PDA

View Full Version : بهترين بيمه اتومبيل چيست؟

Abolfazl2006_p
10 April 2006, 01:49 AM
سلام
دوستاني كه ماشين دارن لطفا بگن از كدوم بيمه استفاده مي كنند و اگر تا حالا تصادف كردن :icon_cry:
از پرداخت خسارت از طرف بيمشون راضي بودن و چه نوع بيمه را پيشنهاد مي كنيد؟ ماشين من بيمه البرز است و يك بار
كه تصادف كردم و بيمه بدنه بودم خسارت را در حدود يك هفته پرداخت كردند(اشاره مي كنم كه با صد تا سرعت با يك الاغ تصادف كردم و ماشينم حدود 500000 تومن خرج برداشت و بيمه 90 درصد را پرداخت كرد و خسارت اولم بود و وقتي تمديد كردم 20 درصد اضافه نرخ پرداخت كردم)
چه طور مي تونم عكس ماشين را اينجا بزارم تا ببينيد؟ مرسي
:icon_neut

t.A.T.u
10 April 2006, 09:11 AM
سلام

به نظر من ایران بهتره , خودم ازش استفاده میکنم و الان ماشین کل اشنا ها هم بیمه ایران هستش داداشم هم تو بیمه ایران کار میکنه فقط فکر نکنم اینجا بتونم شماره بدم چون اگه بدم میگن تبلیغ کرده و ...

تو یک دزدی که 1 سال پیش اومد شیشه 206 را شکسته بودن و ضبط Cd خور و ... رو که بوردن تو 2 روز خسارت رو گرفتم یه روز دادگاه چون دزدی پیش اومده بود یه روزم رفتم پولو گرفتم .

حامدگلشن
10 April 2006, 06:23 PM
سلام
دوستاني كه ماشين دارن لطفا بگن از كدوم بيمه استفاده مي كنند و اگر تا حالا تصادف كردن :icon_cry:
از پرداخت خسارت از طرف بيمشون راضي بودن و چه نوع بيمه را پيشنهاد مي كنيد؟ ماشين من بيمه البرز است و يك بار
كه تصادف كردم و بيمه بدنه بودم خسارت را در حدود يك هفته پرداخت كردند(اشاره مي كنم كه با صد تا سرعت با يك الاغ تصادف كردم و ماشينم حدود 500000 تومن خرج برداشت و بيمه 90 درصد را پرداخت كرد و خسارت اولم بود و وقتي تمديد كردم 20 درصد اضافه نرخ پرداخت كردم)
چه طور مي تونم عكس ماشين را اينجا بزارم تا ببينيد؟ مرسي
:icon_neut
من تا حالا از بيمه هاي ايران -البرز و اسيا استفاده كردم
همشون سرو ته يه كرباسن بستگي داره روزي كه ميخاي بري براي تعيين خسارت او شخصي كه مياد براي تعيين خسارتت سر حال باشه يا نه با دقت كارشناسي كنه يا پولكي باشه يا نه
در كل بيمه تو ايران زماني كه ميخاد ازت بابت حق بيمه پول بگيره خوبه موقع پول دادن ولي اذيت ميكنن
در ضمن تا اونجايي كه من خبر دارم بيمه ايران و آسيا و البرز حق بيمه 206 رو گرون كردن به عنوان مثال ايران 20 درصد گرونش كرده
من امسال رفتم بيمه دانا بيمه كردم از همشون ارزونتر بود :icon_cool
سلام

به نظر من ایران بهتره , خودم ازش استفاده میکنم و الان ماشین کل اشنا ها هم بیمه ایران هستش داداشم هم تو بیمه ایران کار میکنه فقط فکر نکنم اینجا بتونم شماره بدم چون اگه بدم میگن تبلیغ کرده و ...

تو یک دزدی که 1 سال پیش اومد شیشه 206 را شکسته بودن و ضبط Cd خور و ... رو که بوردن تو 2 روز خسارت رو گرفتم یه روز دادگاه چون دزدی پیش اومده بود یه روزم رفتم پولو گرفتم .
شما چون داداشت تو بيمه هست راحت تر و بدون دردسر تر كارت راه ميوفته :icon_razz
شما ميتوني براي شماره دادن از پي ام استفاده كني:icon_surp

z_qz54
10 April 2006, 07:44 PM
من از پارسیان خیلی راضی بودم.

Abolfazl2006_p
10 April 2006, 10:15 PM
اين بيمه هاي جديد و خصوصي مثل رازي و پارسيان و.... آيا فرقي با بيمه هاي قديمي تر دارن ؟:icon_sad:

HBN110
10 April 2006, 10:52 PM
دقیقا حق با حامد عزیزه چندان فرقی با هم ندارن:icon_evil

Mehrzaad
11 April 2006, 02:38 AM
من تا حالا از بيمه هاي ايران -البرز و اسيا استفاده كردم
همشون سرو ته يه كرباسن بستگي داره روزي كه ميخاي بري براي تعيين خسارت او شخصي كه مياد براي تعيين خسارتت سر حال باشه يا نه با دقت كارشناسي كنه يا پولكي باشه يا نه
در كل بيمه تو ايران زماني كه ميخاد ازت بابت حق بيمه پول بگيره خوبه موقع پول دادن ولي اذيت ميكنن

دقيقاً همينطوره ! .

با اين حال من به نسبت بقيه از ايران و اسيا رازی تر بودم ، پيشنهاد من اينه طرف دانا اصلاً نريد

karash501
11 April 2006, 07:18 AM
ماشین ما بیمه بدنه ایران بود شیشه جلو شکست 1ماه طول کشید توجیه شن شیشه جلو شامل بیه بدنه میشه یا نه!یه بیمه که اجباریه بیمه بدنه با این فرانشیزای مسخره واقعا پول مفته هر بار آدم بخواد خسارت بگیره ترس آینده رو داره!

payamix
11 April 2006, 11:17 AM
بیمه های خصوصی مثل پارسیان 5 تا 10% فرانشیز بیشتر از مبلغ خسارت کم میکنند.

khaligefars
11 April 2006, 11:38 AM
من از ايران رازي بودم البته بستگي به كارشناس واحد خسارت داره!!!!!!:icon_cool

z_qz54
11 April 2006, 03:05 PM
بیمه های خصوصی مثل پارسیان 5 تا 10% فرانشیز بیشتر از مبلغ خسارت کم میکنند.

20% در صورتی هم که کمتر از 3 سال باشه گواهینامه گرفته باشید.
ولی من بدون فرانشیز گرفتم چون 3 سال و 2 ماه بود.

حامدگلشن
11 April 2006, 03:30 PM
اين بيمه هاي جديد و خصوصي مثل رازي و پارسيان و.... آيا فرقي با بيمه هاي قديمي تر دارن ؟:icon_sad:
بله مشكل بزرگشون اينكه شعباتشون نسبت به بيمه هاي ديگه كمتره و همينطور نمايندگيهاشون هم كمتره و اكثرن براي گرفتن خسارت بايد به يكي دو شعبه از بيمه هاي ديگه مراجعه كرد مثلن پارسيان رو بايد بري بيمه ايران خسارت بگيري و دوندگيشون يكم بيشتره چون خسارتو بيمه ايران ميده ولي براي گرفتن خسارت بايد استعلام بگيري كه بايد بري دفتر بيمه پارسيان تو ونك بهت استعلام بدن و حد اقل يك بار مسير بين بيمه ايران تا پارسيان رو بايد بري برگردي

20% در صورتی هم که کمتر از 3 سال باشه گواهینامه گرفته باشید.
ولی من بدون فرانشیز گرفتم چون 3 سال و 2 ماه بود.
دوست عزيز منظور پياميكس اينه كه از تعرفه بيمه 5 تا 10 درصد بيشتر كم ميكنن مثلن اگر ده درصده به جاش 15 درصد كم ميكنن:icon_surp

t.A.T.u
12 April 2006, 02:20 AM
سلام

حالا اگه خواستی بیمه ایران کنی به من PM خصوصی بده شماره بدم .

amirali18
12 April 2006, 03:37 AM
بيمه کار آفرين هم بدک نيست، البته که همه بيمه ها از دم سرکاری هستن و هزار تا اما و اگر ميزارن آخرشم با منت يه ذره پول ميدن:icon_razz
و جالب تر از همه اينکه برای بيمه بدنه قانون رو عوض کردن، فرانشيز خسارت اول 10% يا حداقل 50000 تومان!!!!!خيلی پول ميدادن ديگه حالا زير 50000 تومان هم نميدن!!!:icon_mad: :icon_mad:

امين حرفه اي1
12 April 2006, 11:46 AM
با سلام خدمت شما عزيزان بيمه شناس
داداش ما حدود 4 سال پيش ماشينمون رو بيمه كرديم ولي به دلايلي تو اين 3سال نتونستيم بيمه اش كنيم و حالا كه رفتيم بيمه اش كنيم بهمون مي گن كه بايد جريمه بديد آخه براي چي بابا ما نمي تونستيم تو اين چند سال بيمه اش كنيم راحتتر بگم پول نداشتيم حالا چرا بايد جريمه بديم اين مثل اينه كه شما از يك نانوايي نون مي خريديد و براي چند روز نون نخريديد و حالا كه رفتيد دوباره نون بخريد بهتون مي گه كه چون اين چند روز نون نخريدي بايد پول بيشتري بدي آخه درسته شما منو راهنمايي كنيد راستي بيمه اي كه كرده بوديم بيمه ايران و شخص ثالث بود حالا شما به من بگيد كه چيكار كنم آقا من مي خوام دوباره ماشينم رو بيمه كنم شما منو راهنمايي كنيد و بگيد كدوم بيمه بهتره؟ ممنون و متشكر

حامدگلشن
12 April 2006, 01:06 PM
قبلن در مورد خوب بودن و بد بودن بيمه ها تو همين تاپيك بحث شده
اين قانوني هم كه شما ميگين درسته وجود داره اگر شما 1 ماه بيشتر از زماني كه بيمتون تموم شده برين براي بيمه كردن بايد جريمه ديركرد بپردازين
ولي در كل درسته كه بيمه ها قوانين مسخره خودشونو دارن و موقع پول دادن جون آدمو بالا ميارن ولي بهتره برين و بيمه كنين چون زماني كه حادثه اتفاق ميوفته اون موقع جبرانش سخت تره

z_qz54
12 April 2006, 04:17 PM
اگه آشنا داشته باشید ، حق واقعیتون رو میدن.

t.A.T.u
12 April 2006, 06:17 PM
داداش ما حدود 4 سال پيش ماشينمون رو بيمه كرديم ولي به دلايلي تو اين 3سال نتونستيم بيمه اش كنيم و حالا كه رفتيم بيمه اش كنيم بهمون مي گن كه بايد جريمه بديد آخه براي چي بابا ما نمي تونستيم تو اين چند سال بيمه اش كنيم راحتتر بگم پول نداشتيم حالا چرا بايد جريمه بديم اين مثل اينه كه شما از يك نانوايي نون مي خريديد و براي چند روز نون نخريديد و حالا كه رفتيد دوباره نون بخريد بهتون مي گه كه چون اين چند روز نون نخريدي بايد پول بيشتري بدي آخه درسته شما منو راهنمايي كنيد راستي بيمه اي كه كرده بوديم بيمه ايران و شخص ثالث بود حالا شما به من بگيد كه چيكار كنم آقا من مي خوام دوباره ماشينم رو بيمه كنم شما منو راهنمايي كنيد و بگيد كدوم بيمه بهتره؟ ممنون و متشكر

سلام

خوب بیمه شخص ثالث 100 % جریمه داره !

اینجانب
13 April 2006, 06:53 AM
داداش ما حدود 4 سال پيش ماشينمون رو بيمه كرديم ولي به دلايلي تو اين 3سال نتونستيم بيمه اش كنيم و حالا كه رفتيم بيمه اش كنيم بهمون مي گن كه بايد جريمه بديد آخه براي چي بابا ما نمي تونستيم تو اين چند سال بيمه اش كنيم
طبق قوانین راهنمایی و رانندگی تمام وسايل نقلیه باید بیمه شخص ثالث داشته باشند، اختیاری نیست. ولی از نظر هزینه بیمه و بالطبع میزان پرداخت خسارت یک حداقلی وجود داره که میشه از اون استفاده کرد. ولی با توجه به میزان دیه واقعا بهتره از بیمه با پوشش کافی حتما استفاده بشه که فکر کنم امسال هم همون ۳۵ میلیون باشه.

kourosh69
13 April 2006, 02:51 PM
ولی با توجه به میزان دیه واقعا بهتره از بیمه با پوشش کافی حتما استفاده بشه که فکر کنم امسال هم همون ۳۵ میلیون باشه.

چند روز پیش توی روزنامه نوشته بودند برای سال 85 با احتساب ماه های حرام درست به خاطرم نیست 42 یا 45 میلیون تومان شده .

فرشاد ل
13 April 2006, 03:03 PM
شرايط بيمه‌ها رو كه خوب مي‌خوني مي‌بيني همه بندها به نفع اونهاست و هيچي به نفع تو نيست. به نزر مياد قراره مشتري به بيمه‌ها خدمت بده نه برعكس. همشون هم مثل همن.

khazokhil00
13 April 2006, 03:10 PM
من بیمه البرز آشنا دارم . یه تصادف کردم 700 تا خرج شد 1700 گرفتم . چه حالی داد .
ماشینم ردش کردم رفت .:icon_excl

سود انباشته
14 April 2006, 06:16 PM
کافی هست که در یکی از بیمه ها اشنا داشته باشی واون موقع تا 3 برابر براتون خسارت هم پرداخت میکنند.

meslehichkas
18 April 2006, 12:36 AM
دزد وسايل ماشينه منو زد (206)
بيمه ايران با كلي ناز و افاده 150000تومن داد كه حدود 50000تومن فرانشيز كم كرد
كي بود به من گفت برو بيمه بدنه كن اونم ايران ؟ من يه صحبت كوچولو دارم باهاشون لطفن
راستي چون سنم زيره 30سال هست 10٪ اضافه ازو گرفتن
( البته از حق نگذزيم همشون سر و ته يه كرباسن . اسيا و ايران و پارسيان نداره)

Abolfazl2006_p
18 April 2006, 12:58 AM
پس به این نتیجه می رسیم که همشون سرو ته یه کرباس هستند و فقط باید بند پ داشته باشی!!!

Abolfazl2006_p
18 April 2006, 01:33 AM
اینم عکس ماشین بعد از تصادف و الاغ بیچاره!!!!!

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

Abolfazl2006_p
18 April 2006, 01:41 AM
امروز ماشینا بیمه البرز کردم:
بیمه شخص ثالث 160000 تومن با تخفیف 3 سال عدم خسارت
بیمه بدنه 176000 تومن با 20 درصد اضافه نرخ و همچنین سن زیر 30 سال :icon_cry: