View Full Version : مشکل با شارژ k700i
hamedfox
5 April 2006, 10:12 AM
سلام
یه مشکل که دارم اینه که وقتی می زنم شارژ هی پیغام شارژ شدن میده پشت سر هم و بوق شارژ شدن میزنه نمیدونید ایراد از چیه لطفا میشه راهنمائی کنید میشه اشکال از شارژرم با شه
ممنون:icon_cry: :icon_cool
حامد ق
5 April 2006, 02:45 PM
احتمالا شارژر اتصالی داره . با یه شارژر دیگه امتحان کن .
farzad_sx1
5 April 2006, 04:20 PM
احتمالا ایراد از قسمتیه که شارژر به گوشی وصل میشه .... اگه از اونجا نبود ایراد از شارژر میتونه باشه ...اگر هم از شارژر نبود ایراد از باتری هست...اگه هم از اونا نبود گوشی باید بره تعمیر و تست کلی ....
sinaaghaei
24 October 2006, 09:50 PM
سلام
یه مشکل که دارم اینه که وقتی می زنم شارژ هی پیغام شارژ شدن میده پشت سر هم و بوق شارژ شدن میزنه نمیدونید ایراد از چیه لطفا میشه راهنمائی کنید میشه اشکال از شارژرم با شه
با سلام
منم دقیقا همین مشکلو داشتم مشکل از شارژر هم نبود باتری هم نبود چون بعد از اینکه گوشیمو دادم گارانتی درست شد اما.....
این مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه پیش اومد واسه هند فریش:icon_eek:
sinaaghaei
24 October 2006, 10:16 PM
با سلام
من یه گوشی کا 700 دارم چند وقت پیش مشکل شارژ پیدا کرد
اینجور بود که تا وقتی شارژرشو بهش وصل میکردیم مرتب صدا میکرد و این این پیغام شارژ رو میداد
من گوشی رو دادم گارانتی:icon_conf
اینو درست کردن اما چون من نبودم تحویل بگیرم کسی دیگه برام تحویل گرفت اونم تو خونه گذاشت تا من بتونم بیام تهران و اونو بگیرم
بعد از اینکه گوشی رو گرفتم دیدم که شارژ درست شده اما وقتی هندزفری رو بهش وصل میکنیم انگار نه انگار:icon_twis
دوباره گوشی رو بردم پیششون گفتن که به ما ربطی نداره این مشکل یعنی تقصیر خودتونه
ولی ما براتون درست میکنیم:icon_mad:
و مثل دفعه قبل به اسم گارانتی 6 تومن میگیرن
اما گفت تا 10 روز طول میکشه
در ضمن گارانتیمو باطل کردن گفتن گوشیت ضربه خورده جالب اینه که دفعه قبل هم همین جور بوده و گفتن این خشه اما حالا شده ضربه:icon_redf
خلاصه من گوشیمو گرفتم گفتم ........(نخواستم)
حالا من مشکل دارم با این هندزفری اما اتفاقی که افتاد
اومدم خونه تا کابل یو اس بی رو بهش وصل کردم دیدم هندزفری وصل شد اما وقتی درش میارم دیگه قطع نمیشه و باید گوشی خاموش شه تا از حالت هندزفری در بیاد
خود کابل هم کار نمیکنه(قبلا کار میکرده)
از لحاظ تست سیم و کابل و اینا هم مطمئنم که سالمن
حالا از دوستان خبره می خوام بپرسم آیا به نظرتون مشکلش نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
در ضمن با مستر ریست هم مشکل نشد
boyboy72000
1 March 2007, 02:35 PM
سلام
یه مشکل که دارم اینه که وقتی می زنم شارژ هی پیغام شارژ شدن میده پشت سر هم و بوق شارژ شدن میزنه
منم این مشکل رو پیدا کردم اما با گوشی T630 و متاسفانه یا خوشبختانه گارانتی هم نداره که کسی بخواد باطلش کنه !!!! و اینم بگم که مدت شارژ شدن هم بیشتر شده و وقتی گوشی رو در حالت خاموش شارژ میکنم همش صفحه خاموش روشن میشه !!!! از اساتید گرامی خواهشمندم راهنمایی فرمایید .
mohammad51
1 March 2007, 02:53 PM
با سلام
من یه گوشی کا 700 دارم چند وقت پیش مشکل شارژ پیدا کرد
اینجور بود که تا وقتی شارژرشو بهش وصل میکردیم مرتب صدا میکرد و این این پیغام شارژ رو میداد
من گوشی رو دادم گارانتی:icon_conf
اینو درست کردن اما چون من نبودم تحویل بگیرم کسی دیگه برام تحویل گرفت اونم تو خونه گذاشت تا من بتونم بیام تهران و اونو بگیرم
بعد از اینکه گوشی رو گرفتم دیدم که شارژ درست شده اما وقتی هندزفری رو بهش وصل میکنیم انگار نه انگار:icon_twis
دوباره گوشی رو بردم پیششون گفتن که به ما ربطی نداره این مشکل یعنی تقصیر خودتونه
ولی ما براتون درست میکنیم:icon_mad:
و مثل دفعه قبل به اسم گارانتی 6 تومن میگیرن
اما گفت تا 10 روز طول میکشه
در ضمن گارانتیمو باطل کردن گفتن گوشیت ضربه خورده جالب اینه که دفعه قبل هم همین جور بوده و گفتن این خشه اما حالا شده ضربه:icon_redf
خلاصه من گوشیمو گرفتم گفتم ........(نخواستم)
حالا من مشکل دارم با این هندزفری اما اتفاقی که افتاد
اومدم خونه تا کابل یو اس بی رو بهش وصل کردم دیدم هندزفری وصل شد اما وقتی درش میارم دیگه قطع نمیشه و باید گوشی خاموش شه تا از حالت هندزفری در بیاد
خود کابل هم کار نمیکنه(قبلا کار میکرده)
از لحاظ تست سیم و کابل و اینا هم مطمئنم که سالمن
حالا از دوستان خبره می خوام بپرسم آیا به نظرتون مشکلش نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
در ضمن با مستر ریست هم مشکل نشد
دوست عزیز به نظر من ممکنه 2 دلیل داشته باشه 1-درست نخوردن پایه های ورودی هندزفری به برد اصلی 2- مشکل دار شدن برد اصلی که میتونه از تعمیری که کردن باشه که هر در هر دو مورد باید گوشیتون باز بشه وبررسی کنن:icon_cool
mohammad51
1 March 2007, 02:58 PM
منم این مشکل رو پیدا کردم اما با گوشی T630 و متاسفانه یا خوشبختانه گارانتی هم نداره که کسی بخواد باطلش کنه !!!! و اینم بگم که مدت شارژ شدن هم بیشتر شده و وقتی گوشی رو در حالت خاموش شارژ میکنم همش صفحه خاموش روشن میشه !!!! از اساتید گرامی خواهشمندم راهنمایی فرمایید .
دوست عزیز مشکل نمی تونه از باطری گوشیت باشه باید ببینی که گوشیت ضربه خورده یا نه؟
اگر نخورده باشه احتمالا مشکل برد که اتصالی کرده وباید ببری یکی از دوستان تعمیر کار نگاهی بهش بندازن:icon_cool
M@YS@M
1 March 2007, 05:06 PM
برای منم زیاد اینجوری میشد
دادم پایه های اتصالشو تمیز کردن دیگه این مشکلو نداره
در واقع مشکل اصلی این که پایه های شارز درست تو محلشون قرار نمیگیرن.
boyboy72000
1 March 2007, 05:06 PM
ضربه که تا دلت بخواد خورده !!! البته فک نکنم از ضربه باشه چون جدیداً اینجوری شده :icon_surp
ممکنه از Firmware باشه؟؟؟
boyboy72000
13 March 2007, 07:27 PM
من جدیداً کشف کردم که وقتی که شارژش قطع میشه اگه دکمه on/off رو بزنم شروع میکنه به شارژ ولی دوباره بعد از چند لحظه قطع میشه :icon_cry:
mohammad51
14 March 2007, 04:34 PM
من جدیداً کشف کردم که وقتی که شارژش قطع میشه اگه دکمه on/off رو بزنم شروع میکنه به شارژ ولی دوباره بعد از چند لحظه قطع میشه :icon_cry:
دوست من مطمئن باش که برد گوشیت مورد پیدا کرده وباید ببری پیش یک متخصص تا ببیندش:icon_cool
یاحق
golpesar_9
11 April 2007, 06:51 PM
دوستان این مشکل از IC شارژ ببرید پیش یه تعمیر کار وارد براتون درست کنه
mohammad51
11 April 2007, 11:18 PM
دوستان این مشکل از IC شارژ ببرید پیش یه تعمیر کار وارد براتون درست کنه
دوست عزيز
لطفا به تاريخ اخرين پست دقت كنيد .و بعد پاسخ گوي سئوال باشيد :icon_cool
A.R.F
23 May 2007, 12:22 AM
دوست عزيز
لطفا به تاريخ اخرين پست دقت كنيد .و بعد پاسخ گوي سئوال باشيد :icon_cool
بعضی سوالها در اکثر مواقع جواب دادن بشون میتونه سودمند باشه چون منم با این مشکل مواجه هستم و هیچ کدوم از پاسخ های داده شده عملا جواب ندادن.پس میشه از همفکری دوستان برای کسانی هم که بعدا با این مشکل مواجه میشن استفاده کرد.
mohammad51
23 May 2007, 12:32 AM
بعضی سوالها در اکثر مواقع جواب دادن بشون میتونه سودمند باشه چون منم با این مشکل مواجه هستم و هیچ کدوم از پاسخ های داده شده عملا جواب ندادن.پس میشه از همفکری دوستان برای کسانی هم که بعدا با این مشکل مواجه میشن استفاده کرد.
دوست عزيز
اگر شما هم همين مشكل رو داري يا مشكل مشابه مطرح كنيد تا دوستان پاسخ گو باشن نه اينكه به يك سئوال قديمي يك پاسخ داده بشه كه مطمئنا تا حالا اين بنده خدا يا گوشيشو درست كرده و يا اينكه يك گوشي تازه خريده :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.