View Full Version : تاپیک جامع خودروی تندر 90 (لوگان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
اینجانب
8 March 2008, 08:15 AM
منم تا بحال حدود 300 کیلومتر با یک E2 رانندگی شهری و بزرگراهی کردم. البته به علت محدودیت آبندی، سرعت بالای 125 و دور بالای 3500 نرفتم. چند نکته:
1- صدای لاستیکها قابل توجه است. لطفا دوستانی که تایرها را عوض کردن بگن که مشکل حل شده یا نه.
2- دید عقب به قول یکی از دوستان فاجعه است!
3- دید آینه های بقل خوب و قابل اطمینان است.
4- صدای باد توی سرعت بالا بگوش میرسه (آنتن دارد) و برای من خوشایند نیست.
5- بنظرم شعاع گردش ماشین از 206 کمتره. شاید به همین علت بنظرم فرمونش تیزتره و در سرعت بالا باید مراقبش بود. البته هرچی بیشتر رانندگی میکنم وضعیت برام بهتر میشه، تا بعد . . .
6- ارتفاع ماشین بالاست و اینهم کمی باعث ایجاد احساس نا امنی میشه ولی بنظرم دارم یواش یواش بیشتر عادت میکنم و میتونم اطمینان کنم ولی هنوز جرات نمیکنم مثل تیپ 5 . . .!
7- برای دسترسی و تنظیم سیستم تهویه باید رفت طبقه پایین! اگه یک آسانسور توش میگذاشتن بد نبود!
8- کیفیت مونتاژ فعالا که عالیه. البته ماشین اصلا طراحی لوکسی نداره ولی بنظرم تا اینجا یک ماشین خانوادگی با امکانات ایمنی و رفاهی قابل قبول (البته متاسفانه LP نیست) و حتی قیمت بطور نسبی معقول (حدود 12.700) میباشد.
MEHRDAD_Ilat
8 March 2008, 12:06 PM
دوست گرامی جناب نوید عارف سلام، ظاهرا لوگان فیلتر هوای کابین نداره ولی میشه روش نصب کرد به این آدرس رجوع کنید نحوه نصب رو در چند عکس نشان داده شده است . ضمنا محل نصب سمت شاگرد میباشد
[Only registered and activated users can see links]
با سلام؛
من فکر میکنم که این مورد برای مدلهای پائین باشه و مثل بقیه چیزهای دیگه (مثلاً گرمکن شیشه عقب)در مدلهای بالا این مورد موجود باشه البته برای من هم این شده یک مسئله که دوست دارم نتیجه اش رو بدونم پس اگه دوستانی که مدل E2 دارند این مورد رو بررسی کنند و نتیجه رو اعلام کنند متشکر میشم.(لازم بگم که در دفترچه ای راهنمایی که در اینترنت بود هم چیزی ذکر نشده)
MEHRDAD_Ilat
8 March 2008, 12:33 PM
با سلام؛
همیشه هستند کسانی که از رنگ صفحه نمایش اتوموبیلشون خوششون نمیاد مثلاً خود من از رنگ آبی تیره سمند LX خوشم نمیآد (هرچند من سمند ندارم) .خوب برای لوگان هم اینمورد که کاملاً سلیقه ای برقراره و گویا در روسیه کسی جرأت کرده واین کار روکرده . من لینک زبون روسی رو میگذارم شما اونرو در GOOGLE بذارید تا ترجمه اش رو بزبون انگلیسی ببینید.در ضمن من توی فروم روسی لوگان عکسی رو دیدم که اونجا تونسته بودند با نصب صفحه جدا کننده دو رنگ رو با هم داشته باشند یعنی تا محدوده 5000 دور سبز باشه و از 5000 دور به بالا رنگ اون قسمت قرمز باشه
Замена подсветки приборов
Navid_Aref
8 March 2008, 12:39 PM
با سلام؛
من فکر میکنم که این مورد برای مدلهای پائین باشه و مثل بقیه چیزهای دیگه (مثلاً گرمکن شیشه عقب)در مدلهای بالا این مورد موجود باشه البته برای من هم این شده یک مسئله که دوست دارم نتیجه اش رو بدونم پس اگه دوستانی که مدل E2 دارند این مورد رو بررسی کنند و نتیجه رو اعلام کنند متشکر میشم.(لازم بگم که در دفترچه ای راهنمایی که در اینترنت بود هم چیزی ذکر نشده)
دوست گرامی خودروی بنده E2 معمولی پارس خودروست. طبق تستی که کردم این قطعه در هیچ مدلی از لوگان به طور فابریکی موجود نیست.
اگر به آدرسی که آقای کریمی نوشتند مراجعه کرده باشید دو روش برای قرار دادن این صافی نوشته شده که اولیش استفاده از فیلتر پولون خودروی رنو کلیو و جاسازی آن در مجموعه سمت چپ جلو پای شاگرده که احتیاج به مقداری صدمه زدن به خودرو داره و به نظر من خوب نیست. (تازه فیلتر پولون کلیو هم نایابه).
و روش دوم که ساده تر و عملی تر اینه که شبکه ورود هوا (دقیقا در زیر سینی پایین تیغه های برف پاک کن که در هنگام باز کردن درب موتور نمایان میشه و از جنس پلاستیکی و مشکی رنگ است) رو با پارچه توری مناسب به طور کامل در دوطرف پوشاند.
MEHRDAD_Ilat
8 March 2008, 03:56 PM
دوست گرامی خودروی بنده E2 معمولی پارس خودروست. طبق تستی که کردم این قطعه در هیچ مدلی از لوگان به طور فابریکی موجود نیست.
اگر به آدرسی که آقای کریمی نوشتند مراجعه کرده باشید دو روش برای قرار دادن این صافی نوشته شده که اولیش استفاده از فیلتر پولون خودروی رنو کلیو و جاسازی آن در مجموعه سمت چپ جلو پای شاگرده که احتیاج به مقداری صدمه زدن به خودرو داره و به نظر من خوب نیست. (تازه فیلتر پولون کلیو هم نایابه).
و روش دوم که ساده تر و عملی تر اینه که شبکه ورود هوا (دقیقا در زیر سینی پایین تیغه های برف پاک کن که در هنگام باز کردن درب موتور نمایان میشه و از جنس پلاستیکی و مشکی رنگ است) رو با پارچه توری مناسب به طور کامل در دوطرف پوشاند.
با سلام؛
با تشکر از پاسخ شما ، به نظر من روش اول مناسبتره البته اگه فیلتر هوای مناسب هم پیدا بشه.
راستی فیلتر هوای مگان یا سایر اتوموبیلها از نظر نصب توی لوگان چطوره ؟
raminazad
8 March 2008, 04:46 PM
سلام به تندريان عزيز
ماشين منم داشبوردش صدا ميده در ضمن اون دو تا تيكه پلاستيك مشكي دوطرف پائين شيشه جلو هم تو دست اندازها لق ميزنند و صدا ميدند . پانل آلومينيومي هم لق ميزد كه ديروز خودم درش آوردم و زيرش فوم چسبوندم صداي اضافي كلي كم شد.
در ضمن دو تا مورد نظر منو جلب كرده:
1- كلاچ ماشين به رواني روز اول نيست و حدودا يه 4 برابر سفت تر شده كه نميدونم چرا
2- فرمون ماشين هم دقيقا يه 2 الي 3 برابر سنگين شده .
اين ها رو در مقايسه در جا با يه اي دوي صفر كيلومتر ميگم.
از دوستاني كه اطلاعات فني شون خوبه يه راهنمائي مفصل بفرمايند لطفا.
ehsan amiri
8 March 2008, 09:41 PM
سلام به تمامي دوستان .
كسي مي دونه چه طور مي شه تندر e2 معمولي رو با e2-lp عوض كرد ؟؟؟؟؟؟ اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا ما رو هم بي نصيب نذاره . با تشكر ....
behrooz_w
8 March 2008, 10:35 PM
با سلام خدمت همه دوستای گل تندری
بچه ها من تا الان پراید داشتم سه ماهی میشه فروختم. الان حدودا 8000000 هشت میلیون تومانی دستم اومده حالا نمی دونم چی بگیرم پراید یا تندر البته e0 چون پول من به آپشن های بالاتر نمرسه لطفا منو راهنمایی کنید. راستی تندر e0کولر داره؟؟ سپر جلو چطور اونو همرنگ بدنه نمیزنن. اگه قیمت دقیقشو بهم بگین ممنون میشم(آپشن های مختلف)
دم همتون گرم ali
ar1358
8 March 2008, 11:16 PM
خواهر لوگان به بازار مي آيد
چهارشنبه، 15 اسفند 1386 ساعت: 14:01
شرکت خودرو سازي داسيا (شرکت خودروسازي که شرکت رنو فرانسه نود و نه چهل و سه صدم درصد سهام ان را در اختيار دارد) در ماه ژوئن امسال مدل جديدي از توليدات خود را تحت عنوان ساندرو که در واقع خواهر لوگان به حساب مي ايد، به بازار عرضه خواهد کرد که در حال حاضر ارزان ترين خودرو در بازار اروپاست.
ژان پتاسک مدير خودروهاي رنو در اين باره گفت: اين محصول جديد شرکت رنو به طور همزمان در روماني و اغلب کشورهاي اروپايي عرضه خواهد شد.
شرکت خودرو سازي رنو اعلام نکرده است که حجم فروش اين خودرو و قيمت آن چه ميزان خواهد بود اما در عين حال تصريح کرد وضع اين خودرو نيز مانند لوگان خواهد بود که هم اکنون در روماني به قيمت پنج هزار و هشتصد يورو فروخته مي شود اين در حاليست که نوع سه ان و هفت هزار و ششصت يورو در فرانسه فروخته مي شود
mohammad1983
8 March 2008, 11:18 PM
با سلام خدمت همه دوستای گل تندری
بچه ها من تا الان پراید داشتم سه ماهی میشه فروختم. الان حدودا 8000000 هشت میلیون تومانی دستم اومده حالا نمی دونم چی بگیرم پراید یا تندر البته e0 چون پول من به آپشن های بالاتر نمرسه لطفا منو راهنمایی کنید. راستی تندر e0کولر داره؟؟ سپر جلو چطور اونو همرنگ بدنه نمیزنن. اگه قیمت دقیقشو بهم بگین ممنون میشم(آپشن های مختلف)
دم همتون گرم ali
سلام
عرضم به حضور شما اينه كه قيمت رو دقيق نميدونم ولي اي0 ساده يعني بدون كولر و هيدروليك فكر كنم همون حول و حوش هشت تومان باشه.ولي اي 0 فول كه كولر و هيدروليك داره تا 10 ميره.
از لحاظ مقايسه اگه بخواي من چند روز پيش پرايد مدل 80 خودم رو رد كردم 5.400 ميليون(تميز بود)
براي فاميلم رفتيم پرايد دوگانه سوز صفر گرفتيم.فقط ميتونم بگم تف مالي كردن ماشينو دادن بيرون باز شرف اون قديمي ها.
پس با اين حساب پول جور كن و اي 0 فول بگير چون اصلا قابل قياس نيست.درسته مثلا يه چيزايي مثل شيشه برقي و آنتن برقي:icon_arro... نداره نسبت به پرايد ولي با همون موتور و كولر و هيدروليك حالشو ميبري شك نكن.
MEHRDAD_Ilat
9 March 2008, 12:08 AM
منم تا بحال حدود 300 کیلومتر با یک E2 رانندگی شهری و بزرگراهی کردم. البته به علت محدودیت آبندی، سرعت بالای 125 و دور بالای 3500 نرفتم. چند نکته:
1- صدای لاستیکها قابل توجه است. لطفا دوستانی که تایرها را عوض کردن بگن که مشکل حل شده یا نه.
2- دید عقب به قول یکی از دوستان فاجعه است!
3- دید آینه های بقل خوب و قابل اطمینان است.
4- صدای باد توی سرعت بالا بگوش میرسه (آنتن دارد) و برای من خوشایند نیست.
5- بنظرم شعاع گردش ماشین از 206 کمتره. شاید به همین علت بنظرم فرمونش تیزتره و در سرعت بالا باید مراقبش بود. البته هرچی بیشتر رانندگی میکنم وضعیت برام بهتر میشه، تا بعد . . .
6- ارتفاع ماشین بالاست و اینهم کمی باعث ایجاد احساس نا امنی میشه ولی بنظرم دارم یواش یواش بیشتر عادت میکنم و میتونم اطمینان کنم ولی هنوز جرات نمیکنم مثل تیپ 5 . . .!
7- برای دسترسی و تنظیم سیستم تهویه باید رفت طبقه پایین! اگه یک آسانسور توش میگذاشتن بد نبود!
8- کیفیت مونتاژ فعالا که عالیه. البته ماشین اصلا طراحی لوکسی نداره ولی بنظرم تا اینجا یک ماشین خانوادگی با امکانات ایمنی و رفاهی قابل قبول (البته متاسفانه LP نیست) و حتی قیمت بطور نسبی معقول (حدود 12.700) میباشد.
با سلام؛
به کرات توی تاپیکهای مختلف در رابطه با HANDELING لوگان مطالب و سئوالاتی این قبیل دیده ام ومیخواستم در این رابطه مقاله ای مستند تهیه کنم که متأسفانه نظرات اغلب شخصی وسلیقه ای هستند بجز چند تست استاندارد که اونها هم متأسفانه از آرشیو سایتها حذف شده اند . بهرحال متن زیر روخدمتتون ارائه میکنم:
پس از واژگونی اولین سری بنز A کلاس توسط مجلات سوئدی و فراخوانی عمومی این اتوموبیل جهت رفع این ایراد (اضافه کردن سیستم کنترل پایداری که حدوداً چیزی شبیه EBD هست)تست مورد نظر که عمدتاً در سوئد و بجهت شرایط خاص تست بنام تست گوزن معروف شده است بعنوان مرجعی استاندارد تعریف شد (این تست عکس العمل خودرو در حالیکه یک گوزن در جاده بیاید را شبیه سازی میکند یعنی اینکه برای هر اتوموبیل حداکثر سرعت عبور از این پیچها ملاک پایداری اون اتوموبیل میشه)
خوب برای لوگان حداکثر سرعت حدود 100ذکر شده که نظرات متفاوته اما مجله autoreview.ru در تست لوگان با سمند بدلیل بارانی بودن بجای حداکثر سرعت از سرعت ثابت 65 استفاده کردند ولی از 5 راننده عادی خواستند که این تست رو انجام بدند که برای سمند 4 نفر از 5تا و برای لوگان 1 نفر از 5 تا موفق شده اند وبرای باقی اتوموبیلها اصلاً هیچکس نتونسته این تست رو بگذرونه که در این میان Kia Spectra هم بوده که این یعنی برتری لوگان نسبت به ریو چون ریو نسبت بهKia Spectra از همه لحاظ در سطح پائینتری قرار داره. البته پر واضحه که سمندو 405 نسبت به لوگان برتری بی چون چرا دارند چون همونطور که قبلاً در یکی دیگه از پستها گفتم، هم فاصله بین دومحورشون زیادتره(هرچی فاصله بیشتر باشه پایداری در سرعتهای بالا و در سر پیچها بیشتر میشه)وهم محور عقبشون تماماً مستقله(البته پژو هم برای نسل جدید تولیدات یعنی 207از محور نیمه مستقل استفاده کرده).خلاصه اینکه از نظر پایداری با توجه به نتایج تستها و شنیدههاو دیدهها(من تا حالا بکرات در رابطه با چپ شدن 206 و ریو در سر پیچها یا تغیر مسیر و بازگشت به مسیر قبلی شنیده ام-عقب 206 و ریو در هنگام بازگشت بازی میکنه و باعث چپ شدن میشه-) میشه اینطور گفت:
1-سمند
2-پژو 405
3-لوگان
4-ریو و 206
5-پراید
البته سمند متأسفانه نقص ترمز داره (توی همین مقاله مجله autoreview.ru هم برای ترمز به سمند از 100 امتیاز 60 -از همه کمتر-و به لوگان 90 داده)
از نظر اینکه لوگان بلند تره هم همین مقاله رو خدمتتون معرفی میکنم که توش ارتفاع کف سمند 18 سانتی متر و برای لوگان 16 سانتی متر قید شده خوب حالا خواهش من اینه که یکی از آقایون لطف کنه و فاصله کف نشیمنگاه سمند و لوگان رو اندازه گرفته و مقایسه کنه(عکسش هم باشه بهتره)تا معلوم بشه که آیا وافعاً سرنشین لوگان بالاتر قرار میگیره یا سمند(هرچند بالاترقرار گرفتن اصلاً شرط لازم وکافی برای ناپایداری نمیشه- پورشه کاین HANDELINGبمراتب بهتری از لوگان داره هرچند بالاتره)
اما لوگان:
در سر پیچها اول یکی از چرخهای عقبش بلند میشه(چرخ داخل پیچ) که اصلاً نگرانی نداره بلکه نشون از شاسی و تعلیق خوبشه (پراید چرخش اصلاً بلند نمیشه ولی یهو عقبش منحرف میشه )
ولی اگه سرعت ورود به پیچ بیشتر باشه اونوقت عقبش منحرف میشه ولی انحرافی قابل برگشت و نسبتاً کم خطر داره نه مثل 206 و ریو که اگه بخواین برشگردونیین از طرف دیگه میره تا اینکه بلاخره از بغل غلط بزنه و چپ بشه)لینک زیر میگه که ریو توی سرعتهای بالا پایداره که همین باعث اشتباه میشه چون سر پیچها به همون خوبی که بوده نیست ومنحرف میشه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مجله[Only registered and activated users can see links] هم تستی بین لوگان و 5 اتوموبیل دیگه از جمله فیات alba انجام داده (همون تست گوزن ولی با 5 سرنشین) که دوستانی که adsl دارند با دانلود حدود 160 مگابایت میتونند خودشون ببینند و قضاوت کنند(قابل توجه آقایون خودرو ساز عزیز که میخواستند فیات alba را بجای لوگان تولید کنندوبه مردم بی پناه غالب کنند)
خوب امیدوارم مقاله مفید باشه ولی حتماً فیلم رو ببینید(شنکش و بیل توی عکسها رو خوب داشته باشید)
iman7
9 March 2008, 01:20 AM
سلام به تندريان عزيز
ماشين منم داشبوردش صدا ميده در ضمن اون دو تا تيكه پلاستيك مشكي دوطرف پائين شيشه جلو هم تو دست اندازها لق ميزنند و صدا ميدند . پانل آلومينيومي هم لق ميزد كه ديروز خودم درش آوردم و زيرش فوم چسبوندم صداي اضافي كلي كم شد.
در ضمن دو تا مورد نظر منو جلب كرده:
1- كلاچ ماشين به رواني روز اول نيست و حدودا يه 4 برابر سفت تر شده كه نميدونم چرا
2- فرمون ماشين هم دقيقا يه 2 الي 3 برابر سنگين شده .
اين ها رو در مقايسه در جا با يه اي دوي صفر كيلومتر ميگم.
از دوستاني كه اطلاعات فني شون خوبه يه راهنمائي مفصل بفرمايند لطفا.
منم با همچین مواردی تو ماشین مواجه شدم متاسفانه.بره دوستان چطور؟؟؟؟
ehsan amiri
9 March 2008, 02:29 AM
با سلام به تمامي تندريان عزيز .
من يه تندر e2 ايران خدرو ثبت نام كردم . از شانس و اقبالي كه داشتم افتاده اولويت آخر . به نظر شما مي ارزه كه براش صبر كنم ؟؟؟؟ اگر بخوام مدل e2 رو به e2-lp تبديل كنم بايد چه كار كنم ؟؟؟ ممنون مي شم اگه جواب سوالم رو بدين .
با تشكر .
hamedfox
9 March 2008, 09:01 AM
منم یه چیزی شنیدم که نمی دونم راسته یا نه این درسته که موتور تندر همون موتور مگان 1600
ar1358
9 March 2008, 10:55 AM
دبير انجمن خودروسازان در گفتوگو با فارس خبر داد:
پيشنهاد واردات برخي قطعات تندر نود براي اجراي تعهدات خودروسازان
خبرگزاري فارس: دبير انجمن خودروسازان گفت: موافقت وزارت صنايع و معادن با واردات بخشي از قطعات تندر نود كه توليد آنها در داخل با مشكل مواجه است،ميتواند به شركتهاي خودروساز در انجام تعهداتشان كمك كند.
دبير انجمن خودروسازان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره دلايل اجرايي نشدن تعهدات خودروسازان براي تحويل 85 هزار دستگاه تندر نود به مردم گفت: مشكل توليد تندر نود تامين قطعات اين خودرو توسط قطعهسازان داخلي و تامين مواد اوليه مورد نياز آنان به دليل مشكلات ناشي از تحريمها است.
وي با اشاره به نشست انجمن خودروسازان با مدير فرانسوي شركت رنو پارس در روز ششم اسفندماه اظهار داشت: آقاي كربل در اين نشست اعلام كرد تا آن تاريخ 24 هزار و 600 دستگاه تندر نود در ايران توليد شده است.
نعمت بخش افزود: ايشان كيفيت تندر نود توليد شده در ايران را بسيار خوب توصيف كرد و افزود، نوع گازسوز اين خودروها از فروردين ماه سال آينده به توليد خواهد رسيد و كپسول گاز آن نيز از ايتاليا وارد خواهد شد.
وي اضافه كرد: ايشان دلايل اصلي نرسيدن به توليد 68 هزار دستگاه تا پايان سال 86 را كمبود قطعات توليد داخل دانست كه ناشي از عدم تامين به موقع مواد اوليه از خارج، كمبود نقدينگي و مشكل ناشي از عدم گشايش LC توسط بانكهاي خارجي عنوان كرد.
نعمت بخش افزود: به گفته ايشان در تامين قطعات وارداتي تندر نود مشكلي وجود ندارد. در عين حال برنامهريزي براي توليد 75 درصد از مدل E2 تندر نود كه بيشترين حجم تقاضا را به خود اختصاص ميدهد صورت گرفته است.
دبير انجمن خودروسازان اظهار داشت: در نشست انجمن خودروسازان به رنو پارس به دليل عدم تامين مناسب قطعات براي دو شركت خودرو ساز اعتراض شد، در عين حال بر اساس قرارداد خودروسازان ايراني با رنو امكان اخذ جريمه ديركرد از شركت رنو پارس وجود ندارد.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه ايران خودرو و سايپا ناگزيرند از سال آينده به دليل عدم اجراي تعهداتشان به مشتريان خود جريمه بپردازند.
نعمت بخش اضافه كرد: در اين جلسه پيشنهاد شد قطعات تندر كه توليد آنها با مشكل مواجه است از خارج تامين شود، اما با توجه به متن قرارداد كه توليد 50 درصد اين محصول در داخل را پيشبيني كرده است، امكان انجام چنين كاري وجود ندارد.
وي گفت: شايد اگر ميزان توليد داخلي تندر نود كه در حال حاضر بايد 52 درصد باشد به 48 درصد برسد و تامين برخي قطعات از طريق واردات انجام گيرد، مشكلات توليد تندر 90 حل شود. [Only registered and activated users can see links]
golofan
9 March 2008, 05:42 PM
سلام دوست خوبم ،درمورد صدای باد خدمتتان عرض کنم برای اتومبیلی که موقع درجاکار کردن هیچ گونه صدای موتوری به اتاقش نفوذ نمی کنه(حتی ازنیسان ماکزیما هم بی صداتره) ودرسرعت های ذکر شده هم صدای موتوردر اتاق ناچیزو اصلا غیر عادی وآزار دهنده نیست ،صدای برخورد باد اگر آزار دهنده نباشد کاملا قابل احساس وتامل برانگیز است، اگر درهنگام رانندگی سر خود را(بااحتیاط) به سمت شیشه نزدیک ودور کنید دفیفا متوجه این قضیه خواهید شد.
درخصوص مطلب دوم هم(استرس درسرعتهای بالا) نظر شما قابل احترام است ولی جسارتاًمشتاقم بدانم سابقاً با چه ماشین هایی مقایسه(رانندگی) کرده اید؟ همچنین امیدوارم بقیه لوگان سواران عزیز هم مثل این دوست عزیز بدون تعصب نظرشان را اعلام کنند.......تابعد
دوستان عزیز ، با سلام ؛
تندر من e2+lp (ایران خودرو) است و فقط جهت بررسی موضوعاتی که شما مطرح نموده اید چند دقیقه
با سرعت حدودا 160 کیلومتر در ساعت رانندگی کردم و خوشبختانه نه صدای باد و نه مقاومت آن آزار دهنده نبود . در ضمن احساس عدم امنیت و استرس نیز در من ایجاد ننمود . فکر میکنم دو فاکتور مذکور در تندر در حد خیلی عالی نیست ولی در حد قابل قبولی میباشد.
لازم به ذکر است بنده سابقه رانندگی طولانی با پراید ، سمند ، پژو 405 ، پژو پارس و ریو را دارم .
mehdizadeh04
10 March 2008, 12:48 AM
سلام
میشه لطفن اسم این دزد گیرو بگید یا آدرس مغازه پسر عمتونو بدید ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
تا این تاپیک من تمام تاپیک ها رو خوندم.ولی پست ندادم.خودرو e1 من از سری های اولی بود که پارس خودرو تحویل داد.من نمیخوام بر ضد کسی حرف بزنم یا از چیزی تعیرف بیخود کنم.ولی به نظر امکاناتی که این ماشین داره به نسبت خودروهای هم ردیفو قیمت خودش خیلی بیشتر می ارزه ولی خوب هر خودرویی هم اشکالاتی هم داره که همه میدونن پشتش خیلی بالاست و برای دید عقب راننده کور است و صندوق عقب آن نیز فقط با سوییچ باز میشه.در کل این مشکلات هم میشه بر طرف کرد که مثلا با کم کردن ارتفاع و نصب دزدگیر این مشکلات مرتفع میشه.در کل برای این پست دادم که بگم من برای ماشینم زنگ زدم از طرف ایمن خودرو آسیا یه نماینده فرستادن دم خونه و دزد گیر رو برام نصب کردن.به قدری تمیز بودن که حال کردم.تمام سیم های مورد نیازشون هم حفظ بودن.بدون اینکه به سیمکشی لطمه بزنن.اگر هم خواستین ضبط ببندین تمام ضبط های پایونیر قابلیت تبدیل سوکت فابریک را دارا هستند
با تشکر
شاد و سر بلند باشید
ar1358
10 March 2008, 01:42 PM
به گزارش خبر خودرو ، مدیر عامل گروه تولیدی سایپا گفت:بر اساس مفاد قرارداد تندر 90 ،خودروسازان از اختیارات محدودی برخوردار هستند.
مهندس بذرپاش در جمع خبرنگاران افزود : با توجه به مشکلات پیش آمده و علی رغم تلاش های رنوپارس برای انجام تعهدات خود برای تغییر در روند توليد تندر90 باید در کلیات امر بازنگری مجددی صورت پذیرد . دو راه برای حل مشکل تندر 90 وجود دارد . یا باید جهت واردات قطعات CKD اقدام شود و یا تدارکات و تامین نیازهای خودروسازان به دو شرکت تامین کننده دو گروه واگذار گردد .
وی درباره سیر صعودی تولید تندر 90 گفت:درست است که شاخص میزان تولید تندر 90 رضایت بخش نبوده است اما نباید سیر صعودی تولید این خودرو نادیده گرفته شود. طولانی شدن زمان تولید تندر 90 موجب شده تا برای جبران عقب ماندگی رویه تولید نیازمند جهشی بزرگ باشیم و این امر با مشکلاتی مواجه خواهد شد و تغییر در زمینه تامین قطعات می تواند راه حل مناسبی بشمار آید.
مدیر عامل گروه خودروسازي سایپا در ادامه افزود: گروه سایپا پیشنهاد خود را به رنو پارس اعلام کرده است و منتظر پاسخ از سوي اين شركت مي باشد تا بتوانیم جهت مرتفع ساختن مشکلات تندر 90 اقداماتی را انجام دهیم .
وی در پایان گفت:در حیطه تعهدات گروه سایپا در زمینه تندر90، 22000 دستگاه ثبت نام داشته ایم و تا آخر سال جاری 14 تا 15 هزار دستگاه از تعهدات خود را به بازار عرضه می کنیم .
mohammad1983
10 March 2008, 10:24 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
تا این تاپیک من تمام تاپیک ها رو خوندم.ولی پست ندادم.خودرو e1 من از سری های اولی بود که پارس خودرو تحویل داد.من نمیخوام بر ضد کسی حرف بزنم یا از چیزی تعیرف بیخود کنم.ولی به نظر امکاناتی که این ماشین داره به نسبت خودروهای هم ردیفو قیمت خودش خیلی بیشتر می ارزه ولی خوب هر خودرویی هم اشکالاتی هم داره که همه میدونن پشتش خیلی بالاست و برای دید عقب راننده کور است و صندوق عقب آن نیز فقط با سوییچ باز میشه.در کل این مشکلات هم میشه بر طرف کرد که مثلا با کم کردن ارتفاع و نصب دزدگیر این مشکلات مرتفع میشه.در کل برای این پست دادم که بگم من برای ماشینم زنگ زدم از طرف ایمن خودرو آسیا یه نماینده فرستادن دم خونه و دزد گیر رو برام نصب کردن.به قدری تمیز بودن که حال کردم.تمام سیم های مورد نیازشون هم حفظ بودن.بدون اینکه به سیمکشی لطمه بزنن.اگر هم خواستین ضبط ببندین تمام ضبط های پایونیر قابلیت تبدیل سوکت فابریک را دارا هستند
با تشکر
شاد و سر بلند باشید
سلام.
دوست عزيز به فروشگاه مركزي زنگ زديد؟ كه براتون نصاب فرستادن.
اگه ميشه شمارشو بديد.
MEHRDAD_Ilat
10 March 2008, 11:47 PM
باسلام؛
وقتی که شنیدم ایران خودرو قصد تولید ون لوگان رو داره خیلی خوشحال شدم چون رنو برای تولید ونِ لوگان ظاهراً محدودیتهای تولید لوگان سدان رو نداشته و به همین جهت کمی در استراتژی تولید و در نتیجه در طراحی تجدید نظر کرده.
خوب حالا چرا خوشحال شدم؟؟؟!!!
موضوع از این قراره که رنو برای تولید لوگان به قصد پائین آوردن قیمت تمام شده، سعی در به حداقل رسوندن هزینه های تولید لوگان داشته که بهمین جهت ترفندی جالب بکار برده و اونم اینه که قطعاتی رو که دو طرف اتوموبیل هستند بطور متقارن ساخته (آئینه ها و نوارهای روی درب ها و غیره) که دیگه چپ و راست ندارند .(عکس 1)
خوب این یک حسن برای پشتیبانی و تهیه قطعه یدکی هم هست ولی متاسفانه به زیبایی و تا حدودی به کارایی لطمه زده که برای مدل پرستیژ (عکس 2 ) و مدل ونِ لوگان از آئینه های بزرگتر و با قطعات همرنگ بدنه استفاده کرده .
من یکی که اگر این بقول دوستمون فرقون سازها ونِ لوگان رو تولید کنند و گوش شیطون کر قطعات یدکیش رو توی بازار بدند آینه ها رو عوض میکنم.
راستی نمیدونم شما هم شنیدید که قطعه فرقون سازها و فرقون سازها توی تابستون رنوپارس و رنو رو مسئول تاخیر میدونستند و مثلاً میگفتند که رنو بازی در میاره و مثلاً پس از اینکه یک قطعه ساز ایرانی سپر لوگان رو تولید کرده رنو قالبش رو تغییر داده ،خوب سپر جدیدی که رنو مد نظرش بود همین سپر ونِ لوگانه که اسپرتی تره و ظاهری جذابتر به لوگان میده که رنو برای لوگان هند ، برزیل و مکزیک نصب می کنه ولی چه کنیم که فرقون سازها و قطعه فرقون سازها این کار رو که اسمش "بهبود مستمر" است رو بازی درآوردن رنو دونستند و خواستند رنو رو مقصر دیر کرد نشون بدند.(عکس 3)
گفتم هند ، یادتون نره که قرار بود ایران پایگاه تولید و صدور قطعه به هند و روسیه بشه!!!!
ولی مثل اینکه توی هند براحتی و قبل از ایران لوگان با تغییرات جالبتر (قراره در این رابطه هم چند سطری خدمتتون ارائه کنم) تولید شده و نه تنها منتظر ایران نموندند بلکه انقریبه که هند بیاد کمک قطع فرقون سازها و فرقون سازها.
خدایش به این نمیگن فرصت سوزی؟؟؟!!!
emad62
11 March 2008, 02:21 PM
سلام
منم احساس میکنم صدای داشبورد و کلاً قسمت جلو زیاد شده ، بعضی وقتا فکر میکنم در درست بسته نشده و و صدای دره اما متاسفانه صدای داشبورده! البته شایدمن زیاد باهاش مدارا نکردم که به این روز افتاده!!
حتی فاصله ی سپر و چراغ جلو هم بنظر میاد که زیاد شده حدود 3-4 میلیمتر!؟!؟! عکسش رو براتون میزارم.
اما یه موضوع بد تر اینکه مصرفش تو شهر از 10تا پایین نمیاد! یعنی حدود 10.5 /و10.8 و حتی 11.2 تو شهر مصرف میکنه/ انگار از روزی که تنظیم باد کردم هم مصرف بیشتر شده هم شتابش کم ! البته مطمئن نیستم علتش این باشه .(من معمولاً رو دور 3500 دنده عوض میکنم)
=======================
ببخشید که اینمطلب رو اینجا مطرح میکنم: در مورد دزد گیر مدل902 مجیکار با اجرت نصب حدود 200 هزار میگفت بدون باز کردن رو دری( ایا برای این ماشین که قفل مرکزی داره نیازی به نصب این مدل هست؟؟) ! سنسور عقب هم مدل عجیب غریب " magic mirror"(احتمالاً 100% چینی چون قیافش داد میزد ) با 4سنسور و هشدار از طریق آینه و بوق (یه آینه جدا روی آینه فابریک سوار میشه که بصورت شماتیک فاصله رو نمایش میده) میگفت با نصب 85 هزار.
دوستان عزیز و اهل فن لطفاً نظرتون رو در مورد قیمتها و مدلها بفرمایید/ اگه راهنمایی و تجربه ی خاصی هم درین زمینه داشته باشید که فبها.
ببخشید که پر چونگی کردم
taba
11 March 2008, 05:11 PM
سلام دوست خوبم ،درمورد صدای باد خدمتتان عرض کنم برای اتومبیلی که موقع درجاکار کردن هیچ گونه صدای موتوری به اتاقش نفوذ نمی کنه(حتی ازنیسان ماکزیما هم بی صداتره) ودرسرعت های ذکر شده هم صدای موتوردر اتاق ناچیزو اصلا غیر عادی وآزار دهنده نیست ،صدای برخورد باد اگر آزار دهنده نباشد کاملا قابل احساس وتامل برانگیز است، اگر درهنگام رانندگی سر خود را(بااحتیاط) به سمت شیشه نزدیک ودور کنید دفیفا متوجه این قضیه خواهید شد.
درخصوص مطلب دوم هم(استرس درسرعتهای بالا) نظر شما قابل احترام است ولی جسارتاًمشتاقم بدانم سابقاً با چه ماشین هایی مقایسه(رانندگی) کرده اید؟ همچنین امیدوارم بقیه لوگان سواران عزیز هم مثل این دوست عزیز بدون تعصب نظرشان را اعلام کنند.......تابعد
سلام
به هرحال نفوذ مقداری از صدای خارج به داخل اتومبیل طبیعی و حتی ضروری است (مثلا اگر صدا اصلا به داخل نفوذ نکند چگونه میتوان نسبت به صدای بوق ماشین عقبی عکس العمل نشان داد؟) ضمن آنکه با توجه به ارتفاع نسبتا زیاد لوگان و مقاومت آن در برابر باد، شنیدن صدای آن اجتناب ناپذیر است. مهم این است که این صدا آزار دهنده نباشد و مثلا مانع شنیدن صحبت سرنشینها نشود.
در مورد استرس به عرضتان میرسانم که با هیلمن، پیکان، پراید و الدوزمبیل تجربه رانندگی داشته ام.
mohammad1983
11 March 2008, 09:57 PM
سلام
منم احساس میکنم صدای داشبورد و کلاً قسمت جلو زیاد شده ، بعضی وقتا فکر میکنم در درست بسته نشده و و صدای دره اما متاسفانه صدای داشبورده! البته شایدمن زیاد باهاش مدارا نکردم که به این روز افتاده!!
حتی فاصله ی سپر و چراغ جلو هم بنظر میاد که زیاد شده حدود 3-4 میلیمتر!؟!؟! عکسش رو براتون میزارم.
اما یه موضوع بد تر اینکه مصرفش تو شهر از 10تا پایین نمیاد! یعنی حدود 10.5 /و10.8 و حتی 11.2 تو شهر مصرف میکنه/ انگار از روزی که تنظیم باد کردم هم مصرف بیشتر شده هم شتابش کم ! البته مطمئن نیستم علتش این باشه .(من معمولاً رو دور 3500 دنده عوض میکنم)
=======================
ببخشید که اینمطلب رو اینجا مطرح میکنم: در مورد دزد گیر مدل902 مجیکار با اجرت نصب حدود 200 هزار میگفت بدون باز کردن رو دری( ایا برای این ماشین که قفل مرکزی داره نیازی به نصب این مدل هست؟؟) ! سنسور عقب هم مدل عجیب غریب " magic mirror"(احتمالاً 100% چینی چون قیافش داد میزد ) با 4سنسور و هشدار از طریق آینه و بوق (یه آینه جدا روی آینه فابریک سوار میشه که بصورت شماتیک فاصله رو نمایش میده) میگفت با نصب 85 هزار.
دوستان عزیز و اهل فن لطفاً نظرتون رو در مورد قیمتها و مدلها بفرمایید/ اگه راهنمایی و تجربه ی خاصی هم درین زمینه داشته باشید که فبها.
ببخشید که پر چونگی کردم
سلام
دوست عزيز 902 استارتر داره و اصلا نيازي نيست كه استارتر دار ببندي چون ايموبيلايزر داره.
من تا قبل عيد مدل 938 را رو لوگان نصب ميكنم .و اينكه دو مدل 935 و 938 هم در تايمر چراغ سقف با هم فراق دارن چون لوگان چراغ سقفش مثل 206 تايمر داره بايد 938 بسته بشه.(935 الان رو ريوم نصبه و راضي هستم)
سنسور عقب هم من براي ريو خودم 4 سنسوره steel mate بستم.وخيلي خوبه نصاب رو هم ميشناسم.
گفتم قيمت 2 سنسوره را براي لوگان بگيره تا 5 شنبه ميگه.(4 سنسور با نصب 75.000 تومان)
mori_230
12 March 2008, 07:46 AM
با سلام خدمت تمام دوستان
در مورد صدای درب و داشبرد خواستم بگم که دربها احتیاج به اچار کشی و گریس کاری داره خصوصا دربهای جلو قسمت اهرم نگهدارنده با یه بکس 10 میشه انجامش داد همچنین با بکس ستاره تمام پیچهای درب رو سفت کنید (در حد معقول)اگه زیادی فشار بیارید پیچ میبره جهت خط نیفتادن روی پیچها از یه تکه پارچه نخی قبل از گزاشتن اچار رو پیچ استفاده کنید داشبرد هم اون قسمت مشکیش به لرزه میافته که چون به صورت خار پلاستیکی سوار شده میتونید با ضربه دست و اگه نشد از یه تکه ابر استفاده کنید اینا تجربیات خودم بود رو ال 90 اگه این راهنمائی ها بدردتون میخوره استفاده کنین موفق باشید
zantamin
12 March 2008, 09:34 AM
با سلام خدمت همه دوستان
ماشین من مصرف لحظه ای را نشون نمیده
چه در سرعت بالای 30 تا چه کمتر
کسی علتش را میدونه؟
emad62
12 March 2008, 02:38 PM
سلام
آقا محمد ممنون از راهنماییتون. این مدل steel mate ساخت کجاست؟ درصد خطاش چطوره؟ زیاد نیست؟
----------------------------------
کسی از دوستان در مورد مصرف 11 تا تو شهر نظری نداره؟:
"اما یه موضوع بد تر اینکه مصرفش تو شهر از 10تا پایین نمیاد! یعنی حدود 10.5 /و10.8 و حتی 11.2 تو شهر مصرف میکنه"
taba
12 March 2008, 03:59 PM
با سلام به تمامي تندريان عزيز .
من يه تندر e2 ايران خدرو ثبت نام كردم . از شانس و اقبالي كه داشتم افتاده اولويت آخر . به نظر شما مي ارزه كه براش صبر كنم ؟؟؟؟ اگر بخوام مدل e2 رو به e2-lp تبديل كنم بايد چه كار كنم ؟؟؟ ممنون مي شم اگه جواب سوالم رو بدين .
با تشكر .
سلام
در اینکه این ماشین ارزش صبر کردن دارد شک نکنید. اگر میتوانید حواله خود را بفروشید و یک حواله آماده تحویل تهیه کنید (حتی اگر E1CPSP باشد که به نظر من از E2 پایه بهتر است) که زودتر به ماشینتان برسید.
برای تبدیل وقتی دعوتنامه برایتان آمد (اگر در آن امکان انتخاب نداشتید) باید به اداره فروش خودروساز مربوطه مراجعه کرده و تقاضای تبدیل بدهید بسته به شانس و پیگیری شما و نیز موجود بودن مدل درخواستی و البته حال و حوصله مدیر فروش مربوطه میتوانید امیدوار باشید که تبدیل انجام شود.
taba
12 March 2008, 04:07 PM
منم یه چیزی شنیدم که نمی دونم راسته یا نه این درسته که موتور تندر همون موتور مگان 1600
سلام
مگان دارای مدلهای مختلفی است و بعضی از این مدلها مجهز به موتور K4M با 16 سوپاپ هستند و تندرهای ساخت ایران (و نیز بعضی مدلهای رنو کلیو) نیز مجهز به همین نوع موتور هستند. البته توجه داشته باشید که احتمالا برخی تجهیزات جنبی موتور (مثلا سیستم کنترل سوپاپ) در لوگان و مگان تفاوت دارند. ضمنا تصور کنم مگانهای موجود در ایران مجهز به موتورهای دیگری هستند.
reza engine
12 March 2008, 04:53 PM
مگان هاي 1600 از موتور K4MD812 استفاده مي كنند و موتور تندر K4MA690 مي باشد. كه تفاوت در سيستم باز و بسته شده سوپاپ هاست كه موتور مگان 1600 از سيستم زمان بندي الكترونيكي متغير سوپاپ بهره مي گيرد و به خاطر همين چيزي حدود 10 اسب بخار از موتور لوگان قوي تر است.
توي صفحات قبل هم جستجو مي كردي قبلا عنوان شده بود.
Navid_Aref
12 March 2008, 08:31 PM
یک متن امیدوار کننده در این وانفسای طنین افکن شدن تئوری تاسف بار « کمیت بر کیفیت مقدم است» توسط دو خودروساز( حذف رنو پارس از زنجیره تامين قطعات تندر 9٠) :
تندر 90 و گمانه زنی ها
مدتی است که برای همه آنهایی که علاقه مند به خودروی تندر90 هستند این سوال مطرح است که چرا این خودرو براساس برنامه های اعلام شده به مشتریان تحویل نمی شود .قطعا"برای قطعه سازان هم با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده و عدم تولید این خودرو ،بر اساس برنامه های اعلام شده مشکل بزرگی محسوب می شود .این پرسش وقتی به استقبال بازار توجه می کنیم بسیار مهم و حساس جلوه می کند.
اساسا"برای همه شرکتهای تولید کننده خودرو و محصولات صنعتی در دنیا ،مشکل اصلی یافتن بازارو فروش تولیدات است ،پس چرا رنو وقتی مشتری فراونی در بازار ایران برای تندر 90 دارد پاسخگوی نیاز مشتریان نیست و فرصت ارائه این محصول را از دست می دهد.
قبل از هر موضوعی باید نظر مسئولین این شرکت را جویا شویم تا از هر گونه اطلاع رسانی غیر سیستمی و ناصحیح جلوگیری کنیم و سپس اگر مشکل و یا دلائلی برای عرضه وجود داشت در جهت رفع آن تلاش کنیم .
همه ما می دانیم ،که قطعه سازان داخلی با دشواری های بسیار زیاد ،موفق به تولید بیش از 65 درصد قطعات این خودرو در داخل کشور شده اند و به بیان فنی و اقتصادی مزیت فراوانی را برای تولید این خودرو ایجاد کرده اند و به راحتی نمی توان از این حجم ساخت داخل ،با در نظر گرفتن سطح کیفی مناسب قطعات داخلی صرف نظر کرد.گمانه زنی ها حکایت از کمبود نقدینگی و یا مشکلات تامین قطعات CKD(یعنی بخشی که در ایران تولید نمی شود)،و مشکلات گشایش اعتبار دارد که احتمالا"باید درست باشد.
این مشکل با تعامل ،گفتگو وتدبیر مسئولین ذیربط ،خودروسازهای مهم کشورو بانکها و در نهایت کمک های ویژه دولتمردان به ویژه وزارت صنایع ،قابل برطرف شدن است ،قطعا"شرکت رنو پارس نیز می تواند راهکارهای موثری ارائه کند و چون این خودرو توانسته در بازار داخلی و حتی بین المللی جایگاه تثبیت شده ای برای خود ایجاد کند،نباید دست اندرکارانی که قادر به حل مشکلات افزایش تولید تندر 90 با توجه به استقبال بازار هستند.خاموش و بی حرکت بمانند و فرصت تولید این خودرو را در کشور از دست بدهند .این در حالی است که همه ما می دانیم فرصت تولید خودرویی که حدود 70 درصد آن ساخت داخل شده است و برای اقتصاد و صنعت و اشتغال زایی در یک مزیت محسوب می شود و باید مغتنم شمرده شود.
ساسان قرباني
كارشناس صنعت خودرو و قطعه سازي
mori_230
12 March 2008, 09:47 PM
سلام
آقا محمد ممنون از راهنماییتون. این مدل steel mate ساخت کجاست؟ درصد خطاش چطوره؟ زیاد نیست؟
"اما یه موضوع بد تر اینکه مصرفش تو شهر از 10تا پایین نمیاد! یعنی حدود 10.5 /و10.8 و حتی 11.2 تو شهر مصرف میکنه"
ماشین منم اینجوری بود ولی بعد از 300 تا 350 کیلومتر کارکرد کم کم مصرف میاد پائین به شرطی که به ماشین فشار نیاری و دور موتورو بالا نبری
mehdizadeh04
13 March 2008, 01:57 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
میخواستم ببینم این نوع چراغ ها رو تو ایران هم میفروشن؟
اگه میفروشن لطف کنین شماره و آدرس بدین که ما هم استفاده کنیم
با تشکر
شاد و سر بلند باشید
salman24h
13 March 2008, 02:01 AM
سلام
من که سورنا رو زیر و رو کردم اما واسه لوگان هیچی نیست فعلا. اگه هم بیاد به احتمال خیلی زیاد قیمتش باید بالا باشه چون تا جایی که من میدونم جفت چراغ های فابریک رو ایساکو حدود 350 تومن میده
ar1358
13 March 2008, 02:39 AM
رنو نظارتش را ميبخشد
گروه خودرو- سال آينده مسووليت تامين قطعات داخلي تندر- 90 برعهده خودروسازان داخلي قرار خواهد گرفت.
محمدحسين فقيه، معاون مديرعامل ايران خودرودر پروژه تندر-90 با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: طي رايزنيهايي كه با مسوولان رنوپارس انجام داديم، قرار شد اقدامات لازم براي واگذاري مسووليت تامين قطعات داخلي تندر-90 برعهده خودروسازان قرار گيرد كه اگر اتفاق خاصي نيفتد بنده به سرانجام رسيدن اين رايزنيها بسيار خوشبين هستم.
وي افزود: متاسفانه به علت آنكه شركت رنو با فرهنگ صنعتي ما آشنا نبود، اين مساله مشكلات فراواني را بر سر راه توليد تندر-90 به وجود آورد كه به اعتقاد بنده با واگذاري مسووليت تامين قطعات داخلي اين خودرو به خودروسازان، مشكلات تا حد زيادي برطرف خواهد شد.
اما اظهارات فقيه در حالي است كه به گفته رييس انجمن قطعهسازان كشور، هماكنون مشكلي از لحاظ تامين قطعات توليد داخل وجود نداشته و توليدات قطعهسازان داخلي در اين زمينه در انبار انباشته شده است.
فقيه در اين زمينه نيز تاكيد كرد: اصلا اينگونه نيست كه قطعات توليد داخل تمام و كمال در انبارها انباشته شده و مشكلي در تامين آنها وجود نداشته باشد، هماكنون تمامي مشكلات ما در زمينه توليد تندر-90 به همان قطعات داخلي برميگردد كه رييس انجمن قطعهسازان به انباشته شدن آنها در انبار اشاره كرده است. وي ادامه داد: بخشي از تامين قطعات تندر-90 به شركت رنوپارس مربوط است كه به صورت CKD وارد شده و در اختيار ما قرار ميگيرد. در اين زمينه هيچگونه مشكلي نداريم، چرا كه رنوپارس به موقع قطعات CKD را به ما تحويل داده است.
emad62
13 March 2008, 01:51 PM
ماشین منم اینجوری بود ولی بعد از 300 تا 350 کیلومتر کارکرد کم کم مصرف میاد پائین به شرطی که به ماشین فشار نیاری و دور موتورو بالا نبری
ماشین من الان حدود3000 تا کار کرده اوایل اینطور نبود. تازگیا اینجوری شده!
منظورتون از دور موتور بالا چنده؟ من معمولاً رو 3500 دور دنده عوض میکنم بعضی وقتا هم برای 1 و 2 روی4000 ،کلاً یخورده با شتاب رانندگی میکنم. یعنی اینطوری به ماشین فشار میاد؟؟!؟!؟!
اما احتمالاً نمایشگر مصرف لحظه ای دقیق نیست چون دیروز حدود7 تا تو 100 کیلومتر مصرف کرد البته رانندگی خارج از شهر...
با تشکر
mori_230
13 March 2008, 08:48 PM
ماشین من الان حدود3000 تا کار کرده اوایل اینطور نبود. تازگیا اینجوری شده!
منظورتون از دور موتور بالا چنده؟ من معمولاً رو 3500 دور دنده عوض میکنم بعضی وقتا هم برای 1 و 2 روی4000 ،کلاً یخورده با شتاب رانندگی میکنم. یعنی اینطوری به ماشین فشار میاد؟؟!؟!؟!
اما احتمالاً نمایشگر مصرف لحظه ای دقیق نیست چون دیروز حدود7 تا تو 100 کیلومتر مصرف کرد البته رانندگی خارج از شهر...
با تشکر
با سلام خدمت تو دوست گرامی وهمه سروران محترم
ماشین من تا حدود 130 تای اول 12.5 مصرف میکرد بعد از حدود 250 تا شد 10 تا و الان که 1950 تا باهاش رفتم میزنه 7.6 تو شهر البته من تو شیراز رانندگی میکنم که ترافیکش قابل مقایسه با تهران نیست ولی یه بار هم باهاش رفتم تا اباده مصرف تو جاده 6.3 بود البته من دور موتورو بالای 3200 تا 3300 بالا نمیبرم و کلا دور موتورو اروم بالا میبرم از مصرفش کاملا راضیم واینو رو تجربه 17 سال رانندگی با ماشینهای مختلف اعم از فرانسوی امریکائی ژاپنی و حتی پیکان دارم که اگه بخوای تیز رانندگی کنی هر ماشینی باشه مصرفش میره بالا و بهش فشار میاد واستهلاکشم زیاد میشه (با تشکر)
mohammad1983
13 March 2008, 09:37 PM
سلام
سلام
سنسور من از 20 سانت بوق ممتد ميزنه.زبانش انگليسي هست.از فاصله 2.5 متر نشون ميده .ميشه صداش رو قطع كرد.خيلي راحت شدم.(البته رو لوگان بعدن 2 سنسور ميبندم)
مصرف لوگان من هم خوبه تو شهر 9 ميسوزونه .البته من هر روز ميرم تهران و ميام.اتوبان كه عاليه مصرفش.در طي 2 ماه هم 10000 تا راه رفتم باهاش خدا رو شكر خوبه
ديروز تو سر بالايي سعادت آباد به قول معروف با يه سمند و پرشيا انداختم حداقل هر كدوم با من 15 متر فاصله داشتن بي نظير بود اون منظره:icon_sad:
Navid_Aref
14 March 2008, 03:24 PM
/نگاهي به تعهدات ايرانخودرو و سايپا در زمينه تندر٩٠/
صادرات پيشكش؛ نيمي از تعهدات تحويل هم محقق نشد![Only registered and activated users can see links]
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران /سرويس: خودرو
داستان تندر90 داستان تازهاي نيست. خودرويي كه قرار بود طبق قرارداد آن 6750 يورو به دست مصرفكننده ايراني برسد، هم اكنون قيمت كارخانه آن به بيش از اين رقم نيز رسيده و همچنان از كمبود قطعه رنج ميبرد. البته آنچه مسلم است اين است كه برخي مشتريان اين خودرو بايد پس از يك سال انتظار باز هم به اميد سال آينده باشند، چرا كه تعهد خودروسازان در سال جاري به طور كامل محقق نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خودروسازان امسال با اميدهاي فراوان و خوشبيني كه نسبت به تامين قطعات اين خودرو داشتند، شروع به ثبتنام از متقاضيان اين خودرو كردند، اما حتي به نيمي از تعهدات خود نيز نتوانستند جامه عمل بپوشانند.
آخرين وضعيت توليد خودروسازان تندر90
امسال دو گروه ايران خودرو و پارس خودرو در مجموع از حدود 75 هزار متقاضي تندر90 ثبت نام كردند كه سهم ايرانخودرو 50 هزار و سهم پارس خودرو (زير مجموعه سايپا) 25هزار دستگاه بود. اين در حالي است كه به گفته مديرعامل سايپا امسال حدود 14 تا 15 هزار دستگاه از اين خودرو به مشتريان تحويل داده ميشود.
گروه ايران خودرو نيز با توجه به انصرافيهايي كه براي اين خودرو داشت و بدون احتساب خودروهاي جايگزين كه به جاي تندر90 به مشتريان خود عرضه كرد (بيش از 5 هزار دستگاه) حدود 13 هزار دستگاه طبق گفته معاون مديرعامل اين شركت تا پايان سال تحويل خواهد داد.
از وعده تا واقعيت
آمارهاي وزارت صنايع و معادن مبين توليد 10 هزار و 673 دستگاه تندر90 تا پايان بهمن ماه در گروه ايران خودرو است و اگر اين گروه خودروساز با توجه به توليدي كه در بهمن ماه (دو هزار و 455دستگاه) داشت، همين ميزان توليد را در اسفندماه حفظ كند، حداقل 13 هزار تعهدي كه از سوي معاون مديران عامل ايران خودرو ياد شده، محقق خواهد شد، اما سرايينيا - معاون فروش شركت ايران خودرو - معتقد است كه تا پايان سال و با احتساب خودروهاي جايگزيني كه به متقاضيان تندر90 تحويل داده شده 23 هزار دستگاه از تعهدات اين شركت محقق ميشود.
با توجه به شرايط ياد شده، اگر ايران خودرو بتواند 13 هزار دستگاه تندر90 تا پايان سال جاري تحويل دهد، از 51 هزار ثبتنام به عمل آورده حدود 25 درصد آن محقق شده و با احتساب خودروهاي تحويلي اين شركت به جاي تندر90، اگر اين رقم به 23 هزار دستگاه برسد، حدود 45 درصد برنامه ايرانخودرو در توليد تندر90 محقق ميشود.
از سوي ديگرطبق گفته مديرعامل سايپا 14 تا 15 هزار دستگاه تندر90 در سال جاري از تعهدات ثبتنامي پارس خودرو تحويل ميشود.
ميتوان گفت با احتساب 11 هزار و 680 دستگاهي كه اين شركت تا پايان بهمن ماه به توليد رسانده و با توجه به توليد دو هزار و 590 دستگاه تندر90 اين گروه خودروساز در بهمن ماه، رسيدن به رقم ياد شده دور از ذهن نيست. حال با توجه به اين كه تحول جديدي در شرايط تامين قطعه تندر90 به وجود نيامده، اگر پارس خودرو بتواند 15 هزار دستگاه از اين خودرو تا پايان سال توليد كند، حدود 60 درصد از تعهدات اين خودروساز محقق ميشود.
مشكل كار كجاست؟
هرچند كه خودروسازان و همچنين شركت رنو پارس، كمبود قطعه را مشكل اصلي عدم انجام تعهدات ميدانند، اما همه مسايل به اينجا ختم نميشود. به گفته مسوولان اين دو خودروساز، آنها طبق وعدههاي كه از سوي رنوپارس به آنها داده شده، براي خود تعهد ايجاد كردهاند؛ بنابراين در هر صورت باز اين شركت رنو پارس است كه مسوول تامين قطعات اين خودرو براي خودروسازان است؛ حتي اگر قطعهسازان داخلي دچار مشكل شوند!
البته بسياري از فعالان صنعت خودرو به قرارداد تندر90 اعتراض داشتهاند و نكاتي در اين زمينه يادآور ميشوند.
در اين باره اظهارات يك فعال خودروساز قابل تامل است: "بندي در قرارداد تندر90 راجع به اينكه مسووليت تامين قطعه در شرايط بروز مشكل براي قطعهسازان در تامين آن نيز با رنو پارس است، وجود ندارد. "
شايد بر همين اساس باشد كه خودروسازان تا كنون با توجه به اينكه ظرفيت توليد بالايي دارند و سرمايهگذاري زيادي كه در اين ميان انجام دادهاند، ولي هيچ كدام از آنها در پي استيفاي ضرري كه ناشي از عدم تامين قطعه گريبانگير توليد آنها شده، نشدهاند.
البته از سوي رنو پارس اعلام شده بود كه عدم تامين مالي به موقع شركاي ايراني و تعهدات آنها در پرداختهايشان باعث كندي كار و تامين قطعه شده است، ولي وقتي اين مساله را از دو گروه توليدكننده اين خودرو جويا شديم، از طرف پارس خودرو اعلام شد كه اين شركت تعهد مالي نسبت به رنو پارس ندارد و از سوي ايران خودرو نيز اعلام شد كه ممكن است با دو هفته تاخير برخي تعهدات پرداخت شود، ولي اين كار در اولين فرصت انجام شده و مشكل عدم تامين قطعه، مسايل مالي نيست.
با توجه به شرايط فوق، دو خودروساز ايراني طرف قرارداد، پيشنهاد واگذاري تامين قطعه به شبكه داخلي براي رفع مشكل فوق را دادهاند كه به نظر ميرسد بتواند بخش عمدهاي از مشكل بهوجود آمده در بخش قطعه را برطرف كند.
حاشيههاي تندر90
اما حاشيههاي توليد اين خودرو نيز در نوع خود قابل توجه است، به طوري كه هم اكنون قيمت آزاد تندر90 كه در گروه پارس خودرو توليد ميشود، كمي بيشتر از قيمت محصول مشابه توليدي ايران خودرو است، اما آمارهاي رسمي نيز به اين حاشيهها دامن زدهاند؛ به طوري كه طبق آمارهاي شركت بهينهسازي مصرف سوخت تا تاريخ 22 ديماه امسال مصرف سوخت در چرخه تركيبي لوگان 1600 ايران خودرو 7.4 ليتر در 100 كيلومتر بوده، در حالي كه اين آمار براي لوگان 1600 گروه پارس خودرو 6.9 ليتر عنوان شده است.
اما از همه جالبتر تاكيدي بود كه براي صادرات اين خودرو در سال جاري ذكر ميشد. به طوري كه اواسط امسال مهدي مفيدي - رييس وقت سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران - عنوان كرده بود كه طبق وعدههاي قبلي تا پايان امسال همه خودروهاي تندر90 را تحويل ميدهيم و حتي سهم قابل توجهي براي صادرات اين خودرو در نظر داريم.
اما هيچ كدام انجام نشد.
لازم به ذكر است كه تندر 90 دوگانه سوز نيز در برنامههاي سال آينده خودروسازان قرار دارد كه تا كنون گروه ايران خودرو 15 دستگاه از اين خودرو را به توليد رسانده است.
در هر حال حتي اگر ضعفهايي در قرارداد امضا شده بين طرف ايراني و فرانسوي وجود داشته باشد و اينكه رنو پارس مقصر هست يا نه، اين مشتري ايراني است كه به وي اجحاف شده است و در هر صورت باز بايد مردم منتظر قرعهكشي اين خودرو و تحويل آن براي سال آينده باشند، چون بيشتر تعهدات خودروسازان به سال آينده موكول شده است.
گزارش از خبرنگار ايسنا محمد كياني
behrooz_w
14 March 2008, 04:11 PM
با سلام به همه بچه ها
کسی از قیمت eo خبر داره؟ راستی چند سوپاپه ؟ موتور همه آپشناشون یکیه یا فرق داره؟
behrooz_w
14 March 2008, 04:50 PM
بازم سلام
خواهش میکنم همه نظراشونو بدن
اگه شما حدود هشت میلیون داشته باشید چه خودرویی رو انتخاب میکنید. اصلا صفر می خرید یا کارکرده میگیرید . من نمیدونم چی بگیرم پراید تندر e0یا سمند یا 405 کار کرده ؟؟؟ لطفا کمکم کنید
Navid_Aref
14 March 2008, 04:59 PM
با سلام به همه بچه ها
کسی از قیمت eo خبر داره؟ راستی چند سوپاپه ؟ موتور همه آپشناشون یکیه یا فرق داره؟
با سلام به شما.
خواهشمند است پراید رو از انتخاب هاتون حذف کنید. خریدش مساویست پا دور ریختن سرمایه و پول و همزمان با دست خود به آغوش خطر رفتن...
دوست گرامی منظور شما احتمالا قیمت بازار لوگان E0 است. به نوشته امروز سایت ایسنا در هفته پاياني سال تندر90 در مدل E0 در دو مدل كولردار و بي كولربين 10.5 تا 11ميليون تومان به فروش رفت.
اگر هم منظور شما قیمت کارخانه است فایل زیر جواب شما رو در بر داره(پارس خودرو):
در تمامی لوگان های ساخت ایران فارغ از تیپ و نوعشان از موتور 16 سوپاپ 1600سی سی K4M 690 استفاده شده است و امکانات دیگرشان با هم تفاوت می کنه. برای دسترسی کامل به مشخصات هر تیپ به آدرس زیر مراجعه کنید.
مشخصات فنی موتور
تجهيزات وامکانات خودرو در تیپ های مختلف
ابعاد
راهنمایی در مورد تیپ ها:
STD=E0, DLX=E1, SLX=E2
behrooz_w
14 March 2008, 08:09 PM
بازم سلام
دوست خوبم NAVID_AREF بابت همه اطلاعات مفیدت متشکرم
پس اون تندرای هشت میلیون ودویست هزاری تومانی چیه ؟اونا کدومن؟
اگه شما شرایط مالی منو داشتی چی انتخاب می کردی من میخوام نظر شما شخصی شما رو بدونم
Foad
14 March 2008, 08:44 PM
آقا بهروز عزیز
در این فروم ما قسمتی داریم به نام مقايسه انواع اتومبيل ها ([Only registered and activated users can see links]) که شما رو در برطرف کردن شکتون راهنمایی میکنه و در این مورد خاصی که گفتید تا پیک بين تندر90 و 405 و سمند و پارس و ريو كدام را بهتر ميدانيد ([Only registered and activated users can see links]) شما رو خیلی کمک خواهد کرد.اگر باز هم در مورد مقایسه سوالی داشتید در اون تاپیک مطرح کنید.
ممنون
سشپشدي
14 March 2008, 09:06 PM
تندر E1فول من بعد از 600 کیلومتر شروع به روغن ریزی کرده به نمایندگی مراجعه کردم گفتند این مشکل مربوط به یکی از پیچهای میل سوپاپ است که روی یک سری از کیتهای میل سوپاپ وارداتی وجود داشته است و فعلا قطعه یدکی هم ندارند درخواست هم کرده اند شرکت هم (خاک بر سرش) ندارد.
از دوستان اگر کسی چنین مشکلی دارد یا داشته اعلام کند.
ام اي
14 March 2008, 09:30 PM
يكي از دوستان لطف كرده بود و راهنماي قسمتهاي مختلف خودرو رو آپلود كرده بود ( به زبان انگليسي)اگر كسي ميتونه لطف كنه و ترجمه شده عيب يابي كامپيوتر سفري رو آپلود كنه ممنون ميشم.
از خودروي من ( احساس ميكنم از زير خودرو) در دست اندازها و به هنگام دنده مرده صدايي شبيه به هم خوردن دو سيني شنيده ميشه كسي ميدونه علت چيه؟
Navid_Aref
14 March 2008, 10:02 PM
بازم سلام
دوست خوبم NAVID_AREF بابت همه اطلاعات مفیدت متشکرم
پس اون تندرای هشت میلیون ودویست هزاری تومانی چیه ؟اونا کدومن؟
اگه شما شرایط مالی منو داشتی چی انتخاب می کردی من میخوام نظر شما شخصی شما رو بدونم
دوست عزیز اون تندر مورد نظر شما که 8،200،000 تومان قیمتش هست همان مدل E0 پایه که حتی کولر هم نداره هست که هنوز مالیات و عوارض شماره گذاری و بیمه شخص ثالث و هزینه پلاک بهش اضافه نشده! که با در نظر گرفتن انها به حدود 8،671،800 تومان می رسه.
متاسفانه تاخیر در تحویل و انتظار طولانی و کمبود لوازم یدکی و گرانی آنها رو هم باید به موارد بالا اضافه کرد.
البته ناگفته نماند که مدل های بالاترش واقعا ارزش صبر کردن و تحمل مشکلات پیش گفته رو دارند.
به نظر بنده اگر شما احتیاج فوری به خودرو دارید و امکان اینکه مبلغی بیشتر از هشت میلیون برای خرید خودرو اختصاص بدید رو ندارید تندر E0 انتخاب مناسبی نیست. ولی اگر توانایی تهیه مبلغی تا حداکثر 2 میلیون تومان بیشتر رو داشته باشید می توانید مدل های بالاتر که به نسبت قیمت امکانات قابل قبولی رو دارند تهیه کنید.
البته همه این صحبت ها منوط به این می شود که در سال آینده مجددا مشکل خاصی برای تولید پیش نیاید و یا اینکه خودروسازها کیفیت این خودرو رو فدای سودجویی خود نکنند و قیمت فروش را هم بالاتر نبرند.
بنده هم در شرایطی نیستم که برای کسی راه و روش تعیین کنم. شما خود با تحقیق و جستجو و مشورت با دیگران بهترین فردی هستی که با در نظر گرفتن کلیه جوانب کار می توانی تصمیم قطعی برای خرید یک اتومبیل بگیری.
mori_230
15 March 2008, 08:22 AM
با سلام خدمت تمام دوستان خصوصا نوید عارف عزیز
از دوستان کسی تا حالا تعویض روغن کرده (چه روغنی و چه فیلتر روغنی)؟ خواهشمندم مشخصات کامل قوطی روغن و فیلتر رو بگین چون از بس که روغن تقلبی زیاد شده واقعا گیج کنندس بعنوان مثال الان توتال5000 با 5 مدل قوطی تو بازار پیدا میشه. از راهنمائی که میکنید ممنون میشم
Navid_Aref
15 March 2008, 09:29 AM
با سلام متقابل. بنده هم در مورد روغن موتور خودرو هنوز به جواب صحیحی نرسیدم. چون روغن موتور مورد تایید رنو یعنی Elf به بازار به صورت انبوه نیامده و وجود انبوه روغن های تقلبی هم که باعث نگرانی است. تنها روغنی که تا کنون اندکی به آن اعتماد کردم روغن بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 15W40 است که آن هم توصیه یکی از دوستان است.
این هم یک خبر:
دلیل اصلی تاخیر در عرضه لوگان از نظر بنده همین توضیحات آقای قربانی است که ایشان علاوه بر تخصص در زمینه صنعت خودرو در تلویزیون در سالهای گذشته به عنوان کارشناس و گوینده برنامه های فنی تخصصی بویژه مبحث خودرو بسیار فعال بودند. و یکی از تولید کنندگان خوب و کاری در زمینه لوگان هم هستند.
يكي از توليدكنندگان قطعات تندر 90 در گفت و گو با جامع نيوز:
تسويه حساب رنو پارس منوط به ارائه مستندات توليد است
جامع نيوز - الزامات سيستم مالي رنو پارس بايد از طرف قطعهسازان رعايت شود تا آنها بتوانند مطالبات خود را از رنو پارس دريافت كنند.
"ساسان قرباني" عضو سابق انجمن قطعهسازان و يكي از توليدكنندگان قطعات فلزي و موتوري تندر 90 در گفتوگو با جامع نيوز ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: براساس قوانين مالي رنو پارس تسويه حساب اين شركت با قطعهسازان 3 ماه پس از تحويل مستندات توليد انجام ميشود.
وي سرمايهگذاري گروه توليدي تحت نظرش را 5 ميليارد تومان ذكر كرد و افزود: سختگيريهاي رنو پارس در پرداخت وجه به قطعهسازان به دليل رعايت استانداردهاي اروپا از طرف اين شركت است و برخي قطعهسازان به دليل عدم آشنايي با اين قوانين در بخش مالي قراردادها دچار مشكل ميشوند.
قرباني تصريح كرد: تا كنون در بخش مالي با رنو پارس به مشكلي بر نخوردهايم و اين شركت مطابق قرارداد رفتار كرده است.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر 5 قطعه موتوري تندر 90 را توليد ميكنيم و طبق قرارداد با خودروسازان در موعد مقرر قطعات را به آنها تحويل دادهايم اما به دليل ديركرد تحويل قطعات از سوي برخي قطعهسازان عمليات توليد تندر 90 با كندي پيش ميرود.
rezhed
15 March 2008, 09:41 AM
ايا راديو سيدي E2 LP توانايي خواندن MP3 را دارد؟
mohammad1983
15 March 2008, 09:54 AM
با سلام خدمت تمام دوستان خصوصا نوید عارف عزیز
از دوستان کسی تا حالا تعویض روغن کرده (چه روغنی و چه فیلتر روغنی)؟ خواهشمندم مشخصات کامل قوطی روغن و فیلتر رو بگین چون از بس که روغن تقلبی زیاد شده واقعا گیج کنندس بعنوان مثال الان توتال5000 با 5 مدل قوطی تو بازار پیدا میشه. از راهنمائی که میکنید ممنون میشم
من روغن بهران سوپرپيشتاز تمام سنتتيك 10w40 با سطح كيفي sl ميريزم.(براي همون مورد گيج كننده اي كه گفتيد ايراني از همه بهتره) فيلتر روغن اصلي فرانسوي رو من خريدم 10000 تومان.
پخش ماشين هم mp3 نميخونه و فقط سيدي صوتي ميخونه.در ضمن ماله من تو چاله چوله همش قاطي ميكنه و اتوماتيك ميره رو راديو:icon_razz
pesaremelli
15 March 2008, 10:33 AM
دوستان اگر میخوان از کیفیت روغن توتال مطمئن باشند میتونن از نمایندگی های اصلی ایساکو با هولوگرام ایساکو روغن رو با قیمت 500/11 تومان در قوطی پلاستیکی تهیه کنند
raminazad
15 March 2008, 09:12 PM
تندر E1فول من بعد از 600 کیلومتر شروع به روغن ریزی کرده به نمایندگی مراجعه کردم گفتند این مشکل مربوط به یکی از پیچهای میل سوپاپ است که روی یک سری از کیتهای میل سوپاپ وارداتی وجود داشته است و فعلا قطعه یدکی هم ندارند درخواست هم کرده اند شرکت هم (خاک بر سرش) ندارد.
از دوستان اگر کسی چنین مشکلی دارد یا داشته اعلام کند.
سلام دوست عزيز
اكثر تندر ها با اين مشكل مواجه هستند والبته ماله من روغن ريزي نداره بلكه بخارات كمي از روغن دور واشر ديده ميشه. اينو بهت بگم ها اينجا تو تبريز نمايندگي قائميان نصف راه رفته بودم ميگفت كه 5 -6 تا شو باز كرديم چسب زديم وقتي بستيم حالا هر كار ميكنيم نميتونيم راش بندازيم . حواست باشه ندي دست اين ...ها .
در پاسخ دوستمون در مورد روغن موتور:
من امروز دادم نمايندگي پارس خودرو برام عوض كرد . روغن elf 10w40 4.8 ليتر . + فيلتر روغن . 22500 تومان روغن = 4800 تومان تعويض روغن و فيلتر =44000 تومان فيلتر روغن .
طرف ميگفت اكيدا كارخونه گفته كه زمستون تابستون نداره هميشه روغن elf 10w40 بايد بريزين.
اگه من جاي شما باشم روغن مطمئن رو از نمايندگي ميگيرم ميدم بيرون برام عوض ميكنند .
Navid_Aref
15 March 2008, 10:03 PM
با سلام به آقا رامین. لطفا اگر امکان داره مبالغ رو مشخص تر بنویسید من که خوب متوجه نشدم. راستی در فرومی دیگر خوندم که شخص دیگری هم مثل شما با مشکل شکستن شیشه عقب مواجه شده که تا حالا دو مورد گزارش شده است. شما خودتون علت اصلی رو چی می دونید. آیا تمام تندر دارها باید منتظر چنین اتفاقی باشند؟
MR_DJ_behzad
16 March 2008, 11:03 AM
آقا رامین اگه امکان داره آدرس نمایندگی که روغن موتور و گرفتی بگی ممنون می شم من از این روغن موتورها پیدا نکردم
Navid_Aref
16 March 2008, 11:12 AM
آقا رامین اگه امکان داره آدرس نمایندگی که روغن موتور و گرفتی بگی ممنون می شم من از این روغن موتورها پیدا نکردم
سلام به آقا بهزاد دی جی. به شما بابت تحویل گرفتن خودرویتان از ایران خودرو تبریک عرض می کنم. امیدوارم براتون خوش رکاب باشه. ورود شما رو به جمع تندر دارها هم صمیمانه شادباش می گویم.
zantamin
16 March 2008, 01:15 PM
چرا کسی جواب ما را نمیده
کامپیوتر سفری من مصرف لحظه ای را نشون نمیده
کسی اطلاعی داره
raminazad
16 March 2008, 04:38 PM
روغن موتور elf 10w40 به ميزان 5 ليتر 22850 تومان و فيلتر فابريك 5500 تومن . كه اون 200 الي300 سيسي كه تو قوطي 1 ليتري مونده بود رو هاپولي كردند.( مگه جرات داري بگي آقا اونو بزار صندوق عقب ممكنه بعدا لازمم بشه؟ اگه بگي از اون طرف يه گيري به ماشينت ميده كه ديگه از اين حرفها نزني)
اجرت تعويض فيلتر و روغن 4000 تومن
زمان صرف شده 9 ساعت
آدرسي كه من اين روغن رو تهيه كردم نمايندگي پارس خودرو دسترنج آزادي تبريز دروازه تهران جنب بانك سپه
شيشه هاي تندر و چند تا از ماشينهاي ديگه اينجوري هستند . مواظب باشيد كه زياد شوك حرارتي بهش وارد نشه .
Navid_Aref
16 March 2008, 05:18 PM
چرا کسی جواب ما را نمیده
کامپیوتر سفری من مصرف لحظه ای را نشون نمیده
کسی اطلاعی داره
دوست گرامی خودروی E2 بنده هم مصرف لحظه ای رو در هیچ سرعتی نشان نمیده. فکر کنم چیپ مرکزی کامپیوتر سفری تندرهای مونتاژ ایران این گزینه رو محاسبه نمی کنه.
بنده فایل مرتبط به کامپیوتر سفری و عیب یابی اون رو به یک فایل کوچک Pdf تبدیل کردم که آدرسش هم در زیر آوردم. البته در نحوه عیب یابی نوشته که در حال باز بودن سویچ و خاموش بودن موتور(حالت جرقه - Ignition) باید دکمه روی دسته برف پاک کن رو مدتی نگه دارید تا به تنظیمات کامپیوتر سفری دسترسی پیدا کنید که تست کردم دیدم کار نمیده. فکر کنم باید به طور کلی از خیر این گزینه گذشت.
اندازه فایل 296 کیلو بایت(به زبان انگلیسی است):
MEHRDAD_Ilat
16 March 2008, 08:10 PM
با سلام؛
"عجب نمای عقب زشت و ضایعی داره"
"چه چراغ عقب های بی ترکیبی داره ، چقدر هم توی شب چراغ ترمزش بالا بنظر میرسه"
"از عقب مثل کامیون میمونه"
خوب حتماً شما هم امثال این نظرات رو شنیده اید و اگه مثل من بدلیل عملکرد ،لوگان رو به تمامی اتوموبیلهای زیر 20 میلیون تومان ترجیح میدهید حتماً صد حیف میخورید که چرا طراحان رنو برای عقب این اتوموبیل و چراغ عقبهاش اصلاً وقت وحوصله صرف نکرده اند .چرا که بنظر من میتونستند نمای عقب رو از این خشکی در بیارند(توجه داشته باشید که برای زیاد شدن حجم صندوق عقب با این طول محدود طراحان چاره ای جز افزایش ارتفاع نداشته اند).
خوب گویا این وظیفه به تولید کنندگان لوازم جانبی سپرده شده ، که متأسفانه (البته بنظر من) طراحان رومانی هم بجای اینکه به اصطلاح ابروش رو درست کنند زدند وچشمش رو در آوردند چون این چراغ عقبهای آفتابگردانی فقط عوض شده اند و خطوط طراحی رو رعایت نکرده اند. (اینهم بگم که سه مدل داره و قیمت جفتش توی روسیه حدود 120 هزار تومانه ، عکس زیر رو ببینید)
با اجازه شما من چند اتود زدم که یکیشون بر اساس اتاق بنزC CLASS-w202 بود (نسل قبل همین اتوموبیل پلیسهای حاضر) که خیلی جالب
نشد اما طرح زیر که تازه وقتی تموم شد متوجه شدم یک کمی شبیه اشکودا فابیا (آخرین عکس)شده گویا خوب از کار در اومده . بنظر من این چراغها نمای عقب رو اصلاح میکنه به این صورت که با ادامه دادن خطوط روی درب صندوق عفب و افقی شدن چراغ ترمز و راهنما اتوموبیل کمی پهن تر میشه و به اصطلاح ارتفاعش میشکنه.
البته میخوام نظر دوستان رو هم بدونم وهمچنین بنده قصد تولیدش رو دارم اگه کسی میدونه که هزینه تولید چقدر میشه ، متشکر میشم اگه من رو راهنمایی کنه.(میدونم که قالب ساختن و ماشین تزریق گرون هستند)
راستی عکسهای مرجع رو گذاشتم اونها رو ذخیره کنید و اونوقت بزارید با اسلاید شو ببینید (دکمه F11 در ویندوز ایکس پی) اینطوری تغییرات ملموس تره.
emad62
16 March 2008, 10:09 PM
سلام
من امروز سنسور عقب بستم . با 4 چشمی و دیسپلی فاصله(.قیمت 65هزار) . ساخت مالزی یا چین (چون چیزی روش ننوشته بود!)
خوبیش این بود که برا نصب سپر رو پیاده نکرد. بد نشده هر چند با سنسور فابریک که رو ماشینای خفن میبندن مثل تفاوت طلا و مفرغ میمونه . هر چی باشه دیگه مثل آدمای روشن دل،موقع پارک کور مال کورمال و با آیت الکرسی دنده عقب نمیری.
یه پخش blaupunkt مدل st.louis mp56 هم بستم. 185هزار با ریموت فرمان.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا بد نیست یه خاطره از trip com یا همون کامپیوتر سفری تندر 90 ساخت برادران پر تلاش و آخرت وجدان کاری و مهارت ما در پارسخودرو براتون بگم . دیروز شاد و خندان تو خیابون داشتیم با تندر90 میرفتیم که یهو به ذهنم خطور کرد که از مصرف لحظه ای آگاه بشیم چشمتون روز بد نبینه با زدن کلید تریپ کام یه عددی برا مصرف لحظه ای دیدم که روحم شاد شد: 16.8L/100 ?!?!?! جالب اینجا بود که موقعی که مصرف لحظه ای رو نشون میداد هر یکی دو دقیقه یخورده ازش کم میکرد و آخرش موقع توقف به حدود 14L/100 رسید .
جالب بود.. نه؟!
Navid_Aref
16 March 2008, 10:28 PM
آقا عماد، باز هم خوش به حال شما که حداقل کامپیوتر سفری شما مصرف لحظه ای رو نشون می ده. مال خودروی بنده و بسیاری دیگر از دوستان این گزینه رو به کل نداره.( شما مطمئن هستید که مصرف لحظه ای بود و اشتباها مصرف متوسط رو مد نظر قرار ندادید؟ فکر کنم در مصرف لحظه ای علامت نشانگر فقط فرم یک خودروست که هیچ علامتی همراه ندارد).
خبری هم از شرکت رنو و محصولش لوگان:
افزایش فروش جهانی گروه رنو
گروه بین الملل:گروه خودروسازی رنو که شامل سه برند رنو ،داچیا و رنو سامسونگ است در ماه فوریه 2008 با افزایش 15 درصدی فروش مواجه شد.
به گزار خبر خودرو ، طبق آمار ارائه شده د ربازار جهانی این خودروساز نسبت به فوریه 2007 که 398/171دستگاه خودرو تولید کرد با 8/14درصد افزایش روبرو شده است که در این بین برند داچیا با 1/57 درصد سیر صعودی بسیار خوبی داشته است . برندرنو با 13 درصد افزایش و رنو سامسونگ با 20 درصد کاهش رو به رو شده اند .جالب است که داچیا با 93 درصد افزایش فروش در اروپا نزدیک به دو برابر تولید کرده است.
نکته مهم این که تولید لوگان به عنوان یک محصول استراتژیک همچنان در داچیا و رنو ادامه دارد و بخشی از این افزایش تولید مربوط به این خودرو است .آمار جهانی همچنین از تحویل 4500 دستگاه لوگان (تندر )در ایران خبر داده است .
Nomad
17 March 2008, 03:56 AM
آدرسي كه من اين روغن رو تهيه كردم نمايندگي پارس خودرو دسترنج آزادي تبريز دروازه تهران جنب بانك سپه
رامین عزیز ... درج آدرس و شماره تلفت در سایت ممنوعه . لطفا در آینده این موارد رو تو pm مطرح کنید .
جناب MEHRDAD_Ilat ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ... :
لطفا در آینده برای قرار دادن تصویر از آپلودرهایی استفاده کنید که عکس رو بصورت تامنیل نشون میدن . ( در غیر اینصورت حجم صفحه بالا میره) .
با تشکر .
A.L.I
17 March 2008, 04:45 PM
از دوستان عزیز کسی می دونه ایران خودرو تا عید دعوتنامه کودوم اولوت ها رو صادر کرده؟
MEHRDAD_Ilat
17 March 2008, 05:57 PM
از دوستان عزیز کسی می دونه ایران خودرو تا عید دعوتنامه کودوم اولوت ها رو صادر کرده؟
با سلام؛
تا اونجا که من از چند نفر شنیده ام اولویت سوم هم پولشون رو 10 روزی هست که ریختند(شیراز و دذفول)
و اولویت دومی ها هم پس از 50 روز هفته قبل ماشین رو تحویل گرفتند(بوشهر).
اینروهم بگم که اصلاً به ال پی تبدیل نمیکنند(حتی با پارتی).
hm_fa_da
17 March 2008, 10:06 PM
یه سوال داشتم،
توی مشخصات ال 90 نوشته، تیپ E2 دارای نمایشگر سفر هست ولی E1 نیست، نمایشگر سفر همون نشون دهنده مصرف سوخته ؟ دیگه چه کاربردی داره ؟ به درد میخوره ؟!!!
یه سوال اساسی دیگه، توی حواله ال 90 هم تیپ رو نوشته هم مدل رو ؟
یعنی حواله E1 معمولی با E1+CP یا E1+CP+LP فرق داره ؟ یا حواله همشون یکیه و نوشته E1 و موقع تحویل باید سطح تجهیزاتش رو انتخاب کرد ؟! تیپ E2 ؟
در مورد رنگ خودرو چطور ؟ اون رنگی رو که توی حواله نوشته، میشه تغییر داد ؟ کی باید این کار رو کرد ؟ موقع تحویل ( وقتی دعوت نامه میاد ) یا قبلش ؟
ممنون میشم جواب بدین ...
hm_fa_da
17 March 2008, 10:48 PM
یه سوال دیگه هم داشتم،
اونایی که ال 90 داشتن یا امتحان کردن، واقعاً ال 90 های پارس خودرو با ایرانخودرو فرق میکنن ؟ یا شایعه بوده ؟! البته من که فکر میکنم درست باشه که ال 90 پارسخودرو از ایرانخودرو بهتره ... ( مونتاژ بهتر و ... )
کسایی که ال 90 ایرانخودرو داشتن، تا حالا با مشکلی روبرو شدن ؟ پارس خودرویی ها چطور ؟
Navid_Aref
18 March 2008, 12:34 AM
یه سوال داشتم،
توی مشخصات ال 90 نوشته، تیپ E2 دارای نمایشگر سفر هست ولی E1 نیست، نمایشگر سفر همون نشون دهنده مصرف سوخته ؟ دیگه چه کاربردی داره ؟ به درد میخوره ؟!!!
یه سوال اساسی دیگه، توی حواله ال 90 هم تیپ رو نوشته هم مدل رو ؟
یعنی حواله E1 معمولی با E1+CP یا E1+CP+LP فرق داره ؟ یا حواله همشون یکیه و نوشته E1 و موقع تحویل باید سطح تجهیزاتش رو انتخاب کرد ؟! تیپ E2 ؟
در مورد رنگ خودرو چطور ؟ اون رنگی رو که توی حواله نوشته، میشه تغییر داد ؟ کی باید این کار رو کرد ؟ موقع تحویل ( وقتی دعوت نامه میاد ) یا قبلش ؟
ممنون میشم جواب بدین ...
1- در این تاپیک چندین بار در گذشته در مورد کامپیوتر سفری E2 , E2-LP صحبت شده است. شما به صفحه 145 و پست 1878 بنده مراجعه کنید جواب خود رو پیدا می کنید.
در صفحه قبل (178) هم آدرس فایل اصلی مرتبط با کامپیوتر سفری به زبان انگلیسی به همراه روش عیب یابی آن موجود است.
توضیح:
دو گزینه زیر در تمام تیپ های لوگان موجود است:
الف) کيلومترشمار کلی ، ب) کيلومترشمار جزيی،
و گزینه های زیر تنها در کامپیوتر سفری موجود می باشد که فقط در تیپ های E2 , E2-LP وجود داره :
ج) سوخت مصرف شده، د) مصرف متوسط سوخت، هـ) مصرف لحظه ای سوخت، و) مقدار مسافتی که می توان با سوخت باقيمانده پيمود، ز) مسافت پيموده شده، ح) سرعت متوسط.
2-در حواله ها فقط سه مدل اصلی E0-E1-E2 که موقع ثبت نام انتخاب شده موجود می باشد و در هنگام دریافت دعوت نامه می توان تیپ مورد نظر رو در محدوده همان مدل مورد نظر اولیه انتخاب کرد. البته تضییعاتی در این مورد از طرف خودرو سازها صورت گرفت(مثل حذف E2-LP) و ممکن است در سال آینده روش کار متفاوت باشد.
انتخاب مدل هنگام ثبت نام *****انتخاب تیپ در هنگام تکمیل وجه
E0 , E0-AC ................................... E0 (ای صفر پایه بدون کولر - ای صفر کولر دار - STD)
E1 , E1-CP , E1-CP-SP..................................... E1 (ای یک پایه -ای یک با تجهیزات رفاهی - ای یک با تجهیزات ایمنی و رفاهی - DLX)
E2 , E2-LP ...................................... E2 ( ای دو پایه - ای دو با تجهیزات تجملی - SLX)
AC=Air Conditioner سیستم تهویه مطبوع(کولر وبخاری)
CP : مجموعه راحتي يا Comfort Pack قابل نصب روي E1 : فرمان هيدروليک + شيشه بالابر برقي جلو+ قفل مرکزي
SP: مجموعه ايمني يا Safety Pack قابل نصب روي E1: مجموعه راحتي + کيسه هواي سمت سرنشين+ABS
LP : مجموعه تجملي يا Luxery Pack قابل نصب روي E2 : کيسه هواي سمت سرنشين + رينگ هاي آلومينيومي +CD + شيشه بالابرهاي برقي عقب
3-رنگ خودرو هم در سری اول هنگام دریافت دعوتنامه قابل انتخاب بود ولی بعد از چند ماه غیر قابل تغییر شد و همان انتخاب رنگ هنگام ثبت نام ملاک قرار گرفت . در مورد سال آینده هم معلوم نیست که چگونه شود.
mehdizadeh04
18 March 2008, 01:22 AM
سلام دوستان
امروز اینو دیدم خوشم اومد
عکس براتون ازش گرفتم تا شما هم ببینین و لذت ببرین
شاد و سر بلند باشید
سود انباشته
18 March 2008, 04:28 PM
سلام
قیمت برخی لوازم جهت انجامم سرویس به شرح زیر هست:
فیلتر روغن: 43496ریال (فرانسوی)
فیلتر هوا: 67946ریال (فابریک اصل المانی)
روغن موتور elf 10W40 در ظرف چهار لیتری پلاستیکی : 195000ریال
mehdizadeh04
19 March 2008, 03:01 AM
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و مدیران محترم .من میخواستم ضبط ماشینو (ال90)رو در بیارم و ضبط جدید ببندم چه جوری میشه در آورد ضبطشو؟ آیا کسی میدونه ؟ممنون میشم جواب بدین
به وسیله یه آچار U شکل که باید هم زمان با هم قفل دو طرف رو باز کرد و ضبط رو بیرون کشید
emad62
19 March 2008, 11:57 PM
سلام
سال نو مبارك
چند وقت پیش مطلبی در مورد ریختن روغن زیر پدال گاز در اینجا نوشتم(اما کسی جواب نداد!!) امروز منشاء این آلودگی(!) رو پیدا کردم:{امیدوارم غیر ازین نباشه و حدسم درست بوده باشه} این روغن از طریق سیم گاز روی پدال ریخته / ظاهراً روغن یا گریسی(احتمالاً زیاد ریختن) که برای روان کردن حرکت سیم گاز استفاده میشه در اثر گرمای هوا یا موتور از طریق سیم گاز روی پدال میچکه: از این مسیر:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
و اینم چند تا عکس زیر فرمان یا همون زیر میرا: ;)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
==================================================
ضبط بلاپونکت مدل mp56
ایراد: بعضي از آهنگها رو با نويز و يخورده صداي خش خش ميخونه سرعت رايتx12. نميدونم چرا ؟ اما براي همش اينطور نيست!و cd رو هم يخورده داغ ميكنه. هنوز با مموري امتحانش نكردم كه ببينم با مموري مشكل داره يا نه؟
ظاهرا اين يكي هم جزء همون مشكل دارهاست.
اميدوارم ازين ببعد كسي بااين ([Only registered and activated users can see links]) طناب تو چاه نره
اينم چند تا عكس از بخت بد ما:
ببينيد چقدر از پنل زده بيرون:
اينم ريموت فرمانش:
=====================================
اينم چند تا عكس از سنسور عقب: که بدون باز کردن سپر نصبش کرد . اما مراقب باشید برای نصب از سنسوری استفاده کنید که زاویه نداشته باشه(مخصوصاً به سمت بالا. چون سپر ال90 خودش یخورده به سمت بالا شسب داره و این باعث میشه سنسورها فقط ارتفاع بالا رو ببینند و برای موانع با ارتفاع کم کور باشند/یخورده دقت موقع نصب هم خیلی کار سازه )
بنظر شما فاصله ی چراغ و سپر (شیار) زیاد نییست؟ روز اول هم همینطور بوده؟؟
hm_fa_da
21 March 2008, 02:02 AM
سلام،
از اونجایی که احتمال زیاد داره یه ال 90 بگیرم، چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین ...
رنگ خاکستری و نقره ای ال 90 چه فرقی دارن ؟!! آخه من احساس میکنم نقره ای هایی که دیدم، بعضاً با هم تفاوت داشتن ! گفتم شاید یکیش رو گذاشتن نقره ای، اون یکی رو هم اسمشو گذاشتن خاکستری ! میترسم ماشین رو بگیرم ( حواله ای ) بعد بفهمم اسم رنگش یه چیز دیگه بوده ! بس که از خودشون اسم در میارن !
توی سایت پارس خودرو که چیز بدرد بخوری در مورد رنگ پیدا نکردم، ولی تو سایت ایرانخودرو، توی قسمت نمای خارجی که مشخصات تیپ های مختلف رو نوشته بود، برای E0 نوشته بود سالید و برای E2 و E1 سالید و متالیک ...
چنین چیزی هست ؟ یا همشون یکی هستن ؟ رنگ ال 90 های پارس خودرو با ایران خودرو یکی هستن ؟ به خصوص توی رنگ نقره ای ! چون من از نقره ایش خوشم نمیومد ! ولی امروز یه ال 90 تمام نقره ای ( رنگ شده - کاری که من هم میکنم ! ) دیدم و قشنگ هم بود و از اونجایی که حواله رنگ نقره ای در دسترسم هست، میخوام ببینم اگه همون رنگه که حواله رو بگیرم ... لازم به ذکره که قبلش دنبال رنگ سفید بودم ... عکسای خوشگل هردوشون رو هم که خودم توی شهر گرفتم، براتون میذارم ... حالشو ببرین ...
راستی، ال 90 نقره ای تیپ E0 هستش و ال 90 سفیده E1 ... حالا این نقره ای که اینجا هست اسم رنگش چیه ؟!!! نقره ای پرشین ؟!!! یا .... ؟
mohammad1983
21 March 2008, 09:49 AM
سلام،
از اونجایی که احتمال زیاد داره یه ال 90 بگیرم، چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین ...
رنگ خاکستری و نقره ای ال 90 چه فرقی دارن ؟!! آخه من احساس میکنم نقره ای هایی که دیدم، بعضاً با هم تفاوت داشتن ! گفتم شاید یکیش رو گذاشتن نقره ای، اون یکی رو هم اسمشو گذاشتن خاکستری ! میترسم ماشین رو بگیرم ( حواله ای ) بعد بفهمم اسم رنگش یه چیز دیگه بوده ! بس که از خودشون اسم در میارن !
توی سایت پارس خودرو که چیز بدرد بخوری در مورد رنگ پیدا نکردم، ولی تو سایت ایرانخودرو، توی قسمت نمای خارجی که مشخصات تیپ های مختلف رو نوشته بود، برای E0 نوشته بود سالید و برای E2 و E1 سالید و متالیک ...
چنین چیزی هست ؟ یا همشون یکی هستن ؟ رنگ ال 90 های پارس خودرو با ایران خودرو یکی هستن ؟ به خصوص توی رنگ نقره ای ! چون من از نقره ایش خوشم نمیومد ! ولی امروز یه ال 90 تمام نقره ای ( رنگ شده - کاری که من هم میکنم ! ) دیدم و قشنگ هم بود و از اونجایی که حواله رنگ نقره ای در دسترسم هست، میخوام ببینم اگه همون رنگه که حواله رو بگیرم ... لازم به ذکره که قبلش دنبال رنگ سفید بودم ... عکسای خوشگل هردوشون رو هم که خودم توی شهر گرفتم، براتون میذارم ... حالشو ببرین ...
راستی، ال 90 نقره ای تیپ E0 هستش و ال 90 سفیده E1 ... حالا این نقره ای که اینجا هست اسم رنگش چیه ؟!!! نقره ای پرشین ؟!!! یا .... ؟
من فكر كنم نقره اي صدفي هم داريم.من چند تا نقره اي ديدم كه از دور انگار سفيد بود ولي در حقيقت نقره اي بود.اين لوگان سفيده رو من تو كرج ديدم.آيا شما عكس رو كرج گرفتيد.خيلي هم نگاش كردم ولي جالب نشده بود:icon_ques
hm_fa_da
21 March 2008, 01:16 PM
من فكر كنم نقره اي صدفي هم داريم.من چند تا نقره اي ديدم كه از دور انگار سفيد بود ولي در حقيقت نقره اي بود.اين لوگان سفيده رو من تو كرج ديدم.آيا شما عكس رو كرج گرفتيد.خيلي هم نگاش كردم ولي جالب نشده بود:icon_ques
هر دوتا تو رشت هستن، سفیده هم خیلی قشنگه ! ... فکر کنم لاستیک 215 انداخته بود با رینگ 16 ...
البته لاستیکش زیادی پهن بود !
یه کار دیگه هم کرده بود که خیلی قشنگش کرده بود ! ولی اینو وقتی میگم که خودم هم ال 90 گرفتم !!!
نقره ای صدفی تو حواله مینویسن ؟ اون اسمی که توی حواله مینویسن چیه ؟ خاکستری چیه ؟! و ...
mohammad1983
21 March 2008, 03:53 PM
هر دوتا تو رشت هستن، سفیده هم خیلی قشنگه ! ... فکر کنم لاستیک 215 انداخته بود با رینگ 16 ...
البته لاستیکش زیادی پهن بود !
یه کار دیگه هم کرده بود که خیلی قشنگش کرده بود ! ولی اینو وقتی میگم که خودم هم ال 90 گرفتم !!!
نقره ای صدفی تو حواله مینویسن ؟ اون اسمی که توی حواله مینویسن چیه ؟ خاکستری چیه ؟! و ...
والا من هر چي حواله تا حالا ديدم پسوند رنگش پرشين هست كه اصلا ربطي به رنگش نداره صرفا يه اسمه.
اون يكي كاري كه شما ميگي آينه هست كه همرنگ كرده.من مثل اين ماشينو اينجا ديده بودم البته ارتفاع نزده بود خيلي ضايع بود با رينگ 4 پره ولي الان اين كه پايين هست خوب شده.
البته همرنگ كردن سپر زياد خوب نيست(نظر شخصي) ديروز داشتم از يه كوچه ميومدم تو خيابون اصلي يه پيكان آگاهي جلوم بود زد رو ترمز مامور پياده كنه .زدم به سپرش با گوشه سپر خودم قسمت مشكي.وسط سپر پيكان داغون شد.ولي مال من اصلا لك بر نداشت منظورم اينه كه اگر رنگ بشه اين نوار مشكي به مرور زمان خواهد ريخت.
hm_fa_da
21 March 2008, 04:19 PM
آینه ها همرنگ شده بودن، ولی آینه های خودش نبود ! آینه های یه ماشین دیگه رو زده بود که بسیار بهش میومد !
evanescent
22 March 2008, 12:57 AM
سلام به همه
امروز داشتم با سرعت حدود 60 با دنده 3 و 4 حرکت میکردم که یک دفعه یک صدای خر خر از داشبورد سمت راننده شنیدم اول فکر کردم از رادیو هست چون انتن رو نبسته بودم ولی بعد از خاموش کردن رادیو هم ادامه پیدا کرد و با بیشتر کردن گاز هم بیشتر شد و خود به خود قطع شد تااینکه دوباره بعد از 5 دقیقه شروع شد و دوباره قطع شد به نظر شما علتش چیه؟
ماشین حدود 140 کیلومتر کار کرده وقتی که تحویل گرفتم ماشین از شب قبل توی پارکینگ بود ولی زیرش روغن نریخته بود ولی روز بعد از تحویل گرفتن زیرش لکه روغن دیدم گیج روغن رو هم چک کردم ولی حتی بیشتر هم داشت به نظر شما باید ببرمش نمایندگی یا نه؟
سشپشدي
23 March 2008, 09:46 PM
دوست عزیز شماره موتور شما چنده؟
emad62
24 March 2008, 06:25 PM
سلام
یه موضوع که شاید بد نباشه تو این ایام فقط جهت یادآوری و تجربه شخصی عرض کنم (با اینکه به تاپیک زیاد ربط نداره )
یکی از دوستان در یکی از فرومها در مورد سرعت با تندر و کورس گذاشتن مطلبی نوشته بودن ... بنظر من نه با این ماشین و نه با هر ماشین دیگه ای تو ایران نباید بیشتر از 120 تا رفت. چون هم خطرناکه (حسن) هم دردسر داره.(حسن)
من دیروز تو آزاد راه 170 با تندر میرفتم... بعد سرعت رو یخورده کم کردم( حدود 140) که یهو دیدم جناب پلیس داره برام دست تکون میده ! اولش فک کردم از دور داره سلام میکنه و میگه آفرین برو... برو ..تو اول میشی [Only registered and activated users can see links] ...اما یخورده جلو تر که رفتم دیدم نخیر خبری از سلام نیست بلکه جناب پلیس داره با اون تابلو ایست قشنگش میگه "بزن کنار"
سرتون رو درد نیارم ما زدیم کنار و جناب پلیس گفت 137 تا میرفتی/ چه خبره؟ کجا با این عجله ؟!؟!... ماشین شما باید بره پارکینگ [Only registered and activated users can see links] داشتم از تعجب شاخ در میاوردم ! با یخورده التماس به ما تخفیف دادن و بجای مصادره ی ماشین به گواهینامه اکتفا فرمودن. و گواهینامه رو توقیف نمودن+20تومن جریمه.. امروز که رفتم برا دریافت گواهینامه گفتن: طبق دستور سردار رویانیان از دیروز همه ی گواهینامه های توقیفی باید بره تهران بعد در محل صدور گواهینامه(که برای بنده کرج میباشد) تحویل بگیرید.. ما هم ساکن شهرستان هستیم و عملاً با این بی احتیاطی تعطیلات ما مزین شد به هدیه ی نوروزی سردار رویانیان.
حالا کی و کجا گواهینامه ی ما رو بدن یا ندن خدا میدونه!!! ما موندیم و یه رسید الکی. طبق گفته ی چند تا افسر امسال خیلی سخت گرفتن که کسی کشته نشه [Only registered and activated users can see links]
بنظر شما چیکار کنم؟
بنشینم و دل نهم به دوری؟؟---بر جان زنم آتش صبوری؟؟؟
==============
این مطلب رو هم بعنوان تجربه ی شخصی عرض کنم که لوگان با موتور1600 در سرعتهای بالا(140 به بالا) در مقابل 405 یا سمند1800 زیاد برتری نداره و حتی گاهی ممکنه کم بیاره..چون حجم موتورش کمتره. این تجربه ی شخصی و چند باره ی خودم بوده/ حالا یا خودم راننده نبودم با ماشینم یه عیب و ایرادی داره. اما در سرا بالایی و دنده 2-3-4 زود تر شتاب میگیره...
بعد از 3700 کیلومتر رفتن به این نتیجه رسیدم که این ماشین اونقدرا هم میگفتن و انتظار داشتن قوی و سریع نیست.(این یه نظر کاملاً شخصیه)
بقول معروف "آش دهن سوزی نیست" برا من اگه مشتری با قیمت مناسب پیدا بشه ممکنه بفروشمش.
اما فعلاً جایگزین مناسبی با این قیمتا پیدا نکردم
Navid_Aref
24 March 2008, 06:45 PM
مصاحبه با رئيس و مدير اجرايي رنو درباره و ضعيت رنو در ايران « کارلوس گون »
رئيس و مدير اجرايي رنو « کارلوس گوسن » ، در حاشيه افتتاح نمايشگاه خودرو در ژنو درباره وضعيت رنو در ايران و عرضه اتومبيل هاي ارزان قيمت و همچنين روند توسعه بين المللي رنو توضيحاتي داده است که از نظرتان مي گذرد.
- با توجه به فشارهاي سياسي و تحريم ها عليه ايران وضعيت رنو در کشورمان در آينده چگونه خواهد بود؟
با توجه به برنامه ريزي هاي درازمدت و سرمايه گذاري هاي فراوان که در ايران داشته ايم، رنو در کنار صنايع خودروسازي ايران مي ماند و مدل هاي متنوع ديگر را نيز مناسب با خواست مشتريان عرضه مي کند.
- آيا خودروهاي ارزان قيمت ٢5٠٠ دلاري که رنو برنامه ساخت آنها را دارد، در ايران نيز فرصت حضور خواهد داشت؟
مراحل کار طراحي و ساخت خودروهاي ارزان قيمت ٢٥٠٠ دلاري سرانجام با همکاري خودروسازان هندي نهايي شده و خودروها پس از آزمايش ابتدا در هند و سپس در ساير کشورها نيز توليد خواهد شد. خودروسازان ايران هم اگر تمايل و آمادگي داشته باشند اين خودرو را در آنجا هم توليد مي کنيم.
- فکر نمي کنيد اتومبيل هاي ارزان قيمت، بازار گران قيمت ترها را به خطر بيندازد؟
برعکس، فکر مي کنم اگر در کشورهاي در حال توسعه، اتومبيل ٢5٠٠ دلاري نداشته باشيم، تعداد زيادي از اتومبيل هاي گران تر ما از طرف مشتري ها، مورد توجه قرار نخواهد گرفت، اين نوع اتومبيل ها مشتري ها را به سوي خود جلب مي کنند. در ايران ما از زماني که لوگان را عرضه کرديم، مگان هم فروشش بالا رفت يعني ما از جذابيت قيمت لوگان براي جلب مشتري هاي ديگر خودروها استفاده کرديم و آنها با مگان، کليو، لاگونا و غيره نيز آشنا شدند و اين امکان براي تعدادي از آنها که توان خريد مدل هاي بالاتر را داشتند به وجود آمد، در صورتي که اگر لوگان نبود آنها با ساير مدل هاي رنو نيز آشنا نمي شدند. پس نبايد فکر کرد لوگان جاي اتومبيل هاي گران قيمت را مي گيرد بلکه بايد آن را ابزاري براي جلب توجه مشتري در کشورهاي در حال توسعه دانست که ارزش مدل هاي ديگر را بالا مي برد.
- با توجه به روند خصوصي سازي در ايران، شما قصد خريد کمپاني هايي را در ايران نداريد؟
فعلاً همکاري هايي با تعدادي از خودروسازان داريم که به خوبي در حال رشد هستند ولي اگر امکان توسعه براي همکاري با خودروسازان ديگر وجود داشته باشد، ما به اين مساله فکر خواهيم کرد ولي تا زماني که مشکلي با همکاران فعلي نداشته باشيم و از نظر رشد و توسعه، رضايت مشتري، کيفيت محصول و خدمات در يک راستا باشيم، دليلي براي تغيير آن نمي بينيم. در عين حال، اگر موقعيتي پيش بيايد، ما با آغوش باز استقبال مي کنيم.
- دليل اصلي تاخير تحويل خودروهاي تندر ٩٠ که سفارش شان مدت ها پيش داده شده، چيست؟
يکي از دلايلي که توليد را به تاخير مي اندازد، نبود قطعات و مشکلات مالي عرضه کنندگان قطعات است و ما به طور مداوم در حال مذاکره و حل اين مشکلات هستيم و مشکلات ديگر بخش ها وقت زيادي را از ما تلف کرده و نمي توانيم آنطور که بايد و شايد به کار اصلي يعني ساخت خودرو و رضايت مشتري ها برسيم و مسلماً روند توليد کند مي شود.
- رنو چه تدبيري براي اتومبيل هاي چيني که در بازار جهاني خودرو حضور مستمر و جدي دارند، انديشيده است؟
پيشرفت چين در جهان و بازار اتومبيل کاملاً طبيعي است و اين کشور در حال رسيدن به مقام دوم براي توليد اتومبيل در دنياست، پس توليدکنندگان چيني حق دارند بخواهند به مقام برتر جهاني نيز برسند زماني که ژاپن و کره به بهترين ها تبديل شدند، همين وضع پيش آمد و اکنون هند و چين در اين راه هستند و به هيچ عنوان جاي شگفتي و اضطراب ندارد.
- آيا شما قصد عرضه لاگونا در بازار ايران را داريد؟
ما در ايران صرفاً به عرضه لوگان بسنده نکرده ايم و اتومبيل هاي ديگري هم مثل مگان عرضه مي شوند ولي چون براي واردات خودرو در ايران ضوابط مشخصي وجود دارد با حل شدن اين مشکلات اتومبيل هاي ديگري هم به بازار ايران وارد خواهند شد. فعلاً ما لوگان و مگان را در ايران داريم اما اگر سدهاي صادرات شکسته شوند، خيلي هم خوشحال خواهيم شد و امکان واردات هر نوع اتومبيلي وجود خواهد داشت.
- در مورد صادرات لوگان از ايران به کشورهاي ديگر چه نظري داريد؟
اين در قرارداد ما ذکر شده ولي فعلاً ما بايد رضايت مشتري هاي داخلي را جلب کنيم و اولويت با آنهاست، بعد به صادرات هم روي خواهيم آورد. امروز ما با کمبود قطعات براي لوگان در خيلي از کشورها روبه رو هستيم. به عبارتي لوگان فروخته نشده در هيچ کشوري وجود ندارد. ولي در ايران ما اول براي مشتريان ايراني لوگان توليد مي کنيم و بعد براي صادرات، چون به کساني که جهت خريد اين اتومبيل ثبت نام کرده اند نمي توانيم و نبايد بگوييم اول صادر مي کنيم و بعد نوبت شما فرا خواهد رسيد،
- در کشورهاي ديگر رنو مرکز توليد دارد، پس به چه دليل بايد لوگان از ايران به آن کشورها (مثلاً ترکيه) صادر شود؟
بله درست است ولي در ترکيه لوگان توليد نمي شود. خيلي ساده است، لوگان فقط در ايران و روماني و به تازگي روسيه توليد مي شود پس مي بينيد که در اروپاي شرقي توليدکننده لوگان نداريم. ترکيه و اسلووني روي توينگو کار مي کنند پس پتانسيل زيادي براي صادرات لوگان از ايران وجود دارد.
- شما خواهان حضور در بازار براي تمام مدل ها هستيد. از اينکه رشته کار از دست تان، به دليل تنوع زياد، در برود، نمي ترسيد؟
به غير از چند توليدکننده اروپايي که روي مدل هاي خاص تمرکز دارند، بقيه سعي مي کنند در کار خود تنوع ايجاد کنند. هيچ کس در محيطي بسته کار نمي کند. مثلاً آلماني ها به سمت اتومبيل هاي کوچک تر مي روند. ما در عوض مي خواهيم همه جا و در تمام زمينه ها فعاليت داشته باشيم. آنها که خود را حدود به زمينه و مکاني به خصوص مي کنند، بعدها براي موفق شدن با مشکلات زيادي روبه رو خواهند بود.
- به دنبال مدل هاي ارزان قيمت و کم هزينه، آيا مدل هاي بالاتر و لوکس تري هم عرضه خواهد شد؟
هدف ما تنها فروش لوگان در اين کشورها نيست، بلکه مي خواهيم بنيانگذار حجم فروش زيادي باشيم که به دنبال آن مدل هاي ديگري عرضه کنيم. مثلاً در ايران لوگان و همچنين مگان عرضه مي شود. در هند نيز ما با لوگان وارد شده ايم که اين شروعي بيش نيست. همين امر موجب مي شود در بازار کشورهاي ديگر وارد شده و مشتريان را با محصولات مان آشنا کنيم.
- فکر نمي کنيد که با عرضه لوگان،در بازار جهاني خودرو مدل هاي پايين تر فروش نروند؟
گمان نمي کنم. لوگان اتومبيل پايه است. فرض کنيد شما خانواده يي داريد و به يک اتومبيل صندوقدار با جايي براي 4 يا 5 نفر و البته تهويه مطبوع قابل اطمينان نياز داريد. حال اگر تجهيزات بيشتري مي خواستيد ديگر لوگان را انتخاب نمي کرديد. از طرفي، ترجيح ما بر اين است که مصرف کنندگان براي تجربه اوليه اتومبيل هاي کم هزينه رنو را انتخاب کنند، نه مارک ديگري را،
- ساندرو -روي پلت فورم لوگان ساخته شده و در مرحله اوليه در امريکاي جنوبي عرضه خواهد شد. آيا اين اتومبيل در اروپا هم موفقيتي خواهد داشت؟
به نظرم اين طور خواهد بود. مثل لوگان که در ابتدا براي کشورهاي درحال توسعه پيش بيني شده بود. اما در کشور آلمان امسال ١٨ تا ٢٠ هزار دستگاه از اين اتومبيل بدون تبليغات به فروش رسيد. در حقيقت خود ما خواهان تبليغات در اروپا نبوديم. حتي در حال حاضر به اندازه کافي لوگان در دسترس نداريم و همين باعث به تاخير انداختن عرضه آن در برخي از کشورها نيز شده است.
- شما تعهد کرده ايد در سال ٢٠٠٩ به 6 درصد سوددهي برسيد، ولي امسال فقط ٣ درصد مورد نظر شما است، آيا مي توانيد تعهد خود را براي ٢٠٠9 عملي کنيد؟
٢درصد بود و امسال به ٣ درصد خواهد رسيد. تا به امروز ما روي قيمت ها، / در سال ٢٠٠6 سود ما 5موارد استفاده و مديريت توليدات در سطح بين المللي مانور مي داديم، ولي در سال ٢٠٠٨ ، تنوع و حجم توليدات ما حرف اول را خواهد زد؛ نظر ما توليد يک محصول جديد در ماه است. با اين وجود به نظر مي رسد در سال ٢٠١٠ که سري جديد مگان به بازار عرضه مي شود به اين هدف خواهيم رسيد، نه سال ٢٠٠٩.
- امروزه از اتومبيل سبز زياد صحبت مي شود ولي به نظر مي آيد که شما در اين امر خيلي فعال نيستيد.
قصد ما، پافشاري روي تکنيک نيست. مشکل اصلي گازهاي آلاينده است و ما راه حل هايي ارائه داده ايم. راه هايي که البته بايد از تکنولوژي کمک گرفته باشند ولي مي بايست قابل دسترسي هم باشند.
شما نمي توانيد پيشنهاد يک تکنولوژي که حجم موتورتان را دو يا سه برابر مي کند بدون افزايش قيمت تا حد ٣ الي 4 هزار يورو بدهيد. تمام کمپاني ها قادر به پياده کردن تکنولوژي هاي مختلف روي که ١٣٠ « لاگوناي ٣ » محصولات شان هستند ولي به اين ترتيب، چه تعداد فروش خواهند داشت؟ با گرم دي اکسيدکربن در هر کيلومتر توليد مي کند، ما اين راه حل که از تکنولوژي بالايي بهره نبرده ولي کاملاً معقول و به صرفه بوده را عرضه مي کنيم.
اینجانب
27 March 2008, 09:50 AM
فرصتی دست داد تا با یک تندر حدود 2000 کیلومتر رانندگی آزادراهی و جاده کفی داشته باشم. بار ماشین حدود 250 کیلوگرم مسافر و یک صندوق عقب پر بود.
ماشین به راحتی به سرعت 140 تا 160 میرسید و بطور لحظه ای تا 180 هم رفتم ولی به علت شرایط ترافیکی قابل ادامه نبود. ثبات ماشین (البته با این وزن بار) بسیار خوب بود و احساس مشکلی نکردم. بنظرم شتابش از خانواده 405 بیشتره، البته من تجربه رانندگی با این خانواده را ندارم ولی تو جاده اینجوری بنظرم رسید.
یک مطلب دیگه اینکه موقع بنزین زدن وقتی نازل قطع میکنه (که یعنی باک پر شده) میشه حدود 17 لیتر بنزین دیگه تو باک جا داد تا سر ریز بشه که البته وقت گیره.
behrooz_w
27 March 2008, 01:29 PM
با سلام به همه
میگم ایران خودرو فروش فوری تندر e2 رو هم داره ؟ چند روزه میدن یا چند ماهه ؟ من رفتم ایران خودرو میگفت تندر دوازده و نیم میشه تحویل شهریور بود فکر کنم . آخه توی لست قیمتا e2 یازده و صدو پنجاه بود.......
کسی میتونه منو یه راهنمایی کامل کنه از ثبت نام تا تحویل.....
pooyan.tt
27 March 2008, 04:26 PM
سلام
چه تاپیک خوب و جامعی
من تندر E2 LP دارم، خیلی راضیم
یه دزدگیری بهم گفت که رو شیشه جلو یه چیز می ذارم که با زدن ریموت شیشه های جلو بره جلو. قیمت هم 16.5
به نظر شما بذارم؟ منظورم اینه که سیستم الکترونیکی این ماشین پیچیده نیست که بعدا برام مشکل ایجاد کنه.
صندوق عقب رو چی کار می شه کرد؟ البتته من نمی خوام دزدگیر بذارم.
ممنون
pooyan.tt
27 March 2008, 05:22 PM
یه مشکلی هم دارم، وقتی تو دست انداز می رم، یه لحظه چراغ هشدار باز بودن درها باز می شه که بالطبع چراغ داخل اتاق هم روشن می شه.
البته از روز اول که این ماشین رو گرفتم این چراغ روشن بود که بردم نمایندگی و از صندوق عقب شاسی مربوط رو دستکاری کرد و درست شد
راستی تندر چراغ هشدار کمربندش کار نمی کنه؟
نمایندگی های پارس خودور به تندرهای تولید ایران خودرو خدمات ارائه می دن؟
الان من ماشینم حدود 5000 کارکرد داره، روغنش رو رو همون 10000 عوض کنم؟
Navid_Aref
27 March 2008, 07:39 PM
یه مشکلی هم دارم، وقتی تو دست انداز می رم، یه لحظه چراغ هشدار باز بودن درها باز می شه که بالطبع چراغ داخل اتاق هم روشن می شه.
البته از روز اول که این ماشین رو گرفتم این چراغ روشن بود که بردم نمایندگی و از صندوق عقب شاسی مربوط رو دستکاری کرد و درست شد
راستی تندر چراغ هشدار کمربندش کار نمی کنه؟
نمایندگی های پارس خودور به تندرهای تولید ایران خودرو خدمات ارائه می دن؟
الان من ماشینم حدود 5000 کارکرد داره، روغنش رو رو همون 10000 عوض کنم؟
با سلام. دوست عزیز در لوگان های تیپ E2 ,E2-LP جهار درب اصلی و درب صندق دارای کلید فشاری هستند که با باز بودن هر کدام از درب ها چراغ موجود در پانل روشن می شود. دکمه های درب های اصلی ساختار محکم و دقیقی دارند و با پوششی لاستیکی آب بندی شده اند، ولی دکمه صندوق ساده تر هست و توسط بازوی نگه دارنده سمت چپ فشرده می شود تا چراغ تایمر دار را خاموش کند. اگر رگلاژ نباشد ایرادی مثل مورد شما پیدا می کند که به راحتی قابل رفع است.
تا آنجا که بنده دیدم چراغ کمربند در لوگان های ایرانی از کار افتاده که دلیلش ممکنه نبودن چراغ ( دیود نورانی LEDقرمز رنگ) در پانل و یا نبود دکمه قطع و وصل مرتبط در قسمت پایینی کمربندها باشد.
قرار است که در آینده ای نزدیک سرویس دهی به خودروهای تندر 90 در هر دو شرکت به صورت مشترک انجام گیرد ولی در حال حاضر این گونه نیست بایستی مدتی صبر کرد.
تعویض روغن روی 10،000 کیلومتر موقعی باید انجام شود که خودرو در بهترین شرایط از لحاظ آب بندی و آب و هوایی( محیط بدون گرد وخاک و معتدل) و عدم فشار به خودرو در ترافیک های سنگین حرکت کرده باشد. در غیر این صورت بایستی که سریعتر تعویض نمایید.
روغن موتور توصیه شده در چهار فصل سال هم انحصارا ELF Competition ST 10W-40 ACEA A3/API SL می باشد که حتما باید فیلتر روغن رو همراهش تعویض کنید. این روغن نیمه سنتتیک خوشبختانه در حال حاضر در نمایندگی های رسمی پارس خودرو و ایساکو موجود است. البته قدری گران است که با توجه به سطح کیفی آن قابل چشم پوشی است.
Navid_Aref
28 March 2008, 12:46 PM
دوستان گرامی، دفترچه های راهنمای گارانتی و پخش خودروی لوگان به زبان فارسی را به صورت فایل PDF در آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره. (با نرم افزار PhotoShop تصحیح و تبدیل رو انجام دادم. حجمشون را هم کم کردم تا به راحتی قابل دانلود کردن باشند.)
1-راهنمای فارسی استفاده از گارانتی برای خودروی تندر 90 (784 کیلو بایت)
2-راهنمای فارسی استفاده از رادیو پخش کاست و سی دی خودروی تندر 90 (807 کیلو بایت)
««« این مطالب از روی دفترچه های اصلی خودروی تندر 90 اسکن و کپی برداری شده است »»»
MEHRDAD_Ilat
28 March 2008, 03:20 PM
با سلام ؛
اگر برای کسی امکانش هست این تست رو که در شماره فروردین 87 اومده رو اسکن کنه و اینجا بزاره
mohammad1983
29 March 2008, 01:10 AM
با سلام ؛
اگر برای کسی امکانش هست این تست رو که در شماره فروردین 87 اومده رو اسکن کنه و اینجا بزاره
با سلام
اين لينك دانلود بررسي لوگان و sd در مجله ماشين. (حجم 1398 كيلو بايت)
pooyan.tt
29 March 2008, 02:34 AM
با تشکر از دوست عزیز
تندر موجود در این مقاله، E2 نیست، بلکه همانطور که از تصویر پیداست و در متن هم اشاره شده E1+Cp+SP .
pooyan.tt
29 March 2008, 04:10 AM
تا آنجا که بنده دیدم چراغ کمربند در لوگان های ایرانی از کار افتاده که دلیلش ممکنه نبودن چراغ ( دیود نورانی LEDقرمز رنگ) در پانل و یا نبود دکمه قطع و وصل مرتبط در قسمت پایینی کمربندها باشد.
.
بازش کردم دیدم اصلا در قسمت قفل کمربند چیزی نیست تا بخواد فرمان بده :icon_twis
راستی نگفتین صندوق عقب رو چی کار کنم؟
Navid_Aref
29 March 2008, 09:01 AM
بازش کردم دیدم اصلا در قسمت قفل کمربند چیزی نیست تا بخواد فرمان بده :icon_twis
راستی نگفتین صندوق عقب رو چی کار کنم؟
کمربندها ساخت شرکت معتبر و با سابقه اخشان شیراز هستند، اتصال و کلید خاصی لازم نیست فقط نیاز به یک کنتاکت هست که باید همزمان با چفت شدن گیره تسمه اتصال بدنه رو قطع و با خارج شدن آن خط منفی یا همان بدنه رو وصل کنه تا چراغ مربوطه به ترتیب خاموش و سپس روشن بشود.
با خرجی حدود ده هزار تومان و اضافه کردن یک پمپ برقی کوچک بر روی قسمت داخلی درب صندوق به راحتی با فشار یک دکمه از داخل خودرو مشکل باز شدن در صندوق فقط با کلید، قابل حله.
در فروم زیر یکی از دوستان به نام دینگالیگا این کار رو با شرح کامل و عکس قرار داده است.( در پایین صفحه).
اینجانب
29 March 2008, 09:51 AM
تا اینجا بنظر من بدترین خصوصیت تندر دید عقبش است، نتنها عقب ماشین دیده نمیشه بلکه ماشین عقبی هم دیده نمیشه، بخصوص وقتی خیلی نزدیک میشه آدم نمیفهمه چه ماشینیه!
یکی از خصوصیات خوبش هم دریچه های هوای داخل اطاق است که خیلی قابلیت مانور دارند و برای هر سلیقه ای قابل تنظیم هستند.
راستی، توی راه یک نفر کارت یک جایی رو بهم داد توی خیایان بهار جنوبی که میگفت لوازم یدکی و مصرفی و تزیینی و بدنه تندر را دارد. البته من تا بحال هیچ تماسی با اینجا نداشتم. اگر از دوستان کسی نیاز دارد از طریق PM بگه تا آدرس و تلفنش را بدهم.
Navid_Aref
29 March 2008, 03:17 PM
دو نکته که شخصا امتحان کردم رو اینجا می نویسم، اگر تکراری است به بزرگی خود ببخشید:
1- کولر لوگان دارای چهار درجه آبی رنگ است که توسط کلید پایین کنسول سمت راست قابل انتخاب است. بهتر است در مواقعی که هوا زیاد گرم نیست از درجه ابتدایی که کوچکتر است و نزدیک به درجه های قرمز است استفاده کنید و همزمان سرعت فن را مثلا روی 3 یا چهار تنظیم کنید. بدین صورت فشار کمتری توسط سیستم کولر به موتور خودرو وارد می شود و مصرف بنزین هم کمتر می شود.
2- کیلومتر شمار جزیی و مصرف بنزین مستقل از هم صفر م&