View Full Version : نحوه آپگرید ROM تمام محصولات i-mate ا
Adhil
26 January 2008, 10:14 AM
دوست عزيز منم از آپديت كردن گوشيم خيري نديدم منم به همين مشكل بر خوردم فرستادم نمايندگي هيچ كاريش نتونستم بكنم . منتظر معجزه نباش .
s_m_s
26 January 2008, 03:11 PM
اخه این قضیه نرم افزاریه باید یه راهی داشته باشه من ایمت جمینم اینجوری شد درست کردم ولی این نمیشه
این مشکل نرم افزاریه باید یه راهی داشته باشه شک نکن من راشو پیدا میکنم بالاخره
مدیران محترم چیزی نمیدونن راهنمایی کنن
lover
26 January 2008, 05:42 PM
سلام من یه i teq x bond دارم روش رام مدل دیگه اشتباهی نصب کردم گوشی هیچ روشن نمیشه تو بوت لودرم نمیره باتریم در اوردم باز همونجوریه وقتی شارجر بهش نصب چراق سبز و قزمز روشن میشه همین کسی راحی بلده
ظاهرا مدل های iteq را باید از طریق مموری کارت ROM Upgrade کرد حالا با این چیزی که شما میفرمایید که دیگه....
مثل اینکه تو باک ماشین شربت سکنجبین بریزی اون وقت باید چی کار کرد؟
در ظمن اینجا فقط در مورد ارتقا imate بحث میشود
s_m_s
26 January 2008, 06:17 PM
ظاهرا مدل های iteq را باید از طریق مموری کارت ROM Upgrade کرد حالا با این چیزی که شما میفرمایید که دیگه....
مثل اینکه تو باک ماشین شربت سکنجبین بریزی اون وقت باید چی کار کرد؟
در ظمن اینجا فقط در مورد ارتقا imate بحث میشود
بالاخره گوشیم درست شد با یه پرگرامر یزره سخت بود ولی شد :icon_arro:icon_excl:icon_sad:
Adhil
26 January 2008, 07:19 PM
خانوم يا آقاي s-m-s سلام
فكر ميكنم تازه وارد باشين لطفاً مقررات اين سايت رو مطالعه بفرمايين براي اضافه كردن مطلب به نوشته قبلي از گزينه ي edit استفاده كنين . با تشكر .
s_m_s
26 January 2008, 08:10 PM
خانوم يا آقاي s-m-s سلام
فكر ميكنم تازه وارد باشين لطفاً مقررات اين سايت رو مطالعه بفرمايين براي اضافه كردن مطلب به نوشته قبلي از گزينه ي edit استفاده كنين . با تشكر .
چشم ممنون از راهنماییت راستی گفتی نمایندگی مگه جایی ایتگ را میتونه تو این حالت تعمیر کنه ادرس میدید یا شماره تل
mahdi200
2 February 2008, 03:45 PM
دوست عزیز برای مارکهای دیگه چطوری مثل گوشی من hp
mohammad51
2 February 2008, 05:27 PM
دوست عزیز برای مارکهای دیگه چطوری مثل گوشی من hp
دوست عزیز
منظورتون رو به طور کامل بیان کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kaspersky
4 February 2008, 04:35 PM
مي خواستم بپرسم آيا ميشه غير از آپگريد رام جور ديگه هم گوشي رو ارتقا داد؟ مثلا بالا بردن نسخه ويندوز.
kaspersky
4 February 2008, 04:35 PM
مي خواستم بپرسم آيا ميشه غير از آپگريد رام جور ديگه هم گوشي رو ارتقا داد؟ مثلا بالا بردن نسخه ويندوز. گوشيم
kaspersky
4 February 2008, 04:36 PM
مي خواستم بپرسم آيا ميشه غير از آپگريد رام جور ديگه هم گوشي رو ارتقا داد؟ مثلا بالا بردن نسخه ويندوز. گوشيم Imate sp3 هستش.
mohammad51
5 February 2008, 10:01 AM
مي خواستم بپرسم آيا ميشه غير از آپگريد رام جور ديگه هم گوشي رو ارتقا داد؟ مثلا بالا بردن نسخه ويندوز. گوشيم Imate sp3 هستش.
دوست عزیز
میشه این کار رو انجام داد البته به شرطی که سایت ایمیت برای این گوشی اپدیت جدید داده باشه و شما دانلود کنید و نصب انجام بشه:icon_cool
Hamed.Montazer
19 February 2008, 09:07 AM
salam man mikhastam bedonam mishe wm5 i-mate Jasjar ro be wm6 tabil kard age mishe chejori lotfan arnamasho bezarin:icon_cry:
دوست عزیز
زبان اصلی این سایت فارسی لطفا تمام مطالب و سئوالاتتون رو به فارسی بنویسید :icon_cool
mohammad51
19 February 2008, 09:20 AM
salam man mikhastam bedonam mishe wm5 i-mate Jasjar ro be wm6 tabil kard age mishe chejori lotfan arnamasho bezarin:icon_cry:
دوست عزیز
زبان اصلی این سایت فارسی لطفا تمام مطالب و سئوالاتتون رو به فارسی بنویسید :icon_cool
درمورد سئوال شما بله میشه فقط شما باید رام این گوشی رو از تو تاپیک wm6 دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool
nimah2o
27 February 2008, 03:58 PM
با عرض سلام خدمت همه اساتید دلسوز این فروم مخصوصا اقای لاور
من گوشی qtek 9000 )universal) دارم و برای اولین بار می خوام رام گوشیم رو عوض کنم . ببخشید که سوال من خیلی تکراریه ولی من کل 21 صفحه ی این تاپیک رو خوندم ولی بازم چند تا سوال دارم
1. برای شروع آپدیت وصل کردن گوشی به کامپیوتر و روشن شدن اکتیو سینک و اجرای فایل اپگرید کافیه ؟؟ ( من یه جا دیدم برا اپگرید گوشی باید رو بوتلودر باشه . چه جوری برم رو بوت لودر ؟ )
2. واقعا تغییر رام این قدر که بعضی ها می گن خظرناکه؟
3. اگر وسطه کار کامپیوتر ریستارت بشه واقعا باید با گوشیم خداحافظی کنم ؟؟؟؟:icon_ques
باز هم از همه عذرخواهی می کنم که سوالم تکراری و مبتدی است
:lover:
mohammad51
27 February 2008, 04:35 PM
با عرض سلام خدمت همه اساتید دلسوز این فروم مخصوصا اقای لاور
من گوشی qtek 9000 )universal) دارم و برای اولین بار می خوام رام گوشیم رو عوض کنم . ببخشید که سوال من خیلی تکراریه ولی من کل 21 صفحه ی این تاپیک رو خوندم ولی بازم چند تا سوال دارم
1. برای شروع آپدیت وصل کردن گوشی به کامپیوتر و روشن شدن اکتیو سینک و اجرای فایل اپگرید کافیه ؟؟ ( من یه جا دیدم برا اپگرید گوشی باید رو بوتلودر باشه . چه جوری برم رو بوت لودر ؟ )
2. واقعا تغییر رام این قدر که بعضی ها می گن خظرناکه؟
3. اگر وسطه کار کامپیوتر ریستارت بشه واقعا باید با گوشیم خداحافظی کنم ؟؟؟؟:icon_ques
باز هم از همه عذرخواهی می کنم که سوالم تکراری و مبتدی است
:lover:
دوست عزیز
در مورد تغییر دادن رام گوشی همون کار هایی که خودوتون گفتید کافیه البته با بوت لودر کردن هم میشه این کار رو انجام داد اما همون کار اول مشکل شما رو حل میکنه در مورد خطرناک بودن هیچ خطری نداره اگر درست رام رو دانلود و نصب کنید در مورد اینکه ریست بشه هم باید بگم بستگی داره در چه مرحله ای از نصب رام روی گوشی باشه اگر مراحل اولیه و یا اخر باشه با نرم افزار هایی که هست میشه دوباره رام رو روی گوشی ریخت و نصب کرد :icon_cool
nimah2o
27 February 2008, 06:37 PM
من دلو به دریا زدم و انجام دادم ولی فکر کنم قرق شدم . چون گوشیم دیگه روشن نمی شه . ماجرا:
روی upgread.exe کلیک کردم مرحله اول طی شد و گوشیم ریست شد و خاموش شد و وارد قسمتی که درصد میزنه و لوود می کنه شد ولی بعد از چند ثانیه ارور “error 114: Radio rom update error”,
را داد . بعد یه صفحه با مضمون ریکاوری امد که گفت usb را دربیار بعد هاردریست کن و بعد دوباره وصل کن ولی خود به خود نرم افزار اپگرد بسته شد و گوشیم دیگه روشن نمیشه . فقط وقتی هارد ریست می کنم اوون صفحه ی سفید که می گه یا صفر یا x را بزن میاد بدشم دیگه هیچی .
باید چیکار کنم من خیلی مترسم کمک کمک کمک :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
nimah2o
27 February 2008, 07:48 PM
کسی نمی خواد کمکم کنه؟؟؟
L O V E L Y
27 February 2008, 08:11 PM
کسی نمی خواد کمکم کنه؟؟؟
هيچي نشده عزيز
اصلا نگران نباش
شما اول رام اصلي گوشيتو از سايت آي ميت بگير
گوشيت هر جوري هست به پي سي وصلش كن و رام رو نصب كن
از اينجا بگير:
ftp://ftp.clubiamte.com
nimah2o
27 February 2008, 08:31 PM
هيچي نشده عزيز
اصلا نگران نباش
شما اول رام اصلي گوشيتو از سايت آي ميت بگير
گوشيت هر جوري هست به پي سي وصلش كن و رام رو نصب كن
از اينجا بگير:
ftp://ftp.clubiamte.com
چه جوری وصل کنم که بشناسه
یه سوال دیگه به کدوم صفحه bootlouder میگن
mohammad51
3 March 2008, 09:22 AM
چه جوری وصل کنم که بشناسه
یه سوال دیگه به کدوم صفحه bootlouder میگن
دوست عزیز
چی رو چه جوری وصل کنید ؟
bootlouder به صفحه ای که سریال رام گوشیتون رو نشون میده میگن :icon_cool
atrepat
4 March 2008, 01:10 PM
SOS-SOS-SHM
(SHM------->(Someone Help Me
من هم یک qtek s200 دارم . اومدم ROM اون و آپگرید کنم (wm6) بعد از اینکه ریست شد یه صفحه سفید اومد روش نوشته 'the operation failed' - حالا موندیم رو زمین و هوا (suspend) هرچی م hard reset کردیم افاقه نکرد .
mohammad51
4 March 2008, 03:35 PM
SOS-SOS-SHM
(SHM------->(Someone Help Me
من هم یک qtek s200 دارم . اومدم ROM اون و آپگرید کنم (wm6) بعد از اینکه ریست شد یه صفحه سفید اومد روش نوشته 'the operation failed' - حالا موندیم رو زمین و هوا (suspend) هرچی م hard reset کردیم افاقه نکرد .
دوست عزیز
شما باید رام اصلی گوشیتون wm5 رو دانلود کنید و با دستوراتی که در تاپیکی که لینک زیر هست به دقت عمل کنید تا گوشیتون درست بشه:icon_cool
لینک ([Only registered and activated users can see links])
romeo_1593
4 March 2008, 06:50 PM
برای JAQ3 رام WM6 هست ؟ احیانا با تاچ فلو هم هست ؟
mohammad51
28 March 2008, 08:19 PM
برای JAQ3 رام WM6 هست ؟ احیانا با تاچ فلو هم هست ؟
دوست عزیز
توی سایت XDAیک سرچی انجام بدید احتمالا رام برای این گوشی هم پیدا خواهید کرد:icon_cool
romeo_1593
29 March 2008, 11:59 PM
دوستان من گوشیم JAQ3 رو رامش رو آپدیت کردم به رام عربی که از سایت آیمیت گرفته بودم...حالا میخوام به رام اصلیش برگردونم ولی میگه چون رام عربی جدیدتره نمیشه....باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین .
X_Man
30 March 2008, 01:17 AM
من می خوام این رام رو از FTP سایت imate دانلود کنم. اما نمیشه.
نه معمولی . نه با Free Gate
کسی می تونه کمک کنه؟
ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe
Light
30 March 2008, 01:25 AM
خدمت شما Remote upload کردم روی Rapidshare
[Only registered and activated users can see links]
mohammad51
2 April 2008, 02:00 PM
دوستان من گوشیم JAQ3 رو رامش رو آپدیت کردم به رام عربی که از سایت آیمیت گرفته بودم...حالا میخوام به رام اصلیش برگردونم ولی میگه چون رام عربی جدیدتره نمیشه....باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین .
romeo_1593 عزیز
شما گوشیتون رو 24 ساعت باطریش رو بردار دوباره رامی که میخواهید رو روش نصب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه:icon_cool
bahman1922
20 April 2008, 11:48 AM
روم ارجینال jama را چجوری از i-mat بگیریم در سایت عضو شدم
در قسمت ftp clubimat کدام روم به jama میخوره
taghati
20 April 2008, 05:34 PM
سيستم من نمي تونه سايت FTP club imate رو باز كنه. سايت ديگه اي هم هست كه من رام جاما رو بگيرم
من آخرين رام جاما رو مي خوام
البته در يك گفتگوي ديگه من مشكلم رو گفتم كه توي سايت عضو شدم ولي به هيچ عنوان يوزر و آي دي من رو قبول نمي كنه!!
mohammad51
22 April 2008, 08:30 PM
سيستم من نمي تونه سايت FTP club imate رو باز كنه. سايت ديگه اي هم هست كه من رام جاما رو بگيرم
من آخرين رام جاما رو مي خوام
البته در يك گفتگوي ديگه من مشكلم رو گفتم كه توي سايت عضو شدم ولي به هيچ عنوان يوزر و آي دي من رو قبول نمي كنه!!
دوست عزیز
رامی اگر باشه دوستان کمک میکنن واون رو دانلود میکنن و در داخل تاپیک رام ها قرار میدن :icon_cool
L O V E L Y
23 April 2008, 08:58 AM
من گشتم هيچي واسه جاما نبود...
babak.siavoshi
24 April 2008, 04:41 PM
سلام دوستان
اگر کسی میتونه منو کمک کنه ممنون میشمو مشکله من این هست که نمی تونم دوباره WINDOWS POCKET PC
رو RECOVER کنم و در ضمن هیچ برنامه کار نمی کنه. ممنون
windows mobile 6.1 pro
mohammad51
24 April 2008, 05:09 PM
سلام دوستان
اگر کسی میتونه منو کمک کنه ممنون میشمو مشکله من این هست که نمی تونم دوباره WINDOWS POCKET PC
windows mobile 6.1 pro
دوست عزیز
1- گوشیتون چیه؟2- هارد ریست هم نمیشه؟؟
امير سجاد
24 April 2008, 05:13 PM
سلام دوستان
windows mobile 6.1 pro
مدل گوشیتون چیه ؟
دقیقا چه رامی رو روش نصب کردید ؟
آیا دستور العملهای نصب اون رام رو رعایت کردید ؟
آیا ویندوز بالا میاد ؟
در حال حاضر میخواید برگردید روی WM5 یا WM6 یا میخواید همین ویندوز رو دوباره بریزید ؟
babak.siavoshi
24 April 2008, 06:31 PM
اول از همه تشکر میکنم از دوستان گرامی
من jasjam دارم اما مشکل اینجاست که اکتیو سینک من تا میخواد کانکت بشه یه error میده و میره به حالته guest
کانکت میشه . البته وقتی میخوام همون rom قبلی یا هر rom دیگری رو بریزم این error رو میده.
در ضمن os بالا میاد ولی هیچ برنامه کار نمیکنه حتی clear storage هم از تو setting حذف شده.
MY ROM VERSION:
HTC-Hermes-s64-wm6[1].1 HTC-wwe-lITE-30.03.2008
بچه ها میشه کاری کرد؟
کمکم کنید
ممنون
یه چیزه دیگه . HARD DIASK هم Reset نمیشه .
الان هم os 6.1 هستا و حتی براش برنام هم نصب کردم چنتا و کار هم میکرد و لی الان قاط زده.
یادم رفت error رو بگم این بود
ERROR [222, 224] : DEVICE NOT RESPONDING
mohammad51
24 April 2008, 08:32 PM
اول از همه تشکر میکنم از دوستان گرامی
من jasjam دارم اما مشکل اینجاست که اکتیو سینک من تا میخواد کانکت بشه یه error میده و میره به حالته guest
کانکت میشه . البته وقتی میخوام همون rom قبلی یا هر rom دیگری رو بریزم این error رو میده.
در ضمن os بالا میاد ولی هیچ برنامه کار نمیکنه حتی clear storage هم از تو setting حذف شده.
MY ROM VERSION:
HTC-Hermes-s64-wm6[1].1 HTC-wwe-lITE-30.03.2008
بچه ها میشه کاری کرد؟
کمکم کنید
ممنون
یه چیزه دیگه . HARD DIASK هم Reset نمیشه .
الان هم os 6.1 هستا و حتی براش برنام هم نصب کردم چنتا و کار هم میکرد و لی الان قاط زده.
یادم رفت error رو بگم این بود
ERROR [222, 224] : DEVICE NOT RESPONDING
دوست عزیز
گوشی شما باید با رامش مشکل پیدا کرده باشه بهترین کار اینه که اول روی یک کامپیوتر دیگه تست کنید ببینید اکتیوسینک کار میکنه یا نه؟بعد اگر باز مشکل همین بود با گرفتن دکمه های گوشی یک بار هارد ریست کنید اگر نشد باطری رو 24 ساعت از گوشی در بیارید و بعد از 24 ساعت باطری رو بگذارید رو رام جدید نصب کنید :icon_cool
babak.siavoshi
25 April 2008, 01:06 PM
سلام دوست خوبم
ممنون از این که کمک میکنیو
می دونی من با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم اکتیو سیتک کار نکرد .مثل قبل بود.
اما من برای هارد ریست کدام کلید ها رو باید بگیرم .
ممنون:icon_wink:lover:
امير سجاد
25 April 2008, 04:38 PM
سلام دوست خوبم
ممنون از این که کمک میکنیو
می دونی من با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم اکتیو سیتک کار نکرد .مثل قبل بود.
اما من برای هارد ریست کدام کلید ها رو باید بگیرم .
ممنون:icon_wink:lover:
هارد ریست رو در دفترچه گوشیتون پیدا میکنید ، اگر با هارد ریست مشکلتون حل نشد رام اصلی گوشیتون رو دانلود و نصب کنید (که نیازی به اکتیو سینک داره) بعد دوباره برای ریختن رام 6.1 تلاش کنید.
babak.siavoshi
25 April 2008, 05:08 PM
با عرض سلام مجددا خدمت دوستان عزیزم
مشکل بنده حل شد ........
با ریست کردن هارد
و تونستم ویندوز رو به حالت پیش فرض کارخانه برگردونم
بازم ممنونم
موفق و موید باشید
romeo_1593
25 April 2008, 05:20 PM
همچنان در به در فایل hard spl واسه JAQ3 .... کسی هنوز نتونسته چیزی پیدا کنه ؟
L O V E L Y
26 April 2008, 11:15 AM
همچنان در به در فایل hard spl واسه JAQ3 .... کسی هنوز نتونسته چیزی پیدا کنه ؟
ببينم گوشي شما جز اين سري هست ؟!
romeo_1593
27 April 2008, 07:44 PM
lovely جان گوشی من جزو گوشی های HTC نیست . مربوط به CHEETAH هم نمیشه .
support
28 May 2008, 01:45 PM
سلام
گوشی من HTC مدل p3400 می خوام ویندوزش آپدیت کنم من راهنمایی کنید.
hasoo
1 June 2008, 01:13 PM
salam
?kasi mitoone mano rahnamai kone ke che joor mishe i-mate model jama ro upgrade kard
سلام
کسی ميتونه منو راهنمای کنه که چه جور ميشه I-mate مدل Jama رو Upgrade کرد?
دوست عزيز
خواهش ميکنم پيش از پست زدن قوانين را مطالعه کنيد و پينگليش ننويسد!
mohammad51
1 June 2008, 03:47 PM
[QUOTE=hasoo;520184]salam
?kasi mitoone mano rahnamai kone ke che joor mishe i-mate model jama ro upgrade kard
سلام
کسی ميتونه منو راهنمای کنه که چه جور ميشه I-mate مدل Jama رو Upgrade کرد?
دوست عزيز
لطفا فارسي بنويسيد:icon_cool
در مورد اپگريد هم بايد بگم كه شما بايد رم جديد كه متاسفانه هنوز تو سايت ايميت گذاشته نشوده رو بايد از سايت ايميت دانلود كني و بعد روي گوشيتون نصب كنيد :icon_cool
sherx1
6 June 2008, 04:38 PM
سلام. آقا من به یک مشکل اساسی برخورد کردم! موبایل من یک آی میت جاس جم هستش ... دیروز اومدم آپگریدش بکنم نه تنها آپگرید نشد که ... زد سیستم رو چنان خراب کرد که نه سیستم بالا میاد و نه با اکتیوسینک به کامپیوتر وصل می شه و نه ...از دیروز باطریش رو در آوردم شاید امروز اتفاق جدیدی بیافته ولی خبری نشد که نشد.آپگرید تا 60 درصد می رفت و بعدش متوقف می شد با ارور 302. با روش ترمیم خودش هم که گفته بود باطری رو برای چند ثانیه در بیارو و مجددا سعی کنم انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم. بعدش م که ویندوز توی موبایل کلا پاک شد و با هارد ری ست هم دیگه بالا نیومد ... یعنی الان من وقتی موبایل رو با هارد ری ست یا با روش های مختلف دیگه به کار میاندازم تنها اتفاقی که میافته اینه که اول صفحه سفید HTC میاد و بعدش آرم Telstra توی صفحه آبی همیشگی ظاهر می شه و ... فاتحه! هیچ کار دیگه ای انجام نمی ده! همینجور هم روشن می مونه.شرایط فعلی اینه که نه کامپیوتر اون رو شناسائی می کنه و نه اکتیو سینک با اتصال به سیستم از خودش عکس العملی نشون می ده. صفحه روشن Telstra صفحه کلیدها کار نمی کنن و کلا سیستم هیچ نشانی از زنده بودن از خودش بروز نمی ده. سیسنم کارخانه ای مثل اینکه وجود ندارهیک کمکی هم به من بیچاره بکنین لطفا...
lover
6 June 2008, 09:17 PM
سلام. آقا من به یک مشکل اساسی برخورد کردم! موبایل من یک آی میت جاس جم هستش ... دیروز اومدم آپگریدش بکنم نه تنها آپگرید نشد که ... زد سیستم رو چنان خراب کرد که نه سیستم بالا میاد و نه با اکتیوسینک به کامپیوتر وصل می شه و نه ...از دیروز باطریش رو در آوردم شاید امروز اتفاق جدیدی بیافته ولی خبری نشد که نشد.آپگرید تا 60 درصد می رفت و بعدش متوقف می شد با ارور 302. با روش ترمیم خودش هم که گفته بود باطری رو برای چند ثانیه در بیارو و مجددا سعی کنم انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم. بعدش م که ویندوز توی موبایل کلا پاک شد و با هارد ری ست هم دیگه بالا نیومد ... یعنی الان من وقتی موبایل رو با هارد ری ست یا با روش های مختلف دیگه به کار میاندازم تنها اتفاقی که میافته اینه که اول صفحه سفید HTC میاد و بعدش آرم Telstra توی صفحه آبی همیشگی ظاهر می شه و ... فاتحه! هیچ کار دیگه ای انجام نمی ده! همینجور هم روشن می مونه.شرایط فعلی اینه که نه کامپیوتر اون رو شناسائی می کنه و نه اکتیو سینک با اتصال به سیستم از خودش عکس العملی نشون می ده. صفحه روشن Telstra صفحه کلیدها کار نمی کنن و کلا سیستم هیچ نشانی از زنده بودن از خودش بروز نمی ده. سیسنم کارخانه ای مثل اینکه وجود ندارهیک کمکی هم به من بیچاره بکنین لطفا...
اینهمه ما اینجا گفتیم اول hard spl کو گوش شنوا..........
این تاپیک را با دقت بخوانید:
sherx1
7 June 2008, 10:28 AM
اینهمه ما اینجا گفتیم اول hard spl کو گوش شنوا..........
این تاپیک را با دقت بخوانید:
آقا ممنون از راهنمائیت لاور جان. ولی من باید کدوم صفحه این تاپیک رو بخونم؟ این که 121 صفحه است!!!بعدشم اگه من می دونستم که هارد SPL چیه که به این مصیبت نمیافتادم! حالا اگه منظور اینه که از یکی از این فایل ها که اونجا معرفی کرده اتفاده کنم سیستمم راه می افته که خب خیلی خوبه. ولی قبلش باید سیستمم با کامپیوتر بتونه ارتباط برقرار کنه که هنوز این موضوع انجام نشده.
این تیکه پائینی رو اومدم اضافه کنم مدیریت نگذاشت مجبور شدو دوباره پست بگذارموانگهی این دوتا پست اونجا من رو بد جوری ترسوند:No... a bad flash in bootloader means a bricked device, but this is not common on hermes, the most common is bad flash in radio which can only be fixed if the bootloader is 1.04 or the rom has KITL enabled.however, the bootloader does have built-in recovery functions (HTC's work) and generally you need to be doing something funky to bugger the SPL up.یک توضیحی به من میدی بفهمم چه خبره؟! راه دوری نمی ره ها!
لاور جان سلام مجدد (من توی این مدت چقدر چیز جدید یاد گرفتم!)به نظر میاد تو در مورد این گوشی قبلا یک جواب کامل دادی:"من چند بار قبلا گفتم باز هم میگم برای سری hermes و kaiser و athena شما بایستی SPL را بهHARD SPL تغییر بدهید یعنی بایستی ورژن SPL خودتون را تغییر بدهید به SPL Olipro برای JASJAM یا HERMES بهترین ورژن پایدار از سری Olipro ورژن Hard-SPL-2.10 هستش پس اولین کاری که میکنی اینه که این SPL را داونلود میکنی و پاکت پی سی خودت رو به حالت صفحه 3 رنگ میبری (power + Ok و ریست از زیر سپس ریست رو ول میکنی)و این Hard-SPL-2.10 را اجرا میکنی تا ورژن HARD SPL بشه پاکت پی سیت سپس یکی از رام های جدید مانند Schap's WM6 Pro 4.22 را داونلود میکنی و باز پاکت پی سی رو به حالت صفحه سه رنگ میبری و رام را اجرا میکنی توجه بکن که در ابتدای نصب این رام ها بایستی گزینه ها را به صورت عکس زیر انتخاب بکنید و رام را خود را Upgrade بکنیدلازم به ذکر هست که حتی رام های Sign شده شرکت i-mate یا HTC نیز ممکنه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه پس حتما" همیشه HARD SPL بکنید قبل از اینکه ROM را ارتقا بدهید."می رم که همین کار رو انجام بدم ببینم چی جواب می ده. قبلا ازت تشکر می کنم بعدا هم که جواب داد بازم تشکر می کنم.
لاور عزیز من این راه بالائی که گفته بودی رو هم رفتم جواب نگرفتم. فقط موقع هارد ری ست یک لحظه صفحه سه رنگ میاد و سریع جاش رو به سوال همیشگی هارد ری ست می ده. هر کدوم رو هم که انتخاب کنی می رسی به صفحه سفید HTC و بعدش هم صفحه آبی Telstra همین و بس. در هر دو حالت متصل به یو اس بی و آزاد هم آزمایش کردم نتیجه یکی بود. فکر می کنی کدوم کلید ترکیبی بتونه من رو از این مخمصه نجات بده؟
آقا مثل اینکه شد!!!الان صفحه سه رنگ اومده ... من کلید اوکی رو اشتباه انتخاب کرده بودم. روی گوشی من دو جا اوکی داره که اون کلید که روبروی کلید پاور قرار داره باید انتخاب بشه (یک اوکی هم کنار کلیدهای چهار جهته هست). به هر حال ممنون! میرم تا بقیه کار رو برم جلو ...
فعلا که عمل نکرد. یعنی ارور داد. باید یکی دوبار دیگه آزمایش کنم ببینم مشکل از چیه. اگه دوستان هم نظری دارن راهنمائی کنن تا ببینیم با یاری همسایه ها ما می تونیم خونه داری کنیم یا نه! ;)
lover
7 June 2008, 12:48 PM
فدات شم شما به حالت بوت لودر نبردی گفتم که چطوری ببری یکمی عجله نکن و خونسرد باش
ببین این کارها را بکن تا به حالت bootloader بره
Bootloader mode: Hold side OK and POWER buttons together and reset with stylus.
این صفحه رو هم بخون راهنمای آپگرید برای مبدتی هاست
مدیران xda یک راهنمای کامل برای کسانی که یکجورایی خراب کاری کردند درست کردند
این صفحه را با دقت بسیار بخوانید و کارهایی را که گفته انجام بدهید (روی کاغذ نتیجه را بنویسید) سپس به جدول زیر مراجعه کرده و راه حل مشکل خودتان را پیدا بکنید
sherx1
8 June 2008, 09:06 AM
سلام. لاور جان البته من در آخر نوشته ام گفتم که بالاخره تونستم سیستم رو به بوت لودر ببرم (همون صفحه سه یا چها رنگ). بعد از اون هم هر چی با هارد SPL ور رفتم جواب نگرفتم و كانكشن ارور مي داد. ولي جالب تر اينكه تونستم با ورژن قديمي رام Telstra سیستم رو احیا کنم و ویندوز رو نصب کنم! (این از اون کارای عجیبی بود که خودم هم نفهمیدم چرا و چطور انجام شد!) نکته جالب اینکه این رام خودش مجهز به هارد SPL نسبتا جدیدی بود که با اون بدون مشکل به سیستم وصل شدم و ویندوز رو نصب کردم. البته همونطور که گفتم الان با نسخه 5 ویندوز Telstra بالا اومدم و سیستم به نظر بدون مشکل میاد. اگر اشتباه نکنم قبلا در مورد اینکه نسخه 6 ویندوز Telstra دارای مشکلاتی بوده و از شما کمک خواسته بودم هم یک چیزائی اینجا نوشته بودم که یادم هست شما و محمد 51 هم کمک هائی کرده بودین ولی مشکل حل نشد. بگذریم که قبل و بعد از نصب این نسخه با هر کدوم از نسخه های دیگر ویندوز ور رفتم که روی سیستم نصب بشه نشد که نشد. حالا دارم دنبال نسخه 6 همون ویندوز Telstra که قبلا روی سیستمم نصب کرده بودم می گردم تا شاید با اون بتونم سیستم رو دوباره ارتقا بدم ولی پیداش نمی کنم. ضمن اینکه یک تشکر ویژه دوباره از لاور عزیز و دوستان دیگری که توی این فروم راهنمائی می کنن می خوام بکنم که با راهنمائیش هم یک مطلب بسیار بدرد بخور به من یاد داد و هم من رو از دردسرهای مختلف بعضی از این تعمیرکارها و یا دوبی رفتم نجات داد، دوست دارم نظر دوستان رو هم بدونم که چرا اینطوری شد و آیا برای دفعه بعد چه باید بکنم که بتونم بدون مشکل ارتقا بدم؟
Shahmat
13 June 2008, 07:07 PM
سلام گوشی من jam هست 11200-149-11210 WWE
در سایتimate این فایلها ا هست
JAM Generic WWE ROM Build1.12.001.12.1281.12.10JAM Arabic ROM Build1.12.001.12.1671.12.10در سایت ftp این فایل هم هست
jam arabic 11200-149-11210 ship
راستش من تمام تاپیک رو خوندم متوجه نشدم بالاخره کدوم رو باید انتخاب کنم بخصوص اینکه اون فایل ship دقیقا ورشن گوشی منه با یه ship اضافه که نفهمیدم چیه.
بینهایت سپپاسگذارم اگر دوستان راهنمایی کنند.
petros_q
16 June 2008, 01:41 AM
سلام
من یه JASJAR دارم که تا به حال چندین بار رامهای مختلف(SHIPPED & COOCKED) رو روی این گوشی ریختم و کاملا عالی کار میکرد. ولی اینبار احتمالا به خاطر جابجای های متعددی که انجام دادم .سورس برنامه(رام اصلی) دچار مشکل شده و به همین علت رام ناقص نصب شد.
به هر حال این مشکل اتفاق افتاد
رام های کوک شده wm 6 & 6.1 هم تا 8٪ نصب میشن ولی بعد دستور به recovery میدن.
البته بنده فکر میکنم ROM دستگاه به علت رام نصفه ای که روش نصب شد.دچار مشکل شده و دیگه عملیات نصب رام رو قبول نمیکنه(ERROR 100:MODEL ID ERROR)
اگر ممکنه در مورد فلش کردن HARDWARE ROM توضیح بفرمایید.
راستی 1 مشکل دیگه:وقتی دستگاه رو SOFT RESET میکنم.تا زمانی که دکمه های "_"رو نگرفتم(همون HARD RESET خودمون) یا "CAMERA+LIGHT +POWRE" که این هم برای BOOTLOADER هست, دستگاه بالا نمیاد.
در حال حاضر میتونم رام اصلی رو با یک سری ترفند آزمون و خطا تا 8٪ نصب کنم,ولی به هر حال مشکل رو حل نمیکنه.
الان با این مشکلات چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر فراوان از همه اساتید.
chwarchra
17 June 2008, 04:25 PM
دوستان خواهش ميكنم درمورد imate sp5m توضيح بديد چيكار كنم نه عربي نويس دارم نه فارسي نويس خودمم باهاش قفل كردم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
nimah2o
20 June 2008, 08:14 PM
سلام
رام win5 برا imate pocketpc از کجا می تونم پیدا کنم؟؟
( با عذرخواهی از مدیران سایت بخاطر درخواستم در دو جا )
mohammad51
21 June 2008, 10:55 AM
سلام
رام win5 برا imate pocketpc از کجا می تونم پیدا کنم؟؟
( با عذرخواهی از مدیران سایت بخاطر درخواستم در دو جا )
دوست عزيز
در اين مورد قبلا هم گفته شده در حال حاضر رام mw5 براش نيست اگر باشه خود سايت ايميت ميگذاره و يا سايت xdaميتونيد بگيريد :icon_cool
nimah2o
21 June 2008, 11:13 AM
دوست عزيز
در اين مورد قبلا هم گفته شده در حال حاضر رام mw5 براش نيست اگر باشه خود سايت ايميت ميگذاره و يا سايت xdaميتونيد بگيريد :icon_cool
یعنی مثل imate jam علت سخت افزاری داره ؟؟؟؟
آخه من تو comment های سایت [Only registered and activated users can see links] دیدم یکی نوشته بود با نصب win5 سرعت گوشی تغییر نکرده !
باز هم ممنون
lover
21 June 2008, 11:47 AM
بعیید میدونم که علت سخت افزاری باشه البته تا حالا کسی SPL جاما را هم برسی نکرده چون در اروپا و آمریکا این گوشی عرضه نشده علت اساسی ای که رام برای جامل نیست به خاطر عدم پشتیبانی i-mate هست قبلا ها که imate معروف به پشتیبانی بود و گرانتر از QTEK به فروش میرفت فقط به خاطر این که HTC گوشی هایش را میزد بود از وقتی که HTC و IMATE جدا شدن دیگه imate پشتیبانی OS مثل قبل را نداره
mohammad51
21 June 2008, 12:30 PM
یعنی مثل imate jam علت سخت افزاری داره ؟؟؟؟
آخه من تو comment های سایت [Only registered and activated users can see links] دیدم یکی نوشته بود با نصب win5 سرعت گوشی تغییر نکرده !
باز هم ممنون
دوست عزيز
گوشي جم مسئله سخت افزاري داره و نميتونه ويندوز 5 رو ساپورت كنه اما ممكنه با دستكاري هايي كه اساتيد كرده اند ويندوز 5 براي دوستاني كه از اين گوشي استفاده ميكنن داده باشن ولي ممكنه مشكلاتي رو هم در بر داشته باشه :icon_cool
nimah2o
21 June 2008, 11:45 PM
بالاخره برای imate pocket pc رام win5 هست یا نه
چون اگه نباشه من مجبور میشم گوشیم رو عوض کنم
ممنون از کمکتون
Y@SH@R
22 June 2008, 12:26 AM
بالاخره برای imate pocket pc رام win5 هست یا نه
چون اگه نباشه من مجبور میشم گوشیم رو عوض کنم
ممنون از کمکتون
دوست عزیز من به شما پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید، به علت سخت افزار ضعیف این گوشیها شما نمی توانید رام 5 یا 6 رو گوشی بریزید، اگر هم بریزید بعد به مشکل بر خواهید خورد.
من یک تجربه دارم گوشی i-Mate PDA2 را من رام 6 به زور بهش خوروندم ولی حالا که مشکل پیدا کره دیگه به 5 و 3 بر نمی گرده. پس به هیچ عنوان این کار رو نکنید.
موفق باشید.
ghoroor
29 June 2008, 08:21 AM
دوستان موبايل من اوركس است آيا ميشه ويندوز آنرا آبديت كرد؟
mohammad51
29 June 2008, 08:45 AM
دوستان موبايل من اوركس است آيا ميشه ويندوز آنرا آبديت كرد؟
دوست عزيز
ميشه اپديت كرد بايد تو سري گوشي هاي خودش رامش رو پيدا كني و اپديت كني چون سايت خودش رام نميگذاره و بايد سري هاي معادل گوشي خودتون رو پيدا كنيد و روي گوشيتون نصب كنيد :icon_cool
mohammad1362
22 July 2008, 03:17 PM
از این که وقت میگیرم شرمنده ام.امیدوارم سوالم تکراری نباشه؟ من می خوام ROM گوشیمو اپگرید کنم .می خواستم بدونم چه پیشنهادی می کنید؟
در ضمن گوشیم
JASJAM
Light
22 July 2008, 03:22 PM
دوست من از سرچ استفاده کنید زودتر به نتیجه می رسید
تاپیک دانلود Release های مختلف WM 6.0 ([Only registered and activated users can see links])
پرسش و پاسخ در مورد WM 6.0 ([Only registered and activated users can see links])
hasoo
13 August 2008, 08:06 PM
سلام
من هيچي از آپديت كردن بلد نيست حتي بلد نيستم ريست كنم گوشيم رو مي تونيد به من آموزش بديد ممنون مي شم (گوشيم آي ميت مدل جاما هست)
امير سجاد
14 August 2008, 02:48 AM
پیشنهاد میکنم که دفترچه گوشیتون رو بخونید تا به پاکت پی سی تون مسلط بشید بعد برای آپگرید اقدام کنید به جستجوی همین تاپیک و تاپیک WM6.
bitkadeh.net
16 August 2008, 04:18 AM
سلام دوستان حدود 1 سال که Kjam رو دارم (تایوانی) هنوز آپدیت نکرم رام رو!
رفتم
ftp.clubimate.com
.....
آقا کسی محبت می کنه بگه من کدوم یکی از این رام ها رو دانلود کنم:
K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship.zip WinRAR ZIP archive 57,095 KB 2006/03/02 11:14
K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship.zip WinRAR ZIP archive 56,985 KB 2006/03/02 11:14
K-JAM_Arabic_21609101.zip WinRAR ZIP archive 9,130 KB 2007/02/01 05:52
K-JAM_ME_2.16.9.103.zip WinRAR ZIP archive 9,130 KB 2007/02/06 05:54
چرا این دوتا آخری که جدیدترن حجمشون اینقدر کمه؟
MEیعنی چی همون میدل ایسته؟
و الان من به نظر شما کدوم رو دانلود کنم؟
می خوام انگلیسی و عربی (که بشه بعدش فارسیش کرد)رو ساپورت
کنه
در ضمن دوستان این آپدیت جدید پکار انجام میده رو گوشی (مزایاش چیه؟)
چون من خیلی برنامه رو گوشی نصب کردم خیلی واسم مشکله که دوباره همشون رو نصب کنم شنیدم البته با این SPb Image یا یه چیزی! تو این مایه ها میشه از کل برنامه ایمیج گرفت که بعد راحت برشون گردوند اگر کسی در مورد بهترین برنامه برای اینکار هم الاعی داره لطفا بگه
در ضمن دم همتون جیز!! خیلی ترد توپی شده...:icon_cool
mohammad51
16 August 2008, 09:05 AM
سلام دوستان حدود 1 سال که Kjam رو دارم (تایوانی) هنوز آپدیت نکرم رام رو!
رفتم
ftp.clubimate.com
.....
آقا کسی محبت می کنه بگه من کدوم یکی از این رام ها رو دانلود کنم:
K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship.zip WinRAR ZIP archive 57,095 KB 2006/03/02 11:14
K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship.zip WinRAR ZIP archive 56,985 KB 2006/03/02 11:14
چرا این دوتا آخری که جدیدترن حجمشون اینقدر کمه؟
MEیعنی چی همون میدل ایسته؟
و الان من به نظر شما کدوم رو دانلود کنم؟
می خوام انگلیسی و عربی (که بشه بعدش فارسیش کرد)رو ساپورت
کنه
در ضمن دوستان این آپدیت جدید پکار انجام میده رو گوشی (مزایاش چیه؟)
چون من خیلی برنامه رو گوشی نصب کردم خیلی واسم مشکله که دوباره همشون رو نصب کنم شنیدم البته با این SPb Image یا یه چیزی! تو این مایه ها میشه از کل برنامه ایمیج گرفت که بعد راحت برشون گردوند اگر کسی در مورد بهترین برنامه برای اینکار هم الاعی داره لطفا بگه
در ضمن دم همتون جیز!! خیلی ترد توپی شده...:icon_cool
دوست عزيز
شما براي اينكه فارسي ساز نصب كنيد بايد حتما رام عربي رو نصب كنيد :icon_cool
bitkadeh.net
16 August 2008, 11:01 PM
سلام
دوست عزیز فکر کنم شما متوجه منظورم به ظور کامل نشدید
من سوالم اینه از این 2 تا عربی که پایین می بینید باید کدوم یکیشو دانلود کنم چرا دومین رام عربی 9 مگ هست اولی 51 مگ؟
کلا اگر کسی آپگرید کرده میشه بیاد بگه تغییراتش چیه؟
مرسی:icon_excl
am!n
16 August 2008, 11:36 PM
کلا اگر کسی آپگرید کرده میشه بیاد بگه تغییراتش چیه؟
مرسی:icon_excl
تغييراتش معمولا به اين صورت كه اگر مشكلات نرم افزاري در ورژن قبلي رام بوده بر طرف ميشه و يا برنامه ي جديدي اضافه ميشه و همچنين شايد سرعت ويندوز تغيير كنه...
احتمالا لينك دوم راهنماي نصب يا برنامه اي چيزيه
چون رام معمولا 40 مگ به بالاست.
bitkadeh.net
17 August 2008, 07:46 AM
تغييراتش معمولا به اين صورت كه اگر مشكلات نرم افزاري در ورژن قبلي رام بوده بر طرف ميشه و يا برنامه ي جديدي اضافه ميشه و همچنين شايد سرعت ويندوز تغيير كنه...
احتمالا لينك دوم راهنماي نصب يا برنامه اي چيزيه
چون رام معمولا 40 مگ به بالاست.
خیلی ممنون از راهنماییت لطف کردی فقط 2 تا سوال دیگه داشتم ببخشید دیگه بار اولمه:icon_neut
آیا بعد از نصب رام جدید با هارد ریست رام جدید (ویندوز جدید) ریکاوری میشه یا همون قبلی؟ که البته فکر کنم جواب ویندوز و رام جدید باشه!:icon_neut
آیا برای نصب رام های رسمی مثل همینی که پست قبلی گفتم..آیا نیاز به Cid UnLock کردن هم هست یا نه؟
و اینکه نظرتون در رابطه با این رام های هک شده چیه؟ ویندوز 6 پیشنهاد کسی میده؟:icon_sad:
آیا این امکان وجود داره که این گونه رام های هک شده رو دوباره در صورت عدم رضایت با رام رسمی ارائه شده جایگزین کنیم؟
ببخشید زیاد شد شرمنده :icon_excl
am!n
17 August 2008, 09:29 AM
خیلی ممنون از راهنماییت لطف کردی فقط 2 تا سوال دیگه داشتم ببخشید دیگه بار اولمه:icon_neutموردي نداره-شما اومديد اينجا كه سوال كنيد و ما هم به كمك دوستان به سوالات شما پاسخ دهيم و راهنماييتون كنيم.و البته در بعضي جاها شما هم مشكلات ديگران را حل كنيد.
آیا بعد از نصب رام جدید با هارد ریست رام جدید (ویندوز جدید) ریکاوری میشه یا همون قبلی؟ که البته فکر کنم جواب ویندوز و رام جدید باشه!:icon_neut همونطوري كه خودتون گفت همون رام جديد ميشه.
آیا برای نصب رام های رسمی مثل همینی که پست قبلی گفتم..آیا نیاز به Cid UnLock کردن هم هست یا نه؟ اگر از خود كمپاني باشه خير نيازي نيست.
و اینکه نظرتون در رابطه با این رام های هک شده چیه؟ ویندوز 6 پیشنهاد کسی میده؟:icon_sad: رام هايي هم كه هستن خيلي خوبن مي تونيد امتحان كنيد.در صورت بودن رام 6 نصب كنيد.
خيلي گرافيكي تر و سريع تر هستند.
آیا این امکان وجود داره که این گونه رام های هک شده رو دوباره در صورت عدم رضایت با رام رسمی ارائه شده جایگزین کنیم؟ قاعدتا بايد بشه اما دقيقا نمي دونم.
شما وقتي به ويندوز 2006 آپديت كني بعيد مي دونم ديگه به ورژن قبل برگردي.در صورتي كه يك ورژن خوب و كامل را نصب كني.
نيوان
18 August 2008, 09:29 PM
سلام لاور جان
خوبی؟ چند وقتیه از شما بی خبر هستم
آقا این فایل Farsi saz ARABIZER.zip
رو کجا میتونم پیدا کنم لینکش اکسپایر شده!!!
سوال دوم این که Imate Jamin من ورژنش
JAMin WWE ROM Build2.13.9.232.13.9.12302.20.21 هستش و میخوام به عربی تبدیلش کنم تو سایت آی میت رادیو ورژن عربی با اون چیزی که رو دستگاهمه یکیه
میتونم به عربی تبدیبش کنم؟
سوال سوم این که اگه بخوام کیبورد فارسی روش نصب کنم راه دیگه ای هست؟
ممنون از شما
bitkadeh.net
25 August 2008, 04:10 AM
آقا جان بنده یه K-jam داشتم:icon_cry:
IPL:2.16.001
SPL:2.16.001
ا این حساب باید جز G4 ها باشه...
من 2 تا رام گرفتم یکی رسمی مال خود آیمیت win 5.0 آخرین آپدیت
یکی هم غیر رسمی که البته نیاز به CID Unlock نداشت
آقا من آپگرید کردم با رعایت همه موازین (خروج SD مستقیم وصل شدن USP پشت کامپیوتر ویندوز XPSp2 و...)
هر دو رام هم 100% رفتن و تموم شدن...
منم پس از اتمام خوب خودش یک سافت ریست شد منم یکی کردم بعدشم هارد ریست ولی انگار نه انگار که من روی این گوشی رام ریختم همون ویندوز او.لی فابریک خودش اومد بالا حتی وقتی اون رام رسمی آی میت رو ریختم هم هیچ فرقی نکرد
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه من چه غلطی کردم؟؟؟؟
لطفا!:icon_cry:
امير سجاد
25 August 2008, 06:46 AM
آقا جان بنده یه K-jam داشتم:icon_cry:
IPL:2.16.001
SPL:2.16.001
ا این حساب باید جز G4 ها باشه...
من 2 تا رام گرفتم یکی رسمی مال خود آیمیت win 5.0 آخرین آپدیت
یکی هم غیر رسمی که البته نیاز به CID Unlock نداشت
آقا من آپگرید کردم با رعایت همه موازین (خروج SD مستقیم وصل شدن USP پشت کامپیوتر ویندوز XPSp2 و...)
هر دو رام هم 100% رفتن و تموم شدن...
منم پس از اتمام خوب خودش یک سافت ریست شد منم یکی کردم بعدشم هارد ریست ولی انگار نه انگار که من روی این گوشی رام ریختم همون ویندوز او.لی فابریک خودش اومد بالا حتی وقتی اون رام رسمی آی میت رو ریختم هم هیچ فرقی نکرد
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه من چه غلطی کردم؟؟؟؟
لطفا!:icon_cry:
رام ارجینال که از سایت آیمیت میگیرید که از نظر ظاهری همونه ، اما رام کوک شده چی گرفتید ؟
bitkadeh.net
25 August 2008, 11:02 AM
رام ارجینال که از سایت آیمیت میگیرید که از نظر ظاهری همونه ، اما رام کوک شده چی گرفتید ؟
رام TNT5.0 از این آدرس
نوع Touch Flo
در ضمن من اولین باری هست که رام نصب می کردم رو گوشی و CIDUNlock نکردم..چون تو همین رام Touch flo (آدرس بالا) نوشته که IPL/SPL همراه نداره ....
می دونم هم قیافه هستن رام اورجینال ولی ورژنی چیزی هیچی تغییر نکرده...
bitkadeh.net
25 August 2008, 04:21 PM
دوستان حل شد مشکل از G4 بودن دستگاه و همون CID UNLOCK بود من SOft SPl کردم....حالا انشال.. بعدا میآیم تجربیاتمو در این 2 روز به صورت یک فایل PDF برای دوستانی که می خوان ویزارد رو آپگرید کنند می گم....
romeo_1593
31 August 2008, 10:29 AM
دوستان چجوری میشه IPL Image گوشی رو تغییر ورژن داد ؟
من با اینکه همین رامی که رو JAQ3 دارم رو چندین بار نصب کردم روش ولی الان میگه که IPL iMAGE رام روی گوشی بالاتر از رامی هست که میخوام نصب کنم در صورتی که دوتاشون یه رامن !!! ویندوزم مشکل داره ، کمک کنین
hetsfild
8 September 2008, 10:07 PM
خسته نباشید
میخواستم rom جدیدو روی imate-jam نسب کنم, میخواستم ببینم با rom روی گوشی خودم چه فرقی میکنه؟ از نظر ظاهری تغییر میکنه یا سرعت و اینچیزا!!! تازه کارم شرمنده. اگه میشه ورژن جدیدشو برام بزارید ممنون میشم , نمیدونم چیو باید دانلود کنم. الان توی گوشیه من زده
rom versio:1.12.00
rom data:05/28/05
radio version:1.12.10
protocol:1337.42
ExtROM version:1.12.167 wwe
ممنون میشم کسی راهنمایی جامعی کنه منو
پیشا پیش ممنون.
mohammad51
9 September 2008, 10:54 AM
خسته نباشید
میخواستم rom جدیدو روی imate-jam نسب کنم, میخواستم ببینم با rom روی گوشی خودم چه فرقی میکنه؟ از نظر ظاهری تغییر میکنه یا سرعت و اینچیزا!!! تازه کارم شرمنده. اگه میشه ورژن جدیدشو برام بزارید ممنون میشم , نمیدونم چیو باید دانلود کنم. الان توی گوشیه من زده
rom versio:1.12.00
rom data:05/28/05
radio version:1.12.10
protocol:1337.42
ExtROM version:1.12.167 wwe
ممنون میشم کسی راهنمایی جامعی کنه منو
پیشا پیش ممنون.
دوست عزيز
با تغيير رام تغييرات چنداني در صفحه شما نميشه ولي سرعت بالا ميره و البته مشكلات قبلي كه ويندوز موبايل داشته حل خواهد شد :icon_cool
hetsfild
10 September 2008, 01:44 PM
ممنون عزیز.
میتونید راهنمایی کنی کدوم فایل از کجا دانلود کنم.
با خوندن راهنمایی دوستان تو پست های اولی یه مقدار گیج شدم, با توجه به اطلاعاتی که تو پست قبلم دادم کمکم کنید ممنون میشم.
mohammad51
10 September 2008, 02:12 PM
ممنون عزیز.
میتونید راهنمایی کنی کدوم فایل از کجا دانلود کنم.
با خوندن راهنمایی دوستان تو پست های اولی یه مقدار گیج شدم, با توجه به اطلاعاتی که تو پست قبلم دادم کمکم کنید ممنون میشم.
دوست عزيز
از توي سايت رامي كه WWE هست اينگليسي و رام عربي هم كه مشخصه اخرين ورژنش رو دانلود كنيد و روي گوشيتون نصب كنيد:icon_cool
hetsfild
10 September 2008, 02:55 PM
محمد جان شرمنده بازم سؤال میکنم, اطلاعاتی که واسه رامی که تو سایت هست مهم نیست که همخوانی داشته باشه با اطلاعات رام خودم؟
مثلا نوشته version rom یا radio version به چه صورتی باید باشه تو فایل دانلودی؟
mohammad51
10 September 2008, 03:22 PM
محمد جان شرمنده بازم سؤال میکنم, اطلاعاتی که واسه رامی که تو سایت هست مهم نیست که همخوانی داشته باشه با اطلاعات رام خودم؟
مثلا نوشته version rom یا radio version به چه صورتی باید باشه تو فایل دانلودی؟
دوست عزيز
شما وقتي رامي رو از داخل سايت اصلي گوشي دانلود ميكين تمام مسائل با هم همخوني دارن و نميخواد شما چيزي رو تغيير بديد راديو ورژن هم با گوشي شما هم خوني خواهد داشت و مشكلي ايجاد نخواهد كرد وراديو ورژن جديد هم داخل همون رام دانلود شده هست :icon_cool
jhozef
11 September 2008, 02:30 AM
سلام من سی دی رام ای میت گم شده از کجا میتونم دانلدش کنم مدل i-mate JAM
امير سجاد
11 September 2008, 03:09 AM
:icon_roll
mohammad51
11 September 2008, 10:10 AM
دوست عزيز
فكر كنم شما دنبال اكتيوسينكس كه در داخل cd هست بايد بگرديد نه رام گوشيتون به لينك زير بريد و دانلودش كنيد :icon_cool
لينك ([Only registered and activated users can see links])
jhozef
15 September 2008, 02:34 AM
سلام به همگی دوستان گل
می خواستم بدونم میشه ویندوز 6.1 روی ای میت جم نصب کرد یا نه؟
اگه میشه ممنون میشم هم لینک free شو بهم بدین هم مراحل نصبشو
ممنون از همگی شما عزیزان گل:icon_cool:icon_cool
:icon_eek::icon_eek::icon_eek:دوست عزيز
فكر كنم شما دنبال اكتيوسينكس كه در داخل cd هست بايد بگرديد نه رام گوشيتون به لينك زير بريد و دانلودش كنيد :icon_cool
لينك ([Only registered and activated users can see links])
داداش جون یکی کمکم میکنه ؟ من جعبه ای میت جم گم کردم حالا میخوام برنامه
چیزی روش بریزم نرم افزارشو ندارم یکی پیدا شه بی من یه راهنمائی بکنه دسته گلتونم درد
نکنه خدائی سرویس شدم ممنونم از همگییییییییییییییییییییییی:icon_neut:icon_neut:ico n_cry:
mohammad51
15 September 2008, 10:57 AM
سلام به همگی دوستان گل
می خواستم بدونم میشه ویندوز 6.1 روی ای میت جم نصب کرد یا نه؟
اگه میشه ممنون میشم هم لینک free شو بهم بدین هم مراحل نصبشو
ممنون از همگی شما عزیزان گل:icon_cool:icon_cool
:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
داداش جون یکی کمکم میکنه ؟ من جعبه ای میت جم گم کردم حالا میخوام برنامه
چیزی روش بریزم نرم افزارشو ندارم یکی پیدا شه بی من یه راهنمائی بکنه دسته گلتونم درد
نکنه خدائی سرویس شدم ممنونم از همگییییییییییییییییییییییی:icon_neut:icon_neut:ico n_cry:
دوست عزيز
شما ActiveSync 4.2و يا 4.5 رو بايد دانلود كنيد و روي كامپيوترتون نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه در داخل cd گوشي شما چيز خاص ديگه اي هم نيست :icon_cool
ActiveSync 4.2 ([Only registered and activated users can see links])
در مورد نصب ويندوز 6.1 هم اصلا نميشه روي گوشي شما به غير از ويندوز 2003 چيز نصب كرد كه رام اين ويندوز رو هم شما بايد از سايت ايميت دانلود كنيد
omid_rkh
27 September 2008, 08:58 PM
با سلام من یک آی میت جم دارم میخواسم آپدیتش کنم این لینک آپدیت رام در سایت [Only registered and activated users can see links] کجاشه؟ یعنی کدوم قسمت سایت باید بریم با تشششششششششششششکر
mohammad51
28 September 2008, 09:23 AM
با سلام من یک آی میت جم دارم میخواسم آپدیتش کنم این لینک آپدیت رام در سایت [Only registered and activated users can see links] کجاشه؟ یعنی کدوم قسمت سایت باید بریم با تشششششششششششششکر
دوست عزيز
اول شما بايد بريد كوشيتون رو داخل سايت ريجستر كنيد تا بتونيد به رام گوشيتون دسترسي پيدا كنيد :icon_cool
omid_rkh
28 September 2008, 09:47 AM
البته این گوشی رو stock گرفتم رجیستر شده حالا خیلی مهم نیس اساسی ترین مشکل من با این گوشی بیشتر اوقات آنتن گوشی میپره و میره رو سرچینگ که بعد از چند دقیقه گوشی خاموش میشه در مورد آنتن دهی هم مواردی که 2ستان گفته بودن رو خوندم اما مشکلم هنوز برطرف نشده:icon_cry: یک سوال دیگه مدل گوشیم pm10A هس اما باتری گوشی PM16A هس و خیلی با باتری مشکل دارم میتونه علتش همین باشه؟ باتری برا آیمیت جم چه قیمته؟ با تشکر از وقتی که گذاشتید:lover:
mohammad51
28 September 2008, 10:12 AM
البته این گوشی رو stock گرفتم رجیستر شده حالا خیلی مهم نیس اساسی ترین مشکل من با این گوشی بیشتر اوقات آنتن گوشی میپره و میره رو سرچینگ که بعد از چند دقیقه گوشی خاموش میشه در مورد آنتن دهی هم مواردی که 2ستان گفته بودن رو خوندم اما مشکلم هنوز برطرف نشده:icon_cry: یک سوال دیگه مدل گوشیم pm10A هس اما باتری گوشی PM16A هس و خیلی با باتری مشکل دارم میتونه علتش همین باشه؟ باتری برا آیمیت جم چه قیمته؟ با تشکر از وقتی که گذاشتید:lover:
دوست عزيز
پس شما نميتونيد به اين راحتي دسترسي به داخل سايت پيدا كنيد و بايد بريد جاي ديگه رام رو تهيه كنيد اما در مورد پريدن انتن احتمال ضربه خوردن گوشيتون هست و باطري گوشي هم 30 هزار تومن به بالاست :icon_cool
speeeed
13 October 2008, 11:52 PM
سلام اساتید.یکی کمک کنه برای بردن آیمت جم به صفحه 3 رنگ راهی دیگر جز دکمه پاور و دوربین و قلم ریسیت هست. که بانگاه داشتن اینها گوشی من به صفحه 3 رنگ نرفت .درموردصفحه 3 رنگ بیشتر توضیح بدهید . از زحمات تمامی دوستان تشکرمیکنم . حق همراهتان speeeed
mohammad51
14 October 2008, 09:17 AM
سلام اساتید.یکی کمک کنه برای بردن آیمت جم به صفحه 3 رنگ راهی دیگر جز دکمه پاور و دوربین و قلم ریسیت هست. که بانگاه داشتن اینها گوشی من به صفحه 3 رنگ نرفت .درموردصفحه 3 رنگ بیشتر توضیح بدهید . از زحمات تمامی دوستان تشکرمیکنم . حق همراهتان speeeed
دوست عزيز
شما 24 ساعت باطري رو از گوشي در بيايد و بعد از 24 ساعت باطري رو جا بزنيد به راحتي ميره روي صفحه 3 رنگ:icon_cool
kaspersky
21 October 2008, 03:28 AM
من گوشيم كاجمه. rom version: 1.1.9.3
radio version: 01.01.10
ext rom: 1.1.9.104
ميخواستم ببينم جديدترين و بهترين رام يا ويندوز واسه گوشيم چيه؟ آخه زياد هنگ ميكنه.
roozbehmd
21 October 2008, 04:24 AM
من گوشيم كاجمه. rom version: 1.1.9.3
radio version: 01.01.10
ext rom: 1.1.9.104
ميخواستم ببينم جديدترين و بهترين رام يا ويندوز واسه گوشيم چيه؟ آخه زياد هنگ ميكنه.
آخرین ورژن رسمی برای گوشیتون که خود i-mate داده بیرون نسخه 2.16.9.101wwe هست که میتونین برین از سایت خود i-mate دانلود کنید ( باید گوشیتون رو رجیستر کنید). منظور از WWE یعنی اینکه زبانش انگلیسی هست
یه راه ساده تر هم هست و اون اینه که مستقیما از FTP آی میت دانلود کنید
ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship.zip
آدرس خود FTP سایت I-Mate هم اینه: ftp://ftp.clubimate.com/
یه رام عربی هم اونجا هست ولی فعلا بهتره همون رام اصلی رو نصب کنید
speeeed
25 October 2008, 08:18 PM
ActiveSync_4.1 WWE_Setup.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ActiveSync_4.1%20WWE_Setup.exe) 7119 KB 11/20/2005 6:02:00 AM
ActiveSync_4.1_ESP_Setup.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ActiveSync_4.1_ESP_Setup.exe) 6955 KB 11/20/2005 6:02:00 AM
ActiveSync_4.1_ITA_Setup.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ActiveSync_4.1_ITA_Setup.exe) 6955 KB 11/20/2005 6:03:00 AM
Arabic_10600_171_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/Arabic_10600_171_10500_ship.exe) 44589 KB 5/5/2005 12:00:00 AM BA_CDL_12203_ESN_177_10600_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/BA_CDL_12203_ESN_177_10600_SHIP.exe) 40843 KB 5/5/2005 12:00:00 AM BA_CDL_ITA_12204_178_10600_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/BA_CDL_ITA_12204_178_10600_SHIP.exe) 40741 KB 5/5/2005 12:00:00 AM HA_Telstra_20300_111_01140.exe (ftp://ftp.clubimate.com/HA_Telstra_20300_111_01140.exe) 33704 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
JAM_10603_168_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_10603_168_10500_ship.exe) 40744 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
JAM_10604_172_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_10604_172_10500_ship.exe) 40540 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
JAM_10605_169_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_10605_169_10500_ship.exe) 41100 KB 5/5/2005 12:00:00 AM JAM_America850_11100_169_11100_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_America850_11100_169_11100_ship.exe) 42968 KB 5/11/2005 12:00:00 AM JAM_America850_11100_210_11100_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_America850_11100_210_11100_ship.exe) 44423 KB 6/2/2005 12:00:00 AM JAM_Arabic_11200_149_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Arabic_11200_149_11210_ship.exe) 44608 KB 6/20/2005 12:00:00 AM JAM_Arabic_11200_167_11210.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Arabic_11200_167_11210.exe) 42655 KB 8/25/2005 12:00:00 AM
JAM_Arb_11100_183_11100.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Arb_11100_183_11100.exe) 44532 KB 5/10/2005 12:00:00 AM JAM_ESP_11203_159_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_ESP_11203_159_11210_ship.exe) 40974 KB 7/11/2005 12:00:00 AM JAM_Fre_11102_182_11100.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Fre_11102_182_11100.exe) 41054 KB 5/10/2005 12:00:00 AM JAM_Fre_11202_125_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Fre_11202_125_11210_ship.exe) 44767 KB 6/20/2005 12:00:00 AM JAM_ITA_11104_194_11100_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_ITA_11104_194_11100_ship.exe) 43640 KB 5/29/2005 12:00:00 AM JAM_ITA_11204_154_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_ITA_11204_154_11210_ship.exe) 41539 KB 10/31/2005 1:39:00 PM JAM_Por_11205_122_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_Por_11205_122_11210_ship.exe) 43949 KB 6/20/2005 12:00:00 AM JAM_UK_11100_179_11100.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_UK_11100_179_11100.exe) 44762 KB 5/10/2005 12:00:00 AM
JAM_UK_11200_131_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_UK_11200_131_11210_ship.exe) 42522 KB 6/20/2005 12:00:00 AM JAM_UK_Aus_11200_171_11210.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_UK_Aus_11200_171_11210.exe) 44094 KB 8/25/2005 12:00:00 AM JAM_USA_11200_186_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_USA_11200_186_11210_ship.exe) 44356 KB 9/12/2005 12:00:00 AM JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_USA_11200_188_11210_ship.exe) 40461 KB 9/15/2005 12:00:00 AM JAM_WWE_11100_132_11100.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_WWE_11100_132_11100.exe) 42454 KB 5/10/2005 12:00:00 AM JAM_WWE_11200_128_11210_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAM_WWE_11200_128_11210_ship.exe) 44259 KB 6/20/2005 12:00:00 AM JAMin_Arabic_1000927_10009115_11420_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_Arabic_1000927_10009115_11420_ship.exe) 53735 KB 2/8/2006 7:49:00 AM JAMin_WWE_1000925_10009114_11420_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_1000925_10009114_11420_ship.exe) 53989 KB 2/8/2006 7:50:00 AM JAMin_WWE_2130923_21309112_020720_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_2130923_21309112_020720_ship.zip) 56013 KB 3/23/2006 11:12:00 AM JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip) 55741 KB 4/6/2006 12:55:00 PM JASJAR_ITA_11346_126_10301_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_ITA_11346_126_10301_ship.zip) 61567 KB 1/10/2006 10:20:00 AM JASJAR_ITA_13081_169_10900_ita_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_ITA_13081_169_10900_ita_ship.zip) 60986 KB 3/9/2006 5:47:00 PM JASJAR_ME_13082_171_10900_wwe_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_ME_13082_171_10900_wwe_ship.zip) 63348 KB 3/9/2006 5:49:00 PM JASJAR_SA_13082_170_10900_wwe_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_SA_13082_170_10900_wwe_ship.zip) 62423 KB 3/9/2006 5:47:00 PM JASJAR_WWE_11353_137_10301.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_WWE_11353_137_10301.zip) 62514 KB 9/30/2005 12:00:00 AM JASJAR_WWE_13076_164_10900_wwe_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/JASJAR_WWE_13076_164_10900_wwe_ship.zip) 63690 KB 3/9/2006 5:49:00 PM K-JAM_Arabic_1010903_105_10110_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_Arabic_1010903_105_10110_ship.exe) 53967 KB 11/8/2005 1:21:00 PM K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_Arabic_2160901_21609102_20710_ship.zip) 57095 KB 3/2/2006 7:14:00 AM K-JAM_ITA_2180901_21809104_20710_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_ITA_2180901_21809104_20710_ship.zip) 52940 KB 4/2/2006 7:51:00 AM K-JAM_Italian_1030902_102_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_Italian_1030902_102_ship.exe) 52743 KB 12/13/2005 12:59:00 PM K-JAM_Norwegian_1040902_104_10910_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_Norwegian_1040902_104_10910_ship.exe) 53884 KB 1/29/2006 11:55:00 AM K-JAM_Russian_1030904_108_10410_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_Russian_1030904_108_10410_ship.exe) 51544 KB 1/10/2006 9:59:00 AM K-JAM_WWE_1010903_106_10110_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_WWE_1010903_106_10110_ship.exe) 52725 KB 11/8/2005 1:22:00 PM K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship.zip) 56985 KB 3/2/2006 7:14:00 AM KJAM_Arabic_ROM_1010903_103_10110_cdl_me_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/KJAM_Arabic_ROM_1010903_103_10110_cdl_me_ship.exe) 53436 KB 10/4/2005 12:00:00 AM KJAM_NOR_2160903_21609104_20710_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/KJAM_NOR_2160903_21609104_20710_ship.zip) 55679 KB 3/2/2006 1:30:00 PM KJAM_RUS_2160904_21609105_20710_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/KJAM_RUS_2160904_21609105_20710_ship.zip) 53116 KB 3/5/2006 7:27:00 AM KJAM_WWE_ROM_1010903_104_10110_cdl_wwe_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/KJAM_WWE_ROM_1010903_104_10110_cdl_wwe_ship.exe) 53496 KB 10/4/2005 12:00:00 AM Norway_GSM_Operators_For_WWE_ROM.exe (ftp://ftp.clubimate.com/Norway_GSM_Operators_For_WWE_ROM.exe) 8698 KB 1/29/2006 11:55:00 AM PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_Arabic_11100_153_10300_ship.exe) 48330 KB 6/18/2005 12:00:00 AM PDA2_ITA_11104_152_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_ITA_11104_152_10300_ship.exe) 43921 KB 6/18/2005 12:00:00 AM PDA2_WWE_11100_144_10300_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2_WWE_11100_144_10300_ship.exe) 44947 KB 6/21/2005 12:00:00 AM PDA2k_Arabic_14000_169_11200.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_Arabic_14000_169_11200.exe) 41869 KB 5/15/2005 12:00:00 AM PDA2k_French_14002_167_11200.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_French_14002_167_11200.exe) 39796 KB 5/15/2005 12:00:00 AM PDA2k_ITA_11224_168_10200_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_ITA_11224_168_10200_SHIP.exe) 27124 KB 5/5/2005 12:00:00 AM PDA2k_ITA_12204_190_10800_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_ITA_12204_190_10800_ship.exe) 41220 KB 5/5/2005 12:00:00 AM PDA2k_ITA_14004_188_11200_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_ITA_14004_188_11200_ship.exe) 39424 KB 5/25/2005 12:00:00 AM PDA2k_PTB_12205_179_10600_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_PTB_12205_179_10600_SHIP.exe) 39766 KB 5/5/2005 12:00:00 AM PDA2k_WWE_14000_176_11200.exe (ftp://ftp.clubimate.com/PDA2k_WWE_14000_176_11200.exe) 39595 KB 5/15/2005 12:00:00 AM Portugal_GSM_Operators_For_WWE_ROM.exe (ftp://ftp.clubimate.com/Portugal_GSM_Operators_For_WWE_ROM.exe) 6464 KB 1/29/2006 11:55:00 AM Portuguese_Settings_for_1.13.137.zip (ftp://ftp.clubimate.com/Portuguese_Settings_for_1.13.137.zip) 8293 KB 1/11/2006 6:21:00 AM
RUU172126WWE_imate.exe (ftp://ftp.clubimate.com/RUU172126WWE_imate.exe) 25318 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
RUU172800WWE_CDL_SKU1.exe (ftp://ftp.clubimate.com/RUU172800WWE_CDL_SKU1.exe) 6028 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
RUU172810WWE_CDL_SKU2.exe (ftp://ftp.clubimate.com/RUU172810WWE_CDL_SKU2.exe) 6433 KB 5/5/2005 12:00:00 AM
SP3_NRE_2.1.331.3.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3_NRE_2.1.331.3.exe) 23550 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
SP3_RUS_2.2.33.12.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3_RUS_2.2.33.12.exe) 23666 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
SP3_WWE_2.4.33.11.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3_WWE_2.4.33.11.exe) 23430 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
SP3i_900_NRE_2.1.33.23.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3i_900_NRE_2.1.33.23.exe) 23583 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
SP3i_900_RUS_2.1.33.22.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3i_900_RUS_2.1.33.22.exe) 23699 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
SP3i_900_WWE_2.3.33.21.exe (ftp://ftp.clubimate.com/SP3i_900_WWE_2.3.33.21.exe) 23462 KB 9/29/2005 12:00:00 AM i-mate_PDA2k_Arabic_13100_112_10600_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_PDA2k_Arabic_13100_112_10600_SHIP.exe) 28463 KB 5/5/2005 12:00:00 AM i-mate_PDA2k_WWE_12200_162_10600_SHIP.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_PDA2k_WWE_12200_162_10600_SHIP.exe) 26797 KB 5/5/2005 12:00:00 AM i-mate_SP5_NRE_1.5.333.0.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_NRE_1.5.333.0.exe) 34999 KB 11/8/2005 1:17:00 PM
i-mate_SP5_NRE_2.5.333.1.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_NRE_2.5.333.1.zip) 33972 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5_RUS_1.5.332.1.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_RUS_1.5.332.1.exe) 34736 KB 11/8/2005 1:18:00 PM
i-mate_SP5_RUS_2.5.332.1.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_RUS_2.5.332.1.zip) 33599 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5_WWE_1.5.331.4.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_WWE_1.5.331.4.exe) 35235 KB 11/8/2005 1:18:00 PM
i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip) 34754 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5m_NRE_1.6.333.2.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_NRE_1.6.333.2.exe) 34939 KB 11/8/2005 1:19:00 PM
i-mate_SP5m_NRE_2.6.333.1.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_NRE_2.6.333.1.zip) 33912 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5m_RUS_1.6.332.3.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_RUS_1.6.332.3.exe) 34676 KB 11/8/2005 1:20:00 PM
i-mate_SP5m_RUS_2.6.332.1.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_RUS_2.6.332.1.zip) 33539 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5m_WWE_1.6.331.6.exe (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_WWE_1.6.331.6.exe) 35144 KB 11/8/2005 1:20:00 PM
i-mate_SP5m_WWE_2.5.331.2.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_WWE_2.5.331.2.zip) 34697 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
i-mate_SP5m_WWE_2.6.331.2.zip (ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5m_WWE_2.6.331.2.zip) 34697 KB 3/22/2006 1:12:00 PM
ma_cdl_10600_150_11000_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ma_cdl_10600_150_11000_ship.exe) 45586 KB 5/5/2005 12:00:00 AM ma_cdlsku12_10600_113_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ma_cdlsku12_10600_113_10500_ship.exe) 41931 KB 5/5/2005 12:00:00 AM ma_cdlsku12_wwe_10300_163_10100_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ma_cdlsku12_wwe_10300_163_10100_ship.exe) 39967 KB 4/7/2005 12:00:00 AM ma_cdlsku1_10600_110_10500_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/ma_cdlsku1_10600_110_10500_ship.exe) 41387 KB 5/5/2005 12:00:00 AM uni_cdl-me_11238_132_10301_ship.exe (ftp://ftp.clubimate.com/uni_cdl-me_11238_132_10301_ship.exe) 63394 KB 9/29/2005 12:00:00 AM uni_cdl-me_11238_132_10301_ship.zip (ftp://ftp.clubimate.com/uni_cdl-me_11238_132_10301_ship.zip) 63160 KB 9/29/2005 12:00:00 AM
uni_radio_1_03_01.exe (ftp://ftp.clubimate.com/uni_radio_1_03_01.exe) 7141 KB 9/14/2005 12:00:00 AM
ببخشید این رام کوکی که نیست:icon_roll
lover
25 October 2008, 09:06 PM
نه نیست :icon_roll
نيوان
12 November 2008, 07:05 PM
سلام بر اساتید گرامی
imate jamin که به صورت پیشفرض انگلیسی هستش رو میشه عربی کرد؟
بیشتر مد نظرم کیبور عربی و فارسی هستش که حدس زدم با این روش درست بشه.
اگر پچ خواسی هم هستش که بشه کیبور ها رو اضافه کرد ممنون میشم راهنماییم کنید
یا حق
mohammad51
13 November 2008, 02:35 PM
سلام بر اساتید گرامی
imate jamin که به صورت پیشفرض انگلیسی هستش رو میشه عربی کرد؟
بیشتر مد نظرم کیبور عربی و فارسی هستش که حدس زدم با این روش درست بشه.
اگر پچ خواسی هم هستش که بشه کیبور ها رو اضافه کرد ممنون میشم راهنماییم کنید
یا حق
دوست عزيز
شما يك فارسي ساز روش نصب كن مشكلت حل ميشه براي اين كار هم شما بهتره بريد تو تالار معرفي برنامه ها و از تاپيك فارسي ساز ها فارسي ساز رو دانلود و نصب كنيد :icon_cool
saeid_anwar
16 November 2008, 03:16 PM
سلام
يك گوشيHTC P3400 دارم كه بعد از آپگريد كردن بطور كامل مرد!:icon_cry:
يعني ديگر هيچ كاري نميكنه و حتي روشن هم نميشه. :icon_mad:تنها علامت حياتي كه از خودش نشون ميده اينه كه وقتي قلم را توي سوراخ ريست ميكنيم و برميداريم دكمه هاي روي موبايل يك لحظه روشن و خاموش ميشه؟؟؟؟ نميدونم اين موبايل ديگه موبايل بشو هست يا نه؟:icon_redf
لطفا" كمك كنيد. متشكرم
mohammad51
18 November 2008, 10:11 AM
سلام
يك گوشيHTC P3400 دارم كه بعد از آپگريد كردن بطور كامل مرد!:icon_cry:
يعني ديگر هيچ كاري نميكنه و حتي روشن هم نميشه. :icon_mad:تنها علامت حياتي كه از خودش نشون ميده اينه كه وقتي قلم را توي سوراخ ريست ميكنيم و برميداريم دكمه هاي روي موبايل يك لحظه روشن و خاموش ميشه؟؟؟؟ نميدونم اين موبايل ديگه موبايل بشو هست يا نه؟:icon_redf
لطفا" كمك كنيد. متشكرم
دوست عزيز
گوشتون رو ببريد تجارت الكترونيك درستش ميكنه البته اول ميتونيد از اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links]) استفاده كنيد شايد به جواب رسيديد :icon_cool
saeid_anwar
21 November 2008, 02:05 AM
دوست عزيز
گوشتون رو ببريد تجارت الكترونيك درستش ميكنه البته اول ميتونيد از اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links]) استفاده كنيد شايد به جواب رسيديد :icon_cool
سلام
من متوجه شدم چه دسته گلي به آب دادم:icon_mad:
متاسفانه رام اشتباه روي دستگاه ريخته شده و حالا دستگاه حتي به حالت BOOT LOADER هم نميره تا بتونم يك رام جديد روش بريزم.:icon_eek: آيا راه حلي براي اين موضوع وجود داره يا بايد فاتحه گوشي را خوند؟ برنامه اي نيست كه با كامپيوتر بشه دستگاه را يك جورائي ريست كرد يا فرمت كرد؟
آيا تجارت الكترونيك ميتونه دستگاه را درست كنه ؟ ممكنه آدرسش را برام بنويسيد؟
با تشكر فراوان از راهنمائيهايتان.
mohammad51
30 November 2008, 10:39 AM
سلام
من متوجه شدم چه دسته گلي به آب دادم:icon_mad:
متاسفانه رام اشتباه روي دستگاه ريخته شده و حالا دستگاه حتي به حالت BOOT LOADER هم نميره تا بتونم يك رام جديد روش بريزم.:icon_eek: آيا راه حلي براي اين موضوع وجود داره يا بايد فاتحه گوشي را خوند؟ برنامه اي نيست كه با كامپيوتر بشه دستگاه را يك جورائي ريست كرد يا فرمت كرد؟
آيا تجارت الكترونيك ميتونه دستگاه را درست كنه ؟ ممكنه آدرسش را برام بنويسيد؟
با تشكر فراوان از راهنمائيهايتان.
دوست عزيز
شما بهتر براي اين مشكلتون به اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links])مراجعه كنيد :icon_cool
saeid_anwar
30 November 2008, 05:54 PM
دوست عزيز
شما بهتر براي اين مشكلتون به اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links])مراجعه كنيد :icon_cool
دوست عزيز سلام
با تشكر از راهنمائي شما. من بار اول كه شما من را به اين تاپيك ارجا داده بوديد تمام پستهاي تاپيك را با دقت خواندم . ليكن مشكل هيچكس به سختي مشكل من نبود . دستگاه من اصلا" روشن نميشه و يا علائم حياتي نداره كه بتونه كاري بكنه . حتي وقتي به كامپيوتر وصلش ميكنم ، ويندوز اون رو به عنوان يك دستگاه جديد پيدا نميكنه و اكتيوسينك هم اون را نميشناسه.:icon_mad:
به هر حال مجددا" از راهنمائي شما متشكرم.:icon_excl
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.