View Full Version : مشکل فرمان 405
amir_6384
15 April 2006, 03:39 PM
فرمان 405 من وقتی می چرخونمش (مخصوصا در حالت در جا) یه صدایی میده که شبیه جریان سیال میمونه.فکر میکنم به احتمال زیاد از ادوات هیدرولیکش باشه.بردم نمایتدگی گفتش طبیعیه:icon_roll . از چند نفرم که 405 داشتن پرسیدم بعضیهاشون همین مشکلو داشتن. می خواستم ببینم کسی اینجا میدونه که اصل قضیه چیه و این که راه حلش چیه.
مرسی
ATOS
15 April 2006, 04:46 PM
فرمان 405 من وقتی می چرخونمش (مخصوصا در حالت در جا) یه صدایی میده که شبیه جریان سیال میمونه.فکر میکنم به احتمال زیاد از ادوات هیدرولیکش باشه.بردم نمایتدگی گفتش طبیعیه:icon_roll . از چند نفرم که 405 داشتن پرسیدم بعضیهاشون همین مشکلو داشتن. می خواستم ببینم کسی اینجا میدونه که اصل قضیه چیه و این که راه حلش چیه.
مرسی
مشكل:icon_twis
صداي حركت روغن مشكله:icon_razz
ماشين منم همين صدارو ميده:icon_mrgr
هاتف
15 April 2006, 11:28 PM
کاملا این مشکل طبیعیه....منم همچین مشکلی داشتم....دقت کنید که وقتی ماشین خاموش است و فرمان درجا می چرخد این صدا وجود دارد.سیستم فرمان هم هیدرولیکی تمام نیست و نیمه هیدرو لیکی است.در حالت خاموش اگر این صدا شنیده شود مشکل از جریان نیافتن کامل روغن فرمان در مدار بدلیل خاموش بودن سیستم الکترونیکی ماشین بوده ولی در حالت روشن اگر چنین صدایی شنیده شود در قسمتی از سیستم فرمان و مدار روغن آن نشتی وجود خواهد داشت.در این صورت سریعا به نمایندگی مطمئنی که با نگاهی سرسری به شما نگوید چیزی نیست مراجعه نمایید.برای اثبات هم کم شدن روغن فرمان را در مخزن آن نشان دهید.
amir_6384
16 April 2006, 12:00 AM
عرض کنم که با توجه به اینکه این پدیده فقط در بعضی از 405 ها وجود داره بنابراین یا اونهایی که صدا نمیدن اشکال دارن یا اونایی که صدا میدن:icon_razz . خدمت جناب هاتف هم عرض کنم که من اصلا نمیتونم فرمون ماشین رو در حالت خاموش حرکت بدم(از بس سفته) این صدایی هم گفتم مال وقتی که ماشین روشنه. حالا چیکار کنم
sasany
24 April 2006, 12:35 PM
با سلام ، این صدا بخاطر روغن فر مان است . ناراحت نباش فرمان ماشین من هم همین صدا رو مده
vincenzo
26 April 2006, 04:04 PM
ای آقا خدارو شکر کن صدای دیگه ای نمید:icon_mrgr ه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.