View Full Version : در مورد خريد اتومبيل در سايت carx1
امید رضا
11 November 2004, 12:50 PM
به اطلاعاتي كه فروشندگان در مورد ماشينشون دادن توجعه كنيد :
http://carx1sell.com/carsell/files/138381010023439.jpg
اطلاعات در مورد اين ماشين كه توسط فروشنده اعلام شده
206
1383
فول تيونينگ
( مگه ايرانخودرو 206 ـ 2 در زده )
http://carx1sell.com/carsell/files/1383810943558.jpg
اطلاعات :
اپل كورسا
زرشكي
1994
دزدگير - قالپاق - رينگ
خودتون در مورد عكسها و نوشته ها برسي كنيد كه به هم ميخورن :twisted:
tirkamoon
11 November 2004, 01:03 PM
خوب اينجا ايرانه اينم يه سايت بي كيفيت ايرانه :arrow:
Evanescence
11 November 2004, 01:08 PM
عكسارو الكي ميزنه :o
Lizard
11 November 2004, 01:12 PM
بيخيال بابا ... پير ميشي... فقط سراغ سايتهاي پدر دار برو 8)
امید رضا
11 November 2004, 01:22 PM
اوه اوه دوباره انگار جنگ رو راه انداختم :mrgreen:
po2ya
11 November 2004, 01:30 PM
يه چيزي تو همين مايه ها!
payamix
12 November 2004, 09:23 PM
آقاجان
توي اين سايت يه عده پاتوق درست كردند و به هر كسي هم اعتراضي كنه كلي ليچار بار ميكنند.
مديريت اون سايت هم رييس بانده.
در كل سايت فوق العاده مزخرفيه.
aydin_tnt
16 November 2004, 11:13 PM
يه سايت توپ براي خريد و فروش خودرو معرفي كنيد لطفا .
با تشكر . :o
آيدين
امید رضا
16 November 2004, 11:24 PM
www.amincars.com
( بيشتر بدرد اين ميخوره قيمت دستتون بياد و البته هميشه قيمت رو 1.5 زير قيمت سايت حساب كنيد چون پژو 73 رو گزاشته 7500 ولي تو بازار 6.5 قيمتشه )
ولي سايت خوبيه
------------------------------------
اين تاپيك كه قفل شده بود كي بازش كرد :mrgreen:
Lizard
16 November 2004, 11:25 PM
istgah.com
khodroweb.com
8)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.