PDA

View Full Version : 6 ماه تحقیق در باره ی فولکس گل

hamidfizic
4 April 2006, 02:46 PM
با سلام
من 6 ماه پیش فولکس نطرم رو جلب کرد و شروع کردم به تحقیق در بارش که در زیر نتایجشو می زارم
موتور 1800 با 100 توان که اگه بیشتر بود برای این جسه زیاد بود
یه مهندس آلمانی شرکت آیودی رو رو اینترنت پیدا کردم می گفت هاچ بک با توان بیشتر از 100 اسب یعنی خریت
شتاب صفر تا صدش 3/11 ثانیه و کشش ثانویه فوق العاده ( بسیار بهتر از 206 )
فنربندی فوق العاده نرم و سیستم تعلیق مک فرسون که رو ماشینهای گرون می زارن که مو قع تصادف فرمون 25 سانتی متر جمع می شه
اصطهلاکش خیلی کمه و اینو گارانتیه بالاش می گه ( 75000 کیلومتر )
اروداینامیکش عالیه ( از یه استاد های مهندسی خودرو پرسیدم ) در ضمن هر چی شیب کاپوت بیشتر باشه بهتر نیست ( 206 دارها بدونند )
مصرفش پایینه ( به گفته ی وزارت صنایع و معادن قبل از ورود mvm کم ترین مصرفو داشته )
بدنش خیلی قویه ( تو نمایندگیش جلو خودم با مشت محکم زد تو بدنش ولی هیچ چیش نشد )
صندلی جلو قابلیت تنطیم ارتفاع هم داره
دسته موتورش فنری که در تعویض دنده از 3 به 2 یا بر عکس کمی زاره تغییر شتاب اجساس کنید که فقط رو ماشینهایی مثل کمری و پرادو هست
سر دنده ی کوتاهش خیلی خوب به تعویض دنده کمک می کنه
صفحه کیلومترش سفید که تو شب رنگی می شه ( صورتی یا آبی )
صندوق عقبش 285 لیتر جا داره ( بیشتر از 206 در ضمن تایر پنجم هم زیر صندوق ولی از زیر ماشین بستس
هندلینگش محشره ( فرمونش خیلی نرمه )
پایداریش هم که دیگه نگو و نپرس ( با هر سرعتی می هوای بپیچ )
سیستم ایموبیلایزر داره که تو انگلیس پرسیدم 600 پاند بود که بعد از خاموش کردن خود به خود شیشه ها رو بالا می یاره و اگر چیزی رو سنسور هاش حس کنند بدون فشار بر می گرده
کلیدهاش سیلیکون کی هست یعنی فقط با دو کلید اصلی روشن می شه ( تو ماشینهای آلمانی استفاده می شه )
دو تا آنتن داره یکی جزبی در شیشه ی جلو و یکی هم در عقب
در سرعت 20 کیلومتر بر ساعت در ها رو قفل می کنه در ضمن قفل مرکزی هم داره
موقع رانندگی به هیچ وجه در صندوقش باز نمی شه
باکش 51 لیتر که تا مدتها می بردتون . ریموت کنترل هم داره
موتورش مجهز به knock sensor که تو ماشینهایی مثل زانتیا می بینید
8 سوپاپ چون برای کشورهای جهان دوم و سوم طراحی شده تا مصرفش پایین بیاد
در برزیل خیلی فروش داشته که مثل اینکه بالاتر از کل فروش 206 بوده
دارای استاندارد آلایندگی یورو 2
سیستم ترمزش ضربدری غیر وابستس این ماشین نیاز به abs نداره چون جلوش سنگین و abs جلوی ماشین رو می ده پایین . اگر موقع رانندگی یکی از لوله های ارتباتی نشتی بده ماشیدو می ایستونه
خیلی از خصوصیات رو داره که نشون می ده ماشین اصیلیه مثل جای چراق هاش
این ماشین برگرفته از گلف و پولو و فکس که به ترتیب در آلمان و اروپای مرکزی و آمریکا تولید می شوند
موتورش سیستم مگنتی مارلی و نهایتا دو تا آرم بزرگ از پر فروش ترین خودروساز جهان داره
صندلی عقبش بلند تر از 206
صندلیاش بادیه و فوق العده راحت
اگه چیزیو یادم رفت ببخشید

حالا نظرتون چیه

Yonjeh
4 April 2006, 02:58 PM
خيلي از اين امكانات در ماشين‌هاي ديگه هم هست. گل طراحي برزيل هست و از نظر فناوري و طراحي با ماشين‌هاي فولكس واگن آلمان مثل پاسات، پولو و گلف فاصله خيلي زيادي داره.
طراحي ماشين خيلي خسته كننده و تكراريه و مثل ماشين‌هاي اوايل دهه نود هست. همان طور كه ايران‌خودرو پژو آردي يا پرشيا رو طراحي كرده و به اسم پژو مي‌ده، فولكس برزيل هم اين ماشينو ساخته.

hamidfizic
4 April 2006, 03:00 PM
من آشنایی در فولکس آلمان دارن که به گفته ی او طراحیش صد در صد آلمانیه

romeo_1593
4 April 2006, 03:01 PM
دوست عزیز شما می خواستید با 206 دشمنی کنید یا تست 6 ماهه فولکس گل رو بنویسید :icon_razz . من خودم همچین طرفدار 206 نیستم ولی این رو بدونید که 206 ماشین سال شده و از لحاظ فروش اصلا گل در حد اون در دنیا نبوده و از لحاظ طراحی یک شاهکار به حساب میاد بر عکس گل که طراحیش یک دهه از زمان خودش عقب تره .:icon_cool

چیز هایی که شما نوشتید چه ربطی به جریان 6 ماه داره که در عنوان تاپیک ذکر کردید !!!:icon_twis
در بازار جهانی گل هیچ حرفی برای عرض اندام در مقابل 206 اصلا نداره .

بازم میگم من طرفدار داغ 206 نیستم ولی گفته های شما رو هم قبول ندارم .

در ضمن منبع نخواین برای چیز هایی که نوشتم چون وقتش رو ندارم برم مجله های قبلی رو دوباره بخرم و بخونم تازه اگه پیدا بشن .

hamidfizic
4 April 2006, 03:01 PM
در ضمن سادگی مشخصه ی فولکس

hamidfizic
4 April 2006, 03:06 PM
ماشین سال شدنش هم دیدم تو تمام امتیازات پایین تر از گل بود به جز قیمت پایین و در دسترس بودن و عامه پسند بودن اونم با 4 امتیاز بیشتر ولی کیفیت و راحتی و بسیاری چیزهای دیگر گل بالاتر بود در ضمن اونم 206 تیپ 2 بود

romeo_1593
4 April 2006, 03:07 PM
در ضمن سادگی مشخصه ی فولکس

اصلا اینطور نیست . توارگ رو ببینید .
فیتون رو ببینید . شما مثل اینکه در دوران جنگ جهنی دوم به سر می برید . اون زمان اینطوری بود . الان اصلا فولکس اینطوری نیست . همون گلف معروفش هم مدلهایی با قیمت سرسام آور داره که بطور سری خود کمپانی تولید می کنه .

MerDaX
4 April 2006, 03:08 PM
خيلي از اين امكانات در ماشين‌هاي ديگه هم هست. گل طراحي برزيل هست و از نظر فناوري و طراحي با ماشين‌هاي فولكس واگن آلمان مثل پاسات، پولو و گلف فاصله خيلي زيادي داره.
طراحي ماشين خيلي خسته كننده و تكراريه و مثل ماشين‌هاي اوايل دهه نود هست. همان طور كه ايران‌خودرو پژو آردي يا پرشيا رو طراحي كرده و به اسم پژو مي‌ده، فولكس برزيل هم اين ماشينو ساخته.

دوست عزيز
اگه نميدونيد ميگم كه بدونيد
نيروي كار در كشورهاي مثل آلمان بسيار گرونه.يعني كارگر باكيفيت كار كارگر برزيلي 3 برابر او حقوق ميخاد.
بر طبق اصول بازرگاني وقتي شما همان كيفيت كاري رو از يه كارگر برزيلي ولي با حقوق يك سوم ميتونيد داشته باشيد چرا بايد به يك كارگر آلماني 3 برابر او پول بديد و تازه همون قدر ازش انتظار داشته باشه؟
در ضمن طراحي ماشين واقعن فوق العادست.بعضي از دلايلش رو دوستمون در پست اول گفتن.
در ضمن كيفيت كاري فولكس برزيل دقيقا همون آلمانيه.دقيقا كارخونه رو از آلمان بردند برزيل و به كارگرهاي جزئ فقط حقوق كمتري ميدن وگرنه از سركارگر به بالا همشون آلماني هستند.نميدونستيد بدونيد.

كلن سعي كنيد يه ماشينو از لحاظ علمي تحليل كنيد تا نظر جانب دارانه و بدون منبع معتبر!

romeo_1593
4 April 2006, 03:10 PM
ماشین سال شدنش هم دیدم تو تمام امتیازات پایین تر از گل بود به جز قیمت پایین و در دسترس بودن و عامه پسند بودن اونم با 4 امتیاز بیشتر ولی کیفیت و راحتی و بسیاری چیزهای دیگر گل بالاتر بود در ضمن اونم 206 تیپ 2 بود

دوست عزیز ظاهرا شما مجله ماشین فروردین 85 رو خوندید . منظور من اون نبود بلکه در اروپا بود ولی باز هم در ایران هم دیدید که ماشین سال شد .

hamidfizic
4 April 2006, 03:11 PM
شعار فولکس quality is one all around the world
یعنی کیفیت فولکس در سر تا سر جهان برابر
در ضمن فنربندی های اسپورت در ایران و کشورهای مثل ایران به درد نمی خورند

hamidfizic
4 April 2006, 03:26 PM
توی گل خیلی شبیه گلف 2006
بعد می گن طراحیش برزیلیه

romeo_1593
4 April 2006, 03:32 PM
در یکی بودن کیفیت برزیلی و آلمانی کمتر میشه شک کرد ولیدر مورد شعار ش چه ربطی به بحث داره قرار بود دوستمون نتایج تست 6 ماهشون رو برامون بنویسند ولی هنوز این کار رو نکردند .

در مورد فنر بندی هم بستگی به شرایط رانندگی هر شخص داره نه با کشور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حرف دوستمون رو هم با دقت بیشتری بخونید ایشون گفتند از نظر فناوری و طراحی که صحبتشون کاملا درسته چون فناوری و طراحی ای که در فیتون یا توارگ یا پاسات و... هست به هیچ وجه در گل نیست .

میخوام بدوننم این همه متخصص در دنیا اشتباه می کنن و چند تا از دوستان متعصب ما در phalls درست میگن ؟؟؟

عزیز من اینقدر متعصب نباشید .
هیچ وقتیادتون نره که بزرگترین فاجعه های بشری از همین تعصب بیجا شروع شده .

hamidfizic
4 April 2006, 03:42 PM
شما تکنولوجی که گفته شد رو ندیدید مثل آنتن یا سیستم ضد سرقت و یا knock sensor
در ضمن وقتی کیفیت ماشینهاشون در سرتاسر دنیا یکی باشه در ایران هم مثل آلمان خواهد بود
در ضمن سیاست فولکس اینه که ماشینهاشو بر اساس کشوری که می خواد تولید کنه تغییرات می ده
مثلا گل در آمریکا با نام فکس تولید می شه ولی فکس در آلمان تولید نمی شه
تو دیدار روسا فولکس از ایران اولین چیزی که نظرشون رو جلب کرده بود خیابون ها پردست انداز بوده که بر همین اساس یه ماشین نرم رو انتخاب کردن

po2ya
4 April 2006, 04:05 PM
romeo_1593 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22282) دوست گرامی لطفا از زدن پست های بیجا و بی ربط با تاپیک جدا خودداری کنید!!!شما دیدی پست قبلیت پاک شد باز 2 باره پست زدی!!!!
هم به شما اختار میدم هم به آقایhamidfizic (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=26892) لطفا در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید در غیر اینصورت تاپیک قفل میشه

romeo_1593
4 April 2006, 04:17 PM
romeo_1593 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22282) دوست گرامی لطفا از زدن پست های بیجا و بی ربط با تاپیک جدا خودداری کنید!!!شما دیدی پست قبلیت پاک شد باز 2 باره پست زدی!!!!
هم به شما اختار میدم هم به آقایhamidfizic (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=26892) لطفا در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید در غیر اینصورت تاپیک قفل میشه

راستش من فکر میکنم این تاپیک کلا اشتباست چون در پست اول هیچ اطلاعی از تست 6 ماهه درج نشده !!!
در ضمن لطفا پست های ابتدایی رو لطفا ملاحظه کنید .

هیچ جای فروم نشته نشده که اگه یک پست پاک شد نباید دیگه پست دیگه ارسال کنیم .(در ضمن من دقت نکردم که پستم پاک شده )

حامدگلشن
4 April 2006, 06:15 PM
1-شما تکنولوجی که گفته شد رو ندیدید مثل آنتن یا سیستم ضد سرقت و یا knock sensor
2-در ضمن وقتی کیفیت ماشینهاشون در سرتاسر دنیا یکی باشه در ایران هم مثل آلمان خواهد بود
3-در ضمن سیاست فولکس اینه که ماشینهاشو بر اساس کشوری که می خواد تولید کنه تغییرات می ده

قبل از اينكه بخوام جواب پست شما رو بگم بايد يه نكته رو ياد آور بشم كه من هيچ تعصبي نسبت به 206 ندارم چون ماشين 10 -11 مليوني ارزش تعصب رو نداره از گل هم بدم نمياد شما امكانات گل رو بايد با 206 تيپ 6 و 5 مقايسه كني چون حدود قيمتاشون يكي هست نه با تيپ 2 ( مقايستون اشتباهه)
1-اون موارد رو 206 هست من خودم 206 دارم و پسر خالم گل ولي نديدم knock sensorداشته باشه ميشه بيشتر در موردش توضيح بدي كه حد اقل بدونيم كجاشه اين سنسور يا شايد ماله ما نداره
2-مگه كيفيت 206 كه تو ايران توليد ميشه با كيفيت 206 كه تو فرانسه توليد ميشه يكيه تو ايران هم تحط نظر مهندسان ارشد پژو توليد ميشه ولي كيفيتشون و آپشناشون زمين تا آسمون فرق ميكنه پس تمامي محصولاتي كه تو ايران توليد ميشه كيفيت اون محصول اصلي رو ندارن اين يك امر ثابت شدس
3-درسته تمام كمپانيهاي بزرگ دنيا از لوازم خونگي بگير تا اتومبيل و غيره تمام كالاهايي كه توليد ميكنن بر اساس نياز بازار منطقه هست (قدرت خريد -امكانات) اين يك اصل ثابت شده هست شما به عنوان مثال نميتوني يك ماشين لباسشويي پيدا كني كه از نظر مدل با هموني كه تو آمريكا فروخته ميشه برابر باشه مسلمن اگر مدلهاش هم يكي باشه كيفيتاش يكي نيست پس كمپاني گل شاخ قول رو نشكونده بلكه توضيح واضحات داده

z_qz54
4 April 2006, 07:06 PM
جدیدن قطعات گل به تمام نمایندگی های سراسر کشور ارسال شده.

.Reza.
4 April 2006, 11:45 PM
سلام

دوست عزيز از زحمتي كه كشيديد ممنون.

اما در اين بحث مواردي وجود داره .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

((اين مساله اصلا توجيه راندمان پايين اين موتور 1800 نيست. در حال حاضر از موتور 1500 چنين تواني انتظار ميره))

یه مهندس آلمانی شرکت آیودی رو رو اینترنت پیدا کردم می گفت هاچ بک با توان بیشتر از 100 اسب یعنی خریت

((من واقعا علاقه پيدا كردم ميزان تحصيلات اين مهندس آلماني و محل تحصيل و مليتش رو بدونم))

((اگر با 206 تيپ 5 مقايسه كرديد بايد بدونيد 0 تا 100 تيپ 5 زير 10 ثانيه است و اگر با تيپ 2 مقايسه كرديد در يك كلاس موتور نيستند))

فنربندی فوق العاده نرم و سیستم تعلیق مک فرسون که رو ماشینهای گرون می زارن که مو قع تصادف فرمون 25 سانتی متر جمع می شه

((من اولين باره كه ميشنوم سيستم مك فرسون مخصوص خودروهاي گران قيمت هستش))

اصطهلاکش خیلی کمه و اینو گارانتیه بالاش می گه ( 75000 کیلومتر )

((در اين زمينه فعلا نظري ندارم چون اين خودرو تازه وارده))

اروداینامیکش عالیه ( از یه استاد های مهندسی خودرو پرسیدم ) در ضمن هر چی شیب کاپوت بیشتر باشه بهتر نیست ( 206 دارها بدونند )

((منظور شما از عالي چيه؟؟ ضريش چنده؟؟ چطور با ضريب آيروديناميك ساير خودرو ها مقايسه كرديد؟))

مصرفش پایینه ( به گفته ی وزارت صنایع و معادن قبل از ورود mvm کم ترین مصرفو داشته )

بدنش خیلی قویه ( تو نمایندگیش جلو خودم با مشت محکم زد تو بدنش ولی هیچ چیش نشد )

((اگر معيار قدرت بدنه ضربه با مشت باشه اين شركت هاي بزرگ كرش تست چه كاره هستند؟؟))

((اين آپشن نيست!))

دسته موتورش فنری که در تعویض دنده از 3 به 2 یا بر عکس کمی زاره تغییر شتاب اجساس کنید که فقط رو ماشینهایی مثل کمری و پرادو هست

((من كه ديگه گيج شدم!))

سر دنده ی کوتاهش خیلی خوب به تعویض دنده کمک می کنه
صفحه کیلومترش سفید که تو شب رنگی می شه ( صورتی یا آبی )

صندوق عقبش 285 لیتر جا داره ( بیشتر از 206 در ضمن تایر پنجم هم زیر صندوق ولی از زیر ماشین بستس
هندلینگش محشره ( فرمونش خیلی نرمه )

(( هندلينگ خوب با نرمي فرمان هيچ رابطه اي نداره))

پایداریش هم که دیگه نگو و نپرس ( با هر سرعتی می هوای بپیچ )

((يعني هر سرعتي؟ هر زاويه اي؟ بهتره علمي بحث كنيم))

سیستم ایموبیلایزر داره که تو انگلیس پرسیدم 600 پاند بود که بعد از خاموش کردن خود به خود شیشه ها رو بالا می یاره و اگر چیزی رو سنسور هاش حس کنند بدون فشار بر می گرده

(( اين سيستم تكنولوژي جديدي نيست))

کلیدهاش سیلیکون کی هست یعنی فقط با دو کلید اصلی روشن می شه ( تو ماشینهای آلمانی استفاده می شه )

((يعني تا بحال خودروي غير آلماني با اين امكان نديديد؟))

دو تا آنتن داره یکی جزبی در شیشه ی جلو و یکی هم در عقب
در سرعت 20 کیلومتر بر ساعت در ها رو قفل می کنه در ضمن قفل مرکزی هم داره
موقع رانندگی به هیچ وجه در صندوقش باز نمی شه
باکش 51 لیتر که تا مدتها می بردتون .

ریموت کنترل هم داره

(( بهتره چيزي نگم))

موتورش مجهز به knock sensor که تو ماشینهایی مثل زانتیا می بینید

((سنسور ضربه در حال حاضر در پرايد انژكتوري جديد و ... نصب ميشه!!!!!))

((اين توجيه كدوم مهندسه؟؟؟؟ يعني مصرف 8 سوپاپ الزاما كمتر از 16 سوپاپه؟؟))

سیستم ترمزش ضربدری غیر وابستس این ماشین نیاز به abs نداره چون جلوش سنگین و abs جلوی ماشین رو می ده پایین . اگر موقع رانندگی یکی از لوله های ارتباتی نشتی بده ماشیدو می ایستونه

(( سيستم ضربدري در خيلي از خودرو ها وجود داره مثل 206 و ... . ضمنا سيستم ضربدري پوشش دهنده كار ABS نيست و اصلا ربطي به هم ندارند))

خیلی از خصوصیات رو داره که نشون می ده ماشین اصیلیه مثل جای چراق هاش
این ماشین برگرفته از گلف و پولو و فکس که به ترتیب در آلمان و اروپای مرکزی و آمریکا تولید می شوند
موتورش سیستم مگنتی مارلی و نهایتا دو تا آرم بزرگ از پر فروش ترین خودروساز جهان داره
صندلی عقبش بلند تر از 206
صندلیاش بادیه و فوق العده راحت

اميدوارم بتونيم علمي تر بحث رو ادامه بديم

rasoulrasoul2
5 April 2006, 01:02 AM
کاش میشد بدون تعصب نظر بدیم

Yonjeh
5 April 2006, 01:57 AM
بهتره بدونين مصرف ماشين 2 سوپاپ بر هر سيلندر از 4 سوپاپ بر هر سيلندر بيشتره. مثل موتور پژو پرشيا 8 و 16 سيلندر. ضمنا سيستم ضربدري هيچ ربطي به ABS نداره.
براي اثبات قديمي و افتضاح بودن طرح گل كافيه اون رو با گلف يا پولو مقايسه كنيد. يا تويوتا ياريس يا همين 206.

romeo_1593
5 April 2006, 10:06 AM
فقط می خوام بگم خدا رو شکر که حرف های من توسط چند تا دیگه از دوستان تایید شد وگرنه فکر کنم باید میرفتیم دادگاه که بخوایو ثابت کنیم این بحثی که در پسا اول اومده اصلا منطقی نیست .

parab
5 April 2006, 10:51 AM

در اين صورت همه خودروسازان دنيا كه هاچ بك بيشتر از 100 است ساختند (مثل 206 فرانسوي مدل 180 اسبي يا ...) هيچي از طراحي ماشين سرشون نميشده! مضاف بر اينكه شتاب و كشش ثانويه 206 تيپ 5 واضحاً از گل بهتره...

سيستم تعليق مك فرسون حتي روي همه ماشينهايي كه ايران خودرو هم توليد ميكنه وجود داره و مختص ماشينهاي گرون نيست (به سايت ايران خودرو مراجعه كنيد)

تا جايي كه من ميدونم توي آخرين ليست رسمي منتشر شده مصرف ماشينهاي ايراني 206 با موتور TU3 (تيپ 2 و 3) كم مصرفترين بوده نه گل! هرچند منطقي هم نيست كه توقع داشته باشيم موتور 8/1 ليتري گل مصرفش از موتورهاي 4/1 و 6/1 ليتري پ‍‍ژو كمتر باشه.

اين قسمت رو لطفاً بيشتر توضيح بدين، دسته موتور چطوري روي شتاب تاثير ميذاره؟

سيستم ايموبيلايزر رو 206 هم داره، و فقط با دو سويچ اصلي خودش روشن ميشه. ضمناً بالابر شيشه موقع خاموش كردن ماشين (power window) روي اكثر دزدگيرهاي موجود در بازار به صورت انتخابي يا استاندارد وجود داره.

مطمئناً 8 سوپاپه بودن نشان دهنده قديمي تر بودن تكنولوژي موتور هست و نه دليل كم مصرف بودن. شك نكنيد اگر مصرف موتورهاي 8 سوپاپ كمتر بود (به نسبت قدرت ايجاد شده)، اروپاييها و آمريكاييها با اون قيمتهاي بنزين سراغ موتورهاي 12 و 16 سوپاپ نميرفتند.

سیستم ترمزش ضربدری غیر وابستس این ماشین نیاز به abs نداره چون جلوش سنگین و abs جلوی ماشین رو می ده پایین .

ميشه يك منبع علمي نشون بدين كه چرا يه ماشين (هر ماشيني) نياز به ABS نداره و اصلاً وزن جلوي ماشين چه ربطي به اين مساله داره؟

حالا نظرتون چیه

با عرض معذرت، من از اطلاعات دوست خوبم كه براي استفاده ديگران گذاشتن خيلي تشكر ميكنم. ولي به نظر من در مورد نقد نوشتن براي يك ماشين دو مساله خيلي مهمه:

1. قرار نيست تو يه ماشين هر خصوصيتي هست ازش تعريف و بزرگنمايي بشه. بهترين ماشينهاي دنيا هم خوبي و بدي رو با هم دارن.
2. نقد با مقايسه فرق داره (تازه اگر غير منصفانه هم باشه كه ديگه هيچ!)

موفق باشيد :icon_cool

hamidfizic
5 April 2006, 01:05 PM
قرار شد علمی جواب بدم
من رشتم هوافضاست و بهتر می دونم ضریب اروداینامیک چیه
نیروی لیفت معکوس در دو جا استفاده می شه
یکی در بال عقب هواپیما و در خودروها
و به چگالی هوا مساحت اروفویل و سرعت بستگی داره
مساحت سطح تماس گل بسیار زیاد تر از 206
در ضمن شیب زیاد هم که گفتم دلیل داره
اگه یه هواپیما بالش زاویه بیشتر از 15 درجه بگیره سقوط می کنه چون لیفتش شدیدا کم می شه پس زاویه ی زیاد کاپوت 206 مناسب نیست بلکه پایداریش رو کم کرده
در ضمن cl گل از 206 بیشتره
سیستم های اضافشو دوستان گفتند
اگه قرار باشه 600 پاند بدی برا ایموبیلایزر
100000 تومن دزدگیر
و بسیاری از موارد دیگر که اگه جمع کنی می زنه بالا 5 ملیون
دسته موتور وقتی فنری باشه و از دنده 3 می ری 2 لرزش شدید موتور و تغییر شتاب وارد بر کابین رو می گیره
در ضمن مصرف خودرو با سوپاپ بیشتر . بیشتره
کیفیتش رو هم که مجله ماشین بالا تر از 206 داده بود.

hamidfizic
5 April 2006, 01:20 PM
در ضمن موتورهای t5 , t6 هم از پارسال ساخت وطن شده
-------------------------------------------

در ضمن knock sensor چیز جدیدی نیست ولی به موتور بسیار کمک می کنه تا پیستون ها از نقطه ی بحرانی هم بالاتر روند بعد انفجار صورت می گیره
----------------------------------------------
ولی همین چیز رو 206 نداره
---------------------------------------------
چطور می شه عکس گذاشت

po2ya
5 April 2006, 03:14 PM
hamidfizic (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=26892) نوشته های شما ادغام شد!!!
لطفا مراعات کنید!

hamidfizic
5 April 2006, 05:17 PM
یه فولکس گل بگیر
------------------------------
چرا تعصبی هستید
هر چی می زارم یه اندی روش می زارید
می گم هندلینگش خوبه فرمونشم نرمه می گید هدپندلینگ چه ربطی به فرمون داره
می گم ایموبیلایزر داره قیمتش هم 600 پاند بود
می گید رو دزدگیرهای جدید هم هست
خوب بی ام دابلیو هم خیلی چیزها داره مگه من گفتم ندارن
می گم گارانتیش بالا می گید باید امتحان پس بده
آخه این ماشین که مثل بعضی ماشینا بی اصل و نصب نیست
30 سال طی شده تا این شده
برید یه سرچ تو سایت فولکس بزنید ببینید چی می بینید

Afshin1969
5 April 2006, 05:24 PM
ضمن سلام به دوستان و خسته نباشید
متاسفانه شاهد مقایسه سطحی برخی از خودروها در این فاروم هستیم . برای من جای تعجب داره که یکی از بحث های اصلی در اغلب تاپیکها مربوط به مقایسه فنی خودروهاست.
دوستان من یک مهندس با 15 سال سابقه کار هستم و میخواستم یک توصیه به شما داشته باشم . اگر میخواهید با بحثهای غیر تخصصی خودتون رو سرگرم کنید پیشنهاد میکنم اول به اطلاع بقیه برسونید که دارید بر اساس یک سری شنیده ها و یا اطلاعات جسته گریخته و یا یک دانش پایه که توی دانشگاه های ایران به دانشجویان مهندسی تدریس میشه این اظهار نظرها رو میکنید که دیگران رو به خطا نیندازید .
اصولا" مباحث مربوط به طراحی بدنه , سیستم تعلیق و موتور و .... و تاثیرات این آیتمها بر یکدیگر و در کل طراحی خودرو به قدری پیچیده است که اظهار نظر در مورد هر یک از اونها به تنهایی مستلزم سالها مطالعه و کار است چه برسد به مقایسه خودروها که کاری بسیار تخصصی تر است .
برای من جالبه که فردی پیدا میشود و تحت عنوان 6 ماه تحقیق درباره یک خودرو چیزهایی مینویسه که بیشتر به هجو خودروی دیگر شبیه است . همینطور که عرض کردم من بعد از 15 سال کار وقتی میخوام در مورد موضوعی در جمعی دونفره اظهار نظر کنم بسیار دقت میکنم که نکنه اطلاعاتی نا صحیح بدم و دیگری رو دچار خطا کنم . لذا خواهش میکنم دقت بیشتری داشته باشیم .
بسنده کردن به اطلاعاتی که بصورت جسته گریخته از سایتهای اینترنتی قابل دریافت است (که بسیاری همانند این فاروم واجد اطلاعات نادرست است ) کاری خطاست . اینکه من با مهندسی با فلان تخصص در اینترنت چت کردم و چنین گفت و باور کردن آن سادگی است .
بهتر است در صورتیکه علاقمند به مقوله ای همانند خودرو یا هر چیز دیگری هستیم به سراغ مراجع معتبر برویم و بجای اطلاعات "دانش" کسب کنیم و پس از کسب تجربه لازم دیگران را از علم خود بهرمند نمائیم .
به نظر اینجانب , دادن اطلاعات نادقیق به دیگران گناهی نا بخشودنی است .
موفق و پیروز باشید

hamidfizic
5 April 2006, 05:26 PM
این ماشین تو آمریکای جنوبی فقط 5/3 میلیون عدد فروش داشته
------------------------------------------------------------

مسول سایت هم که فقط طرفداری می کنه

Mazhar
6 April 2006, 03:51 PM
بچه ها گنجایش بار و فضای داخلی گل چطوره؟
در مقایسه یا ال ایکس و 206 فضای داخلی مسافرها و صندوق عقب چطوره؟

nazila
7 April 2006, 03:27 AM
از ال ایکس کمتره ولی از 206 بیشتره و در مجموع برای یک هاچ بک قابل قبوله .توشم از 206 جادارتره

علی م
8 April 2006, 10:49 AM
حجم صندوقش 285 لیتر

amirak
8 April 2006, 12:44 PM
گل اگه برین مسافرت اگر هم عقب نشسته باشین باید فاتحه کمر و ستون مهره ها و گردنتون بخونین جلوش ولی خوبه راحته لذت رانندگی هم کاملا به همراه داره خیلی نرمه در حد زانتیا.

علی م
8 April 2006, 12:47 PM
ولی عقبش از 206 راحتتره چون ارتفاع صندلی عقبش زیادتره در ضمن صندلیاش بادیه

amirak
8 April 2006, 12:53 PM
نه بابا جان عین همن با این تفاوت که گل شیشه با ستون عقب همه روی ادمه و خفه میکنه ولی 206 اینجوری نیست

علی م
8 April 2006, 01:02 PM
ولی من با اینکه قدم 188 هم عقبش و هم جل.ش راحتتر از 206 بودم

amirak
8 April 2006, 01:35 PM
من قدم 191است:icon_surp

علی م
9 April 2006, 02:20 PM
واقعا راحتیش عالیه

hamidfizic
11 April 2006, 01:48 PM
چون سیستم های تعلیق خوبی داره

این قسمت ر. دیدم اینجا بزارم خوبه
بسمه تعالی

گزارش تخصصي خودروي گل ( فولكس واگن ) ـ مربوط به شركت خودروسازي بم .

صبح روز سه شنبه مورخ 25/12/83 در ساعت 10 صبح تست شهري بر روي خودروي گل آغاز گرديد .

خودروي گل با مشخصات ظاهري هاچ بك 4 سيلندر با قدرت 1800 سي سي در حدود 100 اسب بخار در سطح شهر به حركت در آمد. نرميت خاص اين خودرو در دست اندازهاي شهري، راننده و سرنشينان را به هيچ عنوان دچار مشكل نمي كند.

صندلي راننده به نوعي طراحي گرديده كه ديد كاملي بر سطح جاده و جلو داشبورد اين خودرو خواهد داشت و جايگاه ديگر سرنشينان بسيار راحت و بدون مشكل بود در اصل مي توان گفت اين خودرو براي استفاده چهار نفر طراحي گرديده و اضافه بر اين افراد دچار مشكل خواهند شد.

محفظه جلوي پاي راننده، باقي سرنشينان تا حدودي باز بوده و كمك به راحتي تمامي سرنشينان مي كند .

ترمز اين خودرو با مدلهاي قبل اندك تفاوتي دارد از لحاظ ايستايي و گيرندگي بسيار دقيق تر عمل مي كند . آينه هاي بغل برقي اين خودرو به ديد راننده درطرفين بسيار كمك كرده تا با وضوح كامل اطراف خودرو ديده شود.

ابعاد اين خودرو جهت پارك در نقاط كم جا بسيار كمك دهنده به راننده مي باشد. چراغهاي جلوي اين خودرو داراي نور دهي خوب و از نوع تلسكوپي به همراه دو پرژكتور در زير سپر مي باشد.ديد چراغهاي عقب نيز از فواصل دور براحتي قابل تشخيص بوده.

زواياي آيروديناميكي اين خودرو بسيار زياد بوده و در سرعتهاي بالا به راننده جهت افزايش سرعت بسيار كمك مي كند . اين خودرو داراي گيربكس 6 دنده با سيستم تعليق بسيار خوب مي باشد.

سيستم گرمايشي و سرمايشي اين خودرو با توجه به مكانيسم داخلي جوابگوي راننده و سرنشينان مي باشد . ( تست اين خودرو در پيست اتومبيلراني در ابتداي سال 1384 انجام خواهد شد كه گزارش اين تست را بصورت كامل به همراه تصاوير شاهد خواهيد بود . )

مشخصات فني و تجهيزات در ذيل اعلام مي گردد .

خودرو سواري فولكس واگن مدل GOL

تجهيزات
مشخصات فني

كولر
4 سيلندر، 1800 سي سي
موتور

ايربگ جلو دوطرف
100 اسب بخار

راديو پخش استريو
معمولي 5 دنده جلو گيربكس

قفل مركزي هيدروليك فرمان
سيستم هشدار ضد سرقت محور جلو نيروي محركه
آينه هاي بغل برقي ديسكي ترمز جلو
شيشه بالابر برقي 51 ليتر ظرفيت باك
چراغ مه شكن جلو و عقب 14 R 60/185 تايرها
صندلي تاشو عقب 3916 ميلي متر طول خودرو
گرمكن شيشه عقب 1621 ميلي متر عرض خودرو
برف پاك كن شيشه عقب 2468 ميلي متر فاصله محور چرخها
چراغ ترمز سوم 1415 ميلي متر ارتفاع

vahid_elx_645ci
10 September 2006, 12:34 AM
آخه شما انتظار دارید یه شرکت از محصول خودش بد بگه.
یه جا دیگه هم پست زدید که مثل بعضی از ماشین ها بی اصل و نسب نیست
اگه منظورتون پژو بود که خود پژو دومین شرکت اروپایی بود که اتومبیل تولید کرد
اگه منظورتون 206 که اونهم 2 سال پرفروشترین خودرو اروپا شد و چند بار بهترین خودروی انگلستان شناخته شد.
در ضمن پست اولی که شما زدید برای چی 6 ماه تحقیق می خواست یعنی شما 6 ماه با اونی که خودش رو مهندس آئودی معرفی کرد(و شما هم باور کردید) چت می کردید.

salar68
10 September 2006, 01:56 AM
مهندس آلمانی شرکت آیودی رو رو اینترنت پیدا کردم می گفت هاچ بک با توان بیشتر از 100 اسب یعنی خریت

فعلا" کافیه ماشین های روز و پر فروش و خونگی هاچبگ را پیدا کنید از 100 که بالاتره هیچ 150 و این حدود هاست می تونید به ماشین های اروپا
رنو مگان ، 206 ، 207 ، فورد و .. مراجعه کنید اکثرش بسیار قدرتمند هست و هیچ ربطی هم نداره

گل از یه موتور بسیار قدیمی استفاده می کند گواهش هم قدرت موتور و حجم موتور و تعداد سوپاپ ها می باشد

در حال حاضر که توی سال 2006 هستیم به طور معمولی موتور های 1600 قدرت 110 اسب به بالا

1800 ها 130 به بالا
2000 ها هم 150 به بالا ( البته کم زیاد داره )

توی ایران روی ماشین های در پیت هم می گذارند !

یعنی 206 نداره
ماشین های جدید اکثرا" دارند و چیز خاصی نیست ( البته اگر با پیکان مقایسه نکنید )

بیا یه دزد گیر بهت معرفی می کنم تا ماشین را خاموش می کنی می بره بالا تازه دزدگیر هم هست
قیمتش هم زیر 200 هست تازه عالیش این قیمته اروزنترش هم هست 1

206 حداقل توی این زمینه سر تره !!
میکروچیپ داخلش هست
حتی اگر از روش هم بسازی باز هم روشن نمی شه و فقط با 2 کلید اصلی !

سرعت 20 کیلومتر بر ساعت در ها رو قفل می کنه در ضمن قفل مرکزی هم داره

با همون دزدگیره حله !
یا سمند !
پیکان هم فکر کنم قفل مرکزی داشت این اخری ها من چند مورد دیدم !

بر عکس
خودرو ها سوپاپش را بیشتر می کنند و حجمش را کمتر می کنند تا مصرفش بیاد پائین
مثل 1600 سی سی با قدرت 115 اسب !
جهان سوم هم هر کشوری بگی سوخت ارزونتره
ایران افغانستان عراق ونزوئلا و ..
عوضش آمریکا و .. خیلی هم گرونه !

اینطور که من تحقیق کردم تمامی ماشین های ترمز معمولی ضربدری عمل می کنه !
ABS هم نگذاشتند چون :
1- امکانش فابریک نبوده و باعث آسیب می شده
2- ارزون باشه
مطمئن باشید ربطی حداقل به اون مورد ندارد

El Padrino.
6 October 2006, 02:30 PM
گل بدنش خیلی محکمه توی تصادف آخ نمی گه

z_qz54
26 October 2006, 08:46 PM
ابید اینو بدون تعصب قبول کنیم که اگه 206 بعد از گل وارد بازار ایران میشد گل اصلا فروش نمی کرد

دوست عزیز تاپیکی برای مقایسه این دو خودرو است که باز فروش و... در همان تاپیک بحث میشه:icon_cool ، با عرض پوزش ، پست شما پاک شد:icon_cool