View Full Version : همه چیز درباره Dual Sim
Nima1989
30 June 2004, 06:18 PM
آيا گوشي هست كه بشه همزمان روش دو تا سيم كارت گذاشت؟
kima
30 June 2004, 08:37 PM
آره هست داداش من قبلا داشت
Duran
30 June 2004, 08:54 PM
سيم كارتي هم هست كه توش 12 تا سيم كارت وجود داره
Nima1989
30 June 2004, 09:12 PM
مسشه كاملتر توضيح بدين
كيميا جان ماركش چي بود
دوران جان اين سيم كارت چه سيستمي داره؟
دانيال
30 June 2004, 09:52 PM
سلام ؛ خسته نباشي
نيما جان تا اونجا كه من اطلاع دارم ميشه دو تا شماره سيم كارت رو روي يه سيم كارت فعال كرد ديگه احتياجي به پول اضافي براي گوشي نيست بازم بايد بزرگان و اساتيد فروم نظر بدن و يه سوالي هم از امور مشتركين هم بكني ضرر نداره .
يا حق ............. :evil:
Duran
30 June 2004, 11:05 PM
nima1989,
يك دستگاه كه هم ريدر است هم رايتر كه ميتونه محتويات 12 سيم كارت رو در يك سيم كارت ذخيره كنه (البته سيم كارت مخصوصيه از لحاظ ساختار داخلي)
لينكش رو براتون ميذارم تا فردا
payamix
30 June 2004, 11:18 PM
فكر كنم روي كارت هاي گلد ميشه اين كار رو كرد :?:
Duran
1 July 2004, 01:34 AM
https://www.sim-max.org/store/index.php
گويا كارتها سيلور باشند
RoSo
1 July 2004, 02:34 PM
بازم كه داريم ميريم تو بحث سيم كارت :x
Nima1989
1 July 2004, 09:12 PM
Duran, مرسي
RoSo, اين بحت 100٪ علميييه :evil:
kima
2 July 2004, 12:06 AM
گوشی داداش من آلقاطر بود
دو تا هم سیم کارت می خورد
اما ریختن سیم روی گلد یا فان شما اطمینان دارید ؟
ساختار این کارت ها چیز دیگه هست
Nima1989
2 July 2004, 01:10 AM
kima,
وقتي از الكاتل استفاده كني موقع شماره گرفتن ميتوني انتخاب كني كه با مدوم سيمكارت بگيره؟
msr.group
2 July 2004, 11:45 AM
گوشي هاي ال جي 7220 -7230-و به بالا اين كارو ميكنند به شرطي كه اينجا مخابرات سيم كارت رو 2 لاين كنه اين گوشيها هم موقع كار ميتونين از لاين ديگه استفاده كنين
mojan
10 July 2004, 01:37 PM
اساتيد سلام:
آيا رابط و پايه sl45iميتونه key رو با sim scan بخونه؟؟؟؟؟؟ :!: 8)
Nima1989
11 July 2004, 12:56 AM
mojan,
اين تاپييك چه ربطي به سوال شما داره؟؟
mojan
11 July 2004, 10:16 AM
ربطش مال sim scan وكپي سيم كارت است كه اونوقت بهش ميگن دو سيم كارت يعني 1+1=2و2+2=4 :idea: :P
پدرام55
13 July 2004, 08:05 AM
mojan,
اين تاپييك چه ربطي به سوال شما داره؟؟اين كارتي كه ميشه 12 سيم كارت روش ريخت.GREEN CARD و يا greencard2 هست كه علاوه بر اون ظرفيت sms شما روي سيم كارت به حدود 250 اس ام اس ميرسه.ولي وقتي شما از سيم كارت استفاده ميكنيد فقط يك شماره روشن است و بقيه شماره ها خاموشند.
لطفا اگر كسي greencard2 سراغ داره يا ميدونه كجا هست به من خبر بده
ميلادخان
21 July 2004, 06:03 PM
سلام
خدمت دوستان عرض کنم که برای ریختن چند شماره روی یک سیم کارت باید یه سیم کارت مخصوص داشته باشید (من به تعداد محدودی از اونها دارم ) و این کار رو هم بلدم
خواستم بگم که من میتونم برای هر کسی که طلبه بود این کار رو انجام بدم
اگه خودش تونست از این نوع سیم کارت گیر بیاره که چه بهتر اگه نتونست من از سیم های خودم براش میزارم
فقط هم میزارم به حساب دوستی
فقط یه موضوعی است اینکه این سیم ها که من دارم طوری هست که اگه از 4 تا سیم کمتر روش بریزی قبول نمیکنه
از 4 تا به بالا رو قبول میکنه
خودم انجام دادم زیر 4 تا جواب نداد
خلاصه عرض شود که هر کی دوست داشت پی ام بده با من هماهنگ کنه براش این کار رو انجام میدم
و نحوه عوض کردن شماره ها رو هم عرض کنم که به وسیله ی یک کد جابه جا میشه
یه چیز دیگه هم که هست اینه که شاید روی بعضی گوشی ها جواب نده
و اون گوشی ها هم سامسونگ و ال جی هست
البته شاید
به من اين طور گفتن !!!!!!!!11
kinz
22 July 2004, 03:46 AM
اگه اشتباه نکنم یه متنی یکی تهیه کرده بود و روی isforums قرار داده بود
در مورد کارت گلد و سیلور بود به همراه نرم افزار امولیتور برای کارت که تا 4 تا خط رو امولیت میکرد
و همه خط ها با هم کار نمیکردن و میشد سویچ کرد بینشون. از نظر منطقی نباید بدون گوشی با سخت افزار و نرم افزار خاص بشه چند تا خط رو با هم روی یک گوشی فعال کرد.
ميلادخان
27 July 2004, 01:08 AM
جناب كينز قصد جسارت ندارم
ولي امكان داره
اصلا بهتره بگم اين وسط اصلا به گوشي احتياجي نيست
و يه چيز ديگه اينكه روي كارت گلد هم من امتحان كردم بيش از محتويات يك سيم نميتوان ريخت
براي داشتن محتويات چند كارت بايد از نوعي از سيم هاي مخصوص اين كار استفاده كرد
من بايد دستگاهي داشت كه محتويات سيم رو بدون اينكه دست بزنه كپي كنه روي اون سيم مخصوص
الان تو كشور هاي خارجي اين دستگاه با قيمت 180 دلار فروخته ميشه
بنده هم يكي دارم البته مال بنده طور ديگه اي عمل ميكنه و كلي هم وقت ميبره تا سيم ها رو كپي كنه
kinz
27 July 2004, 04:25 AM
مقالرو پیدا کردم صحبت از 8 ساعت برای پیدا کردن 2 کد روی سیمکارت میکرد.
در مورد سخت افزار هم قیمت دستگاه ها متفاوته از 30 تا 220 و بالاتر بسته به امکانات.
در مورد استفاده هم زمان از چند خط با یک گوشی هنوزم نظرم همینه. شاید تو اینده!
در مورد گرین کارت هم امولیتوری که برای این کار استفاده میشه نسخه های جدیدش بر روی سیلور کارت و گرین کارت قابل اجرا هستند فکر کنم اختلاف این کارت ها در مقدار حافظشون هست فقط.
فکر کنم احتیاجی به بحث کردن نداشته باشه چون نرمافزاری که استفاده میشه الان سیم امو هست که اطلاعات کاملش رو در این سایت میتونید پیدا کنید و اینکه چه کاری میتونه و چه کاری نمیتونه بکنه به طور کامل درج شده.
http://perso.wanadoo.es/djabif/6.01_Eng/index.htm
mss
12 August 2004, 11:02 PM
و يه چيز ديگه اينكه روي كارت گلد هم من امتحان كردم بيش از محتويات يك سيم نميتوان ريخت
سلام
اصلا اينطور نيست و من الان محتويات 2 سيم كارت را روي يك كارت گلد معمولي دارم و اين كار را تا 4 تا هم ميتونم انجام بدم.و براي اين كار به هيچ دستگاه خاصي احتياج نيست و با ساده ترين گلد پروگرامري كه بتونيد گير بياريد اين كار انجام ميشه.البته دليلش اينه كه با استفاده از نرم افزار خاصي شما Ki هاي مختلف رو به برنامه ميديد و برنامه خودش يك فايل Pic و يك فايل Eeprom براي شما ايجاد ميكند.به همين دليله كه ميگم شما ميتونيد از ساده ترين گلد پروگرامر استفاده كنيد.
موفق باشيد 8)
رحمان بصيرت
18 August 2004, 08:03 PM
AEG يه گوشي داره كه دو سيم كارت مجزا مي خوره
پدرام55
8 November 2004, 09:09 AM
http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/dualsimcovers.htm
niceevil
8 November 2004, 02:15 PM
خودتون هم ميتنين کارت گلد دست ساز درست کنين اما مشکلش اينه که بايد خودتون يک گوشی هم براش درست کنين که اون کارته
توش جا بشه
:mrgreen:
araimen2002
8 November 2004, 02:21 PM
ميلاد خان سلام
اميدوارم خسته نباشي
لطفا براي من بيشتر توضيح دهيد و اگر خواستيم مي تونيم زحمتش را به شما دهيم
به قول خودتان مي زاريم به حساب دوستي
آدرس
ادمين : درج ايميل در پست ها ممنوع است. قوانين فروم را بخوانيد.
:D
پژمان جون
8 November 2004, 09:32 PM
مشكل سر ساختن سيم كارت نيست .مشكل اينه كه يكي يه گوشي پيدا كنه كه بشه همزمان از 2 سيم كارت استفاده كرد
hyper
27 November 2004, 11:00 PM
ما آخرش نفهميديم :twisted:
درحال حاضر گوشي تو بازار ايران هست
كه بشه 2 سيم كارت مجزا روش نصب كرد ؟
t.A.T.u
13 April 2006, 06:42 AM
سلام به همگی دوستان :icon_cool
در یکی از تاپیک ها در مورد بردی صحبت شد که با استفاده از ان در بعضی از گوشی ها میتوان از 2 سیم کارت استفاده کرد که به این برد Dual Sim میگن منم فکر کردم اگر تاپیکی در این مورد ایجاد شه بد نیست تا دوستانی که در این باره اطلاعات بیشتری دارن اینجا بنویسند , اینم عکس این برد :
http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/ghostsim.gif
http://mobile.brando.com.hk/image/DualSim-Demo03.jpg[/CENTER]
Benjamin
13 April 2006, 08:44 AM
آقا من شنيدم كه هر كس بخواد اين كار رو بكنه مي ره مخابرات دوتا سيم كارت رو مي ده و يكي ديگه تحويل مي گيره كه مخابرات هر دو تا رو مي كنه تو يك سيم كارت .
Asal6662
17 April 2006, 01:40 PM
آقا من شنيدم كه هر كس بخواد اين كار رو بكنه مي ره مخابرات دوتا سيم كارت رو مي ده و يكي ديگه تحويل مي گيره كه مخابرات هر دو تا رو مي كنه تو يك سيم كارت .
این که یه برده ولی اون که تو گفتی یه چیزی مثل کپی سیم کارته برای منم جالبه کسی میدونه این برد رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ من واقعا لازمش دارم :icon_redf
farzad_sx1
17 April 2006, 02:07 PM
اين نوع موبايلها رو كه اين قابليتو دارن: (http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/ghosthelp.htm)
نيوان
17 April 2006, 03:08 PM
دوست عزيز درست شنيدي، تو http://www.irantelecom.ir/ و http://www.tct.ir/ يه گشتي بزنيد حتماً سووالاتتون مرتفع ميشه :icon_cool
البته اين تجهيزات هم براي اين كاره
No cutting of SIM cards required ) http://duosim.com/products/Dual_Mobile_SIM_Cards.gif
ü Keep 2 SIM cards in one phone and switch them online any
time you want!
ü Ultra slim design to keep original shape, no need to cut the
SIM cards, install in minutes
ü One model suitable for almost all GSM mobile phones
ü Easy installation with great convenience
ü Quality ultra slim IC and FPC board for stable operation
ü Does not require power off to switch number, auto phone
number switching online
ü Great savings on roaming charges, take advantages of cheaper
rates from different phone companies
ü Keep your saves like previous calls, received call, time and date settings etc.
ü Onscreen Sim1, Sim2 display
DuoSIM X2- Universal Dual SIM Card Adapter Cutting of SIM cards required )http://duosim.com/products/x2.gifhttp://duosim.com/products/parts-small_x2.jpg (http://duosim.com/x2instructions.html)
ü Compatible with all Hand Phones.
ü Compatible with all of GSM SIM cards, 2 numbers in one
phone.
ü Switching on-line without turning on-off, default selection
function.
ü No data lose for some mobile phones when switching 2
numbers or turning on-off.
ü Both of numbers on-line at any time. (When this function is
enabled, It will switch numbers automatically in every 2 minutes
to simulate both numbers online)
ü Ultra slim design with special General Double SIM Card IC for
stable quality. ü Cutted SIM cards can be restored using the 2 resume cards included in package.
Package Contents:
Twin SIM PCB with metal cover x 1
Resume cards x 2
Transparent stickers x 2
Installation Manual
F.®.A
21 April 2006, 05:33 PM
بايد بري جمهوري البته اگه باشه قيمتشم 9 پوند در ضمن اينا به درد كسايي ميخوره كه از تاليا در كنار سيم كارت معمولي استفاده و يا به كشور هاي ديگه سفر ميكنند
نيوان
22 April 2006, 03:06 AM
حالا براي چي ميخواهي؟
آرشششش
22 April 2006, 03:22 AM
میشه ترجمه متن انگلیسی مشخصات این برد را اعلام کنید چه مشخصاتی داره؟
PAYAM
22 April 2006, 04:16 AM
ر اه سادهتر: هر دو سيم كارت را به وسيله پروگرامر اسكن كنيد و بعد روي يك سيلوركارت رايت كنيد. بعد اين سيمكارت جديد را به جاي سيمكارتهاي قبلي استفاده كنيد.
نيوان
22 April 2006, 04:30 PM
ر اه سادهتر: هر دو سيم كارت را به وسيله پروگرامر اسكن كنيد و بعد روي يك سيلوركارت رايت كنيد. بعد اين سيمكارت جديد را به جاي سيمكارتهاي قبلي استفاده كنيد.
آقا پيام مطمني؟ :icon_eek: امتحان كردي؟
بعد گوشي چه شماره اي رو ميشناسه؟
PAYAM
22 April 2006, 07:42 PM
گوشي شما بايد قابليت استفاده از دو خط را داشته باشد. مثل مثلا نوكياهاي 8250 كه با گرفتن دكمه # بين دو لاين سوييچ ميشد.
farzad_sx1
22 April 2006, 09:37 PM
میشه ترجمه متن انگلیسی مشخصات این برد را اعلام کنید چه مشخصاتی داره؟
دوست عزیز متون بالا چیز خاصی توشون نیست فقط تعریف و تمجید از محصولشون هست ..... ولی اگه خواستید بگید ترجمش کنم....
فقط همینو بگم که نوع اول نیاز به بریدن سیم کارت نداره ولی نوع دوم باید سیم کارت را ببرید ... همین ....
نيوان
23 April 2006, 02:16 AM
گوشي شما بايد قابليت استفاده از دو خط را داشته باشد. مثل مثلا نوكياهاي 8250 كه با گرفتن دكمه # بين دو لاين سوييچ ميشد.
Pocket PC يا مستقيم بپرسم Imate Jam اين امكان رو داره؟
آرشششش
23 April 2006, 03:07 AM
دوست عزیز متون بالا چیز خاصی توشون نیست فقط تعریف و تمجید از محصولشون هست ..... ولی اگه خواستید بگید ترجمش کنم....
فقط همینو بگم که نوع اول نیاز به بریدن سیم کارت نداره ولی نوع دوم باید سیم کارت را ببرید ... همین ....
ممنون میشم ترجمه کنید . میشه دو تا سیم کارت یعنی دو تا خط آنتن بده؟
t.A.T.u
23 April 2006, 07:17 AM
سلام
آقا کسی این Dual SIm رو تو ایران دیده من لازم دارم .؟
F.®.A
23 April 2006, 07:53 AM
گوشي 8800 هم همين طور
farzad_sx1
23 April 2006, 04:44 PM
ترجمه مشخصات سیمکارتهای پست شماره 5 :
بدون نیاز به بریدن سیمکارت
از هر دو سیمکارت در یک گوشی استفاده کنید و هر وقت که خواستید در حالت آنلاین بین آنها تعویض کنید ...
طراحی فوق العاده نازک برای حفظ حالت اصلی ... بدون نیاز به بریدن سیمکارت ... نصب فقط در چند دقیقه ...
یک مدل تقریبا برای تمامی گوشیهای موبایل مناسب است..
قابلیت نصب ساده همراه با آسودگی ...
کیفیت فوق العاده نازک و قوی برای برد FPC و IC با قابلیت عملکرد مقاوم ....
نیاز به خاموش کردن موبایل برای عوض کردن سیمکارت نیست و بصورت روشن میتوان شماره تلفن ها را عوض کرد ...
بهترین قابلیت حفظ حالت رومینگ ... با صرفه تر و ارزانتر از محصولات بقیه کمپانی ها.....
قابلیت ضبط تماسهای گرفته شده و دریافت شده و سایر ذخیره ها....
نمایش SIM1 و SIM2 در صفحه....
نیاز به بریدن سیمکارت
قابل استفاده با تمامی گوشیها....
قابل استفاده با تمامی GSM ها .... 2 شماره در یک گوشی....
عوض کردن شماره بدون نیاز به روشن خاموش کردن گوشی و تعویض بین 2 خط به سادگی....
هر دو خط را همزمان در هر لحظه داشته باشید ( وقتی که این قابلیت فعال میشود .. بطور اتوماتیک هر 2 دقیقه خط بین آنها عوض میشود تا بتوانید از هر دو خط استفاده بکنید)...
با طراحی فوق العاده همراه با IC های عمومی که برای دابل سیمکارت ها استفاده میشود با کیفیتی زیاد و مقاومت زیاد ....
سیمکارت های بریده شده میتوانند بازیافت بشن به حالت اولیه بوسیله 2 کارت که داخل پکیج هست...
محتویات پکیج ( یا قوطی) :
1 عدد برد دوقلو SIM PCB برای 2 عدد سیمکارت با پوشش فلزی...
2 عدد کارت برای بازگرداندن کارتها
2 عدد کاغذ شفاف...
راهنمای نصب و استفاده ....
دوستان اگر ترجمه من ضعیف و غلط بود به خاطر اینه که رشته دانشگاهیم مکانیک هست ...:icon_twis
در ضمن هرجاش رو غلط ترجمه کردم بفرمایید تا اصلاحش کنم....
با تشکر :icon_cool
PAYAM
23 April 2006, 10:25 PM
با تشکر از جناب فرزاد عزیز.
همانطور که در پست 11 گفتم چه از DualSIM استفاده کنید و چه دو (یا چند) سیم کارت را روی یک کارت رایت کنید نمی توانید به صورت همزمان از دو سیم کارت استفاده کنید و باید بین دو لاین سوییچ کنید. توضیحات هم در متن ترجمه شده بالا هست.
نيوان
24 April 2006, 02:42 AM
آقايون من دوباره سوال ميكنم ... Pocket PC ساپورت ميكنه؟
آرشششش
28 April 2006, 02:06 PM
کسی dual simcard می خواد بگه اگه تعدادش بالا 30 تا بود من می تونم تهیه کنم مسیج خصوصی بدین اگه خواستین
XELTEK
14 June 2006, 06:17 AM
نیاز به بریدن سیمکارت
قابل استفاده با تمامی گوشیها....
قابل استفاده با تمامی GSM ها .... 2 شماره در یک گوشی....
عوض کردن شماره بدون نیاز به روشن خاموش کردن گوشی و تعویض بین 2 خط به سادگی....
هر دو خط را همزمان در هر لحظه داشته باشید ( وقتی که این قابلیت فعال میشود .. بطور اتوماتیک هر 2 دقیقه خط بین آنها عوض میشود تا بتوانید از هر دو خط استفاده بکنید)...
با طراحی فوق العاده همراه با IC های عمومی که برای دابل سیمکارت ها استفاده میشود با کیفیتی زیاد و مقاومت زیاد ....
سیمکارت های بریده شده میتوانند بازیافت بشن به حالت اولیه بوسیله 2 کارت که داخل پکیج هست...
محتویات پکیج ( یا قوطی) :
1 عدد برد دوقلو SIM PCB برای 2 عدد سیمکارت با پوشش فلزی...
2 عدد کارت برای بازگرداندن کارتها
2 عدد کاغذ شفاف...
راهنمای نصب و استفاده ....
من اینو خریدم !!!
اما فقط 1 خط رو ساپورت میکنه !!!
گوشیم 6600 و پی 910 هستش !!!
لطفا" راهنمای کنید !!! (کمک فوری )
چون فقط تا 25 خرداد میتونم پس بدمش !!!
Benjamin
17 June 2006, 08:31 PM
من اینو خریدم !!!
اما فقط 1 خط رو ساپورت میکنه !!!
گوشیم 6600 و پی 910 هستش !!!
لطفا" راهنمای کنید !!! (کمک فوری )
چون فقط تا 25 خرداد میتونم پس بدمش !!!
از كجا خريدي ؟ چند خريدي ؟
روي w800 هم كار مي كنه يا نه ؟
XELTEK
18 June 2006, 12:02 AM
از جمهري !!!
18 تومن
همه گوشي هارو ساپورت فو كو له !!!
فقط سوئيچ ميان دو تا كارتو نفهميدم چجوريه ؟
farzad_sx1
18 June 2006, 01:30 AM
پیام عزیز فکر کنم باید از 2 سیم کارت متفاوت یعنی 2 سیمکارتی که 2 شبکه متفاوت دارن مثلا سیم کارت معمولی با تالیا استفاده کنی... فکر کنم تویه بروشورش بیشتر راهنمایی کرده باشه ...
XELTEK
18 June 2006, 11:45 PM
فرزاد جان اتفاقا" همين كارو كردم !!!اما چه كنم !!! نميدانم
pedram55
19 June 2006, 08:53 AM
اگر بحث سويچ کردن باشه که از يه سيلور ميشه استفاده کرد و روش هم 8 تا خط ميشه ريخت.من خودم الان 4 تا خط روي سيلور دارم.اما مهمترين مساله استفاده همزمان از 2 خط در يک گوشي هست.
کسي ميدونه چنين گوشي وجود داره که اين امکان را داشته باشه که 2 تا خط روشن بشه روش داشت ؟
XELTEK
20 June 2006, 04:51 PM
شما چطوری میان سیم کارتات سوییچ میکنی؟
farzad_sx1
20 June 2006, 10:16 PM
پیام جان شما برو تو قسمت profiles گوشیهات ببین آیا چیزی دستگیرت میشه ... منم راستش هیچ اطلاعی در این مورد ندارم تا کمکت کنم وگرنه ازت دریغ نمیکردم ... در ضمن اگه کاتالوگ داره بزار ببینیم چی دستگیرمون میشه ...بازم میگردم ... اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم اینجا...موفق باشی
XELTEK
20 June 2006, 11:32 PM
نه كاتالوگي داره نه تو پروفايل خبري هست!!!!
بلاخره رو p910 کار کرد !!!
اخر همه منو ها یه دچیزی به اسم dual sim card درست شده و از اونجا باید کنترل کنیم !!!
آرشششش
21 September 2006, 09:58 PM
بچه ها کسی dual sim card می خواد برام پیغام خصوصی بفرسته
farzad_sx1
22 September 2006, 12:15 AM
چند قیمتش ؟
آرشششش
27 September 2006, 11:03 PM
کسی اطلاعاتی از daul sim card می خوان بگن که براشون بگم
john123
16 October 2006, 03:47 PM
لطفا به صورت عمومي اطلاعات رو در اختيار دوستان قرار بدهيد.
آرشششش
25 October 2006, 03:57 AM
سلام تعداد محدودی dual sim card دارم بدون برش و با سیستم ایران واقعا جواب می ده . الان 1 هفته هست که دارم چک میکنم و جواب داده وقیمتشم واقعا عالیست .اگه کسی خواست پیغام شخصی بده .
RoSo
25 October 2006, 04:03 AM
سلام تعداد محدودی dual sim card دارم بدون برش و با سیستم ایران واقعا جواب می ده . الان 1 هفته هست که دارم چک میکنم و جواب داده وقیمتشم واقعا عالیست .اگه کسی خواست پیغام شخصی بده .
قیمت؟؟؟؟
Sina-Ts
25 October 2006, 04:21 PM
يه نگاهی به اينجا هم بندازين
http://www.twosim.com (http://www.twosim.com/)
آرشششش
30 October 2006, 02:23 AM
من هر dual sim card با یک سال گارانتی 15000 تومان می دم . هر کی خواست پیغام خصوصی بده با چیپست american
pedram55
31 October 2006, 09:02 AM
من هر dual sim card با یک سال گارانتی 15000 تومان می دم . هر کی خواست پیغام خصوصی بده با چیپست american
استفاده همزمان از دو سيم کارت يا اينکه بين اين دو ميشه سوويچ کرد و يکي از اونها هميشه خاموش هستند ؟
آرشششش
31 October 2006, 11:45 AM
هنوز تکنولوژی استفاده از 2 تا سیم کارت online نیومده و روی هیچ گوشی چنین سیستمی وجود ندارد .
بین دو سیم کارت سوییچ می شود و می توانید زمان بدهیدکه چند دقیقه سیم کارت اول و چند دقیقه سیم کارت دوم online باشد .
برای حل مشکل نبودن دو خط به صورت online از عمل divert کردن یک خط بر روی خط دوم پیشنهاد می شود .
آرشششش
17 November 2006, 12:42 PM
کسی تاحاحلا از dual استفاده کرده؟>
آرشششش
21 November 2006, 02:54 AM
مزایای استفاده از وسیله جانبی عبارتست از :
1- حمل دوسیم کارت درون یک گوشی
2- فعال کردن هریک از دو سیم کارت به دلخواه شما
3- برای فعال کردن هر کدام از سیم کارتها احتیاجی به خاموش و روشن کردن موبایل خود ندارید و بصورت online این کار صورت می گیرد .
4- در گوشی خود بعد نصب dual منویی در گوشی فعال می شود بنام dual sim card که براحتی می توانید تمام تنظیمات را انجام دهید البته بصورت online
5- بعد از فعال کردن هر کدام از سیم کارتها شماره یا اسم اپراتور مورد نظر برروی گوشی نمایان میشود که مطلع شویم که چه سیم کارتی فعال است .
6- حتی شما می توانید برای سیم کارت خود اسم یا شماره تعریف کنید که اسم یا نام با فعال کردن سیم کارت مورد نظر برروی صفحه مورد نظر نمایان گردد.
7- می دانیم بعد از تعویض سیم کارت تمام تماسها پاک میشود ولی با card dual sim تمام تماسها بعد از عمل switch کردن بین دو سیم کارت در حافظه باقی می ماند .
8- از قابلیت های جالب dual sim card دادن زمان برروی هر سیم کارت برای مثال سیم کارت شماره 1 رو بروی 20 دقیقه و سیم کارت شماره 2 بروی 40 دقیقه تنظیم می کنیم dual simcard بصورت اتوماتیک برروی زمانهای داده شده عمل switch را انجام می دهد .
9- Dual sim card تمام سیم کارتهای GSM را پشتیبانی می کند حتی سیم کارتهای استانداردهای USA با فرکانس
1900 hz .
10- اگر می خواهید هر دوسیم کارت online باشند می توانید عمل divert را انجام دهید درست است که هزینه ای برای عمل divert می پردازید ولی در مواقع ضروری می تواند بسیار کمک کند و در این حالت شما می توانید sms های خود را برروی هر دو سیم کارت check کنید و از هر سیم کارت به دلخواه خود تماس برقرار کنید .
rezaps
4 February 2007, 10:23 AM
از دوستان کسی از این سیم کارت هایی که میشه چند تا سیم کارت روش کپی کرد اگه داره لطف کنه pm بده.
sambol
19 February 2007, 07:42 PM
اقا تو علاالدین از این daul sim ها پیدا میشه؟؟
sambol
23 February 2007, 09:27 PM
کسی نیست کمک کنه سوال سختی نپرسیدم که؟
F.®.A
23 February 2007, 09:52 PM
من بشخصه ندیدم تو علاالدین بفروشن(شاید جدیدا آورده باشن)
ولی شنیدم که یکی دو تا از مغازه های توی جمهوری داره
sambol
24 February 2007, 05:16 PM
جمهوری به اون گندگی ادم کجاش رو بگرده لطفا ادرس بدید.
تو علاالدین هم رفتم گشتم چیزی پیدا نکردم
mohammad51
25 February 2007, 01:50 PM
دوستان اون چیزایی که در مورد دو سیم کارت میگن اینه که سیم کارتهارو پانچ میکنن ومیان رو یک سیم کارت که سیم کارت شما از بین میره واگر بخواهید بفروشید باید بسوزونید وسیم کارت جدید بگیرید تازه ایرانسل رو هم ساپورت نمیکنه
یاحق موفق باشید
sambol
25 February 2007, 03:29 PM
دوست عزیز چه ریبطی داره ؟تازه به گفته خودشون هر نوع gsm رو ساپورت میکنه ماله ایرانسل هم یک مدل سیمکارت هست که میخوایی بینش سویچ کنی ربطی نداره ماله کدوم شرکته که؟؟ما که گیر نیاوردیم تست کنیم اگه شما داری ادرس بده بریم بپرسیم
lover
25 February 2007, 06:32 PM
آخر سر من رفتم اون کیتی که در سایت twosim.com میفروشند رو خریدم به این صورت هست که یک مایکرو بورد هست یک طرفش زیره خشاب سیم کارت در تلفن میره و سیم کارت اول را جا میندازید ( یکم سفت جا میره مخصوصا رو O2 اما رو جمین به سادگی جا رفت) بعد در طرف دیگر این کیت یک جای خشاب کوچیک برای سیم کارت دوم هست که اون رو هم جا میندازید و زیر باطری میزاریدش ( کار سخت میشه اگر زیره باطری جا کم باشه )
http://www.twosim.com/img/add2.gif
روی پاکت پسی که نصب کردم ( رو هم جمین هم O2 ) یک Application ای در منوی در Programs اضافه میشه به نام STK که وقتی واردش میشوید امکان انتخاب سیم 1 یا 2 رو دارید همچنین در امکانات برنامه این هست که میتواین Timer بهش بدهید که چه مدت در کدام سیم کارت باشه و بعدش Switch رو کدوم بکونه وقتی Sim1 یا Sim2 را انتخاب کنید Flight Mode میره و Switch انجام میشه و از Flight mode در میاد اما رو خط دیگر بالا میادش
یک مشگل جالبی که روی پاکت پی سی دیدم داره ( رو هم مدل JAMin هم O2 ) اینه که Call History شما نشان دیگه داده نمیشه!!! و این خیلی بد هست حتی وقتی Missed Call دارید بهتون Warning , Notification میزنه اما View را وقتی بزنید نشون نمیده!!!!! فعلا که مشگل اش رو حل نکردم نمیدونم چطور میشه اگر خبری شد من بهتون میگم
sambol
25 February 2007, 09:15 PM
دوست عزیز ما این همه داد و هوار کردیم یکی بگه از کجا میشه خرید؟
حالا شما از کجا خریدید از نمایندگی یا جایی میشه ادرس بدید
lover
25 February 2007, 11:05 PM
دوست عزیز ما این همه داد و هوار کردیم یکی بگه از کجا میشه خرید؟
حالا شما از کجا خریدید از نمایندگی یا جایی میشه ادرس بدید
آدرسش اینجاست (http://www.twosim.com/main.asp?lang=1&q=gr&file=%7B45A88F2F-A46C-4E5D-928D-1B8E6380B4FF%7D)
mohammad51
26 February 2007, 12:04 AM
آخر سر من رفتم اون کیتی که در سایت twosim.com میفروشند رو خریدم به این صورت هست که یک مایکرو بورد هست یک طرفش زیره خشاب سیم کارت در تلفن میره و سیم کارت اول را جا میندازید ( یکم سفت جا میره مخصوصا رو O2 اما رو جمین به سادگی جا رفت) بعد در طرف دیگر این کیت یک جای خشاب کوچیک برای سیم کارت دوم هست که اون رو هم جا میندازید و زیر باطری میزاریدش ( کار سخت میشه اگر زیره باطری جا کم باشه )
روی پاکت پسی که نصب کردم ( رو هم جمین هم O2 ) یک Application ای در منوی در Programs اضافه میشه به نام STK که وقتی واردش میشوید امکان انتخاب سیم 1 یا 2 رو دارید همچنین در امکانات برنامه این هست که میتواین Timer بهش بدهید که چه مدت در کدام سیم کارت باشه و بعدش Switch رو کدوم بکونه وقتی Sim1 یا Sim2 را انتخاب کنید Flight Mode میره و Switch انجام میشه و از Flight mode در میاد اما رو خط دیگر بالا میادش
یک مشگل جالبی که روی پاکت پی سی دیدم داره ( رو هم مدل JAMin هم O2 ) اینه که Call History شما نشان دیگه داده نمیشه!!! و این خیلی بد هست حتی وقتی Missed Call دارید بهتون Warning , Notification میزنه اما View را وقتی بزنید نشون نمیده!!!!! فعلا که مشگل اش رو حل نکردم نمیدونم چطور میشه اگر خبری شد من بهتون میگم
فرشيد جان مباركه حالا فقط همين يك مشكل رو داري ؟
قيمت وادرس رو لطف ميكني؟:icon_cool
RoSo
26 February 2007, 12:49 AM
قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
lover
26 February 2007, 12:51 AM
محمد جان آدرسش رو که بالا گفتم زنگ بزنید بشما راهنمایی میکنند ولی باز مشکل داشتی به من در پی ام بگو قیمتشم 20 هزار تومان میگه طرف خیلی هم بد اخلاقه من 3 تا خریدم ازش اما یک قرون تخفیف نداد که نداد
RoSo
26 February 2007, 12:58 AM
فرشید جان اینجا که میگی شرکت هستش یعنی رسمی هستش یا نه؟؟؟
lover
26 February 2007, 01:12 AM
والله یک شرکتی هست که انگار فقط اینا از این محصول میفروشند تو چین قیمتش 1 دلار هست اینا 20 هزار میفروشند فروشگاه شان هم در ولیعصر پایین تر از فاطمی روبروی کوچه کامیار هست مبایل فروشی ای هست که اونا دارند البته من به دفتر مرکزیشون ( در همان سایت twosim.com ) زنگ زدم گفتند از این فروشگاه بخرم طرف میگفت 300 تا براش از این سیمکارت ها مونده فقط ( خالی بندی) حالا رسمی بودن شرکت اش رو نمیدونم الله اعلم ... اما بقول معروف گارانتی مارانتی یوخ!!
راستش اگه به کارتون میادش بخریدش چون باز در عین حال یک سیم کارت دارید فقط زحمت در آوردن باطری بعد از هر بار switch بین خطوط را ندارید البته بجز پاکت پی سی ها سایر گوشی ها باید On/Off کنند تا اپراتور را انتخاب کنند اما PPC احتیاجی نداره ولی کسانی که پاکت پی سی دارند ظاهرا باید قید miss call , و call history را بزنند حالا رو سیمبیان نمیدونم قضیه چطور بشه.
Moein273
26 February 2007, 01:29 AM
فرشید جان با ایرانسل کار کرد؟
lover
26 February 2007, 01:40 AM
بله معیین جان با ایرانسل کار میکنه با تالیا هم کار میکنه
همینطور سیم کارت دوبی رو هم انداختم کار کردش:icon_razz
جالبیش اینجاست که تا میندازم رو ایرانسل عکس G ماله GPRS سریع در بالا نمایش داده میشه:icon_wink
lover
26 February 2007, 11:53 AM
مشکل miss call و call history رو حل کردم کافیه یک بار کل call history را delete بکنید تا فعال بشه
در مورد آدرس فروشگاهی که این Dual Sim ها رو میفروشه
آدرس: خیابان ولیعصر نرسیده به خیابان فاطمی مقابل خیابان کامران مبایل ماندگار
pedram325i
27 February 2007, 05:04 PM
آیا این شرکتها قابل اعتمادند؟
از کجا معلوم که یکی هم برا خودشون کپی نگیرند؟ و سو استفاده نکنند؟
آدم اگه میخواد این کار رو بکنه بهتره خودش بکنه.
lover
27 February 2007, 05:12 PM
شما اشتباه متوجه شدید اینجا را (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=337960&postcount=77)بخوانید اصلا ربطی به کپی نداره یک کیت هستش که خودتون رو گوشی میزارید و دو سیم کارت به آن میخوره
mohammad51
27 February 2007, 05:41 PM
آیا این شرکتها قابل اعتمادند؟
از کجا معلوم که یکی هم برا خودشون کپی نگیرند؟ و سو استفاده نکنند؟
آدم اگه میخواد این کار رو بکنه بهتره خودش بکنه.
با اجازه از فرشید خان
دوست عزیز شما لطف کنید یک نگاهی به عکسی که گذاشته شده بندازید میبینید که یک کیت که خود شما باید خط جدید رو روش نصب کنید
یا حق:icon_cool
Moein273
27 February 2007, 09:19 PM
من رفتم و یکی تهیه کردم بسیار هم راضی هستم اونجا اگر رفتید بگید از طرف معین معرفی شدید باعث میشه بدونه از بچه های سایت هستید و خودش اونجا براتون تست و ... رو انجام میده چون برای غریبه ها این کارو فکر نمیکنم انجام بده
aghdam
27 February 2007, 10:20 PM
سلام
منم امشب یکی رفتم گرفتم
19500
ولی الان انداختم رو پاکت پی سی ولی یه 10 دقیقه هست که صبر کردم ولی چیزی نشون نمیده اصلا هیچکدوم از سیم کارت ها رو نمیشناسه!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنن
Moein273
27 February 2007, 10:22 PM
سلام
منم امشب یکی رفتم گرفتم
19500
ولی الان انداختم رو پاکت پی سی ولی یه 10 دقیقه هست که صبر کردم ولی چیزی نشون نمیده اصلا هیچکدوم از سیم کارت ها رو نمیشناسه!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنن
کدوم سیم رو اول گذاشتید ؟ مطمئنید که مدار اولیه کاملا درست روی سیم قرار گرفته ؟
اگر اینطور بود و مدار درست بود سیم اولی رو که وارد خشاب میشه عوض کنید و سیم دوم رو باهاش جا به جا کنید
aghdam
27 February 2007, 10:24 PM
اول 0912
دوم ایرانسل
درست انداختم ولی الان دوباره بیرون آوردم و دوباره جا زدم
aghdam
27 February 2007, 10:25 PM
الان شناخت
مشخصه که بار اول درست جا نخورده بود
الان یه تست کلی می کنم و نتیجه نهایی رو اینجا می نویسم
ممنون معین جان از کمکت
aghdam
27 February 2007, 10:31 PM
فکر کنم بیارزه به قیمتش
سوییچ کردنش که خیلی سریع بود و نیازی به فلایت موود نداره و وقتی انتخاب مب کنیش اتوماتیک خودش سوییچ می کنه
lover
28 February 2007, 12:11 AM
از طرف معین معرفی شدید معیین جان چیکارش کردی طرف رو خوبه ما اول رفتیما:icon_razz
راستی به شما چند فروختش؟؟
XELTEK
28 February 2007, 12:11 AM
موقعی که دارید از این استفاده میکنید نیازه که سیم کرت بریده شه یا نه ؟
RoSo
28 February 2007, 12:34 AM
به خودتون زحمت بدید اون سایت رو ببینید بد نیست آقای فدوی !!!
Moein273
28 February 2007, 01:13 AM
معیین جان چیکارش کردی طرف رو خوبه ما اول رفتیما:icon_razz
راستی به شما چند فروختش؟؟
:icon_mrgrمیدونی که فرشید کاریزما یه چیز خدادادیه
PAYAM
28 February 2007, 01:28 AM
شانس اورديد كه من نرفتم هنوز اونجا، وگرنه معني كاريزما رو ميفهميديد!
روي سيمبين كسي امتحان نكرده هنوز؟
(راستي خودمونيما داريم خوب واسه طرف تبليغ مجاني ميكنيما...!)
RoSo
28 February 2007, 01:51 AM
معین همچین میگه کاریزما که انگار 50% تخفیف گرفته !!!
بخاطر 500 تومن ناقابل !!!
فرشید جان اگه میشه بگید که به راحتی 2 تا سیم کارت پشت در باطری جا شدن یا باعث میشه در باطری خراب بشه ؟؟؟
Moein273
28 February 2007, 01:55 AM
معین همچین میگه کاریزما که انگار 50% تخفیف گرفته !!!
بخاطر 500 تومن ناقابل !!!
فرشید جان اگه میشه بگید که به راحتی 2 تا سیم کارت پشت در باطری جا شدن یا باعث میشه در باطری خراب بشه ؟؟؟
جالبیش اینه که من اصلا تخفیف نخواستم همون 20 تومن گرفتم مرد باشید تخفیف چیه :icon_arro
lover
28 February 2007, 09:57 AM
مرد باشید تخفیف چیه :icon_arro
معني كاريزما رو فهمیدیم
روزبه جان من سیم دوم هم روی سیم اول گزاشتم جا میشه یکم در باطری سفت جا میره فکر نکنم با
MDA pro شما با اون سایز مشگلی ایجاد کنه
XELTEK
28 February 2007, 11:14 AM
به خودتون زحمت بدید اون سایت رو ببینید بد نیست آقای فدوی !!!
روز بخير قربان
من وضع سرعتم افتضاحه ! همين صفحه حدودا" 5 دقيقه طول كشيد تا اومد بالا !
اما بلاخره موفق شدم سايتشونو ببينم !
ايني كه شما استفاده كرديد برشي است يا غير برشي !؟
lover
28 February 2007, 11:28 AM
اقای فدوی گرامی اگر اینترنت شما مشگل داره و سرعتش پایین هست دلیل نمیشه Spam بدید و زحمت خواندن پست های صفحات پیشین را به خود ندهید
اینجا را (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=337960&postcount=77)بخوانید
aghdam
28 February 2007, 12:37 PM
فرشید جان شما می تونین از اینترنت ایرانسل وقتی که از دووال سیم استفاده کردین بهرمند بشین؟
برا من انگار کار نمی کنه!!!!
lover
28 February 2007, 12:43 PM
رضا جون از اینترنت میتونم استفاده کنم اما ظاهرا دیشب مشگل داشت چون من هر چی سعی کردم نشد و 10 ها بار reset و حتی hard reset کردم و dual sim رو هم برداشتم و ایرانسل رو انداختم اما باز کار نکرد اما ساعت 1 شب درست شد!!!
همونطور که در صفحات پیشین گفتم در هنگان سوییج سیم کارت به ایرانسل علامت GPRS یا همون G ظاهر میشد اما دیشب نمیامد
aghdam
28 February 2007, 12:56 PM
تشکر فرشید جان
من صبح هم امتحان کردم ولی باز هم نمی شد
ولی الان چک کردم شد
بنظرم چیز خوبیه ولی نمی دونم چرا اینقدر گرونه :icon_arroچون تقریبا هم قیمت یه ایرانسل اعتباریه:191:
Moein273
28 February 2007, 02:24 PM
مشکلی در اتصال به اینترنت با این سیستم وجود نداره
mohammad51
28 February 2007, 07:21 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه قرار از فردا تمامی خطوط فعال بشه ولی هنوز قطع ووصل شدن داره من هماین مشکل رو دارم البته یک موضوع جالب اینه که ایرانسل با تغییر وضعیت هوا انتن دهی وهمین طور شبکش مختل میشه وقطع ووصل میشه
یا حق موفق باشید
sina_1363
28 February 2007, 08:47 PM
من يه مشكلي كه با اين دووال سيم پيدا كردم اينه كه موقعي كه روي سيم كارت مخابرات هستم sms فرستاده و گرفته نمي شه البته نه هميشه!!! كسي از دوستان مي تونه كمكي كنه؟
lover
28 February 2007, 08:50 PM
من يه مشكلي كه با اين دووال سيم پيدا كردم اينه كه موقعي كه روي سيم كارت مخابرات هستم sms فرستاده و گرفته نمي شه البته نه هميشه!!! كسي از دوستان مي تونه كمكي كنه؟
من این چند روزه حتی بدون Dual هم این مشگل رو دارم فکر نکنم به Dual ربط داشته باشه
sina_1363
28 February 2007, 09:06 PM
موقعي كه دووال سيم رو بر مي دارم و فقط سيم كارت مخابرات رو مي ذارم دريت مي شه و راحت اس ام اس مي ره و مي ياد!!!
lover
28 February 2007, 09:08 PM
چک کنید که درست جا میافته یا نه
RoSo
28 February 2007, 10:11 PM
sms ها کلاً 3-2 روزه مشکل داره و یا به مقصد نمیرسه یا چند بار میرسه. مشکل از دوال سیم نیست.
تاپیک منحرف نشه به سمت sms
ممنون
danial
28 February 2007, 11:25 PM
مشکلی که من دارم اینه که مثلا رو سیم کارت 912 موقع تماس یا sms گوشی در حال searching برای آنتن میشه ( از 20 ثانیه تا...) و معمولا دیگه نه sms میره و نه میاد همینطور سخت میتونم زنگ بزنم و گوشی هنگ میکنه باید reset شه(با مداد) چند بار هم جای سیم کارت ها رو عوض کردم و دوباره جا زدم فایده ای نداشت با برداشتن dual simcard همه مشکلات حل میشه
گوشی qtek s200 با رام فرانسوی کسی از دوستان نظری نداره دیگه کلافه شدم
با تشکر پیشاپیش
lover
1 March 2007, 12:45 AM
دوست من که O2 داره اینطوری میشه ( ورژن اروپایی همیشه گند هستند باز بگید imate بده)
یعنی مثل اینکه باد بیاد انتن از فول یکهویی میره من به نوع سیمکارت 0912 شک دارم ماله خودم چون پارسال سوزوندم یکی نو گرفتم و مشگل پریدن آنتن ندارم شما با این سیمکارت های جدیدی که 0912 میده امتحان کنید
RoSo
1 March 2007, 12:54 AM
نوع سیم کارت خیلی مهمه. من سیم کارت قبلیم وقتی شماره میگرفتم خیلی تأخیر داشت تو شماره گیری و سرچ شبکه ولی وقتی سوخت الان سیم کارت جدیده فوق العاده سریع شماره میگیره و شبکه رو زود پیدا میکنه. (نوع گوشی هم تو هر 2 سیم کارت یکی بود)
danial
1 March 2007, 01:00 AM
دوست من که O2 داره اینطوری میشه ( ورژن اروپایی همیشه گند هستند باز بگید imate بده)
یعنی مثل اینکه باد بیاد انتن از فول یکهویی میره من به نوع سیمکارت 0912 شک دارم ماله خودم چون پارسال سوزوندم یکی نو گرفتم و مشگل پریدن آنتن ندارم شما با این سیمکارت های جدیدی که 0912 میده امتحان کنید
فرشید جان یعنی سیمکارتمو بسوزونم؟
یادم رفت بگم من رو گوشی نوکیای قدیمیم امتحان کردم مشکلی با dual simcard نداره
lover
1 March 2007, 01:09 AM
فرشید جان یعنی سیمکارتمو بسوزونم؟
یادم رفت بگم من رو گوشی نوکیای قدیمیم امتحان کردم مشکلی با dual simcard نداره
متاسفانه راهی نداره باید بسوزونید البته تشریق میبرید مرکز خدمات تلفن همراه سیم قدیمی را میدهید و به شما سیم کارت جدید میدهند که تا شب وصل میشه اما 7 هزار تومان رو قبض شما میادش!!
پاکت پی سی ها یکم نازک نارنجی هستتد عوضش امکانات فوق العاده ای دارند من دیشب با GPRS و PPC ام و برنامه خود گوگل رفتن رو satellite و کلی جالب بود GPS هم روشن کردم و موقعیت من رو داد
peugeot206_16v
7 March 2007, 11:30 AM
دوستان عزیز من یکی خریداری کردم
نتیجه ای نگرفتم دیروز در خود فروشگاه هم موفق به دسترسی به امکانات تعویض خط نشد
یکی رو چک کرد اصلا جواب نداد خراب بود
دومی هم که الان داده کار نمیکنه یعنی برای هر بار سوئیچ کردن باید یکبار هم سافت ریست کنم
اگر نکنم یا در موقع شماره گیری هنگ میکنه یا منوی SDK باز نمیشه
در گوشی خودم جمین و گوشیهای دیگه مثله W-800 , N-GAGE همجواب نداد
لطفا راهنمایی کنید
lover
7 March 2007, 11:40 AM
احتمالا باید بروید و سیم کارت خود را بسوزانید یکی جدید بگیرید
peugeot206_16v
7 March 2007, 12:02 PM
احتمالا باید بروید و سیم کارت خود را بسوزانید یکی جدید بگیرید
شرمنده یادم رفت اتفاقا همین بحث دیروز بود گفت سیم کارتهای جدید فقط کار میکنند
من هم طبق همان مشکلی که چند روز پیش در پستهام زدم که بخاطر از کار افتادن خط دچار شده بودم
مجبور به تعویض سیم کارت شدم و 4 روز هست سیم کارت جدید گرفتم
مشکل مربوطه هم در آن زمان مربوط به مستهلک شدن فیزیکی کارت بود
یعنی انحنا داشت
به هممین علت اتصال پایه ها کامل برقرار نمیشد و گوشی خارج از سرویس بود
در ضمن sms هم با TCI نمیتونم بدم در حالی که شماره گیری برقرار است
ولی در ایرانسل مشکلی ندارم
جای سیم کارتها رو هم عوض کردم
با دقت کامل هم مجددا سیم کارتها رو جا زدم
برای تعویض هم در حالی که با سیم 1 فعال هستم داخل SDK میشوم سیم 2 انتخاب
و بیرون میایم ولی از برقراری ارتباط خبری نیست و منوی SDK باز نمیشود اگر هم شماره گیری کنم گوشی در حالت Dialing هنگ میکند و باید سافت ریست شود تا سیم 2 فعال شود
خواهشا کمک کنید
lover
7 March 2007, 12:07 PM
در ضمن sms هم با TCI نمیتونم بدم در حالی که شماره گیری برقرار است
دوست من با O2 همین مشگل را داشت شما در تنظیمات شبکه چک کنید آیا میتوانید service center را عوض کنید یا خیر (باید 009891100500 یا 009891100510 بشود)
جای سیم 1 و 2 را هم یکبار عوض کنید
اگر توانستید که نباید مشگلی پیش بیاد اما در غیر این صورت باز باید سیمکارت جدید بگیرید جالب اینجا هست که فقط مخابرات این مشگلات را دارند و ایرانسل و تالیا سیم کارت هایشان هیچ ایرادی نداره و به راحتی کار میکنه
آرشششش
7 March 2007, 09:37 PM
سلام بچه ها من این محصول را وارد کردم تقریبا 5 ماه پیش 250 عدد همه آنها رو هم فروختم فقط 5 تا برگشتی داشت که اونم با چیپستاش کشتی گرفته بود .
الانم محصول جدیدم دستم رسیده مشخصاتشم بشرح زیر خصوصی وارد کردم و 3 ماه هم گارانتی داره
حتما گزینه 11 را بخوانید قیمت برای 1 تا 5 عدد 15000 تومان هست .
مزاياي استفاده از اين وسيله پيشرفته که محصول 2007 می باشد با امکان جدید که بر روی هیچ یک از محصولات مشابه دیده نمی شود برای آشنایی بیشتر از امکان جدید این محصول گزینه11 را مطالعه فرمایید .
1-حمل دوسيم كارت درون يك گوشي
2- فعال كردن هريك از دو سيم كارت به دلخواه شما
3-براي فعال كردن هر كدام از سيم كارتها احتياجي به خاموش و روشن كردن موبايل خود نداريد و بصورت online اين كار صورت مي گيرد .
4-در گوشي خود بعد نصب منويي در گوشي فعال مي شود كه براحتي مي توانيد تمام تنظيمات را انجام دهيد البته بصورت online
5-بعد از فعال كردن هر كدام از سيم كارتها شماره يا اسم اپراتور مورد نظر برروي گوشي نمايان ميشود كه مطلع شويم كه چه سيم كارتي فعال است .
6-حتي شما مي توانيد براي سيم كارت خود اسم يا شماره تعريف كنيد كه اسم يا نام با فعال كردن سيم كارت مورد نظر برروي صفحه مورد نظر نمايان گردد.
7-مي دانيم بعد از تعويض سيم كارت تمام تماسها پاك ميشود ولي با اين وسيله تمام تماسها بعد از عمل switch كردن بين دو سيم كارت در حافظه باقي مي ماند .
8-از قابليت هاي جالب اين وسيله پشرفته دادن زمان برروي هر سيم كارت براي مثال سيم كارت شماره 1 رو بروي 20 دقيقه و سيم كارت شماره 2 بروي 40 دقيقه تنظيم مي كنيم اين وسيله بصورت اتوماتيك برروي زمانهاي داده شده عمل switch را انجام مي دهد .
9- اين قطعه پيشرفته تمام سيم كارتهاي GSM را پشتيباني مي كند حتي سيم كارتهاي استانداردهاي USA با فركانس
1900 hz .
10- اگر مي خواهيد هر دوسيم كارت online باشند مي توانيد عمل divert را انجام دهيد درست است كه هزينه اي براي عمل divert مي پردازيد ولي در مواقع ضروري مي تواند بسيار كمك كند و در اين حالت شما مي توانيد sms هاي خود را برروي هر دو سيم كارت check كنيد و از هر سيم كارت به دلخواه خود تماس برقرار كنيد .
11- از امکان جدید و جالب اضافه شده بر روی محصول 2007 دادن دستور پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد بر روی سیم کارتی که نمی خواهید online باشید منظور این است که سیم کارت شماره 1 فعال است ولی اگر کسی به سیم کارت شماره 2 شما تماس بگیرید می گوید دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد ولی با این امکان می توانید بر روی سیم کارت شماره 2 پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد را تنظیم کنید .
با استفاده از اين سخت افزار ظريف ديگه مجبور به حمل دو گوشي موبايل نيستيد .
قصد سفر به خارج از كشور را داريد ديگر نمي خواهيد سيم كارت خود را تعويض كنيد .
با استفاده از اين وسيله حريم شخصي و كاري شما كاملا در اختيار شما قرار مي گيرد .
. براي كسب اطلاعات بيشتر برای اینجانب پیغام خصوصی بفرستید .
peugeot206_16v
10 March 2007, 10:20 PM
لطفا برای خرید راهنمایی کنید (نحوه خرید را توضیح بدهید)
ما و فروشنده بنده خدا برای استفاده از این محصول بدون Soft Reset کردن برای هر بار سوئیچ کار دیگری نتونستیم بکنیم در غیر اینصورت هنگ میکند البته روی جمین !!!!
امیدوارم با خرید این محصول مشکل برطرف شود
در ضمن آیا از نظر ظاهر مثل همین قدیمی ها است ؟
یا باید سیم کارت برش بخورد ؟
در ضمن دوستان لطف کنند مسیر edit یا وارد کردن سرویس سنتر را در جمین را ذکر کنند
ممنون
اصغر
10 March 2007, 11:43 PM
سلام
امروز مخابرات اعلام كرد كه تا آينده اي نزديك خدمات استفاده از چند سيم كارت ( حتا تركيب دولتي و ايرانسل و تاليا و ... ) در يك سيم كارت رو ارائه خواهد داد :icon_evil
پس چند ماه دست نگه داريد.
mohammad51
11 March 2007, 01:26 AM
با تشكراز اصغر عزيز قيمت اين كار هم 15 هزار تومان است كه هركس بخواهد ميتواند با مراجعه به خدمات مشتركين از اين سيمكارتها تقاضا كنه واستفاده كنه
يا حق
Tommy Angelo
11 March 2007, 01:34 AM
البته دولت تا انجام نده نمیشه بهش امیدوار بود !!! ولی منم شنیدم تو اخبار گفت به زودی پروژه ی چند سیم کارتی راه میافته (همون چند تا سیمکارت تو یکی) . به اصطلاح سیم کارت ها هم کامپاند میشن !!!!:icon_arro
XELTEK
11 March 2007, 03:05 AM
البته این امکان از اوایل سال 86 اجرا میشه !
ته توهشو در میارم خبرشو میگم همینجا !
XELTEK
12 March 2007, 12:43 PM
طی یک عملیات گسترده :icon_arro متوجه این مسایل شدم :
اینکه 1- از اواخر اردیبهشت یا اوائل خرداد توزیع میشه !
2- 14 800 تومن هزینه داره !
3- غیر از اون باید 7500 تومن هزینه تعویض سیم کارت بدید !
4- در حدود 1 هفته طول میکشه تا اماده بشه !
5- مثل این سیم کارت های سیلور میمونه یعنی سیمکارتاتونو میگیرن و یه هفته بعد در حالیکه اطلاعات دو تا سیم کارتتونو ریختن تو یه سیم کارت بهتون تحویل میدند !
6- در صورتی که بخواهید سه تا سیم کارت رو کپی کنید امکانش هست و مثل اینکه 7000 تومن اضافه میگیرند یعنی 21800 + 7500
البته منبع این حرفا مسئول امور مشترکین جمهوری بود که حرفاش تقریبا" درست در میاد !
پس زیاد روش حساب باز نکنیند !
lover
12 March 2007, 01:30 PM
من همین dual sim کارت های که به صورت کیت هست رو ترجیح میدم به دلیل اینکه سیم کارت دوبی و ثریا روش کار میکنه و برم مسافرت راحت کار میکنند
در ظمن اینکه به مخابرات هیچ اطمینانی نیست حالا که دیدند سیم کارت دوگانه احتیاج مردم شده خودشون میخواهند کاسبی کنند و معلوم نیست چه آشغال هایی رو به مردم بدند همین سیم کارت سیلوری که شما گفتید شیش به یک ( 6تا خط در یک سیمکارت) آن 12 هزار تومانه حالا اینا اینطوری به این قیمت میفروشند حکایتی دیگری هست
XELTEK
12 March 2007, 01:46 PM
من همین dual sim کارت های که به صورت کیت هست رو ترجیح میدم به دلیل اینکه سیم کارت دوبی و ثریا روش کار میکنه و برم مسافرت راحت کار میکنند
در ظمن اینکه به مخابرات هیچ اطمینانی نیست حالا که دیدند سیم کارت دوگانه احتیاج مردم شده خودشون میخواهند کاسبی کنند و معلوم نیست چه آشغال هایی رو به مردم بدند همین سیم کارت سیلوری که شما گفتید شیش به یک ( 6تا خط در یک سیمکارت) آن 12 هزار تومانه حالا اینا اینطوری به این قیمت میفروشند حکایتی دیگری هست
خیلیا بر خلاف عقیده شما و من ( مثل ابوی این جانب ) عقیده دارند که کاری که مخابرات انجام میده بهتر و مطمئن تره !
و تن به خریدن این کیت های دوال سیم نمیدن !
ولی کسایی که بخوان دو تا سیم داشته باشن و مثل شما به روز باشن حتما" یه کار مطمئن ( منظور خریدن این کیت ) رو انجام میدن
البته احتمال خرابکاری هست تو کار این مخابرات !
امکان کپی برداریه غیر مجاز از سیم های رند هست !
mohammad51
12 March 2007, 02:12 PM
طی یک عملیات گسترده :icon_arro متوجه این مسایل شدم :
اینکه 1- از اواخر اردیبهشت یا اوائل خرداد توزیع میشه !
2- 14 800 تومن هزینه داره !
3- غیر از اون باید 7500 تومن هزینه تعویض سیم کارت بدید !
4- در حدود 1 هفته طول میکشه تا اماده بشه !
5- مثل این سیم کارت های سیلور میمونه یعنی سیمکارتاتونو میگیرن و یه هفته بعد در حالیکه اطلاعات دو تا سیم کارتتونو ریختن تو یه سیم کارت بهتون تحویل میدند !
6- در صورتی که بخواهید سه تا سیم کارت رو کپی کنید امکانش هست و مثل اینکه 7000 تومن اضافه میگیرند یعنی 21800 + 7500
البته منبع این حرفا مسئول امور مشترکین جمهوری بود که حرفاش تقریبا" درست در میاد !
پس زیاد روش حساب باز نکنیند !
دوست عزیز قیمتی که خود مخابرات (البته از تلویزیون شنیدم) اعلام کرده 15 هزار تومان هست :icon_cool
XELTEK
12 March 2007, 05:30 PM
دوست عزیز قیمتی که خود مخابرات (البته از تلویزیون شنیدم) اعلام کرده 15 هزار تومان هست :icon_cool
منم منکر این حرف نشدم
فقط گفتم یه 7500 واسه تعویض سیم میگیرن غیر اون 15 تومن
aghdam
13 March 2007, 12:25 AM
اینطوری که از حرفاتون برمیاد فرشید جون شما مشکل منو ندارین...
من وقتی از 0912 به 0935 سویچ می کنم هر چند که علامت جی ظاهر میشه ولی تا سافت ریست نکنم ایرانسلم کار نمی کنه البته موقع سویچ از ایرانسل به دولتی این مشکل رو ندارم
اولی ایرانسل رو گذاشتم و دومی دولتی رو
در ضمن کلا بعضی وقتها آنتن ایرانسل می پره حتی برای 10 دقیقه !!! این مشکل از توسیم که نیست؟
اگه بخوام خیلی کتابی بنویسم " قبلا از همکاری و مساعدت شما کمال امتنان را دارم " :icon_arro
lover
13 March 2007, 01:12 AM
من چنین مشگلی ندارم که با هر بار سوییچ کردن ریست کنم اما هر از گاهی آنتن جفتشون میپره و باز خودش بر میگرده
reza_s29
14 March 2007, 01:27 AM
سلام ببخشید این کیت رو از کجا میشه تهیه کرد قیمتش چنده؟؟مشکلی پیش نمیاره؟؟؟
SMN
14 March 2007, 03:09 AM
آقا روی سیمبین کسی تست نکرد؟!
من میخوام بندازمش روی N73 نمیدونم پشت N73 رو دیدن یا نه سیم کارت زیر باتری نیست ولی چجوری اون کیت جا میخوره نمیدونم
ولی ای کاش میشد با یک گوشی هر دو خط هم زمان وصل بودا!!!
peugeot206_16v
14 March 2007, 02:20 PM
من وقتی از 0912 به 0935 سویچ می کنم هر چند که علامت جی ظاهر میشه ولی تا سافت ریست نکنم ایرانسلم کار نمی کنه البته موقع سویچ از ایرانسل به دولتی این مشکل رو ندارم
در ضمن کلا بعضی وقتها آنتن ایرانسل می پره حتی برای 10 دقیقه !!! این مشکل از توسیم که نیست؟
اگه بخوام خیلی کتابی بنویسم " قبلا از همکاری و مساعدت شما کمال امتنان را دارم " :icon_arro
دقیقا منم همین مشکلو دارم
باید سافت ریست بشه مخصوصا موقع سویچ از ایرانسل به دولتی
به غیر از این کار نمیکنه
ولی مشکل پریدن آنتن در TCI دارم
من هم از خیابان ولیعصر _ فاطمی خریداری کردم
ظاهرا در هر گوشی یکسری مشکلاتی دارد مال ما که از شانسمان همه با هم سراغ ما آمدند
ایراد دیگریش در گوشی من عدم ارسال SMS هم هست که کلی درگیر اون بودم وقتی فهمیدم داشتم دیوانه میشدم چون دو هفته از TCI نمیتونستم SMS بدم و از ایرانسل میدادم الان هم دیگه ازش استفاده نمیکنم
راضی بودم برای هر بار سوئیچ سافت ریست کنم ولی مشکل SMS دیگه قابل هضم نیست
و مورد مال همین قطعه هست چون وقتی در آوردم و مثله قبل تنها سیم کارته TCI رو انداختم با اولین ارسال , پیام Send شد !!!!
تمام کارهایی که دوستان یا خودم بنظرم میرسید یا انجام دادم یا شرایط آن فراهم بود از هارد ریست گرفته تا ...... تعویض سیم کارت جدید
ظاهرا مدل دیگری هم هست که میگویند مشکلی ندارد
البته هنوز اطلاعات یا دسترسی به آن مدلی که آرشششش (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=797) میگفتند پیدا نکردم !!!!!!!
اگر خبری شد نتیجه این مدل رو هم اینجا در اختیارتان میگذارم
امیدوارم این یکی بدون مشکل باشد اگر جواب داد که بسیار بسیار عالی هست ولی اگر جواب نداد بنظر من سیستم مخابراتی یا سیم کارت سیلور باید بهتر باشه .
Profession@l
23 March 2007, 06:15 PM
من هم تماس 12 تا 6 صبح از ایرانسل به ایرانسل رو اکتحان کردم و هم SMS رایگان رو .
یک مطلب عجبی که هست اینه که اولا دیشب که 12:45 حرف زدم از اعتبارم به صورت عادی کم کرد و اینکه SMS رایگان ولی اگر اعتبارتون رو چک کنید هر روز 200 تومان ازش داره کم میشه، برای کس دیگه ای هم اینطور هست؟
mohammad51
24 March 2007, 12:34 AM
سلام ببخشید این کیت رو از کجا میشه تهیه کرد قیمتش چنده؟؟مشکلی پیش نمیاره؟؟؟
دوست عزيز شما اگر چند تا پست به عقب برگردي ميبيني قيمت زده شده :icon_cool
آرشششش
24 March 2007, 04:54 PM
بچه ها من dual simcard را با سه ماه گارانتی 15000 تومان می دم
mohammad51
25 March 2007, 06:24 PM
بچه ها من dual simcard را با سه ماه گارانتی 15000 تومان می دم
دوست عزيز شما مگر خودتون وارد كننده اين dual simcard ها نبوديد؟و قيمت هم داده بوديد پس چطور باز خودتون رفتيد و خريداري كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_redf
ياحق
aghdam
25 March 2007, 07:00 PM
دوست عزيز شما مگر خودتون وارد كننده اين dual simcard ها نبوديد؟و قيمت هم داده بوديد پس چطور باز خودتون رفتيد و خريداري كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_redf
ياحق
سلام به محمد عزیز و سایر دوستان و سال نو همگی مبارک
محمد جان ایشون دارن 15 هزار تومن می فروشن
آرشششش
28 March 2007, 10:05 PM
مزاياي استفاده از اين وسيله پيشرفته كه محصول 2007 مي باشد با امكان جديد كه بر روي هيچ يك از محصولات مشابه ديده نمي شود براي آشنايي بيشتر از امكان جديد اين محصول گزينه 11 را مطالعه فرماييد .
1-حمل دوسيم كارت درون يك گوشي
2- فعال كردن هريك از دو سيم كارت به دلخواه شما
3-براي فعال كردن هر كدام از سيم كارتها احتياجي به خاموش و روشن كردن موبايل خود نداريد و بصورت online اين كار صورت مي گيرد .
4-در گوشي خود بعد نصب منويي در گوشي فعال مي شود كه براحتي مي توانيد تمام تنظيمات را انجام دهيد البته بصورت online
5-بعد از فعال كردن هر كدام از سيم كارتها شماره يا اسم اپراتور مورد نظر برروي گوشي نمايان ميشود كه مطلع شويم كه چه سيم كارتي فعال است .
6-حتي شما مي توانيد براي سيم كارت خود اسم يا شماره تعريف كنيد كه اسم يا نام با فعال كردن سيم كارت مورد نظر برروي صفحه مورد نظر نمايان گردد.
7-مي دانيم بعد از تعويض سيم كارت تمام تماسها پاك ميشود ولي با اين وسيله تمام تماسها بعد از عمل switch كردن بين دو سيم كارت در حافظه باقي مي ماند .
8-از قابليت هاي جالب اين وسيله پشرفته دادن زمان برروي هر سيم كارت براي مثال سيم كارت شماره 1 رو بروي 20 دقيقه و سيم كارت شماره 2 بروي 40 دقيقه تنظيم مي كنيم اين وسيله بصورت اتوماتيك برروي زمانهاي داده شده عمل switch را انجام مي دهد .
9- اين قطعه پيشرفته تمام سيم كارتهاي GSM را پشتيباني مي كند حتي سيم كارتهاي استانداردهاي USA با فركانس
1900 hz .
10- اگر مي خواهيد هر دوسيم كارت online باشند مي توانيد عمل divert را انجام دهيد درست است كه هزينه اي براي عمل divert مي پردازيد ولي در مواقع ضروري مي تواند بسيار كمك كند و در اين حالت شما مي توانيد sms هاي خود را برروي هر دو سيم كارت check كنيد و از هر سيم كارت به دلخواه خود تماس برقرار كنيد .
11- از امكان جديد و جالب اضافه شده بر روي محصول 2007 دادن دستور پيغام مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد بر روي سيم كارتي كه نمي خواهيد online باشيد منظور اين است كه سيم كارت شماره 1 فعال است ولي اگر كسي به سيم كارت شماره 2 شما تماس بگيريد مي گويد دستگاه مشترك مورد نظر خاموش مي باشد ولي با اين امكان مي توانيد بر روي سيم كارت شماره 2 پيغام مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد را تنظيم كنيد .
با استفاده از اين سخت افزار ظريف ديگه مجبور به حمل دو گوشي موبايل نيستيد .
قصد سفر به خارج از كشور را داريد ديگر نمي خواهيد سيم كارت خود را تعويض كنيد .
با استفاده از اين وسيله حريم شخصي و كاري شما كاملا در اختيار شما قرار مي گيرد .
قیمت 15000 تومان تا 5 عدد
قیمت 14000 تومان تا 20 عدد
تعداد بالاتر قابل مذاکره می باشد این محصول دارای 3 ماه گارانتی تعویض می باشد .
. براي كسب اطلاعات بيشتر پیغام شخصی بفرستید ممنون می شوم .
web
19 April 2007, 03:53 AM
بازار ديجيتال – عرضه سيمكارتهاي چند ظرفيتي با قابليت جا دادن اطلاعات دو سيمكارت متفاوت وعدهاي بوده كه از سال گذشته توسط مسوولان شركت مخابرات ايران داده شده است.
اين طرح كه به منظور سهولت دارندگان چندين نوع سيمكارت از اپراتورهاي مختلف از سال گذشته در دستور كار ارتباطات سيار بوده است، طبق آخرين شنيدهها قرار است به زودي به مشتركان عرضه شود.
بهاي تعويض اين نوع سيمكارتها با سيمكارتهاي فعلي رقمي بين 10 تا 15هزار تومان پيشبيني شده است.
در اين روش مشتركان تلفن همراه اپراتور اول ميتوانند براساس نياز خود از سيمكارتي استفاده كنند كه قابليت جا دادن چند شماره سيمكارت را در كنار هم داشته باشد. اين در حالي است كه اين طرح براي شمارههاي اپراتور اول امكان پذير خواهد بود.
با اين نوع سيمكارتها فرد ميتواند علاوه بر داشتن اطلاعات سيمكارت اپراتور اول اقدام به ذخيره و استفاده از اطلاعات سيمكارتهاي ديگر چون تاليا و ايرانسل كند.
اخيرا اعلام شده كه مراحل تست اين سيمكارتها به اتمام رسيده و در مرحله سفارش قرار گرفته است.
طبق اين گزارش مناقصه سيمكارتها نيز برگزار و برنده آن مشخص شده و به زودي به مشتركان ارائه ميشود.
اين در حالي است كه طبق وعدههاي مسوولان شركت مخابرات در سال گذشته، ميبايست تا ارديبهشت 86 سيمكارتهاي چند ظرفيتي وارد بازار شوند.
منبع (http://www.den.ir)
Tommy Angelo
19 April 2007, 01:05 PM
خدا کنه همین 10 تا 15 هزار تومن باشه !! در ضمن اگه کاربر بخواد ایرانسل هم همزمان داشته باشه باید یه سیم کارت ایرانسل هم بخره ؟؟
web
19 April 2007, 02:39 PM
با اين نوع سيمكارتها فرد ميتواند علاوه بر داشتن اطلاعات سيمكارت اپراتور اول اقدام به ذخيره و استفاده از اطلاعات سيمكارتهاي ديگر چون تاليا و ايرانسل كند.
پس خوشبختانه پاسخ سوال شما منفي است
آرشششش
19 April 2007, 10:26 PM
چجوری در واقع مخابرات باید اجازه از شرکت ایرانسل بگیرد که دو سیم کارت را درون یک سیم کارت کپی کند/؟؟ اونوقت به راحتی سیم کارتها قابلیت کپی پیدا می کنند ؟
PAYAM
20 April 2007, 05:11 AM
در ضمن اگه کاربر بخواد ایرانسل هم همزمان داشته باشه باید یه سیم کارت ایرانسل هم بخره ؟؟آره ديگه! روي 15 هزار تومنتون كه اشانتيون سيمكارت ايرانسل نميدن!
چجوری در واقع مخابرات باید اجازه از شرکت ایرانسل بگیرد که دو سیم کارت را درون یک سیم کارت کپی کند/؟؟ اونوقت به راحتی سیم کارتها قابلیت کپی پیدا می کنند ؟مگه همين الان سيمكارتها به راحتي كپي نميشوند؟؟ مخابرات فقط يك سيمكارت با حجم PIC بالاتر در اختيار شما قرار ميدهد كه اطلاعات اپراتورهاي ديگر رو هم ميتوان در آن ذخيره كرد. روي همين سيلوركارتها كه كارتهاي مرسوم براي كپي كردن هستند و قيمت جهانيشان حدود 4-5 يورو است ميتوان تا 10 سيمكارت را كپي كرد! قاعدتا براي مخابرات بسيار بسيار كمتر از اين قيمت فعلي سيمكارتها در خواهد امد...
آرشششش
20 April 2007, 10:05 AM
آخه سیم کارتهای ایرانسل قابلیت کپی ندارد و بسیار سخت کپی می شود . آیا اجازه ایرانسل لازم است؟ راسته که اگر دو سیم کارت را درون یک سیم کارت کپی کنید آنتن دهی آن نصف می شود؟
PAYAM
20 April 2007, 01:37 PM
ايرانسل و تاليا را هم ميشه كپي كرد منتهي ايرانسل بايد توي مد بالاتري اسكن بشه، حالا بگذريم بحث تاپيك در مورد چيز ديگهايه....
آیا اجازه ایرانسل لازم است؟
قطعا.
راسته که اگر دو سیم کارت را درون یک سیم کارت کپی کنید آنتن دهی آن نصف می شود؟
نه، چه ربطي داره؟
توجه داشته باشيد كه چه با دوئلسيم و چه با اين سيمكارتهاي مخابرات و چه ديوايسهاي ديگه، همزمان فقط ميشه از يك سيمكارت استفاده كرد وبراي استفاده از سيمكارتهاي ديگه بايد بين اونها سوييچ كرد، يعني در هر حالتي فقط يكي از سيمكارتها فعال است....
shatel
3 May 2007, 11:55 PM
در dual sim ها منوی جدیدی برای سوییچ کردن اضافه میشد ,سیمکارتهای مخابرات قراره به چه روشی سوییچ بکنه ؟
مرسی
mohammad51
4 May 2007, 01:54 AM
در dual sim ها منوی جدیدی برای سوییچ کردن اضافه میشد ,سیمکارتهای مخابرات قراره به چه روشی سوییچ بکنه ؟
مرسی
دوست عزيز
هنوز كه اين كاري كه مخابرات قرار انجام بده در حد يك حرف باقي مونده وديگخبري ازش نشود اما من فكر كنم بايد به تعداد سيم كارتهايي كه روي گوشي شما بايد يك منو بياد كه بتوني سوئيچ كني روي اون خط كه ميخواي باهاش صحبت كني:icon_cool
Glimpser
4 May 2007, 09:55 AM
پس در هر حال امکان اینکه همزمان هردوتا خط را برای زنگ خوردن داشت منتفی است
mohammad51
4 May 2007, 01:50 PM
دقیقا چون در یک لحظه فقط میتونه با یک خط سیم کارت ارتباط برقرار کنه:icon_cool
آرشششش
21 May 2007, 04:45 PM
پس در واقع این سیم کارتهای چند ظرفیتی فقط قابلیت سوئیچ دارند؟ آیا تا حالا کسی با این سیم کارتها کا رکرده؟
hossein_s89
21 May 2007, 08:45 PM
كاملا درست نيست...:icon_arro
اول بزارين تعريف قاب dualsim رو بگم : به قاب پشتى مبايل گفته ميشه كه پشت اون جاى دو كانكتور سيم كارت هست و اين دو كانكتور توسط يك سيم (فلش) به يك سيم كارت برد (board) مانند وصله.
اون گرف قاب هم که به طرفه بيرونه , يك switch هست كه با عوض كردن اون از سيم كارت1 به سيم كارت2 ميره.
بر خلاف اظهار دوست عزيزمون امكان زنگ خوردن دو سيم كارت وجود داره (خودم امتحان كردم)
بعضى اوقات هم براى تغيير سيم توسط switch با مشكل مواجه ميشه كه با يك ريستارت كردن برطرف ميشه.
اگه اطلاعات بيشتري درباره اين قاب خواستين درخدمتم :icon_cool
آرشششش
23 May 2007, 06:02 PM
منظورتون از اینکه دو سیم کارت زنگ می خورد را بیان می کنید با dual sim card دو سیم کارت زنگ می خوره؟
با کدوم مارک dualsim card میشه دو خط را بصورت online داشت؟
hossein_s89
23 May 2007, 06:47 PM
يعني ميتوان هر دو سيم كارت را براى زنگ خوردن داشت.
مارک ان به اسم Exlink . این شرکت dual sim رو همراه با قاب هاى مبايل كه به پشت اون نصبه عرضه مکنه
قیمت هرکدام هم به قالبش بستگی داره
hossein_s89
26 May 2007, 06:27 PM
من تا حالا توى سايتش نرفته بودم. عكسشو اپلود ميكنم.
آرشششش
27 May 2007, 10:56 AM
مرسی میشه برام ایمیلش کنید؟؟**************
دوست عزیز این چندمین باری است که به شما تذکر داده میشه که از درج ایمیل در پستهاتون خودداری کنید
این آخرین تذکر من به شماست !!
مدیریت پیهالز
آرشششش
17 June 2007, 01:57 PM
آقا عکسشو آپلود نمی کنید؟؟ من خیلی نیاز دارم ممنون می شم
Glimpser
18 June 2007, 03:30 PM
نمیدونم توی اینجا پست داده بودم پاک شده یا جای دیگه بهر حال گوشی های nec الان توی بازار هست باقیمت زیر 250 تومن که دوتا سیم کارت جدا میخوره و شما میتونی همزمان از 2 تا خط زنگ خور داشته باشی یا با هر کدوم که خواستی زنگ بزنی یا یکی رو خاموش کنی و کلی از این حرفها و دوربین وغیره به نظر من دوال سیمی که همزمان دوتا خط زنگ نخوره مفت نمی ارزد
pedram55
18 June 2007, 10:43 PM
نمیدونم توی اینجا پست داده بودم پاک شده یا جای دیگه بهر حال گوشی های nec الان توی بازار هست باقیمت زیر 250 تومن که دوتا سیم کارت جدا میخوره و شما میتونی همزمان از 2 تا خط زنگ خور داشته باشی یا با هر کدوم که خواستی زنگ بزنی یا یکی رو خاموش کنی و کلی از این حرفها و دوربین وغیره به نظر من دوال سیمی که همزمان دوتا خط زنگ نخوره مفت نمی ارزد
میشه مدلش را بگین و کجا میفروشند
آرشششش
19 June 2007, 03:43 PM
مواظب این گوشی ها یاشید رجیستر نشده هستند یعنی سریال آهنا اکثرا عوض شدند و گارانتی ندارند می توانید از جمهوری خریداری کنید
hapahopa
19 June 2007, 06:05 PM
سلام .
مزخرف تر از این گوشی ، وجود ندارد !!! :icon_mad:
مارکشون CECT است ! و فقط یک برچسب NEC زده پشتش !!! نه بلوتوث داره ! نه با کامپیوتر سینک میکنه !
فقط به درد کسی میخوره که هیچی ه مبایل براش مهم نباشه و فقط بخواد 2 تا سیم کارت رو در یک گوشی داشته باشه و باهاشون حرف بزنه !
realmadrid
27 August 2007, 04:35 AM
يه سوال دارم
اگه مدت زمان سويچ سيم کارت رو 5 تقيقه بزاريم و با يکي بيش از 5 دقيقه صحبت کنيم بازم سويچ ميکنه يا خودش تشخيص ميده و سوييچ نمي کنه
آرشششش
28 August 2007, 03:15 AM
بستگی به نوع آن دارد نه ارتباط را قطع نمی کند
رضا صفارپور
25 September 2007, 05:57 PM
دوستان من یکی از این دوال سیما رو گرفتم و چند روزیه دارم باهاش ور میرم چیزه جالبیه ولی باگ زیاد داره چون اگه سیم کارت از توی جاش تکون بخوره قاطی می کنه در ضمن یکی از دوستان پرسیده بودند چرا مسجاشون دلیور نمیشه دلیلش اینه که موقعی که شما سوییچ میکن مثلا از یه سیم کارت مخابرات رو یه سیم کارت ایرانسل یه مسج سنتر اضافه میشه و گوشی نمی دونه که باید از کدومش استفاده کنه باید اونیو که می خواین نگه دارین و اون یکی رو پاک کنین تا مسج بره
alioj
22 October 2007, 05:51 PM
سلام بله به این سایت هم میتونید مراجعه کنید
http://mobco.ir
iman
10 November 2007, 06:19 PM
مرسی
اگه بشه یه عکسی از اون منو که اضافه میشه تو یکی از گوشیا بزارین ممنون
soheil86
12 November 2007, 03:02 AM
من هم این مشکل رو دارم و وقتی که از 0912 به 0935 ، سوییچ میکنم باید ریست کنم.
اگرم زنگ بزنم به 0935 ، زنگ میخوره ولی توی گوشی من چیزی نشون نمیده. مثل یه حالت تعلیق بین 0912 و 0935 میمونه.
یه مشکل خیلی بده دیگه که دارم اینه که مثلا الان 0912 ، فعاله و یه نفر 20 تا SMS به 0935 من میده، وقتی که روی 0935 سوییچ میکنم، پیغام میده که مسیج های روی سیم کارتتون (15 تا جا داره) پر شده و گوشی هنگ میکنه و با 10 بار سافت ریست به زحمت باید اونا رو پاک کنم.
اصلا چرا وقتی که 0935 خاموشه و سوییچ میشه مسیج ها میره رو سیم کارت ؟؟
مگه نباید روی گوشی سیو بشه ؟؟؟:icon_twis
ممنون:icon_surp
soheil86
12 November 2007, 01:01 PM
راستی مشکل اس ام اس رو که روی سیم کارت سیو میشه رو فقط روی ایرانسل دارم.
باتریمم احساس میکنم زودتر تموم میشه ، نمیدونم بخاطر Duale یا بخاطر ریست هاییه که انجام میدم.
nish
13 November 2007, 11:17 AM
راستی مشکل اس ام اس رو که روی سیم کارت سیو میشه رو فقط روی ایرانسل دارم.
باتریمم احساس میکنم زودتر تموم میشه ، نمیدونم بخاطر Duale یا بخاطر ریست هاییه که انجام میدم.
احتمالا بخاطر ریست هاست
آرشششش
23 December 2007, 03:08 AM
نسل جدید دوسیم کارت 2008امکانات جدید
http://www.istgah.com/images/2006/10/30/137410_qahbkn_m.jpg
با گارانتی واقعی سه ماه نسل جدید دو سیم کارتهای 2008 دارای امکانات جدید زیر می باشد (این محصول دارای 3 ماه گارانتی تعویض می باشد)
1-سوئیچ بین دو سیم کارت بصورت online(متاسفانه دو سیم کارتهایی با Grade C چینی وارد بازارشده اند که با کیفیت و قیمت پایین ارائه می شوند که فقط یک زمان برای گزینه Auto switch تعبیه شده است در صورتیکه دو سیم کارتهای با کیفیت دو زمان برای auto switch دارد .)
2-داشتن امکان دادن زمان برای سوئیچ کردن اتوماتیک(بر فرض مثال سیم کارت IR-TCI به مدت 10 دقیقه فعال و سیم کارت ایرانسل به مدت 40 دقیقه که این زمان تا 999 دقیقه قابل تنظیم می باشد)
3-دادن عدد دلخواه بجای آرم اپراتورها بر روی صفحه نمایشگر گوشی همراه قابل تنظیم به حالت فعال یا غیر فعال
4-از دسترس خارج کردن سیم کارتی که فعال نیست( تماس با سیم کارتی که online نیست پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد را اعلام می کند)
5-یکی از امکانات جالب این سیستم دادن یک پسورد به این قطعه و فرستادن یک sms از گوشی دیگر حاوی پسورد مورد نظر و تشخیص صحیح هوشمندانه پسورد و فرستادن شماره های ذخیره شده در سیم کارت online به گوشی فرستنده sms ، این گزینه بصورت دستی هم قابل استفاده می باشد یعنی شماره موبایل مورد نظر را داده و شماره های ذخیره شده بر روی سیم کارت فعال را برای آن شماره sms می شود.
6-امکان پسورد گذاری بر روی sms های مهمی که بر روی سیم کارت ذخیره شدن
7-از امکان جالب آن داشتن شمارهای میانبر برای دسترسی ساده تر به گزینه های درخواستی می باشد بر فرض مثال 002 و کلید تماس یعنی سوئیچ سیم کارت 1 به سیم کارت 2
achachi
23 December 2007, 09:04 AM
نسل جدید دوسیم کارت 2008امکانات جدید
http://www.istgah.com/images/2006/10/30/137410_qahbkn_m.jpg
با گارانتی واقعی سه ماه نسل جدید دو سیم کارتهای 2008 دارای امکانات جدید زیر می باشد (این محصول دارای 3 ماه گارانتی تعویض می باشد)
1-سوئیچ بین دو سیم کارت بصورت online(متاسفانه دو سیم کارتهایی با Grade C چینی وارد بازارشده اند که با کیفیت و قیمت پایین ارائه می شوند که فقط یک زمان برای گزینه Auto switch تعبیه شده است در صورتیکه دو سیم کارتهای با کیفیت دو زمان برای auto switch دارد .)
2-داشتن امکان دادن زمان برای سوئیچ کردن اتوماتیک(بر فرض مثال سیم کارت IR-TCI به مدت 10 دقیقه فعال و سیم کارت ایرانسل به مدت 40 دقیقه که این زمان تا 999 دقیقه قابل تنظیم می باشد)
3-دادن عدد دلخواه بجای آرم اپراتورها بر روی صفحه نمایشگر گوشی همراه قابل تنظیم به حالت فعال یا غیر فعال
4-از دسترس خارج کردن سیم کارتی که فعال نیست( تماس با سیم کارتی که online نیست پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد را اعلام می کند)
5-یکی از امکانات جالب این سیستم دادن یک پسورد به این قطعه و فرستادن یک sms از گوشی دیگر حاوی پسورد مورد نظر و تشخیص صحیح هوشمندانه پسورد و فرستادن شماره های ذخیره شده در سیم کارت online به گوشی فرستنده sms ، این گزینه بصورت دستی هم قابل استفاده می باشد یعنی شماره موبایل مورد نظر را داده و شماره های ذخیره شده بر روی سیم کارت فعال را برای آن شماره sms می شود.
6-امکان پسورد گذاری بر روی sms های مهمی که بر روی سیم کارت ذخیره شدن
7-از امکان جالب آن داشتن شمارهای میانبر برای دسترسی ساده تر به گزینه های درخواستی می باشد بر فرض مثال 002 و کلید تماس یعنی سوئیچ سیم کارت 1 به سیم کارت 2
من یه دوال سیم با این مشخصاتی که شما میگی 7 ماه پیش خریدم ، برای من روی p990 مثل بقیه دوال سیم ها مشکل ریست کردن هنگام تعویض خط رو داشت ، مصرف باطری رو هم بالا میبرد .
realmadrid
11 February 2008, 10:29 PM
آخر نفهمیدیم این قطعه روبخریم یا نه ؟
mohammad51
12 February 2008, 09:41 AM
آخر نفهمیدیم این قطعه روبخریم یا نه ؟
دوست عزیز
اگر میتونید با مشکلاتش کنار بیاید بخرید و اگر نه که خوب نباید دست به این اقدام بزنید:icon_cool
realmadrid
12 February 2008, 11:11 AM
من می خوام همراه اول و ایرانسل رو باهم استفاده کنم ! یعنی مشکلاتش خیلی زیاده ؟
mohammad51
12 February 2008, 02:29 PM
من می خوام همراه اول و ایرانسل رو باهم استفاده کنم ! یعنی مشکلاتش خیلی زیاده ؟
دوست عزیز
اگر تاپیک رو خونده بودید متوجه میشدید که بابعضی از سیمکارتها مشکل داره و بعضی مواقع هم قاطی میکنه و.....:icon_cool
goodbay-jojo
13 March 2008, 02:49 AM
سلام
چون نمیدونستم سئوالم رو کجا مطرح کنم ، اگر جاش مناسب نیست ، معظرت میخوام .
من گاهی اوقات از سیم کارت ایرانسل (اعتباری) استفاده میکنم ، حدود 20 روز پیش که به تهران رفتم ، وقتی سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم ، بالای صفحه ، یه علامت ( E ) ظاهر شد . وقتی که به اراک برگشتم به جاش یه علامت ( G ) اومده . میخواستم بدونم این علامتها نشانه چی هستن ؟ در ضمن GPRS ایرانسلم هم فعال نیست .
موفق باشید.
آرشششش
27 April 2008, 10:27 AM
جديد ترين و متنوع ترين دوسيم كارت ها
ما تمام تلاش خود را براي تنوع در عملكرد و انواع و قيمت و نوع نياز شما انجام مي دهيم
نحوه تشخيص سيمكارتهاي بي كيفيت :
براي تشخيص آن اصلا به بسته بندي توجه نكنيد ، اين وسيله فقط بعد از نصب خود را نشان مي دهد .
بعد از نصب در گزينه Auto switch يك زمان را براي عمليات سوئيچ اتوماتيك دريافت مي كند در حاليكه دوسيم كارتهاي با كيفيت داري دو زمان متفاوت براي دوسيم كارت شما تعبيه شده بر فرض مثال سيم كارت 1 شما بعد از 10 دقيقه و سيم كارت 2 شما بعد از مثلا 16 دقيقه سوئيچ را انجام مي دهد كه زمان از 1- 999 دقيقه به انتخاب شما خواهد بود .
حتما از فروشنده دوسيم كارتها نحوه گارانتي را سوال بفرماييد چه بسا افرادي در سايتهاي خود گارانتي 3 ماه ( متاسفانه كپي برداري از تبليغ اينجانب ) نوشته ولي در عمل هيچ گارانتي بعد از نصب بعهده نمي گيرند .
قيمت پايين تر از حد معمول مي تواند دليل بر بي كيفيت و قاچاق اين دستگاه باشد .
دوسيم كارتهاي با كيفيت نسل 2 داراي حداقل منو زير بايد مي باشند .
SIM1.
SIM2.
*Auto SW
SIM1 time: 000
SIM2 time: 000
Language
در سيم كارتهاي چيني غير از گزينه هاي بالا هيچ گزينه ديگري براي سيم كارت شما تعبيه نشده است .
لازم به ذكر است تمام دو سيم كارتها در كشور چيني اسمبل مي شوند ولي تفاوت آن چيپست هاي نصب شده بر روي اين دو سيم كارتها مي باشد كه چيني و تايواني و آمريكايي مي باشد كه شما كافيست با خواندن نكات بالا مي توانيد پي به كيفيت آن ببريد .
ما تمام تلاش خود را براي تنوع در عملكرد و انواع و قيمت و نوع نياز شما انجام مي دهيم
انواع دو سيم كارتهاي ما بترتيب زير مي باشد :
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-B(چيپست آمريكايي) قيمت 18000 تومان
1- سوئيچ بين دو سيم كارت بصورت online
2- داشتن امكان دادن زمان براي سوئيچ كردن اتوماتيك(بر فرض مثال سيم كارت IR-TCI به مدت 10 دقيقه فعال و سيم كارت ايرانسل به مدت 40 دقيقه كه اين زمان تا 999 دقيقه قابل تنظيم مي باشد)
3- دادن عدد دلخواه بجاي آرم اپراتورها بر روي صفحه نمايشگر گوشي همراه قابل تنظيم به حالت فعال يا غير فعال
4- دو سيم بصورت online زنگ مي خورد ( گزينه بنام call forward بر روي اين سيم كارت تعبيه شده است كه سيم كارت غير فعال را بر روي سيم كارت فعال forward مي كند ولي تفاوت اصلي آن اينست كه شخصي به خط غير فعال تماس بگيرد بر روي گوشي شخص گزينه divert درج نمي شود در واقع يك شبه divert صورت مي گيرد و دو خط با هم زنگ مي خورند ولي فقط شما مي توانيد از يك خط تماس بگيريد )
توضيح : به علت آنكه گوشي هاي ما داراي فقط يك چيپست دريافت انتن هستند قابليت دريافت دو سيگنال از دو اپراتور را هم زمان ندارد پس دنبال كيتي نگرديد كه دو سيم كارت را مثل گوشي هاي بي كيفيت چيني با هم online داشته باشيد .
5- داراي بسته بندي زيبا و با كيفيت
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-C(چيپست تايواني) قيمت 15500 تومان
1-سوئيچ بين دو سيم كارت بصورت online
2-داشتن امكان دادن زمان براي سوئيچ كردن اتوماتيك(بر فرض مثال سيم كارت IR-TCI به مدت 10 دقيقه فعال و سيم كارت ايرانسل به مدت 40 دقيقه كه اين زمان تا 999 دقيقه قابل تنظيم مي باشد)
3-دادن عدد دلخواه بجاي آرم اپراتورها بر روي صفحه نمايشگر گوشي همراه قابل تنظيم به حالت فعال يا غير فعال
4- از دسترس خارج كردن سيم كارتي كه فعال نيست( تماس با سيم كارتي كه online نيست پيغام مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد را اعلام مي كند بدون آنكه هيچ پيغام مشكوكي براي شخص تماس گيرنده نشان دهد .)
5- از امكان جالب آن داشتن شمارهاي ميانبر براي دسترسي ساده تر به گزينه هاي درخواستي مي باشد بر فرض مثال 002 و كليد تماس يعني سوئيچ سيم كارت 1 به سيم كارت 2
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-D(چيپست تايواني) قيمت 15000 تومان
2-داشتن امكان دادن زمان براي سوئيچ كردن اتوماتيك(بر فرض مثال سيم كارت IR-TCI به مدت 10 دقيقه فعال و سيم كارت ايرانسل به مدت 40 دقيقه كه اين زمان تا 999 دقيقه قابل تنظيم مي باشد)
3-دادن عدد دلخواه بجاي آرم اپراتورها بر روي صفحه نمايشگر گوشي همراه قابل تنظيم به حالت فعال يا غير فعال
4- از دسترس خارج كردن سيم كارتي كه فعال نيست( تماس با سيم كارتي كه online نيست پيغام مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد را اعلام مي كند بدون آنكه هيچ پيغام مشكوكي براي شخص تماس گيرنده نشان دهد .)
5- دو سيم بصورت online زنگ مي خورد ( گزينه بنام call forward بر روي اين سيم كارت تعبيه شده است كه سيم كارت غير فعال را بر روي سيم كارت فعال forward مي كند ولي تفاوت اصلي آن اينست كه شخصي به خط غير فعال تماس بگيرد بر روي گوشي شخص گزينه divert درج نمي شود در واقع يك شبه divert صورت مي گيرد و دو خط با هم زنگ مي خورند ولي ففقط شما مي توانيد از يك خط تماس بگيريد )
lover
27 April 2008, 12:00 PM
بالای صفحه ، یه علامت ( E ) ظاهر شد .
E یعنی EDGE که به اشتباه به جای GPRS میزنه
mohammad51
27 April 2008, 01:58 PM
جديد ترين و متنوع ترين دوسيم كارت ها
نحوه تشخيص سيمكارتهاي بي كيفيت :
براي تشخيص آن اصلا به بسته بندي توجه نكنيد ، اين وسيله فقط بعد از نصب خود را نشان مي دهد .
بعد از نصب در گزينه Auto switch يك زمان را براي عمليات سوئيچ اتوماتيك دريافت مي كند در حاليكه دوسيم كارتهاي با كيفيت داري دو زمان متفاوت براي دوسيم كارت شما تعبيه شده بر فرض مثال سيم كارت 1 شما بعد از 10 دقيقه و سيم كارت 2 شما بعد از مثلا 16 دقيقه سوئيچ را انجام مي دهد كه زمان از 1- 999 دقيقه به انتخاب شما خواهد بود .
حتما از فروشنده دوسيم كارتها نحوه گارانتي را سوال بفرماييد چه بسا افرادي در سايتهاي خود گارانتي 3 ماه ( متاسفانه كپي برداري از تبليغ اينجانب ) نوشته ولي در عمل هيچ گارانتي بعد از نصب بعهده نمي گيرند .
قيمت پايين تر از حد معمول مي تواند دليل بر بي كيفيت و قاچاق اين دستگاه باشد .
دوسيم كارتهاي با كيفيت نسل 2 داراي حداقل منو زير بايد مي باشند .
SIM1.
SIM2.
*Auto SW
SIM1 time: 000
SIM2 time: 000
Language
در سيم كارتهاي چيني غير از گزينه هاي بالا هيچ گزينه ديگري براي سيم كارت شما تعبيه نشده است .
لازم به ذكر است تمام دو سيم كارتها در كشور چيني اسمبل مي شوند ولي تفاوت آن چيپست هاي نصب شده بر روي اين دو سيم كارتها مي باشد كه چيني و تايواني و آمريكايي مي باشد كه شما كافيست با خواندن نكات بالا مي توانيد پي به كيفيت آن ببريد .
انواع دو سيم كارتهاي ما بترتيب زير مي باشد :
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-B(چيپست آمريكايي) قيمت 18000 تومان
1- سوئيچ بين دو سيم كارت بصورت online
2- داشتن امكان دادن زمان براي سوئيچ كردن اتوماتيك(بر فرض مثال سيم كارت IR-TCI به مدت 10 دقيقه فعال و سيم كارت ايرانسل به مدت 40 دقيقه كه اين زمان تا 999 دقيقه قابل تنظيم مي باشد)
3- دادن عدد دلخواه بجاي آرم اپراتورها بر روي صفحه نمايشگر گوشي همراه قابل تنظيم به حالت فعال يا غير فعال
4- دو سيم بصورت online زنگ مي خورد ( گزينه بنام call forward بر روي اين سيم كارت تعبيه شده است كه سيم كارت غير فعال را بر روي سيم كارت فعال forward مي كند ولي تفاوت اصلي آن اينست كه شخصي به خط غير فعال تماس بگيرد بر روي گوشي شخص گزينه divert درج نمي شود در واقع يك شبه divert صورت مي گيرد و دو خط با هم زنگ مي خورند ولي فقط شما مي توانيد از يك خط تماس بگيريد )
توضيح : به علت آنكه گوشي هاي ما داراي فقط يك چيپست دريافت انتن هستند قابليت دريافت دو سيگنال از دو اپراتور را هم زمان ندارد پس دنبال كيتي نگرديد كه دو سيم كارت را مثل گوشي هاي بي كيفيت چيني با هم online داشته باشيد .
5- داراي بسته بندي زيبا و با كيفيت
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-C(چيپست تايواني) قيمت 15500 تومان
5- از امكان جالب آن داشتن شمارهاي ميانبر براي دسترسي ساده تر به گزينه هاي درخواستي مي باشد بر فرض مثال 002 و كليد تماس يعني سوئيچ سيم كارت 1 به سيم كارت 2
امكانات نسل جديد دوسيم كارتهاي 2008 مدل A-D(چيپست تايواني) قيمت 15000 تومان
5- دو سيم بصورت online زنگ مي خورد ( گزينه بنام call forward بر روي اين سيم كارت تعبيه شده است كه سيم كارت غير فعال را بر روي سيم كارت فعال forward مي كند ولي تفاوت اصلي آن اينست كه شخصي به خط غير فعال تماس بگيرد بر روي گوشي شخص گزينه divert درج نمي شود در واقع يك شبه divert صورت مي گيرد و دو خط با هم زنگ مي خورند ولي ففقط شما مي توانيد از يك خط تماس بگيريد )
دوست عزیز
عکسی هم از این 3 مدل قرار بدید تا دوستان راحت تر این کیت ها رو شناسایی کنن:icon_cool
mss
30 April 2008, 12:33 PM
سلام دوستان
برای کسانی که تصمیم به خرید این قطعه دارن باید بگم که در واقع پول دور ریختنه...
من هرچی مدل تو بازار هست رو امتحان کردم.بزرگترین مشکل این قطعه که البته بعد از شناسایی گوشی مصرف باطری اونه.واقعا بیچاره میکنه آدمو.
روی گوشی های نوکیا راحتتر جواب میده به خصوص که گوشیتون ساده باشه.منظورم از نظر تکنولوژی هست مثل ۱۱۰۰
در نهایت من هر کسی رو که تا حالا دیدم بعد از یه مدت استفاده اونو انداخته یه کنار و دیگه استفاده نکرده....
موفق باشید.
mohammad51
30 April 2008, 01:56 PM
سلام دوستان
برای کسانی که تصمیم به خرید این قطعه دارن باید بگم که در واقع پول دور ریختنه...
من هرچی مدل تو بازار هست رو امتحان کردم.بزرگترین مشکل این قطعه که البته بعد از شناسایی گوشی مصرف باطری اونه.واقعا بیچاره میکنه آدمو.
روی گوشی های نوکیا راحتتر جواب میده به خصوص که گوشیتون ساده باشه.منظورم از نظر تکنولوژی هست مثل ۱۱۰۰
در نهایت من هر کسی رو که تا حالا دیدم بعد از یه مدت استفاده اونو انداخته یه کن