View Full Version : سرعت 405 و سمند
ende405
1 April 2006, 12:20 AM
ما یکی از آشناهامون میگه با سمند 215 تا رفتم آیا واقعا میشه یا کیلومترشمار بیشتر نشون میده و دقیق نیست و پژو
ا405انژکتوری حداکثر سرعتش چنده
*علی*
1 April 2006, 10:10 AM
ما که هرچه سعی کردیم 405 البته (2000 کاربراتوری ) تو کفی بیشتر از 195 km/h تا راه نرفت
imansat
1 April 2006, 01:28 PM
من با 405 مدل 82 انژکتوری تو اتوبان کاشان 200 تا رفتم تو سربالایی ها هم البته سربالایی علی آباد ( جاده قم ) هم با 170 تا رفتم جایی که رفتن این سرعت خیلی حرفه
سمند هم داشتم منتها باید یک مدت زیادی تو جاده باش ور بری تا سرعتش به 200 برسه مثل 405 سریع شتاب گیری نمیکنه اما اون زمانی که داشتمش سرعتم از 200 بیشتر نمیرفت من میخواستم اما ماشین یاری نمیکرد
arash p mbz bmw
1 April 2006, 01:56 PM
سلام
والا من به این نتیجه رسیدم که رفتن سرعت از حد بالاتر از 200یه چیزی هست که غیر ممکنه و نمیتونی به همچین سرعتی برسی اگر هم برسی در مدت زمان کوتاهیه
برای اینم دلیل دارم:
موتورهای اتومبیل ما اونقدر توان ندارن که بتونن به این سرعت زیاد برسن و حتی در چند مدت باقی بمونن
همچنین جاده های ما کشش ندارن
معمولا با خودروهایی میشه این سرعتهارو رفت که حجم بالایی دارن یا اینکه سیستم توربو روشون نصب باشه نه موتورهای عادی
مثلن دوست خوبم علی با موتور 2.0تونسته با این سرعت برسه که به نظر با این حجم غیر عادی به نظر نمیاد....
salar68
1 April 2006, 04:49 PM
سلام
می شه رسید
توی اتوبان از نطنر به کاشان
ماشین مدت زیادی با سرت متوسط 180 می رفت ( منظروم 1 ربی هست ) خیلی راحت تونست به 200 برسه یه چند ثانیه بیشتر نمومند و ماشین دیگه داشت می پرید ( سمند )
با 405 بیشتر از 175 من ندیدم البته توی این سرعت ماشین رو هوا بود
زمانش هم مدل 79 با موتور 2 لیتری که همون موقع هم بود
ولی بعید بدونم بشه با سرهت بالای 190 یا همین جدود سرعت را ثایت نگه داشت و مدتی با آن حرکت کرد
مگر ماشینی 6 سینلدر باشه
alireza_2003
1 April 2006, 05:31 PM
من با 405 انژكتوري 195 تا بيشتر نتونستم برم با 5 نفر سرنشين تو جادهء گناباد مشهد و تو كفي نيم ساعتي همينطوري رفتم ولي سمندو ميگن بيشتر ميره ولي خودم نديدم
*علی*
1 April 2006, 06:35 PM
سلام
والا من به این نتیجه رسیدم که رفتن سرعت از حد بالاتر از 200یه چیزی هست که غیر ممکنه و نمیتونی به همچین سرعتی برسی اگر هم برسی در مدت زمان کوتاهیه
برای اینم دلیل دارم:
موتورهای اتومبیل ما اونقدر توان ندارن که بتونن به این سرعت زیاد برسن و حتی در چند مدت باقی بمونن
همچنین جاده های ما کشش ندارن
معمولا با خودروهایی میشه این سرعتهارو رفت که حجم بالایی دارن یا اینکه سیستم توربو روشون نصب باشه نه موتورهای عادی
مثلن دوست خوبم علی با موتور 2.0 تونسته با این سرعت برسه که به نظر با این حجم غیر عادی به نظر نمیاد....
با عرض سلام خدمت سرور محترم جناب ارش خان
در تائید گفته جناب عالی باید بگویم که
این موضوع برمیگردد به سه سال و نیم پیش و در حالی اتومبیل به این سرعت رسید که به همراه خودم سه سرنشین دیگر هم در ماشین بودند
و نکته قابل توجه این بود که اتومبیل به راحتی به این سرعت نرسید حدود سه تا چهار دقیقه اتومبیل در جاده کفی قرار داشت که من در طول این مدت گاز را تا ته فشار داده بودم و تازه بعد از سه. چهار دقیقه تازه سرعت ماشین به حدود 195 رسید که بعد از این هرچه گاز را فشرده نگه داشتم دیگر تاثیری در سرعت . به چشم نخورد
و حدود سی ثانیه من این سرعت را حفظ کردم و برای اینکه به موتور آسیبی نرسد دیگه ماشین رو خلاص کردم
rezamjir
2 April 2006, 12:32 AM
با سلام
یکی از دوستان من هم 405 انژکتوری دارن و هم یه سمند . خودش تعریف میکنه میگه سمند یه خورده تو دور بالا بهتر میره . بعدش میگفت که گیر بکس پژو 405 با پرشیا یکی هست ولی مال سمند با اون دوتا فرق داره و یه مقدار گیربکس قوی تری داره .
alireza_2003
2 April 2006, 01:43 AM
آره منم هر كار كردم سرعتمو نتونستم بيشتر كنم از 195 ميگن سمند گيربكس سرعتي داره 405 گيربكس قدرتي كه شتاب بيشتري ميده.موتور 405 قويه با اين سرعتها كاريش نميشه
sezar_a2001
2 April 2006, 12:08 PM
من 405 2000 رو کشتم 195 تا بیشتر نرفت
ولی با سمندنتونستم اینقدر برم
در ضمن ادم تو 405 با این سرعت فرمان رو داره و ماشین در کنترلش هست و لی در سمند نه
*علی*
2 April 2006, 12:36 PM
در ضمن ادم تو 405 با این سرعت فرمان رو داره و ماشین در کنترلش هست و لی در سمند نه
نه دیگه این یکی رو کم لطفی نکنید تو این سرعت 405 داره پروازه میکنه
در حالی که سمند اصلا فکر نمیکنی داری با این سرعت را باهاش میری فقط مشکل سمند تو سرعت بالای 180 تا صدای غرشناک موتور است که گوش آدم رو کر میکنه اما نسبت به 405 هم آیرودینامیک تر است و صدای باد کمتری به داخل میاید هم پایداری بهتر و فرمون پذیری بهتری دارد
sezar_a2001
2 April 2006, 06:01 PM
نه دیگه این یکی رو کم لطفی نکنید تو این سرعت 405 داره پروازه میکنه
در حالی که سمند اصلا فکر نمیکنی داری با این سرعت را باهاش میری فقط مشکل سمند تو سرعت بالای 180 تا صدای غرشناک موتور است که گوش آدم رو کر میکنه اما نسبت به 405 هم آیرودینامیک تر است و صدای باد کمتری به داخل میاید هم پایداری بهتر و فرمون پذیری بهتری دارد
نه دوست عزیز
حتما شما شیشه های ماشینت پایین بوده که صدا میامده تو !!!!!!!1
*علی*
2 April 2006, 06:10 PM
نه دوست عزیز
حتما شما شیشه های ماشینت پایین بوده که صدا میامده تو !!!!!!!1
جناب سزار سمند من از اون سمند های اولیه است مدل اسفند 81 است الان سه ساله که دارمش صدای موتور توش خیلی میاد
راستی راه حلی برای کم کردن این صدا های اضافه است
samanfree
2 April 2006, 09:15 PM
سمند یه ماشین بی پدر ( مادرش ایران خود روست::icon_razz ) است چرا ؟ اینو از این بابت میگم که چون هر چیزیش رو از یه جایی برداشتن مثلن موتورش مال 405 است.
alireza_2003
3 April 2006, 12:17 AM
سمند سنگين ترين ماشين تو ايران هست واسه همين پايداريش بهتره (1200 Kg).اما صداي موتور 405 تو دور بالا اذيتم نميكنه
civettare
3 April 2006, 01:19 AM
والا من با پژو 405 مدل 84، 190 تا تو اتوبان قزوين-زنجان رفتم. بد نبود. يعني احساس نكردم ماشين داره باباش درمياد.
البته انم بگم كه بهترين سرعت سنجاي ماشين تو سرعتاي بالاي 100 حدود 15 تا اختلاف دارن. نشون به اون نشون كه من تو اتوبان قم كاشان 150 تا رفتمو جريمه شدم در حاليكه دوربين پليس 135 تا گرفته بود:icon_arro
در مورد سمند با اينكه سنگينه و تو كفتي خوب ميچسبه ولي من تو سرعتاي بالا توش احساس امنيت نميكنم. هم صدا زياد ميده هم چون راننده توش مثل 405 خوابيده نيست،(البته ماشينه استاندارد كارخونه) آدم احساس ميكنه به جاده مسلط نيست.
arash p mbz bmw
3 April 2006, 06:50 PM
سمند یه ماشین بی پدر ( مادرش ایران خود روست::icon_razz ) است چرا ؟ اینو از این بابت میگم که چون هر چیزیش رو از یه جایی برداشتن مثلن موتورش مال 405 است.
با اجازه ی دوست خوبم علی اقا:icon_excl
دوست خوبم لطفا از روی استناد صحبت بفرمایید
حتی موتور1.8هم برای405نیست بلکه موتوری هست که در سال 90بر روی زانتیا نصب بوده و به همت پژو-سیتروئن ساخته شده
پس برای 405 نیست
در ضمن سمند بخاطر ایرودینامیکی که داره و وزنش دارای امنیت بیشتری هست
همچنین فرمونگیری خوبی در سرعتهای بالا داره
فرشاد ل
5 April 2006, 10:53 AM
زماني كه من با سمند 190 تا را راحت ميرفتم و هنوز هم ميتوانستم سرعت را بيشتر كنم ولي نكردم، صداي موتور عادي و كم بود و ماشين مثل زماني بود كه با پيكان 80 تا ميروي.
paymanonline
5 April 2006, 02:40 PM
همه میدونن که شتاب 405 بیشتر از سمنده ولی این خودروی ملی اسلامی هندلینگ و حداکثر سرعت بیشتری داره
منم 405 رو بهتر میدونم مخصوصا دیدش و تسلطش خیلی بیشتره
z_qz54
5 April 2006, 04:47 PM
405 ایرو دینامیکش با بویینگ 747 0.1 اختلاف داره.
قبل اونم دوو اسپرو هستش.
amirali622
5 April 2006, 08:58 PM
من با 405 مدل 80(2000) تو اتوبان تهران ساوه به 200 تا رسیدم البته با 2 تا سرنشین ولی خیلی راحت به این سرعت رسید. با سمند تست نکردم ولی با پرشیا به 210 تا هم رسیدم
*علی*
5 April 2006, 11:27 PM
405 ایرو دینامیکش با بویینگ 747 0.1 اختلاف داره.
قبل اونم دوو اسپرو هستش.
اون که اصلا شکی درش نیست:icon_arro :icon_arro اما در اون صورت آیرودینامیکی سمند مثل موشک است
فرشاد ل
6 April 2006, 09:30 AM
در مورد آئروديناميك بودن هر ماشين و يا هر شيئ ديگر ضريب درگ در مقابل هوا تعيين ميشود كه هر چه كمتر باشد آئرو ديناميك تر است. 405 در زمان توليد اولين ماشين سواري با توليد انبوه بود كه ضريب درگ آن در مقابل هوا زير 0.3 يعني 0.29 بود. اين ضريب مثلا براي پرايد 0.35 است. براي سمند نمي دانم. اگر كسي اطلاعاتي در اين زمينه دارد مفيد است كه به بحث بگذارد.
pesaremelli
7 April 2006, 08:47 AM
ديروز با سمند خودمون تو يه جاده ي كفي 180 تا به مدت تقريبن 5 دقيقه ممتد رانندگي كردم كه خيلي حال داد ولي احساس كردم كه يه كمي ماشين اون تعادل لازم رو نداره ولي بازم عالي بود و ماشين كاملن تو جاده خابيده بود (كولر هم روشن بود و همچنين پخش )و هيچ صدايي هم تو ماشين حس نميشد خلاصه بعد از اينكه رسيديم و تايرها خنك شدن ماشين رو بردم تنظيم باد و با كمال تعجب ديدم تو دو تا از چرخهاش فقط24 تا باد بوده (واقعن از ماشينمون خوشم اومد)
سمند واقعن خوره ي جادست و توجاده بين ماشيناي هم قيمت خودش هيچ رقيبي نداره
Mahdiwww84
7 April 2006, 10:32 AM
به نظر من با سمند میشه بیشتر از این هم رفت . شما برای این کار چند نکته رو باید در نظر بگیرید.....
1- اگر میخواهید به سرعت زیادی دست پیدا کنید ( بالای 180) باید از لاستیک های غیر پهن و اصلی خود سمند استفاده کنید. درسته که تعادل در سر پیچ ها با لاستیک پهن بیشتره ولی به خاطر اصطکاک بیشتر سرعت شما گرفته خواهد شد.
2- از سالم بودن لاستیک مطمئن بشید. تا کوچکترین ایراد و ترک سطحی هم نداشته باشد.. چون اگر خدایی نکرده تو اون سرعت ها لاستیک بترکه دیگه هیچی دیگه ..........
3- باد لاستیک رو تنظیم کنید نه برای حالت عادی. برای سرعت های بالا 160 باد لاستیک مقداری بیشتر باید باشد بخاطر فشاری که روی چرخ ها هست.
4- مسیری رو که انتخاب می کنید حتما کاملا صاف و عاری از هر گونه دست انداز و خرابی باشه. بگردید دنبال جایی که آسفالتش بتنی باشی یا شبیه باند فرودگاه صاف باشه!! ( تو ایران فکر نمیکنم گیر بیاد)
5- شیب ملایمی به سمت پایین داشته باشته و مسیر هم حتالمقدور طولانی و مستقیم باشه . چون کنترل کردن پیچ ها با اون سرعت غیر ممکنه و شما مجبور میشید سرعت رو کم کنید.
6- شرایط آب و هوایی مهمه . هوا باید کاملا صاف و بدون وزش باد باشه.
7- در اطراف مسیر انتخابی محل مسکونی و عابر پیاده وجود نداشته باشه.
8- جاده خلوت باشه و در ایده آل ترین حالت هیچ ماشین دیگری وجود نداشته باشه.
9- از سالم بودن ترمز های خود اطمینان کافی داشته باشید.
10- یک نفرو در کنار خود به همراه داشته باشید تا سرعت شما رو از روی سرعت سنج قرائت کنه یا عکس بگیره . و شما حواستون به جاده باشه و به کیلومتر نگاه نکنید. چون این کار تمرکز زیادی می خواد و جای حواسپرتی نیست.
11- صدای بوق اخطار (بالای 120 ) رو قطع کنید چون از نظر روانی آزار دهنده خواهد بود.
12- دور موتور ماشین رو تو دنده 4 به بالاترین حد ممکن برسونید( بالای 5000) در این صورت سرعت شما فکر میکنم به حدود 150 یا بیشتر هم برسه . بعد از اینکه موتور زیاد شد به دنده 5 بروید. اگر موتور با شرایط آب و هوایی اون منطقه سازگار باشه و ایرادی نداشته باشه به تدریج سرعت شما زیاد خواهد شد تا اینکه حس پرواز رو تجربه کنید...
13- همه اتومبیل ها شتاب 100 تا 200 آنها خیلی کمتر از شتاب 0 تا 100 شان هست. پس انتظار اینکه خیلی سریع سرعتون رو به 200 برسونید نداشته باشید . ممکنه برای اینکار مسیر خیلی طولانی رو طی کنید....
14- از همه مهمتر اینه که پلیسی تو این مسیر در کار نباشه چون با این سرعت براتون دردسر درست میشه.
همه این شرایط رو به اضافه مهارت و دل و جرات راننده اگر در کنار هم قرار بدیم میشه گفت که با سمند یا ماشین دیگه ای میشه به سرعت های باورنکردنی دست یافت. البته جاده ها و اتوبان های ایران زیاد قابل اطمینیان نیستند. اولا مسیر صاف ( باند فرودگاهی ) خیلی کمه و یا اصلا نیست و همچنین شما ممکنه هر روز مسیرت مشخص باشه ولی هیچ معلوم نیست که فردا همون مسیر چاله چوله و کندگی و انحراف نداشته باشه .. چون تابلو ها و اطلاع رسانی ها خیلی ضعیف هستند.
با تشکر . امیدوارو به دردتان بخوره....
navid-83
17 April 2006, 05:26 AM
دوستان اتوبان ميانه زنجان خيلي خلوته هر دقيقه 2-3 تا ماشين بيشتر نميبينين.پيچ انچناني هم نداره.پليس هم ميشه گفت كه نداره.ولي سربالا سر پايينه. ولي با اين حال سمند با صندوق عقب كاملا پر و 5 نفر سرنشين راحت به 160 رسيد.البته به خاطر احتياط از اين بيشتر نرفتيم.
اتوبان اصفحان به شيراز هم خوبه و يه سر پاييني خيلي طولاني داره.وقتي 150 تا ميرفتيم يه اردي از ما سبقت گرفت.يعني ميشه به سرعتهاي بالا رسيد.البته اينجور راه ها براي تست پايداري ماشين خوبه نه براي قدرت موتور.
farshad_ata
5 September 2006, 01:32 AM
من با سمند 210 تا رفتم ( اتوبان تهرا کاشان ) اما کمی جاده شیب داشت ام با 405 عمرا 195 تا بیشتر پر نکردم ( تو همون جاده )
salar68
5 September 2006, 02:20 AM
http://aminonline.persiangig.com/Amin/Image%28456%29.jpg
hozhzhat
6 September 2006, 12:53 PM
سلام
من با سمند كيلومترشو به آخر چسبوندم البته نميدونم كيلومتر شمارش واقعيه يا نه
ولي شرايط جاده هم مساعد بود يعني كفي كه شايد يه كمي هم شيب داشت
در كل ميشه اين سرعت رو رفت ولي در شرايط مناسب
aminsir
6 September 2006, 06:34 PM
کارخونه سرعت نهایی سمند رو 185 و 405 رو 183 اعلام کرده پس اختلاف چندانی با هم ندارند پس نمیشه گفت سمند
ازنظر سرعت نهایی به 405 سرتره ولی در عوض 405 در شتاب سمند رو قورت میده.
abaratian
6 September 2006, 07:21 PM
ولی در عوض 405 در شتاب سمند رو قورت میده.
کی گفته؟ اگه به قول کارخونه استناد میکنید برای سرعت. لطفا برای شتاب هم به گفته ی همونا استناد کنین
aminsir
8 September 2006, 01:22 AM
کی گفته؟ اگه به قول کارخونه استناد میکنید برای سرعت. لطفا برای شتاب هم به گفته ی همونا استناد کنین
شتاب 0-100 برای 405 11.8 ثانیه
شتاب 0-100 برای سمند کارخونه اعلام نکرده سری به لینک پایین بزنید تا ببینید.
www.ikco.com
ولی اکثرا میگن شتاب سمند 14 ثانیه است.بعضیها هم میگن 11.9 ولی در هر دوصورت بازم 405 شتابش بیشتره
درسته که زیاد اختلاف نیست ولی در بحث شتاب 0.1 ثانیه هم ارزش داره. من با 206 تیپ 2 که کارخونه شتابش رو
14 ثانیه اعلام کرده سمند رفیقم رو توی کورس گرفتم ولی فقط در حد 3 متر از اون جلو افتادم.ساعت هم 12
شب بود و هردو در خیابان خلوت و ماشین هر دو مدل 84 و هر دو از حالت سکون به راه افتادیم.
برای من که واضحه شتاب سمند از 14 ثانیه بیشتره.
z_qz54
8 September 2006, 02:38 AM
سمند شتابش 11 خورده ای هستش
aminsir
8 September 2006, 03:05 AM
من با 206 تیپ 2 که کارخونه شتابش رو
14 ثانیه اعلام کرده سمند رفیقم رو توی کورس گرفتم ولی فقط در حد 3 متر از اون جلو افتادم.ساعت هم 12
شب بود و هردو در خیابان خلوت و ماشین هر دو مدل 84 و هر دو از حالت سکون به راه افتادیم.
پس میشه نتیجه گرفت شتاب سمند از 14 ثانیه بیشتر است.چون من خودم امتحان کردم و برای من از طریق عمل ثابت شده حالا شما اگه دوست دارید بگید 11 ثانیه اون بحث دیگریست.حتی خود کارخونه شتاب سمند رو اعلام نکرده.
ولی من برای به دست اوردن شتابش با رفیقم که سمند داشت مسابقه دادیم و من حدود 3 متر جلوتر افتادم با 206 تیپ 2 و برای من مسلمه که شتابش بیشتر از 14.1 است چون شتاب 206 تیپ 2 14.1 ثانیه است.
z_qz54
8 September 2006, 03:14 AM
مگه من کی هستم که با دوست داشتن من شتاب سمند تغییر کنه؟ منبع من مجله ماشین بود. شماره اش رو نمیدونم ولی یک سمند سفیدرو تست کرده بود. شتاب 0-100 رو توی خیابون با شرایط اینچنینی اندازه نمیگیرند.
aminsir
8 September 2006, 03:37 AM
مگه من کی هستم که با دوست داشتن من شتاب سمند تغییر کنه؟ منبع من مجله ماشین بود. شماره اش رو نمیدونم ولی یک سمند سفیدرو تست کرده بود. شتاب 0-100 رو توی خیابون با شرایط اینچنینی اندازه نمیگیرند.
اگه بحث سر شرایط باشه که هر دومون در اون شرایط بودیم تازه اون سمندشو 3 ماه زودتر از 206 من تحویل گرفته
و ماشینش همش 5000 تا کارکرده و ماشینش نه تصادف داشته و نه مشکل فنی.
z_qz54
8 September 2006, 04:04 AM
اگه بحث سر شرایط باشه که هر دومون در اون شرایط بودیم تازه اون سمندشو 3 ماه زودتر از 206 من تحویل گرفته
و ماشینش همش 5000 تا کارکرده و ماشینش نه تصادف داشته و نه مشکل فنی.
دوست عزیز منظور من از شرایط این نبود.
منبع مطلب زیر از سایت www.psc.ir و نویسنده آن جناب amir.s.m
من عین اون متن رو نقل و قول میکنم
دوست عزیز با یک کرنومتر و نشستن یک نفر کنار راننده نمیشه تست شتاب حتی از نوع حدودی و غیر استانداردش رو گرفت!...برای گرفتن تست شتاب از یک خودرو شرایط و استانداردهای خاصی لازمه که بعضی هاش رو به عنوان مثال مطرح میکنیم:
خودرو از هر نظر باید در شرایط استاندارد کارخانه ای باشه ...فشار باد چرخها...سایز و نوع لاستیک ..نوع فیلتر هوا....و ..... باید در حد استاندارد کارخانه ای باشه.ضمنا" از نظر کارکرد خودرو باید آب بندی شده باشه و کارکرد کیلومترش هم بیشتر از 10000 نباشه.
از نظر وزنی خودرو باید وزن استاندارد خودش رو داشته باشه و وقتی که روی باسکول میبریدش باید وزنش برابر وزن قید شده در کاتالوگش باشه و حتی اگر لازم شد با کم کردن بنزین اضافی وزن خالی خودرو باید به اندازه اصلیش برسه.
از نظر وضعیت جوی و اقیلیمی دمای هوا باید بین 25 تا 30 درجه سانتیگراد و میزان رطوبت در حد تعریف شده و....... باشه و ارتفاع مجاز برای تست همسطح دریا و یا حداکثر 100 متر بیشتر باشه ( مثلا" در تهران با اختلاف ارتفاع بسیار زیاد از سطح دریا تست شتاب قابل استناد نیست! )
نوع بنزین مصرفی باید بنزین توصیه شده در کاتالوگ خودرو باشه و مثلا" خودروئی که با بنزین اکتان RON95 کار میکنه رو بهیچوجه در ایران که حداکثر اکتان بنزین برای بنزینهای سوپر 91 است!!! نمیشه مورد تست دقیق قرار داد.
درون خودرو به غیر از راننده وابزار تست در هنگام تست گرفتن هیچ وسیله خارجی نباید موجود باشه! وزن راننده باید حدود 75 کیلوگرم یا حداکثر 5 کیلوگرم بیشتر باشه.......نتیجتا" شخص دومی نمیتونه در زمان تست درون خودرو باشه.
در زمان تست کلیه وسائل الکتریکی ماشین نظیر چراغها.....سیستم صوتی....گرمکن شیشه و .... باید خاموش باشند.
در زمان تست ایرکاندیشن خودرو نظیر کولر...بخاری...یا فنهای تهویه باید خاموش باشند.
در زمان تست کلیه شیشه های خودرو باید بالا باشند.
در زمان تست دمای کاری موتور باید به دمای نرمالش رسیده باشه و با یک موتور سرد ( منظور از سرد دمای حدود60 تا 70 درجه است) و یا بسیار گرم ( منظور از گرم دمای بالای 105 درجه است ) نمیشه تست شتاب انجام داد.
بدنه از هیچ نظر زدگی...تصادف یا تغییرات آیرودینامیکی ( نظیر بال عقب..... اسپویلر جلو یا سپرهای تعویض شده و .... ) نداشته باشه.
از نظر جاده ای که قراره توش تست انجام بشه سطح و کیفیت آسفالت باید در حد تعریف شده باشه...مسیر هیچ نوع شیب مثبت و منفی نداشته باشه.......وزش باد موافق یا مخالف نداشته باشیم ..سطح مسیرحرکت کاملا" خشک باشه و .....
در صورت تحقق موارد بالا میرسیم به مهارتهای راننده ای که میخواد تست رو انجام بده :
راننده باید تکنیکهای دراگ برای انواع خودرو رو بلد باشه و بدونه که در چه دور موتوری و به چه ترتیب دنده خودرو رو با توجه به شرایط موتوری و چسبندگی چرخها.....وضعیت کلاچ و ..... تعویض کنه. ( معمولا" تعویض دنده ها در این نوع تستها بدون کلاچ گرفتن و بسیار سریع انجام میشه تا زمان به هدر رفته در کمترین میزان خودش قرار بگیره و افت دور موتور هم بوجود نیاد ).
وقتی که راننده..خودرو و مسیر حرکت شرایط بالا رو داشتند باید بوسیله ابزار اندازه گیری دقیق ( معمولا"یا چرخ پنجم و یا سرعت سنجهای اپتیکی که هر دو به همراه یک کامپیوتر قابل حمل درون خودرو مورد استفاده قرار میگیرند ) تست شتاب در دو جهت و در هر جهت ده مرتبه گرفته بشه...بعدا" سه تا از بهترین نتایج هر جهت ( که میشه 6 تست برتر در دو جهت ) رو انتخاب میکنیم و با معدل گیری از این شش تا تست برتر میانگینشون رو بعنوان تست شتاب خودرو در نظر میگیرم...ضمنا" برای اینکار از سرعت سنج خود خودرو نمیشه استفاده کرد چون 99.9% سرعت سنجهای دنیا مقادیر غیر واقعی برای سرعت حرکت نشون میدن و اصلا" دقت ندارند!
انجام تست شتاب یک خودرو بدون وسائل اندازه گیری دقیق و بوسیله کیلومتر شمار خودرو و کرنومتر شتاب حدودی خودرو رو نشون میده ولی از نظر بقیه موارد مثل وزن و نوع سوخت و ... بقیه مواردی که مطرح شد در این نوع تست هم باید رعایت بشه و شتاب خودرو بدلیل نبود ابزار اندازه گیری دقیق به صورت حدودی اعلام میشه.
موفق باشید
aminsir
8 September 2006, 06:15 PM
دوست عزیز منظور من از شرایط این نبود.
منبع مطلب زیر از سایت www.psc.ir و نویسنده آن جناب amir.s.m
من عین اون متن رو نقل و قول میکنم
ببین عزیزم این شرایطی رو که گفتی ما هردومون داشتیم.اتفاقا ما هر دومون به ماشین خیلی حساسیم و فشار باد لاستیکها و روشن نبودن ضبط و کولر نگفتن هنگام شتابگیری رو میدونیم.ماشین هر دو در یک نمایندگی ایران خودرو
سرویس اولیه رو رفته و تمام شرایطی رو که شما گفتی رو کنترل کردند(چون نمایندگی اشنا بوده) و ماشین ها
برای سرویس اولیه دو روز کامل برای کنترل دقیق خوابیده بودند.از نظر شرایط اقلیمی و کلاچ گرفتن هم این برای
زمانی است که شما بخواهید شتاب یک ماشینو بررسی کنید ولی وقتی دو ماشین در کورس با یکدیگر هردو کلاچ میگیرند
و شرایط اقلیمی هم برای هردو یکی است پس این شرایط مسلما منتفی میشود.
هدف من از گفتن این موضوع این نبوده که بخام سمند رو بکوبونم بلکه فقط خواستم تجربه شخصی ام رو بگم و باز
تاکید میکنم شتاب سمند از 14 ثانیه بیشتر است. برای همین هم هست که 405 در شتاب اولیه سمند رو به میزان قابل
توجهی جا میذاره چون شتاب 405 11.8 ثانیه است.
arash p mbz bmw
8 September 2006, 06:29 PM
امین عزیزم بنده حرف شمارو اصلا قبول ندارم
این صحبتها دلیل بر ضعف سمند نیست
من خودم با سمند بارها 206تیپ2.3.پراید و حتی 405رو گرفتم
این دلیل میشه بگم سمند شتابش بهتر از 405هست (با تفاوت 1دهم ثانیه)
aminsir
8 September 2006, 06:47 PM
امین عزیزم بنده حرف شمارو اصلا قبول ندارم
این صحبتها دلیل بر ضعف سمند نیست
من خودم با سمند بارها 206تیپ2.3.پراید و حتی 405رو گرفتم
این دلیل میشه بگم سمند شتابش بهتر از 405هست (با تفاوت 1دهم ثانیه)
ارش جان اخه بابا من کی از ضعف سمند حرف زدم. من خودم 206 تیپ 2 دارم اصلا ازش راضی نیستم. پشت سمند
و پشت 405 هم نشستم.همین سر و صدای درهای اتاق رو که همه میگن سمند داره اتفاقا در 206 به دلیل خشک
بودن بیشتره.تازه 206 های جدید بست اگزوزشون مشکل داره و صد تا مشکل دیگه که من با سمند نداشتم.
بحثی که من دارم سر شتاب ماشینه که واقعا به دور از تعصب باید قبول کنیم که 405 شتابش نسبت به سمند خیلی بیشتره و خیلی شکیل تر و زیباتر از سمنده البته این نظر شخصی منه. من در بحث شتاب چون خودم بارها امتحان کردم نمیتونم نظر دیگری رو قبول کنم.
از نظر ضعف هم که گفتی کدوم محصول ایران خودرو ضعف نداره؟؟؟ هم 405 و هم سمند و هم 206 همه یه اشغالی
هستند.
الان تو 206 84-85 رو امتحان کن ببین چه گندیه نسبت به مدلای پایین تر. به هر حال سمند اشکالاتی داره که از همه محصولات ایران خودرو بیشتره. دو نمونه از این اشکالات که در 90 درصدشون وجود داره یکی سوختن ecu و دیگری
نقص در سیستم فنر بندیه که 90 درصد سمندها کمکاشون روغن میزنه.
z_qz54
8 September 2006, 06:48 PM
دوستان عزیز کسی شتاب سمند رو از جایی شنیده یا دیده باشه داره ؟
من دقیقا قبول دارم که شتاب سمند اندکی از 405 کمتره وعلتش وزن زیاد سمنده ، اما این رو هم در نظر داشته باشید که پیستون سمند گود هستش و شاتون آن دو دهم اینچ از 405 کوتاه تره.
aminsir
8 September 2006, 06:52 PM
فکر میکنم شتاب سمند رو کارخونه باید اعلام کنه که از بس نسبت به 405 بالاتره روش نشده اعلام کنه.
arash p mbz bmw
11 September 2006, 02:19 AM
امین جان خواهشا انقدر ندونسته سخن نگویید
شتاب سمند زیاد تفاوتی با 405ندارد
aminsir
11 September 2006, 06:00 AM
امین جان خواهشا انقدر ندونسته سخن نگویید
شتاب سمند زیاد تفاوتی با 405ندارد
اتفاقا حدود 3 ثانیه اختلاف هست و اصلا هم ندونسته نگفتم:
وقتی با 206 که شتابش 14 ثانیه است (تیپ 2) سمند رو میگیری اونم در شرایطی که در پست های قبلی گفتم
اونوقت چه قضاوتی درباره شتاب سمند میکنی. مسلما ادم مطمئن میشه که شتاب سمند بیشتر از 14 ثانیه است.
در مقابل شتاب 405 11.8 است. در ضمن من ندونسته نگفتم طبق ازمایشی که کردم گفتم. من مططططططططططمئنم
شتاب سمند از 14 ثانیه بیشتر است.
sinad2
11 September 2006, 09:04 AM
من دقیقا قبول دارم که شتاب سمند اندکی از 405 کمتره وعلتش وزن زیاد سمنده ، اما این رو هم در نظر داشته باشید که پیستون سمند گود هستش و شاتون آن دو دهم اینچ از 405 کوتاه تره.
سلام به شما. یه بار مجله ماشین یه تست شتاب ازش نوشته بود هم معمولی هم ال ایکس رو دقیقا" تو خاطرم نیست ولی فکر کنم 11.7 یا 11.8 نوشته بود
Mahdiwww84
12 September 2006, 05:18 PM
با سلام
ما که آخر سر نفهمیدیم شتاب کودوم بیشتره هر کس یه چیزی میگه .:icon_twis
اونایی که سمند دارند میگن شتاب سمند بیشتره . اونایی که 405 دارن میگن 405. بعضی ها تعصب بیجا رو ماشین خودشون دارند . بازار کری کری هم بد جوری بین این 3 ماشین داغه ... ولی ما خودمون سمند داریم .
تا اونجایی که من اطلاع دارم 206 تیپ 5 شتابش خیلی بیشتر از سمند و 405 هستش ولی تیپ 2 شتابش از اینها کمتره....
در مورد مقایسه شتاب سمند و 405 و با توجه به اینکه موتور هر دو یکی هست ، اما عوامل زیاد دیگه ای هم هست که باعث کم یا زیاد شدن شتاب بشه....
مثل طراحی اتاق ماشین و ضریب آیرودینامیک بودن . نوع گیربکس و سبک یا سنگین بودن دنده ها ... یه سری دنده ها قدرتی هستن یه سری سرعتی... سایز لاستیک استاندارد هم خیلی تاثیر داره . فکر کنم سایز لاستیک استاندارد سمند بزرگتر باشه... صرفا نمیشه گفت چون وزن سمند بیشتره پس شتابش کمتره شما فکر میکنید وزن سمند چند کیلو از 405 بیشتره !؟
ولی به نظر من سواری سمند یه سری مزایا داره که تو پست بعدی خواهم گفت.
aminsir
13 September 2006, 12:40 AM
با سلام
ما که آخر سر نفهمیدیم شتاب کودوم بیشتره هر کس یه چیزی میگه .:icon_twis
اونایی که سمند دارند میگن شتاب سمند بیشتره . اونایی که 405 دارن میگن 405. بعضی ها تعصب بیجا رو ماشین خودشون دارند . بازار کری کری هم بد جوری بین این 3 ماشین داغه ... ولی ما خودمون سمند داریم .
تا اونجایی که من اطلاع دارم 206 تیپ 5 شتابش خیلی بیشتر از سمند و 405 هستش ولی تیپ 2 شتابش از اینها کمتره....
در مورد مقایسه شتاب سمند و 405 و با توجه به اینکه موتور هر دو یکی هست ، اما عوامل زیاد دیگه ای هم هست که باعث کم یا زیاد شدن شتاب بشه....
مثل طراحی اتاق ماشین و ضریب آیرودینامیک بودن . نوع گیربکس و سبک یا سنگین بودن دنده ها ... یه سری دنده ها قدرتی هستن یه سری سرعتی... سایز لاستیک استاندارد هم خیلی تاثیر داره . فکر کنم سایز لاستیک استاندارد سمند بزرگتر باشه... صرفا نمیشه گفت چون وزن سمند بیشتره پس شتابش کمتره شما فکر میکنید وزن سمند چند کیلو از 405 بیشتره !؟
ولی به نظر من سواری سمند یه سری مزایا داره که تو پست بعدی خواهم گفت.
بحث سر مزایا و معایب نیست بحث سر سرعت و شتابه. همه میگن شتاب 405 از سمند بیشتره و من هم امتحان کردم
و میدونم ولی در سرعت نهایی یکی اند. شتاب سمند بیشتر از 14 ثانیه ولی 405 11.8 ثانیه است و تا وقتی کارخونه شتاب سمند رو نگفته خواهشا الکی نگید شتاب سمند 11.8 است. اگه اینطوری بود که دیگه با 206 تیپ 2 نمیشد سمند رو گرفت.
z_qz54
13 September 2006, 02:31 AM
aminsir عزیز بنده بار ها و بارها قبل از تقویت و بهد تقویت 405 رو جاگزاشتم. من حرف شما رو قبول ندارم و باز هم میگم شاتون سمند کوتاه است
aminsir
13 September 2006, 04:25 AM
غیر ممکنه شاتون سمند کوتاهتر باشه . هر دو از یک موتور با مشخصات فنی یکسان استفاده میکنند. و تمام مشخصات
فنی از جمله کورس پیستون 81.4 و قطر سیلندر 83 mm و حتی ضرایب گیربکس در هر دو یکیه . این رو خود شرکت اعلام کرده و جای بحث باقی نمیمونه .در ضمن سمند 140 کیلو سنگینتر از 405 است و حتی مشخصات لاستیک هم یکیه 185/65 فقط سمند از رینگ 15 استفاده میکنه ولی 405 رینگش 14 است.
و توان هر دو یکیه 100 اسب واز یک موتور 1800 L3 استفاده میکنند. مسئله دیگر این که گیربکس هر دو یکیه و ضرایب
دنده ها در هر دو به قرار زیر است:
نسبت دنده 1 : 0.2894
نسبت دند ه 2 : 0.5384
نسبت دنده 3 : 0.7812
نسبت دنده 4 : 1.0512
نسبت دنده 5 : 1.3428
دنده عقب :0.3 .
بنابراین سمند بیش از حد لازم سنگین است که به نظر من میشد بدنه رو ظریف تر انتخاب کرد تا بدنه به اصطلاح به موتور زور نشه.:icon_redf البته من اینو قبول دارم که سمند ایرودینامیکتر از 405 است و مقاومت کمتری نسبت به هوا از خود نشان میدهد ولی متاسفانه این اختلاف چندان زیاد نیست و در نهایت علت کم اوردن سمند در شتاب نسبت به 405
سنگینی بیش از حد ان است.من هم پشت 405 نشستم و هم پشت سمند و هم 206 ولی واقعا 405 نسبت به سمند
خیلی راحت تر شتاب میگیره و واقعا سمند ماشینیه که سنگین تر از 405 حرکت میکنه. من پیشنهاد میکنم دوستانی
که باور ندارند یکبار هم که شده پشت این دو ماشین بشینند و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.
باید بدون تعصب نظر داد و قبول کنید 405 شتابش نسبت به سمند بیشتره و اگه من میگم 405 نه اینکه غرض ورزی
کرده باشم بلکه واقعیت رو گفتم.:icon_excl
sinad2
13 September 2006, 08:46 AM
بحث سر مزایا و معایب نیست بحث سر سرعت و شتابه. همه میگن شتاب 405 از سمند بیشتره و من هم امتحان کردم
و میدونم ولی در سرعت نهایی یکی اند. شتاب سمند بیشتر از 14 ثانیه ولی 405 11.8 ثانیه است و تا وقتی کارخونه شتاب سمند رو نگفته خواهشا الکی نگید شتاب سمند 11.8 است. اگه اینطوری بود که دیگه با 206 تیپ 2 نمیشد سمند رو گرفت.
سلام دوست عزیز.من نه الکی گفتم نه از خودم گفتم مطلب رو تو مجله ماشین خوندم گفتم اینرو نوشته بود راست و دروغش پای خودشون ، به من ربطی نداره:icon_cool
tornado_2000
13 September 2006, 12:36 PM
با سلام
بنده هم پشت این 2 تا ماشین نشستم و چه از نظر سرعت نهایی و شتاب 405 را ترجیح میدونم علت هم اینه که من و شما تو این جاده های پر پیچ و خم و نا امن که با 1 لحظه اش امید نیست نیاز نداریم 200 تا یا بالاتر بریم مهم اینه که ماشین تو همون لحظات اولیه به بالاترین سرعت ممکنه برسه به نظر اینجانب که این 2 تا ماشین را تست کردم 405 حرف اول رو میزنه خیلی هم با قاطعیت میزنه در ضمن الان هم پدر بنده سمند داره و خودم 206 پس یک موقعه سوءتفاهم پیش نیاد که دارم غرض ورزی میکنم
با سپاس
Mahdiwww84
13 September 2006, 01:03 PM
غیر ممکنه شاتون سمند کوتاهتر باشه . هر دو از یک موتور با مشخصات فنی یکسان استفاده میکنند. و تمام مشخصات
فنی از جمله کورس پیستون 81.4 و قطر سیلندر 83 mm و حتی ضرایب گیربکس در هر دو یکیه . این رو خود شرکت اعلام کرده و جای بحث باقی نمیمونه .در ضمن سمند 140 کیلو سنگینتر از 405 است و حتی مشخصات لاستیک هم یکیه 185/65 فقط سمند از رینگ 15 استفاده میکنه ولی 405 رینگش 14 است.
و توان هر دو یکیه 100 اسب واز یک موتور 1800 L3 استفاده میکنند. مسئله دیگر این که گیربکس هر دو یکیه و ضرایب
بنابراین سمند بیش از حد لازم سنگین است که به نظر من میشد بدنه رو ظریف تر انتخاب کرد تا بدنه به اصطلاح به موتور زور نشه.:icon_redf البته من اینو قبول دارم که سمند ایرودینامیکتر از 405 است و مقاومت کمتری نسبت به هوا از خود نشان میدهد ولی متاسفانه این اختلاف چندان زیاد نیست و در نهایت علت کم اوردن سمند در شتاب نسبت به 405
سنگینی بیش از حد ان است.من هم پشت 405 نشستم و هم پشت سمند و هم 206 ولی واقعا 405 نسبت به سمند
خیلی راحت تر شتاب میگیره و واقعا سمند ماشینیه که سنگین تر از 405 حرکت میکنه. من پیشنهاد میکنم دوستانی
که باور ندارند یکبار هم که شده پشت این دو ماشین بشینند و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.
باید بدون تعصب نظر داد و قبول کنید 405 شتابش نسبت به سمند بیشتره و اگه من میگم 405 نه اینکه غرض ورزی
با سلام
خیلی خوشحال می شم که این بحث جنبه علمی و منطقی پیدا کنه تا هم مفید و آموزنده باشه....
در مورد مشخصات فنی درسته که مدل موتور هر دو یکی هست ولی اگر بیشتر دقت کنید یک سری تقاوت ها وجود داره :
طبق گفته خود کارخانه وزن سمند 1200 کیلو و 405 برابر 1100 کیلو هست یعنی چیزی حدود 100 کیلو اختلاف. آن هم به خاطر بنده ضخیمتر ( چند میکرون) و به کار بردن لوله های ایمنی داخل درها و ...
مطمئنا اگر شما 2 تا 405 داشته باشید یکی با یک سرنشین اضافه 100 کیلویی و دیگری بدون سرنشین اضافه در کنار راننده ، در تست شتابگیری اونی که بدون سرنشین 100 کیلویی هست مسلما با اختلاف قابل توجهی پیروز خواهد شد.
ولی موضوع اینجاست که در سمند این 100 کیلو اضافه وزن نه تنها مقدار قابل توجهی از شتاب این خودرو کم نکرده بلکه تبدیل به نقطه قوت و امنیت در سرعت های بالا و حفظ تعادل و پایداری بیشتر شده.
در قسمت مشخصات فنی سایت ایرانخودرو حداکثر توان موتور هر دو 100 اسب بخار در 6000دور بر دقیقه ولی حداکثر گشتاور ها فرق میکند . سمند حداکثر گشتاور 153 نیوتن متر در 3000 دور بر دقیقه
405 حداکثر گشتاور 153 نیوتن متر در 3500 دور بر دقیقه
یعنی تغییراتی در سیستم انتقال نیرو وجود دارد.
یا مثلا قطر لاستیک ها 1 اینچ اختلاف دارد یعنی 2.54 cm . پس محیط چرخ چیزی حدود 8 cm اختلاف. به نظر شما این اختلاف در شتاب ماشین تعیین کننده نیست؟
یا شما فقط سطح بادگیر شیشه جلوی این دو اتومبیل رو اندازه بگیرید. میبینید که شیشه جلوی سمند گرد تر و سطح بسیار کمتری دارد . در اینجا با حتی 1 cm مربع بیشتر نیروی قابل توجهی از طرف باد وارد میشود.
در مورد شتاب هم شتاب سمند ال ایکس 11.9 ثانیه و شتاب 405 11.8 ثانیه اعلام شده. یعنی فقط 0.1 ثانیه اختلاف. من نمیدونم شما چطوری میگید شتاب سمند بیشتر از 14 ثانیه هست و تونستید با 206 ، سمندو بگیرید!!! واقعا عجیبه.....
z_qz54
13 September 2006, 03:39 PM
aminsir جان ، بنده 2 بار موتور سمند خودم رو پیاده کردم ، اینو دیگه میدونم که شاتون سمند دو دهم کوتاه تره. راستی دقت کنید که کورس پیستون ربطی به ارتفاع شاتون نداره و مرتبط به ارتفاع پیستون و کورس میللنگ هستش. چه شاتون 1 متر چه 10 سانت ، با کورس میلنگ یک کسان فرقی نمیکنه. اون ضریب شاتونی هستش که بین سمند و 405 و پرشیا اختلاف داره.
aminsir
13 September 2006, 06:07 PM
aminsir جان ، بنده 2 بار موتور سمند خودم رو پیاده کردم ، اینو دیگه میدونم که شاتون سمند دو دهم کوتاه تره. راستی دقت کنید که کورس پیستون ربطی به ارتفاع شاتون نداره و مرتبط به ارتفاع پیستون و کورس میللنگ هستش. چه شاتون 1 متر چه 10 سانت ، با کورس میلنگ یک کسان فرقی نمیکنه. اون ضریب شاتونی هستش که بین سمند و 405 و پرشیا اختلاف داره.
با سلام
من دلایلم رو گفتم و بهتره بقیه روی شتاب سمند قضاوت کنند. بهتره سمند و 405 با هم کورس بزارند در شرایط یکسان تا معلوم بشه کدوم شتابشون بیشتره. به هر حال من بارها کورس گذاشتم و سمند خیلی دیر راه میافته. شتاب سمند از
14 ثانیه بیشتره این رو مطمئن باشید.
abaratian
14 September 2006, 03:46 PM
با سلام
خیلی خوشحال می شم که این بحث جنبه علمی و منطقی پیدا کنه تا هم مفید و آموزنده باشه....
در مورد مشخصات فنی درسته که مدل موتور هر دو یکی هست ولی اگر بیشتر دقت کنید یک سری تقاوت ها وجود داره :
طبق گفته خود کارخانه وزن سمند 1200 کیلو و 405 برابر 1100 کیلو هست یعنی چیزی حدود 100 کیلو اختلاف. آن هم به خاطر بنده ضخیمتر ( چند میکرون) و به کار بردن لوله های ایمنی داخل درها و ...
مطمئنا اگر شما 2 تا 405 داشته باشید یکی با یک سرنشین اضافه 100 کیلویی و دیگری بدون سرنشین اضافه در کنار راننده ، در تست شتابگیری اونی که بدون سرنشین 100 کیلویی هست مسلما با اختلاف قابل توجهی پیروز خواهد شد.
ولی موضوع اینجاست که در سمند این 100 کیلو اضافه وزن نه تنها مقدار قابل توجهی از شتاب این خودرو کم نکرده بلکه تبدیل به نقطه قوت و امنیت در سرعت های بالا و حفظ تعادل و پایداری بیشتر شده.
در قسمت مشخصات فنی سایت ایرانخودرو حداکثر توان موتور هر دو 100 اسب بخار در 6000دور بر دقیقه ولی حداکثر گشتاور ها فرق میکند . سمند حداکثر گشتاور 153 نیوتن متر در 3000 دور بر دقیقه
405 حداکثر گشتاور 153 نیوتن متر در 3500 دور بر دقیقه
یعنی تغییراتی در سیستم انتقال نیرو وجود دارد.
یا مثلا قطر لاستیک ها 1 اینچ اختلاف دارد یعنی 2.54 cm . پس محیط چرخ چیزی حدود 8 cm اختلاف. به نظر شما این اختلاف در شتاب ماشین تعیین کننده نیست؟
یا شما فقط سطح بادگیر شیشه جلوی این دو اتومبیل رو اندازه بگیرید. میبینید که شیشه جلوی سمند گرد تر و سطح بسیار کمتری دارد . در اینجا با حتی 1 cm مربع بیشتر نیروی قابل توجهی از طرف باد وارد میشود.
در مورد شتاب هم شتاب سمند ال ایکس 11.9 ثانیه و شتاب 405 11.8 ثانیه اعلام شده. یعنی فقط 0.1 ثانیه اختلاف. من نمیدونم شما چطوری میگید شتاب سمند بیشتر از 14 ثانیه هست و تونستید با 206 ، سمندو بگیرید!!! واقعا عجیبه.....
یه نکته ای که وجود داره اینه که در مورد سمن ال ایکس از گیربکس یقه کوتاه (مشابه پارس ای ال ایکس) استفاده شده که شتاب بیشتری رو در مقبل حداکثر سرعت کمتر به دست میده. همچنین با توجه به ایرودینامیک تر بودن سمند افزایش وزن احساس نمیشه. به علاوه همونطور که همه ی سمند سوار ها میدونن شتاب اصلی سمند شتاب ثانویه اونه و در سرعتهای بالای 100 که بقیه ماشینها به هن هن میفتن تازه موقع حال کردن با سمنده. همه ی 405 ها و پارسها به 190 میرسن ولی بعد از یکسال! اما در مورد سمند رسدن از 100 به 190 واقعا کمتر از 20 ثانیه طول میکشه. توجه داشته باشید اون شتابی که توی جاده لازم دارید شتاب بالای 100 هست نه 0 تا 100 چون شما معممولا می خواین از ماشینی سبفت بگیرین که خودش داره 90-100 کیومتر سرعت میره.
در این حورد خوندن یه قسمت از نقد ام کا موبیل (مجله ی ماشین روسی) در مورد سمندی که قراره به روسیه بره براتون نقل قول میکنم:
سمند براي طبقه متوسط طراحي شده است؛ كساني كه نمي توانند خودرو گران قيمت خارجي بخرند مي توانند خودرو فول اتوماتيك داراي فرمان هيدروليك و ترمز ABS، كامپيوتر خودرو و كولر خريداري كرده و در اختيار داشته باشند.
امكانات داخل خودرو نظير داشبورد طرح چوب، سقف و در خوب و نرم خودرو سمند را مي توان با يك خودرو 18 هزار دلاري مقايسه كرد. در روسيه دو خودرو در اين حد خوب است: يكي اشكودا اكتاويا و ديگري هيونداي سوناتا. خريداران روسي امروزه بيشتر نسبت به كيفيت و مونتاژ خودرو توجه مي كنند. اين دو خودرو كه نام برده شد ظرافت بيشتري در مونتاژ دارند، اما هنوز اشكالاتي دارند.
ام كاموبيل، ادامه مي دهد: صندلي راننده در سمند برقي است و به راحتي بالا و پايين مي شود و پارچه رويه صندلي، خريدار را به ياد فرش هاي ايراني مي اندازد و داخل اتاق را جذاب كرده است.
كليدهاي كنار فرمان دور از فرمان است و براي رسيدن به آن نياز به انگشتان بلند داريد. بايد به بودن دسته راهنما در سمت چپ فرمان كه روي همه خودروهاي فرانسوي وجود دارد، عادت كرد.
جاي داخل عقب خودرو براي دسترسي به صندوق عقب جالب است و البته سمند صندوق عقب جادار و بزرگي دارد. جاي لاستيك و لوازم پنچرگيري زير كفي صندوق عقب عالي است.
سمند اگر چه خودرو سنگيني است اما سريع است. اين خودرو با موتور 8/1 ليتري و قدرت 100 اسب بخار، مثل يك اسب وحشي است و نمي توان فهميد با دنده ها چه كرده اند كه مي توان با دنده يك اين قدر گاز داد. سمند خودرويي پرسرعت و پرشتاب است و زمان زيادي براي آشنايي با نحوه كار با اين خودرو نياز نيست.
و يك مزيت ديگر : سمند خيلي دقيق كار مي كند.
arash p mbz bmw
14 September 2006, 06:04 PM
دوستان ببخشید
من دیدم علی اقا از لحاظ مکانیکی برتری رو گفتن منم گفتم یه سری از برتریهارو بگم
من تا حالا با خیلی از ماشینا رانندگی کردم
با هرکودوم هم بصورت ریس روندم و پاور زدم و فرمونهای زیادی دادم
به نظر بنده سمند توی پاور حتی پرشیارو هم میخوره
توی فرمون دهی واقعا بی نظیره
فقط فکر کنم توی ترمز کمی از 405ضعیفتر باشه
tornado_2000
14 September 2006, 11:36 PM
دوستان ببخشید
فقط فکر کنم توی ترمز کمی از 405ضعیفتر باشه
دوست عزیز نیاز به فکر نداره این موضوع اینقدر تابلو هست که بچه خواهر من هم میدونه در ضمن شما نمیدونید 405 تو پاور شیفت چکار میکنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــه بهتره اون دوستان که میخواهند از شتاب این 2 ماشین با اطلاع بشند یا یک سری به پیست بزنند یا جمعه ها پا شبکه 3 بشینند ببینند تو کلاس 1800 کی حرف اول رو میزنه پسر خاله بنده از اصفهان پا میشه میاد پیست عضو فدراسیون و تیم ایران خودرو هم هست 405 هم داره با سمند هم مسابقه داده میگه 405 یک چیز دیگه هست بعد من نمیدونم چطور بعضی افراد پا میشند میان اینجا اینطوری از سمند متعصبانه دفاع میکنند منو ببخشید اما فکر میکنم تمام دوستان حاظر در این فروم سمند دارند این جور دفاع کردن بیانگر این حقیقت هست البته به نظر من
با سپاس
mehdie3
15 September 2006, 01:00 AM
تورنادوي عزيز بارها چه تو اين فروم چه فرومهاي مرتبط خودرو گفته شده كورسي كه گفتيد(حتي توي پيست)و تو خيابونا خيلي زياده اصلن نشون دهنده ي شتاب كم يا زياد خودروها نيست بلكه به عوامل زيادي مثل راننده بستگي داره . ماشين فقط يكي از اون عوامله
در ضمن فكر نميكنم براي دوستان خيلي جالب باشه كه بچه خواهر شما چيا ياد گرفته
و يه نكته ديگه اينكه هيچكدوم از اين دوستان دفاع متعصبانه نكردند يكي از بچه ها كه كاملن نكات فني رو گفت اون يكي عزيزمونم كه از برترياي ديگه ي صحبت كرد شما هم بهتر بود عيب هاي خودروي سمند رو ميگفتي به جاي صحبت از پسرخاله و ساير بستگان محترمتون.
Abolfazl2006_p
15 September 2006, 01:25 AM
اگه فنی هم بخواهیم صحبت کنیم 405 برتر از سمند هست از نظر شتاب
البته خودرو در ایران شانسی هست و نمیشه زیاد روی مسائل فنی حساب باز کرد و بیشتر از روی تجربه میشه نظر داد
و من به نجربه با اینکه 405 دارم بهم ثابت شده که سمند از نظر سرعت و شتاب اختلا ف زیادی با 405 نداره ولی 405 در سرعت و شتاب بهتر عمل میکنه
z_qz54
15 September 2006, 02:33 AM
دوستان ضعف سمند در مقابل 405 کاملا غیر قابل انکاره ولی این که شتاب سمند 14 ثانیه باشه ، بنده به هیچ عنوان قبول ندارم ، گود بودن پیستون و کوتاهی شاتون یعنی جبران سنگینی وزن. راستی دوستان هرکی میدونه علت بزرگ بودن لاستیک سمند نسبت به پرشیا و 405 چیه بگه تا من یک چیز رو مشخص کنم.
Mahdiwww84
15 September 2006, 03:53 AM
دوستان ضعف سمند در مقابل 405 کاملا غیر قابل انکاره ولی این که شتاب سمند 14 ثانیه باشه ، بنده به هیچ عنوان قبول ندارم ، گود بودن پیستون و کوتاهی شاتون یعنی جبران سنگینی وزن. راستی دوستان هرکی میدونه علت بزرگ بودن لاستیک سمند نسبت به پرشیا و 405 چیه بگه تا من یک چیز رو مشخص کنم.
با سلام
محیط چرخ استاندارد سمند دقیقا برابر 195.2 cm و محیط چرخ استاندارد 405 و پرشیا برابر 187.3 cm می باشد.
یعنی حدود 8 cm اختلاف.
یعنی اگر یک سمند و یک 405 با شرایط یکسان یک مسیر 500 متری را کورس بگذارند و توان حرکتی و نیروی موتور هر دو یک میزان باشد 405 حدود 20متر عقبتر می ماند.
(500*187.3)/ 195.2 = 479.8
اختلاف = 479.8 - 500 = 20.2 متر
gongsta_021
15 September 2006, 05:06 AM
سرعت 405 بیشتره
tornado_2000
15 September 2006, 04:25 PM
تورنادوي عزيز بارها چه تو اين فروم چه فرومهاي مرتبط خودرو گفته شده كورسي كه گفتيد(حتي توي پيست)و تو خيابونا خيلي زياده اصلن نشون دهنده ي شتاب كم يا زياد خودروها نيست بلكه به عوامل زيادي مثل راننده بستگي داره . ماشين فقط يكي از اون عوامله
در ضمن فكر نميكنم براي دوستان خيلي جالب باشه كه بچه خواهر شما چيا ياد گرفته
و يه نكته ديگه اينكه هيچكدوم از اين دوستان دفاع متعصبانه نكردند يكي از بچه ها كه كاملن نكات فني رو گفت اون يكي عزيزمونم كه از برترياي ديگه ي صحبت كرد شما هم بهتر بود عيب هاي خودروي سمند رو ميگفتي به جاي صحبت از پسرخاله و ساير بستگان محترمتون.
دوست من کسی که عضو فدراسیون باشه حتماً با من و شما فرق داره و حرفی که میزنه مستند بر خیلی چیزها میتونه باشه که از هر لحاظ بخواهید حساب کنید منطقی هست . دلیل از گفتن طرز فکر بچه خواهرم (واقعاً متاسفم که باید برای شما اینطوری توضیح بدم) منظور از عمومی بودن این مشکل سمند هست که کل جامعه ایرانی میدونند سمند از اون زمان که آمد مشکل ترمز داشت و منظور من از اون حرف این بود که دوستمان تو پست های بالا گفتن که فکر میکنم ترمز سمند از 405 ضعیف تر باشه که بنده هم اون مثال را آوردم در مورد نکات فنی که همه میدونند بنده هم تکرار مکررات نکردم میتونستم بایم معایب و مزایا را بگم اما اگر فقط 1 لحظه به عنوان تاپیک نگاه کنی نوشته سرعت 405 و سمند بعد اون دوستمون میاد از ترمز سمند میگه شما هم معلوم نیست چند تا بحث را با هم قاطی کردید .
با سپاس
salar68
15 September 2006, 05:13 PM
سلام
کسی می گه غیر از اینه ؟
شتاب 405 بیشتره ! ( منظور فقط رسیدن به سرعت 0 تا 100 می باشد )
سرعت نهائی سمند از 405 بیشتره !
در کل اگر هر دو یه مسیر چند کلیومتری را کورس بگذراند سمند برنده هست
aminsir
15 September 2006, 07:14 PM
سلام
کسی می گه غیر از اینه ؟
شتاب 405 بیشتره ! ( منظور فقط رسیدن به سرعت 0 تا 100 می باشد )
سرعت نهائی سمند از 405 بیشتره !
در کل اگر هر دو یه مسیر چند کلیومتری را کورس بگذراند سمند برنده هست
منظور من هم شتاب 0-100 سمنده که حدود 3 ثانیه از 405 کمتره.
abaratian
15 September 2006, 08:18 PM
نه اختلافشون سه ثانیه نیست. طبق گفته سایت ایران خودرو 0.1 ثانیه است
aminsir
16 September 2006, 12:01 AM
نه اختلافشون سه ثانیه نیست. طبق گفته سایت ایران خودرو 0.1 ثانیه است
میشه بگید در کدوم لینک ایران خودرو شتاب سمند رو اعلام کرده.:icon_twis سمند که در حرکت اولیه حدود 15 متر
از 405 جا میمونه اونوقت چطوری اختلافشون 0.1 ثانیه است تازه من با 206 تیپ 2 که شتابش 14 ثانیه است حدود 3
متر از سمند جلو افتادم.:icon_surp خواهشا بدون تعصب صحبت کنید و واقعیت رو قبول داشته باشیم.
kingdariush
16 September 2006, 12:50 AM
میشه بگید در کدوم لینک ایران خودرو شتاب سمند رو اعلام کرده.:icon_twis سمند که در حرکت اولیه حدود 15 متر
از 405 جا میمونه اونوقت چطوری اختلافشون 0.1 ثانیه است تازه من با 206 تیپ 2 که شتابش 14 ثانیه است حدود 3
متر از سمند جلو افتادم.:icon_surp خواهشا بدون تعصب صحبت کنید و واقعیت رو قبول داشته باشیم.
206 تیپ دو شتابش تا سرعت 60-70 خیلی عالیه و تقریبا بیشتر ماشینها رو میگیره ولی بعدش افت میکنه منم با تیپ دو 206 سمند رو کلی جا میگذارم ولی سرعت که نزدیک 100 میرسه سمنده میرسه. سمند هم با وجودیکه موتورش با 405 یکیه و از 405 یکمقدار سنگینره ولی بیشتر به راننده ها بستگی داره که کی جلو بیوفته. بارها با سمند از 405 که طرفش کلی هم عشق گاز دادن داشته جلو افتادم ولی قائدتا نباید شتابشون تفاوت محسوسی داشته باشه
kingdariush
16 September 2006, 12:53 AM
راستی اضافه کنم موتور سمند و 405 هیچ تفاوتی ندارند. هر دو XU7 JPL3 هستند.
z_qz54
16 September 2006, 01:02 AM
جناب kingdariush کد موتور مربوط به بلوک سیلندر ، میلنگ ، سر سیلند میشه ولی اینها هیچ تفاوتی ندارند.
من هنوز هم میگم. در مورد شتاب سمند داره اشتباه میشه.یا سمند مورد نظر خیلی پپه بوده یا ماشین مقابل خیلی فرض بوده.
mehdie3
16 September 2006, 01:05 AM
تو سايت ايرانخودرو كه شتاب سمند lx رو گفته.اينم لينكش :
11.9 شتاب 0تا 100
http://www.ikco.com/persian/products/samandlx.aspx
وشتاب 405 رو هم زده اينم لينكش :
11.8 از 0تا 100
http://www.ikco.com/persian/products/405.aspx
z_qz54
16 September 2006, 01:07 AM
با سلام
محیط چرخ استاندارد سمند دقیقا برابر 195.2 cm و محیط چرخ استاندارد 405 و پرشیا برابر 187.3 cm می باشد.
یعنی حدود 8 cm اختلاف.
یعنی اگر یک سمند و یک 405 با شرایط یکسان یک مسیر 500 متری را کورس بگذارند و توان حرکتی و نیروی موتور هر دو یک میزان باشد 405 حدود 20متر عقبتر می ماند.
(500*187.3)/ 195.2 = 479.8
اختلاف = 479.8 - 500 = 20.2 متر
دقیقا و این شرایط در شتاب ماشین تاثر شدیدی میزاره. برای همین پیستون کوتاه شده تا حداکثر سرعت متناسب و شتاب نیز متناسب باشه.
Abolfazl2006_p
16 September 2006, 01:10 AM
شتاب سمند تا الان که اعلام نشده و من از منبع موثق تا الان نشنیدم :icon_excl
z_qz54
16 September 2006, 01:16 AM
11.9 شتاب 0تا 100
11.8 از 0تا 100
جناب امیر نظر شما چیه ؟:icon_evil :icon_mrgr
بگم که سمند ال ایکس هیچ فرقی با سمند معمولی نمیکنه.
mehdie3
16 September 2006, 05:26 PM
شتاب سمند تا الان که اعلام نشده و من از منبع موثق تا الان نشنیدم :icon_excl
11.9 شتاب 0تا 100
11.8 از 0تا 100
البته اگه كارخونه سازنده رو منبع موثق نميدونيد قضيش فرق ميكنه اونوقت:icon_razz
Abolfazl2006_p
16 September 2006, 07:08 PM
البته اگه كارخونه سازنده رو منبع موثق نميدونيد قضيش فرق ميكنه اونوقت:icon_razz
منظور من شتاب سمند معمولی بود این که تو سایت نوشته برای سمند ال ایکس هستش :icon_mrgr
البته ماشین های ایرانی شانسی هستند و نمیشه زیاد روی اطلاعاتی که خود کارخونه میده اعتماد کرد :icon_mad:
و به تجربه برای من واضحه که 405 و سمند در شرایط عادی از نظر شتاب 405 جلوتره :icon_cool
z_qz54
17 September 2006, 12:04 AM
بله مشخصه که شتاب 405 بیشتره ولی مقدار بسیار اندکی. ولی به هر حال سمد ال ایکس هیچ فرقی از نظر فنی با سمند معمولی نداره. خیلی لذت داشت. جناب mehdie3 از لینک شما ممنونم. اصلا یادمون نبود که ال ایکس رو نگاه کنیم.
راستی بنده هیچ تعصبی رو سنمد ندارم با اینکه خودم سمند دارم. بنده فقط به خاطر تکراری بودن داشبورد 405 ، سمد خریدم.
kingdariush
17 September 2006, 12:25 AM
جناب kingdariush کد موتور مربوط به بلوک سیلندر ، میلنگ ، سر سیلند میشه ولی اینها هیچ تفاوتی ندارند.
من هنوز هم میگم. در مورد شتاب سمند داره اشتباه میشه.یا سمند مورد نظر خیلی پپه بوده یا ماشین مقابل خیلی فرض بوده.
شاتون و پیستون هم هیچ تفاوتی ندارند. اصولا موتور هر دو خودرو یک کارایی و خروجی داره و هیچ فرقی نداره
z_qz54
17 September 2006, 12:49 AM
شاتون و پیستون هم هیچ تفاوتی ندارند. اصولا موتور هر دو خودرو یک کارایی و خروجی داره و هیچ فرقی نداره
پستون گود 2 سورخی. شاتون کوتاه. این تنها فرق سمند با 405 و پرشیا است. وگرنه اصلا شتاب 0-100 برای سمند معنایی نداشت.
kingdariush
17 September 2006, 12:59 AM
پستون گود 2 سورخی. شاتون کوتاه. این تنها فرق سمند با 405 و پرشیا است. وگرنه اصلا شتاب 0-100 برای سمند معنایی نداشت.
نمیشه که شاتون کوتاهتر باشه!حجم موتور عوض میشه!
از اونجا که از روند تولید این خودرو ها خبر دارم برای اطلاع شما میگم که موتوری که توی ایران خودرو تولید میشه برای هر3 خودرو 405 و سمند و پرشیا (منهای پرشیا elx ) یکیه و هیچ هم تفاوتی نمیکنند. اصلا موتور رو برای 405 و سمند جداگانه تولید نمیکنند یک موتوره که بعدا بسته به بنده اش میشه 405 یا سمند. بهتره از کسانیکه ایرانخودرویی هستند و از قسمت موتور سازی خبر دارند خبر بگیرید.
تفاوت شتاب سمند و 405 بیشتر به علت تفاوت وزن دو خودرو هست که خیلی هم محسوس نیست
Abolfazl2006_p
17 September 2006, 02:59 AM
از اونجا که از روند تولید این خودرو ها خبر دارم برای اطلاع شما میگم که موتوری که توی ایران خودرو تولید میشه برای هر3 خودرو 405 و سمند و پرشیا (منهای پرشیا elx ) یکیه و هیچ هم تفاوتی نمیکنند. اصلا موتور رو برای 405 و سمند جداگانه تولید نمیکنند یک موتوره که بعدا بسته به بنده اش میشه 405 یا سمند. بهتره از کسانیکه ایرانخودرویی هستند و از قسمت موتور سازی خبر دارند خبر بگیرید.
من هم همین عقیده را دارم و کلا نفاوت فنی زیادی با هم ندارند و فقط در ظاهر و بعضی امکانات فرق دارند:icon_excl
z_qz54
17 September 2006, 03:05 AM
دوست عزیز فقط برای اطلاع شما دوستم میگم، بنده 1 سال و 3 ماه توی ایرانخودرو مسول تاسیسات پرس بودم. موتوری که از روی ریل میاد ، بقلش برچسب خورده سمند و کد روی نمیاشگر 5 رقمی هستش. راستی این رو هم توجه کنید که حجم موتور سمند بیشتر از 405 هستش. این کاملا به وسیله سرنگ قابل اندازگیری هستش.
pedram_w204
17 September 2006, 03:13 AM
دوستان کسی خبر داره تو کلاس معمولی 1800 سمند بهتر جواب داده یا 405؟:icon_razz
Abolfazl2006_p
17 September 2006, 03:50 AM
دوستان کسی خبر داره تو کلاس معمولی 1800 سمند بهتر جواب داده یا 405؟:icon_razz
GLX 405
:icon_excl
arash p mbz bmw
17 September 2006, 11:01 AM
کی گفته 405جواب داده؟!!
والا من که یه چی دیگه دارم میبینم........
باتلاق
17 September 2006, 06:01 PM
یه نکته ای که وجود داره اینه که در مورد سمن ال ایکس از گیربکس یقه کوتاه (مشابه پارس ای ال ایکس) استفاده شده که شتاب بیشتری رو در مقبل حداکثر سرعت کمتر به دست میده. همچنین با توجه به ایرودینامیک تر بودن سمند افزایش وزن احساس نمیشه. به علاوه همونطور که همه ی سمند سوار ها میدونن شتاب اصلی سمند شتاب ثانویه اونه و در سرعتهای بالای 100 که بقیه ماشینها به هن هن میفتن تازه موقع حال کردن با سمنده. همه ی 405 ها و پارسها به 190 میرسن ولی بعد از یکسال! اما در مورد سمند رسدن از 100 به 190 واقعا کمتر از 20 ثانیه طول میکشه. توجه داشته باشید اون شتابی که توی جاده لازم دارید شتاب بالای 100 هست نه 0 تا 100 چون شما معممولا می خواین از ماشینی سبفت بگیرین که خودش داره 90-100 کیومتر سرعت میره.
در این حورد خوندن یه قسمت از نقد ام کا موبیل (مجله ی ماشین روسی) در مورد سمندی که قراره به روسیه بره براتون نقل قول میکنم:
سمند براي طبقه متوسط طراحي شده است؛ كساني كه نمي توانند خودرو گران قيمت خارجي بخرند مي توانند خودرو فول اتوماتيك داراي فرمان هيدروليك و ترمز ABS، كامپيوتر خودرو و كولر خريداري كرده و در اختيار داشته باشند.
امكانات داخل خودرو نظير داشبورد طرح چوب، سقف و در خوب و نرم خودرو سمند را مي توان با يك خودرو 18 هزار دلاري مقايسه كرد. در روسيه دو خودرو در اين حد خوب است: يكي اشكودا اكتاويا و ديگري هيونداي سوناتا. خريداران روسي امروزه بيشتر نسبت به كيفيت و مونتاژ خودرو توجه مي كنند. اين دو خودرو كه نام برده شد ظرافت بيشتري در مونتاژ دارند، اما هنوز اشكالاتي دارند.
ام كاموبيل، ادامه مي دهد: صندلي راننده در سمند برقي است و به راحتي بالا و پايين مي شود و پارچه رويه صندلي، خريدار را به ياد فرش هاي ايراني مي اندازد و داخل اتاق را جذاب كرده است.
كليدهاي كنار فرمان دور از فرمان است و براي رسيدن به آن نياز به انگشتان بلند داريد. بايد به بودن دسته راهنما در سمت چپ فرمان كه روي همه خودروهاي فرانسوي وجود دارد، عادت كرد.
جاي داخل عقب خودرو براي دسترسي به صندوق عقب جالب است و البته سمند صندوق عقب جادار و بزرگي دارد. جاي لاستيك و لوازم پنچرگيري زير كفي صندوق عقب عالي است.
سمند اگر چه خودرو سنگيني است اما سريع است. اين خودرو با موتور 8/1 ليتري و قدرت 100 اسب بخار، مثل يك اسب وحشي است و نمي توان فهميد با دنده ها چه كرده اند كه مي توان با دنده يك اين قدر گاز داد. سمند خودرويي پرسرعت و پرشتاب است و زمان زيادي براي آشنايي با نحوه كار با اين خودرو نياز نيست.
و يك مزيت ديگر : سمند خيلي دقيق كار مي كند.
مطلب بسيار خوبي آورده شده بود.
راستي منظور از جمله آخر چيست؟ (دقيق كار مي كند؟)
kingdariush
17 September 2006, 06:52 PM
دوست عزیز فقط برای اطلاع شما دوستم میگم، بنده 1 سال و 3 ماه توی ایرانخودرو مسول تاسیسات پرس بودم. موتوری که از روی ریل میاد ، بقلش برچسب خورده سمند و کد روی نمیاشگر 5 رقمی هستش. راستی این رو هم توجه کنید که حجم موتور سمند بیشتر از 405 هستش. این کاملا به وسیله سرنگ قابل اندازگیری هستش.
تاسیسات پرس هیچ ربطی به موتور سازی نداره. ایرانخودرو به چند بخش تقسیم شده که موتور در موتورسازی ایران خودرو تولید میشه و برای پلاتفرم 405 فقط دو مدل موتور دارند xu7/jpl3 و دیگری xu7/jp4l4 که اولی در خودرو های سمند و 405 استفاده میشه و وقتی از موتور سازی درمیاد هیچ علامت مشخصه ای نداره که روی 405 یا سمند نصب بشه
بهتره از کسانیکه توی موتور سازی هستند اطلاعات بگیرید.
ضمنا حجم موتور رو با سرنگ اندازه نمیگیرند و اون حجم اتاق احتراقه که با سرنگ اندازه میگیرند که حجم موتور و حجم اتاق احتراق سمند و 405 دقیقا برابره
مشکل من فقط اینه که چطور به شما ثابت کنم که موتوری که روی 405 و سمند هست یکیه واصلا تفکیک نمیشه وگرننه در مورد اینکه موتور دو خودرو کاملا یکیه هیچ شکی ندارم
kingdariush
17 September 2006, 06:58 PM
من هم همین عقیده را دارم و کلا نفاوت فنی زیادی با هم ندارند و فقط در ظاهر و بعضی امکانات فرق دارند:icon_excl
دقیقا قسمتی هست در ایران خودرو به نام موتور سازی که فقط موتور میسازه اسم سمند و پرشیا و اینها هم اونجا هیچ معنایی نداره اونجا 4 تا موتور پژویی ساخته میشه 2 تا مال 206 است و 2 تا مال سمند و 405 و پرشیا
2 تال موتور پلاتفرم 405 هم با اسم xu7/jpl3 و l4 شناخته میشن که l4 فقط روی پرشیا elx و خودروهای سفارشی نصب میشه و xu7/jpl3 هم موتور دیگه شون هست که روی سمند و 405 و پرشیا معمولی نصبه . توی اونجا هم معمولا 2 شیف میکنند یا کلا این یکی رو میزنند یا اون یکی جز این دو تا موتور هم هیچی نمیسازند و توی موتور سازیی هم هیچ اسمی از 405 و سمند نیست اونها فقط xu7/l3 میسازند بعدا که از موتور سازی رفت ممکنه روی 405 باشه یا روی سمند یا روی پرشیا و هیچ فرقی هم نداره. من بارها توی موتورساری ایران خودرو بودم. تفاوت شتاب دو خودرو رو تفاوت موزن دو تا خودرو معیین میکنه حتی نسبت دنده های دو خودرو هم یکیه.
z_qz54
17 September 2006, 08:55 PM
تاسیسات پرس هیچ ربطی به موتور سازی نداره. ایرانخودرو به چند بخش تقسیم شده که موتور در موتورسازی ایران خودرو تولید میشه و برای پلاتفرم 405 فقط دو مدل موتور دارند xu7/jpl3 و دیگری xu7/jp4l4 که اولی در خودرو های سمند و 405 استفاده میشه و وقتی از موتور سازی درمیاد هیچ علامت مشخصه ای نداره که روی 405 یا سمند نصب بشه
بهتره از کسانیکه توی موتور سازی هستند اطلاعات بگیرید.
ضمنا حجم موتور رو با سرنگ اندازه نمیگیرند و اون حجم اتاق احتراقه که با سرنگ اندازه میگیرند که حجم موتور و حجم اتاق احتراق سمند و 405 دقیقا برابره
مشکل من فقط اینه که چطور به شما ثابت کنم که موتوری که روی 405 و سمند هست یکیه واصلا تفکیک نمیشه وگرننه در مورد اینکه موتور دو خودرو کاملا یکیه هیچ شکی ندارم
دوست عزیز . شما وقتی در هر کجای ایرانخودرو شروع به کار میکنید ، هم برای بار اول هم چندین بار دیگر شما را با خظ تولید کاملا آشنا میکنند. بنده نیازی ندارم که از کسانی که در خط موتور زحمت میکشند بپرسم. راستی. حجم اتاق احتراق با حجم هر سیلندر برابر هستش. موتور فورد متغییر نداریم که نشه با سرنگ اندازه گرفت. در ضمن ما بار ها و بار ها در آزمایشگاه دانشگاه خودمون این کار را با دستگاه دینا موتور انجام دادیم. راستی بنده 4 سال ، فوق خود را در رشته محرکه خودرو گرفتم و از ریاضیات موتور هم کاملا آگاهی دارم. این رو از من قبول کنید که چیزی که توی کتب مینویسند ، در شرایط عادی اصلا سازگار نیست.
z_qz54
17 September 2006, 09:04 PM
دقیقا قسمتی هست در ایران خودرو به نام موتور سازی که فقط موتور میسازه اسم سمند و پرشیا و اینها هم اونجا هیچ معنایی نداره اونجا 4 تا موتور پژویی ساخته میشه 2 تا مال 206 است و 2 تا مال سمند و 405 و پرشیا
2 تال موتور پلاتفرم 405 هم با اسم xu7/jpl3 و l4 شناخته میشن که l4 فقط روی پرشیا elx و خودروهای سفارشی نصب میشه و xu7/jpl3 هم موتور دیگه شون هست که روی سمند و 405 و پرشیا معمولی نصبه . توی اونجا هم معمولا 2 شیف میکنند یا کلا این یکی رو میزنند یا اون یکی جز این دو تا موتور هم هیچی نمیسازند و توی موتور سازیی هم هیچ اسمی از 405 و سمند نیست اونها فقط xu7/l3 میسازند بعدا که از موتور سازی رفت ممکنه روی 405 باشه یا روی سمند یا روی پرشیا و هیچ فرقی هم نداره. من بارها توی موتورساری ایران خودرو بودم. تفاوت شتاب دو خودرو رو تفاوت موزن دو تا خودرو معیین میکنه حتی نسبت دنده های دو خودرو هم یکیه.
دوست عزیز شما فرمایش خودتان رو دارید و من این رو قبول ندارم. حالا علت مهم نیست ولی باز هم میگم. شرایط کاملا فرق میکنه. سمند های ال ایکس سال یا همین سمند های جلو پنجره جدید داری شاتون های ساخت کارخانه رشت هستند و کلا فرق میکنه و از تعدل خوبی برخوردارند ضریب تنشی بالا و استفاده از بقل یاتاقان از جمله خواص موتور سمند سال هستش. ضرفیت گرمایی هم 4 پارفن افزایش داشته.
kingdariush
17 September 2006, 11:35 PM
دوست عزیز . شما وقتی در هر کجای ایرانخودرو شروع به کار میکنید ، هم برای بار اول هم چندین بار دیگر شما را با خظ تولید کاملا آشنا میکنند. بنده نیازی ندارم که از کسانی که در خط موتور زحمت میکشند بپرسم. راستی. حجم اتاق احتراق با حجم هر سیلندر برابر هستش. موتور فورد متغییر نداریم که نشه با سرنگ اندازه گرفت. در ضمن ما بار ها و بار ها در آزمایشگاه دانشگاه خودمون این کار را با دستگاه دینا موتور انجام دادیم. راستی بنده 4 سال ، فوق خود را در رشته محرکه خودرو گرفتم و از ریاضیات موتور هم کاملا آگاهی دارم. این رو از من قبول کنید که چیزی که توی کتب مینویسند ، در شرایط عادی اصلا سازگار نیست.
دوست عزیز حجم سیلندر سمند مثلا حدودا 440 سی سی است که برای 4 سیلندر میشه 1761 سی سی ولی حجم اتاق احتراق سمند حداکثر 100 سی سی(دقیقش الان یادم نیست)
میتونید به این لینک مراجعه کنید :
http://www.advanceautoparts.com/english/youcan/html/pht/pht20020701cr.html#Cylinder%20Volume
فرمولش هم اینه:
نسبت تراکم = حجم اتاق احتراق / (حجم سیلندر + حجم اتاق احتراق)
حجم سیلندر و حجم اتاق احتراق کاملا دو چیز متفاوتند . تعجب میکنم چطور رشته شما محرکه خودرو بوده!؟!؟
ضمنا همین چند هفته پیش موتور سازی ایرانخودرو بودم بی اطلاعی شما از موتور سازی هم من رو بیشتر به شک انداخته از بعضی حرفهاتون.
kingdariush
17 September 2006, 11:36 PM
دوست عزیز شما فرمایش خودتان رو دارید و من این رو قبول ندارم. حالا علت مهم نیست ولی باز هم میگم. شرایط کاملا فرق میکنه. سمند های ال ایکس سال یا همین سمند های جلو پنجره جدید داری شاتون های ساخت کارخانه رشت هستند و کلا فرق میکنه و از تعدل خوبی برخوردارند ضریب تنشی بالا و استفاده از بقل یاتاقان از جمله خواص موتور سمند سال هستش. ضرفیت گرمایی هم 4 پارفن افزایش داشته.
برای شاتون موتور xu7/jpl3 کلا یک نقشه وجود داره و هر سازنده ای قصد ساخت داره باید مطابق اون بسازه بنابراین از نظر ابعاد همه یکی هستند .
z_qz54
18 September 2006, 12:49 AM
دوست عزیز جناب kingdariush شما کاملا من رو گیج کردید. من این رو میگم: حجم سیلندر رو میشه با سرنگ اندازه گرفت. کافی است که خودرو را در دنده 5 قرار دهید(خاموش باشد) سپس با تکان دادن درجا خودرو (یک پارچه به وسیله پلاستیک در سر جای شمع قرار گرفته باشد) پیستون اول بالا بیاید. سپس پارچه سفت شده و پلاستیک باد میکند. پارچه را برداشته و سرنگ را روی سوراخ کیپ کنید. بعد با انجام همان کار بر روی سیلندر 3 ، جای شمع را پرکنید .سپس باز هم خودرو را مکررا تکان دهید. بعد از پریدن پارچه از سیلندر 3 دیگر تکان ندهید. در آنجا مقدار CC که سرنگ پایین رفته در سیلندر ، حجم سیلندر را نشان میدهد. در مورد اتاق احتراق بنده از آنجایی که اتاقک احتراق را اشتباه گرفتم ، برعکس نوشتم. بله مربوط به نسبت تراکم میشه. ولی باز هم میگم. حجم سیلندر فرق میکند. در ضمن بنده رسما از اینکه تاپیک رو منحرف کردم شرمنده ام. ولی باز هم میگم و بار های دیگر میگم.
راستی منظور من از شاتون های کارخانه تولیدی رشت ، کوتاه بودن آنها بود نه فرمایشات شما دوست عزیز. اگه هم شما در مورد رشته تحصیلی من شکا دارید برای من مهم نیست. تعداد زیادی از دوستان phalls من در جریان این رشته من و تدریس من هستند. راستی. دوستان زیادی از ایرانخودرو هم اعتراف میکنند که اصلا سایت های ایرانخودرو اطلاع رساین خوبی ندارند. که از جمله آنها جناب آقای دکتر عبادی مسئول شبکه بین المللی و مخابراتی هستند. ایشان همیشه این را ذکر میکنند.
aminsir
19 September 2006, 07:26 AM
جناب امیر نظر شما چیه ؟:icon_evil :icon_mrgr
بگم که سمند ال ایکس هیچ فرقی با سمند معمولی نمیکنه.
حتما سمند lx شتابش با سمند معمولی فرق داره که برای سمند معولی ذکر نشده.
به نظر من دلیلی نداره که شما از 405 خوشت بیاد و من هم از سمند.من باز هم میگم که شتاب 405 حدود 3 ثانیه از سمند بیشتره چون خودم بارها امتحان کردم و هیچ دلیلی برای قبول کردن حرف شما نمیبینم.هر کسی دلایلی بر خودش داره بدنه 405 طراحی شده یه کمپانی اصیل است و ماشین اصیلیه و بعد از این همه مدت هنوز طرفدارای خاص خودشو داره.حالا ما اینجا بحث بر سر شتاب کردیم ولی مشکلات فنی سمند سر به فلک میکشه.من خودم بارها دیدم که خیلی از سمندها سیبکهاشون ایراد داشته و چرخ جلو به کلی دراومده. سیستم فنر بندی سمندها 90 درصدشون ایراد داره.
ecu در سمندها بیشتر از ماشینای دیگه میسوزه دلیلشو نمیدونم پلوس در سمند خیلی زود به خرخر میافته البته اینایی که گفتم نسبی است ولی به تجربه شخصی من 405 خیلی استاندارد تره.
ببین سمند چقدر اشکال داره که موقع فروش چه افت قیمتی داره ایا 405 این اشکالات رو داره اگه هم
داشته باشه به صورت موردیست.
اون مورد اتیش سوزی 405 هم مربوط به نیمه دوم 83 بود که مشکل فنیش مرتفع شد.
بد بختی ما ایرونیا اینه که هر ماشینی که زیر پامونه رو داریم تعصبشو میکشیم.405 هم از نظر شتاب و هم از نظر جلوبندی و مسایل فنی خیلی به سمند سرتره.به نظر من سمند مثل یه اش شعله قلمکاره.
تازه طراحی بدنه 405 هم خیلی خیلی زیباتر از سمنده البته این یکی فقط نظر شخصی بنده بود و شاید
نظر بقیه در مورد زیبایی متفاوت باشه.
z_qz54
19 September 2006, 01:01 PM
اینجا طبق فرمایش خود شما دوست عزیز بحث شتاب و سرعت هستش. سمند ال ایکس هیچ و هیچ فرقی با سمند معمولی نداره. بعدشم همون موقع که مجله ماشین سمند رو با پرشیا مقایسه کرد ، شتاب سمند رو 11 ثانیه و خورده ای نوشت. و سمند رو نسبت به پرشیا برتری داد. بعد از اون وقتی با چند ماشین دیگه توی یک اتوبان اگه یادتون باشه تست کرد ، پرشیا رو برتری داد. پس وقتی مجله ماشین اینچنین اشتباه میکنه ، چه انتظاری هستش که شما دوست عزیز در شرایط خیابانی اشتباه نکرده باشه؟ من 2 سال پیش موقع حرکت ، دور موتور روی 5500 می بردم وکلاچ رو ول میکردم ولی هنوز که هنوزه مشکل سیبک و پلوس ندارم. فقط یک بار به علت پرش ، سیبک شکست.پس من فکر کنم کمی هم شما دوست عزیز دارید تعصبی رفتار میکند. در ضمن 405 های جدید واقعا افتضاح هستند.
ahmadtopol
19 September 2006, 01:53 PM
405 هم تو شتاب و هم تو حداکثر سرعت سمند رو قورت میده
تا سمند میاد دنده یک رو پر کنه 405 دنده دو و ...
خودم امتحان کردم
arash p mbz bmw
19 September 2006, 02:26 PM
دوستان لطفا تست های بی پایه و اساس خودتون رو به رخ نکشید زیرا واقیعیت این چنین نیست
امین عزیز که حرف از تعصب علی عزیز و بنده میزندید
شاید علی عزیز (zq-z)عزیز راضی نباشن ولی میگم
علی عزیز سمند خودشونو با دستان روغنی اما پر تلاش خودشوت طوری تیونینگ کردن که اگر زانتیای تیون شده به پاشون برسه هنر کرده
پس لطفا انقدر انگ تعصب نزنید
بنده هم عقده ی سمند رو ندارم که بخوام تعصبی در موردش داشته باشم
پس لطفا اینطوری نگین
بارها هم گفتم تست های ما خیلی بی پایه اساس و غیر علمی است پس انقدر نگویید...
ahmadtopol
19 September 2006, 04:13 PM
[ در ضمن 405 های جدید واقعا افتضاح هستند.[/quote]
این گفته دوستمون درست است ولی با این حال سمند های جدید هم واقعا افتضاح تر از 405 میباشند:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
اینده همچین تاپیک هایی کاملا روشن است :icon_razz
باتلاق
19 September 2006, 05:28 PM
من كه هنوز ماشينم رو تحويل نگرفتم در موردش نظر بدم. ولي 405 هم همچين تعريفي نداره. روز اول كه از كارخونه گرفتم دنده 3 جا نمي رفت! آمپر بنزين هم هميشه خالي نشون مي داد! لولاي سمت شاگرد (جلو) (يك ميله كه حالت فنري به در حالت فنري ميده) از بنده جدا شده بود و 3 ماه رفتم تا درستش كرد نمايندگي. آمپر بنزين رو كه ديگه ولش كن! دنده سه رو هم كه بعد كلي وقت گرفتن و ... درست كردن ولي ما كه زاييديم. و علي رغم اينكه من خيلي نرم با ماشين رانندگي مي كردم هر 3 4 ماه يكبار دسته موتور مي شكست و موقع رها كردن كلاچ كل اتاق به لرزش مي افتاد. (اميدوارم ماشين بعدي اينجوري نباشه) اين آخريها هم كه فرمان را كه تا انتها مي چرخاندي به جاي خودش بر نمي گشت و بايد برش مي گردوندي. ماشينو از كارخونه بگيري ضرتش غمسور باشه خيلي زور داره والا. اونايي كه هي طرفداري مي كنن اگه تجربه من رو داشته باشن آرزو مي كنن پيكان سوار بشن ولي هر روز تو تعمير گاه نباشند.
از نظر شتاب هم من تفاوت زيادي با پرشيا يا سمند احساس نكردم در مدت حدود 2 سالي كه داشتمش. حالا وقتي سمندم رو گرفتم تست مي كنم حتما نظرم رو مي گم ولي باز هم بعيد مي دونم 3 ثانيه اختلاف داشته باشند. ولي در مورد تست هايي كه بچه ها انجام ميدن و با تعصب هم در مردش صحبت مي كنند مدل راننندگي، زمان تعويض دنده، نوع لاستيك و حتي عمق عاج لاستيك، رطوبت نسبي هوا (حالا دوباره مي گن همه تو يه جاده راه مي رفتيم)، دماي موتور، سوخت مصرفي وهزار تا چيز ديگه اثر مي گذاره. بهترين شرايط تست رو يكي از دوستان در يكي از تاپيك ها آورده بودند كه مشخص مي كرد اين چيزي كه ما انجام ميديم و ازش نتيجه مي گيريم فقط در حد يك خاطره قابل باور هست و هرگز مقدار واقعي نيست. حالا بعضي ها به رخداد هاي غير علمي بهاي زياد تري مي دهند كه در اصل ماجرا تغييري ايجاد نمي كند... البته من بيشتر بودن شتاب در 405رو (طبق گفته كارخونه) قبول دارم و به خاطر وزن بيشتر مي تواند منطقي باشد ولي فكر نمي كنم اين مقدار 3 ثانيه باشه چرا كه ضريب پساي اتاق در سمند كمتر هست، قطر استاندارد رينگها بيشتر و يكي از دوستان ايران خودرو يي هم در مورد تفاوت نسبت هاي دنده صحبت كرده بودند. در هر حال به نظر من بهترين ملاك، تست هاي كارخانه مي تواند باشد.
از نظر طراحي هم به نظر من 405 يكي از زيبا ترين خودرو هايي بود كه من وقتي سوم دبستان بودم (15 سال پيش) وارد ايران شده بود و هنوز هم بدك نيست. اما در هر حال در چشم من كه خيلي قديمي شده و اصلا جذابيتي براي من يكي نداره. (نظر شخصي من)
اما با ز هم نقل قول مي كنم از قول آقاي دكتر جوادي كه ايران خودرو يي ها و دانشگاهي ها اكثراَ ايشان را مي شناسند. ايشان بر اين عقيده كه سمند به نسبت قيمتي كه داره خودروي بهتري هست. خريد 405 رو اشتباه مي دونند و بر اين عقيده هستند كه شما نسبت به پولي كه پرداخت مي كنيد ماشين بهتري خريد مي كنيد.
با تشكر
غيرتي هاش و تعصبي هاش سر ما نريزن كه اصلا حال نداريم...
z_qz54
19 September 2006, 05:50 PM
دوستان بنده تاپیک رو منحرف کردم و شرمنده ام. لطفا در مرود سرعت سمند و 405 بحث بکنیم.
kingdariush
19 September 2006, 07:41 PM
405 هم تو شتاب و هم تو حداکثر سرعت سمند رو قورت میده
تا سمند میاد دنده یک رو پر کنه 405 دنده دو و ...
خودم امتحان کردم
خیلی به رانندگی ربط داره . ضمن اینکه ریسهای خیابونی رو اصلا حساب نکنید بعضیها زود بیخیال میشن و برای اینکه به ماشین فشار نیاد زیاد دور رو بالا نمیبرند. دو ماشین با موتور یکسان و نسبت دنده های برابر فقط مقداری تفاوت وزن دارند که زیر یک ثانیه حداکثر اختلاف صفر تا صدشون هست(فکر میکنم 2 دهم ثانیه اختلاف دارند)
این اختلافهای زیاد (3 ثانیه مثلا!!) باید دلیلی داشته باشه دو موتور که هر دو توان و گشتاور یکسان دارند نمیتونند صفر تا صد اینهمه متفاوت داشته باشند این هیچ توجیه علمی و فنی نداره. با تیونینگهای خفن هم با وجودیگه چند اب قدرت موتور زیاد میشه کم شدن 3 ثانیه از صفر تا صد خیلی هم مقدور نیست! حالا چطور دو خودرو با وضعیت مشابه 3 ثانیه اختلاف میتونند داشته باشد.
. ولی در مورد سرعت فکر میکنم با توجه به آیرودینامیک بهتر بدنه سمند سمند سرعت بیشتری رو پر کنه توی مشخصات خود ایران خودرو(نه سایتشون) توی تستها سرعت سمند بالاتر بوده.
باتلاق
20 September 2006, 12:50 AM
حتما سمند lx شتابش با سمند معمولی فرق داره که برای سمند معولی ذکر نشده.
به نظر من دلیلی نداره که شما از 405 خوشت بیاد و من هم از سمند.من باز هم میگم که شتاب 405 حدود 3 ثانیه از سمند بیشتره چون خودم بارها امتحان کردم و هیچ دلیلی برای قبول کردن حرف شما نمیبینم.هر کسی دلایلی بر خودش داره بدنه 405 طراحی شده یه کمپانی اصیل است و ماشین اصیلیه و بعد از این همه مدت هنوز طرفدارای خاص خودشو داره.حالا ما اینجا بحث بر سر شتاب کردیم ولی مشکلات فنی سمند سر به فلک میکشه.من خودم بارها دیدم که خیلی از سمندها سیبکهاشون ایراد داشته و چرخ جلو به کلی دراومده. سیستم فنر بندی سمندها 90 درصدشون ایراد داره.
ecu در سمندها بیشتر از ماشینای دیگه میسوزه دلیلشو نمیدونم پلوس در سمند خیلی زود به خرخر میافته البته اینایی که گفتم نسبی است ولی به تجربه شخصی من 405 خیلی استاندارد تره.
ببین سمند چقدر اشکال داره که موقع فروش چه افت قیمتی داره ایا 405 این اشکالات رو داره اگه هم
داشته باشه به صورت موردیست.
اون مورد اتیش سوزی 405 هم مربوط به نیمه دوم 83 بود که مشکل فنیش مرتفع شد.
بد بختی ما ایرونیا اینه که هر ماشینی که زیر پامونه رو داریم تعصبشو میکشیم.405 هم از نظر شتاب و هم از نظر جلوبندی و مسایل فنی خیلی به سمند سرتره.به نظر من سمند مثل یه اش شعله قلمکاره.
تازه طراحی بدنه 405 هم خیلی خیلی زیباتر از سمنده البته این یکی فقط نظر شخصی بنده بود و شاید
نظر بقیه در مورد زیبایی متفاوت باشه.
سلام
من با توجه به مطلب نوشته شده توسط دوست عزيزي كه گفته بودند 0 تا 100 سمند 3 ثانيه بيشتر از 405 است به ايشان ثابت مي كنيم كه اين غير ممكن است!!! اميدوارم دقت كنيد تا اطمينان پيدا نماييد.
شما گفته ايد كه زماني كه با 405 به سرعت 100 كيلومتر بر ساعت رسيده ايد در حدود 3 متر از سمند جلو افتاده ايد (كه من به عنوان 405 سوار قديمي كمي غير منصفانه مي دونم ولي محاسبات رو بر حسب 3 متر خود شما انجام مي دهم) براي سادگي بعضي فرضيات را قرار مي دهيم تا بتوانيم از روابط ساده ديناميكي استفاده كنيم.
شتاب 0 تا 100 براي 405 همان مقدار كاتالوگ خودرو يعني 11.8 ثانيه مي باشد
خودرو ها شتاب متغير ندارند (dv/dt مقدار ثابت است)
زماني كه 405 به سرعت 100 مي رسد 11.8 طول مي كشد.
اين مسئله را در دو حالت حل مي كنيم يك حالت اول بر اساس 3 متر اختلاف و فصله و حالت دوم با فرض 3 ثانيه تفاوت در 0 تا 100 براي سمند و 405 و در حالت دوم اختلاف شتاب سمند و 405 را در بازه سرعت 0 تا 100 كيلو متر در ساعت محاسبه مي كنيم.
ابتدا يكا ها را استاندار مي كنيم:
V= 100 km/h
V=27.7 m/s
حال از روابط حاكم بر حركت راست خط زره استفاده مي كنيم و بر اساس مقدار زماني 11.8 ثانيه مقدار شتاب 405 مورد آزمون رو بدست مي آورم:
a=dv/dt=27.7/11.8=2.3 m/s2
حال با تركيب رابطه مستقل از زمان و رابطه شتاب زمان خواهيم داشت :
S=S0 +V0T+1/2 at2
كه با فرض شروع حركت از حالت سكون و نقطه صفر و سرعت صفر ترم هاي اضافه حذف خواهند شد و خواهيم داشت:
S=1/2 at2
S= 0.5 (2.3)(11.8)2
S1= 160.125 meter
اين يعني خودروي 405 در زماني كه 100 كيلومتر در ساعت سرعت داشته در مكان 160.125 متري از نقطه شروع آزمون قرار داشته است.
حال اگر بر اساس آزمون شما در حالي كه شما 100 كيلومتر بر ساعت سرعت داشته ايد خودروي ديگر مورد آزمون (سمند) 3 متر از شما عقب تر بوده باشد خودروي فوق بايد در نقطه 157.125 متري از نقطه شروع قرار گرفته باشد، شما بر اين عقيده هستيد كه شتاب سمند 3 ثانيه در بازه زماني 0 تا 100 كمتر از 405 است و بايد زمان 14.8 ثانيه طول بكشد تا سمند مورد آزمون به 100 كيلومتر بر ثانيه سرعت برسد. كه با اين حساب شتاب خودروي سمند در اين حالت (با صرفنظر از مقادير بسيار كوچكي براي ساده شدن محاسبات عدد به سمت پايين گرد شده) مقداري برابر زير خواهد داشت:
a= dv/dt=27.7/11.8
a=1.87 متر بر مجذور ثانيه
حا اگر دقت كنيم مي بينيم كه خودرويي با اين شتاب و در بازه زماني 11.8 پيموده شده توسط شما مسافت طي شده اي برابر زير دارد:
S=1/2 at2
S= 0.5 (1.87)(11.8)2
S2= 130.189 meter
حال اگر مقادير بدست آمده براي مسافت طي شده را از هم كم كنيم مقدار تفاوت مكاني برابر با 160.26-130.18=29.946 متر اختلاف مكاني خواهيم داشت. اين به اين معناست كه اگر دو خودرو با شرايطي كه شما در پست خود آورده ايد و 3 ثانيه تفاوت در آزمون 0تا100 با هم رقابت كنند در زماني كه خودروي 405 به سرعت 100 كيلومتر بر ساعت برسد خودروي سمند بايد اختلافي در حدو 30 متر با خودروي 405 داشته باشد. كه شما اين مقدار را حدود 3 متر عنوان كرده ايد. پس 0 تا 100 براي خودروي سمند به هيچ عنوان و به هيچ عنوان نمي تواند 3 ثانيه بيشتر از خودروي 405 باشد. (به هيچ عنوان). در ضمن يادمان باشد كه اعداد به نفع آزمون شما به سمت پايين گرد شده و از قسمتي از محاسبات كه باز هم به نفع آزمون شما بوده است صرفنظر شده است. (مقادير كوچك)
خوب اميدوارم براي دوستان مفيد بوده باشد تا اينجا.
بخش دوم محاسبه هم انجام شده و باز به نتايجي مشابه به همين قسمت رسيده كه باز هم با توجه به آزمون دوست مان، مقدار 0 تا 100 را براي سمند بدست مي آورد كه مقدار آن.... حالا بعدا براتون مي نويسم. البته محاسبات ساده آن هم انجام شده ولي بهتره كه در پستهاي آيند براتون بنويسم.
با تشكر
در ضمن من آمادگي خودم را براي پذيرش اشكال در محاسبات اعلام مي كنم.
لطفاٌ نظرتون رو هم بگيد.
باتلاق
20 September 2006, 01:16 AM
پست قبلي من چند اشتباه تايپي داره كه متاسفانه من نتونستم تصحيح كنم. درجند حا لغات بازه زماني و بازه مكاني جابجا شده و چند اشكال ديكه كه بهش گير ندين لطفا محاسبات بسيار ساده هستند و دنبال كنيد متوجه مي شويد.
با عرض پوزش!
abaratian
20 September 2006, 08:39 PM
من همین هفته که مسافرت بودم (تمام پستهای امروز من راجع به مسافرتم میشه) با سمند توی جاده ی مشهد تهران با 5 سرنشین و صندوق عقب پر و کولر روشن 200 تا رفتم. داداشم از کیلومتر شمار فیلم گرفته که در آینده نزدیک میذارم. ولی عمرا بشتر نرفت توی کفی. تا 180 راحت میومد بالا ولی از اون به بعد به هن هن میفتاد. با 405 2000 قبلا تو همین جاده 190 رفته بودم با همین شرایط ولی هیچ وقت به 200 نرسیده بود. (هرکی هم دوست نداره باور نکنه، اصلا مهم نیست)
Mahdiwww84
20 September 2006, 09:18 PM
من همین هفته که مسافرت بودم (تمام پستهای امروز من راجع به مسافرتم میشه) با سمند توی جاده ی مشهد تهران با 5 سرنشین و صندوق عقب پر و کولر روشن 200 تا رفتم. داداشم از کیلومتر شمار فیلم گرفته که در آینده نزدیک میذارم. ولی عمرا بشتر نرفت توی کفی. تا 180 راحت میومد بالا ولی از اون به بعد به هن هن میفتاد. با 405 2000 قبلا تو همین جاده 190 رفته بودم با همین شرایط ولی هیچ وقت به 200 نرسیده بود. (هرکی هم دوست نداره باور نکنه، اصلا مهم نیست)
دقیقا بین کودوم شهر ؟ فکر کنم تو جاده سبزوار به نیشابور . مسیر تازه ساخت و ترو تمیزی داره اگه اشتباه نکنم.....
El Padrino.
20 September 2006, 09:29 PM
405 ترمزش خوب نیست باید از دنده معکوس برای ترمز های ناگهانی استفاده کرد من با یه سمند کورس گذاشته بودم پشت 405 بودم رسیدم سر چهار راه چراغ قرمز شد ترمز نگرفت 130 تا سرعت داشتم زدم دنده 3 دور موتور رفت روی 6000 آمپر آب رفت بالا تر و یه بوی گند از موتور بلند شد ولی ماشین قشنگ وایساد
سمند 129 کیلو از 405 سنگین تره موتورشونم یکیه 405 شتاب و سر عتش از سمند بیشتره
tornado_2000
20 September 2006, 11:08 PM
باورش که خیلی سخته کولر روشن موتور 1800 با اون بدنه سنگین اونم 200 سرعت حتماً می خواهید با ما شوخی کنید اما به دادشتون میگفتید عکس بگیره راحت تر بود تا اینکه فیلم بگیره یکی از دوستان یادم نیست دقیقاً کدوم تاپیک بود با 405 موتور 2000 ، 200 تا رفته بود و عکس هم گذاشته بود شاید ماشین شما که 190 رفته در شرایط ایده آل نبوده
با سپاس
arash p mbz bmw
21 September 2006, 12:09 AM
لطفا بحث رو به بیراهه نکشونید
چون باعث ناراحتی میشه
aminsir
21 September 2006, 01:43 AM
سلام
من با توجه به مطلب نوشته شده توسط دوست عزيزي كه گفته بودند 0 تا 100 سمند 3 ثانيه بيشتر از 405 است به ايشان ثابت مي كنيم كه اين غير ممكن است!!! اميدوارم دقت كنيد تا اطمينان پيدا نماييد.
شما گفته ايد كه زماني كه با 405 به سرعت 100 كيلومتر بر ساعت رسيده ايد در حدود 3 متر از سمند جلو افتاده ايد (كه من به عنوان 405 سوار قديمي كمي غير منصفانه مي دونم ولي محاسبات رو بر حسب 3 متر خود شما انجام مي دهم) براي سادگي بعضي فرضيات را قرار مي دهيم تا بتوانيم از روابط ساده ديناميكي استفاده كنيم..................
لطفاٌ نظرتون رو هم بگيد.
اول از همه به شما دوست عزیز باید بگم من نگفتم با 405 3 متر از سمند جلو افتادم لطفا به پست های
قبلی من نگاه کنید بعد متوجه خواهید شد که با 206 تیپ 2 از سمند حدود 3 متر جلو افتادم.:icon_sad:
خوب 206 تیپ 2 شتابش 14 و خورده ای است پس از این تست نتیجه گرفتم شتاب سمند بیشتر از 14
ثانیه است.بعدشم نیاز به نوشتن این فرمولهای فیزیک مکانیک نبود. :icon_razz
این فرمولهای فیزیک مکانیک در شرایط صرفنظر از مقاومت هوا و اصطکاک با زمین معتبر است.تازه عزیزم
این معادلات شتاب رو هم که نوشتی به درد اینجا نمیخوره چون این ها برای زمانی است که شما در
یک مسیر مستقیم حرکت میکنید ولی در شرایط عملی هیچ وقت چنین نیست.
عزیزم من هم میدونم که مثلا مشتق سرعت میشه شتاب و از این حرفا ولی اینها فقط به درد حل کردن مسائل فیزیک و ریاضی میخوره اونم به دلایلی که بهت گفتم.....
موضوع خیلی سادست :
206 تیپ 2 با شتاب 14 و خرده ای سمند رو در حدود 3 متر جاگذاشته پس شتاب سمند میشه بیشتر از 14 ثانیه.
405 شتابش 11.8 است و سمند بیشتر از 14 ثانیه پس 405 در شتاب به سمند سرتره و این بیشتر
به جوک شبیه که اختلاف شتابشون 0.1 است.
به هر حال من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم و مثل اینکه اینجا همه بچه های سمند سوار هستند
که از روی تعصب میان میگن شاتون سمند کوتاهتره و بعضی ها هم مسئله حرکت با شتاب ثابت در امتداد
مستقیم حل میکنند که هیچ یک از این دلایل برای من قابل قبول نیست و من نظر خودم رو دارم و کاری رو
که خودم انجام دادم بهش ایمان دارم و اصلا برام مهم نیست که شما بگید شتاب سمند و 405 یکیه.:icon_excl
z_qz54
21 September 2006, 02:34 AM
دوست عزیز جناب aminsir شما کمی آتیشی پست میفرستید. من به درک ولی شاید یکی از کاربران نارحت بشه. این کار شما درست نیست. شما درسته نظر و تجربه خودت رو داری. ولی فعلا همه چیز این رو نشون میده که سمند شتابش کمتر از 12 ثانیه است. به نظر من هر چندتا سمندی که شما ازشون صحبت شدی مشکل داشتند یا راننده هاشون راننده نبودند. اگه میخواست بحث تعصب باشه که... شما بحث تعصبی ندیدی که به حرف حق میگید تعصب.
اتفاقا به نظر من شما خیلی تعصبی و ضد سمندی پست میفرسیتید. نمیتونید تحمل کنید که شتاب سمند با ماشین شما برابر باشه ؟
باتلاق
21 September 2006, 04:11 AM
دوست گرامي و بي تعصب سلام
(قبل از هر چيز بگم من منكر شتاب بيشتر 405 به سمند نشدم كه ميتونيد دوباره پست من رو مطالعه كنيد ولي بحث من در مورد 3 ثانيه هست)
قبل از شروع بايد بگم كه مشخص هست كه شما با اين روابط آشنايي داريد (كه البته من قبلا هم گفته بودم بچه هاي تالار اطلاعات زيادي دارند و اگر شما هم نمي گفتيد من اين موضوع را قبلا اقرار كرده بودم و براي هميم سعيم بر اين بودكه بحث هاي تالار به سمت ياد گيري و ياد دادن باشد) و ميدانيد كه اين روابط در شرايط بدون اصطكاك و غيره قابل قبول مي باشند و همين طور در شرايط حركت مستقيم كه من مطمئن هستم شما براي تست خودتوت دور ميدون رو براي امتحان انتخاب نكرده بوده ايد كه گر اينطور بوده ديگه مسئله اي باقي نمي مونه (شرايط استاندارد و نيست و ممكن است شعاع انحناي پيموده شده دو خودرو يكسان نبوده باشد). در مورد شرايط بدون اصطكاك هوا هم كه ذكر كرده بوديد بايد به فرض دوم من دقت كنيد (فرضيات رو دوباره مرور كنيد لطفا). گفتيم كه شتاب متغير نداريم (چون نمي تونيم در اين حالت تابع شتاب رو به سادگي تعريف كنيم از اين فرض استفاده ميكنيم كه با توجه به تفاوت زياد اعدا در ماجرا تغييري ايجاد نمي كند (ساده سازي مسائل در خيلي جا ها انجام مي شه كه با توجه به دقت مسئله ها متفاوت هست و در ينجا چون بيشتر عدد ها حدودي هستند و اختلاق هاي زياد،با صرفنظر كردن از اونها چيز زيادي رو از دست نداديم) پس به طور تقريبي اين روابط كارساز هستند.
شما نوشته بوديد ((منظور من هم شتاب 0-100 سمنده که حدود 3 ثانیه از 405 کمتره)) كه من با توجه به تست شما و مطلب فوق دوباره ضرب وتقسيم هايي انجام دادم. با استفاده از روابط قبلي و بر حسب اعداد جديد:
با فرض 0 تا 100 براي 206 به مدت زمان 14 ثانيه و فرض 405 11.8، ثانيه و بيشتر بودن زمان 3 ثانيه اي در سمند كه مي شود (14.8 ثانيه) باز هم محاسبات فوق را تكرار كردم. باز هم در اعداد تناقض وجود دارد. (كه شما خودتون زحمت انجامش رو بر عهده مي گيريد لطفا چون من امروز خيلي خسته هستم و واقعا حالي براي تايپ كردن ندارم و همينطور چون خودتون گفتيد كه نياز به نوشتن روابط نيست من هم نمي نويسم) اما با اطمينان ميگم كه اعداد و ارقامي كه شما در تالار مطرح كرديد به احتمال بسيار قوي كمي غير واقعي به نظر مي رسند. خود شما يك بار امتحان كنيد متوجه تناقض ها خواهيد شد...
در ضمن با توجه به اينكه بيشتر دوستان تالار ها اطلاعات عملي و تحصيلات دانشگاهي دارند صرفنظر از اينكه كدام خودرو شتاب بالا تر و يا پايين تري دارد (كه در نهايت به نظرمن با شكل نادرستي به پايان مي رسد و اصلاًنه چيزي را عوض مي كند و نه فايده اي) هدف من اين بود كه علاوه بر اينكه در تالار ها از تجريبيات خودمون حرف ميزييم وادار به مطالعه، فكر كردن و استفاده از مطالب تئوري در مباحث شويم كما اينكه من به شخصه مجبور شدم براي اينكه فكري كه در سر داشتم را جهت دهم و از آن نتيجه گيري كنم كتابي ورق بزنم، جزوه اي نگاه كنم... و از اين بابت از شما گله مند شدم كه من را به تعصب متهم نموده ايد! در هر حال اين نيز ميگذرد...
هميشه گفتم باز هم ميگم. تالار پارسي بهترين فرومي هست كه من تا الان در اون عضويت داشته ام.
با تشكر
باتلاق:lover: :lover: :lover: :lover: :lover: :lover:
باتلاق
21 September 2006, 04:29 AM
خداييش من عمراًدلم نمي آد 13 ميليون ماشينو اينطوري راه ببرم!من نهايتاً 120 تا ديگه بيشتر نمي رم با ماشين جالا هرچي مي خواد باشه...
بچه ها كاراي خطري نگنيد تورو خدا... زندگي يك لحظه هست ها...
لازم شد خاطره ريزش كوه رو تو شمال براتون بگم در پست هاي آتي تجربه بدي نسيت... خدايا شكرت
شب همگي به خير...
(راستي تو ميتينگ منتظر همتون هستم ها... بياين حتماً)
aminsir
21 September 2006, 08:28 AM
دوست عزیز جناب aminsir شما کمی آتیشی پست میفرستید. من به درک ولی شاید یکی از کاربران نارحت بشه. این کار شما درست نیست. شما درسته نظر و تجربه خودت رو داری. ولی فعلا همه چیز این رو نشون میده که سمند شتابش کمتر از 12 ثانیه است. به نظر من هر چندتا سمندی که شما ازشون صحبت شدی مشکل داشتند یا راننده هاشون راننده نبودند. اگه میخواست بحث تعصب باشه که... شما بحث تعصبی ندیدی که به حرف حق میگید تعصب.
اتفاقا به نظر من شما خیلی تعصبی و ضد سمندی پست میفرسیتید. نمیتونید تحمل کنید که شتاب سمند با ماشین شما برابر باشه ؟
جناب z_qz54 بنده اصلا قصد توهین و جسارت به هیچ یک از بچه های این تاپیک رو نداشته و ندارم.
کما اینکه در هیچ یک از پستهای من نشانه ای از حتک حرمت به شما و بچه های دیگه به چشم نمیخوره.
به هر حال من یه تستی انجام داده بودم و با دیدن این تاپیک وظیفه خودم دونستم که حقیقت رو بگم و
این رو به حساب تعصبی بودن یا اتیشی بودن بنده نگذارید.به هر حال برای من شتاب سمند و 405 کاملا
واضحه.اگر واقعا شتاب 405 و سمند برابر بود من واقعیت رو قبول میکردم ولی مسئله اینجاست که چیزی
واقعیت نداشته باشه و بعد ادم بیاد و قبولش کنه.
abaratian
21 September 2006, 11:20 AM
دقیقا! خیلی فرق میکنه راننده با راننده. یکی ممکنه روی 3000 عوض کنه یکی روی 6000. از روی کورس هیچ نتیجه ای در مورد شتاب ماشین نمیشه گرفت.
باورش که خیلی سخته کولر روشن موتور 1800 با اون بدنه سنگین اونم 200 سرعت حتماً می خواهید با ما شوخی کنید اما به دادشتون میگفتید عکس بگیره راحت تر بود تا اینکه فیلم بگیره یکی از دوستان یادم نیست دقیقاً کدوم تاپیک بود با 405 موتور 2000 ، 200 تا رفته بود و عکس هم گذاشته بود شاید ماشین شما که 190 رفته در شرایط ایده آل نبوده
با سپاس
در مورد اون عکس خیلی ها گفتن تقلبه. من مخصوصا فیلم گرفتم که دیگه حرفی توش نیاد. هر دو تا ماشین برای من بودن. هردو رو یک طور نگه داشتم
دقیقا بین کودوم شهر ؟ فکر کنم تو جاده سبزوار به نیشابور . مسیر تازه ساخت و ترو تمیزی داره اگه اشتباه نکنم.....
نه اونحا 180 بالا نرفت. بین سمنان و دامغان بود
kingdariush
21 September 2006, 11:25 AM
اول از همه به شما دوست عزیز باید بگم من نگفتم با 405 3 متر از سمند جلو افتادم لطفا به پست های
قبلی من نگاه کنید بعد متوجه خواهید شد که با 206 تیپ 2 از سمند حدود 3 متر جلو افتادم.:icon_sad:
خوب 206 تیپ 2 شتابش 14 و خورده ای است پس از این تست نتیجه گرفتم شتاب سمند بیشتر از 14
ثانیه است.بعدشم نیاز به نوشتن این فرمولهای فیزیک مکانیک نبود. :icon_razz
این فرمولهای فیزیک مکانیک در شرایط صرفنظر از مقاومت هوا و اصطکاک با زمین معتبر است.تازه عزیزم
این معادلات شتاب رو هم که نوشتی به درد اینجا نمیخوره چون این ها برای زمانی است که شما در
یک مسیر مستقیم حرکت میکنید ولی در شرایط عملی هیچ وقت چنین نیست.
عزیزم من هم میدونم که مثلا مشتق سرعت میشه شتاب و از این حرفا ولی اینها فقط به درد حل کردن مسائل فیزیک و ریاضی میخوره اونم به دلایلی که بهت گفتم.....
موضوع خیلی سادست :
206 تیپ 2 با شتاب 14 و خرده ای سمند رو در حدود 3 متر جاگذاشته پس شتاب سمند میشه بیشتر از 14 ثانیه.
405 شتابش 11.8 است و سمند بیشتر از 14 ثانیه پس 405 در شتاب به سمند سرتره و این بیشتر
به جوک شبیه که اختلاف شتابشون 0.1 است.
به هر حال من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم و مثل اینکه اینجا همه بچه های سمند سوار هستند
که از روی تعصب میان میگن شاتون سمند کوتاهتره و بعضی ها هم مسئله حرکت با شتاب ثابت در امتداد
مستقیم حل میکنند که هیچ یک از این دلایل برای من قابل قبول نیست و من نظر خودم رو دارم و کاری رو
که خودم انجام دادم بهش ایمان دارم و اصلا برام مهم نیست که شما بگید شتاب سمند و 405 یکیه.:icon_excl
ما یک 206 تیپ دو داریم یک سمند ال ایکس . هر دو هم سر حال هستند. خودم هم تو فکر ریو هستم چون رانندگی سمند توی ترافیک خسته کننده است ولی در مورد 206 تیپ 2 و سمند باید بگم که اصلا امکان نداره 206 سمند رو بگیره.
206 تو شتاب اولیه چند متری سمند رو جا میگذاره تا سرعت 60 کیلیومتر که فکر میکنی سمنده سوسک شد ولی وقتی سرعتت به 80 میرسه سمنده چنان از بغلت رد میشه که باید از گاز دادن بیخیال بشی. مشکل 206 که شتابش شده 14 بیشتر از سرع 60 تا 100 است و گرنه تا 60 تا رو خیلی سریع پر میکنه. فکر میکنم شما سمندی که باهاش کورس انداختی مشکل صفحه کلاچ داشته و گرنه سمند هیچوقت صفر تا صدش 14 ثانیه نیست. حداکثر 12 باشه
ضمن اینکه جناب باتلاق با محاسبه نشون دادند که که حرف شما غیر ممکنه. اگر منظورتون از شرایط عملی صفحه کلاچ خراب سمند و پیرمرد بودن راننده سمند یا با موبایل صحبت کردنشه حرفتون درسته ولی علاوه بر روابط فیزیکی شتاب یک اتومبیل رو وزن و توان و گشتاورش معلوم میکنند که در این صورت نه 405 میتونه با سمند چندان تفاوت محسوسی داشته باشه نه 206 تیپ 2 میتونه از سمند جلو بزنه.
نمیدونم چرا اصرار دارید روی چیززی که معلومه اشتباهه. میگم اگر خیلی مطمئنی به حرفت میتونی سر یک کورس صفر تا 100 با 206 ت&