View Full Version : case اصلیه imate
dariuosh_mahmoodi
7 April 2006, 02:46 PM
کسی میدونه که case اصلی برای k-jam از کجت تو dubai میشه پیدا کرد نیگید وجود نداره ها چون میدونم برای همه ی imate ها قاب اصلیش وجود داره!قیمتشم برای مداهای قیدیمه imate که 300 dhs بود
یه سوال دیگه من stylus موبایلم شل شده هی میفته (همون مدادش منطورم هس)کسی آموزش باز کردن k-jam را داره چون من قبلا a1000 motorola داشتم و آموزش بار کردنش رو از اینترنت پیدا کرده بودم
moein_id
7 April 2006, 02:56 PM
کسی میدونه که case اصلی برای k-jam از کجت تو dubai میشه پیدا کرد نیگید وجود نداره ها چون میدونم برای همه ی imate ها قاب اصلیش وجود داره!قیمتشم برای مداهای قیدیمه imate که 300 dhs بود
یه سوال دیگه من stylus موبایلم شل شده هی میفته (همون مدادش منطورم هس)کسی آموزش باز کردن k-jam را داره چون من قبلا a1000 motorola داشتم و آموزش بار کردنش رو از اینترنت پیدا کرده بودم
به نظرم بازش نكنيد بهتر باشه چون بسيار حساس هستن منم يه دونه پاكت پيسي داشتم بازش كردم داغون شد حتي شخصن تهان هم اومدم ولي كسي نتونشت درستش كنه چون فقط كاليبرش بهم ريخته بود يعني مدادش يه جاي ديگه ميخورد ولي به حر حال مجبور شدم همون جوري 200 بفروشمش
در مرود موداد هم كه بازش هم بكني كاري نميتوني بكني يه راح حل خوب و عملي اينه كه يه دور نوار چسب دور مدادش بپيچي حله
بيخودي هم خودتو تو دردسر نندازه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.