View Full Version : سازگاری ماهیها باهم Fish Compatibility ا
salaronline
18 March 2009, 08:58 PM
با سلام خدمت اساتید محترم
من به تازگی این ماهی و خریدم و با 2 تا پنکوسی (از نوع غیر شکاری) و 1 دونه آروانا و 2 تا لاکپشت گوش قرمز (سنگاپوری) + یه لجن خوار انداختمش تو یه آکواریوم. (آروانا و پنکوسی و پولی ها همه تقریباً یه اندازن)
تا الانش (حدود 3 روزه) که با هم خوب کنار اومدن فقط یه مورد لاکپشته بالشو خواست گاز بگیره که پولی حسابشو رسید و حدش و مشخص کرد تا از اون تجاوز نکنه، بعد از اونم که دیگه کاری به کار هم نداشتن.
به نظر شما تا کی همینطور با هم می سازن؟
اصلاً کار درستی بوده این ترکیب ماهی ها تو آکواریوم؟
ممنون می شم نظرات شماها رو بدونم!
goldfishamir
19 March 2009, 12:01 AM
اکثر ماهیها گلدفیش را اذیت میکنند حتی لجن خوار و تترا و مولی انجل لوچ و........میخواستم بدونم چه ماهیهایی عروس ماهیهای گیاهخوار را اذیت نمی کنند؟
moh@mm@d reza
19 March 2009, 12:34 AM
اکثر ماهیها گلدفیش را اذیت میکنند حتی لجن خوار و تترا و مولی انجل لوچ و........میخواستم بدونم چه ماهیهایی عروس ماهیهای گیاهخوار را اذیت نمی کنند؟
حتی گوپی هم دم گلد فیش رو میزنه! بهتره فقط با هم نوعان خودش نگهداری بشه
m.sameni
22 March 2009, 02:57 PM
ماهی های دلقک با بقیه ماهی ها سازگارن مثلا ماهی هایی مثل فایتر و انجل و کت فیش یا پرت .:icon_evil
بعد یه سوال در مورد تخم ریزی؛ ماهی های بالا کی تخم ریزی میکنن؟ :)
moh@mm@d reza
22 March 2009, 10:19 PM
ماهی های دلقک با بقیه ماهی ها سازگارن مثلا ماهی هایی مثل فایتر و انجل و کت فیش یا پرت .:icon_evil
بعد یه سوال در مورد تخم ریزی؛ ماهی های بالا کی تخم ریزی میکنن؟ :)
سلام
اگه سوال در باره سازگاری ماهی هاتون دارید همینجا مطرح کنید ولی اگه درباره تکثیر اینا سوال دارید برا هرکدوم تاپیک داریم می تونید اونا رو مطالعه کنید تا جوابهاتون رو بگیرید.
ضمنا اگه فایتر و انجل و کت فیش و پرت و دلقک رو باهم نگه میدارید باید بگم که پرت با اینا سازگار نیست
abbass11
24 March 2009, 12:39 AM
سلام دوستان
من یه جفت اسکار
یه نایف 35سانتی
2 کت فیش معمولی
1 سورم نر
یک جفت پرت بالغ دارم میخواستم ببینم میتونم روح سیاه 20 سانتی رو پیش اینا نگه دارم یانه آخه اون یکی تانک واسش کوچیک شده:icon_cry:
goodbay-jojo
24 March 2009, 01:06 AM
سلام دوستان
من یه جفت اسکار
یه نایف 35سانتی
2 کت فیش معمولی
1 سورم نر
یک جفت پرت بالغ دارم میخواستم ببینم میتونم روح سیاه 20 سانتی رو پیش اینا نگه دارم یانه آخه اون یکی تانک واسش کوچیک شده:icon_cry:
سلام
بلک گوست ماهی آسیب پذیریه . بهتره با هیچ یک از ماهی های ذکر شده (حتی اگه کوچیک باشن) نگهداری نشه.
موفق باشید.
farzad_Sh_2020
24 March 2009, 02:26 PM
سلام . سال نو مبارک .
به نظر شما نگه داری یک جفت از ماهی های پرت ، آروانا ، سورم و یک گونه دیگه در یک تانک 200 لیتری مشکل ایجاد نمیکنه ؟
نظرتون در مورد این ترکیب چیه ؟ اگه بخوام بگیرم اندازه ها چطور باید باشن ؟
نظرتون در مورد یک گونه دیگر چی هست ؟ چی نگه دارم که با اینا سازگار باشه ؟
farhad-2007
24 March 2009, 03:08 PM
سلام . سال نو مبارک .
به نظر شما نگه داری یک جفت از ماهی های پرت ، آروانا ، سورم و یک گونه دیگه در یک تانک 200 لیتری مشکل ایجاد نمیکنه ؟
نظرتون در مورد این ترکیب چیه ؟ اگه بخوام بگیرم اندازه ها چطور باید باشن ؟
نظرتون در مورد یک گونه دیگر چی هست ؟ چی نگه دارم که با اینا سازگار باشه ؟
باسلام
من در مورد سورم اطلاع دقيقي ندارم...
اما پرت با آروانا مشكلي نداره البته اگه سايزهاشون متناسب باشه...
آروانا در سطحه و پرت تقريباً در وسط تانك و شما ميتونيد از يك ماهي كه در كف شنا ميكنه استفاده كنيد تا تمامي سطوح تانك پر باشه و بنظرمن بهترين گزينه پلي پتروس هستش(البته باز هم با رعايت سايز)
باتشكر farhad-2007
farzad_Sh_2020
24 March 2009, 03:14 PM
باسلام
من در مورد سورم اطلاع دقيقي ندارم...
اما پرت با آروانا مشكلي نداره البته اگه سايزهاشون متناسب باشه...
آروانا در سطحه و پرت تقريباً در وسط تانك و شما ميتونيد از يك ماهي كه در كف شنا ميكنه استفاده كنيد تا تمامي سطوح تانك پر باشه و بنظرمن بهترين گزينه پلي پتروس هستش(البته باز هم با رعايت سايز)
باتشكر farhad-2007
سلام . ممنون از راهنمایی
میشه لطف کنید نسبت سایز ها را بگید ؟
منظور شما از پلی پتروس احتمالاً ماهی هست که من اینجا دیدم بهش میگن پولی اژدها . درسته ؟ قیمتش هم اگه اشتباه نکنم 5 6 سانتیش 3000 بود .
برای انتقال ماهی ها همه را معمولاً میریزن توی یک کیسه به نظر شما این چند گونه با هم کنار میان تا به مقصد برسند ؟ :icon_arro
یادم رفت بگم من دوتا لجن خوار 7 سانتی هم دارم .
farhad-2007
24 March 2009, 04:01 PM
سلام . ممنون از راهنمایی
میشه لطف کنید نسبت سایز ها را بگید ؟
منظور شما از پلی پتروس احتمالاً ماهی هست که من اینجا دیدم بهش میگن پولی اژدها . درسته ؟ قیمتش هم اگه اشتباه نکنم 5 6 سانتیش 3000 بود .
برای انتقال ماهی ها همه را معمولاً میریزن توی یک کیسه به نظر شما این چند گونه با هم کنار میان تا به مقصد برسند ؟ :icon_arro
یادم رفت بگم من دوتا لجن خوار 7 سانتی هم دارم .
باسلام
نميدونم تا بحال آروانا داشتيد يا خير اما نگهداري از اون يكمي دشواره...
اما براي شما حداقل سايز آروانا 20-25 سانت و پرت هم سايز متوسط و پلي هم كمتر 12-15 سانت نباشه چون در غير اينصورت آروانا اونو بجاي ماهي خوراك ميخوره...
بله اما نامش پلي پترسه و احتمالاً اوني كه شما ديديد از نوع معمولي اون هستش چون انواع ديگش گرونتر هستند...
وجود اين ماهي ها با لجن خوار مشكلي ايجاد نخواهد كرد...
باتشكر farhad-2007
kave1
28 March 2009, 12:38 AM
خیلی لطف میکنید اگر بگید من میتونم این ماهی هایی که نام میبرم رو با هم نگه دارم یا اینکه مشکلی دارند با هم.
4تا انجل - 1 دلقک + 3 تا لوچ دیگه که اسمشونو متاسفانه نمیدونم :icon_surp - 1 لجن خوار - 1 کت فیش - 1 بلک گوست
4 تا پلاتی - 4 تا رامی رازی - 10 تا نئون - 1 عدد سیلور - 3 عدد کالر ویدو - 2 عدد گلس فیش
در ضمن تانکم 200 لیتریه.
خیلی متشکرم.
Mr.Hossein
28 March 2009, 08:46 AM
خیلی لطف میکنید اگر بگید من میتونم این ماهی هایی که نام میبرم رو با هم نگه دارم یا اینکه مشکلی دارند با هم.
4تا انجل - 1 دلقک + 3 تا لوچ دیگه که اسمشونو متاسفانه نمیدونم :icon_surp - 1 لجن خوار - 1 کت فیش - 1 بلک گوست
4 تا پلاتی - 4 تا رامی رازی - 10 تا نئون - 1 عدد سیلور - 3 عدد کالر ویدو - 2 عدد گلس فیش
در ضمن تانکم 200 لیتریه.
خیلی متشکرم.
سلام دوست عزیز
به نظر من قبل از بحث سازگاری ماهیهای فوق بهتره تعداد رو کاهش دهید (تعداد بیش از 30 عدد ماهی در 200 لیتر به نظرم مناسب نیست)
موفق باشید
bahash2005
28 March 2009, 12:35 PM
با سلام.
من دوتا تانک دارم یکیش خالیه فعلا(80لیتری)و یکیش پره-->1آروانا 40سانتی+1 اسکار 15 سانتی+ 2تا بوفالو 10سانتی و1کت فیش 15سانتی(340 لیتریه)
میخوام تانک کوچیکرو ماهی گیاهخوار بندازم به همراه گوپی برای غذای گوشتخوارهام(که نمی دونم خواهند خورد تا حالا بهشون ندادم).
خواهشم اینه: کمکم کنید دوتا تانکمو با این شرایط پرکنم.ماهیهای سازگار با گوپی...و یکی دو نوع هم برا تانک گوشتخوارا.
پیشاپیش متشکرم.
Romans
28 March 2009, 03:25 PM
با سلام.
من دوتا تانک دارم یکیش خالیه فعلا(80لیتری)و یکیش پره-->1آروانا 40سانتی+1 اسکار 15 سانتی+ 2تا بوفالو 10سانتی و1کت فیش 15سانتی(340 لیتریه)
میخوام تانک کوچیکرو ماهی گیاهخوار بندازم به همراه گوپی برای غذای گوشتخوارهام(که نمی دونم خواهند خورد تا حالا بهشون ندادم).
خواهشم اینه: کمکم کنید دوتا تانکمو با این شرایط پرکنم.ماهیهای سازگار با گوپی...و یکی دو نوع هم برا تانک گوشتخوارا.
پیشاپیش متشکرم.
سلام
در مورد انتخاب ماهی گوشتخوار برای تانک بزرگتر بهتره تاپیک را از ابتدا مرور کنید.
برای تانک کوچکتر هم اگر قصد شما تهیه بچه ماهی برای خوراک میباشد میتوانید از انواع مولی و گوپی ( نژاد معمولی و ارزان قیمت ) استفاده کنید.
goldfishamir
29 March 2009, 11:14 PM
با سلام
میخواستم بپرسم چهار ماهی {پرت و ماکرو و پلاتینیوم وآروانا) میشه با هم نگهداشت؟:icon_evil
DRSaeid
30 March 2009, 05:27 AM
فايتر رو ميشه با اين گلدفيش هايي كه كنار خيابون مي فروشن توي تنگ نگه داشت ؟!
pejman_pet
30 March 2009, 01:25 PM
زندانی اصلا نگیر که بلای جون ماهیات میشه
همینطور اسکار و پنگوسی
من تجربه نگهداریه همشونو دارم به طوری که وقتی بزرگ میسن خیلی مهاجم میشن و دخل ماهیای دیگتو میاره مخصوصا زندانی من یکی داشتم بزرگ شده بود و به همه ماهیام حمله میکرد به طوری که تا یه مدت توی یک تانک تنها نگه میداشتمش اخرشم ردش کردم رفت به نظر من چند تا پرت بگیر وسورم و گرین ترور
moh@mm@d reza
30 March 2009, 01:45 PM
فايتر رو ميشه با اين گلدفيش هايي كه كنار خيابون مي فروشن توي تنگ نگه داشت ؟!
خیر
زهرا اخوت
30 March 2009, 06:03 PM
رامیزی رو می شه با سیکلیدهای آفریقایی نگه داری کرد؟
pouyan
30 March 2009, 09:54 PM
رامیزی رو می شه با سیکلیدهای آفریقایی نگه داری کرد؟
یه هیچ وجه از خصوصیات رامیزی اینه که جزو آرومترین سیکلیدهای آمریکاییی هستند در صورتی که این سیکلید آفریقایی ها بسیار شیطون و زننده هستنند و دیگه اینکه در شرایط اصولی بیشتر سیکلید های آفریقایی به PH متمایل به قلیایی احتیاج دارنند
شاد و سربلند باشید
pouyan
30 March 2009, 11:10 PM
:icon_quesجواب منو کسی نمیده ؟
ماکرو زنندست و با آروانا نمیسازه
پلاتینیوم منظورتون کدوم ماهی هست ؟ پلاتینیوم تو ماهیها امروزه بیشتر به فلاور نوع پلاتینیوم معروفه که اگر این ماهی مد نظرتونه با هیچ کدوم از این ماهی ها سازگار نیست
ولی در صورت بر قرار بودن حجم مناسب تانکتون پرت و ماکرو اغلب با هم میسازنند واگر تانک بزرگی دارید پرت رو میتونید کنار آروانا نگه داری کنید :icon_cool
زهرا اخوت
31 March 2009, 01:13 PM
رامیزی رو با کدام از سیکلیدهای آمریکایی می شه نگه داشت که به آکواریوم جلوه زیباتری بده
ehsan.b1362
4 April 2009, 08:09 PM
سلام دوستان این ماهی ماکرو با آروانا سیلور سازگاری داره :icon_wink
pouyan
4 April 2009, 09:12 PM
سلام دوستان این ماهی ماکرو با آروانا سیلور سازگاری داره :icon_wink
سلام
:icon_surp
در دسته حیوانات معمولا شما اسنثنا های رفتاری زیادی میتونید ببنید ولی وقتی گفته شده ماهیه مثلا ماکرو زننده هستش 99 % این اتفاق دیده شده ولی من دیدم بعضی از دوستان ماهی هایی مثل سیکلید فرونتوزا رو با ماهی آرومی مثل دیسکس بدون مشکلی نگه داری میکنند ولی این 1 % با احتسابه 99 % ریسک یه روز به فاجعه ممکنه تبدیل بشه
موفق باشید
ehsan.b1362
5 April 2009, 08:53 AM
سلام
در دسته حیوانات معمولا شما اسنثنا های رفتاری زیادی میتونید ببنید ولی وقتی گفته شده ماهیه مثلا ماکرو زننده هستش 99 % این اتفاق دیده شده ولی من دیدم بعضی از دوستان ماهی هایی مثل سیکلید فرونتوزا رو با ماهی آرومی مثل دیسکس بدون مشکلی نگه داری میکنند ولی این 1 % با احتسابه 99 % ریسک یه روز به فاجعه ممکنه تبدیل بشه
موفق باشید
از اینکه جواب منو دادین واقعا ممنونم :icon_wink
فقط یک سئوال دیگه میپرسم این ماهی ماکرو ، را میشه بااسکار و طوطی ماهی و کت فیش نگهداری کرد یا اینکه اصلا بهتره با چه ترکیب ماهی در اکواریوم باشه
چون یک ترکیب ماهی گوشتخوار خوشکل میخواهم در تانکم داشته باشم (200 لیتر)
چه ترکیب ماهی گوشتخواری بگیرم که تانکم رنگارنگ بشه ( البته با هم سازگاری داشه باشن )
من یزد هستم در اینجا واقعا امکانات کمه :icon_cry:
pouyan
5 April 2009, 09:13 AM
از اینکه جواب منو دادین واقعا ممنونم :icon_wink
فقط یک سئوال دیگه میپرسم این ماهی ماکرو ، را میشه بااسکار و طوطی ماهی و کت فیش نگهداری کرد یا اینکه اصلا بهتره با چه ترکیب ماهی در اکواریوم باشه
چون یک ترکیب ماهی گوشتخوار خوشکل میخواهم در تانکم داشته باشم (200 لیتر)
ماهی اسکار معمولا وقتی بزرگتر میشه حوسه خوردن ماهی ماکرو به سرش میزنه ولی اکثرا ناموفق هست چون ماهی ماکرور ماهیه تند و تیزی هست با این کار اسکارتون میتونه آشفته بشه و همچنین ماهی ماکرو علاقه زیادی به زدن دم ماهی اسکار دراه شاید دیده باشید مثل بچه تخس ها یه نوک به باله دمی اسکار میزنه و فرار میکنه :icon_redf ولی پرت ماهی رو کمتر میتونه اذیت کنه ولی من پیشنهاد نمیکنم با کت فیش هم مشکلی نداره
شما با این حجم تانکتون میتونید سیکلید هایه آفریقایی زیبا رو جمع آوری کنید که اینجوری مشکل نا همسازی ماهیاتون به حداقل میرسه ( چه از نظر رفتاری چه از نطر دکوراسیون و زیبایی و مشخصات آب تانکتون و ...)
حالا شما یه مدتی میتونید با سیکلید هایه آفریقایی شروع کنید اگر دوست داشتید که ادامه میدید و 1 تجریه خوب هم بدست میارید تو این تاپیک ترکیب هایه خوبی از ماهیه ای آفریقایی و سازگاری و خلق و خویشون میتونید پیدا کنید در ضمن سعی کنید ماهی هایه آفریقایی که میگیرید دارای رنگ هورمونی نباشند چون تازگیا این ماهی ها با رنگ هایه خیلی تند و تیزی وارد بازرا شدند که اگر غذایه هورمونی نخورند بی رنگ میشند
من تو یزد یادمه یه آکواریوم فروشی خوب نزدیکایه میدون آزادی بود که اسکارها و آروانا هایه خوبی داشت اون موقع سیکلید هایه آفریقایی کم بود ولی خوب اونجام ماهی هایه خوب و سر حالی داره
:icon_cool
naraqi110
5 April 2009, 11:12 AM
سلام توی یه تانک به ابعاد60.40.30میشه توآروانی کوچیک (اندازه یه انگشت )نگه داشت؟باهم دعوانمیکنند ؟البته فعلابعداکه کمی بزرگ بشوندمسلماجداشون میکنم ؟ردتیل وآرواناچی میشه باهم نگه داشت ؟
من یه آکواریوم 120لیتری(البته بزرگتراز120هم هست)دارم که 3تااسکاریه پنکوسی و یه شارک دم قرمز ،یه پیراناوچندتاهم لجن خوارتوشه ،به نظرشماالان میشه ماهی دیگه ای اضافه کرد؟(الان بیشترآکوایوم خالیه ولی بعداکه بزرگ میشن مشکلی نداشته باشند)اگه میشه چی پیشنهادمیکنید که بااینابسازه ؟
fishy
5 April 2009, 02:34 PM
120 لیتر برای همه اینا کم هم هست ولی چون الان ماهیاتون کوچیکن احساس میکنید فضای زیادی هم دارید در حالیکه اینطور نیست و بزودی کمی که ماهی بزرگتر شدن و شروع به قلمروطلبی و جنگ و جدال کردن متوجه میشین که باید چند تا از همینها رو هم کم کنید چه برسه که بخواهید ماهی دیگه ای هم اضافه کنید.
ehsan.b1362
5 April 2009, 07:24 PM
سلام خدمت تمام دوستای خوبم
ببخشید آروانا رو میتونم با چه ماهی هایی نگه دارم حجم تانک 200 لیتر
ببخشید من در حال حاضر با دیال آپ از اینترنت استفاده میکنم و متاسفانه نتونستم تمام مطالب رو بخوانم
pouyan
5 April 2009, 10:29 PM
سلام خدمت تمام دوستای خوبم
ببخشید آروانا رو میتونم با چه ماهی هایی نگه دارم حجم تانک 200 لیتر
ببخشید من در حال حاضر با دیال آپ از اینترنت استفاده میکنم و متاسفانه نتونستم تمام مطالب رو بخوانم
سلام
آروانا بهتره تنها باشه ولی میشه با دلقک ها - سفره ماهی - بیشتر کت فیش ها - گاهی پرت ها - سیلور شارک -ماهی پولیپتروس-ماهی نایف- مارماهی های آب شیرین البته در اندازه هایه بزرگ
اگر تانکتون بزرگتر باشه ( بالای 400 لیتر )میتونید با سیکلید دلفین - دالر فيش- پیکاک باس :icon_excl
salaronline
7 April 2009, 12:26 PM
دوستان عزیز میخواستم نظرتون راجب ترکیب زیر بدونم.
میشه همچین ترکیبی را با هم نگه داشت؟
همه ماهی های زیر در یک حد و اندازه می باشند.
لطفاً نظر خود را بگویید و اگر هم خواستید از این لیست چیزی و هم حذف یا اضافه کنید یا تعداشتونو تغییر بدید.
* اعداد داخل پارانتز تعداد ماهی ها هستند.
آروانا (1)
بلک گاست (1)
حلزون سیب (3)
ماکرو (2)
اسکات (2)
نایف (1)
پلیپتروس (2)
لجن خوار (1)
pouyan
7 April 2009, 01:52 PM
دوستان عزیز میخواستم نظرتون راجب ترکیب زیر بدونم.
.....
لجن خوار (1)
سلام
خوب بود که حجم تانکتونم ذکر میکردید
من با ماکروها مخالفم چون زننده هستنند میتونید جاش دلقک ماهی یا پروکسیموس درشت بگیرید اسکات ها بعضی وقتها زننده از کار در میاند
موفق باشید
ehsan.b1362
7 April 2009, 04:36 PM
سلام به همه دوستای خوبم :icon_evil
از همه معذرت میخواهم چند سئوال داشتم
بعد از 45 صفحه خواندن تصمیم گرفتم این ماهی ها را بگیرم پرت4عدد ،گرین تیلور 1 عدد،سورم 3 عدد ،آذرخش 1 عدد
کت فیش 1 عدد ،ترکیب را خوب انتخاب کردم یا تعداد را ؟
میتونم ماهی دیگه ای اضافه کنم مثل شارک کرم یا ......:icon_wink ماهیهایی که در یزد گیر بیاد؟:icon_neut
اندازه ماهی ها چقدر باشه ؟:icon_excl
حجم تانک 200 لیتر:icon_arro
Hamed1348
7 April 2009, 06:43 PM
سلام به همه دوستای خوبم :icon_evil
از همه معذرت میخواهم چند سئوال داشتم
بعد از 45 صفحه خواندن تصمیم گرفتم این ماهی ها را بگیرم پرت4عدد ،گرین تیلور 1 عدد،سورم 3 عدد ،آذرخش 1 عدد
کت فیش 1 عدد ،ترکیب را خوب انتخاب کردم یا تعداد را ؟
میتونم ماهی دیگه ای اضافه کنم مثل شارک کرم یا ......:icon_wink ماهیهایی که در یزد گیر بیاد؟:icon_neut
اندازه ماهی ها چقدر باشه ؟:icon_excl
حجم تانک 200 لیتر:icon_arro
دوست عزیز به نظر من اگر گرین ترور را حذف کنید بهتره چون جزو سیچلایدهای آرومه و پرتها اونو میزنن . اما در مورد شارک بگم که اون از خانواده گیاهخوارها محسوب میشه و به نظر مناسب این گروه نیست ولی شما میتونید از تگزاس و ... هم استفاده کنید
salaronline
9 April 2009, 08:44 PM
با سلام خدمت دوستان
توی آکواریوم 180 لیتری چه ماهی های گوشتخواری می تونم نگه دارم؟
2 تا پولیپتروس و 1 آروانا دارم.
بقیه رو هم شما لطف کنید اضافه کنید.
Rani56
11 April 2009, 11:17 AM
با سلام به دوستان عزيز
من اولين بار است كه در اين گقتگو شركت مي كنم و حدودا يكماه است كه به جمع آكواريوم داران پيوسته ام البته با رشته تخصصي خودم هم بي ربط نيست. من در آكواريوم خود يك آرواناي كوتوله داشتم كه خيلي هم برايم عزيز و خاص بود اما يك بار كه دو تا بچه ماهي اسكار كوچك به آكواريوم وارد كردم اول با اونها دعوا مي كرد (البته تقريبا اغلب ماهيها با اونها دعوا داشتند. راستي آكواريوم من 240 ليتريه و اين ماهيها را دارم: پرت قلبي 2تا ، پنگوسي 2تا، آلناكارو 4 تا، لجنخوار2 تا، لوچ دلقك 2تا، آنجل مونو 2 تا، بچه ماهي اسكار 2تا. ) من براي پرت كردن حواس آنها از درگيري مشغول غذا دادن بهشون شدم كه كمي هم موفقيت آميز بود. اما چشمتون روز بد نبينه كه بعد از حدودا 10 دقيقه كه به اونجا برگشتم كم مونده بود ديوونه بشم چون آروانا خودشو از تانك انداخته بود بيرون. حالا از دوستان عزيز مي خواستم نظر بدن آيا آروانا بخاطر حسادت اين كارو كرده بود؟
حالا اگه بخوام يه آرواناي جديد بخرم نظرتون چيه؟
Moh4mm4d
11 April 2009, 05:09 PM
با سلام به دوستان عزيز
من اولين بار است كه در اين گقتگو شركت مي كنم و حدودا يكماه است كه به جمع آكواريوم داران پيوسته ام البته با رشته تخصصي خودم هم بي ربط نيست. من در آكواريوم خود يك آرواناي كوتوله داشتم كه خيلي هم برايم عزيز و خاص بود اما يك بار كه دو تا بچه ماهي اسكار كوچك به آكواريوم وارد كردم اول با اونها دعوا مي كرد (البته تقريبا اغلب ماهيها با اونها دعوا داشتند. راستي آكواريوم من 240 ليتريه و اين ماهيها را دارم: پرت قلبي 2تا ، پنگوسي 2تا، آلناكارو 4 تا، لجنخوار2 تا، لوچ دلقك 2تا، آنجل مونو 2 تا، بچه ماهي اسكار 2تا. ) من براي پرت كردن حواس آنها از درگيري مشغول غذا دادن بهشون شدم كه كمي هم موفقيت آميز بود. اما چشمتون روز بد نبينه كه بعد از حدودا 10 دقيقه كه به اونجا برگشتم كم مونده بود ديوونه بشم چون آروانا خودشو از تانك انداخته بود بيرون. حالا از دوستان عزيز مي خواستم نظر بدن آيا آروانا بخاطر حسادت اين كارو كرده بود؟
حالا اگه بخوام يه آرواناي جديد بخرم نظرتون چيه؟
سلام دوست عزیز،
کلاً اسکار و آروانا توی تانک انقدری رابطشون خوب نمیشه چون هر دو حس حاکمیت دارن و اسکار هم بدش نمیاد با موجودی که هی بالا سرش مانور میده ور بره! آروانا هم طبق غریزه به محض احساس خطر سعی میکنه با پرش از محیط دور بشه که نتیجش مشخصه یا میفته بیرون یا یه بلایی سر خودش میاره. شما باید یکیشون رو انتخاب کنید.
اگر حجم تانکتون حدود 3 برابر یا بیشتر بود میشد به نگهداری این 2 تا با هم فکر کرد. در این حالت هم آروانا باید کاملاً بزرگتر از اسکار باشه.
farzad_Sh_2020
11 April 2009, 08:17 PM
سلام .
من تصمیم دارم ماهی های گیاه خوار را رد کنم بره و گوشت خوار بگیرم .
فقط 2 تا پنگوسی گیاه خوار میمونه که میخواستم بدونم میتونم با آروانا و پرت و سوروم و یک گونه دیگه نگه دارم ؟
اندازه پنگوسی هم بین 15 تا 17 سانت هست . دقیق نمی دونم . لطفاً یک گونه پیشنهادی هم اعلام کنید . یا کلاً یک مجموعه که حتماً آروانا و پرت داشته باشه .
نظر خودم 2 آروانا - 2 پرت - 2 سوروم - 2 تا هم از گونه دیگری باشه
درضمن من 3 تا کت که دوتا 8 سانتی هست و یکی 13 سانتی دارم و دوتا هم کت خرگوشی کوچک دارم . در حد 3 4 سانت هستن . مشکلی براشون پیش نمیاد ؟
eiman_sos
12 April 2009, 11:28 AM
سلام خدمت دوستان
ایا میشه سیچلاید مالاوی با اسکار وپرت وپلی پتروسه با هم نگه داشت؟؟
Happy fish Keeping
soli_aqua
12 April 2009, 02:23 PM
سلام .
من تصمیم دارم ماهی های گیاه خوار را رد کنم بره و گوشت خوار بگیرم .
فقط 2 تا پنگوسی گیاه خوار میمونه که میخواستم بدونم میتونم با آروانا و پرت و سوروم و یک گونه دیگه نگه دارم ؟
اندازه پنگوسی هم بین 15 تا 17 سانت هست . دقیق نمی دونم . لطفاً یک گونه پیشنهادی هم اعلام کنید . یا کلاً یک مجموعه که حتماً آروانا و پرت داشته باشه .
نظر خودم 2آروانا - 2 پرت - 2 سوروم - 2 تا هم از گونه دیگری باشه
...
سلام دوست من...به نظر من و نسبت به سایز تانکتون 1آروانا و 2 پرت و 2 سورم میتونید نگه دارید در ضمن به نظر من اون 2 تا پنگوسی رو هم رد کنید بره..:icon_eek:
البته سعی کنید آروانا و پرت و سوروم تقریبا"یه سایز باشن..(آروانا 3-4 سانت هم بزرگتر شد فکر کنم بهتره)در ضمن شما میتونید تعداد سوروم رو به یکی کاهش و به جاش یا نایف یا تگزاس نگه دارید..
امیدوارم کمک کرده باشم.:icon_surp
greela
12 April 2009, 03:18 PM
در مورد سازگاری انجل با انجل مونو میخواستم بدونم البته از نظر شرایط اب و محیطشون!!!
ممنون
Romans
12 April 2009, 03:22 PM
در مورد سازگاری انجل با انجل مونو میخواستم بدونم البته از نظر شرایط اب و محیطشون!!!
ممنون
سازگار نیستند .
ehsan.b1362
12 April 2009, 04:13 PM
سلام دوست من...به نظر من و نسبت به سایز تانکتون 1آروانا و 2 پرت و 2 سورم میتونید نگه دارید در ضمن به نظر من اون 2 تا پنگوسی رو هم رد کنید بره..:icon_eek:
البته سعی کنید آروانا و پرت و سوروم تقریبا"یه سایز باشن..(آروانا 3-4 سانت هم بزرگتر شد فکر کنم بهتره)در ضمن شما میتونید تعداد سوروم رو به یکی کاهش و به جاش یا نایف یا تگزاس نگه دارید..
سلام به همه دوستهای خوبم من یک آروانا 30 سانتی دارم به نظر شما پرت و سورم و گریت تیلور وپلی پتروس (اژدر ماهی تایگر ) چند سانتی بگیرم و هر کدام چه تعداد حجم آکواریوم 200 لیتر (آروانا سیلور)
farzad_Sh_2020
12 April 2009, 06:34 PM
چرا پنگوسی ها را ردکنم بره ؟؟ مشکلی پیش میاد ؟ چون بزرگ هستن گفتم شاید مشکلی نباشه .
تعداد به نظر شما بیشتر از 5 نباشه ؟ چون حالا که گفتید به نظرم رسید به 1 آروانا ، 2 پرت ، 2 سورم یک کارد ماهی هم اضافه کنم . نظرتون در مورد پولی اژدها چیه ؟ میترسم به لجن خوارهام فرصت نده . چون خودم دیدم توی مغازه که همچین زد به یک لجن خوار که رفت ته تانک .
راستی یک چیز باحال . چندروز پیش تو یک مغازه دیدم مار آبی انداخته توی آکواریوم زبراها و گوپی ها . گفتم اینا سازگار هستن باهم ؟ گفت 3 روزه یکیشون هم نخورده . ولی دهن مار که باز میشد اندازه 3 تا زبرا میشد . طولش هم هرکدام بالای 60 بود . چون چند پیچ خورده بودن توی تانک کوچیک . امکان داره سازگار باشن ؟
pouyan
12 April 2009, 07:09 PM
چرا پنگوسی ها را ردکنم بره ؟؟ مشکلی پیش میاد ؟ چون بزرگ هستن گفتم شاید مشکلی نباشه .
تعداد به نظر شما بیشتر از 5 نباشه ؟ چون حالا که گفتید به نظرم رسید به 1 آروانا ، 2 پرت ، 2 سورم یک کارد ماهی هم اضافه کنم . نظرتون در مورد پولی اژدها چیه ؟ میترسم به لجن خوارهام فرصت نده . چون خودم دیدم توی مغازه که همچین زد به یک لجن خوار که رفت ته تانک .
راستی یک چیز باحال . چندروز پیش تو یک مغازه دیدم مار آبی انداخته توی آکواریوم زبراها و گوپی ها . گفتم اینا سازگار هستن باهم ؟ گفت 3 روزه یکیشون هم نخورده . ولی دهن مار که باز میشد اندازه 3 تا زبرا میشد . طولش هم هرکدام بالای 60 بود . چون چند پیچ خورده بودن توی تانک کوچیک . امکان داره سازگار باشن ؟
پنگوسی ها بخاطر حرکات تندشون و اینکه از نظر زیبایی به پایه آروانا نمیرسند - کارد ماهی ! بعدن میتونه دردسر ساز بشه چون هر چی بزرگتر بشه شب ها بیشتر جسور میشه که آرواناتون رو نوک بزنه و بعدا تویه روز ماهی آرواناتون معمولا کج خلق میشه و بد غذا
پلی ها مشکلی ندارنند :icon_surp
اون مارماهی ها هم هر وقت حوس کنند چند تا از اون بجه ماهی ها رو میخورنند در ضمن بوی چندان خوشایندی هم ندارند:icon_roll
soli_aqua
12 April 2009, 09:16 PM
سلام به همه دوستهای خوبم من یک آروانا 30 سانتی دارم به نظر شما پرت و سورم و گریت تیلور وپلی پتروس (اژدر ماهی تایگر ) چند سانتی بگیرم و هر کدام چه تعداد حجم آکواریوم 200 لیتر (آروانا سیلور)
سلام دوست عزیز.
پرتها حداقل اندازه ی کف دست باشن (16-20 سانت)و سوروم هم زیر 15 سانت نباشه ..پلی هم سایز بزرگ..هرچی بزرگتر خیالت راحتره:icon_excl.
اون تیکه قرمز رنگ منظورتونو نفهمیدم..اگه منظورتون اینه که هر کدوم از این ماهیان چه حجم از آب رو نیاز دارن به نظر من توی این تانک 2 تا پرت خوش رنگ با یه پلی بندازید بهتره..درباره ی گرین هم نمیدونم با آروانا سازگاره یا نه(راستی شما آروانا رو چند وقته تکی توی این آکواریوم داری ..چون اگه زمان زیادیه ممکنه احساس قلمرو طلبی شدیدی در اون ایجاد شده باشه و یه دفعه با ماهیای تازه وارد درگیر شه اگه میتونی همه رو با هم بخر و با هم وارد تانک کن(امیدوارم باعث استرس آرواناتون نشه)
mr.rostami
13 April 2009, 12:42 AM
واقعا ماهی به دیوانگی پنگوسی ندیدم.نمی دونم این ماهی با این خلقش چرا این قدر جا افتاده.اولا ماهی های یک ذره کوچکتر از خودش رو می خوره (یک دفه قورت میده اصلا نمی زنه !) دوما تمام تزیینات آکواریومو به هم می زنه. یه بار بخاریمو شیکست و باعث شد کت فیشم رو یرق بگیره. به هیچ کس این ماهیو توصیه نمی کنم.
حمید 62
19 April 2009, 12:44 AM
سلام به همگی
من یه کالیکو گلدفیش /فیل ماهی /دلقک و شارک دارم .
چه ماهی هایی رو می تونم به اینها اضافه کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید. .
ehsan.b1362
19 April 2009, 11:50 AM
سلام به همه عزیزان
بعد از 45 صفحه خواندن دیگه صدای خانمم در اومد:icon_conf و من نتونستم تا آخر مطالب رو بخوانم .:icon_twis
من در یک آکواریوم 150 لیتری 2 عدد سورم و دو عدد طوطی ماهی و یک عدد گرین نگه میدارم
مشکل من با گرین هست مرتب دنبال سورم ها میکند به نظر شما خوب میشه یا نه ردش کنم بره تقریبا به اندازه یک بند انگشت گرین بزرگتر هست
golden-fish
19 April 2009, 01:26 PM
سلام من تو يه تانك 30 ليتري كوچك يه ميني پرت نگهداري ميكنم ديروز يه جفت تايگر بارب خريدم و انداختم تو تانك اما ميني پرت مرتب بهشون حمله ميكرد تا اينكه امروز ماده مرد.تايگر نر را سريع جدا كردم انداختم تو تانك بزرگ تر ميخواستم بدونم با گوپي و پلاتي و آنجل و سيلور شارك سازگاره؟تاحالا كه كاري نداشته بهشون
eiman_sos
19 April 2009, 02:15 PM
سلام من تو يه تانك 30 ليتري كوچك يه ميني پرت نگهداري ميكنم ديروز يه جفت تايگر بارب خريدم و انداختم تو تانك اما ميني پرت مرتب بهشون حمله ميكرد تا اينكه امروز ماده مرد.تايگر نر را سريع جدا كردم انداختم تو تانك بزرگ تر ميخواستم بدونم با گوپي و پلاتي و آنجل و سيلور شارك سازگاره؟تاحالا كه كاري نداشته بهشون
سلام خدمت دوستان
دوست عزیزتایگر بارب با ماهی های شما مشکلی نداره ولی اکه دید یه موقع داره شیطنت میکنه و دنبال گوپی هاتون میکنه(کم پیش میاد) 2-3تا دیگه تایگربارب بخرید!!دلیل این حرفم این که باربها توی گله ها(معمولا4-5به بالا) شادابی بیشتری دارن و تمام انرزی شونوصرف دنبال کردن هم وبازی میپردازن ودیگه کاری به ماهی دیگه ندارن
Happy fish Keeping
ali_saeedibs
21 April 2009, 08:32 PM
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر دوستان جوابم رو بدن
1.با انجل چه ماهی هایی میشه نگه داشت؟
(خیلی دوست دارم چند تا دیسکس با اونها نگه دارم )
ایا میشه 10 -20 تا ماهی ریز که گله ای حرکت میکنن با انجل و دیسکس نگه داشت ؟
Amir 1986
21 April 2009, 08:49 PM
سلام
با آنجل می تونی دیسکس نگهداری کنی که باید سایز دیسکس بزرگ تر باشه .
در مورد ماهی های کوچیک هم می تونی با دیسکس نگه داری ولی با آنجل نه , البته هر دوی این ماهی ها اگه ماهی اندازه دهنشون باشه می خورنش ولی در مورد انجل , اگه نتونه اونارو بخوره ماهی ها رو میکشه .
دیگر ماهی هایی که می تونی با آنجل نگه داری کنی لوچ ها , کوریدوراس ها , پوزه خرگوشی , بلک گوست و ماهی هایی مثله بلک ویدو و سوارتل هستند که باید در انتخاب سایز اونا دقت کنی که خیلی کوچیک نباشن و در کل دیسکس آرومتر از آنجل هست و ماهی آنجل به راحتی ماهی هایی مثله گوپی رو از بین میبره .
eagle2547
27 April 2009, 01:42 PM
سلام
این ماهیهارو میشه توی یه تانک 180*70*45 نگه داشت؟
اروانا سیلور 20 سانتی - دو تا پرت 8 سانتی -دو تا سیچلاید 10 سانتی (اسم دقیقشو نمی دونم،ولی منظورم این سیچلایدای ابی رنگه)- سر سوسماری 12 سانتی - پولی تایگر 10 سانتی - ردتیل 10 سانتی - دو تا سرماری 8 سانتی- کت فیش 8 سانتی -دو تا پافر 5 سانتی-دو تا پنگوسی باله بلند 10 سانتی.
این تعداد ماهی برای این تانک زیاد نیست؟
farzad_Sh_2020
27 April 2009, 02:25 PM
بچه ها من میتونم 2 گوپی ، 3 زبرا ، 2 گلد فیش و یک لجن خوار را در یک تانک با سایز 45*35*35 نگه دارم ؟
soli_aqua
27 April 2009, 03:42 PM
سلام
این ماهیهارو میشه توی یه تانک 180*70*45 نگه داشت؟
اروانا سیلور 20 سانتی - دو تا پرت 8 سانتی -دو تا سیچلاید 10 سانتی (اسم دقیقشو نمی دونم،ولی منظورم این سیچلایدای ابی رنگه)- سر سوسماری 12 سانتی - پولی تایگر 10 سانتی - ردتیل 10 سانتی - دو تا سرماری 8 سانتی- کت فیش 8 سانتی -دو تا پافر 5 سانتی-دو تا پنگوسی باله بلند 10 سانتی.
این تعداد ماهی برای این تانک زیاد نیست؟
سلام دوست من ..شما که کل ماهیای محل رو به تانکت دعوت کردی.!!!:icon_mrgr
به نظر من آروانای 20 سانتی با پرت حداقل 12 سانتی و پلی 15 و کتفیش میتونی نگه داری و یا
سر سوسماری و رد تیل پنگوسی ....به نظزم پوفر و سیچلاید رو قیدشو بزن (البته اگه بخوای با این ترکیب ماهیا نگه داری:icon_mad:.
eagle2547
27 April 2009, 09:12 PM
خوب من قید سیچلاید و پوفر و پنگوسی رو می زنم،اروانا و پولی و کت فیشو میگیرم،حا لا میشه سرسوسماری و سر ماری و ردتیلو با یه سایز مناسب به اینا اضافه کرد؟
greela
27 April 2009, 09:14 PM
سلام دوستان
اروانا كوتوله با كدوم دسته از ماهيها سازش داره؟!تنهايي اصلا جلوه نداره اخه بيشتر تو سطح بالايي اب شنا ميكنه!ممنونم
Mr.Hossein
28 April 2009, 08:48 AM
خوب من قید سیچلاید و پوفر و پنگوسی رو می زنم،اروانا و پولی و کت فیشو میگیرم،حا لا میشه سرسوسماری و سر ماری و ردتیلو با یه سایز مناسب به اینا اضافه کرد؟
سلام دوست عزیز
به نظر من شما اول یه نگاهی به تاپیک معرفی تک تک ماهیانی که گفتید بندازید چون در نگهداری ماهیان علاوه بر سایز مسائل دیگری هم مهم است مثل :
قلمرو طلبی - ناسازگاری با همنوع - ناسازگاری با هم جنس - ناسازگاری با همنوع ولی با سایز متفاوت - مهاجم بودن ماهی - گروهی زندگی کردن - نوع تغذیه - شرایط آب - دما - سرعت رشد و ....
مثلا ممکن است در ابتدا شما که گفته اید یک ردتیل 10 سانتی بخرید و هیچ مشکلی نباشد ولی بعد از گذشت هر 1 ماه یا 2 ماه سایز آن 2 برابر میشود و بعد از خوردن تمام ماهیان موجود به تنهائی زندگی خواهد کرد!
به نظر من همون پیشنهاد دوست عزیزم جناب soli_aqua مناسب هست و ابتدا با اینها شروع کنید تا بعد.
موفق باشید
eagle2547
28 April 2009, 10:23 AM
مرسی:icon_arro
خوب پس من با اروانا و پرت و پولی و کت فیش شروع می کنم،فقط با این سایزهایی که دوست عزیزمون soli_aqua گفت،کتفیشم که احتمالا کت پروانه ای هست،حداقل باید چه سایزی باشه؟
hamedmehr
28 April 2009, 12:00 PM
سلام
من آکواریومی با ابعاد 30*30*70 دارم. توشم 2تا اسکار، 3تا پرت، 2تا دلقک، 1 لب ماتیکی و 2 تا کت فیش دارم.
به نظرتون ترکیبشون خوبه؟
در ضمن من یه تازه کارم. لطفاً اگه اطلاعاتی در مورد شرایط نگهداریشون دارین واسم بفرستین.
naraqi110
28 April 2009, 05:26 PM
بایه گرین تیروربالغ آرواناسیلورچندسانتی میشه نگه داشت ؟(حداقل اندازه)
پافربااسکارمیسازه ؟
Hamed1348
28 April 2009, 08:25 PM
پافربااسکارمیسازه ؟
دوست عزیز کاش اندازه گرین ترورتونو میگفتید ولی ایرادی نداره گرین ماهی آرومی هست و مشکلی برای آروانا ایجاد نمیکنه و تقریبا" میشه گفت اصلا" کاری باهاش نداره مگر اینکه آنقدر کوچیک باشه که بتونه اونو ببلعه که شما تو این اندازه آروانا کم گیر میارید.
اما در مورد پوفر ماهی زننده ای هست و احتمال اینکه دم ماهی هارو بزنه زیاده ولی در مورد اسکار احتمال اینکه پوفرو یک لقمش کنه زیاده
سلام
من آکواریومی با ابعاد 30*30*70 دارم. توشم 2تا اسکار، 3تا پرت، 2تا دلقک، 1 لب ماتیکی و 2 تا کت فیش دارم.
به نظرتون ترکیبشون خوبه؟
در ضمن من یه تازه کارم. لطفاً اگه اطلاعاتی در مورد شرایط نگهداریشون دارین واسم بفرستین.
دوست عزیز ترکیب ماهیهای شما از نظر من زیاد خوب نیست چون اسکار ماهی هست که رشدش سریعتر از ماهیهای دیگه هست و احتمال اینکه تا چند وقت دیگه ترتیب حداقل لوچاتونو بده زیاده
soli_aqua
28 April 2009, 09:42 PM
مرسی:icon_arro
خوب پس من با اروانا و پرت و پولی و کت فیش شروع می کنم،فقط با این سایزهایی که دوست عزیزمون soli_aqua گفت،کتفیشم که احتمالا کت پروانه ای هست،حداقل باید چه سایزی باشه؟
به نظر من کت اسپرت یا معمولی 10-12 سانتی بگیر بهتره چون فکر کنم کت سفره ای سایزش از 8 سانت تجاوز نکنه(البته زیاد مطمئن نیستم اگه اشتباه بود دوستان راهنمایی کنن):icon_roll
eagle2547
28 April 2009, 11:46 PM
به نظر من کت اسپرت یا معمولی 10-12 سانتی بگیر بهتره چون فکر کنم کت سفره ای سایزش از 8 سانت تجاوز نکنه(البته زیاد مطمئن نیستم اگه اشتباه بود دوستان راهنمایی کنن):icon_roll
شاید من اسم کت فیشو اشتباه گفتم،همونایی که نقطه هایه مشکی روش داره و یکم پر جنب و جوش تر از کت های معمولی هست،من 25 سانتیشم دیدم.
حالا پرت و پولی و کت برای اروانا مزاحمتی ایجاد نمی کنن؟اروانا اولویت اول و مطلق توی ماهیهام داره،اگه لازم باشه فقط اروانا می گیرم!
Amir 1986
29 April 2009, 12:53 AM
پافربااسکارمیسازه ؟
سلام
البته من خاطره خوشی از داشتن گرین ترور ندارم , چون خیلی پرخاشگر بود و از دوستانی که این ماهی رو داشتن پرسیدم , گفتن که این ماهی وقتی تک باشه پرخاشگر میشه ولی توی گله آروم هستش .
حالا شما هر وقت آروانا خریدید , ببینید که با هم میسازن یا نه و به ما هم خبر بده .
آیا از دوستان کسی تجربه نگهداری این دو ماهی ( آروانا سیلور و گرین ترور ) را داشته ؟
eiman_sos
29 April 2009, 01:07 AM
دوست عزیز ترکیب ماهیهای شما از نظر من زیاد خوب نیست چون اسکار ماهی هست که رشدش سریعتر از ماهیهای دیگه هست و احتمال اینکه تا چند وقت دیگه ترتیب حداقل لوچاتونو بده زیاده
سلام
به نظرتون ترکیبشون خوبه؟
سلام خدمت دوستان
با اجازه دوست خوبم اقاحامد1348 در تکمیل صحبت های ایشون چند نکته کوچیکم من اضافه میکنم:
1-حجم کلی اکواریم شما 63لیتر که حجم مفید اون تقریبا53-54 لیتر میشه که به نظر من این حجم همین الانم برای ماهی های شما حتی در سایز کوچک هم کمه چه برسه به4-5ماه دیگه که اسکاراتون برای خودشون غولی میشن حتی برای 2 اسکارم این حجم کمه
2-اکواریم کوچک(=ثبات کمتر=بیماری وبرهم خوردن سیکل) با ماهی بزرگ چیزی جز دردسر نیست پس به عنوان دوست کوچکتون بهتون پیشنهاد میکنم از اکواریم بزرگتر یا ماهی های گیاهخوار در تعداد مناسب استفاده کنید
3-چون کت فیش ماهی قلمرو طلبی پس بهتر توی اکواریم1عدد بیشتر نباشه (مگر اکواریم با حجم بالا)
4-احتمال زیاد لب ماتیکی همون پرت های بی چاره است که با لیزر یا تزریق رنگ به این شکل در میارن
5-فرمول تعداد مناسب ماهی براساس اکواریم:نصف حجم اکواریم=طول کل بدن ماهی ها دران
مثلا در مورد اکواریم شما:54/2=27 پس شما مجازیدطول کل بدن ماهی های که نگه میدارید 27سانتی متر باشه(البته این فرمول یه فرمول تجربی که منم از استاد ودوست عزیزم دکترانوش یادگرفتم)
6-درمورد لوچ ودلقک منم این سوال به ذهنم رسیده بودکه یکی از دوستان گفتن لوچ برای اسکار مثل میان وعده میمونه که منم به همین نتیجه رسیدم وسریعا لوچ ها از تانک خارج کردم
Happy fish Keeping
soli_aqua
29 April 2009, 09:43 PM
شاید من اسم کت فیشو اشتباه گفتم،همونایی که نقطه هایه مشکی روش داره و یکم پر جنب و جوش تر از کت های معمولی هست،من 25 سانتیشم دیدم.
حالا پرت و پولی و کت برای اروانا مزاحمتی ایجاد نمی کنن؟اروانا اولویت اول و مطلق توی ماهیهام داره،اگه لازم باشه فقط اروانا می گیرم!
اون همون کت فیش اسپرته و در مورد سوال دوم ..اگه آروانا برای بقیه مشکل ایجاد نکنه بقیه هم کاریش ندارن.
foroughmahdavi
2 May 2009, 09:24 AM
سلام. من خيلي تازه كارم. 3 هفته است كه آكواريوم خريدم. از اول هم فكر كنم بد شروع كردم. 2 تا ديسكس. 4 تا رامريزي. 2 تا بلك گوست. 10 تا نئون و 4 تا انجل رو با هم تو آكواريوم گذاشتم. تا حالا 3 تا رامريزي و 9 تا!!! نئون تلفات داشتم. چند تا ماهي قشنگ به من پيشنهاد بديد. آكواريومم خيلي بي رنگه. به نظرتون پنگوسي ماهي مناسبيه؟ ممنون از راهمنايي دوستان.
راستي آكواريومم هم از اين چيني آماده هاست. با طول 80. نميدونم چند ليتريه.
moh@mm@d reza
2 May 2009, 09:33 AM
سلام. من خيلي تازه كارم. 3 هفته است كه آكواريوم خريدم. از اول هم فكر كنم بد شروع كردم. 2 تا ديسكس. 4 تا رامريزي. 2 تا بلك گوست. 10 تا نئون و 4 تا انجل رو با هم تو آكواريوم گذاشتم. تا حالا 3 تا رامريزي و 9 تا!!! نئون تلفات داشتم. چند تا ماهي قشنگ به من پيشنهاد بديد. آكواريومم خيلي بي رنگه. به نظرتون پنگوسي ماهي مناسبيه؟ ممنون از راهمنايي دوستان.
راستي آكواريومم هم از اين چيني آماده هاست. با طول 80. نميدونم چند ليتريه.
هیچ ماهی بهت پیشنهاد نمی دیم اول از همه برو این تاپیک رو بخون چون دلیل تلفات ماهی هات مربوط به همین تاپیک میشه. سيكل ازت در آكواريوم Nitrogen Cycle (http://www.phalls.com/showthread.php?t=17377)
foroughmahdavi
2 May 2009, 10:10 AM
هیچ ماهی بهت پیشنهاد نمی دیم اول از همه برو این تاپیک رو بخون چون دلیل تلفات ماهی هات مربوط به همین تاپیک میشه. سيكل ازت در آكواريوم Nitrogen Cycle (http://www.phalls.com/showthread.php?t=17377)
ممنون از راهنماييتون. من در مورد سيكل ازت زياد خوندم اما متاسفانه بعد از خريد ماهيام. فكر مي كردم بعد از 1 ماه اين سيكل طي مي شه و ميتونم ماهي ديگه اي اضافه كنم. كل داستان ماهياي من از اين قرار بود: آكواريوم خالي رو از يه نفر خريدم و ماهي رو از يكي ديگه. بعد از 3 روز كه بهشون غذا مي دادم اوني كه ازش آكواريوم خريده بودم گفت همه ماهيات خواهند مرد و براي اينكه بتوني چند تاشون رو نجات بدي 48 ساعت بهشون غذا نده. من هم ندادم اما سر 24 ساعت 3 تا از نئون هام مردن. و البته من اجساد نيمه خورده شده شون رو پيدا كردم. يكي از رامريزي هام رو بدنش نقطه هاي خيلي ريز سفيد ديدم كه چند ساعت بعدش مرد. يكي از رامريزي هام هم يه خونريزي زير پوستي پيدا كرد كه 2 روز بعدش مرد. يك رامريزي هم همينطوري مرد(من فكر مي كنم اين يكي به خاطر سيكل ازت).
يه نفر بهم گفت شبها چراغاي آكواريوم رو خاموش كن چون آكواريومت جلبك مي زنه من يه شب خاموشش كردم كه 3 تا از نئونام فردا صبحش مرده بودن. (و نيمه خورده). بعدآ يك شب ديگه هم چراغو خاموش كردم و 3 تا نئون ديگم هم اون شب مردن. اما جسداي اينا سالم بود. حسابي گيج شدم. نمي دونم چه بايد بكنم.
farzad_Sh_2020
2 May 2009, 04:08 PM
سلام بچه ها
از بس فکر کردم کردم چی بخرم ماهی گوشتخوار که مغزم دیگه هنگ کرده .
من ماهی پرت و سوروم 100% میخوام . توی آروانا یکم به شک افتادم . نظرتون در مورد سر سوسماری چیه ؟
البته بگم که از پولی تایگر هم خیلی خوشم میاد مخصوصاً نحوه نشتنش ته تانک و شنای باحالش . سراغ اسکار نمیرم که به کار من نمیاد الان . حالا کمک کنید چی بخرم . میخوام 3 4 گونه داشته باشم . چون پرت ها کوچک هستن میخوام 4 تا بگیرم و بعد یک جفتشون را نگه دارم .سوروم نمیدونم 2 تا بگیرم یا 4 تا ؟؟
اگر آروانا بگیرم یکی . پولی هم بخوام یکی . سر سوسماری هم یکی . حالا شما اگر ترکیبی پیشنهاد بدین که ماهی ها زیبا باشن و توش پرت و سوروم باشه ممنون میشم . البته به فکر بودجه هم باشید که بر میگردم خونه بابام :cool_phalls_02: .
خلاصه ممنون میشم زود بگید چون امروز میخوام برم خرید .
درضمن 2 تا کت خرگوشی کوچک هم دارم (2 بند انگشت ) .زنده میمونن یا بندازم پیش گیاه خوارها ؟
soli_aqua
2 May 2009, 07:37 PM
سلام بچه ها
من ماهی پرت و سوروم 100% میخوام . توی آروانا یکم به شک افتادم . نظرتون در مورد سر سوسماری چیه ؟
البته بگم که از پولی تایگر هم خیلی خوشم میاد مخصوصاً نحوه نشتنش ته تانک و شنای باحالش . سراغ اسکار نمیرم که به کار من نمیاد الان . حالا کمک کنید چی بخرم . میخوام 3 4 گونه داشته باشم . چون پرت ها کوچک هستن میخوام 4 تا بگیرم و بعد یک جفتشون را نگه دارم .سوروم نمیدونم 2 تا بگیرم یا 4 تا ؟؟
اگر آروانا بگیرم یکی . پولی هم بخوام یکی . سر سوسماری هم یکی . حالا شما اگر ترکیبی پیشنهاد بدین که ماهی ها زیبا باشن و توش پرت و سوروم باشه ممنون میشم . البته به فکر بودجه هم باشید که بر میگردم خونه بابام :cool_phalls_02: .
درضمن 2 تا کت خرگوشی کوچک هم دارم (2 بند انگشت ) .زنده میمونن یا بندازم پیش گیاه خوارها ؟
دوست عزیز شما اگه سرسوسماری رو از ترکیب بالا حذف کنی میتونی بقیه رو بخری:
آروانا و پرت و سوروم اما در مورد تعداد نمیشه گفت چون شما حجم تانکتون رو ذکر نکردید.
noone123
2 May 2009, 07:37 PM
سلام من یه اکواریوم 140 لیتر دارم 100*30*50 . ایا میتونم با شیشه تقسیم کنم یه طرف گیاه خواری مثل گلد فیش بندازم و اون ور اسکار و انجل مونو. اگه لازم باشه شیشه وسط تاریک بشه چطوری اینکار رو بکنم.
اگه تقسیم کنم حدود 100 لیتر واسه گوشت خوار ها میمونه چه ترکیبی از مونو , اسکار و گرین ترور رو بندازم . البته میتونم گرین رو حذف کنم.اگه ماهی دیگه ای پیشنهاد بدید ممنون میشم ولی لطفا مونو رو حذف نکنید!(طرف دار داره)
راسته میگن مونو رو باید چهار تا بیشتر داشت؟
naraqi110
2 May 2009, 08:23 PM
سلام بچه ها
به نظردرمورد اسکارتجدیدنظرکن ،خیلی باحاله .سرسوسماری هم خیلی تهاجمیه (شنیدم البته )پولی هم یه سری مشکلات برات پیش میاره -آرواناکه خیلی عالیه -پرت من شنیدم جفت بخوره بدوحشی میشه -
پوزه خرگوشی هم فکرنکنم باپرت بسازه (یه لقمه چپش میکنه )گرین تیلورروپیشنهاد میکنم واسکار
سلام من یه اکواریوم 140 لیتر دارم 100*30*50 . ایا میتونم با شیشه تقسیم کنم یه طرف گیاه خواری مثل گلد فیش بندازم و اون ور اسکار و انجل مونو. اگه لازم باشه شیشه وسط تاریک بشه چطوری اینکار رو بکنم.
اگه تقسیم کنم حدود 100 لیتر واسه گوشت خوار ها میمونه چه ترکیبی از مونو , اسکار و گرین ترور رو بندازم . البته میتونم گرین رو حذف کنم.اگه ماهی دیگه ای پیشنهاد بدید ممنون میشم ولی لطفا مونو رو حذف نکنید!(طرف دار داره)
گلدفیش خصوصیات آبش بااسکارسازگارنیست ،خوداسکارکه بزرگ بشه 140 هم گهگاه کم میاد براش آنجل مونو هم بااسکار!!!کلایه دسته ماهی بنداز راحت باشی برای اینه از لذت داشتن هردو بهره مندبشی یه چند ماه یایه سال گیاهخوار نگه دار (تترا خیلی خوبه )بعد کم کم شروع کن به اوردن گوشتخوارها(گیاهخوارهارو بفروش بره)
Amir 1986
2 May 2009, 09:18 PM
سلام
به نظر من تعدادی اسکار زیبا بگیر و از فکر تقسیم کردن بیا بیرون چون هم نمای تانکت رو زشت می کنه و هم حجم آب رو محدودتر و در نتیجه باید جسه و تعداد ماهی رو هم کمتر کنی .
در مورد گلدفیش که به حجم آب زیادی احتیاج داره و فکر نکنم که خیلی مناسب باشه .
اسکار و گرین ترور و آنجل مونو رو هم با هم نی تونی نگه داری .
اسکار رو به این خاطر پیشنهاد کردم که اولا ماهی مقاومی هستش و دوما به خاطر باهوش بودنش شما تجربه ی خوبی از داشتنش پیدا می کنید و در کنار اون لذت هم می برید .
قیمت اسکار هم مناسب هستش و می تونید به جای اسکار از سوروم استفاده کنید و مدل های سبز و زرد رو در کنار هم نگه دارید .
اگه می خواهید مونو نگه داری کنید بهتره که فقط از مونو استفاده کنید و اگه در کنار اون خواستید از ماهی دیگه ای استفاده کنید باید به سراغ سیکلیده های آفریقایی برید چون مونوها به آب سنگین احتیاج دارند که با خصوصیات اسکار سازگار نیست .
farzad_Sh_2020
2 May 2009, 11:54 PM
ممنون از راهنمایی هاتون .
رفتم 2 پرت ، یک جفت سوروم ، 2 تا روح سیاه ، 1 جفت گرین تیلور خریدم . آروانا کوچک نداشتن امروز
میخواستم علیگیتور بخرم دیدم دندوناش بیش از حد تیز هست و ترسیدم همشون را نصف کنه .
به این ترکیب میشه یک اسکار 10 سانتی از اینا که بدنش نارنجی هست وسطش اضافه کرد ؟ قیمتش هم 10 تومان بود (قیمت میگم که سایز حدس بزنید . بین 10 تا 13 بود )
naraqi110 (http://www.phalls.com/member.php?u=99645) عزیز شما گقتی پولی مشکل ایجاد میکنه . میشه بگی چرا ؟
حجم تانکم هم 200 لیتر هست . سایز پرت و سوروم هم در حد 8 تا 10 سانت هست .
ogtay
3 May 2009, 12:27 AM
رفتم 2 پرت ، یک جفت سوروم ، 2 تا روح سیاه ، 1 جفت گرین تیلور خریدم . آروانا کوچک نداشتن امروز
میخواستم علیگیتور بخرم دیدم دندوناش بیش از حد تیز هست و ترسیدم همشون را نصف کنه .
به این ترکیب میشه یک اسکار 10 سانتی از اینا که بدنش نارنجی هست وسطش اضافه کرد ؟ قیمتش هم 10 تومان بود (قیمت میگم که سایز حدس بزنید . بین 10 تا 13 بود )
naraqi110 (http://www.phalls.com/member.php?u=99645) عزیز شما گقتی پولی مشکل ایجاد میکنه . میشه بگی چرا ؟
عزیز بلک گوستت سازگار نیست با این ماهیا بهتره قبل اینکه نیستو نابود بشه ردش کنید گناه داره حیوون.
Ashkan P
3 May 2009, 12:31 AM
سلام تبریک میگم بهتون
فکر کنم این اسکاری که گفتید مسی باشه
با اون بدنی که من از بلک گوست دیدم و با رشد سریع گیتور و پلی فکر کنم مشکل برات ایجاد کنه
گیتور که اگر سایز دهنش باشه ماهی که هیچی دور از جون من و شما رو هم میخوره
خیلی هم سریع رشد میکنه ، پلی هم همینطور ، فکر کنم بلک گوست رو حذف کنید هم میتونید با خیال راحت اسکار بگیرید هم ماهی های دیگه
من که تا حالا این ماهی رو نه با آروانا دیدم نه با اسکار نه با ماهی های گوشتخوار دیگه
ولی اگه بخوای جای غذا بندازی تو آکواریومت ایده ی خوبیه
farzad_Sh_2020
3 May 2009, 06:51 PM
سلام تبریک میگم بهتون
فکر کنم این اسکاری که گفتید مسی باشه
با اون بدنی که من از بلک گوست دیدم و با رشد سریع گیتور و پلی فکر کنم مشکل برات ایجاد کنه
گیتور که اگر سایز دهنش باشه ماهی که هیچی دور از جون من و شما رو هم میخوره
خیلی هم سریع رشد میکنه ، پلی هم همینطور ، فکر کنم بلک گوست رو حذف کنید هم میتونید با خیال راحت اسکار بگیرید هم ماهی های دیگه
من که تا حالا این ماهی رو نه با آروانا دیدم نه با اسکار نه با ماهی های گوشتخوار دیگه
ولی اگه بخوای جای غذا بندازی تو آکواریومت ایده ی خوبیه
سلام .
پس به عقیده شما بلک گوست را تعویض کنم ؟ سیزش حدود 10 سانت هست و اوونا حداکثر 7 6 سانت هستن .یک اسکار با چه سایزی میتونم بگیرم ؟
محمدترک
4 May 2009, 10:28 AM
با سلام خدمت همه دوستان.میخواستم ببینم ماهیهای/آروانا.فلاور.گرین تیلور.ردتیل.پولی.سوروم.پرت/البته من سایز کوچیکشون رادارم وقتی بزرگ شدن باهم مشکلی ندارن.
hossein_usb
4 May 2009, 01:38 PM
با سلام خدمت همه دوستان.میخواستم ببینم ماهیهای/آروانا.فلاور.گرین تیلور.ردتیل.پولی.سوروم.پرت/البته من سایز کوچیکشون رادارم وقتی بزرگ شدن باهم مشکلی ندارن.
سلام.فلاور كلا ماهيه سازگاري نيست.ردتيل رشد فوق سريعي داره نسبت به گرين و سورم و پرت.وقتيم بزرگ ميشه طبق تجربه ي من هم خطرناك ميشه هم اذيت ميكنه بقيه ماهيهاتونو.آروانا اگه سيلور باشه معمولا اگه كسي بهش كاري نداشته باشه كاري نداره.ولي اگه كوتوله باشه قضيه فرق ميكنه.پولي هم با همه ميسازه جز فلاور اگه سايزش بخوره
naraqi110
4 May 2009, 01:46 PM
نکته مهم اینه که بااین ماهی ها یه تانک بسیاربزرگ لازمه .بقیه نکات هم که گفته شد
Ashkan P
4 May 2009, 09:16 PM
سلام .
پس به عقیده شما بلک گوست را تعویض کنم ؟ سیزش حدود 10 سانت هست و اوونا حداکثر 7 6 سانت هستن .یک اسکار با چه سایزی میتونم بگیرم ؟
آره مطمئن باش گیتور یخورده بزرگ بشه یه لقمش میکنه ، فکر نکنم بلک گوست سرعت رشدش زیاد باشه نسبت به این ماهیهایی که گفتید
اسکار هم از بقیه کوچکتر باشه بهتره چون خیلی تند رشد میکنه و پوست بقیه رو میکنه
farzad_Sh_2020
4 May 2009, 11:39 PM
سلام .
ببخشید بچه ها میشه فایتر را با پرت و سوروم و گرین تیلور و اسکار هم اندازه فایتر نگه داشت ؟ ترتیب 40 تا بچه گوپیم رو تو یک شب داد :icon_cry: .
راستی من بلک گوست ها رو پس دادم و جاش پرت و اسکار 2 بند انگشتی(نصف پرت هام هم کوچکتره ) گرفتم . :icon_cool
Amir 1986
5 May 2009, 12:22 AM
سلام .
ببخشید بچه ها میشه فایتر را با پرت و سوروم و گرین تیلور و اسکار هم اندازه فایتر نگه داشت ؟ ترتیب 40 تا بچه گوپیم رو تو یک شب داد :icon_cry: .
راستی من بلک گوست ها رو پس دادم و جاش پرت و اسکار 2 بند انگشتی(نصف پرت هام هم کوچکتره ) گرفتم . :icon_cool
سلام
نمیشه فایتر رو با اسکار و ... نگه داشت , معمولا فایترهایی که تو مغازه ها هستش رشد چندانی ندارن , ولی بر عکی اسکار و پرت و سوروم و گرین ترور رشد بیشتری پیدا می کنند و بعدش فایترو می خورن . در ضمن وقتی ماهی ضعیفی مثله فایتر داشته باشید اگه اسکار کوچیک هم باشه ممکنه که فایترو بکشن چون اونا علاقه زیادی به در آوردم چشم سایر ماهی ها دارن . :icon_mrgr
sazgari
5 May 2009, 10:55 AM
سلام
من اکواریوم 35*40*80 دارم فعلا توشون 2 بارب گرین - 5 زبرا - 2 بالاشارک - 2 کت فیش -3 تا تترا دارم .
2 تا بارب تایگر هم 2 روز پیش تلفات دادم !
ماهی درشت چی پیشنهاد می کنید که با اینا سازگار باشه .(بلاک گوست یا پنگوسی یا دالر ؟؟ ) گیاهخوار البته !
farzad_Sh_2020
5 May 2009, 11:13 AM
سلام
من اکواریوم 35*40*80 دارم فعلا توشون 2 بارب گرین - 5 زبرا - 2 بالاشارک - 2 کت فیش -3 تا تترا دارم .
ماهی درشت چی پیشنهاد می کنید که با اینا سازگار باشه .(بلاک گوست یا پنگوسی یا دالر ؟؟ ) گیاهخوار البته !
پنگوسی گیاه خوار من دارم . قشنگ هست ولی مشکلی که داره اینه که خیلی میترسه . بعضی وقتا که نزدیک تانک میشم با حداکثر سرعت میخوره تو شیشه و بخاری و فیلتر و ... . وگرنه جز این مشکلی نمی بینم
sazgari
5 May 2009, 11:29 AM
خانواده لوچها چطورن ؟!
Amir 1986
5 May 2009, 12:36 PM
سلام
سلام
فکر کنم بارب حلب بد نباشه باتوجه به اینکه خودتون هم بارب دارید هم تنوع میشه هم رشدش خوبه .البته پنگوسی ماهی ترسویی هستش و جنب و جوشش هم زیاده فکر کنم نمای تانکتونو به هم بزنه و در کنار ماهی هایی که شما دارید فکر نکنم که جالب بشه و به نظرم سیلور دالر بهتره .
noone123
5 May 2009, 02:56 PM
سلام ببخشید با گرین ترور پرت بگیرم بهنره یا اسکار حجم اب 120 البته از هر کدوم یه جفت
Ashkan P
5 May 2009, 04:56 PM
پرت بگیری بهتره
اسکار وحشی تره نسبت به پرت
البته نظر شخصی من هست
گرین ترورهایی که من تا الآن داشتم از بزدل ترین ماهیهای آکواریومی بودن که فقط کم مونده بود از دکور آکواریوم کتک بخورن
چرا سوروم نمیگیری؟؟؟؟
sazgari
6 May 2009, 07:27 AM
نقل قول
نوشته شده توسط sazgari http://www.phalls.com/images_phalls/buttons/viewpost.gif (http://www.phalls.com/showthread.php?p=704506#post704506)
سلام
سلام
فکر کنم بارب حلب بد نباشه باتوجه به اینکه خودتون هم بارب دارید هم تنوع میشه هم رشدش خوبه .البته پنگوسی ماهی ترسویی هستش و جنب و جوشش هم زیاده فکر کنم نمای تانکتونو به هم بزنه و در کنار ماهی هایی که شما دارید فکر نکنم که جالب بشه و به نظرم سیلور دالر بهتره .
naraqi110
6 May 2009, 10:16 AM
سلام آرواناکوتوله با اسکارو پنکوسی سازگاره ؟
foroughmahdavi
6 May 2009, 02:39 PM
سلام دوستان. يه راهنمايي بكنيد به من تازه كار و بگيد كنار ديسكس هام چه ماهي ديگه اي مي تونم نگه دارم؟ خوشگل باشه قيمتش هم مهم نيست. آروانا ماهي مناسبيه؟
B@B@K
6 May 2009, 02:50 PM
سلام دوستان. يه راهنمايي بكنيد به من تازه كار و بگيد كنار ديسكس هام چه ماهي ديگه اي مي تونم نگه دارم؟ خوشگل باشه قيمتش هم مهم نيست. آروانا ماهي مناسبيه؟
سلام :
تترا پنگوئن-تترا کاردینال-نئون-پوزه خرگوشی(ولی نگیرید)-رامی نوز-رازبورا
محمدترک
6 May 2009, 04:06 PM
سلام .
سلام.چون معمولا گوشتخوارها به چیزهای دراز و اونجوری حساس هستند وقتی هم که هم اندازه هستند با دم فایتر بازی میکنند سپس یواش یواش میکشند و میخورند.و اول ازهمه ازدم شروع میکنند
naraqi110
6 May 2009, 06:35 PM
انواع تترا مناسبترینند
moh@mm@d reza
6 May 2009, 07:13 PM
انواع تترا مناسبترینند
شرمنده همشهری ولی انواع تترا اصلا مناسب نیستند! ببر ماهی امازون و پیرانا هم تترا هستند به نظرت میشه پیش دیسکس گذاشتشون؟
حتی بیشتر تتراهای ریز هم بدرد دیسکس نمی خورند چون اکثرا زننده هستند و باله ها و دم این ماهی ارام رو می زنند.
Amir 1986
6 May 2009, 07:35 PM
نقل قول
نوشته شده توسط sazgari http://www.phalls.com/images_phalls/buttons/viewpost.gif (http://www.phalls.com/showthread.php?p=704506#post704506)
داداش ما یه گله بدون هماهنگی اضافه کرد تو آکواریوم
2تا دلقک - 2تا کریدواس(کف خوار) - 2 تا دالر - 4 آنجل(2تا بزرگ 2 بچه)
فکر کنم دخل آنجلا اومده !؟
سلام
آنجل ها بسته به شرایط زندگی و تعدادشون رفتارهای متفاوتی از خود نشون میدن , گاهی وحشی و گاهی ترسو میشن , ممکنه که تایگر بارب ها به باله های آنجل های کوچیک حمله کنن و اگه انجل های بزرگ احساس امنیت داشته باشند و به اصطلاح توی تانک جا افتاده باشن ممکنه که کوریدوراس ها رو بکشن یا دنبال دلقک و دالر کنن.
اگه دید که آنجل های شما دارن تهدید میشن , میشه با اضافه کردن یکی دو تا آنجل هم سایز این مشکل رو رفع کرد , ولی اگه آنجل ها به ماهی های دیگه حمله کردند مجبورید که یا فقط آنجل ها رو نگه دارید و یا اونا رو رد کنید برن .
موفق باشید .:icon_cool
سلام آرواناکوتوله با اسکارو پنکوسی سازگاره ؟
سلام
بارها گفته شده که آروانا کوتوله ماهی تهاجمی هستش و بهتره که در تانک اختصاصی ازش نگه داری بشه , پنگوسی با حرکات سریعش , آروانا رو تحریک می کنه و باعث میشه که هی از آروانا کتک بخوره و در آخر ممکنه این کار باعث مرگ پنگوسی بشه ( مهم نیست که از چه نوعی باشه ) .
در مورد اسکار هم که دشمن اصلی آروانا می دونن و با هر دو مدل آروانا مشکل داره که اگه با آروانای سیلور نگه داری بشه ممکنه آروانا رو بکشه و اگه با کوتوله نگه داری بشه ممکنه توسط اون کشته بشه . پس اگه فکر نگه داری از آروانا کوتوله را دارید بهتره که یه تانک بزرگ و اختصاصی براش در نظر بگیرید .
با تشکر .
naraqi110
6 May 2009, 07:43 PM
شرمنده همشهری ولی انواع تترا اصلا مناسب نیستند! ببر ماهی امازون و پیرانا هم تترا هستند به نظرت میشه پیش دیسکس گذاشتشون؟
حتی بیشتر تتراهای ریز هم بدرد دیسکس نمی خورند چون اکثرا زننده هستند و باله ها و دم این ماهی ارام رو می زنند.
من منظورم همین تتراهای کوچیک وآروم بود(منظورت از اینکه پیراناهم یه نوع تتراهستندچیه ؟)ولی من دیدم که چندنفراز افرادی که دیسکس دارن تترا(نئون ،کاردینال و....) باهاش نگه میدارن حتی به من هم پیشنهاد کردن ،ولی خب شماواردتری.
noone123
8 May 2009, 10:40 AM
سلام
من دو تا گرین ترور گرفتم با یه نایف. مخزنم 130 لیتر هست میخواستم ببینم میتونم لاک پشت کوچک رو هم بزارم کنارشون؟
در ضمن میخوام یه جفت سوروم بگیرم . نطرتون چیه؟
ماهی که یه خورده رنگ داشته باشه و با اینا کنار بیاد چی هست؟(پرت رو زیاد دوست ندارم)
Ashkan P
8 May 2009, 01:25 PM
سلام
من دو تا گرین ترور گرفتم با یه نایف. مخزنم 130 لیتر هست میخواستم ببینم میتونم لاک پشت کوچک رو هم بزارم کنارشون؟
ماهی که یه خورده رنگ داشته باشه و با اینا کنار بیاد چی هست؟(پرت رو زیاد دوست ندارم)
لاک پشت مشکل نداره اونم تو این مخزن به این بزرگی(فقط یه دون ها)
سوروم ماهی خوبیه فقط نسبت به نایفتون خیلی کوچکتر نباشه
ماهی یه خورده رنگ داره هم سوروم رنگی بگیر :icon_arro
ماهی دهان آتشی بد نیست
میگیری فقط از سیکلیده های آمریکایی بگیر ، آفریقایی نگیری که بدجور به گرین ترورهات حال میدن
(چیزی که به چشم دیدم)
Hamed1348
8 May 2009, 04:55 PM
سلام
دوست عزیز اصلا" لاک پشت نگیرو تو اکواریم هم ننداز لاک پشت باید تو تراریم نگهداری بشه و از همه مهمتر اینکه لاک پشت ماهیاتونو گاز میگیره و زخمی میکنه سورم هم ماهی خوبیه و هیچ مشکلی نداره میتونید با این ماهیها نگهدارید کت فیش و لوچ دلقک و ... هم بدنیست
Amir 1986
8 May 2009, 10:04 PM
سلام
سلام
با تشکر از نظرات دوستان , چون خواسته بودید من هم نظر میدم .
گفته های آقا حامد کاملا درسته , لاکپشت نیاز به تراریوم داره و زیستگاه و شرایط زندگیش با ماهی ها متفاوته . مدفوعش می تونه در آب برای ماهی ها ایجاد بیماری کنه , ممکنه به ماهی ها صدمه وارد کنه و چون نیاز به هوای آزاد برای تنفس داره ممکنه برای آمدن روی آب از ماهی ها کمک بگیره و پنجه خودشو روی بدن ماهی ها بکشه که در ماهی ایجاد زخم و عفونت میکنه .
البته نایف ماهی شبگردی هستش و ممکنه که به سوروم آسیب بزنه , اگه می خواهید از سوروم استفاده کنید بهتره که سایزشون بزرگ باشه و در کنارش می تونید از اسکار هم استفاده کنید که خوبه هم سایز گرین ترورها باشه .
موفق باشید . :icon_cool
mohammadrezaef
9 May 2009, 03:02 PM
سلام
دوستان عزیز بنده یک زندانی دارم که خیلی ماهی وحشی هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ماهی رو با سر سوسماری نگه دارم؟
:icon_excl
Amir 1986
9 May 2009, 03:29 PM
سلام
دوستان عزیز بنده یک زندانی دارم که خیلی ماهی وحشی هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ماهی رو با سر سوسماری نگه دارم؟
:icon_excl
سلام
سرسوسماری ماهی آرومی هستش و اگه ماهی دیگه ای اذیتش نکنه اونم کاری به کسی نداره و بیشتر با پنگوسی و آروانا مشکل داره , چون سرسوسماری خیلی کم حرکته و این ماهی ها خیلی پرجنب و جوشن !
زندانی هم فکر نکنم که مشکلی داشته باشه , البته من سرسوسماری با اسکار , نایف , گرین ترور و ردتیل دراگون نگه داشتم و مشکلی نداشتن , ولی با پنگوسی حسابی مشگل دارن و پنگوسی بیچاره حسابی کتک خورده !
البته سرسوسماری نسبت به ماهی های کوچیک و سریع حساسه و از طرف این ماهی ها ممکنه که اذیت بشه , چون تقریبا بدن چوب مانندی داره ! تحرک در آکواریوم ها برای مشکله و ممکنه که توسط ماهی های سریعتر مورد حمله قرار بگیره و چون سرسوسماری ماهی انتقام جویی هستش , حتما در اولین فرصت تلافی میکنه . :icon_cool
mohammadrezaef
9 May 2009, 09:25 PM
سلام
امیر جان ممنون از پاسخت:icon_excl
در مورد سر سوسماری حق با شماست ولی در مورد زندانی نظرت چی هست ؟ چون خیلی اذیت میکنه و وحشی هست به نظرت با هم دیگه سازگاری دارند؟
Amir 1986
10 May 2009, 03:27 AM
سلام
امیر جان ممنون از پاسخت:icon_excl
در مورد سر سوسماری حق با شماست ولی در مورد زندانی نظرت چی هست ؟ چون خیلی اذیت میکنه و وحشی هست به نظرت با هم دیگه سازگاری دارند؟
خواهش می کنم . :icon_wink
راستش بستگی به سرسوسماری داره , بهتره که اول سرسوسماری به تانک معرفی بشه و خوب توی تانک جابیوفته و بهتره که هیچ آسیب دیدگی روی بدنش نباشه .
یه چیز جالب براتون بگم , یه بار که می خواستم برم مسافرت , تعداد زیادی ماهی خوراک برای سرسوسماریم ریختم و اولش چندتایی رو خورد , بعد یه مدت که رفتم جلو تانک , دیدک که ماهی خوراک ها دارن دم سرسوسماری رو گاز میگیرن و چون کوچیک هستند , سرسوسماری نمی تونست بگیردشون و مرتب پشت خود سرسوسماری مخفی میشدند , البته اونا ماهی خوراک بودند و زیاد نمی تونستند به ماهی آسیب بزنند , ولی در مورد زندانی قضیه فرق می کنه .
در کل اگه سرسوسماری کاملا سالم باشه و اندازش با ابعاد تانک متناسب باشه , مشکلی وجود نداره , بهتره که سرسوسماری زیاد بزرگ نباشه و بتونه در تانک خوب حرکت کنه ( البته میزان رشد رو هم در نظر بکیر ) . همین که سرسوسماری نتونه زندانی رو بخوره کافیه و اگه اندازه سرسوسماری متناسب باشه با توجه به چابکب ماهی زندانی , فکر نمی کنم که مشکلی بوجود بیاد .
موفق باشید . :icon_cool
naraqi110
20 May 2009, 12:53 PM
سرسوسماری ماهی آرومی هستش و اگه ماهی دیگه ای اذیتش نکنه اونم کاری به کسی نداره
البته سرسوسماری نسبت به ماهی های کوچیک و سریع حساسه و از طرف این ماهی ها ممکنه که اذیت بشه
ولي من شنيدم كه خيلي وحشيه وهرچي رو كه بتونه ميخوره (مثل سرماري )يعني اين حرفهاالكيه ؟
Amir 1986
20 May 2009, 01:06 PM
ولي من شنيدم كه خيلي وحشيه وهرچي رو كه بتونه ميخوره (مثل سرماري )يعني اين حرفهاالكيه ؟
سلام
شنیدن کی بود مانند دیدن ! :icon_roll
من خودم سرسوسماری دارم , تو زدن طعمه خیلی کنده و مثله آروانا کلی باید نازشو کشید تا ماهی بخوره .
من این ماهی رو با اسکار ریز نگه داشتم و مشکلی پیش نیومده , البته هر ماهی این خصوصیت رو داره , یعنی ماهی که اندازه دهنش باشه رو میخوره . فقط یه مشکلی هست , این ماهی دارای دندون های خطرناکی هستش , من این ماهی رو پنگوسی باله بلند نگه داری می کنم و مشکلی با هم نداشتند تا اینکه چندباری پنگوسی غذا رو از توی دهن سرسوسماری بیرون کشید و خورد , بعد سرسوسماری حسابی عصبانی شد و دنبال پنگوسی کرد ولی نتونست بگیردش و یه گوشه ایستاد ! و وقتی که پنگوسی نزدیک شد در یه چشم به هم زدن قسمتی از باله پشتی پنگوسی رو کند :icon_mrgr . البته بیشتر ممکنه که ماهی های دیگه رو زخمی کنه تا بخوره و اصلا مثله سرماری نیستش و در مقابل ماهی های سریع مثله اسکار و زندانی و ... کاری ازش بر نمیاد .
moomiaaei2000
20 May 2009, 03:34 PM
سلام
من یه تانک 100 لیتری دارم
آروانا رو خیلی دوست دارم
چه ماهی هایی میتونم با اون نگه دارم
ممنون
mohammadrezaef
20 May 2009, 03:58 PM
سلام
من یه تانک 100 لیتری دارم
آروانا رو خیلی دوست دارم
چه ماهی هایی میتونم با اون نگه دارم
ممنون
سلام
ناجایی که من تجربه دارم با هیچ ماهی نمیشه نگه داشت بهتره تنهایی نگهداری بشه:icon_excl
من این ماهی رو هم با اسکار نگه داشتم هم باسوروم وهم با فلاور و...با هیچ کدوم از این ماهیها نمیشه نگهداریش کنید چون تمامی این ماهیها اروانا رو اذیت میکنند به نظر من اروانا رو فقط میتونید با بعضی از ماهیهای خاص نگه دارید مثل رد تیل کت فیش که فقط در کف اکواریوم هستند
moomiaaei2000
20 May 2009, 09:03 PM
سلام
ناجایی که من تجربه دارم با هیچ ماهی نمیشه نگه داشت بهتره تنهایی نگهداری بشه:icon_excl
من این ماهی رو هم با اسکار نگه داشتم هم باسوروم وهم با فلاور و...با هیچ کدوم از این ماهیها نمیشه نگهداریش کنید چون تمامی این ماهیها اروانا رو اذیت میکنند به نظر من اروانا رو فقط میتونید با بعضی از ماهیهای خاص نگه دارید مثل رد تیل کت فیش که فقط در کف اکواریوم هستند
میشه اونو با آنجل منو نگهداری کرد
با پوزه خرگوشی چی؟
mohammadrezaef
21 May 2009, 12:36 AM
میشه اونو با آنجل منو نگهداری کرد
با پوزه خرگوشی چی؟
سلام
بعید میدونم
مطمعنا" اروانا به پوزه خرگوشی و انجل مونو حمله میکنه مگر اینکه اندازه اونها به حدی باشه که اروانا ازشون بترسه:icon_excl
ببینید دوست عزیز اروانا به طور کلی 2نوع داره, سیلور و کوتوله
سیلور: بر خلاف ظاهرش ماهی ارام و پرغروری هست و همین ارام بودن و ترسو بودنش مشکل ساز هست!!!
کوتوله: برخلاف سیلور فوق العاده تند خو و ستیزه جو و قلمرو طلب هست خودم مدتی اروانا کوتوله داشتم و به همراه اون 1عدد اسکار,ظرف مدت 2روز اسکار رو کشت
در کل دوست عزیز همونطور که گفتم اگر دوست دارید اکواریوم ارام و ساکتی داشته باشید بهتره اروانا رو تنهایی نگه دارید و از اون لذت ببرید:icon_excl
eiman_sos
21 May 2009, 01:25 AM
سلام خدمت دوستان
ایامیشه الیگتوربا اسکار وپرت وپولی هم سایز نگه داشت؟؟
Happy fish Keeping
farhad-2007
21 May 2009, 07:33 PM
سلام خدمت دوستان
ایامیشه الیگتوربا اسکار وپرت وپولی هم سایز نگه داشت؟؟
Happy fish Keeping
باسلام
اليگيتور تا زماني كه كوچيكه مشكلي ايجاد نميكنه اما وقتي بزرگ بشه خيلي خشن و خطرناكه،حتي براي صاحبش(آرواره هاي بزرگ و دندونهاي تيز و بران)
البته اليگيتور رو نبايد با سرسوسماري اشتباه بگيري چون سرسوسماري به مراتب آروم تر و بي آزارتره...
نگهداري سرسوسماري با اسكار و پرت(البته بايد در سايز بزرگ باشند)مشكلي ايجاد نميكنه...
باتشكر farhad-2007
afdm_2020
22 May 2009, 12:39 PM
با عرض سلام
یه سوال داشتم:
اندازه لوچ دلقک در مقایسه با سوروم و نایف مهمه؟
سورم 8 سانتی و نایه 10 سانتی دارم میخوام دو تا لوچ دلقک بخرم اما نمیدونم چه اندازه ای کلا هم الان دو اندازهش هست که کوچیکا رو تو پلاسکو میدن 3500 و بزرگاش 5000 تومان. من از کدوماش بخرم که مشکلی پیش نیاد؟
واقعا ممنون
Labbayk
22 May 2009, 02:46 PM
با عرض سلام
یه سوال داشتم:
اندازه لوچ دلقک در مقایسه با سوروم و نایف مهمه؟
سورم 8 سانتی و نایه 10 سانتی دارم میخوام دو تا لوچ دلقک بخرم اما نمیدونم چه اندازه ای کلا هم الان دو اندازهش هست که کوچیکا رو تو پلاسکو میدن 3500 و بزرگاش 5000 تومان. من از کدوماش بخرم که مشکلی پیش نیاد؟
واقعا ممنون
سلام
لوچ دلقک هم خانه ی مناسبی برای نایف و سورم نیست، اما اگر علاقمند به نگهداری اون هستید یا باید تانک شما مخفیگاه های متعدد و مناسبی برای پنهان شدن این ماهی داشته باشه و یا اینکه به اندازه کافی بزرگ باشه (به آلبوم تصاویر دوست عزیز آقای Mr.Hossein سر بزنید) ضمن اینکه در نظر داشته باشید که لوچ به اندازه دهان بقیه نباشه!
موفق باشید.
eiman_sos
25 May 2009, 12:59 AM
سلام خدمت دوستان
من2 اسکار(10و15سانتی) و1پرت(10سانتی) و1پولی(12سانتی) و1کت اسپرت(10سانتی)توی اکواریم 400لیتری دارم میخواستم بدونم کت پروانه ای با این ماهی ها سازگاری داره؟؟
با تشکر از راهنمایی شما فرهاد جان در مورد سرسوسماری به نظر دوستان وشما ایا در اینده برای ماهی های بالامشکل ساز نمیشه؟؟
Happy fish Keeping
soli_aqua
25 May 2009, 10:32 AM
کت پروانه ای رو نمیتونید نگه دارید اما من به جای سر سوسماری پیشنهاد میدم که از سوروم و 1-2 عدد پرت یا ماهیان متنوع تری استفاده کنید البته سر سوسماری مشکلی نداره اگه اسکارا اذیت نکنند
hossein_usb
28 May 2009, 01:08 PM
با سلام به اساتيده اين بخش.يه سوال داشتم كه ميشه سيلور شارك رو با آرواناي بزرگ توي تانك عمومي نگه داشت يا نه.مرسي
soli_aqua
28 May 2009, 11:13 PM
خیر..سیلور شارک ماهی آرومیه و شما با آروانا نمیتوانید نگه دارید تازه ماهیان دیگه ی این تانک عمومی رو نگفتین(منظورتون از تانک عمومی اینکه ماهیان دیگه به غیر از آروانا در اون هست؟)اما در کل بدلیل وجود آروانا نمیشه
naraqi110
29 May 2009, 02:50 PM
اگه سيلورت رو انداختي يه صحنه جالبي ميبيني كه نگو من كه اين صحنه رو چندبارديدم خيلي جالبه شكار زيباي آرونا درعرض چندثانيه (البته اگه آروانات بزرگه )
afdm_2020
8 June 2009, 12:56 AM
سلام
فلاور 6 7 سانتیو با چه ماهیایی میشه نگه داشت؟
مثلا با سوروما و پرتای 8 9 سانتی میمونه یا مشکل پیش میاد؟
ممنون
farhad-2007
8 June 2009, 11:01 AM
سلام
فلاور 6 7 سانتیو با چه ماهیایی میشه نگه داشت؟
مثلا با سوروما و پرتای 8 9 سانتی میمونه یا مشکل پیش میاد؟
ممنون
باسلام
فلاور ذاتاً موجود خشن،پرخاشگر و قلمروطلبي هست...
حالا اگه توي اين سايز نتونه كاري كنه و با توجه به رشد سريع اون در عرض چندروز بعد شاهد زدوخوردهاي شديد و زخمي شدن ديگر ماهيهاتون خواهي بود...
پس بهتره اونو بصورت تكي نگهداري كني تا ماهيهاي ديگرتون هم در آسايش باشند...
موفق باشيد
باتشكر farhad-2007
noone123
8 June 2009, 06:46 PM
سلام
من تو تانک 120 لیتری فعلا یه تگزاس کوچیک دو تا گرین ترور 5-6 سانتی دو تا زندانی 4-5 سانتی ویه نایف 14-15 سانتی دارم .
میخوام کمکم گرین ترور ها رو رد کنم جاشون یکی دو جفت ماهی دیگه بگیرم به اسکار و سوروم و پرت هم علاقه ای ندارم.
کسی نظری داره؟
فلاور چطوره؟
پیرانا چی؟
البته شاید اسکار بگیرم.
farzad_Sh_2020
8 June 2009, 07:17 PM
سلام .
تصمیم گرفتم یک گونه دیگه به تانک اضافه کنم .
الان 1 گرین ترور ،2 اسکار کوچک ، 2 تا پولی کوچک ، 2 تا پنگوسی معمولی ، 3 تا پرت ، 2 سوروم دارم .
به نظر شما چه ماهی اضافه کنم که هم زیبا باشه و هم ارزش داشته باشه . خیلی ردتیل دوست دارم ولی زود بزرگ میشه و فقط ضرر داره .
naraqi110
9 June 2009, 10:54 AM
من تو تانک 120 لیتری فعلا یه تگزاس کوچیک دو تا گرین ترور 5-6 سانتی دو تا زندانی 4-5 سانتی ویه نایف 14-15 سانتی دارم .
میخوام کمکم گرین ترور ها رو رد کنم جاشون یکی دو جفت ماهی دیگه بگیرم به اسکار و سوروم و پرت هم علاقه ای ندارم.
کسی نظری داره؟
فلاور چطوره؟
پیرانا چی؟
البته شاید اسکار بگیرم.
تانكت همچين جاهم نداره ولي برو همون اسكاربگير خيلي خوبه پيراناهم خوبه ولي سريع بزرگ ميشه وبايد دنبال يه نفربگردي ازت بگيره (مفت مفت )فلاورهم اكثرا تنهانگه ميدارن .گرين تيرورماهي خوبيه چرا ميخواي ردش كني ؟
afshinra
9 June 2009, 02:42 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من توی تانکم 3 تا آنجل دارم و خیلی دوست دارم گوپی هم نگهدارم ولی اگثر دوستان گفتند که آنجل گوپی رو میزنه...
اگه بتونم گوپی درشت از بازار پیدا کنم پیشنهادتون چیه ؟
کسی تجربشو داشته ؟
البته آنجل هام خیلی درشت نیستند ( بدنش حدود 2-3 سانتی متره )
golden-fish
9 June 2009, 04:59 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من توی تانکم 3 تا آنجل دارم و خیلی دوست دارم گوپی هم نگهدارم ولی اگثر دوستان گفتند که آنجل گوپی رو میزنه...
اگه بتونم گوپی درشت از بازار پیدا کنم پیشنهادتون چیه ؟
کسی تجربشو داشته ؟
البته آنجل هام خیلی درشت نیستند ( بدنش حدود 2-3 سانتی متره )
منم آنجلم تو همین حده اما اصلا اذیت نمیکنه حتی من پسر عموم آنجل بالغ داشت که باز کاری به گوپی ها نداشت ولی بچه هاشونو خیلی راحت میخوره و شکرم نمیگه:icon_mrgrبه نظر من میتونه بذاری هنگام چاق شدن ماده از زایشگاه استفاده کنی.
farshid_betta
11 June 2009, 02:48 PM
من هم بارها انواع سایز گوپی رو با آنجل (حتی با انجل بالغ) نگه داشتم و هیچ صدمه ای بوجود نیومد.
حتی دمشون رو هم نزدند.
موفق باشی
afshinra
13 June 2009, 10:48 AM
امروز صبح دیدم دم گپی نر من رو به شدت خوردن و دو ساعت بعدش مرد
شب قبل هم یکی دیگه از گوپی هام رو زده بودن که صبح مرده بود
حدود 3 روز پیش من این ماهیها رو گرفته بودم
می خواستم از دوستان بپرسم که ماهی های دیگه زدنش یا مشکل از چیز دیگه ای هستش
ماهی هام
آنجل 3 تا
زبرا 3 تا
نئون 6 تا
سیلور 1
پنگوسی 1
دالر 2 تا
مرسی
Romans
13 June 2009, 10:57 AM
امروز صبح دیدم دم گپی نر من رو به شدت خوردن و دو ساعت بعدش مرد
شب قبل هم یکی دیگه از گوپی هام رو زده بودن که صبح مرده بود
حدود 3 روز پیش من این ماهیها رو گرفته بودم
می خواستم از دوستان بپرسم که ماهی های دیگه زدنش یا مشکل از چیز دیگه ای هستش
ماهی هام
آنجل 3 تا
زبرا 3 تا
نئون 6 تا
سیلور 1
پنگوسی 1
دالر 2 تا
مرسی
سلام
از بین این ماهیها انجل و دالر را میتوان مقصر دانست.
البته اگر گوپی شما در اثر بیماری از بین نرفته باشد.
M@mool
13 June 2009, 11:17 PM
بعضی ها میگن فایتر با خیلی از ماهی ها سازگاره بعضی ها میگن فایتر یعنی مشکل !
حالا فایتر + گورامی دارف + کت فیش = ؟(مشکل ؟)
ساسان تهرانسر
14 June 2009, 01:44 PM
سلام دوستان من امروز عضو شدم
فکر کنم اینجا باید سوالمو بپرسم
من 5 تا پرت دارم. 4 تا بچه اسکار .2تا اوراتوس.2تا سیچیلاید
از ماهیران 1 بچه ریتیل خریدم گفت با ماهیام سازگاری داره
ولی 2 تا اوراتوس و 1 سیچیلایدم کل باله هاشو کندن
من تانک دیگه ای هم ندارم
الان تو زایشگاه انداختم
تو تانک که میندازم عین ماهی مرده میره زیره سنگها
اندازه تانک 100.40.30
اندازه سیچیلاید و اوراتوس بین 5 تا 6 cm
اندازه ریتیل5 cm
اگه کسی راهنمایی داره ممنونم
زهرا اخوت
14 June 2009, 08:04 PM
نمی دونم جای این سوال اینجا است یا نه ولی من در آکواریومم 3 تا گوپی دارم و 2 تا رزی بارب و 2 تا تترای چشم چراغی و 1 دونه رامیزی و 1 دونه کوریدوراس و یدونه گربه ماهی یه چند روزی رفتم مسافرت و فکر کنم غذا ی کافی هم داشتن ولی امروز دیدم اسکلت یه ماهی کف تانک هست و گربه ماهیم نیست ممکنه اینها همگی باهم این گربه ماهی بدبخت رو خورده باشه؟
soli_aqua
14 June 2009, 10:31 PM
چند روزی؟؟؟؟
اگه تا 3 روز بوده ماهی ها دوام میارن اما ممکنه گربه ماهیتون مریض بوده و ماهی ها زودتر کارو تموم کردن !
زهرا اخوت
15 June 2009, 08:41 AM
آخه گربه ماهی بزرگی بود حدود 15 سانتی می شد این ماهیهای به این کوچیکی چه طوری خوردنش؟:icon_twis
soli_aqua
15 June 2009, 10:11 AM
فکر نکنم اون ماهی ها بهش حمله کردن و خوردنش.احتمالا" خودش مرده بوده یا در حال مرگ بوده!:confused:
Amir 1986
15 June 2009, 01:14 PM
از ماهیران 1 بچه ریتیل خریدم گفت با ماهیام سازگاری داره
ولی 2 تا اوراتوس و 1 سیچیلایدم کل باله هاشو کندن
من تانک دیگه ای هم ندارم
الان تو زایشگاه انداختم
تو تانک که میندازم عین ماهی مرده میره زیره سنگها
اندازه تانک 100.40.30
اندازه سیچیلاید و اوراتوس بین 5 تا 6 cm
اندازه ریتیل5 cm
سلام
ردتیل خیلی زود بزرگ میشه و تانک شما براش کوچیک میشه , وقتی کوچیک هست خیلی آسیب پذیره , بزرگ هم که میشه ماهی بی آزاری هستش , فقط هرچیزی رو که بتونه می خوره , حتی خود شما رو ( شوخی ) خلاصه اگه خوب تغذیه بشه تا دو ماه دیگه می تونه همه ی ماهی های شما رو بخوره ! :icon_mrgr بهتره که ردتیل با ماهی هایی که رشد زیادی دارن مثله دراگون , آروانا سیلور , اسفرانموس نگه داری بشه که هم سازگاری دارن و هم اینکه از رشد تقریبا یکسانی برخوردار هستند .
soli_aqua
15 June 2009, 01:41 PM
..............
سلام
ردتیل خیلی زود بزرگ میشه و تانک شما براش کوچیک میشه , وقتی کوچیک هست خیلی آسیب پذیره , بزرگ هم که میشه ماهی بی آزاری هستش , فقط هرچیزی رو که بتونه می خوره , حتی خود شما رو ( شوخی ) خلاصه اگه خوب تغذیه بشه تا دو ماه دیگه می تونه همه ی ماهی های شما رو بخوره ! :icon_mrgr بهتره که ردتیل با ماهی هایی که رشد زیادی دارن مثله دراگون , آروانا سیلور , اسفرانموس نگه داری بشه که هم سازگاری دارن و هم اینکه از رشد تقریبا یکسانی برخوردار هستند .
و در تایید فرمایشات دوستومون باید بگم که هم بهتره این ماهی (ردتیل )رو از تانک حذف کنید هم در تعداد ماهیانی که توی تانک نگه میدارید تجدید نظر کنید!!نسبت ماهیهای تانکتون نسبت به حجم آب زیاده(البته توی این سایز موردی نداره)اما
زمانی که اینا بزرگ بشن دیگه جایی برای شنا کردن ندارن!!و تعداد بالای ماهی نسبت به این حجم آب یعنی بیماری و افزایش تصفیه و صیفونینگ آب و..:icon_eek:
Anoush
16 June 2009, 11:06 AM
بعضی ها میگن فایتر با خیلی از ماهی ها سازگاره بعضی ها میگن فایتر یعنی مشکل !
حالا فایتر + گورامی دارف + کت فیش = ؟(مشکل ؟)
وقتی خودتون نظرات رو میدونید فکر کنم سوال مجدد اون کمی عجیبه. برای نتیجه گیری امتحان کنید و ببینید که حق با کدوم گروهه.
سلام .
تصمیم گرفتم یک گونه دیگه به تانک اضافه کنم .
الان 1 گرین ترور ،2 اسکار کوچک ، 2 تا پولی کوچک ، 2 تا پنگوسی معمولی ، 3 تا پرت ، 2 سوروم دارم .
به نظر شما چه ماهی اضافه کنم که هم زیبا باشه و هم ارزش داشته باشه . خیلی ردتیل دوست دارم ولی زود بزرگ میشه و فقط ضرر داره .
بارها گفته شده که زیبا و با ارزش بودن ماهی بسته به نظر خودتونه نه کس دیگه پس باید خودتون تصمیم بگیرید.
بفرض اگر من جای شما بودم تمام این ماهی هارو میبخشیدم و بجاش دیسکس نگه میداشتم چون هیچکدوم از ماهی های شما رو نه زیبا میدونم و نه با ارزش.
farzad_Sh_2020
16 June 2009, 11:37 AM
بارها گفته شده که زیبا و با ارزش بودن ماهی بسته به نظر خودتونه نه کس دیگه پس باید خودتون تصمیم بگیرید.
بفرض اگر من جای شما بودم تمام این ماهی هارو میبخشیدم و بجاش دیسکس نگه میداشتم چون هیچکدوم از ماهی های شما رو نه زیبا میدونم و نه با ارزش.
خوب من الان شرایط نگهداری دیسکس ندارم و فکر میکنم یکم سخت باشه برای من که تازه اول راه هستم . فقط یک گونه سازگار با این ماهی ها می خوام . ممنون میشم کمک کنید :icon_cool
Mr.Hossein
16 June 2009, 12:04 PM
خوب من الان شرایط نگهداری دیسکس ندارم و فکر میکنم یکم سخت باشه برای من که تازه اول راه هستم . فقط یک گونه سازگار با این ماهی ها می خوام . ممنون میشم کمک کنید :icon_cool
پراکسیموس / نایف / دهان آتشی . البته با درنظر گرفتن سایز و تعداد و ...
farzad_Sh_2020
16 June 2009, 01:07 PM
با توجه با ماهی هایی که دارم میتونم یک کت خرگوشی به تانک وارد کنم ؟ یعنی 2تا کت خرگوشی که توی تانک گیاه خوارهام هستن یکیش خیلی بزرگ شده ( امان از دست این که همه بچه ها رو خورد وقتی نبودم خونه ) . حدود 7 ، 8 سانت هست . پرت هام هم خیلی بزرگ نیستن . سوروم هم اندازه کف دست یکم کوچکتر هست .
eiman_sos
16 June 2009, 07:41 PM
سلام خدمت دوستان
ایا تگزاس با اسکاروپرت سازگاری داره؟
Happy fish Keeping
arashmax
16 June 2009, 08:43 PM
سلام ایمان جان
تگزاس ها معمولا سازگارند و خیلی از دوستان هم نگهداری میکنند
ولی بعضی اوقات تگزاس های شرور هم پیدا میشن
پیشنهاد میشه اگر قصد نگهداری از این نوع ماهی ها با هم دارید از بچگی با هم بزرگشون کنید تا وقتی هم بالغ شدن به هم عادت داشته باشن
موفق باشید
sina811hamedan
26 June 2009, 12:13 PM
دوستان چه ماهي هايي با انجل تقريبا سازگاري زيادي دارن؟
golden-fish
26 June 2009, 05:42 PM
فک کنم پنگوسی،شارک،کالر ویدو،تایگر و... نظر بقیه دوستان نمیدونم من حتی با آنجلم گوپی ،مولی،پلاتی نگه میدارم و کاریشون نداره
sina811hamedan
26 June 2009, 07:47 PM
فک کنم پنگوسی،شارک،کالر ویدو،تایگر و... نظر بقیه دوستان نمیدونم من حتی با آنجلم گوپی ،مولی،پلاتی نگه میدارم و کاریشون نداره
آخه من با آنجل گوپي ونئون نگه داشتم كه تاحد كشتن اذيتشون كرد تا...
golden-fish
26 June 2009, 09:10 PM
آخه من با آنجل گوپي ونئون نگه داشتم كه تاحد كشتن اذيتشون كرد تا...
پس پنگوسی،کالر ویدو و تایگر بارب بگیر البته ماهی های دیگه ای هست مثل گورامی وسیلور شارک شاید هم سیلور دالر
Mr.Hossein
27 June 2009, 08:57 AM
سلام دوست عزیز
من با آنجل این ماهیها رو پیشنهاد میدم :
پوزه خرگوشی (البته در سایز کوچک) - فیل ماهی - تترا پنگوئن - تترا جواهر - گورامی (من پرل گورامی رو پیشنهاد میدم) - کوریدوراس - چشم چراغی (اگر آکواریومتون بزرگه و بسته به سایز آنجلها)
ضمنا من پنگوسی رو توصیه نمیکنم چون گاهی اوقات با حرکات سریع و دیوانه واری که داره ضربات مهلکی به آنجل و ماهیهای آرام وارد میکنه. تایگر بارب هم فکر میکنم جزء خانواده نوک زننده هاست و علاقه خاصی به زدن دم و باله های زیبای آنجل داره و اونارا واسه شما کوتاه میکنه!
موفق باشید
محمدترک
29 June 2009, 08:41 PM
باسلام خدمت اهالی phalls.من تعدادی ماهی دارم نمیدونموقتی بزرگ شدن باهم سازگاری دارن یانه.2تاپرت 5سانتی.2تاسوروم 12 سانتی.2تا گرین ترور15 سانتی.2تا تگزاس 12سانتی.آروانا 22 سانتی.گورخری 2تا مولد.لطفا خیلی زودراهنمایی کنید.با تشکر.
soli_aqua
30 June 2009, 08:07 AM
باسلام خدمت اهالی phalls.من تعدادی ماهی دارم نمیدونموقتی بزرگ شدن باهم سازگاری دارن یانه.2تاپرت 5سانتی.2تاسوروم 12 سانتی.2تا گرین ترور15 سانتی.2تا تگزاس 12سانتی.آروانا 22 سانتی.گورخری 2تا مولد.لطفا خیلی زودراهنمایی کنید.با تشکر.
دوست من شما باید حجم تانکتون رو هم ذکر میکردید تا میشد بهتر نظر داد به نظر من یا گرین رو حذف کنید یا آروانا:icon_mad:و البته اگه منظور شما رو از گورخری درست فهمیده باشم(ماهی زندانی؟؟؟)به نظرم این ماهی رو همخ حذف کنید
محمدترک
30 June 2009, 10:52 AM
دوست من شما باید حجم تانکتون رو هم ذکر میکردید تا میشد بهتر نظر داد به نظر من یا گرین رو حذف کنید یا آروانا:icon_mad:و البته اگه منظور شما رو از گورخری درست فهمیده باشم(ماهی زندانی؟؟؟)به نظرم این ماهی رو همخ حذف کنید
تانک من درحدود 258 لیتراست.دلیلش رالطف کنیدبگین چرااون دوتا رو حذف کنم.بله منظورم همون زندانی
viny
30 June 2009, 01:00 PM
این ماهیهایی که شما اسم بردی، با توجه به حجم تانکتون سازگاری ندارند. نمیدونم منظورتون از دوتا، نر و ماده هستش یا نه. اما همه اینها ماهیهای تندخویی هستند و تو این حجم کم با هم کنار نمیان. برای ایجاد شرایط آرام به دور از تنش و زد و خورد، بهترین کار اینه که فط یک جفت رو نگه دارید. تا هم ماهیها راحت باشند و هم شما! و شاید حتی بتونید در آینده بچه هم ازشون بگیرید
soli_aqua
30 June 2009, 01:32 PM
تانک من درحدود 258 لیتراست.دلیلش رالطف کنیدبگین چرااون دوتا رو حذف کنم.بله منظورم همون زندانی
چون شما پرسیدی کدوما با هم سازگار نیستند من هم گفتم و چون در بیشتر مواقع دوستان بیشتر دوست دارن آروانا نگه دارن پس گرین و زندانی با آروانا سازگار نیستند.چون هر سه تای این ماهیان(گرین-زندانی و آروانا)در هنگام بلوغ شدیدا" قلمرو طلب بوده و باعث آسیب دیدن همدیگه میشوند و در ضمن همین طور که دوستمون در پست بالا گفته حجم آبتون هم ظرفیت نگه داری این همه ماهی رو نداره
محمدترک
30 June 2009, 07:22 PM
این ماهیهایی که شما اسم بردی، با توجه به حجم تانکتون سازگاری ندارند. نمیدونم منظورتون از دوتا، نر و ماده هستش یا نه. اما همه اینها ماهیهای تندخویی هستند و تو این حجم کم با هم کنار نمیان. برای ایجاد شرایط آرام به دور از تنش و زد و خورد، بهترین کار اینه که فط یک جفت رو نگه دارید. تا هم ماهیها راحت باشند و هم شما! و شاید حتی بتونید در آینده بچه هم ازشون بگیرید
بله همشون جفت هستن.
البته بیشترتگزاس آرواناروازپشت گاز میگیره/گرین ترور که ازهمه کتک میخوره.زندانی هاروکه باید حتماحتماردشون کنم.
hossein_usb
2 July 2009, 12:40 AM
با سلام خدمته اساتيده اين تالار.ميخواستم بپرسم حلزونه سيب رو ميشه با لوچ نگه داشت يا نه؟اگه حلزون بزرگم باشه خورده ميشه؟مرسي
farhad-2007
2 July 2009, 11:33 AM
با سلام خدمته اساتيده اين تالار.ميخواستم بپرسم حلزونه سيب رو ميشه با لوچ نگه داشت يا نه؟اگه حلزون بزرگم باشه خورده ميشه؟مرسي
باسلام
شك نكن...:icon_twis
http://g.imagehost.org/t/0200/IMG_3748.jpg (http://g.imagehost.org/view/0200/IMG_3748) http://f.imagehost.org/t/0048/IMG_3753.jpg (http://f.imagehost.org/view/0048/IMG_3753) http://f.imagehost.org/t/0348/IMG_3760.jpg (http://f.imagehost.org/view/0348/IMG_3760)
باتشكر farhad-2007
محمدترک
3 July 2009, 10:59 AM
سلام.کدام یک ازاین ماهیها باهم سازگاری دارند.
آروانا/پرت/سوروم/
آروانا/دیسکس/
moh@mm@d reza
3 July 2009, 11:07 AM
سلام.کدام یک ازاین ماهیها باهم سازگاری دارند.
آروانا/پرت/سوروم/
آروانا/دیسکس/
گزینه 1 :icon_arro
البته من خیلی اروانا رو با پرت سازگار نمی دونم ولی خب بچه ها نگه می دارن و خیلی هم مشکل ندارن
محمدترک
5 July 2009, 06:23 PM
سلام به همه.میخئاستم منو راهنمایی کنید خیلی سردرگم ماندم که کدام ماهی رو ردش کنم بره.لطفا خیلی زیادراهنمایی کنید.
تگزاس/گرین تیلور/سوروم/اینا اندازشون تقریبا 10-15 سانتی هستن
آرواناسیلور 20 سانتی
پرت3 عدد 5 سانتی
اگرآروانا روعوض کنم و به جاش کوتوله بگیرم فرقی میکنه چون تگزاز وگرین تیلورآروانا سیلورو میزنن.
soli_aqua
5 July 2009, 08:15 PM
زیاد تاثیری نداره دوست عزیز..اگه میخوای یک ماهی رو کم کنی آروانا رو کم کن اگه میخوای آروانا بمونه تگزاس و گرین رو رد کن همین طور که خودت میگی میزنن.
afshinra
7 July 2009, 03:25 PM
سلام
من تو تانکم آنجل و نئون دارم
میخواستم رامیزی با سیکلید رنگین کمان (افرا) هم بخرم
این ماهی ها از نظر سازگاری باهم چطورند ؟
moh@mm@d reza
7 July 2009, 04:23 PM
سلام
من تو تانکم آنجل و نئون دارم
میخواستم رامیزی با سیکلید رنگین کمان (افرا) هم بخرم
این ماهی ها از نظر سازگاری باهم چطورند ؟
افرا رو که نمی تونید نگه دارید رامیزی هم ماهی نسبتا ارومیه و اگه مخزنتون بزرگ باشه فکر نمی کنم موردی پیش بیاد ولی همیشه یه نیم نگاهی به نئون ها خواهد داشت!
farzad_Sh_2020
11 July 2009, 05:27 PM
سلام بچه ها . من به یک مشکل اساسی بر خوردم امروز .
تمام ماهی هام دارن باهم میجنگن .
ماهی ها : 3 پرت ، 2 اسکار ، 1 گرین ترور ، 1 ردتیل ، 2 پنگوسی ، 2 تا سوروم نر ، 2 تا پولی
3 پرت که کلاً با همه مشکل دارن و هم میزنن و هم میخورن
2 اسکار بیشتر میزنن همه رو مخصوصاً گرین ترور که دمش پایینش ریش شده و رنگش هم خیلی الان بد شده و مشکی شده و همش به پولی که اصلاً طولش 2 برابرش هست و قطش هم تو دهنش نمیره همش نوک میزنن بهش
ردتیل که همش میخوان پرت ها سیبیلش رو بکنن و دهنشو باز میکنه و چندبار خواسته پولی رو بخوره از عصبانیت :icon_arro
2 تا پنگوسی بیچاره هم هر از گاهی کتک میخورن .
حالا چکار کنم ؟ برای چی هست ؟ البته فردا موقع تعویض آب هست . ربط داره ؟ تاحالا اینطوری ندیده بودمشون :icon_roll
توضیحات تکمیلی :
- 2 پرت با هم جفت شدن و یکی تنهاست
- اسکارها تازه وارد هستن و توی قرنطینه مشکلی نداشتن و اینجا بعد از 3 روز دارن مشکل پیش میارن . سایزشون هم خیلی بزرگ نیست و اندازه پرت یا گرین ترور هم نیستن و کوچکترن
- یکی از اسکارها الان پولک بدنش کنده شده یک تیکه کوچک . فکر کنم به جایی خورده
کمک کنید
moomiaaei2000
24 July 2009, 09:27 PM
سلام دوستان
دم و باله پنکوسی و کت فیشم خورده شدن میخواستم بدونم کار کدوم یکیه؟
گرین ترور - فرانتوسا-ماکرو-سیلور اسکات
خودم فکر میکنم کار ماکروها باید باشه
ممنون
hossein_usb
25 July 2009, 12:04 PM
سلام دوستان
دم و باله پنکوسی و کت فیشم خورده شدن میخواستم بدونم کار کدوم یکیه؟
گرین ترور - فرانتوسا-ماکرو-سیلور اسکات
خودم فکر میکنم کار ماکروها باید باشه
ممنون
همونجور كه خودتونم گفتين گزينه اول ماكرو بدم سيلور اسكاته:icon_surpموفق و پيروز باشين
M@mool
25 July 2009, 02:21 PM
سلام
سازگارترین ماهی با فایتر کدوما هستن؟
hitman_ebs
25 July 2009, 04:05 PM
انواع تترا و گورامی ، کت فیش و لوچ
hossein_usb
7 August 2009, 03:10 PM
با سلام.ميشه 2 تا تگزاسه بزرگ رو با هم تويه آكواريوم 750 ليتري با سيلور آروانا و سوروم و لوچ... نگه داشت يا نه؟گلد تريماكو چي؟خيلي ممنون
darman shapour
18 August 2009, 12:52 PM
سلام
من یه اکواریم 70*50*120 دارم وسیلور اروانا15و سه تا سورم وفلاور وانجل .انجل مونو و انجل مونو تایگر و دلقکو گرین تیلور پولی کماندو کوی وشارک و پرت ....... ودر اون یکی ردتیل نایف والیگیتور دارم جالبه هیچ مشکلی نیست .البته گیاه کاری کردم ماهیها تقریبا هم سایزن
soli_aqua
18 August 2009, 03:33 PM
دوست عزیز اگه ماهیان هم با هم کاری نداشته باشن ...تعداد ماهی ها نسبت به حجم تانک بالاست(این جوری که من از متن فهمیدم)...
....
من یه اکواریم 70*50*120 دارم وسیلور اروانا15و سه تا سورم وفلاور وانجل .انجل مونو و انجل مونو تایگر و دلقکو گرین تیلور پولی کماندو کوی وشارک و پرت ....... گیاه کاری کردم ماهیها تقریبا هم سایزن!!
پس نتیجه میگیریم شما به زودی باید با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنید یعنی توی یک تانک تقریبا" 420لیتری پر این همه ماهی!(بیماری و ناسازگاری و ... که در آینده بوجود خواهد آمد)
پس یه تجدید نظری بکنید!(حداقل فلاور رو از این تانک خارج کنید)
M@mool
19 August 2009, 09:22 PM
آکواریوم که نه تنگ 20 لیتری که توش فایترمو نگه میداشتم نشتی داره میخام یه 1 متریشو بگیرم مجبورم اینم بندازم توی جدید دو تا هم رامیزی و دو تا انجل قبلا سفارش داده بودم که مجبورم بخرمشون احتمال درگیری فایتر با اینا خیلی بالاست؟
afshinra
22 August 2009, 09:48 AM
سلام
کسی آنجل با فرونتوزا نگه داشته ؟
ar@sh
22 August 2009, 12:46 PM
سلام
سلام
اگر منظورتون آنجل مونو هست بايد بگم که يکي از اعضا به اسم آقاي siamakmm اين کارو کردن بهتره از ايشان هم سوال کنيد.
اين لينک صفحه آکواريوم ايشان است.
https://www.phalls.com/showthread.php?t=45586
afshinra
22 August 2009, 01:23 PM
سلام
اگر منظورتون آنجل مونو هست بايد بگم که يکي از اعضا به اسم آقاي siamakmm اين کارو کردن بهتره از ايشان هم سوال کنيد.
اين لينک صفحه آکواريوم ايشان است.
https://www.phalls.com/showthread.php?t=45586
با سلام
منظورم آنجل معمولی هستش
من 4 تا آنجل دارم ( کوی و سیاه باله بلند و آلبینو )
می خواستم ببینم باهم مشکلی پیدا نمی کنند ؟
soli_aqua
22 August 2009, 09:53 PM
سلام
سلام دوست عزیز...ماهی آنجل با فرونتوزا اصلا" سازگار نیست...ماهی فرونتوزا در اوایل صبح و نزدیکای غروب با سرعت در بین دکور و ماهیان شنا میکنه و ماهیی که اندازه ی دهنش بشه رو میخوره و یا آسیب شدیدی بهش میزنه .
tassoti
1 September 2009, 11:51 PM
سلام
میشه یه ترکیب از سیچیلاید های آمریکایی بهم معرفی کنین که این ماهی ها هم باهاشون سازگار باشن .
دهان آتشی
افرا
پروکسیموس
rezakundera
8 September 2009, 11:34 AM
سلام خدمت دوستان عزیز
من ترکیب ماهیهای زیر را برای یک اکواریوم 160لیتری انتخاب کرده ام
ماکرو زرد-ماکرو سفید-البینو پیکوک-دلفینی-رد زبرا و با اجازه گرین ترور
میخواستم بدانم ایا تعداد زیاده یا مناسبه اگه زیاده کدام یکی را حذف کنم اگه مناسبه از هر کدام چند تا؟
و اگه بخوام سیکل ازت را با باکتریوزوم طی کنم کدام ماهی را اول به اکواریوم اضافه کنم
با تشکر
shahrooz_30
1 October 2009, 01:53 AM
با سلام
مي خواستم بدونم دبوسي و فرونتوزا با گرين ترور-سورم-انجل مونو-مونو تايگر و اسكات سازگارند؟(ميتونن از خودشون دفاع كنند؟):icon_ques
:lover:
greela
16 October 2009, 02:29 PM
سلام دوستان
من ميتونم سفره ماهي رو با فلاور نكهدارم؟
F@RSH@D rezayi
16 October 2009, 03:55 PM
با سلام
مي خواستم بدونم دبوسي و فرونتوزا با گرين ترور-سورم-انجل مونو-مونو تايگر و اسكات سازگارند؟(ميتونن از خودشون دفاع كنند؟):icon_ques
همه اینها رو که گفتید من با هم نگهداری می کنم . فقط سعی کنید سایزشون زیاد با هم تفاوت نداشته باشند . ضمن اینکه در نظر بگیرید مونو و اسکات نیازمند مقداری نمک در آب هستند .
Ashkan P
16 October 2009, 04:40 PM
سلام دوستان
فلاور رو تکی نگهدارید بهتره
من پیش فلاورم لاکپشت انداختم اینقدر لاکپشت رو زد که انگار داشت باهاش فوتبال بازی میکرد
حالا چه برسه به سفره
البته ممکنه که سفره هم برای دفاع از خودش به فلاورت آسیب برسونه
پس نگهداری نکنید بهتره
farhad-2007
17 October 2009, 10:45 AM
سلام دوستان
فلاور رو تکی نگهدارید بهتره
من پیش فلاورم لاکپشت انداختم اینقدر لاکپشت رو زد که انگار داشت باهاش فوتبال بازی میکرد
حالا چه برسه به سفره
البته ممکنه که سفره هم برای دفاع از خودش به فلاورت آسیب برسونه
پس نگهداری نکنید بهتره
باسلام
البته آقا اشكان اصل مطلب را فرمودند...
فقط خواستم عرض كنم كه سفره ماهي بهيچ عنوان نميتونه از خودش دفاع كنه(اونم در اين سايزهاي كوچيك كه در بازار موجوده)...
پس مطمئن باشيد كه اگه سفره رو با فلاور نگهداري كنيد مرگش حتميه و اصلاً يك درصد هم ترديد نداشته باشيد و تا دير نشده اونها رو زودتر ازهم جدا كنيد...
باتشكر farhad-2007
pouyan
17 October 2009, 11:13 AM
سلام دوستان
سلام
من اینکارو کردم و تویه صدم ثانیه ای فلاور شما آسیب میبینه و البته من نذاشتم به اینجا برسه ولی هینطور که دوستان گفتند سفره ماهی خیلی حساسه و فلاور هم علاقه شدیدی به کندن پوست سفره ماهی داره انگار یه تیکه گوشت لخم رو میخواد نوشه جان کنه
:icon_cool
naraqi110
25 October 2009, 12:57 PM
نگه داشتن بلک ویدئو با زنده زاها اشکالی داره ؟به بچه هاشو ن آسیب نمیزنه ؟
Romans
25 October 2009, 01:18 PM
نگه داشتن بلک ویدئو با زنده زاها اشکالی داره ؟به بچه هاشو ن آسیب نمیزنه ؟
سلام
دوست عزیز همانطور که قبلن هم خدمت شما عرض کرده بودم بچه ماهی ها همیشه در معرض اسیب و حمله ماهیهای بزرگتر موجود در اکواریوم هستند.
شما اگر قصد نگهداری از انها را دارید باید بچه ماهیها را در یک تانک جداگانه یا در توری مخصوص نگهداری کنید.
تمام ماهیها به خاطر حس کنجکاوی و لذت شکار ممکنه به بچه ماهی حمله کنند و بلک ویدئو هم از این قاعده مستثنی نیست.
ولی در کل نگهداری بلک ویدئو با زنده زاها اشکالی ندارد.
موفق باشید.
Ashkan P
22 November 2009, 12:20 PM
سلام
میخواستم بدونم میشه پافر فیش رو با اسکات و مونو و اوراتوس نگه داشت؟؟؟؟؟؟؟
MOBAGERI
22 November 2009, 01:23 PM
سلام
متاسفانه تو یه ماموریت سه روزه بعلت خرابی پمپ همه ماهی هام تلف شدن :icon_cry:
نظرتون در مورد این ترکیب چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید.
1- آروانا گرین یا سیلور (اولویت با گرین)
2- پنگوسی 2 عدد
3- ملوان 1 جفت
4- تگزاس 1 جفت
5-اسکات سیلور 1 عدد
6- آنجل مونو 2 یا 3 عدد
ضمنا ظرفیت تانک 300 لیتر با طول 180 (تصویر آکواریوم درآلبوم عکس موجوده)
arashmax
22 November 2009, 06:42 PM
سلام
سلام
میشه
موفق باشید
ar@sh
23 November 2009, 10:10 AM
سلام
سلام
در مورد ماهي پافر بايد خيلي مراقب باشيد چون واقعا مهاجم است (حتي به صورت انفرادي).
يک بار در يکي از تانکهاي مغازه هاي پلاسکو ديدم که مونوها را به تانک پافرها منتقل کرد. پافرها به صورت گروهي به مونوها حمله ميکردن و در مدت 10 دقيقه اي که تو مغازه بودم دو تا از مونوها را کشتن. بنابراين در مورد تعداد آنها و سايز تانکتون بايد دقت بيشتري داشته باشيد.
با تشکر
pouyan
23 November 2009, 11:43 AM
سلام
سلام
دوستمون اشکان عزیز در مورد بافر گفتند که بسیار زننده هست پس از ترکیب حذفش کنید یا یکی نگهش دارید - اوراتوش هم وقتی بالغ میشه اکثر در نر این رفتار دیده میشه که بسیار تهاجمی و قلمروطلب میشند ممکنه در آینده با اوراتوس هم مشکل پیدا کنید ولی اگر تانک بزرگی داشته باشید حداقل طول 1.50 متربه بالا و تعداد ماهی هایه به اندازه به مشکلی بر نمیخورید
بنظر من برای ماهی هایه آب نیمه شور میتونید این ترکیب رو امتحان کنید : انجل مونو(3 عدد به بالا ) - اسکات (3 عدد به بالا ) - ماهی تیرانداز یا همون Archer - گوبی یا ریچارداستون - سنگ ماهی - سالمون کتفیش- - مارماهی
سلام
متاسفانه تو یه ماموریت سه روزه بعلت خرابی پمپ همه ماهی هام تلف شدن :icon_cry:
نظرتون در مورد این ترکیب چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید.
1- آروانا گرین یا سیلور (اولویت با گرین)
2- پنگوسی 2 عدد
3- ملوان 1 جفت
4- تگزاس 1 جفت
5-اسکات سیلور 1 عدد
6- آنجل مونو 2 یا 3 عدد
ضمنا ظرفیت تانک 300 لیتر با طول 180 (تصویر آکواریوم درآلبوم عکس موجوده)
تگزاس ممکنه چون خویه محاجمی داره و قلمروطلب هست دردسر ساز بشه و 100 % هم با آروانا مشکل پیدا میکنه
اسکات هم کمی نسبت به آب شیرین حساس هست وبه آب نیمه شور احتیاج داره در مورد انجل مونو هم همینطوره و ماهی زننده ای هم هست و با آروانا در آینده ممکنه مشکل پیدا کنه بهتره از این 2 ماهی در تانکتون استفاده نکنید
آروانا گرین خوبه ولی سایز مناسب تانک رو هم براش تهیه ببنید که طول 180 سانت مناسب هست ولی بهتره آروانایه گرین تکی باشه آروانا سیلور معمولا کمتر محاجمه و کمتر تحت استرس قرار میگیره- پنگو.سی هم مشکلی ایجاد نمیکنه پنگوسی خالدار هم آروم و قشنگتر هست شارک سیلور هم خوبه شارک گلدن هم خوبه اما یکم نایابه - میتونید جایه تگزاس سیکلید افرایه زرد یا قرمز بگیرید - گرین ترور هم ماهی خوبی هست
MOBAGERI
23 November 2009, 02:59 PM
تگزاس ممکنه چون خویه محاجمی داره و قلمروطلب هست دردسر ساز بشه و 100 % هم با آروانا مشکل پیدا میکنه
اسکات هم کمی نسبت به آب شیرین حساس هست وبه آب نیمه شور احتیاج داره در مورد انجل مونو هم همینطوره و ماهی زننده ای هم هست و با آروانا در آینده ممکنه مشکل پیدا کنه بهتره از این 2 ماهی در تانکتون استفاده نکنید
آروانا گرین خوبه ولی سایز مناسب تانک رو هم براش تهیه ببنید که طول 180 سانت مناسب هست ولی بهتره آروانایه گرین تکی باشه آروانا سیلور معمولا کمتر محاجمه و کمتر تحت استرس قرار میگیره- پنگو.سی هم مشکلی ایجاد نمیکنه پنگوسی خالدار هم آروم و قشنگتر هست شارک سیلور هم خوبه شارک گلدن هم خوبه اما یکم نایابه - میتونید جایه تگزاس سیکلید افرایه زرد یا قرمز بگیرید - گرین ترور هم ماهی خوبی هست
ضمن تشکر از جواب کاملتون :
تجربه نگهداری از اسکات سیلور و آنجل مونو در آب شیرین رو داشتم و ظرف مدت کمی رشد بسیار خوبی رو داشتن که متاسفانه همه بعلت خرابی پمپ هوا دار فانی رو وداع گفتن.
خرید آروانا گرین یا سیلور حتمی هست و دنبال ترکیب مناسبی برای همزیستی با این دو گونه ماهی هستم که مزاحم هم نشن.
pouyan
23 November 2009, 04:33 PM
ضمن تشکر از جواب کاملتون :
تجربه نگهداری از اسکات سیلور و آنجل مونو در آب شیرین رو داشتم و ظرف مدت کمی رشد بسیار خوبی رو داشتن که متاسفانه همه بعلت خرابی پمپ هوا دار فانی رو وداع گفتن.
خرید آروانا گرین یا سیلور حتمی هست و دنبال ترکیب مناسبی برای همزیستی با این دو گونه ماهی هستم که مزاحم هم نشن.
خوب حالا که آروانا رو دوست دارید دارید حتما داشته باشید این ترکیب هم بسیار جالب در میاد :
آروانایه سیلور – شارک سیلور دم قرمز درشت- دالر – پلی تایگر درشت و پلی هایه دیگه البته سایز درشت باشند بهتره - دلقک درشت – پیکاک باس 2 الی 4 عدد ( حتما از آروانا باید کوچیکتر باشه ) – کت رویال اگر شارم فلگتیل یا دم پرچمی هم پیدا کردید عالی میشه
MOBAGERI
24 November 2009, 02:49 PM
سلام
دیشب یه ماهی ملوان بزرگ دیدم که خیلی خوشکل بود و خریدمش (حدودا 15 سانتی)
با اینکه تنها توی آکواریوم هست با خودش هم مشکل داره :icon_eek:
حتی با بخاری و فیلتر اسفنجی هم دعوا داره :icon_conf .بعد از خریدنش یه آوانای کوتوله به سایز تقریبی 30 سانت دیدم که قصد دارم امروز بخرمش .
بنظرتون آروانا با این سایز میتونه با این جونور وحشی کنار بیاد ؟ اصلا ماهی هست که بتونه ملوان رو تحمل کنه ؟ لطفا راهنمایی کنید.
arashmax
25 November 2009, 12:27 PM
سلام
هیچ ماهی نمیتونه با این ماهی وحشی همزیستی داشته باشه
اگه دوسش دارید بهتره که تنهایی نگهداریش کنید
hossein_usb
25 November 2009, 01:26 PM
با سلام.ديدم يكي از دوستان گفته بودن پنگوسي با آروانا ميشه نگه داشت...ولي تجربه شخصي من كاملا مغاير با اين صحبته...پنگوسي ماهي پر استرسي هست و آرواناي سيلور در اندازه هاي كوچك به شدت با استرس تحريك ميشه...از آب ميپره و خودشو به تزئينات آكواريوم ميزنه كه گاهي صرمات بدي هم ميخوره...كلا ماهي هايي كه حركات سريعي دارن و پر استرس هستن مناسب نگه داري با آروانا نميتونه باشه...
وقتي آروانا بزرگ ميشه ماهي هايي كه حركات سريعي دارن رو به چشمه مهاجم نگاه ميكنه و به اون ها حمله ميكنه...من مدت ها پنگوسي شكاري با آروانا داشتم و اين صحبت هام دقيقا مشاهدات خودمه...
موفق باشين
pouyan
25 November 2009, 01:51 PM
با سلام.ديدم يكي از دوستان گفته بودن پنگوسي با آروانا ميشه نگه داشت..............
وقتي آروانا بزرگ ميشه ماهي هايي كه حركات سريعي دارن رو به چشمه مهاجم نگاه ميكنه و به اون ها حمله ميكنه...من مدت ها پنگوسي شكاري با آروانا داشتم و اين صحبت هام دقيقا مشاهدات خودمه...
موفق باشين
کلا بهتره آروانا چه سیلور چه چه دارف تنها باشند یا با ماهی هایه کف زی آ رام مثل پلی ها ترکیب بشنند ولی خوب ...
Ashkan P
28 November 2009, 03:53 PM
سلام
عیدتون مبارک
با تشکر از راهنماییهای دوستان عزیز
آکواریوم من 150 لیتری هست
با اجازتون من این ماهیها رو توی تانکم دارم
پرت کوتوله(به زودی ردش میکنم بره)
اسکات 1 دونه قرمز یه دونه
جوئل 2 تا دو بندی
چهار تا اوراتوس
یه دونه دبوسی
یه دونه پافر
دو تا آنجل مونو
دو تا مونو تایگر
یه ماهی دیگه هم دارم نمیدونم اسمشون چیه
شبیه به اوراتوس هست با بدن خاکستری رنگ و خط مشکی از دم تا سر
اکثرا دیدم که این ماهی رو با ماهیهای گیاهخوار نگه میدارن ، مثلا دیروز دیدم که پیش گوپی بود!!!!!!!!!!
ولی بین این ماهیها خوب مونده گاهی اوغات جوئل ها رو هم میزنه
یک یا دو تا تیرانداز هم فردا پس فردا میخوام اضافه کنم
به نظرتون چیز دیگه ای بجز پرت کوتوله(سیچلاید سفید) باید حذف کنم؟؟؟یا چیزی کمه باید اضافه کنم؟؟
به نظر خودم اومده نسبت به حجم آب تعداد ماهیهام زیاده ،دوستان عزیز اگر نظرشون رو در این زمینه هم بگن ممنون میشم
ارادتمند شما
اشکان
pouyan
28 November 2009, 06:39 PM
سلام
عیدتون مبارک
با تشکر از راهنماییهای دوستان عزیز
آکواریوم من 150 لیتری هست
با اجازتون من این ماهیها رو توی تانکم دارم
پرت کوتوله(به زودی ردش میکنم بره)
.....
به نظر خودم اومده نسبت به حجم آب تعداد ماهیهام زیاده ،دوستان عزیز اگر نظرشون رو در این زمینه هم بگن ممنون میشم
ارادتمند شما
اشکان
ماهی هایه جوئل جزو سیکلید هایه آروم بحساب میاند و وقتی اوراتوساتون بالغ بشند در معرض خظر قرار میگیرند اوراتوس هاتونم اگر 2 نر دارید سعی کنید یک نر آن را با توجه به حجم تانکتون نگه دارید
ماهی کفشک ماهی یا فلاندر هم میتونید به ترکیبتون اضافه کنید :http://www.drpez.org/albums/Trinectes-maculatus-fotos/aaf.jpg
ماهی نیدل فیش نوعی که 1 خال در انتهایه دمش دارد هم ماهی بدی نیست وبیشتر از 20 cm نمیشه ولی باید از ماهی هایه دیگتون کوچکتر باشه چون ماهیه شکارچی هست نوع معمولیش معمولا زیادی طویل و زشت میشه :
http://www.blueforestaquatics.com/catalog/Needlefish%5B1%5D.jpg
تارگت فیش هم ماهی بدی نیست وبه 30 سانتیمتر میرسه ولی کمی مهاجمه تو پلاسکو هفته پیش بودش :
http://badmanstropicalfish.com/brackish/jarbua.jpg
این کتفیش هم با ماهی هایه آب لب شور میتونید نگه دارید اسم علمیش Hexanematichthys seemanni هست اسم محلیش رو فراموش کردم :
http://www.fishlore.com/Pictures/Profiles/columbian-shark.jpg
بقیه ماهی ها که ریچاردسون - سنگ ماهی هم بد نیستند
موفق باشید
sina811hamedan
14 January 2010, 01:36 PM
سلام
ازاساتيد خواهش ميكنم اسم چنتا ماهي تخمگذار كه تكثيرشون زياد سخت نباشه وزيبا و باارزش باشه اينجا بنويسند.:icon_excl
b.p.v
14 January 2010, 01:52 PM
سلام
ازاساتيد خواهش ميكنم اسم چنتا ماهي تخمگذار كه تكثيرشون زياد سخت نباشه وزيبا و باارزش باشه اينجا بنويسند.:icon_excl
سلام دوست عزیز
خیلی از ماهی های تخم گذار وجود داره که توی ایران تکثیر میشه مثل سورم ، انواع گورامی، آنجل ، فایتر و .... که در مورد نحوه تکثیر بسیاری از اونا توی تایپیک های مخصوص خودشون دوستان بدون هیچ چشمداشتی توضیحات کامل رو دادن . شما می تونید بسته به علاقه خودتون با خوندن کامل مطالب و کمی تلاش اونا رو تکثیر کنید .
موفق باشید
farzad_Sh_2020
14 January 2010, 03:49 PM
سلام
این عکس رو دیدم دوستان گذاشتم خواستم بدونم منظورتون اینه که این کفشک ماهی هست ؟
http://www.drpez.org/albums/Trinectes-maculatus-fotos/aaf.jpg
تاحالا من شیراز همچین ماهی ندیدم . قیمتش چقدر هست ؟ با پرت و سوروم و کت خرگوشی و گرین سازگاری داره ؟کسی اگر شیراز دیده اینو حتماً بهم بگه تا برم ببینم
sina811hamedan
14 January 2010, 09:09 PM
سلام دوست عزیز
خیلی از ماهی های تخم گذار وجود داره که توی ایران تکثیر میشه مثل سورم ، انواع گورامی، آنجل ، فایتر و .... که در مورد نحوه تکثیر بسیاری از اونا توی تایپیک های مخصوص خودشون دوستان بدون هیچ چشمداشتی توضیحات کامل رو دادن . شما می تونید بسته به علاقه خودتون با خوندن کامل مطالب و کمی تلاش اونا رو تکثیر کنید .
موفق باشید
ممنون ولي من ميخواستم از تجربه شخصي شما استفاده كنم چون خودم انجل وگوپي خريدم كه نيساختن بعد اون هم باماهياي ديگه با اين مشكل روبه رو شدم.
powerlifter
15 January 2010, 10:46 PM
سلام .
وجدانا موافقم كه ماهي هر چي هم كه باشه باز موجود زنده ست و رفتارش غيرقابل پيشبيني !
من خودم شاهد بودم همين جناب پوليپتروس ناز و خنگول و باحال ( خيلي دوسش دارم ! ) چطور يه آرواناي يه كم كوچيكتر از خودش رو نوش جون كرد ! مثل اب خوردن 20 تومن از دستم رفت ! :icon_razz
يا اسكات هاي گرين من . آب من حتي درصدي شوري نداره ولي خب فوق العاده سرحال و بازيگوش و خوش رنگ و خوب رشد هستن .
البته در كنارشون يه پوزه خرگوشي ارغواني هم هست كه چند روز اول بنده خدا رو كلي اذيت كردن (8 تا اسكات هستن ) و پر و بالشو زدن اما خب الان كاري بهش ندارن .
....
ميخواستم پيشنهادتونو بدونم . اگه 6 تا از اسكات هامو رد كنم ميمونن ( 2 اسكات . 2 پرت . 2 سوروم . 2 جوئل قيش . 1 پوزه خرگوشي . كت فيش اسپورت و شكلاتي . پرت كوتوله كوچكولو و راميزي كوچكولو . )
تانكم هم 100*70*35
شما باشين تركيب رو بهم ميزنين ؟ اصلا تركيب مناسبيه ؟ پيشنهاد بهتري دارين ؟ دنبال تعدد رنگ و ماهي هايي هستم كه اخت شن باهام ...
ممنون . نظرتون مثل هميشه مهمه برام :icon_cool
farzad_Sh_2020
15 January 2010, 11:33 PM
سلام .
وجدانا موافقم كه ماهي هر چي هم كه باشه باز موجود زنده ست و رفتارش غيرقابل پيشبيني !
من خودم شاهد بودم همين جناب پوليپتروس ناز و خنگول و باحال ( خيلي دوسش دارم ! ) چطور يه آرواناي يه كم كوچيكتر از خودش رو نوش جون كرد ! مثل اب خوردن 20 تومن از دستم رفت ! :icon_razz
يا اسكات هاي گرين من . آب من حتي درصدي شوري نداره ولي خب فوق العاده سرحال و بازيگوش و خوش رنگ و خوب رشد هستن .
البته در كنارشون يه پوزه خرگوشي ارغواني هم هست كه چند روز اول بنده خدا رو كلي اذيت كردن (8 تا اسكات هستن ) و پر و بالشو زدن اما خب الان كاري بهش ندارن .
....
ميخواستم پيشنهادتونو بدونم . اگه 6 تا از اسكات هامو رد كنم ميمونن ( 2 اسكات . 2 پرت . 2 سوروم . 2 جوئل قيش . 1 پوزه خرگوشي . كت فيش اسپورت و شكلاتي . پرت كوتوله كوچكولو و راميزي كوچكولو . )
تانكم هم 100*70*35
شما باشين تركيب رو بهم ميزنين ؟ اصلا تركيب مناسبيه ؟ پيشنهاد بهتري دارين ؟ دنبال تعدد رنگ و ماهي هايي هستم كه اخت شن باهام ...
بنظر من شما خیلی نسبت به سایز تانکتون تعداد ماهی هاتون زیاد هست . شاید علت سرحال بودن اسکات ها تعداد زیادشون هست .
بله این پولی که خیلی خودش رو میزنه به عالم هپروت و انگار هیچی ندیده شما برای تستش یک ماهی خوراک زرنگ بنداز تو تانک (مثل ماهی های آب روان ) . ببین کدوم ماهی بجز این میتونه بگیرتش . خیلی موووزی هست :icon_arro
sina69
16 January 2010, 12:29 PM
سلام .
....
تانكم هم 100*70*35
جوئل فیش رو نمیشناسم اما پیشنهاد می کنم که رامیزی و پوزه خرگوشی رو از فهرستت حذف کنی.
pouyan
16 January 2010, 01:27 PM
سلام .
من خودم شاهد بودم همين جناب پوليپتروس ناز و خنگول و باحال ( خيلي دوسش دارم ! ) چطور يه آرواناي ي....
....
تانكم هم 100*70*35
سلام
اولین نکته ای که بنظر میرسه اینه که شما تعداد ماهی رونسبت به حجم آکواریوم رو رعایت نمکینید
پوليپتروس برخلاف تصور شما ماهی خنگی نیست ظبیعتش اینگونست که ماهی شکاری انتظاری هست
اسکات ماهی آب نیمه شور هست و با اخلاقی تند خو با پرت توانایی سازش دارد اما کیفیت آبی که این دو ماهی در اون زندگی
eiman_sos
16 January 2010, 11:53 PM
سلام خدمت دوستان
ایا فلاورکوتوله مثل فلاور معمولی بایدتنها نگه داشته بشه یا میشه با سایر گوشتخورها نگه اش داشت؟
Happy fish keeping
farhad-2007
17 January 2010, 11:53 AM
سلام خدمت دوستان
ایا فلاورکوتوله مثل فلاور معمولی بایدتنها نگه داشته بشه یا میشه با سایر گوشتخورها نگه اش داشت؟
Happy fish keeping
باسلام
فلاور كوتوله هم تمامي خواص فلاور معمولي رو داره...
اگه تانك شما شلوغ باشه هر دونژاد فلاور رو ميتوني با اونها نگهداري كني...
نگهداري تنها از فلاور بيشتر بخاطر تغذيه مستقيم و پرورش خاص اون هست كه شما بهتر بتوني روي رنگ و هد ماهي كار كني(چون غذاهاي مخصوص فلاور خيلي گرونه)...
باتشكر farhad-2007
powerlifter
17 January 2010, 01:15 PM
pouyan :
سلام
اولین نکته ای که بنظر میرسه اینه که شما تعداد ماهی رونسبت به حجم آکواریوم رو رعایت نمکینید
پوليپتروس برخلاف تصور شما ماهی خنگی نیست ظبیعتش اینگونست که ماهی شکاری انتظاری هست
اسکات ماهی آب نیمه شور هست و با اخلاقی تند خو با پرت توانایی سازش دارد اما کیفیت آبی که این دو ماهی در اون زندگی
راستش درسته . اين تعداد نبودن اما خب چون پيچ و خم دكوري رو در نظر گرفتم فكرم فقط رو درگير نشدنشون بود و از تناسبشون غافل . تو فكرش هستم ... نرم ماهي هاي من تو اين آكوا يه جفت اسكار بزرگ بود و كت فيش و پولي . با عوض شدن تيم ماهي ها يه كم اوضا نابسامانه فعلا !
برخلاف برداشت دوستان از (( خنگ بودن پولي )) به نظرم ميرسه به قول شما فوق العاده هم تيز هست !
شايد من منظورم رو درست نرسوندم . چون هدفم خنگ به نظر رسديدنش (با حركات عجيب و انتظار جالبش ! ))بود نه خنگ بودنش ! به خاطر همين هم هست كه انواع پولي ماهي مورد علاقه منه و دوسش دارم . :icon_wink
sina69
جوئل فیش رو نمیشناسم اما پیشنهاد می کنم که رامیزی و پوزه خرگوشی رو از فهرستت حذف کنی.
جوئل فيش رو فكر كنم يكي از دوستان به عنوان جواهر يا يه همچين چيزايي !!! معرفي كرده بود. راستش معادل فارسي ش رو دقيقا يادم نيست . ماهي فوق العاده زيبا با تركيب رنگ جالبيه كه پيشنهاد ميكنم ببينيش و تجربه ش كني .
راميزي رو براي تيم كردن ماهي ها نگرفتم . موقت تو تانك اصلي بود هم براي اينكه ببينم خلق و خوش چه تغييري ميكنه هم برخورد اسكات ها (بزرگترين اشرار فعلي تانك !!! ) با اين قبيل مهمونا . الان ديگه به تانك كوچيك منتقل شده .
پوزه خرگوشي هم هيچ مشكلي با اسكات ها و پرت ها نداره . الان كاملا كنار هم آرام هستن . (كلا من زياد از اين كارا ميكنم و سازگاري ماهي هاي ناسازگار با هم رو خيلي تجربه كردم . )
ممنون از همه :icon_cool
eiman_sos
17 January 2010, 04:12 PM
باسلام
فلاور كوتوله هم تمامي خواص فلاور معمولي رو داره...
اگه تانك شما شلوغ باشه هر دونژاد فلاور رو ميتوني با اونها نگهداري كني...
نگهداري تنها از فلاور بيشتر بخاطر تغذيه مستقيم و پرورش خاص اون هست كه شما بهتر بتوني روي رنگ و هد ماهي كار كني(چون غذاهاي مخصوص فلاور خيلي گرونه)...
باتشكر farhad-2007
سلام خدمت دوستان
ممنون از راهنمایتون اقا فرهاد اخه ترکیب ماهی های اکواریمم خیلی یکنواخت شده(4پرت-2تا اسکار-1تگزاس-1جگوار-1کت فیش-1دراگون دراکواریم400لیتری)میخواستم2-3تا ماهی جدید اضافه کنم ولی نمیدونم چه ماهی اضافه کنم برای همین از شما وسایر دوستان کمک میخوام؟؟؟
Happy fish keeping
.armin.
20 January 2010, 10:11 PM
سلام
من با اسکار پنگوسی و کت چی می تونم بزارم!؟
می خوام شارک دم قرمز بزارم!
چند تا شارک بزارم؟
دیگه چی می تونم بزارم!
اسکار هام کوچیکن!
sina69
23 January 2010, 10:04 PM
سلام دوستان
من تا به حال با ديسکس هيچ ماهي نگه نداشتم، پيشنهادتون براي نگهداري ماهي هايي که روي سطح بالا و مياني آب شنا کنن و نه ديکسس اونا رو بزنه و نه اونا ديسکس رو بزنن چيه؟
خونواده تترا ها چون کوچکند توسط ديسکس آسيب نمي بينن؟
Amir 1986
24 January 2010, 03:13 AM
سلام دوستان
من تا به حال با ديسکس هيچ ماهي نگه نداشتم، پيشنهادتون براي نگهداري ماهي هايي که روي سطح بالا و مياني آب شنا کنن و نه ديکسس اونا رو بزنه و نه اونا ديسکس رو بزنن چيه؟
خونواده تترا ها چون کوچکند توسط ديسکس آسيب نمي بينن؟
سلام دوست عزیز
معمولا در کنار دیسکس از ماهی های کوچک استفاده میشه ، مثله خانواده تتراها و گوپی هم مشگلی نداره .
من خودم برای طی شدن سیکل از چندتا گوپی برای تانک دیسکس هام استفاده کردم و بعد از انتقال دیسکس ها به تانک اونا رو جدا نکردم .
تا حالا هم هیچ مشگلی با هم نداشتن . گوپی ها که جرات نزدیک شده به دیسکس ها رو ندارن ، دیسکس هم تمایلی برای حمله به اونا نداره .
موقع غذا خوردن هم کنار هم به راحتی غذا می خورن .
ashkanbob
24 January 2010, 10:35 AM
سلام
من تازه عضو سیت شدم ولی تقریبا ۲سال با این سایت تونستم اکواریوم رو نگهداری کنم،
الان ۶ماه در آمریکا هستم،بد ۳ماه دوباره اینجا اکواریوم خریدم،اینجا مهیخیلی قیمتشون فرق میکنه،الان ی تانک ۱۰ گالونی دارم با ۲تا سیچلید افریقائی ک یکیشون نارنجیه و یکیشون آبی و بنفش و راه راه،مشکل اینه سیچلید بنفش راه راه تا الان ۳تا ماهی کشتو،ی پرت کتوله و یک دهان آتشی و یک جول،
میخوام بدونم چه ماهی میتونم باهاش نگاه دارم؟اگه کمکم کنید ممنون میشم،فقط مشکل اینه ک اینجا خیلی از ماهی قیمتشون با ایران فرق میکنه مثلا پرتی ک ماه ایران میداد ۵هزار تومن اینجا ۳۰ هزار تومنه
golden-fish
30 January 2010, 12:13 AM
سلام.شرمنده دوستان میخواستم بدونم برای همین تانک 240 لیتری(147*70*25)ترکیب ماهیان گیاهخوار زیبایی هست که نگهداریشون آسان باشه؟
من خودم به این نتیجه رسیدم (آکواریوم حدود 280 لیتره):
4 تا دوبوسی
6 تا ماکرو
2 تا کالیکو
2 تا کت فیش
(http://ww.phalls.com/showthread.php?t=20353)
golden-fish
31 January 2010, 08:31 PM
دوستان شرمنده من زیاد سوال میپرسم اما من برای تانک جدیدی که میخوام راه اندازی کنم دچار تردید در انتخاب چه جور ماهیانی شدم.اگه میشه لطف کنید سوالات زیر را پاسخ دهید:
1-چه ماهیانی بخرم و به چه عدد از هر نوع؟
2-ماهیانی باشن که نگهداریشون راحت باشه منظورم از لحاظ درجه پی اچ و... است؟
3-بهترین غذا از مارک سرا برای این ماهیانی که خودتون گفتید چیه؟
و اگه اطلاعات دیگه ای است بگید.
دوستان میدونم درباره همه ماهیان تو فروم هست و من خودم کتاب اطلس ماهیان رو هم خوندم اما میخواستم از روی تجربه دوستان بهترین رو بهم معرفی کنید.بازم شرمنده به دلیل سوال زیاد.
Romans
1 February 2010, 10:50 AM
سلام.شرمنده دوستان میخواستم بدونم برای همین تانک 240 لیتری(147*70*25)ترکیب ماهیان گیاهخوار زیبایی هست که نگهداریشون آسان باشه؟
4 تا دوبوسی
6 تا ماکرو
2 تا کالیکو
2 تا کت فیش
دوستان شرمنده من زیاد سوال میپرسم اما من برای تانک جدیدی که میخوام راه اندازی کنم دچار تردید در انتخاب چه جور ماهیانی شدم.اگه میشه لطف کنید سوالات زیر را پاسخ دهید:
دوستان میدونم درباره همه ماهیان تو فروم هست و من خودم کتاب اطلس ماهیان رو هم خوندم اما میخواستم از روی تجربه دوستان بهترین رو بهم معرفی کنید.بازم شرمنده به دلیل سوال زیاد.
سلام
1- این مورد برمیگرده به سلیقه و علاقه شما .با توجه به سایز ماهیهایی که انتخاب میکنید میتوان تعداد انها را مشخص کرد.
2- معمولن و به صورت ابتدایی اولین انتخاب ماهیهای زنده زا میباشد ولی برای شروع میتوانید از انواع سیکلیده های افریقایی و امریکایی ( بغییر از دیسکس ) خریداری کنید.
3- اکثر غذاهای موجود در بازار از کیفیت خوبی برخوردار هستند.به همین دلیل زیاد در قید مارک خاصی نباشید و هر غذایی که ماهیهای شما بهتر از ان استقبال کردند به انها بدهید.
و در ادامه به شما توصیه میکنم در صورت امکان مطالب قبلی را هم با دقت مرور کنید.
موفق باشید.
Ashkan P
1 February 2010, 01:09 PM
4 تا دوبوسی
6 تا ماکرو
2 تا کالیکو
2 تا کت فیش
سلام
با دبوسی بهترین ماهی که میشه نگه داشت فرونتوزاست که ماهی زیبا و جالبی هست
این سری ماهیهایی که گفتید نیاز به مقداری نمک تو آب تانکشون دارن که این ممکنه کت فیشتون رو اذیت کنه مگر اینکه کت فیشی باشه که به نمک حساسیت نداشته باشه
ماکرو و کالیکا هم خوب هستند ولی ماکروهات رو 4 تا کن و مراقب باش سایزش خیلی بزرگتر از دبوسی ها نباشه ، آخه دبوسی هایی که الآن هست تو بازار خیلی سایزش کوچک هست
موفق باشی
sina811hamedan
3 February 2010, 12:01 AM
دوستان اگه لطف كنيد يه ماهي معرفي كنيد كه جلبك ها رو از بين ببره وبا ديسكاس سازگاري داشته باشه معرفي كنيد البته زيبا هم باشه وتا حد امكان ريز.
باتشكر
farhad-2007
3 February 2010, 11:24 AM
دوستان اگه لطف كنيد يه ماهي معرفي كنيد كه جلبك ها رو از بين ببره وبا ديسكاس سازگاري داشته باشه معرفي كنيد البته زيبا هم باشه وتا حد امكان ريز.
باتشكر
باسلام
دو نوع جلبك خوار رو ميشناسم كه به سليقه خودتون ميتونيد اقدام به خريد اونها كنيد...
جلبك خوار سيامي(crossocheilus_siamensis )...
http://i.imagehost.org/t/0692/Crossocheilus_siamensis_2_by_Ark.jpg (http://i.imagehost.org/view/0692/Crossocheilus_siamensis_2_by_Ark) http://i.imagehost.org/t/0461/crossocheilus_siamensis.jpg (http://i.imagehost.org/view/0461/crossocheilus_siamensis)
جلبك خوار چيني(Marble Algae Eater )...
http://f.imagehost.org/t/0591/IMG_5450.jpg (http://f.imagehost.org/view/0591/IMG_5450) http://f.imagehost.org/t/0398/Marble_Algae_Eater.jpg (http://f.imagehost.org/view/0398/Marble_Algae_Eater)
باتشكر farhad-2007
mamali1365
4 February 2010, 12:51 AM
سلام دوستان
من 2 ماهه که 2 تا اسکار دارم که یکی از اونا حدود 3 تا 4 سانت از اون یکی بزرگتره از 1 هفته پیش بزرگه به شدت داره به کوچیکه حمله می کنه تمامه بدنشو زخم کرده ( خیلی داغون شده)توری که فقط واسه غذا خوردن میاد بیرون بقیه روز فقط پشته فیلتر مخفی می شه تا میاد یه چرخ بزنه بزرگه توری میزاره دنبالش که می خواد بکشتش خیلی بی حال شده تمامه روز مخفی دیگه تحرک نداره
لطفا راهنماییم کنید
راستی اینا چرا تو این 2 ماه این چوری نبودن ؟؟
moh@mm@d reza
4 February 2010, 07:04 PM
سلام دوستان
من 2 ماهه که 2 تا اسکار دارم که یکی از اونا حدود 3 تا 4 سانت از اون یکی بزرگتره از 1 هفته پیش بزرگه به شدت داره به کوچیکه حمله می کنه تمامه بدنشو زخم کرده ( خیلی داغون شده)توری که فقط واسه غذا خوردن میاد بیرون بقیه روز فقط پشته فیلتر مخفی می شه تا میاد یه چرخ بزنه بزرگه توری میزاره دنبالش که می خواد بکشتش خیلی بی حال شده تمامه روز مخفی دیگه تحرک نداره
لطفا راهنماییم کنید
راستی اینا چرا تو این 2 ماه این چوری نبودن ؟؟
سلام
تنها کاری که شما باید انجام بدید اینه که اینا رو از هم جدا کنید. اسکار هرچی بزرگ تر می شه حس قلمروطلبیشم بیشتر تقویت می شه. اینه که به مرور زد و خورد ها هم شرو می شه.
ضمنا اسکار اسیب دیده رو به قرنطینه منتقل کنید و به ازای هر لیتر نیم گرم نمک به اب اضافه کنید البته در صورتی که بخواید اونو نگه دارید
mamali1365
5 February 2010, 12:04 PM
سلام
تنها کاری که شما باید انجام بدید اینه که اینا رو از هم جدا کنید. اسکار هرچی بزرگ تر می شه حس قلمروطلبیشم بیشتر تقویت می شه. اینه که به مرور زد و خورد ها هم شرو می شه.
ضمنا اسکار اسیب دیده رو به قرنطینه منتقل کنید و به ازای هر لیتر نیم گرم نمک به اب اضافه کنید البته در صورتی که بخواید اونو نگه دارید
اگه جداش نکنم انقد می زنتش تا بمیره؟
naraqi110
6 February 2010, 08:25 PM
عزیزان ، من یه فلاور کوچیک و یه آروانای 30 سانتی داشتم که از اول پیش هم بودند ومشکلی نداشتند ، الان میشه گرین تیرور 12 سانتی پیششون انداخت ، اول که فلاور خیلی بهش زد مجبور شدم جداش کنم میشه به هم عادت کنند ؟
Romans
6 February 2010, 09:54 PM
عزیزان ، من یه فلاور کوچیک و یه آروانای 30 سانتی داشتم که از اول پیش هم بودند ومشکلی نداشتند ، الان میشه گرین تیرور 12 سانتی پیششون انداخت ، اول که فلاور خیلی بهش زد مجبور شدم جداش کنم میشه به هم عادت کنند ؟
سلام
با توجه به سایز اروانا و خوی فلاور امکان درگیری و اسیب دیدن گرین وجود دارد.
مورد بعدی هم اینکه بهتره از همین حالا به فکر جدا کردن فلاور و اروانا هم باشید چون در اینده نزدیک سازگاری این دو هم از بین خواهد رفت.
Ashkan P
6 February 2010, 11:36 PM
دوست عزیز در آینده ای نه چندان دور فلاورت آروانات رو از وسط دو نصف میکنه و بعد هم میل میکنه مطمئنن ، البته امیدوارم که هیچوقت هیچکدوم از ماهیهات آسیب نبینند ولی.....
این اتفاق برای من افتاد.
موفق باشید.
moh@mm@d reza
7 February 2010, 12:46 AM
اگه جداش نکنم انقد می زنتش تا بمیره؟
بله
farhad-2007
7 February 2010, 12:59 PM
دوست عزیز در آینده ای نه چندان دور فلاورت آروانات رو از وسط دو نصف میکنه و بعد هم میل میکنه مطمئنن ، البته امیدوارم که هیچوقت هیچکدوم از ماهیهات آسیب نبینند ولی.....
این اتفاق برای من افتاد.
موفق باشید.
باسلام
البته ممكنه دقيقاً عكس اين موضوع هم اتفاق بيافته و نميشه يه قانون كلي براش درنظر گرفت و دقيقاً به خلق و خوي اونها بستگي داره...
باتشكر farhad-2007
Youck
15 February 2010, 04:30 PM
عزیزان من این ماهی هارو دارم :
پرت - اسکار - ماکرو - آنجل مونو
چه ماهی های دیگه ای رو می تونم اضافه کنم !؟
F@RSH@D rezayi
15 February 2010, 05:26 PM
عزیزان من این ماهی هارو دارم :
پرت - اسکار - ماکرو - آنجل مونو
چه ماهی های دیگه ای رو می تونم اضافه کنم !؟
وقتی مونو دارید پس شوری آبتون به حد کافی هست بنا براین می تونید اسکات و سیلور اسکات هم داشته باشید که ماهی پر جنب و جوش و زیبایی هست . ضمن اینکه من با همین ترکیب آروانا و سورم نیز نگهداری کردم .
naraqi110
16 February 2010, 11:04 PM
برخی فلاور هابراحتی درتانک اجتماعی زندگی میکنند ، چطوری میشه فلاور کوچیک رو اینجوریش کرد ؟(یعنی اگه فلاورکوچیک رو بیاندازی پیش ماهی بزرگ آدم میشه ؟)اگه نه اونایی که اینجوری اند چطور اینگونه شده اند؟
رامیرزی با بچه مولی کاری داره ؟
moh@mm@d reza
17 February 2010, 12:24 AM
برخی فلاور هابراحتی درتانک اجتماعی زندگی میکنند ، چطوری میشه فلاور کوچیک رو اینجوریش کرد ؟(یعنی اگه فلاورکوچیک رو بیاندازی پیش ماهی بزرگ آدم میشه ؟)اگه نه اونایی که اینجوری اند چطور اینگونه شده اند؟
رامیرزی با بچه مولی کاری داره ؟
سلام
اون برخی فلاور ها به راحتی تو اکواریوم اجتماعی زندگی نمی کنند و همیشه یا ماهی های دیگه رو میزنند و یا با همنوعانشون دعوا می کنند که اگه دقت کنید می بینید که فلاور هایی که همیشه دسته جمعی تو مخازن نگهداری می شن همیشه زخمی هستند.
ضمنا خوی وحشی این ماهی یکی از دلایل تک نگهداشتنش هست و یکی از مهمترین دلایل نگهداری تکی این ماهی پرورش تخصصی اون هستش که شما بتونی اونو به بهترین شکل و رنگ پرورش بدی.
2- اگه تو دهنش جا بشه می خورتشون. درسته که سیکلیده ارومی هست ولی جزو گوشتخوارها محسوب می شه
Imanhjp
17 February 2010, 05:45 PM
با سلام
در تانک 120 لیتری ام یک آروانا کوتوله ی 15 سانتی دارم با یک جفت سیلور دالر 7 سانتی و یک دلقک و کت و یک بلک گوست 7-8 سانتی
چه ماهی های دیگه ای میتونم اضافه کنم؟
آیا اضافه کردن سیچلاید های ماکرو و کماندو یا فرانتوزا به این جمع امکان پذیر است؟
پرت کوچیک چی؟
با تشکر
b.p.v
18 February 2010, 03:30 PM
با سلام
در تانک 120 لیتری ام یک آروانا کوتوله ی 15 سانتی دارم با یک جفت سیلور دالر 7 سانتی و یک دلقک و کت و یک بلک گوست 7-8 سانتی
چه ماهی های دیگه ای میتونم اضافه کنم؟
آیا اضافه کردن سیچلاید های ماکرو و کماندو یا فرانتوزا به این جمع امکان پذیر است؟
پرت کوچیک چی؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
من تا حالا تجربه نگهداری چنین ماهی هایی رو نداشتم ولی فکر کنم ماهی هایی رو که اسم بردید می تونید پیش هم نگه دارید البته فرانتوزا باید کوچک باشه . من دیدم که اروانا سیلور 25 سانتی رو با پرت بزرگ هم بدون هیچ مشکلی نگه داشتند .
موفق باشید .
kave1
19 February 2010, 10:15 PM
با عرض سلام به همه دوستان...
من 1آرونا کوتوله 10-12 سانتی دارم با 2 تا لجن خوار توی تانک 200 لیتری. به نظر دوستان چه ماهی بهتره که با این آرونا بندازم که بعداً پشیمون نشم؟
البته خودم اسکارو دوست دارم ولی انقدر دربارش در کنار آرونا بد شنیدم که کم کم دارم از خیرش میگذم :icon_cry:
میشه نظر بدین لطفاً و کمکم کنید.... (البته از پرت - پوزه میمونی - تگزاس و گرین تیلور هم خوشم میاد بعد اسکار) ولی میخوام به لطف شما دوستان انتخاب بهترین رو بکنم....
با تشکر از همه دوستان و اساتید..
Ashkan P
19 February 2010, 11:20 PM
گرین و پرت و پوزه هم میتونی نگه داری
تگزاس رو نمیدونم آخه تگزاس دست کمی از اسکار نداره،البته فکر نکنم که با رعایت سایزشون مشکلی پیش بیاد
جگوار هم بعضی از دوستان با آروانا نگه میدارن(به این معنی نیست که جگواری که شما گرفتید با آرواناتون حتما سازگاری داره)
سوروم هم میتونی نگه داری فقط سایزش بزرگ باشه
kave1
23 February 2010, 02:10 AM
مرسی اشکان جان از راهنمایی که کردی، ولی ای کاش دوستان دیگه هم کمک کنن و ماهی هایی که من اسم نبردم رو هم اضافه کنن. البته اگه این کوتولهه بسازه باهاشون :icon_arro
البته انقدر این آرونا (مخصوصاً کوتوله اینطور که خوندم وحشی تره) که کم کم فکر کنم برم پسش بدم تا بتونم ترکیبات بیشتری از ماهی ها رو نگه دارم.
.armin.
2 March 2010, 12:10 AM
سلام
من توی تانکم فلاور/سیلور/پنگوسی/گربه/اسکار دارم که باشیشه فلاور رو جدا کردم
حالا امروز دیدم که یکی از سیلورها سیلور دیگه و پنگوسی ها رو می زد
چیکار کنم؟ماهی ها رو نمی تونم پس بدم
تا حالا با هم درگیر نشده بودن
همه ی ماهی هام کوچیکن
Mr.Hossein
2 March 2010, 10:11 AM
سلام
من توی تانکم فلاور/سیلور/پنگوسی/گربه/اسکار دارم که باشیشه فلاور رو جدا کردم
حالا امروز دیدم که یکی از سیلورها سیلور دیگه و پنگوسی ها رو می زد
چیکار کنم؟ماهی ها رو نمی تونم پس بدم
تا حالا با هم درگیر نشده بودن
همه ی ماهی هام کوچیکن
سلام دوست عزیز
بارها توصیه شده که قبل از خرید ماهی سازگاری اونها رو چک کنید. و برخی ماهیها در سایز کوچک مشکلی با هم نداشته و در سایز بزرگتر حتی به همنوع خود رحم نمیکنند.
بنابراین شما 3 راه دارید :
1- کاری نکنید و شاهد درگیری و زد و خورد و تلفات باشید!
2- آکواریوم را با شیشه های دیگر پارتیشن بندی کنید!
3- ماهیها را پس دهید، حتی به رایگان. البته در همین سایت هم میتوانید ماهیها را به سایر دوستان عرضه کنید.
فکر میکنم راههای 1و 2 غیر منطقی هستند و شما فقط راه 3 را دارید. مگر اینکه آکواریوم دیگری هم تهیه کنید.
برای همین هست که بسیاری از دوستان دارای چندین آکواریوم هستند که بتوانند تنوع ماهیان مورد علاقه را داشته باشند.
موفق باشید
.armin.
3 March 2010, 01:12 AM
آخه من آکواریومم خوره داره نمی تونم بندازم تو تانکه دیگه
درگیری نه به اون شدت موقع غذا خوردن
بعضی موقع ها
من خودم فلاور رو پارتیشن بندی کردم
دیگه نمیشه
naraqi110
6 March 2010, 12:38 PM
این ماهیهاباهم سازگارند :
ماهی بادکنکی (پوفر)دوبندی ،رامیرزی ،دوبوسی وآیااین پوفر رومیشه باآروانای 30 سانتی نگه داشت ؟
اگه قیمت فعلیشون روهم بدید که عالی میشه
powerlifter
6 March 2010, 01:57 PM
سلام !
يه تانك 100*70*45 دازم . توش 1 جفت پرت . 1 جفت جوئل و 11 جفت اسكات و 1 آروانا و 1 پرت كوتوله با 2 تا كت هست .
اگه بخوام اسكات و پرت ها رو از مجموعه كم كنم به نظر شما چي ميتونم اضافه كنم به تانك . نظر و سليقه شما مهمه !
Ashkan P
9 March 2010, 09:06 PM
سلام !
يه تانك 100*70*45 دازم . توش 1 جفت پرت . 1 جفت جوئل و 11 جفت اسكات و 1 آروانا و 1 پرت كوتوله با 2 تا كت هست .
اگه بخوام اسكات و پرت ها رو از مجموعه كم كنم به نظر شما چي ميتونم اضافه كنم به تانك . نظر و سليقه شما مهمه !
سلام
جوئل رو هم رد کن سیکلیدهای آمریکایی نگه دار
و یا پرت کوتوله رو رد کن آفریقایی نگه دار
دقت کن ماهیهایی که میگیری تو لیست سیاه سازگاری با آروانا نباشن:icon_cool
eiman_sos
12 March 2010, 01:47 AM
رپ فیش باسیکلیدهای امریکایی مثل اسکار وجگوار سازگاری داره؟؟
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.