PDA

View Full Version : نصب دزدگیر تصویری روی سمند

Srfazel
11 April 2006, 01:07 AM
دوستان یکی به من پیشنهاد کرد که بر روی سمند معمولی خودم دزدگیر تصویری نصب کنم. می خوام بدونم آیا تداخلی با سیستم دزدگیر فابریک کارخانه ایجاد نمی شه و مشکلی برای ای سی یو به وجود نمی آید؟

XIII
11 April 2006, 01:33 AM
حالا دزدگير سمند مگه بده كه مي خواي عوض كني؟

pesaremelli
11 April 2006, 09:30 AM
اگه بندازی سیتم برق و دزدگیر فابریک از گارانتی خارج میشه دزدگیر سمند قابل اعتماده و لازم به تعویض یا تکمیل اون نیست

Srfazel
11 April 2006, 02:20 PM
ممنون، من خودم هم همينطور فكر مي‌كنم اما تنها دليلي كه باعث شد اين سوال رو مطرح كنم اينه كه به خاطر فاصله‌اي كه پاركينگ محل كارم از اطاقم داره و متاسفانه پاركينگ هم در جاي پر رفت و آمدي است خيلي پيش مي‌آد كه ماشين آژير مي‌كشه ولي من متوجه نمي‌شم به همين دليل تنها حسن دزدگير تصويري براي من باخبر شدن از آژير ماشين هست.:icon_cool

z_qz54
11 April 2006, 02:23 PM
پسر ملی درست میگه سیستم برق منم از گارانتی خارج شد ، من دزدگیر MAGICAR H132 نصب کردم،فقط کافیه فیش پشت کامپیوتر که جدا از فیشه اصلیه قطع کنی بعد نه قفل مرکزی نه دزدگیر کار میکنه.
باید دوباره سنسور های جدید نصب کنی چون تبدیلش گیر نمیاد.

XIII
11 April 2006, 09:47 PM
صداشو چرا قطع نميكني؟

Srfazel
12 April 2006, 12:49 PM
صداي چي‌رو قطع كنم؟! صداي دزدگير رو؟

XIII
12 April 2006, 06:26 PM
آره.فقط فلاشر ميزنه

Srfazel
15 April 2006, 08:40 AM
اينجوري كه ديگه فايده نداره!!

XIII
15 April 2006, 10:55 AM
كار دزدگيرو مي كنه اما صدا نداره دزدا بترسن
البته اين طوري كه من شنيدم سيستم سنمد مثل 206 طوريه كه اگه سويچ نباه ماشين رو نمي تتونند ببرن

HBN110
15 April 2006, 01:09 PM
دوستان یکی به من پیشنهاد کرد که بر روی سمند معمولی خودم دزدگیر تصویری نصب کنم. می خوام بدونم آیا تداخلی با سیستم دزدگیر فابریک کارخانه ایجاد نمی شه و مشکلی برای ای سی یو به وجود نمی آید؟

دوست خوبم ضمن سلام و عرض ادب ، لطفا به مکان ایجاد گفتگو دقت بفرمایید و اون رو در جای مناسب ایجاد کنید یعنی (سیستمهای صوتی و تصویری خودرو ) .
پاینده باشید

تاپیک به بخش مربوطه منتقل گردید

z_qz54
15 April 2006, 04:05 PM
كار دزدگيرو مي كنه اما صدا نداره دزدا بترسن
البته اين طوري كه من شنيدم سيستم سنمد مثل 206 طوريه كه اگه سويچ نباه ماشين رو نمي تتونند ببرن

من سوئیچ فابریک ندارم.:icon_arro

یکی بره و بلندگوی اضافه وصل کنه و نتیجه رو بگه.:icon_mrgr :icon_mrgr

XIII
15 April 2006, 10:56 PM
سوييچه زاپاس رو داري؟
سوراخ داره قسمت بالاي سوييچ؟

Srfazel
16 April 2006, 12:22 AM
تاپیک کاملا به قسمت "بحثهای کلی در مورد اتومبیل" مربوط می شود چرا که مطابق توضیحی که در زیر عنوان این قسمت آمده است کاملا مشخص و واضح است که بحثهای مربوط به خودرو فارغ از نوع آن باید در آن قسمت مطرح شود. اینکه دزدگیر چه ارتباطی به سیستم صوتی و تصویری دارد را باید از کیوکوشین عزیز پرسید. حتما به خاطر صدای دزدگیر تاپیک را منتقل کرده اید. لطف کنید تاپیک را به محل قبل برگردانید و با سخت گیریهای بیش از اندازه بچه ها رو دلسرد نکنید.یاد یه مثل خیلی جالب افتادم که ممکن است سوء تفاهم ایجاد کند وگرنه می گفتم:icon_ques

z_qz54
16 April 2006, 12:53 AM
سوييچه زاپاس رو داري؟
سوراخ داره قسمت بالاي سوييچ؟

من هردوشون رو دارم ولی چون از دزدگیر جدا استفاده میکنم ، به نمایندگی آشنا مراجعه کردم و اون با انبار دار ساپکو صحبت کرد و چندتا سوئیچ 405 خام براش فرستاد ولی جدیدا کوچیکتر شده.

ONLY Samand
27 April 2006, 02:22 PM
ولي به نظر من دزدگير سمند خيلي هم مطمئن نيست و بعضي وقتا هم قاطي ميكنه

m16586
28 April 2006, 05:26 PM
ولي به نظر من دزدگير سمند خيلي هم مطمئن نيست و بعضي وقتا هم قاطي ميكنه

سمند برادرم (تحویل آخر 84 ) روزی حداقل 2 یا 3 بار قاط می زنه ریموتش عمل نمی کنه قفل می کنه باز نمی کنه ( البته نه همیشه )
خلاصه دزدگیرش بدردبخور نیست براش دارم دنبال دزدگیر می گردم اگه پیدا کردم همینجا نتیجه اش رو می نویسم

XIII
28 April 2006, 11:13 PM
اون كه قاطي ميكنه به خاطر سيستم هوشمندشه كه بايد بديد تعمير
شايد علت ديگه هم داشته باشه مثلا ماله ما يه زماني در كاپوت درست چفت نميشد و اينم هي صدا ميداد
كلي وقت و اعصاب گرفت تا فهميديم مشكل چيه

z_qz54
29 April 2006, 02:13 PM
من عوض گردم چون وقتی قفل میکردم ، یا در رو قفل میکرد ولی دزدگیر راه نمیفتاد یا برعکس.

alidez
3 November 2008, 09:05 AM
دوستان عزيز ، به نظر شما نيازي به نصب دزدگير روي سمند ال ايكس هست؟ نظر خود من اينه كه با توجه به داشتن شوك سنسور و سيستم هوشمند نيازي به نصب دزدگير نيست (خارج شدن از گارانتي خودرو رو هم در نظر گرفتم) و فقط دزدگير تصويري به علت اينكه قابليت آلارم دادن از روي ريموت رو داره يكم وسوسه انگيزه، لطفا دوستاني كه سمند دارن نظر خودتون رو بفرمائيد.

mehdizadeh04
3 November 2008, 11:51 AM
با سلام خدمت عزیزان حاضر در صحنه
به نظر من اگه درست نصب شه هیچ ایرادی نمیتونه روی سیم کشی ایجاد کنه!!!
اگه با سوکت فابریک هم زده بشه و خیلی کامل عایق بندی بشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنه!!!
در ضمن ایران خ از کجا میخاد بفهمه شما دزدگیر بستی؟؟؟
هر موقع خواستی ببری نمایندگی دزدگیر رو کامل باز کن از روی ماشین!!!!و هر موقع آوردی باز ببند روش.
دوست بنده با این پیشنهاد همین کار رو کرد و خیلی هم راضیه و هم از گارانتی استفاده کرد
در ضمن هرکسی خواست مجیکار تصویری ببنده فقطو فقط بره نمایندگی انحصاری توی رسالت که توی سایتش آدرسش رو زده.
انقدر حرفه ای هستن چشم بسته دزدگیر نصب میکنن.
اینم سایتش:
[Only registered and activated users can see links]
سوالی باشه در خدمتم
با تشکر