PDA

View Full Version : پارس ELX چطوره ؟

STM
14 April 2006, 07:38 PM
سلام دوستان:icon_evil
اگر از پارسELX استفاده میکنید لطفا محاسن و معایب آنرا بگوئید . :icon_excl

meslehichkas
14 April 2006, 08:08 PM
fekr mikonam motore ZANTIA ro pershia ELX bashe

mahdi2004
14 April 2006, 08:23 PM
با سلام
من ELX ندارم اما یه اطلاعاتی درباره اش می دانم!!
تفاوت آن با پارس معمولی این است که ELX دارای یه موتور 16 سوپاپ 1800 است - دارای ترمز های abs است -و دارای سیستم هوشمندی است که بر روی سمند است -دارای رینگ اسپرت که در دو نوع عرضه می شود -دارای چراغ های عقب جدید (قسمتی سفید و قسمتی قرمز در ماشین های روشن و در ماشین های تیره سفید سیاه است)- دارای cd player که بیشتر بلانپانکت است-دارای چراغ ترمز جدید-
امادر سایت ایران خودرو این اطلاعت است:

موتور L4
حداكثر توان 110hp
حداكثر گشتاور 155 n.m
حد آلاينده ها EuroIII
تعداد سوپاپ 16

سيستم انتقال قدرت ( دستي 5 دنده ) : دستي 5 دنده
سيستم ترمز

ترمز ديسكي چرخ هاي جلو
ترمز ديسكي چرخ هاي عقب
ترمزضد قفل ABS به همراه سيستم EBD

صندلي : قابليت تنظيم الكتريكي

تجهيزات اضافي صندلي الكتريكي
سيستم گرمايش Heating
سيستم سرمايش Cooling
قابليت پر كردن گودي كمر

رينگ آلومينيومي و تاير 195/60/R15
رنگ بژ براي تزئينات داخلي با Wood Effect
رنگ طوسي براي تزئينات داخلي با Metal Effect
طرح جديد آينه هاي خارجي
سيستم پخش لوكس ( ديسك فشرده و MP3 )
سنسور دنده عقب
سيستم هشدار دهنده
طرح جديد چراغ هاي عقب
طرح جديد چراغ سوم ترمز
طرح جديد آفتاب گيربا درپوش آينه
جعبه كمك هاي اوليه
كمربندي ايمني جلو و عقب
سيستم تهويه مطبوع
شيشه بالابر برقي
فرمان هيدروليك
طرح جديد آنتن
ممنون:icon_cool

Ace
14 April 2006, 09:19 PM
fekr mikonam motore ZANTIA ro pershia ELX bashe
برگردان متن:
فکر میکنم موتوره زانتیا رو پرشیا elx باشه

دوست من در ابتدا ورودتان را به جمع دوستانه و علمی پی هالز خوش آمد میگم
نوشتن به صورت پینگلیش در این سایت ممنوع میباشد و زبان نگارش در این سایت فارسی میباشد
لطفا قوانین فروم را مجددا بررسی کنید
با تشکر از توجه شما

shahram2006_m
14 April 2006, 09:56 PM
موتور ELX 16 سوپاپ هست ولي همون موتور زانتيا نيست يعني فقط بعضي از قطعات اون براي موتور زانتياست نه كاملا.

تجربه خاصي باهاش ندارم ولي يه روز رفته بوديم براي گارانتي اوليه LX دوستم يه يارو اونجا بود بعد از 2000 كار كردن با ماشين ميگفت هر روز تو تعميرگاست و خلاصه حسابي شاكي بود. به نظر من شما كه ميخواي 17 تومن پول بدي 3 4 تومن ديگه جور كن زانتيا بخر . به نفعته

Ace
15 April 2006, 12:02 AM
مزدا 323 از همش بهتره

دوست من به نام تاپیک بیشتر توجه کنید

با سپاس از توجه شما

salar68
15 April 2006, 01:59 AM
سلام

ماشین خوبیه
قدرت و سرعت بالا را داره
سری های اول خیلی افتضاح بود اما الان خیلی بهتر شده
سری اول گیربکس های افتضاح داشت اما الان بهتر شده

اما کلا" خود پرشیا و همینطور ELX گرونه یه کم

ترمزش هم به نظر خوب نیست !!!

futuredream
15 April 2006, 02:43 AM
این elx داشبورد طوسی دیگه نمیزنه؟ آخه هر چی میبینم کرم است؟

امير380
15 April 2006, 12:14 PM
من يك elx حدود سه ماه پيش از نمايندگي تحويل گرفتم
قدرت و شتاب خيلي خوبي داره
دليل انتخاب من براي elx دو چيز بود
1- ترمز : در ماشينهايي كه قادر به رفتن با سرعت بالا هستند ترمز نقش حياتي داره و اين ماشين واقعا ترمزهاي خوب و مطميني داره
2- موتور : نميدانم موتور اين ماشين مال زانتيا هست يانه (و برايم مهم هم نيست) ولي از نظر كار كرد خوبه و تا حالا كه مشكلي نديدم قدرت و شتاب ماشين عاليه
در مجموع من كه كاملا راضي هستم

futuredream
15 April 2006, 01:20 PM
آیا پمپ بنزین این ماشین وقتی زیاد روشنه به صدا می افته و گیز گیز می کنه؟! اگه راجع به رنگ طوسی واسه داشبورد هم بگین ممنون میشم

sajjadnegaresh
15 April 2006, 02:56 PM
حال چه خود پارس و چه مدل جديد اي ال ايكس ، اگه همون مدل 406 اصل فرانسه بود مي ارزيد ، ولي در كل نسبت به قيمتش نمي ارزه ، زاني جون رو فراموش نكن

ATOS
15 April 2006, 04:48 PM
يه روز گيربكس ش ميناله
يه روز ترمز ش چوب ميكنه
.
.
اصلا ارزش نداره:icon_mad:

XELTEK
19 April 2006, 09:31 PM
معرکه است !!!!
از نظر موتور و ترمز بهترینه !!!!!!!
نصف خرجه زانی جون sajjadnegres رو هم نداره !!!
اینه زانتیا 300 هزاره !!!
اینه این30 هزار !!!
این یه نمونش !!!

حسام 61
20 April 2006, 05:21 AM
دوستان پرشیا باز !!آقا فقط مقایسه بکن ببین یکم دیگه رو این پولت بزاری میتونی چه چیزایی رو سوار شی ؟؟؟
واقعا 17.18 میلیون واسه 16تا سوپاپ و یکسری امکانات خیلی سطحی دیگه یکم جای فکر داره؟
مهم فقط لوازم ارزون و غیره ش نیست -->کمترین ایرادش همینه که تولید ایرانخودرو هست..بگیر برو تا آخر!!!
:icon_coolکسی واقعا بخاد یه پرشیای خوب سوار بشه بهتره خودش ماشینو جمع کنه هم میدونه چیکار کرده هم خیالش راحت تره ایرانخودرو تو پاچش نکرده

XELTEK
20 April 2006, 04:22 PM
اقا حسام !! یدونه پرشیا به من نشون بده که ایرانخودرو دست نداشته باشه توش !!!
پرشیا معمولی شبیه پیکان میمونه و اصلا ارزش 15 میلیون پول رو نداره !!!
اما elxاون خیلی معرکه شده !!!
باور نمی کنی ؟
بیا پیشم بهت نشون بدم !!!
من دسترسی به هر دوتاشو دارم !!
elx هم دارم !!!!

arash p mbz bmw
20 April 2006, 04:23 PM
به نظرم پارس با این موتور و وزنی که داره میتونه زانتیا 1.8 رو راحت توی شتاب بگیره
توی تاپاسپید هم بر میگرده به گیربکس
من نمیدونم اگر گیرباکس همون گیرباکس زانتیاست بهتر از 1.8 هست اگر نه فکر نمیکنم

arash p mbz bmw
20 April 2006, 04:28 PM
اقا پیام به نظرم یه ذره به پارس کم لطفی کردین
با همین پارس ما یه کارایی کردیم که اگر elxیا زانتیا بود تا حالا توی پارکینگ اوراقیها بود
ولی من از دوستم پرسیدم
میگفت با توربویی که روی elxبسته تونسته به 210برسه
من که این رفیقمو خیلی قبول دارم

XELTEK
20 April 2006, 04:43 PM
پارس معمولی رو اگه جرش هم بدی از 160 تا بیشتر نمیره !!!
اما elx من 220 تا رو راحت پر کرد بدون توربو البته !!!
خدایی پرشیای معمولی پیکان واقعیه !!!

rasoulrasoul2
20 April 2006, 07:13 PM
یه سوال بین پرشیا elx و 206 تیپ 5 کدوم تو سرعت و شتاب بالاتره ؟؟:icon_ques

XELTEK
20 April 2006, 08:04 PM
هر دوتا شون یکی است @!!!

rasoulrasoul2
20 April 2006, 08:17 PM
یعنی مثل همند ؟

sinad2
20 April 2006, 08:36 PM
با سلام.نظر ذوستمون جناب آقای arash p در مورد بیشتر بودن شتابش درسته.چون شتابش از زانتیای 1.8 بیشتره.این قضیه تست شده.ولی من با صحبتی که با یکی از کارشناسا ی مجله ماشین که این خودرو رو تست کردند صحبت کردم گفتند موتور با بدنش همخوانی نداره و فشاری که به بدنه میاره (از نظر نیروی وارده) در دراز مدت مشکل براش ایجاد میکنه.این قضیه اثبات شده که اگر بدون تحقیقات درست موتور ماشینی رو روی بدنه ماشین دیگر استفاده کنند براش مشکل پیش میاد.نمونشم داریم RD و پیکان پژویی که مشکلات زیادی دارند.

arash p mbz bmw
20 April 2006, 10:00 PM
پارس معمولی رو اگه جرش هم بدی از 160 تا بیشتر نمیره !!!
اما elx من 220 تا رو راحت پر کرد بدون توربو البته !!!
خدایی پرشیای معمولی پیکان واقعیه !!!این از اون حرفا بود پیام جان
من نمیدونم پس چرا نیش گاز 180میریم با این زبون بسته
در ضمن کاملا درسته
موتور با بدنه همخوونی نداره
میدونید نمونش چیه؟!!
پرایدایی که روش موتور 2.0میبندن:icon_excl

kevin_m_bb
20 April 2006, 10:37 PM
اقا پیام به نظرم یه ذره به پارس کم لطفی کردین
با همین پارس ما یه کارایی کردیم که اگر elxیا زانتیا بود تا حالا توی پارکینگ اوراقیها بود
ولی من از دوستم پرسیدم
میگفت با توربویی که روی elxبسته تونسته به 210برسه
من که این رفیقمو خیلی قبول دارم
عموی بنده با elx 225 رفته
پرشیا عادی هم 205 راه می ره(البته تو دور)
توشتاب فکر می کنم یکی باشند
ولی در تاپ اسپید پرشیا صد در صد 206 را خواهد گرفت

Malkemid
21 April 2006, 01:52 AM
ElX دنده و فرمونش نسبت به زانتیا خشکه به نظرم...اصلا به راحتی زانتیا نیست...یکم رو پولت بزار زانتیا بگیر.

gemba
21 April 2006, 08:24 AM
بابا اگه elx بخریین حداقل یه موتوری که از کنارتون رد میشه نمیگه اووو یارو در ماشینتون بازه ها!!! خداییش آدم زورش میاد
15 تا ناقابل بدی و حداقل رو پشت آمپر یه نمایشگر برای اینکار نذاشته باشن ؛ بابا پراید 6 تومنی هم این طور نیست!!!!

Artemis
21 April 2006, 01:58 PM
اقا حسام !! یدونه پرشیا به من نشون بده که ایرانخودرو دست نداشته باشه توش !!!
پرشیا معمولی شبیه پیکان میمونه و اصلا ارزش 15 میلیون پول رو نداره !!!

اولا که باید خدمت شما عرض کنم پرشیا طراحی خود ایرانخودروه ئ معلومه که ایرانخودرو توش دست داره
دوما تو این سایت تاپیکهای زیادی وجود داره که نشون میدن پرشیای معمولی از 405 وسمند وحتی سمندLx هم بهتره

در ضمن در مورد موتور باید بگم تو فرانسه یک کارخانه موتور سازی وجود داره که تمام موتورهای اتومبیلهای پژو رنو و سیتروئن را تولید میکنه و موتوری که ما ازش با اسم زانتیا یاد میکنم روی پژو 405 هم جواب داده

من خودم با پرشای معمولی 195 تا رفتم نمیدونم شما چی سوار شده بودید که میگید 160 تا بیشتر نمیره

در آخر باید بگم پرشیا های ایرانخودرو مثل تخم مرغ شانسیه و میتونه عالی و یا افتضاح در بیاد

XELTEK
21 April 2006, 04:08 PM
اولا که باید خدمت شما عرض کنم پرشیا طراحی خود ایرانخودروه ئ معلومه که ایرانخودرو توش دست داره
دوما تو این سایت تاپیکهای زیادی وجود داره که نشون میدن پرشیای معمولی از 405 وسمند وحتی سمندLx هم بهتره

در ضمن در مورد موتور باید بگم تو فرانسه یک کارخانه موتور سازی وجود داره که تمام موتورهای اتومبیلهای پژو رنو و سیتروئن را تولید میکنه و موتوری که ما ازش با اسم زانتیا یاد میکنم روی پژو 405 هم جواب داده

من خودم با پرشای معمولی 195 تا رفتم نمیدونم شما چی سوار شده بودید که میگید 160 تا بیشتر نمیره

در آخر باید بگم پرشیا های ایرانخودرو مثل تخم مرغ شانسیه و میتونه عالی و یا افتضاح در بیاد
خدایی با این حرفت موافقم چون ما پرشیا گرفتیم 1 موتور نو انداختیم روش با 5 میلیو ن ضرر فروختیمش !!!!
اما این elx واقعا خداست !!!!

Moriss
22 April 2006, 06:16 PM
از نظر راحتی صندلی هاش که فوق العاده است واقعا راحته قدرت و کشش هم که خوبه دنده هاش هم که عوض کردند خیلی خوب شده
تازه یک چیزی که هست زانتیا دیگه مثل پ.... پرشده اما elx هنوز به این درجه نرسیده
خداییش هم زانتیا را هیچ کاریش نمیشه کرد بیشتر ماشین خانواده هست تا اسپرت
اما واقعا پرشیا ها مثل تخم مرغ شانسی هستند elx یک بوق اش فرانسوی اون یکی ایرانی

Abolfazl2006_p
26 April 2006, 04:48 PM
عموی من که ساکن تهرانه پارس elx داره از نظر شکل ظاهری هیچ تغییر چشمگیری نداره و هر کسی این دوتا را ببینه نمیتونه به راحتی تشخیص بده بجز نوشته پشت ماشین!!! در کل کسی که زیبایی می خواد فکر میکنم حاضر باشه پول اضافه بده ولی به نظر من ازش این قیمت را نداره :icon_excl
با این قیمت زحمت نکشیدن یه air bag برای سرنشین بزارن:icon_cry:
همون سمند سال هم این امکانات(اسباب بازی) را داره!!!
:icon_bigg

XELTEK
26 April 2006, 08:41 PM
لطفا " به من بگید بده ادم خرجه خر بده سوار اسب بشه ؟؟؟؟؟

shahram2006_m
26 April 2006, 08:53 PM
ايران خودرو بابت اين ماشين داره 18 ميليون ميگيره . ميدونيد با اين پول چه ماشين هايي خارج ايران ميشه خريد
تو دبي: ماكسيما
تو اروپا و امريكا : كمري و يا BMW 318 :icon_sad:

XELTEK
27 April 2006, 07:49 PM
تو ایران فرق میکنه !!! تو ایران نهایتا"میتونی با این پول مزدا ی کارکرده بگیری نه کمری و 318 !!!!
مگر تو رویاها !!!

shahram2006_m
28 April 2006, 02:49 AM
تو ایران فرق میکنه !!! تو ایران نهایتا"میتونی با این پول مزدا ی کارکرده بگیری نه کمری و 318 !!!!
مگر تو رویاها !!!

منم كه همينو گفتم. منظورم خارج از ايران بود.:icon_surp

Artemis
28 April 2006, 09:09 AM
هر کسی این دوتا را ببینه نمیتونه به راحتی تشخیص بده بجز نوشته پشت ماشین!!!
با این قیمت زحمت نکشیدن یه air bag برای سرنشین بزارن:icon_cry:

:icon_bigg

اجازه میخوام چند تا از تفاوتهای ظاهری پرشیای معمولی با ELX را ذکر کنم

1-ELX دارای رینگ است ولی پرشیای معمولی قالپاق داره
2-چراغ STOPپشت پرشیای معمولی مستطیلی است که شبیه تفاوت عرض و طولش کمه و در پایین شیشه عقب نصب شده ولی در ELX مستطیلی کشیده و بلند است و در بالای شیشه عقب نصب شده
3-آینه بغلهای دو ماشین با هم فرق میکنند(هم از نظر رنگ هم شکل فیزیکی)
4-روی سپر عقب ELX شما سنسور میبینید ولی در پرشیای معمولی سنسور وجود نداره
5-چراغ عقب های ELX دورنگ است ولی در پرشیای معمولی این چراغ ها تک رنگه
6-نوشته پشت ماشین که خودت اشاره کردی
7-صندلی های سرنشینان جلو در ELX
در مورد ایر بگ هم باید بگم مگه ایر بگهایی که رو ماشینهای دیگه تو ایران نصب میشه کار آیی لازم را داشته؟؟؟

ali reza dara
29 April 2006, 02:18 PM
گيربكس elx چيه پژو يا زانتيا چون شنيدم كسي گفت موتور زانتياس با گيربكس پژو و اينها با هم خوب در نمي يان.

rezasmile
3 May 2006, 10:20 AM
دوست عزیز باید در جواب به شمابگم که گیربکس elx با پژو 405 و زانتیا فرق داره و در این ماشین از گیربکسpower stearing استفاده شده که یک گیربکس خوب برای ایجاد قدرت و سرعت است.در ضمن باید به دوستان هم بگم که موتور elxبا زانتیا یکی نیست و فقط 16 سوپاپ است و دسته شاتون های زانتیا کوتاه تر میباشند.

I.R.C
3 May 2006, 11:53 AM
لطفا در مورد رنگ ثمط کمکم کنید نمیدونم رنگ نارنجی سوخته بگیرم یا رنگ خاکستری ؟ اگر عکسی از این رنگها دارین لینکشو برام بذارین. در مورد قیمت رنگهای سفارشی هم اطلاعاتی در اختیارم بذارید. ممنون می شم

ثمط = elx

farhad_k
14 October 2006, 03:32 PM
بلاخره من نفهمیدم elx ایر بگ داره یا نه؟

Abolfazl2006_p
14 October 2006, 04:00 PM
نداره!!!

danial_2006
15 October 2006, 02:37 AM

دوست عزيز قدرت هر دو موتور يكي هست ولي گيرباكس206ضريب بالا وelxضريب پايين هست پس شتاب 206 بيشتر ازelxولي سرعتش كمتر.(تعجبم بعضي از افراد با سابقه گفتن شتاباشون باهم يكيهآخه پس چه جوري تو شتاب زانتيا رو سوسك ميكنه.):icon_cool

Nomad
15 October 2006, 04:16 AM
از لحاظ شتاب تقریبا برابر هستن . . . شاید یکمی 206 سرتر باشه ( فقط یکمی ) .

sajjadnegaresh
15 October 2006, 09:56 AM
مشخصات ايمني پارس ELX :
چراغ اخطار تمام شدن لنت ترمز
چراغ اخطار پايين بودن سطح روغن ترمز
چراغ مه شکن جلو وعقب
چراغهاي جلو نوع H7
رفع بخار شيشه هاي جانبي درهاي جلو
زبانه قفل کودک در درهاي عقب
شيشه جلو لامينه
برف پاک کن دو سرعته شيشه جلو
سيستم قفل مرکزي با در اتاق بار يا در صندوق
کمربند ايمني وسط وجانبي در صندلي عقب
ضربه گيرهاي کناري تمام درها ، ايمني در کوچکترين جزئيات درنظر گرفته شده است.دربهاي مستحکم محافظت مسافران را در حوادث رانندگي ضربات کناري افزايش مي دهند
طراحي سيستم فرمان جهت قرار دادن کيسه هوا (در حال حاضر بدون کيسه هوا)
تغيير رنگ تزئينات اتاق به دو رنگ (طوسي و بژ) قابل انتخاب براي مشتري در نظر گرفته شده است

sinad2
27 December 2006, 10:40 AM
carx1 :
آزمایش فنی پرشیا ELX
نویسنده : محمود قنواتی
۱۵ آذر ۱۳۸۵

از همان نگاه اول به نوع طراحی این سدان در تفکرات مردم یک خودروی تشریفاتی به نظر می رسید تا یک خودروی درون شهری، نمونه پرشیا ELX اولین بار در سال 1383 که توسط طراحان داخلی ارائه شده بود، وارد بازار گردید. پرشیا ELX صدای منتقدان خودرو سازی را به خاموشی سپرد. ELX چه از نظر طراحی و چه از نظر کیفیت ساخت و همچنین توان این خودرو در برابر رقبای خود سرش را بالا می گیرد . ELX در حالی که از همان اوایل تولید با مواجه شدن به عدم هم خوانی گیربکس با پیشرانه دست و پنجه نرم می کرد ا بر طرف نمودن این عامل کشندهELX که خریداران این خودرو ، ELX را به شدت زیر سوال می بردند حال دیگر صاحبان ELX شبها به آرامی به خواب عمیقی فرو می روند .
پرشیا ELX که از نظر نمای داخلی قابلیت بالایی را به نمایش می گذارد با بکار گیری از دو نوع سیستم گرمایش ( Heating ) و سرمایش ( Cooling ) و همچنین قابلیت تنظیم الکترونیکی صندلی این خودرو و طراحی در چراغ سوم ترمز و دارا بودن سیستم پخش لوکس MP3 و نصب سنسور دنده عقب و دارا بودن سیستم تهویه مطبوع و قابلیت شیشه بالا بر برقی برای تمامی سرنشینان اطمینان خاطر و راحتی را به ارمغان می آورد.
این نکته را نیز نباید فراموش کرد که بهره گیری از رنگ بژ برای تزئینات ELX که از طول 4498 ملی متری و عرض کلی 1704 میلی متر، ارتفاع کلی 1410 میلی متر و همچنین فاصله بین دو محور چرخ های عقب و جلو 2669 و با کار گیری فاصله 1250 میل متری ما بین مرکز چرخ های جلو از یکدیگر و بهره مندی از 1323 میلی متر بین مرکز چرخ های عقب از یکدیگر از خود سدان خوش استیلی را بر جای گذاشته است.
این خودرو از لحاظ ایمنی رتبه قابل قبولی در بین رقبای خود را داراست. تا آنجایی که با بهره گیری از سیستم ایربگ بر روی فرمان دو چراغ مه شکن جلو و عقب و همچنین شیشه جلو لامینه، دارا بودن کمربند ایمنی توسط و جانبی در صندلی عقب و سیستم عیب یاب برو روی صفحه کیلومتر که عبارتند از : چراغ اخطار تمام شدن لنت ترمز، چراغ اخطار پایین بودن سطح روغن ترمز و بکار گیری از چراغ های جلو از نوع HV و رفع بخار شیشه های جانبی درهای جلو به هنگام روزهای بارانی و برقی راننده امکان دید لازم را فراهم می سازد. حال به سراغ مهمترین قسمت این سدان می رویم که همیشه توجه علاقمندان را به خود جلب می نماید.
قسمت پیشرانه خودرو که از این حیث ELX با بهره گیری از موتور XUVJP4.L4 و حداکثر سرعت 192 کیلومتر و با حجم cc 1761 و حداکثر توان hp 110 اسب بخار در 5500 دور به دقیقه و تولید گشتاور nm 100 در 4250 دور در دقیقه و دارای 16 سوپاپ و همچنین کسب Euro III برای میزان آلایندگی همگان را به این باور رسانده که هیچ گاه از لحاظ قیمت به فکر چنین خودرویی نیفتید !!!
این خودرو با سرعت ثابت 120 کیلومتر در ساعت بر اساس استاندارد 8 لیتر سوخت مصرف می کند در ضمن ظرفیت مخزن سوخت این خودرو 70 لیتر می باشد. کلاچ این خودرو کابلی و نسبت ضریب گیربکس در دنده 1 ( 2895/. ) ، در دنده 2 ( 52792/. )، در دنده 3 ( 7352/. )، در دنده 4 ( 9512/. )، در دنده 5 ( 2571/. ) و در دنده عقب ( 3000/. ) با خروجی 66×17 می باشد. سیستم فرمان این سدان که از جعبه فرمان هیدرولیک و شانه ای بهره می گیرد دارای قطر دایره دوران 11 متر می باشد.
سیستم تعلیق ELX در جلو مستقل از نوع مک فرسون و در عقب نیز مستقل از نوع پیچشی است. سیستم الکترونیکی بکار رفته در این سدان عبارتند از : باطری به میزان 55 آمپر Ah ، دینام : 80 A و دینام به میزان 1.1 KW کیلووات می باشد. و اما بخش ترمز یا به عبارتی دیگر سیستم ترمز ELX که همواره مردم کشورمان با این مسئله دست و پنجه نرم می کنند چرا که عدم بکار گیری سیستم ترمز استاندارد جهانی بر روی خودروهای ساخت داخل کشور همواره حوادث ناگواری را به همراه داشته است ترس و واهمه میان افراد جامعه نسبت به عملکرد ترمز بر روی هر نوع سدان برای عموم عزیز کشورمان جلوه دیگری را می طلبد ضعف ترمز بر روی خودروهایی همچون پراید که به عبارتی ساده تر قاتل محرک !!! یا سمند کاملاً این حس ترس را برای اینکه از سیستم ترمز ELX اطمینان خاطر کسب نماید ستودنیست.
ELX با بکار گیری از سیستم دیسکی با بره های خنک کننده در ترمز جلو و سیستم ترمز دیسکی در عقب و همچنین با بهره گیری از سیستم ترمز ضد قفل ABS به همراه سیستم EBD اطمینان خاطر هر شهروند گرامی را به خود جلب می نماید . ELX با وزن 1190 کیلوگرم و حداکثر وزن مجاز 1600 کیلوگرم خود را اتومبیلی قرص و جسور معرفی کرد . ELX که در بازار کشورمان با قیمتی معادل 17.500 تا 18.500 ( بستگی به نوع رنگ سدان ) ارائه می گردد، با رقبایی همچون زانتیا سیتروئن و مزدا 323 FL ، تویوتا کرولا و هیوندای آوانته در بازار خودرویی کشور دست و پنجه نرم می کند.

تعداد سیلندر 4
تعداد سوپاپ 1761
حجم موتور ( سی سی ) 179
حداکثر قدرت ( اسب بخار / دور در دقیقه 550.110 HP
حداکثر گشتاور ( نیوتن متر / دور در دقیقه ) 4250.100 nm
شتاب صفر تا صد ( ثانیه ) 10.3
حداکثر سرعت ( کیلومتر در ساعت ) 192
وزن ( کیلو گرم ) 1190
ابعاد و نوع لاستیک ها رینگ آلومینیومی R1560.195
طول × عرض × ارتفاع ( میلیمتر ) 1410-1704-4498
فاصله بین محورها ( میلیمتر ) 2669
حجم مخزن سوخت ( لیتر ) 70
حجم صندوق بار ( لیتر ) 410

فضای سرنشینان جلو (10)5
فضای سرنشینان عقب (10)6
راحتی کلی سرنشینان (10)4
طراحی خارجی بدنه (10)6
طراحی داخلی (10)6
سطح تجهیزات رفاهی (10)6
سطح تجهیزات ایمنی (10)6
کیفیت سواری (10)6
قدرت و واکنش موتور (10)7
گشتاور ( کشش ثانویه ) (10)5
شتابگیری (10)6
عملکرد جعبه دنده (10)4
Handling خوش دستی (10)7
مانور پذیری (10)7
لذت رانندگی (10)6
ترمز ( توانایی توقف )(10)7
کیفیت ساخت (10)5
ارزش در مقابل مبلغ پرداختی (10)4
بازار فروش (10)4
گستردگی خدمات پس از فروش (10)5
فضای حمل بار (5)4
میدان دید جلو (5)3
میدان دید عقب (5)3
میدان دید اطراف (5)3
راحتی عملکرد ادوات (5)4
ارگونومی (5)3
نفوذ صدا به کابین (5)3
مجموعه کلاچ (5)3
کنترل در ترمز ناگهانی (5)4
مصرف سوخت (5)3
سیستم سرمایشی (5)4
سیستم گرمایشی (5)4
قدرت خودرو در سربالایی ها (10)7

مجموع امتیازات از 270 ، 154 میباشد.

TUBORG
27 December 2006, 11:07 AM
پارس اتومبیل بدی نیست
اما کسی که زانتیا سوار باشد
تحت هیچ شرایطی این خودرو را قبول ندارد !

z_qz54
16 January 2007, 09:34 PM
به نظر من 17 میلیون هم نمی ارزد ، البته اگه به نسبت قیمت پرشیا معمولی حسای کنیم ، 2 میلیون بالاتر مناسب است ، ولی قیمت خود پرشیا معمولی بالاست که باعث میشه این مدل ELX اینقدر ارزش نداشته باشه.

Artemis
16 January 2007, 10:33 PM
یک سوال ؟؟؟
چرا تمامی اسکورتها با پارس elx همراه هستن؟؟؟؟؟

من ماشینهای تشریفات خیلی زیادی دیدم که در ادامه ی کاروان اونها پارس elx همراهی میکنن..چرا؟

mr_mashmash
17 January 2007, 09:44 AM
در مورد ELX خدمت دوستان بگم که اوایل سال 84 یکی گرفتیم ولی بعد از 4-5 ماه فروختیم و جاش زانتیا گرفتیم . علتش هم یکسری مسائلی بود که باعث دلزدگی ما از ELX شد . اولا وقتی 17 میلیون پول میدی و یه پرشیای لوکس شده به نام ELX میگیری انتظار داری همه چیزش کامل و سالم و با کیفیت باشه ولی متاسفانه یکسری ایرادات جزئی تو مونتاژ داشت، مثلا سپر عقب درست با بدنه چفت نشده بود یا اینکه لاستیک زاپاس خراب بود و رو لبه ش بادکرده بود . همینطور تو موتور به جرات می گم زیر 1 لیتر روغن موتور ریخته بودن. علت بعدی این بود که بعد 3 ماه شلنگ روغن هیدرولیک پاره شد و ماشین حدود 14 روز تو نمایندگی خوابید تا شلنگ این مدل پیدا بشه و آخر سر هم با مراجعه حضوری خودمون به انبار مرکزی ایران خودرو و گشتن انبار به همراه انباردار پیدا شد !
اینطوری شد که بلافاصله ماشین رو با یه زانتیا تعویض کرده و تاحالا که مشکلی نداشتیم.

parselx
27 October 2007, 07:27 PM
ali
سلام

من خودم پارس ای ال ایکس را خریداری کردم .خودروی بسیار خوبی ، 18 سوپاپ داره ، و از لحظ شتاب 20، برای صندلی های خورو موتور الکتریکی قرار دادند که امکان بالا و پایین شدن حرکت به چپ وراست و حتی قابلیت تنظیم نشیمنگاه را نیز داراست.
موتورش از لحاظ ظاهر واقعا شبیه زانتیاست و هیچ فرقی را در آن من مشاهده نکردم
کارت طلایی درجه 4 دارد و 3 سال هم گارانتی
:icon_twisدو نوع عادی و سفارشی را داره که من سفارش می کنم سفارشی را بخرید چون امکانات زیر را اضافه داره:
1-مجهز به یخچال
2-قابلیت جمع شدن آینه به صورت خودکار
3-داشبورد و تودوزی چرم کرم که واقعا قشنگه:icon_arro
4-صندلی ان یک قابلیت اضافه داره و در قسمت جلوی آن 2 تکه بوده و قابلیت حرکت داره
-----
البته عیب خاص صندلی ای ال ایکس خشکی و سفت بودن که البته با جا به جا کردن تنظیمات ان هو رفع می شه
اگر سوال داشتید به ای دی من ایمیل بزنید
مدیریت:دوست گرامی از قرار دادن ایمیل در پستها خودداری کنید

persianking62
28 October 2007, 12:58 AM
پارس elx ماشین بدی نیست ولی مطمن باشید این قیمت ها نمی ارزه.به نظر من تو تولیدات ایرانخودرو فقط یک 206 به درد بخور هست.که اونم تازگیها افت کرده.

cotgnx
28 October 2007, 01:49 AM
میشه پارس معمولی رو با امکانات elx سفارش داد ولی موتور و گیربکس همون پارس معمولی باشه ؟

X_Man
31 October 2007, 01:57 AM
1- ترمز : در ماشينهايي كه قادر به رفتن با سرعت بالا هستند ترمز نقش حياتي داره و اين ماشين واقعا ترمزهاي خوب و مطميني داره

اما کلا" خود پرشیا و همینطور ELX گرونه یه کم

ترمزش هم به نظر خوب نیست !!!

من قصد تعویض ماشین رو دارم و دلیل اصلیش ترمز یده 405 هستش.
آخر ترمز ELX خوبه یا بد؟

lvlahdi
21 November 2007, 02:22 PM
ترمزش نسبت به 405 و پارس معمولی بهتره

m_eslam
2 December 2007, 01:48 PM
به نظر من ، بعد از 206 ،‌ خودرو ELX بهترين ماشين ايران خودرو است كه اگر قيمتش پايين تر بود ، به نظر من جزء بهترين هاي ايراني بود. اين ماشين هم ترمز خوب داره ، هم خوب راه ميره ، هم هندلينگش خوبه ، هم... كلا" به نظر من از جميع لحاظ ماشين خوبه. البته ممكنه مشكلاتي هم (جزئي) داشته باشه كه به نظر من در حالت كلي ، قابل اغماضه ، هرچند اگر اون ايرادات كوچيك هم حذف بشه ، ديگه نور علي نوره.

reza engine
2 December 2007, 03:13 PM
اين ماشين دوست منه كه چند وقت پيش تو جاده قزوين-رشت شاخ به شاخ زدن به يه خاور.
خاور داشته سربالايي رو ميومده بالا و از آنجايي كه خاور با بار شيب تند و نميتونه با بيشتر از 20 كيلومتر سرعت بالا يا پايين بره، دوستم تو سرازيري خوابش برده بود و يادش نيست دقيقا چند تا سرعت داشته.

من وقتي ماشين رو ديدم گفتم اين بنده خدا 18.200.000 تومن پول بابت اين ماشين داد ولي يه ايربگ ناقابل روش نذاشتن نامردها. برادر دوستم اونقدر صورتش بخيه خورد كه آمارش از دست دكتر هم در رفت. در صورتيكه اگه ايربگ وجود داشت خراش هم به صورتش نبود.

خلاصه من كه با ديدن اين تصادف به ELX ايمان آوردم. ضمن اينكه وقتي درزها و نقاط جوش اين ماشين رو با 405 هاي تصادفي كه تو پاركينگ به وفور پيدا ميشد مقايسه ميكردم به اين نتيجه رسيدم كه آلياژ بكار رفته در ساخت ورق و ساشي ELX بايد با 405 متفاوت باشه.
اين ماشين كاملا نو بود ( نايلون پشت سري هاش هنوز روشه) و صندليش از اين مدلهايي بود كه به مرسدسي معروفن.
ايراد اين صندلي نسبت به ريكارو ها اينه كه جلو و عقب بردن صندلي هم برقيه. ت. تصادفي مثل اين كه راننده تو صندلي گير افتاده بود حتما بايد سوئيچ باز ميشد تا صندلي كار كنه. ولي چون ماشين آسيب زيادي ديده بود برق ماشين هم قطع شده بود. يادمه اونموقع از گيربكسش هم ناراضي بود.
http://irapic.com/uploads/1196634433.jpg
http://irapic.com/uploads/1196671380.jpg
http://irapic.com/uploads/1196653374.jpg

faresm2
2 December 2007, 05:58 PM
بله عيب اصلي كه elx داره همين ايربگه كه نداره . اين همه پول بيايد ميگيرند يه ايربگ روش نميزارند .

persianking62
2 December 2007, 06:18 PM
صندلی های جدید ELX که تبلیغ میکنند چی نسبت به قبلی ها?چه امکاناتی بهش اضافه شده؟جنسش چی؟

reza engine
2 December 2007, 06:37 PM
صندلی های جدید ELX که تبلیغ میکنند چی نسبت به قبلی ها?چه امکاناتی بهش اضافه شده؟جنسش چی؟
من كه اصلا از نحوه تنظيمات صندلي هاش خوشم نيومد البته قسمت نشد قبل از تصادف زياد توش بشينم ولي دو تا ايراد كلي داشت.

يكي اينكه خيلي بد جا قرار گرفتن.
دوم همش با هم قاطي ميشن يعني شما بايد با لمس كردن به حافظت بسپري كليد چندمي چه كاري انجام ميده. ( مثلا تو بنز اين كليد ها روي در قرار داره و به شكل قسمتهاي مختلف صندلي تعبيه شده. بنابراين حتي يه بي سواد هم در نگاه اول ميدونه كدوم كليد چه كاري رو انجام ميده.)
ولي بعد از نشستن رو صندلي تو elX يا بايد به زور كلت رو برگردوني تا كليد ها رو ببيني و اگه نتونستي بايد حدس و خطايي انجام بدي.
صندلي هاي مدلهاي قبلي رو نميدونم تنظيماتشون چطور بوده. همون هايي كه به ريكارويي معروف بودن. ولي از بيرون كه نگاه مي كني كله راننده تو سقفه. حالا نميدونم درستو حسابي تنظيم نميشه يا راننده ها همگي ناشي بودن و مي خواستن نوك سپر رو ببينن

n@vid
2 December 2007, 10:38 PM
خدا رحم کرده.عکس های خیلی ناراحت کننده ای هستند،خدا نصیب هیچکس نکنه. ولی حفظ فرم کابین در تصادف به این سنگینی، انحراف موتور به زیر خودرو و تخریب حساب شده بدنه نظرم رو جلب کرد.اینجاست که یک خودروی اروپایی برتریشو نسبت به ماشینی مثل ریو نشون میده.

reza engine
3 December 2007, 11:49 AM
خدا رحم کرده.عکس های خیلی ناراحت کننده ای هستند،خدا نصیب هیچکس نکنه. ولی حفظ فرم کابین در تصادف به این سنگینی، انحراف موتور به زیر خودرو و تخریب حساب شده بدنه نظرم رو جلب کرد.اینجاست که یک خودروی اروپایی برتریشو نسبت به ماشینی مثل ریو نشون میده.
اين جوري مقايسه نكن دوست عزيز. چون اين رفيقم بعد از اين بلايي كه سر ELX اومد يه ريو خريد.
كارشون هم يه جوريه كه خيلي از ماشين كار ميكشن. همش تو جاده .
از ريو خيلي خيلي راضيه. :icon_arro

m_eslam
3 December 2007, 12:05 PM
اگر ريو آپشن كامل داشته ، خودروي بسيار خوبيه.

n@vid
3 December 2007, 02:18 PM
اين جوري مقايسه نكن دوست عزيز. چون اين رفيقم بعد از اين بلايي كه سر ELX اومد يه ريو خريد.
كارشون هم يه جوريه كه خيلي از ماشين كار ميكشن. همش تو جاده .
از ريو خيلي خيلي راضيه. :icon_arro
البته مبنای مقایسه من فقط ایمنی بود و نه موارد دیگه.من هیچ علاقه ای به ریو ندارم ولی موارد مثبت این خودرو مثل عملکرد نرم در دست اندازها و خندق:icon_redf های تهران،استهلاک پایین و شتاب گیری مناسب رو منکر نمیشم.به عنوان مثال همین جمعه گذشته با پارس معمولی پشت سر یه ریو تو جاده جاجرود به رودهن رانندگی میکردم که متوجه شدم برای برابری در شتاب گیری های ثانویه باید بیش از حد انتظار به موتور پارس فشار بیارم،تازه معلوم نبود بشه پا به پاش رفت یا نه.

ghaem313
24 March 2008, 01:48 PM
باید گفت نسبت به قیمتی که داره انتظارات رو برآورده نمی کنه چون این اتومبیل به اصطلاح لوکس ایران خودرو از نظر کیفیتی در سطح پژو 405 قرار داره و جدیدآ رینگ اونو به پژو 405 هم می بندن و سیستم کامپوتر ش از سمند هم ضعیف تر ترمز ABS که دیگه رو 405 هم داره عرضه می شه وفقط میشه به موتورش دلتو خوش کرد که موتور 405 رو هم می شه مثل اون کرد

msr839
28 March 2008, 11:23 PM
بهترین محصول ایران خودرو همینه

Senator
29 March 2008, 12:34 AM
بهترین محصول ایران خودرو همینه
كي گفته؟! 21 تومن شايدم بيشتر پول ميگيرن يه ABS روي ماشين از رده خارج ميذارن ....
آخه تا كي؟!

X_Man
29 March 2008, 01:37 AM
الا دیگه رو خود پرشیا هم ABS میبندن. فقط می مونه موتورش که اوتم....

maryam2007
31 March 2008, 12:39 PM
اتفاقا بین ماشینای ایران خودرو پارس elx بهترینه

Raminium2001
1 April 2008, 10:28 AM
پارس ELX ماشین خوبیه و خصوصا بخاطر صندلیهاش قابل قبوله. اما با این قیمت اصلا نمی ارزه. ولی حد اکثر با 18 میلیون تو بازار فعلی ایران، خیلی خوبه.
پارس با موتور 2000 دیگه تولید نمیشه؟ یکی سوار شدم واقعا عالی بود.

El Padrino.
16 April 2008, 09:22 PM
ELX درسته امکانات خوبی داره ولی اصلا قابل قبول نیست یکی از دوستان گرفته بود هنوز 1 ماه از زمان تحویل ماشین نگذشته بود 3 بار رفت تعمیر گاه 2 بار گیربکس باز شد (صدا میداد) یک بار هم دسته موتور شکسته بود

MKHSH
4 May 2008, 09:03 AM
ELX واقعاً جذبه خاصي داره و منهم كه فولكس گل دارم بارها تصميم گرفتم با يك ELX عوض كنم ولي دوستم كه ELX داره از وقتي چند بار سوار فولكسم شده منو از تصميمم منصرف كرده و ميگه منم مي خوام ELX رو بفروشم و يك فولكس گل بخرم اينجوري هم يك ماشين باكيفيت سوار ميشم و هم پنج ميليون ميمونه تو جيبم. ماندم چي كار كنم. لطفاً راهنمايي كنيد.

unknown_alone
27 May 2008, 09:56 PM
عزیزم 1 سال و 4 ماه است که من این ماشین رو دارم تا حالا جز برای تعویض روغن ماشین رو تعمیر گاه نبردم ،ماشین های ایران خودرو مثل تخم مرغ شانسیه اگر شانست بگیره ماشین خیلی خوبیی هست من قبلش مزدا 323 داشتم
از این ماشین خیلی بیشتر راضی هستم!

در ضمن گل و پارس در دو کلاس متفاوت هستند و از هر نظر هم حساب کنید پارسelx برنده نهاییه جز در قیمت که در مقایسه با زانتیا با اون قیمت تخیلی فکر نکنم زیادم گرون باشه!!!

mohasabz
27 May 2008, 10:38 PM
:icon_cry: این ماشین یه افتضاح تمام عیار هست. شدیدا توصیه میشه اصلا طرف این ماشین نرید. هنوز 4 ملیون تومنی که برای این ماشین تلف کردم مثل یه کابوس دردناک اذیتم میکنه!:icon_sad:

nojex
27 May 2008, 11:28 PM
:icon_cry: این ماشین یه افتضاح تمام عیار هست. شدیدا توصیه میشه اصلا طرف این ماشین نرید. هنوز 4 ملیون تومنی که برای این ماشین تلف کردم مثل یه کابوس دردناک اذیتم میکنه!:icon_sad:

لطفا دلایلتون رو هم ذکر کنید

unknown_alone
28 May 2008, 09:38 PM

عزیزم دلیلتون؟
من تو طی زمانی که داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم واقاً عالی بوده ! (البته در حد خودش و کلاس خودش) شاید شانس شما از تخم مرغ شانسی ایران خودرو بد بوده ولی من که راضیه راضی ام.:icon_excl

MKHSH
29 May 2008, 09:31 AM
ضمن تشكر از پاسخ دوستان خوبم unknown_alone و mohasabz ، فقط نظرات اين دو دست گرامي 180 درجه با هم فرق مي كنه و منو بيش از پيش گيج كرد.يكي ميگه گيرباكسش صدا ميده. از طرفي اعلام نظر شركت بهينه سازي مصرف سوخت
(http://www.ifco.ir/transportation/standards/leveling_vehicles.asp)
كه مصرف اين خودرو رو خارج از محدوده معيار اعلام كرده منو كاملاً نسبت به خريد اين خودرو مشكوك كرده است. از طرفي اين شركت، زانتيا 1800 رو كم مصرفترين خودروي 1800 سي سي اعلام كرده كه همان موتور رو ELX نيز هست كه اگر هم تفاوت در گيرباكس اين دو باشه باز هم بعيد به نظر ميرسه كه تفاوت مصرف اين دو خودرو اين قدر باشه لذا به نظرات شركت بهينه سازي سوخت هم مشكوكم. حالا حقيقت چيست، خدا مي داند؟؟؟

unknown_alone
29 May 2008, 10:43 AM
دوست عزیز این امار ارقام اشتباه است!
1 که اصلاً کلاس بندی این جدول کاملاً اشتباه است! زانتیا جزو خودروهای بزرگ!!!!!!!
در ضمن پارس elx حدود 200 کیلوگرم از زانتیا سبکتر است ، تجربه ای که من داشتم حدوداً 100 کیلومتر بیرون شهر 8.5 8 لیتر مصرف میکنه، با سرعت متوسط 90- 130

از لحاظ گیرباکس هیچ مشکلی نداشتم خیلی نرم و بی صداست،این حرفاییم که میزنن باد هواست فقط میخوان elx رو در برابر زانتیا خاک کنند که خوب تونستند!!!
دوست عزیز اینا نجربه ی شخصی من هست چون واقاً ماشینی که من داشتم اینجوری بوده ،من که راضیم ازش حتی 1000 تومن هم خرج ماشین نکردم!!!
دیگه عزیز تصمیم گیری با خودتان است

MKHSH
29 May 2008, 11:39 AM
از لحاظ گیرباکس هیچ مشکلی نداشتم خیلی نرم و بی صداست،این حرفاییم که میزنن باد هواست فقط میخوان elx رو در برابر زانتیا خاک کنند که خوب تونستند!!!
دیگه عزیز تصمیم گیری با خودتان است

دوست عزيز ممنونم از راهنمائي مفيدتان. ولي محض احتياط منتظر جواب دوست گرامي mohasabz نيز هستم تا با دليل و منطق به نتيجه برسيم.

hamed8295
29 May 2008, 06:20 PM
ELX واقعاً جذبه خاصي داره و منهم كه فولكس گل دارم بارها تصميم گرفتم با يك ELX عوض كنم ولي دوستم كه ELX داره از وقتي چند بار سوار فولكسم شده منو از تصميمم منصرف كرده و ميگه منم مي خوام ELX رو بفروشم و يك فولكس گل بخرم اينجوري هم يك ماشين باكيفيت سوار ميشم و هم پنج ميليون ميمونه تو جيبم. ماندم چي كار كنم. لطفاً راهنمايي كنيد.
دوست من من گل مثل ماهمو دادم این کارو کردم الانم مثل... پشیمونم
تازه الان گل 17500000
یه وقت نکنیوااااااااااااااااااااااااااااا البته منزورم تاویز ماشینه

unknown_alone
29 May 2008, 10:34 PM
خواهشاً با دلیل حرف بزنید
در ضمن گل در برابر elx حرفی برای گفتن ندارد!
دوست عزیز اینقدر بد دل نباش بخر حالشو ببر!!!
منم قبل از خرید دقیقاً مثل شما بودم داشتم منصرف میشدم ولی باز نتونستم
و خریدم از خریدم خیلی راضی هستم اینقدر شک نداشته باش!!!!
خدایی elx هرچی ام باشه از گل سر تره!

El Padrino.
30 May 2008, 10:46 AM
جاش نیست ولی
ای ال ایکس فقط امکانتش از گل بیشتره وگر ه هیچ مزیتی بر گل ندارد ! گل هم خدمات بهتری داره هم کیفیتش بهتره هم استهلاکش کمتره و از همه مهم تر دست ایرانی بهش نخورده

unknown_alone
30 May 2008, 01:38 PM
چه کیفتی داره؟ ادم توش میشینه انگار سوار قوطی کبریت شده، از لحاظ موتور هم که دیگه حرفش رو نزن!!!
اتفاقاً از نظر امکانات زیاد با هم فرق ندارند ولی در برار بقیه پارامتر ها elx سرتره!
از یه ادم مبتدی ام بپرسی تشخیص میده ،شما که دیگه مثلاً حرفه ای هستید!
شما ام هروقت تونستی حرف بقیه (تاپیک سرعت) باور کنی ، یه کمک بقیه رو قبوا داشتی بیا
پست بده!نه از روی ...

nojex
30 May 2008, 09:41 PM
لطفا جو تاپیک رو به هم نزنید در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد

Orion
31 May 2008, 12:39 AM
اصولاً ماشين‌هايي كه ايران‌خودرو و سايپا مي‌زنند شانسي هستند. ممكنه ماشين من خوب در بياد و ماشين يكي ديگه افتضاح. بخاطر همينه اينقدر اختلاف سليقه وجود داره. يكي ميگه ELX عاليه، يكي ميگه به درد نميخوره! من خودم سمند از ايران خودرو داشتم عالي بود ولي فروختم پارس معمولي گرفتم كه از همون اول مشكل داشت و مجبور شدم اونرو بفروشم و يه ماشين ديگه بگيرم. خلاصه منظورم اينه كه قسم و آيه نياريد كه ماشين من خوبه يا ماشين من بده. هر دوش امكان داره...

mohasabz
31 May 2008, 01:15 AM
عزیزم دلیلتون؟
من تو طی زمانی که داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم واقاً عالی بوده ! (البته در حد خودش و کلاس خودش) شاید شانس شما از تخم مرغ شانسی ایران خودرو بد بوده ولی من که راضیه راضی ام.:icon_excl

دلایل::icon_mad:
1-افت قیمت بسیار زیاد و بد بودن بازار دست دو این ماشین
2-ایراد های اساسی و خیلی خطرناک در مهمترین قسمت ماشین یعنی ترمزها. من ترمزهای این ماشین 2 بار زیر پام خالی کرده و نمایندگی هم میبردم چون این مشکل موقع تست جاده رخ نمیداد میگفتن سالمه
3-کیفیت بد داشبورد و مخصوصا در ها که صدای جیر جیرش روانیم کرد و درست نشد که نشد!
4-خدمات گارانتی افتضاح. هیچ کدوم ار قطعاتش واسه گارانتی موجود نبود! این مشکل به حدی بود که من پس از 7 ماه هنوز تعداد زیادی از ایرادهایی که موقع تحویل ELX صفرم داشتم رو نتونستم رفع کنم و همونجوری ماشینو با 4 میلیون ضرر فروختم چون جونمو به لبم رسونه بود و یه ماکسیما دندهای گرفتم و فهمیدم کیفیت یعنی چی!
5-این ماشین گیربکسش به موتورش نمی خونه. خیلی وقتا یه زوزه زشتی میکشه که نگو و نپرس!
7-نکته یکی مونده به اخرم نبود تعمیرکار خوب واسه این ماشین تو ایران خودرو هست مخصوصا واسه سیستم ترمزای مثلن ABS & EBD!!!!!!!!!!!
6- با این قیمت کذایی که الان داره چیزی در حدود 21-2 واقعن نمی ارزه! :icon_conf

MKHSH
31 May 2008, 09:10 AM
دلایل::icon_mad:
5-این ماشین گیربکسش به موتورش نمی خونه. خیلی وقتا یه زوزه زشتی میکشه که نگو و نپرس!
:icon_conf

مورد بند 5 رو خيلي شنيدم. آيا واقعاً قابل حل نيست؟ آيا اين مشكل در مدلهاي 86 به بعد حل نشده؟

Dandrite
31 May 2008, 10:42 AM
اولا موتور ELX همان موتور 1800 پرشياي معمولي است كه سرسيلندر و پوسته موتور را تقويت كردند و 16 سوپاپ كردند و اصلا ربطي به زانتيا نداره و در كارخانه NMI در قزوين ساخته مي شود .
ترمزهاش فقط مشابه زانتيا است كه به دليل روابط بد ايران و فرانسه در حال حاضر اجازه استفاده نمي دن و الان اين ماشين توليد نمي شه .
گيربكس ان هم همان گيربكس معمولي است .
به نظر من اين ماشين با اين وضع با اين قيمت نمي ارزه .:girl:

MKHSH
31 May 2008, 11:36 AM
اولا موتور ELX همان موتور 1800 پرشياي معمولي است كه سرسيلندر و پوسته موتور را تقويت كردند و 16 سوپاپ كردند و اصلا ربطي به زانتيا نداره و در كارخانه NMI در قزوين ساخته مي شود .
ترمزهاش فقط مشابه زانتيا است كه به دليل روابط بد ايران و فرانسه در حال حاضر اجازه استفاده نمي دن و الان اين ماشين توليد نمي شه .
تا جائيكه من شنيدم پژو پارس با سه نوع موتور عرضه ميشه اولي معمولي 8 سوپاپ ، دومي معمولي 16 سوپاپ (كه منظور شماست) و سوم 16 سوپاپ 1800 زانتيايي با گيرباكس متفاوت.

unknown_alone
31 May 2008, 02:25 PM
در ضمن خودروی من ، صادراتی هست یه اشنا داشتم واسم ردیف کرد!
هیچ عیب و ابرادی نداشت

El Padrino.
31 May 2008, 09:21 PM
دوست من اگه شما به موتور ELX نگاه کنید آرم زانتیا رو روش مشاهده می کنید !
یک عده می گن موتور زانتیاست و یک عده می گن موتور |زو هست به سرسیلندر زانتیا

El Padrino.
31 May 2008, 09:22 PM
در ضمن خودروی من ، صادراتی هست یه اشنا داشتم واسم ردیف کرد!
هیچ عیب و ابرادی نداشت
مگه ایران ELX رو صادر می کنه تا جایی که من اطلاع دارم \ELX جز محصولات صادراتی نیست

mohasabz
1 June 2008, 01:34 AM
مگه ایران ELX رو صادر می کنه تا جایی که من اطلاع دارم \ELX جز محصولات صادراتی نیست

اره صادر میشه به قیمت :icon_redf9600000

k000m
1 June 2008, 11:09 AM
اره صادر میشه به قیمت :icon_redf9600000

خيلي به ما لطف دارن . به 2 برابر اين قيمت به مصرف كننده ايراني ميفروشن :icon_bigg

El Padrino.
1 June 2008, 12:30 PM
بله ما شا ا.. ایران خودرو خیلی داره به نفع مردم کار می کنه
به موضوع تاپیک ربطس نداره ولی
یک راننده تاکسی می گفت این سمند ها زرد (EL) که یک سری چیز ها رو مثل سخنگو شیشه عقب برقی آینه برقی و ... رو نداره به ما 700 تومن از سمند معمولی ارزون تر دادند ولی رفتیم قیمت لوازمی رو که ازش کم کردند پرسیدیم شد 2500 !!! کلاهبرداری بالاتر از این !!!

unknown_alone
2 June 2008, 03:44 PM
به دزد بودن ایرانخودرو که نباید شک کرد!!!
روی موتور برای من ارمی نداشت ولی 90% َقطعات دیگر رو نگاه میکنید سیتروئن است زده ، من همین جا از برخورد و لفظ بدم از دوست عزیزم پel padino معذرت خواهی میکنم:icon_wink

sh.h
9 June 2008, 02:00 AM
در مورد گیربکسش کسی چیزی میدونه؟:icon_razz{عوض شده}

MKHSH
22 June 2008, 10:27 AM
دوستان به نظرتون يه پرشياي ELX صفر براي خريد مناسبه يا يه هيونداي آوانته كاركرده؟ به چه دليل؟

El Padrino.
22 June 2008, 10:43 AM
دوست عزیز بهتره شما یک تاپیک مقایسه برای این 2 خودرو ایجاد کنی
به نظر من آوانته چون اولا یک کلاس بالاتر هست
2- ایربگ داره
3- قدرتش بیشتره
4- کیفیتش بیشتره
5-خدماتش بهتره
6- این مسخره بازی های ELX رو نداره خیالت جمعه نباید بترسی که هر روز چه طورش میشه

MKHSH
22 June 2008, 11:27 AM
دوست عزیز بهتره شما یک تاپیک مقایسه برای این 2 خودرو ایجاد کنی
به نظر من آوانته چون اولا یک کلاس بالاتر هست
2- ایربگ داره
3- قدرتش بیشتره
4- کیفیتش بیشتره
5-خدماتش بهتره
6- این مسخره بازی های ELX رو نداره خیالت جمعه نباید بترسی که هر روز چه طورش میشه
با 22 تومن ميشه پيدا كرد؟ چه مدلي؟

drnariman
22 June 2008, 11:45 AM
دوست گرامی همون طور که پدر خوانده عزیز ما گفتند جای این بحث اینجا نیست (در تاپیک اوانته مطرح کنید یا مقایسه ها)
ولی فکر کنم مدل 85 بتونید بخرید .

reza engine
22 June 2008, 01:42 PM
دوستان عزيز در ادامه پست 55 از صفحه 5 چند تا عكس ديگه هم مي زارم.
برخي دوستان جذب ضربه توسط اين ماشين رو قبول نداشتند.
در حالی که پژو و اکثر خودروهای اروپایی و آمریکایی با تو رفتن و به اصطلاح غر شدن نیرو رو مهار میکنن... به هر حال له شدن با مهار نیرو فرق میکنه... مهار نیرو به انتقال نیرو به ستونهای سقف و کج شدن سقف و درها و گلگیرها میگن... یعنی شما از جلو که تصادف کنی گلگیرهای عقب و صندوق عقبت هم کج بشن... له شدن به ماشین دوست شما میگن...

اين عكسها رو هم ميزارم. قضاوت با خوانندگان.
http://irapic.com/uploads/1214207978.jpg

http://irapic.com/uploads/1214209432.jpg

http://irapic.com/uploads/1214190405.jpg

http://irapic.com/uploads/1214163901.jpg
البته باز هم عكس هست.

farzad_Sh_2020
23 June 2008, 11:14 PM
اينم يك فيلم گرفتم واسه اينكه بدونيد شتاب پارس elx چطوره . ببخشيد خيابون شلوغ بود زياد نشد برم و تنها بودم و گوشي رو تكيه داده بودم به خوده كيلومتر ... . نظرتون در مورد شتاب چيه ؟

http://www.youtube.com/watch?v=0EVw_oklSFY (http://www.youtube.com/watch?v=0EVw_oklSFY)

MKHSH
26 June 2008, 09:32 AM
اينم يك فيلم گرفتم واسه اينكه بدونيد شتاب پارس elx چطوره . ببخشيد خيابون شلوغ بود زياد نشد برم و تنها بودم و گوشي رو تكيه داده بودم به خوده كيلومتر ... . نظرتون در مورد شتاب چيه ؟

http://www.youtube.com/watch?v=0EVw_oklSFY (http://www.youtube.com/watch?v=0EVw_oklSFY)

خيلي جالب بود. شتاب صفر تا صدش چند ثانيه است؟
ماشينتون صداي گيربكس داره؟ مشكل خوردن صفحه ديسك چطور؟
اي ال ايكس مدل 86 رو چند ميشه خريد؟
ممنون.

Z@man
26 June 2008, 10:56 AM

توی این فیلم حساب کردم 0 تا 100 حدودا 9.5 ثانیه بود که رقم خوبیه.

farzad_Sh_2020
26 June 2008, 11:05 AM
ماشينتون صداي گيربكس داره؟ مشكل خوردن صفحه ديسك چطور؟
اي ال ايكس مدل 86 رو چند ميشه خريد؟
ممنون.

نه صداي گيربكس داره و نه مشكلي با ديسك صفحه دارم.

اينم كه يكم صدا ميومد به خاطر ميكروفن قوي گوشي بود وگرنه مثلا وقتي 160 تا ميري تا نگاه كيلومتر نكني نمي فهمي.

ماشينم رو مي خوام بفروشم . پيغام شخصي بدين

MKHSH
26 June 2008, 12:44 PM
نه صداي گيربكس داره و نه مشكلي با ديسك صفحه دارم.

اينم كه يكم صدا ميومد به خاطر ميكروفن قوي گوشي بود وگرنه مثلا وقتي 160 تا ميري تا نگاه كيلومتر نكني نمي فهمي.

ماشينم رو مي خوام بفروشم . پيغام شخصي بدين

بخاطر صداي فيلم نگفتم. يكي از دوستان مي گفت در اي ال ايكس ها موتور و گيربكس همخواني نداره و ضمن صداي زوزه گيربكس روي دنده 3 در سرعت 10 تا 20 ، صفحه كلاچ هم زود زود خورده ميشه و بايد عوضش كرد. ميخواستم ببينم حرفش درسته يا نه؟

farzad_Sh_2020
28 June 2008, 08:57 AM
بخاطر صداي فيلم نگفتم. يكي از دوستان مي گفت در اي ال ايكس ها موتور و گيربكس همخواني نداره و ضمن صداي زوزه گيربكس روي دنده 3 در سرعت 10 تا 20 ، صفحه كلاچ هم زود زود خورده ميشه و بايد عوضش كرد. ميخواستم ببينم حرفش درسته يا نه؟

اين مشكل فقط در پارس 16 سوپاپ بود كه بخاطر اين مشكل ديگه توليد نشد و اومدن پارس elx زدن . براي 16 سوپاپ هم اعلام كردن كه بيان رايگان گيربكس عوض مي كنيم . ما يك 16 سوپاپ هم داريم كه گيربكس عوض شده ولي بازم مثل elx نشده ولي شتابش بيشتره .

MKHSH
29 June 2008, 12:38 PM
دوست خوب، شما شخصاً پرشيا ELX رو ترجيح مي ديد يا سمند LX يا سورن رو؟

farzad_Sh_2020
29 June 2008, 01:03 PM
دوست خوب، شما شخصاً پرشيا ELX رو ترجيح مي ديد يا سمند LX يا سورن رو؟

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

دوست عزيز يه چيزي مي گي كه آدم خندش مي گيره .

من با سمند 3ساعت تو جاده بودم خشك شد كمرم ولي با پارس elx تا تهران يك سره رفتم خسته نشدم. توي سبقت گرفتن ها سمند كم مياره و خيلي طول مي كشه تا يك تريلي رو رد كنه ولي با پارس elx شما خيلي زمان نمي خواي .وقتي دنده 5 باشي و گاز رو فشار بدي واقعا ماشين تكون ميخوره ولي سمند چي ؟؟

از هر مهندسي بپورسي ميگه elx بهترين توليد ايران خودرو بود . البته بگم كه مدل آخر 85 و كل 86 همه قطعات از هند اوومده كه قابل قياس با مدل هاي 83 و 84 نيست كه همه از فرانسه هست.

كلا از رانندگي با سمند خوشم نيومد چون تو جاده نزديك بود تو 2تا سبقت برم زير تريلي ، ماشين خشكي هست ، شتاب در سرعت بالاي 100 اصلا نسبت به پارس elx نداره و ...

البته بگم كه سمند ماشين خوبيه ولي من همه حرفام نسبت به پارس elx بود .