View Full Version : موسو يا ماكسيما
shahrokh_al
8 April 2006, 12:18 AM
دوستان ميدونم اين دو ماشين قابل مقايسه نيستند. فقط از نظر فني و امكانات رفاهي ميشه راهنمايي كنيد!
Yonjeh
8 April 2006, 12:33 AM
اگر ماشين SUV ميخواي برو پرادو بگير. از نظر زيبايي، كيفيت و امكانات عاليه. اگر ماشين اسپورت و جا دار ميخواي ماكسيما.
اما موسو يه آشغال به تمام معناست. ظاهر و داخل آن افتضاحه و هيچ جاي دنيا جر ايران يه همچين آشغالي رو نميخرن. موتور بنز اون هم نسل قديميه پس اصلا گولشو نخور.
amirak
8 April 2006, 01:57 AM
یونجه جان بیشتر بگو:icon_excl مرسی.اخه من خودم و 99 درصد دوستام سوار نشدیم که ببینیم خوبه یا بده؟
Yonjeh
8 April 2006, 03:04 AM
موسو به پولي كه ميدين اصلا نميارزه.
nazila
8 April 2006, 04:28 AM
موسو خیلی زشته
amirak
8 April 2006, 12:36 PM
چرا؟من شنیدم که زانتیای شاسی بلند بهش میگن از بس امکانات داره
amirali18
8 April 2006, 02:54 PM
موسو سومين ماشين زشت دنيا هست!!! به نظر من هم اول پرادو بعد مکسيما
kevin_m_bb
8 April 2006, 03:05 PM
دوستان جناب شاهرخ گفت از نظر فنی و رفاهی نه ظاهر
ظاهر رو هر کسی می تونه تشخیص بده!!
در ضمن بین ماکسیما و موسو گفتند نه پرادو
ولی در مجموع این دو ماشین مصارف یکسانی ندارند که بشه باهم مقایسه کرد
هردو ماشین دارای شتاب خوب و نرمی بسیار زیاد هستند
z_qz54
8 April 2006, 03:33 PM
اگر ماشين SUV ميخواي برو پرادو بگير. از نظر زيبايي، كيفيت و امكانات عاليه. اگر ماشين اسپورت و جا دار ميخواي ماكسيما.
اما موسو يه آشغال به تمام معناست. ظاهر و داخل آن افتضاحه و هيچ جاي دنيا جر ايران يه همچين آشغالي رو نميخرن. موتور بنز اون هم نسل قديميه پس اصلا گولشو نخور.
من تجربه رانندگی با موسو داشتم.شاید به نظر شما خیلی زشت و قدیمی و.. باشه ولی وقتی یک مدت باهاش می رونید تازه متوجه میشد که چه ماشینیه.اول اینکه هرچقدر که باهاش رانندگی کنید،خسته نمیشید.
موتورش تمام نیاز های شما رو به راحتی بر آورده میکنه و جالبیش اینکه وقتی گیر میکنه خودش به صورت خودکار 4WD میشه و اگر بازهم جواب نداد،روی داشبورد کیلیدی هست که نوشته 4WD low و با زدنش ماشین مثل قول میشه و باهاش تو اون وضعیت میتونید 70 کیلومتر بر ساعت سرعت برید.
شما تو پستی بلندی و ترس از اینکه یه چرخ هوا بیاد مشکل ندارید.
صندلی های نرم،کنسول میانی بلند به طوری که آرنج با راحتی روی کنسول و دست بر روی دسته دنده بلندش آینه حساس به نور و دید کانل شما به اطراف.
در طراحی خودروی موسو پيشرفته ترين تکنولوژيها جهت ايمنی سرنشينان به کار گرفته شده و بارها در آزمايشگاههای مجهز شبيه سازی تصادفات شديد ؛ مورد آزمايش قرار گرفته است .
ميله فولادی تقويتی داخل درها در هنگام تصادفات جانبی ضريب ايمنی سرنشينان را به ميزان قابل ملاحظه ای افزايش مي دهد .
کيسه هوای فشرده به همراه کمربند ايمنی با سه نقطه اتصال ؛ ضريب ايمنی بسيار زيادی در هنگام تصادفات از رو به رو ايجاد می کند .
(ABD) سيستم ضد قفل چرخها در هنگام ترمز ( ABS) به همراه مکانيزم انتقال گشتاور مورد نياز هر چرخ ؛ در شرايط نا مساعد جاده ؛ باعث جلوگيری از لغزش خودرو و هرزگردی چرخها در حالت واماندگی شده و هدايت کامل و ايمن خودرو را برای راننده ميسر می سازد .
شاسی تقويت شده 3 لايه مقاومت زيادی به خودرو می دهد.
سيستم تعليق چرخ عقب 5 مفصله " اين سيستم تنها در خودروهای کلاس لوکس:icon_neut مورد استفاده قرار می گیرد و کاملترين سيستم تعليق چرخ عقب بوده و از ضربه های انتقالی از تايرها به بدنه جلوگيری می نمايد . وجود اين مکانيزم در هنگام گردشهای تند و سريع و يا ترمزهای ناگهانی ضريب ايمنی را افزايش داده و رانندگی راحتی را برای سرنشينان به ارمغان می آورد.
طراحی زيبای داخل خودرو موسو که الهام گرفته از رنگها و طرحهای طبيعت
است موجب آرامش و آسايش خاطر سرنشينان می باشد:icon_razz . رويت آسان صفحه
نمايش دهنده ، کنترل وضعيت خودرو را بسيار سهل می نمايد. گرمکن صندلی
راننده در فصل سرما موجب آرامش بيشتر راننده است.
در هنگام رانندگی طولانی ، کنسول بين دو صندلی جلو تکيه گاه مناسبی برای
سرنشينان صندلی جلو ايجاد نموده و همچنين فضای کافی جهت قرار دادن اشياء
مورد نياز در داخل کنسول وجود دارد.
صندليهای تاشو عقب در هنگام نياز فضای لازم را جهت قرار دادن اشيای بزرگ
مانند چوب اسکی فراهم می سازد.
موتور با عملکرد عالی يا 220 (ps) :icon_cool
2/3 ليتر 6 سيلندر رديف و يا 140 ( ps)
3/2 ليتر 4 سيلندر رديف موتور بنزينی DOHC با بازده گشتاور 30 تا 40 کيلوگرم بر متر می باشد .
خودرو موسو زير نظر و با امتياز مرسدس بنز و استانداردهای ان ساخته شده است. طراحی موتورهای بنزينی DOHC شامل 3/2ليتر برای خودرو 4 سيلندر رديف خطی و همچنين 2/3ليتر برای خودرو6 سيلندر رديف خطی که 140تا 220(ps) اسب بخار قدرت دارد.
موتورهای ديزلی SOHC شامل 3/2 ليتر و 9/2 ليتر با توربو شارژ و اينتر کولد به صورت 4 و 5 سيلندر رديف خطی که 101و 102 (ps) اسب بخار بازده دارد .
انتقال نيرو به چهار چرخ با دنده دستی 5 سرعته (5 دنده جلو) و يا دنده اتوماتيک الکترونيکی 4 سرعته که برای عملکرد عالی در داخل و خارج از جاده ها قابل استفاده می باشد ، صورت می گيرد.
موسو 2004 قابل استفاده برای هر جائی که زندگی، شما را می کشاند.
از نظر اقتصادی موتورهای ديزلی با 120 (ps) اسب بخار 9/2 ليتر 4 سيلندر رديف (خطی) و 101 (ps) اسب بخار 3/2 ليتر 4 سيلندر رديف (خطی) مجهز به اينتر کولد توربو ديزل که نيروی گشتاور خروجی آنها 5/24 و 21 کيلوگرم بر متر می باشد.
تجهیزات برای مدل فول دنده دستی:
رِينگ آلومينيومی با لاستيک های - P255/65R16
چراغ مه شکن
گارد سپر جلو
روف رک
رکاب طرفين
وايد گارنيش ( حفاظ پلاستيکی اطراف خودرو )
بادگير عقب
حرکت صندلی راننده در جهات مختلف ( برقی )
کولر و سيستم تهويه مطبوع
آئينه داخل با سيستم ضد نور اتوماتيک
قفل مرکزی
کليد کنترل از راه دور
سان روف برقی
شيشه بالابر برقی
فرمان هيدروليک با غربيلک قابل تنظيم
برف پاککن و گرمکن شيشه عقب
تريم داخل با روکش طرح چوب
صندلی اضافی عقب
راديو پخش AM/FM
راديو پخش AM/FM به اضافه CD
گرمکن صندلی راننده
صندلی و تزئينات داخلی چرم
ABD
AIR BAG راننده
سوئيچ ايمنی ضد سرقت
چراغ ترمز اضافی پشت شيشه عقب
http://uploader.ws/upload/200604/parnis04.jpg
http://uploader.ws/upload/200604/pinin17.jpg
http://uploader.ws/upload/200604/playground07.jpg
http://www.uploader.ws/index.pl
sajjadnegaresh
8 April 2006, 03:38 PM
با اين مشخصاتي كه دوست عزيزمان دادند ، موسو يادت نره اونم 3200
ParsCommunity
8 April 2006, 11:57 PM
ماکسیما بهتره!
موسو واقعا زشته
افتضاحه!!!!!!!!!
Yonjeh
9 April 2006, 01:09 AM
بايد توجه كنيد اين امكانات را در برابر چه قيمتي ميگيريد. موسو به اين قيمت اصلا نميارزه و طبيعتا اگر كسي بخواهد اين مبلغ هزينه كنه ماكزيما، كمري و پرادو گزينههاي بهتري هستند.
شمنا داخل موسو اصلا چشننواز كه نيست حتي بسيار مسخرست. انتظار نداريد آدم اين همه پول بده ماشيني بگيره كه حتي از پيكان هم زشت تره.
البته با آمدن پرادو فروش موسو به صفر نزديك شده.
HBN110
9 April 2006, 01:25 AM
ماکسیما بهتره!
موسو واقعا زشته
افتضاحه!!!!!!!!!
دوست خوبم شما فقط به ظاهر ماشين نمره ميدي ؟ در حالي كه منظور دوستمون تمام ويژگيهاي خودرو هست .
پاينده باشيد
z_qz54
9 April 2006, 06:01 PM
بايد توجه كنيد اين امكانات را در برابر چه قيمتي ميگيريد. موسو به اين قيمت اصلا نميارزه و طبيعتا اگر كسي بخواهد اين مبلغ هزينه كنه ماكزيما، كمري و پرادو گزينههاي بهتري هستند.
شمنا داخل موسو اصلا چشننواز كه نيست حتي بسيار مسخرست. انتظار نداريد آدم اين همه پول بده ماشيني بگيره كه حتي از پيكان هم زشت تره.
البته با آمدن پرادو فروش موسو به صفر نزديك شده.
دوستمون بین ماکزیما و موسو خواستن به خدا.
اگه هم تولید موسو منفی بشه و قیمتشم 10000000 تومن ، داخلشم از هر ماشینی بهتر، من نظرم موسو هستش.
هرکی نظر خودش رو میگه دیگه.
carl zeiss
9 April 2006, 08:16 PM
اگه suv میخای بی ام و x3 ولی اگه ماشین خوب واسپرت میخای تویوتا کمری
HBN110
9 April 2006, 08:37 PM
تاپیک به بخش سایر اتومبیلهای مونتاژ ایران منتقل گردید
ParsCommunity
9 April 2006, 09:37 PM
دوست خوبم شما فقط به ظاهر ماشين نمره ميدي ؟ در حالي كه منظور دوستمون تمام ويژگيهاي خودرو هست .
پاينده باشيد
از نظر امکانات رفاهی هم ماکسیما خیلی بهتر به نظر میاد
البته ما هر دوش رو داشتیم از همین لحاظ این قدر قاطعانه نمره می دم
Malkemid
10 April 2006, 02:03 AM
موسو با در نظر گرفتن وزنش شتاب قابل قبولی داره...
Yonjeh
10 April 2006, 03:11 PM
يهخ همچين پولي واسه ماشين ميدين انتظار يك ماشين زيبا و دلنشين را دارين. نه اين كه زشتترين ماشين دنيا را به شما هديه بدهند. منطقي نيست؟
نميشه فقط با امكانات و ديناميك يك ماشين رو سنجيد. هر چند از نظر فني هم اين ماشين جلوي رقباي واقعي و SUVهاي روز دنيا كم ميآورد.
z_qz54
10 April 2006, 03:16 PM
هر چند از نظر فني هم اين ماشين جلوي رقباي واقعي و SUVهاي روز دنيا كم ميآورد.
کم میاره چون مال 9 سال پیشه طراحی اولیه اش.
در ضمن BMW X3 هفتاد میلیون قیمت دارد.
ParsCommunity
10 April 2006, 04:18 PM
موسو با در نظر گرفتن وزنش شتاب قابل قبولی داره...
درسته ولی اینقدر زشته اون اوایل که اومده بود و خیلی کم بود روم نمیشد باهاش برم بیرون
ParsCommunity
10 April 2006, 04:19 PM
يهخ همچين پولي واسه ماشين ميدين انتظار يك ماشين زيبا و دلنشين را دارين. نه اين كه زشتترين ماشين دنيا را به شما هديه بدهند. منطقي نيست؟
نميشه فقط با امكانات و ديناميك يك ماشين رو سنجيد. هر چند از نظر فني هم اين ماشين جلوي رقباي واقعي و SUVهاي روز دنيا كم ميآورد.
دقیقا همینطوره که شما می گید
ParsCommunity
10 April 2006, 04:19 PM
کم میاره چون مال 9 سال پیشه طراحی اولیه اش.
در ضمن BMW X3 هفتاد میلیون قیمت دارد.
bmw x3 فقط 56 میلیون قیمت داره
اون هفتاد میلیونیه احتمالا x5 هست
shahrokh_al
10 April 2006, 07:05 PM
دوستان بابت راهنمايهاتون ممنون . تجربه رانندگي با گيربكس اتوماتيك موسو رو داريد؟ آيا خوبه يا نه؟
در بهتر بودن پرادو شكي نيست ولي تو اين قيمت فقط موسو ميتونم بگيرم! يعني فكر ميكنيد ماشينيه كه ادم پشيموون ميشه؟
z_qz54
10 April 2006, 07:25 PM
bmw x3 فقط 56 میلیون قیمت داره
اون هفتاد میلیونیه احتمالا x5 هست
اگه 56 میلیون شده باشه پس پرادو دیگه حرفی برای گفتن نداره.
شاهرخ جان انتظار شما از ماشینت چیه؟
موسو اتاقش مقداری به سر و صدا میفته و این از سنگینیشه ولی از نظر توانایی حرکت و هندلینگ هیچ حرفی برای گفتن نداره.
http://uploader.ws/upload/200604/Mussocatalyst.jpg
ParsCommunity
10 April 2006, 10:11 PM
دوستان بابت راهنمايهاتون ممنون . تجربه رانندگي با گيربكس اتوماتيك موسو رو داريد؟ آيا خوبه يا نه؟
در بهتر بودن پرادو شكي نيست ولي تو اين قيمت فقط موسو ميتونم بگيرم! يعني فكر ميكنيد ماشينيه كه ادم پشيموون ميشه؟
بله
موسوی ما اتوماتیک بود
عزیز موسو اصلا ماشین بدی نیست
ولی زیاد از لحاظ قیافه جالب نیست
تازه اگر ماشین 4*4 دوست داشته باشی موسو هیچ ایرادی نداره
ولی مثلا برای من که نه از ماشین شاسی بلند خوشم میاد و هم قیافه برام خیلی مهمه موسو زیاد راضیم نمی کنه
ParsCommunity
10 April 2006, 10:11 PM
اگه 56 میلیون شده باشه پس پرادو دیگه حرفی برای گفتن نداره.
شاهرخ جان انتظار شما از ماشینت چیه؟
موسو اتاقش مقداری به سر و صدا میفته و این از سنگینیشه ولی از نظر توانایی حرکت و هندلینگ هیچ حرفی برای گفتن نداره.
بله ، پرادو از لحاظ امکانات نسبت به x3 بهتر هست
amirak
11 April 2006, 03:43 PM
موسو خیلی هم زشت نیست.خیلی خشنه منتها پرادو کاسه کوزه فروش موسو رو بهم زده.x3 معرکه اس اگه هم قیمت پرادو باشه پرادو مفت نمی ارزه همیشه در نظر داشته باشید bmwسوار میشید حتی اسمش هم از ماشینای دیگه با کلاستره.
ParsCommunity
11 April 2006, 10:44 PM
موسو خیلی هم زشت نیست.خیلی خشنه منتها پرادو کاسه کوزه فروش موسو رو بهم زده.x3 معرکه اس اگه هم قیمت پرادو باشه پرادو مفت نمی ارزه همیشه در نظر داشته باشید bmwسوار میشید حتی اسمش هم از ماشینای دیگه با کلاستره.
اصلا x3 امکانات خاصی نداره
XELTEK
12 April 2006, 04:40 PM
موسوی ما آتیش گرفت !!
داشتیم با 170 تا میومدیم که یهو آتیش گرفت !!!
در حالیکه با دوو سی یلو 190 تا هم رفتم (طولانی مدت) آخ هم نگفت !!!
Malkemid
13 April 2006, 04:05 PM
موسوی ما آتیش گرفت !!
موتورش آتیش گرفت؟!:icon_roll
در ضمن کار خطرناکی کردین که با ترمزهای ضعیف سیلو 190 تا رفتین!!:icon_eek:
XELTEK
13 April 2006, 05:27 PM
موسو در مجموع ماشین خوبی نیست !!!
پول اسب میدی سوار خر میشی !!!
به نظر من پاترول مدل 68 بهتر از موسو هستش !!!
موسو فقط الکی گرونه و هیچ امکانات خاصی نداره !!!!
XELTEK
13 April 2006, 05:29 PM
ای کسانی که میخواهید موسو و ماکسیما بخرید صبر کنید سوناتا بیاد !!!
آخر ماشینه !!!
shahram2006_m
13 April 2006, 09:34 PM
شما بايد ببيني يك خودروي سواري مي خواي يا يك suv چون اين خودروها از دو كلاس متفاوت هستند. مثلا ميتونيد BMW 318 رو با ماكسيما مقايسه كنيد چون قيمت مساوي هم دارند.
به نظر من اگه سواري نرم و راحت مي خواي برو سراغ ماكسيما ولي اگه ماشين اسپورت و با كلاس مي خواي برو سراغ BMW 318 چون مارك BMW به كل ماكسيما مي ارزه .:icon_cool
ParsCommunity
13 April 2006, 10:11 PM
فقط در یک صورت موسو بگیر که ماشین suv دوست داری
که اون هم پرادو ازش بهتره
amir_CLK500
14 April 2006, 01:38 PM
اره حاجی بجای ماکسیما میتونی 318 یا حتی 320 کارکرده بگیری
ParsCommunity
14 April 2006, 09:47 PM
اره حاجی بجای ماکسیما میتونی 318 یا حتی 320 کارکرده بگیری
320 بهتره
318 یکذره زشت نیست؟!
shahram2006_m
14 April 2006, 10:08 PM
320 بهتره
318 یکذره زشت نیست؟!
مسلما 320 خيلي بهتره ولي 318 هم زشت نيست
ParsCommunity
15 April 2006, 05:18 PM
مسلما 320 خيلي بهتره ولي 318 هم زشت نيست
318 یه جوریه
از تکنولوژی جدید به دوره! :icon_mrgr
shahram2006_m
15 April 2006, 08:29 PM
318 یه جوریه
از تکنولوژی جدید به دوره! :icon_mrgr
من وشما سر همه چي بحث داريم مثل N90 :icon_razz
اخه 318 كجاش يه جوري اتفاقا خيلي هم خوشگله . تا همين 2 سال قبل ملت 20 30 تومن ميدادن براي BMW مدل 93 94 يعني شما ميگي از اونا بد تره:icon_lol:
Ace
15 April 2006, 09:58 PM
دوستان به نظر شما بحث از مزمون اصلیش منحرف نشده؟!!!
ParsCommunity
15 April 2006, 11:19 PM
من وشما سر همه چي بحث داريم مثل N90 :icon_razz
اخه 318 كجاش يه جوري اتفاقا خيلي هم خوشگله . تا همين 2 سال قبل ملت 20 30 تومن ميدادن براي BMW مدل 93 94 يعني شما ميگي از اونا بد تره:icon_lol:
آره ، نمی دونم چرا من سلیقه ام با هیچ کس نمی خونه! :icon_wink
فقط با شما در مورد 530i تو امضات موافقم که تازه اونهم قدیمی شده الان باید cls خرید :icon_neut
ParsCommunity
15 April 2006, 11:20 PM
دوستان به نظر شما بحث از مزمون اصلیش منحرف نشده؟!!!
نه عزیز ، داریم راجع به ماشین ها صحبت می کنیم دیگه! :icon_arro
Ace
16 April 2006, 12:35 AM
نه عزیز ، داریم راجع به ماشین ها صحبت می کنیم دیگه! :icon_arro
در اینجا در مورد ماشین ها صحبت نمیشه بلکه در مورد دو تا ماشین صحبت میشه((یه نگاه به عنوان تاپیک بیندازید)) کم کم بحث داره به bmw و غیره کشیده میشه
با سپاس
z_qz54
16 April 2006, 01:25 PM
موسوی ما آتیش گرفت !!
ماشین شما نقص فنی داشته 100% من 1من هر بلایی که بخواهید سر موسو آوردم ولی آخ بی آخ.
z_qz54
16 April 2006, 01:27 PM
موسو تو جاده کندوان خودشو نشون میده.
mse1445
16 April 2006, 01:44 PM
موسو ديزليه ؟
ParsCommunity
16 April 2006, 02:27 PM
در اینجا در مورد ماشین ها صحبت نمیشه بلکه در مورد دو تا ماشین صحبت میشه((یه نگاه به عنوان تاپیک بیندازید)) کم کم بحث داره به bmw و غیره کشیده میشه
با سپاس
شما درست میگید
ولی خوب ما هم داریم ایشون رو راهنمایی می کنیم
واقعا حیف نیست آدم پول موسو رو بده ولی ماکسیما یا 320 نگیره؟!
ولی اشکالی نداره
دیگه راجع به bmw صحبت نمی کنیم
z_qz54
16 April 2006, 02:47 PM
موسو ديزليه ؟
نه فکر نکنم تو ایران دیزلی داشته باشم.
راستی موسو سیستم M61 برای اکس عقب هم داره.
XELTEK
16 April 2006, 08:11 PM
ماشین شما نقص فنی داشته 100% من 1من هر بلایی که بخواهید سر موسو آوردم ولی آخ بی آخ.
داداش محال ممکنه همون موقع از معاینه فنی سر بلند اومد بیرون !!!
amir_CLK500
21 April 2006, 05:04 PM
موسو بهتره ولی اون دوستمون راست گفت حیف نیست پول اینارو ادم ب م و نخره؟کاملا باهاش موافقم
z_qz54
21 April 2006, 06:55 PM
داداش محال ممکنه همون موقع از معاینه فنی سر بلند اومد بیرون !!!
معاینه فنی چه ربطی به نقص فنی داره ؟
اونا نمیان سر پولی شیلنگ بنزین رو از اول تا آخر نگاه کنن.
نقص فنی هم اگه بدون بروز شواهد باشه قابل تشخیص نیست. این رو بدونید که سرعت زیاد به معنی فشار به ماشین نیست.
وقتی با موسو روی سنگ گیر میکنید و نمیتونید عقب برگردید و مجبورید که از کمک سنگی استفاده کنید و ماشین تمام اتاقش به رعشه میفته و چنان صدایی از موتور در میاد که نگو و بعد که رد شدید نگاه کنید میبینید که از روی یه تخته سنگ 60 درجه رد شدید. فشار اینرو میگن.
XELTEK
21 April 2006, 08:00 PM
کدوم ماشینو دیدین که 200 تا بتونه بره اونایی که میرن روشون فشار زیادیه !!!
منم اول 200 تارفتم بعدش رو 170 تا بوی دود اومد بعدشم از جلو پنجرش یهو ربونه ی اتیش اومد بیرون !!!1
master
22 April 2006, 05:15 PM
معلومه ماکسیما
Artemis
22 April 2006, 07:10 PM
من کاری به قدرت موتور و این حرفا ندارم و حرفی که میزنم سلیقه ایه به نظر من اصلا نمی ارزه به این قیافه ی ضایه موسو پول بدی
باز صد رحمت به ماکسیما هم خوشگله هم قوی
amir_CLK500
20 May 2006, 09:51 PM
موسو خیلی هم ضایع نیست خیلی قیافه خشنی داره خیلی با حاله.
ParsCommunity
20 May 2006, 10:19 PM
موسو خیلی هم ضایع نیست خیلی قیافه خشنی داره خیلی با حاله.
ولی در مقابله ماکسیما هیچه
Yonjeh
21 May 2006, 12:45 AM
موسو سك افتضاحه تمام معناست!
z_qz54
21 May 2006, 05:26 PM
موسو در مجموع ماشین خوبی نیست !!!
پول اسب میدی سوار خر میشی !!!
به نظر من پاترول مدل 68 بهتر از موسو هستش !!!
موسو فقط الکی گرونه و هیچ امکانات خاصی نداره !!!!
منم پاترول داستم مدل 66 مال سپاه بود قبلش اما اصلا اصلا اصلا نمیشه اینارو مقایسه کرد حجم موتور پاترول 6400 CC بود و قدرتش 116 اسب ، یعنی نشان دهنده یک موتور قدیمی است. چرا پول اسب رو میدی سوار خر میشی ؟ علتش چیه ؟ سواریش که اصلا جای بحث نداره ، قدرتش که هیچ پس چی؟ تجهیزات ؟ کسی که موسو میخواهد دنبال تجهیزات آنچنانی نیست.
XELTEK
29 May 2006, 01:19 AM
منم پاترول داستم مدل 66 مال سپاه بود قبلش اما اصلا اصلا اصلا نمیشه اینارو مقایسه کرد حجم موتور پاترول 6400 CC بود و قدرتش 116 اسب ، یعنی نشان دهنده یک موتور قدیمی است. چرا پول اسب رو میدی سوار خر میشی ؟ علتش چیه ؟ سواریش که اصلا جای بحث نداره ، قدرتش که هیچ پس چی؟ تجهیزات ؟ کسی که موسو میخواهد دنبال تجهیزات آنچنانی نیست.
با تیکه اخر حرفات موافقم !!!
اما حیفه این همه پول نیست ؟؟؟ بدی به این ماشین ؟؟؟
meslehichkas
19 June 2006, 12:35 AM
من خودم عاشق ماشيناي شاسي بلندم
اما موسو نه . اصلا
من حداقل قيافه ماكسيما رو به موسو ترجيح ميدم
PoYo
19 June 2006, 01:50 AM
خدايي MAXIMA يه چيز ديگست!:icon_evil
http://www.trader.pl/images%5Cpl%5Cbig_images%5Cnissan_maxima_qx_3.jpg
http://www.electricsupercharger.com/images/install/Nissan_Maxima_04_stock_w-text.jpg
http://www.brcauto.com/lt/car_images/main/110699_2.jpg
اينم تقديم به بروبچه عاشق ماكسيما:icon_wink
:icon_cool
آریو
20 June 2006, 02:30 PM
به نظرمن مهم ترین نکته درماشین های SUV قدرتشون هست که به نظرمن موسو باپرادوکه 4سیلندرهست وقدرتش کمه ارزش داره
به نظرمن اگه می خواهیدمقایسه کنید بایدباماشین های هم قدرتش مقایسه بشه مثل لندکروز یا X3 orX5 که قیمتشون ازموسو بالاتره
درضمن می تونید درمورد رکستون هم ........
z_qz54
20 June 2006, 02:45 PM
Digital Age جان شما عکس موتور 3500 سی سی ماگزیما رو گذاشتین که دل ببره ؟
ماگزیمای معمولی ایران ، یه درپوش پلاستیکی رو موتورشه که اونو ور دارین حالتون به هم میخوره.
حسام 61
20 June 2006, 07:47 PM
دوستان چرا اینقدر دامنه اعتراضات رو نسبت به موسو بردین بالا بابا این بدبخت هم واسه خودش ماشینیه کی میگه این ماشین امکانات نداره ؟؟
تنها عیب وارده بهش مونتاژ کره بودنشه ؟ و قیافه نه چندان جالبش
از نظر شتاب و قدرت موسو کم نمیاره و مخصوصا تو کورس با سواری منتها نه با زانتیا یا ماکسیما
اگر داخل سایت در مورد موسو سرچ کنید به امکانات ی بر میخورین که فعلا هیچ سواری داخلی تو رده خودش و یا حتی همین ماکسیما اونها رو بکار نبرده .
meslehichkas
21 June 2006, 04:48 PM
دوستان چرا اینقدر دامنه اعتراضات رو نسبت به موسو بردین بالا بابا این بدبخت هم واسه خودش ماشینیه کی میگه این ماشین امکانات نداره ؟؟
تنها عیب وارده بهش مونتاژ کره بودنشه ؟ و قیافه نه چندان جالبش
از نظر شتاب و قدرت موسو کم نمیاره و مخصوصا تو کورس با سواری منتها نه با زانتیا یا ماکسیما
اگر داخل سایت در مورد موسو سرچ کنید به امکانات ی بر میخورین که فعلا هیچ سواری داخلی تو رده خودش و یا حتی همین ماکسیما اونها رو بکار نبرده .
پس قربان توقع دارين سمند و پيكان و پي كي و ماتيز رو بگيره فقط؟
مشكل همينه كه با اين حجم توان رقابت با ماشينه هم حجو خودش ( سي سي) مثل ماكسيما يا به قول شما حتي زانتيا رو نداره
z_qz54
22 June 2006, 04:12 PM
پس قربان توقع دارين سمند و پيكان و پي كي و ماتيز رو بگيره فقط؟
مشكل همينه كه با اين حجم توان رقابت با ماشينه هم حجو خودش ( سي سي) مثل ماكسيما يا به قول شما حتي زانتيا رو نداره
اصلا نباید از یه ماشین SUV توقع داشت فلان ماشین و بهمان ماشین رو بگیره ، بماند که موسو به راهتی سمند و .... رو میگیره ، ولی کلا مقایسه بین سواری و شاسی بلند اشتباه است.
بعضی ها قیافه مسوس رو نگاه میکنن فکر میکنن هیچ قابلیت حرکتی نداره ، ولی دقیقا اشتباه میکنن.
meslehichkas
22 June 2006, 06:15 PM
اصلا نباید از یه ماشین SUV توقع داشت فلان ماشین و بهمان ماشین رو بگیره ، بماند که موسو به راهتی سمند و .... رو میگیره ، ولی کلا مقایسه بین سواری و شاسی بلند اشتباه است.
بعضی ها قیافه مسوس رو نگاه میکنن فکر میکنن هیچ قابلیت حرکتی نداره ، ولی دقیقا اشتباه میکنن.
من هم همين رو ميگم
ميگم موسو بايد با هم سطح خودش مقايسه بشه نه با رنو پي كي !!!
shahram2006_m
22 June 2006, 06:48 PM
دقيقا درسته موسو بايد با ديگر SUV هاي موجود مقايسه بشه. مثلا با پرادو هم حجم خودش كه مسلما پرادو از همه نظر سر تره.
حسام 61
22 June 2006, 07:26 PM
دوست گرامی بنده به شما در درجه اول تضمین میدم که اگر قصد خرید موسو را داشتین پشیمون نمیشین
و در درجه بعدی از شما دعوت میکنم که به قوانین رانندگی احترام بگذارین احیانن شما خیابانهای سطح شهر رو با پیست رالی اشتباه گرفتین :icon_cool
هیچ فکر معقولی توقع نداره یک سواری شاسی بلند یکه تازه پیست باشه
موسو در نوع هم تیپ های خود در شتاب حرف اول رو میزنه حتی میتونین با پرادو6 سیلندر هم این امتهان رو انجام بدین
و در رجه بعدی با سواری های تولید داخل اعم از پرشیا مزدا 405 .206 سمند رقابت جانانه ای میزاره و شما رو شگفت زده میکنه
در ضمن یکی از معیار های یک اتوموبیل خوب قدرت موتور هست نه همش!! اگر نظر شما غیر از اینه میتونین یک پاترول مدل66 بخرین موتور 6 یا 8 نیترو روش بندازین و پوست آسفالتهای خیابونو بکنین و برا.ی خودتون صفا کنین
ali.navab
28 June 2006, 04:16 PM
منم مثل خيلي از دوستان معتقدم اين مقايسه خيلي بي اساسه و تنها موردي كه ممكنه بتونه اين دو ماشين (موسو و ماكسيما) رو تو يه گروه قرار بده، قيمتشونه!
راجع به موسو بايد بگم: اگه طالب يه رانندگي offroad هستيد و اصولاً زياد از جاده خارج ميشيد و از اينكه يه ماشين نسبتاً گرونقيمت رو تو چاله چوله و پستي و بلندي بندازين، ناراحت نميشين... حتم داشته باشيد موسو در بين خودروهاي SUV داخل كشور بعد از لندروور (پاژن) و لندكروزر و البته تك و توك ماشينايي كه تعداد زيادي ازشون در ايران موجود نيست مثل گراندچروكي، بهترين انتخابه. (شك نداشته باشيد كه ماشيناي سوسولي مثل رونيز، پرادو، X3 وحتي مدلهاي پايه X5 هم تواناييهاي offroad اونو ندارن!) تو جاده هم ماشين نسبتاً نرم و راحتيه ضمن اينكه توان موتور(3200cc)ش تو اين كلاس و تو اين قيمت قابل توجهه. امكانات مناسبي هم داره و بعضاً چيزايي رو توش ميبينين كه فقط تو برندهاي معروف ممكنه ببينين مثل تنظيم اتوماتيك آينه در برابر نور؛ كه البته قابل پيشبينيه چون يه كمپاني كره اي كه اعتبارش به اندازه يه كارخونه رب گوجه فرنگي اروپايي هم نيست طبعاً به ضرب يه عالمه تجهيزات رفاهي و استفاده از يه موتور مارك مرسدس بنز ممكنه بتونه چندتا مشتري، تازه اونم تو كشوراي جهان سوم پيدا كنه!
اما اگه شما ميخوايد با اين قيمت يه SUV بخريد كه كلاس قابل قبولي داشته باشه و به چشمم بياد، شك نكنيد كه موسو يكي از بدترين انتخابهاست... حتي رونيز و شايد حتي پاترولهاي دو در هم وضعيت بهتري نسبت به موسو باشن هم از نظر ظاهري و هم از حيث كلاس جهاني (يك مارك سوار شديد) و من اگه جاي شما باشم تو اين قيمت حتماً پرادوي سوسول رو انتخاب ميكنم!
در مورد ماكسيما هم با توجه به اينكه از خودروهاي هم كلاسش در ايران مثل
BMW5 series، Benz E class، Hyundai Sonata , Toyota Camry فقط تويوتا و هيوندا باهاش تقريباً تو يه رنج قيمت هستن... من باشم، انتخابش ميكنم.
راستي يكي از دوستان به يك پاترول مدل 66 با موتور 6400cc اشاره كرده بودن. آيا ميدونيد اين مقدار جابجايي در سر سيلندر يعني چي؟!! حتي ماشيناي آمريكايي سه دهه پيش هم چنين موتوري نداشتن چه رسد به يه ماشين ژاپني! فكر ميكنم اشتباهي تو كار باشه.
شاد و پيروز باشيد.
z_qz54
28 June 2006, 04:29 PM
راستي يكي از دوستان به يك پاترول مدل 66 با موتور 6400cc اشاره كرده بودن. آيا ميدونيد اين مقدار جابجايي در سر سيلندر يعني چي؟!! حتي ماشيناي آمريكايي سه دهه پيش هم چنين موتوري نداشتن چه رسد به يه ماشين ژاپني! فكر ميكنم اشتباهي تو كار باشه.
شاد و پيروز باشيد.
بله مدل 66 دقیقا حجمی معدل 6400cc داشت که به وسیله دستگاه دینا موتور تو دانشگاه بابلسر اندازگیری شد.
راستی یه چیز ، تاحالا یک بار هم سیلندر هاش تراش خورده بود ، ولی دیگه خلی کم کنیم حداقل 6000 cc رو داشت.
ali.navab
28 June 2006, 05:12 PM
بله مدل 66 دقیقا حجمی معدل 6400cc داشت که به وسیله دستگاه دینا موتور تو دانشگاه بابلسر اندازگیری شد.
راستی یه چیز ، تاحالا یک بار هم سیلندر هاش تراش خورده بود ، ولی دیگه خلی کم کنیم حداقل 6000 cc رو داشت.
اگه سيلندرش تراش خورده باشه... حجم جابجاييش بيشتر ميشه. (بيشتر از 6400)
Chaxx
z_qz54
28 June 2006, 08:06 PM
اگه سيلندرش تراش خورده باشه... حجم جابجاييش بيشتر ميشه. (بيشتر از 6400)
Chaxx
شما منظور من رو برعکی گرفتی منظور من اینبود که بعد تراشکاری شدهباشه 6400 و قبل تراشکاری باید حدود 6000 بوده باشه.
حسام 61
28 June 2006, 08:21 PM
پرادو با موتور 6 سیلندر 4در رو 60 تومن میچرخه ولی موسوی 6 سیلندر اتوماتیکش زیر 35.6 شده
شما چطور میتونین این همه ما به تفاوت رو نبینید ؟!!
پرادو در نوع خودش خوبه منتها در قیاس با لند کروز یا پاجرو یا محصولاتی از این دست ...
همون بهتره موسو را با ماکسیما مقایسه میکردین که حد اقل تفاوت قیمت 20 میلونی نداشته باشن
نکته بعدی در مورد اعتبار رب گوجه فرنگیه:
شما اگر اطلاع بدست بیارین در زمان جنگ بالکان نیروهای ناتو و سازمان ملل از موسو بعنوان وسیله نقلیه خودشون استفاده میکردن اونهم نه بخاطر مارکش !!!!!!!!!؟؟
و میتونه حسن شباهتی با محصولی به نام همر آمریکایی داشته باشه (( ماشین جنگی ارتش ایالات متحده))
شما نمیخاین شلوار جین مارکدار بخرین میخاین پول بدین اتوموبیل سوار شین
بنده هیچ ویژگیه خاصی در رونیز ندیدم هر چند که اون هم سواریه خوبیه
و یا حتی در نیسان استیشن پاترول نمیبینم که بخام در طبق مقایسه قرار بدم
درمجموع کلاس سواری و مارکش !! همه جا کار برد نداره بیشتر در دنیا بابت >کیفیت محصول >پیشرانه> قیمت> و در آخر بابت سابقه خوب کمپانیه سازندش پول میدن
شما در آینده میتونین محصول رکستون رو با پرادو مقایسه کنین
دنیا دنیای رقابته
از دوستان متفکر و اندیشمند تقاضا دارم فرق تراکتور با موسو رو از فردا به بحث نکشند !!؟
Yonjeh
29 June 2006, 01:23 AM
موسو به قدري قيافش افتضاحه و كلاسش حتي از پيكان جوانان پايين تره كه اگه به من بگن فراري انزو رو ميگيره، از هامر تو بيابون بهتره من هيچ وقت 35 تومان پول پاي يه همچين آشغالي نميدم.
z_qz54
29 June 2006, 02:07 AM
همه چیز قیافه ماشین نیست.
Yonjeh
29 June 2006, 03:10 AM
بله، همه چيز قيافه نيست. ولي وقتي 35 تومن پول ميدي انتظار نداري يه همچين ماشين زشتي بهت بدن. ضمنا موسو در ساير جنبه ها هم مالي نيستو اصولا جز ايران هيچ جاي دنيا فروش نمي ره!
ali.navab
29 June 2006, 01:11 PM
شما نمیخاین شلوار جین مارکدار بخرین میخاین پول بدین اتوموبیل سوار شین
دوست عزیزم باید عرض کنم که اگه شما و اصولاً ما ایرانیها به خاطر سیاستهای واردات کالاهای خارجی، فقط مارک چندتا تلک و پلک مثل شلوار و کفش و لوازم صوتی و تصویری مثل Mp3player رو میشناسیم و برامون اهمیت داره که مارک معروف و شناخته شدشو بخریم، تو کشورای دیگه به مارک همه اجناس از دمپایی گرفته تا هواپیمای شخصیشون اهمیت میدن. و کلاً اگر این مسله اهمیت نداشت، سالها بود که نسل همه کمپانیهای اروپایی برداشته شده بود؛ چون کشورای آسیای شرقی دارن همه جور کالایی رو معمولاً با نصف قیمت اروپاییش عرضه میکنن!!!
در جواب دوست دیگری که در یک تاپیک دیگه فرموده بودن: مگه میخوای برگی زن بگیری که به اصالتش دقت میکنی! باید بگم که درسته؛ تنها چیزی که سابقه و اصالتش تو زندگی ما نقش داره... همین مورده!!! فقط من نمیدونم این تجربه و سابقه کار که همه جا ازش صحبت میشه به چه دردی میخوره؟؟!
ali.navab
29 June 2006, 01:28 PM
شما اگر اطلاع بدست بیارین در زمان جنگ بالکان نیروهای ناتو و سازمان ملل از موسو بعنوان وسیله نقلیه خودشون استفاده میکردن اونهم نه بخاطر مارکش !!!!!!!!!؟؟
و میتونه حسن شباهتی با محصولی به نام همر آمریکایی داشته باشه (( ماشین جنگی ارتش ایالات متحده))
اگه متن بنده رو یه بار دیگه بخونید متوجه میشید که بنده هم به دوستانی که مصارف جنگی دارن موسو رو به خاطر قابلیتهاش پیشنهاد کردم!!
و البته هیچ عقل سلیمی نمیاد پورشه کاین یا رنجروور با خورش ببره جنگ که برا دشمنش کلاس بذاره.
z_qz54
29 June 2006, 05:39 PM
دوستان اینجا بحث مقایسه بین دوتا اتوموبیل است نه مارک و تلویزیون و ......
molla sadra
30 June 2006, 09:44 AM
به نظر من موسو خیلی ماشین خوبیه.اینم مشخصاتش:
http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=3025&stc=1&d=1151644205http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=3026&stc=1&d=1151644258
http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=3026&stc=1&d=1151644258
صادق اصفهان
30 July 2006, 10:41 PM
USV کجا سدان کجا
z_qz54
31 July 2006, 03:07 AM
suvکجا سدان کجا
توی کشور ما که بازار خودرو ضعف وحشتناکی داره : SUV همینجا ، سدان همینجا:icon_cool
shahram2006_m
31 July 2006, 09:16 AM
USV کجا سدان کجا
فكر ميكنم منظور شما اينه كه SUV ها بهتر از سدان ها هستند و قابليت بيشتري دارند . تا جايي نظر شما قابل قبول و درسته ولي توي ايران اين مسئله صدق نميكنه و هنوز SUV مثل جاهاي ديگه دنيا تو ايران جا نيوفتاده مثلا اكثرا كساني كه 30 تومن داشته باشن ميرن سوناتا يا ماكسيما يا كمري ميخرن به جاي سوزوگي گرند ويتارا يا رونيز
z_qz54
31 July 2006, 10:09 PM
من غیر خودم فقط یک نفر دیدم که از یک خودروی SUV برای مکان ها ناهموار استفاده کنه. متاسفانه در کشور ما یکسری اینجوری فکر میکنن که : ماشین شاسی بلند داشته باشم که اگه زدم به پراید ، من چیزیم نشه. ( این کمال نا مردیه )
صادق اصفهان
1 August 2006, 03:34 PM
فكر ميكنم منظور شما اينه كه SUV ها بهتر از سدان ها هستند و قابليت بيشتري دارند . تا جايي نظر شما قابل قبول و درسته ولي توي ايران اين مسئله صدق نميكنه و هنوز SUV مثل جاهاي ديگه دنيا تو ايران جا نيوفتاده مثلا اكثرا كساني كه 30 تومن داشته باشن ميرن سوناتا يا ماكسيما يا كمري ميخرن به جاي سوزوگي گرند ويتارا يا رونيز
صادق اصفهان
1 August 2006, 03:35 PM
منظور من این بود که اصلا در یک کلاس نیستند.
alijoon2006
30 August 2006, 12:52 AM
فعلا تو كيفيت ماكسيما اولين ماشينه توليد ايران يعني بالاتر از اين نميتوني پيدا كني
شاهین سرشار
30 August 2006, 06:59 PM
ماکسیما فعلا با کیفیت ترین ماشین ساخت داخل است و موسو - مزدا 323 - پاجرو - ریو و ... در رده های خیلی خوب ظاهر شدند .
پس میشه هم به کیفیت ماکسیما هم موسو اعتماد کرد .
در خوب بودن موسو هیچ شکی نیست . موسو برای علاقه مندان به ماشین های سدان و هم چنین پر جمعیت ( 5 نفر به بالا ) انتخاب بهتری نسبت به ماکسیما است . ( موسو 7 نفره است و صندوق بزرگی دارد ولی ماکسیما 5 نفره است و صندوقش به نسبت اس یو وی ها کوچک تر است )
ولی اصالت نیسان و پارس خودرو قابل مقایسه با اصالت سنگ یونگ و خودرو سازی مرتب نیست .
البته موتوری که در موسو استفاده میشود بنز است که 6 سیلندر آن واقعا حرف ندارد ( چون اولین طراح موتور خودرو در جهان بنز بوده و در برتری موتوری موسو هیچ شکی نیست )
... نظر من در کل موسو است
hozhzhat
7 September 2006, 11:02 AM
دوست عزيز معمولا يه ماشين suv رو با suv مقايسه ميكنند نه با سدان
z_qz54
7 September 2006, 12:46 PM
دوست عزيز معمولا يه ماشين suv رو با suv مقايسه ميكنند نه با سدان
دوست عزیز 6 صفحه قبل رو بخونید. دلیل بازار کساد و غیر تعادلی خودرویی کشور ما هستش.
PoYo
7 September 2006, 04:37 PM
در هر حال به نظرم ماکسیما تمام مشخصات خوب یک ماشین ایده ال رو داره(نسبت به قیمت)
آریو
8 September 2006, 01:52 AM
ديگه خريدماكسيمانمي صرفه
نظرتون درموردمقايسه
ماكسيما با كمري با سوناتا
چي هست به نظرمن سوناتاگزينه بهتري هست قدرتش هم بيشتره
shahram2006_m
8 September 2006, 02:01 AM
ديگه خريدماكسيمانمي صرفه
نظرتون درموردمقايسه
ماكسيما با كمري با سوناتا
چي هست به نظرمن سوناتاگزينه بهتري هست قدرتش هم بيشتره
دوست عزیز اینجا ماکسیما با موسو مقایسه میشه.
برای مقایسه ماکسیما با کمری و سوناتا به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=23461
PoYo
8 September 2006, 08:11 PM
ببینید موسو کلاس مربوط به خودش رو داره و ماکسیما هم مربوط به خودش
پس نسبت به استفاده اینا خربده میشن
shahram2006_m
8 September 2006, 11:58 PM
دوست عزیز ایران کمی با جاهای دیکه متفاوته یعنی کسانی که موسو میخرن به خاطر SUV بودن و کاربرد خاصش نمیخرن.
انتخابشون برای همین استفاده شهریه نه برای شرایط سخت .
pedram_w204
15 September 2006, 03:18 PM
من تجربه رانندگی با موسو داشتم.شاید به نظر شما خیلی زشت و قدیمی و.. باشه ولی وقتی یک مدت باهاش می رونید تازه متوجه میشد که چه ماشینیه.اول اینکه هرچقدر که باهاش رانندگی کنید،خسته نمیشید.
موتورش تمام نیاز های شما رو به راحتی بر آورده میکنه و جالبیش اینکه وقتی گیر میکنه خودش به صورت خودکار 4WD میشه و اگر بازهم جواب نداد،روی داشبورد کیلیدی هست که نوشته 4WD low و با زدنش ماشین مثل قول میشه و باهاش تو اون وضعیت میتونید 70 کیلومتر بر ساعت سرعت برید.
شما تو پستی بلندی و ترس از اینکه یه چرخ هوا بیاد مشکل ندارید.
صندلی های نرم،کنسول میانی بلند به طوری که آرنج با راحتی روی کنسول و دست بر روی دسته دنده بلندش آینه حساس به نور و دید کانل شما به اطراف.
در طراحی خودروی موسو پيشرفته ترين تکنولوژيها جهت ايمنی سرنشينان به کار گرفته شده و بارها در آزمايشگاههای مجهز شبيه سازی تصادفات شديد ؛ مورد آزمايش قرار گرفته است .
ميله فولادی تقويتی داخل درها در هنگام تصادفات جانبی ضريب ايمنی سرنشينان را به ميزان قابل ملاحظه ای افزايش مي دهد .
کيسه هوای فشرده به همراه کمربند ايمنی با سه نقطه اتصال ؛ ضريب ايمنی بسيار زيادی در هنگام تصادفات از رو به رو ايجاد می کند .
(ABD) سيستم ضد قفل چرخها در هنگام ترمز ( ABS) به همراه مکانيزم انتقال گشتاور مورد نياز هر چرخ ؛ در شرايط نا مساعد جاده ؛ باعث جلوگيری از لغزش خودرو و هرزگردی چرخها در حالت واماندگی شده و هدايت کامل و ايمن خودرو را برای راننده ميسر می سازد .
شاسی تقويت شده 3 لايه مقاومت زيادی به خودرو می دهد.
سيستم تعليق چرخ عقب 5 مفصله " اين سيستم تنها در خودروهای کلاس لوکس:icon_neut مورد استفاده قرار می گیرد و کاملترين سيستم تعليق چرخ عقب بوده و از ضربه های انتقالی از تايرها به بدنه جلوگيری می نمايد . وجود اين مکانيزم در هنگام گردشهای تند و سريع و يا ترمزهای ناگهانی ضريب ايمنی را افزايش داده و رانندگی راحتی را برای سرنشينان به ارمغان می آورد.
طراحی زيبای داخل خودرو موسو که الهام گرفته از رنگها و طرحهای طبيعت
است موجب آرامش و آسايش خاطر سرنشينان می باشد:icon_razz . رويت آسان صفحه
نمايش دهنده ، کنترل وضعيت خودرو را بسيار سهل می نمايد. گرمکن صندلی
راننده در فصل سرما موجب آرامش بيشتر راننده است.
در هنگام رانندگی طولانی ، کنسول بين دو صندلی جلو تکيه گاه مناسبی برای
سرنشينان صندلی جلو ايجاد نموده و همچنين فضای کافی جهت قرار دادن اشياء
مورد نياز در داخل کنسول وجود دارد.
صندليهای تاشو عقب در هنگام نياز فضای لازم را جهت قرار دادن اشيای بزرگ
مانند چوب اسکی فراهم می سازد.
موتور با عملکرد عالی يا 220 (ps) :icon_cool
2/3 ليتر 6 سيلندر رديف و يا 140 ( ps)
3/2 ليتر 4 سيلندر رديف موتور بنزينی DOHC با بازده گشتاور 30 تا 40 کيلوگرم بر متر می باشد .
خودرو موسو زير نظر و با امتياز مرسدس بنز و استانداردهای ان ساخته شده است. طراحی موتورهای بنزينی DOHC شامل 3/2ليتر برای خودرو 4 سيلندر رديف خطی و همچنين 2/3ليتر برای خودرو6 سيلندر رديف خطی که 140تا 220(ps) اسب بخار قدرت دارد.
موتورهای ديزلی SOHC شامل 3/2 ليتر و 9/2 ليتر با توربو شارژ و اينتر کولد به صورت 4 و 5 سيلندر رديف خطی که 101و 102 (ps) اسب بخار بازده دارد .
انتقال نيرو به چهار چرخ با دنده دستی 5 سرعته (5 دنده جلو) و يا دنده اتوماتيک الکترونيکی 4 سرعته که برای عملکرد عالی در داخل و خارج از جاده ها قابل استفاده می باشد ، صورت می گيرد.
از نظر اقتصادی موتورهای ديزلی با 120 (ps) اسب بخار 9/2 ليتر 4 سيلندر رديف (خطی) و 101 (ps) اسب بخار 3/2 ليتر 4 سيلندر رديف (خطی) مجهز به اينتر کولد توربو ديزل که نيروی گشتاور خروجی آنها 5/24 و 21 کيلوگرم بر متر می باشد.
تجهیزات برای مدل فول دنده دستی:
رِينگ آلومينيومی با لاستيک های - P255/65R16
چراغ مه شکن
گارد سپر جلو
روف رک
رکاب طرفين
وايد گارنيش ( حفاظ پلاستيکی اطراف خودرو )
بادگير عقب
حرکت صندلی راننده در جهات مختلف ( برقی )
کولر و سيستم تهويه مطبوع
آئينه داخل با سيستم ضد نور اتوماتيک
قفل مرکزی
کليد کنترل از راه دور
سان روف برقی
شيشه بالابر برقی
فرمان هيدروليک با غربيلک قابل تنظيم
برف پاککن و گرمکن شيشه عقب
تريم داخل با روکش طرح چوب
صندلی اضافی عقب
راديو پخش AM/FM
راديو پخش AM/FM به اضافه CD
گرمکن صندلی راننده
صندلی و تزئينات داخلی چرم
ABD
AIR BAG راننده
سوئيچ ايمنی ضد سرقت
چراغ ترمز اضافی پشت شيشه عقب
http://uploader.ws/upload/200604/parnis04.jpg
http://uploader.ws/upload/200604/pinin17.jpg
http://uploader.ws/upload/200604/playground07.jpg
http://www.uploader.ws/index.pl
دوستان طبق گفته دوستمون موسو اتومبیلی فوق العاده نسبت به اتومبیل های غیر وارداتی داره که من خودم هم با 2.3 لیتریش رانندگی کردم ولی به قیمت(3.2) 44 تومن نمیرزه و میشه یه x3 2.5 تمیز گیر آورد! ولی دست دو 2.3 قیمت خیلی خوبی داره و بحث این 2 تا ماشین خیلی جداست.
هیچ جایی نمیبینید suv با sedan مقایسه کنن! ولی در نو suv خود بدنه و موتور و اتاق خوبی داره ولی یکم اگه ارزون تر بود صفرش عالی بود برای offroad!:icon_cool
حسام 61
15 September 2006, 07:28 PM
قربان شما 84 شش سیلندر اتوماتیک رو بخر 28 اونم در حد صفرشو!
گذشت اون زمانی که 44 تومن بود
و نکته دوم: شما bmw x3 2.5cc رو قیمت 44 تومن دادین ؟؟؟؟
کجا میفروشن!!!!!!
والا تا جایی که بنده خبر دارم bmw x3جنازش رو هم 45 تومن نمیدن!!؟!
و ضمن تشکر از جناب z_qz54بابت توضیحات کامل و شایسته ای که داشتن بنده هم موسو رو بعنوان انتخاب برتر معرفی میکنم.
هر چند امروزه هر دو خودرو درگیر رقیبان خودشون هستند و آنچنان میل و عطشی به خریدشون در بازار نیست
اما فعلا در بازار کارکرده ها میتوان انتخاب ارجح رو به دیگری تمیز داد!
شاهین سرشار
15 September 2006, 08:19 PM
ایکس سه صفرش 4 سیلندر 58 تاس یه سال کارکردش همین حدودس
tabatabaei
16 September 2006, 06:27 PM
اين دو اصلا قابل مقايسه نستند ولي از نظر زيبايي موسو هيچ حرفي براي گفتن نداره . بر عكس ماكسيما
از نظر فني هم اگر مقايسه كنيم موتور ماكسيما محصول ژاپن و موسو موتور بنز آلمانه
خوب خودتون قضاوت كنيد كدوم بهتره؟
pedram_w204
16 September 2006, 10:59 PM
قربان شما 84 شش سیلندر اتوماتیک رو بخر 28 اونم در حد صفرشو!
گذشت اون زمانی که 44 تومن بود
و نکته دوم: شما bmw x3 2.5cc رو قیمت 44 تومن دادین ؟؟؟؟
کجا میفروشن!!!!!!
والا تا جایی که بنده خبر دارم bmw x3جنازش رو هم 45 تومن نمیدن!!؟!
و ضمن تشکر از جناب z_qz54بابت توضیحات کامل و شایسته ای که داشتن بنده هم موسو رو بعنوان انتخاب برتر معرفی میکنم.
هر چند امروزه هر دو خودرو درگیر رقیبان خودشون هستند و آنچنان میل و عطشی به خریدشون در بازار نیست
اما فعلا در بازار کارکرده ها میتوان انتخاب ارجح رو به دیگری تمیز داد!
1-بله منم به همین قیمت مناسبه دسته دو اشاره کردم که واقعآ به صرفه! یشمی با 8K کارکرد! 28!! :icon_twis
2- x3 مشکی 2005 40K کارکرد قیمت-49.800 :icon_sad: . بدون واسطه(در نمایشگاه opel عباس آباد هم خبر دارم یه مدت گذاشته بود و این 2007 اش هم که معرفی شده بیاد راحت مدل 2005 و 2006 تمییزش رو همین نرخ خواهد شد.:icon_surp :icon_cool
pedram_w204
16 September 2006, 11:02 PM
ایکس سه صفرش 4 سیلندر 58 تاس یه سال کارکردش همین حدودس
دوست عزیز x3 که صفر full 58 , قیمت 2005 با 40000 تا کارکرد درست همون 48-50 چه برسه به اینکه 2007 اش بیاد که وقعآ جای خالی x5 تو بازار ایران پر میکنه:icon_evil
z_qz54
17 September 2006, 12:06 AM
دوستان لطفا فقط بحث موسو و ماکزیما شود.
موتور موسو بنز نیست و با کمک طراحان آلمانی بوده.
amir_CLK500
17 September 2006, 12:34 AM
نه.تو تبلیغات همش میگفتن قلب تپنده مرسدس بنز و اینا....
واقعا عالیه دست دومش با این قیمت من که از فردا میرم دنبال دست دومش.
pedram_w204
17 September 2006, 12:51 AM
از 2 موتور m یکیشو به موسو مرسدس نمیده و یکیشم خودش برداره ولی قبل از فروش به sangyung به daewoo فروخته شده بوده و بعد که ماجرای برشکستگی daewo شد فروختن به sangyung ولی موتور همون موتور مرسدس 2001 مرسدس که با صفحه مختلف ولی طرز کار یکسان و بازدهی یکسان 320 هاست و طرح مهندسی طراحی موتور سال 99 خودشونو به خوب قیمتی به ترتیب به این شرکت ها داده دایملر کرایسلر:icon_surp
حسام 61
17 September 2006, 12:51 AM
بنده هم تاکید دارم روال تاپیک رو به قیمت گذاری x3 نگذرونیم
و در مورد صحبت موتور مورد استفاده در موسو !!!
شما منبع خبرتون از کجاست؟ تا بحال همچین چیزی در مورد موسو شایع نشده بود
و این حرف شما جزو جدیدترین هاست؟؟؟؟؟!!!!
z_qz54
17 September 2006, 12:52 AM
نه.تو تبلیغات همش میگفتن قلب تپنده مرسدس بنز و اینا....
.
در تبلیغ بله. اصلا کجای تبلیغ ها گفتند که در موسو از سیستم M^61 در سیستم برق استفاده شده. موتور طراحی مشترک است و انحصاری نیست.
pedram_w204
17 September 2006, 01:00 AM
در تبلیغ بله. اصلا کجای تبلیغ ها گفتند که در موسو از سیستم M^61 در سیستم برق استفاده شده. موتور طراحی مشترک است و انحصاری نیست.
توان و خروجی و طراحی موتور متناسب با نیاز بقیه اجزا و شما بر اساس چه منبعی از سیستمی صحبت میکنید که نشون میده ml320 99 دارای سیستمی بوده که موسو نداره؟ و طراحی خود موتور و نه تامین کننده های موتور برای مرسدس نیست و مشترک؟
با تشکر:icon_surp
pedram_w204
17 September 2006, 02:00 AM
دوستان بهترین منبع و گیر اوردم که واقعآ ماله یه موسو بازه لطفآ خط سومشم بخونین که موتورش ماله کجاس و واقعآ به 28 تا تنها ماشینیه که میرزه!!:icon_evil http://www.m1911.org/musso.htm
amir_CLK500
17 September 2006, 02:09 AM
دوستان اگه 28 باشه واقعا سگش به همه ماشینا شرف داره.
z_qz54
17 September 2006, 02:36 AM
منبع من خودم منم و نمایندگی انوشیروانی بابل که همیشه اونجا تلپ بودم. برترین تعمیرکارش آقای فیروزی که 4 باز توی مالزی دوره دیده بود این رو بار ها و بارها تاکید کرد و من هم کاملا قبول دارم.
راستی در مورد اون سایت. اون طرف ماشین باز نیست ، این یک کار تبلیغاتی برای موسو بود. این ماشین توی 4 فصل سال توی بد ترین شرایط کار کرد. بنده هم 2 سال در ماسوله با این ماشین سر کردم و به هیچ عنوان به هیچ مشکلی بر نخوردم لازم به ذکره که من 1 بار هم روغن هیدرولیک عوض نکردم.
z_qz54
17 September 2006, 02:44 AM
راستی دوستان دلیل این سیر تکاملی آرم موسو چیه ؟ من بیش از 4مدل آرم دیدم که یکیش هم مثل همین عکس ها مطعلق به دوو بود.
pedram_w204
17 September 2006, 02:49 AM
منبع من خودم منم و نمایندگی انوشیروانی بابل که همیشه اونجا تلپ بودم. برترین تعمیرکارش آقای فیروزی که 4 باز توی مالزی دوره دیده بود این رو بار ها و بارها تاکید کرد و من هم کاملا قبول دارم.
راستی در مورد اون سایت. اون طرف ماشین باز نیست ، این یک کار تبلیغاتی برای موسو بود. این ماشین توی 4 فصل سال توی بد ترین شرایط کار کرد. بنده هم 2 سال در ماسوله با این ماشین سر کردم و به هیچ عنوان به هیچ مشکلی بر نخوردم لازم به ذکره که من 1 بار هم روغن هیدرولیک عوض نکردم.
لطفا جواب کامل و با سندی پست کنید و این شخص برای کسی که بخواد موسو بگیره خیلی مطلب جالبی داده و قدرت موسو رو نشون داده و یه تبلیغ هم نداره :icon_evil
z_qz54
17 September 2006, 02:57 AM
لطفا جواب کامل و با سندی پست کنید و این شخص برای کسی که بخواد موسو بگیره خیلی مطلب جالبی داده و قدرت موسو رو نشون داده و یه تبلیغ هم نداره :icon_evil
دوست عزیز سند من ذهن من هستش. بنده طرفدار شدید موسو هستم. کافیه که صفحات گزشته رو بخونید. در ضمن بنده 1 سال پیش این سایت رو تموم کردم و این رو هم بگم که پدر بنده همچنان این ماشین رو داره و در حالی که یه هیچچچچچ اتوموبیلی عوض نمیکنه. بنده همیشه طرفدار موسو بودم و در جاهایی این آقا خیلی در مطالبش زیادگویی کرده.
pedram_w204
17 September 2006, 03:01 AM
دوست عزیز سند من ذهن من هستش. بنده طرفدار شدید موسو هستم. کافیه که صفحات گزشته رو بخونید. در ضمن بنده 1 سال پیش این سایت رو تموم کردم و این رو هم بگم که پدر بنده همچنان این ماشین رو داره و در حالی که یه هیچچچچچ اتوموبیلی عوض نمیکنه. بنده همیشه طرفدار موسو بودم و در جاهایی این آقا خیلی در مطالبش زیادگویی کرده.
دوست عزیز برای موتور من مطلبی در مورد مشترک بودن ندیدم و دنبال سند هستم نه چیز دیگه و دارم در مورد ماشینی که قراره بگیرم تحقیق میکنم :icon_cool و اگه دوستی یه سایت رسمی معرفی کنه ممنون میشم:icon_surp و در هر تستی زیادهگویی یا کم کردن ارزش ماشین همیشه بوده ولی در کل قابل قبوله اطلاعاتش.
PoYo
17 September 2006, 11:21 AM
من شخصا از ماکسیما خیلی خوشم میاد و به نظرم هم از نظر قیمت و امکانات و قدرت و سرعت ماشین کاملیه!!!
البته به پای ماشینای هم پایش اینو میگم(مثلا تویوتا کمری 4 سیلندر هم قیمت ماکسیما هست)!!
http://www.union-motors.ru/db/supplement/nissan-maxima-mc05-front.jpg
arash p mbz bmw
17 September 2006, 11:39 AM
دوست عزیز برای موتور من مطلبی در مورد مشترک بودن ندیدم و دنبال سند هستم نه چیز دیگه و دارم در مورد ماشینی که قراره بگیرم تحقیق میکنم :icon_cool و اگه دوستی یه سایت رسمی معرفی کنه ممنون میشم:icon_surp و در هر تستی زیادهگویی یا کم کردن ارزش ماشین همیشه بوده ولی در کل قابل قبوله اطلاعاتش.
دوست عزیزم
بنده نمیخوام تعریف بکنم اما:
تمامی کاربران این سایت به اون حد رسیدن که به منبع احتیاج نداشته باشن
مثلا من با خودم مثال میزنم
بنده انقدر مشخصات خودرو دراوردم و یا انقدر تست های خودرو رو شب و روز ترجمه کردم که حفظ شدم فلان ماشین توی فلان سال چه موتوری داشته یا اینکه ملت ازش راضی بودن یا خیر
مثلا یکی سوال میکنه که فلان ماشین چه جوریه
بنده ممکنه سال پیش مشخصات این ماشینو دراوردم
ایا بازم باید سایت بدم در حالی که میدونم چی به چیه؟!!!
اینطوری میشه تلف کردن وقت کاربران محترم
اگر اینطوره که دیگه احتیاجی به اینجا نیست:icon_excl
zq-zعزیز نیز نمونه ی بارز حرف بنده هستن
pedram_w204
17 September 2006, 03:22 PM
دوست عزیز اینجا همه میدونن چی چیه و بیشتر دوستان اطلاعات کافی دارن و وقتی کسی که اختلاف نظر داره برای اثبات حرفش تاپیک و منحرف نمیکنه که من تو ذهنم بلدم و لازم نیست بگم! منم خیلی چیزا بلدم که برام زور میاد بخوام توضیح بدم ولی چون به حرفم اطمینان دارم هر وقتی هم که باشه 10 سال بعدش هم سندی دارم که اختلاف نظرو حل میکنه. لطفآ در مورد موتور مشترک مطلب کامل و معتبر دارید پست کنید در غیر ای صورت هم که هیچی:icon_surp
حسام 61
17 September 2006, 07:45 PM
دوستان عزیز و محترم بنده
قدری شما!هم منطقی قضاوت کنین
زمانی که بنده یه حرفی رو میزنیم اگر سند و مدرکی پشت حرفم باشه اون حرف میشه دلیل قاطع و غیر قابل انکار
اما زمانیکه بنده هیچ استنادی پشت گفته هام نداشته باشم فقط میشه نظرییه شخصی
همینو بس !!
هیچگاه دیگران هم حرف منو قبول نمیکنن که عنوان کنم دوست بنده گفته موتور مورد استفاده موسو ساخت کمپانیه بنز نیست بلکه با دانش فنی مرسدس بنز ساخته شده ؟!!!؟
خب این حرف به این بزرگی مسلما دلیل و سند و مدرک میخاد
بنده نمیگم کمپانی سانگ یانگ اعتبار مرسدس بنز رو داره .اما بحر حال تحت لایسنس و استانداردهای مرسدس بنز داره یه چیزی تولید میکنه میده بیرون حالا خوب یا بد یا بی ارزشو با ارزش بودنش به کنار!
بنابراین نمیشه هر انگی رو بهش چسبوند
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
حتی با وجود اعتقاد قلبیه بنده نسبت به دانش و آگاهیه دوستانم . باز هم این حرف پذیرفته نیست و منسوخ است!!
یادآوری:لطفا مسیر تاپیک رو منحرف نکنید تا منجر به قفل شدن نشه
shahram2006_m
17 September 2006, 08:23 PM
دوست عزیز اینجا همه میدونن چی چیه و بیشتر دوستان اطلاعات کافی دارن و وقتی کسی که اختلاف نظر داره برای اثبات حرفش تاپیک و منحرف نمیکنه که من تو ذهنم بلدم و لازم نیست بگم! منم خیلی چیزا بلدم که برام زور میاد بخوام توضیح بدم ولی چون به حرفم اطمینان دارم هر وقتی هم که باشه 10 سال بعدش هم سندی دارم که اختلاف نظرو حل میکنه. لطفآ در مورد موتور مشترک مطلب کامل و معتبر دارید پست کنید در غیر ای صورت هم که هیچی:icon_surp
دوست گرامی فکر میکنم پست ارش عزیز گویای تمام مطالب بود.
لطفا به این بحث پایان بدید.
pedram_w204
17 September 2006, 09:43 PM
دوستان عزیز و محترم بنده
قدری شما!هم منطقی قضاوت کنین
زمانی که بنده یه حرفی رو میزنیم اگر سند و مدرکی پشت حرفم باشه اون حرف میشه دلیل قاطع و غیر قابل انکار
اما زمانیکه بنده هیچ استنادی پشت گفته هام نداشته باشم فقط میشه نظرییه شخصی
همینو بس !!
هیچگاه دیگران هم حرف منو قبول نمیکنن که عنوان کنم دوست بنده گفته موتور مورد استفاده موسو ساخت کمپانیه بنز نیست بلکه با دانش فنی مرسدس بنز ساخته شده ؟!!!؟
خب این حرف به این بزرگی مسلما دلیل و سند و مدرک میخاد
بنده نمیگم کمپانی سانگ یانگ اعتبار مرسدس بنز رو داره .اما بحر حال تحت لایسنس و استانداردهای مرسدس بنز داره یه چیزی تولید میکنه میده بیرون حالا خوب یا بد یا بی ارزشو با ارزش بودنش به کنار!
بنابراین نمیشه هر انگی رو بهش چسبوند
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
حتی با وجود اعتقاد قلبیه بنده نسبت به دانش و آگاهیه دوستانم . باز هم این حرف پذیرفته نیست و منسوخ است!!
یادآوری:لطفا مسیر تاپیک رو منحرف نکنید تا منجر به قفل شدن نشه
مرسی حسام جان بابت پست :icon_surp :icon_cool . دوستان برای پایان این بحث که مثل ماجرای 730 نشه . یه لینک معتبر صحیح بزارن تا بتونیم بهش استناد کنیم
من فعلآ این منبع و پیدا کردم از سایت 4x4 :
http://72.14.221.104/search?q=cache:MnG1XMA7NasJ:www.4wdonline.com/Ssangyong/spec.html+ssangyong+musso+3200+engine%3F%3F&hl=en&ct=clnk&cd=4
در مورد موتور 3.2 لیتری :
Musso IL6 3200 Petrol:
station wagon, 5 seats, 4 doors
loa: 4640mm, width: 1905mm, height: 1735mm
wheelbase: 2630mm, track: 1510mm/1520mm, grnd clearance: 205mm
approach: 31, departure: 24, ramp break over: 153
turning radius: 5.53m
weight: 2050kg (auto, unladen), GVM: 2520kg, towing: 750kg (unbraked), 2300kg (braked)
3199cc, petrol, 6-cyls, mpi, 4-valves/cyl, dohc
bore: 89.9mm, stroke: 84mm, c.r.: 10.0:1
power: 161kW at 5500rpm, torque: 310Nm at 3750rpm
engine as in the Mercedes E320 car
transmission: 4a / 5m; 2-speed transfer case 1:1 and 2.48:1, full-time 4WD, centre planetary gear set (diff') 35:65 torque split, viscous coupling
suspension: wishbones-torsion-bar/live-coil, brakes: disc/disc
tyres: P255/75R15 108H, fuel-tank: 72L
$49,700 - $52,500 plus on road costs = $53,905 - $56,855, $Aus 1996
Warranty: 3 years/100,000km, 24 hour road care - three years
z_qz54
18 September 2006, 12:52 AM
بنده باز هم تا زمانی که رو به موت هم باشم سر حرفم هستم. مهم نیست کسی قبول نکند. موتور موسو یک موتور طراحی بنز است.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.