View Full Version : اسپرت 405
halmark
12 April 2006, 12:59 AM
سلام به همه
دوستان من به تازگی 405 گرفتم هنوز کاری باش نکرده ام
1-لاستیک را میخواهم عوض کنم با فالکن پهن حالا سوالم اینه که سایز لاستیک 405 ، 14 هست یا 15
2- ماشین من نقره ای هست دیدم که خیلی ها آینه با رنگ نقرای می اندازند دقیقاً میشه همرنگ ماشین حالا میخواهم بدونم این آینه ها برقی هست مثل فابریک ماشین یا نه و قیمتش تو چه حدودی هست
3- فرمون را میخواستم عوض کنم و فرمون پرشیا بگذارم به نظر شما این کار چقدر هزینه داره و اگر از نوع فرمون استیل البته خیلی کوچکتر از سایز فابریک بندازم چقدر میشه
ممنون میشم جواب بدهید
rezasmile
12 April 2006, 01:51 AM
سلام به همه
دوستان من به تازگی 405 گرفتم هنوز کاری باش نکرده ام
1-لاستیک را میخواهم عوض کنم با فالکن پهن حالا سوالم اینه که سایز لاستیک 405 ، 14 هست یا 15
2- ماشین من نقره ای هست دیدم که خیلی ها آینه با رنگ نقرای می اندازند دقیقاً میشه همرنگ ماشین حالا میخواهم بدونم این آینه ها برقی هست مثل فابریک ماشین یا نه و قیمتش تو چه حدودی هست
3- فرمون را میخواستم عوض کنم و فرمون پرشیا بگذارم به نظر شما این کار چقدر هزینه داره و اگر از نوع فرمون استیل البته خیلی کوچکتر از سایز فابریک بندازم چقدر میشه
ممنون میشم جواب بدهید
سلام دوست عزیز
1.لاستیک فابریک 405 : 14 است
2.هم معمولیش هست هم برقی
قیمت آینه برقی اسپرت از 45 هزارتومن به بالا که اگر بخوای آینه elx نصب کنی 90 تا95 است.
3.فرمون استیل 18 هزارتومن به بالا(بنا به کیفیت و طرح و مارک).
امید وارم موفق باشی.:icon_cool
sharifei
12 April 2006, 09:04 AM
سلام
به نظر من آيه ها رو عوض نكن . چون آينه 405 بهترين اينه هستش . تو ضربات هم ار جولو هم از عقب خيلي مقاومه
ما هم 405(نقره اي) خريديم . براي هم رنگ كردن آينه با ماشين يه پشت اينه اي ساده مي توني وصل كني.
saeed_charmer
12 April 2006, 12:06 PM
سلام . ماشینت مبارک
میتونی ایینه ها رو بدی برات رنگ کنن . خیلی قشنگ میشه من این کارو رو 206 انجام دادم . رنگ ماشین منم نقرهایی هست و خیلی قشنگ مشیه
X-R
9 September 2006, 04:57 PM
دوستان ببخشيد كسي يك سايت در رابطه با قيمت رينگ و لاستيك ميشناسه؟؟ چون من اصلا از رينگ و لاستيك (نوع و قيمت و مارك چيزي نميدونم مي خوام وقتي كه دارم ميگيرم اطلاعاتم كافي باشه)
باتشكر
fafali_tune
20 September 2006, 12:12 PM
سلام؛
اگه می خوای رینگ و لاستیکتو عوض کنی، حداقل 400 تومن واسه رینگ و 300 تومن واسه لاستیک بزار کنار. البته با 400 تومن رینگ زیاد خوبی گیرت نمیاد، شاید بتونی یک قشنگشو پیدا کنی ولی جنس خوب که وزنش مناسب باشه گرونتره... لاستیک بهت پیشنهاد میکنم bridgestone یا dunlop یا میشلن بنداز، لاستیکهای کره ای زیاد عمر نمیکنن.:icon_cool
gongsta_021
21 September 2006, 01:55 AM
ای همه فرمونا یه جی ال ایکس میخوره منظور فرمونای اسپورته یه فرمونه خوب چنده قیمتش مثلا تا 100 تومن چی میشه گرفت؟؟
mr_mashmash
21 September 2006, 09:38 AM
اقا مبارکت باشه، لاستیکهای فابریکت چی بود مارکش. ماشین ما 83 هست روش بریجستون بود که واقعا عالیه. میخوام ببینم هنوزم همونو میندازن برا 405؟
Abolfazl2006_p
21 September 2006, 05:40 PM
سلام
اینه ها را نمیخواد عوض کنی روکش نقره ای براش نصب کن
لاستیک هم فکر کنم میشلین بهتر باشه
علی سلیمی
20 October 2006, 11:31 PM
اول از همه ماشین نو مبارک
همونطور که دوستان گفتن سایز رینگ 405 چهارده هست البته تو پرشیا 15 هست و شما بگو لاستیک با چه فاقی و در چه سایزی میخوای بندازی اگر لاستیک اسپرت میخوای استفاده کنی فقط میشلن رو پیشنهاد میکنم که تقریبا دو برابر قیمیت اش با لاستیک های دیگه فرق داره من خودم لاستیک 17 میشلن دارم الان یه جفت کومهو خریدم اون استوک هایی که عقب هست لیز نمیخوره تو بارون اینایی که نو انداختم فقط سر میخوره و اصلا از کیفیت و گل اش راضی نیستم یه جفت خریدم 170 هزار تومن در صورتی که لاستیک میشلن هر حلقه اش 150 هزار تومن در میاد. اما ارزش داره
برای آینه میتونی آینه برقی که رو به بالا جمع میشه مثل بی ام دابلیو بندازی 200 تومن که همرنگ بدنه میشه میتونی آینه پرشیا ای ال ایکس بندازی جفتی 85-90 تومن که گرمکن هم داره میتونی قاب آینه پرشیا معمولی بگیری بدی رنگ کنن و بعد با چسب آکواریوم بچسبونی به آینه هات که مثل پرشیا میشه میتونی هم از آینه های متفرقه استفاده کنی از جفتی 10 تومن داره به بالا اما من شخصا ای ال ایکسی رو پیشنهاد میدم هم مقاوم تر از 405 تره هم گرمکن داره هم شیک تره
در مورد فرمان اسپرت از 25 هزار تومن میتونی بگیری تا 500 هزار تومن بستگی به هزینه ایی داره که میخوای بکنی اما فرمان پرشیا خیلی قیمیتی نداره و از لحاظ سایز بندی هم خیلی با 405 فرقی نداره و خودش رو نشون نمیده (یه چراغ مطالعه سقفی رو هم پیشنهاد میکنم که پرشیا داره اما 405 نداره البته سیم کشی ایش تو 405 هست فقط باید بگیری و وصل کنی اگر کنار چراغ سقفی جلو نگاه کنی جای خالی ایش رو میبینی)
mr_mashmash
21 October 2006, 12:01 AM
فرمون پرشیا من قیمت کردم 30 تومن که البته تو بازار ارزونتره. فرمون اسپرت هم اینایی که الان تو مغازه ها زیاد شده قیمتش 20 تومنه که بسته به موقعیت مغازه تا 35-40 هم بالا میره. اگر فرمون اسپرت بخای باید یه توپی هم براش بگیری ( تبدیل برای پیچهاشه ) قیمت توپیش هم از 15 تومن هست به بالا بستگی به جنسش داره
مهدي پاشايي
26 October 2006, 12:19 AM
دوستان وقتي رينگ ميندازي واسه 405 ماشين مياد بالا و رينگ لاستيكش زيبايي واقعي خودش رو از دست ميده پس بايد يه پولي رو هم بزاري واسه تنظيم ارتفاع
amir8ipe
26 October 2006, 11:18 AM
سلام
مبارک باشد
پیشنهاد من همون فالکن است 205 !
فرمان اسپورت momo خوبه بالای 100 است!
آینه فابریک اش هم بنظر من بهتر از همه نوع آینه است البته می تونی رنگ اش کنید!
ولی حتما حداقل یکم کپ کن! گر هم خواستی رینگ بندازی اگر نمیخوای کم کپ کنی یا کپ نکنی رینگ 17 بنداز!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.