PDA

View Full Version : 5750 چه طوری ریست فکتوری میشه ؟



sezar_a2001
2 April 2006, 12:01 PM
سلام
بچه ها من یک 5750 دارم
متاسفانه یکی از دوستام با تنظیماتش ور رفته صداش خراب شده
میخواستم ببینم ایا ضبط هم مثل کامپیوتر و گوشی موبایل راهی داره
که ریست فکتوری بشه و به تنظیم کارخانه ای برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

romeo_1593
3 April 2006, 11:00 AM
manual پخشت رو خوندی ؟
احتمالا اونجا باید توضیح داده باشه

feryfrt
3 April 2006, 11:23 AM
بابا چه قدر اینجا همه بی معرفتن
چرا هیچ کسی جواب نمیده
همه سیستم باز هستند اونوقت این مورد کوچک رو بلد نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دفترچه ضبط رو بخونی 100% نوشته. FACTORY DEFAULT

حامدگلشن
3 April 2006, 12:42 PM
اگه تو دفترچش ننوشته بود مثبت باطريه ماشينت رو چند لحظه قطع كن ريست ميشه:icon_cool