View Full Version : مشکل صدا از موتور در حال حرکت سمند
Mahdiwww84
4 April 2006, 04:56 PM
با سلام خدمت دوستان
ما یه سمند مدل 82 داریم . الان مدتی هست که وقتی در حالت حرکت موتور یه مدت کار میکنه و اصطلاحا ماشین گرم میشه یک صدای قر قر کردن از جلو میاد. انگار 2 تا چرخ دنده دارند میچرخند و صدا میده .این صدا ثابت نیست و همراه با دور موتور کم و زیاد میشه ( یعنی هر چی دور موتور بالاتر میره صدای قر قر کردن هم تند تر میشه) تو همه دنده ها این صدا میاد مخصوصا دنده های 3 و 4 . البته وقتی دنده رو خلاص میکنیم صدا به کلی قطع میشه.
اول حرکت حدود 15 دقیقه صدایی نیست و رفته رفته این صدا زیاد و زیاد تر میشه.
به نظر شما این چه صدایی که با گرم شدن ماشین بیشتر میشه و در حالت حرکت خلاص هم صدایی نیست.... اگر ممکنه دوستانی که اطلاعی در این مورد دارند راهنمایی بفرمایند.....
با تشکر مهدی
z_qz54
4 April 2006, 06:50 PM
یا از صفحه کلاچه یا از دینام.
دینام من این مشکل رو داشت.
زودتر ببرید تعمیرگاه بهتره.
Mahdiwww84
4 April 2006, 08:42 PM
یا از صفحه کلاچه یا از دینام.
دینام من این مشکل رو داشت.
زودتر ببرید تعمیرگاه بهتره.
بعید میدونم از دینام باشه. چون وقتی خلاص حرکت میکنم صدا قطع میشه در صورتیکه دینام دائما درگیره و گردش داره.
azma
5 April 2006, 09:21 AM
به احتمال زياد از بلبرينگ كلاج است .
فرشاد ل
5 April 2006, 09:54 AM
ممكن است صدا از گيربكس باشد. چون در دندههاي متفاوت عوض ميشود و وقتي خلاص باشد صدا ندارد.
z_qz54
5 April 2006, 04:58 PM
مشکل: از موتور صدای ويز ويز شنيده می شود
توضيح مشکل: موتور ممکن است خوب کار کند و يا بد کار کند. معمولا بعد از اينکه احساس شود که موتور خوب کار نمی کند، اين صدا بنظر می رسد.
مشکلات احتمالی عبارتند از:
موتور جوش آورده است.
سيستم اگزوز و يا مبدل کاتاليتيک گرفته است.
يکی از خطوط واکيوم قطع شده است.
يکی از اجزای واکيوم نشت دارد.
مشکل: گير بکس در حين تعويض دنده خش خش می کند
توضيح مشکل: پدال کلاچ و دنده ها خيلی خوب حرکت می کنند ولی، با تعويض دنده و رها کردن پدال کلاچ، صدای خش خش شنيده می شود و ارتعاشی به دسته دنده وارد می شود. اين مشکل به تدريج زياد می شود و نبايد ناديده گرفته شود زيرا اين صدا به گيربکس آسيب می رساند.
کلاچ بايد تنظيم شود.
کلاچ خورده شده است.
در داخل گيربکس خرابی ايجاد شده است.
اتصال دنده بايد تنظيم شود.
مشکل: از گيربکس صدای خش خش می آيد
توضيح مشکل: هرگاه که به جلو يا عقب حرکت می کنيد، صدای خش خش از خودرو می شنويد. با رانندگی بيشتر، اين صدا بيشتر می شود. هنگاميکه دنده در حالت خلاص است اين صدا شنيده نمی شود. مشکلی در گيربکس احساس نمی کنيد.
روغن گيربکس خيلی کم شده است.
روغن گيربکس کثيف شده است.
در درون گيربکس مشکلی ايجاد شده است.
مبدل گشتاور خراب اشت.
فيلتر روغن گيربکس گرفته است.
فلايويل شل شده است و يا خراب شده است.
مشکل: موتور هنگام گاز ندادن صدای تق تق می دهد
توضيح مشکل: با گاز ندادن، از موتور صدای تق تقی به گوش می رسد. در هنگام حرکت و گاز دادن اين صدا شنيده نمی شود. اين صدا با گرم شدن موتور بيشتر می شود.
سوپاپها احتياج به تنظيم شدن دارند.
روغن موتور کم شده است.
فشار روغن موتور کم شده است.
مشکل: صدای زنگ از گيربکس
توضيح مشکل: هرگاه که به جلو يا عقب حرکت می کنيد، صدای زنگی از خودرو به گوش می رسد. با مدتی رانندگی و يا رانندگی سريع، اين صدا ممکن است که حذف شود.
روغن گيربکس کم شده است.
روغن گيربکس کثيف شده است.
در داخل گيربکس مشکلی ايجاد شده است.
مبدل گشتاور خراب شده است.
Mahdiwww84
5 April 2006, 10:27 PM
خیلی ممنون از اطلاعات مفید شماولی این صدا فکر کنم همون صدای زنگ از گیربکس که شما گفتید باشه..... شبیه همون صدایی که موقعی که دوچرخه رو پا نمیزنی و خلاص حرکت میکنی صدای خاصی داره . این همون صدا رو میده.
alireza_shd
6 April 2006, 09:09 AM
از بلبرنگ هرزگرد هست.
یه هرزگرد هست که با اون کشش تسمه ها رو اندازه می کنند. بلبرنگش خراب شده!
خودتون هم میتوانید تعویض کنید فقط مراقب باشید که به بلبرنگ ضربه مستقیم نزنید چون خیلی زود دوباره خراب می شود
gharibe
19 November 2007, 02:54 PM
با سلام
ماشين من سمند ال ايكس سال مدل 86 مي باشد موتور ماشين زماني كه گاز مي دهم صداي خيلي بدي مي دهد مثل زماني كه لوله اگزوز را در مي آورند و گاز مي دهند و ماشين صداي بدي مي دهد.
دوستان علت چيست؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.