View Full Version : درآوردن کارت حافظه هنگام کار از PPC
پارسا
8 April 2006, 01:09 PM
با سلام
آيا از دوستان اطلاعي دارند که اگر موقع کار با PPC کارت حافظه را دربياريم يا بالعکس در شکاف خالي حافظه آن را قرار دهيم مشکلي براي دستگاه يا کارت و اطلاعات داخل آن بوجود مي ايد ؟
sinasepehri
8 April 2006, 03:39 PM
من یه jasjar دارم. هر وقت میخوام کارت حافظه را در بیارم دکمه on/off را میزنم. اما تا کارت را در میارم دستگاه روشن میشه و هر وقت هم که میزارم دوباره روشن میشه. اما هیچوقت قبل از خاموش کردن کارت را در نمیارم. میترسم
Shahmat
9 April 2006, 01:56 AM
در راهنمای کارتهای خافظه یا رم معمولا نوشته شده وقتی برنامه ای از آن در حال اجرا است کارت را بیرون نیاویرد.نیازی نیست دستگاه را خاموش کنید.اگر قصد جابجا کردن کارت را دارید فقط بهتر است برنامه ای در حال اجرا نباشد.من خودم رم 1 گیگ دارم و تا بحال مشکلی از این نظر نداشته ام.
پارسا
9 April 2006, 09:29 AM
همانطوري که دوستان اطلاع دارند برخي از برنامه هاي مقيم در حافظه را ممکن است در کارت بريزيم ... آيا در اينصورت نيز اشکالي پيش نمي آيد ....؟؟
lover
9 April 2006, 11:06 AM
همانطوري که دوستان اطلاع دارند برخي از برنامه هاي مقيم در حافظه را ممکن است در کارت بريزيم ... آيا در اينصورت نيز اشکالي پيش نمي آيد ....؟؟
همینطور که دوستان گفتند خیر مشکلی که صدمه بزند بوجود نمی آید شاید اگر برنامه ای که در حال اجرا از ممروری کارت بوده بسته شود یا بعضی از shortcut ها کار نکنند
لطفا" توجه بفرمایید تاپیک به بیراهه داره میره
astm1834
14 April 2006, 01:01 AM
نه بابا هیچ مشکلی پیش نمیاد....مگه اینکه شما برای خالی کردن حافظه یه سری فایلهای اجرایی سیستم رو روی کارت منتقل کنی....چون میشه این کارو کرد....من خودم دائم این کارو انجام میدم....
saeid_anwar
17 April 2006, 01:32 AM
با سلام
آيا از دوستان اطلاعي دارند که اگر موقع کار با PPC کارت حافظه را دربياريم يا بالعکس در شکاف خالي حافظه آن را قرار دهيم مشکلي براي دستگاه يا کارت و اطلاعات داخل آن بوجود مي ايد ؟
با سلام
پارسا جان دو سه روز پیش یک تجربه تلخ در این مورد داشتم که فکر میکنم آموزنده باشد .
حتما" میدونید که وقتی باطری روی 8-7% هست گوشی پیغام میدهد که "بعلت کمی شارژ باطری دیگه کارت حافظه را ساپورت نمیکنم."
من در همین حدود شارژ بود که شروع کردم به نصب نرم افزار روی کارت. در حین کار هم مرتب قطع میکردم و نرم افزار نصب شده را امتحان میکردم . در حال نصب نرم افزار بودم که ناگهان شارژ گوشی به مرحله قطع کارت رسید و پیغام همیشگی را داد . من هم بدون توجه OK کردم و به کارم ادامه دادم که ناگهان متوجه شدم گوشی دیگه کارت را نمیشناسه:icon_cry: خلاصه هرچی باهاش ور رفتم و گوشی را گذاشتم شارژ کامل بشه ، باز هم جواب نداد :icon_mad: فکر کردم ممکن هست فرمت کارت به هم ریخته باشه و سعی کردم دوباره فرمتش کنم . ولی باز هم نشد.:icon_twis
اینجا بود که فهمیدم کارت یک گیگ نازنین مرحوم شده :icon_redf خوشبختانه کارت گارانتی بود و بردم پیش فروشنده و برام عوضش کرد ولی برام تجربه شد که موقع کار با کارت حافظه اول گوشی شارژ باشه و دوم موقع کار با کارت اون را از گوشی بیرون نیاورم .:icon_cool
roshak
2 September 2006, 02:07 PM
خیر! مشکلی نیست، در حال عادی! این امکان اصلاً برای همین ایجاد شده که شما بی دردسر همین کار رو بکنید...
فقط پیشنهاد می کنم که وقتی دستگاه قات زده یا سعی می کنه یه چیزی رو ار روی کارت بخونه یا ... این کار رو نکنید، ریسک داره...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.