View Full Version : تعويض 6600 با موتورولا V3
ATOS
9 April 2006, 08:18 PM
نظر دوستان در اين مورد چيه؟
قضيه اشكال داشتن V3 تو فرستادن SMS چيه؟
تو كيف گوشي كه ميخوام بخرم همه چيز حتي كيف كمري هم هست و همشون ساخت چين اما خود گوشي ساخت سنگاپور.
لولاش زود خراب نميشه؟:icon_razz
laminor
9 April 2006, 09:59 PM
نظر دوستان در اين مورد چيه؟
قضيه اشكال داشتن V3 تو فرستادن SMS چيه؟
تو كيف گوشي كه ميخوام بخرم همه چيز حتي كيف كمري هم هست و همشون ساخت چين اما خود گوشي ساخت سنگاپور.
لولاش زود خراب نميشه؟:icon_razz
این مشکل v3 که میگن در مورد فرستادن اس ام اس داره به این صورته که v3 اگر شبکه شلوغ باشه اس ام اس را کمی بعد خودش میفرسته و بعد بهت با صدا خبر میده و هیچ مشکلی نداره . گوشی هم اکثرا ساخت سنگاپور است و وسایل هم که اکثر گوشیها وسایل همراشون ساخت چین هست و مشکلی نداره . چی رنگیش را میخواهی بخری و چه قیمت ؟؟
BloodReza
9 April 2006, 11:56 PM
با V3 اگه بخای عوض کنی به نظرم عوض نکن چون 6600 خیلی بهتر هست ولی اگه V3i بخای عوض کنی بله میصرفه
خیالتم از بابت کیفیتش راحت مشکل و خرابی براش پیش نمیاد
farzad_sx1
10 April 2006, 01:04 AM
این مشکل v3 که میگن در مورد فرستادن اس ام اس داره به این صورته که v3 اگر شبکه شلوغ باشه اس ام اس را کمی بعد خودش میفرسته و بعد بهت با صدا خبر میده و هیچ مشکلی نداره .
این که نشد مشکل ..... یعنی آیا واقعا این مشکلش هست؟؟ این که خوبه ... میشه یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین.....
laminor
10 April 2006, 10:44 AM
این که نشد مشکل ..... یعنی آیا واقعا این مشکلش هست؟؟ این که خوبه ... میشه یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین.....
اگر شبکه sms شلوغ باشه این گوشی مثل گوشیهای نوکیا و se نیست که سرچ کنه و به محض اینکه شبکه شلوغ باشه مسیج را میفرسته توی یک قسمت و خودش شبکه را مداوم تست میکنه و اگر خلوت شد مسیج را میفرسته و بهتون با صدا خبر میده که فرستادم . کلا امکانات و صفحه کلید بسیار عالی برای sms زدن داره . اما در مورد تعویض با 6600 بگم که خوب 6600 مموری میخوره و سیمبین هست در حالی که این جاوا است و تنها 6 مگابایت حافظه داره . ولی صفحه نمایش v3 بسیار بهتر و با کیفیت تر از 6600 است و صدای گوشی هم بهتر از 6600 است و استیل و جذابیت خاصی بخاطر طراحی منحصر به فردش داره .
Malkemid
10 April 2006, 03:10 PM
V3 خیلی به نظرم خوشگله...مخصوصا طراحی slim ش...ولی واقعا امکاناتش پایینه و یکی که 6600 داشته احتمالا سختش می شه...بلوتوث خوبی هم نداره و خیلی اوقات تو سرچ پیدا نمی کنه ....فایلها رو نمی فرسته ....مموری هم که نمی خوره...دوربینشم که تعریفی نداره...ولی V3i خیلی بهتره ...مموری می خوره...دوربین بهتر...
در ضمن در مورد گوشی های موتورولا درصد جذب امواجش زیاده و ممکنه زیاد واسه بدن جالب نباشه...ولی خیلی خوشگله...
farzad_sx1
10 April 2006, 03:50 PM
در ضمن در مورد گوشی های موتورولا درصد جذب امواجش زیاده و ممکنه زیاد واسه بدن جالب نباشه...ولی خیلی خوشگله...
Malkemid عزیز به همه حرفاتون موافقم ولی این یکی رو قبول ندارم....
چون SAR Level گوشی V3 برابر 0.62 هست... در صورتیکه
SAR Level گوشی 6600 برابر 0.80 هست.... یعنی دقیقا بر عکس حرف شماست... :icon_ques
laminor
10 April 2006, 03:58 PM
در مورد بلوتوث سری اول v3 این مشکل را داشتند ولی الان دیگه نه و مشکلش حل شده . مورد بعدی در مورد گوشیهای سری v موتورولا اینه که این گوشی ها خیلی کارها میشه باهاشون کار کرد مثلا شما میتونید که تعداد مسیج ها که کلا 20 تا در این inbox جا میشه را به 200 تا برسونید که اگر خواستید بعدا توضیح میدم چطوری .
secondphoenix
10 April 2006, 04:24 PM
مورد بعدی در مورد گوشیهای سری v موتورولا اینه که این گوشی ها خیلی کارها میشه باهاشون کار کرد مثلا شما میتونید که تعداد مسیج ها که کلا 20 تا در این inbox جا میشه را به 200 تا برسونید که اگر خواستید بعدا توضیح میدم چطوری .
در اين مورد كه 6600 اين تعداد رو ميتونيد به 999 برسونيد!
ATOS
10 April 2006, 07:14 PM
با تشكر از دوستان:icon_wink نتيجه گرفتم كه:
خزوخيل 2صفر رو نگه دارم:icon_excl
PAYAM
10 April 2006, 09:31 PM
با تعويض گوشيت با v3 به جز زيبايي بيتر و حوش دستي چيز ديگري گيرت نميآيد. دوربين آن كه VGA (رزولوشن 640 * 480) و داراي كيفيت پايينيست. به خصوص اينكه چون قبلا گوشي سيمبين داشتي سر دو سه هفته گوشي جاوا دلت را ميزند. ضمنا نوشتن اس ام اس با V3 يكي از بدترين مدلهايي بود كه تا به حال ديدم و بسيار كند و اعصاي خوردكن است.
ضمنا قابليتي كه در مورد فرستادن اس ام اس دوستان گفتند در تمام گوشيهاي سيمبين موجود است و البته خيلي هم امكان به دردبخوري نيست چون اس ام اس ها در ايران در مواقع شلوغي بيشتر در همان اول كار Faild ميشوند!.
Malkemid
11 April 2006, 01:06 AM
Malkemid عزیز به همه حرفاتون موافقم ولی این یکی رو قبول ندارم....
چون SAR Level گوشی V3 برابر 0.62 هست... در صورتیکه
SAR Level گوشی 6600 برابر 0.80 هست.... یعنی دقیقا بر عکس حرف شماست... :icon_ques
البته منظور من مشخصا V3 نبود..ولی تا اونجایی که می دونم گوشی های موتورولا از این نظر معروفند(جذب امواجشون زیاده)...ممنون از توضیحات شما:icon_cool
aftab64
20 April 2006, 01:33 PM
آقا یک کلام فقط بگم v3 حرف نداره
heart_hacker
28 April 2006, 01:33 PM
وی تری خوب بود ولی وی تری ای محشره
salar68
28 April 2006, 11:37 PM
سلام
یه گوشی تاشو خوب برای یه زن می خواستم زیر 200 هزار
این مدل خوبه ؟
مشکل حرابی و .. از این حرف ها که نیاز به تعمی رکار داشته اباشه را داره یا نه ؟
و همینطور شماره گیر صوتی داره یا ن ه؟
Nomad
29 April 2006, 02:43 AM
v3 با توجه به قیمت و نداشتن گارانتی و مراکز معتبر تعمیر و صد البته نداشتن امکانات و . . . اصلا بدرد نمیخوره . فقط برای ظاهر خوبه . من یکیشو داشتم سر یه هفته وقتی که روی قسمت عکسبرداری و فیلم برداری میرفتم گوشی قفل میکرد و صفحه تاریک میشد و تا باطری رو در نمیاوردم درست نمیشد .
parsmobile
29 April 2006, 02:22 PM
همین هفته گذشته یکی از دوستام 6600 خودشو با یه v3 عوض کرد . الان شدیدا پشیمونه میگه آواره شدم اصلا باهاش راحت نیستم . حالا هم مونده چی کار کنه. احتیاط کن پشیمون نشی ...
laminor
29 April 2006, 04:11 PM
هر گوشی در کلاس خاص خودش هست . 6600 و v3 اصلا با هم قابل مقایسه نیستند . شما با خرید v3 پول به دیزاین و طراحی منحصر به فرد آن دادین و بس چون امکانات زیادی نداره و برای کسانی طراحی شده که یک گوشی راحت و سبک و زیبا می خواهند و بسیار زیاد در سطح جهان محبوب هست . با اینکه 2/5 سال پیش به بازار آمده اما هنوز جزء 5 گوشی اول پرفروش جهان هست . برادر من این گوشی را در حدود 2 سال هست که داره و هیچ مشکلی هم تا حالا براش پیش نیامده ولی کسی که قبلا گوشی سیمبین داشته و این گوشی را خریده با این امکانات بسیار کم مسلما مشکل خواهد داشت و انتخاب درستی نکرده .
salar68
29 April 2006, 10:23 PM
سلام
آخر کسی جواب ما را نداد !!!
این گوشی خرابی داره ؟ منظرم نیاز به تعمیر کار پیدا کردن ( مدل v3 )
شماره گیر صوتی
باتریش چه طوره ؟
برای یک زن می خواهم که فقط ظاهر و این مورد شماره گیر مهم
با تشکر
kzmx
30 April 2006, 12:40 AM
قیمت دور و ور 200 که خوشکل باشه واسه خانوما 2 گزینه داری یکی Motorola slvr l7 که 186 تومن هست اینم مشخصات و عکسش http://gsmarena.com/motorola_slvr_l7-review-74.php http://gsmarena.com/motorola_slvr_l7-1053.php
دومی Motorola RAZR v3 هست که حافظش 6 مگه!! http://gsmarena.com/motorola_razr_v3-853.php قیمتش 176
سومی Motorola v3i هست که حافظش بیشتره ولی خوب مموری مینی تا 512 می خوره. اینم آدرسشhttp://gsmarena.com/motorola_razr_v3i-1352.php قیمتش 235 هست
اگه واسه خانم می خای بگیری تو v3 شک نکن که 176 تومنه
اما اگه غیر از قیافه چیزای دیگه ای مثل خط دهی مهم تره در دار های دیگه ای هم هست
مثل
6170 http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10203
6101 http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10371
6103 http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10520
سوال دیگه ای هم داشتی بپرس
salar68
1 May 2006, 12:23 AM
سلام
دو تا فاکتور مهم دارم
1-وی 3 شماره گیر صوتی داره یا نه ؟
2- تاشو بودن
بقیه مدل ها
با تشکر
شماره گیر صوتیشو نمی دونم اما فکر نمی کنم نداشه باشه بقیه که این گوشی رو دارن باید جواب بدن...
سلام
ببینید نباید موتورولا رو با نوکیا مقایسه کرد
وجود سیستم عامل و.... از برتری های 6600 نسبت به V3 هست
:icon_cool
Nomad
1 May 2006, 01:23 AM
آقا موتورولا نگیرید چون اگر خراب شد کمتر جایی هست که تعمیر کنه . . .
دوست عزیز من قبلا گوشی 6600 داشتم و اخیرا v3 خریدم و ازش راضیم.
دوربین وی3 و 6600 هر دو vga است اما به لحاظ کیفیت و sharpnes وی3 خیلی بهتره و قابلیت تنظیم نور و کنتراست رو هم داره - کیفیت صدای وی 3 هم فوق العاده است مخصوصا وقتی روی حالت speaker هستش حرف نداره - به لحاظ وزن و حجم و زیبایی هم بسیار عالی و خوش دسته 98 گرم وزن داره 6600 125گرم - ولی عیبش اینه که مموری کارت نمی خوره و محیطش جاوا- به لحاظ آنتن دهی هم تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
در ضمن موتورولا با گارانتی teletel (خدمات طلایی موتورولا) عرضه می شه و با لوازم جانبی (هندزفری،کابل usb ،کیف چرم گوشی)
این هم آدرس و تلفن نمایندگیش:جمهوری-بین شیخ هادی و حافظ-مجتمع پردیس-طبقه اول -واحد 9 تلفن:66747340 و 66737163
laminor
1 May 2006, 01:07 PM
آنتن دهی v3 بر حسب تجربه من بهتر از 6600 و سایر گوشیهای نوکیا است .
Nomad
1 May 2006, 02:52 PM
دوست عزیز Hype :
چطور شما که 6600 داشتی با V3 راحت هستی ؟ حقیقتا به آدم سخت میگذره . . . (منظورم آنتن دهی نیست ).
ATR52MAIL
9 June 2006, 11:08 AM
من گوشی v3خودم روفارسی کرم ولی بعدش دیگه delivered ازگوشیم حذف شدوچندتاازآهنگ های توپ برنامۀ اصلی گوشی دردسترس نیست.چیکاربایدبکنم؟راستی منویIM توم V3 کارش چیه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.