PDA

View Full Version : بازهم نشت بنزين!!

mohsen3544
16 April 2006, 08:23 PM
:icon_cry: آقا عجب گيري کرديم. يک ساعت پيش اومدم از ماشينم استفاده کنم روشن که کردم بعد دو دقيقه متوجه شدم از شيلنگ زير ماشين که از باک ميره به موتور (يه کم جلوتر از چرخ عقب سمت راننده) بنزين نشت کرده. نميدونم چيکار کنم!يعني ميدونم بايد زنگ بزنم امداد خودرو اما واقعا خسته شدم. اين دومين باره اين اتفاق واسم مي افته البته دفعه قبل نشت از شلنگي بود که به موتور وصل ميشه و از تو کاپوت معلومه! ماشين سمند LX . راهي هست يه نيمچه شکايتي بکنيم؟ به خدا دوست دارم ماشينو ببرم بزارم ايران خودرو اصلا پس بدم! :icon_bigg به خدا من سمند دوست دارم اما واقعا پشيمون شدم. راستي ميتونم ببرم نمايندگي؟ يا زنگ بزنم امداد خودرو؟ :icon_cry: :icon_cry:

تازه فردا صبح ميخواستم ببرم سرويس ۱۰۰۰۰! کلي حالگيري شد. فکر کنم به خاطره گرم شدنه هواست. احتمالا ايران خودرو بايد دوباره فراخوان بزاره!

.Reza.
16 April 2006, 09:18 PM
سلام

حتما با امدادخودرو تماس بگيريد. رانندگي با اين شرايط ريسك زيادي به همراه داره.

ضمنا شكايت و اين حرفا بجز اتلاف وقت شما هيچ نتيجه اي نداره.

arash p mbz bmw
16 April 2006, 10:05 PM
دوست خوبم
ایا بستی که انداختین فلزیه
؟!!
در ضمن اصلا از شلنگه یا ورودیهاست
چون من خبر اتیش سوزی یه سمند رو شنیدم
سعی کنید ماشین رو حرکت ندین و جای دقیق نشتی پیدا کنید

فرشاد ل
17 April 2006, 10:05 AM
دوست عزيز به نزر من سعي كنيد خونسرد باشيد. با ناراحتي و اعساب خوردي هم مشكلي هل نميشود. تمام ماشينهاي داخلي از اين مشكلات دارند فقت نوعشان فرق ميكند. ماشينهاي خارجي هم خيلي گران هستند و مشكلات ديگري دارند. به جاي نارحت شدن بايد منطقي عمل كرد. اين هالت خترناك است. با اين شرايت ماشين را رو روشن نكنيد و از امداد خودرو كمك بگيريد. اگه اونا موقتي هم مشكل رو برترف كردند بعد ماشين رو ببريد يك نمايندگي يا تعميرگاه درست و حسابي و بدهيد تمام سيستم سوخت رساني رو چك كنند و هر چيزش كه مشكوكه عوز كنيد. من يه بار دادم تمام شلنگها و بستها رو عوز كردند.

mohsen3544
17 April 2006, 03:13 PM
آقا به زور ماشينو برديم نمايندگي دو تا شيلنگ ال مانند کوچيک بود که از زير ماشين عوض کردن. ولي کلي ضده حاله آدم ميترسه ماشين يوهو منفجر بشه!!

ATOS
17 April 2006, 05:07 PM
من تا حالا 2 بار كل شلنگ هاي بنزين ماشينم رو عوض كردم:icon_mad:

z_qz54
17 April 2006, 09:23 PM
آقا مال منم یه کوچولو نشت داره ولی به خدا جرات ندارم بدم دست یه بچه تعمیرکار.
آلان شبه ولی فردا عکسشو میزارم.