View Full Version : تويوتا كرولا
Yonjeh
11 April 2006, 04:04 PM
سؤالي كه هست اينه: آيا تويوتا كرولا ماشين خوبي هست؟
يعني از نظر فني، ديناميك، جاداري و امكانات ارزش پولي را كه ميدهيد داره يا نه؟ نسبت به رقبا يعني زانتيا، آوانته و ... چطور؟
Abolfazl2006_p
14 April 2006, 12:31 AM
تويوتا بهترين ماشينه و ماشين هاي ديگه كه گفتيد در مقايسه با كرولا حرفي براي گفتن ندارند :icon_cry: و اين ماشين الان در آمريكا بيشترين فروش را داردو.........
spiderman9119
14 April 2006, 04:06 AM
ببین دوست عزیز ماشین صلیغه ای هست 3 تا ماشین ماشین های خوبی هستند ولی با هم تفاوت دارند زانتیا یه ماشین عالی هست از نظر فنر بندی استحکام قدرت زانتیا جاداره و از همه نظر خوبه بعضی ها میگن ماله 10 سال پیش ولی به نظر من خوبه آوانته هم ماشین خوبیه ولی من بیشتر از عقبش خوشم میاد کرولا 1800 ماشین خوبیه ولی 26 یه کم براش بالاست من اگه بودم زانتیا می گرفتم یا آوانته ولی به زانتیا راغب ترم برای این که شکت بر طرف شه حداقل یه بار پشت هر کدوم بشین تویوتا و هیوندای ماشین روزند در نهایت تصمیم گیرنده خودتی.
Behnam-Fe
15 April 2006, 04:18 PM
دوست عزيز به اينجا ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنيد:
Corolla ([Only registered and activated users can see links])
shahram2006_m
15 April 2006, 08:21 PM
مسلما خودرويي كه تويوتا توليد ميكنه بايد خودروي خوبي باشه .
به نظر من در خوب بودن كرولا از نظر موتور حرفي نيست ولي من از قيافه ظاهريش خوشم نمياد و فكر ميكنم در بين رقيب هاي خودش تو اين قيمت از نظر جا و فضا كوچكترين باشه:icon_cool
XELTEK
16 April 2006, 01:42 AM
کرولا برای 4 مین سال پر فروش ترین ماشین تو ژاپن و امریکا بود !!!
amir_CLK500
16 April 2006, 06:49 PM
زانتیا با اینکه ماله 10 سال پیشه یه سرو گردن هم از کرولا هم اوانته بالاتره.شما با کدوم از این 2 ماشین (کرولا و اوانته)میتونید با 180 تا سرعت سرپیچ بپیچید؟تو خودروهای داخلی بالاترین استحکام و کمترین استهلاک از نظر زیربندی داره چه در جاده چه در شهر یه جورایی میشه گفت سفارشی ماله ایرانه چون خیلی تو ایران جواب داده از نظر ظاهری هم از هر دوی اونا بهتره خصوصا کرولا.
jraminj
16 April 2006, 11:43 PM
سلام دوستان
می شه در مورد این سه ماشین یعنی زانتیا و کرولا و اوانته که هر سه ماشین های خوبی هستند ساعت ها بحث کرد و... ولی فقط من این لینک زیر را می گذارم یک سری بزنید. فکر کنم اطلاعات خوبی بده اگر چه یه کم قدیمی هستش...
GIANT TEST:
Citroën Xantia Activa
Audi A4 1.8T
BMW 320i
[Only registered and activated users can see links]
در ضمن نظر من اول زانتیا بعد کرولا و بعد اوانته(اگر همه موارد را در نظر بگیری وگرنه هر کدام در قسمتی در تنهایی از بقیه قوی تر است.)
*علی*
17 April 2006, 09:30 AM
:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro زانتیا با اینکه ماله 10 سال پیشه یه سرو گردن هم از کرولا هم اوانته بالاتره.شما با کدوم از این 2 ماشین (کرولا و اوانته)میتونید با 180 تا سرعت سرپیچ بپیچید؟تو خودروهای داخلی بالاترین استحکام و کمترین استهلاک از نظر زیربندی داره چه در جاده چه در شهر یه جورایی میشه گفت سفارشی ماله ایرانه چون خیلی تو ایران جواب داده از نظر ظاهری هم از هر دوی اونا بهتره خصوصا کرولا.
:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_surp :icon_surp
جنابamir_cls500 چون خودشون زانتیا دارن به نظر ایشان زانتیا از cls 350 هم بهتر است
البته اگر پراید هم داشتند میگفتن از زانتیا بهتره
نمیدونم اصلا کرولا از نطر کیفیت ساخت و امنیت و زیبایی جایی برای زانتیا میگزارد که ایشان اینجوری از زانتیا دفاع میکنند
amir_CLK500
30 July 2006, 06:19 PM
:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro
:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_surp :icon_surp
جنابamir_cls500 چون خودشون زانتیا دارن به نظر ایشان زانتیا از cls 350 هم بهتر است
البته اگر پراید هم داشتند میگفتن از زانتیا بهتره
نمیدونم اصلا کرولا از نطر کیفیت ساخت و امنیت و زیبایی جایی برای زانتیا میگزارد که ایشان اینجوری از زانتیا دفاع میکنند
من دیگه هیچ حرفی نمیگم قضاوت نهایی رو مجله ماشین تو مرداد ماه انجام داد.اونجام لابد من حرف زدم از زانتیا طرفداری کردم.حسابی پته اوانتتو ریخته رو آب:icon_arro .کارشناسای مجله ماشینم لابد دروغ میگن.
این حرف اخرت بی اختیار خنده منو در اورد.:icon_arro :icon_mrgr .شما به کرولا میگی زیبا دیگه حسن سلیقتو میشه فهمید.:icon_mad:
امید وارم چشماتو حسابی واز کنی و بعد بیایی کل کل کنی.واقعا دم نویسنده های مجله ماشین گرم که بدور از هر گونه تعصب مقایسه میکنن و حقایق رو بازگو میکنن.:icon_cool
*علی*
31 July 2006, 12:26 AM
اره معلومه که چجوری پته اوانته و انداخته روی اب:icon_arro :icon_lol:
اوانته از خیلی جهات از زانتیا و بقیه بهتر بوده (دوستان به امتیازات مختلف مجله ماشین توجه کنند بعد قضاوت کنند
اما فقط برای مسائلی چون
خدمات پس از فروش
بازار خرید و فروش
............
آوانته را با کسب 197 امتیاز در مقابل 199 امتیاز برای زانتیا به مقام دوم رسانیده
و اگر فقط مشخصات اتومبیل را بدون در نظر گرفتن مسائل متفرقه در نظر میگرفت آوانته اول میشود
اگر این مقایسه درسته :icon_sad: پس bmw اگر در این رقابت بود باید از همه عقب میموند چون نه خدمات پس از فروش خوبی داد و هم افت بسیار شدید در مدل کارکرد در مقابل صفرش و باز هم زانتیا با n تا مرکز خدمات پس از فروش اول میشود:icon_lol: :icon_lol:
دوست خوبم خیلی ناراحت نباش دوستان خودشون مطالعه میکنند و متوجه میشوند که کدوم ماشین بهتر
ali_zzr
31 July 2006, 02:51 AM
.شما به کرولا میگی زیبا دیگه حسن سلیقتو میشه فهمید.:icon_mad:
:icon_cool
کلمه حسن سليقه از نظر من بي معنيه ..... وقتي هر کس از يه چيزي خوشش مياد و استانداردي هم وجود نداره پس هيچ نظري نميتونه بهترين باشه....
بنده هم از قيافه کرولا بسيار خوشم مياد...اگر هم کسي بدش مياد نظر شخصي خودشه....
داره مثل قضيه سمند ميشه...يه عده معدود تو بوق و کرنا کردند که آقا اين سمند چقدر افتضاحه عقبش ...بعضي ها هم که خوششون ميومد باورشون شد که زشته.... در واقع نظرات سليقه اييشون رو تحميل مي کردند....
البته قبول دارم که قيمت کرولا بالاست.... اما اگر قيمتاشون يکي بود قطعا تويوتا رو انتخاب مي کردم.چون چيزايي ازش ديدم که جاي ماشين ديگه ايي تو ذهنم نمي مونه.
اينم يه لينک خبري از يک سايت معتبر خبري :
z_qz54
1 August 2006, 01:58 AM
ای بابا.
جناب amir_cls500 و جناب 1_Ali ما باید توی هر تاپیکی کل کل شما رو ببینیم. ای کاشی میشد که اسمتون طوری نباشه که پشت هم بیفته که فکر کنید بینتون فرق میزارم. صمیمانه از هردتون تقاضا میکنم که تمومش کنید:icon_bigg
shahram2006_m
4 August 2006, 12:20 PM
دوستان در سال 2006 تویوتا کرولا facelift شد و عکس های مدل جدید این خودرو در زیر میبیند.
مدل 2006 کرولا از کرولا های 2005 (وارداتی ) بسیار زیبا تره.
z_qz54
4 August 2006, 01:52 PM
اگه این تویوتا بیاد توی ایران همه میگن: اااااه ه ه ه این که ماکزیماست. حتما 7 میلیونیشه.
Powerful_monarch
30 August 2006, 03:30 PM
اگه این تویوتا بیاد توی ایران همه میگن: اااااه ه ه ه این که ماکزیماست. حتما 7 میلیونیشه.
منظورت چیه علی جان ؟!
sina1717
30 August 2006, 04:05 PM
کرولا هم دیگه خز شد ! آدم میبینه فکر میکنه پراید رو اسپرت کردن!
arash p mbz bmw
30 August 2006, 04:14 PM
کرولا هم دیگه خز شد ! آدم میبینه فکر میکنه پراید رو اسپرت کردن!
فکر نکنم این حرفتون منطقی باشه
مگه خز شدن ماشین به قول شما به قیافه ی ماشینه دوست عزیزم؟؟:icon_ques :icon_twis
vahid_elx_645ci
30 August 2006, 06:08 PM
من زیاد از قیافه کرولا خوشم نمیاد، چراغ های جلوش و جلو پنجره اش اصلن به هیکل ماشین نمیاد.
ولی از اینکه سپر همرنگ بدنه است خوشم میاد.در ضمن جای پلاک عقبش خیلی افتضاح است.
ولی خوب هر چی باشه تویوتاست،هم مارکش خوبه هم کیفیت ساختش.
z_qz54
30 August 2006, 07:21 PM
منظورت چیه علی جان ؟!
منظورم اینه که فرم چراغ عقب ، چراغ جلو و صندوق عقب شبیه ماکزیماست و من نوعی که میبینیم میگم خوده ماکزیماست.
Powerful_monarch
30 August 2006, 09:24 PM
منظورم اینه که فرم چراغ عقب ، چراغ جلو و صندوق عقب شبیه ماکزیماست و من نوعی که میبینیم میگم خوده ماکزیماست.
علی جان قسمت اول مطلبتون کاملا شفاف بود و من متوجه شدم ! منظور من اون ماکزیمای 7 میلیونی هستش !!!!!!!:icon_roll
El Padrino.
4 February 2007, 10:45 PM
پیشنهاد می کنم این تاپیک به تالار اتوموبیل های خارجی برود
amir_CLK500
4 February 2007, 11:30 PM
خیلی شبیه ماکسیماس.قبلیش بدلیل طرح نویی که داشت بهتر بود تا این.
آریو
5 February 2007, 12:51 AM
يك نكته درموردمقايسه مجله ماشين:
يك نگاهي به امكانات تويوتاي موردآزمايش بندازيد به عنوان مثال زده شيشه بالابردستي وبدون قفل مركزي
متشكرم
nima_speed
5 February 2007, 01:47 AM
سلام دوستان
*من شخصاخودرو تویوتا کرولا را یک خودروی اقتصادی و کم مصرف می دونم.:exciting_phalls:
با سپاس
X Ray
5 February 2007, 06:49 PM
رده بندي از نظر من :1. زانتيا2. كرولا3. آوانتهكرولا هم ماشينه خوبيه...من از قيافش خوشم مي ياد...خيلي بد نيست...ولي از نظر موتوري افتضاح!
El Padrino.
5 February 2007, 10:47 PM
اگه این کرولا که عکسش رو زدید توی ایران می آمد خیلی بهتر بود این کرولا داخل ایران واقعا زشته
nojex
5 February 2007, 11:04 PM
با ورود مگان و c4 صندوقدار حرفی برای گفتن نخواهد داشت .
rooznet
27 March 2007, 02:05 PM
من دیگه هیچ حرفی نمیگم قضاوت نهایی رو مجله ماشین تو مرداد ماه انجام داد.اونجام لابد من حرف زدم از زانتیا طرفداری کردم.حسابی پته اوانتتو ریخته رو آب:icon_arro .کارشناسای مجله ماشینم لابد دروغ میگن.
این حرف اخرت بی اختیار خنده منو در اورد.:icon_arro :icon_mrgr .شما به کرولا میگی زیبا دیگه حسن سلیقتو میشه فهمید.:icon_mad:
امید وارم چشماتو حسابی واز کنی و بعد بیایی کل کل کنی.واقعا دم نویسنده های مجله ماشین گرم که بدور از هر گونه تعصب مقایسه میکنن و حقایق رو بازگو میکنن.:icon_cool
دوست عزیز مجله ماشین رو کسی تایید نکرده که شما اون رو مثال میزنید. ضمن اینکه اون مدل از کرولا رو که تو مجله ماشین مقایسه کرده بود ارزانترین مدل کرولا بود (حتی شیشه ها دستی بود) که اصلا توی ایران موجود نیست، اگه خودتون سوار کرولا بشید متوجه زیبایی داخل کابین (رنگ کرم) و شتاب بی نظیر این خودرو می شوید- زانتیا مدل 94 هست و ادم سوارش که می شه یاد 405 میفته- از نظر زیبایی هم که تعطیله.
z_qz54
27 March 2007, 05:55 PM
دوست عزیز مجله ماشین رو کسی تایید نکرده که شما اون رو مثال میزنید. ضمن اینکه اون مدل از کرولا رو که تو مجله ماشین مقایسه کرده بود ارزانترین مدل کرولا بود (حتی شیشه ها دستی بود) که اصلا توی ایران موجود نیست، اگه خودتون سوار کرولا بشید متوجه زیبایی داخل کابین (رنگ کرم) و شتاب بی نظیر این خودرو می شوید- زانتیا مدل 94 هست و ادم سوارش که می شه یاد 405 میفته- از نظر زیبایی هم که تعطیله.
دوست عزیز لطفا حرفی نزنید که موجب تحریک دیگر کاربران بشه.
sina_1363
26 May 2007, 10:50 PM
از دوستان كسي مي دونه ضبط كرولا رو مي شه عوض كرد يا نه؟ ( با توجه به اينكه احتمالا يك قاب اضافي احتياج پيدا مي كنه) و اينكه كسي مي دونه كه ضبط فابريكش خروجي آمپلي فاير و ساب ووفر داره يا نه؟ مرسي از جوابتون.
emad62
9 June 2007, 12:30 AM
شنبه 19 خرداد 1386
منبع: دنیای اقتصاد
اعلام قيمت تويوتا كرولا 2008
خبرگزاري موج- شركت خودروسازي تويوتا قيمت پيشنهادي كرولا 2008 را اعلام كرد، قرار است فروش اين خودرو از ماه آينده آغاز شود. </B>
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPic('1257/32-02.jpg '))
كرولا با به فروش رفتن 30ميليون دستگاه در چهار دهه، همچنان پر فروشترين خودروي جهان محسوب ميشود. به طوري كه در آمريكا فروش اين خودرو در حال افزايش است كه در ماه مه به بيشترين ميزان خود در سالهاي اخير رسيد.قيمت مدلهاي مختلف كرولا 2008 عبارتند از:1801 a14CE هزار و 405 دلار، 1802 CE (اتوماتيك) 15هزار و 205 دلار، 1812 S (اتوماتيك) 16هزار و 250 دلار، 1822 LE (اتوماتيك) 16هزار و 415 دلار </B>
gongsta_021
19 August 2007, 10:04 PM
این عکسی که زدید 2008 نیست 2008 یه جور دیگست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.