PDA

View Full Version : اشکال عجیب در افتادن شماره موبایل !

sahel_sheni
7 April 2006, 03:55 AM
سلام
این موردی که تعریف می کنم تا هالا 2 بار برام اتفاق افتاده (همین الان هم اتفاق افتاد)

یکی زنگ می زنه و میگه شما با این شماره تماس گرفتین (در حالی که مطمئنم که زنگ نزدم )

و یه بار هم برعکس شد یه میسد برام افتاده بود و وقتی زنگ زدم گفت اصلا چند ساعت گوشیم خاموش بوده !

فکر می کنید اشکال از کجاست ؟؟ و چیکار باید بکنم ؟ الان هم یارو تهدید کرد که از فردا حالتو می گیرم و شمارتو به 50 نفر می دم تا بهت زنگ بزنن:icon_cry: :icon_lol:

و انصافا هم همین امشب 4-5 بار بهم زنگ زدن...

سوال دیگه ای هم داشتم که اگه اینها واقعا تهدیدشون را عملی کنن من باید چیکار کنم؟؟؟ :icon_cry:

PAYAM
7 April 2006, 06:24 AM
امكان نداره بدون گرفتن شماره، شماره شما روي موبايل كسي بيفتد. حالا بنابر فرض شماره كسي را هم اشتباهي گرفته باشي، به نظر شما با عقل جور در ميايد كه طرف اين طوري برخورد كند؟؟
دنبال شخصي از دوستان يا اطرافيانت باش كه قصد اذيت كردنت را دارد....

sahel_sheni
7 April 2006, 08:49 AM
ممنون جناب پیام
اما اشکالات شبکه و یا ... نمی تونه باعث چنین مشکلی بشه ؟؟؟
به فرض محال که از شانس بد من حرفام درست باشه (شماره من افتاده باشه و منم زنگ نزده باشم ) چطوری می تونم ثابت کنم یا چطور می تونم به این تهدید پاسخ بدم؟

بد جور دارن حال می دن :icon_cry:

اینجانب
7 April 2006, 11:09 AM
امكان نداره بدون گرفتن شماره، شماره شما روي موبايل كسي بيفتد...
بارها برای من پیش اومده که با استفاده از phonebook موبایل شماره ای را که همیشه میگیرم گرفتم و گفته شماره شما در شبکه نمیباشد یا عوضی شماره جای دیگه ای افتاده و طرف گفته عوضی گرفتین.
طرفای ما تنها غیر ممکن غیرممکنه!:icon_evil

RoSo
7 April 2006, 03:26 PM
یک احتمال وجود داره. البته من اینو در مورد گوشیهای نوکیا میدونم چون تو دفترچه خود گوشی های نوکیا هم به این مسئله اشاره کرده.
مثلاً شما تو گوشی یه شماره سیو کردین با شماره 0912abcDDCD با اسم علی و یک فردی که شما شمارش رو سیو نکردین با این شماره : 0912effDDCe با شما تماس بگیره احتمال اینکه گوشی به شما اسم علی رو نشون بده هست.شماره هایی که 3 رقم آنها و یا بیشتر با یک ترتیب مشترک باشن (در این مثال 0912 و DDC مدنظر است) احتمال اشتباه شدن اونها توسط گوشی هست و تو دفترچه گوشیهای جدید نوکیا عیناً به این مسئله اشاره کرده و برای خود من چندین بار این اتفاق افتاده.
حالا ممکن برای شما هم همچین حالتی پیش اومده باشه. البته یک احتمال دیگه اشکال در شبکه هستش و من خودم به این مورد برخوردم که یک آشنایی که شماره من رو داشته با من تماس گرفته و گفته از من میسدکال داشته درحالیکه من مطمئنم زنگ نزدم.

bijbij
7 April 2006, 06:35 PM
عنوان گفت و گو اصلاح شد !

Pedro
7 April 2006, 06:47 PM
چند روزی هست شبکه موبایل جهت یکسری کارهای فنی دچار نقص در ارتباطات شده

farzad_sx1
7 April 2006, 09:15 PM
شاید اصلا گوشیتون رو تو جیبتون گذاشتید و چون Lock نکردید.موجب شده که شماره گرفته بشه...
شایدم اشکال از مخابرات باشه...

carl zeiss
7 April 2006, 09:54 PM
اگه خاستن اذیتتون کنن میتوونین شمارشونو به مخابرات بدین تا به مدت 1 هفته به طور موقت تلفنشونو قطع کنن
البته باید اول ثابت کنین

PAYAM
8 April 2006, 06:42 AM
@ DJ RoSo
در سيستم كليه موبايل‌ها چه نوكيا يا چه مارك‌هاي ديگه براي شناسايي نام تماس گيرنده يا كسي كه با او تماس مي‌گيريد از روي دفترچه تلفن، فقط به 7 رقم آخر توجه مي‌شود يعني گوشي موبايل كاري ندارد كه كد آن چي است و 912abcdefg با مثلا 001818abcdefg يكي مي‌داند و يك نام را براي آن نمايش مي‌دهد. به همين دليل وقتي شماره تلفن‌هاي تهران 8 رقمي شد با اينكه شماره تغيير كرده بود ولي چون هفت رقم آخر دست نخورده مانده بود نام تماس گيرنده يا كسي كه با او تماس مي‌گرفتيم درست به نمايش درمي‌آمد. اما ايني كه شما گفتي به اين صورت است كه هفت رقم باهم مشابه است ولي در كنارهم نيست كه فكر نمي‌كنم اين طوري صحيح باشد چون مثلا زماني كه شماره‌هاي موبايل از 09112xxxxxx به 09121xxxxxx تغيير كرد با اينكه 9 رقم از 11 رقم باهم يكي بود ولي به خاطر اينكه 7 رقم آخر باهم يكي نبود نام‌ها درست نمايش داده نمي‌شد.

@ اينجانب
اين‌گونه خط رو خط افتادن‌ها كه خوراك است! روزي چندين مورد از آنها براي همه اتفاق مي‌افتد به اين صورت كه مثلا شماره كسي را گرفته‌ايد ولي كس ديگه‌اي گوشي را بر‌مي‌دارد و از آن طرف هم شخصي كه شماره‌اش را گرفته‌ايد گوشيش هم‌زمان زنگ مي‌خورد و شماره شما هم مي‌افتد ولي كس ديگه‌اي به او وصل مي‌شود و يا برعكس آن...
اما اين‌كه بدون گرفتن شماره كسي، شماره شما براي او نمايش داده شود را من تا به‌حال نديدم.

@ sahel_sheni
به نظر من اگر دختر هستيد كم‌محلي و اگر پسر هستيد پوزخند بهترين شيوه است. بعد از يه مدت وقتي ببينن تاثيري در شما ندارند خودشون خسته مي‌شن. در صورت ادامه يافتن هم از طريق مخابرات شكايت كنيد بسيار سريع رسيدگي مي‌كنند. البته من جاي شما بودم شماره‌هاي كساني كه زنگ مي‌زدن رو هم يه جايي براي روز مبادا يادداشت مي‌كردم!

sahel_sheni
8 April 2006, 07:33 AM
تشکر می کنم از تمام دوستان
به سبک جناب پیام :
@ DJ RoSo
گوشی من w800 است . و این که می گم مطمئن هستم زنگ نزدم اینکه چند ساعت قبل از اون گوشی جلوی چشام تو شارژ بوده و کلا تنها هم بودم

@بیج بیج :
مرسی

@کاوشگر
برای شما یا آشناهاتون چنین مشکلی پیش اومده؟

@فرزاد
نه چنین حالتی نبوده

@کارل زایس
چطور باید ثابت کنم ؟ صداشون را ضبط کنم یا مثلا پرینت بگیرم مشحصه؟

@ پیام
تشکر می کنم از شما دوست عزیز بابت راهنماییتون
بنده پسر هستم و قطعا می تونم مقابله به مثل کنم (رفیق بیکار زیاد دارم :icon_evil )
شماره ها را هم یادداشت می کنم
فقط اگه دیگه از حد خارج شده چطور می تونم از منابع قانونی استفاده کنم؟

farzad_sx1
9 April 2006, 01:20 AM
دوست عزیز بهترین کار برای شما همونی که دوستان اشاره کردند ...یعنی اینکه شما به اونا پاتک بزنی و شما بری و شکایت بکنی.. برای شکایت هم کافیه بری یکی از دفاتر امور مشترکین و درخواست شکایت از یک شماره بکنی.. اونا به شما یه فرم میدن .. اونو پر میکنی و ....

mojtaba_dehnadi
12 October 2006, 11:46 PM
مشابه همين مشكل هم براي من اتفاق افتاده.
من تو جاده بودم كه يكي زنگ زد و گفت از اين شماره به من مسيج دادن در حاليكه من مطمئنم به كسي مسيج ندادم.
آيا ممكنه كسي بتونه از شماره من سو استفاده كنه؟ به اين صورتي كه گفتم؟

بازم ميگم من مطمئنم نه من و نه كس ديگه از گوشي من مسيج نداده.

بلای ناگهانی
13 October 2006, 12:18 AM
باورکردنی نیست.. شما هم می تونین باور نکنین..اما واسه من اتفاق افتاده..یکی از دوستام تازه موبایل خریده بود شمارشو ازش گرفتم به خاطر اینکه شماره من رو هم داشته باشه به گوشیش زنگ زدم...با کمال تعجب دیدم اسم یکی از دوستام رو می نویسه! اول فکر کردم خط رو از اون دوستم خریده... اما فهمیدم خطش صفر بوده.... گوشی رو هم فرمت کردم.... فایده نداشت.... شماره یکیشون 0912 بود یکی دیگه 0916 بود اون 7 رقم اخر شبیه هم بود! شماره ها قاطی شده بود... اسم رو هم که پاک می کردم 0916 رو 0912 می زد!!!!!!!!!! چند ساعت بعد درست شد..... البته دوستان می تونند باور نکنند چون باور کردنش واقعا سخته!

RoSo
13 October 2006, 12:23 AM
باورکردنی نیست.. شما هم می تونین باور نکنین..اما واسه من اتفاق افتاده..یکی از دوستام تازه موبایل خریده بود شمارشو ازش گرفتم به خاطر اینکه شماره من رو هم داشته باشه به گوشیش زنگ زدم...با کمال تعجب دیدم اسم یکی از دوستام رو می نویسه! اول فکر کردم خط رو از اون دوستم خریده... اما فهمیدم خطش صفر بوده.... گوشی رو هم فرمت کردم.... فایده نداشت.... شماره یکیشون 0912 بود یکی دیگه 0916 بود اون 7 رقم اخر شبیه هم بود! شماره ها قاطی شده بود... اسم رو هم که پاک می کردم 0916 رو 0912 می زد!!!!!!!!!! چند ساعت بعد درست شد..... البته دوستان می تونند باور نکنند چون باور کردنش واقعا سخته!

باور کردنش اصلاً سخت نیست.
همونطور که قبلاً هم توضیح دادم در صفحه قبل این اتفاق اصلاً عجیب نیست و توی دفترچه های خود نوکیا هم صراحتاً این مورد رو گفته که اگه 2 شماره خیلی شبیه بهم باشن ممکنه این اتفاق بیفته.

PAYAM
14 October 2006, 07:45 AM
نه تنها در نوكيا بلكه در تمام مارك‌هاي گوشي موبايل براي نمايش نام تماس‌گيرنده فقط به هفت شماره آخر توجه مي‌شود و دليل آن‌هم اينست كه در نمايش كدها بسته به اپراتور، مدل‌هاي مختلفي (مثل 0098 يا +98 يا با اين كد يا بدون آن و نظاير) ممكن است نمايش داده شود. بنابراين ملاك گوشي فقط هفت شماره آخر است و اگر دو شماره در دفتر تلفن‌تان سيو كرده باشيد كه هفت رقم آخرش با هم مشابه باشد هيچ‌گاه نامي براي آن نمايش داده نمي‌شود.

Volcano82
26 November 2006, 03:37 AM
عجیب ولی وا قعی
چند وقت پیش که قبض موبایل اومد مبلغ زیاد بود تعجب کردم و رفتم پرینت تمام تماسها رو گرفتم
یه شماره بود که اصلان من باهاش تماس نگرفته بودم ولی تویه پرینت حدود 3 ساعت تماس اومده بود.
جلب اینه که تو این مدت گوشیم اصلا دست کسی نبوده و وقتی هم با همون شماره تماس میگیرم و جریان رو میگم اون قرد هم اظهار بی اطلاعیی میکنه...
مشکل از کجاست؟

raeesi
27 November 2006, 02:37 AM
عجیب ولی وا قعی
چند وقت پیش که قبض موبایل اومد مبلغ زیاد بود تعجب کردم و رفتم پرینت تمام تماسها رو گرفتم
یه شماره بود که اصلان من باهاش تماس نگرفته بودم ولی تویه پرینت حدود 3 ساعت تماس اومده بود.
جلب اینه که تو این مدت گوشیم اصلا دست کسی نبوده و وقتی هم با همون شماره تماس میگیرم و جریان رو میگم اون قرد هم اظهار بی اطلاعیی میکنه...
مشکل از کجاست؟

گفته شمارو تایید میکنم. همچین اتفاقی 2 بار برای منم اتفاق افتاده یبار برای تلفن خونه و یبار هم برای موبایل! قبضهای موبایلم چندین برابر حد معمول اومدن وقتی رفتم مخابرات و پرینت گرفتم تعدادی شماره شهرهای مختلف (اغلب مال تهران) و تعدادی هم شماره کشورهای عربی (بیشتر مال کویت، قطر و بحرین) توی لیست تماسهای گرفته بود و جالب اینکه هم تلفن خونه توی اتاق خودمه و هم گوشی موبایلم و در اتاق هم چه موقعی که هستم و چه نیستم همیشه قفله و جالبتر اینکه زمان تماسها که مدت مکالمه هاشون هم بالاست همیشه بعد از ساعت 12 شب بودن :icon_redf حتی یبار دیگه که قبضم مبلغش بالا بود بعد از پرینت گرفتن پالسهارو وقتی حساب کردم و مبلغشو جمع زدم دیدم نصف مبلغ قبض هم نمیشه و بردم مخابرات ولی هیچ توجهی نکردن و گفتن شما اشتباه محاسبه کردین:icon_bigg