PDA

View Full Version : پزو پرشیا ELX و دوو سی یلو معایب و مزایا

XELTEK
8 April 2006, 03:12 AM
من خودم دوو سی یلو و پرشیا دارم و دوو رو بیشتر دوست دارم !!!
دوو ترمزاش مشکل اصلیشه !!!
پرشیا دمای موتور بالاش !!!
کسی نظر داره بفرماییید !!!!!!!1

changeez
8 April 2006, 03:40 AM
منم دوو رو بیشتر دوست دارم.
خدائیش هم باید بگم فقط بخاطر اینکه از ایران خودرو و سایپا که عین زالو خون مردم رو میمکن بدم میاد. و از دوو بخاطر اینکه بقول یکی از اعضای همین سایت گفته بود لااقل خیالمون راحته که دست ایرانی تو موتورش نرفته خوشم میاد.

فقط نمی دونم درسته میگن دوو ماشین 5 ساله اس؟ یعنی بعد از این مدت به خرج میفته و دهن آدم رو مورد عنایت قرار میده؟

nazila
8 April 2006, 03:54 AM
مطمین باش دوو خیلی بهتره از پرشیا.شوهر عمم یک دوو مدل 78 داره که جدا ازش راضیه و هیچ خرج اضافی براش نداشته.ما هم یک سی یلوی مدل 81 داریم که حال عجیبی داره به ما میده.حالا بر اساس تجربه ای که تو این 4 سال با این ماشین داشتم از نظر من معایب و مزایای ماشین به قرار زیر است:
مزایا:فرمان فوق العاده نرم-دنده های بدون صدا در هنگام تعویض-مصرف پایین-اصطحلاک کم-کولر عالی-امکانات نسبتا خوب نسبت به ماشینهای هم رده خود-البته من از طرز جا خوردن دنده عقبشم خوشم میاد که البته این سلیقه ایه-صندوق عقب جادار و بزرگ
معایب:ترمز-فضای داخلی نسبتا تنگ
لازم به ذکر است که در مورد پرشیا و معایب اون زیاد دیدم و شنیدم.یک نمونه اینکه داییم پرشیا مدل 80 داره و تا حالا 2 بار موتورش پایین اومده

XELTEK
8 April 2006, 03:16 PM
خدائیش هم باید بگم فقط بخاطر اینکه از ایران خودرو و سایپا که عین زالو خون مردم رو میمکن بدم میاد. و از دوو بخاطر اینکه بقول یکی از اعضای همین سایت گفته بود لااقل خیالمون راحته که دست ایرانی تو موتورش نرفته خوشم میاد.

فقط نمی دونم درسته میگن دوو ماشین 5 ساله اس؟ یعنی بعد از این مدت به خرج میفته و دهن آدم رو مورد عنایت قرار میده؟
نه قربان 5 سال که هیچی بعد از 120 سال هم اگه بهش برسی چیزیش نمی شه !!!!
میدونی !!!
اگه رو 90 تا 100 بعضی چیزاشو عوض کنی بازم 5 سال ماشینه !!! (منظورم چیزایی که اصطحلاک داره مثل شمع و کمک فنراش !!! )
ولی خداییش اگه اتفاق خاصی نیفته 5 سال تموم فقط باید بنزین و اب و روغن شو چک کنی دیگه هیچی نمی خواد !!!:icon_cool :icon_cool :icon_mrgr

agha sepehr
8 April 2006, 05:30 PM
اصلا اين دو تا چه ربطی به هم دارن؟شما از يه طرف می گی پارسelx از يه طرف می گی پرشيا????!!!! بالاخره کدومش؟
از لحاظ ترمز های اصلی شما اگه پارسelx داشتی همچين فرمايشی نمی کردی!!!اصلا ترمز اين دو تا قابل قياس نيستن.
ضمنا مقايسه جلبی کردی . هر وقت بازم از اين مقايسه ها انجام دادين بی زحمت يه pm بدين تا ما بيايم يه کم حالو هوامون عوض شه و يه مقداری شاد شيم

XELTEK
8 April 2006, 09:35 PM
این دو تا در یک کلاس هستن
البته در عنوان پست نوشته پرشیا ELX !!!پس هر موقع میگیم پرشیا یعنی پرشیا 85 یهنی ELX !!
البته اسم پست به خاطر اینکه از کلوپ پژو ندازنمون بیرون گذاشتیم پرشیا و دوو !!!
البته اگه دقت کنی نوشته مشکل دوو ترمزاشه !!! آی کیو !!!

Shahram_gle
8 April 2006, 09:59 PM
فقط نمی دونم درسته میگن دوو ماشین 5 ساله اس؟

120 هزار تا به بعد میفته تو خرج بد رقم...
ماله ما الان 110 هزار تا کار کرده. کم کم دیگه داره حالی به حولی :icon_redf از هم وا میره.

XELTEK
8 April 2006, 11:58 PM
شهرام زود همه چیزاشو عوض کن که بد می افتی تو خرج !!!!

ATOS
9 April 2006, 12:27 AM

اين يكي رو خيلي قشنگ اومدي:icon_mad:

Shahram_gle
9 April 2006, 12:35 AM
شهرام زود همه چیزاشو عوض کن که بد می افتی تو خرج !!!!

داریم میفروشیمش. پرشیا تو نوبت داریم. خرداد در میاد.

XIII
9 April 2006, 12:52 AM
آره سيلو بعده يه مدت ميوفته قشنگ تو خرج
ما يكي داشتيم كلي خرجش كرديم آخرم فروختيم.اما واقعا ماشين خوبيه و خيلي هم نرمه

XELTEK
9 April 2006, 01:09 AM
شهرام دیوونگی نکن !!! اینو نگه دار!!!!

Shahram_gle
9 April 2006, 01:03 PM
خوب آخه پول نداریم.
کل پول فروش سیلو رو باید بدیم قسط دوم پرشیا.
وگرنه بابام اینو نگه میداشت برا خودش.
الان هم همین نظر رو داره. میگه از دوستم پول قرض میکنم قسط دوم پرشیا رو میدم که سیلو رو نفروشیم.
باید ببینیم چی میشه.

پژمان22
10 April 2006, 01:09 AM
دوستان اینجا جای چت کردن نیست . لطفا بحثای خصوصی رو ببرید تو PM .

XELTEK
12 April 2006, 04:24 PM
چی شد ؟ شهرام ؟

Shahram_gle
13 April 2006, 11:00 PM
چی شد ؟ شهرام ؟

چی چی شد ؟؟ :icon_razz

XELTEK
13 April 2006, 11:55 PM
نفروختینش که ؟

XELTEK
22 April 2006, 06:04 PM