View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Navid_Aref
17 April 2008, 08:02 AM
یک سوال از دوستان داشتم آیا امکان نصب ایربگ سرنشین برای تیپ E2 معمولی وجود دارد؟
بجز در کارخانه نصب کیسه هوای ایمنی تقریبا غیر ممکن است. برای نصب حتما نیاز به باز شدن کل مجموعه داشبورد و نصب سیستم های حسگر و پلیت دکمه غیر فعال کننده سمت شاگرد (صفحه تخم مرغی شکل کنار درب) و خود مجموعه کیسه هوای سرنشین در داخل داشبورد است.
این کارها در محلی غیر از کارخانه اگر هم انجام شود، باز شدن صحیح کیسه در هنگام تصادف به شانس زیاد بستگی دارد!
fazarayan
17 April 2008, 08:20 AM
بجز در کارخانه نصب کیسه هوای ایمنی تقریبا غیر ممکن است. برای نصب حتما نیاز به باز شدن کل مجموعه داشبورد و نصب سیستم های حسگر و پلیت دکمه غیر فعال کننده سمت شاگرد (صفحه تخم مرغی شکل کنار درب) و خود مجموعه کیسه هوای سرنشین در داخل داشبورد است.
این کارها در محلی غیر از کارخانه اگر هم انجام شود، باز شدن صحیح کیسه در هنگام تصادف به شانس زیاد بستگی دارد!
در تأیید فرمایش navid_aref عزیز
آدم نبنده بهتره تا نا مطمعن ببنده
dr_mehry
17 April 2008, 09:55 AM
سرعتهائی که کیلومتر شمارها نشون میدن واقعی نیستند!!!!! هر چقدر هم که سرعت بیشتر میشه این میزان خطا بیشتر میشه !!!! به عنوان مثال در سرعتهای حدود 200 اختلاف تا 25 کیلومتر هم میشه و حتی بیشتر!!! اگه باور نمیکنید یه سیستم جی پی اس دار که سرعت شمار هم داشته باشه کنار خودتون توی اون سرعتای کذائی بزارید تا باورتون بشه که وقتی کمپانی میگه حداکثر سرعت 180 تا ، بی حساب و کتاب نمیگه!! تازه یه مقدار از این سرعتهای 200 و 210 و 220 و ... مال شیب منفی جادست ! پس الکی دلتونو خوش نکنید... باقی بقایتان
من نمی دونم چرا حداکثر سرعت برای یک سری اینقدر مهم هست حالا اگر ماشینی 200 راه بره حتما ماشین خوبی هست ؟ خوب پس میرفتید "بیوک" میخریدید ! ارزانتر بود که ......... در ضمن اول مگر در جاده های پر پیچ و خم ایران و رانندگی بد ما ایرانیها چه سرعتی مطمئن هست ؟ تا بحال براتون پیش آمده با سرعت بالا پشت یک ماشین باشید یک دفعه ماشین جلو راهنما بزنه و بپیچه ؟؟؟ شما هم جفت پا پریدید روی ترمز و سریع معکوس وحشتناکی از ماشین کشیدی و بعدش هم کلی فحش و ...
از این گذشته امسال نوروز وقتی با 140 در جاده اصفهان شیراز میامدم پرایدهایی بودن که بالای 160 از من رد میشدند . پس زیاد حساس نباشید .
از این گذشته انصافا بعضی از دوستان خیلی پیش میرن مثلا یکجا خوندم یکی گفته " ماشین راحت 180 میرفت و تازه جا هم داشت تازه با سرنشین تکمیل !! حرفی نیست ولی پس باید از زانتیا و مگان توقع داشته باشیم 220 براحتی برند و هنوز هم جای گاز داشته باشند .
کاملا نظرات شما دوستان تایید میشه . من با ماشین خودم نزدیکای اصفهان بدلیل سرعت زیاد جریمه شدم .سرعت ماشنم اون موقع حدود 140 بود ولی افسر پلیس گفت شما 130 تا سرعت داشتی !
fazarayan
17 April 2008, 10:08 AM
کاملا نظرات شما دوستان تایید میشه . من با ماشین خودم نزدیکای اصفهان بدلیل سرعت زیاد جریمه شدم .سرعت ماشنم اون موقع حدود 140 بود ولی افسر پلیس گفت شما 130 تا سرعت داشتی !
عکس این قضیه هم صادقه
یعنی ممکنه سرعت از چیزی که هست کمتر نشون بده
من هم تو اتوبان اصفهان 140 تا میرفتم افسره گفت 145 تا میرفتی حتی رو دوربین هم نشونم داد
HOOSEIN 105
17 April 2008, 12:55 PM
بله درسته این مورد فقط برای تندر نیست و برای همه ی ماشین ها صدق میکنه
خود 405 نسبت به تندر بیشتر نشون میده
fazarayan
17 April 2008, 01:44 PM
بله درسته این مورد فقط برای تندر نیست و برای همه ی ماشین ها صدق میکنه
خود 405 نسبت به تندر بیشتر نشون میده
بله وقتی که معیار کلا شناور باشه باز هم قابل استناده
در ضمن تو همون جاده اصفهان وقتی من 140 تا مرفتم ماشین 405 داییم که پشت سرم بود 145 تا نشون میداد
fazarayan
17 April 2008, 05:32 PM
مالکین محترم خودروی تندر 90 (ال 90)
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
لطفا در صورتی که از خودروی رنو تندر 90 ( ال 90) خود به مدت بین دو تا پنج ماه استفاده نموده اید،به آدرس زير در سايت رسمي شركت رنو پارس مراجعه كرده و مشخصات درخواستي را پر كنيد:
[Only registered and activated users can see links]
و يا شماره تلفن تماس ، مدل خودرو و تاریخ تحویل خودروتان را هرچه سریع تر (تا پایان وقت اداری پنج شنبه 29 فروردین)به آدرس ایمیل ذکر شده ارسال نمایید.
چنانچه در بین دوستان / اقوام یا آشنایان شما کسانی هستند که خودرورنو تندر 90 خود را به مدت 5-2 ماه استفاده نموده اند،می توانند با ارسال مشخصات خود به ایمیل مذکور در برنامه ما شرکت نمایند.
پس از دریافت مشخصات شما،ما با شما تماس خواهیم گرفت و نظرات / ایده ها و مشکلات خودروتان (در صورت وجود) را جویا خواهیم شد.همچنین نام شما در لیست مشتریان ما ثبت شده و با انجام قرعه کشی،هدایایی به رسم یادبود تقدیم شما عزیزان می گردد.همچنین بدین طریق عقاید شما مستقیما به مهندسان رنو منتقل خواهد شد.
با تشکر و احترام
واحد کیفیت رنوپارس
امروز ساعت 3 بعد از ظهر از پارس خودرو با من تماس گرفتن میخواستن در مورد مشکلات احتمالی ماشین باهام مصاحبه حضوری کنن!:icon_ques ولی وقتی فهمیدن مدل تندر من e2 LP نیست و e2 ساده هست فرمودند میبخشید فراحوان مربوط به e2 LP بوده و فراخوان بعدی مربوط به e2 ساده خواهد بود.:icon_cry: با اینحال خانم اونور خط گوشی رو قطع نکردن و اجازه دادن چند مورد رو که حضور ذهن داشتم مطرح کنم.:icon_neut اول در مورد سود مشارکت حاصل از تاخیر پرسیدم که به نمایندگی ها حواله کردن:icon_roll بعد در مورد چراغ کمربند و مصرف لحظه ای سوخت و روکش بین برف پاک کن و کاپوت پرسیدم که گفتن در اولین موئد گارانتی میتونید به نمایندگی مراجعه کنید تا براتون رفعش کنن.:icon_mad:
جالب اینجاست که این خانم حتی نمیدونست که مدل e2 ساده ایربک سمت شاگرد نداره و تا وقتی که به جدول تفاوتها مراجعه نکرده بود حاضر بود ما من شرط ببنده!!!:icon_sad:
ولی خوب در کل برخورد بسیار خوبی داشت و جوری معذرت خواهی میکرد که انگار تندر 90 رو اون ساخته.:icon_redf
در آخر خواستم بگم اگه e2 LP ندارید زیاد زحمت نکشید چون فراخوان مربوط به شما نیست.:icon_smil
MEHRDAD_Ilat
17 April 2008, 05:36 PM
با سلام؛
چند هفته پیش بود که یکی از دوستان که تازه لوگانش رو گرفته بود از فاصله زیاد بین سپر و چراغ جلو گله مند بود که بنده هم عکسی از مدل رومانیایی رو نشون دادم که این فاصله کم و معقول بود و همون جا هم گفتم که اینهم یک سندِ افتخار آمیز دیگه از کیفیت ساخت فرقون سازها است.
خوب امروز فرصتی دست داد که سه لوگان از هردو فرقون ساز رو یکجا ببینم که عکسهای زیر دوباره این مورد رو تأیید کرد.
لوگان سفید که از تولیدات پارس فرقونه که اتفاقاً LP هم هست که در مرحله سوم قرعه کشی اصلی (قبل از این 10 اولویت) و پس از سه ماه صبر پس از واریز پول دریافت شده.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
لوگان سیاه که از تولیدات ایران فرقونه که E2 معمولی است و اونهم در مرحله سوم قرعه کشی اصلی (قبل از این 10 اولویت) دریافت شده.
لوگان نقره ای که از تولیدات پارس فرقونه E2 معمولی است که اونهم مال مرحله چهارم قرعه کشی 10 اولویت دریافت شده.
از عکسها معلومه که چه گندی توسط پارس فرقون در اول کار زده شده (انگشت اشاره من وارد این فاصله میشد یعنی اینکه 1 سانت فاصله) که شکر خدا این گند رو دارند کمتر میکنند من همون (روزهای اول هم از یکی از تولیدات پارس فرقون توی نمایندگی عکس گرفتم که اونجا هم همین طور بود وحتی فلاش زدن من باعث شد پیچ پشتی کاملاً معلوم بشه-متأسفانه عکس رو پاک کردم-حیف!!!) ولی معلومه که ایران فرقون حداقل مونتاژ سپرش بهتره.
این رو هم بگم که هیچکدوم از ماشینها اصلاً ضربه نخورده اند که یکوقت این شبه برای کسی پیش بیاد.
***الان هم تقاضا دارم دوستانِ دارای لوگانهای ایران خودرو اگر امکانش رو دارند از این فاصله عکس بگیرند که معلوم بشه حدس من درسته یا اینکه نه ، این که فاصله کم بوده موردی است.***
HOOSEIN 105
17 April 2008, 06:03 PM
با سلام؛
چند هفته پیش بود که یکی از دوستان که تازه لوگانش رو گرفته بود از فاصله زیاد بین سپر و چراغ جلو گله مند بود که بنده هم عکسی از مدل رومانیایی رو نشون دادم که این فاصله کم و معقول بود و همون جا هم گفتم که اینهم یک سندِ افتخار آمیز دیگه از کیفیت ساخت فرقون سازها است.
خوب امروز فرصتی دست داد که سه لوگان از هردو فرقون ساز رو یکجا ببینم که عکسهای زیر دوباره این مورد رو تأیید کرد.
لوگان سفید که از تولیدات پارس فرقونه که اتفاقاً LP هم هست که در مرحله سوم قرعه کشی اصلی (قبل از این 10 اولویت) و پس از سه ماه صبر پس از واریز پول دریافت شده.
لوگان سیاه که از تولیدات ایران فرقونه که E2 معمولی است و اونهم در مرحله سوم قرعه کشی اصلی (قبل از این 10 اولویت) دریافت شده.
لوگان نقره ای که از تولیدات پارس فرقونه E2 معمولی است که اونهم مال مرحله چهارم قرعه کشی 10 اولویت دریافت شده.
از عکسها معلومه که چه گندی توسط پارس فرقون در اول کار زده شده (انگشت اشاره من وارد این فاصله میشد یعنی اینکه 1 سانت فاصله) که شکر خدا این گند رو دارند کمتر میکنند من همون (روزهای اول هم از یکی از تولیدات پارس فرقون توی نمایندگی عکس گرفتم که اونجا هم همین طور بود وحتی فلاش زدن من باعث شد پیچ پشتی کاملاً معلوم بشه-متأسفانه عکس رو پاک کردم-حیف!!!) ولی معلومه که ایران فرقون حداقل مونتاژ سپرش بهتره.
این رو هم بگم که هیچکدوم از ماشینها اصلاً ضربه نخورده اند که یکوقت این شبه برای کسی پیش بیاد.
***الان هم تقاضا دارم دوستانِ دارای لوگانهای ایران خودرو اگر امکانش رو دارند از این فاصله عکس بگیرند که معلوم بشه حدس من درسته یا اینکه نه ، این که فاصله کم بوده موردی است.***
با سلام
این تندر مشکل داره مال من که اینجوری نیست
Orion
17 April 2008, 07:22 PM
اين عکس لوگان ما که مونتاژه ايرانخودرو است:
به نظر من فاصله چنداني نداره.
fazarayan
17 April 2008, 07:56 PM
تندر من هم که از پارس خودرو گرفتم اینجوری نیست
Navid_Aref
17 April 2008, 08:28 PM
خوشبختانه خودروی بنده هم چنین مشکلی ندارد.( E2 معمولی، پارس خودرو اولویت سوم از قرعه کشی مرحله آخر، تحویل در بهمن ماه 1386).
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MEHRDAD_Ilat
18 April 2008, 12:30 AM
با سلام؛
همونطور که گفتم امروز از چند لوگان مقداری عکس گرفتم ، با خوندن دفترچه راهنما برای من این سئوال پیش اومده بود که دکمه روی پوشش زیری صندلی برای چیه ( اگه عکس پائین رو ببینید متوجه میشید که توضیحی در رابطه با دکمه شماره 3 نیست) اضاف کنید اینرو که از دیدن عکسهای واریانتهای مختلف لوگان در اینترنت هم ابهام من بیشتر شد (یکی داشت و یکی نداشت ولی مدل پرستیژ داشت -عکس دوم-)
خوب امروز که لوگان سفیده که LP هم بود رو دیدم متوجه شدم که الکی به این دو کارخانه لقب فرقون ساز رو ندادند (من هم اولین بار همینجا دیدم که یکی گفته بود "ایران فرقون و پارس فرقون")
خوب اگه عکس سوم رو ببینید متوجه میشید که دفترچه راهنما احتمالاً توسط کسی ترجمه ، بازبینی و چاپ شده که بقول ما شیرازی ها "نه بدتر از من" حتی یکبار هم لوگان رو ندیده چون نه تنها توضیحی در باره دکمه شماره 3 نداده ، بلکه اصلاً منطبق با تولیدات نیست.بقول یکی از دوستان ورداشتند دفترچه مدل رومانیایی رو مو بمو ترجمه کردند ، جداَ که دستخوش !!!
اما برای من که هنوز لوگانم رو نگرفته ام این سئوال هنوز باقیه که این دگمه یا دستگیره چکار میکنه چون:
1-اهرم شماره 1 برای جلو و عقب کردن کل صندلیِ راننده(پشتی و زیر پایی)
2-اهرم شماره 2 برای بالا و پایین کردن کل صندلیه
3-اهرم شماره 4 برای پر وخالی کردن گودی کمره (گویا مثل صندلی پژو پارس)
4-اهرم شماره 5 برای خوابیدن پشتی صندلیه
5-اهرم شماره 6 برای جلو و عقب کردن کل صندلیِ سرنشینه(پشتی و زیر پایی)
حالا دستگیره با شماره 3 (یا همون دگمه) چیکار میکنه؟
اگه مثل پراید پشتی رو میخوابونه پس دستگیره شماره 5 که مثل 206 پشتی رو میخوابونه ، چیکاره است؟؟؟
karash501
18 April 2008, 09:21 AM
چند وقتیه به سرم زده یه تندر بگیرم ولی مثل همه با ظاهرش مشکل دارم اگر کسی ماشینشو اسپورت کرده عکسشو بذاره لطفا
fazarayan
18 April 2008, 09:40 AM
چند وقتیه به سرم زده یه تندر بگیرم ولی مثل همه با ظاهرش مشکل دارم اگر کسی ماشینشو اسپورت کرده عکسشو بذاره لطفا
بگیر آقا اگه بدت اومد با من :icon_cool
HOOSEIN 105
18 April 2008, 10:21 AM
با سلام
این 2 .3 تا تندر مال من نیست ولی اسپرت هستند اون 2 تا سفید ها تو خود ایران بوده اون ابی هم داچیا است
ولی روی هم رفته اگه یه اسپرت کلی کنی خیلی قشنگ میشه
Navid_Aref
18 April 2008, 11:18 AM
با سلام به اقا مهرداد گرامی،
عکس های موجود در دفترچه در برخی قسمت ها با خودرو های لوگان داخلی تفاوت هایی دارند. شما بهتر است خودوهای موجود را ملاک قرار دهید. اگر دقت کرده باشید در دفترچه مدام از جمله « بر حسب سطح خودرو » استفاده شده است که نمایانگر تفاوتهایی در خودروهای لوگان در تیپ ها و تولیدات کشورهای مختلف است.
1-صندلی سمت راننده در مدل E2 که قابلیت تنظیم ارتفاع دارد ( به صورت زاویه 45 درجه ارتفاع صندلی تنظیم می شود - به سمت جلو بکشید صندلی با فنر مربوطه در بالاترین سطح قرار می گیرد و با بالا آوردن دستگیره و هل دادن صندلی به عقب در پایین ترین سطح قرار می گیرد که انتخاب محل توقف با خود راننده است.)
2- سمت سرنشین هیچ تنظیم و دکمه خاصی در سمت بیرون خودرو ندارد. آنهایی که در دفترچه موجود است در کشورهایی مانند هند مرسوم است.
3-فرم مربوط به صندلی ها که در خودرو موجود بود. شرکت فراهم کننده (.FAPSCO (Faurecia Azin Pars Seating Co نام دارد. که به احتمال زیاد زیر مجموعه آذین خودرو می باشد.
تنظیم خمیدگی پشتی در هر دو صندلی جلو با دستگیره چرخان نزدیک به گیره کمربند انجام می شود و برای صندلی راننده هم دستگیره چرخان کوچکتری در بالای دستگیره قبلی برای تنظیم گودی کمر وجود دارد.
MEHRDAD_Ilat
18 April 2008, 11:45 AM
با سلام به اقا مهرداد گرامی،
عکس های موجود در دفترچه در برخی قسمت ها با خودرو های لوگان داخلی تفاوت هایی دارند. شما بهتر است خودوهای موجود را ملاک قرار دهید. اگر دقت کرده باشید در دفترچه مدام از جمله « بر حسب سطح خودرو » استفاده شده است که نمایانگر تفاوتهایی در خودروهای لوگان در تیپ ها و تولیدات کشورهای مختلف است.
1-صندلی سمت راننده در مدل E2 که قابلیت تنظیم ارتفاع دارد ( به صورت زاویه 45 درجه ارتفاع صندلی تنظیم می شود - به سمت جلو بکشید صندلی با فنر مربوطه در بالاترین سطح قرار می گیرد و با بالا آوردن دستگیره و هل دادن صندلی به عقب در پایین ترین سطح قرار می گیرد که انتخاب محل توقف با خود راننده است.)
2- سمت سرنشین هیچ تنظیم و دکمه خاصی در سمت بیرون خودرو ندارد. آنهایی که در دفترچه موجود است در کشورهایی مانند هند مرسوم است.
3-فرم مربوط به صندلی ها که در خودرو موجود بود. شرکت فراهم کننده (.FAPSCO (Faurecia Azin Pars Seating Co نام دارد. که به احتمال زیاد زیر مجموعه آذین خودرو می باشد.
تنظیم خمیدگی پشتی در هر دو صندلی جلو با دستگیره چرخان نزدیک به گیره کمربند انجام می شود و برای صندلی راننده هم دستگیره چرخان کوچکتری در بالای دستگیره قبلی برای تنظیم گودی کمر وجود دارد.
با سلام؛
با تشکر از جواب شما ، یعنی دستگیره سمت چپ راننده رو جایگزین اهرم شماره 2 کرده اند؟؟؟ (بسته به نوع خودرو)
Navid_Aref
18 April 2008, 11:48 AM
با سلام خدمت جناب karash501 ([Only registered and activated users can see links]).
سایت Carnp :معرفی و تست فنی رنو تندر 90 با بدنه اسپرت ([Only registered and activated users can see links])
فروم تندر 90 تاپیک عكس هاي تندر اسپورت ( تيونينگ شده ) ([Only registered and activated users can see links]):
سایت لوگان کاپ که عکسهای زیبایی از لوگان اسپرت شده داره:
سایت 4Tuning رومانی:
Navid_Aref
18 April 2008, 11:52 AM
با سلام؛
با تشکر از جواب شما ، یعنی دستگیره سمت چپ راننده رو جایگزین اهرم شماره 2 کرده اند؟؟؟ (بسته به نوع خودرو)
احتمالا مکانیزم یکی است و فقط جای دستگیره عوض شده است. به نظر بنده دستگیره کاور دار فعلی مناسب تر و شکیل تر نیز هست.
m-karimi
18 April 2008, 11:59 AM
با سلام؛
همونطور که گفتم امروز از چند لوگان مقداری عکس گرفتم ، با خوندن دفترچه راهنما برای من این سئوال پیش اومده بود که دکمه روی پوشش زیری صندلی برای چیه ( اگه عکس پائین رو ببینید متوجه میشید که توضیحی در رابطه با دکمه شماره 3 نیست) اضاف کنید اینرو که از دیدن عکسهای واریانتهای مختلف لوگان در اینترنت هم ابهام من بیشتر شد (یکی داشت و یکی نداشت ولی مدل پرستیژ داشت -عکس دوم-)
خوب امروز که لوگان سفیده که LP هم بود رو دیدم متوجه شدم که الکی به این دو کارخانه لقب فرقون ساز رو ندادند (من هم اولین بار همینجا دیدم که یکی گفته بود "ایران فرقون و پارس فرقون")
خوب اگه عکس سوم رو ببینید متوجه میشید که دفترچه راهنما احتمالاً توسط کسی ترجمه ، بازبینی و چاپ شده که بقول ما شیرازی ها "نه بدتر از من" حتی یکبار هم لوگان رو ندیده چون نه تنها توضیحی در باره دکمه شماره 3 نداده ، بلکه اصلاً منطبق با تولیدات نیست.بقول یکی از دوستان ورداشتند دفترچه مدل رومانیایی رو مو بمو ترجمه کردند ، جداَ که دستخوش !!!
اما برای من که هنوز لوگانم رو نگرفته ام این سئوال هنوز باقیه که این دگمه یا دستگیره چکار میکنه چون:
1-اهرم شماره 1 برای جلو و عقب کردن کل صندلیِ راننده(پشتی و زیر پایی)
2-اهرم شماره 2 برای بالا و پایین کردن کل صندلیه
3-اهرم شماره 4 برای پر وخالی کردن گودی کمره (گویا مثل صندلی پژو پارس)
4-اهرم شماره 5 برای خوابیدن پشتی صندلیه
5-اهرم شماره 6 برای جلو و عقب کردن کل صندلیِ سرنشینه(پشتی و زیر پایی)
حالا دستگیره با شماره 3 (یا همون دگمه) چیکار میکنه؟
اگه مثل پراید پشتی رو میخوابونه پس دستگیره شماره 5 که مثل 206 پشتی رو میخوابونه ، چیکاره است؟؟؟
سلام بر شما، دوست گرامی دکمه شماره 3 که شما پرسیدید در لوگانهای روسیه برای مدلهایی که گرمکن صندلی دارند برای فعال کردن آن بکار میرود و با تنظیم وضعیت صندلی کاری ندارد.لطفا به این آدرس مراجعه بفرمایید:
m-karimi
18 April 2008, 12:07 PM
سلام بر شما، دوست گرامی دکمه شماره 3 که شما پرسیدید در لوگانهای روسیه برای مدلهایی که گرمکن صندلی دارند برای فعال کردن آن بکار میرود و با تنظیم وضعیت صندلی کاری ندارد.لطفا به این آدرس مراجعه بفرمایید:
ضمنا فیوز شماره 16 مربوط به گرمکن صندلی میباشد که در صفحه 111 دفترچه راهنما به آن اشاره شده است
pooyan.tt
18 April 2008, 12:52 PM
تندر من هم مونتاژ ایران خودرو، و مانند عکس بالا فاصله اش کمه
من دی ماه قبل از اولویت بندی تحویل گرفتم
این هم عکساش، چپ و راست
پیمان ق
18 April 2008, 10:50 PM
سلام و درود بر دوستان عزیز
ماشاا... انقدر پستهای این تاپیک زیاده که اصلاً فرصت نمیشه همشو بخونم . :icon_surp
سوالی دارم :
از اونجاییکه سواری نرم برام خیلی مهمه از دوستانی که تندر دارن میخواستم بپرسم سیستم تعلیق این ماشین چطوره ؟
در صورت امکان اگر با خودروهایی مثل 405 ، سمند ، پارس یا 206(با هرکدوم که تجربه رانندگی داشتید) نیز مقایسه بفرمائید خیلی ممنون میشم .
پیشاپیش از عزیزانی که زحمت پاسخگویی به سوال بنده رو میکشند سپاسگزارم .:icon_excl
همواره شاد و پیروز باشید :icon_wink
ارادتمند شما
پیمان
ar1358
19 April 2008, 01:54 AM
حذف رنوپارس از ماجراي تندر90
حميدرضا بهداد
«طي روزهاي آتي جلسهاي با مسوولان رنوپارس برگزار ميشود و طي آن پيشنهاد در دست گرفتن زنجيره تامين قطعات تندر-90 توسط خودروسازان داخلي مورد بررسي قرار خواهد گرفت.»
اين گفته محمدحسين فقيه، معاون تندر-90 ايرانخودرو در حالي است كه ميشل كربل، مديرعامل رنوپارس در گفتوگو با خبرنگار ما از ارائه پيشنهاد مذكور و همچنين برگزاري جلسه با خودروسازان داخلي ابراز بياطلاعي كرده و گفته است: اين خبر را از ايران خودرو پيگيري كنيد. البته وي در جملهاي كنايهآميز هم با يادآوري قرارداد پلتفرم X90، تامين قطعات تندر-90 توليدي در ايران را از اختيارات و مسووليتهاي رنوپارس دانسته و بدينوسيله به خودروسازان داخلي گوشزد كرده است كه اين شركت همچنان روي موضوع كيفيت قطعات تندر-90 حساس بوده و شايد به اين راحتي زنجيره تامين را به آنها واگذار نكند.
اين در حالي است كه به گفته فقيه، مذاكرات خودروسازان داخلي بالاخص ايران خودرو با مسوولان رنوپارس در شرايط مناسبي قرار داشته و احتمال ميرود طي روزهاي آينده نتايج مثبتي از اين مذاكرات به دست آيد.
هدف چيست؟
خودروسازان داخلي در طول حدودا يكسالي كه درگير توليد خودروي تندر-90 بودند، هرگاه با انتقاد متقاضيان و مسوولان در زمينه عدم انجام به موقع تعهداتشان روبهرو شدهاند، موضوع تامين قطعات اين خودرو را پيش كشيده و آن را پاشنه آشيل توليد تندر-90 در كشور عنوان كرده و بدين وسيله توپ را به زمين رنوپارس و البته قطعهسازان داخلي انداختهاند.
خودروسازان معتقدند عدم تامين به موقع قطعات از سوي رنوپارس علاوه بر مسائل سياسي به عدم شناخت آنها از فرهنگ قطعهسازان داخلي برميگردد. بدين معني كه مسوولان فرانسوي اين شركت (نمايندگان رنو) با فضاي كاري، مسائلي مالي و نوع رفتار ميان خودروسازان و قطعهسازان داخلي آشنا نبوده و هنوز هم با اين موضوعات كنار نيامدهاند. در حال حاضر خودروسازان داخلي معتقدند نظارت رنو در نحوه تامين و رد و بدل شدن قطعات بين خودروسازان وقطعهسازان، از مرحله نظارت گذشته و به دخالت رسيده است و آنها همين امر را از جمله دلايل مهم تاخيرهاي موجود در توليد تندر-90 ميدانند در اين شرايط اگر به هر نحو زنجيره تامين به دست خود آنها بيفتد، مسلما ديگر سايه نظارت يا به قول خود خودروسازان داخلي، «دخالت» رنو را با شدت فعلي بالاي سرشان نديده و با فراغ بال بيشتري به توليد تندر-90 خواهند پرداخت. اما سوالاتي كه در اين زمينه مطرح است، كمي موضوع واگذاري زنجيره تامين قطعات تندر-90 به خودروسازان را به حاشيه برده با ابهام روبهرو ميسازد. سوالاتي از قبيل اينكه نيت واقعي خودروسازان از موضوع مذكور چيست؟ آيا هدف، افزايش سرعت توليد تندر-90 است يا حذف رنو پارس از اين زنجيره؟ آيا اصلا واگذاري زنجيره تامين به خودروسازها ميتواند سرعت كار را بالا ببرد؟ و از همه مهمتر اينكه آيا با تعديل نظارت رنو در تامين قطعات، كيفيت فداي سرعت توليد نخواهد شد؟ از طرفي چقدر احتمال دارد مسوولان رنو با اين پيشنهاد موافقت كرده و اعتبار بينالملليشان را به نوعي در اختيار خودروسازان داخلي قرارداده و در اين زمينه به آنها اعتماد كنند؟
كارشناسان و كساني كه دستي در صنعت خودروسازي و قطعهسازي كشور دارند، نظرات و مواضع مختلفي در اين زمينه ارائه ميكنند. برخي معتقدند با واگذاري زنجيره تامين قطعات تندر-90 به خودروسازان داخلي، سرعت توليد بدون آنكه كيفيت افت كند، بالا ميرود و برخي ديگر هم به عكس اين ادعا اعتقاد دارند.البته بعضي ديگر از كارشناسان نيز واگذاري زنجيره تامين را بهانهاي براي حذف رنو پارس ميدانند.
نيتمان خير است
فقيه در اين زمينه ميگويد: ايران خودرو براي برطرف شدن مشكلات فراروي توليد تندر-90 يك سري برنامه دارد كه در دست گرفتن زنجيره تامين قطعات آن توسط ايران خودرو و پارس خودرو جزو اين برنامهها است.
وي درباره هدف خودروسازان از اين موضوع تاكيد ميكند: نيت ما از در دست گرفتن زنجيره تامين فقط و فقط انجام هرچه سريعتر تعهداتمان به مشتريان داخلي و البته عمل به مقوله مهم صادرات تندر-90 است. فقيه همچنين ميافزايد: به دليل آنكه رنو با فرهنگ ما آشنايي چنداني ندارد و ما نميخواهيم مشكلات و تاخيرهاي به وجود آمده در توليد تندر-90 را طي سالجاري نيز داشته باشيم، تصميم گرفتيم پيشنهادي را مبني بر تجديدنظر در برخي بندهاي قرارداد خود با رنو از جمله نحوه تامين قطعات ارائه كنيم، چرا كه به اعتقاد ما رفتار اين شركت در اين زمينه مناسب نبوده و تامين قطعات بايد مطمئنتر از گذشته شود.
اظهارات معاون تندر-90 ايرانخودرو در حالي است كه به اعتقاد كارشناسان و مديران دستاندركار صنعت خودرو، هرگونه نظارت يا به قول خودروسازان داخلي، دخالت رنو در نحوه توليد و تامين قطعات تندر-90، حق طبيعي اين شركت است. زيرا هر نوع خودرويي در هر كجاي دنيا با آرم هر خودروسازي از خط توليد بيرون ميآيد، نشاندهنده توانايي و دانش فني آن شركت است كه رنو نيز از اين قاعده مستثني نبوده و حق دارد نسبت به كيفيت قطعات و خودروهاي توليدياش در ايران حساس باشد، چرا كه پاي اعتبار بينالمللياش در كار است.
نيتشان خير است؟
فريد زاوه از كارشناسان صنعت خودروي كشور معتقد است، چون پروژه X90، پروژهاي خاص به حساب ميآيد، آينده آن و اينكه نيت خودروسازان در زمينه به دست گرفتن زنجيره تامين قطعاتاش چيست؟ چندان روشن و قابل پيشبيني نيست. هر چند به هر حال ممكن است يكي از اهداف خودروسازان در اين زمينه بالا بردن سرعت توليد باشد. اظهارات زاوه در شرايطي است كه در همان ابتدا كه قطعهسازان تامينكننده قطعات تندر-90 توسط رنو انتخاب شدند، بحثهايي مبني بر انتخاب گزينشي قطعهسازان مطرح و مسلما برخي از گزينش رنو راضي بودند و برخي ناراضي! كه همين موضوع ميتواند مويدي بر خاصبودن اين پروژه باشد.
زاوه همچنين با اشاره به اينكه در صورت واگذاري زنجيره تامين قطعات به خودروسازان داخلي، سرعت توليد تندر-90 افزايش خواهد يافت، ميافزايد: سرعت و كيفيت در توليد، دو مفهوم متضاد هستند و از آنجا كه حلقه مفقوده ما در صنعت خودرو، دانش فني است، طبيعتا در صورت افزايش سرعت توليد، كيفيت اندكي نزول ميكند. وي با بيان اينكه مفهوم كيفيت در شركت رنو نيز مفهوم تازهاي بوده و چندان اصيل نيست، تصريح ميكند: اگر نظارت نهايي را بر خودروهاي توليدي باز هم رنو انجام دهد، نزول كيفي تندر-90 در صورت واگذاري زنجيره تامين قطعات به خودروسازان داخلي، قابل چشمپوشي بوده و چندان مهم نيست، اما اگر هدف از اين موضوع مسائل ديگري باشد، نتيجه اين واگذاري، فقط حذف رنوپارس از قرارداد است و بس.
بيانصافي مي كنند
احمد نعمتبخش، دبير انجمن خودروسازان اين موضوع را كه هدف از در دست گرفتن زنجيره تامين قطعات تندر-90، حذف رنوپارس است، بيانصافي كارشناسان ميداند. وي اعتقاد دارد: درست است كه رنوپارس در تامين به موقع قطعات ناتوان عمل كرده ولي اين نميتواند دليلي براي حذفاش از قرارداد تلقي شود. نعمتبخش همچنين با اشاره به اينكه در صورت واگذاري زنجيره تامين قطعات تندر-90 به خودروسازان، سرعت كار بالا ميرود، تاكيد ميكند: از آنجا كه باز هم نظارت رنو در سطحي كليتر به قوت خود باقي ميماند، بنابر اين شاهد سير نزولي در مسير كيفي تندر- 90هاي توليدي نخواهيم بود، به هرحال هر محصولي كه با آرم اين شركت از خط توليد خودروسازان ايراني خارج شود، نماينده و نشاندهنده اعتبار رنو است كه اين شركت فرانسوي به راحتي از آن نميگذرد.كارشناساني چون نعمت بخش معتقدند: خودروسازان داخلي در طي دو سهسال گذشته آنقدر تجربه و دانش فني كسب كردهاند كه حتي بدون نظارت خودروسازان معتبري چون رنو، نيز محصولات خود را در كنار سرعت بالا در سطح كيفي مناسب توليد كنند. به اعتقاد آنها خودروسازان داخلي به بلوغ مناسبي در اين زمينه دست يافتهاند.
رنو در مسير پژو
واگذاري زنجيره تامين قطعات تندر -90 به خودروسازان داخلي، رنو را نيز در مسير شركت هموطنش يعني پژو قرار ميدهد. چرا كه پژو نيز در اوايل همكاري خود با خودروسازان ايراني، زنجيره تامين را در اختيار خودش گرفته بود، ولي پس از مدتي كه نسبت به ايرانخودرو اعتماد لازم را پيدا كرده و توليد محصولاتي با كيفيت را در توان اين شركت ديد، زنجيره تامين قطعات را به ايرانخودرو واگذار كرد. البته نكته بسيار حائز اهميت در اين زمينه سرنوشت پژوهاي توليدي در كشور پس از اين اقدام است. اگر نگاهي به وضعيت كيفي محصولات پژو قبل و بعد از واگذاري زنجيره تامين به خودروسازان داخلي انداخته و نظر مشتريان و كارشناسان امر را در مورد آن جويا شويم متوجه خواهيم شد، انواع پژوهاي توليدشده در داخل بعد از اين واگذاري، از كيفيت نازلتري نسبت به آن زماني كه خود شركت پژو زنجيره تامين قطعات را برعهده داشت، برخوردارند. اين موضوع حتي در مورد پرايد نيز صدق ميكند. در واقع اين دو تجربه موجب نگراني مشتريان و كارشناسان ميشود كه آيا سرنوشتي همانند پژو و پرايد در انتظار تندر- 90هاي توليدي در صورت از بين رفتن نظارت فعلي رنو، است؟
رنو پارس ميپذيرد!
سعيد ليلاز ديگر كارشناس خودرو در اين زمينه ميگويد: به هر حال همزمان با افزايش سرعت توليد، كيفيت اندكي نزول مييابد، هرچند كه چندان چشمگير نبوده و در شرايط فعلي مهم بالا بردن تيراژ توليد تندر- 90 است تا بهواسطه آن دست دلالان از بازار اين خودرو كوتاه شود. اين كارشناس خودرو معتقد است در دست گرفتن زنجيره تامين قطعات تندر-90 توسط خودروسازان داخلي به لحاظ آنكه از تعهدات رنو پارس كاسته و حتي الزام صادرات 20درصد را نيز از بين ميبرد، اين شركت احتمالا پيشنهاد واگذاري زنجيره تامين را پذيرفته و از صحنه اول قرارداد كنار ميرود. وي ميافزايد: در اين صورت، رنو نيز به سرنوشتي مشابه پژو دچار شده و تنها از دور نظارت اندك خود را بر محصولات توليدياش در ايران خواهد داشت. اظهارات ليلاز در شرايطي است كه زاوه، ديگر كارشناسان خودرو هم با اين نظر موافق بوده و معتقد است كه بيش از 90درصد مشكلات مربوط به سطح كيفي خودروهاي توليد داخل به قطعات آن مربوط است. بنابراين اگر زنجيره تامين به دست خودروسازان ايراني بيفتد، طبيعتا پس ازمدتي توليد داخل قطعات تندر-90 افزايش يافته و خودروهاي توليدي سرنوشتي مشابه پژو و پرايد پيدا خواهند كرد.البته فقيه اعتقاد دارد در صورت واگذاري زنجيره تامين، خللي در مسائل كيفي تندر-90 به وجود نيامده و خودروي توليدي در ايران با هماني كه در پاريس ساخته ميشود يكي خواهد بود.
اینجانب
19 April 2008, 08:04 AM
در صورت امکان اگر با خودروهایی مثل 405 ، سمند ، پارس یا 206(با هرکدوم که تجربه رانندگی داشتید) نیز مقایسه بفرمائید خیلی ممنون میشم .
از 206 تیپ 5 نرمتره.
HOOSEIN 105
19 April 2008, 12:58 PM
ماشاا... انقدر پستهای این تاپیک زیاده که اصلاً فرصت نمیشه همشو بخونم . :icon_surp
سوالی دارم :
از اونجاییکه سواری نرم برام خیلی مهمه از دوستانی که تندر دارن میخواستم بپرسم سیستم تعلیق این ماشین چطوره ؟
پیشاپیش از عزیزانی که زحمت پاسخگویی به سوال بنده رو میکشند سپاسگزارم .:icon_excl
ارادتمند شما
پیمان
با سلام
فنر بندی خوبی دارد
ولی در 500 کیلومتر اول خیلی خشک است که درست میشود
و با عوض کردن لاستیک های بارز اون خیلی نرمتر و بهتر هم میشود
نسبت به 405 و پرشیا هم با تعویض لاستیک بهتر میشود ولی با همون لاستیک بارز در حد 405 یا پرشیا است
mohammad1983
19 April 2008, 04:00 PM
سوالی دارم :
ارادتمند شما
پیمان
سلام من هم انصافا راضي هستم.اگر نيازي به سريع رفتن داشته باشي اصلا نميخواهد سرعت را هي كم كني راحت از سرعت گير ها و پستي بلندي ها رد ميشود.
fazarayan
19 April 2008, 04:13 PM
سلام من هم انصافا راضي هستم.اگر نيازي به سريع رفتن داشته باشي اصلا نميخواهد سرعت را هي كم كني راحت از سرعت گير ها و پستي بلندي ها رد ميشود.
اینو هستم :icon_cool
Navid_Aref
19 April 2008, 06:40 PM
نحوه نصب سنسور دنده عقب به صورت تصویری بر روی لوگان سدان ( 70 عکس):
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
pooyan.tt
19 April 2008, 06:43 PM
الان حدود دو هفته است که درب جلو سمت شاگرد سر و صدا میده!
کسی می دونه مرگش چیه؟
Navid_Aref
19 April 2008, 07:11 PM
الان حدود دو هفته است که درب جلو سمت شاگرد سر و صدا میده!
کسی می دونه مرگش چیه؟
شاید محافظ بلندگوی درب سمت شاگرد یا چیزی مثل آن از جایش کنده شده باشد و پایین افتاده و سر و صدا می کنه.
Navid_Aref
19 April 2008, 07:45 PM
نحوه نصب سنسور دنده عقب به صورت تصویری بر روی لوگان سدان ( 70 عکس بزرگ به همراه راهنما البته به زبان رومانیایی): در پست بالایی عکس های کوچک موجود است.
راهنمای نصب علمی سنسور دنده عقب (پارکینگ) به زبان انگلیسی(روی لینک کلیک کنید تا فایل Pdf لود شود(330کیلو بایت):
fazarayan
19 April 2008, 07:51 PM
شاید محافظ بلندگوی درب سمت شاگرد یا چیزی مثل آن از جایش کنده شده باشد و پایین افتاده و سر و صدا می کنه.
تأیید میشه :icon_cool
غیر از این نمیتونه باشه :icon_mad:
MEHRDAD_Ilat
19 April 2008, 11:02 PM
با سلام؛
اول از همه ببخشید که این مطلب رو توی پست خودش ننوشتم چون میخواستم همه اون رو ببینند.
میخوام آخرین نمونه از مشتری مداری رو خدمتتون عرض کنم:
جریان از این قراره که به یکی از دوستان که اونهم مثل خودم اولویت 4 بود خبری روکه از همینجا گرفته بودم (شروع ارسال دعوتنامه از امروز 31 فروردین) داده بودم و اون بنده خدا هم خوشحال که بزودی به اتوموبیلش میرسه. خوب امروز که بهش زنگ زده بودند اولش کلی خوشحال که الان میگند بیا و پول مابقی رو بریز و ماشینت رو 15 روز دیگه بگیر ولی میدونید چی بهش گفته بودند که سریع به من زنگ زد؟؟؟
به اون با کمال پررویی گفته بودند که بیا تبدیل به ای 1 کن چون ای 2 نداریم!!!
میبیند ترا به خدا بعد از کلی انتظار چی به بنده خدا گفتند. الان که 31 هم تمام شد از دوستانی که اولویت چهارم ایران خودرو هستند و خبری دارند یا بهشون چیزی در رابطه با تبدیل به ای1 گفته اند خواهش میکنم بنده رو مطلع کنن واینکه اصلاً برای کسی دعوتنامه اومد یا نه؟؟؟
mohammad1983
19 April 2008, 11:05 PM
سلام
امروز وقتي داشتم لوگان پدرم رو تميز مي كردم.5 تا:icon_excl پيچ ستاره اي بزرگ و كوچك از كف ماشين جمع كردم.معلوم نيست اين ها از كجا افتادن.شما هم چك كنيد ببينيد پيچ اضافي ماشينتون داره يا نه؟:icon_sad:
MEHRDAD_Ilat
19 April 2008, 11:20 PM
با سلام ؛
حیفم اومد شما این لوگان اسپرت رو نبینید!!!
(عکس یک لوگان اروپایی است)
A.L.I
19 April 2008, 11:29 PM
سوالی دارم :
ارادتمند شما
پیمان
به نظر من که تجربه رانندگی با همشونو دارم از خودروهایی مثل 405 ، سمند ، پارس نرمتره ولی تعلیق 206 قویتره در دستندازها نسبت به تندر لرزش فرمان در حد صفره.
mehdizadeh04
20 April 2008, 12:05 AM
با سلام خدمت همه لوگان سواران عزیز
میخواستم ببینم که تمام ماشین های جدید مثل لوگان از داشتن آفتامات بوق محرومند یا اینکه لوگان هم برای اینکه خرجش کم بشه و صدای زیادی هم ایجاد نکنه نذاشتن
من امروز بوق ماشینم رو عوض کردم و 2 تا بوق حلزونی که انداختم چون دیدم بدون آفتاماته و صداش هم کمه انداختم که خیلی هم عالی شد
ای 2 هم بدونه آفتاماته؟آخه 2 تا بوق بدون آفتامات به دسته جراغ آسیب نمیزنه؟
با تشکر از جوابگویی
ماشن من ای 1 فول
fazarayan
20 April 2008, 07:03 AM
با سلام خدمت همه لوگان سواران عزیز
میخواستم ببینم که تمام ماشین های جدید مثل لوگان از داشتن آفتامات بوق محرومند یا اینکه لوگان هم برای اینکه خرجش کم بشه و صدای زیادی هم ایجاد نکنه نذاشتن
من امروز بوق ماشینم رو عوض کردم و 2 تا بوق حلزونی که انداختم چون دیدم بدون آفتاماته و صداش هم کمه انداختم که خیلی هم عالی شد
ای 2 هم بدونه آفتاماته؟آخه 2 تا بوق بدون آفتامات به دسته جراغ آسیب نمیزنه؟
با تشکر از جوابگویی
ماشن من ای 1 فول
توی ماشینهای جدید آفتامات روی خود دسته راهنماست:icon_arro
Navid_Aref
20 April 2008, 08:22 AM
سوالی دارم :
ارادتمند شما
پیمان
سیستم تعلیق لوگان مخصوص کشورهایی که جاده های نامناسب دارند طراحی شده و به همین دلیل ساختاری محکم و بزرگ و در عین حال اسپرتی داره. برای دیدن عکس های سیستم تعلیق جلوی خودرو به پست زیر مراجعه کنید.
اگر وقت بگذارید و حداقل 100 پست آخر را مطالعه کنید، مطالب زیادی توسط دوستان آورده شده که مفید خواهد بود. ممنون از شما.
mehdizadeh04
20 April 2008, 09:08 AM
توی ماشینهای جدید آفتامات روی خود دسته راهنماست:icon_arro
با سلام و تشکر از ساسخگویی شما دوست عزیز
ولی با این حال اگه داشته باشه هم باید صدا بده مثل رله و اینکه صدای بوق رو هم بیشتر کنه ولی این کارها انجام نمیشد
fazarayan
20 April 2008, 09:13 AM
با سلام و تشکر از ساسخگویی شما دوست عزیز
ولی با این حال اگه داشته باشه هم باید صدا بده مثل رله و اینکه صدای بوق رو هم بیشتر کنه ولی این کارها انجام نمیشد
تنها کاری که آفتامات انجام میده اینه که اولا فاصله سیمی بوق تا باطری رو کاهش میده دوم اینکه جرقه رو از دسته راهنما دور میکنه که به مرور زمان به قول معروف خال نزنه ولی در دسته راهنماهای پلاتین دار جدید دیگه این مشکل پیش نمیاد در ضمن توان باطری ها هم بقدری هست که یک متر سیم بیشتر تأثیری روی صدای بوق نداشته باشه.:icon_surp
erfan_eri
20 April 2008, 11:11 AM
سوالی دارم :
ارادتمند شما
پیمان
اقا کمک های عقبش واقعا از 206 بهتره من قبلا 206 داشتم چون هاچ بک زیاد می کوبه
پیمان ق
20 April 2008, 12:13 PM
درود بر دوستان نازنینم
از اینهمه ابراز لطف دوستان و پاسخ هایی که به سوال بنده دادند بسیار ذوق زده شدم . :icon_sad:
دوستان خیلی ممنونم ، واقعاً خسته نباشید .
پس در مجموع ، همۀ دوستان از سیستم تعلیق لوگان راضی هستند .
یه سوال دیگه هم دارم : :icon_neut
در مقایسه با خودروهای نامبرده ، لذت رانندگی با لوگان چطوره ؟
بازم از لطفتون سپاسگزارم .
همیشه پاینده و پیروز باشید و از تندرتون به شادی استفاده کنید دوستان خوبم :icon_wink
taba
20 April 2008, 02:05 PM
درود بر دوستان نازنینم
در مقایسه با خودروهای نامبرده ، لذت رانندگی با لوگان چطوره ؟
بازم از لطفتون سپاسگزارم .
همیشه پاینده و پیروز باشید و از تندرتون به شادی استفاده کنید دوستان خوبم :icon_wink
سلام دوست عزیز:
من که خیلی راضیم چون:
1. بسیار جادار است
2.خیلی خوش دست است و به آن مسلط هستم
3. بسیار نرم، پر قدرت، و کم صدا است.
4. تعویض دنده راحت و نرم انجام میشود.
5. بخاری و کولر پرقدرتی دارد.
6.کیفیت ترمزها عالی است بخصوص وقتی ABS هم داشته باشد.
7. در مسافتهای زیاد (حدود 500 کیلومتر بدون توقف) خسته نشدم و کمردرد نگرفتم.
8. مصرفش مناسب است.
9. دیگه چه توقعی از یک ماشین دارید؟
موفق باشید
fazarayan
20 April 2008, 02:16 PM
سلام دوست عزیز:
من که خیلی راضیم چون:
1. بسیار جادار است
2.خیلی خوش دست است و به آن مسلط هستم
3. بسیار نرم، پر قدرت، و کم صدا است.
4. تعویض دنده راحت و نرم انجام میشود.
5. بخاری و کولر پرقدرتی دارد.
6.کیفیت ترمزها عالی است بخصوص وقتی ABS هم داشته باشد.
7. در مسافتهای زیاد (حدود 500 کیلومتر بدون توقف) خسته نشدم و کمردرد نگرفتم.
8. مصرفش مناسب است.
9. دیگه چه توقعی از یک ماشین دارید؟
موفق باشید
کاملا تأیید میشه :icon_cool
در ضمن
10.بدنه محکمی داره
11. شتابش عالیه
12. صندوق جاداری داره
13. شاسیش بلندتره
14. ظرفیتش برخلاف ماشینهای دیگه اصولا 5 نفره
و . . .
ehsan amiri
20 April 2008, 05:40 PM
سلام به تمامی دوستان
خداییش تو این اوضاع ماشینی که تو ایران است تندر به تمام ماشینای زیر 20 میلیون می صرفه چون :
1- مصرفش عالی
2- ماشین به روزیه ( محصول سال 2005 )
3- شتابش حرف نداره
و ...
البته تا زمانی که ایرانی نشده و رنو رو تولیدش نظارت داره .
amir1366
21 April 2008, 12:16 AM
بیمه بدنه کامل رو از بیمه ایران سوال کردم 450000 تومان .اگه ایران خودرو با 300000 تومان بیمه بدنه میذاره پس خوبه . دوستانی که ماشینشونو با بیمه بدنه از کارخونه گرفتن تعهدات بیمه رو بگن تا با این مقایسه کنم .اصلا بیمه بدنه لازمه؟؟
amir1366
21 April 2008, 12:16 AM
کسانیکه در مورد رنگ ماشینشون نگرانند ومی خوان عوض کنند می تونند ماشینشون رو صلح کنند . چون من یک حواله صلح کردم و می شد رنگشو عوض کرد
Navid_Aref
21 April 2008, 09:40 AM
بیمه بدنه کامل رو از بیمه ایران سوال کردم 450000 تومان .اگه ایران خودرو با 300000 تومان بیمه بدنه میذاره پس خوبه . دوستانی که ماشینشونو با بیمه بدنه از کارخونه گرفتن تعهدات بیمه رو بگن تا با این مقایسه کنم .اصلا بیمه بدنه لازمه؟؟
دوست گرامی، همانطور که می دانید مبنای محاسبه بیمه بدنه خودرو، قیمت پایه روز خودرو در بازار است.
فرض کنید مدل E2 -LP که بالاترین قیمت رو دارد، مد نظرمان باشد باز هم به رقم بالا نمی رسد.
اگر قیمت این مدل را 14.5 میلیون به همراه 500 هزار تومان لوازم اضافی هم در نظر بگیریم، حق بیمه حدود 339 هزار تومان خواهد شد. مبلغ 450 هزار تومانی که شما نوشتید عددی غیر منطقی به نظر می آید.
برای محاسبه بیمه خودرو خود اعم از بدنه و شخص ثالث به سایت بیمه ایران می توانید مراجعه کنید.
بهتر بود این مطلب رو در تاپیک سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل خودرو مطرح می کردید:
nekuee
21 April 2008, 10:47 AM
حواله ال90 تیپ ایی2 چند خریدار داره؟ اولویت آخر!
Navid_Aref
21 April 2008, 07:14 PM
مجموعه ای از تصاویر رنو نپتون Renault Neptun طراحی شده توسط طراح رومانیایی Dragos Pop. مارک تجاری و محل تولد یکسان با لوگان خودمون
منبع:
amir1366
21 April 2008, 08:54 PM
کسی بخاطره ایرادهای روشن نشدن اخطاره نبستنه کمربند و یا نزدن بوغ هشدار در سرعت بالای 120 و یا احیانا اخطار باز بودن درها به نمایندگی مجاز مراجعه کرده؟ تونستن تعمیر کنند؟
amir1366
21 April 2008, 09:02 PM
حواله ال90 تیپ ایی2 چند خریدار داره؟ اولویت آخر!
6000000
mohammad1983
21 April 2008, 09:47 PM
کسی بخاطره ایرادهای روشن نشدن اخطاره نبستنه کمربند و یا نزدن بوغ هشدار در سرعت بالای 120 و یا احیانا اخطار باز بودن درها به نمایندگی مجاز مراجعه کرده؟ تونستن تعمیر کنند؟
اين ها ايراد نيست:icon_evil
بوق 120 تا هم ديگه چيز واقعا به درد نخوري هست.تو ريو هم وجود نداره.
در ريو هم چراغ كمربند روشن ميشه و بعد از چند ثانيه خاموش ميشه.(دايمي نيست)
مال من وقتي در ها باز هست چراغ در صفحه آمپر روشن ميشه.:icon_eek:
Navid_Aref
21 April 2008, 10:51 PM
اين ها ايراد نيست:icon_evil
مال من وقتي در ها باز هست چراغ در صفحه آمپر روشن ميشه.:icon_eek:
در تایید نظر جنابعالی عرض کنم که موارد فوق ایراد محسوب نمی شوند و مواردی هستند که در ایران خودرو و پارس خودرو لحاظ نشدند.
مطلب مهمی که خواستم بگویم ،اینه که چراغ عیب یاب موتور هنگام استارت زدن فقط در زمانی حدود یک دهم ثانیه با گردش سویچ روشن می شود و فقط در مکان تاریک قابل رویت می باشد.
گفتگوی مجله ماشین با مدیران ارشد شرکت رنو:
صفحه اول ([Only registered and activated users can see links]) صفحه دوم ([Only registered and activated users can see links])
تست لوگان در پاشنه ایتالیا: [Only registered and activated users can see links]
منبع: [Only registered and activated users can see links]
amir1366
22 April 2008, 10:46 AM
[QUOTE=amir1366;503036]کسی بخاطره ایرادهای روشن نشدن اخطاره نبستنه کمربند و یا نزدن بوغ هشدار در سرعت بالای 120 و یا احیانا اخطار باز بودن درها به نمایندگی مجاز مراجعه کرده؟ تونستن تعمیر کنند؟[/QUOTElk ;iمن که جوابمو نگرفتم:icon_ques
mohammad1983
22 April 2008, 10:57 AM
[quote=amir1366;503036]کسی بخاطره ایرادهای روشن نشدن اخطاره نبستنه کمربند و یا نزدن بوغ هشدار در سرعت بالای 120 و یا احیانا اخطار باز بودن درها به نمایندگی مجاز مراجعه کرده؟ تونستن تعمیر کنند؟[/QUOTElk ;iمن که جوابمو نگرفتم:icon_ques
دوست عزيز شما يعني از پست بنده و آقا نويد پاسخ خودتون رو نگرفتيد!!!:icon_twis
براي مثال نزدن بوغ هشدار در سرعت بالای 120 وجود نداره اونوقت شما ميگي ايراده.
fazarayan
22 April 2008, 11:14 AM
در مورد چراغ کمربند و مصرف لحظه ای سوخت با کارشناس رنو ارتباط برقرار کردم و ایشان فرمودند :
با سلام خدمت شما دوست عزیز
باید عرض کنم این مربوط به آپشن بندی میشود به عنوان مثال برای اضافه کردن نشانگر مصرف لحظه ای نیاز به دستکاری بروی دسته برف پاکن و پنل مقابل میباشد
اما متاسفانه فعلا شرکت سازنده خودرو در ایران روش های استانداردی را برای اضافه نمودن آپشن اعلام نکرده
که من از این پاسخ قانع نشدم چون چراغ کمربند یک آپشن نیست و از موارد کلی خودرو میباشد. :icon_ques
amir1366
22 April 2008, 11:16 AM
[QUOTE=mohammad1983;503045]اين ها ايراد نيست:icon_evil
مال من وقتي در ها باز هست چراغ در صفحه آمپر روشن ميشه.:icon_eek:[/QUOTE
حالا ایراد یا هر چیزه دیگه باید درست بشن یا نه؟؟ اتفاقا به نظر من آن بوغ خیلی هم مفیده. مخصوصا برای لوگان با این نرمی وموتور قویش و از همه مهم تر گیر به گیر پلیس و جریمه های 20000 تومنی و .... تازه حیفه وقتی امکانش در ماشین هست و گارانتی هم هست بیخیالش شد. ضمنا ریو خیلی چیزا نداره . حالا می خوام ببینم کسی برده یا اصلا درست میشن یا نه . چون تا بحال کسی در مورد درست کردن بوغ اخطارش چیزی ننوشته .]
Navid_Aref
22 April 2008, 11:19 AM
کلوز آپ
در حاشیه نمایشگاه خودرو ژنو و با حضور در بخش اتاق های کنفرانس غرفه گروه خودرو سازی رنو و همکاری و پیگیری مسئولان شرکت رنو پارس فرصتی دست داد تا به صورت جداگانه و اختصاصی و درفضایی خودمانی، گفتگویی با سه تن از مدیران ارشد گروه خودروسازی رنو داشته باشیم که خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده با این مدیران را در ادامه ملاحظه می نمایید. ضمن آنکه در همین جا لازم می دانم از آقایان«کلالی» و «منصوری منفرد» به جهت یاری در تهیه این مصاحبه ها تشکر و قدردانی نمایم.
نوشته: مهندس مصطفی ممقانی اصل
نخستین گفتگو را با «کارلوس گون» مدیر ارشد گروه خودرو سازی رنو انجام دادیم. ایشان در مورد وضعیت رنو در ایران در آینده اظهار داشتند با توجه به برنامه ریزی های دراز مدت و سرمایه گذاری فراوان که در ایران داشته ایم، رنو در کنار صنایع خودروسازی ایران می ماند و مدل های متنوع دیگر را نیز مناسب با خواست مشتریان عرضه می کند.
در مورد پروژه خودرو ارزان قیمت (2500 دلاری) «گون» اعلام داشت مراحل کار طراحی و ساخت خودرو ارزان قیمت 2500 دلاری سرانجام با همکاری خودروسازان هندی نهایی شده و پس از انجام آزمایش ها ابتدا در هند و سپس در سایر کشورها نیز تولید خواهد شد. خودروسازان ایران هم اگر تمایل و آمادگی داشته باشیند، این خودرو را در آنجا هم تولید می کنیم.
به نظر ما عرضه خودروهای ارزان قیمت نه تنها به فروش مدل های گران تر آسیبی نمی رساند بلکه به وسیله مدل های ارزان تر تعداد زیادی از اتومبیل های گرانتر ما هم از طرف مشتری ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
در خصوص روند خصوصی سازی و خرید کمپانی های ایرانی نیز بایستی بگویم فعلا همکاری هایی با تعدادی از خودروسازان در ایران داریم که به خوبی در حال رشد هستند ولی اگر امکان توسعه برای همکاری با خودروسازان دیگر وجود داشته باشد به این مساله فکر خواهیم کرد. ولی تا زمانی که مشکلی با همکاران فعلی نداشته باشیم و از نظر رشد و توسعه و رضایت مشتری، کیفیت محصول و خدمات در یک راستا باشیم، دلیلی برای تغییر آن نمی بینیم، در عین حال موقعیتی پیش بیاید ما با آغوش باز استقبال می کنیم.
در مورد تاخیر در تحویل تندر 90 در ایران نیز یکی از دلایل، نبودقطعات و مشکلات مالی عرضه کنندگان قطعات است و ما در حال مذاکره و حل این مشکلات به طور مداوم هستیم و مشکلات دیگر بخش ها وقت زیادی از ما را تلف کرده و نمی توانیم ان طور که باید و شاید به کار اصلی یعنی ساخت خودرو و رضایت مشتری ها برسیم و مسلما روند تولید، کند می شود.
«کارلوس گون» در مورد موج عظیم و سریع خودرو های چینی نیز ابراز داشت: پیشرفت چین در جهان و بازار اتومبیل کاملا طبیعی است و این کشور در حال رسیدن به مقام دوم برای تولید اتومبیل در دنیاست. پس تولید کنندگان چینی حق دارند که بخواهند به مقام برتر جهانی نیز برسند. زمانی که ژاپنی ها و کره ای ها به بهترین ها تبدیل شدند همین وضع پیش آمد و اکنون هند و چین در این راه هستند و به هیچ عنوان جای شگفتی ندارد.
پس از آقای «گون» در دیداری جداگانه با «پاتریک پلانا » از معاونین گون و مدیر منطقه ای آسیا – آفریقای رنو به گفت و گو نشستیم که مسائل مربوط به ایران مستقیما به او ارتباط پیدا می کند.
وی در پاسخ نخستین پرسش درباره حضور مستقیم و بدون واسطه رنو در ایران اعلام داشت: برای ما ایران کشوری بسیار مهم است به خصوص که در بازار فعلی اتومبیل جهان، ایران دارای پتانسیل بالایی است و نیاز مردم به خودروهای کم مصرف و توانا در جابجایی یک خانواده زیاد است و مسلما اگر یک چنین پیشنهادی به رنو بشود باعث افتخار ما خواهد بود و ما مطمئنیم که از عهده این کار برخواهیم آمد. ایران کشور بی اهمیتی نیست و مدت هاست که با وجود فشارهای زیاد که از تمام جوانب برای قطع کردن همکاری هایمان با ایرانی ها بر ما وارد می شود، به این همکاری ها ادامه می دهیم و این چیزی بود که از زمان اقای « لویی شواتزر» مدیر عامل قبلی رنو تصمیم گرفته شده بود و الان هم در همان راستا پیش می رویم. ما در حال حاضر نه تنها به تولید لوگان ادامه می دهیم بلکه در صدد متنوع کردن این تولیدات هستیم.
چند سال پیش همکاران فرانسوی ما در رنو از این همکاری دو جانبه نگرانی هایی داشتند، به خاطر مسائل سیاسی و مشکلاتی که از هر طرف ایجاد می شدند ولی امروز تمام اینها حل شده تلقی می شود، تنها موردی که کار را کند می کند در حال حاضر روابط خاص سیاسی دو دولت ایران و فرانسه است، ولی در کل تمام دست اندرکاران خواهان موفقیت این همکاری هستند و تلاش در پیشبرد آن دارند.
در خصوص تولید اتومبیل های پر قدرت و اسپرت در ایران باید بگویم که برای تولید اتومبیل در ایران و یا هر جای دیگری باید تعداد بالا باشد. ما مگان سدان را تولید کردیم و فکر می کنم اگر شرایط مهیا شود قادر خواهیم بود اتومبیل های قوی تری هم تولید کنیم اما در حال حاضر تمرکز ما بر روی تندر است و مدل هایی که بر روی پلت فرم تندر ساخته خواهند شد و همان طور که پرسیدید در نظر داریم تا رنو ساندرو را که بر روی پلت فرم لوگان ( تندر) است، در ایران عرضه نماییم.
البته خودروهای دیگری که شما هنوز نمی شناسید نیز وجود دارد، جون هیچ وقت رونمایی نشده اند مانند یک مدل کراس اوور.
به هر حال برای ما ایران کشوری هست که شروع به شناختش کرده ایم، ایده های فراوانی داریم و به طور جدی بر روی این ایده ها کار می کنیم. ما تنها تولید کننده غربی هستیم که به این گستردگی در ایران کار می کنیم و تمام استانداردهای جهانی را هم در این کشور پیاده می کنیم و این کار بسیار مشکلی است.
در خصوص تاخیر در تولید تندر نیز ما قطعه سازانی داریم که برای کار با ایران مشکل دارند، ما تمام سعی خود را می کنیم که به آنها بگوییم ایران برای ما کشور مهمی است و وقتی آنها از ریسک سرمایه گذاری در ایران صحبت می کنند، می گوییم که کمپانی رنو شما را از هر جهت بیمه می کند.
از سویی دیگر ما مشکلاتی هم در خود ایران داریم از جمله با تولید کنندگان قطعه در ایران، تمام کسانی که با ما کار می کنند این توانایی را در تولید قطعات مناسب از نظر کیفی و کمی ندارند و بنابراین ما کارشناسانی را برای تعلیم به ایران فرستادیم که آموزش ساخت به این تولید کنندگان بدهند. و ما برای تولید کنندگانی که توانایی خرید مواد اولیه از خارج را ندارند، از طریق رنو پارس مواد اولیه مورد نیاز آنها را از کشورهای غربی تهیه می نماییم.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید از شش تا نه ماه از قبل از سرمایه گذاری هایی انجام داد تا قطعات برای تولید به موقع تامین شود که این مساله از عهده سازنده های ایرانی خارج است و ما در حال حاضر مشغول حل این مشکل از طریق بانک های مختلف هستیم.
با وجود تمام مشکلات ما نسبت به آینده همکاری ایران و فرانسه بسیار خوشبین هستیم و امیدواریم که روزی همه چیز به حالت عادی باز گردد و تحولات به طور مطلوبی به اتمام برسد، به خصوص که با روند خصوصی سازی که دولت ایران در پیش گرفته، این امید بیشتر پدیدار شده است.
در این قسمت از گفتگویمان به مشکلات خدمات پس از فروش رنو لوگان(تندر 90) در ایران اشاره کردیم و عملکرد ضعیف ایران خودرو و پارس خودرو در این زمینه، که آقای « پلانا» با کمال تعجب ابراز بی اطلاعی کرد و تاکیید نمود که این مساله را به جدیت پیگیری خواهد کرد، چون خدمات پس از فروش برای رنو از اهمیت زیادی برخوردار است خصوصا که ایران خودرو علاوه بر رنو با رقیب هموطنش یعنی پژو نیز همکاری دارد.
ادامه در پست بعد:
Navid_Aref
22 April 2008, 11:20 AM
دکتر « لوکوز » مدیر ایمنی رنو، سومین مدیر ارشد رنو بود که با او هم صحبت شدیم.
وی در خصوص توجه رنو به ایمنی در کشورهایی که محصولاتش تولید می شود گفت: در رابطه با امنیت دو موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است، اول فلسفه وجودی امنیت در کمپانی رنو است: ما معمولا چهار محور اصلی برای این امر داریم: پیشگیری، مراقبت، تصحیح و جلب توجه مخاطب و عموم. سه تای آنها در رابطه مستقیم با تکنولوژی هستند، یعنی پیشگیری، مراقبت و تصحیح ولی یکی از آنها که جلب توجه عموم بوده با آموزش پیوند خورده یعنی شناخت کافی از دنیای تصادفات و نحوه استفاده از اتومبیل در کشورهای مختلف و نوع تصادفاتی که در نقاط مختلف به وجود می آید و به همین دلیل بیشتر از 50 سال است که کمپانی رنو سعی در مطالعه و تحقیق در این باب دارد و به تجزیه و تحلیل تصادفات می پردازد.
در رابطه با سئوال شما اولین چیزی که به ذهن من خطور می کند این است که حالا که ما در کشورهای مختلف از جمله ایران، روسیه، ترکیه، مراکش و... حضور داریم یا خواهیم داشت اولویت های ما در فرانسه با اولویت های این کشورها فرق دارند، این هم به دلیل شرایط متفاوت بوده، قوانین مختلف جاده های مختلف و طرز رانندگی متفاوت. پس هیچ دلیلی برای اینکه اولویت هایمان یکی باشد وجود ندارد، حالا چه باید کرد برای اینکه اتومبیل هایی مطابق با کشورهای دیگر تولید کنیم؟ مشکل به طور حتم فنی نیست، چون ما توانایی فنی زیادی داریم، مساله این است که کدام تکنولوژی را برای کدام کشور انتخاب کنیم چون اگر چه امنیت ارزش زیادی دارد اما همین امنیت قیمت بالایی هم دارد! پس باید اولویت هایمان را مشخص نماییم.
مثلا در رومانی، گروه های تصادف شناسی ایجاد کردیم، دقیقا همان کاری که سال ها پیش در فرانسه و اروپای غربی انجام دادیم، دلیلی ندارد که این کار را در ایران انجام ندهیم، چون ما احتیاج داریم بدانیم تصادفات به چه صورتی اتفاق می افتد و به کمک این اطلاعات ما خواهیم توانست اولویت های اتومبیل ها را در کشورهای مختلف دسته بندی کنیم.
برای وادار نمودن تولید کننده و مصرف کنندگان محصولات رنو به رعایت اصول ایمنی در ایران نیز به نظر می آید که ما راهی طولانی و نسبتا سخت را برای جلب کردن توجه عموم به امر ایمنی داشته باشیم و از سال 2004 که رنو در ایران مستقر شده، درحال انجام این کار هستیم و این وظیفه ما به عنوان کمپانی راهبر در امر ایمنی است و در این بین آموزش اهمیت فراوانی دارد.
ما خوب می دانیم که آموزش همیشه بسیار وقت بر است و مدت زیادی وقت برای رسیدن به نتایج مطلوب نیاز است. اصطلاحا در فرانسه می گویند:« علم آموزش، علم تکرار است»، بتابراین همیشه باید تکرار کرد.
در فرانسه سالی 4000 نفر در تصادفات جان خود را از دست می دهند، این در حالی است که آمار در ایران حدود 30 هزار نفر در سال است و این یعنی آنکه این مساله حیاتی بوده و به سلامت جامعه مربوط می شود و بایستی کاری انجام داد خصوصا که شما در مورد رانندگی بدون احتیاط جوانان در ایران می گویید.
به نظرم باید از طریق آموزش عمل کرد حتی اگر نیاز به سرمایه گذاری زیاد در این زمینه باشد چون پیشگیری از تلفات جاده ای باعث کمتر شدن مرگ ومیر و شکوفایی اقتصادی می شود.
مجله ماشین: امیدواریم با نگرشی بلند مدت خودرو سازان کشورمان هرچه بیشتر از فرصت های موجود برای جذب سرمایه گذاری ها و همکاری با خودرو سازان موفق و صاحب نام جهان استفاده نمایند.
مجله ماشین/«8» سال بیست و نهم/ صفحات 36 و 37
تایپ مجدد: نوید عارف
amir1366
22 April 2008, 11:20 AM
دوست عزيز شما يعني از پست بنده و آقا نويد پاسخ خودتون رو نگرفتيد!!!
منظورم از جواب مراجعه کردن کسی به نمایندگی و جوابیه که نمایندگی میده است:. در مورد کمربند چی؟؟icon_razz
mohammad1983
22 April 2008, 11:24 AM
كسي ترمز عقب رو رگلاژ كرده.چون وقتي ترمز ميكني كم مونده آدم بره تو شيشه.عقب نسبت به جلو خيلي كمتر ميگيره.؟؟؟
k4m1600
22 April 2008, 11:32 AM
با سلام
منظور از اضلفه کردن آپشن مواردی است که در هنگام خرید و بستن قرارداد و مشخص کردن نوع تیپ خودرو به لیست درخواست مشتریان محترم اضافه میشود در سه تیپ تندر 90 که در کدام به 3 و مجموعا به 9 زیر مجموعه تقسیم میشوند.
در ضمن دوستانی که دارای مشکل در ضمینه اضاهه کردن این موارذ یا مورد شبیه هستند پس از رسیدن قطعات و دستورالعمل استاندارد در خدمتشان هستیم
با تشکر (کارشناس رنو)
Navid_Aref
22 April 2008, 11:39 AM
دوست عزيز شما يعني از پست بنده و آقا نويد پاسخ خودتون رو نگرفتيد!!!
منظورم از جواب مراجعه کردن کسی به نمایندگی و جوابیه که نمایندگی میده است:. در مورد کمربند چی؟؟icon_razz
دوست گرامی در گذشته بنده و دیگر دوستان درباره این ایرادها بارها صحبت کردیم ولی جواب قانع کننده ای نیافتیم این هم چند نمونه:
تا آنجا که بنده اطلاع دارم خودرو سازهای وطنی برخی فاکتورهای ایمنی و دیگر امکانات رو که از نظر ایشان لازم نبوده، راسا از مدار خارج کرده اند !!؟؟
مثل روشن نشدن چراغ اخطار باز بودن کمر بندهای ایمنی، بسته نشدن اتوماتیک قفل درب ها بعد از مدت بسیار کمی که از شروع حرکت خودرو بگذرد( با فشردن 5 ثانیه ای کلید قفل مرکزی باید فعال شود)، نزدن بوق اخطار در سرعت بالاتر از 120KM/H ، عدم وجود نشانگر مصرف لحظه ای سوخت ، بدون رنگ ماندن بدنه در قسمت جعبه فیوز و... .
با عرض معذرت دیاگرام مرتبط با چراغ نشانگر کمربند ایمنی لوگان رو پیدا نکردم البته چیز پیچیده ای هم نیست . ولی دیاگرام مدار الکترونیکی چراغ تایمر دار داخل رو پیدا کردم که متاسفانه مرتبط نیست، البته پیوست است.
مطالبی هم در مورد شرکت اخشان به همراه عکسی از سیستم کمربند ایمنی صندلی جلو و عقب پژو 206 که شباهت زیادی به لوگان داره.
دوست گرامی خودروی E2 بنده هم مصرف لحظه ای رو در هیچ سرعتی نشان نمیده. فکر کنم چیپ مرکزی کامپیوتر سفری تندرهای مونتاژ ایران این گزینه رو محاسبه نمی کنه.
Navid_Aref
22 April 2008, 11:48 AM
كسي ترمز عقب رو رگلاژ كرده.چون وقتي ترمز ميكني كم مونده آدم بره تو شيشه.عقب نسبت به جلو خيلي كمتر ميگيره.؟؟؟
دوست گرامی، اگر ترمز چرخ های عقب درست کار نکند چرخ های جلو هم دچار مشکل ترمزگیری خواهند شد و خودرو دیرتر و با انحراف به طرفین متوقف می شود.
ایرادی که اصلا به لوگان نمی آید همین مشکل ترمز است!!.
fazarayan
22 April 2008, 11:55 AM
[quote=mohammad1983;503045]اين ها ايراد نيست:icon_evil
مال من وقتي در ها باز هست چراغ در صفحه آمپر روشن ميشه.:icon_eek:[/QUOTE
حالا ایراد یا هر چیزه دیگه باید درست بشن یا نه؟؟ اتفاقا به نظر من آن بوغ خیلی هم مفیده. مخصوصا برای لوگان با این نرمی وموتور قویش و از همه مهم تر گیر به گیر پلیس و جریمه های 20000 تومنی و .... تازه حیفه وقتی امکانش در ماشین هست و گارانتی هم هست بیخیالش شد. ضمنا ریو خیلی چیزا نداره . حالا می خوام ببینم کسی برده یا اصلا درست میشن یا نه . چون تا بحال کسی در مورد درست کردن بوغ اخطارش چیزی ننوشته .]
عزیز جان ما هم دلمون میخواد این موارد رو داشته باشیم :icon_wink
پیگیر این گفتگو ها باشید به یک نتیجه ای میرسیم :icon_mad:
mohammad1983
22 April 2008, 12:23 PM
دوست گرامی، اگر ترمز چرخ های عقب درست کار نکند چرخ های جلو هم دچار مشکل ترمزگیری خواهند شد و خودرو دیرتر و با انحراف به طرفین متوقف می شود.
ایرادی که اصلا به لوگان نمی آید همین مشکل ترمز است!!.
آقا نويد نميگم ايراد داره.همونطور كه ميدونيد ترمز دستي از كارخونه به صورت عادي بسته ميشه تا كاسه عقب آب بندي بشه و از اول تو فشار نباشه.براي همين ترمز دستي مال من 10 تا دنده مياد بالا كه نهايتا بايد 4 يا 5 تا باشه،كه موجب بهبود ترمز گيري هم ميشود.منظور من اينه كه ماشين در ترمز ها كله ميكنه جلو.و رگلاژ نياز داره
fazarayan
22 April 2008, 12:41 PM
آقا نويد نميگم ايراد داره.همونطور كه ميدونيد ترمز دستي از كارخونه به صورت عادي بسته ميشه تا كاسه عقب آب بندي بشه و از اول تو فشار نباشه.براي همين ترمز دستي مال من 10 تا دنده مياد بالا كه نهايتا بايد 4 يا 5 تا باشه،كه موجب بهبود ترمز گيري هم ميشود.منظور من اينه كه ماشين در ترمز ها كله ميكنه جلو.و رگلاژ نياز داره
آره آقا تأیید میشه اگه دستی شما 10 تا دنده بالا میومده تا بگیره باید رگلاژ میشده :icon_cool
RISK
22 April 2008, 12:44 PM
دوستان كسي در مورد نحوه تعمير كليد فلاشر تندر تجربه اي داره. ممنون
fazarayan
22 April 2008, 12:54 PM
ایرادش چیه؟
کمی توضیح بده
hafez41
22 April 2008, 02:04 PM
سلام دوستان
موقعی که کیلومتر شمار جزئی را صفر کنیم باید بقیه آیتم ها رو هم صفر کنیم؟
fazel-s-h
22 April 2008, 02:07 PM
دوستان عزیز اگه کسی آدرس یه جایی راداره که بدون بازکردن سپر سنسور دنده عقب نصب کنه تو اصفهان(کارشم تمیز باشه) ....لطف کنه بذاره ممنون می شم
کماکان منتظریم ممنون
Navid_Aref
22 April 2008, 02:09 PM
دوست گرامی اگر سوکت پشت کلید جدا شده باشد، به راحتی با باز کردن رویه کنسول میانی ( با دقت البته) می توانید آن را وصل کنید. اما اگر کلید شکسته باشد حتما باید تعویض شود. عدم توجه به این موضوع باعث صدمه به سیستم های برقی دیگر خودرو هم خواهد شد.
به این فایل راهنما که مربوط به سیستمهای برقی لوگان هست نیز می توانید مراجعه کنید.
(بخش 84A-CONTROLS - SIGNALS) -(حجمش هم یک و نیم مگابایت است)
عکس کلید فلاشر و نمایه پایه های آن:
آقا فاضل همشهری گرامی، به لینک رومانیایی زیر مراجعه کنید. نحوه نصب رو به خوبی با تصاویر واضح نشان داده اند تا حدی که خودتان شخصا هم می توانید سنسور را تهیه کرده و آن را بدون باز کردن سپر و دستکاری سیم کشی خودرویتان نصب کنید:
hafez41
22 April 2008, 02:10 PM
به نظر شما امکانش هست کاری انجام دهیم که نور چراغها (پایین و بالا) مثل فولکس گل همزمان روشن بشه؟
اینجانب
22 April 2008, 02:11 PM
با سلام
دوستانی که دارای مشکل در ضمینه اضاهه کردن این موارذ یا مورد شبیه هستند پس از رسیدن قطعات و دستورالعمل استاندارد در خدمتشان هستیم
با تشکر (کارشناس رنو)
با عرض سلام و خیرمقدم به شما و آرزوی سلامت و فعالیت مستمر،
یک سوال دارم که فکر کنم برای خیلیها مطرح باشه:
آیا در حال حاضر یا آینده میشه روی مدل E2 پایه کیسه هوای شاگرد (با کارایی استاندارد) و یا شیشه بالابر برقی عقب نصب کرد؟ در صورت امکان لطفا حدود هزینه مربوطه را هم بفرمائید.
با تشکر
hafez41
22 April 2008, 02:16 PM
چرا زاپاس ال پی فولادیه؟
آیا زاپاس فابریک جایی گیر میاد؟
اینجانب
22 April 2008, 02:21 PM
سلام دوستان
باید که نداره. اگر نمایشگر، کیلومتر شمار جزیی را نشان بدهد و صفرش کنید، فقط همان صفر میشود. و اگر یکی از آیتمهای کامپیوتر سفر را نشان بدهد و صفرش کنید، فقط کامپیوتر سفر صفر میشود.
Navid_Aref
22 April 2008, 03:15 PM
سلام دوستان
دوست گرامی، فقط دو آیتم مسافت شمار جزیی(KM) و مصرف میانگین سوخت( L/100) قابلیت صفر شدن آن هم به طور مجزا را دارند.
بقیه آیتم ها براساس دو آیتم فوق محاسبه می شوند که با صفر شدن دو آیتم بالایی آنها هم خودبخود صفر می شوند. (البته بجز مسافت شمار کلی که هیچ گاه به طور دستی صفر نمی شود).
salman24h
22 April 2008, 04:01 PM
چرا زاپاس ال پی فولادیه؟
آیا زاپاس فابریک جایی گیر میاد؟
انتظار داشتید که آلمینیومی باشه؟! :icon_roll
منظورتون از زاپاس فابریک اینه که اون هم رینگش آلمینیومی باشه؟!
اگه دقت کرده باشید چرخ زاپاس همه ماشین های جدید چیزی شبیه چرخ موتور سیکلت هستش. مثه زاپاس مزدا 3
حتی همین لوگان هم زاپاسش اون شکلی بوده که بالای صندوق عقب (زیر تاقچه) نصب میشده اما توی ایران جای زاپاس رو دست کاری کردن. اگه نگاه کنید جای پیچ رو میبینید هنوز.
فکر نمیکنم تهیه رینگ آلومینیومی واسه زاپاس کار منطقی ای باشه
mohammad1983
22 April 2008, 08:37 PM
جفتي 310.000 تومان
جفتي 225.000 تومان
جفتي 150.000 تومان
البته قيمت ها در خارجه است و ميشه سفارش داد برو بكس اونجا بخرن و بفرستن.:icon_arro
Navid_Aref
22 April 2008, 08:51 PM
به نظر شما امکانش هست کاری انجام دهیم که نور چراغها (پایین و بالا) مثل فولکس گل همزمان روشن بشه؟
دوست گرامی، محفظه چراغ لوگان از جنس لنز پلاستیکی است که فکر کنم اگر دو فیلامان لامپ گازی توامان روشن شود به آن صدمه می زند . نکته دیگر بالا رفتن میزان شدت جریان بر روی لامپ است که باعث فشار به سیستم برق خودرو بخصوص سیستم رگولاتور ولتاژ و دینام خواهد شد.
mohammad1983 ([Only registered and activated users can see links]) آقای عزیز این طور که از مطلب شما پیداست با فروش یک مجموعه از قطعات جانبی لوگان می توان چندین لوگان خرید!! قیمت قطعاتی که شما نوشتید تازه تعرفه گمرکی و مالیات بهشون تعلق نگرفته :icon_razz.
mohammad1983
22 April 2008, 08:59 PM
دوست گرامی، محفظه چراغ لوگان از جنس لنز پلاستیکی است که فکر کنم اگر دو فیلامان لامپ گازی توامان روشن شود به آن صدمه می زند . نکته دیگر بالا رفتن میزان شدت جریان بر روی لامپ است که باعث فشار به سیستم برق خودرو بخصوص سیستم رگولاتور ولتاژ و دینام خواهد شد.
mohammad1983 ([Only registered and activated users can see links]) آقای عزیز این طور که از مطلب شما پیداست با فروش یک مجموعه از قطعات جانبی لوگان می توان چندین لوگان خرید!! قیمت قطعاتی که شما نوشتید تازه تعرفه گمرکی و مالیات بهشون تعلق نگرفته :icon_razz.
دقيقا.البته ميشه سفارش داد با DHL بايد .ولي باز هم هزينه اي بالاي 90 تومان داره.
salman24h
23 April 2008, 12:47 AM
از این چراغ های جلو بد جوری خوشم اومد. ایران کسی سراغ نداره؟ :icon_cry:
RISK
23 April 2008, 09:16 AM
ایرادش چیه؟
کمی توضیح بده
كليدش خودبخود از كار افتاده. نميدونم چطوري بازش كنم ببينم چشه. ظاهراً تعدادي از تندرها اين مشكل براشون به وجود اومده. با سپاس از راهنمايي همه دوستان
hafez41
23 April 2008, 11:03 AM
دوست گرامی، فقط دو آیتم مسافت شمار جزیی(KM) و مصرف میانگین سوخت( L/100) قابلیت صفر شدن آن هم به طور مجزا را دارند.
بقیه آیتم ها براساس دو آیتم فوق محاسبه می شوند که با صفر شدن دو آیتم بالایی آنها هم خودبخود صفر می شوند. (البته بجز مسافت شمار کلی که هیچ گاه به طور دستی صفر نمی شود).
دوست عزیز این طور نیست من دو آیتم فوق را صفر کردم ولی بگذشت چند کیلومتر بقیه آیتمها صفر نشدند و هر کدام را جداگانه صفر کردم شما امتحان کردید؟
fazarayan
23 April 2008, 11:08 AM
دوست عزیز این طور نیست من دو آیتم فوق را صفر کردم ولی بگذشت چند کیلومتر بقیه آیتمها صفر نشدند و هر کدام را جداگانه صفر کردم شما امتحان کردید؟
شما فرمودید با گذشت چند کیلومتر بقیه آیتمها صفر نشدند
خوب اگه قرار بود صفر بمونن به چه دردی میخوردند
باید تغییر کنن دیگه
بعد از 400 متر حرکت تغریبا همه آیتمها تغییر میکنن عزیز
نیازی هم به صفر کردن همه آیتمها نیست فقط کیلومتر شمار جزعی و یکی از آیتمهای سفری کافیه
Navid_Aref
23 April 2008, 11:09 AM
هنگام توقف باید عمل ریست انجام بشود. در حال حرکت و موتور روشن صفر نمی شوند. مسافت شمار جزیی برحسب 100 متر حرکت و میانگین مصرف سوخت براساس 100 سی سی مصرف بنزین ( حتی در حالت دور آرام) شماره می اندازد.
جناب Fazarayan گرامی منظور بنده هم دقیقا همین بود که شما در پست پایینی توضیح دادید.
در هنگام حرکت اصلا ریست کردن کامپیوتر سفری خطرناک هم هست چون باعث عدم توجه به جلو می شود،در عین حال این سیستم برای اندازه گیری این فاکتورها از شروع حرکت تا پایان مسیر می باشد، مگر اینکه مسیر واسط خاصی مورد نظر باشد.
hafez41
23 April 2008, 11:12 AM
دوستان دقت کنید هنگام باز کردن دربهای جلو با قسمت گلگیر تماس نداسته باشند من این مورد داشتم و کمی از لبه درب راننده رنگ پریدگی داشت که بردم درست کردم.
fazarayan
23 April 2008, 11:15 AM
هنگام توقف باید عمل ریست انجام بشود. در حال حرکت و موتور روشن صفر نمی شوند. مسافت شمار جزیی برحسب 100 متر و میانگین مصرف سوخت براساس 100 سی سی شماره می اندازد.
نوید جان در حرکت هم صفر میشود ولی در حرکت چون محاسبات کامپیوتر بر اساس موتور روشن و حرکت ماشین انجام میشود کامپیوتر محاسبات را آغاز کرده و ارقامی را تحویل میدهد که این تصور ایجاد میشود که آیتمها صفر نشده اند
hafez41
23 April 2008, 11:17 AM
هنگام توقف باید عمل ریست انجام بشود. در حال حرکت و موتور روشن صفر نمی شوند. مسافت شمار جزیی برحسب 100 متر حرکت و میانگین مصرف سوخت براساس 100 سی سی مصرف بنزین ( حتی در حالت دور آرام) شماره می اندازد.
آقا نوید دقیقا در حالت ایستاده پس از زدن بنزین این کار کردم اول آیتم کیلومتر جزیی صفر کردم و پس از مسافتی چک کردم ولی هیچ تغییری در بقیه آیتمها بوجود نیومد و هر کدام رو جداگانه صفر کردم.
hafez41
23 April 2008, 11:21 AM
ولی با موتور خاموش امتحان کردم تا بک بعدی.
fazarayan
23 April 2008, 11:24 AM
آقا نوید دقیقا در حالت ایستاده پس از زدن بنزین این کار کردم اول آیتم کیلومتر جزیی صفر کردم و پس از مسافتی چک کردم ولی هیچ تغییری در بقیه آیتمها بوجود نیومد و هر کدام رو جداگانه صفر کردم.
خوب کیلومتر جزعی جدا از آیتمهای دیگه صفر میشه عزیز
یعنی کیلومتر جزعی یه طرف بقیه آیتمها یه طرف:icon_mrgr
hafez41
23 April 2008, 11:24 AM
شما فرمودید با گذشت چند کیلومتر بقیه آیتمها صفر نشدند
خوب اگه قرار بود صفر بمونن به چه دردی میخوردند
باید تغییر کنن دیگه
بعد از 400 متر حرکت تغریبا همه آیتمها تغییر میکنن عزیز
نیازی هم به صفر کردن همه آیتمها نیست فقط کیلومتر شمار جزعی و یکی از آیتمهای سفری کافیه
منظور این که اگه آیتم کیلومتر شمار جزیی رو صفر کردم باید بقیه آیتمها به طبع آن صفر میشدند ولی این اتفاق نیفتد و هر کدام رو جداگانه صفر کردم.
ولی با موتور خاموش امتحان نکردم تا باک بعدی.
با تشکر
Navid_Aref
23 April 2008, 11:27 AM
شما مطلب بنده رو درست نخواندید.مطمئنا اگر فقط مسافت شمار جزیی را صفر کنید بقیه ایتم ها صفر نمی شوند. مطلب قبلی بنده صفر کردن در ابتدا مسافت شمار جزیی و سریعا بعد از آن میانگین مصرف سوخت بود که هر دو با هم باعث صفر شدن بقیه مقادیر خواهند شد.
دوست گرامی بنده موضوع مرتبط با کامپیوتر سفری رو به صورت یک فایل Word کوچک تبدیل کردم که در آن کاملا شش آیتم کامپیوتر سفری مشخص شده اند و می توانید استفاده کنید.
fazarayan
23 April 2008, 11:27 AM
ت بالاترمنظور این که اگه آیتم کیلومتر شمار جزیی رو صفر کردم باید بقیه آیتمها به طبع آن صفر میشدند ولی این اتفاق نیفتد و هر کدام رو جداگانه صفر کردم.
ولی با موتور خاموش امتحان نکردم تا باک بعدی.
با تشکر
به دو پست بالاتر مراجعه کن
کیلموتر جزعی جدای از باقی آیتمها صفر میشه
یعنی کیلومتر جزعی یه طرف باقی آیتمها یه طرف:icon_cool
hafez41
23 April 2008, 11:35 AM
off و on کولر زیاده فکر کنم از ترموستان باش چون در تمامی گزینه ها تغییر دادم (درجه فن-درجه برودت-...) ولی اثری نداشت دوستان ماشینهای شما هم اینطوریه؟
fazarayan
23 April 2008, 11:37 AM
off و on کولر زیاده فکر کنم از ترموستان باش چون در تمامی گزینه ها تغییر دادم (درجه فن-درجه برودت-...) ولی اثری نداشت دوستان ماشینهای شما هم اینطوریه؟
این که خوبه
صبر کن هوا گرمتر بشه
nekuee
23 April 2008, 11:40 AM
حواله E2 نقرهای اولویت آخر چند؟
Navid_Aref
23 April 2008, 12:19 PM
جناب Fazarayan گرامی منظور بنده هم دقیقا همین بود که شما در پست پایینی توضیح دادید.
در هنگام حرکت اصلا ریست کردن کامپیوتر سفری خطرناک هم هست چون باعث عدم توجه به جلو می شود،در عین حال این سیستم برای اندازه گیری این فاکتورها از شروع حرکت تا پایان مسیر می باشد، مگر اینکه مسیر واسط خاصی مورد نظر باشد.
شما مطلب بنده رو درست نخواندید.مطمئنا اگر فقط مسافت شمار جزیی را صفر کنید بقیه ایتم ها صفر نمی شوند. مطلب قبلی بنده صفر کردن در ابتدا مسافت شمار جزیی و سریعا بعد از آن میانگین مصرف سوخت بود که هر دو با هم باعث صفر شدن بقیه مقادیر خواهند شد.
دوست گرامی بنده موضوع مرتبط با کامپیوتر سفری رو به صورت یک فایل Word کوچک تبدیل کردم که در آن کاملا شش آیتم کامپیوتر سفری مشخص شده اند و می توانید استفاده کنید.
منظور این که اگه آیتم کیلومتر شمار جزیی رو صفر کردم باید بقیه آیتمها به طبع آن صفر میشدند ولی این اتفاق نیفتد و هر کدام رو جداگانه صفر کردم.ولی با موتور خاموش امتحان نکردم تا باک بعدی.با تشکر
از همگی دوستان عذر می خواهم.
آیتم مسافت شمار جزیی(KM) و سوخت مصرف شده(L) شاخصی برای بقیه آیتم ها هستند و
بقیه آنها براساس دو آیتم فوق محاسبه می شوند که با صفر شدن پشت سر هم دو آیتم بالایی آنها هم خودبخود صفر می شوند.
fazarayan
23 April 2008, 12:24 PM
از همگی دوستان عذر می خواهم.
آیتم مسافت شمار جزیی(KM) و سوخت مصرف شده(L) شاخصی برای بقیه آیتم ها هستند و
بقیه آنها براساس دو آیتم فوق محاسبه می شوند که با صفر شدن پشت سر هم دو آیتم بالایی آنها هم خودبخود صفر می شوند.
چرا عذر میخواهی عزیز؟
Navid_Aref
23 April 2008, 12:32 PM
چرا عذر میخواهی عزیز؟
به دلیل اینکه اشتباها در پستی که منجر به این همه بحث شده به جای آیتم « سوخت مصرف شده برحسب لیتر» از آیتم «میانگین مصرف سوخت بر حسب لیتر در صد کیلومتر» استفاده کردم.
amir1366
23 April 2008, 12:52 PM
[QUOTE=nekuee;503747]حواله E2 نقرهای اولویت آخر چند؟[/QUOTE
اگه ازت بخرن 5900000 الی 6000000 چون با این وضعیت که هنوز من که الویت سوم هستم نگرفته ام خریدن حواله اشتباه بزرگیه:icon_cry:]
mohammad1983
23 April 2008, 01:05 PM
كليدش خودبخود از كار افتاده. نميدونم چطوري بازش كنم ببينم چشه. ظاهراً تعدادي از تندرها اين مشكل براشون به وجود اومده. با سپاس از راهنمايي همه دوستان
تمام اون كليد هاي شيشه بالابر و گرمكن شيشه و غيره رو با يه پيچ گوشتي باريك اگر از قسمت بالاشون بندازي پشتشون و اهرم كني قلفتي در ميان بيرون.
k4m1600
23 April 2008, 01:35 PM
با سلام خدمت دوسان گرامی باید عرض کنم در مواردی که به عیب در کیفیت قطعه یا ایراد عملکردی خودرو برخورد میکنند از دستکاری سرخود یا تعمیر در خارج از سیستم نمایندگی مجاز خودداری کنند تا خدای نکرده موجب ابطال کارانتی خودرو و ایجاد ایراد بر قسمتهای دیگر نشوند.
از اینکه توجه میفرمائید متشکرم(کارشناس رنو)
k4m1600
23 April 2008, 01:55 PM
از موارد شایع در اکثر خودروهای دارای تکنولوژی فرانسه که زیاد مشاهده میشود خودکشی شیشه میباشد.
که متاسفانه در تنر 90 نیز خودکشی شیشه عقب شایع ترین نوع ایراد در هنگام استفاده مالکین عزیز آن می باشد
لطفا قبل از هر افدامی پس از مشاهده به نمایندگی رنو مراجعه کنید
باتشکر (کارشناس رنو)
fazarayan
23 April 2008, 02:00 PM
از موارد شایع در اکثر خودروهای دارای تکنولوژی فرانسه که زیاد مشاهده میشود خودکشی شیشه میباشد.
که متاسفانه در تنر 90 نیز خودکشی شیشه عقب شایع ترین نوع ایراد در هنگام استفاده مالکین عزیز آن می باشد
لطفا قبل از هر افدامی پس از مشاهده به نمایندگی رنو مراجعه کنید
باتشکر (کارشناس رنو)
تشکر ولی اگه ممکنه یک پست بزنید هم ممنون میشیم هم متوجه!:icon_twis
pooyan.tt
23 April 2008, 02:14 PM
مصرف تندر با کولر حدودا چند درصد افزایش پیدا می کنه؟
فیلتر هوا رو چند هزار تا باید عوض شه؟
k4m1600
23 April 2008, 02:30 PM
مهندسین رنو در حال بررسی و رفع عیب هستند اما تا جائی که بنده مطلع هستم
ایراد به نوع جنس و کیفییت ان( جنس شیشه) مربوط میشه
fazarayan
23 April 2008, 02:43 PM
تشکر ولی اگه امکان داره توی یک تاپیک پست بزنید
هم مطلع میشیم هم ممنون:icon_eek:
Navid_Aref
23 April 2008, 02:50 PM
مگر شیشه های لوگان در شرکت شیشه گیلان و تحت لیسانس شرکت Pilkington فرانسه تولید نمی شوند، چرا چنین ایرادی به وجود آمده است؟
تازه شیشه گیلان به اصطلاح یکی از هفت انتخاب اصلح رنو در ایران محسوب می شده است.
یک مطلب قدیمی در مورد شرکت های ایرانی دست اندر کار در تولید لوگان:
۱0/۱۰/1384گزيده اخبار روزانه صنعت خودرو داخلي – شنبه
امضاي قرارداد قطعه سازان ايراني با شركت رنو فرانسه / ريس هيات مديره رنو پارس : قرارداد ٦٤٠ ميليون دلاري قطعه سازان ايراني با شركت رنو نيسان نهايي شد:
شركت هاي قطعه ساز ايراني براي توليد ۳۰۰ هزار خودرو ال - ۹۰ با شركت رنو قراردادهايي با مجموع ۶۴۸ ميليون دلار (بيش از ۵۴۰ ميليون يور و ) امضا كردند . دانش فهيم - ريس هيات مديره شركت رنو پارس - با بيان اين مطلب افزود: تاكنون ساخت داخل بيش از ۵۴ درصد براي شروع توليد ال - ۹۰ در ايران قطعي و ۵۰ قطعه ساز ايراني نيز براي ساخت قطعات اين خودرو مشخص شده اند كه در صورت تاييد قطعه وارد زنجيره تامين جهاني رنو نيسان مي شوند. همچنين دو قالب ساز بزرگ ايراني وارد زنجيره جهاني رنو نيسان شده اند.
وي با بيان اين كه تمامي قراردادهاي مربوط به توليد ال - ۹۰ در ايران امضاء شده است، گفت : تاكنون ۲۲ قرارداد انتقال دانش فني با قطعه سازان ايراني در پروژه ال - ۹۰ نهايي شده است و ۱۰ قرارداد همكاري مشترك به وضعيت مناسبي رسيده كه پنج قرارداد امضاء شده وپنچ قرارداد ديگر نيز در حال نهايي شدن است؛ البته براي پيشرفت سريع پروژه به همكاري بيشتر سازمان حمايت از سرمايه گذاران خارجي نيازمنديم . وي در خصوص تأخير توليد ال - ۹۰ نيز توضيح داد : توليد از خرداد به مردادماه ۸۵ موكول شده است و پس از سه ماه توليد و تست، اين خودروها پاييز ۱۳۸۵ وارد بازار ايران مي شود .
دانش فهيم در توضيح قراردادهاي همكاري مشترك در پروژه ال - ۹۰ خاطرنشان كر د : شركت ACI براي ساخت اكسل با شركت رباط ماشين، شركت انرژي براي توليد باك بنزين با پلاستيران، شركت بوزال براي ساخت اگزوز با پارس اگزوز، شركت ولئو براي توليد رادياتور با آرمكو، شركت ولئو براي ساخت ا چ .وك با مهركام پارس همكاري خواهند كرد و شركت piltkington براي توليد شيشه با صنايع شيشه گيلان، شركت فوراشيا براي توليد صندلي و سپر و شركت JKN براي توليد پولوس در حال نهايي كردن قرارداد هستند . وي ادامه داد : البته براي توليد قطعاتي مانند سيستم ترمز، دسته سيم، سيستم فرمان، پمپ روغن، پمپ آب، استارت و رينگ در ايران از طرف خارجي به طرف داخلي انتقال دانش فني انجام و موتور اين خودرو نيز در مگاموتور و گيربكس در شركت چرخشگر با دانش فني رنو توليد خواهد شد.
hafez41
23 April 2008, 02:57 PM
سلام
موقع حرکت بعضی مواقع صدای تق تق میاد شبیه صدای off-on کولر - از ناحیه سمت شاگرد نمی دانم دقیقا کجاست-صندلی ویا .... دوستان اگه با این صدا برخورد کردند راهنمائئ فرمایند. با تشکر
fazarayan
23 April 2008, 03:00 PM
سلام
موقع حرکت بعضی مواقع صدای تق تق میاد شبیه صدای off-on کولر - از ناحیه سمت شاگرد نمی دانم دقیقا کجاست-صندلی ویا .... دوستان اگه با این صدا برخورد کردند راهنمائئ فرمایند. با تشکر
صدای خفیف بند کمربنده توی روپوشش
mohammad1983
23 April 2008, 03:36 PM
وقتي ترمز دستي رو ميكشيد بالا زيرش يه روكش هست كه پيچ تنظيم ترمز دستي اونجاست.با آچار بكس يك مقدار سفتش كردم.اصلا ترمز هاي ماشين به كلي فرق كرد.پدال يه نمه سفت تر شد.ولي ديگه ماشين كله نميكنه جلو و 4 چرخ مشتي ميگيره.
fazarayan
23 April 2008, 03:41 PM
وقتي ترمز دستي رو ميكشيد بالا زيرش يه روكش هست كه پيچ تنظيم ترمز دستي اونجاست.با آچار بكس يك مقدار سفتش كردم.اصلا ترمز هاي ماشين به كلي فرق كرد.پدال يه نمه سفت تر شد.ولي ديگه ماشين كله نميكنه جلو و 4 چرخ مشتي ميگيره.
فقط مواظب باش زیاد سفتش نکنی که لنتها دائم درگیر بشه و لوازم ترمزت معیوب بشه و . . .
Navid_Aref
23 April 2008, 07:53 PM
یک عیب در خودروی بنده هم پیدا شده و آن هم قطع و وصل شدن آب پاش شیشه شور است که بعضی مواقع بی دلیل از کار می افتد. فکر کنم دلیلش هم مربوط به موتور کوچک مشکی کنار مخزن شیشه شور است. نظر شما دوستان چیه؟
mohammad1983
23 April 2008, 08:54 PM
آقا نويد بايد ببينيد وقتي ميزنيد صداي پمپ مياد يا نه البته به كمك كسي ديگر.شاد در شلنگ دچار مشكل شده باشه.
چند روز پيش يه پمپ بنزين خلوت پيدا كردم و سر فرصت باك رو چيكه چيكه تا 58 تا پر كردم.(از 50 تا بنزين ميخواهد بريزه بيرون).خودم خندم گرفته بود ميگفتم كه پمپ ايراد داره.ولي امروز بعد از اينكه تا آخرين قطره رو مصرف كردم ديدم تو كامپوتر صفري زده 57.3 ليتر مصرف شده.ديگه فكر نميكنم اين اشتباه باشه.:icon_surp
كسي توجيهي در اين زمينه داره؟
pooyan.tt
23 April 2008, 09:25 PM
در پست های قبل دیدم یکی از دوستام می خواست پانل رو باز کنه
من قبلا پانل رو واسه پاور ویندو باز کرده بودم، گفتم شاید عکساش بدرد بخوره
Navid_Aref
23 April 2008, 09:41 PM
آقا نويد بايد ببينيد وقتي ميزنيد صداي پمپ مياد يا نه البته به كمك كسي ديگر.شاد در شلنگ دچار مشكل شده باشه.
چند روز پيش يه پمپ بنزين خلوت پيدا كردم و سر فرصت باك رو چيكه چيكه تا 58 تا پر كردم.(از 50 تا بنزين ميخواهد بريزه بيرون).خودم خندم گرفته بود ميگفتم كه پمپ ايراد داره.ولي امروز بعد از اينكه تا آخرين قطره رو مصرف كردم ديدم تو كامپوتر صفري زده 57.3 ليتر مصرف شده.ديگه فكر نميكنم اين اشتباه باشه.:icon_surp
كسي توجيهي در اين زمينه داره؟
محمد آقای گل، بعضی مواقع پمپ صدا نمیده وکار نمی کنه، به اصطلاح بگیرنگیر پیدا می کنه و بعدش خودبخود دوباره درست می شود و...
آقا پویان ممنون از عکسهای خیلی خوبتون. البته فکر کنم باید خیلی مواظب خارهای پلاستیکی و جای آنها بود در غیر این صورت پانل شل می شود و سر وصدا می کند.
hafez41
24 April 2008, 09:14 AM
سلام
دیروز ماشین چک میکردم دیدم صندلی شاگرد از ناحیه چپ محل قفل کمر بند کاور مثل صندلی راننده نداره شما هم چک کنید.
fazarayan
24 April 2008, 09:16 AM
سلام
دیروز ماشین چک میکردم دیدم صندلی شاگرد از ناحیه چپ محل قفل کمر بند کاور مثل صندلی راننده نداره شما هم چک کنید.
کجا را میفرمائید؟
اگه ممکنه یک عکس بزارید
من چک کردم متوجه منظور شما نشدم!
hafez41
24 April 2008, 09:17 AM
آقای عارف لطفا شما هم چک کنید و نظر بدید e2lp پارسخودرو
دقیقا پایین صندلی شاگرد سمت چپ- از قسمت بیرون اون کاور داره ولی از داخل دقیقا بالا®