View Full Version : يه اتفاق عجيب ( در مورد data)
ciahchal
31 July 2004, 03:57 AM
اين مورد من هم اونقدر عجيب هستش كه فكر كنم بايد از متخصص پرسيده بشه
اقا من data روي موبايلم فعال هستش
توي اين 2 يا 3 ماه تاحالا 4و5 بار شده كه يهو صدا موبايلم در بياد و يه پيغم بياد روي گوشي با اين مضمون
data call
connect or dis...
بعدش وقتي مي خوام connect كنم اينفرارد كانكت فعال مي شه و ... همه چيز بر مي گرده به حالت عادي
انگار يكي كه شماره و هيچيش معلوم نيست شماره من رو مي گيره اونهم با data ...
مي خوام بدونم براي كس ديگه اي هم اين اتفاق افتاده يا نه ؟ مشكل از گوشي من هستش يا جدا يه چيزي مي خواد به گوشيم وصل بشه ؟
در ضمن من در روز 20 يا 30 دقيقه هم از wap استفاده مي كنم يعني data transfer دارم ولي اين مورد زماني پيش مياد كه حداقل 2 ساعت قبل اون من ديگه وصل نشدم به جايي
...
از همفكريتون پيشاپيش ممنونم
ciahchal
20 September 2004, 04:04 AM
خودم جوابم رو فهميدم
شماره ديتاي من 0912333362* هستش ... و بعضي از دوستان شاتباهي اين شماره رو مي گيرن و به ديتاي من وصل مي شن
اونها فكر مي كنن يك موبايل رو گرفتن
ولي من فكر مي كنم از مركز ديتا وصل شدن به موبايلم
اين رو يك بار كه data call زد و شماره افتاد زيرش فهميدم
وقتي به طرف زنگ زدم گفت من حسن اقا رو مي خواستم بگيرم
:(
متخصص
20 September 2004, 03:03 PM
دقيقا همين طور است كه مي فرماييد 8)
ciahchal
23 September 2004, 03:36 PM
چيزي كه براي من سوال بوده اينه كه ديتا به چه درد مي خوره بدون وپ
كسي هستش اينجا كه به يه موبايل ديتا دار فايل فرستاده باشه يا باهاش از طريق hyper terminal وصل شده باشه و متن فرستاده باشه؟
mobileman
7 January 2005, 05:30 PM
سلام
من چطور ميتونم ديتا كال رو فعال كنم
فرکتال
8 January 2005, 08:00 PM
آره منم برام دقيقا همين پيغام مياد و همين موارد شما رو دنبال كردم و بقول شما طرف با حشن آقا كار داشت ولي من نفهميدم چطور بايد اونو فعال كنم يا فعاله - چون چند ماهه پيش من درواست data كردم و بهم گفتن بهتون زنگ ميزنيم و شما data ميديم ولي هنوز كسي بهم زنگ نزده يكم بيشتر توضيح بديد تا ما هم سر در بياريم و فعال كنيم من خيلي باهاش كار دارم
alirezaiam
18 March 2006, 09:54 AM
با سلام
من هم مدتي است خط ديتاي موبايلم را فعال كرده ام ولي نتوانسته ام با استفاده از Hyperterminal و خط تلفن به موبايل ديتا ارسال كنم
اگر كسي توانسته اين كار را انجام بده لطفا مرا هم راهنمائي كند
john110
5 April 2006, 12:07 PM
شماره ديتايي كه از مخابرات ميدهند به هيچ دردي نميخورد و دنبال آن رفتن وقت تلف كردنه من فكر ميكنم كه اين شماره فقط يه خط موبايل هيتش كه شما از طريق آن به همان شماره اي كه روي كارتهاي اينترنت هستش و به قول معروف شماره سرور اصليه وصل ميشيد و شماره تلفني كه مخابرات ميده در تنظيمات گوشي براي آنلاين شدن با خط موبايل به درد نميخورد. من خودم يه PDA2 ناقابل دارم.
شايد هم گوشي من اين طوري باشه و در گوشي هاي ديگه فرق بكنه اگه كسي اطلاعات بيشتري داره ممنون ميشيم از همفكريش.
john110
3 May 2006, 12:38 AM
با سلام به خدمت زحمتكشاي سايت.
من يه مشكل با ديتام دارم.يه بيست روزي ميشه كه ديگه كانكت نميتونم بشم و موقعي كه ميخوام اين كار رو انجام بدم پيغام زير رو ميده:
no modem at above nomber
اين رو هم اضافه كنم كه قبل از اون من مرتبا از امكانات ديتا براي اتصال با گوشي به اينترنت استفاده ميكردم.
قبلا ازتون تشكر ميكنم.
sajjadnegaresh
21 May 2006, 11:23 PM
تا بحال جز شماره هاي مركز مخابرات اصلي در هر منطقه كشور كه با نوع تماس ديتا كال با گوشي بنده تماس برقرار كرده اند ، هيچ شماره تلفن ثابت از طرف مشتركين عادي برقرار نشده ، گاهي اوقات هم از شماره موبايل هايي كه شماره ديتا من از اونجا فعال شده تماس مي گيرن و شخص ديگه اي رو درخواست مي كنن . حال مشخص نيست اين شماره ديتا چطوري به دست اونا افتاده يا مشكل از مركز مخابراته ؟
نيوان
23 May 2006, 07:58 PM
آقا من يه سوال بيسوادي بكنم؟:icon_idea
هنوز هم سرويس ديتا ماهيانه 10000 تومانه؟
شما ها كه تجربه داريد اصلاً پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
ATOS
23 May 2006, 08:16 PM
ممنون
نه. الان آبونمانش ماهي 5000 چوقه:icon_cool
sajjadnegaresh
23 May 2006, 11:56 PM
ممنون
حدود يه سال بيشتره كه شده ماهيانه 5 هزار تومان
ولي به نظر من با اين سرعت هاي كذايي ديتا ، بهتره نگيري ، تازه اگه يه ماه هم استفاده نكني بايد پول ابونمانش رو بدي ، حالا از ما گفتن بود ، تجربه بيخودي بود :icon_frow !!!
sajjadnegaresh
24 May 2006, 04:31 PM
يه مشكل هم من با ديتام دارم ، از روزي كه ديتا رو وصل كردم ديگه نمي تونم از call wait استفاده كنم . اين چه جور سيستمه كه به بقيه قسمت ها آسيب مي زنه . هيچ كس هم جوابگو نيست.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.