View Full Version : مشكل با 7610
blakmak
12 April 2006, 10:13 AM
با سلام خدمت اساتيد محترم
مشكل موجود به اين صورته كه برخي از افراد كه با من تماس ميگيرند با توجه به اينكه شماره هاي آنها هم در كانتكت گوشي و هم در سيم كارت ذخيره شده است ولي در زمان تماس نام آنها روي گوشي نميافته و فقط شماره تماس مي افته .
چندين بار شماره هاي مورد نظر را از كانتكت و سيم كارت پاك كردم و دوباره ذخيره كردم ولي فقط و فقط در مورد همين شمارهها اين مشكل وجود داره و باز هم فقط شماره روي صفحه ميافته و اسم افراد نميافته .ضمناً يه بار گوشي رو با كد 7780 ريست كردم ولي باز هم درست نشد .
از مديران و اساتيد محترم تقاضامندم ياري فرمايند .
mhs
12 April 2006, 04:29 PM
البته بنده جزء اساتید نیستم ولی پیشنهاد من اینه که مسترریست رو هم انجام بدید یعنی کد7370 رو هم بزنید البته قبلش یه Backupحتمن از مسیجها و کانتکتها توون بگیرید
vatoovatoo80
12 April 2006, 06:17 PM
دوست من همیشه به جز مستر ریست راه های دیگه ای هم هست.در مرحله نهایی اگه جواب نگرفتید برید سراغ مستر ریست و فرمت.دلیل این امر به احتمال زیاد اینه که شما شماره مورد نظر رو به دو اسم متفاوت ذخیره کردید ولی شما فقط از یکی از اونها اطلاع دارید.اونیو که ازش اطلاع دارید پاک کنید ببینید باز هم شماره میفته؟
در کل توی فون بوکتون به دنبال دو اسم با یه شماره بگردید!
mosaieb268
12 April 2006, 06:53 PM
گوشي 7610 خيلي سرعتش كمه به نظر شما چرا؟
mhs
13 April 2006, 02:09 AM
دوست من همیشه به جز مستر ریست راه های دیگه ای هم هست.در مرحله نهایی اگه جواب نگرفتید برید سراغ مستر ریست و فرمت.دلیل این امر به احتمال زیاد اینه که شما شماره مورد نظر رو به دو اسم متفاوت ذخیره کردید ولی شما فقط از یکی از اونها اطلاع دارید.اونیو که ازش اطلاع دارید پاک کنید ببینید باز هم شماره میفته؟
در کل توی فون بوکتون به دنبال دو اسم با یه شماره بگردید!
دقیقا درست می فرمایید متن رو کامل ودقیق نخوندم:icon_neut فکر کردم مشکل این عزیز واسه تمام کانتکت ها اتفاق افتاده:icon_arro یادمه برای خودم چنین اتفاقی افتاده بود یعنی یک شماره رو برای دو نفر ذخیره کرده بودم وهمین مشکل رو داشتم .بعدا فهمیدم مشکل از این اشتباه من بوده .تازه اگر دوست عزیزblakmakمستریست هم می کردند چون کانتک ها به همان شکل قبلیbackupگیری شده بودند و دوبارهrestoreمی شدند بازهم همین مشکل رو داشتند
hamed198220
13 April 2006, 01:27 PM
گوشي 7610 خيلي سرعتش كمه به نظر شما چرا؟
1. سی پی یو این گوشی 135MHZ بیشتر نیست. پس توقع سرعت بالا از این گوشی نداشته باش
2. همیشه سعی کن عکسهای با حجم بالا رو داخل گوشی نریزی و عکسهاتو هم به چند قسمت طبقه بندی کن تا هر فولدری حجم پایینتری داشته باشه
3. به قسمت log برو و تنظیمات ذخیره تماسهاشو بر روی 10 روز یا حتی 1 روز قرار بده
4. از ریختن برنامه ها برروی مموری گوشی تا حد ممکن خودداری کن
mosaieb268
13 April 2006, 02:52 PM
چطوري ميشه توسط كابل usb و برنامه pc suite مسيج هاي ارسالي و دريافتي را مديريت كرد ؟
BloodReza
13 April 2006, 03:22 PM
چطوري ميشه توسط كابل usb و برنامه pc suite مسيج هاي ارسالي و دريافتي را مديريت كرد ؟
برای ارسال مسیج از همون برنامه pc suite رو که باز میکنین گزینه send text messages مشخص هست اون برای ارسال مسیج هست
برای مدیریت مسیج ها هم از فایل منجر استفاده کن( همون که تو برنامه Pc suite هست با برنامه های فایل منجر روی گوشی اشتباه نشود)
mosaieb268
13 April 2006, 04:27 PM
از راهنمايتون خيلي ممنونم ولي من اون كاري را كه شما مي گيد انجام دادم ولي موفق نشدم با وجودي كه از برقراري اتصاي رايانه و گوشي مطمئنم نمي دونم چكار كنم خواهش مي كنم اگر امكان داره با جزييات بيشتري توضيح دهيد متشكرم
ehsan7000
13 April 2006, 06:10 PM
مشكلي كه اقاي بلك مك گفتن من هم دارم ... ولي حل نميشه ... بعضي شماره هارو توي كانتكت گوشي پيدا نميكنه ...
farzad_sx1
14 April 2006, 12:46 AM
دوست عزیز شما روشی که vatoovatoo80 عزیز فرمودن رو امتحان کردین ؟؟؟؟
mhs
14 April 2006, 02:03 AM
از راهنمايتون خيلي ممنونم ولي من اون كاري را كه شما مي گيد انجام دادم ولي موفق نشدم با وجودي كه از برقراري اتصاي رايانه و گوشي مطمئنم نمي دونم چكار كنم خواهش مي كنم اگر امكان داره با جزييات بيشتري توضيح دهيد متشكرم
استاد bloodreza کامل توضیح دادن ولی باید خدمتتون عرض کنم ورژن PC suiteباید6.6 یا بالاتر باشه تا بتونید مثلا یک مسیج از طریق کامپیوتر بفرستید ورژن جدید این برنامه داخل سایت نوکیا به صورت رایگان هست
mosaieb268
15 April 2006, 12:23 PM
دوستان عزیز اگه امکان داره لینک آخرین ورژن pc suite برای گوشی نوکیا 7610 را برام بگذارید اگر هم کسی راهنمای فارسی کار کردن با اونو داره ممنون میشم .
mhs
15 April 2006, 04:48 PM
دوستان عزیز اگه امکان داره لینک آخرین ورژن pc suite برای گوشی نوکیا 7610 را برام بگذارید اگر هم کسی راهنمای فارسی کار کردن با اونو داره ممنون میشم .
دوست عزیز لطفا کمی هم خودتون تلاش کنید:icon_eek: به سایت نوکیا برید مدل گوشیتونو پیدا کنید وبقیه کارها....حالا چون تازه عضو شدی اینم لینک برنامه به زبان انگلیسی البته حجمش کمی زیاده .درضمن کارکردن با اوون خیلی ساده است فکر نمی کنم نیازی به راهنمای فارسی داشته باشید:icon_surp
http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_67_rel_22_eng_us.msi
mosaieb268
16 April 2006, 05:11 PM
دوست عزیز لطفا کمی هم خودتون تلاش کنید:icon_eek: به سایت نوکیا برید مدل گوشیتونو پیدا کنید وبقیه کارها....حالا چون تازه عضو شدی اینم لینک برنامه به زبان انگلیسی البته حجمش کمی زیاده .درضمن کارکردن با اوون خیلی ساده است فکر نمی کنم نیازی به راهنمای فارسی داشته باشید:icon_surp
http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_67_rel_22_eng_us.msi
دوست عزيز همانطوري كه گفته بوديد آخرين ورژن pc suite را از سايت نوكيا دانلود كردم خيلي عاليه اصلا قابل مقايسه با نسخه هاي قبلي نيست در ضمن خيلي ساده بود و احتياج به راهنماي فارسي نداشت به هر حال خيلي ممنونم .
mosaieb268
16 April 2006, 05:26 PM
دوستان كسي ميتونه بگه چطوري با گوشي موبايل نوكيا 7610 كه از طريق كابل usb به كامپيوتر وصل شده به اينترنت وصل شد؟
mhs
17 April 2006, 02:19 AM
نه نمیشه :icon_cry: به تاپیک زیر مراجعه کن بعضی دوستان توضیح دادند
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20033
mosaieb268
17 April 2006, 02:54 PM
نه نمیشه :icon_cry: به تاپیک زیر مراجعه کن بعضی دوستان توضیح دادند
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20033
مرسی ولی من دستورالعمل وصل شدن گوشی 6600 از طریق بلوتوث به اینترنت را برروی یکی از سایتها دیدم بنابراین گفتم وقتی اتصال به اینترنت برای گوشی 6600 آن هم از طریق بلوتوث ممکنه برای 7610 از طریق usb راحت تره
mhs
20 April 2006, 02:35 AM
مصیب جون
اگه منظورت اینه که گوشی نقش مودم رو بازی کنه یعنی از خط گوشی استفاده بشه:فکر کنم با همون بلوتوث بشه تو سایت نوکیا که بری قسمت گوشیه خودت یه سری نرم افزار پیشنهاد کرده که چندتا فایل inf هست که برای نصب مودم بلوتوثی گوشی در کامپیوتر هست اگه بتونم یه آداپتور بلوتوث گیر بیارم اینکار رو می کنم چون گوشیه من با گوشیه تو تفاوت زیادی نداره.البته درنهایت اینکارها همش بی مورد چون اصلا نمی ارزه علاوه بر پول اینترنت دقیقه ای 45 تومان هم بدی:icon_mrgr
zik1383
23 April 2006, 01:49 PM
با سلام
دوستان من یک 7610 دارم دیروز فرمتشکردم(*#7370#(
بعد امدم که با کابل برنامه ها رو روش نصب کنم وقتی می اد برنامه رو نصب کنه این پیغام رو می ده operation failed
و فایلی رو هم نمی تونم به گوشی انتقال بدم
ولی خود گوشی نصب است و pc suite گوشی رو می شناسه
synchronise هم کار می کنه
به نظر شما مشکل از کجاست
amirfarrokh
16 June 2006, 11:15 PM
سلام به اساتید
واسه من یه مشکلی گاهی پیش میاد...وقتی sms میاد یا miss call دارم رو گوشی نمینویسه!یعنی باید بنویسه 1 new messege یا 1 miss call که نمینویسه!حتی وقتی sms میاد صدا هم نمیکنه!!!!!یعنی انگار نه انگار sms اومده!باید برم تو قسمت مسیج تا بفهم sms جدید اومده!یا بره رو screen saver تا اون گوشه پایین نشون بده sms دارم یا miss!
به نظر شما واسه چی اینجوری میشه؟؟البته بگما با ریست کردن(#7370#*) درست میشه!ولی موندم چرا اینجوریه!!!!
arvin111
7 August 2006, 10:50 AM
باسلام خدمت اساتید
راستش نیاز به کمک فوری شما دارم.گوشی رئیس بنده 7610 که یه مشکا داره اونم اینه که دو کلید آبی سمت راست و چب جویستیک کار نمیکنه منظورم کلیدهایی که تعریف میشه مثلا برای دوربین و مسیج
دلیل چیه؟
چطوری مشکل حل میشه؟
آیا مثل 6600 مستر ریست برای این گوشی وجود داره؟
خیلی فوریه
ممنون
arvin111
7 August 2006, 10:56 AM
راستش یه گوشی 7610 هست که دوکلید آبی چب و راست کنار جوستیک اون کار نمیکنه چکار کنار
hooman62
7 August 2006, 02:30 PM
با سلام
فکر کنم شما براش تعریف نکردی
کافیه به ادرس زیر بری وبراش تعریف کنی
menu->tools->setting->phone->stand by mode_>left selection key
menu->tools->setting->phone->stand by mode_>right selection key
hooman62
7 August 2006, 02:38 PM
راستش یه گوشی 7610 هست که دوکلید آبی چب و راست کنار جوستیک اون کار نمیکنه چکار کنار
با سلام
فکر کنم شما براش تعریف نکردی
کافیه به ادرس زیر بری و برایش تعریف کنی
menu->tools->setting->phone->stand by mode_>left selection key
menu->tools->setting->phone->stand by mode_>right selection key
http://www.phalls.com/vbulletin/images/misc/progress.gif
Safir
7 August 2006, 02:53 PM
تاپیک ادغام شد.لطفن از زدن تاپیک جدید درباره7610 بپرهیزید.
matrix_gh
22 August 2006, 12:33 AM
سلام.
من وقتی گوشی رو خاموش میکنم موقع روشن کردن دیگه بالا نمیاد و روی صفحه مهتابی .....
و باید 3 سبز و ستاره رو بگیرم و روشن کنم(فرمت)
در ضمن گوشی نه ضرب دیدگی و نه آب خوردگی دارد و 3 بار هم فلش شده ولی فایده ای نداشته.
رحيم توكلي
22 August 2006, 12:59 AM
اگه فلش شده ولی درست نشده احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه دیگه
matrix_gh
22 August 2006, 03:45 PM
اگه فلش شده ولی درست نشده احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه دیگه
رحیم عزیز موندم که اگر ایراد سخت افزاریه پس چرا با سه کلید.......بالا میاد و تا زمانی که خاموش نشده گوشی
بخوبی کار میکنه.
hamed61
9 April 2007, 02:18 AM
AGE YE SHOMARE BA CHAND ESME ZAKHIRE BESHE VAGHTI TARAF TAMAS BEGIRE SHOMARASH NEMIYOFTE
hajkazem
16 May 2007, 09:50 PM
چرا صدای هندفری 7610 کم است
kok0kok
17 November 2007, 05:29 PM
گوشی 7610 من ابتدا مموری رو میشناخت ولی چند ساعت بعد که سراغش رفتم مموری رو نمی شناسه چند بار هم مستر ریست کردم و مموری رو از طریق کامپیوتر فرمت کردم ولی ابتدا میشناسه و بعد همون آش و همو کاسه . لطفا راهنمائئ بفرمائید در ضمن مموری من 1 گیگ و مارک Advance می باشد و تازه خریداری کرده ام
kok0kok
17 November 2007, 05:30 PM
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمائید :
گوشی 7610 من ابتدا مموری رو میشناخت ولی چند ساعت بعد که سراغش رفتم مموری رو نمی شناسه چند بار هم مستر ریست کردم و مموری رو از طریق کامپیوتر فرمت کردم ولی ابتدا میشناسه و بعد همون آش و همو کاسه . لطفا راهنمائئ بفرمائید در ضمن مموری من 1 گیگ و مارک Advance می باشد و تازه خریداری کرده ام
با تشکر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.