PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17

fazarayan
30 April 2008, 12:56 PM
بودن بوق روی دسته راهنما نیز سلیقه ای است و حتی به نظر من بهتر از فرمان است.

موارد فوق هم شاید از بد شانسی بعضی از ما و صد البته از بیدقتی کارخانه است که با توجه به گارانتی خودرو (آیا خودرویی سراغ دارید که 3 سال گارانتی رنگ داشته باشد؟) قابل رفع میباشد.

در مورد بوق روی دسته راهنما کاملا با نظر taba عزیز موافقم این یک مورد سلیقه ای است به نظر من هم بوق روی دسته راهنما خیلی خوش دست تر از وسط فرمان است.:icon_excl

درمورد رنگ هم فکر میکنم سفید ها روغنی باشند و شاید به خاطر همین روغنی بودن و همچنین بد شانسی بعضی ها این مشکل براشون به وجود آمده که با توجه به اینکه کارخانه سه سال ضمانت رنگ گذاشته مطمعن باشید خوب رنگ زده که خودش رو توی این سه سال اسیر مشتری و مشتری رو اسیر خودش نکنه.
به هر حال شما یک جعبه میوه میخری توش دو سه تا دونه لک دار پیدا کنی که کل جعبه رو نمیریزی دور تازه اون دو سه تا لک دار هم باز میشه خورد. :icon_arro

Navid_Aref
30 April 2008, 01:05 PM
از شما بخاطر جواب زيبا به اين فرد متشكرم، راستي امروز ايران خودرو كه مجبور به نصب برچسب سوخت به ماشيناش شده بود اين خودرو را از نظر مصرف در خانواده 206 ودر كلاس B مصرف سوخت قرار داده و بزودي اين خودرو به قيمت واقعي آن (حداقل 3 ميليون بالاتر) خواهد رسيد، اگر تا كنون زياد نشده به دليل تعهدات دير هنگاه خودروسازان بوده و به محض اتمام اين تعهدات افزايش قيمت چشمگيري پيدا خواهد كرد، مضافاً اينكه در مراحل بعدي توليد، اين خودرو با موتور مونتاژ ايران و تا حدودي ايراني شده قطعات آن توليد خواهد شد كه اين ايراني شدنها متاسفانه مشكل‌ساز مي‌باشد. يعني اينكه به فرض ثابت ماندن قيمت لوگان در سالهاي آينده موتور و گيربكس آن خودروها از كيفيت خودروهايي كه همينك مونتاژ مي‌شوند، بسيار پايين‌تر خواهد بود، چرا كه همينك دو خودروساز خود تامين قطعات را عهده‌دار شده‌اند و تا حدودي رنوپارس از مسئوليت خود به دليل تمردهاي پي در پي خودروسازان كم كرده است.

دوست عزیز. بنده هم از شما متشکرم.
ولی در مورد گران شدن خودرو ، فکر نکنم بتوانند خیلی قیمت را بالا ببرند چون این خودرو اساسا برای اقشار متوسط به پایین دنیا طراحی شده است و در تمام دنیا در سطح قیمت مشخصی عرضه می شود و تازه تولید داخل محسوب شده و بسیاری از انواع و اقسام مالیات ها و عوارض شامل حالش نمی شود.
در مورد واگذاری امور به خود خودرو سازها نظرم با شما کاملا متفاوت است. خوشبختانه شرکت رنو و رنو پارس وظایف خودشان را به خودروسازها واگذار نکرده اند و این تنها دلخوشی اکثر خریداران است.
به همین دلیل ایران خودرو در حال حاضر حتی تا توقف تولید این خودرو پیش رفته تا شاید بتواند نظر رنو پارس را به زور تغییر دهد و امور را خود به دست گیرد. زهی خیال باطل.

fazarayan
30 April 2008, 01:12 PM
در مورد واگذاری امور به خود خودرو سازها نظرم با شما کاملا متفاوت است. خوشبختانه شرکت رنو و رنو پارس وظایف خودشان را به خودروسازها واگذار نکرده اند و این تنها دلخوشی اکثر خریداران است.
به همین دلیل ایران خودرو در حال حاضر حتی تا توقف تولید این خودرو پیش رفته تا شاید بتواند نظر رنو پارس را به زور تغییر دهد و امور را خود به دست گیرد. زهی خیال باطل.

کاملا موافقم این ایران خودرو مارمولک همش میخواد از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنه ولی به قول tabaی عزیز زهی خیال باطل:icon_cool

rezhed
30 April 2008, 01:55 PM
منظور بنده از گران شدن پس از اتمام تعهداتشان كه 75000 دستگاه بود، مي‌باشد، چون در هنگام پيش فروش قيمت قطعي را اعلام كرده بودند و تا حالا خودرو را به همه تحويل نداده‌اند، گران نكرده‌اند، بگذاريد تعهداتشان تمام شود بعد مي‌بينيم، نمونه بارز گران شدن پارس و زانتيا كه كارخانه امروز زانتيا را به قيمت 26900000 مفروشد در صورتيكه قيمت آن 23000000 بود، تاكيد ديگر من بر مدعاي خود گفته معاون فروش پارس‌خودرو مبني بر متضرر شدنشان مي‌باشد كه با اين مدتي كه پولهامان پهلويشان ماند، جبران شد!

Navid_Aref
30 April 2008, 02:08 PM
گارانتی 3 سال یا 150000 کیلومتر برای تمامی رده های بالای رنو
[Only registered and activated users can see links]

mohammad1983
30 April 2008, 02:13 PM
سلام بين تندرe2lp پ‍و پارس وريو كداميك بهترند.
دوست عزيز ما در منزل هم ريو داريم (در يكسري پارامتر ها فوق العاده هست) هم لوگان.به نظر من در رنج قيمت تا 14 تومان اين 2 تا ماشين بهترينند نه به خاطر اينكه دارم.چون كلي تحقيق كردم براي خريد ماشين.
سبك رانندگي هر 2 با هم فرق ميكنه.لوگان امكانات خوبي داره كه ريو هم داشت ولي برداشتن از روش.:icon_eek:

Navid_Aref
30 April 2008, 02:19 PM
دوست عزيز ما در منزل هم ريو داريم (در يكسري پارامتر ها فوق العاده هست) هم لوگان.به نظر من در رنج قيمت تا 14 تومان اين 2 تا ماشين بهترينند نه به خاطر اينكه دارم.چون كلي تحقيق كردم براي خريد ماشين.
سبك رانندگي هر 2 با هم فرق ميكنه.لوگان امكانات خوبي داره كه ريو هم داشت ولي برداشتن از روش.:icon_eek:

آقا محمد گرامی ، انصافا سیستم تعلیق ریو ضعیفه و اصلا با تعلیق لوگان قابل مقایسه نیست. این هم چند عکس از زیر خودرو که در سایت تیونینگ تالک موجود است.
زير بندي ريو ( عكس) ([Only registered and activated users can see links])

واقعیتش اینه که اصلا از تمام خودروهای متوسط به پایین کره ای بدم می آد و همواره با چیزهایی که ازشون می بینم، مطمئن تر هم می شوم.شرمنده تمام دوستان علاقه مند به این خودروها هستم.( خودم دارم بحث مقایسه راه می اندازم!!)
این هم نمونه دیگری از محصولات کیا که قراره به ایران بیاد.( ABS دو کاناله و بدون EBD داره و بالای 25 میلیون قیمت!)

tibo
30 April 2008, 02:53 PM
با سلام به همه دوستان، بويژه آقاي نويد عارف و كارشناس محترم رنو كه بنده شخصا از نظرات اين دوستان عزيز كمال بهره را برده ام.

از شما عزيزان تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد :
احساس مي كنم كه بعد از مدت يك ماه و نيم از تحويل تندر من و كاركرد 2000 كيلومتر، ديگر از شتاب روزهاي اوليه اش كه خيلي من را تحت تاثير قرار داده بود، خبري نيست. وقتي هم كه كولر روشن باشد كه ديگر كشش و شتاب اوليه در دنده 1 خيلي كمتر و مايوس كننده مي شود. آيا به نظر شما اين امر با توجه به آب بندي شدن ماشين و دور شدن قطعات از حالي نو بودن اوليه قابل توجيه و طبيعي است يا اينكه طبيعي نيست و بايد به فكر چاره و مراجعه به تعميرگاه بود؟
با تشكر

salman24h
30 April 2008, 03:00 PM
با سلام به همه دوستان، بويژه آقاي نويد عارف و كارشناس محترم رنو كه بنده شخصا از نظرات اين دوستان عزيز كمال بهره را برده ام.

احساس مي كنم كه بعد از مدت يك ماه و نيم از تحويل تندر من و كاركرد 2000 كيلومتر، ديگر از شتاب روزهاي اوليه اش كه خيلي من را تحت تاثير قرار داده بود، خبري نيست. وقتي هم كه كولر روشن باشد كه ديگر كشش و شتاب اوليه در دنده 1 خيلي كمتر و مايوس كننده مي شود. آيا به نظر شما اين امر با توجه به آب بندي شدن ماشين و دور شدن قطعات از حالي نو بودن اوليه قابل توجيه و طبيعي است يا اينكه طبيعي نيست و بايد به فكر چاره و مراجعه به تعميرگاه بود؟
با تشكر

سلام
در مورد کولر فکر میکنم کم و بیش اکثر ماشین های توی رنج لوگان تا حدودی از توان موتورشون کم بشه و حدس میزنم این حالت طبیعی باشه.
ماشین من هم دقیقا 2200 کیلومتر کار کرده اما شتابش کم که نشده هیچ، به مراتب تند و تیز تر هم شده. :icon_surp

Navid_Aref
30 April 2008, 03:01 PM

با تشكر

دوست گرامی، قاعدتا بایستی خودرو پس از گذراندن دوره آب بندی قویتر شود ، نه ضعیفتر.

دو حالت وجود داره اول: به علت اینکه به طور متمادی از خودروی خود استفاده کردید برای شما یکنواخت شده و حسی که در ابتدای استفاده از خودرویتان در مورد شتابش داشتید کم شده است.
و دوم اینکه ممکن است مشکلی در خودرویتان به وجود آمده باشد. بردن خودرو به نمایندگی و یک چک آپ و دیاگ زدن ساده بهترین کاری است که می توانید در حال حاضر انجام دهید.

fazarayan
30 April 2008, 03:21 PM
دوست گرامی، قاعدتا بایستی خودرو پس از گذراندن دوره آب بندی قویتر شود ، نه ضعیفتر.

دو حالت وجود داره اول: به علت اینکه به طور متمادی از خودروی خود استفاده کردید برای شما یکنواخت شده و حسی که در ابتدای استفاده از خودرویتان در مورد شتابش داشتید کم شده است.
و دوم اینکه ممکن است مشکلی در خودرویتان به وجود آمده باشد. بردن خودرو به نمایندگی و یک چک آپ و دیاگ زدن ساده بهترین کاری است که می توانید در حال حاضر انجام دهید.

در مورد شتاب یک توضیح هم بنده بدم
من عادت ندارم زیاد پر گاز با ماشین رفتار کنم شاید به خاطر ماشین قبلیم (رنو 5) باشه چون توی اون ماشین هر چی گاز میدادم فرقی نمیکرد و ماشین دیگه ای رو نمیتونستم باش بگیرم بنابراین معمولا خیلی خونسرد رانندگی میکردم ولی با این ماشین وقتی لازم باشه و مجبور به گاز دادن میشم واقعا به صندلی میچسبم و لحظه ای که آدم فکر میکنه این دیگه نهایت قدرت ماشینه وقتی بیشتر گاز میدم واقعا بیشتر شتاب میگیره و کم نمیاره.

tibo
30 April 2008, 03:42 PM
از آقا نويد عزيز، و دوستان خوبم آقا سلمان و آقاي Fazarayan و همينطور پيشاپيش از دوستان ديگري كه ممكن است پاسخي براي مشكل فوق ارائه بدهند، كمال تشكر و سپاس را دارم.

آقا نويد فكر مي كنم احتمال دومي كه مطرح نموده ايد صحيح تر باشد و بايد سري به نمايندگي زد. اميدوارم كه آنها قادر به تشخيص مشكل و يافتن راه خلي براي آن باشند و با گفتن جمله "آقا ماشينتون مشكلي نداره" بدون گرفتن هيچ نتيجه اي مرا بدرقه نكنند!

با تشكر مجدد

abbas123
30 April 2008, 03:44 PM
با درود

در مورد کم شدن شتاب خودروی این دوستمون اجازه بدهید بنده هم با استفاده از تجربیات سایر دوستان مطلبی رو عرض کنم .

یادم هست برای یکی از دوستان شروع روغن ریزی ( همان مشکل تعویض 6 قطعه و تایم گیری مجدد) با کاهش شتاب مقارن بود .
از این دوستمون خواهش می کنم برای اطمینان از این مساله شماره موتور VIN را برای دوستمون K4M1600 (کارشناس رنو ) ارسال کنند یا اینکه در اولین فرصت به نمایندگی مجاز خودروی خود مراجعه کنید .

با سپاس

iriboy
30 April 2008, 08:41 PM
با سلام گاز کولر را با دیاگ چک میکنن تو نمایندگی میگفت معمولا فشارش کمه از من هم کم بود برایم گازش را خالی کرد و با گز امریکایی شارژ کردند به هزینش میارزید کلی خنکتر شد حتی روی درجات پایین

Navid_Aref
30 April 2008, 09:07 PM
با سلام گاز کولر را با دیاگ چک میکنن تو نمایندگی میگفت معمولا فشارش کمه از من هم کم بود برایم گازش را خالی کرد و با گز امریکایی شارژ کردند به هزینش میارزید کلی خنکتر شد حتی روی درجات پایین

دوست گرامی اگر امکان داره بفرمایید که هزینه شارژ مجدد گاز خنک کننده سیستم ایر کاندیشنر یا کولر خودروی شما چقدر شد. راستی میزان قطع و وصل ترموستات با گاز جدید به صورت محسوسی کمتر شد یا خیر؟ ممنون.:icon_excl

iriboy
1 May 2008, 12:08 AM
هزینش حدود 45000 تومان شد بله میزان قطع و وصل ترموستات هم کم شده سردی هوا هم بیشتر شده انصافا میارزید

amir1366
1 May 2008, 12:29 AM
دوست عزیز مطمئن باشبد ریختن رنگ ماشبن هیچ ربطی به روغنی بودن آن ندارد .چون من چند وقت یک پیکان سفید دستم بود که با اینکه بدترین رنگ رو داشت ولی هیچ وقت حتی رنگش لک نیفتاد.

amir1366
1 May 2008, 12:30 AM
دوستانی که حتی یک ذره هم فکر می کنند ایرادهای لوگان زیاده بهتره یک سری به تاپیک های 405 و206 یا ریو بزنند تا ببینند چه خبره و چه ایرادهای عجیب و غریبی برای این خودرو اتفاق می افته. بازم رنو خوبه که وقتی این ایراده روغن ریزی اتفاق افتاد زیره بار رفت و فراخوان داد نه مثله 405 ها که بعد از یکی دو سال وبعد از اینکه چندین تن از هم وطنانمان سوختند و در رسانه ها بلوا شد این ایراد را قبول کرد. من که به خاطره همین مسئولیت پذیری رنو ماشینمو نگه میدارم.
:icon_evil

k4m1600
1 May 2008, 08:43 AM
از ایرادی که شما میفرمائید ما بی خبریم

k4m1600
1 May 2008, 09:17 AM
ديروز, 11:24 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] iriboy ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] User
زمان پيوستن: 04 Dec 2007
شهر: اصفهان
اتومبيل: تندر E2
سپاس ها: 6
از ايشان 42 بار و در 13 نوشته سپاسگزاري شده است

من از یکی از کارشناسان رنو سوال کردم ایشان علت مشکل نشتی روغن از پیچ دو سر رزوه که از یک طرف به میل سوپاپ واز طرف دیگه به پولی هرزگرد تسمه تایم بسته میشه دانسته و گفتند در ابتدا پیچ از الیاژ خاصی بوده که خود به خود اب بندی میشده ولی رنو این الیاژ را به خاطر الایندگی تغییر داده و از چسب مخصوص برای اب بندی پیچ استفاده کرده که در سری های اولی کارخانه های سازنده متوجه زدن این چسب و اب بندی این پیچ نبوده و این مشکل پیش امده و پس از نشت روغن از این پیچ تسمه تایم وتسمه دینام روغنی و داغ وخرده میشوند

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي iriboy به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : fazarayan ([Only registered and activated users can see links]) (امروز), Navid_Aref ([Only registered and activated users can see links]) (امروز)

iriboyديدن پروفايل اين کاربر ([Only registered and activated users can see links])فرستادن پيام خصوصي به iriboy ([Only registered and activated users can see links])نمايش نوشته‌هايي که iriboy آنها را فرستاده است ([Only registered and activated users can see links])افزودن iriboy به سياهه دوستان ([Only registered and activated users can see links])
#93 ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] امروز, 08:11 AM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] k4m1600 ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] User
زمان پيوستن: 21 Apr 2008
سپاس ها: 0
از ايشان 57 بار و در 18 نوشته سپاسگزاري شده است

با سلام
باید عرض کنم این کارشناس محترم رنو احتمالا در جریان علت هصلی بروز عیب نبوده در صورت نیاز میتوانم NT صادره از رنو فرانسه را در این مورد به وضوح ارائه کنم تا دیگر از این شایعات جلوگیری کنیم (درخواست را به ایمیل بنده بفزستید)

با تشکر(کارشناس رسمی رنو)

taba
1 May 2008, 09:29 AM
سلام دوستان عزیز:
یک نکته در مورد نشانگر اشکال در موتور دیدم که بد نیست شما هم از آن اطلاع داشته باشید.
اگر دفترچه راهنمای تندرتان را با آنچه در سایت ایران خودرو بعنوان دفترچه راهنما گذاشته شده مقایسه کنید متوجه میشوید که احتمالا توضیحات نشانگر اشکال در موتور تغییر کرده و کاربرد این چراغ منحصر به بروز اشکال در عملکرد سیستم کنترل آلایندگی شده که آن هم به سطح خودرو وابسته شده است.
در واقع یعنی عیب یاب موتور را هاپولی کرده اند و سیستم کنترل آلایندگی را هم برای اکثر تندرها (شاید هم برای همه آنها) نصب نکرده اند!!!.

iriboy
1 May 2008, 09:41 AM
سلام جناب k4m1600 شما استاد ما هستید و به هر حال کارشناس مجرب نقل قولی که من نقل کردم در نمایندگی هنگامی که 3 تندر برای همین عیب در حال تعمیر بود از کارشناس فنی تندرها پرسیدم و خودم هم پیچ های دو سر رزوه قبلی را دیدم که از کنارش روغن نشت کرده بود و وقتی باز شد ماده برای اب بندی اطرافش نبود ولی پیچ جدید را با چسبی که گفته میشد رنو برای اب بندی این قسمت داده بود اغشته و پیچ را بستند و قصد شایعه پراکنی نداشتم

با تشکر

fazarayan
1 May 2008, 10:31 AM
دوست گرامی برای بنده هم دقیقا همین متن آمده که زیاد هم جالب نیست. چون نسخه را که برای تمام افراد یک جور و بدون تغییر نمی پپیچند. VIN خودروی بنده اصلا با شماره 7100 تمام نمی شود بلکه 8100 است و چهار رقم دیگر هم اضافه تر داره.

مال من هم با 81 شروع میشه
من فکر میکنم این یک نمونه از شماره VIN هست
من و شما یک جواب گرفتیم و هر دو مشکل نشتی نداشتیم
شماره برگشتی اصلا مهم نیست میخواستم بدونم اونهایی که مشکل نشتی داشتن چه جوابی گرفتن؟

Navid_Aref
1 May 2008, 10:47 AM
تشکر ویژه از k4m1600 به خاطر پیگیری شماره بدنه تندر و مشکل نشت روغن
این پیام برای من اومده
-------------------------------------------

dear sir
the problem see more in this vin no
NAPLSRALD7100......
but if you see oil leaking refer to dealer

with bes regard
RENAULT COTECH
IRAN

---------------------------------------

خواستم ببینم برای باقی دوستان چی اومده؟

مال من هم با 81 شروع میشه
من فکر میکنم این یک نمونه از شماره VIN هست
من و شما یک جواب گرفتیم و هر دو مشکل نشتی نداشتیم
شماره برگشتی اصلا مهم نیست میخواستم بدونم اونهایی که مشکل نشتی داشتن چه جوابی گرفتن؟

دوست عزیز ، متن درسته . یک لحظه تو ترجمه کلمه no به معنای خیر رو ندیدم.( قاعدتا بایستی خیر باشه چون خود VIN در بر گیرنده کلمه Number هم هست - Vehicle Identification Number). به نظرم جمله قدری نامفهوم هست. اگر فارسی می نوشتند که راحت تر بود.
معنی دقیقش بدین صورت، اینه که این مشکل نشتی در خودورهایی که شماره شاسی آنها بالاتر از NAPLSRALD7100...... است دیده نشده و امکانش کمه،که در ابتدا دقیقا برعکس متوجه شده بودم. بنده هم از جناب K4m1600 تشکر می کنم.

mori_230
1 May 2008, 11:34 AM
با سلام خدمت تمام سروران گرامی
تندر من ای 2 ال پی هستش از کنار شمع شماره 4 و پیچهای منتها الیه سر سیلندر سمت راست نشتی روغن پیدا کرده بردم نمایندگی وقت دادن واسه روز شنبه برای باز کردن قالپاق موتور و احتمالا سر سیلندر خواستم بپرسم ایا دوستان به این مورد بر خوردند در ضمن5500 کیلومتر کارکرد ماشینه و تا به حال بهش فشار هم نیاوردم پیشاپیش ممنون از جوابتون

fazarayan
1 May 2008, 11:39 AM
تندر من ای 2 ال پی هستش از کنار شمع شماره 4 و پیچهای منتها الیه سر سیلندر سمت راست نشتی روغن پیدا کرده بردم نمایندگی وقت دادن واسه روز شنبه برای باز کردن قالپاق موتور و احتمالا سر سیلندر خواستم بپرسم ایا دوستان به این مورد بر خوردند در ضمن5500 کیلومتر کارکرد ماشینه و تا به حال بهش فشار هم نیاوردم پیشاپیش ممنون از جوابتون

من که همچین موردی توی هیچ کجای سایت ندیدم:icon_ques
شما شنبه که رفتی نمایندگی به ما هم خبر بده:icon_surp
ممنون میشیم:icon_cool

abbas123
1 May 2008, 12:05 PM
نقل قول

نوشته شده توسط mori_230 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

من که همچین موردی توی هیچ کجای سایت ندیدم:icon_ques
شما شنبه که رفتی نمایندگی به ما هم خبر بده:icon_surp
ممنون میشیم:icon_cool

اگر بتونید عکسی هم ازش بگذارید ممنون می شویم .

منظورم از محل دقیق روغن ریزیه !!

mori_230
1 May 2008, 03:50 PM
با عرض ارادت خدمت سروران گرامی
متاسفانه بدلیل اینکه محل نشتی روغن زیر قالپاق است نتونستم ازش عکس بگیرم در هر صورت بعد از بردن به نمایندگی حتما گزارش کامل رو اگه تونستم تو تعمیر گاه بمونم واستون مینویسم

k4m1600
1 May 2008, 03:54 PM
با سلام
و تشکر ویژه از نوید عزیز از بابت غلط گیری املائی بنده
همانطور که قبلا عرض کردم ایمیل بنده برای دریافت مشکلات بوجود امده شما دوستان می باشد
در صورت نداشتن مشکل یا ایراد بروی خودرو شما از دست بنده برای آپشن اضافه کردن یا دادن اطلاعات جدید بدون در نظر گرفتن روشهای استاندارد رنو کاری یر نمی اید
لازم بذکر است اینجانب با توجه به کمبود وقت در خدمت شما هستم
البته اگر مایل هستید
با تشکر

mori_230
1 May 2008, 03:55 PM
جنابk4m1600 با عرض سلام
ایا تا به حال شما گزارشی از این نوع ایراد شنیده اید ؟

raminazad
1 May 2008, 06:10 PM
سلام به تندريان عزيز
من ميخوام يه موجي بين خودمون راه بندازم در رابطه با شناسائي دقيق و حذف كامل صداهاي ذر ذر و چك چك و تق تق كه از در ها و داشبورد اكثر اين تندر ها مياد .
موافقيد ؟ چون اين مورد دير يا زود به سراغ شما هم خواهد آمد .

fazarayan
1 May 2008, 06:14 PM
سلام به تندريان عزيز
من ميخوام يه موجي بين خودمون راه بندازم در رابطه با شناسائي دقيق و حذف كامل صداهاي ذر ذر و چك چك و تق تق كه از در ها و داشبورد اكثر اين تندر ها مياد .
موافقيد ؟ چون اين مورد دير يا زود به سراغ شما هم خواهد آمد .

بهتر نیست یه گفتگو با عنوان "رفع سر و صداهای احتمالی تندر" راه بندازیم چون این بخش خیلی سنگین شده:icon_cool

البته بنده راه انداختم میتونین به آدرس زیر مراجعه کنید

mehdirpg7
1 May 2008, 08:00 PM
بالاخره من هم لوگان دار شدم... E1+CP خريدم به قيمت 11 ميليون و چهارصد... انصافا هم که تا به حال ماشين خوبي بوده... فقط خدا بگم اين سختکوشان ايران خودرو رو چيکار کنه که با اين مونتاژ افتضاحشون آبروي رنو رو هم مي برن... موتورش يه خرده زبر کار مي کنه ... نشون يه مکانيک وارد دادم، گوشي گذاشت روي چند تا از فولي ها و گفت يکي از بلبرينگهاش خرابه! اما مي گفت ارزش نداره ببري نمايندگي تا بازش کنن... ميان اين رو درست کنن چند جاي ديگه اش رو هم خراب مي کنن!!
در ضمت وقتي دنده عقب مي رم به هنگام ترمز کردن يه صداي تق از يکي از چرخهاي عقب مياد . به نظرتون مال چي ميتونه باشه؟

mohammad1983
1 May 2008, 09:03 PM
بالاخره من هم لوگان دار شدم... E1+CP خريدم به قيمت 11 ميليون و چهارصد... انصافا هم که تا به حال ماشين خوبي بوده... فقط خدا بگم اين سختکوشان ايران خودرو رو چيکار کنه که با اين مونتاژ افتضاحشون آبروي رنو رو هم مي برن... موتورش يه خرده زبر کار مي کنه ... نشون يه مکانيک وارد دادم، گوشي گذاشت روي چند تا از فولي ها و گفت يکي از بلبرينگهاش خرابه! اما مي گفت ارزش نداره ببري نمايندگي تا بازش کنن... ميان اين رو درست کنن چند جاي ديگه اش رو هم خراب مي کنن!!
در ضمت وقتي دنده عقب مي رم به هنگام ترمز کردن يه صداي تق از يکي از چرخهاي عقب مياد . به نظرتون مال چي ميتونه باشه؟
سلام مبارك باشه.
من از پارس خودرو گرفتم.اولش به سمت عقب ميومدم ترمز ميكردم از جلو صدا ميداد و لي الان ميشه گفت اين صداي تق كمتر شده و به سوي قطع شدن ميره.

iriboy
1 May 2008, 09:57 PM
با سلام بنده از دوستم که کارشناس فنی یکی از نمایندگی های ویژه تندر هستن صحبت کردم علت روغن ریزی کنار شمع را عدم اب بندی سرسیلندر با درب سوپاپ هست و یا از کنار خود شمع هست که با باز کردن سر سیلندر و اب بندی ان و یا محکم کردن سر سیلندر با گشتاور مناسب قابل حل شدنه و چای نگرانی نیست

iriboy
1 May 2008, 10:04 PM
بعضی از پیچهای سر سیلنر بدرست اب بندی نمیشن و ار کنارشون روغن میده که در نمایندگی انهارا باز و با چسب مخصوص اب بندی و سرجای ان محکم میکنند ای تو ضیحات برای رفع نگرانی دوستان هست و امیدوارم اساتید اگر اشتباهی متوجه شدند تذکر بدهند

mori_230
2 May 2008, 06:42 AM
بعضی از پیچهای سر سیلنر بدرست اب بندی نمیشن و ار کنارشون روغن میده که در نمایندگی انهارا باز و با چسب مخصوص اب بندی و سرجای ان محکم میکنند ای تو ضیحات برای رفع نگرانی دوستان هست و امیدوارم اساتید اگر اشتباهی متوجه شدند تذکر بدهند
با سلام
خیلی ممنون از راهنمائی تون منم همین فکرو میکنم حالا تا فردا ببرم نمایندگی ببینم چیکارش میکنن

mehdizadeh04
2 May 2008, 12:21 PM
با سلام خدمت کارشناس محترم رنو
من امروز VIN ماشينم رو چک کردم
با اين اوصافي که شد من فکر ميکنم ماشين من هم بايد اين روغن ريزي رو پيدا کنه.ولي تا حالا که هيچي پيدا نکردم و اميدوارم چيزي هم نباشه.ولي با اين حال يه سوال دارم.
ميخواستم ببينم ميشه ماشينمو قبل اينکه اين روغن ريزي رو پيدا کنه ميتونم ببرم نمايندگي تا برام عوضش کنن يا اينکه بايد حتما نمايان شه تا عوض کنن؟
در ضمن واسه من 7100 شماره VIN ماشينمه.
يه سوال ديگه هم دارم اينه که چون من تا حالا نمايندگي نبردم نميدونم کجا تعميرات لوگان رو دارن؟تمام مکان هايي آرم رنو رو دارن تعميرات رو برام انجام ميدن يا اينکه حتما بايد برم کلينيک اصلي تو خيابون آزادي؟
با تشکر از حضور شما در Phalls و پاسخگويي شما دوست عزيز
شاد و سربلند باشيد

iriboy
2 May 2008, 12:40 PM
اگر روغن ریزی داشته باشه قطعات شامل گارانتی میشه ادرس نمایندگیهای تندر هم در سایت رنو پارس هست

amir1366
2 May 2008, 08:32 PM
کسی می دونه که نمره منفی L90 چنده؟ فکر می کنم که نمره منفی آیتم خوبی برای انتخابه یک ماشینه.
اصلا نمره منفی چه جوری محاسبه میشه؟:icon_ques
نمره منفیه ماشین های دیگه چنده؟ پراید رو می دونم که 300 است:icon_eek:.

abbas123
3 May 2008, 07:47 AM
کسی می دونه که نمره منفی L90 چنده؟ فکر می کنم که نمره منفی آیتم خوبی برای انتخابه یک ماشینه.
اصلا نمره منفی چه جوری محاسبه میشه؟:icon_ques
نمره منفیه ماشین های دیگه چنده؟ پراید رو می دونم که 300 است:icon_eek:.

منفی ترین نمره لوگان به نظر من عدم تحویل به موقع اون بوده .

این عدم تحویل ، بدترین نوع حق کشی در قبال متقاضیان و صاحبان این خودرو بوده و هست .

چون تعداد کم صاحبان این خودرو یک جامعه آماری کوچک (هرچند چند هزار نفر باشند ) بوجود می آورد و با توجه به اینکه تمام صاحبان لوگان دسترسی به اینترنت نداشته و ندارند ، نکات منفی (رضایت یا عدم رضایتمندی مشتریان ) رو باید با آمار گیری در مراکز خدمات پس از فروش و نمایندگی ها بدست آورد .

خلاصه کلام می توان گفت با تمام نکات منفی که دوستان پیش از این بدان اشاره نموده اند ، و با مقایسه با سایر تولیدات وطنی و نحوه ی برخورد تولید کنندگان با مشتریان و .... ، تا کنون در حد قابل قبولی نمره مثبت کسب نموده و توانسته رضایتمندی صاحبان کالا را کسب نماید.

امیدوارم منصفانه و بدون غرض ورزی نظر داده باشم ( آخه من هنوز لوگانم رو تحویل نگرفتم :icon_razz)

با سپاس

پسر Abbass123
(مارلیک )

fazel-s-h
3 May 2008, 09:42 AM
سلام
متاسفانه ماشین من هم به این روغن ریزی مبتلا شده وشدیدا اعصابم را به هم ریخته....!
می خواستم بپرسم هر نمایندگی پارس خودرو که ببریم می تونن مشکل را حل کنن یا باید نمایندگی های خاص برد .به خاطر تایمینگ تسمه تایم وغیره......

با تشکر

mohammad1983
3 May 2008, 09:48 AM
سلام دوستان
من امروز صبح رفتم كلينيك مگان و تندر 90 در ميدان آزادي.ماشين رو به كارشناس نشون دادم گفت علت روغن ريزي در كنار شمع مربوط ميشه به اون پيچ هاي مشكي كه چسب نزده اند.و باز ميشه چسب ميخوره و تمام.ربطي هم به تسمه تايم نداره.همچنين گفت ايرادي پيش نمياره هر موقع براي سرويس اومدي بگو رديفش كنن.
چون مال من هم از زير ماشين روغني تا حالا نريخته و در پوش روي تسمه هم تميز هست گفت مال شما ايراد نداره.(با اين حال هر ماشيني بياد اينجا اين مورد چك ميشه)

fazarayan
3 May 2008, 09:50 AM
سلام
متاسفانه ماشین من هم به این روغن ریزی مبتلا شده وشدیدا اعصابم را به هم ریخته....!
می خواستم بپرسم هر نمایندگی پارس خودرو که ببریم می تونن مشکل را حل کنن یا باید نمایندگی های خاص برد .به خاطر تایمینگ تسمه تایم وغیره......

با تشکر

شما باید چهار تا کار بکنی
1) باید از سایت پارس خودرو یک نمایندگی انتخاب کنی
2) وقت بگیری از نمایندگی چون تهیه قطعه کمی طول میکشه
3) تا مدتی که به شما وقت دادن به ماشین فشار نیاری
4) ما رو بی خبر نزار
نگران نباشید مشکل خیلی بزرگی نیست و ماشینتون از اولش هم بهتر میشه
فقط یک سئول
رقم شماره بدنه ماشین شما زیر 7100 بوده یا بالای 7100

fazel-s-h
3 May 2008, 10:04 AM
شما باید چهار تا کار بکنی
1) باید از سایت پارس خودرو یک نمایندگی انتخاب کنی
2) وقت بگیری از نمایندگی چون تهیه قطعه کمی طول میکشه
3) تا مدتی که به شما وقت دادن به ماشین فشار نیاری
4) ما رو بی خبر نزار
نگران نباشید مشکل خیلی بزرگی نیست و ماشینتون از اولش هم بهتر میشه
فقط یک سئول
رقم شماره بدنه ماشین شما زیر 7100 بوده یا بالای 7100

ممنون دوست عزیز
شماره شاسی ماشین اینه:NAPLSRALD71008398

k4m1600
3 May 2008, 11:50 AM
به نظر من بهتره خودرو را زیاد حرکت ندهید
چون امکان داره تایم رد کنه
با تشکر

hafez41
3 May 2008, 12:23 PM
دوستان سلام

از ناحیه کمربند ایمنی شاگرد بعضی مواقع صدای تق تق میاد برای کسی تا حالا پیش امده.

با تشکر

Navid_Aref
3 May 2008, 12:31 PM
با سلام به همگی دوستان.
دو نمای شماتیک برش خورده از موتور K4M و گیرباکس JH3 لوگان:

Renault logan_K4M 1600 Motor-Schematic Diagram

Renault Logan_JH3 Gearbox-Schematic Diagram

عکسی هم از گیربوکس JH3- 131 که مشترک بین رنو کلیو III و لوگان 1600 می باشد(البته در مورد کد صد درصد مطمئن نیستم):

Reza4223
3 May 2008, 12:46 PM
چند روزيه كه تكيه گاه صندلي سمت شاگرد حالت لق شدگي داره و هنگام رانندگي صدا توليد ميكنه. از ظاهر صندلي معلومه كه كار ايرانه. ولي چرا اينقدر زود لق شده. آيا بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارن؟ البته اگه شخصي بهش تكيه داده باشه ديگه سروصدا نداره. البته سروصداش خيلي كمه و من خيلي حساسم.

fazarayan
3 May 2008, 12:49 PM
دوستان سلام

از ناحیه کمربند ایمنی شاگرد بعضی مواقع صدای تق تق میاد برای کسی تا حالا پیش امده.

با تشکر

دوست عزیز اینجا رو ببین:icon_mad:

raminmohamad
3 May 2008, 12:53 PM
آقای نوید عارف با سلام خدمت شما
این شماره بدنه کجای ماشینه
نمیشه از روی همون شماره شاسی فهمید شماره شاسی من توش A داره 7َA0059xx
با تشکر

Navid_Aref
3 May 2008, 01:31 PM
آقای نوید عارف با سلام خدمت شما
این شماره بدنه کجای ماشینه
نمیشه از روی همون شماره شاسی فهمید شماره شاسی من توش A داره 7َA0059xx
با تشکر

با سلام خدمت کارشناس محترم رنو k4m1600 ([Only registered and activated users can see links])
آیا شماره بدنه 7A0059xx
جزء موتور های مشکل داره
لطفا در صورت امکان سریع پاسخ بنده را بدهید تا اگه مشکل داره ماشینو رد کنم بره
این ماشین از همون اول هم خیر نداشت بعد یه سال معطلی حالا دیگه اصلا حالم به هم میخوره برم التماس نمایندگی

شماره vin کنار درب شاگرد نوشته شده 17 رقمی هستش

علاوه بر برچسب سمت شاگرد که آقا عرفان توضیح دادند بر روی پلاک فلزی مشخصات درون محفظه موتور و همچنین به صورت حک شده روی شاسی در قسمت برش بیضی شکل نمد صدا گیر (بین موتور و اتاق خودرو) به عنوان شماره شاسی یا (VIN (Vehicle Identification Number مشخص شده است.

نکته مهم این که VIN خودرو که همان شماره شاسی است با VIN انتظامی خودرو که توسط راهنمایی و رانندگی داده شده کاملا متفاوت است. در بحث تعمیرات به شماره شاسی نیاز است.

دوست عزیز شماره ای که نوشتید VIN یا شماره شاسی نیست. VIN همانطور که دوستمان آقا عرفان گفتند 17 رقمی است و با سه حرف NAP شروع می شود.
این روغن ریزی مشکل بسیار کوچک وپیش پا افتاده ای است که به طور رایگان ( دستمزد هم رایگان) حل می شود.اغراق زیادی در مورد این مشکل شده است.
همانطور که می دانید تعویض دوره ای تسمه تایم جزو کارهای عادی است که بایستی در هر 60،000KM کارکرد انجام شود و محل تسمه تایم کاملا در دسترس بوده و نیازی به دستکاری موتور نیست.

hafez41
3 May 2008, 01:54 PM
چند روزيه كه تكيه گاه صندلي سمت شاگرد حالت لق شدگي داره و هنگام رانندگي صدا توليد ميكنه. از ظاهر صندلي معلومه كه كار ايرانه. ولي چرا اينقدر زود لق شده. آيا بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارن؟ البته اگه شخصي بهش تكيه داده باشه ديگه سروصدا نداره. البته سروصداش خيلي كمه و من خيلي حساسم.

با سلام

فکر کنم همگی اینطور باش چون تندر تحویلی من هم این لقی رو داره

taba
3 May 2008, 02:14 PM
دوست عزیز شماره ای که نوشتید VIN یا شماره شاسی نیست. VIN همانطور که دوستمان آقا عرفان گفتند 17 رقمی است و با سه حرف NAP شروع می شود.
این روغن ریزی مشکل بسیار کوچک وپیش پا افتاده ای است که به طور رایگان ( دستمزد هم رایگان) حل می شود.اغراق زیادی در مورد این مشکل شده است.
همانطور که می دانید تعویض دوره ای تسمه تایم جزو کارهای عادی است که بایستی در هر 60،000KM کارکرد انجام شود و محل تسمه تایم کاملا در دسترس بوده و نیازی به دستکاری موتور نیست.

سلام
در تکمیل مطالب دوست عزیز نوید عارف، دو موضوع هست که بد نیست به آن اشاره کنم:
1. آن شماره ای که دوستمان نوشتند و با 7A شروع میشد، قسمت آخر VIN است که در کارت خودرو بعنوان شماره شاسی ذکر شده است.

2. VIN علاوه بر NAP با NAA نیز شروع میشود (مثلا تندر من با NAA شروع شده و قسمت آخر آن که در کارت ماشین هم آمده 7A00xxxx میباشد). احتمالا تولیدات پارسخودرو با NAP و ایران خودرو با NAA شروع میشوند.

anaconda
3 May 2008, 02:16 PM
سلام دوستان ایا مسئله بالاتر وپا ئینتراز7100 شماره vinمربوط به همه مدلها میشود یا خیر؟
مدل ماشین منe1+cpاست

fazarayan
3 May 2008, 02:29 PM
با سلام

فکر کنم همگی اینطور باش چون تندر تحویلی من هم این لقی رو داره

بعید میدونم مال من که نداره:icon_ques

k4m1600
3 May 2008, 03:01 PM
با سلام
لازم به ذکر است که مطابق دستورالعمل گارانتی تمامی تعمیرات غیر استاندارد و خارج از مجموعه نمایندگی های مجاز،باعث از بین رفتن شرایط گارانتی در مورد قطعه مورد نظر خواهد شد همچنین نصب دزدگیر بروی خودرو ایموبلایزر دار مورد تایید شرکث خودرو ساز نمی باشد.
با تشکر
RENAULT COTECH

iriboy
3 May 2008, 03:05 PM
سلام دوستان
من امروز صبح رفتم كلينيك مگان و تندر 90 در ميدان آزادي.ماشين رو به كارشناس نشون دادم گفت علت روغن ريزي در كنار شمع مربوط ميشه به اون پيچ هاي مشكي كه چسب نزده اند.و باز ميشه چسب ميخوره و تمام.ربطي هم به تسمه تايم نداره.همچنين گفت ايرادي پيش نمياره هر موقع براي سرويس اومدي بگو رديفش كنن.
چون مال من هم از زير ماشين روغني تا حالا نريخته و در پوش روي تسمه هم تميز هست گفت مال شما ايراد نداره.(با اين حال هر ماشيني بياد اينجا اين مورد چك ميشه)

باز هم خدا را شکر که همه مشکلات نشتی روغن تندر با چسب اب بندی وحل میشه :icon_arro

fazel-s-h
3 May 2008, 04:11 PM
آقایون ما بالاخره نفهمیدیم شماره شاسیه ماشین ما توی رنج مشکل دارها بود یا نبوده وباز هم مشکل دار شده؟

fazarayan
3 May 2008, 04:19 PM
آقا ما شماره شاسی ماشینمونو دادیم که اولش 81 بود جواب زیر رو گرفتیم که ظاهرا از جواب پیداست که فقط بعضی از شماره های کمتر از 7100 این مشکل رو داشتند حالا شماره شما چطور توی این رنج قرار گرفته من بی تقصیرم:icon_ques
dear sir
the problem see more in this vin no
NAPLSRALD7100......
but if you see oil leaking refer to dealer

with bes regard
RENAULT COTECH

IRAN

raminazad
3 May 2008, 04:38 PM
سلام به تندريان عزيز
از دوستان تبريزي كه تندرشون رو از ايران خودرو تحويل گرفتند لطفا به كمك فوري نياز دارم .
اگه حضور دارند توي پيغام خصوصي با هاشون تماس بگيرم.
با سپاس رامين

Amiraram
3 May 2008, 06:52 PM
كارشناس محترم رنو با سلام. لطفاَ در خصوصگاز كولر و نوع آن توضيح بفرماييد. من احساس ميكنم كه كولر از سرماي مطلوبي برخوردار نيست. عده اي تغيير انرا با نوع گاز امريكايي كه سرمايش بيشتر و مدت زمان كمتر كاركرد را پيشنهاد كردند. لطفاَ توضيحات لازم مرقوم فرماييد.

fazarayan
3 May 2008, 08:39 PM
كارشناس محترم رنو با سلام. لطفاَ در خصوصگاز كولر و نوع آن توضيح بفرماييد. من احساس ميكنم كه كولر از سرماي مطلوبي برخوردار نيست. عده اي تغيير انرا با نوع گاز امريكايي كه سرمايش بيشتر و مدت زمان كمتر كاركرد را پيشنهاد كردند. لطفاَ توضيحات لازم مرقوم فرماييد.

با توجه به اینکه من خیلی گرمایی هستم ولی درجه کولر رو روی حداقل میزارم
یعنی ممکنه گاز بعضی از تندر ها با بقیه فرق کنه؟

mohammad1983
3 May 2008, 08:53 PM
من هم واقعا راضي هستم.بسيار خنك ميكنه.
اگر گاز آمريكايي (ِDOWN WITH USA):icon_evilكه ميگن واقعا فرقي ايجاد ميكنه كه واقعا ميشه سيبري.
دوستان امروز تو كلينيك مگان يه آقاي محترم اومده بود ماشين رو بخوابونه گفتم چي شده ميگفت وقتي كولر رو روشن ميكنم يه صداي فيس از تو دريچه ها مياد.:icon_arro
گفتم بابا اين مال همون اول هست كه كولر رو روشن ميكني و گاز شروع ميكنه به چرخش.مال من و خيلي از ماشين هايي كه ديدم اينجوريه.
در ضمن گفتم اين تقصير شما نيست جون به سايت phalls سر نميزنيد.:icon_excl:lover:

ام اي
3 May 2008, 09:59 PM
مدتي پيش پستهايي درباره ميزان مصرف سوخت داشتيم بنده هم اخيرا تستي انجام دادم كه اميدوارم نتايج آن به درد صاحبنظران بخورد.
اين تست دو بار و در مسير پمپ بنزين دامنه – نجف آباد- فولادشهر- اصفهان انجام شد.( طول مسير 145 كيلومتر ميباشد) (تندر E2 ساده ايران خودرو)
بار اول :
دوسرنشين بدون بار (جمعا 130 كيلو)
سرعت 15 درصد مسير 120 و بقيه 85 تا 115 كيلومتر در ساعت
كاركرد ماشين 4600 كيلومتر
فيلتر هواي فابريك كارخانه (گرد و خاك گرفته)
ميانگين مصرف 6/4
بدون كولر
بار دوم :
يك سرنشين بدون بار ( 65 كيلو)
سرعت 25 درصد مسير 120 و بقيه 90 تا 115 كيلومتر در ساعت
كاركرد ماشين 6400 كيلومتر
فيلتر هواي ايراني درفك ( در كيلومتر 4800 به قيمت 4000 تومان تعويض شده بود)
ميانگين مصرف 9/4
بدون كولر

abbas123
4 May 2008, 06:57 AM
مدتي پيش پستهايي درباره ميزان مصرف سوخت داشتيم بنده هم اخيرا تستي انجام دادم كه اميدوارم نتايج آن به درد صاحبنظران بخورد.
اين تست دو بار و در مسير پمپ بنزين دامنه – نجف آباد- فولادشهر- اصفهان انجام شد.( طول مسير 145 كيلومتر ميباشد) (تندر E2 ساده ايران خودرو)
بار اول :
ميانگين مصرف 6/4
بدون كولر
بار دوم :
ميانگين مصرف 9/4
بدون كولر

با درود
دوست عزیز ، جناب ام آی
از اینکه اینقدر دقیق اندازه گیری ها را انجام داده اید سپاسگذارم
یک درخواست از شما داشتم که امیدوارم در بهبود نتایج حاصله تاثیر گذار باشد.

و آن اینکه :

با بیان همان جزئیاتی که شما در تست خود لحاظ نموده اید فقط مسافت طی شده را برای یک باک کامل محاسبه کنید . بدین شرح :
در ابتدا باک خود را پر نمائید
مسافتهائی را که طی نموده اید (شهری - جاده ای ) با طول آن یادداشت نمائید .
وقتی باک به انتها رسید به پمپ بنزین تشریف ببرید !!!!
وقتی مجدداً بنزین می زنید مقدار بنزین این دوره را نیز یادداشت کنید (میزان سوخت مصرف شده )
توجه ! سعی کنید نحوه و حوصله در بنزین زدن مثل دوره قبل باشد ( مثل اینکه با حوصله می توان چند لیتر بنزین اضافه در باک خودرو جا داد)

حال کل مسافتها را (طی شده بین دو دوره بنزین زدن ) با هم جمع نموده و میانگین مصرف سوخت را برای صد کیلومتر محاسبه کنید .
ما را هم بی خبر نگذارید
حتی الامکان این مقدار را با مقدار بدست آمده از کامپیوتر سفری (اگر خودروی شما آن را داراست ) مقایسه کنید
از نتیجه دوستان این فروم را بی خبر نگذارید

قبلا از زحمتی که به شما داده ایم پوزش می طلبیم

با سپاس
پسر Abbas123
مارلیک

garibbeh
4 May 2008, 07:25 AM
بار اول :
ميانگين مصرف 6/4
بدون كولر
بار دوم :
ميانگين مصرف 9/4
بدون كولر

شايد كامپيوتر سفري شما ايراد دارد. بنابراين بهتر است كه بهمان روشي كه دوستمان گفت مصرف بنزين خود را محاسبه كنيد.

در ضمن به ياد داشته باشيد كه در تابستان بعلت افزايش گرما حجم بنزين افزايش مي يابد و اگر بهنگام ظهر كه دما بيشتر است بنزين بزنيد مقدار نشان داده شده چند ليتري كمتر از مقدار واقعي است، پس بهتر است كه باك ماشين خود را به هنگام صبح زود پر كنيد تا مقدار بنزين نشان داده شده و محاسبه شما دقيق تر باشد

Amiraram
4 May 2008, 11:26 AM
کارشناس محترم شرکت رنو. با سلام؛ در کلیه لوگانهای تولیدی ایران از بکار بردن عایق حرارتی که دقیقاً زیر کاپوت نصب می شود خودداری کرده اند. با توجه به محافظت از تغییر حرارت سر سیلنهای آلومینیومی حفظ رنگ کاپوت و گرفتن تا حدی گرد و غبار" لزوم نصب آنرا توضیح بفرمایید". ضمناً برای یکی از دوستان عایق فابریک را از مرکز آپشن ایران خودرو به قیمت 30000 تومان گرفتیم و کاملاً در درزهای تعبیه شده فیکس شد. ضمناً اگر این لازم است چرا کارخانه ها آنرا حذف کرده اند؟؟

nekuee
4 May 2008, 12:56 PM
از دوستان یکی راهنمایی کند که وقتی یک مطلبی را اینجا پست میکنیم! پاسخ آنرا چه طوری متوجه بشویم؟ ایمیل می آید یا باید همه صفحات پست را زیرورو کنیم؟

fazarayan
4 May 2008, 01:00 PM
از دوستان یکی راهنمایی کند که وقتی یک مطلبی را اینجا پست میکنیم! پاسخ آنرا چه طوری متوجه بشویم؟ ایمیل می آید یا باید همه صفحات پست را زیرورو کنیم؟

اگر مشترک خبر رسانی فوری توسط ایمیل شده باشید بله ایمیل میآید
شما میتوانید یک حساب Gmail باز کرده و در اوت لوک تنظیم کنید دقیقه ای یک بار به صورت خودکار چک میکند و نیازی نیست صفحات را زیر رو رو کنید.:icon_cool
با تشکر فضارایان:icon_surp

nekuee
4 May 2008, 01:06 PM
حساب جیمیل دارم. تنظیمات آتلوک را نمیدانم.

سولار
4 May 2008, 01:53 PM
ایا مصرف سوخت ال 90 قابل از طریق نرم افزاری قابل تنظیم می باشد.

fazarayan
4 May 2008, 01:57 PM
ایا مصرف سوخت ال 90 قابل از طریق نرم افزاری قابل تنظیم می باشد.

کمی بیشتر توضیح بده سئوالتون نا مفهومه:icon_ques

MR_DJ_behzad
4 May 2008, 02:22 PM
سلام می خواستم بدونم آیا می شه کیلومتر شمار تندر رو از کار انداخت چون من خیلی رانندگی می کنم به خاطر همین کیلومتر شمار هم برای گارانتی 40000 کیلومتره که بهنظرم کمه چون من در عرض یک ماه ونیم حدود8500 تا باهاش رفتم به خاطر همین میدونم تا یکسالش نرسیده گارانتیش تموتم می شه اگه دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارن لطفا بگن که چگونه از کارش بندازیم :icon_wink:lover:

garibbeh
4 May 2008, 02:56 PM
سلام بر دوستان گرامي

دعوت نامه من امروز از پارس خودرو رسيد. ولي وقتي دعوت نامه را نگاه كردم بهيچوجه انتخاب LP در آن لحاظ نشده بوده نمايندگي نيز مي گفت پارس خودرو LP توليد نمي كند. با اينكه حاضر بودم شيريني زحمت كاركناني كه آنرا بتوانند تبديل كنند بدهم ولي كسي پيدا نشد.

آيا هيچيك از دوستان براي تبديل دعوت نامه از E2 به E2+LP در پارس خودرو اقدام موفقي كرده‌اند؟
در آنصورت ممنون خواهم شد قبول زحمت فرموده مرادر اين كلوپ يا بوسيله ايميل زير راهنمائي كنيد. يا كسي را معرفي نمايند كه قبول زحمت نمايد.

Navid_Aref
4 May 2008, 04:06 PM
سلام می خواستم بدونم آیا می شه کیلومتر شمار تندر رو از کار انداخت چون من خیلی رانندگی می کنم به خاطر همین کیلومتر شمار هم برای گارانتی 40000 کیلومتره که بهنظرم کمه چون من در عرض یک ماه ونیم حدود8500 تا باهاش رفتم به خاطر همین میدونم تا یکسالش نرسیده گارانتیش تموتم می شه اگه دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارن لطفا بگن که چگونه از کارش بندازیم :icon_wink:lover:

دوست عزیز. این کار در اتومبیل های قدیمی امکان پذیر بود که اصلا کار منصفانه ای هم نبود.
در خودروهای جدیدی مثل رنو لوگان و پژو 206 این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست مخصوصا حالت مورد نظر شما که برای گمراه کردن نمایندگی و دستگاه عیب یاب هست. به آدرس زیر مراجعه کنید:

نحوه قطع كيلومتر شمار پژو 206

از جناب غریبه هم خواهش می کنم این بحث های بازاری و شیرینی دادن و گرفتن را در فروم مطرح نفرمایند. درست نیست.

raminazad
4 May 2008, 04:20 PM
ببخشين ها كيلومتر شمار 206 رو كه سهله bently رو هم اين باطري ساز هاي ما ميتونند از كار بندازن
پسر خاله من تو تهران يه 206 داره كه از همون روز اول كيلومترشو بسته الان هم 2 سالي ميشه ماشينشو گرفته

fazarayan
4 May 2008, 04:23 PM
ببخشين ها كيلومتر شمار 206 رو كه سهله bently رو هم اين باطري ساز هاي ما ميتونند از كار بندازن
پسر خاله من تو تهران يه 206 داره كه از همون روز اول كيلومترشو بسته الان هم 2 سالي ميشه ماشينشو گرفته

به نظر من که اصلا کار درستی نیست حالا چه بشه چه نشه :icon_ques
این کار خودش یک نوع دزدیه
اونوقت میشینیم دم از فرهنگ میزنیم :icon_bigg
خوب از ماست که بر ماست دیگه بابا :icon_redf
تا وقتی یاد نگرفتیم که به هم اعتماد کنیم وضعمون از این بهتر نمیشه اون خودروساز هم فکر میکنه همه دنبال قطع کیلومتر شمارن برای اینکه کلاه سرش نره گارانتی رو ضعیف تر ارائه میده و . . .

Navid_Aref
4 May 2008, 04:50 PM

اگر به آدرسی که در پست بالا نوشتم رجوع می کردید، خوب بود.
فقط قطع کردن نشانگر دیجیتالی مسافت شمار روی پانل موجب عدم شماره اندازی سیستم کیلومتر شمار کارکرد نمی شود. این اطلاعات بر روی بخشی از حافظه ECU ثبت می شود که با استفاده از دستگاه عیب یاب ( دیاگ) قابل خواندن است.(همان مثال کبک و برف معروف).
تازه در توضیحات کاملتری که وجود داشت آورده شده بود که حتی اگر سنسور کیلومتر شمار موجود در گیربوکس را از کار بیندازند اشکال در دیتا و داده های مورد نیاز به ECU پیش می آید که باعث اختلال در کارکرد موتور وخطرات جانی و مالی خواهد شد.

از همه مهمتر توضیحات عالی دوست گرامی آقای Fazarayan است که در پست قبلی آوردند.

ام اي
4 May 2008, 05:10 PM
با درود
دوست عزیز ، جناب ام آی
از اینکه اینقدر دقیق اندازه گیری ها را انجام داده اید سپاسگذارم
یک درخواست از شما داشتم که امیدوارم در بهبود نتایج حاصله تاثیر گذار باشد.

و آن اینکه :

با بیان همان جزئیاتی که شما در تست خود لحاظ نموده اید فقط مسافت طی شده را برای یک باک کامل محاسبه کنید . بدین شرح :
در ابتدا باک خود را پر نمائید
مسافتهائی را که طی نموده اید (شهری - جاده ای ) با طول آن یادداشت نمائید .
وقتی باک به انتها رسید به پمپ بنزین تشریف ببرید !!!!
وقتی مجدداً بنزین می زنید مقدار بنزین این دوره را نیز یادداشت کنید (میزان سوخت مصرف شده )
توجه ! سعی کنید نحوه و حوصله در بنزین زدن مثل دوره قبل باشد ( مثل اینکه با حوصله می توان چند لیتر بنزین اضافه در باک خودرو جا داد)

حال کل مسافتها را (طی شده بین دو دوره بنزین زدن ) با هم جمع نموده و میانگین مصرف سوخت را برای صد کیلومتر محاسبه کنید .
ما را هم بی خبر نگذارید
حتی الامکان این مقدار را با مقدار بدست آمده از کامپیوتر سفری (اگر خودروی شما آن را داراست ) مقایسه کنید
از نتیجه دوستان این فروم را بی خبر نگذارید

قبلا از زحمتی که به شما داده ایم پوزش می طلبیم

با سپاس
پسر Abbas123
مارلیک
چشم در اولين فرصت اين كار را خواهم كرد فقط بايد عرض كنم بنده يك بار هم مسير خوانسار تا قم را با 4 سرنشين و بار ( جمعا 250 كيلو) وبا كولر روشن با سرعت 90 تا 110 با ميانگين مصرف 7/5 ليتر طي كردم (كار كرد ماشين حدود 3000 بود) ابتدا باورم نميشد ولي در مسيربرگشت هم با وزن 280 كيلو و كولر روشن به عدد 6 رسيدم.( مسير برگشت داراي شيب بيشتري است)
در مسيرهاي ديگري هم به اين موضوع دقت كردم و ميانگين مصرف سوخت به نسبت وزن در همين حدود متغير بود فقط بايد به روش مورد اشاره شما هم تستي انجام دهم تا از كار كامپيوتر سفري مطمن شوم .( فقط بايد دوستان صبر داشته باشند چون من معمولا مسير زيادي با اتومبيل طي نميكنم و اگر سفري پيش نيايد يك باك را در عرض سه هفته خالي ميكنم.)
در ضمن ميانگين مصرف داخل شهر هم از 1/8 تجاوز نكرده است.
بايد اضافه كنم در شهر من خوانسار اثري از دود تهران و اصفهان نيست فقط كمي گرد و خاك دارد.

Navid_Aref
4 May 2008, 06:21 PM
دوست عزیز. این کار در اتومبیل های قدیمی امکان پذیر بود که اصلا کار منصفانه ای هم نبود.
در خودروهای جدیدی مثل رنو لوگان و پژو 206 این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست مخصوصا حالت مورد نظر شما که برای گمراه کردن نمایندگی و دستگاه عیب یاب هست. به آدرس زیر مراجعه کنید:

نحوه قطع كيلومتر شمار پژو 206

اگر به آدرسی که در پست بالا نوشتم رجوع می کردید، خوب بود.
فقط قطع کردن نشانگر دیجیتالی مسافت شمار روی پانل موجب عدم شماره اندازی سیستم کیلومتر شمار کارکرد نمی شود. این اطلاعات بر روی بخشی از حافظه ECU ثبت می شود که با استفاده از دستگاه عیب یاب ( دیاگ) قابل خواندن است.(همان مثال کبک و برف معروف).
تازه در توضیحات کاملتری که وجود داشت آورده شده بود که حتی اگر سنسور کیلومتر شمار موجود در گیربوکس را از کار بیندازند اشکال در دیتا و داده های مورد نیاز به ECU پیش می آید که باعث اختلال در کارکرد موتور وخطرات جانی و مالی خواهد شد.

از همه مهمتر توضیحات عالی دوست گرامی آقای Fazarayan است که در پست قبلی آوردند.

رامین جان ، دوست قدیمی ،علت تند زبانی!! شما را در پست بالایی متوجه نشدم . مطلب بالایی رو از قول دوستانی که در مورد از کار انداختن کیلومتر شمار پژو 206 در این سایت و همچنین سایت تیونینگ تالک و فروم مجله ماشین در این مورد صحبت کردند. در اینجا نوشتم. و اینکه یکی از اقوام شما توانسته خلاف این کار را انجام داده بنده بی تقصیرم. خوش بحالشون!

فالی به گذشته ها رامین جان. چندین ماه پیش که شما خودروی خودت رو تازه تحویل گرفته بودی و همه ما چشم انتظار بودیم.

منظور من هم صفحه مربوط به ليست کلی بود. ممنون.
در ضمن به آقا رامين هم تبريک ميگم. اميدوارم که خيرشو ببينه. در ضمن میخام از ايشون بپرسم که مدل انتخابيشون چی بوده، با تشکر.

سلام نويد عزيز
ممنون از لطفتون . من خيلي خوشحالم ولي به همون اندازه هم ناراحتم از اينكه دوستان همراه و سنگ صبورمن دراين مدت 7 ماهه اخير تو اين فوريوم و چند تا فريوم ديگه خيلي هاشون الان خوشحال نيستند . از صميم قلب آرزو ميكنم اونها هم در كمترين زمان ممكن ماشينهاشونو بگيرند و از اين وضعيت كاملا ناخوشايند خلاص بشند . البته من مثل قبل پيش دوستانم خواهم بود . :icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool

:162::162::162::162::162:

MR_DJ_behzad
4 May 2008, 08:29 PM
به نظر من که اصلا کار درستی نیست حالا چه بشه چه نشه :icon_ques
این کار خودش یک نوع دزدیه
اونوقت میشینیم دم از فرهنگ میزنیم :icon_bigg
خوب از ماست که بر ماست دیگه بابا :icon_redf
تا وقتی یاد نگرفتیم که به هم اعتماد کنیم وضعمون از این بهتر نمیشه اون خودروساز هم فکر میکنه همه دنبال قطع کیلومتر شمارن برای اینکه کلاه سرش نره گارانتی رو ضعیف تر ارائه میده و . . .

خوب بابا ما نخواستیم این کار رو بکنیم:icon_cool بنده نگفتم که بیاین دزدی کنیم:icon_conf من فقط پرسیدم که بنده زیاد می رونم آیا میشه این کیلومتر شمار رو از کار انداخت یا نه ؟ جناب فزاراین:icon_sad: (فضا رایان ) شما هم خون خودتو کثیف نکن :icon_mad::icon_biggاقایون بنده فقط خواستم یه بحثی در این مورد بشه اگه دوست ندارین بحث نکنیم :icon_evil

fazarayan
4 May 2008, 10:50 PM
خوب بابا ما نخواستیم این کار رو بکنیم:icon_cool بنده نگفتم که بیاین دزدی کنیم:icon_conf من فقط پرسیدم که بنده زیاد می رونم آیا میشه این کیلومتر شمار رو از کار انداخت یا نه ؟ جناب فزاراین:icon_sad: (فضا رایان ) شما هم خون خودتو کثیف نکن :icon_mad::icon_biggاقایون بنده فقط خواستم یه بحثی در این مورد بشه اگه دوست ندارین بحث نکنیم :icon_evil

نه دوست عزیز :icon_wink
منظور من شما نبودی :icon_ques ناراحت نشو
اگه دقت میکردی اکثر جملاتم از نوع اول شخص جمع بود ( نه تو نه من ، ما ) :200:
به غیر از خودروساز :matrix: که اون هم نکره بود:icon_arro

raminazad
4 May 2008, 10:57 PM
رامین جان ، دوست قدیمی ،علت تند زبانی!! شما را در پست بالایی متوجه نشدم . مطلب بالایی رو از قول دوستانی که در مورد از کار انداختن کیلومتر شمار پژو 206 در این سایت و همچنین سایت تیونینگ تالک و فروم مجله ماشین در این مورد صحبت کردند. در اینجا نوشتم. و اینکه یکی از اقوام شما توانسته خلاف این کار را انجام داده بنده بی تقصیرم. خوش بحالشون!

فالی به گذشته ها رامین جان. چندین ماه پیش که شما خودروی خودت رو تازه تحویل گرفته بودی و همه ما چشم انتظار بودیم.

نويد خان دوست عزيزم سلام
راستش من هرگز اون مطلب رو با تند زباني ننوشتم. شايد چون جمله رو سريع نوشتم يه جوري شده كه اون رو ميشه با لهن هاي حسي متفاوت خوندش.
بنده هرگز و هرگز قصد جسارت نداشتم بويژه خدمت شما كه تو اين سايت زحمت ميكشيد .فقط خواستم يه اطلاع رساني كوتاه و مفيد انجام داده باشم .
اگر هم سوئ تفاهم پيش اومده صميمانه عذر خواهي ميكنم .
درضمن ممنون كه حس و حال اون روز شيرين رو برام تداعي كردين .
ما مخلصيم :icon_cool

mory200232
5 May 2008, 08:05 AM
عزیز دل برادر من که تمام اتومبیلهای وطنی را داشته ام باید بگویم ال 90 را باید با زانتیا و 206اس دی وصمند سورن مقایسه کرد اصلا صحبت 405 را که تکنولوزی25 سال پیش فرانسه است را با تکنولوزی سال 2005 نکنید در ضمن من چون معمولا با رانندگی غیر متعارف که تمام دوستان و اقوام گوشزد میکنند و فشار زیادی را که به ماشینها میاورم این را میگویم شما با چند تغییر ساده به این نتیجه میرسید .خواستید بفرمایید تا عرض کنم.

fazarayan
5 May 2008, 08:08 AM
عزیز دل برادر من که تمام اتومبیلهای وطنی را داشته ام باید بگویم ال 90 را باید با زانتیا و 206اس دی وصمند سورن مقایسه کرد اصلا صحبت 405 را که تکنولوزی25 سال پیش فرانسه است را با تکنولوزی سال 2005 نکنید در ضمن من چون معمولا با رانندگی غیر متعارف که تمام دوستان و اقوام گوشزد میکنند و فشار زیادی را که به ماشینها میاورم این را میگویم شما با چند تغییر ساده به این نتیجه میرسید .خواستید بفرمایید تا عرض کنم.

آخر گفتار شما را متوجه نشدم:icon_ques
چه تغییری؟
برای چی؟

mory200232
5 May 2008, 08:49 AM
در جواب یکی از دوستان بود که رو سر ال90 میزد در صفحه 214یا215 از تجربیاتش در 10000 کیلومتر رانندگی با ال90 میگفت.شما فقط با تعویض لاستیکها با مدل 5000 رودستون205 نه 195 نرمی و استحکام و ثبات در سر پیچها را درک خواهید کرد و متوجه میشوید که حتی با سرعت 200تا هم در اتوبان هیچگونه واهمه ای ندارید و میتوانید از کنار کامیونها بدون کوچکترن ارتعاشی رد شوید.در دست اندازها نرمی و سکوت را تجربه میکنیدو اگر ماشین ایشان از لای دربها باد میدهد همه ال نودها را شامل نمیشود.

mory200232
5 May 2008, 08:55 AM
با عرض پوزش در صفحه 212 بود .

fazarayan
5 May 2008, 08:58 AM
با عرض پوزش در صفحه 212 بود .

دوست عزیز شماره صفحه چندان مرجع دقیقی نیست :icon_ques
لطفا از شماره گفتگو مثل (2743#) استفاده کنید :icon_cool
یا آدرس گفتگو رو درج کنید مثل زیر
با تشکر فضارایان :icon_arro

mory200232
5 May 2008, 09:03 AM
از شما بخاطر راهنمایی متشکرم شماره 2748 بود.

m-karimi
5 May 2008, 09:30 AM
با سلام خدمت همه دوستان گرامی ، این دفعه سرویس منوال موتور K4M رو در آدرس زیر قرار دادم. توضیح آنکه این فایل رو از فایلهای رنو لاگونا گیر آوردم ودر فایل مربوطه که حجمش 4.5 مگابایته مشخصات موتور شش سیلندر و دیزلی لاگونا هم بود که من برای کمتر شدن حجم فقط صفحات مربوط به موتور k4m رو قرار دادم . فکر کنم فایل بدرد بخوری باشی چون با موتور لوگان تفاوت بسیار جزیی داره .مثلا دریچه گاز لوگان مکانیکیه و با سیم گاز باز و بسته میشه ولی در لاگونا برقیه . در سایر موارد شباهت خیلی زیادی به هم دارند.امیدوارم به دردتون بخوره

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

nekuee
5 May 2008, 10:58 AM
بالاخره تندر بگیرم یا 405 را نگهدارم؟؟؟؟؟

fazarayan
5 May 2008, 11:01 AM
بالاخره تندر بگیرم یا 405 را نگهدارم؟؟؟؟؟

این که دیگه سئوال نداره عزیز
تندر بخر حالشو ببر
:162::162::162::162:
:cool_phalls_65:

nekuee
5 May 2008, 11:03 AM
تندر یا 405 مساله اینست.

fazarayan
5 May 2008, 11:06 AM
تندر یا 405 مساله اینست.

توجه نکردی چی گفتم! :icon_twis
تندر
تندر
تندر
:cool_phalls_65::162::162::162::162:

Navid_Aref
5 May 2008, 11:16 AM
با سلام خدمت همه دوستان گرامی ، این دفعه سرویس منوال موتور K4M رو در آدرس زیر قرار دادم. توضیح آنکه این فایل رو از فایلهای رنو لاگونا گیر آوردم ودر فایل مربوطه که حجمش 4.5 مگابایته مشخصات موتور شش سیلندر و دیزلی لاگونا هم بود که من برای کمتر شدن حجم فقط صفحات مربوط به موتور k4m رو قرار دادم . فکر کنم فایل بدرد بخوری باشی چون با موتور لوگان تفاوت بسیار جزیی داره .مثلا دریچه گاز لوگان مکانیکیه و با سیم گاز باز و بسته میشه ولی در لاگونا برقیه . در سایر موارد شباهت خیلی زیادی به هم دارند.امیدوارم به دردتون بخوره

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر از فایل بسیار خوب شما. عکس گویایی در این فایل بود که آن را به همراه یک ترجمه دست و پا شکسته ای در اینجا می آورم. راستی کسی از دوستان در مورد عملکرد و نقش Pinking Sensor اطلاعی دارد؟

TDC : top dead center

fafal
5 May 2008, 11:40 AM
فکر کنم همون ناک سنسور باشه
ولی جالبه سنسور اکسیژن پشت موتور هست

Navid_Aref
5 May 2008, 11:49 AM
فکر کنم همون ناک سنسور باشه
ولی جالبه سنسور اکسیژن پشت موتور هست

خیلی از راهنمایی شما متشکرم. درسته Knock Sensor و Pinking Sensor یکی هستند.

KNOCK SENSOR - What is it and what does it do

عدد اکتان خودرو را بهتر بشناسیم و نقش سنسور ضربه در خودروهای انژکتوری:

fazel-s-h
5 May 2008, 01:01 PM
دیروز ماشین را بردم نمایندگی برای روغن ریزی به محض اینکه ماشین را بازدید کرد گفت اینم کیت کامل تسمه تایم می خواد(6قطعه).
وادامه داد که ما برات قطعات را سفارش می دیم وحتما تو این مدت ماشین را بخوابون ومنتظر تماس باش.
ظاهرا 20تایی لوگان دیگه توی نوبت وجلوی من هستند برای تعویض 6قطعه.
طرف می گفت خیلی هم پی گیری کردیم ولی خبری از لوازم نیست وکلا تا حالا برای 5یا6ماشین لوازم فرستادند.
ناخودآگاه به یاد دوران انتظار برای دریافت ماشین ازنمایندگی افتادم وسردرگمی وبلاتکلیفی اون دوران که ظاهرا با یک مقیاس دیگر دوباره به آن دچار شده ام.
فعلا هم ماشین را خوابوندم

fazarayan
5 May 2008, 01:06 PM
دیروز ماشین را بردم نمایندگی برای روغن ریزی به محض اینکه ماشین را بازدید کرد گفت اینم کیت کامل تسمه تایم می خواد(6قطعه).
وادامه داد که ما برات قطعات را سفارش می دیم وحتما تو این مدت ماشین را بخوابون ومنتظر تماس باش.
ظاهرا 20تایی لوگان دیگه توی نوبت وجلوی من هستند برای تعویض 6قطعه.
طرف می گفت خیلی هم پی گیری کردیم ولی خبری از لوازم نیست وکلا تا حالا برای 5یا6ماشین لوازم فرستادند.
ناخودآگاه به یاد دوران انتظار برای دریافت ماشین ازنمایندگی افتادم وسردرگمی وبلاتکلیفی اون دوران که ظاهرا با یک مقیاس دیگر دوباره به آن دچار شده ام.
فعلا هم ماشین را خوابوندم

آیا در مورد شماره VIN خودروتون پیگیری کردین ببینید در رنج قرار داشتید یا نه ؟

reza a
5 May 2008, 06:48 PM
دوستان l90دار لطفا راهنمایی کنید که e2فول باe1فول چه فرقی داره وقیمت هر کدام تقریبا چقدره وارزش داره 206تیپ2بفروشم وl90بگیرم

Navid_Aref
5 May 2008, 08:23 PM
دوستان l90دار لطفا راهنمایی کنید که e2فول باe1فول چه فرقی داره وقیمت هر کدام تقریبا چقدره وارزش داره 206تیپ2بفروشم وl90بگیرم

انتخاب مدل هنگام ثبت نام *****انتخاب تیپ در هنگام تکمیل وجه
E0 , E0-AC ................................... E0 (ای صفر پایه بدون کولر - ای صفر کولر دار - STD)
E1 , E1-CP , E1-CP-SP..................................... E1 (ای یک پایه -ای یک با تجهیزات رفاهی - ای یک با تجهیزات ایمنی و رفاهی - DLX)
E2 , E2-LP ...................................... E2 ( ای دو پایه - ای دو با تجهیزات تجملی - SLX)

AC=Air Conditioner سیستم تهویه مطبوع(کولر وبخاری)

CP : مجموعه راحتي يا Comfort Pack قابل نصب روي E1 : فرمان هيدروليک + شيشه بالابر برقي جلو+ قفل مرکزي
SP: مجموعه ايمني يا Safety Pack قابل نصب روي E1: مجموعه راحتي + کيسه هواي سمت سرنشين+ABS
LP : مجموعه تجملي يا Luxery Pack قابل نصب روي E2 : کيسه هواي سمت سرنشين + رينگ هاي آلومينيومي +CD + شيشه بالابرهاي برقي عقب

در سایت رنو پارس مشخصات کامل مدل های مختلف این خودرو را می توانید در آدرس زیر بیابید:

در مورد موضوع پرسش دوم شما، مفصل در تاپیک های مقایسه بحث شده است که می توانید مراجعه بفرمایید.

L90 یا 206

مقایسه سمند سورن 206 اس دی ال نود ریو ورنا گل

کدام را انتخاب میکنید : سمند ال ایکس یا تندر 90 ؟

mohammad1983
5 May 2008, 08:42 PM
امروز روزنامه دنياي خودرو رو ميخوندم نوشته بود با توجه به افزايش 1/5 ميليون توماني هزينه توليد خودروي تندر 90 قيمت اين خودرو افزايش خواهد يافت.همچنين نوشته در ثبت نام آتي پيش پرداخت براي مدل استاندارد 10 ميليون تومان خواهد بود.
كه فكر ميكن با ما به تفاوت پاياني قيمت كارخونه اي اين خودرو سر از 14 تا 15 تومان در بياد.واي به حال بازار آزاد.تمام هم زير سر اين ايران فورقون هست البته اين نوشته خودم هست نه روزنامه.:icon_arro:icon_arro

mohammad1983
5 May 2008, 10:04 PM
امروز روزنامه دنياي خودرو رو ميخوندم نوشته بود با توجه به افزايش 1/5 ميليون توماني هزينه توليد خودروي تندر 90 قيمت اين خودرو افزايش خواهد يافت.همچنين نوشته در ثبت نام آتي پيش پرداخت براي مدل استاندارد 10 ميليون تومان خواهد بود.
كه فكر ميكن با ما به تفاوت پاياني قيمت كارخونه اي اين خودرو سر از 14 تا 15 تومان در بياد.واي به حال بازار آزاد.تمام هم زير سر اين ايران فورقون هست البته اين نوشته خودم هست نه روزنامه.:icon_arro:icon_arro
ممنون از آقا نويد بابت تذكري كه در مورد پست بنده دادن عدد صحيح يك و نيم ميليون تومان است كه در خبر آمده بود.

من ديروز بعد از 4 بار بنزين سوپر زدن اجازه دادم باك خالي شد و بنزين عادي زدم.اما موقعي كه در پاركينگ اومدم بوي شديد تخم مرغ گنديده(ببخشيد):icon_redf ميومد.تا طبقه 4 هم ميومد بالا .فكر ميكنم آقا نويد پستي داده بودن در اين زمينه اگر لطف كنن آدرس اون رو بدهند.بينم ايرادش چي هست ؟

mori_230
5 May 2008, 11:04 PM
با سلام خدمت تمام دوستان
من دیروز بعد از ظهر ماشینو از نمایندگی گرفتم با باز کردن قالپاق موتور و چسبکاری مجدد فعلا از نشتی روغن سمت شمع 4 خبری نیست ولی معمولا باید چند روز تست بشه تا نتیجه رو قطعی اعلام کنم با تشکر

Navid_Aref
5 May 2008, 11:57 PM
من ديروز بعد از 4 بار بنزين سوپر زدن اجازه دادم باك خالي شد و بنزين عادي زدم.اما موقعي كه در پاركينگ اومدم بوي شديد تخم مرغ گنديده(ببخشيد):icon_redf ميومد.تا طبقه 4 هم ميومد بالا .فكر ميكنم آقا نويد پستي داده بودن در اين زمينه اگر لطف كنن آدرس اون رو بدهند.بينم ايرادش چي هست ؟

آقا محمد در این باره در فروم تندر نود مطلب رو از چند سایت نقل کرده بودم آنها را اینجا هم می نویسم. امیدوارم که مفید باشه.جناب آقای طبا هم توضیحات خوبی در آنجا ارائه کردند. آدرس در زیر آمده است.

انواع بوها در خودروها :تشخیص. دلیل.راه حل رفع

تو این مطلب به بررسی انواع بوهایی که بعضی مواقع ما اونها رو حس میکنیم می پردازیم:

1-بوی شیره درخت افرا: این بو بعد از گرم شدن موتور یا زمانی که موتور رو خاموش کردیم حس میشه. دلیل اون هم مایع خنک کننده موتور هست که بوی شیرینی داره اما سمی هست و این مایع چون حاوی اتیلن گلیکول میباشد و چون از جایی مثله رادیاتور سیستم گرم کننده. معیوب بودن واشرهای منیفولد ورودی یا واشر سر سیلندر نشتی داره. اگر این بو هم داخل ماشین خیلی قوی بود احتمالا سیستم گرمایش ماشین مشکل داره.

2-بوی بد پا یا جوراب: این بو زمانی که سیستم ایرکاندیشن رو روشن میکنید به مشام میرسه. دلیل اون هم میتونه وجود نوعی قارچ باشه که تو فضای مرطوب ایرکاندیشن و و داخل سیستم تبخیر به وجود اومده و رشد کرده. برای رفع این مسله میتونید فقط پنکه ماشین رو تا درجه اخر روشن کنید و اجازه بدید که فن چندین دقیقه کار کنه تا فضای داخل سیستم رو خشک کنه. اما اگر مشکل پا برجا بود باید از اسپری های مخصوص این کار استفاده کنید.

3-بوی گوگرد:بعد از یه رانندگی بسیار طولانی اگر ماشین رو متوقف کنید متوجه این موضوع میشید که دلیل اون هم وجود گوگردی هست که تو روغن گیربکس های دنده ای هست که برای افزایش مقاوت روغن به کار میره اما بعد از چندین سال به مادهای بد بو تبدیل میشه. البته این بو هم میتونه از محفظه دیفرانسیل باشه. پس اگر زیر ماشین رو نگاه کردید و قطره های روغن رو دیدید . مربوط میشه به گیربکس.

4-بوی بنزین و پمپ بنزین :زمانی که ماشین رو تو یه محوطه سر بسته مثله پارکینگ پارک میکنید{یا زمانی که هوا گرم باشه} این بو به مشام میرسه. دلیل اون وجود بنزین خام هست. که تو ماشین های کاربراتوری و قدیمی چون مقداری بنزین تو حوضچه کاربراتور باقی میمونه این بو تو فضا پخش میشه. ولی تو ماشین های جدید وانژکتوری به دلیل وجود سیستم های تبخیر کننده مانع از انتشار چنین بویی میشن. اما گر این بو به مشام رسید ناشی از خرابی در خطوط انتقال بنزین هست یا دریچه تهویه باک بنزین.

5-بوی قالی سوخته: زمانی که از پدال ترمز زیاد استفاده کنید{به صورت متوالی} یا ترمز های ناگهانی و با شدت زیاد بزنید این بو به وجود میاد. دلیل اون هم گرم شدن لنت های ترمز هست. که این اتفاق میتونه تو جاده های کوهستانی و زمانی که تو سراشیبی در حال پایین اومدن باشید هم به مشام برسه که با سنگین کردن دنده از انتشار این بو میتونید جلوگیری کنید.{اگر تو یه جاده که سراشیبی طولانی داره وشما پشت سره یه ماشینسنگین یا کشنده باشید میبینید که ماشین برای کم کردنه سرعتش از ترمز استفاده میکنه که بعد از یه مدت دود غلیظ از چرخ های اون بلند میشه که تو ماشین ها جدید با استفاده از اینتر کولر این معضل رو رفع کردن.} اگر هنگام رانندگی و تو شرایط عادی این بو به مشام رسید ممکن هست که ترمز دستی بالا باشه. ویا از پدال زیاد استفاده میکنید.

6-بوی روغن داغ:زمانی که موتور ماشین گرم شده باشد بیشتر به مشام میرسه. دلیل اون هم نشت روغن به داخل چند راهه یا منیفولد خروجی. اگر این نشتی از میل لنگ و واشر اون باشه باعث میشه که روغن به همه جا پاشیده بشه ومقداریش بر روی منیفولد بریزه و بسوزه. و مقداری از اون هم روی زمین بریزه. اگر نشتی از سوپاپ ها باشه یا قالپاق های سوپاپ باشه تمام روغن وارد اگزوز شده و بلافاصله بخار میشه.

7-بوی کاغذ سوخته: اگر هنگامی که شما دنده ها رو عوض میکنید و در همه حال این بو وجود داره دلیلش میتونه از صفحه کلاچ ماشین باشه که در حال از بین رفتن هست و به اصطلاح در حال سوختن هست. چون تو ساخت صفحه کلاچ از ترکیبی از کاغذ استفاده میکنن این بو به وجود می اید. که بهتر است صفح کلاچ رو عوض کنید.

8-بوی تخم مرغ فاسد: اگر این بو زمانی که موتور ماشین روشن هست به مشام رسید دلیل اون به خاطر بوی هیدروژن سولفید در اگزوز هست که عامل ایجاد هیدروژن سولفید ذرات کم گوگرد تو بنزین هست. این ذرات تو مبدل کاتالیک تبدیل به دی اکسید گوگرد شده و نشون دهنده مشکل تو سیستم انژکتوری هست. ولی بیشتر اوقات به دلیل خرابی مبدل کاتالیستی هست.

دوست گرامی برای دسترسی به اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

metallica_eama
6 May 2008, 02:41 AM
آقا سرویس اولیه و گارانتی ماشین چجوری هست؟ چند کیلومتر هست. ممنون اگه راهنمایی کنید

Navid_Aref
6 May 2008, 08:49 AM
آقا سرویس اولیه و گارانتی ماشین چجوری هست؟ چند کیلومتر هست. ممنون اگه راهنمایی کنید
دوست گرامی در دفترچه گارانتی به تفصیل توضیح داده شده که اولا تندر نیاز به سرویس اولیه ندارد و ثانیا اولین سرویس آن در بهترین حالت استفاده در 10،000 کیلومتر کارکرد است. البته شرایط سخت استفاده از خودرو (در دفترچه گارانتی موجوده) این مقدار را کاهش می دهد و باید سریعتر اقدام کرد.

دوستان گرامی، دفترچه های راهنمای گارانتی و پخش خودروی لوگان به زبان فارسی را به صورت فایل PDF در آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره.

1-راهنمای فارسی استفاده از گارانتی برای خودروی تندر 90 (784 کیلو بایت)

2-راهنمای فارسی استفاده از رادیو پخش کاست و سی دی خودروی تندر 90 (807 کیلو بایت)

فایل الکترونیکی راهنمای تندر نود، با کیفیت خوب رسما در سایت ایران خودرو، آماده برای دانلود کردن قرار گرفته است."حجمش هم کوچک است. 1.41 مگابایت"

hafez41
6 May 2008, 08:57 AM
دوستان سلام

اگه ممکن نظر بدبد e1 فول بگیرم یا e2 پایه و چه رنگی قصد فروش اون دارم ؟

ضمنا خودم E2LP به رنگ سفید دارم.

با تشکر از شما

ام اي
6 May 2008, 09:09 AM
با سلام
بنده به اطلاعاتي در زمينه هاي زير نيازمندم اگر كسي لطف كنه و آدرس بده ممنون ميشم:(البته در سايت گشتم ولي نتونستم چيزي پيدا كنم)
1 - درباره phalls ( نحوه تغيير نام كاربري - شاهي پيهالز - pm و ...)
2 - اصول كلي رانندگي ازنظر فني (منظورم فرهنگ رانندگي و يا احتياطات لازم نيست)
3 - مكانيسم كاركرد كلاچ
4 - مكانيسم كاركرد فرمان و نحوه انتقال حركت آن به چرخها(جلوبندي و ...)
5 - مكانيسم كاركرد كولر

anaconda
6 May 2008, 10:00 AM
سلام به دوست عزیز کارشناس رنو شماره vin خودروی من71003827میباشد ایا جزء ماشینهای مشکل داره از لحاظ روغن ریزی البته تا حالا نداشته ضمنا 330تا کارکرده و1387/1/24 از پارس خودرو تحویل گرفتم سپاسگزارم از توجهتون

ar1358
6 May 2008, 10:27 PM
*شرايط جديد ايران خودرو براي تبديل خودروهاي تندر90 ثبت‌نامي*
پژو پارس، 206 تيپ دو، 206 اس دي و سمند ال‌ايكس؛ خودروهاي جايگزين

سرويس: خودرو
1387/02/17
05-06-2008
12:57:47
8702-08361: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

شركت ايران خودرو اعلام كرده كه آمادگي تبديل خودروهاي تندر90 ثبت‌نام كنندگاني كه برايشان دعوت نامه ارسال نشده را دارد و در اين ميان خودروهاي جايگزين را طي دو ماه به متقاضيان تحويل مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اين اعلام، ثبت‌نام كردگان خودروهاي مدل E2 SLX يا E1 CP مي‌توانند در صورت تمايل تا 19 ارديبهشت به نمايندگي‌هاي ايران‌خودرو مراجعه و براي تبديل خودروي خود با پژو پارس، ‌پژو 206 تيپ دو، ‌پژو 206 اس دي مدل V20 و يا سمند LX سال اقدام كنند.

همچنين ثبت‌نام‌كردگان مدل E2 SLX كه وديعه اول به مبلغ پنج ميليون و 20هزار تومان را پرداخت كرده‌اند، مي‌توانند درصورت انتخاب پژو پارس مبلغ 10 ميليون و 820هزار تومان، براي انتخاب پژو 206 تيپ دو مبلغ هفت ميليون و 210 هزار تومان، براي انتخاب پژو 206 اس دي مدل V20 مبلغ هفت ميليون و 420هزارتومان و براي انتخاب سمند LX سال مبلغ هشت ميليون و 760هزار تومان واريز كنند و از تخفيف و سود مشاركتي 700 هزار توماني برخوردار شوند.

ثبت‌نام كردگان مدل E1 CP نيز كه وديعه اول به مبلغ پنج ميليون و 10هزار تومان را پرداخت كرده‌اند، مي‌توانند براي انتخاب پژو پارس 10ميليون و 830 هزار تومان، براي انتخاب پژو206 تيپ دو مبلغ هفت ميليون و 220 هزار تومان، براي انتخاب پژو 206 اس دي مدل V20 مبلغ هفت ميليون و 430هزار تومان و براي انتخاب سمند LX سال مبلغ هشت ميليون و 770هزار تومان پرداخت و از تخفيف و سود مشاركت يادشده برخوردار شوند.

گفتني است، خودروهاي تحويلي داراي بيمه شخص ثالث بوده و ظرفيت پذيرش نيز محدود است كه پس از تكميل ظرفيت، انجام تبديل غير ممكن است. به محض تصميم مشتري براي تبديل، ابتدا درخواست وي در سيستم مكانيزه فروش ثبت و سپس مراحل بعدي شامل دريافت مبالغ و ارسال مدارك انجام مي‌شود.

انتهاي پيام

mehdizadeh04
7 May 2008, 12:39 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
در پاسخ به دوست عزیز و کارشناس محترم رنو.
در پاسخ به پست شما که آن را در همه تاپیک ها عنوان کرده اید باید عرض کنم که اگر کارخانه جات خودرو سازی در ایران ماشین های خود را در مدت گارانتی بیمه بدنه و سرقت کنند مصرف کنندگان . مشتریان خودروهایی چون لوگان نه نه تنها دزدگیر بلکه هیچ هزینه ای بابت وسایل ضد سرقت و امنیتی از قبیل دزدگیر و سنسور دنده عقب با هزینه ای گزاف پرداخت نخواهند کرد.ولی در غیر این صورت مصرف کننده مجبور گردیده برای حفاظت و امنیت خود خودرو و وسایل و تجهیزات آن مجبور گشته تا با نصب این گونه وسایل از خودرو و دیگر وسایل از آن مراقبت نماید!!!
به نظر شما اگر خدایی نکرده زاپاس خودرو و یا ضبط صوت آن را بدزدند آیا کارخانجات در مقابل این گونه خسارات وظیفه ای بر عهده خواهند گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdizadeh04
7 May 2008, 12:51 AM
با سلام مجدد
امروز رفتم خیابان ملت
یه آرم لوگان که میخواستم تندر 90 رو به لوگان تغییر بدم قیمت گفتن 35 هزار تومان
این عادلانس؟
پس با این اوضاع هم مواظب ماشینتون باشین هم مواظب آرم های ماشیتنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fazel-s-h
7 May 2008, 11:25 AM
آیا در مورد شماره VIN خودروتون پیگیری کردین ببینید در رنج قرار داشتید یا نه ؟

من شمارهVINرا توی یکی دوصفحۀ قبل گذاشتم منتها هنوز جوابی نگرفتم که تو رنج بوده یا نه؟
نمایندگی هم چیزی نگفت.
راستی شماره VINهمون شماره شاسیه دیگه؟نه؟

saedraz
7 May 2008, 11:47 AM
من بعد از برسی دقیق متوجه شدم که از زیر اون قسمتی که گفته بودن روغن ریزی داره دیروز ماشین رو بردم نمایندگی مرکزی میدان آزادی گفت حداقل یک هفته ماشین مهمون ما هست شماره VIN من با 81 شروع میشه و طبق نامه ای که از دوست کارشناسمون اومده بود احتمال اون خیلی کم بوده توصیه میکنم حتما اون قسمت رو یک چکی بکنید.
اگر به زیر اون قسمت دست بزنید کاملا مشخص میشه که روغن ریزی داره یا نه

mohammad1983
7 May 2008, 12:11 PM
من بعد از برسی دقیق متوجه شدم که از زیر اون قسمتی که گفته بودن روغن ریزی داره دیروز ماشین رو بردم نمایندگی مرکزی میدان آزادی گفت حداقل یک هفته ماشین مهمون ما هست شماره VIN من با 81 شروع میشه و طبق نامه ای که از دوست کارشناسمون اومده بود احتمال اون خیلی کم بوده توصیه میکنم حتما اون قسمت رو یک چکی بکنید.
اگر به زیر اون قسمت دست بزنید کاملا مشخص میشه که روغن ریزی داره یا نه
دوست عزيز منظورتون اينه كه زير ماشين روغن ميريخت؟؟ دقيقا كجا رو چك كرديد؟
در ضمن من رفته بودم آزادي يه مرده گفت من ماشين رو آوردم اينجا يه كم سر و صدا كردم ماشين رو تا عصر بهم دادن.خودم هم تا عصر اونجا موندم.

saedraz
7 May 2008, 12:30 PM
من عکس اون قسمت رو در یکی از پستهای همین تاپیک دیدم اما الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
اما طرف کمک موتور هست اگر عکس شو پیدا کردم حتما میگذارم

mehdyagha
7 May 2008, 12:40 PM
شماره شاسي ماشين من كه تازه تحويل گرفتم اينه NAPLSRALD81015945آيا مشكل روغن ريزي داره يا نه

Navid_Aref
7 May 2008, 01:01 PM
من عکس اون قسمت رو در یکی از پستهای همین تاپیک دیدم اما الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
اما طرف کمک موتور هست اگر عکس شو پیدا کردم حتما میگذارم

مشكل تسمه تايمينگ در برخي توليدات اوليه تندر 90 ([Only registered and activated users can see links])

hafez41
7 May 2008, 01:51 PM
دوستان به نظر شما e2 بگیرم و یا e1 فول و چه رنگی؟

با تشکر

Navid_Aref
7 May 2008, 02:26 PM
دوستان به نظر شما e2 بگیرم و یا e1 فول و چه رنگی؟

با تشکر

این بحث کاملا سلیقه ای است و نظر همه افراد یک شکل نیست و چه بسا نظر یکی کاملا با دیگری فرق بکند. خوشبختانه انواع مدل ها و رنگ های این خودرو در خیابان ها فراوان است که از نظر ظاهری به راحتی می توانید بر اساس سلیقه شخصی خود تصمیم بگیرید.
از نظر فنی هم به تفصیل در این باره بحث شده که چه تفاوتهایی با هم دارند.
( اگر نظر شخصی بنده را بخواهید E2 معمولی رنگ های نوک مدادی و سفید بهتر است. E1 فول به بالای 150 هزار تومان هزینه و دوندگی برای شبیه شدن ظاهری به E2 معمولی احتیاج دارد و تنها نقطه قوت آن داشتن کیسه هوای شاگرد است.)

hafez41
7 May 2008, 02:44 PM
این بحث کاملا سلیقه ای است و نظر همه افراد یک شکل نیست و چه بسا نظر یکی کاملا با دیگری فرق بکند. خوشبختانه انواع مدل ها و رنگ های این خودرو در خیابان ها فراوان است که از نظر ظاهری به راحتی می توانید بر اساس سلیقه شخصی خود تصمیم بگیرید.
از نظر فنی هم به تفصیل در این باره بحث شده که چه تفاوتهایی با هم دارند.
( اگر نظر شخصی بنده را بخواهید E2 معمولی رنگ های نوک مدادی و سفید بهتر است. E1 فول به بالای 150 هزار تومان هزینه و دوندگی برای شبیه شدن ظاهری به E2 معمولی احتیاج دارد و تنها نقطه قوت آن داشتن کیسه هوای شاگرد است.)

با تشکر

میخوام اینو بفروشم lp سفید رنگ دارم.

Navid_Aref
7 May 2008, 02:53 PM
با تشکر

میخوام اینو بفروشم lp سفید رنگ دارم.

حیفتون نمی آید که کاملترین مدل که رنگ بسیار زیبایی هم دارد ، بفروشید. مگر ایراد خاصی داره و یا می خواهید از تفاوت قیمتش در بازار بهره ای ببرید.

mehdi_software
7 May 2008, 11:25 PM
من یه تندر e1 فول دارم.سوالم اول اینه که آیا این مدل قفل مرکزی داره یا نه؟من این ماشینو از فرد خریدم دزدگیر روش هست ولی قفل مرکزیش کار نمیکنه می خواستم بدونم آیا دزدگیر باعث از کارافتادن قفل مرکزی میشه یا نه؟

mehdizadeh04
8 May 2008, 12:47 AM
من یه تندر e1 فول دارم.سوالم اول اینه که آیا این مدل قفل مرکزی داره یا نه؟من این ماشینو از فرد خریدم دزدگیر روش هست ولی قفل مرکزیش کار نمیکنه می خواستم بدونم آیا دزدگیر باعث از کارافتادن قفل مرکزی میشه یا نه؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز
پیوستن شما به لوگان سواران را تبریک میگم
اغلب جاهایی که در نصب دزدگیر فعالیت میکنند زیاد در مورد لوگان اطلاعات فنی ندارند.برای همین وقتی میخوان برای این خودرو دزدگیر نصب کنند کلید قفل مرکزی رو از کار میندازند.در صورتی که نباید این کار رو انجام بدن.فقط کافیه دزدگیر رو به قفل مرکزی متصل کنن نه اینکه ایم کلید رو از کار بندازند و قفل مرکزی رو برای دزدگیر فعال کنن.هر چه سریع تر پیشه یک نصاب دزدگیر که میدونین کازشو بلده ببرین تا این کلید رو براتون راه اندازی کنه
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

fazarayan
8 May 2008, 07:02 AM

با سلام خدمت شما دوست عزیز
پیوستن شما به لوگان سواران را تبریک میگم
اغلب جاهایی که در نصب دزدگیر فعالیت میکنند زیاد در مورد لوگان اطلاعات فنی ندارند.برای همین وقتی میخوان برای این خودرو دزدگیر نصب کنند کلید قفل مرکزی رو از کار میندازند.در صورتی که نباید این کار رو انجام بدن.فقط کافیه دزدگیر رو به قفل مرکزی متصل کنن نه اینکه ایم کلید رو از کار بندازند و قفل مرکزی رو برای دزدگیر فعال کنن.هر چه سریع تر پیشه یک نصاب دزدگیر که میدونین کازشو بلده ببرین تا این کلید رو براتون راه اندازی کنه
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

در تایید فرمایش نوید عزیز :icon_wink
نصاب دزدگیر من هم این اشتباه رو کرده بود که بردم پیشش اول نمیفهمید که چی میگم! :icon_bigg ولی بالاخره فهموندمش :icon_excl
کاری که کرد فقط این بود که روی باکس دزدگیر دو تا سوکت وجود داشت که ایشون از یکیش استفاده کرده بود که با تندر سازگار نبود :icon_mad: وقتی از اونیکی استفاده کرد سیستم قفل مرکزی درست شد :icon_cool همین.
موفق و پیروز باشید
با تشکر فضارایان

Navid_Aref
8 May 2008, 08:55 AM
در تایید فرمایش نوید عزیز :icon_wink
نصاب دزدگیر من هم این اشتباه رو کرده بود که بردم پیشش اول نمیفهمید که چی میگم! :icon_bigg ولی بالاخره فهموندمش :icon_excl
کاری که کرد فقط این بود که روی باکس دزدگیر دو تا سوکت وجود داشت که ایشون از یکیش استفاده کرده بود که با تندر سازگار نبود :icon_mad: وقتی از اونیکی استفاده کرد سیستم قفل مرکزی درست شد :icon_cool همین.
موفق و پیروز باشید
با تشکر فضارایان
آقای فزارایان گرامی مطلب بالا را بنده ننوشتم! دوست خوبمون جناب آقای مهدی زاده در مورد مشکل در قفل مرکزی پس از نصب دزدگیر توضیح دادند.

یک خبر از داچیا رومانی:

بهره‌برداري از واحد توليد جعبه دنده رنو در داچیا

اولين واحد توليد جعبه دنده و سيستم انتقال نيروي شركت خودروسازي رنو در روماني از ابتداي هفته آينده فعاليت خود را به طور رسمي شروع مي‌كند.
رنو از سال 2005 تجهيزات اين واحد را با سرمايه‌اي بالغ‌بر 325ميليون يورو آغاز كرد و روند تكميل و تجهيز آن را در سه مرحله اجرا كرد. قرار است در اين واحد جعبه دنده و سيستم انتقال نيروي لوگان توليد شود تا در محصولات داچيا نصب شده و مورد بهره‌برداري قرار گيرد.
مديران ارشد رنو اميدوار هستند با آغاز بهره‌برداري از اين واحد بتوانند توليد لوگان را با سرعت زيادي افزايش دهند.

fazarayan
8 May 2008, 09:26 AM
با تشکر از نوید عزیز به خاطر تذکر بجا :red_heart:
و عرض معذرت از جناب mehdizadeh04 عزیز که اشتباها اسم نوید را بجای اسم ایشان درج کرده بودم :baffle:
باید عرض کنم که این اشتباه به خاطر فعالیت بسیار زیاد نوید عزیزه چون هر صفحه رو که نگاه میکنیم اسم ایشون رو میبینیم که جای قدردانی داره :143: در واقع باید باقی پست ها رو از لابلای پستهای نوید بگردیم و پیدا کنیم
با تشکر فضارایان

Amiraram
8 May 2008, 10:28 AM
کارشناس محترم رنو با سلام؛ احتراماً این سومین سئوال فنی اینجانب است که انجام می شود در حالی که سئوالات گذشته هنوز بی پاسخ مانده است! خودروی ایی 2 اینجانب در حالت ایستاده زمانی که کولر روشن می شود و چراغها روشن است به ناگهان خاموش می شود. در حالتی که با دور پایین در ترافیک با چراغهای روشن حرکت می کنم عملاً نور داشبرد سو سو می زند. من در سایتها از جمله سایت ایران خودرو و داچیا مشخصات باتری لوگان را 70 آمپر ساعت دیده بودم که متاسفانه آنچه خودروسازان ما قرار دادند 60 آمپر ساعت است . با توجه به این نقیصه و با علم به این که در دور پایین خودرو از باتری تغذیه می شود آیا این ایراد می تواند نتیجه این اهمال کاری باشد؟ ضمناً در مورد دینام آیا آن را هم با مدل ضعیفتر جایگزین کرده اند؟ آز کجا می توانم باتری فابریک 70 آمپر ساعت خریداری و جایگزین کنم؟ آیا باتری مگان 1600 می تواند به کار آید؟ در پایان می خواستم عرض کنم که نضارت رنو با این وضعیت به چه صورتی می باشد؟ ممنون می شوم من را راهنمایی نموده و پاسخ سئوالاتم را بدهید.

hafez41
8 May 2008, 11:11 AM
حیفتون نمی آید که کاملترین مدل که رنگ بسیار زیبایی هم دارد ، بفروشید. مگر ایراد خاصی داره و یا می خواهید از تفاوت قیمتش در بازار بهره ای ببرید.

دوست عزیز جناب آقای نوید

قبل از هر چیز بابت پاسخهایتان در همه موارد تشکر و قدردانی مینمایم- مثل اینکه جمله ام رو خوب بیان نکردم- lp سفید رنگ رو نمیخوام بفرشم برج 1 اون تحویل گرفتم این یک حواله دیگری میباشد که پس از تحویل اون بفروشم. تا الان بسیار از اون هم راضیم چون قبل از اون 206 تیپ 5 داشتم-ماشین بسیار خوبیه و ار اون راضیم.

با سپاس

fazarayan
8 May 2008, 11:15 AM
دوست عزیز جناب آقای نوید

قبل از هر چیز بابت پاسخهایتان در همه موارد تشکر و قدردانی مینمایم- مثل اینکه جمله ام رو خوب بیان نکردم- lp سفید رنگ رو نمیخوام بفرشم برج 1 اون تحویل گرفتم این یک حواله دیگری میباشد که پس از تحویل اون بفروشم. تا الان بسیار از اون هم راضیم چون قبل از اون 206 تیپ 5 داشتم-ماشین بسیار خوبیه و ار اون راضیم.

با سپاس

در واقع شما میخواهید حواله بفروشید درسته؟

hafez41
8 May 2008, 11:45 AM
در واقع شما میخواهید حواله بفروشید درسته؟

ok

fazarayan
8 May 2008, 11:48 AM
الویت چنده؟
کدوم شرکت؟
چه مدلی؟

amir59y
8 May 2008, 11:51 AM
لطفاً كمكم كنيد !!! فوري فوري
دعتوتنامه من اومده lp نداره چكار كنم (اولويت 7 پارس خودرو) ؟
اگه پول رو به موقع نريزم چي مي شه ؟
كدوم رنگ تندر قشنگتره ؟

fazarayan
8 May 2008, 11:55 AM
لطفاً كمكم كنيد !!! فوري فوري
دعتوتنامه من اومده lp نداره چكار كنم (اولويت 7 پارس خودرو) ؟
اگه پول رو به موقع نريزم چي مي شه ؟
كدوم رنگ تندر قشنگتره ؟

حول نکن
چیزی نیست
پارس خودرو تو دعوتنامه هاش LP نمیزنه باید دوندگی کنی اگه میخوای
اگه پول رو به موقع نریزی دستت به جایی بند نیست
رنگ هم ببین خودت چی دوست داری

Navid_Aref
8 May 2008, 12:13 PM
کارشناس محترم رنو با سلام؛ احتراماً این سومین سئوال فنی اینجانب است که انجام می شود در حالی که سئوالات گذشته هنوز بی پاسخ مانده است! خودروی ایی 2 اینجانب در حالت ایستاده زمانی که کولر روشن می شود و چراغها روشن است به ناگهان خاموش می شود. در حالتی که با دور پایین در ترافیک با چراغهای روشن حرکت می کنم عملاً نور داشبرد سو سو می زند. من در سایتها از جمله سایت ایران خودرو و داچیا مشخصات باتری لوگان را 70 آمپر ساعت دیده بودم که متاسفانه آنچه خودروسازان ما قرار دادند 60 آمپر ساعت است . با توجه به این نقیصه و با علم به این که در دور پایین خودرو از باتری تغذیه می شود آیا این ایراد می تواند نتیجه این اهمال کاری باشد؟ ضمناً در مورد دینام آیا آن را هم با مدل ضعیفتر جایگزین کرده اند؟ آز کجا می توانم باتری فابریک 70 آمپر ساعت خریداری و جایگزین کنم؟ آیا باتری مگان 1600 می تواند به کار آید؟ در پایان می خواستم عرض کنم که نضارت رنو با این وضعیت به چه صورتی می باشد؟ ممنون می شوم من را راهنمایی نموده و پاسخ سئوالاتم را بدهید.

مشکل خودروی شما بزرگتر از اینه که فقط به خاطر باتری کم ظرفیت باشه. به احتمال خیلی زیاد در سیستم شارژ خودروی شما ایراد مهمی وجود دارد. بایستی هر چه سریعتر به نمایندگی مراجعه کنید و تقاضای رفع عیب کنید. در غیر این صورت به قطعات برقی خودرویتان (که برخی از آنها مثل باتری گارانتی تعلق نمی گیرد) صدمه جدی خواهد خورد و متضرر خواهید شد.
در خودروهایی که از آلترناتور استفاده می کنند در دور آرام هم وظیفه اصلی بر دوش همین قطعه است و باتری فقط نقش کمکی دارد و کارکرد اصلی باتری به حرکت درآوردن موتور استارت برای روشن کردن خودروست. آلترناتور لوگان مارک معروف Valeo با توان کاری بالاست و به احتمال زیاد مشکل برق خودروی شما از آن نیست (در ژیان هم آلترناتور این نقش رو به عهده دارد چه برسد به لوگان 2005).

از آقای فضارایان هم تشکر ویژه دارم.

Navid_Aref
8 May 2008, 01:18 PM
دو وبلاگ تخصصی خوب در مورد سیستمهای مختلف برق خودرو:

وبلاگ تخصصی برق خودرو:

وبلاگ آموزش سیستمهای مختلف خودرو - برق خودرو:

mehdyagha
8 May 2008, 04:28 PM
چرا تندر تنها يك چراغ دنده غقب داره ؟دعوتنامه پارس خودرو كه يك ماه پيش برا من اومد حق انتخاب e2lp‌ را هم داشتم .

Navid_Aref
8 May 2008, 05:10 PM
چرا تندر تنها يك چراغ دنده غقب داره ؟دعوتنامه پارس خودرو كه يك ماه پيش برا من اومد حق انتخاب e2lp‌ را هم داشتم .

چراغ متناظر سمت دیگر چراغ مه شکن عقب است. در مزدا 3 و سوزوکی گراند ویتارا و برخی دیگر از خودروهای جدید نیز به همین شکل است. در قوانین راهنمایی و رانندگی الزامی به دو چراغ نیست و بیشتر برای تقارن و زیبایی و در مرتبه پایین تر برای روشنایی بیشتر پشت خودرو در محیط های بسیار تاریک استفاده می شده است. البته در لوگان همان چراغ تکی هم نور بسیاری دارد و می توان در مواقع لزوم از چراغ مه شکن عقب نیز برای روشنایی بیشتر کمک گرفت.

آیا رنگ انتخابی شما نقره ای اولویت ششم نبود؟

sherlook53
8 May 2008, 06:56 PM
با سلام میخواستم بپرسم که رنگ ثبت نامی در امکان انتخاب LP در پارس خودرو موثر است؟ من شنیدم که رنگ های تقره ای و مشکی امکان انتخاب LP را دارند. درسته؟

fazarayan
8 May 2008, 07:03 PM
با سلام میخواستم بپرسم که رنگ ثبت نامی در امکان انتخاب LP در پارس خودرو موثر است؟ من شنیدم که رنگ های تقره ای و مشکی امکان انتخاب LP را دارند. درسته؟

مال ما که نقره ای بود و امکانش نبود:icon_surp

sherlook53
8 May 2008, 07:09 PM
پس این LP هایی که الان اومده از پارس خودرو بیرون از کجا اومدن؟ چه جوری گرفتن ؟ پارتی بازیه؟

اصلان چرا اینا LP رو نمیدن؟ 700 هزار تومن تفاوت برای رینگ و بالابر عقب و ایربگ شاگرد و CD که براشون باید به بیارزه....

fazarayan
8 May 2008, 07:19 PM
پس این LP هایی که الان اومده از پارس خودرو بیرون از کجا اومدن؟ چه جوری گرفتن ؟ پارتی بازیه؟

اصلان چرا اینا LP رو نمیدن؟ 700 هزار تومن تفاوت برای رینگ و بالابر عقب و ایربگ شاگرد و CD که براشون باید به بیارزه....

اینها یا پارتی بازیه یا سیریش بازیه یا از الویتهای اولیه یه! :icon_mrgr
حوب عزیز E2 ساده بگیر بعدا اون چند قلم رو به سلیقه خودت سوار کن:icon_cool
به عنوان مثال عرض میکنم پخش CD توی مدل LP زیاد مالی نیست ظاهرا MP3 هم پخش نمیکنه:icon_mad:

sherlook53
8 May 2008, 07:30 PM
یه سوال دیگه داشتم....
میخواستم بدونم واقعآ پارس خودرو تندر ها رو تا آخر خرداد تحویل میده؟
من شنیدم این سری های 5و6و7 رو سریع تحویل دادن چون اینها قیلا تولید شده بوده ولی بقیه رو نمیتونن تا قبل از تابستون تحویل بدن.....