PDA

View Full Version : ميشه باتري يه شب تا صبح 40% خالي كنه؟؟؟

پويا
5 April 2006, 03:24 PM
آيا امكان داره كه باتري يه شب تا صبح 40% خالي كنه؟
من بلوتوث و beam را خاموش مي كنم و هيچ برنامه اي نيز باز نمي باشد. ولي با اين وجود چند روز است كه باطري خيلي زود خالي مي كند.

بلای ناگهانی
5 April 2006, 03:34 PM
نشون دهنده اینه که باطریت سکته کرده وبه زودی مرحوم میشه... به فکر باطری جدید باش

پويا
5 April 2006, 04:12 PM
باتري نو قيمتش چه حدودي هست؟؟

بلای ناگهانی
5 April 2006, 04:47 PM
بستگی به گوشی داره... یه باطری مثل نوکیا زیر 10 تومانه... یه باطری مثل زیمنس sx1 بالای 30 تومانه

پويا
6 April 2006, 12:14 AM
qtek s100 هستش

mmemme
8 April 2006, 02:35 AM
60-80

moein_id
8 April 2006, 03:09 PM
آيا امكان داره كه باتري يه شب تا صبح 40% خالي كنه؟
من بلوتوث و beam را خاموش مي كنم و هيچ برنامه اي نيز باز نمي باشد. ولي با اين وجود چند روز است كه باطري خيلي زود خالي مي كند.

خيلي هم زود نا اميد نشين راستش من هنوز روي پاك پيسي ويروس نديدم ولي احتمال اينكه ويروس گرفته باشيد زياده
من كه ميگم قبل از خريد باطري يه هارد ريست بكنين و بدون اينكه برنامهاي روش نصب كنين ببنين باز هم همين جوريه؟

اخه من دادشم يه sp3i داشت اون همين جووري بود بايد هر شب شارژش ميكرد اما بعد از اينكه برنامه هارو پاك كرد ديگه مشكلش حل شد

پويا
8 April 2006, 03:22 PM
ممنون جناب معين
فعلا كه خوب شده. فكر كنم hard reset لازم داشت

kevin_m_bb
8 April 2006, 08:22 PM
معین جان درست می گه
من رو ppc برنامه photo contact ریختم خیلی شارز کم می کرد ولی بعد پاک کردن خوب شد

پويا
16 April 2006, 06:23 PM
فهميدم مشكل از كجاست..
وقتي شب آنتن را قطع ميكنم( filghy mode ) شب تا صبح 4-5 درصد بيشتر كم نميشه ولي اگه روشن باشه 30 40 درصد كم ميكنه
كسي ميدونه اين مشكل را چجوري ميشه حل كرد ؟؟؟

lover
16 April 2006, 06:39 PM
فهميدم مشكل از كجاست..
وقتي شب آنتن را قطع ميكنم( filghy mode ) شب تا صبح 4-5 درصد بيشتر كم نميشه ولي اگه روشن باشه 30 40 درصد كم ميكنه
كسي ميدونه اين مشكل را چجوري ميشه حل كرد ؟؟؟
بلوتوت را شب تا صبح خاموش کنید 20% باطری صرفه جویی میشود

پويا
16 April 2006, 06:46 PM
من بلوتوث را به جز براي ارسال فايل روشن نميكنم

roshak
2 September 2006, 02:10 PM
نه قربونت، کجاش طبیعیه؟ اول چک کن ببین بلوتوث یا وایرلس خاموشه، تمام برنامه هات رو ببند، فقط گوشی رو با باطری فول بذار یه شب تا صبح... اگه بازم همون نتیجه رو گرفتی، برو گارانتی، اونجا برات تیر خلاص بزنند!

mr_mashmash
2 September 2006, 02:41 PM
در صورتی که در موقعیتی باشید که آنتن وضعیت ثابتی نداشته باشه و گوشی مدام در حال سرچ شبکه باشه تقریبا مثل اینه که با گوشی در حال صحبت هستید و باطری زیادی مصرف می شه

roshak
2 September 2006, 03:02 PM
آره ممکنه، اما نه 40%، به هر حال هر عاملی رو که حدس می زنی حذفش کن تا ببین تقصیر کدومشونه...

kevin_m_bb
2 September 2006, 10:00 PM
در صورتی که در موقعیتی باشید که آنتن وضعیت ثابتی نداشته باشه و گوشی مدام در حال سرچ شبکه باشه تقریبا مثل اینه که با گوشی در حال صحبت هستید و باطری زیادی مصرف می شه
موافقم بعضی وقت ها که در آنتن دهی مشکلاتی ایجاد می شه همین مساله بوجود می آد

lover
2 September 2006, 11:34 PM
دوستان برنامه هایی که نبسته اید را فراموش نکنید مخصوصا بازی ها اگر minimized باشند باطری مصرفش بالاتر میرود

fardad-pda
5 September 2006, 01:50 AM
به نظر منم اگر چه جواب همه دوستان تا حدی درست بود ولی بهترین و صحیح ترین جواب مربوط به نوشته دوستمونmr-mashmash بود که از نظر فنی کاملا با ایشان موافقم (جواب دادن از روی عادت و بدون فکر نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث گمراه کردن کسانی میشه که اطلاعات کمی دارند،،qtek s100به نظر شما wifiدارد جنابroshak ؟یا فقط حدس زدید؟)

roshak
6 September 2006, 12:56 PM
به نظر منم اگر چه جواب همه دوستان تا حدی درست بود ولی بهترین و صحیح ترین جواب مربوط به نوشته دوستمونmr-mashmash بود که از نظر فنی کاملا با ایشان موافقم (جواب دادن از روی عادت و بدون فکر نه تنها کمکی نمیکنه بلکه باعث گمراه کردن کسانی میشه که اطلاعات کمی دارند،،qtek s100به نظر شما wifiدارد جنابroshak ؟یا فقط حدس زدید؟)

آقای مهندس!

- جواب دادن من نه از سر عادت، بلکه از سر اجبار مدیران این سایت است!!!
- به نظر شما اگر جواب ها کمی جامع تر باشه، و به جای یک نفر مشکل مشابه چند نفر رو حل کنه مشکلی
داره؟ وقتی گفته میشه Wi-Fi، من کاری ندارم که فلان مدل چی داره و چی نداره؟! من میگم که عوامل مصرف
کننده باطری که تمام تجهیزات رادیویی رو هم شامل میشه باید کنترل باشه که مقصر تخلیه ی باطری پیدا بشه!
- در ضمن این جوابی هم که از طرف شما (و نه از طرف خود سؤال کننده!!) فنی تلقی شده، چیزی جز یک وهم عامیانه نیست. این مسئله قبلاً مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج نشون دادند که تا این حد روی باطری اثر نداره، می تونید آزمایش کنید!!

و بازهم اگه پاسخ بعدی من رو هم می خوندی، می دیدی که راهنمایی من در جهت پیدا کردن عامل تخلیه باطری در وهله اول بوده...

آقای پویا شما هم ممکنه که ظرفیت حفظ انرژی باطریتون رو خودتون به علت عدم نگهداری مناسب، خراب کرده باشید!!

mr_mashmash
6 September 2006, 02:10 PM
ببینید از راه دور که نمیشه دقیقا مشکل رو تشخیص داد و جواب قطعی داد. هرکس بنا بر تجربه قبلی که داشته و با توجه به پاسخهای قبلی داده شده به سوال راه حلی که به نظرش می رسه پیشنهاد میده. و البته اگر جواب جامع و کامل باشه که خیلی بهتره. لطفا سر این مسائل باهم جدل نکنید دوستان. همینکه بچه ها میان اینجا جواب میدن جای تشکر داره، در فرومهای دیگه این طوری نیست به خدا

Ace
6 September 2006, 03:41 PM
- جواب دادن من نه از سر عادت، بلکه از سر اجبار مدیران این سایت است!!!
چه کسی شما را اجبار کرده؟
شما میتوانید سکوت نمایید و اجباری نیست اظهار نظر کنید:icon_mad:

fardad-pda
7 September 2006, 02:55 AM
[QUOTE=roshak;264784] عوامل مصرف
کننده باطری که تمام تجهیزات رادیویی رو هم شامل میشه باید کنترل باشه که مقصر تخلیه ی باطری پیدا بشه!
- در ضمن این جوابی هم که از طرف شما (و نه از طرف خود سؤال کننده!!) فنی تلقی شده، چیزی جز یک وهم عامیانه نیست. این مسئله قبلاً مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج نشون دادند که تا این حد روی باطری اثر نداره، می تونید آزمایش کنید!!

QUOTE]

من که یاد سریال نرگس افتادم با این جواب جامع (اون قسمتی که آقای کیانو بردن سازمان انرژی....) اگر توضیح بدین که این مساله قبلا توسط چه کسی مورد آزمایش قرار گرفته و چه سازمان یا شخصی تائیدش کرده ممنون میشم..از مدیران هم خواهش میکنم کسی رو مجبور به جواب دادن نکنند تا این جوابهای بی ربط رو نبینیم.. راستی qtek s100 برچسب انرژی داره؟ اگه نداره نخریم...(roshak عزیز اگر خواستی جواب منو بدی لطفا پیغام خصوصی بذار تا این قسمت به بیراهه کشیده نشه..ممنون)

kevin_m_bb
7 September 2006, 09:39 AM
دوستان خواهش می کنم بحث رو منحرف نکنید
در غیر اینصورت تاپبک قفل خواهد شد

am!n
7 September 2006, 10:31 AM
امکان نداره باتری یک شبه 40% خالی بشه-مگر اینکه wifi روشن باشه حتي اطر بولوتوس هم روشن باشه به اين حد خالی نمیشه.من خودم تو مسافرت دستگام 3 روز به شارژ نزدم تا بولوتوس هم یک ضرب روشن بود.

fardad-pda
8 September 2006, 03:26 AM
امکان نداره باتری یک شبه 40% خالی بشه-مگر اینکه wifi روشن باشه حتي اطر بولوتوس هم روشن باشه به اين حد خالی نمیشه.من خودم تو مسافرت دستگام 3 روز به شارژ نزدم تا بولوتوس هم یک ضرب روشن بود.

قدر دستگاهتو بدون که 3 روز با بلوتوث کار میکنه،،،من همه مدلای imate رو داشتم هیچ کدوم بیشتر از 2 روز شارژ نگه نمیداشتن اونم بدون بلوتوث و wifi به جز sp5m که 3 روز واسم کار میکرد(اونم حتما چون صقحه کوچیک داشتو امکاناتش از ppc ها کمتر بود)

Ace
8 September 2006, 03:35 PM
جمین از نظر باطری عالی هسته 3روز راحت میره

mmemme
8 September 2006, 10:56 PM
چک کنيد که گزينه beam خاموش باشه

fshh
24 April 2008, 12:55 PM
شارژگوشی من(jamin) وقتی نزدیک به 20% میرسه تموم میشه و گوشی خاموش .آیا همه همینجورند یا راه حلی داره

mohammad51
24 April 2008, 03:22 PM
شارژگوشی من(jamin) وقتی نزدیک به 20% میرسه تموم میشه و گوشی خاموش .آیا همه همینجورند یا راه حلی داره

دوست عزیز

در 20% اخر همیشه یک پیغام میده که شارژدر حال اتمام هست ولی خاموش نمیشه:icon_cool

fshh
27 April 2008, 01:00 PM
والا مال من خاموش میشه نمیدونم چرا؟

mohammad51
27 April 2008, 01:08 PM
والا مال من خاموش میشه نمیدونم چرا؟

دوست عزیز

شما یک بار گوشیتون رو هارد ریست کنید و ویندوز موبایلتون رو از اول نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟؟

X_Man
27 April 2008, 01:15 PM
من از روز اول که PDA2 رو خریدم (حدود 27 ماه پیش) هر شب شارژش می کردم.
الان دیگه روی 30% خاموشی میشه.
از Bluetooth و Wi-Fi به ندرت استفاده می کنم.

میشه کاری کرد باطری یه کم سر حال بیاد؟ یا فــــــــــــــــــــــــاتـــــــــــــــــــــــ ـحــــــــــــــــــــــــه

L O V E L Y
27 April 2008, 01:22 PM
در همچين مواردي همون خوندن فاتحه بهتره آخه ثواب هم داره... ولي شما باتريتو فريز كن،‌يعني بزار شارژش تا ته تموم شه، بعدش تو يه نايلون بپيچونش و بزار زير قسمت يخ بندوني يخچال 24 ساعت بمونه. دوباره در بيار و در حالت خاموش بودن گوشي 12 ساعت به شارژ بزن ...

شايد فرجي شد.. !!

(ولي شما فاتحتو بخون به خاطر همون ثوابش)

mohammad51
27 April 2008, 01:46 PM
من از روز اول که PDA2 رو خریدم (حدود 27 ماه پیش) هر شب شارژش می کردم.
الان دیگه روی 30% خاموشی میشه.
از Bluetooth و Wi-Fi به ندرت استفاده می کنم.

میشه کاری کرد باطری یه کم سر حال بیاد؟ یا فــــــــــــــــــــــــاتـــــــــــــــــــــــ ـحــــــــــــــــــــــــه

دوست عزیز

همون طور که من در یک تاپیک دیگه هم این مسئله رو عنوان کرده بودم اصلا نباید باطری ها رو هر شب و اون هم به طور مدام (وقتی کامل شارژ هست به ولی شارژر بهش وصل هست)شارژکنید چون این باعث از بین رفتن باطری گوشی میشه شما باید بعد از شارژکامل گوشی رو از شارژ در بیارید در مورد بهتر شدن وضعیت گوشی هم همون کاری که دوستمون در پست بالا گفتن انجام بدید امیدوارم مشکل حل بشه:icon_cool

X_Man
27 April 2008, 04:33 PM
دوست عزیز

همون طور که من در یک تاپیک دیگه هم این مسئله رو عنوان کرده بودم اصلا نباید باطری ها رو هر شب و اون هم به طور مدام (وقتی کامل شارژ هست به ولی شارژر بهش وصل هست)شارژکنی...

وقتی گوشی رو به PC وصل می کنم نا خواسته انگار دارم شارژش می کنم.وقتی گوشی 40% شارژ داره اگر شارژ نکنی فردا ظهر وسط خیابون بی شارژ می مونی پس مجبوری شارژ کنی.
اون روز های اول روزی 2 - 3 ساعت باهاش حرف می زدم و مجبور بودم هر شب شارژش کنم و الان روزی 2-3 دقیقه باهاش حرف می زنم و مجبورم هر شب شارژش کنم.

mohammad51
27 April 2008, 04:40 PM
وقتی گوشی رو به PC وصل می کنم نا خواسته انگار دارم شارژش می کنم.وقتی گوشی 40% شارژ داره اگر شارژ نکنی فردا ظهر وسط خیابون بی شارژ می مونی پس مجبوری شارژ کنی.
اون روز های اول روزی 2 - 3 ساعت باهاش حرف می زدم و مجبور بودم هر شب شارژش کنم و الان روزی 2-3 دقیقه باهاش حرف می زنم و مجبورم هر شب شارژش کنم.

X_Man عزیز

در مواقعی که به pc وصل هست که هیچ اما موقعی که توشارژقرار میگیره نباید بیشتر از حد خودش یعنی وقتی چراغ شارژسبز شد در داخل شارژباشه در حال حاضر هم فقط باید از روش گذاشتن تو فریزر استفاده کنی شاید جواب بده و مشکلت حل بشه واگر جواب نداد باید یک باطری نو خریداری کنید :icon_cool

X_Man
27 April 2008, 11:29 PM
بعضی وقتا باطری رو میزنه 100% اما هنوز داره شارژ میشه و چراغ هم هنوز سبز نشده. تکلیف چیه؟

mohammad51
28 April 2008, 08:21 AM
بعضی وقتا باطری رو میزنه 100% اما هنوز داره شارژ میشه و چراغ هم هنوز سبز نشده. تکلیف چیه؟

X_Manعزیز

در مورد 100% شدن وقتی که به این درصد رسید باید این درصد کامل بشه و چراسبز بشه تا بشه گفت شارژکامله:icon_cool