را تعمیر کنند!!

یک سری از لوازم مورد نیاز برای تکنسین ها رو در سایت زیر ببینید:

این هم جعبه ابزاری که صرفا برای تایم گیری موتور مورد نیاز هست (البته مربوط به لاگونا است و مطمئنا موتور K4Mلوگان هم به نمونه مشابه احتیاج داره):
[/URL]

2) این هم مطلبی در مورد پست بالایی که در مورد فرانسوی نبودن صرف قطعات نوشتم. قطعات از موتور گرفته تا قسمتهای دیگر در خود اروپا هم، از کشورهای مختلف مثل هلند، نیجریه، مکزیک، ترکیه ، چین، ایتالیا و البته خود فرانسه برای شرکت رنو تهیه می شود:

[URL][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

صدر110
20 May 2008, 01:55 PM
باسلام ماشین من هم همین مشکل را داشت بردم نمایندگی گفت باید بخوابونی. ماهم ماشین رو گذاشتیم و رفتیم الان بعد 27 روز قطعاتش امده . وما بعد از کلی پیگیر شدن گفتن که قطعات ندارم و باید وارد کنیم ولی گفتن به ازاء هر روز خواب ماشین 10000 هزار تومان بهتون می دهیم
با این حساب باید قید تعطیلات نیمه خرداد رو بزنم

ahmedrashidi
20 May 2008, 02:01 PM
با سلام به دوست عزیز جناب نوید عارف و دیگر دوستان گرام
امروز من از یه بنگاه قیمت e2 رو پرسیدم 12850000 تومان قیمت میداد از دوست عزیزم جناب نوید خواستم بپرسم این قیمت توی اصفهان درسته یا نه؟ پس 13500000 چیه ؟ لطفا در این خصوص در صورت امکان توضیح دهید.
با سپاس

Navid_Aref
20 May 2008, 02:10 PM
با سلام به دوست عزیز جناب نوید عارف و دیگر دوستان گرام
امروز من از یه بنگاه قیمت e2 رو پرسیدم 12850000 تومان قیمت میداد از دوست عزیزم جناب نوید خواستم بپرسم این قیمت توی اصفهان درسته یا نه؟ پس 13500000 چیه ؟ لطفا در این خصوص در صورت امکان توضیح دهید.
با سپاس
با سلام. چندین عامل در تفاوت قیمت موثره که برخی قابل قبولند، مثل سال ساخت (86 یا 87) - میزان کارکرد و تکمیل بودن تمامی لوازم همراه خودرو و برخی عوامل دیگر مثل رنگ خودرو نیز در تفاوت قیمت موثرند. البته انصاف بنگاه دارها و فروشندگان جای خودش رو داره!

ahmedrashidi
20 May 2008, 02:22 PM
با سلام مجدد
من مدل خودم رو که e2 ساده نوک مدادی مربوط به پارس خودروست و همین چند روز پیش تحویل گرفتم رو پرسیدم ولی این قیمت رو داد که یه کم تعجب کردم اخه دیگه کمتر از 13500000 نشنیده بودم قیمت بدن هر چند اصفهان همیشه به جاهای دیگه از بعضی نظرها بخصوص مسایل اقتصادی و بازار متفاوته.منظور شما از لوازم همراه خودرو چیه چون این ماشین قیمتش همون ماشین خام و بدون لوازم اضافی میباشد.

Navid_Aref
20 May 2008, 02:28 PM
با سلام مجدد
من مدل خودم رو که e2 ساده نوک مدادی مربوط به پارس خودروست و همین چند روز پیش تحویل گرفتم رو پرسیدم ولی این قیمت رو داد که یه کم تعجب کردم اخه دیگه کمتر از 13500000 نشنیده بودم قیمت بدن هر چند اصفهان همیشه به جاهای دیگه از بعضی نظرها بخصوص مسایل اقتصادی و بازار متفاوته.منظور شما از لوازم همراه خودرو چیه چون این ماشین قیمتش همون ماشین خام و بدون لوازم اضافی میباشد.

با تبریک به شما، جالبه که شرایط خودوری بنده هم دقیقا شبیه خودروی شماست، بجز زمان تحویل که بهمن پارسال بود.
برخی از لوازم همراه مثل مجموعه فرش کفی و مثلث اخطار شبرنگ و... در برخی تولیدات موجود نیست. تا آنجایی که می دونم با وجودیکه نوک مدادی یکی از بهترین رنگهای این خودرو است و بسیار بهش می آید ولی در بازار با قیمت پایین تری از رنگ نقره ای خرید و فروش می شود و رنگ سفید که آن هم بسیار زیباست ، گرانترین رنگ محسوب می شود.
راستی قیمت ها هم روز به روز تغییر می کنه!!

mehdirpg7
20 May 2008, 02:28 PM
1) خدمت دوستانی که می خواستند شخصا لوگان خود را تعمیر کنند!!

یک سری از لوازم مورد نیاز برای تکنسین ها رو در سایت زیر ببینید:

این هم جعبه ابزاری که صرفا برای تایم گیری موتور مورد نیاز هست (البته مربوط به لاگونا است و مطمئنا موتور K4Mلوگان هم به نمونه مشابه احتیاج داره):
[/URL]

([Only registered and activated users can see links])

بابا ما يه چيزي گفتيم! :icon_arro چقدر هول تو جونمون مي ندازي! :icon_arro

ahmedrashidi
20 May 2008, 02:47 PM
سلامت باشین جناب نوید
یه مطلب در مورد رنگ بگم این ماشین ما رنگش به جای نوک مدادی یه کم زمینه اش آبی میزنه وقتی به نماینگی گفتم گفت نوک مدادی پارس خودرو اینجوریه منم نه پایین گذاشتم نه بالا فی الوداعه بهش گفتم یعنی من مثلا اگه قرمز میخواستم شما صورتی میدادین و بعد میگفتین قرمز پارس خوردو اینجوریه این چه حرفیه میزنین که یارو یه کم بهش بر خورد اینم یه مدلشه دیگه. راستی جناب نوید ماشین شما پارس خودرو هست یا ایران خودرو؟ از من همه چیز داشت بجز جعبه ابزار و دریغ از یه قران کوچیک و یه جا سویچی بی ارزش . حالا با این تفاسیر قیمت واقعا اینه که قبلا گفتم یا نه ؟

Navid_Aref
20 May 2008, 03:11 PM
دوست گرامی اگر برای استفاده خودرو را تهیه کردید به فکر این حواشی نباشید و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنید. در مورد رنگ عرض کنم که، رنگ نوک مدادی پارس خودرو مایل به آبی تیره هست که به زیباییش افزوده است و به قول یکی از دوستان مطلع رنگ های لوگان طبق دستور العمل رنو ساخته می شوند و اصالتا شفافیت کمتری از رنگ دیگر خودرو های داخلی داره که دلیلش هم ماندگاری بیشتر آن و عدم تغییر رنگ به مرور زمان است رنگ باقی خودروها به سرعت بد رنگ می شوند. موفق باشید.

fazarayan
20 May 2008, 03:15 PM
این هم شماره تلفنی که میتونین قطعات مورد نیاز تندر رو در تهران سفارش بدین
66008062
به نام آقای رضایی
تقدیم به همه تندریان عزیز

Navid_Aref
20 May 2008, 03:59 PM
سلامت باشین جناب نوید
یه مطلب در مورد رنگ بگم این ماشین ما رنگش به جای نوک مدادی یه کم زمینه اش آبی میزنه وقتی به نماینگی گفتم گفت نوک مدادی پارس خودرو اینجوریه منم نه پایین گذاشتم نه بالا فی الوداعه بهش گفتم یعنی من مثلا اگه قرمز میخواستم شما صورتی میدادین و بعد میگفتین قرمز پارس خوردو اینجوریه این چه حرفیه میزنین که یارو یه کم بهش بر خورد اینم یه مدلشه دیگه. راستی جناب نوید ماشین شما پارس خودرو هست یا ایران خودرو؟ از من همه چیز داشت بجز جعبه ابزار و دریغ از یه قران کوچیک و یه جا سویچی بی ارزش . حالا با این تفاسیر قیمت واقعا اینه که قبلا گفتم یا نه ؟

دوست گرامی اگر برای استفاده خودرو را تهیه کردید به فکر این حواشی نباشید و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنید. در مورد رنگ عرض کنم که، رنگ نوک مدادی پارس خودرو مایل به آبی تیره هست که به زیباییش افزوده است و به قول یکی از دوستان مطلع رنگ های لوگان طبق دستور العمل رنو ساخته می شوند و اصالتا شفافیت کمتری از رنگ دیگر خودرو های داخلی داره که دلیلش هم ماندگاری بیشتر آن و عدم تغییر رنگ به مرور زمان است رنگ باقی خودروها به سرعت بد رنگ می شوند. موفق باشید.

یکی از اعضای قدیمی این تاپیک حدود 9 ماه پیش چندین عکس از تندر E0 نوک مدادی پارس خودرو قرار دادند که در آنها به وضوح رنگ نوک مدادی خاص پارس خودرو مشخص است و تغییری در آن در حال حاضر انجام نشده است.(با اندکی تلخیص).

سلام به تمای دوستان و طرفداران خودروی تندر
این هم چند عکس زیبا از تندر ۹۰ که خودم با گوشی موبایلم (N70) گرفتم اینجا میزارم.
تندر موجود در عکس مربوط به شرکت پارس خودرو هست.
این رنگ فکر کنم سرمه ای متالیک باشه...

hafez41
20 May 2008, 04:04 PM
فکر کنم نوک مدادی پارسخودرو با ایران خودرو فرق داره.

pooyan.tt
20 May 2008, 04:32 PM
این هم لوگان شاسی بلند دو حور که 2010 میاد بازارو 13000 یورو

pooyan.tt
20 May 2008, 04:41 PM
لوگان که یا طراحی دگرگون شده یا همون Face Lift

سایر عکس‏ها

raminazad
20 May 2008, 06:19 PM
سلام به تندريان عزيز

امكروز رفتم چند تا لاستيك ماشين رو تو فروشگاهها از نزديك ديدم
مارشال
سوميتومو
كومهو
رودستون

البته سايز 15/215/60 هم داشتند كه به نظرم بهتر از 205/60 باشه

دوستان نظري دارند در مورد سايز 215 ؟
كدوم مارك ايمنيت و نرميت بيشتري داره؟

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 06:50 PM
با سلام؛

"عجب نمای عقب زشت و ضایعی داره"

"چه چراغ عقب های بی ترکیبی داره ، چقدر هم توی شب چراغ ترمزش بالا بنظر میرسه"
"از عقب مثل کامیون میمونه"
خوب حتماً شما هم امثال این نظرات رو شنیده اید و اگه مثل من بدلیل عملکرد ،لوگان رو به تمامی اتوموبیلهای زیر 20 میلیون تومان ترجیح میدهید حتماً صد حیف میخورید که چرا طراحان رنو برای عقب این اتوموبیل و چراغ عقبهاش اصلاً وقت وحوصله صرف نکرده اند .چرا که بنظر من میتونستند نمای عقب رو از این خشکی در بیارند(توجه داشته باشید که برای زیاد شدن حجم صندوق عقب با این طول محدود طراحان چاره ای جز افزایش ارتفاع نداشته اند).

خوب گویا این وظیفه به تولید کنندگان لوازم جانبی سپرده شده ، که متأسفانه (البته بنظر من) طراحان رومانی هم بجای اینکه به اصطلاح ابروش رو درست کنند زدند وچشمش رو در آوردند چون این چراغ عقبهای آفتابگردانی فقط عوض شده اند و خطوط طراحی رو رعایت نکرده اند. (اینهم بگم که سه مدل داره و قیمت جفتش توی روسیه حدود 120 هزار تومانه ، عکس زیر رو ببینید)

با اجازه شما من چند اتود زدم که یکیشون بر اساس اتاق بنزC CLASS-w202 بود (نسل قبل همین اتوموبیل پلیسهای حاضر) که خیلی جالب
نشد اما طرح زیر که تازه وقتی تموم شد متوجه شدم یک کمی شبیه اشکودا فابیا (آخرین عکس)شده گویا خوب از کار در اومده . بنظر من این چراغها نمای عقب رو اصلاح میکنه به این صورت که با ادامه دادن خطوط روی درب صندوق عفب و افقی شدن چراغ ترمز و راهنما اتوموبیل کمی پهن تر میشه و به اصطلاح ارتفاعش میشکنه.
البته میخوام نظر دوستان رو هم بدونم وهمچنین بنده قصد تولیدش رو دارم اگه کسی میدونه که هزینه تولید چقدر میشه ، متشکر میشم اگه من رو راهنمایی کنه.(میدونم که قالب ساختن و ماشین تزریق گرون هستند)
راستی عکسهای مرجع رو گذاشتم اونها رو ذخیره کنید و اونوقت بزارید با اسلاید شو ببینید (دکمه F11 در ویندوز ایکس پی) اینطوری تغییرات ملموس تره.

با سلام؛
قبل از عید من این عکسها رو توی سایت گذاشته بودم که خدا رو شکر طراحان رنو هم چیزی شبیه طرح من رو اجراء کرده اند عکسهای جاسوسی زیر رو ببینید(اصل کار ادامه دادن خطوط روی درب صندوق عقب است.

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 06:52 PM
سلام به تندريان عزيز

امكروز رفتم چند تا لاستيك ماشين رو تو فروشگاهها از نزديك ديدم
مارشال
سوميتومو
كومهو
رودستون

البته سايز 15/215/60 هم داشتند كه به نظرم بهتر از 205/60 باشه

دوستان نظري دارند در مورد سايز 215 ؟
كدوم مارك ايمنيت و نرميت بيشتري داره؟

با سلام؛
من هم دنبال لاستیک هستم البته فعلاً در اینترنت جستجو میکنم چون هنوز دعوتنامه نیومده ولی مدل فالکن fk 451 رو اگر دیدید یه اطلاعی از قیمت بدید چون این بهترین امتیاز رو در تست سایت [Only registered and activated users can see links] بدست آورده ولی مدل ez-326 در ایران پیدا میشه.
این سایت رو هم ببینید اطلاعاتش بد نیست.

MR_DJ_behzad
20 May 2008, 07:34 PM
با سلام؛
قبل از عید من این عکسها رو توی سایت گذاشته بودم که خدا رو شکر طراحان رنو هم چیزی شبیه طرح من رو اجراء کرده اند عکسهای جاسوسی زیر رو ببینید(اصل کار ادامه دادن خطوط روی درب صندوق عقب است.

اقا مهرداد ببینم اینها هم همون فیس لیفت تندر هستن یا نه تولید یه کشور خاص دیگه هستش راستی اینجا چقدر عقبش خوشگل :icon_winkشده چراغهای زیر سپر رو از :icon_mad: سمند سورن:icon_sad: الهام گرفتن:icon_lol: ولی حالا ترکیب عقب خودرو خوبتر شده

pooyan.tt
20 May 2008, 07:48 PM
اقا مهرداد ببینم اینها هم همون فیس لیفت تندر هستن یا نه تولید یه کشور خاص دیگه هستش راستی اینجا چقدر عقبش خوشگل :icon_winkشده چراغهای زیر سپر رو از :icon_mad: سمند سورن:icon_sad: الهام گرفتن:icon_lol: ولی حالا ترکیب عقب خودرو خوبتر شده

رو آرم صندوق عقب اون لوگان قرمز دقت کنید، نوشته Dacia

داچیا تولید کننده لوگان در رومانی هست که با همان مارک Dacia عرضه میشه

pooyan.tt
20 May 2008, 08:14 PM

sherlook53
20 May 2008, 09:11 PM
سلام

کسی هست که خبری از الویت های پارس خودرو داشته باشه؟
E2 های سری 8 و سری 9 رو کی میخوان بدن؟ من که دیگه واقعآ کم آوردم.....خیلی مسخرست :icon_conf یکسال و 4 ماه گذشته از ثبت نام......................:icon_mad:

با تشکر

fazarayan
20 May 2008, 09:52 PM
این هم شماره تلفنی که میتونین قطعات مورد نیاز تندر رو در تهران سفارش بدین
66008062
به نام آقای رضایی
تقدیم به همه تندریان عزیز

یادم رفت بگم این شماره تلفن یک نمایندگیه و قطعات اصلی و مطمعن رو براتون تامین خواهد کرد:icon_cool

MEHRDAD_Ilat
20 May 2008, 09:57 PM
رو آرم صندوق عقب اون لوگان قرمز دقت کنید، نوشته Dacia

داچیا تولید کننده لوگان در رومانی هست که با همان مارک Dacia عرضه میشه

با سلام؛
اگه صفحات قبل رو میخوندید متوجه میشدید که یکی از مسئولین صحبت از تغییرات ظاهری کرده بود که معلوم شد منظورش این بوده.
یعنی در ایران هم قراره این تغییرات اعمال بشه.ولی چه وقت خدامیدونه!!!

Navid_Aref
20 May 2008, 10:05 PM
سلام

کسی هست که خبری از الویت های پارس خودرو داشته باشه؟
E2 های سری 8 و سری 9 رو کی میخوان بدن؟ من که دیگه واقعآ کم آوردم.....خیلی مسخرست :icon_conf یکسال و 4 ماه گذشته از ثبت نام......................:icon_mad:

با تشکر

به این تاپیک مراجعه کنید. جواب خود را می یابید. (تازه بسیار خوش فکری کردید که پارس خودرو ثبت نام کردید و طرف ایران خودرو نرفتید!! )
سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90 ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
20 May 2008, 10:52 PM
لطفا در نظر سنجی زیر شرکت کنید، ممنون :
مقایسه سمند سورن 206 اس دی ال نود ریو ورنا گل ([Only registered and activated users can see links])

emad62
20 May 2008, 11:38 PM
سلام

یکی دو روزیه وقتی از دست انداز رد میشم از سمت درٍ شاگرد یه صدایی مثل جیر جیر میاد! انگار دوتا قطعه بهم سابیده میشن ، هرچی گشتم دلیلش رو نفهمیدم ، وقتی در باز بود و از دست انداز رد شدم بازم صدا میومد! کسی تجربه ای درین مورد داره؟ آیا علتش اینه که دراش رگلاژ نشده و باید ببرم برا رگلاژ؟؟
وقتی در بسته است یه ذره به سمت داخل(به سمت بسته شدن) فشارش که میدم انگار لقی داره و یخورده حرکت میکنه(مثل حالتیکه در خوب بسته نشده فشارش که میدی ، لق لق میکنه ) اما درٍسمت راننده اینجوری نیست! اون پیچ روی بدنه که قفل در بهش گیر میکنه یخورده شل بود ، محکمش کردم اما تاثیری تو صدای اضافی نداشت. نمیدونم چیکارش کنم؟!؟!؟!؟

------------------------
در مورد فیلتر هوا که دوستان اشاره کردن; آیا واقعاً تو کشش موتور تایر میزاره؟؟ ماشین من 6200 کار کرده و چند وقتیه که فکر میکنم مثل روزای اول نیست، آیا با تعویض یا تمیز کزدن فیلتر موتور نفسش باز تر میشه؟؟

---THX4 U'R NIC COP

MR_DJ_behzad
20 May 2008, 11:48 PM
یکی از اعضای قدیمی این تاپیک حدود 9 ماه پیش چندین عکس از تندر E0 نوک مدادی پارس خودرو قرار دادند که در آنها به وضوح رنگ نوک مدادی خاص پارس خودرو مشخص است و تغییری در آن در حال حاضر انجام نشده است.(با اندکی تلخیص).

جناب نوید عارف ولی با توجه به گفته کارخانه سازنده(