PDA

View Full Version : چند تا مشكل با 6600 - HELP

mmn_1625
6 April 2006, 01:49 AM
سلام
من تا الان يه گوشي ساده (Motorola C115) داشتم و اصلا اهل گوشي بازي نبودم ولي براي شروع كار حالا يه 6600 گرفتم ولي تقريبا نميتونم تنظيمش كنم اگه ميتونيد كمكم كنيد . حال و حوصله خوندن دفترچه ش رو هم ندارم .
من چند تا مشكل در مورد نوكيا 6600 دارم كه هر كدومش رو ميتونيد جواب بديد بي زحمت.
1- وقتي يكي زنگ ميزنه گوشي من به مدت پنج ثانيه زنگ ميخوره بعد هم Missed call ميندازه و اصلا مهلت نميده كه من جواب بدم .
2- دقت كرديد بعد از چند ثانيه استفاده نكردن از گوشي صفحه اون Lock ميشه و براي Unlock كردن اون بايد كليد * رو بزنيد . ولي تو گوشي من اين خاصيت فعال نيست اگه ميشه بگيد چه جوري فعالش كنم .
لطفا فعلا اين دو تا رو جواب بديد و بازم به اين تاپيك سر بزنيد تا من مشكلاتم حل بشه .
خيلي ممنون

pirooz
6 April 2006, 03:44 AM
اوليش رو تا حالا باهاش برخورد نداشتم
براي رفع مشكل دوم هم شما بايد برنامه Keypad lucker رو بر روي گوشي خودتون نصب كنيد. چون اين گوشي اين برنامه رو نداره.!
موفق باشي

dani77733
7 April 2006, 01:06 AM
عزیز جان مواردی رو که شما ازشون به اسم مشکل یاد کردی به نظر من خیلی حاد نیست و برای هر گوشی از این نوع میتونه پیش بیاد الخصوص اگر گوشی رو تازه خریده باشی و خیلی هم به طرز کارش مسلط نباشی.
من توصیه میکنم اگر برنامه ای روش نصب نکردی یکبار به حالت اولیه کارخانه بر گردونی.قاعدتا هر دو مشکلت حل میشه.برای مورد دوم ( Unlock ) هم باید دوتا شاسی رو فشار بدی که اولی Camera در حالت پیش تنظیم و دومی * هستش.
از برنامه های جانبی دیگه هم میتونی استفاده کنی جهت همین منظور منتها دقت کن که از برنامه ای استفاده کنی که سالم باشه. بعضا من خودم خیلی از برنامه هارو دیدم که سر همین قفل خیلی اذیت میکنن.

موفق باشی

mmn_1625
7 April 2006, 07:30 AM
ممنونم دوستان مشكلم حل شد . لطف كرديد.
مشكل اولم به خاطر اين بود كه شماره ام رو دايورت كرده بودم و از Call Divert همه شو غير فعال كردم و مشكلم هم حل شد .
مشكل دوم هم متوجه شدم كه 6600 به طور خودكار اين امكان رو نداره كه Lock كنه و بايد دستي اونو Lock كرد . راستي اگه برنامه خوبي در اين زمينه هست بهم معرفي كنيد خواهشا
ممنون