PDA

View Full Version : هاوارد؟(صدادار کردن اگزوز )

مهدي پاشايي
16 April 2006, 03:30 PM
اگه درست نوشته باشم هاواردو كه اميدوارم اين طور باشه تا اونجا كه شنيدم صدا دار كردن اگزوزه حالا سوالاتي كه از شما دوستان دارم اينه كه اين چطوريه يعني كجا رو دستكاري ميكنن و آيا صدا سر نشينان ماشين رو اذيت نميكنه يه سري ميگن منبع اگزوزو سوراخ ميكنن مثلا بعضي از اين پيكان جوادا اين كارو كردن ولي يه مزدا 323 رو ديدم كه واقعا صداش با حال بود و آدمو ديوونه ميكرد و مطمئنم 323 حتما يه اصولي داشته .
و آيا اين صدا رو ميشه كنترل كرد فكر كنم جريمه هم داشته باشه مثلا دست خودت باشه هر موقع خواستي صداشو باز كني و بر عكس.. و از همه مهمتر قيمتش چند هست؟
من از شما اساتيد محترم مي خوام كه در اين مورد توضيح بدين و اشكالات من رو هم تصحيح كنيد استفاده ميكنيم از راهنماييهاي شما دوستان با تجربه.

HBN110
16 April 2006, 03:42 PM
دوست خوبم مهدی جان ضمن خوش آمدگویی به شما دوست خوبم ، عرض میکنم که عنوان تاپیک باید بیانگر محتوای تاپیک باشه ، بنابراین اگر اجازه بفرمایید عنوان تاپیک رو به " هاوارد صدادار کردن اگزوز " تغییر بدم .
پاینده باشید

spiderman9119
16 April 2006, 04:20 PM
برای صدا دار کردن ماشین 3 کار می کنن:
1-یا از فیلنر هواکش استفاده می کنن که صدای قشنگی می ده.
2-یا از سوراخ کردن منبع اگزوز استفاده می کنن با استفاده از یه پیچ و مهره هر وقت پیچ رو باز کنی صدا میده هر وقت ببندی صدا قطع میشه.
3-از هاوارد استفاهده می کنن هاوار جای منبع اگزوز شما وصل می شه علاوه بر صدا باعث افزایش بازده موتور تا 5 درصد میشه چون گازهای اضافی سریعتر تخلیه می شه.مورد 1 هم تا 3 درصد قدرت رو زیاد می کنه ولی مصرف بنزین رو بالا می بره. سرنشینان رو یکم بیشتر صدا بیرون میره تا بیاد تو یه کم لرزش داره.
اون 323 منبع کاما عوض کرده که به این شکل:http://images.cardomain.net/products/hks/HKS3301EX008.jpg
و بهترین مارک hks and remuse هست قیمتشم در حدود 250 تا 400 هست در مورد کنترل صداش اطلاعی ندارم.
http://images.cardomain.net/products/mgf/MGF15646.jpg
http://images.cardomain.net/products/apx/APX171AZ001_4.jpg

arash p mbz bmw
16 April 2006, 09:41 PM
ممنون و سپاس از spidermanعزیز که جامع توضیح دادن
من اخرین قیمتی که دارم برای تعویض منبع و راه خروجی از موتور 150تومن بود که مدل اسپرتی نصب میشد
مطمئنید 400تومنه؟!!
بازم ممنون

spiderman9119
16 April 2006, 10:46 PM
آرش جان ممنون از لطفت من قیمتی که خدمت شما گفتم ماله کامل ترین مدل اچ کا اس بود که فروشنده می گفت بهترین مدل هاوارده دیگه شرمنده من چیزی که عینا پرسیدم خدمت شما گفتم و این هاوارد 950 دلار قیمتشه.

مهدي پاشايي
16 April 2006, 11:31 PM
آرش جان شما هم نميدوني تنظيم ميشه يا نه ؟

arash p mbz bmw
20 April 2006, 04:09 PM
مهدی جان معمولا باید تنظیم بشه
به این دلیل که این قطعات از خرج از کشور داخل میشه و قوانین اونا هم میگه که صدای اضافی ممنوع
پس بنابراین فکر میکنم از نوع شیری باشه و بشه قطعش کرد
اگر به موتور دست بزنی که هیچ ولی در این مورد فکر میکنم بشه

po2ya
20 April 2006, 04:16 PM
آرش خان قیمت چیزای اصلا همینه اگه بتوونی اصل REMUSرو گیر بیاری قطعا بالای 300 تومن هستششش!!!
ولی وقاعا صدای ناز میده به ماشین و هم ماشین بهتر راه میره و تو سرعت پایین عملا میشه گفت سرو صدای اضافی نداره و یه ته مزنه ویبره میده صداش به دل مردم

Nomad
21 April 2006, 01:14 AM
سلام دوستان . من یه نفر رو دیدم که رو ماشینش یه منبع اگزوز اسپرت انداخته بود به قیمت 50 تومن . صداشم واقعا عالی بود .

z_qz54
21 April 2006, 02:20 AM
من قبلا پراید رو انباره اش رو عوض کرده بودم و یه انباره فابریک گرفته بودم و گفتم که اگزوز ساز بشکافتش و بی حساب 3 تا از پره های موعی اول با دو تاز موعی سمت راستو گفتم ورداره و خب مستقیم شده بود و یه لوله 4 آب گرفتم با شیر معمولی تند ، فقط کافی بود که برم بقل سپر و سرم رو خم کنم و شیر رو باز کنم.
صداش خیلی خوب بود ، آزار دهنده نبود ولی تو دنده دو سر کوچه ما ، کسی کسی اعصاب نداشت.

sajjadnegaresh
22 May 2006, 12:01 AM
از هاوارد استفاهده می کنن هاوار جای منبع اگزوز شما وصل می شه علاوه بر صدا باعث افزایش بازده موتور تا 5 درصد میشه چون گازهای اضافی سریعتر تخلیه می شه.مورد 1 هم تا 3 درصد قدرت رو زیاد می کنه ولی مصرف بنزین رو بالا می بره. سرنشینان رو یکم بیشتر صدا بیرون میره تا بیاد تو یه کم لرزش داره.
و بهترین مارک hks and remuse هست قیمتشم در حدود 250 تا 400 هست در مورد کنترل صداش اطلاعی ندارم.

هاوارد ، ارزون ترينش چنده ؟
اين سيستم هاي اگزوز حدود 100 تومن در مصرف سوخت تاثير منفي داره يا مثبت ؟
غير از هاوارد بهترين مدل دوستان چيز ارزون تر چي پيشنهاد مي كنن ؟

spiderman9119
22 May 2006, 02:17 AM
ارزون ترینش از 70 تومن تا 120 130 ارزون هست .
مصرف بنزین رو قطعا بالا میبره
میتونی با 7 تا 90 تومن فیلتر هواکش اسپرت بندازی
یا منبع اگزوز رو سوراخ کنی با 20 تومن

sajjadnegaresh
22 May 2006, 01:59 PM
ارزون ترینش از 70 تومن تا 120 130 ارزون هست .
مصرف بنزین رو قطعا بالا میبره
میتونی با 7 تا 90 تومن فیلتر هواکش اسپرت بندازی
یا منبع اگزوز رو سوراخ کنی با 20 تومن
يعني اين هاوارد هاي 70 تومني يا 120 تومني مثل اون مدل 300 تومني خوب هستن يا فقط توليد صدا مي كنن و مصرف رو مي برن بالا . مي خوام يه چيزي باشه كه مصرف رو نبره بالا ، صدا رو كه همه دارن .

karash501
22 June 2006, 05:38 PM
میدونید چیکار میکنن از اگزوز آتیش بیرون میزنه؟

z_qz54
22 June 2006, 06:23 PM
میدونید چیکار میکنن از اگزوز آتیش بیرون میزنه؟

توی نمایشگاه تیونینگ پارسال یدونه باز کردش بود ، یدونه فندک مدل مال اجاق گاز داره که با برق 12 کار میکنه و پشت هم داره جرفه میزنه ، اون یارو از برق فن استفاده کرده بود ، ماشینی که تقویتیه چون سوخت رو ناقص میسزونه ، وقتی داغ میشه و فشرده میشه و جرقه خورده میشه ، میسوزه و به صورت شعله اتیش میزنه بیرون:icon_eek:

karash501
22 June 2006, 11:13 PM
چیزه خفنیه ها!خرجش زیاده؟اگه نه پس چرا زیاد از این کارا نمیکنن؟

z_qz54
23 June 2006, 01:16 AM
چیزه خفنیه ها!خرجش زیاده؟اگه نه پس چرا زیاد از این کارا نمیکنن؟

یه مذل من شنیدم 90000 تومن !!! حتما جنسش خوب نیست ولی کلا چون تابلوه و پلیس میگیره و میخوابونه نمیبندن.

z_qz54
23 June 2006, 03:43 PM
این متن به نقل از یکی از برترین کاربران قدیمی اتوموبیل هستش که من دقیقا نقل و قول میکنم:

معمولا توی ماشینهای سوپر اسپرت وقتی RPMمیاد پایین یه ذره هوا قاطی میشه و اونقدر دما بالاست که مواد اضافی هم میسوزه
اگر بچه ها بخوان BACKFIREخوب بندازن که قدرت موتورشون بره بالا و کلی حال کنن باید 600تومن خرج کن
هم باید هدرز عوض شه هم منبع هم بک فایر بندازن
اینطوری هم نمایشی هست هم ماشین تقویت میشه

راستی اونهایی که توی نمایشگاه بود(هم امسال هم پارسال)همش الکی بود و فقط یه شمع جرقه توی منبع گذاشته بودن:icon_cool

z_qz54
26 June 2006, 03:46 PM
دوستداران اگزوز آتیشی به این لینک (http://www.mysportcar.com/Product.aspx?productID=99)توجه فرمائید

arash p mbz bmw
26 June 2006, 08:37 PM
البته این لینکی که استاد گرامی گذاشتن مدل نمایشی هست
اگر مدل واقعی و تقویت کننده رو بخواید حدودا همون قیمت 600تومنه باعث تقویت خیلی خوب موتور میشه ولی داشتن هدرز در اون صورت ضروریه

karash501
26 June 2006, 09:41 PM
فکر کنم اینی من دیدم آتیش نبود یه چیز مثل بازیای کامپیوتر بود !یه نور یا جرقه نمیدونم ولی به نظر شعله نمیومد

z_qz54
26 June 2006, 10:22 PM
فکر کنم اینی من دیدم آتیش نبود یه چیز مثل بازیای کامپیوتر بود !یه نور یا جرقه نمیدونم ولی به نظر شعله نمیومد

یکسری هست که یه چیزی مثل دینام داره یا توربین که پره داره و میچرخه نور تولید میکنه و تو سرعت آدم فکر میکنه که آتیشه.

reno
30 August 2006, 04:17 PM
بهترین راه ممکن برای صدا دار کردن اگزوز که البته زیاد مزاحمت نکنه و باعث جریمه کردن نشه باید پیش یک اگزوزسازی رفته و 3تا از فیلترها رو بر داری