PDA

View Full Version : استفاده از بوستر ABS برای اتومبیل های بدون سیستم ABS

XELTEK
16 April 2006, 02:22 AM
من دوو دارم و واسه ی تر مزای ضعیفش تصمیم گرفتم ABS کنمش !!!!اگر کسی اطلاعی داره نظر بده لطفا" و اگر هم کسی داره استفاده میکنه نتیجشو بگه !!!

البته GLX دوستم هم باید ABS شه !!!! چون مسابقه میده !!!

PAYAM
16 April 2006, 04:32 AM
به هيچ عنوان كيفيت ABS واقعي را ندارد ولي به مراتب از ترمزهاي معمولي قوي‌تر و بهتر و داراي عكس العمل سريع‌تر و دقيق‌تريست.

abaratian
16 April 2006, 04:44 PM
و هیج کس هم تضمین نمی کند که در صورت خرابی زنده می مانید!

z_qz54
16 April 2006, 05:49 PM
اگه فقط بوستر مدل ABS دار رو ببندید ، یه اتفاقی به نام لقی ترمز رخ میده که باعث شلگیری و سفت گیری ترمز میشه.

arash p mbz bmw
16 April 2006, 09:13 PM
البته توضیح کاملتر رو استاد گرامی[/URL][URL="[Only registered and activated users can see links]"]z_qz54 دادن ([Only registered and activated users can see links])
بنده هم یه ذره اضافه ترش کنم
این سیستمها اصلا جوابگو نیست و حتی با وجود این سیستمها هم چرخها قفل خواهند کرد
حتی ممکنه باعث بروز خطر هم بشن

XELTEK
16 April 2006, 09:47 PM
کسانی که میدونند چطور ترمز دوو رو قوی تر کرد نظر بدن !!!

arash p mbz bmw
16 April 2006, 10:00 PM
پیام جان با تعویض پیستون ترمز به قیمت 160تومن میتونی به ترمز خوبی دست پیدا کنی

XELTEK
16 April 2006, 11:47 PM
اخه چجور پیستونی بندازم !!!

z_qz54
17 April 2006, 09:37 PM
البته توضیح کاملتر رو استاد گرامی[/URL][URL="[Only registered and activated users can see links]"]z_qz54 دادن ([Only registered and activated users can see links])
بنده هم یه ذره اضافه ترش کنم

آرش جان ، شما استاد مایی و ما شاگرد شما.

یه راهم داره که بدید بوستر سازی و بگید 7پره اش کنه ولی باید از بوستر سازه مطمئن باشید.

XELTEK
17 April 2006, 11:47 PM
منظورت از 7 پره چیه ؟؟؟l

XELTEK
19 April 2006, 08:58 PM
پیام جان با تعویض پیستون ترمز به قیمت 160تومن میتونی به ترمز خوبی دست پیدا کنی
ارش جان !!!!!!!!!!!!
چجور پیستونی بندازم ؟؟؟؟:icon_ques

z_qz54
10 April 2008, 10:13 PM
منظورت از 7 پره چیه ؟؟؟l

دیافراگم 7 لایه,استاندارد 5 لایه است و از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است که باعث تخلیه و ورود بیشتر خلا میشه؛اگر این سرعت کمتر بشه،فشار ترمز هم بیشتر میشه که کمی هم روی حرکت پدال تاثیر میگذاره.من این کار رو 8 سال پیش روی 405 کرده بودم

تجربه شخصی بنده در مورد نصب بوستر سمند (ای بی اس)روی سیستم معمولی نشان داد که قدرت ترمزگیری به شکل چشمگیری افزایش یافته ولی به سادگی ترمز قفل میکرد که جدا" خطرناک بود
کمتر پیش میاد که با حداکثر فشار بر روی پدال ترمز،چرخ های عقب هم قفل کنند(بدون ABS) ولی با بوستر ABS چرخ ها عقب هم خطر قفل کردن داشتند که جدا" غیر قابل کنترل میشد