View Full Version : تنظیم ترمز دستی پژو 206 تیپ 2
Payamnazeri
12 April 2006, 12:19 PM
آیا کسی میدونه که ترمز دستی 206 از کجا تنظیم میشه.من قبلا که پراید داشتم ترمز دستیش از کنار همون اهرم دستی تنظیم میشد ولی ماله 206 رو هر چی گشتم پیدا نکردم.
حامدگلشن
12 April 2006, 12:25 PM
آیا کسی میدونه که ترمز دستی 206 از کجا تنظیم میشه.من قبلا که پراید داشتم ترمز دستیش از کنار همون اهرم دستی تنظیم میشد ولی ماله 206 رو هر چی گشتم پیدا نکردم.
بايد ببري مكانيكي برات تنضيمش كنه
بايد چرخهاي عقب باز بشه
كاسه چرخهاي عقب هم باز بشه داخل كاسه يه پيچ داره كه با اون ميشه ترمز دستي رو تنضيم كرد
:icon_cool
m_eslam
28 April 2007, 12:00 PM
دوست من ، پشت كنسول وسط ، يه درپوش هست كه زيرش بخشي از سامانه تنظيم و رگلاز ترمز دستي تعبيه شده ، كه به آچار ميشه بهش دسترسي داشت .
AGHA ALI REZA
30 April 2007, 09:31 PM
با سلام
ترمز دستی 206 فقط وقتی که لنت عقب کمی خورده بشه از رگلاژ در می یاد باید این کار را کرد :
1- اول اینکه باید 2 نفر باشید یکی برای رگلاژ و دیگری پشت فرمان
2- زیر چرخ عقب جک میزنی و یک پیچ چرخ فقط یک پیچ چرخ را باز میکنی
3- داخل کاسه چرخ یک پیچ وجود دارد و دور آن یک مهره بسته شده که دور مهره دنده دنده است در داخل آن دندانه ها یک ورق فنری قرار دارد که مانع از شل شدن آن مهره میشود
4- با یک چراغ قوه از داخل سوراخ آن مهره چرخ که باز کرده اید به داخل کاسه چرخ نگاه کن تا آن صفحه فنری که مانع شل شدن آن مهره دندانه دار می شد را پیدا کنی
5- با یک پیچ گوشتی ریز و بلند آن صفحه را به سمت عقب فشار بده تا آن صفحه فنری یک دندانه بر روی مهره به عقب رود در این حالت ترمز نباید گرفته شود
6- به آن فردی که داخل خودرو نشسته بگو در حالی که ماشین روشن است ترمز بگیرد
7- وقتی ترمز گرفته شد آن صفحه حرکت کرده و مهره را سفت میکند بعد چرخ را با دست بچرخان ببین که چرخ گیر نباشد این کار را از مرحله پنج آنقدر ادامه بده که وقتی چرخ را میچرخانی احساس کنی که لنت ها به کاسه می خورد
8- این مراحل را برای چرخ عقب دیگر هم تکرار کن
به هیچ عنوان برای رگلاژ ترمز دستی و برای بالا آمدن پدال ترمز نیازی به باز کردن کاسه چرخ نیست فقط زمان تعویض لنت عقب کاسه باز میشود
اگر این کار را انجام دهی هم مشکل ترمز دستی حل می شود و هم پدال ترمز در زیر پا بالا می آید و دیگر لازم نیست برای ترمز گرفتن پدال را بیشتر فشار دهی.
با تشکر AGHA ALI REZA
RSAVABIS@YAHOO.COM
saeed_charmer
4 May 2007, 03:57 PM
همون کاری و که اقای M_slam گفتن بهترین کاره . البته با سفت کردن پیچ تعداد بالا اومدن دستی هم کم میشه و موفق باشی
فعلا...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.