View Full Version : بهترین و با شعور ترین راننده
Amin_mi
1 April 2006, 02:19 AM
به نظر دوستان و اساتید اتومبیل به نظر شما بهترین و با شعور ترین راننده چه جور آدمی .؟؟؟
هر چند سوال خیلی لوس . اما می خواستم نظر دوستان رو بدونم . با توجه به اینکه پیدا نمی شه .!
متشکرم ازتون که شرکت کردین .!:icon_ques
X-R
1 April 2006, 02:55 AM
. . با توجه به اینکه پیدا نمی شه .!
شما اصلا نباید اینطوری حرف بزنین .
بعد هم راننده ای خوبه که 1 همیشه همه چیز را حق خودش ندونه .2 احترام به حق دیگران و رعایت انچه که اصل است.(احترام خونسردی قانون(البته خیلی ها کم رعایت میکنن).
ولی اینکه بگیم راننده باشعور نیست اصلا درست نیست . یعنی به نظر شما همه بی شعورن ؟
Amin_mi
1 April 2006, 03:18 AM
با تشکر از دوست عزیز منظور از پیدا نشدن بی شعوری یا بی احترامی به راننده های عزیز نبود . لطفا با فکر و با در نظر گرفتن جنبه مثبت .مطلی رو بخونید .
رامتين123
1 April 2006, 06:07 AM
رهرو آن نيست گهي تند و گهي خسته رود - رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود
mehrshah
1 April 2006, 07:29 AM
راننده اي خوب است كه سرنشينان احساس امنيت بكنند.
kiantom
1 April 2006, 11:06 AM
به نظر دوستان و اساتید اتومبیل به نظر شما بهترین و با شعور ترین راننده چه جور آدمی .؟؟؟
هر چند سوال خیلی لوس . اما می خواستم نظر دوستان رو بدونم . با توجه به اینکه پیدا نمی شه .!
متشکرم ازتون که شرکت کردین .!:icon_ques
با سلام
دوست عزيز در اينجا منظور شما از كلمه بهترين در زمينه فني و مهارتي است يا اينكه از نظر اخلاقي و رفتاري ؟؟؟
به نظر من در كل راننده فهيم و خوب راننده ايست كه قبل از هر چيز با فرهنگ و شخصيت مناسب خودش ديگران را جذب كنه و در مراحل بعدي رعايت قوانين و مقررات و تجربه و مهارت رانندگي و ... است كه از هر شخص يك راننده خوب و قابل احترام براي همه مي سازد.
با فقط كمي بازنگري در رفتار و عملكرد خود و نيز رعايت قوانين و مقررات بياييم از خود راننده اي ايده آل بسازيم.
(هم اكنون منتظر ياري سبزتان هستيم!!!)
پيروز باشيد. :icon_cool
amirali18
1 April 2006, 12:58 PM
به نظر من فقط و فقط رعايت قانون ملاک سنجش هست، مگر در موارد خيلی خيلی خاص!
و رعايت قانون خودش نشونه شخصيت و فرهنگ راننده هست...
amirak
8 April 2006, 02:26 AM
راننده ای که ترسو نباشه خرکی هم نره.
changeez
8 April 2006, 03:35 AM
به قانون احترام بگذاره. (هر چند در تهران اگر بخوای واقعا به قانون احترام بگذاری باید فقط فحش بشنوی) . و باعث به دردسر افتادن بقیه نشه.
از نظر رانندگی هم باید یه جمله از بابام بگم که موقعی که تازه گواهینامه گرفته بودم بهم مدام میگفت:
ماشین هر چی که باشه چه فولکس قورباغه چه بنز می باخ اگر روی پدال گازش یه تکه آجر هم بذاری سرعت میگیره و خوب میره. مهم اینه اگر مشکلی پیش بیاید اگر صد نفر هم پاشونو رو ترمز بگذارن هیچ کاری دیگه نمیشه کرد و پشیمونی و پشت میله زندون افتادن داره.
پس راننده خوب اونیه که بتونه به اندازه بگازه و بتونه جمعش کنه.
asdadras
8 April 2006, 11:36 AM
بنظر من راننده خوب اونه كه حق ديگران رو رعايت كنه و اگه دنبال خيلي خوبش ميگردين اونه كه حق خودش رو به ديگران بده (كه البته خيلي كم پيدا ميشه)
فرشاد ل
10 April 2006, 07:40 PM
راننده خوب اونه كه:
1- قانون را رعايت كنه
2- تند نره ولي بيش از حد هم اهتيات نكنه
3- بين ختوت بره
4- به هق بقيه تجاوز نكنه
5- هر كي كنارش ميشينه راحت باشه و اهساس امنيت كنه
6- كم بوق بزنه
7- يه جوري بره كه كم ترمز كنه
8- به ماشين اهترام بزاره
Abolfazl2006_p
10 April 2006, 10:18 PM
بعضي وقت ها آدم در رانندگي رعايت نميكنه و بقيه مي گن فلاني بي شعوره!!!:icon_cry:
z_qz54
10 April 2006, 10:19 PM
بیشتر افراد رو بای از اول رانندگی با شعور کرد ، بعدش واقا سخته.
HBN110
10 April 2006, 10:33 PM
راننده خوب کسیه که برای دیگران ارزش قائل بشه حتی برای خودش !!!:icon_wink
z_qz54
11 April 2006, 03:08 PM
همیشه فکر کنه که هر کاری انجام میده کسی که ضرر میبینه خودشه.
یه راه دیگه قاب کردن آئین نامه است تو ماشین.:icon_mrgr
XELTEK
16 April 2006, 02:09 AM
گشتم نبود نگرد نیست !!!
jacobnazarade
16 April 2006, 09:09 AM
گشتم نبود نگرد نیست !!!
با سلام من هم دقیقا موافق هستم
من جمعه شب سیم گازم برید داشتم بدون گاز اسه اسه می فتم با اینکه فلاش زده بود از سمت راست می رفتم
رانندگان با فرهنگ ما چپ و راست یا ویراژ می دانند یا دستشون رو روی بوق می گذاشتن که برو اونم توی لاین سمت راست این قدر عقل ندارن که حتما یه مرگی هست که این طوری از سمت راست با فلاشر می روند
متاسفانه توی مملکت ما همه چی وارد می شود ولی فرهنگش وارد نمی شه ؟ حالا می خواهد ماشین باشه موبایل ماهواره کامپوتر و...........
Destroyer
16 April 2006, 11:51 AM
آدمی که شعور فهم و فرهنگ داشته باشه حتما راننده خوبی هم میشه البته در کنار مهارت.:icon_twis
sina1808
16 April 2006, 01:07 PM
با شعور ترين راننده كسي هست كه وقتي ميخواي ازش سبقت بگيري و چراغ ميزيني بره كنار و راهت رو باز كنه ! نه اينكه پا بذاره روي گاز و سرعت خودش رو زياد كنه و وقت شما رو بگيره !
mse1445
16 April 2006, 01:37 PM
راننده ايي كه احترام به قوانين بزاره
خودشو از ديگران برتر ندونه متاسفانه اين بيشتر وقتي پيش مياد كه طرف يه ماشين مدل بالا سواره فكر ميكنه همه ي عالم زير دستشه
هميشه با سرعت مناسب رانندگي كنه چون هر چه قدر هم راننده قابلي باشي ديگران و نميتوني كنترل كني پس
سرعت مناسب خيلي مهمه بنظر من
موقع رانندگي فقط به رانندگي فكر كنيم يعني دقت و تمركز داشته باشي
همين
z_qz54
16 April 2006, 02:23 PM
این وانت نیسانی ها چه چیزی تو خون راننده اشونه ؟
به کسی بر نخوره.
saber2q
16 April 2006, 04:30 PM
اگه ميخواين كه يك راننده با شعور باشيد بايد در هنگام رانندگي همه ماشين هاي اطافتون و آدم ها و هرچيزي كه هست رو به چشم گاو ببينيد (يعني فكر كنيد هيچ كدومشون شعور و فكر ندارن و شما خودتون باشد مواظب خودتون باشيد) پس در اين حالت از كسي انتظار نداريد كه بهتون راه بده و شما به اون راه ميديد
اگه همه همينجور فكر كنن مشكلات كم ميشه
z_qz54
16 April 2006, 05:47 PM
اگه ميخواين كه يك راننده با شعور باشيد بايد در هنگام رانندگي همه ماشين هاي اطافتون و آدم ها و هرچيزي كه هست رو به چشم گاو ببينيد (يعني فكر كنيد هيچ كدومشون شعور و فكر ندارن و شما خودتون باشد مواظب خودتون باشيد) پس در اين حالت از كسي انتظار نداريد كه بهتون راه بده و شما به اون راه ميديد
اگه همه همينجور فكر كنن مشكلات كم ميشه
من این مدل رفتار رو قبول داشتم تا زمان قبل تصادف ، هر چقدرم که به بلا نسبت همه به این گاوا احترام بزاری ولی بازم پر رو هستن.
رامتين123
16 April 2006, 10:02 PM
والا به نظر من زياد هم غير واقعي نيست اگر چنين تصوري داشته باشيم . امروز براي يه كاري از خونه رفته بودم بيرون . با اينكه روز تعطيل بود خيابون ها طبق معمول تا خر خره پر بودن . رانندگي ها هم كه افتضاح . شانس من امروز چند تا از همون ... ها هم به تورم خوردن كه حسابي اعصابم رو خورد كردن . جوري كه وقتي برگشتم خونه اندازه يه روز تموم كار كردن خسته شده بودم . اول از خونه كه راه افتادم سر يه چهار راهي كه هميشه پليس داشت پليسش نبود . باورتون نميشه . ملت چراغ قرمز رد ميكردن . من ديدم چراغ سبزه و همينطوري با خيال راحت داشتم ميرفتم . يهو يكي عين گاو پيچيد جلوم مجبور شدم يه ترمز حسابي بزنم . بعد تو اتوبان مدرس يه ميني بوسه كه تو ترافيك روون اتوبان داشت لايي ميكشيد عين ... پيچيد جلوم . (فكرش رو بكنيد . لايي كشيدن اونهم با ميني بوس . واقعاً آدم چي بگه . حتماً به نظر خودش خيلي هم رانندس كه داره اينكار رو ميكنه ) باز هم به خير گذشت . تو خروجي همت به يادگار شمال تو همون خروجي كه يه ماشين هم به زور رد ميشه و جلوي من هم پره يك مزدا 323 ميخواد سبقت بگيره . حالا از يك طرف بايد هواست به رد كردن پيچ و راننده جلويي باشه . از طرف ديگه به اين ... كه نميفهمه اينجا جاي سبقت گرفتن نيست . موقع برگشتن هم تو ورودي يادگار از شيخ فضل الله يدونه از اين مسافر كش ها به تورم خورد كه ديگه ايندفعه اينقدر عصبانيم كرد كه اگر گيرش ميارودم بدون هيچ بحثي با مشت ميزاشتم تو صورتش . ماشين ها دارند به طور منظم و روون پشت سر هم وارد ورودي اتوبان ميشند . من هم با فاصله مناسب با اتومبيل جلويي دارم راه خودم رو ميرم . اين ... مياد و با بوق و چراغ ميليمتري سبقت ميگيره . بعد موقعي كه ميخوام وارد دهانه ورودي اتوبان بشم عين ... ميپيچه جلوم . حالا براش بوق ميزني . لجبازي ميكنه . دو سه بار پيچيد جلوم . چند بار هم جلوم ترمز ميخ زد كه داشتم ميرفتم تو شيشه . اتوبان شلوغ بود و جاش نبود . وگرنه ميگرفتمش و تا سر حد مرگ ميزدمش . همچين ادم هايي كه با حماقت جان مردم رو به خطر مياندازند رو واقعا بايد كمتر از حيوون باهاشون برخورد كرد . نزديك خونه هم يك اتوبوس شركت واحد تو يه كوچه فرعي چسبونده پشت من و ميليمتري مياد . جوري كه اگر يه نيش ترمز مجبور ميشدم بزنم حتماً بهم ميزد . آخرش هم خسته و با اعصاب داغون رسيدم خونه . من واقعا نميدونم اين مردم چه جور راننده هايي هستند . هر جاي دنيا كسي اين كارها را بكنه پليس تو سرش ميزنه و با دستبند ميگيره ميبرتش . انوقت اينجا عده زيادي هستند كه با بي احتياتي و حماقت دائما جان مردم را ببه خطر مياندازند . هيچكس هم جلوشون رو نميگيره . من اگر مسئوليتي تو راهنمايي رانندگي داشتم قانوني ميزاشتم كه گواهينامه خيلي از راننده ها رو بگيرند و باطل كنند . متاسفانه يك عده هستند كه هر رو از بر تشخيص نميدهند و هيچ قانوني هم نيبست كه تشخيص بده اينها صلاحيت رانندگي و نشستن پشت فرمون را ندارند .
مربا
16 April 2006, 10:34 PM
با شعورترین راننده کسی که خوب رانندگی کنه و به رانندگی بقیه راننده ها هم احترام بزاره .در ضمن برای عابرین پیاده در محیط شلوغ بوق نزنه. و مدام نق نزنه که رانندگی بقیه بده و فقط خودش خوب رانندگی می کنه.:icon_cool
XELTEK
26 April 2006, 12:50 PM
من تازه از مسافرت اومدم !! من یه پرشیا دارم که موتور زانتیا روشه (اصطلاحا"elx )!!! رفته بودم شیراز برگشتنی گیر دو تا پیکان افتادم !! که می خواستن با هم کل کل کنن !!! اونم با سرعت 60 !!! خلاصه هرچقدر بوق و چراغ بی فایده بود !! در نتیجه 45 دقیقه تمام پشت این 2 تا با سرعت 60 تا میومدم !!!!
نتیجه: ادمی که بی فرهنگ باشه کاریش نمی شه کرد !!! الکی زور نزنین !!!
shahram2006_m
26 April 2006, 02:11 PM
بعد تصادفي كه كردم سرهنگه به من گفت وقتي پشت فرمون ميشيني جوري رانندگي كن كه انگار بقيه ديوونن:icon_razz ،
ديدم راست ميگه البته به كسي توهين نشه:icon_cool
meslehichkas
26 April 2006, 07:48 PM
من پارسال 206ام رو تازه يه چند روز بود تحويل گرفته بودم و جو ماشينه صفر حسابي منو گرفته بود . واسه همين تو لاينه سمت راست با 60تا داشتم يادگاره امام رو به سمت شمال ميومدم
يكدفعه يه دونه از پيكاناي سبزه ماله دهه 50-60(با بوقه خروسي)منحرف شد به سمت من .منم ترسيدم كه الان ميزنه يه بوق زدم كه حواست كجاس
شايد باورتون نشه از اول پل يادگار گير داد كه 206 منو بگيره مثلا . آقا ما هر چي خواستيم محترم باشيم به رومون نياريم نشد كه نشد .
ديدم الانه كه داغه ماشينه صفرو رو دلم بذاره بالاخره رفتم جلوشو تو سربالايي يه حالي بهش دادم تا شتابش گرفته شه و جا بمونه
(البته خداييش از ترس ماشين اينكارو كردم
اما نفهميدم آخه مگه من پدرش رو كشتم يا خدا ناكرده ناسزا گفتم كه اينكارو كرد
نتيجه اخلاقي اينكه نميشه با كت شلواره سفيد رفت توي گل و توقع داشت تميز بموني
. نميشه توي اين شرايط با فرهنگ باقي موند . زيادي بخواي با فرهنگ رانندگي كني هم خودتو هم ماشينتو...
(آرزو ميكنم كه تو خيابونا كل كل نكنن مردم با هم . با كاميون ( اي خدا دردمو به كي بگم آخه) تو لاينه سرعت نرن . وقتي راه ميخواي بهت راه بدن .محبت كنن و منت بذارن واسه يه مسافر وسطه خيابون وانسن
چرا ميخندين؟!!! خوب آرزو كردم ديگه
XELTEK
26 April 2006, 08:38 PM
آرزو بر جوانان عیب نیست !!!!
هرچی دلت میخواد آرزو کن !!! کی به کیه ؟؟؟
DictatoR
19 May 2006, 10:56 AM
سلام...مردم از بس بوق زدم,چراغ دادم,فحش دادم,... که داداش تو لاین سمت چپ تو اتوبان 40 تا نمیرن...به نظر من:
پشت هر تصادفی یک وانت نیسان پنهان است...:icon_razz
changeez
19 May 2006, 02:33 PM
سلام...مردم از بس بوق زدم,چراغ دادم,فحش دادم,... که داداش تو لاین سمت چپ تو اتوبان 40 تا نمیرن...به نظر من:
اینو واقعا" قبول دارم. مخصوصا این وانت نیسانهای یخچال دار. اونائی که آئینه وسط دارن بهش کار ندارن . یخچال دارها که دیگه همونو هم ندارن
XELTEK
19 May 2006, 03:08 PM
قربون ادم چیز فهم !!!!
خدا نصیب گرگ ببیابون نکنه که یکی گیر بیفته پشت یه نیسان !!
Abolfazl2006_p
19 May 2006, 08:10 PM
درست میگید خدا هرچی**************کنه امروز یکی از همینا نصیب من شده بود بعد میگن سبقت از راست ممنوع آخه وقتی یه همچین آدمایی تو ی جاده ها هستند این حرفا معنی نداره :
البته من منظورم همه ی اونا نیست البته کسی هم که راننده وانت نیسان باشه هم توی این تالار نیست که بخواد ناراحت بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_mad:
توی لاین سبقت حرکت اونم با 40 تا سرعت و 4 متر بار روی ماشین ..... من نوعی اگه بخواد سبقت بگیره اون وقت مجبور به نادیده گرفتن قانون میشه و....
:icon_bigg
meslehichkas
19 June 2006, 04:35 PM
درست میگید خدا هرچی راننده ********لعنت کنه
:icon_bigg
آقا صلوات بفرست
يعني چي همشون :icon_bigg
( دمت گرم . همشون :icon_mrgr :icon_arro :icon_arro :icon_arro )
اما از حق نگذريم بعضيشون هم ادماي شريفي هستن ( فحش ندين , گفتم بعضيشون :icon_cool )
Abolfazl2006_p
19 June 2006, 11:59 PM
آقا صلوات بفرست
يعني چي همشون :icon_bigg
( دمت گرم . همشون :icon_mrgr :icon_arro :icon_arro :icon_arro )
اما از حق نگذريم بعضيشون هم ادماي شريفي هستن ( فحش ندين , گفتم بعضيشون :icon_cool )
بنده هم نگفتم همشون :icon_bigg
و قصد جسارت به کسی را نداشتم:icon_excl
فقط نقدی بود بر بعضی از راننده ها
آریو
20 June 2006, 01:22 AM
دوستان من خودم زمانی که RD داشتم وتازه گواهینامه گرفتم توبلوار شب بودبرای یه نیسان چراغ زدم نرفت کنارازاون کمپرسی دارهاش بودبعدش دستم روگذاشتم روی بوق اون هم نامردی نکرد زدروترمز من هم تابه خودم جنبیدم رفتم زیرش خلاصه خردشدم
عزیزان خیلی مواظب نیسان باشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z_qz54
20 June 2006, 01:48 AM
دوستان اینجا دارن درباره راننده با شعور صحبت میکنن نه وانت نیسان آبی.
meslehichkas
20 June 2006, 12:38 PM
دوستان اینجا دارن درباره راننده با شعور صحبت میکنن نه وانت نیسان آبی.
در مورد راننده اون نيسان آبي صحبت كنيم :icon_wink
والا نميدونم اين چه سري داره كه : هر چقدر ماشين سنگينتر ميشه رانندش (ببخشيدا) عقده اي تر ميشه
آریو
20 June 2006, 02:03 PM
میگن ادب ازکه آموختی ؟ ازبی ادبان
درضمن من فقط می خواستم هشدار بدم
Abolfazl2006_p
20 June 2006, 03:34 PM
در کل اگه بخوام از این موارد بیان کنیم بیشتر به راننده ی ماشین های سنگین بر میگرده:icon_excl
ولی من نوعی که دارم 180 تو اتوبانی که سرعت مطمئنش 90 است می رم هم نوعی بی فرهنگی و تجاوز به حقوق دیگران و بازی با جان خود و دیگران است:icon_neut
پس گناه این بنده خدا ها را نشوریم:icon_excl همینطوری که حرکت در لاین سبقت با 40 تا سرعت بی فرهنگیه سرعت و سبقت غیر مجاز هم بدتر از اونه:icon_cool
A.R.T
20 June 2006, 04:03 PM
امان از این رانندههای بی فرهنگ و بی شعور که گاهی از بمب اتم هم بدترن...
بخصوص این موتوریها (البته به غیر از تعداد خیلی خیلی کمیاب از اونها...)
البته این را هم بگم که بیشترین عامل که باعث میشه رانندگی ملت اینقدر افتضاح باشه دولته...؟؟؟؟
چون نه خیابونها و جادهها و اتوباناشون رو فرمه... نه پلیساشون... نه اجرای قوانینشون... نه سیاستهاشون... و نه خیلی چیزای دیگشون!!!... :icon_evil
:lover:
saber2q
20 June 2006, 08:54 PM
البته به يه چيزم بايد دقت كنيد كه مطمئنا همه راننده نيسان ها يا ماشين هاي سنگين بي شخصيت و بي فرهنگ در رانندگي نيستن و همينطور هم همه رانددگان ماشين هاي (به اصطلاح گرون قيمت) با شخصيت و با فرهنگ نيستن ولي درصد اين افراد قابل محاسبه هست ولي مهم اينه كه اگر تو همه رانندگان نيسان فقط 5% اونها همينجوري كه دوستان ميگن بي شخصيت و بي فرهنگ باشند، همين مقدار كافيه كه آمار كل اين قشر رو به همون شكل دربياره و نظر ما درباره همشون همينطور باشه و اگه در خيابون دقت كنيد واقعا اگه يه (مثلا نيسان عقده اي ببينيد) مطمئنان 95تا هم نيسان ديگه قبل از اون ديديد كه به دليل اين كه كاري با كار شما نداشته در ذهنتون نبوده و...
درباره ماشين هاي مدل بالا هم به نظر من همون راننده نيسان عقده ايه اگه بشينه پشتش همچين با كلاس ميشه كه خب شما نميتونيد تشخيص بديد اين فرد... :icon_mrgr
دقت كرديد اينايي كه پشت BMW ميشنن همشون يكي يهدونه آب معدني بغل دشتشونه و ميخورن؟ من اينا رو كه ميبينم ياد آدم هاي جوات ميوفتم. آخه يعني چي مثلا/؟ پشت ماشين مدل بالا ميشينن (حالا كاري نداريم ماشينه براي باباشه) كلي كلاس ميذارن سعي ميكنن كه به اطرافشونم نگاه نكنن كه مبادا دخترا بگن كه پا داد.
ولي اون كسي كه اين ماشينو خودش با دسترنج خودش خريده باشه اصلا از اين حركات ازش نميبينيد :icon_cool
saber2q
20 June 2006, 09:01 PM
راستي
جمعي از رانندگان اتوبوس شركت واحد رو هم ميشه به اين بحث ها اضافه كرد.
تا حالا براتون اتفاق افتاده كه از يه خيابون فرعي بخواين وارد يه خيابون اصلي بشيد كه در اين حال بايد ابتدا لاين مسير ويژه اتوبوس رو طي كنيد در حالي كه يه اتوبوس هم در حال آمدن است.
قبول دارم كه خلاف اول ممكنه از ما باشه كه حوصلمون كمه و با اين كه ميبينيم اتوبوس سرعتش زياده باز هم ميپيچيم جلوش بدون اين كه فكر كنيم پايد يه اتفاقي و يه ماشين ديگه بياد و نتونيم راه رو براي اتوبوس خالي كنيم. در اون طرف صحنه راننده اتوبوس را با ماشين پر از مسافر ميبينيم كه با اين كه از اون ته شاهد كل ماجرا هست ولي اقدام به فشار دادن پدال ترمز نميكنه و اون لحظه با خودش فكر ميكنه كه اگه بزنه به اين ماشين مقصر ماشين سواريه و آقاي راننده اون روز ميره خونشون بدون اينكه حقوقش كم بشه.
ايني كه ميگم واقعيت داره و دادگاه يه نفر رو ديدم كه راننده اتوبوس بود و با همين وضعيت زده بود به يه پيكان و يك نفر هم كشته بود ولي عين خيالشم نبود. بهش ميگفتن چرا خب ترمز نكردي؟ ميگفت: آخه اون مقصر بود.
من خودم بارها شده تو اين موقعيت گير كردم و فقط گاز دادم و از جلوش فرار كردم.
:icon_eek:
meslehichkas
20 June 2006, 10:10 PM
البته به يه چيزم بايد دقت كنيد كه مطمئنا همه راننده نيسان ها يا ماشين هاي سنگين بي شخصيت و بي فرهنگ در رانندگي نيستن و همينطور هم همه رانددگان ماشين هاي (به اصطلاح گرون قيمت) با شخصيت و با فرهنگ نيستن
من يه بار تو بزرگراه مدرس يه ماكسيما رو ديدم كه انگار رانندش مست كرده بود واقعا حالت عادي نداشت و آنرمال بود
نميدونم چي بگم . شعوره بعضيا با قيمت ماشينشون بالا نميره
چه جوانان گوچه اي 48 . چه ماكسيما . چه الگانس
meslehichkas
20 June 2006, 10:16 PM
آقايون ما كه همه چيز ميگيم اينم روش
تا حالا چند بار ديدين به خاطره يه خانوم ( حالا هر كاره اي كه هست !!!) تصادف بشه
من توي ميدون شهرك غرب
همت
ايران زمين و... چندين بار ديدم كه يا يه ماشين ميزنه رو ترمز پشتيا بهش ميزنن
يا 7-810تا ماشين پشت هم وا ميسن
بابا . نديد بديدا . عقده ايا چتونه آخه
ML parvaz
20 June 2006, 11:18 PM
تا میتونید باید از اتوبوس های شرکت واحد دوری کنیم چون براشون تصادف اهمیتی نداره و اتوبوساشوت بیمه و از همه مهمتر مال خودشون نیست مثل دراکولا:icon_redf میان ماشنا له میکنن!!:icon_cry:
z_qz54
21 June 2006, 01:45 AM
دوستان این تاپیک شده محلی برای خالی کردن عقده ناشی از رانندگی بدون فرهنگ یکسری که همه ایجا خالی میکنن. خیلی خوبه ، اما اینو هم توجه کنید که شما اگه خودتون رو اصلاح کنید ، همه اصلاح نمیشن و باید سیاست داشت و با تفکر رانندگی کرد.
Abolfazl2006_p
21 June 2006, 03:42 AM
موافقم
هر انسانی باید از خودش شروع کنه تا دیگران را به باد انتقاد بگیره!
meslehichkas
21 June 2006, 12:38 PM
دوستان این تاپیک شده محلی برای خالی کردن عقده ناشی از رانندگی بدون فرهنگ یکسری که همه ایجا خالی میکنن. خیلی خوبه ، اما اینو هم توجه کنید که شما اگه خودتون رو اصلاح کنید ، همه اصلاح نمیشن و باید سیاست داشت و با تفکر رانندگی کرد.
قبلا هم كفتم نميشه با كت شلواره سفيد بري توي گل (GEL) و تميز بياي بيرون
قبول دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا شاهده من تا اونجا كه ميشه همه چيز رو رعايت ميكنم . چراغ ميدن ميرم كنار . راهنما ميزنم . كل كل نميكنم با كسي اما والا بلا ديگه بعضي مواقع واقعا كم ميارم
sina1808
21 June 2006, 12:50 PM
چند روز پيش توي اتوبان يه پليس راهنمايي رانندگي ( سمند ) ديدم با سرعت 90 تا توي خط سرعت مونده بود و كنار نميرفت
يه ترافيكي ايجاد كرده بود اون سرش نا پيدا
وقتي خودم رو رسوندم پشتش و چراغ و بوق زدم و طرف كنار نرفت تازه فهميدم يا چيزي به نام سيب زميني سروكار دارم ... هر چي چراغ و بوق زدم كه بابا بزن كنار راه رو باز كن ببينم جلوم چه خبره نرفت كه نرفت
تازه وقتي ديد دست از سرش بر نميدارم چراغ احتياتش رو زد و دستش رو انداخت بيرون كه چيه ؟
حيف كه خانواده همراهم بود وگرنه بهش ميفهموندم سبقت از راست چطوريه !
خلاصه حدود 20 دقيقه اي مجبور شديم همراه 100 ها ماشين ديگه پشت اين احمق طي مسير كنيم !
( تو اين جور مواقع اگه يه ماشين به يه دليل ترمز بزنه 10-15 تا ماشين پشت سر هم به هم ميچسبن ! )
يعني يه پليس راهنمايي رانندگي چقدر ميتونه احمق باشه ؟
meslehichkas
22 June 2006, 03:50 AM
خدا پدر و مادر استادتا بیامرزه:icon_mad:
خدا رفتگان شما رو هم رحمت كنه :icon_redf
كسي به اين نكته اشاره كرده كه راننده با شعور كاري نميكنه كه باعث ازاره ديگران بشه :
مثل زياد كردن صداي سيستم صوتي موقع استراحت مردم
خفن صدا دار كردنه اگزوز
و...
khaligefars
23 June 2006, 07:36 PM
من که تو رانندگی ندیدم ادم با شعور بالاخره بعضی وقت ها میشه که کاری انجام داده میشه که حرفای خودمونو رد میکنیم:icon_redf
:icon_redf
:icon_mad:
(چه شکلک های قشنگی!!!)
:icon_arro
:lover:
فقط کافیه یک ساعت تو تهران بگردی تا با شعور بودن بعضی از راننده ها مشخص بشه!!
Abolfazl2006_p
23 June 2006, 07:48 PM
ممکن است بعضیها فکر کنند که رانندگی در موضوعاتی مثل پشت فرمان خودرو نشستن استارت زدن حرکتکردن تعویض دنده و... یا حتی گرفتن گواهینامه رانندگی خلاصه میشود. در حالی که خوب راندن هنری است اکتسابی و با ریزهکاریهای فراوان که عدم توجه در رعایت آنها مشکلات و سوانح بسیاری را به وجود میآورد که بعضاً جبران ناپذیر هستند. بنابراین برای اینکه رانندگی همواره با خاطراتی خوش همراه باشد لازم است به تمام اصول و قواعد و مقررات رانندگی توجه شود.:icon_cool
z_qz54
23 June 2006, 07:53 PM
دوستان چت کردن ممنوع هستش:icon_cool .
changeez
23 June 2006, 10:36 PM
چند روز پيش توي اتوبان يه پليس راهنمايي رانندگي ( سمند ) ديدم با سرعت 90 تا توي خط سرعت مونده بود و كنار نميرفت
يه ترافيكي ايجاد كرده بود اون سرش نا پيدا
وقتي خودم رو رسوندم پشتش و چراغ و بوق زدم و طرف كنار نرفت تازه فهميدم يا چيزي به نام سيب زميني سروكار دارم ... هر چي چراغ و بوق زدم كه بابا بزن كنار راه رو باز كن ببينم جلوم چه خبره نرفت كه نرفت
تازه وقتي ديد دست از سرش بر نميدارم چراغ احتياتش رو زد و دستش رو انداخت بيرون كه چيه ؟
حيف كه خانواده همراهم بود وگرنه بهش ميفهموندم سبقت از راست چطوريه !
خلاصه حدود 20 دقيقه اي مجبور شديم همراه 100 ها ماشين ديگه پشت اين احمق طي مسير كنيم !
( تو اين جور مواقع اگه يه ماشين به يه دليل ترمز بزنه 10-15 تا ماشين پشت سر هم به هم ميچسبن ! )
يعني يه پليس راهنمايي رانندگي چقدر ميتونه احمق باشه ؟
البته دوست عزیز اگر بخوای واقعا" قانونی فکر کنی و یه نگاه به تابلوی محدودیت سرعت تو اتوبان و کتاب آئین نامه رانندگی بندازی متوجه میشی که اون سمند پلیس بدبخت که تو اینهمه بهش فحش دادی همچین کار اشتباهی هم نمی کرده داشته با سرعت قانونی میرفته فقط.
asdadras
25 June 2006, 01:48 PM
البته دوست عزیز اگر بخوای واقعا" قانونی فکر کنی و یه نگاه به تابلوی محدودیت سرعت تو اتوبان و کتاب آئین نامه رانندگی بندازی متوجه میشی که اون سمند پلیس بدبخت که تو اینهمه بهش فحش دادی همچین کار اشتباهی هم نمی کرده داشته با سرعت قانونی میرفته فقط.
دوست عزيزم طبق همون مداركي كه گفتيد ميدونيد كه حداكثر سرعت در باند سبقت اتوبانا 110 كيلومتره (البته بعضي اتوبانا 120 تا هم هست) و بازم ميدونين كه خط سبقت براي سبقته و اگه شما خواستيد در اتوبان با سرعت كمتري كه تازه اونم بايد تابع تابلوهاي اتوبان باشه حركت كنيد بايد در خطهاي دوم و سوم رانندگي كنيد پس مبينيد كه ماشين پليس كاملا خلاف قانون عمل كرده ، منم حق رو به دوستمون ميدم
saber2q
26 June 2006, 02:53 AM
يه چيز ديگه
فكر كنم همتون با همچني آدمائي برخورد كرديد.
من كه زياد ديدم، مثلا تو دوستام بعضياشون اينقدر كوتاه فكرن كه وقتي ميبينن من تو خيابون ويراژ و ديوونه بازي در نميارم و يا صداي ضبطمو زياد ميكنم و يا به كسي راه ميدم بهم ميگن بچه سوسولي
به نظر شما اين كارا سوسوليه؟؟؟
اصلا اگه سوسولي باشه؟ به نظر من سوسول بودن خيلي بهتر از بي شخصيت بودنه
به نظر من تكاف كشيدن يا زياد كردن صداي ضبط هيچ هنري نيست (در اصل هنر سازنده اين وسايله كه تونستن چنيني چيزي رو بسازن كه مثلا با اين شتاپ حركت كنه) ولي پا رو گذاشتن رو گاز كه همه بلدن (حتي خانوم ها) و بيشتر فشار دادنشم كه سخت نيست (يه آجرم ميتونه همون كارو انجام بده)
ولي بدبختي اينجاس كه اينجور آدما اصلا قدرت فهم درك اين مسائل رو ندارن (واقعا ندارن و نه اينكه نخوان داشته باشنن بلكه ازشون بر نمياد كه داشته باشن)
Abolfazl2006_p
28 June 2006, 12:07 AM
این کار سوسول بازی نیست بلکه احترام به حقوق دیگرانه و فرهنگ بالای شما را میرسونه:icon_cool
Amin_mi
31 August 2006, 02:02 AM
با وجود اینکه خودم این پست رو باز کردم اما یه اعتراف من خودم راننده خوبی نیستم البته بعضی موقع ها .. اما از اینکه دوستان درد دل کردن و راحت شدن خوشحالم :icon_mad:
seeker
25 March 2007, 11:31 PM
با شعور ترین راننده یک راننده مرده است
z_qz54
27 March 2007, 06:16 PM
میشه بیشتر توضیح بدید؟!
arash p mbz bmw
28 March 2007, 02:18 AM
دوست گرامی اگر خیلی ادعا دارین پس یک بار تشریف بیارین پیست ازادی تا با یک خانوم رقابت کنید و با کمال لطافت بازنده بشید
در ضمن خانوما در خیابون هم بهترین راننده هستن چون قوانین رو رعایت میکنن اما چون ماها رعایت نمیکنیم فکر کردیم.....
نيما 2
29 March 2007, 09:03 PM
راننده باشعور كسي كه وقتي با يك ماشين پارك شده تصادف كرد فرار نكنه .
وقتي كه ماشين بيمه باشه براي تصادف هيچ پولي از جيب مقصر خرج نمي شه بنابراين چرا بعضي ها موقع تصادف دعوا ميكنن يا چرا وقتي با يك ماشين پارك تصادف ميكنن فرار ميكنن ؟؟؟؟ به اعتقاد من اين كارها چيزي بجز عدم داشتن فهم و شعور درست نيست ....
Abolfazl2006_p
29 March 2007, 09:43 PM
با گذشت ترین راننده با شعورترین راننده است چرا که با یک گذشت از خیلی از اتفاقات ناخوشایند جلوگیری میشه
pedram_w204
29 March 2007, 09:44 PM
دوست گرامی اگر خیلی ادعا دارین پس یک بار تشریف بیارین پیست ازادی تا با یک خانوم رقابت کنید و با کمال لطافت بازنده بشید
در ضمن خانوما در خیابون هم بهترین راننده هستن چون قوانین رو رعایت میکنن اما چون ماها رعایت نمیکنیم فکر کردیم.....
با خط دوم پستت کاملآ موافقم! یه زمانی که تصدیق به حراج گزاشته بودن خانم هایی بودن که گند میزدن تو خیابون ولی الان که سخت تر میگیرن برای تصدیق دادن.رانندگی زن ها به مراتب بهتره چون قوانین رو رعایت میکنن !
kingdariush
29 March 2007, 11:04 PM
عین اون ماشینی که زیر پای اون خانومه بدید به من تا 2 دور عقب بمونه تو پیست! با پیستون تیتانیومی اول شدن هنری نیست.
خانومها محتاط ترند ولی رانندگیشون اصلا بهتر نیست. چند تا راننده فرمول وان زن داریم؟
6tigh
29 March 2007, 11:07 PM
به نظر من راننده ای که بوق نزنه واقعا راننده خوبیه
به نظر من بوق هیچ فایده ای نداره
اگر نمیخندید من بوق ماشینم رو برداشتم و بجاش یک لامپ قوی کار گزاشتم البته دکمش همون دکمه بوق هست
در کل من هم اگه بخوام به خودم نمره بدم از 100 نمره 40 رو میدم
arash p mbz bmw
30 March 2007, 02:34 AM
عین اون ماشینی که زیر پای اون خانومه بدید به من تا 2 دور عقب بمونه تو پیست! با پیستون تیتانیومی اول شدن هنری نیست.
خانومها محتاط ترند ولی رانندگیشون اصلا بهتر نیست. چند تا راننده فرمول وان زن داریم؟
دوست خوبم
اصلا کم لطفی نفرمایید
من خودم پسرم اما اینو میدونم که خانوما واقعا توی پیست حرف ندارن
منم نگفتم ماشین شما تیونینگ نباشه
2ماشین توی ریس باید مساوی باشن
اینو یادتون باشه که ما مردها نباید زیادی مغرور باشیم
فرمولا هم باید ببینیم شرایطش هست یا خیر!!!
مطمئن باشید تا سالهای اینده شرایط محیا میشه:icon_excl
SherlockHolmes
31 March 2007, 11:36 PM
به نظر من اینکه رانندگی خانم خوب نیست یه امر بدیهیه !! دلیلشم دو تا چیزه
1 :نداشتن اعتماد به نفس !!
2 :نداشتن تجربه !!
مشکل رانندگی خانم ها اینه که اصلا قابل پیشبینی نیستند و از اون بد تر عکس العمل هاشون افتضاحه !! مثلا در صورت مسئله اینطوری که یه خانم توی لاین 3 اتوبان با سرعت 50 کیلومتر داره میره و شما از پشت یه چراق بهش میدی در 70% اوقات معمولا این اتفاق میفته !! یا لج میکنه راه نمیده !! چون فکر میکنه شما قصد تحقیرش رو دارید !! یه یهویی لاین عوض میکنه بدون نگاه در آینه !! بله ... ممکنه خانمی توی فرمول یک هم اول بشه حتی ممکنه اون خانم ایرانی باشه ... ولی این چیزی رو ثابت نمیکنه !! مثل اینه که بگیم چون آندره آقاسی اصالتش ایرانیه پس همه ی ایرانی ها تنیسور های خوبی هستند !!
kingdariush
1 April 2007, 03:44 PM
دوست خوبم
اصلا کم لطفی نفرمایید
من خودم پسرم اما اینو میدونم که خانوما واقعا توی پیست حرف ندارن
منم نگفتم ماشین شما تیونینگ نباشه
2ماشین توی ریس باید مساوی باشن
اینو یادتون باشه که ما مردها نباید زیادی مغرور باشیم
فرمولا هم باید ببینیم شرایطش هست یا خیر!!!
مطمئن باشید تا سالهای اینده شرایط محیا میشه:icon_excl
خیر در پیست فقط کلاسهای استاندارد هستند که اگر تقلبی نشه ماشینها مساویند. ولی خانومهایی که شما میفرمایید در کلاسهای آزاد و جی تی شرکت میکنند که هر کسی پول بیشتری خرج کرده باشه به راحتی جلو می افته مخصوصا که اسپانسری قوی مثل سایپا پشت سرشونه! رانندگی این خانومها خیلی خوبه و همینقدرش از خانومها انتظار نمیره ولی در شرایط مساوی(اتوموبیل یکسان) قادر به رقابت با راننده مرد در پیست نخواهند بود.
فقط بیکچیزی در رانندگی خانومها خیلی اذیت میکنه اونهم ریکلکس بودن زیادشونه! تو چراغ فرمز که پشتشون باشی چراغ که سبز میشه نمیرن تا بوق بزنی یادشون بیاد چراغ سبز شده بعد هم خیلی ریلکس آخرین جملات رو با بغل دستی تموم میکنند و بعد ترمز دستی رو میخوابونند و تا راه میوفتند چراغ برای شما زرد شده! اینقضیه بارها برای من تکرار شده.
FARZAD_1975
1 April 2007, 06:50 PM
خانوما ميبخشن ان شاالله
اصولا خانمها کمي غير منطقي تر و خودخواه تر ازآقايون هستن(البته خيلي کم) من معتقدم راننده باشعور و با معرفت کسيه که علاوه بر رانندگي معقول ديگران رو اذيت نکنه و هميشه خودشو بزاره جاي بقيه يعني اگه عجله نداره و ميخواد باموبايل صحبت کنه نره تو لاين سبقت نور بالا هم حرکت کنه وراه کسايي رو که عجله دارن ببنده و و قتي هم که ازراستش سبقت ميگري و ميري کنارش ميگي خانم اين چه طرز رانندگيه ؟
برگرده بگه برو گمشو احمق کثافت بيشعور
حالا اگه داره بارون مياد و همه چاله چوله ها پر آبه ويه راننده که اتفاقا خانومه بدون توجه مياد و عابرين پياده رو خيس آب ميکنه و تازه وقتي اعتراض ميشنوه به جاي عذرخواهي ميگه خوب برين کناروايسين يعني اين راننده خودخواه هست يا نه ؟؟
البته راننده بد و خود خواه خانم و آقا نداره ولي تعدادشون تو خانوما خداوکيلي بيشتره
z_qz54
1 April 2007, 07:47 PM
دوست عزیز لطفا رعایت فرمائید.
توهین شما کاملا شفاف است و خواهش میکنم تکرار نفرمائید.
اگر در هر 1000 راننده ، 10 راننده خانم اینطوری که شما میرمائید داشته باشیم، اطمینان داشته باشید که 60 راننده مرد با همین خلق و خوی داریم
این حساسیت بیخود ماها به رانندگی خانم ها است.
اگر مرد باشه فحاشی بدتر از این میکنه!!!!
Abolfazl2006_p
2 April 2007, 02:18 AM
نمیشه منکر رانندگی اصولی تر خانم ها شد و فکر میکنم علتش هم رعایت قوانین و همینطور ریسک پذیری کمتر هست البته نمیشه کلی قضاوت کرد....
arash p mbz bmw
2 April 2007, 06:31 PM
من باز هم قبول ندارم الان ماشالله تو همین تهرون خیلی خانوما هستن که با رانندگیشون روی مردها رو زمین میندازن من که خیلی دیدم
Suba_sa
3 April 2007, 02:31 PM
خانومها خيلي بيشتر تصادف ميکنند و ماشينشون زودتر خراب ميشه و بيشتر هم مجبورند برن تعميرگاه. اينو نمشه انکار کرد.
XIII
3 April 2007, 04:19 PM
اكثر تصادفاتي كه ميشه 2 تا ماشينند كه از پشت به هم زدن كه جلويي خانومه.مشكل از خانوما نيست.مشكل از رانندگي بد تو ايرانه.خانوما ميان اين وسط اصولي و درست با سرعت مجاز و حفظ فاصله رانندگي كنند اما خوب مسلمه كه تو ايران اين طوري نميشه و تصادف زياد ميكنند.
البته من ميگم كه دقت خانوما چون متمركز هست نمي تونند مثل آقايون تو ايران رانندگي كنند و در يك لحظه 6 قسمت رو بپان.ولي در كل نسبت خانومهاي راننده كه حرفهاي باشند به آقايون كمتره و اونم به علت خصوصيات روحي خانوم هاست
beatr9
5 April 2007, 11:43 AM
سلام دوستان عزيز ؛
حقيقتش اينه كه عنوان تاپيك رو كه ديدم گفتم كه خوب ، محتوياتش مشخصه ديگه . همه به نوعي با اين قضيه درگير هستيم بويژه اونهايي كه دارن تو تهران رانندگي مي كنن (البته در بقيه جاها هم وضعيت كم و بيش مشابهه ) . خيلي هم جلوي خودم رو گرفتم كه اينجا يه پست جديد نذارم و الكي صفحات با ارزش اين فروم رو پر نكنم و مطلبي كه مي نويسم حتما بار علمي داشته باشه و بقيه بتونن ازش يه استفاده اي بكنن ولي افسوس و صد افسوس ؛ نوشته هاي دوستان عزيزم رو كه خوندم داغم تازه شد و ... .
باور بفرماييد كه من اصلا آدم بي ادبي نيستم و هميشه سعي مي كنم نزاكت رو دربالاترين حد رعايت كنم ( لااقل اطرافيانم اينطور ميگن ) ولي در بعضي موارد كه حتما براي خيلي از ما پيش اومده حركاتي از بعضي از كساني كه پشت رل ماشين ميشينن و باهاش تو خيابون و اتوبان و ... حركت مي كنن ( عمدا كلمه "راننده" رو بكار نبردم چون مي دونيم كه براي اين قشر خاص نمي تونيم از اين واژه استفاده كنيم ) مي بينيم كه نمي شه با هيچ قانون يا استدلال يا چيز ديگه اي رفع و رجوعش كرد و حداقل چيزي كه اندكي در اين زمينه پاسخگوست ، همانا ناسزاست ! بكار بردن كلمه "گاو" هم كه بعضي از دوستان در نوشته هاشون استفاده كرده بودن كاملا نامناسبه و توهين به گاو محسوب ميشه چون گاو بي آزاره ،گوشت ميده ، پوست ميده ، شير ميده ، اين جماعت چي ؟ كسي كه تا براش چراغ ميزني عمدا راهتو مي بره يا با وجود خالي بودن جلوش تا فاصله يك كيلومتري با شديدترين ترمز كه بوي لنت هاش در هوا مي پيچه و لاستيكش دود ميشه سعي در ايجاد تصادف با شما رو داره ؛ كسي كه آينه هاي جانبي ماشينش رو مي كنه تا خداي ناكرده تصادفا هم چشمش به اونها نيفته ؛ كسي كه دسته راهنما رو فقط با كليد بوق وسطش مي شناسه ؛ كسي كه با سرعت نود كيلومتر در ساعت توي شلوغ ترين خيابون هاي شهر با لايي كشيدن راه خودشو باز مي كنه و اين كار هر روزش هم هست ؛ كسي كه با سرعت هفتاد كيلومتر در ساعت در لاين سبقت حركت مي كنه و به هيچ وجه هم حاضر به ترك اونجا نيست و بقيه رانندگان رو مجبور به گرفتن سبقت از سمت راست مي كنه ؛ موتور سواران عزيزي كه بدون شك بيش از نيمي از اونها تا به حال از روزي كه موتورشون رو خريدن پشت چراغ قرمز توقف نكردن و اگر شما طوري پشت چراغ ايستاده باشيد كه راهي براي عبور اونها نباشه بايد انواع فحش هاي طبقه بندي شده رو بشنوي و تحمل كني ؛ راننده هاي محترم نيسان و اتوبوس و كاميون و ... كه درصد افتضاح بودن رانندگيشون به مراتب بيشتر از سواري هاست ؛ مسافركش هاي زحمتكش كه براي سوار كردن يك مسافر صد توماني در لاين دوم در حالي كه با سرعت شصت كيلومتر در ساعت در حركتند بطور ناگهاني و بدون زدن راهنما توقف كامل مي كنند و غيره و غيره همه دست به دست هم ميده تا با وجود عادت كردن و ديدن روزمره همه اينها باز هم نتونيم به خودمون بقبولانيم كه اصلا همين قانون ناقص ما هم درست اجرا نميشه و هميشه اين سؤال در ذهن ما باقي بمونه كه راستي ، چه بايد كرد ؟
دوستان عزيز در راهنمايي و رانندگي هم كه با موتور سواران و رانندگان ماشين هاي درب و داغون و ... كاري ندارن و چشمشون فقط دنبال ماشين هاي تميز و مدل بالا هست تا از يك قبض جريمه بي نصيبش نذارن و استدلالشون هم اينه كه خوب ، اونا بدبختن ولي اينا پولدارن و بايد دوشيدشون . خودم هفته گذشته برادرم رو در جايي پياده كردم كه سرتاسر خيابون حتي يه تابلوي توقف ممنوع يا مطلقا ممنوع وجود نداره و كلي هم ماشين پارك بود ولي فورا دونفر از مامورين شريف راهنمايي و رانندگي جلوم ظاهر شدن و يه قبض جريمه سيزده هزار تومني رو با وجود اعتراض من و استدلال به غير قانوني بودن اين كار تحويلم دادن و بعدا كه اومدم خونه ديدم محل تخلف رو نوشتن خيابان آزادي ! كه بعدا نتونم برم شكايت كنم و اثبات كنم كه اون خيابون اصلا تابلو نداره . در صورتي كه همون افسران نجيب به پيكاني كه جلوي چشم هممون عبور كرد و اصلا پلاك نداشت كوچكترين چيزي نگفتن . اون وقت ما چه انتظاري از رانندگانمون مي تونيم داشته باشيد كه قانون رو رعايت كنند .
ببخشيد ؛ دوستمون به موضوع خوبي اشاره كردن . مثل اينكه اين تاپيك به محل خالي كردن عقده هاي ما تبديل شده ولي باور بفرماييد كه لازمه . خيلي عذرخواهي مي كنم اگر نوشته ام خيلي تند بود و اميدوارم باعث رنجش كسي نشده باشم ولي به خدا اگه جور ديگه اي مي نوشتم دلم راضي نميشد .
اميدوارم مديران محترم اين پست رو به دليل اينكه نوشته اش توهين آميز تلقي ميشه پاك نكنن ، چون براي عده اي از اين قشر توهين كه هيچ ، ... .
از اينكه خيلي طولاني شد عذرخواهي مي كنم و اميدوارم يك روز در اين كشور شاهد رفتار هاي مناسب از سوي همگان باشيم .
Artemis
5 April 2007, 01:36 PM
دوست عزيزم طبق همون مداركي كه گفتيد ميدونيد كه حداكثر سرعت در باند سبقت اتوبانا 110 كيلومتره (البته بعضي اتوبانا 120 تا هم هست) و بازم ميدونين كه خط سبقت براي سبقته و اگه شما خواستيد در اتوبان با سرعت كمتري كه تازه اونم بايد تابع تابلوهاي اتوبان باشه حركت كنيد بايد در خطهاي دوم و سوم رانندگي كنيد پس مبينيد كه ماشين پليس كاملا خلاف قانون عمل كرده ، منم حق رو به دوستمون ميدم
حداکثر سرعت در تمامی اتوبانهای داخل شهر 90 کیلومتر و بعضا 80 کیلومتر در ساعت هستش و در بعضی جاها کمتر هم میشه
XIII
5 April 2007, 04:48 PM
نه منم فكر ميكردم 80 تاست چون همش تابلو 80 داره اما از يه پليسه خودم پرسيدم و گفت تو اتوبانهاي داخل شهر 110 و بيرون شهر 120
Artemis
5 April 2007, 04:55 PM
نمیدونم شما از کی پرسیدید ولی منبع من هم پلیسه هم کتاب آیین نامه راهنمایی و رانندگی ..بزرگراهای داخل شهر حداکثر 80 و آزادراههای بین شهری 120 و جاده های بین شهری 90 تا 110 بستگی به عرض جاده داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.