ehsan2e
13 April 2006, 07:46 PM
آقا سوال من این است که کسی تا حالا تونسته 6600 اش رو با bluetooth به کامپیوتر وصل کنه.
بیشتر توضیح میدهم:
من یک bluetooth usb adapter دارم که مارکش microsim است.
برنامهای که داخل کامپیوترم نصب است BlueSoleil .
و سیستم عامل xp sp2.
من نه با nokia pcsuite نه با oxygen phone manager نتونستم محتویات گوشیم رو داخل کامپیوتر بیارم. اصلا connect نشد که بتونم دفترچه تلفن و sms هام رو به کامپیوتر منتقل کنم.
اگر کسی می تونه من رو راهنمایی کنه ممنون.
در ضمن باید بگم که من به راحتی از برنامههای زیر میتوانم استفاده کنم که اثبات میکند من مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری ندارم:
1) mobola web cam : برنامهای که امکان می دهد از دوربین گوشی به عنوان webcam استفاده کرد.
2) remote s60 pro : برنامهای که نمایشگر گوشی رو روی مونیتور میاندازه و از keyboard می توان برای کنترل موبایل استفاده کرد.
فقط یک خواهش نگید که از infra red استفاده کن.
بیشتر توضیح میدهم:
من یک bluetooth usb adapter دارم که مارکش microsim است.
برنامهای که داخل کامپیوترم نصب است BlueSoleil .
و سیستم عامل xp sp2.
من نه با nokia pcsuite نه با oxygen phone manager نتونستم محتویات گوشیم رو داخل کامپیوتر بیارم. اصلا connect نشد که بتونم دفترچه تلفن و sms هام رو به کامپیوتر منتقل کنم.
اگر کسی می تونه من رو راهنمایی کنه ممنون.
در ضمن باید بگم که من به راحتی از برنامههای زیر میتوانم استفاده کنم که اثبات میکند من مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری ندارم:
1) mobola web cam : برنامهای که امکان می دهد از دوربین گوشی به عنوان webcam استفاده کرد.
2) remote s60 pro : برنامهای که نمایشگر گوشی رو روی مونیتور میاندازه و از keyboard می توان برای کنترل موبایل استفاده کرد.
فقط یک خواهش نگید که از infra red استفاده کن.