View Full Version : صدای موتور 206
saeed_charmer
4 April 2006, 11:40 PM
سلام و با عرض تبریک سال نو
من وقتی گاز میدم صدای موتور کاملا میاد داخل ماشین و اعصاب آدم و خورد میکنه
میشه کاری کرد که صداش خفه بشه ؟
romeo_1593
5 April 2006, 10:16 AM
منم دقیقا همین مشکل رو دارم اگه چیزی دستگیرتون شد ما رو هم بی نسیب نزارین
saeid_anwar
5 April 2006, 10:18 AM
با سلام و تبريك سال نو به شما
اول يك موكت مخصوص زير كاپوت كه بصورت فابريك 206 موجودهست برايش تهيه كنيد بعد هم ببريدش يك تعميركار باتجربه ببينيد نياز به فيلر گيري داره يا نه ؟
romeo_1593
5 April 2006, 10:21 AM
دوست عزیز من تازه فیلر گیری کردم و اون موکت رو هم از اول ماشینم داشت حالا چه کنیم ؟
sina1808
5 April 2006, 12:42 PM
ماشين من حدود 3500 تا كار كرده همچين صدايي نداره ! :icon_arro موكت هم نداره زير كاپوتش ؟!
البته بعضيي وقت ها صدا داره كه در اون حالت موتور درست حسابي كار نميكنه و با گاز دادن در ماشين لرزش احساس ميشه و شتابش هم كمه ( ايران خودرو نتونسته بفهمه مشكل از چيه !!!!!!! :icon_mad: :icon_roll )
romeo_1593
5 April 2006, 12:56 PM
ماشين من حدود 3500 تا كار كرده همچين صدايي نداره ! :icon_arro موكت هم نداره زير كاپوتش ؟!
البته بعضيي وقت ها صدا داره كه در اون حالت موتور درست حسابي كار نميكنه و با گاز دادن در ماشين لرزش احساس ميشه و شتابش هم كمه ( ايران خودرو نتونسته بفهمه مشكل از چيه !!!!!!! :icon_mad: :icon_roll )
مال منم ایران خودرو نفهمید چشه . میگه سالم سالمه بعدش هم اون موکت رو ندارم. اشتباه کردم در پست قبلی .
می خوام بدونم پس این دستگاه دیاگ به چه دردی میخوره که هیچ کدوم از ایراد ها رو نمی تونه تشخیص بده !!!!!!!
sina1808
5 April 2006, 02:19 PM
بايد دنبال تعمير كاري بود كه خودش هم 206 داشته باشه يه بار سوار ماشين ميشه بفهمه موضوع چيه
من ماشين رو برده بودم ميگفتم خفه هست و شتاب نداره طرف اومد باهاش دور زده ميكه خوب راه ميره !!!!! :icon_eek: حتي بعضي هاشون فرق شتاب و سرعت رو نميدونن ( جاي تاسفه ! )
اينا معمولا نميفهمن مشكل ماشين چيه .. از نظر اينها ماشيني مشكل داره كه اصلا راه نره ! :icon_mad:
رامتين123
6 April 2006, 05:06 AM
از چه نوع بنزيني استفاده ميكنيد ؟ براي 206 حتماً بايد بنزين سوپر بزنيد . اگر بنزين سوپر بزنيد هم براي موتور بهتره و هم موتور نرمتر كار ميكنه . تو شتاب و سرعت نهايتون هم بي تاثير نيست .
رحيم توكلي
6 April 2006, 11:38 AM
بايد دنبال تعمير كاري بود كه خودش هم 206 داشته باشه يه بار سوار ماشين ميشه بفهمه موضوع چيه
من ماشين رو برده بودم ميگفتم خفه هست و شتاب نداره طرف اومد باهاش دور زده ميكه خوب راه ميره !!!!! :icon_eek: حتي بعضي هاشون فرق شتاب و سرعت رو نميدونن ( جاي تاسفه ! )
اينا معمولا نميفهمن مشكل ماشين چيه .. از نظر اينها ماشيني مشكل داره كه اصلا راه نره ! :icon_mad:
کاملن باهاتون موافقم
اینا چون ماشینهای دیگه رو دیدن تازه که 206 سوار میشن میگن که خیلی خوبه
sina1808
6 April 2006, 03:34 PM
آره منم بنزین سوپر میزنم فقط ... میخوام فیلتر بنزین و هوا رو عوض کنم و یه دیاگ هم بشه ..
این دفعه گیر میدم بهشون تا درست بشه
بالاخره یه بار باید این مشکل حل بشه
نمیشه که !
z_qz54
6 April 2006, 11:54 PM
وقتی به موتور فشار میارید صدا میده؟
saeed_charmer
7 April 2006, 01:13 AM
اره . ولی بعضی وقتا وقتی با دنده 3 90 تا میرم خیلی صداش در می اد
kima
7 April 2006, 01:51 AM
دنده 3 با 90 تا فشار آنچنان زیادی نیست
من ماشین خمودم 4700 تا رفته اما توجه نکردم به صداش
یعنی تا حالا توجهم رو جلب نکرده صدای ماشین
البته وقتی روی یک دندئه خیلی گار میدی موتورش یه صدای زاقارت میده که اصلا قشنگ نیست
z_qz54
7 April 2006, 08:25 PM
من فکر کنم طبیعیه چون بز بیرون هم زیاد میشه یعنی مشکلی از انتقال صدا به داخل نیست،مگر اینکه ماشین نشت کمپرس از واشر سر سیلندر داشته باشه.
arash_http
21 April 2008, 11:00 PM
در مقایسه با پراید خواهرم صدای ماشینم خیلی زیادتر شتاب و سرعتش هم خیلی کم تره . کی گفته پراید بده؟
ehsan62
26 April 2008, 12:43 PM
عزیز 206 شما تیپ چنده؟اگه تیپ 2 یا 3 هست نباید انتظار زیادی از شتابش داشته باشی،و تفاوتش با شتاب پراید ناچیزه.
Declare
6 May 2008, 09:47 AM
عزیز 206 شما تیپ چنده؟اگه تیپ 2 یا 3 هست نباید انتظار زیادی از شتابش داشته باشی،و تفاوتش با شتاب پراید ناچیزه.
قيمتش چيزي حدود 2 برابره پرايده، اونوقت نبايد انتظار زيادي ازش داشت؟؟
Narimanhb
13 May 2008, 03:31 PM
منم همین مشکل رو دارم.من تازه ماشین رو تخویل گرفتم ولی در مقایسه با ماشین قبلیم یعنی روا، اگرچه 206 در حالت روشن بدون حرکت(در جا)، صداش بسیار بسیار کمه ،که گاهی به شک میوفتم که روشنه ولی در حال حرکت صداش به نظرم خیلی زیاده... مخصوصا در دنده3 .صدا حتی وقتی شیشه بالا هست هم میاد داخل.هنوز نمایندگی نبردم،در ضمن موکت زیر کاپوت هم نداره!!! نمیدونم چیکار باس بکنم...
Narimanhb
28 May 2008, 09:41 AM
منم اوایل که گرفته بودم ماشینو،احساس می کردم صداش بیشتر از حد معموله..مخصوصا وقتی زیاد توی دنده 1.2 گاز میدی.ولی کم کمک که قلق ماشین اومد دستم میبینم که انگار اشکال ار من بوده و صداش زیاد غیر معقول نیست.در مجموع فقط در مورد دنده 1 که صدای گازش یکم زیاده موافقم..مخصوصا کسایی که قبل 206 ماشین دیگه که مدل پایین تر بوده داشتن(مثل من) میفهمن چی میگم.
Dandrite
28 May 2008, 10:12 AM
منم همین مشکل رو دارم.من تازه ماشین رو تخویل گرفتم ولی در مقایسه با ماشین قبلیم یعنی روا، اگرچه 206 در حالت روشن بدون حرکت(در جا)، صداش بسیار بسیار کمه ،که گاهی به شک میوفتم که روشنه ولی در حال حرکت صداش به نظرم خیلی زیاده... مخصوصا در دنده3 .صدا حتی وقتی شیشه بالا هست هم میاد داخل.هنوز نمایندگی نبردم،در ضمن موکت زیر کاپوت هم نداره!!! نمیدونم چیکار باس بکنم...
صداي موتور به عوامل متعددي بستگي داره :
1. ممكنه مشكل از سيستم اگزوز باشه كه جايي سوراخ شده باشد .
2. اگر صداي داخل ماشين زياده ببر پيش يه صافكار يا نقاش خوب تا درزگيرها را چك كنه .
3. موكت زير كاپوت هم فكر خوبيه
:150:
ehsan62
20 June 2008, 02:40 AM
عزیز تو ایران که هیچ ماشینی در قبال پولی که میدی ارزش نداره.
در ضمن من بر اساس آمار روی کاغذ گفتم که شتابشون تفاوت زیادی نداره،نباید خارج از حد توان ماشین ازش انتظار داشته باشی.حالا یه کسی میره نزدیک 2 برابر پراید پول میده، دیگه انتخاب خودشه.
n@vid
20 June 2008, 12:32 PM
آخه دوست عزيز مگه ارزش ماشين فقط به شتابشه؟اينجوري لابد كيا ريو از مگان بهتره!!!!!
mahyar_7945
21 June 2008, 02:46 PM
206 تا نو هست خوبه وقتی بخواد تو خرج بیوفته صدا ازهمه جاش در میاد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.