View Full Version : سرعت اينترنت خيلي پايينه
pejji
12 November 2004, 01:32 PM
ما از وقتي خونمونو عوض كرديم سرعت اينترنتمون به طرز بدي پايين اومده . حتي با عوض كردن مودم هم مشكل حل نشد . سرعتي كه هنگام برقراري ارتباط واسم مي زنه 21 كيلوبايت هستش و اگه خيلي بالا بزنه 28 كيلوبايت هستش. در صورتي كه سيستمم رو بردم تو يه منطقه ي ديگه سرعت را 56 نمي زد . منطقه ما هم الان كامرانيه هستش . مي خواستم بدونم مشكل از خط تلفن هستش /؟ اگه هست بايد چكا ر كنم
mohammad
12 November 2004, 06:21 PM
من دو تا خط تلفن دارم و با یکی از انها با کیلو بایت 45 وصل میشم و خط دیگر در نهایت 32 کیلو بایت وصل میشم و در حقیقت مشکل شما را دارم
در ضمن خط تلفنی که با سرعت پایین وصل میشه چند باری قطع شد و مشکلاتی دگیری هم داشت از جمله اینکه و قتی به تلفن گوش میکنی غیر بوق ازاد صدا های دیگری هم شنیده میشد
چند باری به مخابرات گفتم ولی مشکل همچنان باقی است
اما شروع مشکل من از زمان تبدیل خطوط پالس به تن بود
مشکل شما حتما از خط تلفن است و هر مشکلی که هست در خود مخابرات است
پیشنهاد میکنم به مخابرات مراجعه کنید و با مودمی که به اصطلاح نویز گیر است هم چک کنید
booleck
12 November 2004, 06:41 PM
من هم همين مشکل رو داشتم يه مدت طولانی سرعت اينترنت خيلی پايينبود ، از وقتی که سيم کشی خونه
رو عوض کرديم همه چيز خوب شد.البته يه کابل برگردون هم داشتيم همون مدت!
pejji
12 November 2004, 08:35 PM
من الان دقيقا چيكار كنم . ميشه بگيد ؟
Nima1989
12 November 2004, 09:04 PM
از دم در خونه يه سيم مستقيم به مودمت بكش
pejji
12 November 2004, 09:24 PM
من سيم كشي خونه رو هم عوض كردم هنوز يه ماه نشده . كار ديگه اي نست ؟ از اين كامل مطمپنم
Stalker
15 November 2004, 09:32 PM
Peji منم دقيقا همين مشكل و داشتم و 10 بار هم به 17 زنگ زدم و گفتن از داخا خونس ولي چرت ميگن و اشكال 100٪ از مخبرات چون يكي ديگه از دوستامم همين مشكل و داشت.فقط بايد بر كني بعد از يه مدتم درست مشه
alireza_shd
13 April 2005, 07:38 AM
خطوت ايران چند دسته هستن
1 خطوت از مراكز جديد با سوييچ جديد
2 خطوت از مراكز جديد با سوييچ دسته دوم!
3 خطوت از مراكز قديمي با سوييچ زير خاكي
4 يك سري خطوت هم بدون وجود امكانات بر قرار شدن !
به هذ حال خمشون مشكلات زيادي دارن كا به سيم كشي خونه شما مربوط ميشه :cry:
من براي يك خط استاندارد 1 سال با رييس مركز مخابرات منطقه جنگيدم! آخه من هر هفته مجبور بودم برم اونجا
armannet
22 April 2005, 12:02 AM
دوست محترم
كم بودن سرعت اينترنت فقط به تجهيزات سوئيچ مربوط نيست بلكه به تجهيزات انتقال نيز مربوط است. به سيم كشي داخلي و مارك مودم و نوع سيپييو هم ربطي نداره ! هرچي كه هست از گور مخابرات بلند ميشه!
در حال حاضر تجهيزاتي كه در اين بخش نصب ميشود قديمي ست و به هيچ وجه براي پشتيباني اينترنت حتي كم سرعت (دايال آپ) طراحي نشده است.
شركت مخابرات هم هيچ تعهدي در اين مورد ندارد (به كارتي كه هنگام خريد تلفن پر ميكنيد توجه كنيد)
در حال حاضر شركت مخابرات براي خالي نبودن عريضه و دادن آمار واگذاري خطوط به هر كاري متوسل ميشود و كاري به اينترنت من و شما ندارد به هيچ وجه به كسي پاسخگو نيست.
چنانچه از جزئيات فساد داخلي اين شركت آگاهي يابيد بيشك ساعتها دچار سردرد خواهيد شد!
mmemme
22 April 2005, 02:27 PM
قبل از شماره تلفنتون تو settings يه p بزاريد(اين با شماره گيری پالس که تو تنظيمات هست فرق ميکنه ها)
Evanescence
22 April 2005, 03:07 PM
قبل از شماره تلفنتون تو settings يه p بزاريد(اين با شماره گيری پالس که تو تنظيمات هست فرق ميکنه ها)
چه فرقي ميكنه ؟ :twisted:
mmemme
22 April 2005, 03:14 PM
امتحان کنيد خيلی فرق ميکنه(اکثر isp ها با اين تنظيم سازگارن)
نثغاشده
22 April 2005, 05:16 PM
moshkele shoma in hastesh ke khate shoma ba chand khate digar bevasileye yek joft sime mesi be markaze mokhaberatetoOon vasl shode va hich kari ham nemishe kard!bayad montazer cable bargardoOon bemoOonid.bad az cable bargardoOon dOrOst mishe...
mmemme:پينگيليش تايپ نکنيد
قوانين فوروم رو بخونيد
:D :D
alireza_shd
28 April 2005, 08:20 AM
تا حال سه بار اينجا كابل بر گردون كردن. هي بردن دوباره بر گردوندن! :twisted:
مخابرات براي اينكه خطوط بيشتري داير كنه پهناي باند سوييچ رو تغسيم ميكنه!(پناي باند رو زياد نميكنه)
كابل برگردون هم براي ما فرقي ايجاد نمي كنه
mohammad
1 May 2005, 09:59 PM
من هم به مشکل pejji برخود کردم اما علت اصلی ان :
برای خطوط جدید که درخواست میشود از مرکز مخابرایت خطی کشیده نمیشود بلکه از خطوط دیگر استفاده میشود بدین صورت که :
با استفاده از روشی خاص از یک خط تلفن ثابت 8 خط بیرون میکشند در واقع به نوعی نمونه برداری میکنند (مبحثی در مخابرات) با این کار سرعت ارتباطی شما با اینترنت بسیار کاهش پیدا میکند به یک سوم یا کمتر زیرا اطلاعات ارسالی از isp مورد نظر زمانی که به جعبه PCM میرسد به علت نمونه برداری با سرعت کمتری ricive میشود
همچنین صدا در طول زمان مکالمه رو به کاهش رفته و....
اگر سیم کش تلفن خود را در بیرون دنبال کنید به جعبه هایی میرسد که روی انه نوشته PCM که یک خط یا دوخط داخل رفته و به تناسب 8 یا 16 خط بیرون امده
اما راه حل اینست که مخابرات کابل برگردان کند یعنی از مرکز مخابرات برای هر خطی کابل جداگانه داشته باشند
hercules_5001
18 June 2005, 02:41 AM
سلام دوستان من هم این مشکل رو داشتم ولی حل کردم . مشکل من از یکی گوشهای تلفن خونمون بود وقتی اونو
قطع کردم درست شد .
pesar_naz16
19 June 2005, 11:19 PM
این نوشتن p قبل از شماره نت ورک چه کمکی میتواند بکند؟
امید رضا
19 June 2005, 11:21 PM
در XP شماره گیری tone رو به پالس تبدیل میکنه . هیچ کار دیگهای انجام نمیده
pesar_naz16
20 June 2005, 03:57 PM
پس تقریبا بی فایده است نه؟
kinz
20 June 2005, 06:48 PM
مشکلات خیلی متفاوتی میتونه باشه. اما تا حدی با تنظیمات مودم میشه کیفیت ارتباط رو افزایش داد.
مخصوصلا" برای مودم های با مارکهای بهتر این مورد صدق میکنه. خیلی از دستورات پیچیده مودم با مودم متفاوته و خودتون باید لیست دستورات ساپورتی مودمتون رو از روی نت پیدا کنید. اما بعضی از مودم ها لاگ میگیرند میزان ارسال و دریافت خطا رو و در صورت بالا بودن این میزان و یا مشکلات دیگه میشه با تغییر تنظیمات مودم ارتباط رو بهبود بخشید. یا حتی اگر بیشتر فایلهای فشرده شده دانلود میکنید و یا سایت هایی استفاده میکنید که gzip فعال هست حتی غیرفعال کردن فشرده سازی مودم کمک میکنه به سرعتتون و همچنین ماکسیمم سایز پکیج هایی که روی ویندوز تنظیم شده هم تاثیر گذار هست.
ATOS
20 June 2005, 07:01 PM
يك تجربه :icon_arro :
من قبلا با خظ خونمون كه آنالوگ بود به يك ISP كه سرعتش 56K بود كانكت ميشدم و با حداكثر سرعت 42 kb ميتونستم وصل بشم.بعد رقتم يك خط مجزا براي كامپيوتر خريدم كه از قضا ديجيتال تشريف داشت و با اون در حالت عادي 48k و در حالت خوبش 49.2K وصل ميشم و بعد ها كه خط خونمون هم ديجيتال شد دقيقا با همين سرعت وصل ميشم.
نتيجه اخلاقي داستان: :icon_lol:
همه مشكلات از مخابرات هست و طول سيم كشي در منزل هيچ ربطي به اين قضيه نداره :icon_lol:
keyvan-GSM
18 July 2005, 06:08 PM
استفاده از روشی خاص از یک خط تلفن ثابت 8 خط بیرون میکشند در واقع به نوعی نمونه برداری میکنند (مبحثی در مخابرات) با این کار سرعت ارتباطی شما با اینترنت بسیار کاهش پیدا میکند به یک سوم یا کمتر زیرا اطلاعات ارسالی از isp مورد نظر زمانی که به جعبه PCM میرسد به علت نمونه برداری با سرعت کمتری ricive میشود
دوست عزیز نمونه برداری در مخابرات مبحث جدائیست و ربطی به این چیزی که می فرمائید نداره ...اون دستگاه که هم درب منزل نصب می شه pcm نام داره که 4 تائی الی 16 تائی ان موجود و مورد استفاده قرار می گیره کار این دستگاه مالتی پلکس سیگنال های انالوگ در حوزه زمان TDM و انتقال ان بروی یک زوج سیم هست و بیشتر در مناطقی بکار می ره که امکان کشیدن کابل یا سیم خصوصی به هر مشترک غیر ممکنه و برای صرفه جوئی بکار می ره
متاسفانه بدلیل پهنای باند محدود زوج سیم مسی (4 کیلوهرتز) تعداد بیت بر ثانیه کمی رو می شه از یک خط عبور داد و همین پهنای باند ناچیز هم بین چندین مشترک تقسیم می شه و سرعت پائین می اد
در ضمن به دلیل قرار دادن مدارهای واسط یک سری افت ناخواسته هم ایجاد می شه که بروی بیت ریت خط موثر هست
kima
18 July 2005, 06:21 PM
يك تجربه :icon_arro :
من قبلا با خظ خونمون كه آنالوگ بود به يك ISP كه سرعتش 56K بود كانكت ميشدم و با حداكثر سرعت 42 kb ميتونستم وصل بشم.بعد رقتم يك خط مجزا براي كامپيوتر خريدم كه از قضا ديجيتال تشريف داشت و با اون در حالت عادي 48k و در حالت خوبش 49.2K وصل ميشم و بعد ها كه خط خونمون هم ديجيتال شد دقيقا با همين سرعت وصل ميشم.
نتيجه اخلاقي داستان: :icon_lol:
همه مشكلات از مخابرات هست و طول سيم كشي در منزل هيچ ربطي به اين قضيه نداره :icon_lol:
تازه شما به این مسئله پی بردین ؟
مهدي نوروزي
22 July 2005, 12:17 AM
دوستان خدمتتون عرض کنم که سرعت پایین و یا dc شدن فقط به خاطر وجود نویز در خطهای تلفن می باشد.گاهی این نویزها آنقدر قوی هستند که منجر به قطع ارتباط می شوند و گاه به کم شدن سرعت ختم میشوند.در ضمن سرعتی که در موقع اتصال در پایین صفحه مشاهده میکنید فقط سرعت در لحظه ی اتصال به اینترنت می باشد وگرنه در دقایق بعدی به علت وجود نویز در خطهای تلفن معمولا سرعت به کمتر از 28kbps میرسه.سایت زیر برای امتحان کردن سرعت اینترنتتون بد نیست،امتحان کنید:
http://us.mcafee.com/root/speedometer/default.asp
keyvan-GSM
22 July 2005, 08:31 AM
دوستان خدمتتون عرض کنم که سرعت پایین و یا dc شدن فقط به خاطر وجود نویز در خطهای تلفن می باشد.گاهی این نویزها آنقدر قوی هستند که منجر به قطع ارتباط می شوند و گاه به کم شدن سرعت ختم میشوند
دوست عزیز وجود نویز در سیستمهای مخابراتی یک عمر طبیعی و همیشگی است و هیچ لینک ارتباطی در دنیا پیدا نمی شود که در آن نویز وجود نداشته باشد اما مشکل عمده در خطوط dial up پهنای باند محدود خطوط فیزیکی مسی(4 کیلوهرتز) است که حتی به فرض استفاده از بهترین نوع مدولاسیون و ایده ال فرض کردن کلیه اجزاء بین راهی نرخ تبادل اطلاعات از 40 کیلوبیت بر ثانیه بالاتر نمی رود
مهدي نوروزي
22 July 2005, 09:57 AM
دوست عزیز وجود نویز در سیستمهای مخابراتی یک عمر طبیعی و همیشگی است و هیچ لینک ارتباطی در دنیا پیدا نمی شود که در آن نویز وجود نداشته باشد اما مشکل عمده در خطوط dial up پهنای باند محدود خطوط فیزیکی مسی(4 کیلوهرتز) است که حتی به فرض استفاده از بهترین نوع مدولاسیون و ایده ال فرض کردن کلیه اجزاء بین راهی نرخ تبادل اطلاعات از 40 کیلوبیت بر ثانیه بالاتر نمی رود
در صورتی که خطوط ارتباطی فیبر نوری بود علاوه بر پهنای باند بالا،مقدار نویز به قدری کم میشد که میتوان آن رت 0 در نظر گرفت.اما راجع به فرمایش شما،خدمتت عرض کنم که ارتباط dial up هنوز در خیلی کشورها وجود دارد و با سرعت خوبی هم انجام میگیرد.اگر قرار بود سرعت بنا به فرمایش شما در بهترین حالت از 40kbps بالاتر نرود اونوقت سرعت انتقال 56kbps و مودم 56k و تمام چیزهایی که درباره 56 وجود دارد کاملا بیهوده و از روی هوس ساخته شده که فکر نمیکنم همچین امری صحت داشته باشه.
keyvan-GSM
22 July 2005, 11:14 AM
دوست عزیز
در یه تاپیک دیگه هم عرض شد که در حال حاضر شرکت مخابرات ایران در حال نصب کافوهای نوری ار هر کوچه به مرکز مربوطه هست ....با این تفاسیر فقط از درب منزل تا کافوی مربوطه است که ما از سیم مسی استفاده می کنیم و در این فاصله هم استفاده از فیبر نوری توجیه اقتصادی ندارد
بنابراین همین مسیر کوتاه خود باعث بوجود امدن تنگنا شده و سرعت برقراری ارتباط به شدت کند می شود
اگر قرار بود سرعت بنا به فرمایش شما در بهترین حالت از 40kbps بالاتر نرود اونوقت سرعت انتقال 56kbps و مودم 56k و تمام چیزهایی که درباره 56 وجود دارد کاملا بیهوده و از روی هوس ساخته شده که فکر نمیکنم همچین امری صحت داشته باشه.
مسئله مهم در اینجا پهنای باند مسیر فیزیکی است ...پهنای باند محدوده ایی از فرکانس هاست که می توانیم امواج را با تضعیف قابل قبول از اون عبور دهیم......به هر حال زوج سیم مسی مورد استفاده در ایران دارای پهنای باند کمتر از حد معمول و در نتیجه نرخ تبادل اطلاعات یا بیت ریت پائین است
اگر مودم های ما همه تا سرعت 56 کیلو بیت را ساپورت می کنن دلیلی برای رسیدن به این سرعت در شرایط نرمال وجود ندارد و محیط انتقال با تضعیف کمتر می تواند مارا به رسیدن به سرعت ایداه ال نزدیک کند...در هر صورت 40 کیلوبیت بر ثانیه نرخ تبادل اطلاعات هم سرعت کمی نیست
به شخصه با مودم dial up تا 18 کیلوبیت بر ثانیه هم داونولد کرده ام ...
مهدي نوروزي
22 July 2005, 03:02 PM
مسئله مهم در اینجا پهنای باند مسیر فیزیکی است ...پهنای باند محدوده ایی از فرکانس هاست که می توانیم امواج را با تضعیف قابل قبول از اون عبور دهیم......به هر حال زوج سیم مسی مورد استفاده در ایران دارای پهنای باند کمتر از حد معمول و در نتیجه نرخ تبادل اطلاعات یا بیت ریت پائین است
عرض کنم خدمت شما که پهنای باند محدوده ای فرکانسی است که می تواند آن رسانه را بدون از دست دادن قدرت سیگنال آن را عبور دهد.
bandwidth for channel:Frequency range that can pass signal without loss Hz.
پس نباید سیگنالهای ما ضعیف شوند.
اگر مودم های ما همه تا سرعت 56 کیلو بیت را ساپورت می کنن دلیلی برای رسیدن به این سرعت در شرایط نرمال وجود ندارد و محیط انتقال با تضعیف کمتر می تواند مارا به رسیدن به سرعت ایداه ال نزدیک کند...در هر صورت 40 کیلوبیت بر ثانیه نرخ تبادل اطلاعات هم سرعت کمی نیست
به شخصه با مودم dial up تا 18 کیلوبیت بر ثانیه هم داونولد کرده ام ...
حداکثر سرعت یک مودم از نظر تئوری توسط ITU برابر 33.6kbps تعیین شده است.چندین کارخانه ی سازنده ی مودم،توانستند مودمهایی با سرعت 56kbps تولید کنند(مودم V.90).مودم 56K برای برقراری ارتباطات دیجیتالی یکطرفه طراحی شد تا از یک سرویس دهنده،اطلاعات را به شبکه مرکز مخابرات(PSTN) ارسال کند
در یه تاپیک دیگه هم عرض شد که در حال حاضر شرکت مخابرات ایران در حال نصب کافوهای نوری ار هر کوچه به مرکز مربوطه هست ....با این تفاسیر فقط از درب منزل تا کافوی مربوطه است که ما از سیم مسی استفاده می کنیم و در این فاصله هم استفاده از فیبر نوری توجیه اقتصادی ندارد
بنابراین همین مسیر کوتاه خود باعث بوجود امدن تنگنا شده و سرعت برقراری ارتباط به شدت کند می شود...
من به هیچ عنوان منکر حرفهای شما نمیشم.تمام حرفهای شما درسته،پهنای باند خیلی تاثیر داره اما پهنای باند توسط ISPها تعریف میشه.با احترام به نظر شما،من فکر میکنم نویزهای impulse noise و crosstalk در سرعت اتصال و یا قطع اتصال دخالت بیشتری دارند.اگر فیبر نوری در همه جا به کار رود هم پهنای باند(و متعاقبا bit rate)بیشتر تعریف میشود .و هم امکان دخالت نویز تا حد 0 پایین می آید.
keyvan-GSM
22 July 2005, 04:08 PM
عرض کنم خدمت شما که پهنای باند محدوده ای فرکانسی است که می تواند آن رسانه را بدون از دست دادن قدرت سیگنال آن را عبور دهد.
bandwidth for channel:Frequency range that can pass signal without loss Hz.
پس نباید سیگنالهای ما ضعیف شوند.
دوست عزیز ....تعریفی که انجام داده اید برای کانال مخابراتی ایده ال است ...در دروس مخابرات 1 و 2 همیشه فرض ما یک کانال ایده ال است اما اگر درس تئوری پیشرفته مخابرات را بگذرانید علاوه با ایده ال نبودن با مسئله متغیر بودن با زمان (از لحاظ میزان تضعیف و نویز محیط) هم روبرو خواهید شد...این تغییر پذیر بودن با زمان از نظر میزان تضعیف قابل تعریف است....به طور کلی اگر بخواهیم پهنای باند را انچنان که شما تعریف کرده اید تعریف کنیم پس موبایل ما باید همه جا انتن داشته باشد رادیو ما باید کلیه امواج را دریافت کند.........اما در واقعیت با چیز دیگری روبرو هستیم
حتی در فیبر نوری با فرض پهنای باند سرسام اور تضعیف وجود دارد و در مسیرهای طولانی از ریپیتر استفاده می کنیم امروزه با پیشرفت در تکنولوژی ساخت شیشه و فرایند خالص سازی ان به تضعیف هایی کمتر 0.01 دسیبل بر کیلومتر خواهیم رسید....
پس تعریفی که شما فرمودید را می توان به طور دقیق تر این چنین بیان کرد
پهنای باند محدوده ایی از فرکانس هاست که از طریق ان سیگنال ارسالی با تضعیفی در حد قابل قبول از ان عبور دهیم
شما،من فکر میکنم نویزهای impulse noise و crosstalk در سرعت اتصال و یا قطع اتصال دخالت بیشتری دارند.اگر فیبر نوری در همه جا به کار رود هم پهنای باند(و متعاقبا bit rate)بیشتر تعریف میشود .و هم امکان دخالت نویز تا حد 0 پایین می آید.
در این مورد صد در صد با شما موافقم ........چون سیم های مسی در خاک قرار گرفته می شوند حتی رطوبت خاک هم ممکن است که با ایجاد خاصیت سلفی و خازنی تشکیل یه فیلتر پائین گذر بده و عملا همان پهنای باند ناچیز موجود را هم فیلتر کند
مهدي نوروزي
22 July 2005, 08:14 PM
دوست عزیز ....تعریفی که انجام داده اید برای کانال مخابراتی ایده ال است ...در دروس مخابرات 1 و 2 همیشه فرض ما یک کانال ایده ال است اما اگر درس تئوری پیشرفته مخابرات را بگذرانید علاوه با ایده ال نبودن با مسئله متغیر بودن با زمان (از لحاظ میزان تضعیف و نویز محیط) هم روبرو خواهید شد...این تغییر پذیر بودن با زمان از نظر میزان تضعیف قابل تعریف است....به طور کلی اگر بخواهیم پهنای باند را انچنان که شما تعریف کرده اید تعریف کنیم پس موبایل ما باید همه جا انتن داشته باشد رادیو ما باید کلیه امواج را دریافت کند.........اما در واقعیت با چیز دیگری روبرو هستیم
حتی در فیبر نوری با فرض پهنای باند سرسام اور تضعیف وجود دارد و در مسیرهای طولانی از ریپیتر استفاده می کنیم امروزه با پیشرفت در تکنولوژی ساخت شیشه و فرایند خالص سازی ان به تضعیف هایی کمتر 0.01 دسیبل بر کیلومتر خواهیم رسید....
پس تعریفی که شما فرمودید را می توان به طور دقیق تر این چنین بیان کرد
پهنای باند محدوده ایی از فرکانس هاست که از طریق ان سیگنال ارسالی با تضعیفی در حد قابل قبول از ان عبور دهیم
در این مورد صد در صد با شما موافقم ........چون سیم های مسی در خاک قرار گرفته می شوند حتی رطوبت خاک هم ممکن است که با ایجاد خاصیت سلفی و خازنی تشکیل یه فیلتر پائین گذر بده و عملا همان پهنای باند ناچیز موجود را هم فیلتر کند
ممنون از اطلاعاتی که دادید،حتما راجع بهش تحقیق میکنم.
اطلس
27 July 2005, 12:45 AM
[QUOTE=pejji]ما از وقتي خونمونو عوض كرديم سرعت اينترنتمون به طرز بدي پايين اومده . حتي با عوض كردن مودم هم مشكل حل نشد . سرعتي كه هنگام برقراري ارتباط واسم مي زنه 21 كيلوبايت هستش و اگه خيلي بالا بزنه 28 كيلوبايت هستش. در صورتي كه سيستمم رو بردم تو يه منطقه ي ديگه سرعت را 56 نمي زد . منطقه ما هم الان كامرانيه هستش . مي خواستم بدونم مشكل از خط تلفن هستش /؟ اگه هست بايد چكا ر كنم[/QU
مشکل از خط تلفن شماست اگر به مخابرات اطلاع دهید ممکنه براتون کاری کنن
سياوش وب
1 August 2005, 02:41 PM
مخابرات یه سیستم داره به صورتی که خط تلفن به صورت بیسیم به شما ارائه میشه
این سیستم برای جا هایی به کار میره که در اون منطقه سیم تلفن موجود نیست برای همین با نصب یک جعبه دم درب منزل شما به شما خط تلفن می دهند که خیلی سرعت و کیفیت پایین داره
keyvan-GSM
2 August 2005, 07:27 PM
مخابرات یه سیستم داره به صورتی که خط تلفن به صورت بیسیم به شما ارائه میشه
این سیستم برای جا هایی به کار میره که در اون منطقه سیم تلفن موجود نیست برای همین با نصب یک جعبه دم درب منزل شما به شما خط تلفن می دهند که خیلی سرعت و کیفیت پایین داره
احتمالا منظور شما سیستم WLL هست ...........
nader afshar
6 September 2005, 12:50 PM
با سلام خدمت دوستان
در مورد اشکال سرعت پایین در اتصال مودم به ISP دوستان بیشتر مخابرات را مسئول دانسته اند که البته
در اغلب موارد درست است ولی باید دراینجا کمی هم در باره ISP های شارلاتان بحث شود زیرا در اغلب
موارد اگر مثلا شما با سرعت ابتدایی 40kb/s هم متصل شوید و بخواهید فایلی را دانلود کنید خواهید دید که سرعت شما افت کرده و به حداکثر kb/s 2.8 محدود میشود این از شیرینکاری های ISP هاست که مثلا برای 1Mb/s پهنای باندی که از مخابرات یا هر جهنم دره دیگری که اجاره کرده اند بطور مثال برای هر کاربر باید حدود 40kb/s پهنای باند اختصاص بدهند و با یک حساب سرانگشتی بدون در نظرگرفتن ضریب
همزمانی این پرووایدر حداکثر میتواند 25 خط تلفن به مودمهای خود متصل نماید در حالیکه 100 خط تلفن
اتصال داده به این ترتیب روتر پهنای باند را بجای 25 خط بین 100 به اشتراک میگذارد حال شما خود
حدیث مفصل بخوان از این مجمل این مسئله را به راحتی با تماس در ساعات مختلف شبانه روز و ایام تعطیل میتوانید عملا مشاهده نمایید ( دزد حاضر و بز حاضر)
ارادتمند
نادر افشار
pouya1
18 September 2005, 11:53 AM
سلام منم مشکل داشتم با خط وقتی خونمونو عوض کردیم سرعت کانکت من از 54 به 7 تا 17 کاهش پیدا کرد اول ولتاژ خط رو بدون بار برسی کردم حدود 53 بود به محض وصل شدن تلفن ها و مودم به37 کاهش پیدا میکرد خوب این میتونه 2 دلیل داشته باشه 1 خراب بودن یکی از مصرف کننده ها که در اٍثر اهم کم باعث افت جریان در نتیجه ولتاژمیشه یا مشکل جریان کم خط همه تلفن ها رو روی یک خط دیگر که مشکل نداشت تست کردم و افت ولتاژ فقط 3 ولت بود که تا حدودی طبیعی به نظر میرسه زنگ زدم 17 گفتم مشکلم اینه و مشکل از شماست و خطوط افت ولتاژ داره 17 هم تفره رفت و قطع کرد این برای من که مهندس الکترونیکم خیلی سنگین بود رفتم مخابراتو حسابی با منطق هالشونو گرفتم و بعد از مدتی مشکلم حل شد. فکر کنم کابل بر گردون کردن
توصیه من به دوستان حد المقدور از تلفن های چینی تعمیری یا دو شاخه زد برق استفاده نکنید چون ممکن است در خطوط (سالم) افت ولتاژ ایجاد کند و در کانکشن شما تا ثیر بگذارد
عوامل دیگری که باعث کانکشن بد شما میشود (در صورتی که مودم و سیم کشی و تلفن های شما مشکل نداشته باشد)
1 پهنای باند کم که مخابرات ما لطف کردن برای اینکه بتونن خط های بیشتری عبور بدن از کابل مسی پهنای باندرو
4 کیلو هرتز کردن و با نوعی مدلاسیون این رو به 8 کیلوهرتز رسوندن که این نوع مدلاسیون یکی از به صرفه ترین نوع مدلاسیون است در این پهنای باند یعنی 8 کیلو هریز فقط یک ته صدا و نوع کلمه قابل فهم است در صورتی که پهنای باند صدای انسان حدود 20کیلو هرتز است پس نتیجه میگیریم که مخابرات ما حتی برای صحبت کردن هم مناسب نیست (دلیلشم صدای تا حدودی بم و تو قابلمه ای در هنگام صحبت کردن است !!!!!!!!!!!!!!!!!
من تو یک مقاله چهار سال پیش خوندم آلمان پهنای باند خطوط تلفن را روز به روز افزایش میده و چهار سال پیش به 4 مگابایت در ثانیه رسونده الان خدا میدنه چقدر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
2 اینکه بجای خطوط پرسرعت فیبر نوری با پهنای باند بالا از ابتدایی ترین روش ها که همون کابل های مسی هستند استفاده میکنند و فقط فکر پول به جیب زدن هستند
کابلها ی مسی دارای سرعت انتقال پایین دارای نویز پذیری بالا پهنای باند خیلی خیلی پایین و وجود آن در زیر خاک باعث ایجاد شدن حالت سلفی خازنی و ایجاد شدن فیلتر پایین گذر میشود و به مرور زمان در اثر رطوبت خاک خاصیت خود را از دست میدهد
3 استفاده از ابتدایی ترین وصایل مخابرات مانند ریپیتر های(تقویت کننده) قدیمی درون مسیر ها که خود اینها باعث ایجاد شدن نویز بالا و ایجاد کردن حالت دیلی(تاخیر زمانی در خروجی و ورودی) که تاثیر بسیار زیادی در کانکشن شما دارد.
best
18 September 2005, 02:59 PM
سلام...خسته نباشید...دوستان من 2خط تلفن دارم که یکیش جدید هست!و موقع ارتباط با اینترنت سرعت 28 وصل میشه(در حالیکه با خط قبلیم همین اینترنت 33.6 وصل میشه) واینترنت 56 هم همینطور هست...و سرعت روی خط جدید خیلی کمه...مشگل از کجاست؟.چیکار باید کرد؟(در ضمن با 7اینترنت مختلف چک کردم..و 3مودم..خط جدید..سرعت کمی داشت! در حلیکه خط قدیمم خیلی خوب بود&52 وصل میشه!)
keyvan-GSM
18 September 2005, 10:39 PM
کیلو هرتز کردن و با نوعی مدلاسیون این رو به 8 کیلوهرتز رسوندن که این نوع مدلاسیون یکی از به صرفه ترین نوع مدلاسیون است در این پهنای باند یعنی 8 کیلو هریز فقط یک ته صدا و نوع کلمه قابل فهم است در صورتی که پهنای باند صدای انسان حدود 20کیلو هرتز است پس نتیجه میگیریم که مخابرات ما حتی برای صحبت کردن هم مناسب نیست (دلیلشم صدای تا حدودی بم و تو قابلمه ای در هنگام صحبت کردن است !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز عرض باند كانال مخابراتي برابر توصيه نامه هاي CCITTبرابر 3.4 کیلو هرتز است و فقط مولفه های ضعیفی از صوت انسان تا 20 کیلو هرتز وجود دارندو تعیین پهنای باند 20 کیلوهرتز به هیچ وجه از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست و عملا زوج سیم پهنای باندی بیشتر از 4 کیلوهرتز را ارائه نمی دهد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.