PDA

View Full Version : بهترین سرعت برای تعویض دنده 206

ali1860
15 April 2006, 09:11 AM
سلام من یک 206 تیپ 2 دارم همانطور که گفتم بعد از 3000 کارکرد در دنده 2 هنگام حرکت اولیه یک صدای خفیف خاص انگار که یک هلیکوپتر از بالای سرت رد بشه میده پریروز بردم نمایندگی پس از دوساعت گفتند درست شده ولی بعد از سوار شدن دیدم باز هم صدا میده .برگشتم و با میکانیک یک دور با ماشین زدیم و ایشان دنده یک را 35 تا پر میکرد و بعد میرفت دنده دو و دیگه صدا نمیداد و گفت حتما با ید اینکار را بکنید در صورتیکه من در سرعت 20 میرفتم دنده 2 .
سوال من این است که1- ایا حق با میکانیک است؟که اینکار در شلوغی شهر تهران خیلی مشکل است
و2-کلا میخواهم بدانم مناسبترین سرعت برای تعویض هر دنده را به تفکیک برای تیپ دو به چقدر است من بگوئید ممنون میشم

sina1808
15 April 2006, 11:04 AM
احتمالا صدا براي همين بوده !
من شخصا با دنده 1 تا 30 تا ميرم !
براي شلوغي تهران نياز نيست خيلي سريع برسوني به اين سرعت ميتونيد آروم آروم به اين سرعت برسونيد و بعد اگه لازم شد بزنيد دنده دو

با دنده 1و2 سعي كنيد تا 50 تا بريد
سپس بزنيد دنده 3 و ميتونيد باهاش تا 90 تا بريد
بعد دنده 4 تا سرعت 110-120 و بعد هم ميتونيد بزنيد دنده 5
براي معكوس ها هم به كيلومتر شمار نگاه كنيد
اگه عقربه زير پنجاه هست بزنيد دنده 2
اگه بين 50-90 هست بزنيد دنده 3

موفق باشيد

ali1860
15 April 2006, 12:23 PM
lمثلا اگر شما در دنده 3 هستید و سرعت را کم کردید به حدود 15 آیا شما به دنده 1 معکوس میروید ؟یا به 2 میروید که قطعا همین است پس شما مجبورید با دنده 2 با سرعت 15 کیلومتر شروع کنید و همین مشکل مجددپیش خواهد آمد

حامدگلشن
15 April 2006, 01:26 PM
بهترين حالت تعويض دنده در 206 اينكه هنگام تعويض دنده دور موتور شما به حدي باشه كه پس از تعويض دور موتور شما روي 3000 تا 3500 قرار بگيره
در اين حالت شما شتاب لازم براي شروع دنده جديد رو داريد و به اصطلاح دنده مرده نداريد:icon_surp

z_qz54
15 April 2006, 04:06 PM
بهترکه کم روی پدال فشار بیارید و صبر کنید ، آرام آرام دور و سرعت زیاد که شد بعد بدون هیچ صدا و تکونی دنده رو عوض کنید.

shahram2006_m
15 April 2006, 09:03 PM
من سه سال 206 تيپ 2 دارم و از اون اول هم براي رانندگي معمولي رو همين سرعت ها دنده عوض ميكردم و تقريبا دور موتور به 5000 ميرسه
1 تا 30
2 تا70
3 تا 95
4 تا 130

البته براي كورس گذاشتن دور موتور تا 5500 و به ندرت 6000 ميرسونم:icon_mrgr :icon_cool

sina1808
16 April 2006, 12:44 AM
شما اگه با اون صدا مشكل داريد :
بهتره دوستي آشنايي چيزي پيدا كنيد و ماشين اون رو تست كنيد ببينيد اون هم همينطوري هست ؟
اگه اون اينطوري نبود و صدا نداشت يعني ماشين شما مشكلي داره
بهتره با يه مكانيك ديگه هم مشورت كنيد
اميدوارم زودتر مشكل شما هم حل بشه :)

shahram2006_m
16 April 2006, 02:07 PM
به طور حتم مشكل صدا براي زود عوض كردن دنده شماست ، شما با اين به موتور ماشين هم فشار وارد ميكنيد.
به طور معمول دور موتور شما بايد به 4500 براي تعويض دنده برسه

arash p mbz bmw
16 April 2006, 08:52 PM
دوست خوبم بهترین دور برای اتومبیل شما زمانی هست که به بهترین تورک خودش برسه
اگر اشتباه نکنم بهترین دور توی 206تیپ 2 4500تا5000باشه

ali1860
17 April 2006, 09:40 AM
من یک سوال از شما ودوستان عزیز دارم :
آخه این وضعیت که شما میگوئید در ابتدای حرکت است و فرض کنیم قبول . ولی زمانی که شما در دنده دو هستید و بنا به عللی سرعت را کم میکنید به حدود 15 تا 20 ومجددا میخواهید گاز بدهید که دنده را به یک نمیبرید دور موتور هم در این زمان روی 2000 است پس با همین دنده حرکت میکنید . مگر شما این کار را نمیکنید ؟ و اینجاست که صدا شنیده میشو د پس حالا باید چه کار کرد؟

sina1808
17 April 2006, 03:55 PM
ببينيد مثلا شما دنده رو از 3 در مياريد و اينقدر لفتش ميدين كه ماشين سرعتش كم ميشه و دور موتور هم پايين مياد
اگه تصميم گرفتين بذاريد دنده 2 و اين كار رو كردين بايد قبل از ول كردن كلاچ كمي به ماشين گاز بدين كه دور موتور بياد بالاتر ...
يه تست كن خبرشو بده !

اینجانب
21 April 2006, 06:54 PM
من وقتی اینکار رو میکنم ماشین (تیپ۵) یک صدای سوت-مانند خفیفی میده. فکر کنم از کلاچ باشه.

.Reza.
21 April 2006, 07:45 PM
دوست خوبم بهترین دور برای اتومبیل شما زمانی هست که به بهترین تورک خودش برسه
اگر اشتباه نکنم بهترین دور توی 206تیپ 2 4500تا5000باشه

ماكزيمم تورك موتور TU3 در دور 2700 بدست مياد.

shahram2006_m
21 April 2006, 11:43 PM
من یک سوال از شما ودوستان عزیز دارم :
آخه این وضعیت که شما میگوئید در ابتدای حرکت است و فرض کنیم قبول . ولی زمانی که شما در دنده دو هستید و بنا به عللی سرعت را کم میکنید به حدود 15 تا 20 ومجددا میخواهید گاز بدهید که دنده را به یک نمیبرید دور موتور هم در این زمان روی 2000 است پس با همین دنده حرکت میکنید . مگر شما این کار را نمیکنید ؟ و اینجاست که صدا شنیده میشو د پس حالا باید چه کار کرد؟

دوست عزيز شما تو سرعت 15 حتما بايد دنده رو به 1 تغيير بديد چون به موتور شما فشار اضافي مياد تا به دور موتور نرمال برسه و صداي موتور ناشي از همينه.

ali1860
24 April 2006, 03:30 PM
با تشکر از پاسختان من هنوز چند سوال دیگه دارم:
1- فرض کنید در دنده سه هستید ومجبور میشوید سرعت را کم کنید به حدود 20 ، حالا شما باید به دنده 2 بروید و حرکت را ادامه دهید که دوباره صدا شنیده میشود در این سرعت که به یک نمیرود؟
2- قبلا این صدا وجود نداشت
3- علاوه بر این پدال گاز در حرکت جیر جیر میکند . دادم نمایندگی روغنکاری کرد ولی درست نشد فکر میکنید امکان دارد از کجاش باشد آیا امکان دارد گاز که میدهم بر کمکها فشار آمده و صدا میاید
4- دست اخر اینکه بعد از مدتی حرکت صدای وز وز مانندی از زیر پای راننده یا چرخ جلو بگوش میرسد اشکال از کجاست ؟از پاسخ شما ممنون خواهم شد

m_eslam
25 April 2007, 12:00 PM
من وقتی اینکار رو میکنم ماشین (تیپ۵) یک صدای سوت-مانند خفیفی میده. فکر کنم از کلاچ باشه.دوست من ، اون صدايي كه شما مي فرمايين ، از بالبرينگ كلاچ هست ، و تقريبا" در همه ماشين ها اگر شما موقع خلاصي بين معكوس زيادي گاز بدي ،‌ به گوش ميرسه.

kimi
7 August 2007, 10:16 PM
با تشکر از پاسختان من هنوز چند سوال دیگه دارم:
1- فرض کنید در دنده سه هستید ومجبور میشوید سرعت را کم کنید به حدود 20 ، حالا شما باید به دنده 2 بروید و حرکت را ادامه دهید که دوباره صدا شنیده میشود در این سرعت که به یک نمیرود؟
2- قبلا این صدا وجود نداشت
3- علاوه بر این پدال گاز در حرکت جیر جیر میکند . دادم نمایندگی روغنکاری کرد ولی درست نشد فکر میکنید امکان دارد از کجاش باشد آیا امکان دارد گاز که میدهم بر کمکها فشار آمده و صدا میاید
4- دست اخر اینکه بعد از مدتی حرکت صدای وز وز مانندی از زیر پای راننده یا چرخ جلو بگوش میرسد اشکال از کجاست ؟از پاسخ شما ممنون خواهم شد

دوست عزیز شما وقتی به سرعت 20 برمیگردید باید 2 دنده معکوس کنید نه اینکه به دو برید.چون در این حالت شما به همون مشکل اول برمیخورید که ناشی از این بود که دنده رو تا ماکزیمم یا کمتر گشتاور نمیبرید و این مشکل در همه ی دنده ها صدق میکنه.همونطور که دوستان گفتن با دریافت کشش بیشتر موتور در همان دنده این مشکل رو حل کنید.
ضمنا این صدای وزوز احتمالا مربوط به گاردون باشه که در زمان روشن کردن کولر عمده تر هست

ahmadtopol
8 August 2007, 01:41 AM
بهترین حالت برای تعویض دنده در هر خودرویی بالا بردن دور موتور تا محدوده حداکثر قدرت موتور است.حالشو ببرین.

rock sold
8 August 2007, 01:43 AM
صدای وز وز مربوط به گلویی اگزوزه و به گاردان ربطی نداره.

دوست عزيز شما تو سرعت 15 حتما بايد دنده رو به 1 تغيير بديد چون به موتور شما فشار اضافي مياد تا به دور موتور نرمال برسه و صداي موتور ناشي از همينه.

در 206 اگه با 15 تا بری دنده 1 متوجه میشی که دنده به زور جا میره باید سرعت به 5-10 برسه و گرنه
پدر گیربکس در میاد.

kimi
8 August 2007, 08:40 PM
بهترین حالت برای تعویض دنده در هر خودرویی بالا بردن دور موتور تا محدوده حداکثر قدرت موتور است.حالشو ببرین.
دوست عزیز در اکثر اتومبیلها این امر صادق نیست و شما میتونید در دفترچه ی راهنمای خودرو این اطلاعات رو بصورت منحنی یا جدول بدست بیارید.ضمنا در اون حالت فشار مضاعفی به موتور خودرو وارد میشه

و شما . با عرض پوزش خدمتتون عرض کردم احتمالا صدای وزوز از گاردون باشه چون برای من پیش اوومده.
سپاسگزارم

z_qz54
10 August 2007, 12:28 PM
احتمالا صدای وزوز از گاردون باشه چون برای من پیش اوومده.
سپاسگزارم

میشه در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید؟

m_eslam
12 August 2007, 03:49 PM
معمولا ور تمام خودرو ها ، با هر سيستمي (به جز اتوماتيك) بالا بردن دور موتو (بوسيله گاز دادن در زمان خلاصي بين تعويض دنده ها ، به بهبود تعويض دنده ها كمك ميكنه. اين شرايط وقتي به ايده آل ميرسه كه شما دور موتور رو تا حد اكثر گشتاور بالا ببري ، مثلا" در تيپ 1 و 2 تا 2750 .