PDA

View Full Version : ماتيز چه جور ماشينيه؟

Abolfazl2006_p
14 April 2006, 12:27 AM
سلام
يكي از آشنايان من تصميم گرفته ماتيز بگيره ! اين ماشين چه مشخصاتي داره و تا چه سالي توليد شده و آيا ارزش خريدن داره يا نه؟
با چه قيمتي ميشه يه ماتيز خريد؟؟
با تشكر فراوان :icon_surp

amirali18
14 April 2006, 03:28 AM
حرف نداره! البته اگه بتونيد تميزش رو پيدا کنيد... ماتيز واقعاً يه شاهکار بود

مشخصات کلی:
سه سيلندر، موتور 800 سی سی، گيربکس 5 دنده، فرمان هيدروليک

تقريباً مشخصاتش شبيه همين MVM هست که الان دارن توليد ميکنن، اين مشخصات رو ميتونيد از اينجا ([Only registered and activated users can see links]) ببينيد... در کل ماشين خوبيه:icon_razz :icon_cool
در مورد قيمت فعلی و سال توليد اطلاعی ندارم، فقط اون موقع که توليد ميشد از پرايد گرون تر بود:icon_excl

Dexon
14 April 2006, 04:04 AM
ماشین خوبیه فقط یکم بدنش محکم نیست

spiderman9119
14 April 2006, 04:20 AM
سلام
يكي از آشنايان من تصميم گرفته ماتيز بگيره ! اين ماشين چه مشخصاتي داره و تا چه سالي توليد شده و آيا ارزش خريدن داره يا نه؟
با چه قيمتي ميشه يه ماتيز خريد؟؟
با تشكر فراوان :icon_surp
تو خریدش تردید نکن در ضمن ماتیز تا اواخر 81 تولید می شد و سعی من تمیزش پیدا کنی آخر ماشینه ولی یه سریم اوایل 82 دادن بیرون خیلی راحته بر خلاف اندازه کوچیکش. موتورشم همینطور که دوستمون گفت 800 سی سی و کولر خوبیم داره هر وقت خریدی شیرینی یادت نره.:icon_neut

Abolfazl2006_p
14 April 2006, 05:26 PM
خيلي ممنون
براي خودم نمي خوام يكي از دوستان در رابطه با اين ماشين سوال كرد من اطلاعي نداشتم بهش گفتم در اين سايت مي تونم برات سوال كنم

hajit
14 April 2006, 11:58 PM
من يك سال ماتيز داشتم . ماشين كم خرج و محكمي هست.
فقط دوتا اشكال داره : 1- شتاب كم. 2- همه پسرا از پشت سر چراغ ميزنن و فكر ميكنن يك دوختر هلو توي ماشينه
جلو كه ميان ميبينن خيط ميشن.

romeo_1593
15 April 2006, 08:34 AM
از لحاظ ایمنی ماشین خوبی برای شهر هست .

تو تصادفات ماشین داغون میشه ولی سرنشین سالم میاد بیرون .( بعلت طراحی نقاط شکست در بدنه ماشین )

کم خرج . مصرف بنزین پایین و صدای فوق العاده کم. شتاب خوب.اتاق راحت( برای توی شهر)
رانندگی با ماتیز لذت بخشه و کمتر آدم رو توی ترافیک تهران خسته می کنه

masoud48
14 June 2006, 12:42 PM
من 5 ساله ماتيز دارم هنوز پنچر هم نشده .عالييييييييييييييي.

amin_lx
14 June 2006, 09:07 PM
ماشین خوبیه کارکردهاش از mvm صفر خیلی بهترن کولر بسیار خوبی داره اما در مجموع پراید بگیری بهتره

XIII
15 June 2006, 12:53 AM
من موندم آدم توش جا ميشه؟من تو عقب 206 احساس ناراحتي ميكنم فكر كنم عقب ماتيز جا نشم اصلا

spiderman9119
15 June 2006, 02:29 AM
نه اتفاقا عقبش از 206 راحتتره 206 خیلی آدم ناراحته ولی ماتیز این طور نیست من که خیلی راحت بودم.

meslehichkas
19 June 2006, 02:22 AM
[Only registered and activated users can see links]

meslehichkas
19 June 2006, 02:23 AM
با اين كه من خوشم نمياد ازش اما واسه تو شهر ماشينه خوبيه
شايد عالي باشه

ATOS
19 June 2006, 03:57 PM
ماشین خوبیه فقط یکم بدنش محکم نیست
بيشتر از يه كم:icon_mad:
تا حالا از هر 10 تا ماتيزي كه ديدم 8تاش بدنشون غر شده:icon_mad: در ضمن محور چرخ عقبشون هم خيلي به زمين نزديكه:icon_razz
در مقايسه اي كه تو مجله ماشين بين ماتيز و پرايد انجام شده بود به اين نتيجه رسيدن كه پرايد بهتره:icon_cool

abdarchi
24 June 2006, 07:39 PM
سلام
من یه مدتی نبودم! الانم به لطف DJ Roso برگشتم! گفتم همینجا ازش تشکر کنم!:lover:
من قبلا تو تاپیک ماتیز بهتره یا پراید در مورد ماتیز زیاد حرف زدم .
حالا هم تکرار می کنم
من در ابتدا اصلا از ماتیز خوشم نمیومد ! می خواستم پراید یا آردی بخرم. :icon_razz
یکی از دوستان پیشنهاد ماتیز رو داد .. بد جوری حالش رو گرفتم!!:icon_bigg
خلاصه رفتم و با چند تا ادم فنی مشورت کردم و نتیجه گرفتم که ماتیز بخرم
الان هم یک سال و 4 ماه است که ماتیز دارم و کاملا ازش راضیم به نظر من در مقابل پراید تنها چیزایی که میشه به عنوان ضعف ازش یاد کرد اینه:
1- با ماتیز نمی تونید مسافر کشی کنید!!!!
2- نمایندگی های ماتیز کمتر از پرایده
3- فروختن پراید آسانتره
4- تو سر بالایی ها پراید کمی راحت تره!
و ...!؟
اما به نظر من ماتیز چون 3 سیلندر داره نباید انتظار داشته باشیم از پراید قوی تر باشه! با اینکه در بعضی موارد هست!!!:icon_cool
من نمی دونم چرا بعضی ها گیر دادن به بدنه ماتیز! در صورتی که بدنه پراید هم همچین قوی نیست!؟ ا:icon_frow لبته اینو نمیشه با تصادفات ثابت کرد! باید در آزمایشگاه قطر و استحکام ورق به کار رفته در بدنه تست بشه.
اما چیزهایی که من از ماتیز دیدم:
1- کولر قوی
2- فرمان هیدرولیک
3- اندازه کوچک ( به راحتی در خیابانهای شلوغ جای پارک پیدا می کنید!)
4- توی ماشین اونقدری که از بیرون به نظر می رسه کوچک نیست
5- برای خانواده تا 4 نفر( حتی 5 نفر -3 بچه-) خیلی راحت است
6- سرعت خوبی دارد ( سرعتهایی که من رفتم : جاده قم با 3 سرنشین و کولر روشن 170- جاده مشهد با باربند و 4 سرنشین 150) :icon_razz
7- شتاب ماتیز (صفر تا صد ) طبق گفته یک سایت خارجی 17 ثانیه است
8- مصرفش کمه اما نه اونقدری که میگن (اگر تنظیم باشه تو جاده با سوپر 6 می سوزونه البته با سرعت استاندارد)
9- کمک هاش نرم است (من تو پراید ها تک و توک دیدم که کمک ها خشک نباشه)
10 - ماشین سبک است !
11- به دلیل داشتن میل تعادل در پیچ ها بازدهی خوبی داره
12- کلا ماشین راحتی برای مسافرت است من باهاش تا مشهد رفتم و از جاده شمال برگشتم و اصلا خسته نشدم
13- با اینکه قطعات و لوازمش از پراید و پیکان گرونتره ! اما خرج ماشین اگر ازش درست استفاده کنید کمتر از اوناست !
بسه دیگه فعلا !
بعد از مدتها برای اولین مطلب خیلی حرف زدم!:icon_neut
نیازی به تشکر هم نیست!! :icon_surp

abdarchi
24 June 2006, 07:46 PM

راستی آقای مثل هیچکس! .. در مورد این عکس می تونید اطلاعاتی به من بدید؟

یه چیزی رو هم یادم رفت بگم! در مورد قیمت ماتیز!
الان ماتیز تمیز و کم کارکرد مدل 82 یا آخر 81 با کمی لوازم حدود شش میلیون و خورده ای است ! دیگه هی بیا پایین هر چی کارکرد بیشتر بشه و زدگی داشته باشه و رنگ روند بازار (نقزه ای و بژ) نباشه میاد پایین تر

z_qz54
25 June 2006, 12:56 AM
فکر کنم توی اونقسمت داشبورد قراره که ایربگ باشه.

رامتين123
25 June 2006, 01:47 PM
بدنش خيلي محكمه . در مورد شتابش من تو يه سايتي ديدم كه 12 ثانيه زده . صفر تا صدش فكر كنم خيلي كمتر از 17 ثانيه باشه . چون هر چقدر هم دنده ها رو شل پر كني در كمتر از اين زمان به سرعت 100 ميرسه . كسايي كه با ماتيز رانندگي كردند حتماً اين رو تاييد ميكنند . اين الينك رو ببينيد .

[Only registered and activated users can see links]!racv_content.research_specs?vehicle_code=20020607 .09:31:49&sort_type=&current_rec=1&make_name=DAEWOO&model_name=MATIZ#safety

arash p mbz bmw
25 June 2006, 02:28 PM
این ماشین در موضوعات زیر خلاصه میشه:
کم خرج-راحت-کوچک-کم مصرف
ماشین بدی نیست ولی بدرد جاده و شتاب گیری اصلا نمیخوره

رامتين123
25 June 2006, 03:29 PM
از چه جهت ميگيد كه به درد جاده و شتابگيري نميخوره ؟ باهاش رانندگي كرديد يا از روي ظاهرش همينجوري ميگيد ؟

arash p mbz bmw
25 June 2006, 08:12 PM
رامتین عزیز
من در واقع با این خودرو بود اگر اشتباه نکنم رانندگی رو یاد گرفتم
واقعا یادش بخیر
این ماشین خوب توی شتاب گیری ضعیف بود
همچنین شما تصور کنید با این ماشین بخواید با این وزن توی اتوبان از بغل یه تریلر رد بشید
اونموقع میفهمید من برای چی میگم برای جاده خوب نیست:icon_cool

abdarchi
25 June 2006, 08:40 PM
همچنین شما تصور کنید با این ماشین بخواید با این وزن توی اتوبان از بغل یه تریلر رد بشید
اونموقع میفهمید من برای چی میگم برای جاده خوب نیست:icon_cool

این دقیقا اولین ایرادی است که من خودم قبل از اینکه این ماشین رو بخرم و سوارش بشم بهش وارد کردم!!!
اما بعد از این که خریدم و همانطور که قبلا هم گفتم با هاش تا مشهد و شمال رفتم و برگشتم .. دیدم اصلا اینجوری نیست!

----------------------
از دوستانی که گفتند اون جای ایربگ است ممنونم .. اما الان در ماشین من اون قسمت پیچ شده به بقیه جلو داشبورد و زیرش هم خالیه .. یعنی میشه یک جعبه اونجا قرار داد و ازش استفاده کرد؟ مثل داشبورد؟ این محفظه ای که به صورت سفید رنگ است آیا بصورت آماده پیدا میشه؟
اگر کسی اطلاعی داره منم در جریان بزاره
ممنونم

arash p mbz bmw
25 June 2006, 08:49 PM
خیلی سپاسگزارم از جواب خوبتون اما:
یک بار ما داشتیم برمیگشتیم خونه
پدرم ماتیز رو خیلی دوست داره و همیشه تعریفشو میکنه
ما توی ماشین داشتیم به پدرم میگفتیم که بفروش و از این حرفا
پدرم شروع کرد به سرعت گرفتن که با ما نشون بده که ماشین عالیه و خیلی ماشین خوبیه وقتی سرعت روی120بود ما رفتیم توی یه چاله ی کوچلو
میدونید چی شد؟؟
نزدیک بود ماشین2تا ملق بزنه
هم رینگ شکست وهم اکسل داغون شد
این نشانه ی ضعف ماتیزه
همچنین یه بار هم توی سربالایی ازش کولر گرفتیم ماشین مرد

abdarchi
26 June 2006, 07:12 PM
خیلی سپاسگزارم از جواب خوبتون اما:
یک بار ما داشتیم برمیگشتیم خونه
پدرم ماتیز رو خیلی دوست داره و همیشه تعریفشو میکنه
ما توی ماشین داشتیم به پدرم میگفتیم که بفروش و از این حرفا
پدرم شروع کرد به سرعت گرفتن که با ما نشون بده که ماشین عالیه و خیلی ماشین خوبیه وقتی سرعت روی120بود ما رفتیم توی یه چاله ی کوچلو
میدونید چی شد؟؟
نزدیک بود ماشین2تا ملق بزنه
هم رینگ شکست وهم اکسل داغون شد
این نشانه ی ضعف ماتیزه
همچنین یه بار هم توی سربالایی ازش کولر گرفتیم ماشین مرد

ببخشید که جسارت می کنم اما اینی که شما میگید زیاد نشانه ضعف ماتیز نیست !
اینجوری که شما فرمودید رینگ شکسته... خوب اگر پراید بود فکر می کنید چه می شد؟ من فکر می کنم این نکته مربوط به نوع لاستیک و رینگ شما می شود .
من خودم با ماتیز با 120-30 تا سرعت رفتم رو یک دست انداز نیم متری( واقعا دست اندازش بزرگ بود - سه برابر این پلاستیگی ها ارتفاع و عرض داشت) ماشین رو هوا بلند شد و آمد پایین . تنها اتفاقی که افتاد این بود که یکی از رینگها کمی جا خورد که باعث شد باد لاستیک خالی بشه (البته این مال موقعی است که لاستیک رو عوض نکرده بودم - با لاستیک 175 اصلا تا حالا مشکلی برای رینگهام ایجاد نشده)
در مورد کولر تو سربالایی هم حق دارید - قبلا هم گفتم این ماشین 3 سیلندر داره ولی عجیبه مردم ما انتظار دارند از ماشین 4 سیلندر بهتر جواب بده!
این ماشین اگر 25% از پراید هم کمتر جواب بده تازه برابر می شوند!
تازه کولرش هم الحق از پراید خیلی سر است.
موفق و سرفراز باشید

رامتين123
26 June 2006, 09:26 PM
آرش جان . خود من هم رانندگي را با همين ماشين ياد گرفتم . در مورد رد شدن از كنار تريلي خوشبختانه طراحي بدنه ماشين جوريه كه باد زير ماشين نميافته . در اينمورد ضعف نداره . البته من زياد هم باهاش تو جاده نرفتم . ولي همين يكي دو سفري كه بود هيچوقت چنين حسي نكردم كه از رد شدن از كنار ماشين سنگين ماشين داره منحرف ميشه . در مورد چاله چوله ها حق با شماست . من خودم هم اگر جادي ناصاف باشه خيلي احساس ناامني ميكنم . البته نميتونم با ماشين هاي هم رده خودش در اين رابطه دقيق مقايسش كنم . چون تجربه رانندگي با هيچ ماشيني رو به اندازه ماشين خودم ندارم . البته اگر ماشين سنگين تر باشه (مثلاً چند تا مسافر سوار باشند) چاله چوله هاي سطح اتوبانها كمتر ماشين رو از جا بلند ميكنه .

z_qz54
27 June 2006, 02:00 AM
پیستون های ماتیز از پریاد بزرگتره.

Abolfazl2006_p
22 January 2007, 07:22 PM
تاپیک به كلوپ کرمان خودرو منتقل شد:icon_cool