PDA

View Full Version : تاپیک جامع نوکیا 6670

Asaderfani
9 April 2006, 12:19 PM
دوستان عزيز روي گوشي 6670 من شيرعسل ريخته است ، فورا آنرا خاموش كردم اما بعد از روشن كردم صفحه كليد آن كار نمي كرد . دوباره خاموش كردم و بعد از مدتي كه روشن كردم تمام كليدها غير از چند تا بكار افتاده بود به مرور چند كليد ديگر هم راه افتاد اما الان نزديك دو هفته است كه چهار كليد قرمز ، مداد ، * و # از كار افتاده است . نكته جالب اينجاست كه اگر اين كليدها را چند ثانيه ( مثلا 30 ثانيه ) نگه دارم راه مي‌افتند ولي دوباره مشكل پيدا مي‌كنند . بردم نمايندگي گفتند به علت آبخوردگي قابل تعمير نيست . خودم بازش كردم و درونش را تميز كردم بعد از بستن تمام كليدها بكار افتاد حتي چهار كليد معيوب ولي دوباره بعد از چند دقيقه اين چهار كليد مشكل پيدا كرد . لطفا مرا راهنمايي فرماييد

mhs
9 April 2006, 03:14 PM
فکر می کنم باید پولکی های زیر کلیدها آسیب دیده آیا اوونارو هم تمیز کردی؟ البته من زیاد تبحر ندارم .حدس می زنم:icon_idea

Asaderfani
9 April 2006, 08:21 PM
بله تميز كردم البته اين پولكي‌ها كه مي‌فرماييد ظاهرا پرس شده است من از رو تمام را تميز كردم از پشت برد هم تميزشان كردم اما زيرشان قابل دسترسي نيست

Asaderfani
11 April 2006, 11:55 PM
بله بله حق باشماست مشكل رو پيدا كردم از كي‌پد است يعني همان بردي كه پولكي‌ها روي آن سوار شده ، با تميز شدن هم مشكلش حل نمي‌شود چون اينكار را كردم ، فقط لطفا بفرماييد :

1- از كجا بايد تهيه كنم ؟ و آيا نو آن موجود است ؟
2- قيمتش چند است ؟
3- چگونه آنرا از Lcd جدا و تعويضش كنم ؟

متشكرم اگر دقيق راهنمايي بفرماييد

SMN
12 April 2006, 12:53 AM
گوشی 6600 من افتاد تو جوب آب در آوردمش گوشی روشن نمیشد سیمکارت هم کار نمیکرد دیگه بردم نمایندگی 25 تومن گرفتن گوشی شد عین روز اولش مگه میشه درست نشه ببرش اتصالات سر بهشتی کارت رو راه میندازن علائدین نبر فقط!!!!!!!!

mm_ley
12 April 2006, 10:17 AM
با عرض سلام به دوستان واساتيد

گوشي من نوكيا 6670 مي باشد الان يه چند مدتي هست اگه زياد با گوشي كار كنم مثلا بازي يا تايپ message

گوشي خود به خود خاموش ميشود و ديگه بالا نمي آيد و بعد از حدود 2 تا 10 دقيقه اگر گوشي را روشن كنم هيچ مشكلي نداشته و كار مي كند اين اتفاق هر هفته يا 10 روز اتفاق مي افتد در ضمن هنوز گوشي گارانتي ميباشد (خدمات طلايي نوكيا)

درضمن مطمئن هستم كه گوشي ويروس ندارد مشكل از كجاست دوستان؟

hamed198220
12 April 2006, 12:03 PM
احتمال داره که دمای Cpu گوشیت بالا بره و همون باعث بشه که گوشی بالا نیاد. حتمن تا گارانتی داره ببرش نمایندگی که اگه cpu گوشیت بسوزه کلی خرج روی دستت میذاره.

Asaderfani
13 April 2006, 09:04 AM
دوستان بي زحمت بحث رو عوض نكنيد ميشه يكي از دوستان حرفه‌اي راهنمايي بفرمايند كه :
كي پد 6670 را چگونه آنرا از Lcd جدا و تعويضش كنم ؟
از كجا بايد تهيه كنم ؟ و آيا نو آن موجود است ؟
قيمتش چند است ؟ و از كجا بايد آنرا تهيه كرد؟