PDA

View Full Version : دستکاری در پژو پارس

yashar666
10 April 2006, 03:51 PM
دستکاری که تو پژو پارس میشه انجام داد چیه؟ چه بدنه چه داخل ماشین؟اگه میشه توضیح بدین؟

woodybed2003
10 April 2006, 07:13 PM
با سلام
در بدنه می توانی قسمت هوا کش را برداری که خیلی قشنگه!!میتوانی در صندوق عقب را بر داشته و به جای آن صندوق عقبی گذاشته که جا پلاکی ندارد و قسمت فرو رفته بر آمده شده است!!!چراغ های مدل 2006 آن که چند ماه است به بازار آمده از نوعLEDاست و بسیار زیبا!!چراغ های جلو را معمولا دودی میکنند!!!در هایت را نیز میتوانی عوض کنی که د گران در می آید!! حتی می توانی رنگ ماشینت را عوض کنی یا دو رنگه کنی!!(اگه ماشینتن سفید است نمی خواهد این کار را بکنی) اما رنگ عوض کردن هزار دردسر دارد باید بروی از راهنمایی و رانندگی مجوز بگیری و... طرح داخل: persia معمولا اگه تویش را عوض کنی اینهو ماه می شود مثل بر داشتن قسمت جلو همتن جایی که فن و.. وجود دارد گذاشتن LCD و خیلی کار های دیگر که اگه خواستی بهت توضیح می دهم!!!!:icon_evil
با تشکر

علی سلیمی
10 April 2006, 11:57 PM
دستکاری که تو پژو پارس میشه انجام داد چیه؟ چه بدنه چه داخل ماشین؟اگه میشه توضیح بدین؟

یاشار جان سوالت اصلا کامل و واضح نیست اما خوب من تا حدی شما رو راهنمایی میکنم اول از همه اینکه میتونی برای تعویض موتورت اقدام کنی که فکر نمیکنم قصد چنین کاری رو داشته باشی و اگر داشتی میتونم بیشتر راهنمایی ایت کنم اما اینو بگم که هیچ بیمه ایی ماشین شما رو بیمه نخواهد کرد و ضمنا اینکار غیر قانونی هست و در صورت مشاهده افسر راهنمایی رانندگی به هر نحوی ماشین شما رو میخوابونن و موتور Tuning شما رو هم ازتون میگیرن و ضمنا تو تصادف اگر مشخص بشه موتور ماشین شما تعویض شده البته منظورم با موتور های معمولی نیست موتور های Tuning به هر نحوی که باشه مقصر اصلی شما شناخته خواهید شد.

اما میتونی برای تقویت موتور از فیلتر هوای Sport استفاده کنی، شمع ها رو به کل عوض کنی، هدرز نصب کنی، دیگه برات بگم استرس بار نصب کنی، منبع اگزوز ماشینت رو عوض کنی و یه منبع ریس شهری بندازی، Chip سرعت نصب کنی و حتی برنامه ی ECU ماشینت رو تغییر بدی که خود همین آخری 400 هزار تومن خرج داره یا هدرز حدود 300-400 هزار تومن باز خرج داره فیلتر مناسب بخوای بخری 70 تومن به بالاست که با مایع مخصوصی که داره قابل شستشو هم هستش منبع اگزوزت چیزی حدود 100-400 تومن خرج داره یا استرس بار 50 تومن خرجش هست.

این خلاصه ایی از تقویت موتور برای داخل ماشین هم میتونی از صندلی ریس استفاده کنی میتونی Gauge روی ستون نصب کنی میتونی دور موتور بزاری فرمون رو عوض کنی سر دنده و Pedal گاز و ترمز و کلاچ رو عوض کنی دیگه میتونی داخل اتاق اعم از سقف ستون ها جلو داشبرد و .. رو رنگ کنی مثلا ماشینت سفیده داخل رو قرمز کنی شیشه ها رو دودی کنی البته تا 35% مجاز هستی برای اینکار بعد دیگه عرض کنم که صفحه کیلومتر رو یا حتی خود کیلومتر رو عوض کنی و ..

برای بیرون هم که خوب باز معلومه میتونی از بال لاستیکی که روی صندوق میزارن استفاده کنی یا بال فلزی روی صندوق نصب کنی یا جای pelak ماشینت رو صاف کنی (دوستمون گفت صندوق رو عوض کنی یه همچین حرفی اشتباهه برای اینکه هیچ جا صندوق صاف شده ی ماشین رو نمیفروشن و باید صندوق رو بدی برات درست کنن یعنی مال خودت رو صافکاری کنن) جلو panjere رو عوض کنی (نه هواکش!) دستگیره درب ها رو صاف کنی و درب ها ریموتی باز بشن چراغ عقب و جلو رو عوض کنی flap عقب و جلو و رکاب بقل بندازی رینگ لبه دار بندازی که به تازگی مد شده اونم دو سایز گلگیر عقب ها رو باد بدی و بدی کلا برات Body Tuninng اش کنن!

اینایی که گفتم رو جدی نگیر چون چیزی حدود 10-15 ملیون خرج اش هستش!

علی سلیمی
11 April 2006, 11:52 PM
دوست عزیزمون درخواست عکس کرده بودن من به مرور تصاویر رو میزارم براتون:

http://img.majidonline.com/pic/30382/Photo%200027.jpg

http://img.majidonline.com/pic/30383/Photo%200028.jpg

saber2q
12 April 2006, 01:36 AM
با سلام
در بدنه می توانی قسمت هوا کش را برداری که خیلی قشنگه!!میتوانی در صندوق عقب را بر داشته و به جای آن صندوق عقبی گذاشته که جا پلاکی ندارد و قسمت فرو رفته بر آمده شده است!!!چراغ های مدل 2006 آن که چند ماه است به بازار آمده از نوعLEDاست و بسیار زیبا!!چراغ های جلو را معمولا دودی میکنند!!!در هایت را نیز میتوانی عوض کنی که د گران در می آید!! حتی می توانی رنگ ماشینت را عوض کنی یا دو رنگه کنی!!(اگه ماشینتن سفید است نمی خواهد این کار را بکنی) اما رنگ عوض کردن هزار دردسر دارد باید بروی از راهنمایی و رانندگی مجوز بگیری و... طرح داخل: persia معمولا اگه تویش را عوض کنی اینهو ماه می شود مثل بر داشتن قسمت جلو همتن جایی که فن و.. وجود دارد گذاشتن LCD و خیلی کار های دیگر که اگه خواستی بهت توضیح می دهم!!!!:icon_evil
با تشکر
اينايي كه گفتي كارايي هست كه با پرايد ميكنن نه با پرشيا
به نظر من اگه بخاي درب صندوق پرشيا رو عوض كني قشنگ كه نميشه هيچ، كلي هم شخصيت آدم رو ميبره زير سوال
ولي lcdكار خوبيه ولي به نظر من ميشه با كمي هزينه بالاتر هم دريچه هاي كولر رو داشته باشي و هم lcd‌ به صورت فابريك فقط يه دشبرد ديگه بايد بخري تا اينكارو بتوني بكني
آخه در ماشين رو عوض كنن چه دري جاش بذارن؟؟؟ در 405 يا سمند؟ يا در عضلاني
به نظر من خيلي كارا ميشه كرد كه هم ماشين تك بشه و از هر ماشين ديگه اي زيباتر بشه و اين چيزا كه گفتيد همه انجام ميدن و هيچ قشنگي نداره بجز.......

graphiator
23 May 2007, 03:35 PM
من تو صندوقش 3 تا ساب 15 و 3 تا امپلی 3000 و 2 تا امپلی 1700 پاور گذاشتم و س تا کامپوننت هم توش با یه ضبط آلپاین 300 که کلا 7-6 میلیون شد. ریینگ و لاستیک 2.600.000 تومن با چراغ جلوی تلسکوپی. اسمم تو نمایشگاه تونیینگ و اسپرت هست با پرشیا نقره ای که نیازی به باد دادن بدنه و ... نداشت
راستی فرمون ایزوتا هم انداختم. با یه خازن 4 و یه 4.5 فاراد که به باطری 100 آمپر وصل کردم و البته BIG3 فراموش نشه. همش کار خودم بوده که به لطف phalls , google search انجام دادم :lover: :lover: :lover:

arash p mbz bmw
17 June 2007, 02:39 AM
عذر میخوام وارد بحث زیبا با حضور استاد عزیزم اقای سلیمی میشم تاپیکو منتقلش کردم به بخش تیونینگ

woodybed2003
17 June 2007, 12:55 PM
با سلام به اساتید
ببخشید که یکمی دیر جواب می دم.
اولا saber2q جون منظور من از عوض کردن در همون در های ریموتی که استادمون علی سلیمی گفتن بود:icon_neut دوما من که گفتم در صندوق عوض می کنی اینو از یه نفر که کار خودش تیونینگ هست شنیدم (خودمم یه ذره تعجب کردم که این حرفو زد) سوما اینا همه کار هایی است که واسه همه ماشینا میشه کرد حالا چه پرشیا چه پراید چه پیکان.
با تشکر

Pontiac
17 June 2007, 02:59 PM
سلام
با کسب اجازه از اساتید:icon_wink
این دوستمان نه بودجه خود را اعلام کرده و نه حتی میزان و هدف تغییرات بر روی خودروی خود را عنوان نموده.با این اوصاف کار قدری گسترده است اما در یک سطح معقول در ضمینه تیونینگ قابلیت حرکتی کارهایی به قرار زیر می توان به منظور تیونینگ خودرو انجام داد
سطح یک:
1)بهبود سیستم تخلیه شامل:نسب هدرز ترجیحا از مارک های اصلی و مدل های 4-2-1 .در بازار مارک سوپر اسپرت موجد است اما برند های بهتری نیز می توان برگزید که کمیاب ترند.برداشتن کاتالیزور و تعویض لوله های رابط اگزوز و نسب منبع اسپرت ترجیحا مارکREMUS
2)بهبود سیستم جرقه زنی شامل:تعویض شمع با انواع کاراتر, اسپلیت فایر V شکل ساخت امریکا گزینه مناسبی است و در صورتی که محدودیت بودجه دارید شمع های 4 پلاتینه موجود در بازار مناسبند.و تعویض وایر شمع ها با انواع اسپرتی و کاراتر
3)بهبود سیستم هوا رسانی با تغییر فیلتر هوا و استفاده از انواع مخروطی با قابلیت هوا گیری 360 درجه و دهانه بزرگ البته مارک مناسبK&N می باشد بین 70 تا 90 تومان قیمت دارد
4)بهبود سیستم مدیریت خودرو به وسیله ریمپ ECUو چیپ تیونینگ(بین 4تا 5 درصد افزایش قدرت)
5)استفاده از کم شفت(میل سوپاپ) اسپرت,دقت نمایید از مدل شهری انتخاب گردد(performance) نه مدل ریسی(تا به سوپاپ ها صدمه نزند)
6)نسب کویک شیفتر بر روی گیرباکس
خوب تا اینجا شما به راحتی میتوانید مزدا323 را در اینه مشاهده نمایید و زانتیای 2000 را شرمنده نمایید(البته بسته به مارک و نو ع قطعات مصرف شده افزایش قدرت متغییر است)
سطح دوم:
افزایش حجم سیلندر از طریق تراش کاری سیلندر و تعویض پیستون ها با عنوان بزرگترو در صورت امکان محدب و انجام کلیه کارهایی که در بالا ذکر شد
سطح سوم:
تعویض موتور با انواع بزرگتر به صورت ساده یا توربو(و یا سوپر شارجر)دار و بهبود کارایی ترمز ها
توضیح:در صورت انجام موارد ذکر شده نیاز به تعویض گیر باکس نیست البته در مورد سطح 3 بستگی به موتور مورد استفاده شما دارد در صورتی که موتور نسب شده تفاوت قدرت بسیار زیادی با حالت عادی داشت بهتر است گیر باکس نیز به صورت متناسب تغییر نماید و تعویض گردد.
در موردظاهر خودرو به سلیقه شما و نوع کاربریتان بستگی دارد می توانید در سطی ساده فقط از زیر سپری و زیر رکابی استفاده نمایید یا در سطح های بالاتر اقدام به استفاده از بادی کیت های مختلف نمایید.البته به عقیده من در صورت ایجاد تغییرات فاحش و اصطلاحا تابلو نمودن خودرو دائما با پلیس مشکل خواهید داشت.استفاده از رینگ لاستیک مناسب و مرغوب(حداکثر سایز 16) و دادن ارتفاع مناسب نیز هم فرمان پزیری را بهبود میدهد هم قابلیت ترمز گیری را(در صورت استفاده از لاستیک پهن تر در حد معقول)
در مورد تقویت موتور ,سطح 2 به هیچ عنوان قابل برگشت نیست سطح 3 به سختی قابل برگشت است اما سطح 1 به راحتی قابل برگشت بوده و با صرف مدت کوتاهی ماشین شما دوباره استاندارد خواهد شد:icon_mrgr .و در کشورمان به عقیده من تقویت قابل برگشت به مراتب بهتر است.در مورد مشکلات تعویض موتور نیز استاد گرامی اقای علی سلیمانی توضیح کاملی دادند:icon_sad:
امیدوارم اطلاعات ناچیز ارائه شد مفید واقع گردد:icon_neut

سپندار مزد
17 June 2007, 06:10 PM
دستگیره درب ها رو صاف کنی و درب ها ریموتی باز بشن

یعنی چی ؟درست متوجه شدم یعنی دستگیرهی وجود نداره!!!

لینک عکسا خراب است.
یا حق