View Full Version : ورنا یا فولکس گل
hamidfizic
11 April 2006, 03:18 PM
سلام
به نظرتون کدوم بهتره
هیوندای ورنا یا فولکس گل
حرفی از ماشینهای دیگه نباشه ها
علی م
11 April 2006, 03:26 PM
من که می گم گل یه سر و گردن بالاتره
ولی باز ورنا رو به 206 و سمند ترجیح می دم
amirak
11 April 2006, 03:28 PM
اصلا دلت میاد گل رو با ورنا مقایسه میکنی؟حداقل یه ماشین بورس رو با گل مقایسه میکردی
من که می گم گل یه سر و گردن بالاتره
ولی باز ورنا رو به 206 و سمند ترجیح می دم
چه جوری میتونی استیل و زیبایی 206 رو کنار بذاری یا همون سمند با اینکه بدم میاد ازش قیافه قابل تحملی داره و خیلی از ورنا سر تره .206 بخاطر اینکه زیاد شده اینجوری دربارش قضاوت میشه:icon_razz
علی م
11 April 2006, 03:42 PM
نو که اومد به بازار کهنه می شه دل آزار
بدت نمیاد سوار ماشینی بشی که کود کشم دیگه سوارش می شه
amirak
11 April 2006, 03:47 PM
بله نو که امد کهنه میشه دل ازار اما این نو از کهنه خیلی دل ازار تره
علی م
11 April 2006, 03:50 PM
شاید
سلیقه ایه دیگه
من سوار آونته که شدم خیلی حال داد اینو نمی دونم
ولی به هر حال گل سرتره
amirak
11 April 2006, 03:54 PM
گل سفیدش واقعا ترکونده نه؟
علی م
11 April 2006, 03:56 PM
سفیدش معرکست
منم سفیدشو نوشتم دی در میاد کاملا راضیم از خریدم فقط خدا کنه تا اون موقع زیاد توش دست نبرند
راستی امیر تو گل داری
کاش می شد ریو رو هم اضافه کرد به نظر سنجی
کسی می دونه چطور می شه عکس گذاشت
بابا ای ول یکی هم به ورنا رای داد
نمی گم ورنا بده ولی فولکس گل تو رقباش یه سر و گردن بالا تره
amirak
11 April 2006, 04:13 PM
نه من گل ندارم ولی تجربه رانندگیشو دارم
میتونی عضو یاهو بشی عکساتو بذاری.برای عکس profile هم کنترل پنل کاربر قسمت اواتار
علی م
11 April 2006, 04:24 PM
حال می کنید ماشین تکون نخورده ببینید چقدرش جمع شده تایراش هم از زمین بلند نشدن
این یعنی امنیت
amirak
11 April 2006, 04:38 PM
به نظر من تو رنج 15 تا به پایین فقط گل حتی دور پرشیا هم خط بکشید (البته اگه مجردید):icon_evil
علی م
11 April 2006, 04:38 PM
خوب سلیقه ایه دیگه
amirak
11 April 2006, 06:36 PM
گل معرکه اس قابل توجه کسایی که میخوان 206 بخرن.206 هم خوبه منتها گل بهتره
MerDaX
11 April 2006, 07:26 PM
من شنبه گل گرفتم.
قبلش هم 206 دستم بود تيپ 5.
اصلا گل رو با 206 مقايسه نكنيد.
گل واقعا گله.قاليچه پرندست لا مسب
shahram2006_m
14 April 2006, 04:46 PM
من شنبه گل گرفتم.
قبلش هم 206 دستم بود تيپ 5.
اصلا گل رو با 206 مقايسه نكنيد.
گل واقعا گله.قاليچه پرندست لا مسب
مطمئني 206 شما تيپ 5 بوده چون اينقدر كه شما ميگي فرق ندارن:icon_mad:
MerDaX
14 April 2006, 05:04 PM
مطمئني 206 شما تيپ 5 بوده چون اينقدر كه شما ميگي فرق ندارن:icon_mad:
دوست عزيز.
منم تيپ 5 نوشتم.دقت كنيد به نوشته خودتون
shahram2006_m
14 April 2006, 09:37 PM
دوست عزيز.
منم تيپ 5 نوشتم.دقت كنيد به نوشته خودتون
دوست عزيز منم ميدونم شما و خودم چي نوشتم .
من گل نداشتم ولي كسايي كه داشتن نميگفتند اينقدر بين تيپ 5 و گل فرق وجود داره.
MerDaX
15 April 2006, 01:41 AM
من كه هر جفتشو داشتم دارم ميگم ديگه.در گفتار من شكي هست؟
MKAVEH54
15 April 2006, 02:09 AM
بابا اصلا ورنا که ماشین نیست .
ولی فولکس گل ماشین پدر مادر داریه .
masoud ss
15 April 2006, 08:51 PM
با سلام
فولکس گل هم از نظر کیفیت و هم از نظر قدرت و کلاس کار از ورنا بهتره .ورنا شاید به خاطر قیافه و صندوق دار بودنش
مورد توجه قرار گرفته
changeez
16 April 2006, 01:12 AM
باز هم می بینم تو این سایت مقایسه بی خودی بین دو تا ماشین که تو یه کلاس نیستن داره انجام میشه.
یه ماشین آلمانی هاچ بک (البته تولید فولکس برزیل) و یه ماشین سدان کره ای.
فولکس کمپانی معروف و اصل و نصب داریه.
در عوض کره ای ها هم در این چند سال گذشته بازارهای زیادی رو بدست آوردن. سال 2004 بهترین ماشینهای عامه پسند دنیا 1- مزدا - 2- هیوندای - تویوتا - نیسان - هوندا- میتسوبیشی - البته راستشو بخواین فقط از بابت ردیف 1 و 2 مطمئنم ولی بقیه رو میدونم جزو 3 تا 10 بودن. این آمار رو یه موسسه آمریکایی گرفته بود که در اون مصرف سوخت - قیمت - راحتی و اسایش - تعداد دفعات مراجعه به نمایندگی جهت سرویس در مدت گارانتی - قیمت قطعات و ... ملاک قرار گرفته بود.
z_qz54
16 April 2006, 02:54 PM
وقتی پاتو تا ته میزاری رو پدال گل دیگه ورنا مرنا نمیشناسه.
وقتی دستتو رو دستگیره فلزی درش میزاری ورنا هوتوتو.
وقتی ترمز میزنی و فرمون میدی مرنا رو نمیدونم ، ولی حال میکنی.
تازه گشتاور گل خیلی بالاست.
z_qz54
21 April 2006, 07:01 PM
ورنا قیافش مث این معلول های ذهنی میمونه .نمیدونم طراحش کی بوده ولی هر کی بوده یه طرح کوبیسم یا طرح های مربعی ونگوک و پیکاسو رو با اصول طراحی خودرو قاطی کرده این در اومده .انگار مقواس بدنه ماشین....
Abolfazl2006_p
21 April 2006, 07:23 PM
ورنا مثل غورباغه هست
:icon_cry:
:icon_mad:
shahram2006_m
21 April 2006, 11:58 PM
ورنا و ريو روي يك پلت فرم هستند ولي دليل اين اختلاف قيمت رو نميدونم:icon_razz
علی م
22 April 2006, 12:31 PM
ورنا فروش نداشته چون آگهی فروش قسطیشو دیدم
در ضمن باید کیفیتش هم پایین تر از گل باشه چون شرکت irmpc که قبلا دوو رو سرویس می داد الان قبول کرده گل رو سرویس بده ولی ورنا رو نه
z_qz54
22 April 2006, 04:12 PM
ورنا و ريو روي يك پلت فرم هستند ولي دليل اين اختلاف قيمت رو نميدونم:icon_razz
z_qz54
22 April 2006, 04:26 PM
khodaeesh mashine khobiyeh.
قانون شماره 5
زبان رسمي اينجا فارسي است. لطفا پينگليش ننويسيد.
Powerful_monarch
8 September 2006, 05:22 PM
اون دوستانی که از ورنا بد میگفتند صادقانه بیان و بگن اصلا پشت این ماشین نشستند ؟!
arash p mbz bmw
8 September 2006, 05:27 PM
دوست خوبم ملاک اصلی این نیست که بشینی پشت یه ماشین
یعنی الان اگر من سوار فراری انزو نشدم پس نباید راجب بهش اظهار نظر کنم؟!!
یا اینکه مگر نه اینکه درایور های بسیار خوبی پشت انزو نشستن و اونو تست کردن و گفتن چه معایبی داره!!
پس من میتونم از گفته های اونا استفاده کنم-از اطلاعات ماشین استفاده کنم-به عقلم رجوع کنم بعد نظر بدم
مطمئن هستم که نظر خوبی هم خواهد بود
A.A.M
8 September 2006, 07:39 PM
اون دوستانی که از ورنا بد میگفتند صادقانه بیان و بگن اصلا پشت این ماشین نشستند ؟!
ورنا اتومبیل خوبی است ولی گل هم از لحاظ حجم موتور,هندلینگ,قدرت,عمر مفید و فنر بندی نرم تر کاملا از ورنا سرتر است.
راستی خود شما پشت گل نشستی؟
Powerful_monarch
8 September 2006, 09:24 PM
من افراد نزدیکی به خودم رو میشناسم که گل دارند ولی خوب نه ! خودم پشتش ننشستم !
ولی به نظر من آرش جان اون کسی میتونه نظر ایده الی بده که پشت ماشینی بشینه ! مگر اینکه خواسته باشه اطلاعات و گفته های دیگران رو که ماشین رو امتحان کردن رو دقیقا کپی پیست کنه ! :icon_razz
changeez
9 September 2006, 02:29 AM
من کار ندارم که گل خوبه یا بد. ولی میگم ورنا هم باید ماشین خیلی خوبی باشه. چون تو کیش و شهرهای جنوبی ایران به خوبی کار میکنه و جواب میده تازه اونم بعنوان تاکسی از صبح تا شب جون می کنه. هیچ دقت کردین تو کشورهای حوزه خلیج فارس خیلی بیشتر از ماشینهای کره ای و ژاپنی استفاده میکنن. پس بر خلاف ظاهر ظریفشون ماشینهای پر طاقتی هستن.
X-R
9 September 2006, 02:48 AM
ببخشيد يكي از دوستان ميشه بگه الان قيمت هر دو اينها چنده؟؟
Powerful_monarch
9 September 2006, 03:17 PM
ورنا حدودا 14 ! 13 و خورده ای ! اگه اشتباه نکنم 13.700.000 هستش ! البته مدل جدید ورنا بهمراه ایربگ و ABS داره میاد که 17 هستش !
در مورد گل مطمئن نیستم ولی اون هم تقریبا توی همین محدوده هستش !
sinad2
12 September 2006, 04:14 PM
ورنا حدودا 14 ! 13 و خورده ای ! اگه اشتباه نکنم 13.700.000 هستش ! البته مدل جدید ورنا بهمراه ایربگ و ABS داره میاد که 17 هستش !
سلام.17 میلیون برای ورونا آدم پول بده.:icon_roll
واقعا" نمیرزه.در مورد قیاس بین گل و ورونا به نظرم بجز فاکتور صندوق عقب گل باید سرتر باشه
gongsta_021
15 September 2006, 05:08 AM
گل خیلی بهتر از ورنا هست
pedram_w204
17 September 2006, 01:06 AM
'گل در تیپ خودش اگه درست 1 تومن خرجش کنی واقعآ غیر قابل مقایسه میشه.:icon_cool
amir_CLK500
17 September 2006, 02:21 AM
1
17 ملیون تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_roll
فکر کنم از 70 ملیون جمعیت ایران اگه اونایی که قصد خریدن ماشین داشته باشن و قصد خرید این ماشین رو هم داشته باشند مجموعا 40 50 نفری بیشتر نمیشن.
pedram_w204
17 September 2006, 02:42 AM
1
17 ملیون تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_roll
فکر کنم از 70 ملیون جمعیت ایران اگه اونایی که قصد خریدن ماشین داشته باشن و قصد خرید این ماشین رو هم داشته باشند مجموعا 40 50 نفری بیشتر نمیشن.
فعلآ که به ملت هرچی بدن میخرن مگه نیسان وانتش نیست؟ یا مزدا وانت؟
amir_CLK500
17 September 2006, 02:49 AM
اونا ماشین های کار هستند به این ماشین سواری مربوط نمیشن1!
pedram_w204
17 September 2006, 02:58 AM
:icon_surp اونا ماشین های کار هستند به این ماشین سواری مربوط نمیشن1!
سلام دوست عزیز
نه خیر کاملآ مربوطه ماجرای truck تو هر مجله ای یا وب سایتی چون کاملآ اتومبیل و فقط مصرفش فرق داره و اگه به فکر مشتری بودن یه نیسان گاوی و با یه رنگ آبی 1000 سال نمیزنن و آیا قیمت مزدا وانت به موتورش میرزه؟
در مورد ماشین هم کم نیست و هر چند تا میخوای بگو اسم ببرم.
Powerful_monarch
18 September 2006, 01:44 AM
بله ورنا های جدیدی که وارد بازار خواهد شد این قیمت هستند البته با امکاناتی کاملا متفاوت !
خدا عالمه که بازم میتونه جایگاهش رو حفظ کنه یا نه ؟! ولی خود من شاید اگه قیمت این ماشین 17 بود این ماشین رو نمیخریدم !
bluewave mani
19 September 2006, 04:16 PM
هرکی یه دفعه پشت گل بشینه عاشقش می شه
ورنا هم بد نیست ولی خیلی زود به سر و صدا می افته
رفقا کسی میدونه کدوم رنگ گل و ورنا در حال حاضر از همه گرونتره؟
pedram325i
19 September 2006, 05:26 PM
به ورنا نمیاد زود به سروصدا بیفته من الان 10 ماهه دارم کوچکترین صدایی نمیده بش هم نمیاد بعدا به صدا بیفته
Powerful_monarch
19 September 2006, 09:33 PM
پدرام جان زیاد به دل نگیر !
بعضی دوستان علم غیب دارند ! چون من هم نزدیک 16 ماه هستش که این ماشین رو دارم ( تقریبا ماشینم جزء قدیمی ترین ورنا ها به حساب میاد ! ) هنوز یک بار هم صدایی از این حیوونی نشنیدم !
z_qz54
20 September 2006, 12:47 AM
پدرام جان زیاد به دل نگیر !
بعضی دوستان علم غیب دارند ! چون من هم نزدیک 16 ماه هستش که این ماشین رو دارم ( تقریبا ماشینم جزء قدیمی ترین ورنا ها به حساب میاد ! ) هنوز یک بار هم صدایی از این حیوونی نشنیدم !
دوستان عزیز شاید اون دوست ما مدل مال خودشون یا اونی که سوار شدند به سر و صدا افتاده باشه. دلیل نمیشه که طرف رو متحم کنیم.
sinad2
20 September 2006, 09:49 AM
هرکی یه دفعه پشت گل بشینه عاشقش می شه
ورنا هم بد نیست ولی خیلی زود به سر و صدا می افته
رفقا کسی میدونه کدوم رنگ گل و ورنا در حال حاضر از همه گرونتره؟
سلام به همه.شاید منظور دوستمون صدای موتور در سرعت های بالا باشه مثلا" 120 یا 130 به بالا .وگر نه بعید میدونم که سریع به سر و صدا بیفته.
Powerful_monarch
22 September 2006, 02:05 AM
هرچی هست امیدوارم این دوستمون واقعا تجربه رانندگی با این ماشین رو حداقل داشته باشه که همچین حرفی زده ! ( که بعید میدونم !! )
البته پدرام جان هم ( که خودشون ورنا دارند ) میگند تو سرعت های بالا ( 120 - 130 ) ماشین صدا میده ! برای من خیلی عجیبه ! چون این ماشین در مقایسه با ماشین های هم رده اش اگر هر کمبودی داشته باشه ولی واقعا کم صداس ! حتی تو اون سرعت !
که البته خود پدرام جان هم گفتند ، صداش به نسبت ماشین های هم دسته کمتره !
ارش بني كريمي
22 September 2006, 08:19 AM
من شنيدم كه صداي موتور خيلي تو ورنا شنيده ميشه!
درسته يا نه؟
pedram325i
23 September 2006, 05:35 PM
صدای موتور ورنا در سرعت، در مقایسه با سایر ماشین های داخلی زیاد نیست.
ولی بی صدایی ماشین در موارد دیگه و کیفیت ساخت بالای ماشین انتظار آدم رو بالا می بره ، به طوری که انتظار میره صدای موتور ماشین در سرعت بالا، از اونی که هست کمتر باشه.
دانيال
23 September 2006, 07:34 PM
سلام خسته نباشید
ولی به نظر من اشتباهه دو کلاس مختلف رو با هم مقایسه کرد یکی سدان یکی هاچ بک درست بود گل رو با 206 که تنها ماشین تو این کلاس است مقایسه کرد که قطعا 206 تیپ 5 برنده است و ورنا رو با ریو مقایسه کرد که از نظر ن بازم ریو برنده و سر بلند در میاد .
یا حق..................
El Padrino.
25 September 2006, 10:17 PM
0 تا صد گل چقدره
sajjadnegaresh
25 September 2006, 11:51 PM
ظاهر زيبا و طراحي و استايل خوش فرم فولكس واگن گل از نظر من خيلي عاليه . اگه قرار به انتخاب باشه من به گل راي مي دم
shahram2006_m
26 September 2006, 11:34 PM
دوستان لطفا بجای نوشتن نام خودرو در پست نظرشونو در نظرسنجی اعلام کنند.
tooraj2001
6 October 2006, 01:06 PM
ورنا بهتره چون 0 تا صدش بیشتره
El Padrino.
6 October 2006, 02:26 PM
0 تا صد ورنا چقدره از گل چقدره
فکر کنم مال ورنا بیشتره
*علی*
11 January 2007, 11:27 PM
دوستان خوبم فکر نکنم ملاک خوبی یک اتومبیل شتاب 0 تا 100 بهتر اون باشه
اما اونی که بنده خبر دارم با توجه به گفته های نمایندگی ها و مسئولین شرکت پرستو آبی ارگ و تعمیرکاران نمایندگی های کرمان موتور و همچنین برادر دوستم که یکی ازمهندسان خط تولید هر دو اتومبیل است .
ورنا قابل قیاس با گل نیست
ورنا اتومبیلی است که نمایندگی ادعا داشت بعد 2.5 سال که از تحویلش به مردم میگذرد هنوز مشکل فنی نداشته و بجز اتومبیل های تصادف کرده هنوز قطعی برای گارانتی از این اتومبیل مصرف نشده
اما در مقابل گل دارای کیفیت بسیار پایین قطعات است و استهلاک نسبتا بالا
حالا نظر با دوستان اگر هم حرف بنده را قبول ندارید فقط کافی برای انتخاب بهتر یک سری به نمایندگی ها بزنید و توصیه آنها را بشنوید
وسلام
MerDaX
12 January 2007, 12:21 AM
انتظار ارائه مستندات براي گفته هاي شما دارم....
بنده بيش از 9 ماهه كه گل دارم...از وضعيت قطعاتش راضي هستم و تا به حال يك پيچ هم از آن را تعويض نكردم......كيفيت قطعات گل فوق العادست و در همون نمايندگي هاي مذكور(مخصوصا" در جاده كرج) به اين امر اذعان دارند....خواهشن از نگاه كسي به موضوع نگاه كنيد كه قرار است كسي را درباره خريد يكي از اين 2 اتوموبيل راهنمايي كند...
اصطهلاك گل هم كه عيان است.....چه حاجت به بيان است؟ يكي از كم مصرفترين و كم اصطهلاكترين خودروهاي در حد قيمت 10 تا 20 مليون است
با مدرك صحبت كنيد لطفا"
Mr.Sina
12 January 2007, 03:50 PM
والا ما یه ورنا نقره ای داریم برای کارای شهریمون مدلشم 83 هست یعنی اولین سری که اومد....
الانم حدود 40 هزار تا راه رفته.... راحت می تونم بگم تاحالا بیشتر از 100 هزار تومن خرجش نکردیم.....
فکر کنم هر ماشین دیگه ای بود باید خیلی بیشتر از اینا خرجش می شد بطور مثال من خودم زانتیا مدل 84 دارم و خیلی بیشتر از ورنا خرجش کردم .... .در مورد گل هیچ اطلاعی ندارم.....
به دوستانی که نظرات خیلی عجیبی در مورد ضعف های ورنا دادند عرض کنم که من تاحالا هیچ کدوم از این ضعف ها رو توی ورنا ندیدم......
صدای موتور بسیار کم
ترمز خوب
و دوستی نوشته بودند که اطاق ورنا بعد از مدتی به صدا می افته....باید بگم که ماشین من که همچین اتفاقی براش نیوفتاده......
تنها مشکلش فرمونشه که تو سرعتای بالا لرزش زیادی داره ولی می شه تحملش کرد....
ولی دوستان عزیز اگر یه ماشینی می خواین که اصلا سمت تعمیرگاه نرین و مصرفش بسیار کم و اصطلاک کمی داشته باشه من ورنا رو پیشنهاد می کنم.....
pedram325i
12 January 2007, 05:24 PM
من هم ورنا دارم
واقعا از لحاظ استهلاک و دوام بی نظیره.
الان یک سال و خورده ایه که داریمش کوچکترین عیبی نداشته.
بدنش هم کوچکترین صدایی نداره
واقعا بی آزاره.
khaligefars
12 January 2007, 05:42 PM
ما 1 ساله گل داریم بیشترین خرجی که براش کردیم فقط روغن و موارد جزعی بوده از نطر نرمی خیلی ماشین خوبیه و راحت از دست همه پیچ ها بر میآد از نظر بدنه هم بدنه بسیار قوی داره و ماشین هنوز خودشا ننداخته و میشه روش برای چند ساله دیگه حساب باز کرد در مورد ورنا نداشتیم ولی از ظاهرشخوشم نمیاد (نظر شخصی منه) ولی برای کسی که ماشین صندوق دار میخواد مناسبه گل هاچ بک بدرد جوونا میخوره با اون تیزی و هندلینگ خوبی که داره ترمزش هم خیلی توپه تو این زمستون با این که ای بی اس نیست ولی اصلا ماشین رو برف منحرف نمیشه
علی م
21 January 2007, 03:59 AM
sefr ta 100 gol=11/3
sefr ta sade verna=11/6
MerDaX
21 January 2007, 10:57 AM
علي جان...هفته پيش توي قسمت تست كرمانخودرو(نمايندگي كيلومتر16 جاده كرج) من 0-100 گرفتم 9.8
ورنا هم براي دوستم حدودا" 11 بود...شما يه مقدار زياد نوشتين!
MKHSH
29 April 2008, 10:19 AM
كار خروجي موتور در دور موتور مورد نظر بصورت حاصلضرب گشتاور در دور موتور مربوطه تعريف مي شود كه با تقسيم بر عدد 60 از دقيقه به ثانيه تبديل مي شود كه اصطلاحاً كار خروجي در هر ثانيه براي آن دور موتور بيان مي شود. (برگرفته از استاد mp883 ).
مقايسه كار خروجي موتور فولكس گل و هيونداي ورنا در حداكثر گشتاورشان (دور موتور 3000 ):
1- فولكس گل : --------------------------------------------------------7600=60/3000*152
2- هيونداي ورنا : ------------------------------------------------------6380=60/2900*132
بنابراين تامين قدرت در سربالائي ها و دنده هاي بالا در فولكس گل راحتتر از هيونداي ورنا مي باشد. البته حداكثر توان اين دو خودرو نيز اين مطلب را تاييد مي كند (99 اسب براي فولكس گل و 92 اسب براي هيونداي ورنا)
البته اگر هيونداي ورناي 1600 بيايد وقايسه بايد مجدداً انجام گيرد.
MKHSH
10 May 2008, 08:23 AM
http://i28.tinypic.com/dgs0et.jpg
http://i28.tinypic.com/27yzj0g.jpg
lavson1361
10 May 2008, 01:10 PM
من فکر میکنم که اگه این مقایسه بین فولکس گل و کیا ریو انجام میشد بهتر بود . چون اولا" کیا ریو توی صفر تا صد کمی بهتر عمل میکنه . قیمتش از ورنا کمتره . 16 سوپاپه (برخلاف رونا که 12 سوپاپه) .و محاسن دیگه .
و به صورت کلی هم باید گفت تکنولوزی گل کمی قدیمی شده و در برابر ecu زیمنس حرفی برای گفتم نداشته باشه . ضمنا" سازمان کنترل و بهیمه سازی مصرف سوخت نمره خوبی به گل نداره .یعنی تقریبا" خارج از محدو.ده مصرف میکنه . و این از همون نشانه های قدیمی بودن تکنولوزی گل هست .
اینم رتبه بندی :
http://www.ifco.ir/transportation/standards/leveling_vehicles.asp
lavson1361
10 May 2008, 01:52 PM
ضمنا" امتیازات منفی که شرکت بازرسی کیفیت ایران برای این خودروها اعلام کرده به این ترتیب است
ریو=115امتیاز منفی
گل=129امتیاز منفی
ورنا=131امتیاز منفی
El Padrino.
10 May 2008, 05:17 PM
دوست عزیز MKHSH (http://www.phalls.com/member.php?u=83777) تاپیک مخصوص گل در کلوپ کرمان خودرو هست این جا تاپیک انحصاری گل نیست
دوست عزیز lavson1361 (http://www.phalls.com/member.php?u=79435) شما اگه رتبه بندی سازمان نوسازی رو از نظر شتاب بخونید متوجه میشید که ورنا در شتاب کمی بهتر عمل می کنه نه ریو در ضمن کیا زیر مجموعه هیوندا هست و هر تکنولوژی در ریو باشه قطعا در ورنا هم هست
El Padrino.
10 May 2008, 05:24 PM
ضمنا" امتیازات منفی که شرکت بازرسی کیفیت ایران برای این خودروها اعلام کرده به این ترتیب است
ریو=115امتیاز منفی
گل=129امتیاز منفی
ورنا=131امتیاز منفی
میشه یک منبع برای حرفتون ارائه بدید ؟
fafal
10 May 2008, 05:41 PM
ضمن کیا زیر مجموعه هیوندا هست و هر تکنولوژی در ریو باشه قطعا در ورنا هم هست
از کی کیا موتورز رفته زیر نظر هیوندا؟
El Padrino.
10 May 2008, 06:46 PM
از وقتی که شما توی این سایت عضو شدید
fafal
10 May 2008, 07:13 PM
از وقتی که شما توی این سایت عضو شدید
منظورت رو نگرفتم ولی اگه چیزی رو نمیدونی لازم نیست اظهار نظر کنی
کیا و هیوندا سال 1998 یک شرکت مشترک تشکیل دادن و با هم اصطلاحا جوینت شدن
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Kia_Automotive_Group
هر بنی بشر با مطالعه ای میدونه که کیا موتورز رو فورد خریده
http://en.wikipedia.org/wiki/Kia_Motors
lavson1361
10 May 2008, 07:53 PM
جناب El Padrino من کاری ه این حرفها ندارم . فقط دارم تجربه و اطلاعاتم رو ارائه میدم . (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=36977)
بنده با ریو توی شتاب اولیه فولکس گل رو هم گرفتم . اتفاقا" توی سربالایی به خاطر نوع گیربوکس در ریو , گل به راحتی کم آورد . شما اگه تهران هستی میتونم یه قرار بزارم و اینو از نزدیک ثابت کنم . (طلا که پاکه چه منتش به خاکه)
بحث مصرف زیاد گل هم نمونه ای واضح است که جای هیچ بحثی نیست.
مدرن بودن تکنولوژی ریو وهیوندا نیز موضوعی بدیهیست . و احتیاج به توضیح نداره .
در مورد منبع شرکت بازرسی کیفیت ایران هم بید عرض کنم بنده آپلود سنتر خوب پیدا نکردم (به علت استفاده کم از آپلود سنترها) .
شما یه آپلود سنتر به من معرفی کن تا جد و آباد امتیازها رو در قالب یک فایل pdf ارائه بدم تا مشخص بشه اصل و نصب یک خودرو , ربطی به کیفیتش نداره .
ضمنا" خودروسازی کره امروزه کم از اروپا و آمریکا نداره . همین هیوندا الان با محصول آزرا, داره توی آمریکا با لکسوس رقابت میکنه . اونوقت شما اومدی میگی گل فلانه و بیساره . . شما که خودت دستت تو کاره و آوانته باز هستی ... شما دیگه چرا ؟؟؟؟!!!!
Foad
10 May 2008, 09:39 PM
دوستان عزیز
لطفا جوری پست ندید که بقیه رو از خودتون برنجونید
El Padrino.
10 May 2008, 10:54 PM
مهندس منظورت رو نگرفتم ولی اگه چیزی رو نمیدونی لازم نیست اظهار نظر کنی
کیا و هیوندا سال 1998 یک شرکت مشترک تشکیل دادن و با هم اصطلاحا جوینت شدن
اینم بخون اطلاعاتت زیادشده و دوباره مثل جا زدن لاگونا به جای لوگان نشه
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Kia_Automotive_Group
سکوت بجا خیلی خوبه
وگرنه هر بنی بشر با مطالعه ای میدونه که کیا موتورز رو فورد خریده
اینم بخون بازم اطلاعاتت زیاد شه
http://en.wikipedia.org/wiki/Kia_Motors
تا اونجایی که ما می دونیم کیا متعلق به هیوندا هست
El Padrino.
10 May 2008, 10:57 PM
جناب El Padrino من کاری ه این حرفها ندارم . فقط دارم تجربه و اطلاعاتم رو ارائه میدم . (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=36977)
بنده با ریو توی شتاب اولیه فولکس گل رو هم گرفتم . اتفاقا" توی سربالایی به خاطر نوع گیربوکس در ریو , گل به راحتی کم آورد . شما اگه تهران هستی میتونم یه قرار بزارم و اینو از نزدیک ثابت کنم . (طلا که پاکه چه منتش به خاکه)
بحث مصرف زیاد گل هم نمونه ای واضح است که جای هیچ بحثی نیست.
مدرن بودن تکنولوژی ریو وهیوندا نیز موضوعی بدیهیست . و احتیاج به توضیح نداره .
در مورد منبع شرکت بازرسی کیفیت ایران هم بید عرض کنم بنده آپلود سنتر خوب پیدا نکردم (به علت استفاده کم از آپلود سنترها) .
شما یه آپلود سنتر به من معرفی کن تا جد و آباد امتیازها رو در قالب یک فایل pdf ارائه بدم تا مشخص بشه اصل و نصب یک خودرو , ربطی به کیفیتش نداره .
ضمنا" خودروسازی کره امروزه کم از اروپا و آمریکا نداره . همین هیوندا الان با محصول آزرا, داره توی آمریکا با لکسوس رقابت میکنه . اونوقت شما اومدی میگی گل فلانه و بیساره . . شما که خودت دستت تو کاره و آوانته باز هستی ... شما دیگه چرا ؟؟؟؟!!!!
قبول دارم گل شتاب خوبی نداره منظور من ورنا بود
والا من شنیدم مصرف گل خیلی کمه جز هزار هشتصدمین خودرو های کم مصرف هست (همه جا حجم موتور زیاد دلیل بر مصرف زیاد نیست)
دوست خوبم من که نمی گنم هیوندا و کیا خوب نیستند اتفاقا من طرفدار خودرو های کره ای هستم ولی خوب گل هم ماشین خوبیه
آپلود سنتر خوب هم www.rapidshare.com
lavson1361
11 May 2008, 12:41 AM
داداش قربون ادبت ...
اینم از لینک دانلود :
ttp://rapidshare.com/files/113985448/QU-85-12.rar.html (http://rapidshare.com/files/113985448/QU-85-12.rar.html)
MKHSH
11 May 2008, 08:19 AM
من فکر میکنم که اگه این مقایسه بین فولکس گل و کیا ریو انجام میشد بهتر بود . چون اولا" کیا ریو توی صفر تا صد کمی بهتر عمل میکنه . قیمتش از ورنا کمتره . 16 سوپاپه (برخلاف رونا که 12 سوپاپه) .و محاسن دیگه .
و به صورت کلی هم باید گفت تکنولوزی گل کمی قدیمی شده و در برابر ecu زیمنس حرفی برای گفتم نداشته باشه . ضمنا" سازمان کنترل و بهیمه سازی مصرف سوخت نمره خوبی به گل نداره .یعنی تقریبا" خارج از محدو.ده مصرف میکنه . و این از همون نشانه های قدیمی بودن تکنولوزی گل هست .
اینم رتبه بندی :
http://www.ifco.ir/transportation/standards/leveling_vehicles.asp
طبق اعلام نظر سازمان كنترل و بهينه سازي مصرف سوخت :
1- زانتيا 1800 با مصرف 11.3 ليتر، پنج درصد زير معيار و پارس ELX با مصرف 11.9 ليتر، بيست و پنج درصد بالاي معيار شهري مصرف دارند. درحاليكه هر دو از يك موتور استفاده مي كنند. تازه وزن پارس ELX كمتر از زانتياست!!!!!
2- در بين خودروهاي 1800 سي سي (سمند و پژو پارس و 405 و ...) فقط فولكس گل در محدوده معيار قرار دارد. تازه من كه از سال 84 تجربه كاركر بيش از 50000 كيلومتر با فولكس گل دارم در بحراني ترين شرايط رانندگي پر ترافيك شهري بيش از 9.5 ليتر مصرف نداشته ام چطور سازمان مذكور 11.75 اعلام كرده است!!!!!
پس دوستان سازمان مذكور هم مثل خودروهايمان ايراني است!
MKHSH
11 May 2008, 08:25 AM
كار خروجي موتور در دور موتور مورد نظر بصورت حاصلضرب گشتاور در دور موتور مربوطه تعريف مي شود كه با تقسيم بر عدد 60 از دقيقه به ثانيه تبديل مي شود كه اصطلاحاً كار خروجي در هر ثانيه براي آن دور موتور بيان مي شود. (برگرفته از استاد mp883 ).
مقايسه كار خروجي موتور فولكس گل و هيونداي ورنا در حداكثر گشتاورشان (حد بهره برداري):
1- فولكس گل : --------------------------------------------------------7600=60/3000*152
2- هيونداي ورنا (1500)----------------------------------------------6380=60/2900*132
3- هيونداي ورنا (1600)-----------------------------------------------7200=60/3000*144
بنابراين تامين قدرت در سربالائي ها و دنده هاي بالا در فولكس گل راحتتر از هيونداي ورنا (حتي 1600 ) مي باشد. البته مقايسه با كيا ريو و خودروهاي ديگر قبلاً در تاپيك مربوطه صورت گرفته است.
El Padrino.
11 May 2008, 11:45 AM
دوست عزیز از فایلی که دادید ممنون ولی من به شخصه به این آمار و ارقام ها اعتمادی ندارم چون این ها حرف خودشون رو هم 2 هفته دیگه نعض می کنن مگه در سری پیش که یک شرکت دیگه خودرو ها رو ارزیابی کرده بود آوانته بهترین نشد ؟ مگه نگفتند آوانته با کیفیت ترین CKD سال 86 شده !! پس الان چی میگن فکر کنم عیدیشون دور شده باشه !
ببخشید تاپیک رو منحرف کردم
MKHSH
2 June 2008, 08:19 AM
آيا تا بحال كسي تجربه تعويض فولكس گل رو با هيونداي ورنا يا برعكس داشته است. كداميك با كيفيت تر و كم صدا تر است.( صداي بدنه، تاير ، موتور، باد و ... ). كداميك سيستم تعليق راحتي دارد؟ و كداميك ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.