PDA

View Full Version : مشکل گوشي C100 در ظهر ها تا عصر

realmadrid
1 April 2006, 11:53 PM
چرا گوشي c100 از ظهر تا عصر کند مي شود و حين کار پيغام Please Waith مي دهد.

farzad_sx1
2 April 2006, 02:35 AM
شاید اون موقع میرن استراحت :icon_mrgr
اینم از اون سوالا بوداااااااا

realmadrid
2 April 2006, 02:55 AM
دوست عزيز خيال کردين من داره مسخره مي کنم که اين سوال رو کردم .يا شما تو کار موبايل نيستي يا بلد نيستي.اين بزرگ ترين عيب اکثر c100 هاست.برو از چند تا تعمير کار موبايل بپرس بعدا بيا جواب بده.اگه واردي بيا حلش کن.خيال کردي من بيکارم که اين سوال رو بکنم.براي خود من هم جاي سوال داره

ghasemizadeh
2 April 2006, 04:00 AM
یعنی اگر ساعت رو 10 ساعت ببری جلو باز زمانی که گوشی کند میشه 10ساعت میره جلو یا نه؟

CrAzY BoY
2 April 2006, 11:34 PM
آقا منم این مشکل رو دارم
شما چیکار کردی؟
واسع منم همش دارهplaese wait می ده

farzad_sx1
3 April 2006, 02:30 PM
دوست عزيز خيال کردين من داره مسخره مي کنم که اين سوال رو کردم .يا شما تو کار موبايل نيستي يا بلد نيستي.اين بزرگ ترين عيب اکثر c100 هاست.برو از چند تا تعمير کار موبايل بپرس بعدا بيا جواب بده.اگه واردي بيا حلش کن.خيال کردي من بيکارم که اين سوال رو بکنم.براي خود من هم جاي سوال داره
نه دوست من اشکال از شما نیست .... من زیاد به موبایل وارد نیستم.... یعنی اصلا چیزی در مورد موبایل حالیم نیست......:icon_razz

CrAzY BoY
3 April 2006, 09:05 PM
آقا منم همین مشکل رو دارم چی کار باید بکنم؟
کاری می شه کرد؟
شاید مشکل از باطری باشه

farzad_sx1
4 April 2006, 01:41 PM
Crazy Boy عزیز آیا واقعا فقط عصرا اینطوری میشه .... شاید خطوط در منطقه مخابراتی شما در اون فاصله زمانی به حد پیک خودش میرسه و اشکال از مخابرات هستش..؟؟ در ضمن گوشی شما هم c100 هست؟

CrAzY BoY
4 April 2006, 10:55 PM
برای من همیشه اینطور می شه
منk700 دارم c100 هم دارم می خوامk700 رو بدم به پدرم تا بعد ی گوشی خوب بگیرم
واسع همون می خوام ی مدت با ی گوشی معمولی صرف کنم
که سامسونگم اینطوریه و همیشه اینطوری هست
مخصوصا خارج از شهر برم که دیگه هیچی اینقدر ریستارت می کنه نه می تونی زنگ بزنی و اینکه سریع شارژ گوشی از ریستارت کردن تمون می شه

realmadrid
5 April 2006, 11:29 PM
اين مشکل شب و روز نداره هميشه پيش مياد

farzad_sx1
6 April 2006, 01:05 AM
احتمالا آنتن دهی گوشی های شما هم ضعیف هست ... درسته؟

CrAzY BoY
6 April 2006, 01:25 AM
به نظر شما می شه درستش کرد یا نه؟
باید ی گوشی دیگه بگیرم؟
20 تومنی:icon_mrgr

realmadrid
6 April 2006, 11:14 PM
کسي نميدونه چطور بايد مشکلش رو حل کرد

farzad_sx1
7 April 2006, 12:03 AM
CrAzy Boy عزیز راستش رو بخوای من چیزی در این مورد نمیتونم راهنمایی بکنم...
ولی شما جواب سوال منو هنوز ندادی ... آیا آنتن دهی این گوشی ضعیف هست یا نه؟؟

realmadrid
7 April 2006, 01:59 AM
به نظر من آنتن دهي اون مشکلي نداره ولي نمي دونم چرا همش شبکه رو گم ميکنه و پيغام Please wait ميده

dani77733
7 April 2006, 02:09 AM
دوستان عزیز این مشکل ( Please wait ) از عدیده ترین مشکلات گوشیهای سامسونگ محسوب میشه.
و در 95% موارد قابل حل هستش که بستگی به نوع و مدل دستگاه هم داره.منظورم اینه که در هر مدل این مشکل به نحو خاص خودش حل میشه و هر کدوم برای خودشون یک راه حل دارند.حالا ممکنه که در بعضی مدلها ایراد به صورت روتی و مشابه باشه که قابل حل هم هستند.مشکل هم سخت افزاری میتونه باشه و هم نرم افزاری.
این که گفتم 95% شامل گوشیهائی نمیشه که سابقه تعمیر داشته باشند.متاسفانه مشاهده میکنم که خیلی از گوشیهای سامسونگ که این مشکل رو دارند قبلا توسط افراد غیر متخصص دستکاری شده و بدون نتیجه رها میشن، چه بسا اگر درست و منطقی رفع مشکل بشن مثل روز اول کار خواهند کرد.
من به خاطر همین مسائل واقعا نوکیا رو ترجیح میدم:icon_surp
لازم به ذکر هم هست که در سری های جدید سامسونگ این مورد به ندرت پیدا میشه.
بیشترین حالت این نقص بر روی مدل N500 سامسونگ نمایان شده.

موفق باشید

CrAzY BoY
7 April 2006, 02:46 AM
ممنون واسع توضیحاتت
راستش farzad خان آنتن دهیش نسبتن خوبه
ولی به گفته دوستمون همش دنبال پیدا کردن شبکه هست
من موندم چرا

realmadrid
9 April 2006, 01:20 AM
پس اينجور که معلومه کسي بلد نيست

نويد hp
9 April 2006, 01:48 AM
اگر شبکه رو گم میکنه امکان داره که در قسمت network selection گزینه manual انتخاب شده باشه
من بعضی از گوشی ها و یک سری از سامسونگ ها این مشکل رو دیدم

Javid
9 April 2006, 09:17 AM
می تونید ببرید تقویت آنتنش کنید. من دیدم بعضی جاها این کار رو انجام می دن و آنتن دهی گوشی رو تا حد مطلوب یا گاهی بیشتر !! بالا می برند.
صحبت آقای نوید اچ پی رو هم فراموش نکنید...

dani77733
9 April 2006, 12:06 PM
بابا خدائي من توضيح دادم .
با اين چيزا كه شما ميفرمائيد اين مشكل حل نميشه.:icon_roll

CrAzY BoY
9 April 2006, 05:06 PM
درسته چون رو حالت auto هست باز این مشکل هست

بلای ناگهانی
9 April 2006, 05:31 PM
اگر جایی بره وشبکه نباشه این مشکل رو داره من کا 750 سونی اریکسون رو هم دیدم همین مشکل رو داشت ولی نوکیا نداشت

CrAzY BoY
10 April 2006, 01:27 AM
جدی؟
اخه من تو خونه هم هستم همینطوره
خونه مونم پشته کوه نیست وسطه شهره

farzad_sx1
10 April 2006, 01:43 AM
راستشو بخوایین نمیدونم چی بگم ... ولی شاید اشکال از Set نبودن شبکه شما با شبکه کشور ما باشه... آخه دیروز تبریز داشتن یکبار دیگه خدمات شبکه رو گسترش میدادن :icon_razz و به خاطر همین همه sms ها از کار افتاده بود ولی فقط گوشیهای سامسونگ میتونستن sms بزنن ...:icon_ques
من خودم به این فکر افتادم که شاید داشتن شبکه رو با گوشیهای سامسونگ هم ست می کردن که زدن بقیه رو خراب کردن...
احتمالا اشکال گوشیهای سامسونگ که میگید همش دنبال شبکه میگرده از مخابرات باشه...
پس بازم اشکال از مخابراته ....البته من هر جا کم بیارم میگم اشکال از مخابرات هست...:icon_mrgr

realmadrid
10 April 2006, 02:28 AM
آخه دوستانه من شما چرا به مخابرات گير ميدين اين اشکال نه ربطي به مخابرات داره نه آنتن گوشي.چون اگر گوشي رو در يک جاي ثابت قرار بدين مي بينين که آنتن بعد از 1 دقيقه ميره و دوباره مياد و اين کار تکرار ميشه.در صورتي اشکال از آنتن هست که آنتن بره و نياد ولي اين گوشي حتي روي آنت مخابرات هم باشه بازم همينطوريه و اين اشکال رو به همه سامسونگ ها ربط ندين چون اين اشکال فقط تو c100 سامسونگ ديده شده و بقيه گوشي ها اشکالشون از جاي ديگست.

CrAzY BoY
10 April 2006, 03:52 PM
کاملا درسته بیشتر رو این مدل هستش
نمی دونم چرا امروز گوشیمم 2تا شارژ داشت بعد ی هو خاموش شد مشکل از باطریه؟

realmadrid
11 April 2006, 10:22 PM
پس با اين حال بايد قيد تعمير اين گوشي رو بزنيم:icon_cry:

dani77733
12 April 2006, 02:06 AM
دوست عزیز همانطور که قبلا هم توضیح دادم این مشکل به گوشی شما ارتباط داره و به قول خودتون به مخابرات نباید گیر داد.:icon_cool
و اینکه کسی به شما راه حل پیشنهاد نمیکنه به این دلیله که این مشکل میتونه چندین و چند حالت رفع ایراد داشته باشه.من خودم ترجیح میدم گوشی رو ببینم و روش کار کنم و نظرمو بگم دیگه حالا بقیه دوستان رو نمیدونم.
به عنوان مثال میشه براش e2prom جدید نوشت ( نرم افزاری ) و یا دو عدد خازنهای C310 , C311 رو از مدار خارج کرد( سخت افزاری ) و حالتهای دیگری هم وجود داره که دیگه فکر نمیکنم اگر بگم دوستان متوجه بشن.حتما باید تعمیر کار موبایل باشید تا متوجه بشین.البته جسارت بنده رو ببخشید به هیچ عنوان قصد توهین به هیچکسی رو ندارم.
اینارو هم گفتم فقط به خاطر اینکه ذهینت غلط در بغضی دوستان که هست در این مورد بر طرف بشه.
چون قبلا صحبتی کردم دیدم که ظاهرا کسی متوجه منظورم نشده.
به هر حال موفق باشین من در خدمتم

ali_teh_10
13 April 2006, 10:37 AM
سلام دوست عزيز . من ميدونم مشكل از كجاست مشكل از دفترچه تلفن سيم كارت شما است احتمالاً شما اسم افراد داخل دفتر تلفونتون را فارسي نوشتين و اين گوشي C100 شما منو فارسي نداره براي همين كه هر چند دقيقه 1 بار سرچ ميزنه . اگر حتي 1 اسم فارسي هم داخل سيم كارت باشه اين موشكل پيش ميياد . اگر اينطور نبود شما بايد تمام اسم هاي دفتر تلفون سيم كارته تون را پاك كرده از نو وارد كنيد چون احتمالاً فونتش نمي خوره . بيخودم گوشي را ريست نكنيد چون ربطي نداره . راستي سيم كارت شما كه تاليا نيست چون سامسونگ با سيم كارت هاي جواد و بي كلاس مشكل داره جدي ميگم رو تاليا جواب نميده و دقيقاً همين مشكل پيش مي ياد .
جسارتان منم مثل اقا دني يك تعمير كار هستم ولي تعريف از خود نباشه من تخصصم تو گوشي هاي سامسونگ خيلي بيشتر از گوشي هاي ديگس طوري كه هم كارام بهم ميگن سلطان سامسونگ گوشي هاي سامسونگ تعميراتش نصبت به نوكيا خيلي پيچيده تره يعني قلق داره اگر قلقاش دست بياد راحت واقعاً اقا دني راست ميگه شما وقتي يك گوشي سامسونگ مشكل پيدا ميكنه بعضي وقت ها با خارج كردن چند تا قطعه بدون جايگزين كردن قطعه جديد درست ميشه در صورتي كه در هيچ گوشي هاي ديگه اي به اين صورت نيست يعني حتماً بايد قطعه جديد جاي گزين قطعه معيوب بشه . حلا اين كاري كه من گفتم شما انجام بده اگر درست نشود بگو من 1 راح ديگه بهت بگم .
البته با اين راهي كه گفتم تا 90% جواب ميده .

dani77733
14 April 2006, 04:30 PM
منم ممنونم از شما اما دوست عزیز خیلی از موارد Please wait در همین گوشی های c100 سامسونگ که منوی فارسی هم دارند مشاهده شده و قطعا برای حل مشکل اونها هم راه حلهائی دیگر وجود داره.در موارد خیلی نادر این حالتی که شما گفتی ممکنه که پیش بیاد.

ali_teh_10
14 April 2006, 05:36 PM
بله منم نگفتم راح حل ديگري وجود نداره يك راحل ديگيهم كه وجود داره همون هست كه خودتون فرمودين ولي هميشه 1 تعميركار حرفه اي از نرم افزار شروع ميكنه اگر حل نشد سراغ سخت افزار ميره ايم مشكلي كه من گفتم در تمام سامسونگ هاي غير فارسي وجود داره حلا بزار اول كل دفتر تلفن پاك كنه اگر حل نشد 1 بار گوشيرو فلش كنه (چون خيلي وقت ها با فلش هم حل مي شه ) بازم اگر نشد ديگه بايد بره همون كاري كه شما گفتين انجام بده

ali_teh_10
14 April 2006, 05:44 PM
بله منم نگفتم راه حل ديگري وجود نداره يك راحل ديگيهم كه وجود داره همون هست كه خودتون فرمودين ولي هميشه 1 تعميركار حرفه اي از نرم افزار شروع ميكنه اگر حل نشد سراغ سخت افزار ميره ايم مشكلي كه من گفتم در تمام سامسونگ هاي غير فارسي وجود داره حلا بزار اول كل دفتر تلفن پاك كنه اگر حل نشد 1 بار گوشيرو فلش كنه (چون خيلي وقت ها با فلش هم حل مي شه ) بازم اگر نشد ديگه بايد بره همون كاري كه شما گفتين انجام بده

dani77733
14 April 2006, 07:36 PM
ali_teh_10@
میتونم بپرسم که شما برای شروع و فقط نرم افزاری چطور مشکل رو حل میکنید؟

ali_teh_10
14 April 2006, 11:39 PM
اول همون كاري كه گفتم پاك كردن كل دفتر تلفن اگر نشد ريست گوشي نشد فلش نرم افزاري اگر ديگه نشد ميرم سراغ سخت افزار حلا بزاريد اين دوستمون كه اين گوشي را دارن نظر بدن ببينيم با اين راهي كه من گفتم حل ميشه يا نه درضمن دوست عزيز اين كد ريست رو تمام سامسونگ ها جواب ميده #2878*2767* اگر مشكلت با فرمت دفتر تلفن جواب نداد 1 بار اين كد ريست را وارد كن .

CrAzY BoY
14 April 2006, 11:53 PM
برای من اصلا فارسی توش نیست ولی زیست می کرد
ولی نمی دونم 2 روزه خوب شده network ش رو روmanuale گذاشتم
فعلا خبری نیست

dani77733
15 April 2006, 02:37 AM
اول همون كاري كه گفتم پاك كردن كل دفتر تلفن اگر نشد ريست گوشي نشد فلش نرم افزاري اگر ديگه نشد ميرم سراغ سخت افزار حلا بزاريد اين دوستمون كه اين گوشي را دارن نظر بدن ببينيم با اين راهي كه من گفتم حل ميشه يا نه درضمن دوست عزيز اين كد ريست رو تمام سامسونگ ها جواب ميده #2878*2767* اگر مشكلت با فرمت دفتر تلفن جواب نداد 1 بار اين كد ريست را وارد كن .

به چه طریقی فلش میکنید و بعد از فلش کار خاصی رو انجام نمیدهید؟ ( نرم افزاری ) ؟
فایل فلشی که استفاده میکنید از چه ترکیبی میباشد؟ ( only flash ) ؟

realmadrid
16 April 2006, 02:18 AM
من چند بار فلش كردم ولي اشكال از فلش نيست .ژس ميشه نتيجه گرفت كه اشكالش سخت افزاريه.

realmadrid
21 April 2006, 02:20 AM
آخر فهميدم چه طور حل ميشه .اما براي فهميدن اين كه چطور حل ميشه مجبور شدم را حل اين عيب رو بخرم.تعمير كارها ميدونن من چي ميگم.

ali_teh_10
23 April 2006, 01:41 AM
به چه طریقی فلش میکنید و بعد از فلش کار خاصی رو انجام نمیدهید؟ ( نرم افزاری ) ؟
فایل فلشی که استفاده میکنید از چه ترکیبی میباشد؟ ( only flash ) ؟
من با باكس يونيورسال فلش ميكنم ولي اگر بخواي از طريق كام فلش كني دو تا مقاومت نزديك CPU
c100 است كه اول بايد انها رو از برد خارج كني بعدن فلش كني بعد فلش با باكس كار خاصي نمي خواد . ان دوستمون كه مشكلش حل نشد شايد با 2 بار ريست پشت سرهم مشكلش حل بشه چون ريست دوم باعث ريست كلي گوشي ميشه . موارد زيادي هست مثلاً تو T400 اگر گوشي فلش رو نيمه قبول مي كرد بايد قاب پشتي گوشي رو باز كرد و باطري رو هم در اورد بعد فلش كرد . دو باره تو فلش Z200 سوني اريكسون حتماً قبل فلش بايد LCD را جدا كرد . بعد فلش زد چون اگر با LCD فلش بزني LCD ميسوزه و ديگه بالا نميياد و بايد عوضش كني .

dani77733
24 April 2006, 12:22 PM
من فكر كنم كه متوجه سوالم نشده باشيد.
خدمت شما عرض كردم كه براي رفع همين مشكل در گوشي c100 از چه تركيبي در فايل فلش استفاده ميكنيد؟
اگر با يونيورسال فلش ميكنيد اين باكس قابليت حل اين مشكل رو با توجه به فايل فلشي كه استفاده ميكنه نداره و براي حل اين مشكل حتما بايد از فلش فايل edit شده استفاده كرد ( نيازي به باكس هم نيست فقظ نرم افزار مخصوص خودش رو ميخواد ).
در ايران كمتر كسي ميتونه انجام بده ولي خوب امكان پذيره و 100% هم جواب ميده.
در مورد توضيحات ديگه هم ممنون ولي سعي كنيد كه در تاپيكهاي خودش راجع به ماركهاي مختلف بحث كنيد.
موفق باشيد