View Full Version : در مورد دیسک و صفحه کلاج 405
sezar_a2001
2 April 2006, 05:54 PM
بچه ها
از کجا باید فهمید که دیسک و صفحه کلاج 405 مدل 2000 سی سی مرخصه؟؟؟؟
اگه کسی میدونه بگه تا من بدونم
چون بابام میگه صفحه مرخصه ولی من شک دارم
و باید چی بگیرم که خوب باشه و قیمتش چه قدر هست
دمتون گرم؟؟؟؟؟؟
sezar_a2001
3 April 2006, 10:37 AM
ای بابا
هیچکی بلد نیست واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
jacobnazarade
3 April 2006, 04:10 PM
دوست م ن برای فهمیدن صاف شدن صفحه کلاچ وقتی در دنده ه ای دو گاز می دهی خیلی ساده اینکه دقت کنی می بینی دور موتور بالا رفته و گاز اضافه می خوره ولی سرعت ماشین اون طوری نیست توجه به دور م وتور و سرعت و یا اینکه دنده موقع کلاچ گرفتن بد جا می خوره با سر و صدا
amahdavi2004
13 November 2007, 11:54 AM
اگر ديسك خراب باشد گاهي اوقات هنگامي كه ماشين توي دنده و پايتان هم روي كلاچ است ناگهان كلاچ در مي رود (خصوصا در حالت نيم كلاچ) و ماشين مي پرد مثل راننده هاي ناشي كه هنوز بلد نيستند پا را درست از كلاچ بردارند.
nader875
13 November 2007, 01:03 PM
آقا یه روش اینه ترمز دست بکش بزار 1 بعد یواش یواش کلاچ و ول ببین ماشین راه میره یا فقط گاز می خوره ....
moby
17 December 2007, 07:51 PM
آقا یه روش اینه ترمز دست بکش بزار 1 بعد یواش یواش کلاچ و ول ببین ماشین راه میره یا فقط گاز می خوره ....
دقیقا این کار میتونه نشون بده که صفحه کلاجتون در چه وضعی هستش
در ضمن اگه بخوای عوض کنی صفحه لوک خیلی خوبه چون هنوز تقلبیش نیست قیمتش هم بصورت کامل یعنی صفحه کلاج و دیسک و بلبرینگش با هم حدودای 55 تومن هستش
dr_mehry
20 December 2007, 10:50 PM
حدود 90 درصد صفحه لولزم پراید و پژو موجود در بازار چینی است که با مارکهای سفارشی تولید میشه.
nekuee
24 April 2008, 10:55 PM
الان چه مارکی معتبره؟ جایی سراغ دارین که هم کارش خوب باشه هم انصاف داشته باشه و هم دیسک و صفحه کلاچ مرغوب بده؟
hamed.black
26 July 2008, 10:58 AM
تنها راه برای تست صفحه کلاچ هر مدلی اینه که ماشینو در یک صطح صاف در دنده 1 بذاری و دستیم بکشی بعد شروع به گاز دادن بدی تا حدود دور موتور 3000 و بعد کلاچو به صورت نیم کلاچ ول کنی مقدار عکس العمل ماشین به این حرکت نشان قدرت یا ضعف صفحه کلاجه که البته نیاز به تجربه داره البته اگه این کارو کردی و بوی بدی از ماشینت در اومد بستگی به شدت بو میشه فهمید صفحت چطوریه که بازم تجربیه و راه اخر تست تو سر بالاییه که اینم تجربیه
بهترین مارک برای صفحه همون شرکتیاس به شرطی که طقلبی نباشه البته اگه بتونی والئو اصل پیدا کنی که چه بهتر البته پیدا کردن والئو اصل سخته مثل پیدا کردن گنج تو طبقه دوم یه ساختمون میمونه:icon_twis:icon_razz
reza_118
16 November 2008, 11:43 PM
با عرض پوزش از نظرات کلیه دوستان عزیز من 2 ماه پیش دیسک و صفحه 405 را که در اصل مشکل بلبرینگ کلاچ داشت را عوض کردم.
از تعمیرکاره پرسیدم چه مارکی با نا امیدی بهم گفت" suchs آلمانی که البته فکر نکنم گیرت بیاد " در درجه دوم valeo که اصل و تقلبی بودنش را به شرط بگیر که اگر تعمیرکار تائید نکرد فروشنده پس بگیره.
خلاصه سرتون را درد نیارم رفتم گشتم و suchs آلمانی اصل از نمایندگی (البته من شیرازم) گیر آوردم آقا ماشین از این رو به اون رو شد هر چی بگم خوب شد کم گفتم تیک خوردن از 1 به 2 که مثل آب خوردن تازه با لاستیک 205 اصلاً شتابی پیدا کرده دیدنی (چیزی تو مایه 206 تیپ 5 خودم که با زانتیا 2000 پا به پا میرم) ماشین پدرم بود و پدرم هم آدمی هست که از همه چیز ایراد می گیره فکر کنید اینقدر خوب شده که هنوز که هنوزه بعد از 2 ماه تا با هم سوار 405 می شیم بازم میگه " نه واقعاً ماشین خوب شده از روز صفرش هم بهتر شده"
قیمت 2 ماه پیش 86 تومن بود
behnam_banell
22 June 2009, 06:23 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان که در رفع مشکل و راهنمایی به همدیگه کمک میکنن.
حقیقت، قصد تعویض صفح کلاچ ماشینم رو که یه 405 مدل 84 هستش رو دارم که حدودا 40000 تا
کارکرده حالا سوالایی که دارم اینهاست:
1- به نظر شما با این کارکرد الان وقت تعویض صفحه شده یا نه ؟
2- ماشین وقتی 4 - 5 نفر سوار میکنم تو سر بالایی کم میاره و معمولا وقتی دنده 3 به 4 میرم ماشین یه جورایی زوزه میکشه به نظر شما از صفحه کلاچه؟
3- ماشین دیر دور بر میداره البته شمع من 4 پلاتینه ایکیوم هست و تا چند وقت پیش مشکلی نداشت ؟ به شمع ربط نداره؟
4- اگه قرار شد تعویض کنم به نظر شما چه مارک و چه مدلی بندازم ؟ چون شنیدم زانتیایی 1800 هم بهش میخوره و بهتره ، آیا حقیقت داره؟
5- به نظر شما صفحه عوض کنم یا بدم لنت بکوبن ؟
6- از دوستانی که صفحه عوض کردن خواهش میکنم آخرین قیمت و مارک خوب معرفی کنن.
7- من طرفای میدان قزوین هستم ، اگه ممکنه و تعمیر کار خوب برای این مشکل در این حوالی سراغ دارید ، لطفا معرفی کنید.
در آخر هم از همه دوستان که منو راهنمایی میکنن ممنونم ، و آرزوی موفقیت براتون دارم.
reza_118
24 June 2009, 03:26 PM
دوست عزیز تاپیک مورد نظر شما از قبل وجود داشته لطفاً قبل از ایجاد تاپیک جدید یک جستجو انجام دهید.
فکر نکنم الان نیازی به تعویض باشه ولی اینو تعمیرکار وارد بعد ار تست میتونه دقیق نظر بده
شمع 4 پلاتینه تا زیر 20000 خوبه بعد از اون صدای موتور و مصرف زیاد میکنه(بر اساس تجربه) ضمناً شما استپر هم تمیز کن تو 405 خیلی اثر داره + تعویض فیلتر بنزین
شمع بوش سوزنی یا ارزانترش را میخواهی بوش دو الکترود بنداز روش
صفحه کلاچ خواستی عوض کنی مارک ساچ آلمان محشر هست حدود 90-80 قیمتش ولی ماشین از این رو به اون رو میشه
southpole
24 June 2009, 10:14 PM
سلام
تو دنده 2 شتاب ماشینم خیلی کمه. مدل اسفند 87 هست و 2800 تا کار کرده. موقع تعویض دنده هم گاهی حس میکنم یه صدای کوچیک میده. میتونه از دیسک و صفحه کلاچ باشه؟
reza_118
25 June 2009, 01:06 AM
سلام
تو دنده 2 شتاب ماشینم خیلی کمه. مدل اسفند 87 هست و 2800 تا کار کرده. موقع تعویض دنده هم گاهی حس میکنم یه صدای کوچیک میده. میتونه از دیسک و صفحه کلاچ باشه؟
دوست عزیز شما قبل از این 405 پشت چه ماشینی نشستی و با چه ماشینی مقایسه می کنی چون کلاً 405 شتابش خیلی زیاد نیست و دنده هاش بیشتر سنگین هست تا سبک کلاً دنده 405 صدا میده بخصوص دنده 2
man78901
28 June 2009, 11:19 AM
صفحه کلاج قبلی من والئو جعبه سبز(چینی پایا کلاج )بود تا30000 تا خیلی خوب بود تو 60000 پدرش در اومد@الان لوک (LUK)انداختم 10000 تا باهاش رفتم بهتر از قبلیه میگن راحت70000 تا کار میکنه شصت وهشت هزار تومان از نمایندگی ایساکو خریدمش.
farzad_Sh_2020
28 June 2009, 12:11 PM
ببخشید مطمئن هستید 68000 ؟ جون من دیروز گرفتم فکر کنم گفت 168000 :icon_arro . البته هنوز حساب نکردم . شایدم 68000 گفته . ولی قدرت خیلی بالایی داری luk .
rayanreza
28 June 2009, 04:24 PM
فرزاد جان مبارکه
همانطور که قبلا هم در تاپیک های صفحه کلاچ سمند و 405 هم بحث شده زانتیا 1800 با 405 صفحه کلاچشون یکیه و مطمئنا همون 68000 هزار تومنه.
farzad_Sh_2020
28 June 2009, 06:05 PM
با عرض پوزش از نظرات کلیه دوستان عزیز من 2 ماه پیش دیسک و صفحه 405 را که در اصل مشکل بلبرینگ کلاچ داشت را عوض کردم.
از تعمیرکاره پرسیدم چه مارکی با نا امیدی بهم گفت" suchs آلمانی که البته فکر نکنم گیرت بیاد " در درجه دوم valeo که اصل و تقلبی بودنش را به شرط بگیر که اگر تعمیرکار تائید نکرد فروشنده پس بگیره.
خلاصه سرتون را درد نیارم رفتم گشتم و suchs آلمانی اصل از نمایندگی (البته من شیرازم) گیر آوردم آقا ماشین از این رو به اون رو شد هر چی بگم خوب شد کم گفتم تیک خوردن از 1 به 2 که مثل آب خوردن تازه با لاستیک 205 اصلاً شتابی پیدا کرده دیدنی (چیزی تو مایه 206 تیپ 5 خودم که با زانتیا 2000 پا به پا میرم) ماشین پدرم بود و پدرم هم آدمی هست که از همه چیز ایراد می گیره فکر کنید اینقدر خوب شده که هنوز که هنوزه بعد از 2 ماه تا با هم سوار 405 می شیم بازم میگه " نه واقعاً ماشین خوب شده از روز صفرش هم بهتر شده"
قیمت 2 ماه پیش 86 تومن بود
سلام . من هم تعمیرکار بهم پیشنهاد این صفحه کلاچ رو داد و میتونست گیر هم بیاره . راضی شدم بگیرم ولی آخرین لحظه گفت که این صفحه کلاچ خیلی نرم میشه کلاچت و خیلی راحت میشه رانندگی ولی قدرتش از luk کمتر هست و ماشین قدرت قبلی رو نداره . همون موقع یک پارس معمولی داشت که suchs روش بسته بود . رفتیم یک دور زدم واقعاً نرم بود ولی خوب معلوم بود ماشین قدرتش کم شده . بخاطر همین luk انداختم و خیلی نرم شد . البته نه به نرمی suchs ولی خوب هست . ولی شتابش نسبت به قبل قابل قیاس نیست . قبلاً من 1 به 2 تیک میخورد ولی الان همش میشه نیرو و میره تو چرخ و شتاب خیلی زیاد شده
southpole
30 June 2009, 09:37 PM
دوست عزیز شما قبل از این 405 پشت چه ماشینی نشستی و با چه ماشینی مقایسه می کنی چون کلاً 405 شتابش خیلی زیاد نیست و دنده هاش بیشتر سنگین هست تا سبک کلاً دنده 405 صدا میده بخصوص دنده 2
من در مقایسه با 405 های کاربراتوری گفتم.:icon_wink
ghmorteza86
10 July 2009, 11:09 PM
من لوک انداختم که 6 فنره هستش ولی اخیرا اکثرا 4 فنره هستش که داییم رو ماشینش انداخته و به نظر من یه مقدار خشکتر از 6 فنره ای هستش که من 6 ماه پیش انداختم.
armin_punisher6
21 June 2011, 03:38 PM
سلام بچه ها.من 405 2000 مدل 78 دارم.میخواستم دیسک و صفحه کلاج زانتیایی بندازم.شتاب ماشین خیلی برام مهمه.لطفا قیمت بهترین نوعش با مدلش رو بهم بگین.
اگه هم تو رشت جایی میشناسین عالیه.
armin_punisher6
22 June 2011, 12:39 PM
کسی نیست جواب بده؟
armin_punisher6
23 June 2011, 02:38 PM
چرا این سایت هیچکی جواب آدمو نمیده؟
Mehrdad_jafari89
23 June 2011, 08:34 PM
چرا این سایت هیچکی جواب آدمو نمیده؟
دوست گلم اگر دوستان اطلاعی داشته باشند حتما بهتون کمک می کنند!:icon_wink
ولی من یکبار پرسیدم گفتن 300 هزار تومن!ولی خوب دیگه ماشین میشه عین پارس ELX ! باز هم می پرسم اگر اطلاعاتی بدست آوردم خبرتون میکنم!:icon_surp:icon_cool
armin_punisher6
24 June 2011, 01:57 PM
دوست گلم اگر دوستان اطلاعی داشته باشند حتما بهتون کمک می کنند!:icon_wink
ولی من یکبار پرسیدم گفتن 300 هزار تومن!ولی خوب دیگه ماشین میشه عین پارس ELX ! باز هم می پرسم اگر اطلاعاتی بدست آوردم خبرتون میکنم!:icon_surp:icon_cool
پارس elx?:icon_arro
عزیز 405 2000 موتور سالم خیلی خیلی بالاتر از اونه.یادمه قبلا که ماشین سالم بود برادرم ماکسیما رو باهاش گرفته بود.در ضمن مدل 78 آمپر کیلومترش 210 هست که من تا 205 رفتن رو به چشم دیدم.
Mehrdad_jafari89
24 June 2011, 06:45 PM
پارس elx?:icon_arro
عزیز 405 2000 موتور سالم خیلی خیلی بالاتر از اونه.یادمه قبلا که ماشین سالم بود برادرم ماکسیما رو باهاش گرفته بود.در ضمن مدل 78 آمپر کیلومترش 210 هست که من تا 205 رفتن رو به چشم دیدم.
من برای پارس خودم رو گفتم دوست گلم!:icon_wink
علت شتاب بالاتر این پژوهای 2000 کاربراتوری بودن و مکش بالاتر اونهاست!دوست من یکی داره که مدل 73 هست و دور موتور هم نداره و جاش ساعت داره که من خیلی باهاش حال میکنم!با اون توی دنده 2 تونستیم سرعتی معادل 75 کیلومتر بریم!من که کف کردم!!! تازه ساسات هم داره.....
کلا این پژوهای 2000 مصرفوشون توی شهر زیاده وگرنه توی جاده با همین پژوهای 1.8 یکی هست!:icon_surp
ALAMKUH
25 June 2011, 12:56 AM
سلام بچه ها.من 405 2000 مدل 78 دارم.میخواستم دیسک و صفحه کلاج زانتیایی بندازم.شتاب ماشین خیلی برام مهمه.لطفا قیمت بهترین نوعش با مدلش رو بهم بگین.
سال گذشته از یکی از فروشندگان قابل اطمینان در خیابان ملت ، در مورد دیسک و صفحۀ خوب برای 405 کاربوراتوری سؤال کردم . مارک آن را فراموش کردم ( شاید Valeo ) اما از همان مارک دو مدل داشت و قیمت داد : یکی همان که در بازار فراوان بود و قیمت آن حدود 60-70 هزار تومان بود و گفت که چینی است یا اصل نیست ؛ دیگری که اصل بود و برچسب خورده و وکیوم شده بود و قابل بازکردن و مشاهدۀ جنس نبود ، حدود 160-170 هزار تومان قیمت داشت . گفت که آن را کمتر می برند چون گرانتر است و تصور می کنم اشاره ای هم به این داشت که با زانتیا 1800 مشترک است .
پارس elx?
حجم دقیق موتور 405 شما 1905cc است ( که البته ایران خودرو در آن سال ها با عنوان 2000cc به مردم قالب کرد ) با 8 سوپاپ و مطابق صفحۀ 120 دفترچۀ خودرو ، دارای توان 98hp@6250rpm است . بنابراین توان آن از موتور پارس ELX که دارای 16 سوپاپ و توان 110hp است ، کمتر است . گشتاور آن دو تقریباً در یک حد است ( پارس ELX اندکی بیشتر است ) و به دلیل آنکه کاتالیست اگزوز ندارد ممکن است در شتابگیری به طور نامحسوس اندکی بهتر باشد مگر آنکه کاربوراتور از حالت استاندارد خارج شده باشد و برای شتاب بیشتر ، سوخت بیشتری مصرف کند . بحث سرعت هم در تاپیک های مختلف ، فراوان صورت گرفته و اگر شرایط یکسانی بر دو خودرو حاکم باشد ، به دلیل توان کمتر موتور ، قاعدتاً نمی تواند سرعت بیشتری از پارس ELX داشته باشد .
علت شتاب بالاتر این پژوهای 2000 کاربراتوری بودن و مکش بالاتر اونهاست!دوست من یکی داره که مدل 73 هست و دور موتور هم نداره و جاش ساعت داره که من خیلی باهاش حال میکنم!با اون توی دنده 2 تونستیم سرعتی معادل 75 کیلومتر بریم!من که کف کردم!!! تازه ساسات هم داره.....
سلام
تا آنجا که بنده اطلاع دارم ، 405 های اولیه تا اواسط سال 1375 ، دارای موتور کاربوراتوری 1.6 لیتری هستند و از آن پس دارای موتور کاربوراتوری 1.9 لیتری شده اند . ظاهر هر دو یکی است و بیشتر قطعات آن ها مشترک است چون موتور دوم در واقع افزایش حجم یافتۀ موتور اول است . بنابراین موتور خودروی دوست شما 1600cc است ( که اکثراً به دلیل شباهت ظاهری آن را با 1900 اشتباه می گیرند ) مگر آنکه در سال های بعد از 75 ، موتورش دچار مشکلی شده و کلاً آن را با نوع 1.9 لیتری تعویض کرده باشد .
Mehrdad_jafari89
25 June 2011, 10:54 AM
سال گذشته از یکی از فروشندگان قابل اطمینان در خیابان ملت ، در مورد دیسک و صفحۀ خوب برای 405 کاربوراتوری سؤال کردم . مارک آن را فراموش کردم ( شاید Valeo ) اما از همان مارک دو مدل داشت و قیمت داد : یکی همان که در بازار فراوان بود و قیمت آن حدود 60-70 هزار تومان بود و گفت که چینی است یا اصل نیست ؛ دیگری که اصل بود و برچسب خورده و وکیوم شده بود و قابل بازکردن و مشاهدۀ جنس نبود ، حدود 160-170 هزار تومان قیمت داشت . گفت که آن را کمتر می برند چون گرانتر است و تصور می کنم اشاره ای هم به این داشت که با زانتیا 1800 مشترک است .
حجم دقیق موتور 405 شما 1905cc است ( که البته ایران خودرو در آن سال ها با عنوان 2000cc به مردم قالب کرد ) با 8 سوپاپ و مطابق صفحۀ 120 دفترچۀ خودرو ، دارای توان 98hp@6250rpm است . بنابراین توان آن از موتور پارس ELX که دارای 16 سوپاپ و توان 110hp است ، کمتر است . گشتاور آن دو تقریباً در یک حد است ( پارس ELX اندکی بیشتر است ) و به دلیل آنکه کاتالیست اگزوز ندارد ممکن است در شتابگیری به طور نامحسوس اندکی بهتر باشد مگر آنکه کاربوراتور از حالت استاندارد خارج شده باشد و برای شتاب بیشتر ، سوخت بیشتری مصرف کند . بحث سرعت هم در تاپیک های مختلف ، فراوان صورت گرفته و اگر شرایط یکسانی بر دو خودرو حاکم باشد ، به دلیل توان کمتر موتور ، قاعدتاً نمی تواند سرعت بیشتری از پارس ELX داشته باشد .
سلام
تا آنجا که بنده اطلاع دارم ، 405 های اولیه تا اواسط سال 1375 ، دارای موتور کاربوراتوری 1.6 لیتری هستند و از آن پس دارای موتور کاربوراتوری 1.9 لیتری شده اند . ظاهر هر دو یکی است و بیشتر قطعات آن ها مشترک است چون موتور دوم در واقع افزایش حجم یافتۀ موتور اول است . بنابراین موتور خودروی دوست شما 1600cc است ( که اکثراً به دلیل شباهت ظاهری آن را با 1900 اشتباه می گیرند ) مگر آنکه در سال های بعد از 75 ، موتورش دچار مشکلی شده و کلاً آن را با نوع 1.9 لیتری تعویض کرده باشد .
نه جناب ALAMKUH عزیز....:icon_wink اتفاقا موتورش 2000 هست چون همین سه روز پیش بردیمش مکانیکی برای بازدید!مال یک شرکت بوده که خود شرکت واردش کرده! ولی از بابت 2000 بودن شکی در آن نیست!:icon_wink
یک سوال چرا ماشینهای کاربراتوری شتاب بالاتری دارند؟:icon_twis:icon_neut
ALAMKUH
25 June 2011, 08:37 PM
اتفاقا موتورش 2000 هست چون همین سه روز پیش بردیمش مکانیکی برای بازدید!
مال یک شرکت بوده که خود شرکت واردش کرده! ولی از بابت 2000 بودن شکی در آن نیست!
یک سوال چرا ماشینهای کاربراتوری شتاب بالاتری دارند؟
سلام
الف - از کجا این قدر مطمئن هستید ؟ ظاهر موتور 1600 و 1900 کاملاً یکی است و معمولاً مکانیک ها تشخیص نمی دهند مگر آنکه برخی قطعات داخل آن را باز کنند .
اگر هم از فرانسه وارد شده باشد و موتور دیگری مثلاً 2 لیتری روی آن باشد ، آن وقت با 405 های کاربوراتوری 1.9 لیتری ایرانی ( همان ها که به اشتباه به 2000 معروف اند و جناب armin_punisher6 یکی از آن ها را دارند ) متفاوت است . ضمن اینکه پژو معمولاً روی صفحۀ درجات خودروهایی که موتورهای با حجم بالا دارند ، دورسنج می گذاشت ( که شما اشاره کردید ندارد ) و برای موتورهای 2 لیتری و بالاتر ، درجۀ دمای روغن هم می گذاشت . ساسات آن ها را هم اتوماتیک می گذاشت نه دستی .
می توانید عکسی واضح از موتور خودروی دوست تان در اینجا بگذارید ؟
ب - اول اینکه 405 های کاربوراتوری ایرانی ، کاتالیست اگزوز ندارند که مقداری کمی از شتاب و توان آن بکاهد .
دوم اینکه کاربوراتورهای 405 ، پمپ شتاب دارند . وقتی پدال را فشار می دهید ، بنزین علاوه بر مسیر اصلی ، از مسیر پمپ شتاب هم پاشیده می شود . به همین نسبت مصرف بنزین هم بالاتر می رود .
سوم اینکه کاربوراتور 405 ، یک کاربوراتور 2 دهانه است یعنی 2 دریچۀ گاز به صورت موازی دارد . تقریباً تا کمی بیشتر از نصف دامنۀ حرکتی پدال گاز ، دریچۀ دوم بسته است اما از آن به بعد دریچۀ دوم هم باز می شود و تقریباً شبیه یک موتور 2 کاربوراتوری ( به عنوان مثال : پیکان جوانان ) می شود . خب به همین نسبت هم بنزین بیشتری مصرف می شود . باز شدن دریچۀ دوم را می توان زیر پا حس کرد چون پدال اندکی سفت تر می شود . اگر با موتور کاربوراتوری بخواهید مصرف پایینی داشته باشد لازم است از واردشدن به ناحیۀ بازشدن دریچۀ دوم پرهیز کنید . با یک رانندگی آرام و منطقی و متمدنانه و نه پرشتاب و هیجانی ، این کار عملی است .
چهارم اینکه ژیگلورها پس از مدتی گشاد می شوند یا کاربوراتور از تنظیم خارج می شود و ممکن است بنزین بیشتری مصرف شود که در نتیجه شتاب یا زیاد می شود یا کم ( خفه کار کردن ) .
در مجموع سیستم کاربوراتوری نسبت به انژکتوری ، مدیریت صحیح و بهینه ای روی سوخت ندارد و اگر سیستم خوبی بود جای خود را به سیستم انژکتوری نمی داد .
همه چیز یک خودرو ، در شتاب و سرعت خلاصه نمی شود ! چه بسا این شتاب و سرعت را با به هدر دادن منابع و تولید آلودگی هوا و محیط زیست به دست بیاوریم !
Mehrdad_jafari89
26 June 2011, 12:17 AM
سلام
الف - از کجا این قدر مطمئن هستید ؟ ظاهر موتور 1600 و 1900 کاملاً یکی است و معمولاً مکانیک ها تشخیص نمی دهند مگر آنکه برخی قطعات داخل آن را باز کنند .
اگر هم از فرانسه وارد شده باشد و موتور دیگری مثلاً 2 لیتری روی آن باشد ، آن وقت با 405 های کاربوراتوری 1.9 لیتری ایرانی ( همان ها که به اشتباه به 2000 معروف اند و جناب armin_punisher6 یکی از آن ها را دارند ) متفاوت است . ضمن اینکه پژو معمولاً روی صفحۀ درجات خودروهایی که موتورهای با حجم بالا دارند ، دورسنج می گذاشت ( که شما اشاره کردید ندارد ) و برای موتورهای 2 لیتری و بالاتر ، درجۀ دمای روغن هم می گذاشت . ساسات آن ها را هم اتوماتیک می گذاشت نه دستی .
می توانید عکسی واضح از موتور خودروی دوست تان در اینجا بگذارید ؟
ب - اول اینکه 405 های کاربوراتوری ایرانی ، کاتالیست اگزوز ندارند که مقداری کمی از شتاب و توان آن بکاهد .
دوم اینکه کاربوراتورهای 405 ، پمپ شتاب دارند . وقتی پدال را فشار می دهید ، بنزین علاوه بر مسیر اصلی ، از مسیر پمپ شتاب هم پاشیده می شود . به همین نسبت مصرف بنزین هم بالاتر می رود .
سوم اینکه کاربوراتور 405 ، یک کاربوراتور 2 دهانه است یعنی 2 دریچۀ گاز به صورت موازی دارد . تقریباً تا کمی بیشتر از نصف دامنۀ حرکتی پدال گاز ، دریچۀ دوم بسته است اما از آن به بعد دریچۀ دوم هم باز می شود و تقریباً شبیه یک موتور 2 کاربوراتوری ( به عنوان مثال : پیکان جوانان ) می شود . خب به همین نسبت هم بنزین بیشتری مصرف می شود . باز شدن دریچۀ دوم را می توان زیر پا حس کرد چون پدال اندکی سفت تر می شود . اگر با موتور کاربوراتوری بخواهید مصرف پایینی داشته باشد لازم است از واردشدن به ناحیۀ بازشدن دریچۀ دوم پرهیز کنید . با یک رانندگی آرام و منطقی و متمدنانه و نه پرشتاب و هیجانی ، این کار عملی است .
چهارم اینکه ژیگلورها پس از مدتی گشاد می شوند یا کاربوراتور از تنظیم خارج می شود و ممکن است بنزین بیشتری مصرف شود که در نتیجه شتاب یا زیاد می شود یا کم ( خفه کار کردن ) .
در مجموع سیستم کاربوراتوری نسبت به انژکتوری ، مدیریت صحیح و بهینه ای روی سوخت ندارد و اگر سیستم خوبی بود جای خود را به سیستم انژکتوری نمی داد .
همه چیز یک خودرو ، در شتاب و سرعت خلاصه نمی شود ! چه بسا این شتاب و سرعت را با به هدر دادن منابع و تولید آلودگی هوا و محیط زیست به دست بیاوریم !
جناب ALAMKUH دستتون درد نکنه بسیار مفید بود!من کارت ماشین دوستم رو چک کردم مدل 1376 بود که من به اشتباه 73 اعلام کردم که همین جا از دوستان عذر میخوام!ولی موتورش 2000 هست چون یکبار سر سیلندر ماشین باز شده و از اونجا بود که دوستم گفت موتورش 2000 هست!:icon_wink
armin_punisher6
26 June 2011, 12:59 PM
من برای پارس خودم رو گفتم دوست گلم!:icon_wink
کلا این پژوهای 2000 مصرفوشون توی شهر زیاده وگرنه توی جاده با همین پژوهای 1.8 یکی هست!:icon_surp
دوست من.شما اصلا مثل اینکه 2000 سالم ندیدین.من با 405 خودم دنده 1 51-52 و دنده 2 93-94 تا پر کردم.با اینکه دیسک و صفحه کلاجم ماله 6 سال پیشه.
Mehrdad_jafari89
26 June 2011, 05:43 PM
دوست من.شما اصلا مثل اینکه 2000 سالم ندیدین.من با 405 خودم دنده 1 51-52 و دنده 2 93-94 تا پر کردم.با اینکه دیسک و صفحه کلاجم ماله 6 سال پیشه.
والا مال دوست من 350 هزار تا رفته! شاید مشکل داره ولی با این حال بهتر از پژوهای صفر هست!
کلا راه رفتن و سالم موندن ماشین به نحوه نگهداری و رانندگی بستگی داره!هرچند مال دوست من موتورش خیلی سالمه و عین روز اولش کار میکنه!تازه برده و داده برای رنگ کامل بدنه!:icon_wink
راستی تا حالا پژو 405 با موتور 1600 اتومات دیدید؟:icon_twis:icon_wink
ALAMKUH
26 June 2011, 07:13 PM
مال دوست من 350 هزار تا رفته! شاید مشکل داره ولی با این حال بهتر از پژوهای صفر هست!
کلا راه رفتن و سالم موندن ماشین به نحوه نگهداری و رانندگی بستگی داره!هرچند مال دوست من موتورش خیلی سالمه و عین روز اولش کار میکنه!
راستی تا حالا پژو 405 با موتور 1600 اتومات دیدید؟
سلام
الف - خدا برای دوست تان نگه دارد ! واقعاً کیفیت 405 های چند سال اول که فرانسوی هستند چیز دیگری است . همین قضیه است که ما را برای چندمین بار از فروش مدل 73 خودمان منصرف کرده است ؛ یعنی نمی توانیم دل بکنیم ! خیلی راه نرفته است اما تصور کنید بعد از 17 سال و طی 162000 کیلومتر هنوز دیسک و صفحۀ فابریک خودش است و حالا حالا ها کار می کند . موتور و تقریباً تمام قطعات فنی ( غیر از شمع و باتری و لامپ و لنت های جلو و بوش های طبق و تسمه ها و گردگیرها و تیغه های برف پاک کن و فیلترها ) هم دست نخورده است . حتی کفشک های ترمز عقب هم فابریک است ! برخی لامپ ها هنوز فابریک هستند . یک سرپلوس هم تعویض شده است که آن هم می توانست نشود چون در دوره ای به دلیل مشغله ، فرصت وارسی گردگیرها را نداشتم ، یکی از گردگیرها پاره شد و گریس خالی کرد و سرپلوس آسیب دید . تسمه تایم فابریک را درست در کیلومتر 60000 تعویض کردم اما کیفیت این تسمۀ کارکرده از بسیاری از تسمه های نو که هم اکنون در بازار فروخته می شود بهتر است و به همین دلیل آن را نگه داشته ام .
البته مدتی بعد از آنکه موتور 1.9 لیتری پا به ایران گذاشت ، داخلی سازی آغاز شد و سرسیلندر آن ایرانی شد اما خوشبختانه درصد داخلی سازی آن تا روزی که تولید آن متوقف شد ، زیاد نبود .
ب - همانطور که اشاره کردید نگهداری و رانندگی خیلی مهم است اما وسواس زیاد و بی مورد هم نیاز نیست . مثلاً طی این سال ها همیشه از روغن بهران تکتاز ( غیر از 2 مورد اجباری : بهران پیشتاز و کاسترول سفید ) استفاده کرده ام و آن را بسته به شرایط بین 7000 تا 10000 کیلومتر تعویض کرده ام هرچند گاهی به دلیل فراموشی تا 12000 کیلومتر هم کار کرده است . هیچگاه خود را مقید به استفاده از روغن های خارجی و گرانتر که دلیلی برای استفاده از آن ها در این خودرو وجود نداشته است نکرده ام و بی دلیل ذهنم را درگیر توصیه های غیرعلمی و عامیانه نکرده ام .
پ - اگر منظور شما 405 های قدیمی و فرانسوی مونتاژ ایران است ، بله فراوان و از همان ابتدای حضور در ایران دیده ام . این ها اکثراً مدل سال 1374 هستند با موتور 1600 کاربوراتوری ( کد XU5 2C ) که با 405 دستی آن سال ها یکی است . کد جعبه دندۀ آن هم 4HP14 است با 4 دندۀ جلو . زمانی که پلاک ها لیزری ( زرد وسفید ) بودند اکثراً حرف « ج » در پلاک داشتند .
البته طبق آنچه که در دفترچۀ 405 مان دیده می شود در فرانسه 405 اتوماتیک با 3 موتور 1.6 کاربوراتوری ، 1.9 کاربوراتوری و 1.9 انژکتوری 8 سوپاپ ، همگی با همین جعبه دنده عرضه می شده است . 405 استیشن اتوماتیک هم با موتورهای 1.6 و 1.9 کاربوراتوری و با همین جعبه دنده ارائه می شده است .
Mehrdad_jafari89
27 June 2011, 12:33 AM
جناب ALAMKUH دقیقا دوست من هم همین رو میگه و وقتی بهش میگم چرا نمی فروشیش میگه بفروشم که چی بشه؟برم پراید بخرم؟ بعد از این همه سال هنوز خرج موتوری روی دستم نگذاشته!
این پژوهای فرانسوی هم داستانی دارند!:icon_wink
Mehrdad_jafari89
28 June 2011, 04:45 PM
دوستان دیروز رفیقم ماشینش رو از صافکاری گرفت!همون پژو 405 با موتور 2000 مدل 1375(یادم رفت توی پستم اصلاح کنم ماشین مدل 1375 هست ولی توی کارت به اشتباه زدن 76 که قراره بره درستش کنه)
دوستان دوتا مشکل بزرگ داره!یکی اینکه پدال گازش مثل ترمز پژوهای کارکرده سفت هست تا حدی که پای آدم رو خسته میکنه و دوم اینکه کلاچش هم خیلی سفته ولی دنده ها به راحتی جا میرن!
مشکلش از چیه؟
ALAMKUH
29 June 2011, 11:30 PM
دوتا مشکل بزرگ داره!یکی اینکه پدال گازش مثل ترمز پژوهای کارکرده سفت هست تا حدی که پای آدم رو خسته میکنه و دوم اینکه کلاچش هم خیلی سفته ولی دنده ها به راحتی جا میرن!
مشکلش از چیه؟
سلام
1 - در مورد پدال گاز :
ابتدا انتهای سیم گاز را از روی استوانۀ پلاستیکی متصل به دریچۀ گاز روی کاربوراتور جدا کنید و پدال را آزمایش کنید . اگر مشکل از سیم گاز باشد ، گیر خواهد داشت و معلوم می شود .
اگر از سیم نبود : روی استوانه درپوشی پلاستیکی وجود دارد . آن را بیرون بکشید تا به فنر استوانه دسترسی پیدا کنید و با یک انبردست فنر را آزاد کنید و البته با انبردست نگه دارید و مراقب باشید فنر در نرود . اجازه دهید فنر به اندازۀ نیم دور آزاد شود و سپس آن را سرجای خود قرار دهید در واقع با این کار فشار فنر را روی دریچۀ گاز کم کرده اید . حالا پدال را آزمایش کنید . اگر بازهم سفت بود فنر را نیم دور دیگر هم آزاد کنید . دقت شود که فشار فنر از حدی کمتر نشود . در غیر این صورت ، برگشت پدال گاز کامل نخواهد بود .
2 - در مورد پدال کلاچ :
بستگی دارد به اینکه دیسک و صفحه چند سال یا چند کیلومتر کار کرده است . معمولاً پس از مدتی بر اثر حرارت ، فنرهای دیسک نسبت به روز اول سفت تر می شوند و شما فشار بیشتری روی پدال احساس می کنید . پدال کلاچ 405 ما هم همین گونه است چون 17 سال از عمر دیسک و صفحۀ آن می گذرد . اگر دیسک و صفحه تازه عوض شده باشند ، ناشی از کیفیت نامرغوب فنرهای دیسک است و نباید پدال سفت باشد .
گاهی سیم کلاچ هم ممکن است دچار بریدگی ناقص شود و با غلاف خود ، اصطکاک پیدا کند . معمولاً کمتر اتفاق می افتد اما بالاخره محال نیست .
mjoker
18 December 2012, 01:14 AM
واسه تست دیسکو صفحه بزار 1کلاجو نگه دار گاز به 4000یهو پاتو از رو کلاج بردار تخته کن.اگه بکسوباد کرد که هیچی نکرد ضعیف شده.تو دنده عقبم به همبن روش تست کن.اگه نکرد ضعیفه.
mjoker
18 December 2012, 01:15 AM
ماشاالله بچه ها چه روشایی میدن
powerclutch
19 December 2012, 01:54 AM
علائم بازدید دیسک وصفحه کلاچ>اگر پدال کلاچ خودرو شما سفت می باشد؟!
>اگر خودرو گاز هرز می خورد وجان راه رفتن ندارد؟!
>اگر دنده ها مخصوصا دنده یک و عقب سفت جا می رود؟!
>اگر دنده های خودرو شما در حرکتهای سخت و ترافیکهای سنگین خوب جا نمی رود؟!
> اگر درهنگام حرکت اولیه خودرو دچار لرزش می شود؟!
> اگر پدال کلاچ بالا آزاد یا درگیر می شود؟!( هر چه میزان درگیر شدن پائین باشد بهتر است)
> اگر در هنگام کلاچ گیری بلبرینگ کلاچ خودرو بصدا افتاده است؟!( بسیار مهم )
اینها نشانه اینست که دیسک وصفحه کلاچ خودرو شما می بایست بازدید و درست شود.
hassanlotfi
27 January 2013, 11:14 PM
با سلا م خدمت دوستان
اگر در مورد قیمت دیسک وصفحه و مارک های موجود در بازار مصزف(چراغ برق)سوالی داشتین میتونم راهنماییتون کنم
:icon_cool
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.