PDA

View Full Version : مشکل کانکت کردن کامپیوتر و موبایل کمک کنید

ehsan2e
13 April 2006, 07:46 PM
آقا سوال من این است که کسی تا حالا تونسته 6600 اش رو با bluetooth به کامپیوتر وصل کنه.
بیشتر توضیح می‌دهم:
من یک bluetooth usb adapter دارم که مارکش microsim است.
برنامه‌ای که داخل کامپیوترم نصب است BlueSoleil .
و سیستم عامل xp sp2.
من نه با nokia pcsuite نه با oxygen phone manager نتونستم محتویات گوشیم رو داخل کامپیوتر بیارم. اصلا connect نشد که بتونم دفترچه تلفن و sms هام رو به کامپیوتر منتقل کنم.
اگر کسی می تونه من رو راهنمایی کنه ممنون.
در ضمن باید بگم که من به راحتی از برنامه‌های زیر می‌توانم استفاده کنم که اثبات می‌کند من مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری ندارم:
1) mobola web cam : برنامه‌ای که امکان می دهد از دوربین گوشی به عنوان webcam استفاده کرد.
2) remote s60 pro : برنامه‌ای که نمایشگر گوشی رو روی مونیتور می‌اندازه و از keyboard می توان برای کنترل موبایل استفاده کرد.
فقط یک خواهش نگید که از infra red استفاده کن.

mhs
14 April 2006, 02:24 AM
آیا شما از pc suite مخصوص 6600 استفاده می کنید؟ چون من تو سایت نوکیا خووندمpc suite مخصوص واسه 6600 هست.شما با این توضیحاتی که دادین فقط می توونید یه فایلی رو به inboxگوشی تون بفرستید.درضمن من خودم این کار رو با گوشیه دوستم انجام دادم

ehsan2e
14 April 2006, 01:46 PM
من pc suite نوکیا 6600رو که در داخل cd بود نصب کردم اصلا امکان bluetooth نداشت.

holms
15 April 2006, 03:24 AM
آقا سوال من این است که کسی تا حالا تونسته 6600 اش رو با bluetooth به کامپیوتر وصل کنه.
بیشتر توضیح می‌دهم:
من یک bluetooth usb adapter دارم که مارکش microsim است.
برنامه‌ای که داخل کامپیوترم نصب است BlueSoleil .
و سیستم عامل xp sp2.
من نه با nokia pcsuite نه با oxygen phone manager نتونستم محتویات گوشیم رو داخل کامپیوتر بیارم. اصلا connect نشد که بتونم دفترچه تلفن و sms هام رو به کامپیوتر منتقل کنم.
اگر کسی می تونه من رو راهنمایی کنه ممنون.
در ضمن باید بگم که من به راحتی از برنامه‌های زیر می‌توانم استفاده کنم که اثبات می‌کند من مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری ندارم:
1) mobola web cam : برنامه‌ای که امکان می دهد از دوربین گوشی به عنوان webcam استفاده کرد.
2) remote s60 pro : برنامه‌ای که نمایشگر گوشی رو روی مونیتور می‌اندازه و از keyboard می توان برای کنترل موبایل استفاده کرد.
فقط یک خواهش نگید که از infra red استفاده کن.

آقا میخاستم بپرسم کرک remote s60 v264 رو دارید؟

مورد دیگه اینکه 6600 خیلی راحت با کابل و بولوتوث متصل میشه .
عجیبه.

mhs
15 April 2006, 05:04 PM
من pc suite نوکیا 6600رو که در داخل cd بود نصب کردم اصلا امکان bluetooth نداشت.

شاید ورژن آن قدیمی است به این لینکی که می نویسم که مربوط به سایت نوکیا میشه مراجعه کنید آخرین ورژن رو بگیرید شاید مشکلتون حل بشه درضمن تو نوشته های سایت اوومده که برای اتصال با بلووتوث هم کاربرد داره
http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,42289,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=288&categoryId=19&languageId=1

ehsan2e
22 April 2006, 05:55 PM
دوست عزیز از لینکت ممنونم من قبلا در یکی از تالارها این لینک را دیده بودم و یکی از دوستان گفته بود که وقت گذاشته و آن را دانلود کرده اما همان ورژنی بوده که توی cd گوشی بوده. راه حل دیگری ندارید؟